ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU"

Transkript

1 ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

2 Kullanıcı Girişi: Giriş ekranınd sisteme giriş yapılır. dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılarak Sistem Ekranı: Klasörler Dosyalar Geçmiş Dosyalar Kısayollar Medyalar Paylaşım Bildirimler İndirilenler Silinenler Ayarlar

3 1. BÖLÜM - DOSYA İŞLEMLERİ Klasörler Dosyalar 1. DOSYA İŞLEMLERİ 1.1. Klasörler Klasörler Dosyalar Klasörlerin içindeki dosyaları görüntülemek için üzerine tıklayınız Klasör Oluşturma Klasör Oluşturma düğmesine tıklayarak yeni klasör oluşturabilirsiniz.

4 Klasör oluşturduktan sonra klasörle ne tür bir işlem yapacağımızı buradan seçebiliriz. Bunun için klasörün yanındaki İ harfine basarak yapıyoruz Klasör Silme Silmek istediğiniz klasörün yanındaki İ harfine tıklayarak sil seçeneğine tıklayınız.

5 Klasör Yeniden Adlandırma İsmi değiştirmek istediğiniz klasörün yanındaki İ harfine tıklayıp, yeniden adlandır seçeneğini seçip klasöre yeni adını yazınız Klasör Taşıma Taşımak istediğiniz klasörün yanındaki İ harfine tıklayıp, taşı seçeneğini seçiniz.

6 Klasörünüzün taşınmasını istediğiniz klasörü seçip Taşıya basınız DOSYA İŞLEMLERİ Dosya Yükleme Resim ve/veya Video Yükleme düğmesine basarak Cep Telefonunuzda kayıtlı olan herhangi bir Resim ve/veya Video dosyasını sisteme yükleyebilirsiniz. *Web uygulamasına 30MB a kadar olan dosyalar yüklenebilmektedir. Daha büyük boyutlu dosyalarınızı masaüstü uygulamasını kullanarak sisteme yükleyebilirsiniz.

7 Ayrıca Uygulama dışında iken istemiş olduğunuz herhangi bir dosyanızı Cep Telefonunuzun paylaş kısa yolu ile ZirveDrive uygulaması ile paylaşmayı seçersek atabiliriz. Dosya aktarımını ekranda yükleme çubuğundan takip edebilirsiniz Dosya Versiyon İşlemleri Aynı klasör içerisinde aynı ad ve uzantıya sahip olan dosyalar yeni versiyon olarak kaydedilir. Uygulama da her zaman en son versiyon görüntülenir. Önceki versiyonları görüntülemek için Arama kısmında o dosya ismi aranırsa diğer versiyonları da gelir.

8 Dosya Paylaşma Linkle Dosya Paylaşma Paylaşmak istediğiniz dosya da ye tıklayıp açılan pencereden linkle paylaş seçeneğini seçiniz. Açılan pencereden paylaşmak istediğiniz dosya için en fazla indirilebilme limiti, indirebilme süresi (saat) ve şifre bilgilerini girip Link Oluştur düğmesine tıklayınız.

9 Oluşan linki, mail adreslerini ve mesaj içeriğini (isteğe bağlı) girip, Gönder düğmesine tıklayarak, paylaşmak istediğiniz kişilere gönderebilirsiniz. Linki gönderdiğiniz kullanıcı kendisine ulaşan linke tıkladığında eğer şifre vererek oluşturduğunuz bir link ise, indirme işlemini gerçekleştirmek için açılan ekrana şifresini girmelidir.

10 Eğer şifre verilmeden oluşturulan bir link ise indirme işlemi otomatik olarak başlayacaktır. Bütün indirmeler sizin belirleyeceğiniz indirme sayısı ve indirme süresi (saat) ile sınırlıdır. Bu sayı ve süreler aşıldığında indirme işlemi gerçekleştirilemez. Dosyanız başarı ile indirildi. Mesajı geldiğinde dosyanızın indirilme işlemi tamamlanmıştır.

11 Kullanıcılar ile Dosya Paylaşma Sistem üzerindeki kullanıcılar ile dosya paylaşmak için, paylaşmak istediğiniz paylaş seçeneğini seçiniz. dosyaya tıklayıp Açılan ekranda dosyayı paylaşmak istediğiniz kullanıcıları seçiniz ve varsa mesajınızı girerek Paylaş düğmesine tıklayınız.

12 Kullanıcı kutucuğuna tıkladığındaa sistemde kayıtlı olan kullanıcılar liste halinde ekrana gelecektir. Ayrıca kullanıcıların isimlerini yazmaya bağladığınızda filtreleme özelliği ile liste filtrelenecektir. Dosya Paylaşıldı mesajı geldiğinde dosyalarınız paylaşılmıştır.

13 Dosya İndirme Sistemde bulunan dosyalarınızı indirmek için, indirmek istediğiniz dosyanın yanındaki seçeneğine seçiniz Dosya Taşımaa Sistemde bulunan dosyaları taşımak için taşımak istediğiniz dosyanın sağ tarafındaki seçeneğini seçiniz. basıp Taşı

14 Dosya Silme Silmek istediğiniz dosyanın sağındaki tıklayıp sil seçeneğine tıklayınız Arama Klasör İsimlerine Göre Arama Klasör isimlerinde arama yapmak için sağ üst köşede bulunan Dosya İçi düğmesi sol tarafa yaslı ise Klasörlerde arama yapar. Bundann sonra buranın sol tarafındaki Tüm klasörlerde dosya arayın alanına istediğimiz klasör isimlerini yazıp arama yapabiliriz. İçerik Arama Düğmesi

15 Dosyaların İçinde Geçen Kelimelere Göre Arama Dosyaların içinde geçen kelimelere göre arama yapmak için sağ üst köşede bulunan Dosya içi sağ tarafa getirilip yanında bulunann kutucuğa arama yapmak istediğiniz kelime/kelimeleri girip arama tuşuna basarak arama yapabilirsiniz. İçerik Arama Düğmesi

16 2. BÖLÜM - MENÜLER Geçmiş Dosyalar (1. Bölümde anlatılmıştır.) Kısayollar Medyalar Fazlası 2. MENÜLER 2.1. Geçmiş En son işlem yaptığınız dosyaları görüntülemek için Alt Menüde bulunan Geçmiş düğmesine tıklayınız.

17 2.2. Dosyalar Dosyalar 1. Bölümde anlatılmıştır Kısayollar Alt Menüde bulunan Kısayollar düğmesine tıkladığınızda sık kullandığınız klasörleri burada görebilirsiniz. Bu size hızlı erişim imkanı sağlar. Kısayollar İstediğimiz bir klasörü kısa yollarımıza eklemek için Klasör İsminin sağ tarafındaki Kısayol Ekle yi seçmemiz yeterlidir. bastıktan sonra Kısayollara geldiğimizde ise istediğimiz bir klasörü kısayolunu silebiliriz. Bunun için Kısayolu Sil basmamız yeterlidir.

18 2.4. Medyalar Sisteme atmış olduğunuz dosyalar içerisindeki Fotoğrafları, Videoları ve Sesleri bu menü altında toplanmıştır. Buraya girdiğinizde karşınıza alttaki gibi bir seçenek gelir.

19 Fotoğraflar Her bir galeri içerisindeki fotoğraflar arasında geçiş yapabilirsiniz. Bunun için herhangi bir resme tıklamanız yeterlidir. İlgili resmin büyük hali açılacak ve sola veya sağa ekranı kaydırarak resimler arasında geçiş yapabilirsiniz ya da alt tarafta bulunan sağ ve sol oklarla da geçiş yapabilirsiniz Videolar Sisteme atmış olduğunuz dosyalar içerisindeki videoları alt menüde bulunan Medyalar düğmesine tıklayarak videolara tıklanır.

20 Her bir galeri içerisindeki videolar arasında geçiş yapabilirsiniz. Bunun için herhangi bir videoya tıklamanız yeterlidir. İlgili videonun büyük hali açılacak ve oynamaya başlayacaktır. Videolar arasında geçiş yapmak için açılan pencerenin sol alt köşesinde bulunan oklar yardımı ile videolar arasında geçiş yapabilirsiniz Sesler Sisteme atmış olduğunuz dosyalar içerisindeki sesleri alt menüde bulunan Medyalar düğmesine tıklayarak oradan Sesler e tıkladığınızda müzik listeleri halinde görüntüleyebilirsiniz. Sesler bölümündeki bir parçayı dinlemek için herhangi bir müzik parçasına tıklamanız yeterlidir. İlgili parçanın penceresi açılacak ve oynat tuşuna basmanızla parça çalmaya başlayacaktır.

21 2.5. Fazlası Fazlası alanına tıkladığımızda karşımıza Paylaşım, Bildirimler, İndirilenler, Silinenler ve Ayarlar kısımları gelmektedir. Bunlardan hangisine girmek istersek seçtiğimize dokunmamız yeterlidir.

22 3. BÖLÜM - FAZLASI Paylaşım Bildirimler İndirilenler Silinenler Ayarlar 3.1. Paylaşım Menüde bulunan paylaşım düğmesine tıkladığınızda diğer kullanıcılara olduğunuz, size paylaşılmış olan dosyaları ve linkleri görüntüleyebilirsiniz. paylaşmış

23 Benimle Paylaşılan Dosyalar bölümünde; paylaşılan dosyanın ismi, dosya boyutu, paylaşan kişi, paylaşma tarihi ve varsa mesajı ekrandan görüntülenebilir. Paylaştığım Dosyalar bölümünde ise; paylaşılan dosyanın ismi, dosya boyutu, paylaşılan kişi, paylaşma tarihi varsa mesajı ekrandan görüntülenebilir.

24 Linkler düğmesine tıkladığınızda diğer kullanıcılara linkle paylaşmış olduğunuz dosyaları görüntüleyebilirsiniz. Link bölümünde yüklediğiniz dosyanın ismi, boyutu, paylaşım linki, kayıt tarihi, indirme ve toplam indirme hakkı, son indirilebilme zamanı bilgilerine erişebilirsiniz Bildirimler Bildirim ekranında sistem üzerinden size paylaşılan dosyaların bildirimlerini tarih ve saatleri ile birlikte görüntüleyebilirsiniz.

25 3.3. İndirilenler Daha önce indirmiş olduğumuz dosyaları görüntülediğimiz yerdir Silinenler Silinenler düğmesine tıkladığınızda silmiş olduğunuz dosyaları görüntüleyebilirsiniz.

26 Bu alanda silinen dosyanın ismi, dosya boyutu ve son işlem tarihini görüntüleyebilirsiniz. Silmiş olduğunuz dosyaları geri yüklemek için geri yükle düğmesine tıklayabilirsiniz. Geri yüklediğiniz dosya geri yüklemeden önceki klasörüne tekrar yüklenir Ayarlar Ayarlar bölümünde Profil Düzenleme, Giriş Kilidi, Kota Kullanımı, Yasal ve Gizlilik, Uygulama Versiyon ve Çıkış alanlarına erişim sağlayabilirsiniz Profil Düzenleme

27 Profil ekranında Kullanıcı Adı, Ad Soyad, Unvan, E-posta ve Şifre Değiştir ekranları mevcuttur Şifre Değiştir Şifre Değiştir ekranında şifrenizii değiştire bilirsiniz. Şifreniz hakkında olması gerekenler alt bilgi olarak verilmiştir Giriş Kilidi Bu menüde eğer ki siz bu uygulamayı sizden başka birisinin kullanmasını istemiyorsanız. Burada Uygulama Şifresini Kapat kısmı ile açabilir veya Uygulama Şifresini Değiştir ile şifreyi değiştire bilirsiniz. Ya da parmak izi okuyucusunu açmak için Touch ID yi açabilirsiniz.

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi:Giriş ekranınd dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılaraksisteme giriş yapılır. Sistem Ekranı: 4 2 Klasörler Dosyalar

Detaylı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürüm 1.0 Aralık 2015

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürüm 1.0 Aralık 2015 y Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürüm 1.0 Aralık 2015 Bulut Depolama, genel bir terimle "dosya barındırma" hizmeti sunan bir yazılım sistemidir. Bu hizmet sayesinde önemli dosyalarınızı yedekleyebilir veya

Detaylı

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA Google Docs yani Google Dokümanlar hizmeti bir süre önce Google Drive adlı bulut depolama hizmetinin içerisine alındı ve çok daha gelişerek yoluna devam etti. Google

Detaylı

BuluTT Depo Kullanım Kılavuzu

BuluTT Depo Kullanım Kılavuzu BuluTT Depo Sayfa: 1/57 Bu doküman BuluTT Depo nun kurulmasını ve kullanımını tarif etmektedir: BÖLÜM-1: BULUTT DEPO KURULUMU BÖLÜM-2: BULUTT DEPO KULLANIMI BÖLÜM-3: DOSYALARINIZA İNTERNET ÜZERİNDEN ULAŞIN

Detaylı

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğretim Elemanı Yeni. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğretim Elemanı Yeni. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi MEBİS Kullanım Kılavuzu Öğretim Elemanı Yeni 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi İçindekiler 1. Uzem 1. Uzem mebis.medipol.edu.tr adresine girdiğinizde sol alt tarafta bulunan seçeneklerden "Muzem

Detaylı

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen.

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen İçindekiler VeduBox İçeriği- Öğretmen... 3 Ana Sayfa... 3 Takvimim... 4 Takvimim... 4 Akademik Takvim... 4 Derslerim... 4 Ders Profili... 5 İçerik... 5 Duyurular... 7 Ödevler:... 8 Anketler...

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU Üniversitemiz Webmail servisi yenilenmiş olup Roundcube webmail üzerinden servis vermeye başlamıştır. Daha önce kullanılan SquirrelMail servisi https://oldwebmail.cankaya.edu.tr/

Detaylı

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu 2016 Bahar Dönemi İşveren ve İşveren Vekili için İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri e-sertifika Programı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma

Detaylı

BuluthanPS Kurumsal Dosya Paylaşım Uygulaması Kullanım Kılavuzu

BuluthanPS Kurumsal Dosya Paylaşım Uygulaması Kullanım Kılavuzu BuluthanPS Kurumsal Dosya Paylaşım Uygulaması Buluthan PS, Kişisel verilerin güvenli ve verimli bir şekilde saklanmasını, ortak ortamlarda çalıştırılabilmesini ve paylaşılmasını sağlar. Verileriniz, yabancı

Detaylı

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb)

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) İçindekiler EBA Dosya Nedir?... 1 Kimler kullanabilir?... 2 Uygulama Ne işe Yarar?... 2 Sisteme internet üzerinden giriş nasıl yapılır?... 2 Yeni bir klasör

Detaylı

E-Birlik İhracat. Basitleştirilmiş Gümrük Hattı. Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU -

E-Birlik İhracat. Basitleştirilmiş Gümrük Hattı. Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU - E-Birlik İhracat Basitleştirilmiş Gümrük Hattı Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU - İNDEKS: 1. GİRİŞ SAYFASI... 3 2. YENİ KULLANICI HESABI OLUŞTURMA İŞLEMİ... 4 2.1 Kullanıcı Giriş Profili Oluşturma İşlemi...

Detaylı

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğrenci. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğrenci. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi MEBİS Kullanım Kılavuzu Öğrenci 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi İçindekiler 1. Uzem 1. Uzem Seçili haftaya öğretim elemanının eklediği bir canlı ders varsa dersin başlığı üzerine tıklayınız açılan

Detaylı

Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu

Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu Trakya Üniversitesi Web Anasayfası nda Kullanıcı Girişi tıklanır. Karşınıza Tek Noktadan Erişim sağlamak için giriş yapacağınız ekran gelir.

Detaylı

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız.

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 1. Üyelik 1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 2. Belirtmiş olduğunuz e-mail adresine YazBee tarafından gönderilen onay mailini onaylayınız. Doğrudan

Detaylı

Avrasya Üniversitesi. Tuncay AYDEMİR

Avrasya Üniversitesi. Tuncay AYDEMİR Avrasya Üniversitesi Moodle Sistemi Kullanım Klavuzu Hazırlayan Tuncay AYDEMİR Moodle Nedir? Moodle; Öğrenci eğitimci arasında internet ortamında paylaşımların yapılabilmesini sağlayan bir sistemdir. Eğitimci

Detaylı

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar Genel Bilgi

Detaylı

Kayıt Ol menüsüne tıklayınız.

Kayıt Ol menüsüne tıklayınız. Özel Yetenek Sınavı Sistemi Kılavuzu Yeni Online Başvuru Sistemini kullanarak hatasız bir şekilde başvuru yapabilmeniz için aşağıda adımları izleyiniz. 1. Adım : Tarayıcınızın adres kısmına ozelyetenekbasvuru.uludag.edu.tr

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php

Detaylı

Hiperkitap Kullanım Kılavuzu

Hiperkitap Kullanım Kılavuzu Hiperkitap Kullanım Kılavuzu Ana sayfa açıldığında istediğiniz dili sağ tarafta olduğu gibi seçebilirsiniz. Arama çubuğundan istediğiniz yayın için arama yapabilirsiniz. Çıkan sonuç listesinden kitabın

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Bu Eğitim Dokümanı Bilişim Merkezi Modelleme Grubu Öğrencileri Tarafından Hazırlanmıştır. İçindekiler Kurumsal Grup E-Posta Nedir?... 2 Amaçlar... 3 1. Liste Talebinde

Detaylı

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ BAŞARI DESTEK PORTALINA GİRİŞ BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ http://destek.basariticaret.com/ adresine girdiğinizde Şekil 1 deki ekran gelmekte ve kullanıcı kodu ve şifre bölümlerini doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara

Detaylı

SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu

SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1.Bölüm:............................ Programın Amacı ve Size Katacakları 2.Bölüm:........................... Programın Genel Özellikleri 3.Bölüm:............................

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Sisteme Giriş Yapma... 2 Sanal Ders Oluşturma... 3 Sisteme Materyal Yükleme... 13 Sisteme Sanal Ders Videosunu

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara başvuru yapma sürecini anlatan bir

Detaylı

Muş Alparslan Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MŞÜUZEM)

Muş Alparslan Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MŞÜUZEM) Sisteme Nasıl Girebilirim? Muş Alparslan Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemine lms.alparslan.edu.tr adresinden giriş yapılacaktır. Sisteme girildiğinde, kullanıcı adı ve parolanızı girebileceğiniz bir

Detaylı

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi K12Net Veli Yardım Kılavuzu K12Net e Erişim K12Net Erişim Bilgilerini Güncelleme K12Net te Öğrenci Bilgilerini Görüntüleme K12Net Ekran Ara Yüzünü Özelleştirme

Detaylı

ZORLU TESİS YÖNETİMİ A.Ş ZORLU CENTER. İş sağlığı ve güvenliği internet kullanım kılavuzu Güncelleme:

ZORLU TESİS YÖNETİMİ A.Ş ZORLU CENTER. İş sağlığı ve güvenliği internet kullanım kılavuzu Güncelleme: ZORLU TESİS YÖNETİMİ A.Ş ZORLU CENTER İş sağlığı ve güvenliği internet kullanım kılavuzu Güncelleme: 01.01.2018 Sistem isg.zorlucenter.com çalışma onaylarının verildiği, kullanıcı, iş sağlığı ve güvenliği

Detaylı

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz.

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz. LABORATUAR MODÜLÜ GENEL İŞLEYİŞ Meddata laboratuar modülünde hastalarınızı dosya numarasıyla onaylı işlemleri id numarasıyla kolaylıkla erişebilirsiniz. Bunun için ilgili alanlara numaraları girip enter

Detaylı

Tarık TALAN [MOODLE SİSTEMİ TEMEL KULLANIM KILAVUZU]

Tarık TALAN [MOODLE SİSTEMİ TEMEL KULLANIM KILAVUZU] Tarık TALAN [MOODLE SİSTEMİ TEMEL KULLANIM KILAVUZU] İçindekiler Sisteme Giriş... 1 Derslere Erişim... 2 Moodle Etkinliklerine Katılma... 2 Profil Düzenleme... 3 Mesajlar... 4 Sınav Etkinliği... 5 Ödev

Detaylı

İçindekiler. Akıllı Tahta Uygulaması (ATU) Kullanma Kılavuzu. İçindekiler. Bölüm 1: Uygulama Hakkında Genel bilgi 2

İçindekiler. Akıllı Tahta Uygulaması (ATU) Kullanma Kılavuzu. İçindekiler. Bölüm 1: Uygulama Hakkında Genel bilgi 2 İçindekiler 1 İçindekiler Bölüm 1: Uygulama Hakkında Genel bilgi 2 Bölüm 2: Akıllı Tahta Uygulamasının Yüklenmesi Akıllı Tahta Uygulaması nı yükleme 3 Akıllı Tahta Uygulaması nı kaldırma 3 Akıllı Tahta

Detaylı

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler Vodafone Cep Sağlık Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. Sayfa Adı Sayfa Numarası Kullanıcı Girişi 2 Profilim 3 Acil Durum Sağlık Bilgilerim 4 Özlük Bilgilerim 5 Sağlık

Detaylı

NETDİSK Kullanım Kılavuzu

NETDİSK Kullanım Kılavuzu NETDİSK Kullanım Kılavuzu V 3.0., Tarih: 05.05.2014-TTNET A.Ş. 1 Bu döküman NETDİSK in satın alınmasını, aktive edilmesini, kurulmasını ve kullanımını tarif etmektedir: BÖLÜM-1: AKTİVE EDİN BÖLÜM-2: SATIN

Detaylı

NETDİSK Kullanım Kılavuzu

NETDİSK Kullanım Kılavuzu NETDİSK Kullanım Kılavuzu V 5.0., Tarih: 15.05.2015-TTNET A.Ş. 1 Bu döküman NETDİSK in satın alınmasını, aktive edilmesini, kurulmasını ve kullanımını tarif etmektedir: BÖLÜM-1: AKTİVE EDİN BÖLÜM-2: SATIN

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 EPOSTA SİSTEMİNE BAĞLANMA... 3 ESKİ E-POSTLAR... 5 YENİ KİŞİ VEYA GÖREV OLUŞTURMA... 6 MESAJ YAZMA... 6 KİŞİLER...

Detaylı

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Rakiplerinizden bir adım önde olun Profiliniz ile dikkat çekin Performansınızı ölçün İçerik Oturumunuzu açın

Detaylı

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

UYGULAMA YARDIM DOKÜMANI

UYGULAMA YARDIM DOKÜMANI ios UYGULAMA YARDIM DOKÜMANI İçerikler Uygulamaya Giriş... 3 Klasörler... 6 Belge Görüntüleme ve İşlemler... 7 Paraf İşlemi... 7 Red İşlemi... 8 Mobil İmza İşlemi... 8 İlgi ve Ek Görüntüleme... 9 Havale

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠVERSĠTESĠ. BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRE BAġKANLIĞI. AKADEMĠK PERSONEL KĠġĠSEL WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU MUKWEB ĠÇĠNDEKĠLER TABLOSU

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠVERSĠTESĠ. BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRE BAġKANLIĞI. AKADEMĠK PERSONEL KĠġĠSEL WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU MUKWEB ĠÇĠNDEKĠLER TABLOSU MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠVERSĠTESĠ BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRE BAġKANLIĞI AKADEMĠK PERSONEL KĠġĠSEL WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU MUKWEB ĠÇĠNDEKĠLER TABLOSU 1. GENEL BĠLGĠLER... 1 2. Ana Sayfa... 4 3. MukWeb Sayfaları...

Detaylı

HIZLI VE KOLAY TEKLİF OLUŞTURMA ADIMLARI

HIZLI VE KOLAY TEKLİF OLUŞTURMA ADIMLARI HIZLI VE KOLAY TEKLİF OLUŞTURMA ADIMLARI /bimsabiz /bimsa bilgi@bimsa.com www.bimsa.com YARDIM DOKÜMANI İÇERİK SİSTEME GİRİŞ... 1 PAZARLIĞA GİRİŞ... 2 PAZARLIK BİLGİLERİ... 2 TEKLİF GİRİŞİ... 4 Önizleme

Detaylı

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM)

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) http://portal.artuklu.edu.tr Adres: MYO Yerleşkesi, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dâhili:

Detaylı

OYAK YATIRIM FX Meta İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu

OYAK YATIRIM FX Meta İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu İçindekiler: FX Meta İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu 1- Demo Hesap Açılışı 2- Genel Görünüm 3- Alım-Satım İşlemleri 4- Stop-Limit İşlemleri 5- Pozisyon Kapatma 6- Grafiklerin Kullanımı 7- Göstergeler

Detaylı

OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI. Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir.

OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI. Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. http://maltepe.meb.gov.tr/mebpanel adresine giriniz.

Detaylı

BU CİHAZ BİLGİSAYAR BAĞLANTILI SİSTEM OLMAYIP, BAĞLI OLDUĞU BİLGİSAYAR İLE DEVAMLI İLETİŞİM YAPMAMAKTADIR. Mali Onaylı Yazarkasa

BU CİHAZ BİLGİSAYAR BAĞLANTILI SİSTEM OLMAYIP, BAĞLI OLDUĞU BİLGİSAYAR İLE DEVAMLI İLETİŞİM YAPMAMAKTADIR. Mali Onaylı Yazarkasa Hugin ALPHA Alpha ER-425TX ER-350N BU CİHAZ BİLGİSAYAR BAĞLANTILI SİSTEM OLMAYIP, BAĞLI OLDUĞU BİLGİSAYAR İLE DEVAMLI İLETİŞİM YAPMAMAKTADIR. Mali Onaylı Yazarkasa 1 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 Bilgisayar

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI GİRİŞ VE E-İMZA İŞLEMLERİ KLAVUZU BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 Elektronik Belge Yönetim Sistemi ile ilgili her türlü teknik destek için Bilgi İşlem Daire

Detaylı

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Adres : Sanayi Karşısı, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dahili: 3412 ya da 3418 E-Mail

Detaylı

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ AVUKATLAR İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. UETS HESABI OTURUM AÇMA... 3 1.1. E-İMZA İLE UETS OTURUM AÇMA... 3 1.2. TC KİMLİK NO İLE UETS OTURUM AÇMA...

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi KNet Veli Yardım Kılavuzu KNet e Erişim KNet Erişim Bilgilerini Güncelleme KNet te Öğrenci Bilgilerini Görüntüleme KNet Ekran Ara Yüzünü Özelleştirme KNet te

Detaylı

A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu

A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu İçindekiler: 1- Demo Hesap Açılışı (Gerçek Hesap Girişi) 2- Genel Görünüm 3- Alım-Satım İşlemleri 4- Stop-Limit İşlemleri 5- Pozisyon Kapatma 6- Grafiklerin Kullanımı

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

SINAV BAŞVURU KILAVUZU

SINAV BAŞVURU KILAVUZU SINAV BAŞVURU KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum 5. E-Posta Adresimi Unuttum 6. Sisteme Giriş Süreci 1. Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu OPERATÖR SERVİSLERİ Kullanıcı Kılavuzu Versiyon Tarih Yazan Tanım 1.0 01-08-2013 Burcu Kayacık Yalman Turkcell Servisleri 2.0 08-10-2014 Burak Şanlı Vodafone Servisleri 2.1 17-10-2014 Gül GÖNLÜBEYAZ Düzenlemeler

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM) öğrenci ekranlarının kullanımına yönelik yardım içeriği bulunmaktadır.

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ E-POSTA YARDIM BELGESİ

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ E-POSTA YARDIM BELGESİ Zimbra Webmail GENEL ÖZELLİKLER Zimbra yüksek performanslı bir e-posta programı olup, e-posta, adres defteri, takvim, görev listeleri ve web dokümanları gibi özelliklere sahip bir uygulamadır. e-posta

Detaylı

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir.

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Akademik Bilgi Sistemi ne http://mf.nigde.edu.tr/akbis adresinden

Detaylı

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi ne aittir. "Uzaktan

Detaylı

Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi

Detaylı

NPratik Yazılım Kurulum Kılavuzu. Yedekleme İşlemi

NPratik Yazılım Kurulum Kılavuzu. Yedekleme İşlemi NPratik Yazılım Kurulum Kılavuzu Herhangi bir neden ile bilgisayarınızı formatlamadan önce NPratik Yazılım Verilerinizi yedeklemeniz gerekmektedir. Programı ilk defa kuruyorsanız NPratik Yazılım Kurulum

Detaylı

BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı

BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı BIP, BSH Ev Aletleri bayilerinin kullanımı için hazırlanan; mevcut uygulamalara tek ekrandan giriş yapmalarını sağlamak; sıkça kontrol ettikleri Stok Durumu,

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Başvuru Sayfası Kullanım Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Başvuru Sayfası Kullanım Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Başvuru Sayfası Kullanım Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara başvuru yapma sürecini anlatan

Detaylı

MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu 2012

MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu  2012 MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu www.myenglishlab.com/speakout 2012 Tarayıcınızın adres çubuğuna www.myenglishlab.com/speakout yazarak açtığınız sayfada Login butonuna tıklayınız. Daha önceden

Detaylı

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI 2016-2017 ÖĞRETİM YILI İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum 5.

Detaylı

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 1. Özellikler.3 2. Kullanım..3 2.1. Ana Sayfa..5 2.2. Talep Modülü.7 2.3. Takibim Modülü 9 2.4. Takipte Modülü..11 2.5. Silinen Talepler Modülü...11

Detaylı

ÜYE FİRMA İŞLEMLERİ 1

ÜYE FİRMA İŞLEMLERİ 1 1 Hazırlayan Tarih İmza Özge Bakülüer Gözden Geçiren Tarih İmza Devrim Erdönmez Onaylayan Tarih İmza İDARE 2 Revizyon Takip Tablosu Güncel Revizyon Yayımlanma Tarihi Açıklama 1.0 İlk revizyon 3 İÇİNDEKİLER

Detaylı

ecyber Kullanıcı Kılavuzu 1 / 1 1. ecyber hakkında... 1 2. Sistem gereksinimleri:... 2 Donanım:... 2 Yazılım:... 2 3. Kullanım Rehberi...

ecyber Kullanıcı Kılavuzu 1 / 1 1. ecyber hakkında... 1 2. Sistem gereksinimleri:... 2 Donanım:... 2 Yazılım:... 2 3. Kullanım Rehberi... ecyber Kullanıcı Kılavuzu 1 / 1 1. ecyber hakkında... 1 2. Sistem gereksinimleri:... 2 Donanım:... 2 Yazılım:... 2 3. Kullanım Rehberi... 3 İndirme... 3 Sunucu yazılım kurulumu... 3 Kurulum sayfası çıkacaktır...

Detaylı

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon Ecat 8 Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon 2015 01.01 1 Ecat8 Nedir? Firmaların elektronik yedek parça kataloğu ihtiyacını karşılamak için Hakbim Bilgi İşlem tarafından geliştirilmiş ve geliştirilmeye devam

Detaylı

GİB Portal deki Faturaları efinans Portal e Taşıma

GİB Portal deki Faturaları efinans Portal e Taşıma 1 / 15 GİB Portal deki Faturaları efinans Portal e Taşıma Geçmiş dönemden kalan faturalarınızı efinans Portal e yükleyerek efinans ın arşivleme hizmetinden 10 yıl boyunca faydalanabilirsiniz. efinans a

Detaylı

LEARNING MANAGEMENT SYSTEM NASIL KULLANIRIM

LEARNING MANAGEMENT SYSTEM NASIL KULLANIRIM LEARNING MANAGEMENT SYSTEM NASIL KULLANIRIM Erzurum 2012-2013 ÖNSÖZ Bu kitapçık Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezince uzaktan eğitim verecek Öğretim elemanlarının ders içeriklerini

Detaylı

C2C E-PAZARYERİ ENTEGRASYON REFERANS DOKÜMANTASYONU

C2C E-PAZARYERİ ENTEGRASYON REFERANS DOKÜMANTASYONU C2C E-PAZARYERİ ENTEGRASYON REFERANS DOKÜMANTASYONU Mağazalar İçin KMK C2C E-Pazaryeri Entegrasyon Servisleri, Metotları ve Kullanım Örnekleri 29.12.2016 1 Toplu Ürün Yönetimi 3 2 Ürünleri İndirin 5 3

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİ Sisteme Giriş Sisteme http://sinav.anadolu.edu.tr/augis/ linkinden ulaşılmaktadır. Sisteme giriş için T.C. Kimlik Numarası ile şifre istenmektedir. Görevli

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, ağ üzerinden eş zamanlı olmayan öğrenme materyali sunma, sunulan öğrenme materyalini

Detaylı

İdari Birimler Yönetim Paneli Kullanma Kılavuzu Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Web Tasarım Ve Yazılım Birimi

İdari Birimler Yönetim Paneli Kullanma Kılavuzu Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Web Tasarım Ve Yazılım Birimi İdari Birimler Yönetim Paneli Kullanma Kılavuzu Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Web Tasarım Ve Yazılım Birimi Duyurular Nasıl Girilir? Duyuru girmek için ilk olarak İKÇ yönetim panelinden; 1-Kullanıcı adınızı

Detaylı

Öğrenci Kullanım Kılavuzu

Öğrenci Kullanım Kılavuzu Öğrenci Kullanım Kılavuzu Web tabanlı ALMS adresinizden sisteminize web tarayıcınızla (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla, Safari vb.) giriş yapınız. Açılan sayfada gerekli alanlara TC kimlik numaranızı

Detaylı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İ BBBOX Programı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticileri özelinde hayata geçirilmiş, iş takibini basitleştiren, anlık gelişmelerden

Detaylı

Yeni Vision Link Kullanıcı Hesabı Nasıl Oluşturabilirsiniz?

Yeni Vision Link Kullanıcı Hesabı Nasıl Oluşturabilirsiniz? Vision Link te yeni kullanıcı hesabı oluşturmak çok kolay, dilediğiniz çalışanınıza yeni hesap oluşturabilir, kullanılmayan hesapları silebilir, çalışanlarınızın Vision Link i en son ne zaman giriş yaptığını

Detaylı

Windows Live Mail Programı Kurulumu ve Ayarlanması

Windows Live Mail Programı Kurulumu ve Ayarlanması Windows Live Mail Programı Kurulumu ve Ayarlanması MEB in e-posta hizmetine Internet sitesi üzerinden girildiğinde sistemin çok yavaş çalıştığı veya açılmadığı gibi sorunlarla karşılaşılmaktadır. Bu nedenlerle

Detaylı

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ZORUNLU ALICILAR İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. HESAPLARIN AÇILMASI VE AKTİVASYON İŞLEMİ... 3 2. UETS HESABI OTURUM AÇMA... 3 2.1. E-İMZA İLE UETS

Detaylı

UFUK ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ MENDELEY KULLANIM KILAVUZU

UFUK ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ MENDELEY KULLANIM KILAVUZU UFUK ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KÜTÜPHANESİ MENDELEY KULLANIM KILAVUZU Mendeley Nedir? Araştırmacıların araştırmalarını yönetmelerini, düzenlemelerini ve diğer araştırmacılar ile çevrimiçi işbirliği yapmasını

Detaylı

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, Ağ üzerinden eş zamanlı olmayan öğrenme materyali sunma, sunulan öğrenme materyalini

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Öğrenciler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Bir adım önde olma şansınızı arttırın, firma profilinizle alıcıları cezbedin ve performansınızı

Detaylı

Harita Güncelleme MODEL. - Model ; DAİİCHİ üniteye sahip olan TÜM modeller PROSEDÜR. 1. Öncelikle bilgisayarınızdan

Harita Güncelleme MODEL. - Model ; DAİİCHİ üniteye sahip olan TÜM modeller PROSEDÜR. 1. Öncelikle bilgisayarınızdan Harita Güncelleme Bu broşür DAİİCHİ marka Navigasyon ünitesine sahip olan Hyundai modellerimizin, Navigasyon programındaki haritanın güncelleme işleminin nasıl yapılacağı konusunda bilgilendirme amacıyla

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

Vmeet Hızlı Kullanım Kılavuzu Birtel İletişim Teknolojileri

Vmeet Hızlı Kullanım Kılavuzu Birtel İletişim Teknolojileri Vmeet Hızlı Kullanım Kılavuzu Birtel İletişim Teknolojileri İçindekiler Başlarken... 3 Ses ve görüntü ayarları için;... 3 1. Adım Hoparlör Kurulumu:... 5 2. Adım Mikrofon Kurulumu:... 6 3. Adım Kamera

Detaylı

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi K12NET Nedir? K12NET eğitim sistemi içerisinde yer alan tüm yönetici, çalışan, öğretmen, öğrenci ve velilerin dahil olduğu tüm paydaşları tek bir çatı altında birleştiren kurumsal bir Öğrenci Bilgi Sistemidir.

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENME VE İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ moodle2.baskent.edu.tr

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENME VE İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ moodle2.baskent.edu.tr BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENME VE İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ moodle2.baskent.edu.tr Öğrenciler için Kullanım Kılavuzu Eylül 2018 Dr. Öğt. Üyesi Halil Ersoy 1 İÇERİK Sisteme Giriş Ekran ve Menüler Profil Oluşturulması

Detaylı

İçerik Yönetim Paneline Hoşgeldiniz. Bu bölümde sisteme içerik yükleyebilirsiniz. İçerikleri düzenleyebilirsiniz, silebilirsiniz.

İçerik Yönetim Paneline Hoşgeldiniz. Bu bölümde sisteme içerik yükleyebilirsiniz. İçerikleri düzenleyebilirsiniz, silebilirsiniz. İçerik Yönetim Paneline Hoşgeldiniz. Yönetim paneli aşağıdaki modüllerden oluşmaktadır. 1- İçerik Yönetimi 2- Bağlantı Yönetimi 3- Sayfa Yönetimi 4- Mail Bildirimleri 5- Kullanıcı Yönetimi 6- Müftü Bey

Detaylı

MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Muhtarlıklar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanlığı Muhtarlıklar Müdürlüğü MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 2017 İÇİNDEKİLER 1) HABER EKRANI 2)

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Sistemi Genel Bilgi... 2 Giriş İşlemleri... 2 Sınav Seçme... 4 Bina Bilgileri... 5 Bina Ekleme...

Detaylı

Paylaşmak istediğiniz dosyalarınızı veya klasörlerinizi işaretledikten sonra tıklayarak paylaşımdaki bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz.

Paylaşmak istediğiniz dosyalarınızı veya klasörlerinizi işaretledikten sonra tıklayarak paylaşımdaki bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz. 3. Doküman Paylaşma Google Drive, dosyaların, klasörlerin ve Google Dokümanların diğer kişilerle istenilen erişim düzeyinde paylaşılmasına olanak tanır. Google Drive'da, dosyaları, dosyaya ait bir bağlantı

Detaylı

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ HESABI OLUŞTURMA... 3 1.1. E-DEVLET İLE İŞLEM YETKİLİSİ KAYDI OLUŞTURMA...

Detaylı

1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA

1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA 1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA Mardin Artuklu Üniversitesi 2015-2016 güz yarıyıldan itibaren Senato kararı ile üniversitemiz bünyesinde bulunan ön lisans ve lisans programlarında görülmekte olan

Detaylı

KLUPOSTA KULLANIM KILAVUZU

KLUPOSTA KULLANIM KILAVUZU KLUPOSTA KULLANIM KILAVUZU KLUPOSTA, üniversitemizde e-posta işlemlerini daha hızlı ve de sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için tasarlanmış olup, Personel Şifre Sıfırlama ve Öğrenci Şifre Sıfırlama olmak

Detaylı