Yeni Fiat Doblò Dünya Sahnesinde!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yeni Fiat Doblò Dünya Sahnesinde!"

Transkript

1 Beklenen Amarok 4x2 Otomatik Türkiye de s.10 YIL: 1 SAYI: KASIM Mercedes-Benz Türk ün TFF ve A Milli Futbol Takımı na verdiği kesintisiz destek Yeni Fiat Doblò Dünya Sahnesinde! s.11 Gazelle Next i Türkiye pazarına sundu 2015 yılı ilk çeyreğinde Avrupa ve Türkiye de satışa sunulacak olan yeni Doblò, segmentinin en geniş model seçeneklerini sunuyor YENİ MASTER TÜRKİYE DE SATIŞTA s.4 s.8 s.6

2

3

4 HABER 4 Yeni Fiat Doblò Dünya Sahnesinde! Tofaş ın Bursa daki fabrikasında üretilen Yeni Fiat Doblò nun dünya prömiyeri, 65. IAA Hannover Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı nda gerçekleştirildi. Tofaş ın Bursa daki fabrikasında üretilen ve 2015 yılının ilk çeyreğinde Avrupa ile birlikte Türkiye de satışa sunulacak olan Yeni Fiat Doblò, 65. IAA Hannover Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı nda ilk kez dünya kamuoyunun beğenisine sunuldu. İşlevselliği, taşıma kapasitesi, düşük yakıt tüketimi ve işletme maliyetleri bakımından sınıfında liderliğini daha da güçlendirecek olan Yeni Fiat Doblò, 2015 yılı ilk çeyreğinde Türkiye pazarındaki yerini alacak. Yeni Fiat Doblò, konforu, küçük bir VAN a eşdeğer boyutları ve bir üst segmentteki VAN modellerin taşıma kapasitesinin yanında, B segmentinin yakıt tüketimi ve emisyon değerlerini bir araya getiriyor. Yeni Doblò bunun yanı sıra, sadece yük taşıyan küçük bir VAN olarak değil farklı işlere ve farklı donanımlara uyarlanabilen orijinal bir hafif ticari araç olarak, çok yönlülüğünü ve işlevselliğini kanıtlıyor yılı ilk çeyreğinde Avrupa ve Türkiye de satışa sunulacak olan yeni Doblò, segmentinin en geniş model seçeneklerini sunuyor. Cargo, Combi, Trucks ve Flatbeds olmak üzere dört farklı gövde seçeneğiyle birlikte, iki ayrı yükseklik ve uzunluk versiyonu bulunan Doblò bu sayede, sayısız farklı kullanım ihtiyacına cevap veriyor. Bir önceki nesle göre daha modern bir görünüm kazanan Yeni Fiat Doblò nun tamponları, inceltilmiş ve eğimli tavanla uyumlu, öncekilerden farklı kaputu ilk bakışta dikkat çekiyor. Yeni Doblò nun kabin içindeki değişiklikleri de ayrıca öne çıkıyor. Yenilenen gösterge panelinin yanında gösterge paneli grafikleri, kaplamaları, direksiyon simidi ve kapı panelleri ile de Yeni Doblò farkını ortaya koyuyor. Doblò nun yolcu bölümünde dikkat çeken diğer özellikler arasında, elektrikli kapı camları, Bluetooth radyo ve USB girişi bulunan eğlence sistemi, 5 inç renkli dokunmatik ekranla entegre navigasyon sistemi ile dijital radyo playback i (DAB) bulunan Uconnect sistemi yer alıyor. Bu motorlar dizel versiyonlarda; 1.3 MultiJet II 75HP ve 90 HP 200 Nm 1.6 MultiJet II 100 HP ve 105 HP 290 Nm, otomatik şanzımana sahip 1.6 MultiJet II 90 HP 200 Nm ve MultiJet II 135 HP 320 Nm; benzinli motor seçeneklerinde ise 1.4 lt 95 HP 127 Nm, 1.4 TurboJet 120 HP 206 Nm ve 1.4 TurboJET 120 HP 206 Nm çift yakıtlı (benzin/metan) olarak sıralanıyor. Euro 5+ onaylı tüm bu dizel motorlar, güvenilirliği ve çevresel olarak sürdürülebilir olmalarının yanı sıra üstün sürüş konforu, yüksek performansı, sessiz çalışması, düşük işletme maliyetleri (tüketim ve bakım) ile öne çıkıyor. Benzinli motorlar ise halihazırdaki Euro6 emisyon sınırlamalarıyla uyumlu çalışıyor.

5 5 HABER

6 HABER Rusya nın en büyük ticari araç markası olan ve Mersa Otomotiv Distribütörlüğü nde Türkiye de de üretim yapan GAZ, en yeni modeli Gazelle Next i Türkiye pazarına sundu. İstanbul Park ta Türkiye prömiyeri gerçekleştirilen Gazelle Next, çok avantajlı fiyatı, düşük işletme maliyeti, 3 yıl veya 150 bin kilometre garantisi, 20 bin kilometre bakım aralığı ve yakıt ekonomisi ile dikkat çekiyor. Düzenlenen tanıtımda ayrıca, otomobiller, kamyonetler, kamyonlar ve VAN tipi araçlarla pistlerde yaptığı heyecan dolu akrobatik gösteriler ile dünya çapında üne kavuşan Kazakistanlı 3 pilottan oluşan Tarabanko Takımı nın Gazelle Next araçlarla Formula 1 pistindeki gösterileri de izleyenleri büyüledi. GAZ Group CEO su Vadim Sorokin, Gazelle Next in Türkiye prömiyerinde yaptığı konuşmada, Türkiye deki yatırımlarının ihracat açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek şunları söyledi; En yeni ürünümüz olan Gazelle Next hafif ticari aracı Türk müşterilerimize sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeni aracımız konforu, fonksiyonelliği ve en düşük sahip olma maliyetini aynı anda müşterilerimize sunacak. Parçalarımızın yüzde 30 unu Türkiye den alıyoruz. Next, taşıyanlara daha fazla performans ve maliyet avantajı sağlayacak. Next, sadece Türkiye de değil, Türkiye den tüm dünyaya satılacak. Türkiye de var olmamızın sebebi bu ülkenin potansiyeline inanmamız ve buradan dünyaya açılacak olmamızdır. GAZ Group Satış ve Pazarlama Direktörü Oleg Markov da, Yeni Next ailesine 375 milyon dolardan fazla yatırım yaptıklarını kaydederek, Uluslararası pazarlarda rahatlıkla rekabet edebilecek olan yeni modellerimiz ile ana hedefimiz ihracatımızı artırmak. Aynı zamanda Rus pazarında kapsamlı olarak uyguladığımız Assistance hizmetini Türk pazarında da uygulamaya başlayacağız. Bu sistem ile müşterilerimize araç çekiş desteği, servis desteği ve kaza gibi durumlarda hukuk desteği sağlayacağız şeklinde konuştu. Rusya nın En Popüler Markası Gazelle Next Türkiye den Dünya ya İhraç Edilecek Türkiye de üretilen Rusya nın en büyük ticari araç markası Gazelle Next in Türkiye prömiyeri gerçekleştirildi. Tanıtımda Kazakistanlı 3 pilotun Gazelle Next araçlarla yaptıkları heyecan dolu gösteri de beğeni ile izlendi. 6 Mersa Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gören, yaptıkları yatırımın Türkiye için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek 4 yıl önce aldığımız karar ve 2 yıl önce başlattığımız yatırım sonucunda bu seviyeye ulaştık. Next in üretimi ve Türkiye den ihracatı ekonomimize katkı sağlıyor. Rusya nın en büyük ticari araç markası olan Gaz ın farklı modellerinin üretimini Türkiye de de gerçekleştiriyoruz. Ürettiğimiz son modelimiz olan Next in sağlamlığı başta olmak üzere taşıma kapasitesi, teknolojisi, kaliteli satış sonrası hizmetleri, ekonomik kullanım maliyeti, konforu ve ciddi bir fiyat avantajı mevcut. Rusya da önemli bir yeri olan GAZ Ticari Araçlar ve Mersa Otomotiv in yarattığı sinerji ile sektörümüzde önemli bir rol üstleneceğimizi düşünüyorum dedi.

7 7 Euro 5 normlarına uygun, 120 beygirlik güçlü Cummins turbo 2,8 lt. dizel motor, ZF direksiyon sistemi, Bosch ABS fren sistemi, Tirsan Kardan, HL Jantaş, Petlas gibi dünyaca ünlü yerli ve yabancı komponentlerle üretilen Gazelle Next, kolay sürüş imkanı ile ağır yol koşullarındaki başarısıyla göz dolduruyor. Rahat ve ferah iç kabini ile mükemmel sürüş imkanı sunan Gazelle Next, konforu ve fonksiyonel teknik çözümleri ile de beklentileri karşılıyor. Hidrolik direksiyonu, ısıtmalıelektrikli dikiz aynaları, hız sabitleyici ve yol bilgisayarı ile Gazelle Next en gelişmiş teknolojik donanımlarıyla öne çıkıyor. Türkiye de üretilecek olan Gazelle Next galvanizli gövdesi, her türlü üst yapının kolaylıkla uygulanabildiği monoblok şasisi, rakipsiz dönüş yarıçapı ve avantajlı yakıt tüketimi ile ticareti bilen herkesin aracı olacak. HABER SEAT, Paris Motos Show da Leon X-Perience ı tanıttı SEAT, Paris Motor Show da Leon ailesinin yeni üyesi Leon X-Perience ın dünya prömiyerini yapıtı. Aynı zamanda en çok satan model ailesi Ibiza nın 30 uncu yılını kutluyor. Ergonomik yapısına paralel olarak yüksek güvenlik donanımlarına sahip, 3,5 ton ağırlığı ve 20 m3 e varan yüksek taşıma kapasitesiyle en zorlu yol koşullarında bile mükemmel çözüm sunan Gazelle Next, ticari araç sektörüne yeni bir soluk getirecek.

8 HABER 8 SIRADIŞI YAKIT VERIMLİLİĞİ Renault Master ürün gamındaki en temel değişiklikler motor alanında gerçekleşti. Renault, müşterilerinin ihtiyaçlarına daha iyi cevap vermek için mevcut motorların sayısını ikiye çıkardı: dci 125 turbo dizel ve Energy dci 165 çift turbo dizel motor. Twin (Çift) Turbo ve Stop&Start teknolojisi ile, hem güç hem de yakıt verimliliğinde büyük ilerlemeler kaydedildi. Çift turbo şarjlı Energy dci 165 motor, tüm devirlerde dinamik tepkiler verirken, yüksek verimiyle yakıt tüketiminde konusunda tutumlu. Energy dci 165 motorlu Yeni Master ın, bir önceki nesil dci 150 motora kıyasla yakıt tüketimi 1.5 litre/100km daha düşük. Yeni YENİ MASTER TÜRKİYE DE SATIŞTA 1998 den bu yana Avrupa hafif ticari araç pazarının zirvesinde yer alan Renault, hafif ticari ürün gamını yeniliyor. Renault markasının Van serisinde başlattığı atılımın ilk temsilicisi Master markanın yeni tasarım anlayışını yansıtıyor. Yeni Master iki farklı motor seçeneği ve minibüs, otobüs versiyonları ile geniş bir ürün gamı ile Türkiye de pazara sunuluyor. Yeni Master kamyonet TL, panelvan TL den başlayan fiyatlarla müşterilerle buluşuyor. Yeni Master Ekim ayında Maxxi Korumalı olarak 48 ay TL ye kadar 0.89, Maxi Korumasız ise 0.99 kredi ile ile satışa sunuluyor. Master, düşük yakıt tüketimi ile sınıfının en ekonomik araçları arasında yer alıyor. DAHA YÜKSEK GÜVENLİK VE KONFOR Yeni nesil Elektronik Denge Programı (ESP) ile donatılmış olan Yeni Master, güvenlik konusunda sınıfının en iddialı araçlarından biri. Standart olarak sunulan bu sistem; Yol Tutuş Desteği (Extended Grip), Yokuş Kalkış Desteği, Römork Savrulma Önleyici, Devrilme Önleyici ve Adaptif Yük Kontrolü gibi özellikleri içeriyor. Yeni Master ın sunduğu yenilikler arasında, iyileştirilmiş geri görüş için Geniş Açılı Geri Görüş Aynası da yer alıyor. Yolcu tarafındaki güneşliğe entegre edilmiş olan bu ayna, aracın arkasında kalan kör noktaları ortadan kaldırarak, güvenli bir sürüşe yardımcı oluyor. Yeni Master ın şasisi, yükü her ne olursa olsun, verimliliği ve konforu bir araya getiriyor. MacPherson-tipi ön süspansiyon düzeneği ile birlikte kullanılan ön ve arka viraj denge çubuğu güvenli sürüş imkanı veriyor. Yeni Master ın Twin Turbo versiyonlarında, elektro-hidrolik direksiyon bulunuyor. Bu sayede düşük hızlarda aracın direksiyonunu çevirirken daha az efor harcanıyor ve manevralar daha hassas gerçekleştirilebiliyor. GENİŞ ÜRÜN GAMI VE YENİ VERSİYON TEK ARKA TEKERLEKLİ L4 Yeni Master, 11 ila 20 metreküp arasında değişen taşıma hacmi ile her ihtiyaca yönelik çözümleri ile rakipsiz bir üürn gamı sunuyor. Uzun yol taşımacılığı ve üstyapı ugulamaları için, Master ürün gamına, mevcut çift arka tekerlekli versiyona ek olarak, tek arka tekerleğe sahip arkadan itişli L4H3 17m3 yeni bir panelvan versiyonu eklendi. Yeni Master ailesi, geniş bir çözüm yelpazesi sunuyor: Önden çekişli ve arkadan itişli olmak üzere panelvan, şasi kabin, platform kabin, sac kasa kamyonet, kapalı kasa kamyonet, minibüs ve otobüs versiyonları 3 farklı uzunluk (L2,L3,L4), 2 farklı yükseklik (H2,H3), önden çekiş veya arkadan itişli (tek veya çift arka teker) 2 farklı azami yüklü ağırlık:3,5 ton ve 4,5 ton Frigorifik ürün yelpazesi: Frigorifik panelvan ve frigorifik kamyonet

9 9 HABER YENİ MASTER IN KABİNİ: TAM BİR ÇALIŞMA ALANI Yeni Master ın kabini, pazardaki en fazla saklama gözü sayısını sunuyor. Yeni Master, 150 litre kabin içi saklama gözü ile pazarın bu konudaki en iyisi. Söz konusu saklama çözümleri, müşterilerin günlük olarak kullandıkları eşyaları saklamalarına imkan tanıyor. Bunun yanı sıra hem pratikler hem de araca tamamen entegre. ile kontrol edilebiliyor ve sürücünün tercihleri ekranda gösteriliyor. Opsiyonel olarak sunulan premium multimedya sistemi ise bu özelliklere ek olarak, Carminat TomTom navigasyonu içeriyor. Navigasyon ekranının baş üstünde yer alması ve sola ya da sağa döndürülebilmesi sayesinde ön panelde ilave saklama gözleri için yer açılmış oluyor. BİNEK OTOMOBİLE BENZER BİR SÜRÜŞ POZİSYONU Yeni Master ın sürücü koltuğu ileri/geri 110cm ayarlanabiliyor ve 410 mm lik koltuk minderi yüksekliği sayesinde özellikle uzun yolculuklarda binek otomobile benzer bir sürüş pozisyonu elde edilebiliyor. Aracın kabini son derece konforlu ve uzun boylu sürücüler için son derece rahat. Ayrıca sürücü koltuğu, sırtlık eğim ayarı, bel destek ayarı ve başlık ayarı özellikleri ile de donatılmış durumda. MULTİMEDYA Yeni Master ın multimedya sistemi, standart olarak radyo, Mp3-Çalar, USB bağlantısı, Bluetooth, eller serbest telefon fonksiyonlarını içeriyor. Ses sistemi direksiyon üzerinde bulunan kumanda aracılığı

10 HABER Volkswagen Ticari Araç, Amarok un 4x2 modelinin otomatik şanzımanlı seçeneğini satışa sundu. Volkswagen markasının ve Avrupalı bir üreticinin pick up sınıfında ürettiği ilk araç olma özelliğine sahip Amarok, 4x2 otomatik şanzımanlı versiyonu, 2,0 TDI 180 PS lik motorla, Highline donanım seviyesinde ve TL anahtar teslim fiyatla satın alınabiliyor. Sunduğu üstün performans, güvenlik ve konfor özelliklerinin yanısıra, sınıfında bir ilk olma özeliğine sahip 8 ileri otomatik şanzımanıyla fark yaratan Amarok Otomatik, manuel versiyonda olduğu gibi verimli, güçlü ve konforlu bir sürüşü garanti ediyor. 10 Beklenen Amarok 4x2 Otomatik Türkiye de Volkswagen in pick up sınıfındaki modeli Amarok, 4x2 otomatik şanzımanlı seçeneğiyle Türkiye de. 2,0 litrelik çift turbo dizel motora sahip Yeni Amarok 4x2 Otomatik, 180 PS lik gücü ve sınıfında tek olan 8 ileri otomatik şanzımanıyla son derece iddialı. Volkswagen in motor teknolojisinin güçlü ve verimli örneklerinden biri olan 2 litrelik Common Rail çift turbo dizel enjeksiyon (TDI) sistemli motoruyla Amarok Otomatik, devirde 420 Nm lik tork değeri sunarken, ortalama 8 litre yakıt tüketimi değeriyle de sınıfının en etkileyici değerlerine imza atıyor. Gücü otomatik kontrol edin Volkswagen Amarok Otomatik te kullanılan Torsen arazi şanzımanı, Amarok için yeniden tasarlandı ve üretildi. Amarok için geliştirilen bu 8 ileri tam otomatik şanzıman, yeni teknoloji sayesinde DSG şanzımanda olduğu gibi daha seri, daha sarsıntısız ve daha tasarruflu vites geçişleri sağlıyor.

11 11 Sponsorluğunun 18. yılında filodaki mevcut araçları yenileyen Mercedes-Benz Türk, sözleşmesini 2018 yılının sonuna kadar uzattı. Çek Cumhuriyeti ile yapılacak 2016 Avrupa Şampiyonası eleme maçı öncesi gerçekleştirilen törene, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Servet Yardımcı, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Milli Takım oyuncuları, Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Genes, Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün ve Mercedes-Benz Türk yöneticileri katıldılar. Mercedes-Benz Türk ve TFF nin işbirliği bağlılığın sembolü Toplantıda konuşan Mercedes-Benz Türk A.Ş. Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Genes Türkiye Futbol Federasyonu ve Mercedes- Benz Türk ün, 18 yıldır aralıksız devam eden sponsorluk anlaşması 2018 yılının sonuna kadar uzatıldı. Umuyoruz ki bu işbirliğimiz daha da uzun sürecek. Mercedes-Benz Türk olarak gelenek, bağlılık ve sürdürülebilirliğe önem veriyoruz ve işbirliğimizi de bu bağlılığın bir sembolü olarak görüyoruz. Mercedes-Benz, dünyada Alman Milli Takımı dışında milli takımlar düzeyinde sadece Türk Milli Takımı nın destekçisi. Sponsorluğumuz kapsamında konforlu, güvenilir ve çevre dostu araçlardan oluşan filomuzu A Milli Takımı nın hizmetine sunuyoruz şeklinde konuştu. HABER Mercedes-Benz Türk ün TFF ve A Milli Futbol Takımı na verdiği kesintisiz destek 2018 sonuna kadar uzatıldı Yeni dönemde Türkiye Futbol Federasyonu nun kullanımına sunulan 25 adet B-Serisi, 38 adet C-Serisi, 4 adet E-Serisi, 2 adet GL-Serisi, 3 adet S-Serisi, 7 adet Vito, 3 adet Sprinter ve 3 adet Travego ile filodaki araç sayısı 85 e çıkacak.

12 HABER 12 Volkswagen Ticari Araç tan farklı Volkswagen Ticari Araç, Hannover de düzenlenen IAA Ticari Araç Fuarı nda Geleceğin Sürüşü sloganıyla, farklı müşteriler, farklı ürün ve yolcu taşımacılığı ihtiyaçları için çeşitlilik ve mobilite çözümleri sunan Caddy, Amarok, Crafter, Transporter, Caravelle model ailelerinin üyelerini sergiledi. Amarok ailesine yeni üye: Amarok Atacama Beş yıl gibi kısa bir süre önce modeller, farklı çözümler Bu yıl Driving the Future Geleceğin Sürüşü sloganını işleyen Volkswagen Ticari Araç, fuarda, gelecek modellerinin ipuçlarını taşıyan konsept modellerini ve Amarok un yeni versiyonu Amarok Atacama yı da tanıttı. pazara sunulmasına karşın önemli bir başarı yakalayan ve Yılın 4x4 Aracı, Yılın Off-road Aracı, Almanya Yılın Ticari Aracı gibi birçok ödülü alarak bunu perçinleyen Amarok, fuarda Volkswagen in sergilediği modellerin başında yer aldı. Amarok un fuarda sergilenen yeni versiyonu Atacama ziyaretçiler tarafından büyük bir ilgi gördü. Amarok Trendline üzerinden yaratılan bu özel seri, fuarda ilk kez sergilendi. Birçok özelliğini Amarok Highline dan alan Atacama da renkli dikişlere sahip direksiyon simidi, vites kolu, el freni, yeni 17 Albany jantlar, Bi-Xenon farlarıyla son derece dikkat çekici bir kimliğe bürünmüş. Amarok Atacama, tek kabin, otomatik şanzıman ve 4x2 seçeneğiyle de satın alınabiliyor. Herkese, her sektöre bir Caddy Özellikle son birkaç yıldır en küçük Volkswagen Ticari Araç olarak daha popüler bir konuma ulaşan ve Yılın Vanı, Yılın Ticari Aracı, KEP Yılın Vanı, Filo Ödülü, Almanya Yılın Ticari Aracı gibi bir çok ödülü alan Caddy, fuarda yeni ve farklı versiyonlarıyla yer aldı. Caddy ailesinin en tasarruflu versiyonu olan; 102 PS güce ve 4,5 lt lik ortalama yakıt tüketim değerine sahip çevre dostu Caddy BlueMotion, ve Cross Caddy fuarda başarılı model ailesini temsil ettiler. Bir efsane; Transporter İlk olarak 65 yıl önce otomotiv dünyasına katılan ve o tarihten bu yana bir sınıfın yaratıcısı olan Volkswagen Transporter da fuarda farklı versiyonlarıyla bulundu yılından 180 binden fazla satış rakamına ulaşan Transporter, 2.0 TDI motoruyla, 114 PS veya 140 PS güç üreten, Start&Stop sistemi, 5-ileri vites kutusuyla ortalama 5,8lt yakıt tüketim değerine sahip Transporter BlueMotion, standart olarak sürekli dört tekerlek çekişe sahip, 140 PS ve 180 PS lik TDI motoruyla, off-road kullanımı da imkan veren Transporter Rockton ile Transporter Combi, Caravelle, Multivan ve California gibi çeşitli özel model versiyonlarıyla yer aldı.

13 13 HABER Geleceğin Transporter ı TRISTAR Volkswagen Ticari Araç, IAA de bir de dünya prömiyeri yaptı; genişletilmiş kabin, diferansiyel kilitli mekanik arka aksla sürekli dört tekerlekten çekiş sunan ve yerden 30 mm daha yüksek tasarlanan, keskin hatları, LED farları, ön bölümün değiştirilmiş mimarisiyle TRISTAR, gelecekteki modellerin ipuçlarını verdi. En büyük Volkswagen: Crafter Volkswagen Ticari Araç ın ürettiği en büyük model olan Crafter da fuarda sergilenen bir başka model oldu. Diğer model ailelerinde olduğu gibi, Crafter ailesinin de BlueMotion versiyonu stantta sergilendi. 100km de sadece 6.3 litre yakıt tüketim değerine ve km de 179 gr CO² emisyon değerine sahip Crafter BlueMotion, Start&Stop, enerji yönetimi sistemi ve düşük yuvarlanma direncine sahip lastikleriyle son derece tutumlu bir model. Crafter in bir başka versiyonu olan ve cross-country özelliklerini barındıran, sürekli dört tekerlek çekiş sistemine sahip Crafter 4MOTION da ziyaretçilerin ilgisini çekti.

14 HABER 14 Anadolu ISUZU 30 ncu yaşını, unutulmayacak bir geceyle kutladı Otomotiv sektörünün ilk Türk-Japon ortaklığı olan Anadolu ISUZU, kuruluşunun 30 ncu yılını, düzenlediği gala gecesinde kutladı. Geceye, Anadolu Grubu Onursal Başkanı Kamil Yazıcı, Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Anadolu ISUZU Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Eser, Isuzu Japonya Başkan Yardımcısı Takanobu Furuta, Itochu Japonya üst düzey yöneticisi Naoya Sode ile kurumun üst düzey yöneticileri, şirket çalışanları, bayileri ve tedarikçileri katıldılar. Anadolu Grubu nun otomotiv sektöründeki önemli şirketlerinden olan Anadolu ISUZU, kuruluşunun 30 ncu yılını, düzenlediği gala gecesiyle kutladı. Geceye, Anadolu Grubu Onursal Başkanı Kamil Yazıcı, Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Anadolu ISUZU Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Eser, Isuzu Japonya Başkan Yardımcısı Takanobu Furuta, Itochu Japonya üst düzey yöneticisi Naoya Sode, kurum üst düzey yöneticileri, şirket çalışanları, bayileri ve tedarikçileri katıldılar. Tuncay Özilhan: Gelecek 10 yıl için hedeflerimiz büyük Anadolu ISUZU Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Eser, şirketin gelecek dönemdeki planlarından bahsetti ve ortaklık sürecinin her aşamasında yer almış bir yönetici olarak çok heyecanlı olduğunu belirtti. Eser in konuşmasından sonra söz alan Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, otomotiv sektöründeki ilk Türk-Japon ortaklığı olan Anadolu ISUZU nun gelecek 10 yıldaki hedeflerinin büyük olduğunu kaydetti. Özilhan konuşmasında, Anadolu Grubu olarak, faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz her alana katkı sağlamayı ve değer yaratmayı kendimize ilke ediniyoruz. Bu yaklaşımımızla, Anadolu Isuzu nun grubumuz içinde, Türkiye otomotiv sanayinde ve ekonomisinde önemli bir yere sahip olması bizler için gurur verici. Otomotivdeki ilk Türk-Japon ortaklığının 30 yıl sonra bugün geldiği nokta, yıllar öncesinde ne kadar doğru bir yatırıma imza attığımızı bir kez daha kanıtlıyor dedi. Gecenin devamında, bir Japon geleneği olan Daruma seremonisi gerçekleştirildi. Japonya da iyi şansın sembolü olan Daruma adlı ünlü bebeğin gözlerini boyama seremonisi galanın anlamı anlarından biriydi. Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Isuzu Japonya Başkan Yardımcısı Takanobu Furuta ve Itochu Japonya üst düzey yöneticisi Naoya Sode, Anadolu ISUZU nun yeni başarıları için dilek tutarak Daruma nın gözlerini birlikte boyadılar. Anadolu ISUZU bayileri, tedarikçiler ve şirket çalışanlarının üst düzey yöneticilerle bir araya geldiği gecenin sunuculuğunu, Doğa Rutkay üstlendi. Geceye ayrıca şarkılarıyla, Işın Karaca ve Kubat renk katarken, Sunay Akın ise konuklara aktardığı geceye özel hikâyesiyle, Türk- Japon dostluğunun uzun yıllara dayanan geçmişini kendisini dinleyenlere hatırlattı.

15 15 Amerika Birleşik Devletleri nin en büyük teknoloji birliği IMA; sektör devlerini Las Vegas da bir araya getirerek ABD nin en prestijli teknoloji zirvesini gerçekleştirdi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen IMA IMPACT konferans ve ödül töreninde Google, Facebook, Adobe, IBM ve diğer birçok internet - teknoloji devi de yer aldı. ABD de teknolojinin yeni üssü Nevada Valiliği tarafından desteklenen, siyaset ve iş dünyasından da bir çok ismin katıldığı törende Dizayn Vip Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç Dünya da Otomobil Tasarımında Teknolojiyi En İyi Kullanan Firma Ödülünü aldı. Dizayn Vip Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç Ödül töreninde yaptığı konuşmada: Dünyada önemli bir yere sahip olan IMA IMPACT zirvesine katılmak hem bizim hem de ülkemiz için büyük bir başarı. Ülkem ve kendi adıma çok mutlu ve gururluyum. Bu işe gönül verdiğim ilk günden beri tasarım ve imalatta dünyaya iz bırakmak en büyük hayalimdi yılında premium marka araçları satın alıp A dan Z ye geliştirip satmaya yönelik projelere odaklandım. Bu projem ilk başta kimseye inandırıcı gelmiyordu. Ama ben bu projemi gerçekleştirdim ve sonunda dünyaya açıldım. Şuanda da kişiye özel otomobil üretiminde Avrupa standartlarını aşan bir vizyona yatırım yaparak ilerliyoruz. Otomobillerimiz Avrupa nın en iyileri arasında gösteriliyor. Türk Mühendisleri ve ustaları tarafından yapılan araçlarımızda, kullandığımız teknoloji ve tasarımı hiçbir otomobil firması kullanmıyor. HABER AMERIKA DAN TÜRK TASARIMCI YA TASARIM VE TEKNOLOJI OSCARI Otomobillerde kullandığı teknolojiyle kendisinden sıkça söz ettiren Erbakan Malkoç; Türkiye yi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Dizayn Vip adını Dünyaya duyuran Malkoç, Teknoloji Oscarları olarak bilinen ABD nin en prestijli organizasyonu olan IMA IMPACT ( Internet Marketing Association) Teknoloji Zirve sinde Dünya da Otomobil Tasarımında Teknolojiyi En İyi Kullanan Firma Ödülünü aldı. Dünya otomobillerinin otomobil standartları ne ise aynı sisteme göre çalışıyoruz. Tüm bu özenli çalışmalarımızın meyvesi olarak da geçtiğimiz sene Almanya da Lob in Europe tarafından düzenlenen International Leaders Of Branding Intelligence Zirvesi nde Türkiye adına Avrupa nın En İyi Otomobil Tasarım Ödülü nü aldık. Daha sonra şirketimiz Avrupa Kalite Ödülü ne de layık görüldü. Aynı gururu ve heyecanı Dünya da Otomobil Tasarımında Teknolojiyi En İyi Kullanan Firma ödülü ile tekrar yaşıyorum. Bu değerli ödülü önce Ülkem sonra bu uzun yolculukta bana destek olan ailem ve çalışma arkadaşlarım adına alıyorum dedi.

16 HABER Kliksa, kış lastiği seçiminde 10 altın noktayı açıkladı Sürücüler kış aylarında yaz aylarına göre daha fazla kaza riski taşır. Özellikle kış koşullarına karşı yapılan hazırlıkların yetersizliği kaza oranını artırır. Sabancı Topluluğu nun online alışveriş platformu Kliksa, kış dönemi yaklaşırken sürüş güvenliği açısından hayati önem taşıyan ve riskleri azaltan kış lastiği seçiminde sürücülerin dikkat etmesi gereken 10 altın noktayı açıkladı. Lastik seçiminde hangi kriterlere dikkat edilmelidir? Kış lastiği seçilirken mutlaka araç üreticisinin önerdiği lastik ölçüsü kullanılmalıdır. Bu bilgiler kullanıcı el kitabında veya araç üzerinde (genellikle ön kapı iç tarafında) yazar. Aracın yetkili servisleri de bu konuda bilgi verebilir. Lastiğin kuru ve ıslak yolda fren, karda fren ve karda çekiş özelliklerine önem sırası ile dikkat edilmelidir. Seçilen kış lastiğinin üzerinde Kış Lastiği işareti olmalıdır. Kullanılması gereken kış lastiği yaşanılan bölgeye göre değişiklik gösterebilir, iklim koşulları dikkate alınarak lastik seçimi yapılmalıdır. Kış lastiklerinin diş derinliği 4 mm. nin altında olmamalıdır. Kış lastiğinin üretim yılı kontrol edilmelidir. Son 5 yıl içerisinde üretilmiş olan lastikler tercih edilmelidir. Güvenliğin yanı sıra yakıt tasarrufu ve uzun ömürlü lastikler tercih edilmelidir. Kış lastiğinin garanti şartları öğrenilmelidir. Kış lastikleri 4 tekerleğe de takılmalıdır. 2 adet kış lastiği, sürüş güvenliği açısından yeterli değildir. Kış lastiklerinin değişimi mümkünse Kasım ayı içinde yapılmalıdır. Kış lastiği hakkında önemli bilgiler Kış lastikleri güvenlik açısından neden önemlidir? Kış aylarında hava sıcaklıklarının düşmesi otoyol koşullarını da değiştirir. 16 Soğuk hava koşullarında yaz lastikleri daha çabuk sertleştiği için tutunma kabiliyetleri kış lastiğine göre çok düşüktür. Kış lastikleri, yapısal özellikleri itibariyle hava sıcaklığının 7 derecenin altında olduğu zamanlarda kuru asfalt, kar ve buzda daha iyi tutunma ve dolayısıyla daha güvenli sürüş imkânı sağlar. YA YIN DA NIŞ MA NI Ahmet Sait Özen HA BER MÜ DÜ RÜ b ra him DAV SAN ibrahim@ticariden.com YA YIN KU RU LU Yildırım DEMİREL N TER NET TE mu a.com REK LAM KO OR D NA TÖ RÜ b ra him DAV SAN ibrahim@ticariden.com YIL : 1 SA YI : KASIM 2014 Tuana Medya Ticariden Dergisi m ti yaz Sa hi bi ve So rum lu Ya z ş le ri Mü dü rü: b ra him Dav san b ra him@oto mo bil den.com.tr Genel Koordinatör: Di la ra Dav san di la ra@oto mo bil den.com TÜRKİYE GEN.DA Ğ.PLZ. PTT Da t m 100, YIL Mah. 14 Yol Sok. No: 11 OTO CENTER Sitesi H-Blok Kat: 2 Büro: 207 BAĞCILAR - S TAN BUL TEL: GSM; in fo@ticariden.com YAYIN TÜRÜ: YEREL SÜREL YAYINDIR * Oto mo bil den Der gi si Ba s n Ya y n Mes lek l ke le ri ne uyar. ** Tüm rek lam la r n ya sal so rum lu lu u rek lam sa hip le ri ne ait tir. *** Ya y n m za gön de ri len ya z, re sim ve ya dö kü man la r n *** ia de si söz ko nu su de il dir. Sanat Yönetmeni: pek Tu ran Hukuk Dan şman : Av. Nedime Ebru Turan Ya y n Tü rü: Gazete

17

18

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Basım tarihi: Şubat 2019 FİLO KATALOĞU.

Basım tarihi: Şubat 2019 FİLO KATALOĞU. Basım tarihi: Şubat 09 FİLO KATALOĞU www.fiat.com.tr İÇİNDEKİLER DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ ÖNSÖZ TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI NEDEN FIAT FİLO? BAYİ VE SERVİS AĞIMIZ MOTOR VE ŞANZIMAN SEÇENEKLERİ BİNEK ARAÇLAR

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 İlan no: 218701 Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 Sahibinden Mercedes - Benz Viano 2.2 CDI Ambiente Activity Orta 2012 155.000 TL İlan tarihi: 17 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Gücü de büyük, yükü de...

Gücü de büyük, yükü de... 7.5 TON 175 HP EURO 3 COMMON RAIL TURBO DIZEL INTERCOOLER ABS HBB LSPV Gücü de büyük, yükü de... Yeni Isuzu, 175 HP, Euro 3, common rail, turbo dizel intercooler motoru ve yenilenen dış görünüşüyle şimdi

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Sayısız özellik, kusursuz güzellik.

Sayısız özellik, kusursuz güzellik. Caddy Maxi Van Sayısız özellik, kusursuz güzellik. Caddy Maxi Van işiniz ne olursa olsun keyfe dönüştürüyor. Geniş iç hacmi ve keskin dış hatlarıyla size yakışan iş ortağınız oluyor. TDI teknolojisine

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP DSG Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP DSG Comfortline 8+1 İlan no: 242154 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP DSG Comfortline 8+1 Sahibinden Volkswagen Caravelle 2.0 TDI Comfortline 2015 model 8 km 250.000 TL İlan tarihi: 1 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı...

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı... PRESTİJ SD Rahatlığın Tanımı... Tasarruflu... Kısa ve orta mesafe taşımacılık alanında, personel taşımacılığı, transfer turları, VIP taşımacılığı ve özel turlara uygun olarak üretilen Prestij SD, konforu

Detaylı

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

Volkswagen Amarok ve yeni Amarok Canyon 2014 incelemesi

Volkswagen Amarok ve yeni Amarok Canyon 2014 incelemesi Volkswagen Amarok ve yeni Amarok Canyon 2014 incelemesi Volkswagen ticarinin ilk pick up ı olarak sahaya sunulan Amarok alıcılarına hem zorlu arazi şartlarında hem de sportif ve göz alıcı çizgileriyle

Detaylı

Mercedes Vito 111 CDI Camlivan Kisa

Mercedes Vito 111 CDI Camlivan Kisa İlan no: 235508 Mercedes Vito 111 CDI Camlivan Kisa Sahibinden Mercedes - Benz Vito 111 CDI 2015 model 25 km de. İSTOÇ 210.000 TL İlan tarihi: 25 Temmuz 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 180 HP DSG Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 180 HP DSG Comfortline 8+1 İlan no: 216787 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 180 HP DSG Comfortline 8+1 Sahibinden Volkswagen Caravelle 2.0 TDI Comfortline 2011 model 91000 195.000 TL İlan tarihi: 28 Aralık 2015 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Mercedes Viano 2.2 CDI V533 Trend Activity Uzun 5+1

Mercedes Viano 2.2 CDI V533 Trend Activity Uzun 5+1 İlan no: 219754 Mercedes Viano 2.2 CDI V533 Trend Activity Uzun 5+1 Sahibinden Mercedes - Benz Viano 2.2 CDI Trend Activity Uzun 2013 240.000 TL İlan tarihi: 11 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Volkswagen Golf 1.6 TDi Highline

Volkswagen Golf 1.6 TDi Highline İlan no: 242147 Volkswagen Golf 1.6 TDi Highline Sahibinden Volkswagen Golf 1.6 TDi Highline 2014 model 20900 km de. 87.950 TL İlan tarihi: 10 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Bağcılar,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

BASIN BÜLTENİ FORD UN YENİ ECONETIC TEKNOLOJİSİ YAKIT TÜKETİMİ VE CO2 EMİSYON DEĞERLERİNDE İYİLEŞMELER SAĞLIYOR

BASIN BÜLTENİ FORD UN YENİ ECONETIC TEKNOLOJİSİ YAKIT TÜKETİMİ VE CO2 EMİSYON DEĞERLERİNDE İYİLEŞMELER SAĞLIYOR BASIN BÜLTENİ FORD UN YENİ ECONETIC TEKNOLOJİSİ YAKIT TÜKETİMİ VE CO2 EMİSYON DEĞERLERİNDE İYİLEŞMELER SAĞLIYOR Yeni Ford Mondeo ECOnetic modelinin CO 2 emisyonu 115 g/km Ford Ka araçlarda Ford Otomatik

Detaylı

Volkswagen Golf 1.6 TDI 105 HP Comfortline

Volkswagen Golf 1.6 TDI 105 HP Comfortline İlan no: 411893 Volkswagen Golf 1.6 TDI 105 HP Comfortline Sahibinden Volkswagen Golf 1.6 TDi Comfortline 2017 model 0 km de. 118.500 TL İlan tarihi: 30 Eylül 2017 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı Dünyaları taşısın diye tasarlandı Uzun Şasi (5 Euro palet) Kısa Şasi (4 Euro palet) 5 Euro paleti rahatllıkla taşıyabilmeniz için ihtiyaç duyacağınız tüm hacim ve kapasite uzunluk (uzun şasi versiyonu

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

Mercedes Viano 2.2 CDI V534 Ambiente Activity Uzun 5+1

Mercedes Viano 2.2 CDI V534 Ambiente Activity Uzun 5+1 İlan no: 250814 Mercedes Viano 2.2 CDI V534 Ambiente Activity Uzun 5+1 Sahibinden Mercedes - Benz Viano 2.2 CDI Ambiente Activity Uzun 2008 105.000 TL İlan tarihi: 1 Şubat 2016 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor TR En konforlu yolculuklar STAR, 31 kişiye kadar yolcu taşıma kapasitesi, geniş ve konforlu koltuk aralıkları ve farklı oturum alternatifleri ile turizm, personel ve şehirler arası taşımacılıktaki ihtiyaçlara

Detaylı

En konforlu yolculuklar

En konforlu yolculuklar TR Maksimum konfor STAR, 31 kişilik yolcu kapasitesi, 4,25 m 3 lük yüksek kapasiteli ve kesintisiz bagajı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru, bağımsız

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır...

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır... TOURMALİN Her Şehre Yakışır... Her şehre yakışır... Orta mesafe seyahatlerin vazgeçilmezi olan Tourmalin, tasarım, güvenlik, konfor, bagaj kapasitesi ve teknolojik donanımları ile müşterilere %100 memnuniyet

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! HEYECAN VERİCİ İÇ TASARIM MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru duyarlılık

Detaylı

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ!

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! Tasarım ilhamı tamamen CRF450 RALLY yarış motosikletinden alınan CRF250 RALLY, arka ABS iptal seçeneği, çok fonksiyonlu dijital gösterge paneli, 10 litrelik yakıt tankı

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

NEW HOLLAND. TR6 Serisi

NEW HOLLAND. TR6 Serisi NEW HOLLAND TR6 Serisi New Holland markası, çiftçilerimizden aldığı desteği kendi tecrübesi ile birleştirerek yüksek teknolojiye sahip traktörler üretiyor. NEW HOLLAND TR6 Serisi TR6 Serisi 4 Silindirli

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

Kampanyalı Anahtar Teslim. Fiyat ( ) ( )

Kampanyalı Anahtar Teslim. Fiyat ( ) ( ) Kombi Van Teslim Net Caddy Maxi Van 2.0 TDI 102 PS 99.699 91.841 86.039 3.442 895 934 260 271 Caddy Maxi Van 2.0 TDI 102 PS DSG 107.250 98.787 92.652 3.706 964 934 260 271 Caddy 1.4 TSI 125 PS Comfortline

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 İlan no: 189193 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LÜX VIP ARAÇLAR İlan tarihi: 15 Mart 2014 İlan

Detaylı

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN!

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! DFSK Mini Maxi Güçlü Motor Mini Maxi'nin DK1506 motoru, Dual VVT teknolojisi ile orta, düşük ve yüksek devirlerde mükemmel bir tork çıkışı sağlayarak güçlü

Detaylı

YENİ CARGO. Basım tarihi: Kasım 2015

YENİ CARGO. Basım tarihi: Kasım 2015 YENİ DOBLÒ CARGO Fiat ın en yeni modellerini, aracınızla ilgili en son bilgileri ve güncel haberleri web sitemizde bulabilirsiniz. Dilerseniz tüm sorularınızı, istek ve önerilerinizi bize ulaştırabilir,

Detaylı

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 Yerli Devler Gücüne Güç Katıyor... En güçlü yerli traktörler olarak bilinen New Holland TR6 serisi, performans ve yüksek teknolojinin yanı sıra üstün

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP DSG Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP DSG Comfortline 8+1 İlan no: 273584 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP DSG Comfortline 8+1 Sahibinden Volkswagen Caravelle 2.0 TDI Comfortline 2015 model 0 km 240.000 TL İlan tarihi: 2 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Basım tarihi: Mart 2017 FİLO KATALOĞU.

Basım tarihi: Mart 2017 FİLO KATALOĞU. Basım tarihi: Mart 017 FİLO KATALOĞU www.fiat.com.tr İÇİNDEKİLER DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ ÖNSÖZ TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI NEDEN FIAT FİLO? BAYİ VE SERVİS AĞIMIZ MOTOR VE ŞANZIMAN SEÇENEKLERİ BİNEK ARAÇLAR

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

İdeal toplu taşıma aracı

İdeal toplu taşıma aracı TR İdeal toplu taşıma aracı ATAK, 60 kişilik yolcu kapasitesi, engelli erişimine uygun alçak tabanlı yapısı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru ve

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YOLCULARINIZ ÖZELSE, ARACINIZ DA ÖZEL OLMALI. Benzersiz özellikleriyle özel yolcu taşımacılığı için tasarlanan, herkesin ilk tercihi olacak. TÜM ÖZEL İHTİYAÇLAR

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

NPR Isuzu NPR her yolda, her koþulda güvenle gidebilmeniz için geliþtirildi! Gürültüyü ve sarsýntýyý azaltan çapraz amortisör sistemine sahip NPR nin 4HF 1 motoru Isuzu teknolojisinin çevreye ve insana

Detaylı

Yýllarca Yollarca Þampiyon

Yýllarca Yollarca Þampiyon Yýllarca Yollarca Þampiyon nadolu Isuzu, dünya teknolojisinde Türkiye'ye uygun araçlar A üretiyor. Her yolda, her koþulda yüksek performans gösteriyor. Þampiyon Isuzu, yüksek kalitesi sayesinde uzun yýllar

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

MD9 LE. Ayrıcalıklı Ulaşım...

MD9 LE. Ayrıcalıklı Ulaşım... MD9 LE Ayrıcalıklı Ulaşım... Ayrıcalıklı ulaşım... Alçak tabanlı girişi, modern tasarımı ve ferah iç hacmiyle yolculuğun standartları değişiyor. Fark yaratıyor... Bilinen tüm standartları yükselten, teknik

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! ZEKASI İÇİNDE SAKLI! MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru

Detaylı

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 İlan no: 132217 Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL - ESEN TUR - 'DAN 17 KİŞİYİ VE BAGAJINI ALABİLİCEK SPRİNTER İlan tarihi: 17

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

ÖTV/KDV İndirimli Kampanyalı Anahtar Teslim. Fiyat ( ) Anahtar Teslim ( )

ÖTV/KDV İndirimli Kampanyalı Anahtar Teslim. Fiyat ( ) Anahtar Teslim ( ) Van Net Caddy Maxi Van 2.0 TDI 102 PS 98.893 89.964 84.253 3.370 876 934 260 271 Caddy Maxi Van 2.0 TDI 102 PS DSG 108.342 99.414 93.249 3.730 970 934 260 271 Caddy 1.4 TSI 125 PS Comfortline DSG 135.025

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı İlan no: 255431 Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi Titanium 2012 model 43540 km de. İSTOÇ 57.500 TL İlan tarihi: 5 Ocak 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Basım tarihi: Mart 2018 FİLO KATALOĞU.

Basım tarihi: Mart 2018 FİLO KATALOĞU. Basım tarihi: Mart 018 FİLO KATALOĞU www.fiat.com.tr İÇİNDEKİLER DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ ÖNSÖZ TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI NEDEN FIAT FİLO? BAYİ VE SERVİS AĞIMIZ MOTOR VE ŞANZIMAN SEÇENEKLERİ BİNEK ARAÇLAR

Detaylı

( ) ( ) ( ) ( ) * Doğuş Otomotiv; Volkswagen araçlarının model, fiyat, teknik özellik,donanım ve renklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

( ) ( ) ( ) ( ) * Doğuş Otomotiv; Volkswagen araçlarının model, fiyat, teknik özellik,donanım ve renklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Maxi Caddy Maxi Van 1.6 TDI 35.352 38.357 28.015 1.121 5.244 522 450 Caddy Kombi 1.6 TDI Trendline 42.710 46.341 30.859 4.629 6.388 384 450 Kombi Caddy Kombi 1.6 TDI Trendline DSG 48.226 52.325 34.924

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 MİNİBÜS Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren

Detaylı

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium İlan no: 185832 İlan detayları Sahibinden 69.000 TL 15 Şub 2014 69.000 TL 01 Şub 2014 70.000 TL 31 Oca 2014 71.000 TL MEMURDAN TERTEMİZ MERAKLISINA CMAX İlan tarihi:

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima Yol

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Innovation by Inspiration TEVI.COM.TR

Innovation by Inspiration TEVI.COM.TR YARATICI DÜŞÜNME ILE YENILIK Endüstriyel, Ticari, Kamu, Yer Destek Hizmetleri ve daha fazlası geniş bir yelpazede kullanım alanı ile sağlam ve güvenilir yük taşıyıcılar, personel taşıyıcılar ve çekiciler

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

OCAK AYINA ÖZEL ÖTV KAMPANYALI T. Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredi)

OCAK AYINA ÖZEL ÖTV KAMPANYALI T. Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredi) Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK)

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 115 / 3.600 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 270 / 1.750 Uzunluk

Detaylı

Volkswagen Jetta 1.6 TDI Comfortline DSG

Volkswagen Jetta 1.6 TDI Comfortline DSG İlan no: 374195 Volkswagen Jetta 1.6 TDI Comfortline DSG Sahibinden Volkswagen Jetta 1.6 TDI Comfortline 2015 model 32930 km 89.950 TL İlan tarihi: 1 Şubat 2017 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Mercedes Viano 2.2 CDI V534 Ambiente Activity Uzun 5+1

Mercedes Viano 2.2 CDI V534 Ambiente Activity Uzun 5+1 İlan no: 245730 Mercedes Viano 2.2 CDI V534 Ambiente Activity Uzun 5+1 Sahibinden Mercedes - Benz Viano 2.2 CDI Ambiente Activity Uzun 2008 99.900 TL İlan tarihi: 2 Kasım 2015 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

ARALIK AYINA ÖZEL ÖTV KAMPANYALI T. Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredi)

ARALIK AYINA ÖZEL ÖTV KAMPANYALI T. Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredi) Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme.

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme. TOTA L K ONTR O L Doğamızda hep daha ileriye ulaşmak var. Bazen duraklar ve geçmişe bakarız. Fakat sonra yolculuk yeniden başlar. Çünkü macera hep bir yerlerde bizi bekler. Ve sadece ilerleyerek hedefe

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı