PÄRM 3 1 Tablo içindeki yağ lambası yanar ise ne yaparsın?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PÄRM 3 1 Tablo içindeki yağ lambası yanar ise ne yaparsın?"

Transkript

1 PÄRM 3 1 Tablo içindeki yağ lambası yanar ise ne yaparsın? A. Motor bozulabilir, dolayısıyla hemen dururum. B. Motor yağ ile dolu olduğumdan yoluma devam ederim.

2 PÄRM 3 2 Motoru çalıştıran kablolar iki araç arasında yanlış takılırsa ne olur? A. Akü patlar. B. Lambalar yanar. C. Her iki aracı elektrik çarpar. D. Motor ters yönde döner.

3 PÄRM 3 3 El freni çalıştığı halde frenleri bozuk bir aracın kullanılmasına izin verilir mi? A. Hayır, hatta vinç çağırmalıyım. B. Evet, ama yaya hızıyla. C. Evet, fakat en yakın tamirciye kadar. D. Hayır, başka bir araba ile çektirmeye çalışırım.

4 PÄRM 3 4 Fren filtresinin neden düzenli bir şekilde değiştirilmesi tavsiye edilir? A. Zamanla kirin sızması olasılığı kuvvetli B. Yağ, tozu içine çeker C. Yap akışı zorlanır D. Yağ içine suyu çektiği için kaynama derecesi azalır

5 PÄRM 3 5 Yuvarlak içindeki kutuda bulunan sıvı nedir? A. Su ile antifreez. B. Fren yağ. C. Servo yağ. D. Cam temizleme suyu.

6 PÄRM 3 6 Aracınız hidrolik (servo ) fren ile donatılmıştır. Arızalı olduğu için çekme halatı ile çektirmek istiyorsunuz. Bunun fren üzerindeki etkisi ne olabilir? A. Frenler çalışmaz hale gelir. B. Fren pedalı kolay ve yumuşaklaşır. C. Fren pedalı sertleşir.

7 PÄRM 3 7 ABS'siz frenlere göre ABS'li frenlerlerin özelliği nedir? A. ABS freni ile kavrama gücü artar ve kayma riski azalır. B. ABS ile fren mesafesi her zaman daha kısadır. C. ABS'li fren sistemi, bağlı olduğu için bakıma ihtiyacı yok.

8 PÄRM 3 8 ABS frenlerin iyi tarafı nedir? A. Frenlerin aşınmasını hafifletir. B. Fren pedaline fazla basmasını gerektirmez. C. Kuvvetli frende dahi aracı yönlendirme imkanını sağlar. D. Kuvvetli frenlerde, fren kilitlenebilir, bu durumda fren mesafesi kısalır.

9 PÄRM 3 9 Fren gücünün test edilmesinde Kilitlenmeyen frenler (ABS) çalışıp çalışmadığını nasıl tesbit edebilirsin? A. Lastiklerden kuvvetli ses gelir. B. Fren pedalinin titrediğini hissederim. C. Lastiklerin kilitlendiğini hissederim.

10 PÄRM 3 10 Aracınızda kış lastikleri ne zaman kullanılmalıdır? A. Hava şartları gerektirmesede 1 Aralık 31 Mart. B. Hava şartları gerektirmesede 1 Kasım 31 Mart. C. Hava şartları gerektirse bile 1 Kasım 31 Mart. D. Hava şartları gerektirse bile 1 Aralık 31 Mart.

11 PÄRM 3 11 Bir Ocakta kaygan bir yolda kamyonet kullanıyorsunuz. Kış lastiklerinin kullanılması gerekir mi? A. Evet B. Hayır C. Romorka bağlı ile evet

12 PÄRM 3 12 Ocak ayında ve yağışlı havada araba kullanıyorsunuz. Araç lastiklerindeki en az derinlik ne olmalı? A. 3.5 mm B. 1.6 mm C. 3.6 mm D. 6.0 mm

13 PÄRM 3 13 Çivili lastiklerin kullanılmasına ne zaman izin verilir? A. Aralık ayının başından Mart sonuna kadar. B. Kasım ayının başından Nisan sonuna kadar. C. Kasın ayının başından itibaren Paskalya bayramına kadar. D. Aralık ayının başından Paskalyadan sonraki Pazar gününe kadar.

14 PÄRM 3 14 Burada resimde gördüğün uyarı lambası, araba kullanırken yanması ne anlama gelir? A. Kilitlenmeyen fren sistemindeki fren sıvı seviyesinin alçaldığı. B. Kilitlenmeyen frenlerin bağlı olduğu. C. Kilitlenmeyen frenlerde bir arızanın yaşandığı.

15 PÄRM 3 15 Kar alabildiğine yağıyor, aylardan Eylül, ısı sıfırın altında, yollar hala karla kaplı, yolda çivili araba kullanmana izin verilir mi? A. Trafik idaresinden izin alarak evet. B. Polisten iizin alarak evet. C. Ekim ayından önce hayır. D. Yolun durumu gerektirdiği için evet.

16 PÄRM 3 16 Lastiğin tek yandan aşınmasının nedeni nedir? A. Hava basınıcı az. B. Lastik ayarı yalnış. C. Balans yalnış. D. Lastiği oluşturan maddeler kötü.

17 PÄRM 3 17 Kayma riskine karşı hangi lastikleri kullanırsınız? A. M S işaretli olanları. B. K T işaretli olanları. C. A B işaretli olanları. D. S F işaretli olanlar.

18 PÄRM 3 18 Yaz aylarında kullanılmasına izin verilen lastiklerdeki en az derinlik nedir? A. 1,6 mm B. 1,0 mm C. 0,6 mm D. 2,0 mm E. 3,0 mm

19 PÄRM 3 19 İstibne ile ilgili geçerli kanun nedir? A. Aracın diğer lastikleri çivili ise istibnenin araça takılması yasak. B. Lastik diğerlerinden önce yıpranır. C. Lasstikte yazılan hızdan fazla hız yapılması yasaktır. D. Lastiğin sadece kuru yollarda kullanılmasına izin verilir. E. Bu lastik ile saatte 30 km'den fazla hız yapılmasına izin verilmez.

20 PÄRM 3 20 Motor sönük durumda iken aracınızı çekme halatı ile çektirirken neye dikkat etmek gerekir? A. Vitesi aşağıya çekerim. B. Direksyonun kullanılması zorlaşır. C. Aydınlatma yok. D. Frenler hiç çalışmıyor.

21 PÄRM 3 21 Eğer çekme kablosu ortadan kırmızı işaretli değilse, uzunluğu ne kadar olmalıdır? A. 2 metre B. 3 metre C. 4 metre D. 5 metre

22 PÄRM 3 22 Çekme halatı ile çekilen bir aracın hızı yasal olarak ne olmalı? A. 30 km/saat B. 20 km/saat C. 40 km/saat

23 PÄRM 3 23 Hamulesi ile birlikte araçların azamı eni yasal olarak ne olmalıdır? A. 280 cm B. 240 cm C. 260 cm

24 PÄRM 3 24 Eni 180 cm'lik bir araç,hamulenin her iki yandan ne kadar taşmasına izin verilir? A. 20 cm B. 10 cm C. 30 cm D. 40 cm

25 PÄRM 3 25 Aracınızın eni 160 cm. Ana yolda giderken her iki taraftan 20'şer cm taşmasına izin verilir? A. Evet çünkü aracın eni 260 cm'yi geçmiyor. B. Hayır, fakat eğer araç yalnızca taşımaya mahsus ise. C. Hayır.

26 PÄRM 3 26 Karanlıkta, öne de bir hayli taşmış bir yük alarak ilerliyorsunuz. Bu durumda işaret koymlısın, işaretin şekli nedir? A. Beyaz yansıtıcı ile beyaz lamba. B. Sarı ve kırmızı yansıtıcılar. C. Yalnız kırmızı yansıtıcı. D. Kırmızı yansıtıcı ile kırmızı lamba. E. Kırmızı ve sarı flama E.

27 PÄRM 3 27 Eğer yük önden 70 cm taşar ise işaret konulmalımı dır? A. Evet, ve her zaman. B. Evet, diğerlerine net olarak gözükmüyor ise. C. Hayıt, işaretlenmesi gereksiz.

28 PÄRM 3 28 Yükü 360 kg ve 280 kg ağırlığında yolcu taşıyan bir aracı kullanmaktasınız. Daha ne kadar yük alabilirsiniz? A. 30 kg B. 80 kg C. 150 kg

29 PÄRM 3 29 Tjänstevikt, kg Maxlast, kg Totalvikt, kg Skattevikt, kg För att bilen ska få framföras med B-kör-kort får släpets totalvikt inte överstiga Bilen får inte dra ett släpfordon med högre vikt (tjänstevikt+last) än kg 1400 kg Araca ait belgeler şunlardır, Aracın brüt ağırlığı nedir? A B C. 1400

30 PÄRM 3 30 Araca ait belgeler önünüzde, içinde aracın ağırlığı ile bilgilere yer verilmiş, Bu araca 200 kg ağırlıkta yük yüklediniz? Araç hakkında bilgiler Ş: Net ağırlık Azami yük Brüt ağırlık 980 kg 390 kg 1370 kg Yükü ile birlikte aracın ağırlığı ne olur? A kg B. 390 kg C kg

31 PÄRM 3 31 Azami yükü nasıl hesaplarsınız? A. Brüt ağırlık eksi hizmet ağırlığı. B. Fiili ağırlık eksi hizmet ağırlığı. C. Hizmet ağırlığı eksi filli ağırlık. D. Hizmet ağırlığı artı brüt ağırlık.

32 PÄRM 3 32 Aşağıdaki hallerden hangisi hafif romörk sayılır? A. A halinde B. B halinde C. C halinde

33 PÄRM 3 33 Aracınıza romörk takmayı düşünüyorsunuz. EhliyetinizB. Grubundan. Aracınıza romörk takmanıza izin verilir mi? Araç bilgileri Romörk bilgileri Boş ağırlık 980 kg 570 kg Azami yük 290 kg 430 kg Brüt ağırlık 1270 kg 1000 kg A. Romörk yükü 430 kg'dan fazla değil ise evet. B. Hayır. C. Romört yüklü değil ise evet.

34 PÄRM 3 34 Tjänstevikt, kg Maxlast, kg Totalvikt, kg Skattevikt, kg För att bilen ska få framföras med B-kör-kort får släpets totalvikt inte överstiga Bilen får inte dra ett släpfordon med högre vikt (tjänstevikt+last) än kg 1500 kg B tipi ehliyetiniz ile belgeleri yukarıda gösterilen bir aracınız da var, Aracınıza romörk takarsanız neler uygulanır? A. İcmal ağırlığı 750 kg romörk takamam. B. İcmal ağırlığı 1150 kg romörk takabilirim. C. İcmal ağırlığı 1150 kg geçmeyen romörk takabilirim ancak yüklü olmaması kaydıyla. D. İcmal ağırlığı 1150 kg geçmeyen romörk takabilirim ama romörk'ün azami yük ağırlığı belgede kayıtlı olandan fazla olmaması kaydıyla.

35 PÄRM 3 35 B tipi ehliyet ile hangi araçları kullanabilrsiniz A. Hizmet ağırlığı 1300 kg ve 1200 kg icmal ağırlığında romörk çeken özel araç. B.İcmal ağırlığı 2000 kg. ve 1600 kg icmal ağırlığında romörk çeken özel araç C.Hizmet ağırlığı 1100 kg ve 1200 icmal kg ağırlığında romörk çeken özel araç. D.İcmal ağırlığı 1400 kg ve 1400 icmal kg ağırlığında romörk çeken özel araç.

36 PÄRM 3 36 Tjänstevikt, kg Maxlast, kg Totalvikt, kg Skattevikt, kg För att bilen ska få framföras med B-kör-kort får släpets totalvikt inte överstiga Bilen får inte dra ett släpfordon med högre vikt (tjänstevikt+last) än kg 1500 kg B E tipi ehliyet taiıyan bçr sürücü, belgeleri yukarıfa gösterilen aracı kullanmaktadır. Hangi romörki çekebilir? A. Boş ağırlığı 950 kg ve yükü 750 kg olan romörkü. B. İcmal ağırlığı 1760 kg olan romörkü. C. Boş ve yükü ile ağırlığı 1810 kg olan romörk. D. Boş ve yükü ile ağırlığı 1500 kg olan romörk.

37 PÄRM 3 37 Çekme levyesi üzerindeki basıncı nasıl etkileyebilirsin? A. Yükü romörk üzerinde dağıtarak. B. Yükü araç üzerinde dağıtarak. C. Çekme leviyesi üzerindeki basınç etkilenemez.

38 PÄRM 3 38 Aşağıdaki araçlardan hangisinin arkasına yansıtıcı üçgen takılmalıdır? A. Romörkler B. Kamyonlar C. Traktörler

39 PÄRM ile sona eren plakalı araçların teknik kontrolünün yapıldığı beş aylar, hangi aylardır? A. Ocak ayının başından Eylül ayının sonu. B. Ocak ayının başından Mart ayının sonu C. Şubat ayının başından Haziran ayının sonu. D. Aralık ayının başından Mart ayının sonu.

40 PÄRM ile sona eren plakalı araçların teknik kontrolünün yapıldığı beş aylar, hangi aylardır? A. Mayıs ayının başından Eylül ayının sonu B. Mart ayının başından Mayıs ayının sonu C. Mart ayının başından Temmuz ayının sonu D. Mayıs ayının başından Temmuz ayının sonu

41 PÄRM 3 41 Aracınızın kontrol edileceği yerde, yeni bir kontrolü gerektirmeyen ve tamiri sizce yapılması gereken bir arıza çıkarsa, arızayı gidermediğiniz için polis tarafından durduruldunuz sonuç ne olur? A. Aracı yeniden yerinde kontrol ettirmeme zorlar. B. Aracı kullanmama izin verilmez. C. Polis, arızanın giderilmesi için bana 3 günlük mühlet tanır, bilahere kontrol için tekrar polise gitmem gerekecek.

42 PÄRM ile sona eren plakalı araçların teknik kontrolünün yapıldığı beş aylar, hangi aylardır? A. Şubat ayının başından Haziran ayının sonu. B. Nisan ayının başından Ağustos ayının sonu. C. Temmuz ayının sonundan Şubat ayının başına.

43 PÄRM 3 43 Beş aylık dönemde kontrol yaptırmadan aracınızı kullanamayacağınızı nasıl bilirsiniz? A. Polisin Kararını beklerim. B. Trafik İdaresinin kararını beklerim. C. Aracı kullanamayacağımı kendiliğimden bilmem gerek.

44 PÄRM 3 44 Normal bir kişiden araç satın aldınız. Aracın el değiştirdiğini trafik idaresine kim bildirecek? A. Alıcı B. Satısı C. Alıcı ve satıcı.

45 PÄRM 3 45 Bir Mart tarihinde araç satın aldınız. Değitirilen mülkiyetin 1 Mart tarihinden itibaren tescil edebilmek için alım satım işlemini trafik idaresine bildirmek için tanınan süre ne kadar? A. 7 gün B. 1 gün C. 2 hafta D. 10 gün

46 PÄRM 3 46 Aracınızda trafik belgesinde gösterilen hususlara uymayan bir değişiklik yaptınız. Aracın tescil kontrolü ne zaman zorunlu olur? A. Bir hafta içinde. B. Bir ay içinde. C. Üç hafta içinde. D. İki ay içinde.

47 PÄRM 3 47 Aracın yeniden tescil kontrolü hangi hallerde zorunludur? A. Çekme ekipmanların takılması halinde. B. İlave far takılması halinde. C. Araca çocuk sandalyesi tesbit edidiği halinde.

48 PÄRM 3 48 Şoförün araç kullanabilmesi için trafik idaresine ibraz etmesi gereken sigorta nedir? A. Trafik sigortası. B. Yarım kasko. C. Kasko. D. Aracın uğradığı zararları karşılayacak sigorta.

49 PÄRM 3 49 Hayvandan kaçarken şarampole indiniz ve aracınız hasara uğradı.aracınızı çekip tamir edecek sigorta şekli nedir? A. Yarım kasko. B. Trafik sigortası. C. Full kasko. D. Ev sigortası.

50 PÄRM 3 50 Motor ısısı yükselmesi halinde soğutucunun içine hangi sıvı türü konulur? A. Glikol ve su. B. Yağ ve su. C. Damıtılmış su.

51 PÄRM 3 51 Motor yağı nereye konulur? A. A da B. B de C. C de D. D de

52 PÄRM 3 52 Çivili lastiklerle kış mevsiminde aracınızı nederede kullanırsınız, aracınıza hafif romörk takmak istiyorsunuz, romörktaki lastikler nasıl olmalı? A. Yazlık lastik. B. Çivili lastik. C. Kışlık lastik. D. Açınmayı önleyen lastikler.

53 PÄRM 3 53 Gün ışığında araba kullanıyorsunuz, yük arkadan bir metreden fazla taşmış durumda, konulacak işaret şekli nedir? A. Sarı işaret B. Kırmızı işaret C. Kırmızı ve sarı işaret

54 PÄRM 3 54 Az aşınan lastikler arkaya takılır. Neden? A. Kasadaki yük nedeniyle ağırlık daha ziyade arka lastiklere biner. B. Arkadaki lastikler daha iyi olunca lastiklerin yere yapışması sağlanır. C. Sert frenlerde yük arka lastiklere yönelir.

55 PÄRM 3 55 Aracın güvenlik kontyrolünü yaptırırken fren yağı seviyesinin alöaldığını gördünüz. Nedeni nedir? A. Yağ, kullanımdan dolatı tükenmiştir. B. Yağ, yanmıştır. C. Tüpler açınmış, fren yağıda t.plerden sızmıştır.

56 PÄRM 3 56 Arabayı kullanmadan lastiklerdeki havanın neden kontrol edilşmesi gerekir? A. Kanun gereği. B. Aracı kullanırken basıncın yüksek olmaması için. C. Yüksek basınç, ekonomik ve öevre için iyidir.

57 PÄRM 3 57 Aracınızdaki servonun çalıştığınıdan nasıl emin olabilirsiniz? A. Kontak'ı çalıştırıp fren pedalına basar ve rahat inmediğinden emin olurum. B. Kontak'ı çalıştırıp fren pedalına basar ve pedalın rahat indiğinden emin olurum. C. Fren yağının yeterli olup olmadığına bakarım. D. Fren pedaline basarken bunun lastiklere yansıydığından emin olurum. E. Fren pedaline basken bunun lastiklere yansımadığındam emin olurum.

58 PÄRM 3 58 Yaz mevsiminde çevisiz kış lastikleriyle araba kullanmanıza izin verilir mi? A. Hayır B. Evet, ama öevresel açıdan uygun değil ve aracın yere hakimiyeti azalır. C. Evet, ama geçici olarak örneğin lastik patlaması halinde istibne olarak kulanılması.

59 PÄRM 3 59 Aracınız iki turlu fren sistemi ile donatıldığı ne anlama gelir? A. Ani frenlerde bile lastikler kilitlenmez. B. Fren tüplerinden biri arızalı olsa dahi aracı frenlemek mümkün. C. Fren gücü eşit olarak her dört lastiğe dağılır. Böylece kayma tehlikesi kalkar ortadan.

60 PÄRM 3 60 Çakıl taş yüklü bir romörkün icmal ağırlığı 1500 kg. Yük ağırlığı 350 kg. Sürücü belgeniz de B tipi.romörkü hangi tip araçla çekebilirsiniz? A. Boş iken ağırlığı 1500 kg, icmal ağırlığı da 1900 kg olan araç. B. Boş iken ağırlığı 1290 kg, icmal ağırlığı da 1700 kg olan araç. C. Boş iken ağırlığı 1800 kg, icmal ağırlığı da 2400 kg olan araç.

61 PÄRM 3 61

62 PÄRM 3 62 A B C D 1 X 2 X 3 X 4 X 5 X 6 X 7 X 8 X 9 X 10 X 11 X 12 X 13 X 14 X 15 X A B C D 16 X 17 X 18 X 19 X 20 X 21 X 22 X 23 X 24 X 25 X 26 X 27 X 28 X 29 X 30 X A B C D 31 X 32 X 33 X 34 X 35 X 36 X 37 X 38 X 39 X 40 X 41 X 42 X 43 X 44 X 45 X A B C D 46 X 47 X 48 X 49 X 50 X 51 X 52 X 53 X 54 X 55 X 56 X 57 X 58 X 59 X 60 X

PÄRM 6 1 Son beş yılda İsveç'te ölüme yol açan kaza sayısı nedir? A. 300 400 kişi B. 500 600 kişi C. 700 800 kişi

PÄRM 6 1 Son beş yılda İsveç'te ölüme yol açan kaza sayısı nedir? A. 300 400 kişi B. 500 600 kişi C. 700 800 kişi PÄRM 6 1 Son beş yılda İsveç'te ölüme yol açan kaza sayısı nedir? A. 300 400 kişi B. 500 600 kişi C. 700 800 kişi PÄRM 6 2 Araçta bulundurulması gerekli ışıklar nedir? A. Yüksek, normal, stop ve flaşörler.

Detaylı

2. Şekildeki karayolu bölümünde, yan yana çizilmiş kesik ve devamlı yol çizgileri sürücülere aşağıdakilerden hangisini bildirir?

2. Şekildeki karayolu bölümünde, yan yana çizilmiş kesik ve devamlı yol çizgileri sürücülere aşağıdakilerden hangisini bildirir? 1. Karayolu Taşıma Yönetmeliği ne göre, yetki belgesi sahibi gerçek kişilerin ölümü halinde kanuni mirasçıları veya onlar adına yetkili olanlar, bu durumu kaç gün içinde Bakanlığa bildirmek zorundadırlar?

Detaylı

MOTOR VE ARAÇ TEKNĐĞĐ

MOTOR VE ARAÇ TEKNĐĞĐ MOTOR VE ARAÇ TEKNĐĞĐ KONU : ARACIN ÜZERĐNDEKĐ SĐSTEMLER : FREN SĐSTEMĐ : GÖREVĐ : Aracı yavaşlatmak,yavaşlayan aracı durdurmak veya duran aracı sabitlemek için kullanılır. Araç üzerinde 3 tip fren bulunur:

Detaylı

RÖMORK TAKARAK TAŞIT KULLANMA

RÖMORK TAKARAK TAŞIT KULLANMA RÖMORK TAKARAK TAŞIT KULLANMA Karayolları Trafik Yönetmeliği Madde 86 : B, C ve E Sınıfı Sürücü Belgesi sahipleri, araçlarına en çok yüklü ağırlığı 750 kg. a kadar (750 kg. dahil) olan hafif römorklardan

Detaylı

Karda Otomobil Nasıl Kullanılmalı Kış Ayları için Otomobil Ayarları

Karda Otomobil Nasıl Kullanılmalı Kış Ayları için Otomobil Ayarları Karda Otomobil Nasıl Kullanılmalı Kış Ayları için Otomobil Ayarları Karlı havalarda prensip Yumuşak düşün, yumuşak davran olmalı. Gaz pedalına aniden basma ktan ya da bırakmaktan, sert direksiyon hareketlerinden

Detaylı

PÄRM 8 Gençlerin öldüğü en çok ölümcül trafik kazaları haftanın hangi günlerinde olur? A. Çarşamba ve Perşembe. B. Cuma, Cumartesi ve Pazar. C.

PÄRM 8 Gençlerin öldüğü en çok ölümcül trafik kazaları haftanın hangi günlerinde olur? A. Çarşamba ve Perşembe. B. Cuma, Cumartesi ve Pazar. C. Gençlerin öldüğü en çok ölümcül trafik kazaları haftanın hangi günlerinde olur? A. Çarşamba ve Perşembe. B. Cuma, Cumartesi ve Pazar. C. Pazartesi ve Salı. 1 Satte 110 km hızla giden bir aracın 3 saniyede

Detaylı

ARAÇ BİLGİSİ VE EKONOMİK ARAÇ KULLANIMI

ARAÇ BİLGİSİ VE EKONOMİK ARAÇ KULLANIMI ARAÇ BİLGİSİ VE EKONOMİK ARAÇ KULLANIMI 1. Basınçlı hava fren sisteminde fren devrelerinden herhangi biri devre dışı kaldığında, diğer devrelerin basınç kaybına uğramaması için hangi parça görev yapar?

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. Ali EKŞİ a_eksi@yahoo.com Ege Üniversitesi

Yrd.Doç.Dr. Ali EKŞİ a_eksi@yahoo.com Ege Üniversitesi Yrd.Doç.Dr. Ali EKŞİ a_eksi@yahoo.com Ege Üniversitesi ÖĞRENİM HEDEFLERİ Araç bakımının önemini ve gerekliliği öğrenmek, Aracın günlük, haftalık ve aylık kontrollerinin yapılmasının önemini öğrenmek, Periyodik

Detaylı

Çift Dingil Geriye Damperli Tarım Römorku Bakım Kullanım ve Montaj Talimatı

Çift Dingil Geriye Damperli Tarım Römorku Bakım Kullanım ve Montaj Talimatı Çift Dingil Geriye Damperli Tarım Römorku Bakım Kullanım ve Montaj Talimatı www.palazoglu.com info@palazoglu.com Pages 1 / 12 1. Genel Ölçüler KAPASİTE: 3 TON KAPASİTE: 4 TON www.palazoglu.com info@palazoglu.com

Detaylı

KAMYONETTEN MİNİBÜSE DÖNÜŞÜM AİTM

KAMYONETTEN MİNİBÜSE DÖNÜŞÜM AİTM KAMYONETTEN E DÖNÜŞÜM AİTM ve FREN Alpay Lök Mak.Y.Müh 19.08.2010 alpay@frenteknik.com www.frenteknik.com 19.08.2010 1 ZORUNLULUĞU Frenlerle İlgili Teknik Mevzuat 71/320/AT 30 Temmuz 2004 Tarihinde Devreye

Detaylı

KARMA KASKO SİGORTASI ASISTANS HİZMETİ ÖZEL ŞARTLARI

KARMA KASKO SİGORTASI ASISTANS HİZMETİ ÖZEL ŞARTLARI KARMA KASKO SİGORTASI ASISTANS HİZMETİ ÖZEL ŞARTLARI Hususi ve Kamyonet Kullanım Tarzları İçin Geçerli Yardım Hizmeti Özel Şartları A)Yardım Hizmeti Özel Şartları A. 1. Lehtar /lar Sigorta poliçesinde

Detaylı

Çift Dingil İki Yana Damperli Tarım Römorku Bakım Kullanım ve Montaj Talimatı 1. Genel Ölçüler

Çift Dingil İki Yana Damperli Tarım Römorku Bakım Kullanım ve Montaj Talimatı 1. Genel Ölçüler Çift Dingil İki Yana Damperli Tarım Römorku Bakım Kullanım ve Montaj Talimatı 1. Genel Ölçüler www.palazoglu.com info@palazoglu.com Pages 1 / 10 KAPASİTE: 3 TON KAPASİTE: 4 TON KAPASİTE: 5 TON www.palazoglu.com

Detaylı

Tır Tipi Geriye Devrilmeli Tarım Römorku Bakım Kullanım ve Montaj Talimatı

Tır Tipi Geriye Devrilmeli Tarım Römorku Bakım Kullanım ve Montaj Talimatı Tır Tipi Geriye Devrilmeli Tarım Römorku Bakım Kullanım ve Montaj Talimatı www.palazoglu.com info@palazoglu.com Pages 1 / 9 1. Genel Ölçüler Kapasite: 6 TON Kapasite: 8 TON Kapasite: 10 TON www.palazoglu.com

Detaylı

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Sahibinden Öğretmenden 1.6 toyota elegant lpg li ve otomatik İlan no: 249819 40.500 TL İlan tarihi: 7 Kasım 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Polatlı, Çarşı,

Detaylı

SÜRÜŞ GÜVENLİĞİ İÇİN 29 ÖNEMLİ KURAL

SÜRÜŞ GÜVENLİĞİ İÇİN 29 ÖNEMLİ KURAL SÜRÜŞ GÜVENLİĞİ İÇİN 29 ÖNEMLİ KURAL 1.Kesinlikle alkollü olarak araç kullanmayınız ve kullandırmamaya çalışınız. 2. Eskimiş lastiklerle yola çıkmayınız. Kışın en az diş kalınlığı 3 mm yazın 2 mm olmalı

Detaylı

Renault Clio V Expression Quickshift

Renault Clio V Expression Quickshift İlan no: 333092 Renault Clio 1.2 16V Expression Quickshift Sahibinden 2007 MODEL CLIO 3 52000 KM 'DE TEMİZ YARI OTOMATİK 31.000 TL İlan tarihi: 15 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Tek Dingil Geriye Devrilmeli Tarım Römorku Bakım Kullanım ve Montaj Talimatı

Tek Dingil Geriye Devrilmeli Tarım Römorku Bakım Kullanım ve Montaj Talimatı Tek Dingil Geriye Devrilmeli Tarım Römorku Bakım Kullanım ve Montaj Talimatı www.palazoglu.com info@palazoglu.com Pages 1 / 13 1. Genel Ölçüler Kapasite: 1 Kapasite: 1,5 www.palazoglu.com info@palazoglu.com

Detaylı

Sıvı Gübre Tankeri Bakım, Kullanım ve Montaj Talimatı

Sıvı Gübre Tankeri Bakım, Kullanım ve Montaj Talimatı Sıvı Gübre Tankeri Bakım, Kullanım ve Montaj Talimatı www.palazoglu.com info@palazoglu.com Pages 1 / 12 1. Genel Ölçüler Kapasite: 4 TON Kapasite: 6 TON www.palazoglu.com info@palazoglu.com Pages 2 / 12

Detaylı

ARACIN YOLCULUK ÖNCESİ HAZIRLIĞI

ARACIN YOLCULUK ÖNCESİ HAZIRLIĞI ARACIN YOLCULUK ÖNCESİ HAZIRLIĞI 1) Araca her binildiğinde aşağıdakilerden hangisi kontrol edilir? A) Lastikler B) Hava filtresinin temizliğine, C) Polen filtresinin temizliğine, D) Yağ filtresinin temizliğine

Detaylı

Renault Megane 1.6 Dynamique Aut.

Renault Megane 1.6 Dynamique Aut. İlan no: 231493 Renault Megane 1.6 Dynamique Aut. Sahibinden 69.000 KM'de Orijinal Cam Tavan Otomatik Full Megane 2 29.900 TL İlan tarihi: 15 Nisan 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Kartal

Detaylı

ARACIN YOLCULUK ÖNCESİ HAZIRLIĞI

ARACIN YOLCULUK ÖNCESİ HAZIRLIĞI ARACIN YOLCULUK ÖNCESİ HAZIRLIĞI 1-) Lastik hava basıncı normalden fazla olursa aşağıdakilerden hangisi meydana gelir? A-Yakıt tüketimi artar B-Enerji kaybı fazla olur C-Lastiklerin orta kısımları aşınır

Detaylı

Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck. Lastik basınç takip sistemi

Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck. Lastik basınç takip sistemi Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck Lastik basınç takip sistemi ContiPressureCheck Arıza istatistiklerini azaltmak için kaybedecek zaman yok. ADAC

Detaylı

TAKO. Römork Kullanma Kılavuzu frenli / frensiz. www.tako.com.tr OTO RÖMORKLARI

TAKO. Römork Kullanma Kılavuzu frenli / frensiz. www.tako.com.tr OTO RÖMORKLARI TAKO OTO RÖMORKLARI taşımada kolaylık Römork Kullanma Kılavuzu frenli / frensiz www.tako.com.tr Bir TAKO römorku alarak şirketimize gösterdiğiniz güvenden dolayı teşekkür ederiz. Bu kılavuz römorkunuzu

Detaylı

Sonradan ABS Takılmış Minibüslere Fren Test Raporu Verilmesi

Sonradan ABS Takılmış Minibüslere Fren Test Raporu Verilmesi Sonradan ABS Takılmış Minibüslere Fren Test Raporu Verilmesi 30 Kasım 2010 FRENTEKNİK 30 Kasım 2010 1 ABS ZORUNLULUĞU Frenlerle İlgili Teknik Mevzuat 71/320/AT 30 Temmuz 2004 Tarihinde Devreye Girdi 30

Detaylı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74.5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-10 900 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4353-5330 mm 434F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RYE07 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 WVWZZZ6RZEY105215 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-025371 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KZ5189 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-025371 Sayfa: 2 / 9 VF17R040H52003042 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-174860 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-GR0868 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-174860 Sayfa: 2 / 10 VF7DD9HP0EJ813714 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-068634 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 35-GD8848 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-068634 Sayfa: 2 / 11 VF14SRCL456896929 Araç Bilgileri

Detaylı

İlan detayları. İlan sahibi yorumları. Kocaeli, Darıca, Darıca, Osmangazi Mah. Model yılı Ocak 2010 66.500 km. Kapı sayısı 5 Koltuk sayısı 5 Sınıf

İlan detayları. İlan sahibi yorumları. Kocaeli, Darıca, Darıca, Osmangazi Mah. Model yılı Ocak 2010 66.500 km. Kapı sayısı 5 Koltuk sayısı 5 Sınıf İlan no: 246525 Hyundai i20 1.2 Team Sahibinden ÖĞRETMEN SAHİBİNDEN LPG li HYUNDAI i20 KM'si DÜŞÜK KAZASIZ 30.500 TL İlan tarihi: 29 Eylül 2015 İlan detayları İlan detayları İl Kocaeli, Darıca, Darıca,

Detaylı

Volvo S D Drive

Volvo S D Drive Volvo S40 1.6 D Drive Sahibinden Acil Ev İhtiyaçından satılık Sahibinden S40 İlan no: 320376 41.500 TL İlan tarihi: 27 Ağustos 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2010 Km Kasa tipi Vites

Detaylı

1. Aşağıdakilerden hangisi motor rölanti devrinin yüksek olmasına bağlı olarak meydana gelir?

1. Aşağıdakilerden hangisi motor rölanti devrinin yüksek olmasına bağlı olarak meydana gelir? 1. Aşağıdakilerden hangisi motor rölanti devrinin yüksek olmasına bağlı olarak meydana gelir? A) Yakıt tüketiminin artması B) Yakıt tüketiminin düşmesi C) Motorun sarsıntılı çalışması D) Motorda yağlamanın

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JZ4993 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 VF7AAFHZ0D8390076 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

TEKERLEKLİ TARIM VEYA ORMAN TRAKTÖRLERİNİN AYDINLATMA VE IŞIKLI SİNYAL CİHAZLARI İLE İLGİLİ AKSAM TİP ONAYI YÖNETMELİĞİ (2009/68/AT) BİRİNCİ BÖLÜM

TEKERLEKLİ TARIM VEYA ORMAN TRAKTÖRLERİNİN AYDINLATMA VE IŞIKLI SİNYAL CİHAZLARI İLE İLGİLİ AKSAM TİP ONAYI YÖNETMELİĞİ (2009/68/AT) BİRİNCİ BÖLÜM Resmi Gazete Tarihi: 21.12.2012 Resmi Gazete Sayısı: 28504 (mükerrer) TEKERLEKLİ TARIM VEYA ORMAN TRAKTÖRLERİNİN AYDINLATMA VE IŞIKLI SİNYAL CİHAZLARI İLE İLGİLİ AKSAM TİP ONAYI YÖNETMELİĞİ (2009/68/AT)

Detaylı

TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNÜN HİZMET ARACI KİRALAMA İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNÜN HİZMET ARACI KİRALAMA İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK-ALMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNÜN HİZMET ARACI KİRALAMA İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- Bu şartname; Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğünün resmi hizmetlerinin yürütülmesi amacıyla 3 adet sürücülü binek

Detaylı

Opel Omega CD 15.250 TL. İlan detayları SAHİBİNDEN SATILIK ÇOK TEMİZ OMEGA!! Sahibinden. İlan tarihi: 7 Ağustos 2015.

Opel Omega CD 15.250 TL. İlan detayları SAHİBİNDEN SATILIK ÇOK TEMİZ OMEGA!! Sahibinden. İlan tarihi: 7 Ağustos 2015. Opel Omega CD Sahibinden SAHİBİNDEN SATILIK ÇOK TEMİZ OMEGA!! İlan no: 242657 15.250 TL İlan tarihi: 7 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl İzmir Model yılı Ocak 1995 Km 213.000 km Kasa tipi Sedan

Detaylı

8 MART EHLİYET SINAVI Trafik ve Çevre Soruları

8 MART EHLİYET SINAVI Trafik ve Çevre Soruları - 1-1. Aşağıdakilerden hangisi, yaya ve sürücülerin trafikteki davranışlarının altında yatan psikolojik süreçleri inceler? A) Adli tıp B) Kazazede C) Trafik psikolojisi D) İlk yardımcı 2. I- Araçların

Detaylı

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring BMW 5 Serisi 5.25xd Touring Sahibinden BMW 2013 Model 525 Xdrive İlan no: 202698 225.000 TL İlan tarihi: 15 Ağustos 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Gölbaşı Model yılı Ocak 2013 Km 20.000

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1 TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İÇİNDEKİLER 1. TANIMLAR. 3 2. TEDARİK EDİLECEK ÜRÜNÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 3. GARANTİ KAPSAMI. 4 4. CEZAİ KAPSAM.4 5.

Detaylı

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium İlan no: 243063 Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium Sahibinden 2011 MODEL 1.4 TDCİ TİTANİUM X PAKET. FİYAT DÜŞTÜ ACİL. 38.200 TL İlan tarihi: 12 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl Karabük, Safranbolu,

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-035207 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG2696 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-035207 Sayfa: 2 / 10 WVWZZZAUZGW021804 Araç Bilgileri

Detaylı

Mercedes M Serisi ML 280 CDI Start Otomatik

Mercedes M Serisi ML 280 CDI Start Otomatik İlan no: 234487 Mercedes M Serisi ML 280 CDI Start Otomatik Sahibinden SERVİS BAKIMLI 100.000 KM DE ML 280 CDİ LÜKS,kapalı garaj 135.000 TL İlan tarihi: 11 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

1. Güvenli sürüş açısından motorlu araçlarda en önemli faktör nedir? 2. Karda güvenli sürüş için aşağıdakilerden hangisi doğrudur?

1. Güvenli sürüş açısından motorlu araçlarda en önemli faktör nedir? 2. Karda güvenli sürüş için aşağıdakilerden hangisi doğrudur? 1. Güvenli sürüş açısından motorlu araçlarda en önemli faktör nedir? A) Sürücünün araçları iyi tanıması B) Sürücünün uzun yıllar araç kullanması C) Sürücünün araca hâkim olması D) Sürücünün aracı yeni

Detaylı

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M İlan no: 185582 Toyota Yaris 1.33 99 HP Terra Sporty M/M Sahibinden 33.000 km'de 2010 model toyota yaris 31.000 TL İlan tarihi: 29 Ocak 2014 İlan detayları İlan detayları İl Hatay Model yılı Ocak 2010

Detaylı

Honda Civic 1.6 Dream Otomatik

Honda Civic 1.6 Dream Otomatik Honda Civic 1.6 Dream Otomatik Sahibinden SIFIR KOKUSU ÜZERİNDE DAHA TEMİZİ YOK İlan no: 303386 57.500 TL İlan tarihi: 18 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2012 Km Kasa tipi

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-070790 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-FR2985 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-070790 Sayfa: 2 / 11 WV1ZZZ2HZFA055225 Araç Bilgileri

Detaylı

Trafik düzeni ile ilgili sıralamada hangisi doğrudur?

Trafik düzeni ile ilgili sıralamada hangisi doğrudur? PÄRM 2 1 Trafik düzeni ile ilgili sıralamada hangisi doğrudur? A. Polis işaretleri, Trafik kuralları, Işıklı trafik işaretleri, Trafik işaretleri. B. Polis işaretleri, Işıklı trafik işaretleri, Trafik

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-054857 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KV2166 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-054857 Sayfa: 2 / 11 WVWZZZ16ZEM044756 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-124506 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RZK39 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-124506 Sayfa: 2 / 9 VF14SRA4450128424 Araç Bilgileri

Detaylı

PÄRM 7 1 Bu işaret tehlikeli mevkiiden mesfesi ne olmalı? A metre. B metre. C metre.

PÄRM 7 1 Bu işaret tehlikeli mevkiiden mesfesi ne olmalı? A metre. B metre. C metre. PÄRM 7 1 Bu işaret tehlikeli mevkiiden mesfesi ne olmalı? A. 50 150 metre. B. 150 250 metre. C. 250 350 metre. PÄRM 7 2 Bu işaretin anlamı nedir? A. Yol don tutmuş ve kayma tehlikesi var. B. Yol tehlikeli

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Honda Jazz 1.4 ES TL. İlan detayları Model Temiz Kazasız Boyasız HONDA JAZZ ES COMFORT. Sahibinden. İlan tarihi: 24 Kasım 2015

Honda Jazz 1.4 ES TL. İlan detayları Model Temiz Kazasız Boyasız HONDA JAZZ ES COMFORT. Sahibinden. İlan tarihi: 24 Kasım 2015 İlan no: 251757 Honda Jazz 1.4 ES Sahibinden 2004 Model Temiz Kazasız Boyasız HONDA JAZZ ES COMFORT 30.000 TL İlan tarihi: 24 Kasım 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Kepez Model yılı Ocak

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-035504 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PH9427 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-035504 Sayfa: 2 / 9 NM432300006A79836 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-077192 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LM1442 Eksper / imza TÜV SÜ Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-077192 Sayfa: 2 / 10 NLHBB51RAEZ339588 Araç Bilgileri

Detaylı

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Sahibinden Öğretmenden Temiz Linea 29.500 TL İlan tarihi: 18 Ağustos 2015 İlan no: 243549 İlan detayları İlan detayları İl Kayseri Model yılı Ocak 2008 Km 141.000 km Kasa

Detaylı

Hyundai Getz 1.3 GLS Style

Hyundai Getz 1.3 GLS Style İlan no: 301924 Hyundai Getz 1.3 GLS Style Sahibinden SUNROOF, 4 HAVA YASTIĞI, ELEKTRİKLİ CAM VE AYNALAR, FULL 23.950 TL İlan tarihi: 6 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Yenimahalle,

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-024251 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NC1508 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-024251 Sayfa: 2 / 9 VF1LZBS0552224999 Araç Bilgileri

Detaylı

Teknik bilgiler. weidemann.de oluşturma tarihi Sayfa: 1

Teknik bilgiler. weidemann.de oluşturma tarihi Sayfa: 1 1140 Teknik bilgiler Standart Donanım örneği Motor verileri Motor üreticisi Perkins Perkins Motor tipi 403 D-11 403 D-11 Silindir 3 3 Motor gücü (maks.) kw (PS) 17.9 ( 24 ) 17.9 ( 24 ) maks. devirme sayısı

Detaylı

Opel Astra HB 1.6 Enjoy Easytronic

Opel Astra HB 1.6 Enjoy Easytronic Opel Astra HB 1.6 Enjoy Easytronic İlan no: 273986 İlan detayları Sahibinden 38.500 TL 25 Nis 2016 38.500 TL 25 Mar 2016 39.000 TL BAKMADAN GEÇME... SIFIR AYARINDA 60.000 bakımı yeni yapıldı İlan tarihi:

Detaylı

ADB (AIR DISC BRAKES/HAVALI DISK FRENLERI) HATA ARAMASI İÇIN TEMEL ESASLAR. Bakınız 1. c)

ADB (AIR DISC BRAKES/HAVALI DISK FRENLERI) HATA ARAMASI İÇIN TEMEL ESASLAR. Bakınız 1. c) ADB (AIR DISC BRAKES/HAVALI DISK FRENLERI) HATA ARAMASI İÇIN TEMEL ESASLAR 1. Aşınma farkı 2. Zamanından önce oluşan aşınma 1. Fren kaliperi sıkıştı/kurallara uygun kaymıyor 1/6 temizleyin (lastik manşetlerde

Detaylı

1. Hizmet sözleşmenin karşı tarafa herhangi bir bildirim de bulunmadan sona erdirilmesi ifadesi aşağıdakilerden hangisidir?

1. Hizmet sözleşmenin karşı tarafa herhangi bir bildirim de bulunmadan sona erdirilmesi ifadesi aşağıdakilerden hangisidir? 1. Hizmet sözleşmenin karşı tarafa herhangi bir bildirim de bulunmadan sona erdirilmesi ifadesi aşağıdakilerden hangisidir? A) Fesih B) Feshi ihbar C) Sözleşme D) Grev 2. Dört zamanlı motorlarda çalışma

Detaylı

Honda Civic 1.6 Premium

Honda Civic 1.6 Premium İlan no: 244217 Honda Civic 1.6 Premium Sahibinden Direkt Sahibinden, Honda Civic Premium 1.6 i-vtec, Manuel 42.900 TL İlan tarihi: 26 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl Tekirdağ, Çerkezköy,

Detaylı

Fiat Linea 1.3 Multijet Active Plus

Fiat Linea 1.3 Multijet Active Plus İlan no: 222069 Fiat Linea 1.3 Multijet Active Plus Sahibinden SONAX, 501 NOKTA EKSPERTİZ, FIAT SERVİS BAKIMLI,SIFIR LASTİK 27.500 TL İlan tarihi: 23 Ocak 2015 İlan detayları İlan detayları İl Zonguldak

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-124780 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NC1545 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-124780 Sayfa: 2 / 10 VF1LZBS0552223856 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-053547 Sayfa: 1 / 13 İkinci El Araç Ekspertizi 06-DT3564 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-053547 Sayfa: 2 / 13 WF0MXXGCBMCK41259 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-064054 Sayfa: 1 / 15 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JE6292 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-064054 Sayfa: 2 / 15 NM422300007254307 Araç Bilgileri

Detaylı

Mercedes MB 800 FREN TADİLATI. 8 Aralık 2010 FRENTEKNİK. 8 Aralık 2010 MB 800 Fren Tadilatı / FRENTEKNİK

Mercedes MB 800 FREN TADİLATI. 8 Aralık 2010 FRENTEKNİK. 8 Aralık 2010 MB 800 Fren Tadilatı / FRENTEKNİK Mercedes MB 800 FREN TADİLATI 8 Aralık 00 FRENTEKNİK 8 Aralık 00 MB 800 Fren Tadilatı / FRENTEKNİK Mercedes Benz MB 800 8 Aralık 00 MB 800 Fren Tadilatı / FRENTEKNİK Mercedes Benz MB 800 8 Aralık 00 MB

Detaylı

1. EMNİYET TALİMATLARI

1. EMNİYET TALİMATLARI ÖNSÖZ KAMA by REİS KLB serisi projektörlerini satın aldığınız için teşekkür ederiz. 1. Bu kullanım kılavuzu kullanım yöntemleri ve dikkat gerektiren hususlara ait bilgiler içermektedir. Kullanmadan önce

Detaylı

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Sahibinden 35.000 km'de 2011 İlan no: 242285 İlan detayları 53.500 TL 28 Ağu 2015 53.500 TL 03 Ağu 2015 56.000 TL model Insignia 1.6T Edition Elegance İlan

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-024847 Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KZ3919 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-024847 Sayfa: 2 / 12 VF7DD9HP0EJ806957 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-030950 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-HT5280 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-030950 Sayfa: 2 / 11 NM422500006822267 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-124642 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NC5992 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-124642 Sayfa: 2 / 8 VF1LZBS0553112878 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-112679 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NT3829 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-112679 Sayfa: 2 / 8 NM432300006A87819 Araç Bilgileri

Detaylı

SRC EKiM 2015 SINAV SORULARI. 5. Arkasındaki aracın geçme uyarısını alan araç sürücüsünün aşağıdakilerden hangisini yapması yanlıştır?

SRC EKiM 2015 SINAV SORULARI. 5. Arkasındaki aracın geçme uyarısını alan araç sürücüsünün aşağıdakilerden hangisini yapması yanlıştır? 1 5. Arkasındaki aracın geçme uyarısını alan araç sürücüsünün aşağıdakilerden hangisini yapması yanlıştır? 1. Basınçlı hava fren sisteminde fren devrelerinden herhangi biri devre dışı kaldığında, diğer

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-077430 Sayfa: 1 / 14 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NT6979 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-077430 Sayfa: 2 / 14 NM0LXXTACLFS72528 Araç Bilgileri

Detaylı

Kia Sorento 2.5 CRDi EX Premium Aut.

Kia Sorento 2.5 CRDi EX Premium Aut. İlan no: 405496 Kia Sorento 2.5 CRDi EX Premium Aut. Sahibinden MEMURDAN TEMİZ KAZASIZ 4X4 KIA SORENTO JEEP (FİYAT DÜŞTÜ!) 41.000 TL İlan tarihi: 19 Mayıs 2017 İlan detayları İlan detayları İl Tekirdağ,

Detaylı

Volvo C T Coupe

Volvo C T Coupe İlan no: 411391 Volvo C70 2.0 T Coupe Sahibinden Sahibinden - Yeni Muayeneli - Bakımlı - 180.000km Volvo C70-32.500 TL İlan tarihi: 7 Ağustos 2017 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya, Gaziosmanpaşa(Gop),

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-323361 Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 34-VT7895 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-323361 Sayfa: 2 / 12 VF1LZBS0550035542 Araç Bilgileri

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-122965 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-VP8717 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-122965 Sayfa: 2 / 8 VF1LZBL0E49940582 Araç Bilgileri

Detaylı

PÄRM 1 1 Sürücü eğitim alanıyla ilgili hangisi doğrudur? A. Yolun kenarı sürücü eğitim alanıdır. B. Yol işaretlenmemiş olabilir. C.

PÄRM 1 1 Sürücü eğitim alanıyla ilgili hangisi doğrudur? A. Yolun kenarı sürücü eğitim alanıdır. B. Yol işaretlenmemiş olabilir. C. PÄRM 1 1 Sürücü eğitim alanıyla ilgili hangisi doğrudur? A. Yolun kenarı sürücü eğitim alanıdır. B. Yol işaretlenmemiş olabilir. C. Sürücü eğitim alanı işaretlenmiş olmalıdır. PÄRM 1 2 Geçici Sürücü Belgesi

Detaylı

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı...

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı... PRESTİJ SD Rahatlığın Tanımı... Tasarruflu... Kısa ve orta mesafe taşımacılık alanında, personel taşımacılığı, transfer turları, VIP taşımacılığı ve özel turlara uygun olarak üretilen Prestij SD, konforu

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-223970 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KG4916 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-223970 Sayfa: 2 / 11 VF1LZBL0E50231560 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-024964 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LC4531 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-024964 Sayfa: 2 / 8 WAUZZZ8V3EA178405 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-129651 Sayfa: 1 / 16 İkinci El Araç Ekspertizi 04-P2008 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-129651 Sayfa: 2 / 16 NM0GXXTTPGBY60014 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-313405 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-GB8647 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-313405 Sayfa: 2 / 7 WVWZZZ6RZDY040164 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-124781 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KG302 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-124781 Sayfa: 2 / 10 WVWZZZ6RZEY133692 Araç Bilgileri

Detaylı

Nissan Qashqai 1.6 Tekna Executive 4x2

Nissan Qashqai 1.6 Tekna Executive 4x2 İlan no: 305703 Nissan Qashqai 1.6 Tekna Executive 4x2 Sahibinden İlk Sahibi Doktordan, Cam Tavanlı, Full, 1.6 Executive 43.400 TL İlan tarihi: 13 Temmuz 2016 İlan detayları İlan detayları İl Denizli Model

Detaylı

ABS takmak yeterli mi?

ABS takmak yeterli mi? 1 ABS takmak yeterli mi? Sıkça Sorulan Sorular Alpay Lök Mak. Y. Müh. alpay@frenteknik.com 29 Aralık 2010 FRENTEKNİK www.frenteknik.com Tel: 212-549 99 77 Faks: 212-549 55 73 Toplam 5 (Beş) sayfadır 2

Detaylı

Ford Focus 1.6i 100 HP Titanium A/T 4 Kapı

Ford Focus 1.6i 100 HP Titanium A/T 4 Kapı Ford Focus 1.6i 100 HP Titanium A/T 4 Kapı Sahibinden GERÇEK TİTANYUM X. İlan no: 246903 İlan detayları 43.499 TL 03 Oca 2016 43.499 TL 09 Eki 2015 43.000 TL 04 Eki 2015 43.750 TL HATASIZ.BOYASIZ.DEĞİŞ

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-116524 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LC2812 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-116524 Sayfa: 2 / 8 KNADN514AE6945555 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-179116Sayfa: 1 / 12 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG9372 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-179116Sayfa: 2 / 12 NM0LXXTACLFP15844 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-115132 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JZ6993 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-115132 Sayfa: 2 / 9 VF1BZAL0E49168950 Araç Bilgileri

Detaylı

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure İlan no: 214982 Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure Sahibinden SIFIR AYARINDA 508 - EN DOLUSU - HATASIZ 70.000 TL İlan tarihi: 26 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

Ford Fiesta Comfort 1.4 TDCi 5K ABS

Ford Fiesta Comfort 1.4 TDCi 5K ABS Ford Fiesta Comfort 1.4 TDCi 5K ABS İlan no: 234874 İlan detayları Sahibinden 6.990 GBP 15 Ara 2016 6.990 GBP 02 Ara 2016 31.700 GBP 12 Kas 2016 29.700 GBP 29 Eki 2016 28.000 GBP Pazarlık cuzi-maliyeti

Detaylı

PÄRM 5 1 Arkada bir araç ile bir işaret görüyorsunuz. Bu işaret nedir? A. Kaza var. B. Bu araç sebze satmaktadır C. Yavaş giden bir araç. D. Romörk.

PÄRM 5 1 Arkada bir araç ile bir işaret görüyorsunuz. Bu işaret nedir? A. Kaza var. B. Bu araç sebze satmaktadır C. Yavaş giden bir araç. D. Romörk. 1 Arkada bir araç ile bir işaret görüyorsunuz. Bu işaret nedir? A. Kaza var. B. Bu araç sebze satmaktadır C. Yavaş giden bir araç. D. Romörk. 2 Hangi araçlar bu işareti arkaya takmak zorundadır? A. Otobüs

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-HT4065 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 VF7SC8FP0DW630881 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-123660 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG5296 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-123660 Sayfa: 2 / 8 TMBAG6NE0G0064508 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KU3368 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 NLHBB51RAEZ290766 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic İlan no: 332195 Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic Sahibinden S-LİNE 2012 YENİ- GÖRÜNÜM-BOSE OTM BAGAJ-7 KİŞİLİK HASAR KAYI 118.900 TL İlan tarihi: 7 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Gaziantep,

Detaylı