MINI 3 KAPI. MINI 5 KAPI.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MINI 3 KAPI. MINI 5 KAPI."

Transkript

1 MINI 3 KAPI. MINI 5 KAPI.

2 KİŞİYE ÖZEL İSTEKLER. MAKSİMUM OLANAKLAR. MINI NİZ. Kişiye özel donanım çeşitliliği. Her MINI sahibine, kendi isteklerine göre bir kombinasyon oluşturabilmesine yardımcı olması için MINI olarak tüm imkanları zorladık. Sizin MINI niz nasıl olsun? Kaç kapılı olsun? Hangi model olsun, hangi renk kombinasyonuna, hangi iç tasarıma, hangi teknik donanıma sahip olsun? 16 MINI 3 Kapı. 18 MINI 5 Kapı. 20 Modeller. 22 Dış tasarım. 28 İç tasarım. 40 Teknoloji & iletişim. 52 MINI donanım paketleri. 60 MINI Orijinal Aksesuarları. 62 Güvenlik. 66 MINI Servis. MINI Finansal Hizmetler. 68 Teknik veriler. MINI standart ve opsiyonel donanımlar. Karar vermenin ne kadar zevkli bir şey olduğunu konfigürasyon seçimi sırasında hissedeceksiniz. Çünkü karar vermeniz gereken sıradan bir MINI olmayacak. Çok özel bir MINI olacak: Sizin MINI niz. Onun için seçim yaparken ne kadar geniş bir seçim yelpazesi olduğunu keşfedin ve kendi yaratıcılığınızı konuşturun. AB kanunlarınca tüm modeller için öngörülen yakıt tüketimi ve CO emisyonu hakkındaki bilgileri sayfa den itibaren teknik verilerle ilgili açıklamalarda bulabilirsiniz.

3 TRENDLER BAŞLAR. TRENDLER BİTER. İKONLAR KALICIDIR. Sir Alec Issigonis da MINI için ilk eskizleri bir peçete üzerine çizmeye başladığında devrim niteliğindeki iç mekan konsepti, değişmekte olan dünyanın aradığı cevaptı. Taslağı sadece adet en köşelere konumlandırılmış tekerlekten ve enine monte edilmiş bir motordan oluşmaktaydı. Bu sayede iç mekanda çok fazla alan kazanmış oldu. Devrim niteliğindeki MINI bir ikon olarak günümüze kadar geldi. yılı aşan MINI tarihçesine adresinden sanal olarak derecelik bir gezi ile tanıklık edebilirsiniz. MINI nin hikayesini heyecanını daha yakından yaşamak için sizi Münih teki BMW müzesine bekliyoruz. Sergiyi ve ilgili web sayfasını Ocak sonuna kadar ziyaret edebilirsiniz.

4 BEŞ KAPI. BİR Twin Power Turbo. % 100 TUTKU. Arkadaşlarla seyahat etmek MINI ile çıkılan bir seyahatin odak noktasında sürüş deneyimi vardır. MINI Kapı ile hedefe doğru giderken yoldan alınan yolcular daha önce hiç olmadığı kadar rahat ve konforlu bir şekilde otomobile binebilir. Sürüş esnasında MINI Twin Power Turbo motorun güçlü sesi, elektronik ara gazı ile birlikte tipik MINI ritmini belirler. SPORT modundayken MINI merkezi göstergenin LED halkası ise renkli devir göstergesine dönüşür ve gecenin ilk ışık şovunu sunar.

5 BAZEN TUTUMLU. BAZEN SPORTİF. DAİMA COŞKULU. Daha zamanınız var ve varış noktası menzilinizde mi? Gelin bir değişiklik yapın ve MINI Kapı'nızın sürüş modunu değiştirin. GREEN modu ile özellikle çok verimli, MID modu ile tipik çevik sürüş zevki sunulurken SPORT modu ile sportif sürüşler gerçekleştirilir. Mod düğmesinin çevrilmesi ile gaz pedalının ve direksiyonun tepkilerinden klima sistemine kadar tüm araç ayarları tercih edilen sürüş durumuna göre değişir. Nabzınızı yükseltip alçaltmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

6 HEM DÜZ HEM VİRAJLI YOLLARDA, RAYLARIN ÜZERİNDEYMİŞ GİBİ. Şehirde gerçekleştirilen gece sürüşü sırasında otomobiller için de bir şeyin geçerli olduğu anlaşılıyor: Konum. Yola olan konumda ise efsanevi go-kart hissi konusunda kimse MINI ye yaklaşamıyor. Go-kart ın kendisi hariç. Fakat bu da, MINI nin yeni dinamik süspansiyon kontrolünün yanında oldukça demode duruyor. Bu yeni kontrol sistemi ile süspansiyon da MINI sürüş modlarına göre ayarlanır. Çünkü şehrin karmaşasında kim daha iyi adapte olursa, o bir adım öndedir.

7 TEK BİR BAKIŞTA. HER ŞEYİ EKRANDA. HER ŞEY KONTROL ALTINDA. Günümüzde kusursuz bir seyahatin hedefi, sadece buluşulacak yere varmak değil, aynı zamanda oraya giderken kurulan iletişimdir. MINI merkezi gösterge sürüş sırasında da navigasyon, web radyosu, ayrıca gelen ve giden tüm bilgiler için güvenilir bir göstergedir. Bir buluşmaya giderken MINI Connected ready uygulaması Glympse sayesinde arkadaşlarınıza konumunuzu iletebilirsiniz.

8 HEDEF ARANDI. HEDEF BULUNDU. YOLA DEVAM. Bir MINI kullanmak, benzersiz, sürekli yapmak istediğiniz ve kimsenin engelleyemediği bir histir. Bu yüzden MINI Connected Online arama fonksiyonu ile kendinize yeni hedefler belirleyip bunları MINI navigasyon sistemine aktarın, vitesi takın ve tekrar yola koyulun. MINI sürüş hissi daima sizinle olsun. Yoldaki eğlenceyi bir kat daha arttırmak için MINI Connected ready uygulamalarından Spotify ya da TuneIn Radio size eşlik eder.

9 16 17 MINI 3 KAPI. MINI 3 KAPI. BİR MINI DAİMA MINI OLARAK KALMALI. MINI nin tasarımı özellikle bir şeyden ilham alır: Klasik Mini. Ama aynı zamanda opsiyonel LED farları ile de geleceğe odaklanmayı ihmal etmez. Karakteristik MINI oranları, sinyal lambaları entegre edilmiş yan ızgaralar, opsiyonel motor kaputu şeritleri ve tasarım ikonu olmuş birçok başka detay ile MINI benzersizliğini korur. BİR MINI SADECE SÜRÜŞ DİNAMİZMİ İLE ÖN PLANA ÇIKMAZ. Biraz daha fazlasını isteyenlere Chrome Line dış tasarım ile radyatör ızgarasında, bagaj kapak tutamağı ve arka sis lambalarında daha çok parlaklık sunulur. KÜÇÜK OTOMOBİLLERDE DE ÖZGÜRLÜĞE YER AYIRMAK GEREKİR. Klasik Mini de olduğu gibi, yeni MINI de de yeterince yer olmasına dikkat edilmiştir. adet geniş oturma yerinin arkasında, özgürlüğünüz için ihtiyaç duyduğunuz gereçleri kolayca barındırabilecek litrelik geniş hacimli bir bagaj bölmesini bulabilirsiniz. Klasik Mini modelinden beri standart olarak sunulan ve bir MINI nin olmazsa olmazı olan efsanevi go-kart hissi de unutulmamıştır.

10 18 19 MINI 5 KAPI. MINI 5 KAPI. DAHA ÇOK KAPI, DAHA AZ TASARIM ANLAMINA GELMEZ. MINI Kapı, ilave kapısı ile de gerçek bir MINI olunabileceğini gösteriyor. Buna hiç şaşırmamak lazım; çünkü daha ilk bakışta kapılı kardeşinin genleri kendini belli ediyor. Yine de dinamik tavan çizgisi ve belirgin arka kısmı sayesinde MINI Kapı nın da kendine özgü bir tasarımı söz konusudur. DAHA FAZLA ALAN; DAHA FAZLA FİKİR ANLAMINA GELİR. Günlük kullanım kolaylığı hiç bu kadar heyecan verici şekilde sunulmamıştı: adet koltuk ve içine MINI koleksiyonunun şık seyahat valizlerini yerleştirebileceğiniz litrelik göz alıcı bagaj hacmi, kapıdan biri üzerinden fethedilmeyi bekliyor. Arka tarafta oturanlar için ise ilave bacak boşluğu cabası. MINI KOLEKSİYON MINI BAVULLAR shop.mini.com GO-KART HİSSİ STANDART KALIR. Eğer MINI Kapı da da, yıllardır dünya çapındaki MINI sürücülerini heyecanla sürükleyen go-kart hissini sağlayamayacak olsaydık, onu asla bu boyuta getirmezdik. Peki bunu nasıl başardık? Düşük ağırlık merkezi, geniş tekerlek izi, sağlam gövde ve yürüyen aksam, elbette tutkumuz ile.

11 20 21 MODELLER. GÜÇLÜ. DAHA GÜÇLÜ. EN GÜÇLÜ. veya kapılı olması fark etmez: Twin Power Turbo teknolojisi ve, litrelik silindirli kw/ beygir gücündeki benzinli motoru ile MINI One kesinlikle güçlü bir tercih olarak karşınıza çıkar. Görsel açıdan ayırt edici özellikleri arasında mat siyah renkteki güvenlik barı, bagaj kapak tutamağı ve ayna kapakları ile parlak siyah radyatör ızgarasını sayabiliriz. Gövde rengi tavanda standart olup, dış dikiz aynaları için ise opsiyonel olarak sunulur. Bir MINI de hangi motoru tercih ettiğinize karar verdiğinizde daima bir motordan fazlasını seçmiş olursunuz. Bu yüzden burada motor versiyonlarından değil, modellerden bahsedilmektedir. MINI One modelinden MINI Cooper S modeline kadar sadece farklı güçteki motorlar değil, aynı zamanda birbirinden farklı otomobiller de söz konusudur. Eğer sportif John Cooper Works modelini seçerseniz MINI.com.tr/jcw adresinden veya MINI Yetkili Satıcınızdan bilgi alabilirsiniz. Burada da aynı kural geçerlidir: MINI Twin Power Turbo teknolojisi sayesinde hem kw/ bg gücündeki, litrelik silindirli MINI Cooper modelinde hem de kw/ bg gücündeki, litre silindir hacmine sahip MINI Cooper D modelinde, her zaman yeterli güç hazır beklemektedir. MINI nizin herkes tarafından bir MINI Cooper olarak algılanması için ise güvenlik barı, radyatör ızgarası ve bagaj kapak tutamağı parlak siyah renkte, tavan ile dış dikiz aynası kapakları istek üzerine siyah veya beyaz kontrast renklerde ve egzoz çıkış boruları ise krom kaplı olarak sunulur. MINI Kapı ve MINI Kapı nın en performanslı modelleri arasında silindirli, kw/ bg güç ve Overboost fonksiyonu sayesinde Nm tork üretebilen, litrelik MINI Twin Power Turbo motora sahip MINI Cooper S yer alıyor. Dış görünüş olarak bu modeli parlak siyah güvenlik barı ve bagaj kapak tutamağından, krom lamelli ve Cooper S etiketli delikli radyatör ızgarasından, ön alt tampondaki fren soğutmasının hava girişlerinden, motor kaputundaki hava girişinden, istek üzerine siyah veya beyaz kontrast renklerde sunulabilen tavan ve dış ayna kapaklarından, difüzörlü alt arka tampondan, adet arka sis lambasından ve ortada konumlandırılmış çift egzoz çıkısından tanıyabilirsiniz. İstenirse, burada olduğu gibi, Chrome Line dış tasarım ile birlikte sunulur.

12 22 23 DIŞ TASARIM. İLK İZLENİM. GÜÇLÜ İZLENİM. İŞTE DIŞ TASARIM.

13 24 25 DIŞ TASARIM. RENGİNİZİ BELLİ EDİN. MESELA MAVİ. YA DA KIRMIZI. YA DA METALİK YEŞİL/ BRITISH RACING GREEN. MINI nin renklerinin ne kadar parlak olduğunu en iyi MINI Yetkili Satıcıları'nda görebilirsiniz. Sayısız renk kombinasyonlarının çeşitliliğini rahatça inceleyebilmeniz için sizin için bir yardımcı araç geliştirdik: MINI web sayfasındaki MINI konfigüratör. Siz de deneyin. TAVAN & DIŞ AYNA KAPAĞI RENKLERİ. BEYAZ SİYAH GÖVDE RENGİ MINI.com.tr / configurator Modellere özgü renkler için bkz. sayfa. BEYAZ/ PEPPER WHITE TURUNCU/ VOLCANIC ORANGE METALİK GRİ/ MOONWALK GREY METALİK KIRMIZI/ BLAZING RED METALİK SİYAH/ MIDNIGHT BLACK METALİK YEŞİL/ BRITISH RACING GREEN METALİK MAVİ/ DEEP BLUE METALİK MAVİ/ ELECTRIC BLUE METALİK GRİ/ THUNDER GREY MET. KAHVERENGİ/ ICED CHOCOLATE METALİK BEYAZ/ WHITE SILVER KIRMIZI/ CHILI RED MINI YOURS MAVİ/ LAPISLUXURY BLUE

14 26 27 DIŞ TASARIM. " CONE SPOKE GÜMÜŞ " CONE SPOKE BEYAZ " ROULETTE SPOKE RENKLİ " COSMOS SPOKE SİYAH " TENTACLE SPOKE GÜMÜŞ BU KARAR AŞAMASINDA HER ŞEY TEK BİR ŞEYİN ETRAFINDA DÖNÜYOR: MINI NİZİN. " VICTORY SPOKE SİYAH " VICTORY SPOKE GÜMÜŞ " LOOP SPOKE GÜMÜŞ " HELI SPOKE GÜMÜŞ " JOHN COOPER WORKS CUP SPOKE RENKLİ " JOHN COOPER WORKS TRACK SPOKE GÜMÜŞ " JOHN COOPER WORKS TRACK SPOKE SİYAH " JOHN COOPER WORKS PRO CROSS SPOKE JET BLACK PARLATILMIŞ " MULTİSPOKE LIQUID BLACK MINI Orijinal Aksesuarları Küçük bir fark yaratmak için pek çok olasılık. Büyük fark isteyenler: " hafif metal alaşımlı jantlar MINI için artık üretimden sunulmaktadır. Tüm jantlar kesinlikle MINI nizle uyumludur. Size hangileri uyuyor? " COSMOS SPOKE GÜMÜŞ MINI.com.tr / configurator " MINI YOURS VANITY SPOKE RENKLİ

15 28 29 İÇ TASARIM. İÇ TASARIMINIZ. BENZERSİZLİĞİNİZ. MINI NİZ.

16 MEKANINIZ. OLANAKLARINIZ. TERCİHİNİZ.! "

17 BİR KLASİK. MAKSİMUM TARZ. MINI 3 KAPI. Yeni MINI ile coşmanız için birçok nedeniniz olacak. Hem de motoru çalıştırmadan çok önce: İç mekanını donatırken. #"$!%!%%!%&() )!"'!!! '+&"#''' '," "$%"# &','' #+*'#. ($"#!-)& "

18 İÇ KAPLAMA. Hava çıkışlarındaki, hoparlörlerdeki ve vites kolundaki halkalar modele ve seçilen iç tasarıma göre Piano Black, Dark Silver veya Off White renginde sunulur. Daha fazla parlaklık için hava çıkışlarının, hoparlörlerin, vites kolunun ve kapı kolunun etrafında Chrome Line iç tasarım krom kaplamlar da sunulmaktadır. İÇ KAPLAMALAR. Stilistik vurgular. Dikey sütunlar ve kapı çekme tutamakları Hazy Grey, Piano Black veya Off-White renkte sunulmaktadır. $! " # # # "

19 32 33 İÇ TASARIM. MINI YOURS DARK COTTONWOOD MINI YOURS OFF-WHITE MINI YOURS FIBRE ALLOY FIREWORK PIANO BLACK DARK SILVER BLACK CHEQUERED HAZY GREY SHADOW GREY CARBON BLACK DARK TRUFFLE SATELLITE GREY GLOWING RED ; SEKİZ YÜZEY. BEŞ COLOUR LINE. SİZİN STİLİNİZ. İÇ KAPLAMALAR. Hazy Grey den MINI Yours Dark Cottonwood a kadar: farklı iç kaplamadan birini seçmenin zor olduğunu biz de kabul ediyoruz. MINI de hep olduğu gibi, kişiliğiniz size yön gösterecektir. İÇ RENK ŞERİDİ. Glowing Red den Shadow Grey e, MINI nizin iç mekanını kendi zevkinize göre tasarlayabilmeniz için farklı renkte iç renk şeridi seçeneği mevcuttur. MINI.com.tr / configurator

20 34 35 İÇ TASARIM. RENKLER. ARTIK ARKA SIRAYI DA KAPSIYOR. MINI nizin kapısı bile en az adet kişiye özel donanım seçme olanağı tanıyor. Kapı elipsinin rengi ve yüzeyi, seçilen iç kaplamalara bağlıdır. Örneğin burada kapı elipsinin altında bulunan ve tüm renk spektrumunu kusursuz şekilde canlandıran ortam aydınlatmasının stilistik ışık bandını kapsayan MINI Yours Off-White donanımını görebilirsiniz. İç renk şeridi için ise kol dayamasında Shadow Grey rengi tercih edilmiş. Kapı iç kaplaması daima iç tasarım rengiyle aynıdır, resimdeki örnekte Carbon Black kullanılmıştır. Şık bir tasarım, arkada oturanların da hakkıdır. Bu yüzden MINI Kapı da arka kapılarda da ön kapıların renklerini ve döşemelerini bulabilirsiniz: Burada da kapı elipsi, MINI Yours Off-White renginde parlarken; ışık bandı, ortam aydınlatmasının tüm renklerde ışıldamasını sağlar. İÇ KAPLAMALAR (kapı elipsi) Piano Black İÇ RENK ŞERİDİ (kol dayama) Satellite Grey İÇ RENK Satellite Grey İÇ KAPLAMALAR (kapı elipsi) Piano Black İÇ RENK ŞERİDİ (kol dayama) Glowing Red İÇ RENK Carbon Black İÇ KAPLAMALAR (kapı elipsi) Dark Silver İÇ RENK ŞERİDİ (kol dayama) Dark Truffle İÇ RENK Satellite Grey İÇ KAPLAMALAR (kapı elipsi) Off-White İÇ RENK ŞERİDİ (kol dayama) Dark Truffle İÇ RENK Carbon Black İÇ KAPLAMALAR (kapı elipsi) Dark Silver İÇ RENK ŞERİDİ (kol dayama) Carbon Black İÇ RENK Satellite Grey İÇ KAPLAMALAR (kapı elipsi) Dark Silver İÇ RENK ŞERİDİ (kol dayama) Glowing Red İÇ RENK Carbon Black

21 36 37 İÇ TASARIM. MINI JUNIOR SEAT MINI Aksesuarlar MINI.com.tr/accessories DÜZ YOLLARDA. VİRAJLARDA. KUSURSUZ OTURMA POZİSYONU. Kumaş/suni deri, kumaş/deri kombinasyonları, deri Cross Punch, deri Lounge veya Dinamica/deri. Ancak kişiye özel seçilmiş bir döşeme ile ergonomik şekilli MINI koltuğunuz, en sevdiğiniz koltuğa dönüşür. Aynı zamanda yaptığınız bu seçim ile iç mekanın büyük bir kısmında kişisel zevkinizi yansıtmış oluyorsunuz. Daha fazla bilgi için web sayfamızdaki konfigüratöre bakabilir veya MINI Yetkili Satıcılarına danışabilirsiniz. MINI.com.tr / configurator

22 STANDART KOLTUK Kumaş Firework, Carbon Black SPOR KOLTUK Kumaş/suni deri kombinasyonu Black Pearl, Carbon Black SPOR KOLTUK Kumaş/deri kombinasyonu Diamond, Satellite Grey SPOR KOLTUK Kumaş/deri kombinasyonu Diamond, Carbon Black

23 38 39 İÇ TASARIM. EŞSİZ PARÇA. YÖNÜ BELİRLEYİN. KARAR VERİN. Bir MINI de direksiyonu kimseye kaptırmak istemezsiniz, özellikle de uygun donanımın seçimi sırasında. Bu seçimde kollu direksiyondan başlayıp özel MINI Yours tasarım programına kadar devam eder. MINI Yours ile maksimum seçenek sunulurken malzemeler de özel oluşum hikayeleri ile ön plana çıkmaktadır. kollu spor deri direksiyon Opsiyonel olarak çok fonksiyonlu donanım ile birlikte sunulan spor deri direksiyon, deri yüzeyinin azami kavrama özelliği ile optimum kumanda konforunu bir arada barındırıyor. Kollarda bulunan tuşlar sayesinde eller direksiyondan ayrılmadan hız ayarı, radyo ve telefon rahatlıkla kumanda edilebiliyor. Alt kol parlak Piano Black olarak sunulur, vites topuzu deri kaplıdır. Çok fonksiyonlu donanıma sahip MINI Yours spor deri direksiyon Çok fonksiyonlu donanıma sahip MINI Yours spor deri direksiyon, kişiye özel üretimi ile kalitesini iyice belirginleştiriyor. Bunu da özellikle yumuşak napa deri yüzeyinden, elle işlenmiş kontrast dikişinden, parlak Piano Black rengindeki kolundan ve alt kol üzerine bulunan Union-Jack ambleminden fark edebilirsiniz. Çok fonksiyonlu donanıma sahip John Cooper Works deri direksiyon John Cooper Works yarış atölyesinde kollu spor deri direksiyon, perfore edilmiş deri sayesinde ele çok iyi oturuyor. Chili Red kontrast dikişleri ve John Cooper Works amblemi ile birlikte MINI nizin sportif görünümü daha da ön plana çıkıyor. Eğer bu seçenek için karar verdiyseniz vites topuzu da deri kaplı olarak sunulur. kollu standart direksiyon Standart olarak sunulan kollu direksiyon, entegre hava yastığına sahiptir. Krom bir halka içine alınmış alanın basılması ile korna tetiklenir.

24 40 41 TEKNOLOJİ & İLETİŞİM. DAHA ÇOK BİLGİ. DAHA ÇOK İLETİŞİM. DAHA ÇOK AKSİYON.

25 42 43 TEKNOLOJİ & İLETİŞİM. KAPI SAYISINDAN BAĞIMSIZ OLARAK HER MINI DE MUTLAKA OLAN ŞEY: SÜRÜŞ ZEVKİ. İnsanlar otomobil üretmeye başladığından beri sürüşler gittikçe hızlandığı gibi aynı zamanda konforu da sürekli artıyor. Motor sesleri azalıyor, titreşimler önleniyor ve yürüyen aksamlar optimize ediliyor. En yeni jenerasyon MINI için yaptığımız tüm değişikliklerin yanında tek bir şeyi bilerek değiştirmedik: Sportif sürüş zevkini. Dünyada nesiller boyunca devam eden efsanevi go-kart hissinin keyfini çıkarabilmeniz için birçok detayı da gözden geçirdik: Alçak ağırlık merkezi, iz genişliği, güçlü şasi. Bu sayede yol ile otomobil arasındaki doğrudan iletişimi ve yüksek hızları, her aktif MINI sürücüsünün hayal ettiği gibi hissedebilirsiniz. Hem de standart olarak. Çünkü sürüş zevkinin modası asla geçmez.

26 44 45 teknoloji & İLETİŞİM. GREEN VEYA SPORT? BİR MINI. İKİ KARAKTER. MINI sürüş modları. Vites kolunun etrafında bulunan küçük bir halka büyük olaylara neden oluyor. MINI nizin sürüş halini, kolayca kendi ruh halinize adapte edin. Şehri rahatça gezmek mi istiyorsunuz? Hemen GREEN moduna geçin. Bu mod ile sadece çevreyi değil kendinizi de rahatlatmış olursunuz. Gaz pedalının tepkisi artık verimli sürüşe göre ayarlanmıştır. Klima sistemi de mümkün olduğu kadar verimli çalışır. Siz bulvarları keyifle geçerken MINI merkezi göstergedeki MINIMALISM analizcisi sizi verimli sürüş tarzınız için puanlarla ödüllendirir. MINI'nizin üstün performansını ortaya çıkarmak için SPORT moduna geçmeniz yeter: MINI merkezi göstergedeki LED halka, bir devir göstergesine ve MINI'niz ise bir sporcuya dönüşür. Aynı anda ekrandaki spor göstergeler sayesinde performans ve tork verileri gözünüzün önünde durur. Daha hızlı cevap veren gaz pedalı, daha doğrudan tepki veren direksiyon ve opsiyonel dinamik süspansiyon kontrolü sayesinde viraja yolu siz gösterirsiniz.

27 HAREKET KABİLİYETİNİZ. KUSURSUZ DÜZENLENMİŞ. WIRED PAKETİNİZ. Karşınızda, MINI ile kullanıcısını birbirine daha da yaklaştıran bir donanım: Navigation Professional sistemi bulunduran Wired paketi. Bu paketi MINI merkezi göstergedeki, inç veya, cm lik ekranından tanırsınız (burada orijinal boyutu ile resmedilmiş). boyutlu harita görünümlü navigasyon sisteminde bölünmüş ekran görünümü, GB lık eğlence sunucusu ve Touchpad li MINI Controller sayesinde konforlu bir kullanım sağlanmaktadır. Wired paketinin diğer avantajları: geliştirilmiş telefon hazırlığı, çok fonksiyonlu donanıma sahip direksiyon, sesli komut sistemi ve sanal seyahat rehberi uygulaması MINI Connected XL Journey Mate. Oldukça kullanışlı bu uygulama size seyahat ile ilgili gerekli bilgiler sunar ve yaya olarak devam ettiğinizde bile size yardımcı olmaya devam eder. Journey Mate hakkında daha fazla bilgi edinmek için katlanabilir sayfayı açın. RESİMDEKİ 8,8" VEYA 22,4 CM EKRAN, ORİJİNAL BOYUTU İLE AYNIDIR. MINI Connected XL Journey Mate, Türkiye ye getirilmemektedir.

28 ROTA PLANINI AKTARMA. Saat. : Koltuğunuza geçin, MINI Orijinal Aksesuarlar da sunulan opsiyonel USB kablosunu bağlayın ve planladığınız seyahati MINI ye aktarın. MINI CONNECTED XL JOURNEY MATE. Saat. : Festivale giden en hızlı yol: Rotayı akıllı telefonunda planla. Hatırlatmaları gir: Yol üzerinde bir çadır satın al ve arkadaşını ara. Glympse uygulamasını ve yakıt uyarısını etkinleştir. HAVA DURUMU BİLGİSİ. Saat. : Varış noktasındaki hava durumunu kontrol ettikten sonra yağmurluğu evde bırak. YAKIT İSTASYONU BİLGİSİ. Saat. : Planın parçası: Yakıtın bitimine km kala Journey Mate rotanın üzerinde buluna yakıt istasyonları için seçenekler sunar ve böylece yolu dolandırmamış olursunuz. %## #$#### ### %##### ""% #"!"% $### MINI ORİJİNAL AKSESUARLAR MINI.com.tr/accessories MINI Connected XL Journey Mate, Türkiye ye getirilmemektedir.

29 ! "#$"')% &*!$"!%%$ %%!%"! ( %*'!*! "$"#&*"#!% "&""#)*.*!"&)!"&*"()'**!*-",/! *'!%!#)!***(&!!!"&$**'%"*!*.*)!* #*$"$$$! #!!*'! &%"'"$+ KUSURSUZ PARK. Saat. : Outdoor ürünleri satan mağazanın km öncesinde boş park alanları gösterilir ve son metrelerdeki yürüyüşünüze ise akıllı telefonunuzdaki Journey Mate size eşlik etmeye devam eder. DOĞRU PLAYLIST. Saat. : Hazırlıklar tamam, heyecan dorukta: TuneIn Radio, Spotify veya diğer MINI Connected ready uygulamalarından biri ile festival havasına girmeniz için doğru müzik hep yanınızda.

30 48 49 TEKNOLOJİ & İLETİŞİM. GELECEĞİ GÖRMEK İÇİN İLERİYE BAKIN. Top Gun filmini hatırlıyor musunuz? Uçuş esnasında tüm bilgiler camlara yansıtılıyordu. Hepimiz bu teknolojiye hayran değil miydik? Artık MINI nizde de bu teknolojiyi yaşayabilirsiniz. MINI Head-Up Display sayesinde hem yol hem de tüm sürüş verileri gözünüzün önünde olur. Bu veriler, görüş alanınızdaki şeffaf bir cam üzerine yansıtılır. Bu özellik sayesinde seçilen donanıma göre hız sınırlaması, navigasyon göstergesi ve radyo istasyonu gibi bilgiler daima gözünüzün önünde bulunur. ŞİMDİ DE GERİYE BAKIN. Kafamızın arkasında gözlerimizin olmaması aslında bir eksikliktir. Bu eksikliği MINI nizle giderebilirsiniz. Arka kısımda bulunan geri görüş kamerası, ideal bir arka görüş sunar ve park ederken sizi sanal çizgilerle destekler. Park etmek demişken; park yeri ararken opsiyonel park asistanı size yardımcı olur ve MINI nizi sizin yerinize park yerine yönlendirir. Siz de arkadaşlarınızı kendinize hayran bırakabilirsiniz. Tıpkı, ellerinizi bırakarak bisiklet kullanmaya başladığınız eski günlerdeki gibi. MINI KOLEKSİYON MEN S MINI WORDMARK T-SHIRT shop.mini.com

31 KARANLIĞIN GÖZLERİ PARLAYACAK. EFSANE IŞIL IŞIL. Standart halojen farları ya da LED farları seçmiş olmanız fark etmez: Modern far teknolojisi sayesinde karanlıkta nelerin gizlendiğini daima biliyor olacaksınız. LED adaptif far ise viraj boyunca yolunuzu dinamik şekilde aydınlatır. MINI Orijinal Aksesuarlar arasında bulabileceğiniz opsiyonel LED sis farları ve LED ilave farlar geceyi gündüze çevirir. Gündüzleri ise LED farlara entegre olan MINI ye özgü omega şekilli gündüz farlar ile gündüzü, gösteri zamanına çevirir. MINI ORİJİNAL AKSESUARLAR MINI.com.tr/accessories

32 52 53 MINI YOURS TASARIM PROGRAMI. TERZİ ELİ DEĞMİŞ GİBİ. ÇEKİCİ. MINI YOURS. Sanayileşme başladığı yerde bitiyor: İngiltere de. Yüksek kaliteli malzemeler ve kişiye özel olarak elde hazırlanan ürünler, essiz donanım seçenekleri denilince ön plana çıkıyor. MINI Yours Tasarım Programı nda, elde dikilen direksiyon simidi veya gerçek ahşap malzemeli iç yüzey kaplaması gibi sadece özel ürünler değil aynı zamanda oluşum hikayeleri çok özel olan ürünler de yer almaktadır. Bu kataloğun ilgili sayfalarında MINI Yours Opsiyonel Donanımları nı keşfedebilir veya daha fazla bilgi için MINI Yetkili Satıcınıza danışabilirsiniz. Yüksek kaliteli deri ürünlerin bakımı için gerekli bakım ürünlerini yine MINI Yetkili Satıcınızdan temin edebilirsiniz.

33 54 55 JOHN COOPER WORKS DONANIM PAKETLERİ. SPORTİF GÖRÜNÜM PAKETE DAHİL. JOHN COOPER WORKS DIŞ DONANIM PAKETİ. Oldukça sportif bir görünüm ile biraz daha ön plana çıkmak isteyenler için John Cooper Works dış donanım paketi yardıma koşar. " gümüş ya da siyah Track Spoke hafif metal alaşımlı jantlardan veya " Cup Spoke iki renkli hafif metal alaşımlı jantlardan, hava kanalları entegre edilmiş gövde rengi arka spoylerden, belirgin arka tampon ile ön alt tampondan ve kısmen gövde rengindeki yan marşpiyellerden oluşan John Cooper Works dış donanım paketi ile güçlü bir tasarımı her yola yansıtırsınız. JOHN COOPER WORKS İÇ TASARIM PAKETİ. John Cooper Works iç tasarım paketi ile iç mekanı da hareketlendirebilirsiniz: John Cooper Works deri direksiyon simidi ve Chili Red kontrast dikişli vites kolu, John Cooper Works antrasit renkli tavan kaplaması ve paslanmaz çelik pedal kaplamaları saf yarışçı karakterini ortaya çıkarıyor. İstenildiğinde koltuk başlıkları entegre edilmiş deri Dinamica, Carbon Black spor koltuklar her sürüşte uyum sağlar. JOHN COOPER WORKS 6 VİTESLİ STEPTRONIC SPOR ŞANZIMAN. John Cooper Works iç donanım paketi için kusursuz bir ayrıcalık! Otomatik Start Stop fonksiyonlu MINI Cooper S/SD için sunulan vitesli Steptronic spor şanzıman ile viteslerin daha sportif ve daha hızlı değiştirilmesine siz de müdahale edebilirsiniz. Manüel spor modundayken John Cooper Works deri direksiyon simidindeki vites değiştirme kulakçıkları ile de vites değiştirebilirsiniz. Spor otomatik vites kolu ise klasik spor modelini atıfta bulunuyor.

34 56 57 JOHN COOPER WORKS tuning. JOHN COOPER WORKS TUNING: SPORTİFLİKTE SON DURAK. MINI niz için daha fazla motor sporları karakteri istiyorsanız MINI Yetkili Satıcınızda, hem yeni otomobiller hem de mevcut otomobillerdeki donanım ilaveleri için opsiyonel John Cooper Works Pro aksesuarları mevcuttur: Örneğin " Cross Spoke Styling Jet Black parlatılmış hafif metal alaşımlı jantlar veya ön ve arka splitter, difüzör ve ilave arka spoyler parçalarından oluşan John Cooper Works Pro aerodinamik bileşenler ve aynı zamanda farların etrafındaki Black Line halkalar. John Cooper Works Pro kapaklı susturucudan, karbon veya krom egzoz çıkışlarından ve performans yükselticisinden oluşan John Cooper Works Pro Tuning kiti ise kulakların pasını siler. John Cooper Works Tuning

35 58 59 MINI ORİJİNAL AKSESUARLARI. MINI ORİJİNAL AKSESUARLAR. MINI niz için daha fazla MINI: Örneğin Speedwell Blue iç ve dış ayna kapakları, Speedwell Blue yan ızgaralar ve güneş korumaları. Ayrıca krom kaplı hava giriş kaplamaları ile ilave LED farlar. Şimdi de Liquid Black rengindeki " Multispoke Liquid Black hafif metal alaşımlı jantlara bir göz atın. Farların etrafındaki siyah halkalardan veya MINI yazılı opsiyonel beyaz Sport şerit çıkartmalara sahip siyah MINI portbagajdan oluşan Black Line bu jantlarla çok uyumludur. Daha fazlasını merak edenler için MINI.com.tr/accessories sayfasında tüm MINI Orijinal Aksesuarları bulunmaktadır. DİREKSİYONA GEÇİN. KEMERİNİZİ BAĞLAYIN. KEYFİNİ ÇIKARIN. Onu görmek, insanı mutlu eder. Ya onunla bir sürüşe çıkmak? Hiç vakit kaybetmeyin. Bir deneme sürüşü randevusu ayarlamak için MINI Yetkili Satıcınıza uğrayın ve efsanevi go-kart hissine tanıklık edin. Kendinize bir adrenalin dopingi yapın. MINI Kapı veya MINI Kapı nızın direksiyonuna geçin ve MINI sürüşünün ne demek olduğunu kendiniz hissedin. MINI.com.tr/ door MINI.com.tr/ door MINI KOLEKSİYON MINI KATLANIR BİSİKLET BLACK shop.mini.com MINI Orijinal Aksesuarlar MINI.com.tr/accessories

36 60 61 GÜVENLİK. GÜVENLİ TARAFA HOŞ GELDİNİZ.

37 62 63 GÜVENLİK. 1 SOS. Siz MINI ile bir kaza yaşarsanız, standart Akıllı Acil Durum Araması sistemi sayesinde MINI sizin için acil yardım ekiplerine haber verir. Oyalanmadan ve zaman geçirmeden, entegre SIM kartı sayesinde Acil Yardım Merkezine konumunuz, istikametiniz ve kazanın şiddeti hakkında bilgi iletilir. Size bu sayede daha kolay ve daha hızlı şekilde yardım ulaşır. 4 İNSAN KAFASINDA DARBE SÖNÜMLEYİCİ YOK! MINI DE VAR. 2 DİĞER MINI NİZİN DE GÜVENDE OLMASI İÇİN. MINI de bulunan yaya koruma sistemi, bir yayaya çarpılması durumunda çok hızlı şekilde motor kaputunu yükseltir ve bu sayede olası bir kafa çarpması için motor kaputun altında darbeyi sönümleyecek bir boşluk oluşturur. 3 HAVALAR KÖTÜLEŞSE DE GÖRÜŞÜNÜZ ENGELLENEMEZ. Yeni doğan bebeğinizle tam bir aile oldunuz. Onun için geliştirdiğimiz yenilikleri sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. ISOFIX bazalı MINI Junior Koltuğu ile size teknolojinin son yenliklerini sunmaktayız. Örneğin kafayı hassas şekilde destekleyen ve yandan çarpmalarda yüksek koruma sağlayan patentli hava pedli koruma teknolojisi, ideal kemer yüksekliği için tek elle kontrol edilebilen göstergeli kemer yüksekliği ayarı, ayrıca noktadan bağlantılı ve manyetik kemer diline sahip konforlu emniyet kemeri sistemi. Üstelik hepsi Union Jack veya Vivid Green tasarımında sunulur. Yağmurlu, karlı ve buzlu havalar MINI nizin içinden gördüğünüz manzaranın tadını kaçırmak için fırsat kolluyor. MINI görüş paketi ile heveslerini kursaklarında bırakın. Isıtmalı ön cam, yağmur sezicisi ve otomatik far kontrolü sayesinde hiçbir hava koşulu görüşünüzü bulanıklaştıramaz. 5 İŞLER SIKIŞMAYA BAŞLADIĞINDA... MINI niz işlerinizi kolaylaştırır ve önde giden araçla aradaki mesafeyi korur. Dahili kameranın optik ve akustik uyarıları sayesinde önünüzde giden bir otomobil ve kamyon ile gerçekleşmesi olası bir çarpışmayı önlemeye yardımcı olur. Yüksek hızlarda ise ileri çarpışma uyarısı sistemi, frenlerin daha hızlı tepki vermesi için onları önceden hazırlayıp daha kısa fren mesafesinin alınmasını sağlayarak sürücüye destek olur. Eğer km/h hıza kadar olan şehir içi trafi ğinde sürücü, önde giden veya duran bir araç ile çarpışmayı önleyemiyorsa frenleme otomatik olarak başlatılır. İlave olarak önünüzden geçen yayalar da sistem tarafından algılanır ve otomatik olarak acil frenleme devreye girer. Yine de bazı şeylere dikkat etmeye devam etmelisiniz; örneğin: hız limitlerine uymak. Bu limitleri daha kolay algılayabilmeniz için Speed Limit Info sistemi ve Traffic Sign Memory sistemi tüm trafi k levhalarını algılar ve sizin hızlı olmanız durumunda sizi opsiyonel MINI Head-up Display üzerinden uyarır.

38 64 65 MINI SERVİS. mini SERVİS. HER ŞEY SİZİN İÇİN. MINI Servis uzmanları tutkularını sizinle paylaşıyor. Sizin MINI niz için özel olarak eğitilmiş olan uzmanlarımız MINI nizin her zaman iyi durumda olmasını sağlar. MINI nizi gönül rahatlığıyla elektronik, mekanik, gövde sorunu veya boyadaki en ufak izleri bile teşhis ve tamir konularında uzman olan MINI Yetkili Servislerimize teslim edebilirsiniz. Orijinal MINI parçalarının kullanılması sayesinde sürüşlerinize güvenle devam edebilirsiniz. SİZE ÖZEL. MINI Service Inclusive. Cazip hizmet paketimiz sayesinde tüm bakım ve onarım işçiliklerindeki maliyetler kontrolünüz altındadır. Paket sözleşme süresini ve kapsamını siz belirleyebilir ve gerektiğinde paketleri satış ile birlikte yeni araç sahibine devredebilirsiniz. MINI Servis Hizmetleri, dünya çapındaki MINI Yetkili Satıcılarımızda hizmetinize sunulmaktadır. MINI Garanti Uzatma paketlerimizle yasal garanti süresini uzatabilirsiniz. Gelin kendiniz görün: MINI.com.tr/serviceinclusive MINI NİZ İHTİYACI OLDUĞUNDA SİZE SESLENECEKTİR. Yolculuk sırasında her şeyi düşünmek mümkün olmadığı için MINI niz de sizinle birlikte düşünür ve Condition Based Service (CBS) (Duruma Göre Servis) sistemi sayesinde MINI merkezi gösterge üzerinden otomatik olarak size bir sonraki servis randevusunu hatırlatır. Sadece bu kadarla kalmaz. MINI Teleservis hizmetleri sayesinde en önemli araç verilerini otomatik olarak doğrudan MINI merkezine iletir. Yetkili MINI Servisi verilere erişerek gerekli durumlarda bir servis randevusu belirlemek için sizinle iletişime geçer. Bir arıza durumunda ise doğrudan MINI Acil Servis görevlilerinden yardım talep edebilirsiniz. MINI Teleservis hizmetinden faydalanabilmeniz için sadece opsiyonel akıllı acil çağrı donanımına sahip olmanız yeterlidir. Eğer ihtiyacınız yok ise MINI Teleservis hizmetini dilediğiniz zaman devre dışı bırakabilirsiniz. BİZİMLE MINI NİZ DAİMA YOLA DEVAM EDER. Yılda gün, saat MINI Acil Servisi ihtiyaç anında daima yanınızda. Özel eğitimli MINI teknisyenleri gerek telefonla, gerek yolda size özel çözümler sunar. Günün her saatinde, dünyanın her yerinde. Daha fazla bilgi için bkz.: MINI.com.tr/mobilecare

39 66 67 mini FİNANSAL HİZMETLER. mini FİNANSAL HİZMETLER. BİR MINI YE GİDEN EN HIZLI YOL. Hayalini kurmakla kalma, sahip ol. MINI Finansal Hizmetlerle gerçeğe dönüştür. Resimler harika, teknik veriler mükemmeldi. Peki şimdi? Bu harika otomobile nasıl sahip olabilirim? İster kendinizin, ister şirketinizin MINI sahibi olabilmesi için biz üzerimize düşeni yaptık ve size uygun esnek seçenekler yarattık. Bu seçenekler, sizin düşündüğünüzden de hızlı bir şekilde MINI nize sahip olmanızı sağlayacak. Göz atmak ister misiniz? Borusan Otomotiv Premium Finance hizmetleri size farklı ödeme ve kredilendirme seçenekleri sunar. Size en yakın MINI Yetkili Satıcısı nda sizleri bekleyen finansal temsilcilerimiz, en kısa sürede MINI nize ulaşmanıza yardımcı olur. MINI Yetkili Satıcıları mızda bulunan finansal temsilcilerimiz ile size en uygun, kişisel ödeme planını çıkarabilirsiniz. Örneğin; Aylara yayılmış eşit ödemeli plan Balon ödeme planı Ara ödemeli plan Size sunduğumuz hizmetler hakkında daha detaylı bilgi için lütfen size en yakın MINI Yetkili Satıcısı na uğrayın veya web sayfamızı ziyaret edin. MINI.com.tr

40 68 69 TEKNİK VERİLER MINI 3 KAPI. TEKNİK ÇİZİMLER MINI 3 KAPI. MINI ONE MINI Cooper MINI Cooper D MINI Cooper S Motor 1, 2 Silindir/Diziliş/Valfler /Sıralı/ /Sıralı/ /Sıralı/ /Sıralı/ Silindir hacmi cm Strok/Çap mm, /, / /, / Maksimum güç/maksimum devir kw/bg/ /dak / / / / / / / / Maksimum tork/devir Nm/ /dak / / / / Sıkıştırma oranı/tavsiye edilen yakıt :, / ROZ / ROZ, /Dizel / ROZ Performans 1 Azami hız km/s [ ] [ ] [ ] [ ] km/s ivmelenme sn, [, ], [, ], [, ], [, ] km/s ivmelenme (V. vites) sn, [ ], [ ], [ ], [ ] TÜKETİM 1, 2 Şehir içi lt/ )) km,, [,, ],, [,), ],, [,,(],, [,, ] Şehir dışı lt/ )) km,),) [,,(],, [,,)],(, [,, ],, [,, ] Karma lt/ )) km,, [,, ],, [,, ],, [,, ],, [,,(] CO ( emisyonu, karma g/km ) ) [ (] ) ) [ ( ) ] ( [ ] [ ( ((] Yaklaşık depo kapasitesi lt ) ) Menzil km ) [ ] ) [ )] ( [ )] ) [ ] AĞIRLIK 1 / HACİMLER 1 Yüksüz ağırlık EU kg [ ] ) [ )] ( ) [ (( ] ( [ ( )] İzin verilen toplam ağırlık kg ) [ ))] [ ] [ )] ) [ ] İzin verilen yük kg ) ) ) ) İzin verilen aks yükü ön/arka kg / [ / ] )/ [ ))/ ] )/ [ ( / ] / [ )/ ] Bagaj hacmi lt ( ( ( ( TEKERLEKLER Lastik boyutları ön/arka / R H / R H / R H / R W Jant boyutları ön/arka, J x, J x, J x, J x Tüm veriler mm cinsinden. Cooper S için parantez içindeki değerler geçerlidir. Tüm bilgiler standart ileri vitesli manuel şanzımanlı araçlarla ilgilidir. [ ] içindeki değerler ileri vitesli Steptronic şanzımanlı araçlar için geçerlidir. ( Tüm MINI modeller EU egzoz emisyonu normunu yerine getirmektedir. Yakıt tüketim tespitinde baz olarak ECE sürüş çevrimi ( )/ ( EWG) geçerlidir. Bu, yaklaşık üçte bir oranında şehir içi ve üçte iki oranında kırsal sürüşlerden (yapılan mesafeye göre) oluşmaktadır. Yakıt tüketimine ek olarak CO ( emisyonu da ölçülür. Yakıt tüketimi, standart donanıma göre hesaplanır. Opsiyonel donanımlar (örneğin geniş lastikler) bu miktarı arttırır. Yakıt tüketimi ve CO ( emisyonu ile ilgili değerler, seçilen tekerlek ve lastik ebadına göre değişir. Belirtilen değerin içinde % ) depo doluluğu ile % kg sürücü ve kg bagaj öngörülmüştür. Boş ağırlık standart donanımlı araçlar için geçerlidir. Özel donanımlar bu değeri arttırır.

41 70 71 TEKNİK VERİLER MINI 5 KAPI. TEKNİK ÇİZİMLER MINI 5 KAPI. MINI ONE MINI Cooper MINI Cooper D MINI Cooper S Motor 1, 2 Silindir/Diziliş/Valfler /Sıralı/ /Sıralı/ /Sıralı/ /Sıralı/ Silindir hacmi cm Strok/Çap mm, /, / /, / Maksimum güç/maksimum devir kw/bg/ /dak / / / / / / / / Maksimum tork/devir Nm/ /dak / / / / Sıkıştırma oranı/tavsiye edilen yakıt :, / ROZ / ROZ, /Dizel / ROZ Performans 1 Azami hız km/s [ ] [ ] [ ] [ ] km/s ivmelenme sn, [, ], [, ], [, ], [, ] km/s ivmelenme (V. vites) sn (, [ ], [ ],( [ ], [ ] TÜKETİM 1, 2 Şehir içi lt/ )) km,), [,), ],, [,,)],, [,, ],, [,), ] Şehir dışı lt/ )) km,(,( [,, ],,) [,(, ],,( [,, ],, [,, ] Karma lt/ )) km,, [,), ],, [,, ],, [,, ],), [,, ] CO ( emisyonu, karma g/km ( [ ] ) [ ] [ )( ] [ ( ( ] Yaklaşık depo kapasitesi lt ) ) Menzil km [ ] ) [ ] (() [ )] [ ] AĞIRLIK 1 / HACİMLER 1 Yüksüz ağırlık EU kg (( [ ( )] (() [ ( )] ( [ ( )] ( [ ] İzin verilen toplam ağırlık kg ) [ ) ] ) [ ))] () [ ] ) [ )] İzin verilen yük kg ) ( ) ) İzin verilen aks yükü ön/arka kg ))/ [ ( / ] )/ [ )/ ] ( / [ )/ ] )/ ) [ )/ )] Bagaj hacmi lt ( ( ( ( TEKERLEKLER Lastik boyutları ön/arka / R H / R H / R H / R W Jant boyutları ön/arka, J x, J x, J x, J x Tüm veriler mm cinsinden. Cooper S için parantez içindeki değerler geçerlidir. Tüm bilgiler standart ileri vitesli manuel şanzımanlı araçlarla ilgilidir. [ ] içindeki değerler ileri vitesli Steptronic şanzımanlı araçlar için geçerlidir. ( Tüm MINI modelleri EU egzoz emisyonu normunu yerine getirmektedir. Yakıt tüketim tespitinde baz olarak ECE sürüş çevrimi ( )/ ( EWG) geçerlidir. Bu, yaklaşık üçte bir oranında şehir içi ve üçte iki oranında kırsal sürüşlerden (yapılan mesafeye göre) oluşmaktadır. Yakıt tüketimine ek olarak CO ( emisyonu da ölçülür. Yakıt tüketimi, standart donanıma göre hesaplanır. Opsiyonel donanımlar (örneğin geniş lastikler) bu miktarı arttırır. Yakıt tüketimi ve CO ( emisyonu ile ilgili değerler, seçilen tekerlek ve lastik ebadına göre değişir. Belirtilen değerin içinde % ) depo doluluğu ile % kg sürücü ve kg bagaj öngörülmüştür. Boş ağırlık standart donanımlı araçlar için geçerlidir. Özel donanımlar bu değeri arttırır.

42 72 73 DONANIM. MINI STANDART VE OPSİYONEL DONANIM. MINI ONE MINI COOPER/D MINI cooper S MINI ONE MINI COOPER/D MINI cooper S DIŞ TASARIM RENKLER Beyaz/Pepper B Turuncu/Volcanic B Metalik Gri/Moonwalk B Metalik Kırmızı/Blazing A Metalik Siyah/Midnight B Metalik Yeşil/British Racing B Metalik Mavi/Deep B Metalik Mavi/Electric B Metalik Gri/Thunder B Metalik Kahverengi/Iced A Metalik Beyaz/Silver Kırmızı/Chili (Gövde rengi sadece John Cooper Works dış tasarım paketi ile birlikte sunulur) C MINI Yours Mavi/Lapisluxury Beyaz Tavan ve Dış Aynalar Siyah Tavan ve Dış Aynalar Gövde rengi tavan ve dış dikiz ayna kapakları (One modelinde: Dikiz aynası kapakları siyah pütürlü) AB Gövde rengi Dış Aynalar JANTLAR " çelik jant, süs jant kapağı ile F HMJ, Heli Spoke, Gümüş, " F HMJ, Loop Spoke, Gümüş, " GY HMJ, Victory Spoke, Gümüş, " GZ HMJ, Victory Spoke, Siyah, " B HMJ, Tentacle Spoke, Gümüş, " F HMJ, Cosmos Spoke, Siyah, " F HMJ, Cosmos Spoke, Gümüş, " E HMJ, Cone Spoke, Gümüş, " E HMJ, Cone Spoke, Beyaz, " EE HMJ, MINI Yours Vanity Spoke, -Tone, " ED HMJ, Roulette Spoke, -Tone, " (sadece MINI kapı için sunulmaktadır) HV HMJ, John Cooper Works Track Spoke, Gümüş, " (Sadece John Cooper Works dış tasarım paketi ile birlikte sunulur) HW HMJ, John Cooper Works Track Spoke, Siyah, " (Sadece John Cooper Works dış tasarım paketi ile birlikte sunulur) E HMJ, John Cooper Works Cup Spoke, -Tone, " (Sadece John Cooper Works dış tasarım paketi ile birlikte sunulur) Runflat lastikler DİĞER DIŞ TASARIM DONANIMLARI Beyaz kaput şeritleri Siyah kaput şeritleri Krom dış ayna kapakları Dış Chrome Line, MINI One modelinde önde alt hava girişlerinin kenarlarını, radyatör ızgarasını, bagaj tutamağını ve arka sis lambasının kenarlarını, egzoz çıkışı kaplamasını kapsar. MINI Cooper/D modellerinde önde alt hava girişlerinin kenarlarını, radyatör ızgarasını ve bagaj tutamağını, arka sis lambasının kenarlarını kapsar. MINI Cooper S modelinde fren kanalları kaplamalarını, bagaj tutamağını ve arka alt tampon krom çerçevesini kapsar. Arka spoyler AR Arka bagaj taşıyıcı hazırlığı A LED farlar A Gelişmiş LED farlar (adaptif far) ve LED arka lambalar A LED sis farları Beyaz sinyaller Panorama cam tavan Konforlu erişim sistemi Park Mesafe Kontrol / arka Uzaktan kumandalı alarm İÇ TASARIM İÇ TASARIM RENKLERİ Carbon Black C Satellite Grey MINI.com.tr / configurator Standart Donanım MINI Modelleri Opsiyonel Donanım MINI Modelleri Standart Donanım MINI Modelleri Opsiyonel Donanım MINI Modelleri

43 74 75 DONANIM. MINI ONE MINI COOPER/D MINI cooper S MINI ONE MINI COOPER/D MINI cooper S İÇ KAPLAMALAR İç kaplama/siyah pütürlü DİREKSİYON SİMİDİ kollu standart direksiyon EP İç kaplama Hazy Grey/Hazy Grey dekor çıtalarını, siyah plastik izli kapı elipslerini, Hazy Grey yapısal bileşenlerini kapsar DC İç kaplama Black Checkered/Black Checkered dekor çıtalarını, Piano Black kapı elipslerini kapsar BD İç kaplama Piano Black/Piano Black dekor çıtalarını, Piano Black kapı elipslerini, Piano Black yapısal bileşenleri kapsar DB İç kaplama Dark Silver/Dark Silver dekor çıtalarını, Dark Silver kapı elipslerini, Piano Black yapısal bileşenleri kapsar EU İç kaplama Firework/Firework dekor çıtalarını, Piano Black kapı elipslerini, Piano Black yapısal bileşenleri kapsar ES ET ER MINI Yours İç Tasarım Style Off-White/Off-White dekor çıtalarını, Off-White kapı elipslerini, Off-White yapısal bileşenleri ve beyaz porselen dekor halkalarını kapsar MINI Yours İç Tasarım Style Dark Cottonwood/Dark Cottonwood dekor çıtalarını, Piano Black kapı elipslerini, Piano Black yapısal bileşenleri ve Piano Black dekor halkalarını kapsar MINI Yours İç Tasarım Style Fibre Alloy/Fibre Alloy dekor çıtalarını, Piano Black kapı elipslerini, Piano Black yapısal bileşenleri ve Piano Black dekor halkalarını kapsar İÇ RENK ŞERİDİ CI Carbon Black C Satellite Grey F Glowing Red F Shadow Grey D D a r ktr u f fl e DÖŞEME BGE Firework Kumaş Carbon Black (Standart koltuk) BZE Double Stripe Kumaş Carbon Black (MINI One, MINI Cooper/D modelinde spor koltuk; sadece John Cooper Works iç tasarım paketi ile birlikte sunulur) KDE Blackpearl Kumaş Deri Carbon Black (Spor koltuk) FYGK Diamond Kumaş Deri Satellite Grey (Spor koltuk) FYE Diamond Kumaş Deri Carbon Black (Spor koltuk) NEE Crosspunch Deri Carbon Black (Spor koltuk) Spor Deri Direksiyon ( kollu) XB MINI Yours Spor Deri Direksiyon XC JCW Spor Deri Direksiyon (MINI Kapı için mevcut.) Çok Fonksiyonlu Direksiyon DİĞER İÇ TASARIM DONANIMLARI İç Chrome Line, hava çıkışlarının, hoparlörlerin ve vites kolunun etrafındaki halkaları ve ayrıca MINI merkezi ekrandaki ve el freni kolundaki bileşenleri kapsar. Açık Gri Tavan Döşemesi AA Antrasit Tavan Döşemesi Velur Halı Paspaslar İç Aydınlatma Paketi, ön LED iç aydınlatmaları, LED okuma lambalarını ve ayrıca ayak bölümünde LED aydınlatmaları, kapı kaplamasında ve orta konsoldaki eşya saklama gözünde aydınlatmaları kapsar Eşya Saklama Alanları, ön yolcu ayak bölümünde eşya filesi, düz yükleme zemini, arka koltuk arkalığı için kargo pozisyonu, bagaj bölümünde Volt prizi V MINI Aydınlatma Paketi, ayak bölmesi, sürücü bölümü, kapılar ve kapı kulpu aydınlatması için ortam aydınlatması (RGB) sunar TEKNOLOJİ VE İLETİŞİM 2 FP Radio MINI Boost (temel radyo), satırlı ekrana, ipod arabirimine, USB arabirimine, AUX-In bağlantı noktasına sahip radyoyu kapsar Radio MINI Visual Boost, menü yönlendirmeli kullanım sistemi dahil ekranı (, cm ekran boyutu), ipod arabirimini, USB arabirimini, Bluetooth serbest konuşma sistemini, albüm kapağı görüntülemesini, MINI Connected ı, MINI Controller ı kapsar UM MINI navigasyon sistemi,, " (, cm ekran boyutu) ekranlı Radio MINI Visual Boost ile birlikte sunulur L Wired paket,, ekranı (, cm ekran boyutu), navigasyonu, MINI Connected XL Journey Mate i, geliştirilmiş Bluetooth cep telefonu hazırlığını ", sesli komut sistemini, Touchpad li MINI Controller ı kapsar ND Bluetooth Arayüzü " NE Gelişmiş Bluetooth Hazırlığı " NENX Crosspunch Deri Dark Truffle (Spor koltuk) T GK Lounge Deri Satellite Grey (Spor koltuk) GSE Carbon Black Dinamica/Deri kombinasyonu (John Cooper Works spor koltuk) TYE Mini Yours Lounge Deri Carbon Black (Spor koltuk) Standart Donanım MINI Modelleri Opsiyonel Donanım MINI Modelleri Deri döşeme oturma yüzeylerini (koltuk ve arkalık) ayrıca ön ile arka başlıkları kapsar. MINI One ve Cooper/D modelinde, MINI merkezi göstergedeki LED halka sadece MINI Excitement paketi, MINI Driving Modes, Hifi hoparlör sistemi harman/kardon, Radyo MINI Visual Boost veya Wired donanım paketi ile birlikte sunulur. " Ses, video veya telefon fonksiyonları için son cihazların uyumlulukları ve bilgiler için bkz.: MINI.com/connectivity Sunulan teklif ve fonksiyon kapsamı donanıma ve ülkelere özgü farklılıklar gösterebilir. MINI Connected, grafiksel değişiklik ve fonksiyonel kapsam değişikliği yapma hakkını saklı tutar. Geniş bant veri bağlantısı gerekli olduğundan, oluşacak masraflar (örneğin veri dolaşımı), mobil şebeke sağlayıcınız ile yapılan müşteri sözleşmesine göre ödenir. MINI Connected uygulaması, cihaz üreticisinin uygulama mağazası üzerinden temin edilebilir (ülkeye özgü talepler ve koşullar dikkate alınmalıdır). Güncellemeler ücretsiz yapılır. Ekler ücrete tabi olabilir. Eğer MINI Connected ile uyumlu başka uygulamalar mevcutsa bunlar işaretlenir/bildirilir. Son cihazların uyumlulukları ve MINI Connected kapsamı için bkz.: MINI.com/connectivity Standart Donanım MINI Modelleri Opsiyonel Donanım MINI Modelleri

44 76 77 DONANIM. MINI ONE MINI COOPER/D MINI cooper S MINI ONE MINI COOPER/D MINI cooper S Katlanır dış aynalar, ısıtmalı, hafızalı, otomatik olarak katlanabilen, geri vites takıldığında (ön yolcu tarafında) otomatik olarak kaldırımı gösteren dış dikiz aynalarını ve ısıtmalı yıkama fıskiyelerini kapsar MINI ORİJİNAL AKSESUARLAR Yağmur sezicisi ve otomatik far kumandası İki bölgeli otomatik klima Klima Isıtmalı ön koltuklar On-board computer VA MINI sürüş modu, ortam aydınlatmasına, gaz pedalı karakteristik eğrisine ve direksiyon tutumuna farklı etkileri olan ve radyo ekranında ya da ekranda uygun göstergeleri olan SPORT ve GREEN sürüş modları olarak sunulur. Dinamik Süspansiyon Kontrolü (MINI sürüş modları ile birlikte) Spor Süspansiyon Fren fonksiyonlu Cruise Control (sadece çok fonksiyonlu direksiyon ile birlikte) vitesli Steptronic şanzıman, start stop fonksiyonu dahil (MINI One D için mevcut değil) TB vitesli Steptronic spor şanzıman, start stop fonksiyonu dahil GÜVENLİK & SÜRÜŞ ASİSTAN SİSTEMLERİ AD MINI Head Up Display Park mesafe kontrolü (PDC), arka taraf Park mesafe kontrolü (PDC), arka ve ön taraf (sadece DP Park asistanı ile birlikte sunulur) " Multispoke hafif metal alaşımlı jant, Liquid Black Güneş koruması, Speedwell Blue İç dikiz aynası kapağı, Speedwell Blue (sadece manüel karartmalı iç dikiz aynası için sunulur) ( ( ( LED ilave farlar, krom ( ( ( Black Line dekor halkaları ( ( ( Yan ızgaralar, Speedwell Blue ( ( ( Dış dikiz aynası kapakları, Speedwell Blue ( ( ( Port bagaj, siyah ( ( ( MINI Junior Seat Grup ( ( ( JOHN COOPER WORKS TUNING " John Cooper Works Pro hafif metal alaşımlı jant, Cross Spoke Jet Black parlatılmış ( ( ( John Cooper Works Pro aerodinamik bileşenler (önde ve arkada Splitter, bagaj kapağı yan spoyleri, difüzör içerir) sadece kapılı MINI için mevcut ( ( ( John Cooper Works Pro Tuning kiti (performans yükselticisinden, kapaklı susturucudan ve karbon veya krom egzoz çıkışlarından oluşur) ( ( ( MINI KOLEKSİYON MINI Fashion Bag, MINI Rooftop valiz, MINI Rooftop kabin içi valiz, MINI Wordmark T-Shirt, MINI katlanır bisiklet ( ( ( DP Park asistanı (sadece Park mesafe kontrolü, arka ve ön taraf, ile birlikte sunulur) AG Geri sürüş kamerası (sadece Radio MINI Visual Boost ve PDC ile birlikte sunulur) Görüş paketi; tek bir düğmeye basılarak çalıştırılan ısıtmalı ön camı, yağmur sensörünü ve otomatik far kumandasını kapsar AS Sürüş asistanı; uzun far asistanını, hız limiti bilgisini, ileri çarpışma uyarısını, şehir içi frenleme fonksiyonlu yaya çarpışma korumasını ve şehir içi frenleme fonksiyonlu çarpışma korumasını içeren kamera destekli sürüş asistan sistemini kapsar. Söz konusu donanımlar sadece katalogun içeriği ile ilgilidir. Diğer donanımları MINI.com.tr/configurator sayfasında bulabilirsiniz. Donanımlar ve geçerlilikleri ile ilgili tüm veriler için değişiklik hakkı saklıdır ve taahhütsüzdür. Standart Donanım MINI Modelleri ( Opsiyonel Donanım MINI Modelleri Kamera destekli hız kontrolü AC Akıllı acil durum çağrısı John Cooper Works DONANIM PAKETİ KN KM John Cooper Works dış tasarım donanım paketinde bulunan aerodinamik kit: Arka alt spoyler, marşpiyel, ön spoyler, arka spoyler, performans kontrolü, spor yürüyen aksam (istek üzerine), beyaz sinyal lambaları, John Cooper Works marşpiyeller gümüş ya da siyah " Track Spoke hafif metal alaşımlı jantlar veya opsiyonel farklı tonda " Cup Spoke hafif metal alaşımlı jantlar John Cooper Works iç tasarım donanım paketi, çok fonksiyonlu John Cooper Works deri direksiyonu, Chili Red kontrast dikişli vites kolunu, Double Stripe kumaş spor koltukları (Cooper S/SD için standart), John Cooper Works marşpiyelleri antrasit tavan kaplamasını, paslanmaz çelik pedal kaplamalarını kapsar Standart Donanım MINI Modelleri Opsiyonel Donanım MINI Modelleri GARANTİ. Tüm MINI lerin, aşınan parçalar hariç olmak üzere yıl garantisi mevcuttur. Gövdenin paslanmasına karşı, üzerinde işlem yapılmamış olmak kaydıyla yıllık genişletilmiş bir gövde garantisi vardır. Ancak gövdedeki hasarlar, taş çarpmaları, çizikler, darbeler, kaza veya hava şartları nedeni ile oluşabileceğinden, bunların periyodik gövde kontrol dönemlerinde kontrol edilmesi, gerekiyorsa gövdede ve alt kısımda ilgili işlemlerin yapılması gerekir. Boya için yıllık garanti mevcuttur. Burada istisna, usulüne uygun yapılmayan onarımlar ile hava şartlarından kaynaklanan olumsuzluklardır. GERİ DÖNÜŞÜM. MINI niz, kapsamlı bir geri dönüşüm konseptinin unsuru. Peki bu tam olarak ne anlama geliyor? Bir MINI nin daha geliştirilme aşamasında geri dönüşüm beklentileri dikkate alınıyor. Malzemeler, kaynakları koruyacak ve çevreye zarar vermeyecek şekilde seçilir.

45 Temmuz 2015 Bu katalog, BMW AG tarafından Türkiye pazarı için sunulan otomobillerin modellerini, donanım kapsamlarını ve konfigürasyon olanaklarını (standart donanım ve opsiyonel donanım) içerir. Bu katalogta tanımlanan donanım kapsamları, münferit modellerin konfigürasyonlarına göre farklılıklar içerebilir. Bölgenizdeki MINI Yetkili Satıcısından, farklı ülke versiyonları konusunda bilgi alabilirsiniz. Yapı ve donanım ile ilgili değişiklik haklarımız saklıdır. BMW AG, Münih/Almanya. Kısmen de olsa alıntı yapmak sadece BMW AG, Münih firmasının yazılı iznine tabidir. MINI hakkında ayrıntılı bilgi için: MINI.com.tr MINI İletişim Merkezi telefon numarası: MINI.com.tr facebook.com/miniturkey MINIspace.com UM. Almanya da basılmıştır.

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

MINI 3 KAPI, MINI 5 KAPI.

MINI 3 KAPI, MINI 5 KAPI. MINI 3 KAPI, MINI 5 KAPI. 55 yıldan fazla bir süredir birisi tüm kuralları geride bırakıyor: MINI. Eski kuralların yerine yeni standartlar oluşturuyor. Otomobil sürüşü daha şehir odaklı, donanımlar daha

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

GÖKYÜZÜNE AÇILIN. emisyonu hakkındaki bilgileri Teknik Veriler bölümü sayfa 40 da bulabilirsiniz.

GÖKYÜZÜNE AÇILIN. emisyonu hakkındaki bilgileri Teknik Veriler bölümü sayfa 40 da bulabilirsiniz. MINI CABRIO. Bakışları gökyüzüne doğrultun, özgürlüğün tadına varın. Efsanevi go-kart hissini, sportif tasarımlı yeni MINI Cabrio da yaşayın. Üstü açık sürüşler artık çok daha büyüleyici. GÖKYÜZÜNE AÇILIN.

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Opel Insignia 1.6 T Cosmo

Opel Insignia 1.6 T Cosmo İlan no: 287222 Opel Insignia 1.6 T Cosmo Sahibinden Opel İnsignia Cosmo, 43.670 km'de, 2009 Model, Gerçek 5 kapı 58.000 TL İlan tarihi: 25 Nisan 2016 İlan detayları İlan detayları İl Afyonkarahisar

Detaylı

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline İlan no: 209679 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline Sahibinden Kiralık Scirocco - SİYAH - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL BEYAZ - GRİ - UYGUN FİYAT GARANTİ İlan tarihi: 17 Ekim

Detaylı

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN.

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. Yeni Nissan X-TRAIL ile hayalindeki yolculuğa çıkmaya hazır mısın? Çünkü sen hazırsan onun yolu, senin

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI EKİM AYI FİYATLARI Yeni 208 LİSTE SATIŞ OTOMATİK VİTES Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 46.950 TL 46.950 TL 43.500 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 208 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik

Detaylı

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium Örnek resim Örnek resim Özet Motor GLK 350 CDI 4MATIC Premium Renk Siyah Jantlar 19 inç, 5 üçlü kollu hafif alaşım jantlar Döşeme Siyah DINAMICA kumaş / ARTICO suni deri Süslemeler Alüminyum Süslemeler

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra CLASSIC III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Elektronik Stabilite

Detaylı

Peugeot HDi Premium Otomatik

Peugeot HDi Premium Otomatik Peugeot 308 1.6 HDi Premium Otomatik İlan no: 322237 İlan detayları Sahibinden 47.500 TL 12 Oca 2017 47.500 TL 18 Eyl 2016 52.500 TL ÖZEL ÜRETİM TÜRKİYEDE TEK DİYENLER BİDAHA DÜŞÜNSÜN KAZASIZ İlan tarihi:

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio İlan no: 209687 BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio Sahibinden Kiralık BMW 6.40 - SİYAH - Günlük : 249 TL Haftalık : 248 TL Aylık : 247 TL BEYAZ - UYGUN FİYAT GARANTİSİ İlan tarihi: 17 Ekim 2014 İlan detayları İlan

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

RENAULT 5 EKİM - 31 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 5 EKİM - 31 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL CLIO Stepne 185/65/R15 Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi Ön Sis Farları 16" Gri Renk Alüminyum Jantlar

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YOLCULARINIZ ÖZELSE, ARACINIZ DA ÖZEL OLMALI. Benzersiz özellikleriyle özel yolcu taşımacılığı için tasarlanan, herkesin ilk tercihi olacak. TÜM ÖZEL İHTİYAÇLAR

Detaylı

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin.

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. A-Serinizin atletik görünümünü zarif bir donanım ile taçlandırın. Mercedes-Benz Sport Deri Direksiyon A17246016039E38 / 808 TL Özel, siyah deri kaplamalı

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Sahibinden 35.000 km'de 2011 İlan no: 242285 İlan detayları 53.500 TL 28 Ağu 2015 53.500 TL 03 Ağu 2015 56.000 TL model Insignia 1.6T Edition Elegance İlan

Detaylı

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik İlan no: 236141 Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik Sahibinden Günlük : 1.500 TL Haftalık : 3.000 TL Aylık : 5.000 TL SAAB 9.3 TTİD ÇİFT TURBO 210BG ŞİRKET GENEL MÜDÜRÜ,CEO LARIN İlan tarihi: 28 Mayıs

Detaylı

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 İlan no: 132217 Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL - ESEN TUR - 'DAN 17 KİŞİYİ VE BAGAJINI ALABİLİCEK SPRİNTER İlan tarihi: 17

Detaylı

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 330S 330S 470ELD Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut.

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. İlan no: 320356 Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. Sahibinden İdeal aile aracı. 7 koltuklu otomobil ruhsatli. Konforlu. 42.500 TL İlan tarihi: 27 Ağustos 2016 İlan detayları İlan detayları İl İzmir, Selçuk Model

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

LandRover Range Rover Sport 3.0 TDV6 245 HP Autobiography + Bodykit

LandRover Range Rover Sport 3.0 TDV6 245 HP Autobiography + Bodykit İlan no: 209682 LandRover Range Rover Sport 3.0 TDV6 245 HP Autobiography + Bodykit Sahibinden Kiralık Range Rover Sport - Günlük : 249 TL Haftalık : 248 TL Aylık : 247 TL Vouge - SİYAH - BEYAZ - KIRMIZI

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Sahibinden Öğretmenden 1.6 toyota elegant lpg li ve otomatik İlan no: 249819 40.500 TL İlan tarihi: 7 Kasım 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Polatlı, Çarşı,

Detaylı

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN!

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! DFSK Mini Maxi Güçlü Motor Mini Maxi'nin DK1506 motoru, Dual VVT teknolojisi ile orta, düşük ve yüksek devirlerde mükemmel bir tork çıkışı sağlayarak güçlü

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Volvo XC T6 Aut.

Volvo XC T6 Aut. Volvo XC 90 2.9 T6 Aut. Sahibinden Volvo XC 90 2.9 T6 Aut. (2003) İlan no: 206417 52.500 TL İlan tarihi: 15 Eylül 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beykoz, Anadoluhisarı Model yılı Ocak 2003

Detaylı

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik İlan no: 239308 BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik Sahibinden Dr Bayandan hasarsız Premium Sunroof Full Full Paket 4 ve 5 58.300 TL İlan tarihi: 28 Haziran 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Kadıköy,

Detaylı

RENAULT 2 EYLÜL - 3 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 2 EYLÜL - 3 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL CLIO Stepne 185/65/R15 Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi Sis Farı ve Kademeli Silecek 16'' Siyah

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP İlan no: 223097 İlan detayları Sahibinden 53.500 TL 09 Tem 2015 53.500 TL 11 Nis 2015 54.750 TL 06 Mar 2015 56.500 TL 11 Şub 2015 54.000 TL Mini Cooper S OTOMATİK.. KAZASIZ.. SAHİBİNDEN

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 İlan no: 189193 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LÜX VIP ARAÇLAR İlan tarihi: 15 Mart 2014 İlan

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

; YRP`L.LULS +PZ[YPI [ Y ;6-(Ǹ ; YR 6[VTVIPS -HIYPRHZÛ ( Ǹ ^^^ QLLW JVT [Y

; YRP`L.LULS +PZ[YPI [ Y ;6-(Ǹ ; YR 6[VTVIPS -HIYPRHZÛ ( Ǹ ^^^ QLLW JVT [Y Mart 2017 RENEGADE Tüm ürün çizimleri ve özellikleri, dosyanın hazırlandığı tarihlerdeki mevcut bilgilere dayandırılmıștır. Katalogdaki ürünler ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir. TOFAȘ Türk Otomobil

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium İlan no: 185832 İlan detayları Sahibinden 69.000 TL 15 Şub 2014 69.000 TL 01 Şub 2014 70.000 TL 31 Oca 2014 71.000 TL MEMURDAN TERTEMİZ MERAKLISINA CMAX İlan tarihi:

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Volvo XC 60 2.0 D3 163 HP R-design Otomatik Vites

Volvo XC 60 2.0 D3 163 HP R-design Otomatik Vites İlan no: 207935 Volvo XC 60 2.0 D3 163 HP R-design Otomatik Vites Sahibinden DOKTORDAN ÇOK TEMİZ VOLVO XC60 R DESIGN OCEAN RACE ÖZEL ÜRET 140.000 TL İlan tarihi: 29 Eylül 2014 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS İlan no: 233363 Citroen C4 Coupe 2.0 VTS Sahibinden 215 hp ile MAT Yaptık Üzerine de Pro.Ses Sistemi Koyduk 32.000 TL İlan tarihi: 30 Nisan 2015 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2005 Km

Detaylı

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure İlan no: 214982 Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure Sahibinden SIFIR AYARINDA 508 - EN DOLUSU - HATASIZ 70.000 TL İlan tarihi: 26 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

BMW 5 Serisi 5.20d Exclusive

BMW 5 Serisi 5.20d Exclusive İlan no: 374021 BMW 5 Serisi 5.20d Exclusive Sahibinden BMW 5 Serisi 520d 2012 model 72000 km de. İSTOÇ OTO 171.950 TL İlan tarihi: 31 Ocak 2017 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Bağcılar, Mahmutbey

Detaylı

KARŞINIZDA ŞEHRIN VAZGEÇILMEZI NISSAN MICRA.

KARŞINIZDA ŞEHRIN VAZGEÇILMEZI NISSAN MICRA. NISSAN MICRA KARŞINIZDA ŞEHRIN VAZGEÇILMEZI NISSAN MICRA. O artık daha göz alıcı ve daha teknolojik. Stil sahibi arka spoyleri, sportif ön ızgarası ve benzersiz tasarımıyla Nissan Micra, keyif kaynağınız

Detaylı

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring BMW 5 Serisi 5.25xd Touring Sahibinden BMW 2013 Model 525 Xdrive İlan no: 202698 225.000 TL İlan tarihi: 15 Ağustos 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Gölbaşı Model yılı Ocak 2013 Km 20.000

Detaylı

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium İlan no: 243063 Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium Sahibinden 2011 MODEL 1.4 TDCİ TİTANİUM X PAKET. FİYAT DÜŞTÜ ACİL. 38.200 TL İlan tarihi: 12 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl Karabük, Safranbolu,

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı