BAŞKANI ENDER TAŞÖREN

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BAŞKANI ENDER TAŞÖREN"

Transkript

1 CHP YENİ KADIN KOLLARI BAŞKANI ENDER TAŞÖREN CHP Genel Merkezi tarafından atanan CHP Bodrum Kadın Kollarının ilk toplantısı İlçe Binasında düzenlendi. Kadın kolları üyelerinin katıldığı toplantıda CHP Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Belkız Bozacı, MYK üyesi Dr. Bedriye Gürkan, hazır bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Kadın Kolları Başkanlığına atanan Ender Taşören, İl Kadın Kolları Başkanı Belkız Bozacı, Kadın Kollar MYK Üyesi, Dr. Bedriye Gürkan, Hülya Kocadon birer konuşma yaparak 7 haziran da yapılan Milletvekili seçimlerine yönelik aktif çalışma yapacaklarını söylediler. Toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen aşağıdaki açıklamayı yapmıştır. Genel Merkez Kadın Kolları; Merkez Yürütme Kurulu tarafından 25 Ocak 2015 gün ve 17 sayılı toplantısında eski yönetimin tüzük ve yönetmelik gereği düşürülmesi, yerine atanan Kadın Kolları Başkanlığına Ender Taşören ve yeni yönetim kurulu üyeliklerine; Aylin Öcal, Aysun Höbek, Zeynep Tokmak, M. Pınar Koçdemir, Fatma Şahbaz, Semahat Berber, Gülçin Kadıköy, Ayla Güngör atanmıştır. Yeni görevlerinde başarılar dileriz. Geçmiş dönem görev alan Kadın Kolları Başkanımıza ve yönetimine, çalışmalarından dolayı Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Bu değişim bir nöbet değişimidir. Ülkemizin geldiği bu karanlık durumdan kurtulmak için tüm Cumhuriyet kadınlarını partimize davet ediyoruz. Bundan sonraki iktidar yürüyüşüne geçmişte partinin tüm organlarında görev yapmış olan ve yeni göreve gelen arkadaşlarla beraber

2 çalışmaya devam edeceğiz. İlçe Kadın Kolu Başkanı Ender Taşören de yaptığı açıklamasında şunları söyledi.: Değerli Basın Mensupları, CHP Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu tarafından, Bodrum İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atanmış bulunuyorum. Bana bu önemli görevi tevdi eden Merkez Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum. Verilen görevi layıkıyla yapmak partimizin genel seçimlerde başarılı olmasını sağlamak için partili ve katılmak isteyen gönüllü kadınlarımızla en kısa zamanda saha çalışmalarına başlayacağız. Bilindiği üzere ülkemizin içte ve dışta, çok sıkıntılı bir dönem geçirmektedir. Yok edilmek istenen Cumhuriyet değerleri için, aydınlık günler için, birlik ve beraberlik ruhuyla azimle, mücadele etmemiz gerekmektedir. Atatürk İlke ve Devrimlerine sahip çıkarak, ulusal egemenliğe dayalı, tam bağımsız, çağdaş demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyetinin geleceği için herkesi kurucusu olan Cumhuriyet Halk Partimizde buluşmaya davet edeceğiz. Hedefimizin parti programlarımızı ev, ev dolaşıp anlatmak, özellikle kadın hakları, işsizlik, eğitim, sağlık, sosyal yardımlar, çalışanların ve emeklilerin hakları konusunda halkımızı aydınlatmak, üye sayımızı arttırmak ve Bodrum da CHP oylarını zirveye taşımaktır. Bu güne kadar emeği geçen tüm kadın kolu yönetimlerine teşekkür ediyorum. Bu bir nöbet değişimidir. Yine hepimizi el, ele partimizi başarılı kılmak uğrunda hep birlikte azimle çalışacağız. Önemli olan, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olmasıdır. Hepinize çok teşekkür ediyor saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

3 ELEKTRİK KESİNTİSİ AYDEM den yapılan açıklamaya göre 5, 6, 7 Şubat tarihlerinde tesis ve şebeke bakım çalışması nedeniyle; Bodrum Gümbet, Turgutreis ve Yalıkavak ta yapılacak elektrik kesintisi

4 programı şöyle: BBK Milet-Dilek Yarımadası

5 Bisiklet Turu 08 Ocak 2015Pazar Bu tur Milet ten başlayıp Güzelçamlı da bitecektir. Ulaşım olarak otobüs ve kamyon kullanacağımızdan tura katılmak isteyenler CUMA GÜNÜ SAAT a kadar Bahar BULUÇ a ( ) kesin rezervasyon yaptırsın. Turumuz gezi, ter atma amaçlı olup Karina ya kadar düz etap, Dilek Yarımadası bölümünde hafif, tatlı rampalar şeklindedir. Herkesi bekleyeceğimiz, bol soluklanma-dinlenme molalı bir tur olup grup sürüşü yapacağız. Gerektiği yerlerde bisikletten inip rotamıza yürüyerek devam edeceğiz.ulaşım masraflı için 50TL lik ön ödemeyi CUMA GÜNÜ SAAT a kadar Bahar Hanım a yapmış olmalısınız. BBK Turlar Hakkında : BBK Bisiklet Turları Görev Bölümü Kurallar Öneriler Noktalar : 1. Meat Burger & Steak House (Hareket) 2. Milet Tur başlangıç 3. Doğanbey Köyü 4. Karina Öğle yemeği 5. Dilek Yarımadası 6. Güzelçamlı Bodrum a dönüş Tur Başlangıç Yeri & Zamanı : Meat Burger (Hareket-Lütfen 15dk. önce geliniz.) 08 Şubat 2015 Pazar Otobüs ve kamyon saat 7.00 da Turgutreis otogar yanı, Kipa çaprazı Shell benzin istasyonundan hareket edecektir Tur Sorumlusu : Emrah TEZER Hatırlatmalar :

6 Yedek iç lastik, kask, eldiven Kalabalık yer önü geçişlerde birliktelik, Öncü pedalcı arkası sürüş, Artçı pedalcı arkasında kalmamak, Ne hızlı ne de yavaş sürüş, Ön ve arkadaki pedalcıların araç geçişi uyarısı, Bir öndeki ile göz temasında kalma, Mola sonrası düdük sesi ile pedala basmak, Tur sorumlusunu dinlemek, düdük sesine odaklanmak Bakımlı, sorunsuz bisiklet BBK Bodrum Bisiklet Kulübü TYF Yarıyıl Kupası, töreni ile son buldu ödül TYF Yarıyıl Yelken Kupası, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Törene Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da katılarak sporcuların mutluluğunu paylaştı. Bodrum un Yalıkavak Mahallesi nde yapılan ve Bodrum Belediyesinin de destekleriyle düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonunun Yarıyıl Yelken Kupası yarışları, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. 43 kulüpten toplam 363 sporcunun katıldığı yarışlarda sporcular; Optimist, Laser Radial, Laser 4,7 kategorilerinde yarıştı. Büyük bir heyecanın yaşandığı yarışların sonunda dereceye giren başarılı sporcular, milli takım aday kadrosuna da davet edilecek.

7 Önemli olan sağlıklı nesiller yetiştirmek Pazar günü düzenlenen ödül törenine katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Belediye Meclis Üyeleri, sporculara ödüllerini takdim etti. Başkan Kocadon törende yaptığı konuşmada; Bugün burada herhalde biz yöneticilerin en mutlu olduğu anı yaşıyoruz. Kaldırımı, parkı her zaman yaparız ama bu gençlere sağlığı ve sporu aşılayamazsak, gelecekte sağlıksız nesiller yetiştirmiş oluruz. Bunun için ben burada, başta yelken federasyonumuza, eğitmen arkadaşlara ve tabi ki en çok da bu yavrularımıza, gençlerimize sahip çıkan, onlarla beraber gece gündüz mücadeleden asla vazgeçmeyen velilerine teşekkür etmek istiyorum. Minik kardeşlerimiz Bodrum da yarıştılar. Hava şartlarından dolayı biraz aksaklıklar olsa da bugün ödül töreninde yine sizlerle beraberiz. Başta federasyon başkanımız olmak üzere bu yarışları Bodrum da düzenleyen, yarışlara emek veren ve katkı sağlayan herkese ediyorum. Laik Türkiye Cumhuriyeti bayrağını, çok teşekkür uluslararası arenalarda zirvede dalgalandırdığına inandığım çocuklarımıza da başarılar diliyorum. Sizleri Bodrum da ağırlamaktan son derece gururlu ve mutluyum. dedi. Konuşmaların ardından farklı kategorilerde verilen ödülleri alan sporcular, tören sonrası hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Yarışlarda dereceye giren sporcular şöyle: Laser Radial Genel: 1. Yaşar Doğa Arıbaş (İstanbul yelken kulübü) 2.Pınar kaynar (Fenerbahçe) 3.Anıl Çetin (Fenerbahçe) Laser Redial Bayan: 1.Pınar kaynar (Fenerbahçe) 2.Buket aslan (Çanakkale İçdaş Spor Kulübü) 3.Hilal Özsoy (Çanakkale İçdaş Spor Kulübü) Laser Redial Genç: 1.Mehmet Duran Dinç (Galatasaray)

8 2.Özgür Daniel Foster (Gökova Yelken Kulübü) 3.Efe Soysal (Karşıyaka Yelken Kulübü) Laser 4.7 Genel: 1.Onur Cemil Mandalinci (Turgutreis Yelken Kulübü) 2.Toygar Elmas (Göztepe Yelken Kulübü) 3.Niyazi Hasan Bulut (Galatasaray) 4.Barsgan Dökmeci (Marmara Yelken Kulübü) 5.Hasan Nedim İrengün (Fenerbahçe) Laser 4.7 Kızlar: 1.Ecem Elmas (Foça Yelken Kulübü) 2.Asena Darca (Foça Yelken Kulübü) 3.Melike Ece Kırmacı (Samsun Yelken Kulübü) Laser 4.7 Junior: 1.Alp Baltalı (İstanbul Yelken Kulübü) 2.Yılkan Timurşah (Arm Urla Yelken ) 3.Mehmet Karatoprak (İstanbul Yelken Kulübü) Optimist Genel 5: 1.Yiğit Yalçın Çıtak (Turgutreis Yelken Kulübü) 2.Mert Önder (Fenerbahçe ) 3.Atıl Apı (Fenerbahçe) 4.Tansu Emir Şarlak (İstanbul Yelken Kulübü) 5.Efe Tulçalı (Era Bodrum) Optimist Kızlar 3: 1.Zeynep Berin Göl (Marmara Yelken) 2.Özüm Begüm Böke (Fenerbahçe) 3.Ece Asya İkizler (Galatasaray) Optimist Junior 5: 1.Tansu Erin Şarlak (İstanbul Yelken Kulübü) 2.Alev Erkan (Tekirdağ Yelken Kulübü) 3.Umut Kartal (Era Bodrum) 4.Derin Baytur (Karşıyaka Yelken Kulübü) 5.Okyanus Arıkan (Ali Rıza Mete Urla Yelken Kulübü ) Optimist Junior Kız 3: 1.Alev Erkan (Tekirdağ Yelken Kulübü) 2.Okyanus Arıkan (Ali Rıza Mete Urla Yelken Kulübü) 3.Elmas Gül Koca (İskenderun Yelken Kulübü)

9

10 BODRUM MHP YENİ İLÇE BAŞKANI MEHMET TOSUN Milliyetçi Hareket Partisi 8.Olağan Bodrum İlçe Kongresi Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde yapılan seçimleri Mehmet Tosun açık farkla kazandı. İlçe Başkanlığı için Cengizhan Sancar ve Mehmet Tosun beyaz ve mavi liste ile yarıştılar. Kongre sonunda, 260 oy alan Mehmet Tosun, MHP Bodrum İlçe Başkanlığına seçilirken Cengizhan Sancar ın listesi 46 oy aldı. 400 gelenin bulunduğu seçimlerde 306 delege oy kullandı. İlçe Başkanı Adayı olan Cengizhan Sancar ın konuşmasında küçük bir gerginlik yaşandı. CENGİZHAN SANCAR DAN GERGİN KONUŞMA Daha sonra ilçe başkan adayları sırasıyla kürsüye gelerek konuşmalarını yaptı. İlk olarak söz alan Cengizhan Sancar, 30 Mart seçimlerinde MHP lilerin ve Ülkücülerin dışlandığını öne sürdü. MHP nin Bodrum da kazandığı yerel seçim başarısının tek bir kişiye ait olmadığını söyleyen Sancar, Bugünlere kolay gelmedik. Biz 35 bin oy seviyesine bu partiyi hep beraber getirdik. Bazı hatalarımızdan dolayı seçim kaybettik. Bizim partimizin olmazsa olmazlarından olan üç hilali, dokuz ışığı savunan arkadaşları dışladık, dışarıdan insanlara yeşil ışık yakarken, kendi içimizdekilere kırmızı ışık gösterdik dedi. Sancar, MHP nin Belediye Meclis Üyelerini ülkücü olmamakla suçlayınca, salondaki meclis üyelerinin tepkisini çekti. Muhsin Yazıcıoğlu nun 9 kişiyle TBMM yi yönettiğini savunan Sancar a yanıt veren MHP li Hülya Aşkın, Biz de bu meclisi 9 kişi yönetiyoruz diye yanıt verdi. Cengizhan Sancar, partisinin Bodrum Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Tosun un 30 Mart yerel seçimlerinde bozkurt işareti yapmadığını ve ülkücüleri MHP çadırından uzaklaştırdığını iddia ederek, Ülkücü olduğunu deklare edemedin dedi. Tosun ise bunun üzerine ayağa kalkarak bozkurt işareti yaptı.

11 Kürsüye daha sonra Mehmet Tosun çıktı. Konuşması sırasında zaman zaman duygulanan Mehmet Tosun, hem kendi ülkücü ve milliyetçi geçmişini hem de yerel seçim sürecinde yaşananları anlattı. Üniversitenin ilk yılından itibaren ülkücü mücadelenin içinde olduğunu söyleyen Tosun, Cengizhan Sancar ın 30 Mart yerel seçimleri ile ilgili sözlerine de o dönemde yaşananları özetleyerek yanıt verdi. Seçime giderken, Bodrum da MHP in 12 bin oyu olduğunu ve en yakın rakibin oyunun 17 bin, diğerinin ise 40 bin oya sahip olduğunu anlatan Tosun, şöyle devam etti: Biz ne yaptık arkadaşlar. Birlik ve beraberlik içinde, bize inanmış, partimize inanmış arkadaşlarımızı bünyemize katmak suretiyle bir kadro oluşturduk. O dönem, Bodrum da MHP olarak oyumuz yüzde 55 olsaydı, 5 bin de üyemiz olsaydı, bunlara gerek kalmayacaktı. Ama biz yeri geldi, Bodrum ilçe merkezinde sandık görevlisi olarak yazacak arkadaş bile bulamadık. Bu günlere böyle geldik. Yerel seçimlerde yüzde 37 oy aldık. Tabii ki bu oy Mehmet Tosun un oyu değildir. Bu oy bizimle birlikte Türk milliyetçiliği davasına gönül veren arkadaşlarımızın oyudur. Sonuçta seçimi alamadık belki ama kendimizi de ezdirmedik. Tosun un konuşması, salondakiler tarafından ayakta alkışlandı. ASIM BAŞARAN BAŞKANLIĞA VEDA ETTİ Milletvekili seçimleri için Muğla MHP Milletvekili Adayı olacağı kamuoyunda konuşulan ve 15 yıl Bodrum İlçe Başkanlığı görevini yapan Asım Başaran yaptığı duygusal konuşma ile veda etti. MHP 8.Olağan Bodrum İlçe Kongresi ne Muğla MHP Milletvekili Mehmet Erdoğan divan başkanlığında, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Abdullah Çevik, Abdullah Küçükbozbaş delegelerin oy birliği ile divana seçildiler. MHP nin Muğla daki ilçe kongreleri, Bodrum 8.Olağan Kongresi ile sona erdi. MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Cemil Gündüz,

12 ilçe başkanları, Muğla İl Başkanı adayları, milletvekili aday adayları ve partililer ile geçmiş dönem MHP milletvekillerinden Metin Ergun da kongreye katılanlar arasındaydı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Kurula gönderdiği mesajında Değerli dava arkadaşlarım sizleri en kalbi sevgi ve saygılarımla selamlıyor, gururla üstlendiğiniz, heyecanla sahiplendiğiniz, millet ve milliyetçilik davasında üstün başarılar diliyorum. MHP şeref ve şanla perçinlenmiş, yarım asra yaklaşan mazisi ile Türk siyasetinin yüz akı, birlik ve kardeşlik mihferidir. dedi. MEHMET TOSUN : BU SEÇİMİN KAYBEDENİ YOK Saat 17:00 ye kadar süren oy verme işlemi sonunda 400 delegenin 306 sı oy kullandı. MHP Bodrum İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Tosun kendisini kutlayan partililere teşekkür etti. Tosun konuşması sırasında salona gelen davulları gerek yok bu seçimin kaybedeni yok benim için diyerek susturdu. Konuşmasında: Bodrum sevdasına yer olan tek bayrak tek dil tek millet diyen herkesin seçimi. Cengizhan kardeşimi de tebrik ediyorum. O da benim kardeşim. Arkadaşlar bizim bundan sonraki amacımız, sayın başkanımın bıraktığı yerden birlik ve beraberlik içerisinde onunda fahri başkanlığında Milliyetçi Hareket Partisi yoluna devam edecek arkadaşlar. Ama emin adımlarla kurumsallaşarak üye sayısını 3 binlere 4 binlere 5 binlere taşıyarak devam edecek. Hakikaten bu bizim de canımızı yakıyor Cengizhan başkanın şekerinin de yükselmesini ben buna bağlıyorum. Benim partide bir görevim yok. İnşallah göreve başladığımız günden itibaren ilk önce bu partiye yıllardan bu yana gönül vermiş şu anda üyelikleri olmayan arkadaşlarımızdan başlamak üzere hepinizi tüm Bodrumluları hemşerilerimizi MHP ye bekliyoruz. Bodrum un sorunlarına duyarlı ülke meselelerine duyarlı bir MHP olacak. Birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam edeceğiz. Başta kadınlarımızdan gençlerden başlayarak üye sayımızı arttıracağız. Bilgisayarı kullanan, internet i kullanan ama

13 akşam kafası estiği gibi kafasına göre yazı yazan değil, Bodrum a katkı sağlayacak şekilde sosyal medyayı kullanan bir MHP olacak. O yüzden gecenin bir vaktinde kafası estiğinde ya dur Asım başkana bir giydireyim, şu Mehmet Tosun a da bir giydireyim olayı olmayacak. Arkadaşlar birbirimize giydirmenin bir anlamı yok. Biz sizleri seviyoruz. Biz yıllarımızı verdik Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Asım başkan kadın kollarımızla üyelerimizle birlikte. Hep birlikte yürümeye devam edeceğiz. Bu zafer hepimizin. Asım başkanım biz sizi istasyonda indirmiyoruz. İnşallah hep beraber yeni bir trene biniyoruz. O tren içerisinde de MHP yi Bodrum dan başlamak üzere önce genelde sonra yerelde iktidara taşıyoruz. Kimsenin endişesi olmasın. Dedi. Tosun daha sonra mavi listede yer alan ekibi le hatıra fotoğrafı çektirdi. MHP YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ Mehmet Tosun un 18 kişiden oluşan yönetim kurulu asil üyelerinin isimleri şöyle; Ahmet Özkeskin, Cemil Haldız, Osman Bilgin, Saliha Oktay, Engin Galipoğlu, Haşim Işık, Melek Topçu Yılmaz, Orhan Vedat Gürsoy, Nevzat Kamber, Öncel Erkal, Arzu Güzel, Haydar Maden, Ali Çalıkoğlu, Adem Karadaş, Av.Nurseren Güler, Kamil Sezgün, Hülya Yayla, Aydoğan Karakaş.

14 B.B Bodrumspor 2- Muratpaşa Belediye spor 0 Bal ligi 7 inci grup 16 ıncı haftaya lider giren B.B Bodrum spor kendi sahasında Mutratpaşa Belediye spor u 2 gol ile

15 yenerek liderliğini sürdürdü. Karşılaşmanın ilk devresinde konuk Muratpaşa spor kendini gösteremedi.. İkinci yarıya bir eksik sporcu ile başlayan Muratpaşa Belediye spor atak oynamaya başlamasına rağmen golü bulamadı. Karşılaşmada Bodrumspor rakip takıma karşı üstün oyununu 90 dakika boyunca sürdürdü. Metin in 48 ve 64 üncü dakikada attığı gol ile Bodrumspor karşılaşmayı kazanarak taraftarlarını mutlu etti. Muratpaşa sporcuları sert oyunlarının karşılığını iki kırmızı kart görerek aldılar. Stad Bodrum Şehir Stadı Hakemler Eren Türk, Ahmet Ercan, Hasan Bostan, Bodrumspor Tamer Tamince, Süleyman Görgün, Tolga Deniz, Ersel savaş, Onur Algül, Erkan Değişmez, Gökay Yiğit (dk 78 İbrahim Selen ), Metin Telle ( dk 86 Bilal Gündoğdu 0), Agah Oktay Yılmaz, Mehmet Selçuk Adaş (dk 73 Ebubekir <Eroğlu), Burak Emre Kayan Muratpaşa Belediye Spor Sinan Bektaş, Mert Tosun, Ömer Can Aşkın, Hasan Efe, Erkut Yakut, Fatih Nizam, Kaan Şen ( dk 67 Onurhan Şişaneci ), Alican Ersöz, Yunus Balaban ( dk 72 Samet ÖzcAN), İsmail İpek, Atahan Mehmet Köksal ( 78 Mehmet Bige) Sarı Kart

16 B.B Bodrumspor : Gökay, Tolga Ersen Muratpaşa spor Hasan, Erkut, Alican Bilal Kırmızı kart Muratpaşa Murat (ikinci sarıdan kırmızı), Erkut (ikinci sarıdan kırmızı ) Goller B.B Bodrumspor dk 48, 64 Metin

17

BODRUM MHP YENİ İLÇE BAŞKANI MEHMET TOSUN

BODRUM MHP YENİ İLÇE BAŞKANI MEHMET TOSUN BODRUM MHP YENİ İLÇE BAŞKANI MEHMET TOSUN Milliyetçi Hareket Partisi 8.Olağan Bodrum İlçe Kongresi Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde yapılan seçimleri Mehmet Tosun açık farkla kazandı. İlçe Başkanlığı

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

hazırlandı 7 Harika dan birisi

hazırlandı 7 Harika dan birisi Mausoleum un hazırlandı maketi 7 Harika dan birisi Bodrum un tarihi dokusunu ve doğal güzelliklerini yansıtmak için hazırlanan Bodrum Kültür Park projesinde yer alacak olan Mausoleum un minyatür bir çalışması,

Detaylı

Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları sona erdi

Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları sona erdi 420-470 Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları sona erdi Bodrum Belediyesi nin destekleriyle Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından düzenlenen 2016 Türkiye 420-470 Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları Bitez de

Detaylı

CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY

CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY Salih Yanık adaylığını açıkladı. 13 Aralık Pazar günü yapılacak olan Bodrum CHP Gençlik Kolları Seçimi için ikinci olarak adaylığını açıklayan Salih Yanık oldukça

Detaylı

Türkiye Yelken Federasyonu nda yeni başkan Özlem Akdurak olurken, yönetimde Bodrumlu isimlerde yer aldı.

Türkiye Yelken Federasyonu nda yeni başkan Özlem Akdurak olurken, yönetimde Bodrumlu isimlerde yer aldı. TYF DE YENİ DÖNEM Türkiye Yelken Federasyonu nda yeni başkan Özlem Akdurak olurken, yönetimde Bodrumlu isimlerde yer aldı. TYF de 4. Olağan Genel Kurulu nda 214 delegeden 208 i oy kullandı. 3 yıllık mevcut

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ

CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ CESUR ÖNCEL CESUR SİYASET VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTARSANIZ OLUR Cesur Öncel, Bodrum CHP İlçe Başkanlığının Çarşı binasında kalabalık bir katılımcı grubun karşısında CHP Bodrum İlçe Başkan adaylığını açıkladı.

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

122 sporcu ile Ko caeli yer aldı. Kocaeli nin Çayırova bölgesindeki yarışlara yerel kulüplerinin dışında İstanbul ve Yalova sporcu gönderdi.

122 sporcu ile Ko caeli yer aldı. Kocaeli nin Çayırova bölgesindeki yarışlara yerel kulüplerinin dışında İstanbul ve Yalova sporcu gönderdi. Türkiye Yelken Federasyonu 2009 takviminde yer alan Bölge Kupası 1. Ayak Yarışları 23-26 Nisan tarihleri arasında Sinop Kocaeli (Çayırova) Tekirdağ Muğla (Bodrum) Hatay (İskenderun)'da yapıldı. Bölge yarışlarında

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI Sayfa 1 / 5 TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 15-21 HAZİRAN 2015 SİNOP Rank SINIFI YELKEN NO ADI SOYADI DOĞUM TARİHİ 1st OPTİMİST 174 EFE TULÇALI 01.03.2001 E ERA BODRUM YELKEN GEÇİCİ SONUÇLAR OPTİMİST

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ B.B Bodrumspor 2 3 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (xxx), Cemel Alpay (xxx), Murat Şener (xxx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed

Detaylı

TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 14-19 MAYIS 2018 DİDİM / AYDIN OPTİMİST KESİN SONUÇLAR ALTIN GRUBU Rank GRUBU Sa led: 8, D scards: 1, To count: 7, Entr es: 71, Scor ng system: Append x A ADI SOYADI D.

Detaylı

Halit Narin Kupası Yelken Yarışlarını Kazanan Genç Sporcular Belli Oldu

Halit Narin Kupası Yelken Yarışlarını Kazanan Genç Sporcular Belli Oldu Halit Narin Kupası Yelken Yarışlarını Kazanan Genç Sporcular Belli Oldu Türkiye nin en büyük ve en kapsamlı yelken yarışlarından biri olan 9.Halit Narin Kupası yelken yarışlarında kazanan genç yelkencilerin

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

B.B Bodrumspor 2- Muratpaşa Belediye spor 0

B.B Bodrumspor 2- Muratpaşa Belediye spor 0 B.B Bodrumspor 2- Muratpaşa Belediye spor 0 Bal ligi 7 inci grup 16 ıncı haftaya lider giren B.B Bodrum spor kendi sahasında Mutratpaşa Belediye spor u 2 gol ile yenerek liderliğini sürdürdü. Karşılaşmanın

Detaylı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: BODRUMSPOR BÜYÜKŞEHİR 2 2 MANİSA Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER:Halil Sayın (xx), Cemal Alpay (xx), Mustafa Gül(xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR:

Detaylı

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Kocadon ve CHP ye Demir, CHP ye katılan vatandaşlara rozet taktı CHP li Başkan Kocadon: Barışa en yakın parti CHP dir CHP li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

BODRUM DA RECAİ SEYMEN TEKRAR CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

BODRUM DA RECAİ SEYMEN TEKRAR CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ BODRUM DA RECAİ SEYMEN TEKRAR CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ Bodrum CHP ilçe örgütü tarafından düzenlenen ilçe Kongresinde, başkanlığı ve yönetimi seçimini Recai Seymen ve ekibi kazandı. Bodrum Belediyesi Nurol

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

KARADENİZ BÖLGESİ. Sinop taki yarışlara Ankara, Giresun,Samsun, Sinop ve Trabzon dan gelen 26 optimist, 5 Laser 4.7, 9 Laser Radial sporcusu katıldı.

KARADENİZ BÖLGESİ. Sinop taki yarışlara Ankara, Giresun,Samsun, Sinop ve Trabzon dan gelen 26 optimist, 5 Laser 4.7, 9 Laser Radial sporcusu katıldı. Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından düzenlenen Bölge Kupasi 1.Ayak Yarışları 25 27 Nisan 2008 tarihleri arasında Sinop, Çayırova, (Kocaeli), Gemlik (Bursa), Çeşme (İzmir) ve Adana olmak üzere toplam

Detaylı

TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 14-19 MAYIS 2018 DİDİM / AYDIN OPTİMİST KESİN SONUÇLAR GUMUS GRUBU Sa led: 6, D scards: 1, To count: 5, Entr es: 71, Scor ng system: Append x A Rank GRUBU YELKEN ADI SOYADI

Detaylı

BÜYÜLÜ SESİYLE BİRSEN TEZER, ve AYRINTI USTASI SUNAY AKIN BODRUM'DA

BÜYÜLÜ SESİYLE BİRSEN TEZER, ve AYRINTI USTASI SUNAY AKIN BODRUM'DA BÜYÜLÜ SESİYLE BİRSEN TEZER, ve AYRINTI USTASI SUNAY AKIN BODRUM'DA Türkiye nin en değerli caz vokalistlerinden Birsen Tezer, zarif bir vokal, incelikli ve hüzünlü şarkılar ile 5 Şubat 2015 Perşembe gün,

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

MHP DE MEHMET TOSUN BAŞKAN ADAYI

MHP DE MEHMET TOSUN BAŞKAN ADAYI MHP DE MEHMET TOSUN BAŞKAN ADAYI Mehmet Tosun Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı. MHP Bodrum İlçe Teşkilatı nda düzenlenen basın toplantısı ile birlikte 1 Şubat

Detaylı

EMRE KÖROĞLU BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

EMRE KÖROĞLU BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI EMRE KÖROĞLU BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI EMRE KÖROĞLU CHP BODRUM İLÇE BAŞKANLIĞINA YENİLİKÇİ VE BAŞARI ODAKLI BİR SİYASET İÇİN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI Emre Köroğlu 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ

ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ 9 YAŞINDAKİ BEREN, PAPATYA KIZ ADLI HİKAYE KİTABINI ÇIKARTTI Bodrum da ilköğretim öğrencisi 9 yaşındaki Beren Korkmaz, kitap yazdı. Turgutreis Mahallesi ndeki Zeyyat Mandalinci

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN Muğla Gazeteciler Cemiyeti 12. Seçimli Genel Kurulu Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşti. 23 yıldır cemiyet başkanlığını yürüten duayen gazeteci

Detaylı

Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı

Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı 1877 yılında kurulan Bodrum Belediyesini ve Bodrum u yöneten Belediye Başkanlarının gözünden Bodrum un anlatıldığı Bodrum Belediye Başkanları kitabı yayınlandı.

Detaylı

SAMSUN BÖLGESİ. Samsun daki yarışlara Ankara, Giresun, Samsun, Sinop, Rize ve Trabzon'dan 32 optimist, 1 1 Laser 4.7, 7 Laser Radial sporcusu katıldı.

SAMSUN BÖLGESİ. Samsun daki yarışlara Ankara, Giresun, Samsun, Sinop, Rize ve Trabzon'dan 32 optimist, 1 1 Laser 4.7, 7 Laser Radial sporcusu katıldı. Bölge Kupasi 2. Ayak Yarışları, TMOK 100. Yıl Kupası olarak 28-31 Ağustos 2008 tarihleri arasında Samsun, Amasra, Tekirdağ, Karşıyaka ve İskenderun da 479 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. TMOK (Türkiye

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol

Detaylı

Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe

Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe Bodrum Yüzme İhtisas Kulübü nün 4 sporcusu İstanbul da düzenlenen 13+ yaş milli takım seçmelerinde Galatasaray ve Fenerbahçe gibi yüzmede birinciliği bırakmayan

Detaylı

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş HAKEMLER: Levent Aktan (xx), Özgün Karakoçlu (xx), Adem Şahin (xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Metehan (xxx), Erkan (xx), Agah Oktay (xx), Enes (xx), Emrah Kaya (xx)

Detaylı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de 22.11.2017-22:35 Son Güncelleme: 22.11.2017-22:35 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019 a giden yolda dava uğruna daha fazla mücadele edeceğiz

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi 27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi Palmarina Bodrum, Bodrum Belediyesi, TAV, Technogym ve TÜRSAB ana sponsorluğunda; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret

Detaylı

MHP BODRUM DA MİLLETVEKİLİ

MHP BODRUM DA MİLLETVEKİLİ MHP BODRUM DA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI TANITIM TOPLANTISI Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Aday Adayları, Bodrumlu Partililer ile bir araya geldi. 7 Haziran 2015 te yapılacak olan Milletvekilliği

Detaylı

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&İsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI U.R ve BÖLGE YÖNETİMİ YÖNETİM KURULU U.R. BAŞKANI Binota Kalyan BANERJEE 2430 GUVARNÖRÜ Nilüfer İsmail KAHYAOĞLU

Detaylı

Baki olan Rabbimiz ve davamızdır

Baki olan Rabbimiz ve davamızdır Baki olan Rabbimiz ve davamızdır Eylül 26, 2014-2:33:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Yine böyle bir şölenle inşallah, bir gün biz de Sayın Cumhurbaşkanımızın bana tevdi ettiği bu görevi bir başka kardeşimize

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

420 SINIFI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI DERECELERİ

420 SINIFI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI DERECELERİ Yılı İsim soyadı Bölgesi Kulübü Derecesi Yer 2012 İpeknaz Özden İstanbul İstanbul Yelken Kulübü Genel Klasmanda 1 Urla / İzmir 2012 Deniz Gökmeral İstanbul İstanbul Yelken Kulübü Genel Klasmanda 1 Urla

Detaylı

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ ROCK SANATÇISI ÖZLEM TEKİN SEÇİLDİĞİ SANDIK TA OY KULLANMAYA GELMEDİ Bodrum Belediye Meclisinin 7 Mayıs 2015 tarihinde aldığı ve Kaymakamlık Makamınca onaylanan yeni mahallelerde

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

ÖDÜL TÖRENİ BİLGİ FORMU

ÖDÜL TÖRENİ BİLGİ FORMU YARIŞ TARİHİ : YARIŞIN ADI : DÖRDÜNCÜ BEŞİNCİ ÖDÜL TÖRENİ BİLGİ FORMU 13-19 AĞUSTOS 2017 5. URLA ULUSLARARASI BAĞ BOZUMU YARIŞLARI - İGOR'17 ÖDÜL VERİLECEK SPORCULAR,, OPTİMİST - U16 GENEL YAŞAR ALP AKIN

Detaylı

MUĞLA NIN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

MUĞLA NIN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MUĞLA NIN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI CHP MUĞLA MİLLETVEKİL ADAY ADAYI TUFAN ERKAN YAKAR AÇIKLAMASINDA, GEZİ RUHUNUN ve GENÇLERİN SESİ OLACAĞINI SÖYLEDİ Bodrum dan Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili

Detaylı

TYF GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI KUPASI ( JUNIOR )

TYF GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI KUPASI ( JUNIOR ) TYF GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI KUPASI ( JUNIOR ) 15 21 MAYIS 2017 Çeşme İZMİR SONUÇLAR ALTIN 20.05.17 1st JUNIOR 1290 MUSTAFACAN ÖZTUNCEL Sailed: 12, Discards: 2, To count: 10, Entries: 78, Scoring system:

Detaylı

UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK BÖLÜMÜ KAZANAN ADAY LİSTESİ (NORMAL ÖĞRETİM)

UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK BÖLÜMÜ KAZANAN ADAY LİSTESİ (NORMAL ÖĞRETİM) UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK BÖLÜMÜ KAZANAN ADAY LİSTESİ (NORMAL ÖĞRETİM) YERLEŞTİ Mİ SPOR LİSESİ MEZUNU MU? ÖYSP-SP YP Yerleşme Durumu AÇIKLAMA 1 SULTAN DEMİRAYAK 215,146 323,700

Detaylı

25. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ YAZ ÇALIŞMA PROGRAMI

25. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ YAZ ÇALIŞMA PROGRAMI 26. DÖNEM MİLLETVEK ADAY ADAYLIĞI MANİSA SERVİSÇİ ESNAFLARIMIZ İLE İSTİŞARE 02.09.2015 16:50 ANKARA BAŞVURUMUZU YAPTIK 10 30.09.2015 12:10 ŞEHZADELER TOPLANTISI YAPTIK 75 ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞINA

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı SIRA 696 SAYILI KANUN KAPSAMINDA 15/03/2018 TARİHİNDE YAPILAN İŞÇİ STATÜSÜNE GEÇİŞİ YAPACAK PERSONELE AİT UYGULAMALI SINAV

Detaylı

TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 1.BÖLGE (MARMARA BÖLGESİ) ATLETİZM ŞAMPİYONASI 08-10 MART 2015 / ANTALYA ERKEKLER

TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 1.BÖLGE (MARMARA BÖLGESİ) ATLETİZM ŞAMPİYONASI 08-10 MART 2015 / ANTALYA ERKEKLER TÜRKİYE SPORCULAR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 1 MERT URUK KOCAELİ İZMİT ZİHİNSEL ENGELLİLER BECERİ GELİŞTİRME DERNEĞİ MARMARA ERKEK 12 12 YAŞ ALTI DOWN 19.98 1 1 MEHMET CAN TOPAL KOCAELİ YAŞAMA SEVİNCİ ZİH.

Detaylı

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp binasında, futbol şubesinde yapılan değişikler ile ilgili bir basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın açıklamasına Bodrumspor

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ AMP - 11. Sınıf / A Şubesi (MAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANI) Sınıf Listesi 1 18 BARIŞ ÖZ 2 45 YİĞİT BERAT KAYA 3 112 İSA ÖZDAL 4 114 HALİT ARPACI 5 122 VOLKAN KUL 6 141 İSMAİL ERSEZER 7 179 GÖKHAN AYTEKİN 8 206

Detaylı

Eğitim ve Öğretim Yılı Doğancan ÖZCAN Bilgisayar Programcılığı İ.Ö Mert ÖZAY Bilgisayar Programcılığı U.E.

Eğitim ve Öğretim Yılı Doğancan ÖZCAN Bilgisayar Programcılığı İ.Ö Mert ÖZAY Bilgisayar Programcılığı U.E. SIRA NO ÖĞRENCİ NUMARASI 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı ADI SOYADI PROGRAMI 1. 12330304 Doğancan ÖZCAN Bilgisayar Programcılığı İ.Ö. 2. 12330303 Mert ÖZAY Bilgisayar Programcılığı U.E. 3. 12330178 Kardelen

Detaylı

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU AK PARTİ PENDİK İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI 2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU (30 Aralık 2013 29 Mart 2014) Hazırlayan: Ayser SOY Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı (07 Nisan 2014) GİRİŞ Pendik İlçe Kadın

Detaylı

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi : 13.08.2015 Toplantı Sayısı: 32 Sayın Yönetim Kurulu Üyelerine, Fakülte Yönetim Kurulu 13.08.2015 Perşembe günü,

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

TÜRKİYE OPTİMİST TAKIM ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu.

TÜRKİYE OPTİMİST TAKIM ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu. TÜRKİYE OPTİMİST TAKIM ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI 2018 Türkiye Yelken Federasyonu turkiyeyelkenfederasyonu @TurkiyeYelken TYF Yelken TV www.tyf.org.tr TÜRKİYE OPTİMİST TAKIM ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI URLA /

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU BÖLGE KUPASI 1. AYAK YARIŞLARI SONUÇLANDI Bölge Kupası 1. Ayak Yarışları, 22-25 Nisan tarihlerinde Trabzon, Kocaeli/Çayırova, Tekirdağ, İzmir/Urla ve Mersin de gerçekleşti. Trabzon daki yarışlara Samsun,

Detaylı

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi 16 NİSAN 2013 Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi Siyah-beyazlılar, oyunun ilk 30 dakikasında tempoyu yükseltemedi ve organize bir atak geliştiremedi. Devrenin son bölümünde tempo biraz yükseldi. Karşılıklı

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 27 Mart -17 Nisan 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 11-12 Nisan günlerinde Atatürk Olimpiyat Stadı nda İstanbul Ortaokullar Arası Puanlı Atletizm Yarışları yapıldı. Yarışmalara katılan öğrencilerimiz,

Detaylı

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI MHP TURGUTREİS SEÇİM İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI Tosun: Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yarımada nın ikinci büyük beldesi olan Turgutreis te seçim iletişim merkezini

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Yelken Federasyonu lk ziyaret Bodrum Belediyesi ne

Yelken Federasyonu lk ziyaret Bodrum Belediyesi ne Yelken Federasyonu lk ziyaret Bodrum Belediyesi ne Geçtiğimiz ay yapılan seçimlerin ardından Yelken Federasyonu Başkanlığına seçilen Özlem Akdurak, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u başkanlık makamında

Detaylı

Asli Üyelerinin Oy Çoğunluğuyla Yeni Başkan

Asli Üyelerinin Oy Çoğunluğuyla Yeni Başkan Asli Üyelerinin Oy Çoğunluğuyla Yeni Başkan Haber: Kemal Akyer / Fotograflar: Ahmet Tuğ_Yurdakul Kayacan 21 Eylül Cuma günü saat 10:30 da Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu nda yapılan Türkiye Jokey Kulübü

Detaylı

OPTİMİST YARIYIL KUPASI

OPTİMİST YARIYIL KUPASI Sailwave results for OPTİMİST YARIYIL KUPASI at 04-08 ŞUBAT 2014 YALIKAVAK/ MUĞLA 2014 Sayfa 1 / 8 OPTİMİST YARIYIL KUPASI 04-08 ŞUBAT 2014 YALIKAVAK/ MUĞLA OPTİMİST KESİN SONUÇLAR Overall Sailed: 9, Discards:

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

K.MARAŞSPOR ADANA DA MAĞLUP

K.MARAŞSPOR ADANA DA MAĞLUP K.MARAŞSPOR ADANA DA MAĞLUP PTT 1. Lig de son sırada bulunan Kahramanmaraşspor ile düşme hattı içerisinde yer alan Adanaspor un mücadelesinde üç puanı elde eden taraf Adanaspor oldu. Adana 5 Ocak Fatih

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

GRUP. Devam Çizelgesi UYGULAMA OKULU KOORDİNATÖRÜ UYGULAMA SINIFI. ÖĞRETMEN ADAYININ NUMARASI Kübra Nur SAYAN Bircan ÇAM. 1.

GRUP. Devam Çizelgesi UYGULAMA OKULU KOORDİNATÖRÜ UYGULAMA SINIFI. ÖĞRETMEN ADAYININ NUMARASI Kübra Nur SAYAN Bircan ÇAM. 1. Kübra Nur SAYAN Bircan ÇAM Tülay SANCAR Özlem ESEN Yeliz KUMAŞ Kübra TUNCA Vasfiye KALAMAN 7 Mart Ortaokulu Orhun BÜYÜK Şehmuz BULUT Yrd. Doç. Dr. Mustafa CANSIZ Engin SÖNMEZ Murat YÖNDEM (İ.Ö.) Sultan

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI 1 Salahattin KİRİŞ ASİL 2 Sinan TOMBALAK ASİL 3 Alev ANBAR ASİL 4 Mehmet Şafii KARABULUT ASİL 1 Burak YILDIRIM ASİL TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ DOKTORA PROGRAMI 1 Yusuf

Detaylı

TYF GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI KUPASI ( OPTİMİST )

TYF GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI KUPASI ( OPTİMİST ) 18.05.2017 Sailwave results for TYF GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI KUPASI ( OPTİMİST ) at 15 21 MAYIS 2017 Çeşme 2017 TYF GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI KUPASI ( OPTİMİST ) 15 21 MAYIS 2017 Çeşme OPTİMİST SPORCU

Detaylı

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI Okulumuz sportif anlamda 2000 yılında okulumuza beden eğitimi öğretmeni olarak atanan Kubilay KIZILBUĞA ile başlamaktadır. Beden eğitimi öğretmenimizin üstün gayretleriyle

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI Konacık Beldesi sanayi bölgesinde yaklaşık 7 ay önce yapımına başlanan Sariye-Saffet Çebi Cami ibadete açıldı. Bodrum İlçe Müftü Vekili Dursun Boz un kıldırdığı öğlen namazı

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA 2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul da hafta sonunda düzenlenen Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan yarışmalara katılan İZAK sporcusu Fatma Anter

Detaylı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken, Yüzme, Basketbol ve Atıcılık

Detaylı

AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI

AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI AK PARTİ BODRUM İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK, TÜM İLÇE BAŞKANLARINDAN MAKRO PLANLAR İSTEDİ Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, partisinin Bodrum ilçe danışma kurulu toplantısına

Detaylı

VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI

VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI VETERAN ATLETLERDEN SELANİK ÇIKARTMASI Bodrum dan atletlerinde katıldığı Balkan Veteran Atletizm Birliği tarafından düzenlenen ve 21 Eylül e kadar devam edecek şampiyonaya katılacak Türk sporcular, Selanik

Detaylı