S.S.ANTALYA PALM CİTY KONAKLARI ARSA VE KONUT YAPI KOOPERATİFİ TARAFINDAN YAPTIRILACAK VİLLA VE DAİRELERİN İNŞAAT TEKNİK ŞARTNAMESİDİR.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "S.S.ANTALYA PALM CİTY KONAKLARI ARSA VE KONUT YAPI KOOPERATİFİ TARAFINDAN YAPTIRILACAK VİLLA VE DAİRELERİN İNŞAAT TEKNİK ŞARTNAMESİDİR."

Transkript

1 S.S.ANTALYA PALM CİTY KONAKLARI ARSA VE KONUT YAPI KOOPERATİFİ TARAFINDAN YAPTIRILACAK VİLLA VE DAİRELERİN İNŞAAT TEKNİK ŞARTNAMESİDİR. İŞİN KONUSU : Birinci etap olarak DöşemealtI 654 ada 1 parselde yapılması planlanan 51 adet ikiz dubleks [ toplam 102 adet dubleks ] villaların, üç katlı altışar daireli 12 adet blokların, üç katlı altışar daireli 10 adet bolkların yapılması, site içi yolların ve pis su tesisatı [ kanalizasyon sistemi] ile hak sahiplerinin bahçe sınırlarını birbirinde ayıran çit bitkisi ile çevrilmesinin teknik şartnamesi aşağıdaki gibi olacaktır. 1.GENEL HÜKÜMLER İnşaat, her aşamasında Bayındırlık Bakanlığı teknik şartnamelerine ve ilgili belediyece tasdik edilecek projelere uygun, betonarme karkas olarak yapılacaktır. Kullanılacak malzemeler işbu teknik şartnamede belirtilmiş olup, ilgili standartlara uygun kalitede kullanılacaktır. Bu projede tüm işler birinci sınıf malzeme ve birinci sınıf işçilikle yapılacaktır. İnşaatta kullanılacak tüm malzemeler belirtilen markalarda ve standartlarda olacaktır. Binaların taşıyıcı sistemi betonarme karkas olacak ve hazır beton kullanılarak yapılacaktır. Beton cinsi C30 kalitesinde olacaktır. Kullanılacak beton sadece, Avrupa Standartlarına uygun üretim yapan TÜRKİYE HAZIR BETON BİRLİĞİ üyesi firmalardan temin edilecektir. Gerek proje gerekse imalat safhasında yürürlüğe en son girmiş Deprem Yönetmeliğine bütünüyle uyulacaktır. Binanın statik donatıları projesindeki ebat ve çapta ST III nervürlü sismik betonarme demirden (deprem çeliği) olacak ve sadece TSE belgeli üretim yapan firmalardan temin edilecektir. NERVÜRLÜ SİSMİK BETONARME DEMİRİ

2 Kalıp Sisteminde playwood kalıp ve demir direk kullanılarak imalat yapılacaktır. Villa zemininde grobeton atılmadan önce zemin ilaçlaması yapılacaktır. Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca belirlenen İmar Planlarına Esas Jeolojik Etütlerle İlgili Yönetmelik çerçevesinde kapsamlı zemin etüdü yapılacaktır. Temeller zemin etüt raporu sonuçlarına göre her türlü teknik önlem alınarak ve olası su tehditlerinden arındırılarak grobeton üzerine donatı ilavesi sonrası radye temel olarak atılacaktır. Temel bohçalama yalıtımında (btm veya yaltex) marka membran kullanılacaktır. MEMBRAN 2. DUVARLAR Dış duvarlarda ısı ve yalıtım normlarına uygun olarak İZOBİMS, YTONG, iç bölme duvarlarında ise ytong veya tuğla kullanılacaktır.

3 İZOBİMS 3. ENERJİ VERİMLİLİĞİ Proje tasarım aşamasında ısı yalıtım hesabı yapılarak enerji verimliliğine dair önlemler gözetilecektir. Projenin ısıtma ve izolasyon hesaplarının ruhsat ve oturma izni için enerji kimlik belgesi alınacak şekilde tasarlanması gereklidir. 4. CEPHE KAPLAMALARI Tüm imalat mimari projede yer alan görsellere uygun olarak yapılacaktır. Tüm dış cephe imalatında mimari projeye uygun birinci sınıf malzemeler kullanılacaktır. Tüm cephelerde çimentolu kaba sıva imalatını takiben üst düzey ses ve ısı yalıtımı sağlayan yalıtım hesaplamalarına uygun teknik özellikte EPS.levhalar kullanılarak mantolama yapılacaktır. EPS üzerine mimari projedeki uygulamalar tatbik edilerek dış cephe tasarlanan şekline ulaşacaktır. Dış cepheler; akrilik veya silikon esaslı,grenli Marshall ya da Filli boya marka boyalar ve yine aynı markalara ait eps levhalar kullanılarak yapılacaktır. Cephelerde Mimari Projeye uygun olarak birinci sınıf metal, doğal taş, boya, kompozit, kompakt laminat, terra kota, seramik ve/veya beton panel malzemeleri kullanılacaktır. Su basman kotuna kadar olan toprak altındaki imalatlar su ve ısı yalıtımı ile korumaya alınacaktır. Isı yalıtımı için 50 mm xps levha, su yalıtımı için btm ve ya yalteks marka membran ve/veya yks marka sürme su izolasyonu uygulanacaktır. Ayrıca zemin suları temel alt kotunda drenaj sistemi kurularak (drenaj menholleri, drenflex boru ve geotekstil keçe ile ) binadan uzaklaştırılacaktır.

4 Denizlikler mimariyle uyumlu 1. sınıf doğal taş ile imal ve montaj edilecektir. 5. DAİRE İÇLERİ İç mekânlarda LAFARGE ya da KNAUF marka makineli alçı sıva tatbik edilecektir. Sıva yapılırken dış köşelerde pvc kenar profili kullanılacaktır. Kaba alçı tatbikinden sonra saten alçı yapılacak, astar ve boya tatbikinden önce sıva pürüzleri giderilecek ve zımparalanacaktır. Duvar beton birleşimlerinde sıva filesi kullanılarak çatlamalar önlenecektir. MA MAKİNELİ SIVA UYGULAMA PVC KÖŞE PROFİLİ SIVA FİLESİ Bütün oda, hol, giriş ve mutfak duvarlarında saten alçı üzerine ithal duvar kağıdı kullanılacak ve villa sahiplerine 1. sınıf ital olacak şekilde en az 3 değişik renk ve desende duvar kağıdı, seçmeleri sunulacaktır Tavanlar MARSHALL ya da FİLLİ BOYA marka beyaz tavan plastiği ile boyanacaktır. Tüm odalar ve salonlarda 1.sınıf KAİNDİL marka laminant parke(laminat 82 KALİTE MİNUMUN 8 MİLİM OLACAKTIR.), ıslak zeminlerde ise seramik (Ege seramik, Seranit veya Çanakkale) kullanılacaktır.laminat parke de 2 alternatif renk olacaktır. Laminant Parke Tüm villaların ve dairelerin giriş holleri ile ebebeyin yatak odalarına gömme dolap ve soyunma giyinme bölümüleri iç mimari projeye uygun renk ve tasarımda kapak mdf gövde sunta lam

5 malzemeden portmanto ve elbise dolapları imal edilecektir. İmalatlar LAKE veya HAYGLOS olacaktır. 6. BANYOLAR/WC LER Islak mekânlarda çimento esaslı sıva kullanılacaktır. Banyo dolaplarında LAKE veya HAYGLOS akrelik kaplı kapak mdf gövde sunta lam malzemeden kullanılacaktır. 2 renk çesidi olacak ve villa sahipleri tarafından seçilecektir. Banyolarda ve tuvaletlerde 1. sınıf vitrifiye elemanlarından Duravit marka kullanılacaktır. Klozetler gömme rezervuarlı ayaksız asma sistemli olacak ve çift kademeli sifon sistemi kullanılacaktır.klozetler stoplu olacaktır. Batarya ve musluklarda Grohe ya da Hans Grohe markalarından birisi tercih edilecektir. Banyolara projesine uygun şekilde tabanları kaymaz, duvarlar normal seramikle kaplanacaktır.seramik altına köşe profili kullanılacak,projesine uygun bordür kullanılacaktır. Duşa kabin temperli cam olacaktır. Duşa kabinlerdeki camlar çıta ile değil kromaj ankreajla tutturulacaktır. 7. MUTFAKLAR Zeminde 1.sınıf seramik Egeseramik, Seranit ya da Çanakkale markalarından biri kullanılacaktır. Tezgâh üzerine gelen duvarda uygun nitelikte Egeseramik, Seranit ya da Çanakkale marka 1.sınıf seramikler kullanılacaktır.

6 Mutfak dolapları uzmanlık alanı mutfak olan tanınmış bir firmaya yaptırılacaktır. Mutfak dolaplarında iç mimari çizimlere uygun lake kaplı kapak mdf gövde sunta lam malzemeden imal edilmiş dolaplar monte edilecektir ve mutfak çekmeceleri spotlu olacaktır. Mutfaklara ankastre fırın, mikrodalga fırın, ocak, davlumbaz,çöp öğütme makinası,bulaşık makinası ve çöp kutusu montajı yapılacaktır. Ankastre ürünlerde Siemens, franke, teka markalarından tercih yapılacaktır. Tezgâhlar projeye uygun olarak, akrilik,mermer,çimston veya granit olarak imal edilecektir. Tezgâh üstüne yerine göre 1,5 gözlü eviye, bataryasıyla birlikte monte edilecektir. Eviyede siemens, franke veya Teka markalarından birisi tercih edilecektir. 8. KAPILAR Harici kapılar projesinde belirtilen ebatlarda ve nitelikte ahşap lake yapılacaktır. İç kapılar mimari proje doğrultusunda doğal kaplama veya lake olacaktır. Yine kullanılacak kilit ve aksesuar 1. sınıf kale malzemeden seçilecektir. 9. DOĞRAMALAR VE BALKON KAPILARI Doğramalar 1.sınıf alüminyum olarak mimari projedeki renklere uygun olarak imal edilecektir. İmalatlarda beyaz renk tercih edilecektir. Pencereler çift açılımlı, harici kapılar gerektiği yerde tek açılımlı gerektiği yerde çift açılımlı kullanılacaktır. Camlar Şişecam dan Orijinal Isıcam seçilecektir. Camlar 4milimetre + 4milimetre olacaktır. Pencere ve kapılarda kullanılan tüm aksesuarlar 1.sınıf olacaktır.

7 10. PERDELİK, KARTONPİER, SÜPÜRGELİK İç mimari projede belirtilen ebatlarda EPS malzemeden perdelik ve kartonpiyer yapılacaktır. İç mimari projede belirtilen ebatlarda ahşap malzemeden süpürgelik lake boyalı olarak monte edilecektir. Süpürgeliklerin eni 12 cm olacaktır. 11. KLİMA TESİSATLARI Salon ve yatak odalarına hesaplamalara uygun klima tesisatı çekilecektir. 11. MERDİVENLER Merdiven basamak ve sahanlıkları mimari projeye uygun olarak betondan yapılacak üstü ahşap malzeme ile kaplanacaktır BALKONLAR Balkonlarda projeye göre bire bir uygun imal edilecek, dekoratif ferforje korkuluk yapılacaktır. Balkon döşemeleri traverten veya 1. sınıf kaymaz seramik olacaktır (Egeseramik, Seranit ya da Çanakkale). 13. ÇATILAR/TEMEL İZOLASYONU Villa çatıları mimari projeye, sağlanarak inşa edilecektir. ısı ve su yalıtım şartnamesine uygun olarak su ve ısı yalıtımı Isı yalıtımı için ısı kayıp hesaplarının gerektireceği kalınlıkta XPS geçmeli levhalar kullanılacaktır. Toprak altında kalan temel ve diğer betonarme elemanlar zemin su seviyesine göre bohçalama(btm, yalteks) veya kristalize sürme malzeme Xypex ile suya karşı su basman seviyesine kadar yalıtılacaktır. Drenaj projesine uygun temel drenajları yapılacaktır.

8 14. TEMİZ SU TESİSATI UYGULAMALAR: Temiz su tesisatında sıcak hatlarda izolasyon amacı ile cam elyaf takviyeli borular kullanılacaktır. Temiz su tesisatı boruları Hakan Plastik ya da Kalde serileri olacaktır. Site içi temiz su tesisatları taahhüt kapsamı içindedi. 15. PİS SU TESİSATI Villa içi pis su tesisatı perdeden çıkan hatlar için bina perdesinin 10 cm dışında, döşemeden çıkan hatlar için döşeme radye dış tarafında başlayarak; süzgeç, lavabo, duş ve sifon giderlerinin bağlanabileceği yerde ağızları tapa ile körlenmiş, çatıda havalık borusu takılmış şekilde biter. Site içi pis su altyapısı projesine uygun olarak yapılacak var ise kanalizasyona yok ise foseptik çukuruna bağlanarak sorun yaratmayacak şekilde çözülecektir. UYGULAMALAR: Pis su tesisatı projeye göre Mineral takviyeli Hakan Plastik, Kalde, Dizayn marka sessiz borudan imalatı yapılacaktır. Banyo ve mutfaklarda kokuyu önleme amacıyla Havalık tesisatı çekilecektir. Süzgeçler kokuyu önleme amacı ile sifonik olarak temin edilecektir.

9 16. YAĞMUR SUYU TESİSATI TANIM: Yağmur suyu tesisatı, çatı veya balkonlardan toplanan hatların aşağıya kadar indirilip, bina zemininde alt yapı yağmur suyu kotuna uygun bir noktada ve bina dışında sisteme bırakılması işini kapsar. Site içi yağmur suyu altyapısı projesine uygun olarak sorun yaratmayacak şekilde çözülecektir. UYGULAMALAR: Borular projeye uygun olarak PVC, Astolan veya metal boru olacaktır. Dikey çıkan borular tam şakülünde olacaktır. Üretici firma tarafından üzeri çizili olarak imal edilen boruların kullanılması durumunda, bütün çizgiler boru arka tarafında görülmeyecek şekilde montaj yapılacaktır. Süzgeç kenarları, kaplama malzemesi (seramik, mermer, karo vs.) derzlerine uyacaktır. 17. ISITMA TESİSATI UYGULAMALAR: Villaların ısıtılması doğal gaz kombisi ile yapılacaktır. Kombi Bosch, Viessmann ya da Buderus marka olacaktır.

10 Villalar ve daireler yerden ısıtmalı olacaktır. Kullanılacak borular Rehau olacaktır. Şömine alt yapısı ve şömine yapılacaktır. ŞÖMİNE 18. HAVALANDIRMA TESİSATI: Her banyo için aspiratör 100 m3/h debili aspiratör takılacaktır. Ayrıca çatıya frekans kontrollü ve fark basınç sensörlü aspiratör yerleştirilerek sistem sorunsuz çalıştırılacaktır. Hava kanalları galvanizli saçtan imal edilecektir. Sıcak hava kanallarının ısı yalıtımlarında 19 mm polietilen esaslı yapıştırma plaka kullanılacaktır. 19. YANGIN TESİSATI UYGULAMALAR: En son yangın yönetmeliğine göre yangın sistemi tesis edilecektir. İskan alınması için gerekli tüm site içi ve yapılarda yangın sistemi mevzuata uygun tarzda yapılacaktır. Bina içlerinde yangın algılama sistemi yapılacaktır.

11 20. DOĞALGAZ TESİSATI UYGULAMALAR: İlgili yönetmeliklere ve OLİMPOS şartnamesine uygun olarak; villaların ve dairelerin doğalgaz tesisatı çekilerek proje ve gaz açma işlemi yapılacaktır. İlgili yönetmeliklere ve OLİMPOS şartnamesine uygun olarak; daire içlerinde ocaklara doğalgaz tesisatı çekilerek proje ve gaz açma işlemi yapılacaktır. Her daireye gaz alarm cihazı yerleştirilerek, gaz kaçağında alarm vererek gazı otomatik kesecektir. Sistem çalışır bir şekilde teslim edilecektir. SELENOİD VANA GAZ ALARM CİHAZI

12 23. ELEKTRİK TESİSATI BUAT VE BORULAR; 1.Planşe, desant, kablolama işleri buatsız, sistem ve tüm kablolar, borular, kasalar, Halojen free malzemeden olacaktır. Kablolar HES marka olacaktır. 2. Buatsız sistemde, derin elektrik kasaları kullanılacak ve kasadan kasaya geçiş sistemiyle kablo çekilecek ve projesine uygun yapılacaktır. 3. Gömme anahtar priz kasaları birleştirilebilir kombine tip olacaktır. 4. Bütün aydınlatma ve priz sortilerinde uygun çapta, 10 atü ye dayanıklı Halojen free kangal borular ve Kullanılacaktır. 5. Elektrik Tesisat Boruları, gerek sıva üstü gerekse sıva altı tesisatta Ø18 mm kesitinden küçük olmayacaktır. Linye priz hatları Ø 20 mm olacaktır. Zayıf akım ve kuvvetli akım boruları farklı renklerde olacaktır. 6. İnşaat süresince yapılan boru tesisatında kablo çekiminden önce boş olan boru uçları sıva, toz vb. malzemelerin içine dolmaması için uygun malzeme ile kapatılacaktır. 24.KABLOLAR 1. Kolon kabloları tesisat şaftında N2XH tipi kablolar ile çekilecektir.kabloların her biri ayrı ayrı kısa aralıklarla (maximum 50 cm) klipslenecektir.ayrıca kablolar şaftta daire geçiş kısmında daire nolu olarak etiketlenecektir 2. Zayıf Akım kolonları (TV,TELEFON,İNTERKOM) yine tesisat şaftında kuvvetli akım kolonlarından ayrı olarak kablo merdiveninden çekilecektir.zorunlu durumlarda aynı merdivenden döşenecek ise araya kablo merdiveni malzemesinden yapılmış orijinal seperatör konularak kolon kabloları çekilecektir. 3. Zayıf Akım kolon kabloları belirli mesafelerde kodlanacak ve kablo merdivenine bağlanırken gruplar halinde ( her kat bir grup olacak şekilde ) klips ile tutturulacaktır. 4. Sığınaklarda,Elektrik odalarında,hidrofor Odalarında,Asansör Makine Dairelerinde,Asansör kuyularında, Havuzlarda,Otoparklarda elektrik tesisatları sıva üstü yapılacak ve NHXMH tipi kablolarla tesis edilecektir. 5. Daire içi ve tüm ortak alanlarda derin kasalardaki kablo bağlantılarında WAGO tipinde Klemensler kullanılacaktır. 6. Daire içinde aydınlatma armatürü olmayan salonlarda tavan pateline uygun vidalı askı kancası ve yanmaz sıra klemens takılacaktır. 7. Islak Mahallerde aydınlatma sortileri toprak hatlı olacaktır. 8. Fırın, Ocak,Bulaşık makinası, Çamaşır makinası,kombi beslemesi müstakil olacaktır. 9. MAHALLİ TELEKOM işletmesinin isteği doğrultusunda daire içi zayıf akım kutuları tesis edilecektir. 10. Mutfaklara bir adet gaz algılama cihazı konulacak ve gaz algılama cihazı gaz kaçağı algıladığında mekanik doğalgaz şaftındaki selenoid vanaya kumanda ederek dairenin gazını kesecek

13 ,sesli alarm verecek ve interkom tesisatı üzerinden güvenlik merkezine ikaz verecek şekilde dizayn edilecektir. 25. ANAHTAR VE PRİZLER 1. Tüm prizler güvenlik hatlı yapılacak olup, ıslak mahallerde, balkonlarda kombilerde ve mutfak evye altında kullanılacak olan prizler kapaklı olacaktır. 2. Topraklı prizler çocuk emniyetli olacaktır. 3. Telefon sortilerinde nümeris çift jacklı telefon prizleri kullanılacaktır. 4. Tüm anahtar ve prizlerde iletken bağlantısı geçmeli yaylı tip klemensler ile yapılacak olup (el değmesine karşı korumalı tip) ve ayrıca en az 2 adet saç vidasıyla elektrik kasalarına montajı yapılacaktır. 5. Daire önü zil butonları etiketli olacak ve pasif iken ışığı yanacaktır. 6.Grup olarak yapılacak anahtar priz imalatları, kombine kasa içerisine planlanacak ve projede belirtilecektir. 26.ARMATÜRLER 1. Tüm armatürlerde kullanılan kablolar,flexible, ince çok telli, toprak hatlı, makaronlu ve yanmaz olacaktır. 2. Kullanılacak sıra klemensler yanmaz olacaktır. 3. Blok Genel hacimlerde Projesine göre hareket dedektörleri veya hareket dedektörlü armatürler tesis edilecek ve hareket algılama mesafesi 8 mt olacaktır. 4. Daire içinde projesinde belirtilen sayıda armatür takılacaktır. Salonlar da sadece askı kancası yanmaz klemensli, mutfak,banyo, odalar ve koridor J1 tipi asma tavan armatürü, balkonlar B tipi tavan armatürü) 5. Bodrum sıgınak ve kapalı otoparklarda U tipi 2x40W fluoresan armatür kullanılacaktır. 6. Tüm armatürler projede belirtilen mahallerde ve belirtilen tiplerde ampulleriyle beraber montajı Yapılacaktır. 8. Aktif paratoner başlığı 15 yıl paslanmazlık garantisine sahip olacaktır. 9. Aktif paratoner başlığı Venturi borusu şeklinde olup iyonları hızlandırıcı etkiye sahip olacaktır. 10. Aktif paratoner başlığı montaj ve nakliye kolaylığı açısından kompakt ve küçük olacaktır. 12. Aktif paratoner başlığı dışında kalan paratoner tesisatı malzemeleri TS 622 de belirtilen şartlara uygun olacaktır. 13. İletkenlerden Bina İhata İletkeni tesisatı yapılması, Bina dış çevresinde en az cm. derinliğinde her cins toprakta kanal açılması, iletken döşenmesi ve kanalın kapatılması, cadwell kaynakla elektrotlara bağlanması sisteme dahil olacaktır.

14 14. Sistemin çalışabilmesi için gerekli, Standartlara uygun olmak üzere, Toprak elektrodu elektrolitik bakır, İletken Koruyucu borusu ile Toprak direnci düşürücü kimyasal madde içerecektir. 28. TV TESİSATI 1. Villa içi zayıf akım kutularında projesine göre splitter kullanılacaktır. TV panoları sıvaüstü montaja uygun etanj polyester olacak, binalarda elektrik odasında planlanacak olup, normal anten,uydu yayını ve kablolu yayını dairelere vermek için gerekli ekipmanlar kullanılacaktır. 2. Uydu yayını, kablolu yayın ve normal antenden yayınının dağıtımına uygun sistem altyapısı yapılacaktır 3. TV kablosu projesine uygun olarak çekilecektir. 4. Tesisat kablo çekimi yapılırken ilerde tesis edilebilecek sistemlere uygun olacak şekilde sistem seçilecek ve kablolama buna göre yapılacaktır. Onay alındıktan sonra imalata geçilecektir. 5. Tesisatta tüm prizlerde 65dB sinyal sağlanacak ve tüm terminallerde aynı kalitede ses ve görüntü temin edilecek şekilde planlanacaktır. 6. TV sortilerinde sonlu 2400Mhz Uydu+TV prizleri kullanılacaktır. 29. RENKLİ GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ 7. Kurulacak sistem site girişlerinde bulunan güvenlik noktaları ile villa sakinine gelen misafirlerin görüntüsünü ilgili daireye aktaran sistem olacaktır. 8. Kullanılacak Sistem gizlilik esasına uygun ahizeliahizesiz dokunmatik ekranlı 7 renkli görüntülü olacaktır. 9. Villa içinde bulunan görüntülü interkom cihazları ile kapıcı ve güvenlik merkezleri ile görüşebilecektir. 10. Görüntülü İnterkom cihazlarından herhangi biri arızalandığında yada açık kaldığında diğer cihazları etkilemeyecektir. 11. Villla zil butonları ışıklı ve etiketli olup intercom tesisatı sistemine bağlı olarak pasif durumda iken buton ışığı yanacaktır. 12. Site girişinde giriş yapacak site sakini dışındaki kişiler, villalara güvenlik tarafından interkom ile bildirilebilecek ve arama esnasında ana girişteki görüntü ekranda villa sakini tarafından görüntülü interkom cihazı sayesinde görülebilecektir. 13. Villa içindeki ünitelerin üzerindeki bir düğme ile güvenlik direk aranabilecektir.daire içi ünitede 4 adet zon alarm için mevcut olacak; bu zonlara, duman, hareket, gaz dedektörleri, manyetik kontaklar vb..bağlanabilecektir. Uyarı Led leri ile Resetleme butonları olacaktır. 14. Hırsız alarm fonksiyonu şifreli ve uzaktan kumanda ile kullanılabilecektir. 15. Villa monitörü üzerinde renkli min. 7 (renkli) ekran bulunacak olup, üzerinden monitörün ses, ışık ve renk hassasiyeti ayarlanabilir özellikte olacaktır.

15 16. Güvenlik konsolu üzerinde daire monitörlerinden gelen çağrıları ayrıca gösteren LCD ekran olacaktır.monitörün alarm girişlerine bağlı olan haraket dedektörü,duman dedektörü,gaz dedektörü,ve acil alarm butonlarından gelen sinyaller güvenlik konsolu üzerindeki LCD ekran yardımıyla ayrı ayrı hangi blok ve daireden geldiği görülebilecektir. 17. Güvenlik herhangi bir daire ile görüşürken başka bir daire aradığında güvenliklik konsolun da daire numarasını görecek konuşması bittiğinde o daireye geri arayabilecektir. 18. Zil panosundan, direk olarak güvenlik aranabilmelidir, Zil panosundaki kameranın minimum ışık hassasiyeti 0.1 Lux olmalı, Zil panosunun üzerinde 2000 kapasiteli dahili şifreli kapı açma özelliği olacaktır. 19. Daire içi ünitelerde Blok kapısını açmak için kapı açma butonu ve ses açıp kapama butonu olacaktır. 20. Zil panosundan CCTV monitörleri bağlanabilecek port olmalı bu sayede güvenlik merkezinden blok girişleri takip edilebilecektir. 21. Tüm sistem besleme trafosu hariç 24 V enerji ile çalışmalıdır ve kısa devre korumalı olacaktır. 22. İnterkom sistem santraları tam elektronik tip olup elektrik pano odasında planlanacaktır İnterkom sisteminin Bloklar arası, sosyal tesisler ve ticaret alanları ile interkom üzerinden sesli görüşme yapabilecek ve her blok için en az 10 kanal ses çıkışına uygun olacaktır. 24. İnterkom sistemi Blokiçi dairelerin birbirleri ile sınırsız görüşmelerine uygun olacaktır. 25. Daire içi renkli monitör üzerinden 4 kanal görüntü verebilmelidir.. ( Blok giriş, çocuk park alanı, spor sahaları vb ) 30. CCTV SİSTEMİ 26. Projelerde ve aşağıda detayları belirtilen önemli mahallerin kameralardan alınan görüntülerle merkezden izlenmesi, kayıt edilmesi gerek duyulduğunda bu kayıtların tekrar edilmesi, kamera kontrollerinin yapılması amacı ile CCTV Sistemi kurulacaktır. 27. CCTV kamera bilgileri, Güvenlik odasındaki ana CCTV sistemine taşınacak ve tesisteki tüm kameralar buradan izlenecek ve kaydedilecektir. 28. Daire içindeki İNTERKOM sistemine, seçilen 4 adet kamera görüntüsü aktarılabilecektir.(çocuk oyun alanı, site ana girişi...vs. ) 29. CCTV yayınları TV sisteminden izlenebilecek şekilde sistem kurulmalıdır. 30. Evlerin giriş hollerini, buzdolapları, merdiven başlarını, sosyal tesislerin hassas bölümlerini aydınlatmak için yeterli güçte jeneratör konulacaktır. 31. ÇEVRE DÜZENLEMESİ / YOLLAR Site içerisindeki araç yollarının alt yapısı sath kaplaması [ renkli beton parke ] yolların her iki tarafında planlanmış bordür yapımı ve site giriş kapıları ile villaların ve dairelerin bahçelerinin birbirlerinden ayrılması için çit bitkisi dikilmesi projesine uygun güzel peysaj işi işbu taahhüt kapsamında yapılacaktır. Çit bitkileri zakkum,ateş dikeni veya benzeri bitkilerden seçilecek olup, boyları 50 cm den az olmayacaktır. Ağaçlar palmiye, uygun nitelikte dekoratif ağaçlar ve çiçekler olacaktır.

16 33. SİTE GİRİŞİ / GÜVENLİK Site girişi projenin değerinin dışarıdan algılanmasını sağlayacak tasarımda ve nitelikte yapılacaktır. Site girişi kapalı devre kamera sistemi ile izlenecektir. 34. MALZEME SEÇİMLERİ Seçilen tüm malzemeler ve markalar firma tarafından kooperatife onaylatıldıktan sonra uygulamada kullanılacaktır. Kooperatif yönetiminin onaylamadığı hiçbir malzeme kullanılmayacaktır. ANTALYA PALM CITY KONAKLARI ARSA VE KONUT YAPI KOOPERATİFİ Dİ- KA İNŞAAT TAAHHÜT TURİZİM MİMARLIK MÜHENDİSLİK

Mutluluğa Açılan Kapı

Mutluluğa Açılan Kapı Mutluluğa Açılan Kapı Yunuseli nin Yeni Yaşam Alanı Bostancıkent 35.Etap 4500 m2 Üzerinde 5 Er Katlı Binalarda Toplamda 76 Daire 5 Adet Ticari Alanıyla Sizlerin Yaşamına Değer Katıyor. Yaşamınıza Değer

Detaylı

AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ MAHAL LİSTESİ. Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları yapılacaktır. BLOK GENELİNDE YAPILACAK

AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ MAHAL LİSTESİ. Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları yapılacaktır. BLOK GENELİNDE YAPILACAK AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL ADI 1 Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları Projenin içerisinde dinlenme alanları, çocuk oyun grupları bulunacaktır. Projeye uygun Fitness Salonu Site içi

Detaylı

KBlok L. EBlok. CBlok M. DBlok BBlok. ABlok

KBlok L. EBlok. CBlok M. DBlok BBlok. ABlok I Blok J Blok H Blok G Blok EBlok KBlok L Blok F Blok CBlok M Blok DBlok BBlok ABlok www.unbayinsaat.com Her köşesi konforunuz ve size özel bir yaşam alanı düşünülerek tasarlanmış 13 blok toplam 144 lüks

Detaylı

Her köşesi konforunuz ve sizler için özel olarak tasarlanmış 13 blok 138 daireden oluşmaktadır.

Her köşesi konforunuz ve sizler için özel olarak tasarlanmış 13 blok 138 daireden oluşmaktadır. F Blok H Blok G Blok DBlok EBlok I Blok BBlok CBlok J Blok ABlok KBlok L Blok M Blok Her köşesi konforunuz ve sizler için özel olarak tasarlanmış 13 blok 138 daireden oluşmaktadır. www.unbayinsaat.com

Detaylı

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2 VAZİYET PLANI KAT KAT PLANI Tip 1 Daire Planı Tip 2 Daire Planı Mutfak Salon Mutfak Salon Hol ve Koridor Hol ve Koridor Banyo Banyo Eby Yatak sı Eby Banyo Eby Banyo Eby Yatak sı Giy. sı Giy. sı TİP 1 Hol

Detaylı

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MEVKİİ : YAPI NİZAMI : BLOK : KAT : DAİRE : ARSA ALANI : Projedeki ölçülere uygun olarak inşaat yapılacaktır. TAŞIYICI SİSTEM : Betonarme karkas sistemi ile yapılacaktır.

Detaylı

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip,

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, www.astasaries.com Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, beklenen konfor, güven ve rahatlığı sağlamayı ilke edinen ASTAŞARİES Yapı ortakları gerek yurtiçi gerek yurtdışı birçok önemli projede

Detaylı

enisehir yenisehir konakları

enisehir yenisehir konakları enisehir yenisehir konakları YENİŞEHİR KONAKLARI MAHAL ÖZELLİKLERİ LİSTESİ Temel Taşıyıcı Sistem Duvarlar Temel İzolasyonu ve Drenaj Çatı İç Mekan Duvar Kaplamaları Betonarme radye temel olacaktır. Deprem

Detaylı

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yapıda uzman imzası. Make. projesi Yapıda uzman imzası Make 30 projesi Yapıda uzman imzası Şirketimiz, alt ve üst yapı inşaatlarının projelendirme, fizibilite ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. Neden Make İnşaat? Projelerini

Detaylı

Yeni bir yaşam için...

Yeni bir yaşam için... Yeni bir yaşam için... 1 2 ÖZTOP kimdir? Hilmi ÖZTOP tarafından kurulan ÖZTOP TİCARET, 1972 ylından beri, kaliteli, sağlam ve güvenilir yapıların inşasında tercih edilen inşaat malzemelerinin satışını

Detaylı

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR...

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR BURGÜVEN İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 2007 yılında Bursa da kurulmuştur. Büyük projelere imza atarak kurumsal kimliğine oluşturmuştur. MUTLU EDECEK

Detaylı

PARK VILLAGE MAHAL LİSTESİ

PARK VILLAGE MAHAL LİSTESİ PARK VILLAGE MAHAL LİSTESİ Proje 1- Proje yönetimi için ofis planlaması 2- Ortak alanların bitkisel ve yapısal peyzajları 3- Projenin içerisinde, dinlenme alanları, çocuk oyun grupları bulunacaktır. 4-

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME KALE Mühendislik Mimarlık İnş. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. yapma ve yaptırma yetkilerini elinde bulundurduğu, Bağlarbaşı mahallesi 269 ADA 373 PARSEL deki inşaatında aşağıda ve ekte belirtilen

Detaylı

1) GENEL 2) YAPI NİTELİKLERİ

1) GENEL 2) YAPI NİTELİKLERİ 1) GENEL Site her katta 4 er adet olmak üzere 16 adet daire ve zemin katta 1 adet işyerinden oluşmaktadır. Tek ana girişe sahip 2 adet merdiven holü ve 2 adet asansör ile dağılım yapılarak her dairenin

Detaylı

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1 Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan doğanın içinde yer alan 0 m² alan üzerinde toplam blok, daire ve dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde Adet + (89,8-0, - 0,90 m²), 0 Adet + (,0 m²), Adet

Detaylı

YENİŞEHİR KONAKLARI MAHAL ÖZELLİKLERİ LİSTESİ

YENİŞEHİR KONAKLARI MAHAL ÖZELLİKLERİ LİSTESİ YENİŞEHİR KONAKLARI MAHAL ÖZELLİKLERİ LİSTESİ Temel Taşıyıcı Sistem Duvarlar Temel İzolasyonu ve Drenaj Çatı İç Mekan Duvar Kaplamaları Betonarme radye temel. Deprem Yönetmeliğine uygun dizayn edilmiş

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. : FİLLİ BOYA marka veya muadili su bazlı, saten boya kullanılacaktır.

TEKNİK ŞARTNAME. : FİLLİ BOYA marka veya muadili su bazlı, saten boya kullanılacaktır. TEKNİK ŞARTNAME SALON Süpürgelik : FİLLİ BOYA marka veya muadili su bazlı, plastik : Lamine Parke 14mm kalınlıkta MEŞE PLANK veya muadili kullanılacaktır. : 8cm yüksekliğinde, 18 mm kalınlığında MDF üzeri

Detaylı

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat 02 03 GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR GÜVENLİ YAŞAM BURADA Burgüven İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 1994 yılında Bursa da kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne kadar birçok

Detaylı

ŞEHRİ SEYİR KONAKLARI TEKNİK ŞARTNAME

ŞEHRİ SEYİR KONAKLARI TEKNİK ŞARTNAME ŞEHRİ SEYİR KONAKLARI TEKNİK ŞARTNAME 1.SİTE GENELİ Projenin bitkisel ve yapısal peyzajı onaylı projeye göre Site içi kapalı otopark yaya yolları Yerleşim planında gösterilen yerde yüzme havuzu (taşmalı

Detaylı

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU 3 MUTLULUK DOLU Bilim Kent Meşe Evleri aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu, hayattan soyutlanmadan huzur içerisinde sürdürebileceğiniz bir yaşamın kapılarını aralıyor. 5 HUZURLU Bilim

Detaylı

YAPI GENEL: ISI, SU ve SES YALITIMI:

YAPI GENEL: ISI, SU ve SES YALITIMI: Bu doküman, Ege Yapı Ltd. Şti İz Park Projesi nin mahal listesini tanımlanmaktadır. Mahal listesi; A blok a ait genel tasarım ve uygulama prensiplerini, kullanılacak sistem ve malzemelerin genel hatlarını

Detaylı

MUTFAKLAR Projesine göre mutfak dolapları ve gereçleri: paslanmaz çelik çift gözlü ve damlalıklı eviye, davlumbaz ve çöp öğütücü.

MUTFAKLAR Projesine göre mutfak dolapları ve gereçleri: paslanmaz çelik çift gözlü ve damlalıklı eviye, davlumbaz ve çöp öğütücü. İkebana Evleri FARKLI KONUT SEÇENEKLERİ Farklı bloklarda, 63 m2 ile 197 m2 arasında, 1+1 den 4+1 e farklı konut seçenekleri Daha geniş konut tercih edenler için 245 m2 ile 313 m2 arasında değişen özel

Detaylı

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan 3 doğanın içinde yer alan 1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66

Detaylı

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr G L O B A L L O F T GLOBAL LOFT Şehirde kendini gösteren yeni mimari arayışların en son temsilcisi olan projemiz şehir merkezinde 8000m2 inşaat alanına sahiptir. Tek katlı ve dubleks dairelerin bulunduğu

Detaylı

ÇINARLI BAHÇE TUZLA - MAHAL LİSTESİ

ÇINARLI BAHÇE TUZLA - MAHAL LİSTESİ ÇINARLI BAHÇE TUZLA - MAHAL LİSTESİ Mahal Listesi, Tuzla Çınarlı Bahçe Konutları nda uygulanacak sistemlerin genel tasarım kriterlerini belirlemek ve kullanılacak malzemeleri tariflemek amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

İnşaatını yapmakta olduğumuz Hülya Apt. Kadıköy İlçesi Caddebostan Mahallesi

İnşaatını yapmakta olduğumuz Hülya Apt. Kadıköy İlçesi Caddebostan Mahallesi İnşaatını yapmakta olduğumuz Hülya Apt. Kadıköy İlçesi Caddebostan Mahallesi Tanzimat Sokak 949 ada 74 parsel No: 10 da yer almaktadır. Binamız Bağdat Caddesine 3. Parselde bulunmaktadır. Binamızın arsası

Detaylı

MALL OF ISTANBUL OFIS TEKNİK ŞARTNAME

MALL OF ISTANBUL OFIS TEKNİK ŞARTNAME Bu dokümanda Mall Of İstanbul projesinin ofis bloğunun teknik şartnamesi tanımlanmaktadır. Teknik Şartname genel tasarım ve uygulama prensiplerini, kullanılacak sistem ve malzemelerin genel hatlarını tariflemektedir.

Detaylı

Kullanıcı işverenler ve şehiriçin önceliğimiz iddialı değil özgün ve tutarlı yapılar oluşturabilmektir.

Kullanıcı işverenler ve şehiriçin önceliğimiz iddialı değil özgün ve tutarlı yapılar oluşturabilmektir. Arte İnşaat, 2001 yılındaki kuruluşundan bu yana vizyonlarından ödün vermeden, sektörde hızla gelişerek ilerleyen güvenilir ve başarılı bir isim haline gelmiştir. Konut, turizm, eğitim ve sağlık sektörü

Detaylı

ÜNİKENT 1. 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim

ÜNİKENT 1. 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim 5 ÜNİKENT 1 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim 3&6 5&8 4&7 ( 3-6-5-8 ) ( 4-7 ) B A D C E ÜNİKENT 1 İNŞAAT GENEL ÖZELLİKLERİ Çatılara

Detaylı

IRMAK SİTESİ PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ

IRMAK SİTESİ PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ IRMAK SİTESİ PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ IRMAK SİTESİ PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ *Irmak İnşaat Standart Yapı Şartnamesi, dairesini farklı bir mimari ile dizayn etmek isteyen

Detaylı

KONSEPT PREMIUM PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ

KONSEPT PREMIUM PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ KONSEPT PREMIUM PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ KONSEPT PREMIUM PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ *Konsept Yapı Standart Yapı Şartnamesi, dairesini farklı bir konseptte dizayn etmek isteyen

Detaylı

Nish İstanbul, D Blok Kat: 9 No: 108 Yenibosna / Bahçelievler - İstanbul Tel: +90 (212) 603 69 00 Fax: +90 (212) 603 69 03

Nish İstanbul, D Blok Kat: 9 No: 108 Yenibosna / Bahçelievler - İstanbul Tel: +90 (212) 603 69 00 Fax: +90 (212) 603 69 03 MERKEZ Nish İstanbul, D Blok Kat: 9 No: 108 Yenibosna / Bahçelievler - İstanbul Tel: +90 (212) 603 69 00 Fax: +90 (212) 603 69 03 ŞANTİYE Şehit Şakir Elkovan Sokak No: 25 Erenköy / Kadıköy - İstanbul GSM:

Detaylı

www.sanberkinsaat.com

www.sanberkinsaat.com www.sanberkinsaat.com Alesta apartmanı Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de, doğanın içinde yer alan 1066,85 m² alan üzerinde 12 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Alesta apartmanında 3 adet iş yeri (

Detaylı

Hayat yeniden başlasın...

Hayat yeniden başlasın... Hayat yeniden başlasın... Hayat yeniden başlasın. Bursa nın yükselen değeri Özlüce, yepyeni bir projeye ev sahipliği yapıyor. Konumu, mimarisi ve iç dizaynıyla ailenizle birlikte mutlu ve kaliteli bir

Detaylı

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın.

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın. Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın. Modern mimari anlayışı, son teknolojiyle kurulmuş alt yapısı, sosyal donatıları, kaliteli hizmet anlayışıyla değer yaratarak manzarası güzel, nefes alan,

Detaylı

Bursa`nın en hızlı değer kazanan bölgesinde hayallerinizin sınırlarını zorlayan bir proje hızla yükseliyor.

Bursa`nın en hızlı değer kazanan bölgesinde hayallerinizin sınırlarını zorlayan bir proje hızla yükseliyor. Bursa`nın en hızlı değer kazanan bölgesinde hayallerinizin sınırlarını zorlayan bir proje hızla yükseliyor. Ana arterlere kolay ulaşım imkanı olan, ekonomik değeri yüksek bir yaşam kompleksi. ARKAT YAPI

Detaylı

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam...

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam... Dört Dörtlük Bir Yaşam... www. verapark.com.tr Em neller İnşaat Doğayla, doğal olanla yaşamak için... Vera Park Konutları 4-1- www.verapark.com.tr Yeni bir daire alırken orada uzun bir hayat süreceğinizi

Detaylı

ERVES iadres, 2103 m 2 arsa içerisinde, 15 adet 3+1 daireden oluşmaktadır.

ERVES iadres, 2103 m 2 arsa içerisinde, 15 adet 3+1 daireden oluşmaktadır. ERVES iadres, 2103 m 2 arsa içerisinde, 15 adet 3+1 daireden oluşmaktadır. Üç cephesi açık ve aydınlık; konsept mutfak ve banyo tasarımları ile özel bir proje. Konum ERVES iadres, tamamen yeni ve merkeze

Detaylı

ERVES Nish Serdivan, 4 daire ve 2 mağazadan oluşan butik bir proje.

ERVES Nish Serdivan, 4 daire ve 2 mağazadan oluşan butik bir proje. ERVES Nish Serdivan, 4 daire ve 2 mağazadan oluşan butik bir proje. Konum Yeni Yazlık Kavşağı na komşu olan ERVES Nish Serdivan, Serdivan AVM ve Agora AVM ye yürüme mesafesinde yer alıyor. Burada yaşamak,

Detaylı

637 Ada / 3 Parsel. Toplam İnşaat m² m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı. Başlık Yüzde Değer

637 Ada / 3 Parsel. Toplam İnşaat m² m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı. Başlık Yüzde Değer Tarih: 26.12.2016 637 Ada / 3 Parsel Toplam İnşaat m² 2.310 m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı 14 adet Toplam İnşaat Maliyeti 2.305.167 TL Yüzde İlk Ödemeler 4,6 % 105.000 TL İş makinesi 0,5 % 10.934 TL Ödemeler

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME-1. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

TEKNİK ŞARTNAME-1. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL:HERA-20388-130,00+13,60 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI KABA İNŞAAT PAKETİ

Detaylı

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam...

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Seçilmiş saygın komşularınız ile şehrin merkezinde sessiz sakin bir yaşam için Hane-i Adımlar da yerinizi alın. Berköz İnşaat görseller üzerinde değişiklik yapma

Detaylı

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE Tamda istediğim SİZİN İÇİN, gibi... SINIRLI SAYIDA 1972 DEN GÜNÜMÜZE un arka bahçesi GEMLİK Gemlik, marmara denizinde zeytini ve güzellikleri ile ünlü ilçemizdir. Tarih boyu İstanbul ile ticari, sosyal,

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: FREZYA- FNR205-198,75 + 86,20 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM

Detaylı

Kullanılacak tüm malzemeler ilgili TSE standartlarına veya gerektiğinde CE vb uluslararası normlara uygun olacaktır.

Kullanılacak tüm malzemeler ilgili TSE standartlarına veya gerektiğinde CE vb uluslararası normlara uygun olacaktır. ORYAPARK KONUT TEKNİK ŞARTNAME Bu teknik şartname ORYATAŞ İNŞAAT ve TİCARET A.Ş. tarafından yaptırılan ORYAPARK projesi bütününde, yapının ana konstrüksiyonu, kullanılacak sistem ve malzemelerin genel

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ

TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ BİNA TAMAMLANMA TARİHİ : Aralık 2017 TOPLAM ALAN : 17.000 m 2 KONUT SAYISI : 77 adet (20 adet 1+1, 21 adet 2+1, 32 adet 3+1, 4 adet penthouse) BLOK SAYISI : 1 KAT SAYISI :

Detaylı

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder YÜKSEKOBA YILDIRIM LA KENDİNİZİ ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ İnşaat sektörünün yeni gözdesi olan, Yüksekoba imzalı pek çok kaliteli projenin de yer aldığı Millet Mahallesinde

Detaylı

MÜGE APARTMANI FENERBAHÇE

MÜGE APARTMANI FENERBAHÇE MÜGE APARTMANI FENERBAHÇE PROJE Tablo gibi ince ince işlendi. Müge Apartmanı'nın zarifliği ve yüksek tasarım kalitesi ilk adımda hissediliyor ve her adımda karşınıza çıkıyor. Müge Apartmanı'nda sizi ince

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME-1. Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

TEKNİK ŞARTNAME-1. Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri MODEL: LİLYUM - 07944-141,00 + 4,30 Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI KABA İNŞAAT

Detaylı

NORTHGATE ANKARA OFİS BLOKLARI MAHAL LİSTESİ EV-OFİSLER DÖŞEME: Birinci Sınıf Granit Seramik ve/veya Lamine Ahşap Kaplama DUVAR: Alçı Sıva +Saten Alçı + Su Bazlı Yarı Mat Plastik Boya ve/veya Ahşap İçerikli

Detaylı

YAŞAM ALANLARIYLA HAYATINIZI RENKLENDİRİYOR... M İ M A R L I K İ N Ş A A T S A N. T İ C. L T D Ş T İ.

YAŞAM ALANLARIYLA HAYATINIZI RENKLENDİRİYOR... M İ M A R L I K İ N Ş A A T S A N. T İ C. L T D Ş T İ. YAŞAM ALANLARIYLA HAYATINIZI RENKLENDİRİYOR... Y A P I s u r M İ M A R L I K İ N Ş A A T S A N. T İ C. L T D Ş T İ. Altınsur Yapı 2011 yılında kurulmuştur. Kuruluş gayesi, müşterilerine sağlıklı, güvenli

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: MİMOZA - 08437-185,65 + 29,30 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM

Detaylı

www.akinlargroup.com

www.akinlargroup.com www.akinlargroup.com Yaşamın ta kendisi... Gözlerinizi açtığınızda yemyeşil bir dünyaya uyandığınızı hayal edin... Muhteşem peyzajı ve bol oksijeniyle sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam Akın Park ta sizleri

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTMveya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTMveya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: AKASYA - 10888-122,40 + 2,70 TEKNİK ŞARTNAME-1 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ www.turkozinsaat.com.tr MEVLANA EVLERİ HERŞEY EVİNİZİN ALTINDA! Mevlana Evleri; 5.800 m 2 alan üzerinde 40 daire, 18 işyeri ve 1 adet çok amaçlı yapıdan oluşuyor. Bölgenin yeni çekim merkezinde bulunan

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ İSKENDERUN İRTİBAT BÜROSU İLE İLGİLİ YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALARIN İÇERİĞİNE DAİR AÇIKLAMALAR

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ İSKENDERUN İRTİBAT BÜROSU İLE İLGİLİ YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALARIN İÇERİĞİNE DAİR AÇIKLAMALAR AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ İSKENDERUN İRTİBAT BÜROSU İLE İLGİLİ YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALARIN İÇERİĞİNE DAİR AÇIKLAMALAR 1. Kırım, Sökme ve Temizlik Zemin katta duvarda yer alan ahşaplar sökülecek, projeye

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: ARMİNA - 05705-126,40 + 7,50 TEKNİK ŞARTNAME-1 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: DORA - 07666-129,60 + 12,85 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

Özgürlüğün Ev Hali. www.ntepeyapi.com

Özgürlüğün Ev Hali. www.ntepeyapi.com Özgürlüğün Ev Hali www.ntepeyapi.com İki Adımda Tatil Keyfi NTEPE Panoramanın yaşama yer açan mimarisi içerisinde evinizden 5 yıldızlı bir tatile ulaşmak için yapmanız gereken tek şey evinizin kapısından

Detaylı

değişimin başlangıç noktası

değişimin başlangıç noktası değişimin başlangıç noktası sizin ve çocuklarınızın mutluluğu için... 4.231 m² arazi üzerine kurulu olan 19 katlı 2 blokta, 2+1 ve 3+1 olmak üzere, 105 m² den 146 m² ye kadar toplam 4 farklı tipte daire,

Detaylı

www.arteinsaat.com www.pergekonutlari.com 1

www.arteinsaat.com www.pergekonutlari.com 1 www.arteinsaat.com www.pergekonutlari.com 1 Ankara nın en prestijli yerleşim bölgelerinden Çayyolu nda yer alan Perge Duru, modern mimari yapısı, geniş yeşil alanları, çevre düzeni ve az katlı bina yapısıyla

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL:HAUS CORNER-15002-79,10 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Arfa- Taşıyıcı Magu Strüktür Yapı Donanımlı Sistemini Paket Ürün n

Detaylı

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIK VE ÖĞRETİM ELEMANLARI BİNASI VE G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DERSLİK VE LABORATUVAR

Detaylı

3 Blok. 39 Daire. 7 İşyeri. 8 Blok. 1 Villa. 4 Blok 164 Daire. 206 Daire

3 Blok. 39 Daire. 7 İşyeri. 8 Blok. 1 Villa. 4 Blok 164 Daire. 206 Daire TAMAMLANAN PROJELER SATIŞI DEVAM EDEN PROJELER hepsinden daha fazla 3 Blok 96 Daire 7 İşyeri 1 Blok 7 İşyeri 170 Daire 8 Blok 39 Daire 1 Villa YAPIMI PLANLANAN PROJELER 2 Blok 12 Ofis 4 İşyeri 100 Daire

Detaylı

Sayın Leyla Hanım, Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA İŞLER

Sayın Leyla Hanım, Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA İŞLER Sayın Leyla Hanım, İnşaatı devam etmekte olan Trabzon Marin City Projesi nde 2. parsel de bulunan B blok etabıyla ilgili güncel ilerleme raporunu bilgilerinize rica ederiz. Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA

Detaylı

Antalya Muratpaşa Güzeloba Mahallesinde Denize 3 Km.Mesafede Satılık 1+1,2+1 ve 3+1 Lüx Dublex Daireler Antalya / Muratpaşa

Antalya Muratpaşa Güzeloba Mahallesinde Denize 3 Km.Mesafede Satılık 1+1,2+1 ve 3+1 Lüx Dublex Daireler Antalya / Muratpaşa Antalya Muratpaşa Güzeloba Mahallesinde Denize 3 Km.Mesafede Satılık 1+1,2+1 ve 3+1 Lüx Dublex Daireler Antalya / Muratpaşa Satılık - Apartman Dairesi 100,000 100 m2 Oda Sayısı : 2 Ertuğrul Artut Telefon

Detaylı

Cadde Yaşamı. Huzurla. Buluşuyor!

Cadde Yaşamı. Huzurla. Buluşuyor! Hayat de güzel! Cadde Yaşamı Huzurla Buluşuyor! Aile Boyu Mutluluk Yüksekoba Cadde sakini olmanın, belki de yaşamınıza katacağı en önemli güzelliklerden biri, birlikte yaşama kültürünü benimsemiş seçkin

Detaylı

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere CIFCI CELEBI YAPI Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere örnek iç ve dış mimarisi, geniş kullanım

Detaylı

KÖKLÜ APT. TEKNİK ŞARTNAMESİ

KÖKLÜ APT. TEKNİK ŞARTNAMESİ KÖKLÜ APT. TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.İNŞAAT SİSTEMİ *Mevcut arsaya Kadıköy Belediyesi İmar durumuna göre çizilen, betonarme karkas sisteminde bir bina yapılacaktır. Binanın betonarme karkas taşıyıcı sistemi

Detaylı

Önce düşler vardı. Meteor Balart, Bursa nın yükselen değeri Balat'ta aklınızdan geçenleri hayata geçiriyor

Önce düşler vardı. Meteor Balart, Bursa nın yükselen değeri Balat'ta aklınızdan geçenleri hayata geçiriyor Önce düşler vardı Hayatlara renk katacak farklı projeler inşa etmek için "Meteor İnşaat" olarak çıktığımız bu yolda bir yaşam alanının nasıl olması gerektiğini düşlerken, sizlerin isteklerini göz önüne

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME 1- BETONARME

TEKNİK ŞARTNAME 1- BETONARME 1- BETONARME 1.1- Binada kullanılacak malzemeler Bayındırlık Bakanlığı teknik şartnamesine uygun olacaktır. Yapılacak her türlü imalat Bayındırlık Bakanlığı Genel Şartnamesinde tarif edilen şartlara uygun

Detaylı

YENİ YAŞAM GÖRÜKLE m 2 lik inşaat alanı üzerine kurulan Yeni Yaşam Görükle Evleri; Bursa Nilüfer ilçesinde yer alan, Uludağ Üniversitesi ne

YENİ YAŞAM GÖRÜKLE m 2 lik inşaat alanı üzerine kurulan Yeni Yaşam Görükle Evleri; Bursa Nilüfer ilçesinde yer alan, Uludağ Üniversitesi ne YENİ YAŞAM GÖRÜKLE 6.850 m 2 lik inşaat alanı üzerine kurulan Yeni Yaşam Görükle Evleri; Bursa Nilüfer ilçesinde yer alan, Uludağ Üniversitesi ne yakınlığı ve öğrenci kenti imajıyla öne çıkan Görükle bölgesinde,

Detaylı

Kullanılacak tüm malzemeler, TSE normlarında olacaktır.

Kullanılacak tüm malzemeler, TSE normlarında olacaktır. Bu dokümanda FLORYA EKŞİNAR KONAKLARI projesinin mahal listesi tanımlanmaktadır. Mahal Listesi genel tasarım ve uygulama prensiplerini, kullanılacak sistem ve malzemelerin genel hatlarını tariflemektedir.

Detaylı

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada!

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada! Yenı nesil Yasam 4 Yürüyüş mesafesindeki, Alışveriş merkezi, Okulu, Spor tesisi, Hastanesi ve Ulaşım kolaylığı ile... Bağcılar Güneşli de Yeni nesil yaşam merkezi hayata geçiyor! Yaşamınızda isteyeceğiniz

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL TEKNİK ŞARTNAME YAPI GENEL Binada uygulanacak standartlar ve tasarım bileşenleri İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Master Plan El Kitabı nda belirlenen standartlara göre oluşturulacaktır. Ayrıca aşağıdaki

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr 2 Projede kullanılan görseller ve yazılı bilgiler tanıtım amaçlıdır. Türköz İnşaat malzeme ve tasarımda değişikliğe gitme hakkını saklı tutar. Petkim Park ta yaşam devam ediyor...

Detaylı

Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde...

Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde... Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde... Sizi hayalini kurduğunuz eve davet ediyoruz... Değerli dostlarımız. ZEYKO İNŞAAT A.Ş. güvencesiyle Köşk te ilk projemiz olan Zeytinkent Sitesine siz değerli

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

Dört Bir Yanınız Mutluluk

Dört Bir Yanınız Mutluluk Dört Bir Yanınız Mutluluk Arte İnşaat, 2001 yılındaki kuruluşundan bu yana vizyonlarından ödün vermeden, sektörde hızla gelişerek ilerleyen güvenilir ve başarılı bir isim haline gelmiştir. Konut, turizm,

Detaylı

Y e n i k e n t.

Y e n i k e n t. Y e n i k e n t www.turkozinsaat.com.tr www.turkozinsaat.com.tr Yenikent in Yeni Gözdesi... Türköz İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldırım Park; Toplamda. mž arsa üzerine kurulu,.00 mž yeşil alan ve.00

Detaylı

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor.

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. HOŞGELDİNİZ Ordu da standartlar yükseliyor. Şahincili Mahallesi nde inşaatı başlayan FH İnşaat ın Ordu daki ilk konut projesi Beyaz Evler de konforlu bir

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri MODEL: İRİS - 10408-84,50 + 8,50 Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI KABA İNŞAAT

Detaylı

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı TÜRK RİVİERASI ANTALYA Bergama Kralı II. Attalos akıncılara Gidin bana yeryüzünün cennetini bulun der. Akıncılar kralın bu emriyle

Detaylı

MRCN YAPI LANEMA KONUTLARI TEKNİK ŞARTNAME / MAHAL LİSTESİ

MRCN YAPI LANEMA KONUTLARI TEKNİK ŞARTNAME / MAHAL LİSTESİ MRCN YAPI LANEMA KONUTLARI TEKNİK ŞARTNAME / MAHAL LİSTESİ İNŞAAT MRCN YAPI Lanema Konutları projesinin tasarım hesaplarında, ülkemizde yürürlükte olan Türk Standartları ve 2007 Türk Deprem Yönetmeliği

Detaylı

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor www.yesilpark.com.tr YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ YEŞİLPARK HAYATINIZI GÜZELLEŞTİRECEK Sıra Dışı Tasarım, Konfor Ayrıcalık Yeşilpark Modern de Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor Yepyeni Bir Heyecan

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr

www.turkozinsaat.com.tr www.turkozinsaat.com.tr Yenikent in Yeni Gözdesi... Türköz İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldırım Sitesi; Toplamda. mž arsa üzerine kurulu,.00 mž yeşil alan ve.00 mž açık otoparkdan oluşmaktadır.

Detaylı

Huzurlu bir yaşam başlıyor...

Huzurlu bir yaşam başlıyor... Huzurlu bir yaşam başlıyor... ÖZLEDİĞİNİZ HAYAT AYDOS LA, AYDOS HOUSE DA.. Bu katalogta yer alan görseller tanıtım amaçlı olup Metaş Yapım, teknik gereklilikler dahilinde her türlü değişikliği yapma hakkına

Detaylı

İNŞAAT İŞLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

İNŞAAT İŞLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İNŞAAT İŞLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Halkapınar mahallesi 8510 ada 3 nolu parselde yapılacak olan 18 katlı 40.000 m2lik inşaatın sınırları içerisinde mevcutta izne tabi kesimi olan ağaçların sökülmesi, hali

Detaylı

BORDO Lıfe Park G Ü N E S L I

BORDO Lıfe Park G Ü N E S L I BORDO G Ü N E S L I Güneşli de yepye eni bir yaşam merkezi BORDO Sosyal tesisleriyle hayatınıza renk katacak yaşam alanları sizleri bekliyor Çağdaş mimarinin tüm olanaklarıyla Güneşli de özlem duyulan

Detaylı

Antalya Konyaaltı Uluç Mahallesi Denize 3 km. Mesafede Residence Site İçinde Satılık 3+1 ve 4+1 Daireler

Antalya Konyaaltı Uluç Mahallesi Denize 3 km. Mesafede Residence Site İçinde Satılık 3+1 ve 4+1 Daireler Antalya Konyaaltı Uluç Mahallesi Denize 3 km. Mesafede Residence Site İçinde Satılık 3+1 ve 4+1 Daireler Satılık - Residans 65,000 170 m Antalya / Konyaaltı Oda Sayısı : 3 Ertuğrul Artut Telefon 4-59 18

Detaylı

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İşin Adı : KATLI OTOPARK YAPIM İŞİ No İş Grubunun Adı Tutarı 01 INSAAT 1 İNŞAAT İMALATLARI 41.4519 2 KAZI İKSA VE ZEMİN İYİLEŞTİRME 47.0196 -- INSAAT Toplamı 88.4715

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU BASICLINE BASICLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE AÇIK MEŞE DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH ÜSTÜ DENİZ KABUĞU MUM IŞIĞI ISLAK KUM DENİZ KABUĞU

Detaylı

ÇİÇEK APARTMANI. Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan

ÇİÇEK APARTMANI. Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan ÇİÇEK APARTMANI Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan Bu RESİM de Hayatın Renkleri Bir Arada Sabah yürüyüşü yeşillikler içindeki Göztepe Parkında, Bir ertesi sabah 15 km lik bisiklet turu Caddebostan sahil

Detaylı

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR www.yuksekoba.com www.yuksekoba.com BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR Kendine özgü sıradışı tasarımı, projesi ve mekanı ile YÜKSEKOBA RESIDENCE, her anınıza yeni bir boyut kazandıran sosyal imkanları ile

Detaylı

MERKEZ PARK YEL EVLERĠ MAHAL LĠSTESĠ

MERKEZ PARK YEL EVLERĠ MAHAL LĠSTESĠ SİTE GENEL 1. Sitenin ihtiyacı olan güçte elektrik enerjisinin temini ile ilgili altyapı iģleri yapılacak ve besleme hatları çekilecek. Blok giriģleri, blok sahanlıkları, asansörler, çevre aydınlatmaları,

Detaylı

Özel detaylar, pratik çözümler.

Özel detaylar, pratik çözümler. Özel detaylar, pratik çözümler. Modern mimarisi, sosyal tesisleri, güvenliği, otoparkı, doğayla içiçe çevresiyle Ekşinar Konakları; siz ve aileniz için yaşamaya değer bir yer. İhtiyacınızın olan her durumda

Detaylı

yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer.

yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer. yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer. yıllar geçtikçe değeri artan, tüm ihtiyaçlarınızı bir arada bulabileceğiniz, sevdiklerinizle mutlu olacağınız... burası Venara! 422 aile için: mutluluk,

Detaylı

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA H E P H A Y A T I N İ Ç İ N D E 2006 yılından bu yana mutluluk inşa eden Atış Yapı, Yunuseli de hayata ve yatırımınıza değer katmak için şimdi de Yunistar la karşınızda... MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO EĞİTİM BİNASI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO EĞİTİM BİNASI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO EĞİTİM BİNASI MAHAL LİSTESİ KASIM 2010 BODRUM KAT B01 Uygulama Projesi (Mevcut Projesinde B01 olarak numaralandırılmıştır.) DÖŞEME : Döşeme üzerinde bulunan tüm

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HIGHLINE HIGHLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (İKİ STRİP) KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP LAKE BOYALI LAKE

Detaylı