İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 191, 10 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 191, 10 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü"

Transkript

1 İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 191, 10 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 191 sıra sayılı toplantısı, 10 Haziran 2009 tarihinde, Bilişim Enstitüsü nde gerçekleştirilmiştir. Katılım ve kararlar aşağıda belirtilmiştir. KATILIM: Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ (Müdür) Yrd. Doç. Dr. Lale Tükenmez ERGENE (Müdür Yrd.) Yrd. Doç. Dr. Fethiye Aylin KONUKLAR (Müdür Yrd.) Doç. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU (Üye) (Görevli) Yrd. Doç. Dr. B. Berk ÜSTÜNDAĞ (Üye) Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ersel KAMAŞAK (Üye) Elife KARAKOÇ (Enstitü Sekreteri-Raportör) Araş. Gör. Birkan TUNÇ (Araş. Gör. Temsilcisi) GÜNDEM: 1) Gelen evrak ve gündem. 2) Enstitü Yönetim Kurulu Tutanaklarının imzalanması. 3) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Güven Gül POLAT ın, danışman atanması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 4) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Okan OKUTKAN ın, danışman atanması talebi ile ilgili dilekçesi. 5) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi İbrahim MADEN in, eş danışman atanması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 6) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Fatih ÇAKICI nın, askerlik sevk tehirinin kaldırılması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 7) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Güven FİDAN ın, programdan kaydının silinmesinin ve askerlik sevk tehirinin kaldırılması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 8) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Taner ÜSTEBAY ın, programdan kaydının silinmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi.

2 9) Enstitümüz Tasarımda Bilgi Teknolojileri Tezsiz Yüksek Lisans Programı sıra sayılı eski yüksek lisans öğrencisi Cevher PİLPİL in, 5806 sayılı Af Kanunundan yararlanarak programa kaydını tekrar yaptırması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 10) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Coşar GÖZÜKIRMIZI nın, YAP604E Initial and Boundary Value Problems dersinin notunun yeniden değerlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 11) İTÜ Fen-Edebiyat Fakültesi, Fizik Mühendisliği bölümü no lu öğrencisi Lara CEMCEM in, BİL101E dersi ile ilgili tarihli dilekçesi. 12) İTÜ Denizcilik Fakültesi no lu öğrencisi Mustafa Ali ÇANDIR ın, BİL101E dersi ile ilgili tarihli dilekçesi. 13) İTÜ Maden Fakültesi, Jeofizik Mühendisliği bölümü no lu öğrencisi Emre DERİNDERE nin, BIL dersleri ile ilgili aldığı notlar ve yatay geçiş yapması için sınav hakkı tanınması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 14) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Sercan SADİ nin, Çek Cumhuriyeti nde görevlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 15) Enstitümüz araştırma görevlisi Oğuzhan CEYLAN ın, Birleşik Krallık ta görevlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 16) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı Doktora Yeterlik Komitesi nden alınan doktora yeterlik sınav sonuç raporları. 17) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Meral ARI nın, Doktora Yeterlik Komitesi nden alınan doktora yeterlik sınavı sonuç raporu. 18) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı Araştırma Görevlisi Yasin Levent KURU nun, Almanya da görevlendirilme talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 19) İTÜ Fen-Edebiyat Fakültesi, Matematik Mühendisliği bölümü no lu öğrencisi Göksu TOPKARCI nın, BİL101E dersi sınavında aldığı 36,67 notunun, geçme notuna tamamlanarak geçer sayılması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 20) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Resul ŞAHİN in, askerlik sevk tehirinin kaldırılması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 21) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Gülcihan Özdemir DAĞ ın, Birleşik Krallık ta görevlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 22) Enstitümüz Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fethiye Aylin KONUKLAR ın, Fransa da görevlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi.

3 23) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Elif Üstündağ SOYKAN ın, Doktora Tez İzleme Komitesi önerisi ile ilgili olarak ilgili Program Yürütme Kurulu ndan alınan yazı. 24) Birikmiş öğrenci sayısını azaltmak ve yeni dönem öğrenci sayısını optimize etmek için BIL101E dersi için 2 sınav hakkı tanınması. 25) Üniversitemiz öğretim üyelerinin, akademik yılı yaz okulunda Enstitümüz tarafından koordine edilmekte olan BIL derslerini vermek görevlendirilmeleri ile ilgili olarak Bilişim Dersleri Koordinatörü Doç. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU ndan alınan yazı. 26) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programına akademik yılı güz döneminde alınacak öğrenciler için Öğrenci Kabul Komisyonu nun aşağıdaki şekilde oluşturulması. 27) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Yüksek Lisans ve Doktora Programına akademik yılı güz döneminde alınacak öğrenciler için Öğrenci Kabul Komisyonu nun aşağıdaki şekilde oluşturulması. 28) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Yüksek Lisans ve Doktora Programına akademik yılı güz döneminde alınacak öğrenciler için Öğrenci Kabul Komisyonu nun aşağıdaki şekilde oluşturulması. 29) İTÜ Kimya-Metalurji Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU nun, akademik yılı yaz okulunda Enstitümüz tarafından koordine edilmekte olan BIL derslerini vermek üzere görevlendirilmesi ile ilgili olarak Bilişim Dersleri Koordinatörü Doç. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU ndan alınan yazı. 30) Aşağıda vereceği dersin adı, saati ve fakültesi yazılı Enstitümüz öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR ın, akademik yılı yaz okulunda Enstitümüz tarafından koordine edilmekte olan BIL dersini Doç. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU ile ortak vermek üzere görevlendirilmesi ile ilgili olarak Bilişim Dersleri Koordinatörü Doç. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU ndan alınan yazı. KARAR: 1) Gelen evrak ve gündem. 2) 27 Mayıs 2009 günlü, 190 sayılı İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Karar Tutanağı Enstitü Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından okundu, uygun bulundu ve imzalandı. 3) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Güven Gül POLAT ın, danışmanı olarak Prof. Dr. Burç ÜLENGİN in atanmasının uygun olduğuna karar verildi. 4) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Okan OKUTKAN ın, danışmanı olarak Prof. Dr. Derya MAKTAV ın atanmasının uygun olduğuna karar verildi.

4 5) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi İbrahim MADEN in, eş danışmanı olarak University of Nottingham, Computer Science öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ender ÖZCAN ın atanmasının uygun olduğuna karar verildi. 6) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Fatih ÇAKICI nın, askerlik sevk tehirinin kaldırılmasının uygun olduğuna karar verildi. 7) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Güven FİDAN ın, programdan kaydının silinmesinin ve askerlik sevk tehirinin kaldırılmasının uygun olduğuna karar verildi. 8) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Taner ÜSTEBAY ın, programdan kaydının silinmesinin uygun olduğuna karar verildi. 9) Enstitümüz Tasarımda Bilgi Teknolojileri Tezsiz Yüksek Lisans Programı sıra sayılı eski yüksek lisans öğrencisi Cevher PİLPİL in, 5806 sayılı Af Kanunundan yararlanarak programa kaydını tekrar yaptırmasının uygun olduğuna karar verildi. 10) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Coşar GÖZÜKIRMIZI nın, akademik yılı bahar döneminde almış olduğu YAP604E Initial and Boundary Value Problems dersinin notunun yeniden değerlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; dersi veren öğretim üyesi Prof. Dr. Reha ARTAN dan konu ile ilgili görüş alınmasına karar verildi. 11) İTÜ Fen-Edebiyat Fakültesi, Fizik Mühendisliği bölümü no lu öğrencisi Lara CEMCEM in, BİL101E dersi ile ilgili tarihli dilekçesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; BİL101E dersinin daha da iyileştirilmesi için gerekli girişimlerde bulunularak İTÜ Senato Eğitim Komisyonu na öneri sunulduğunun adı geçen öğrenciye bildirilmesine karar verildi. 12) İTÜ Denizcilik Fakültesi no lu öğrencisi Mustafa Ali ÇANDIR ın, BİL101E dersi ile ilgili tarihli dilekçesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; BIL Dersleri Koordinatörü Doç. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU ndan konu ile ilgili görüş alınmasına karar verildi. 13) İTÜ Maden Fakültesi, Jeofizik Mühendisliği bölümü no lu öğrencisi Emre DERİNDERE nin, BIL dersleri ile ilgili aldığı notlar ve yatay geçiş yapması için sınav hakkı tanınması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; BIL Dersleri Koordinatörü Doç. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU ndan konu ile ilgili görüş alınmasına karar verildi. 14) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Sercan SADİ nin, Haziran 2009 tarihleri arasında Brno da yapılacak olan Mendel 2009: 15th International Conference on Soft Computing adlı konferansta Community Detection using Ant Colony Optimization Techniques isimli bildirisini sunmak üzere; Haziran 2009 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve katılım ücretine karşılık Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bütçesinden TL. destek sağlanarak Çek

5 Cumhuriyeti nde görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 15) Enstitümüz araştırma görevlisi Oğuzhan CEYLAN ın, 1-4 Eylül 2009 tarihleri arasında Glasgow da yapılacak olan The 44th International Universities Power Engineering Conference isimli konferansta Towards Faster Branch Outage Simulations Using Annealing Method and Parallel Programming isimli bildirisini sözlü olarak sunmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca; 31 Ağustos-5 Eylül 2009 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretinin Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bütçesinden karşılanarak Birleşik Krallık ta görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 16) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı Doktora Yeterlik Komitesi nden alınan doktora yeterlik sınav sonuç raporları görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; aşağıda adı-soyadı yazılı öğrencilerin doktora yeterlik sınavından BAŞARILI olmalarının uygun olduğuna karar verildi. Adı-Soyadı Öğrenci No Başarı Durumu Evrim TETİK (Başarılı) İbrahim ÇATALKAYA (Başarılı) Tolga Ulaş GÜRBÜZ (Başarılı) 17) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Meral ARI nın, Doktora Yeterlik Komitesi nden alınan doktora yeterlik sınav sonuç raporları görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; adı geçen öğrencinin doktora yeterlik sınavından BAŞARISIZ olduğunun uygun olduğuna karar verildi. 18) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı Araştırma Görevlisi Yasin Levent KURU nun, Temmuz 2009 ayı içersinde ayrıldığı tarihten itibaren 20 gün süre ile Freie Universitat Berlin de bilimsel çalışmalar yapmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca; yolluksuz ve yevmiyesiz görevlendirilme talebi ile ilgili tarihli dilekçesi okundu ve uygun bulunmadı. 19) İTÜ Fen-Edebiyat Fakültesi, Matematik Mühendisliği bölümü no lu öğrencisi Göksu TOPKARCI nın, BİL101E dersi sınavında aldığı 36,67 notunun, geçme notuna tamamlanarak geçer sayılması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; adı geçen öğrencinin söz konusu talebinin mümkün olmadığına karar verildi. 20) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Resul ŞAHİN in, askerlik sevk tehirinin kaldırılmasının uygun olduğuna karar verildi. 21) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Gülcihan Özdemir DAĞ ın, 1-4 Eylül 2009 tarihleri arasında Glasgow da yapılacak olan The 44th International Universities Power Engineering Conference isimli konferansta The Effect of Different Fuzzy MembershipFunction Forms on Controlling Loop Flows isimli bildirisini sunmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca; 31 Ağustos-5 Eylül 2009 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretinin Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bütçesinden karşılanarak

6 Birleşik Krallık ta görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 22) Enstitümüz Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fethiye Aylin KONUKLAR ın, 31 Ağustos- 4 Eylül 2009 tarihleri arasında Lyon da yapılacak olan "DFT '09" isimli konferansta "A Mechanistic Study On [3+2] Cycloaddition and Cyclopropanation Reactions of 1,3-Dioxepine Derivatives in the Presence of Copper (I) Catalyst " isimli bildirisini poster olarak sunmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca, 30 Ağustos-5 Eylül 2009 tarihleri arasında söz konusu konferansa katılmak üzere; yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretinin yürütücülüğünü Prof. Dr. Mehmet KARACA'nın yaptığı DPT destekli İleri Teknolojiler-İleri Araştırma ve Eğitim Programları Projesi bütçesinden karşılanarak Fransa da görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 23) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Elif Üstündağ SOYKAN ın, Doktora Tez İzleme Komitesi nin aşağıda belirtilen şekilde oluşturulmasının uygun olduğuna karar verildi. Elif Üstündağ SOYKAN ın Doktora Tez İzleme Komitesi Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ (Danışman, İTÜ, BE, Bilişim Anabilim Dalı) Prof. Dr. Ata MUĞAN (İTÜ, Makina Fakültesi) Doç. Dr. Metin MURADOĞLU (Koç Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi) 24) Birikmiş öğrenci sayısını azaltmak ve yeni dönem öğrenci sayısını optimize etmek için aşağıda belirtilen tarihlerde BIL101E dersi için 2 sınav hakkı tanınmasına karar verildi. SINAV TARİHLERİ 15 Temmuz 2009, Çarşamba 12 Ağustos 2009, Çarşamba 25) Aşağıda adı-soyadı, fakültesi, vereceği dersin adı ve saati yazılı Üniversitemiz öğretim üyelerinin, akademik yılı yaz okulunda Enstitümüz tarafından koordine edilmekte olan ve isimleri hizalarında belirtilen BIL derslerini vermek üzere; 2547 Sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmeleri ile ilgili olarak Bilişim Dersleri Koordinatörü Doç. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU ndan alınan yazı okundu, uygun bulundu ve ilgili Fakülte Dekanlıklarından gerekli iznin alınmasına karar verildi. Ders Kodu Ders Adi Öğretim Üyesi Bina Gün Saat Derslik Kon. INB Çarşamba 1330/1729 D103 BIL 104E Intr to Sci&Eng Comp (C) Hande Demirel INB Perşembe 1330/1729 D Intr to Sci&Eng Comp INB Cuma 0830/1229 D101 BIL 106E (Fortran) Cengizhan İpbüker INB Cuma 1330/1729 D Intr to Sci&Eng Comp INB Çarşamba 1330/1729 D101 BIL 106E (Fortran) Cihangir Özşamlı INB Perşembe 1330/1729 D Intr to Sci&Eng Comp INB Çarşamba 0830/1229 D101 BIL 106E (Fortran) Cihangir Özşamlı INB Perşembe 0830/1229 D ) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programına akademik yılı güz döneminde alınacak öğrenciler için Öğrenci Kabul Komisyonu nun aşağıdaki şekilde oluşturulmasının uygun olduğuna karar verildi.

7 ADI-SOYADI Prof. Dr. H. Nüzhet DALFES Yrd. Doç. Dr. Lale Tükenmez ERGENE Yrd. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR 27) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Yüksek Lisans ve Doktora Programına akademik yılı güz döneminde alınacak öğrenciler için Öğrenci Kabul Komisyonu nun aşağıdaki şekilde oluşturulmasının uygun olduğuna karar verildi. ADI-SOYADI Prof. Dr. Muhittin GÖKMEN (Başkan) Prof. Dr. A. Emre HARMANCI Yrd. Doç. Dr. Feza BUZLUCA Yrd. Doç. Dr. Şima UYAR Yrd. Doç. Dr. Şule Gündüz ÖĞÜDÜCÜ 28) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Yüksek Lisans ve Doktora Programına akademik yılı güz döneminde alınacak öğrenciler için Öğrenci Kabul Komisyonu nun aşağıdaki şekilde oluşturulmasının uygun olduğuna karar verildi. ADI-SOYADI Prof. Dr. İbrahim AKDUMAN (Başkan) Prof. Dr. Ahmet Hamdi KAYRAN Prof. Dr. Tayfun GÜNEL Prof. Dr. Filiz SUNAR Yrd. Doç. Dr. Şinasi KAYA 29) Aşağıda adı-soyadı, fakültesi, vereceği dersin adı ve saati yazılı İTÜ Kimya-Metalurji Fakültesi öğretim üyesinin, akademik yılı yaz okulunda Enstitümüz tarafından koordine edilmekte olan ve ismi hizasında belirtilen BIL derslerini vermek üzere; 2547 Sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesi ile ilgili olarak Bilişim Dersleri Koordinatörü Doç. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU ndan alınan yazı okundu, uygun bulundu ve ilgili Fakülte Dekanlıklarından gerekli iznin alınmasına karar verildi. CRN Ders Kodu Ders Adi Öğretim Üyesi Bina Gün Saat Derslik Kon BIL 101E Int to Comp and Inf Systems Ahmet Sirkecioğlu KMB Pazartesi 1330/1529 D BIL 108E Intr. to Sci. & Eng.Computing Ahmet Sirkecioğlu,Aylin Fethiye Konuklar KMB Perşembe 1330/1729 D302 KMB Cuma 1330/1729 D ) Aşağıda vereceği dersin adı, saati ve fakültesi yazılı Enstitümüz öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR ın, akademik yılı yaz okulunda Enstitümüz tarafından koordine edilmekte olan ve ismi hizasında belirtilen BIL dersini Doç. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU ile ortak vermek üzere; 2547 Sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesi ile ilgili olarak Bilişim Dersleri Koordinatörü Doç. Dr. Ahmet

8 SİRKECİOĞLU ndan alınan yazı okundu, uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi BIL 108E Intr. to Sci. & Eng.Computing Ahmet Sirkecioğlu,Fethiye Aylin Konuklar KMB Perşembe 1330/1729 D302 KMB Cuma 1330/1729 D302 35

9 Toplantı No: 191, 10 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ Müdür Yrd. Doç. Dr. Lale (Tükenmez) ERGENE Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU (Üye) (Görevli) Yrd. Doç. Dr. B. Berk ÜSTÜNDAĞ (Üye) Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ersel KAMAŞAK (Üye) Toplantı Aslına Uygundur. Elife KARAKOÇ Enstitü Sekreteri

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 178, 12 Kasım 2008, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 178, 12 Kasım 2008, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 178, 12 Kasım 2008, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 178 sıra sayılı toplantısı, 12

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 184, 18 Şubat 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 184, 18 Şubat 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 184, 18 Şubat 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 184 sıra sayılı toplantısı, 18

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 219, 29 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 219, 29 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 219, 29 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 219 sıra sayılı toplantısı, 29

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 186, 25 Mart 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 186, 25 Mart 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 186, 25 Mart 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 186 sıra sayılı toplantısı, 25

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 192, 19 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 192, 19 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 192, 19 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 192 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 19Aralık 2011 günlü, 236 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 19Aralık 2011 günlü, 236 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 19Aralık 2011 günlü, 236 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 236 sıra sayılı toplantısı, 19 Aralık 2011

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 230, 23 Haziran 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 230, 23 Haziran 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 230, 23 Haziran 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 230 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 11 Ağustos 2017 günlü, 363 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 11 Ağustos 2017 günlü, 363 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 11 Ağustos 2017 günlü, 363 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 363 sıra sayılı toplantısı 11 Ağustos 2017

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 181, 7 Ocak 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 181, 7 Ocak 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 181, 7 Ocak 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 181 sıra sayılı toplantısı, 7 Ocak

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 224, 25 Ocak 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 224, 25 Ocak 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 224, 25 Ocak 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü nün Yönetim Kurulu 224 sıra sayılı toplantısı, 25.01.2011

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 316 sıra sayılı toplantısı 28 Temmuz 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 226, 14 Mart 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 226, 14 Mart 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 226, 14 Mart 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü nün Yönetim Kurulu 226 sıra sayılı toplantısı, 14.03.2011

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 218, 15 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 218, 15 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 218, 15 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 218 sıra sayılı toplantısı, 15

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 318 sıra sayılı toplantısı 14 Eylül 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 20 Nisan 2015 günlü, 308 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 20 Nisan 2015 günlü, 308 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 20 Nisan 2015 günlü, 308 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 308 sıra sayılı toplantısı, 20 Nisan 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 05 Ekim 2015 günlü, 319 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 05 Ekim 2015 günlü, 319 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 05 Ekim 2015 günlü, 319 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 319 sıra sayılı toplantısı 05 Ekim 2015 tarihinde,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 228, 09 Mayıs 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 228, 09 Mayıs 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 228, 09 Mayıs 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü nün Yönetim Kurulu 228 sıra sayılı toplantısı, 09

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 215, 6 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 215, 6 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 215, 6 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 215 sıra sayılı toplantısı, 6

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 175, 17 Eylül 2008, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 175, 17 Eylül 2008, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 175, 17 Eylül 2008, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 175 sıra sayılı toplantısı, 17

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 197, 16 Eylül 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 197, 16 Eylül 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 197, 16 Eylül 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 197 sıra sayılı toplantısı, 16

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 209, 3 Mayıs 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 209, 3 Mayıs 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 209, 3 Mayıs 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 209 sıra sayılı toplantısı, 3 Mayıs

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 216, 29 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 216, 29 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 216, 29 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 216 sıra sayılı toplantısı, 29

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 221, 30 Kasım 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 221, 30 Kasım 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 221, 30 Kasım 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 221 sıra sayılı toplantısı, 30

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 232, 16 Ağustos 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 232, 16 Ağustos 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 232, 16 Ağustos 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 232 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Ağustos 2017 günlü, 364 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Ağustos 2017 günlü, 364 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Ağustos 2017 günlü, 364 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 364 sıra sayılı toplantısı 21 Ağustos 2017

Detaylı

BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM FAKÜLTESİ Yönetim Kurulu nun 02 EYLÜL 2015 Tarih ve 37 sayılı toplantı tutanağıdır.

BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM FAKÜLTESİ Yönetim Kurulu nun 02 EYLÜL 2015 Tarih ve 37 sayılı toplantı tutanağıdır. BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM FAKÜLTESİ Yönetim Kurulu nun 02 EYLÜL 2015 Tarih ve 37 sayılı toplantı tutanağıdır. Toplantıda Bulunanlar Prof. Dr. Sema OKTUĞ Dekan Prof. Dr. Nadia ERDOĞAN Prof. Dr. Zehra ÇATALTEPE

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 199, 21 Ekim 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 199, 21 Ekim 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 199, 21 Ekim 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 199 sıra sayılı toplantısı, 21

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 233 sıra sayılı toplantısı, 26

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 08 Eylül 2014 günlü, 291 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 08 Eylül 2014 günlü, 291 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 08 Eylül 2014 günlü, 291 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 291 sıra sayılı toplantısı, 08 Eylül 2014

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 07 Aralık 2015 günlü, 323 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 07 Aralık 2015 günlü, 323 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 07 Aralık 2015 günlü, 323 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 323 sıra sayılı toplantısı 07 Aralık 2015

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2013/007 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınav tarihleri Enstitü Yönetim Kurulumuzca görüşülmüştür. Yarıyılı Ara Sınav tarihlerinin 08.04.2013-19.04.2013 tarihleri arasında yapılmasına,

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2015/032 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan tutanaklar

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2014/013 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 10 Eylül 2013 günlü, 270 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 10 Eylül 2013 günlü, 270 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 10 Eylül 2013 günlü, 270 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 270 sıra sayılı toplantısı, 10 Eylül 2013

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 18.10.2017 38 437-446 437 Enstitümüz lisansüstü programlarında ders vermek

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 25.10.2013 KARAR 2013/026 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 02.09.2014 Toplantı No: 34 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 196, 26 Ağustos 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 196, 26 Ağustos 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 196, 26 Ağustos 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 196 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 02.02.2016 KARAR 2016/005 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Tek Ders Sınavına girmek isteyen öğrencilerin dilekçeleri Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 25 Temmuz 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 23.08.2016 Toplantı Sayısı : 020 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2016/020-01: 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında yeni

Detaylı

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf)

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf) Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 16 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: C.Ü. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 02.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2014/009-01: Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Anabilim Dalı 120729551 numaralı Yüksek Lisans öğrencisi Deran TURAN nın Tez Konusu değişikliği önerisi Enstitümüz Yönetim Kuruluna Anabilim Dalı 120729551

Detaylı

T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 08/02/2012 Toplantı Sayısı : 2012 / 07 Karar Sayısı : 11 Toplantıya katılanlar : Prof. Dr. Halit KESKİN ( Başkan) Prof.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.11.2007 2007/26 KATILANLAR : Prof.Dr.Z.Gönül BALKIR Prof.Dr.Samir SALHA Prof.Dr.Mustafa

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 11.10.2017 37 427-436 427 Sehven özel öğrenci olarak kayıtlanan Fatmagül

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 208, 2 Nisan 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 208, 2 Nisan 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 208, 2 Nisan 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 208 sıra sayılı toplantısı, 2 Nisan

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Mayıs 2013 günlü, 265 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Mayıs 2013 günlü, 265 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Mayıs 2013 günlü, 265 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 265 sıra sayılı toplantısı, 14 KARAR: 3)

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 10 Kasım 2015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 28.03.2017 KARAR 2017/010 01: 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2016/002 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan Tez

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2014/010-01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında tez konusu alan öğrencilerin Anabilim Dallarından gelen Tez Öneri Formalarının Yönetim Kurulumuzca yapılan incelemeler neticesinde; A.K.Ü.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 09.01.2018 Toplantı Sayısı : 002 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/002 02: 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle

Detaylı

Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü ENSTİTÜ KURULU KARARLARI

Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü ENSTİTÜ KURULU KARARLARI Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü ENSTİTÜ KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı Karar Sayısı Karar Tarihi 12 11.11.2015 Enstitü Kurulu 11.11.2015 tarihinde Müdür Prof. Dr. İbrahim DEMİR in başkanlığında

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 21 Mart 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölümü Başkanlığının 14.03.2018

Detaylı

kanalıyla ilgiliye bildirilmesine ve konunun Rektörlük Makamına arz edilmesine,

kanalıyla ilgiliye bildirilmesine ve konunun Rektörlük Makamına arz edilmesine, Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 08 Nisan 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 05.04.2019

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 08 Ağustos 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Fakültemiz bölümlerine yapılan 2017-2018

Detaylı

2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM ÖNERİSİ

2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM ÖNERİSİ T.C. ENSTİTÜ KURULU KARARLARI OTURUM TARİHİ: 12.05.2010 OTURUM SAYISI: 03 Enstitü Kurulu 12.05.2010 Çarşamba günü saat 11:00 da Prof. Dr. Erdal İRTEM başkanlığında toplandı. GÜNDEM: 1- Gündemin görüşülmesi.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 03.09.2013 T.C. KARAR 2013/022 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ Toplantı Tarihi : 17.08.2017 Toplantı Saati : 13.30 Oturum Sayısı : 26 GÜNDEMİ DERECE ALANLAR Yüksek Lisans 1. Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dalı öğrencilerinden Merve Aratoğlu na yüksek lisans derecesi

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 26.07.2016 Toplantı Sayısı : 018 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2016/018 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle

Detaylı

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 21.11.2012 TOPLANTI NO : 17 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Halil KALABALIK başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 11 Temmuz 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI TARİHİ :01/02/2012 TOPLANTI NO :526 KARAR SAYISI :17 TOPLANTIYA KATILANLAR 1-Prof. Dr. Süleyman SEYDİ 2-Yrd. Doç. Dr. Melek DİKMEN 3-Yrd. Doç. Dr. Münire ÇİFTÇİ 4- Doç. Dr. Metin TOPÇUOĞLU 5-Yrd.

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 37

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 37 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 12.11.2015 Toplantı No: 37 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer SEZER Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 15.03.2016 Toplantı Sayısı : 008 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2016/008 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/008 01: 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında tez çalışmasına başlayacak olan öğrencilerin Anabilim Dallarından gelen Tez Projesi Öneri Formalarının Yönetim Kurulumuzca yapılan incelemeler

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. KARAR 2013/028 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Vize sınavlarına giremeyen öğrencilerin dilekçe ve raporları Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim Kurulunda yapılan görüşmeler

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 10.01.2018 Çarşamba günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 15.07.2016 24 09 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr. Hikmet ORHAN 3- Prof.Dr.A.Nesimi KİŞİOĞLU 2- Doç.Dr.Bulem

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ YÖNETİM KURULU KARARI 48 264 30.11.2015 Fakültemiz Antrenörlük Programı öğrencilerinden 21176057 numaralı Sercan POLAT ın seçmeli olarak aldığı dersin üzerlerinden silinmesi ile ilgili dilekçesi incelendi.

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 23.10.2012 SAYI: 959 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Enstitü Sekreteri (Raportör) Prof.

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 04.05.2015 TOPLANTI SAYISI : 2015/ 14 KARAR NO: 2015 / 426 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek

Detaylı

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI TARİHİ :29/08/2012 TOPLANTI NO :561 KARAR SAYISI :12 T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTIYA KATILANLAR 1-Prof. Dr. Süleyman SEYDİ

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 03.0.207 Toplantı Sayısı : 00 KARAR 207/00 0: 205-206 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Orhan TATAR ın başkanlığında 09 Şubat 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Fakültemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Orhan TATAR ın başkanlığında 13 Temmuz 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Detaylı

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI TARİHİ :02/01/2013 TOPLANTI NO :582 KARAR SAYISI :14 TOPLANTIYA KATILANLAR 1-Prof. Dr. Süleyman SEYDİ 2-Yrd. Doç. Dr. Murat KILIÇ 3-Yrd. Doç. Dr. Münire ÇİFTÇİ 4- Doç. Dr. Metin TOPÇUOĞLU 5- Doç.

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof.Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2013/006 01: Yenilenebilir Enerji Sistemleri Anabilim Dalı 120732507 numaralı Yüksek Lisans öğrencisi Abdil KARAKAN ın ders saydırması ile ilgili Anabilim Dalı Kurul Kararı Enstitümüz Yönetim Kurulunda

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 09.07.2015 22 13 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Mustafa KAYAN 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 10.11.2014 TOPLANTI SAYISI : 2014/ 40 KARAR NO: 2014 / 1033 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz Kimya Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programında

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.

Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Biyoloji Bölüm Başkanlığının 10/03/2015 tarih

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 14.02.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 30

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 30 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 08.09.2015 Toplantı No: 30 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 30.05.2017 301 13 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

I. Öğretim Dersin Adı Telafi Tarihleri Saat MAD4497 Mühendislik Projeleri 14 Nisan MAD3340 Sistem Analizi 14 Nisan

I. Öğretim Dersin Adı Telafi Tarihleri Saat MAD4497 Mühendislik Projeleri 14 Nisan MAD3340 Sistem Analizi 14 Nisan Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 11 Nisan 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/022 01: Afyon Kocatepe Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAPK) tarafından Bilimsel Araştırma Projelerinden faydalanmak için Enstitümüz anabilim dalları tarafından

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 16.04.2015 12 11

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 16.04.2015 12 11 S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 16.04.2015 12 11 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Nejdet ADANIR 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : 003 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 207/003 0: 206-207 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Lisansüstü Programlarına

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ: 21.02.2013 TOPLANTI SAYISI: 958

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ: 21.02.2013 TOPLANTI SAYISI: 958 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ: 21.02.2013 TOPLANTI SAYISI: 958 2- Makina Fakültesi nde 2547 Sayılı Kanunun 13/b maddesi uyarınca görev yapan Uzman Fatma

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 15

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI. TARİH: Toplantı No: 15 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI TARİH: 21.04.2015 Toplantı No: 15 Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer Başkanlığında üyeler; Prof.Dr.Murat

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 27.11.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/028-01: Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı 160728002 numaralı Doktora öğrencisi Teslime EKİZ ÜNSAL ın danışman değişikliği ile ilgili dilekçesi Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Fakülte Yönetim Kurulu 05/07/2017 Çarşamba günü saat 16.00 da Dekan Vekili Prof.Dr.Murat GÜZEL Başkanlığında toplandı. 2017-72 2017-73 2017-74 Gündem maddeleri onaylandı. Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç.Dr.Harun

Detaylı