3. DİDİM AMATÖR OLTACILAR TURNUVASI KURALLARI 7 MAYIS 2017

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "3. DİDİM AMATÖR OLTACILAR TURNUVASI KURALLARI 7 MAYIS 2017"

Transkript

1 3. DİDİM AMATÖR OLTACILAR TURNUVASI KURALLARI 7 MAYIS Turnuva herkese açıktır. 18 yaş ve üstü her oltacı turnuvaya katılabilir. 18 yaş altı yarışmacılar (15 yaş altı velisiz yarışmacı olamaz) ekte örneği verilen veli izin belgesi ile turnuvaya katılabilirler. Müracaatlar bireysel olarak yapılacaktır ancak aşağıda belirtilen kapsamdaki kişiler yarışmaya katılamaz. Vasıfları tespit edildiği anda Turnuva dan diskalifiye edilirler. 1 ) Ehliyetli veya ehliyetsiz kaptanlar 2 ) Yeşil belge sahibi tekne kullanıcıları ticari av gezi yapanlar 3 ) Kendi teknesi olup ticari avcılık gezi yapan / yaptıranlar 4 ) İnternet ortamında ( Forum Facebook vs. ) Grup kurucuları ve yetkilileri 5 ) 4/2 Numaralı Amatör Amaçlı Su Ürünleri Avcılığının Düzenlenmesi hk. Tebliğ (Bundan böyle Tebliğ olarak anılacaktır.) kapsamında daha önce ceza almış kişiler 2- Turnuva da yalnızca Didim Altınkum Gezi Tekneleri Kooperatifi tarafından belirlenecek olan tekneler kullanılacaktır. Yarışmacıların hangi tekneler ile Turnuvaya katılacağı Turnuva Komitesi tarafından yarışma gününde açıklanacaktır. 3- Turnuvaya, web adresinden online olarak ya da müracaat formunu no'lu telefon numarasına fax ile ya da turnuva@amatoroltacilar.com adresine e-posta yolu ile ya da numaralı WhatsApp hattına başvuru formunun fotoğrafını yollayarak, 1 Nisan Cumartesi günü saat 18:00 a kadar gönderen ilk 200 Amatör Oltacı katılacaktır. İlk 200 müracaattan sonra müracaat etmiş olan ilk 20 oltaci yedek yarışmacı olarak kayıt edilecek ve katılamayan yada diskalifiye olan yarışmacı yerine turnuvaya katılacaklardır. Kayıt ücretinin Bankaya yatırılması ve dekontunun Turnuva Komitesi'ne ulaştırılmasının ardından kayıt gerçekleşecek ve bilgileriniz web sitemizin 'Yarışmacılar' listesinde yer alacaktır. 4- Turnuvaya katılım bedeli oltacı başına 75 TL dir. GARANTİ BANKASI ANT YILERİ KEMER TR İBAN Numaralı hesaba yatırıldığı takdirde başvuru tamamen onaylanmış olacaktır. 1 Nisan 2017 tarihinden sonra yapılacak olan geç kayıt bedeli 85 tl dir. 5- İptal durumunda: 1 Mart'a kadar yapılacak iptallerde başvuru ücretinin %50'si; 1 Mart-1 Nisan tarihleri arasında yapılacak iptallerde başvuru ücretinin %25'i iade edilir. 1 Nisandan sonra yapılan iptallerde iade yapılmaz. Turnuva 200 katılımcı ile sınırlı olduğundan kayıtların konfirme edilmesi kayıt ücretinin ödenmesinden ve gerekli evrakların Turnuva Komitesi'ne ulaştırılmasından sonra yapılacaktır. (Bazı bölgelerde bulunan başvuru merkezlerimizden şahsen başvurularınızı makbuz karşılığı yapabilirsiniz.) 6- Turnuvaya katılacak Amatör Oltacılar 7 MAYIS Pazar günü saat 06:00'da Didim Altınkum İskelesi'nde hazır bulunmak zorundadırlar. Amatör Oltacıların turnuva çantalarını teslim alabilmeleri için Turnuva katılım belgelerini, Katılım bedellerini bankaya yatırmış olan Amatör Oltacıların banka dekontu ile birlikte turnuva komitesine teslim etmek zorundadır.

2 7- Turnuva günü yarışmacılara verilecek turnuva çantalarında bulunan tişört, şapka ve önlüklerin giyilmesi zorunludur. Turnuva bitimine kadar yarışmacılar bu şekilde avlanacaklardır. 8- Yarışma teknelerine biniş esnasında, yarışmacıların beraberlerinde balık ve alkollü içecek tespit edildiği takdirde yarışma dışı bırakılacaklardır. Yarışma süresince ve teknelerinn kıyıya varışına kadar katılımcıların alkollü içecek kullanması yasaktır. 9- Yarışmacılar Saat 07:30'da gerekli malzemelerini hazır etmiş ve teslim almış durumda olacaktır. Aksi takdirde bu saatten sonra eksik işlemi olanlar yerine yedek yarışmacı alınacaktır. Sistemin sağlıklı yürümesi ve gecikme olmaması açısından yarışmacıların disiplinli ve dikkatli olması ricamızdır. 10- Hakemler saat 06:00'da turnuva alanında; Saat 07:00'da Turnuva ya katılacak teknelerde hazır bulunacak ve katılımcıları kontrol ederek teknelere almaya başlayacaklardır. Saat 07:40'da tüm oltacı arkadaşların teknede bulunması gerekmektedir. 11- Yedek oltacı arkadaşlarımız saat 08:00 da teknede olacaklar ve tekneler hakemler onay verdikten sonra hareket edecektir. Tekneler önceden belirlenmiş olan avlanma alanı dışına çıkmayacaklardır. Saat 09:00'da tüm tekneler Turnuvaya aynı anda başlayacaklardır. 12- Turnuvada Amatör Oltacılar sadece tek olta ile avlanabilir. Olta başına iğne sayısı dört (4) adedi geçemez. Oltalar 3 avcı ve bir destek iğnesini geçmeyecek şekilde yapılmalıdır. İğne numarası boyu yarışmacının tercihidir ancak kullanılacak ağırlıklar en az 150 gram ve üstü olmalıdır. Suyun durumuna göre yarışma başlamadan kullanılacak ağırlık hakem heyeti tarafından yarışmacılara bildirilecektir. Tüm yarışmacılar aynı ağırlığı kullanmak zorundadır. Bu ağırlık haricinde takımlar ile avlanılmasına izin verilmeyecektir. 13- Her türlü çapari, bırakma, sürütme ve seğirtme (jig) avı yasaktır. 14- Katılımcılar kendi yemlerini kendileri temin etmek zorundadırlar. Yem cinsi konusunda sınırlama bulunmamaktadır (canlı sübye ve canlı kalamar kullanılması yasaktır). Turnuva esnasında Amatör oltacıların kendi torbaları harici başkasının torbasına balık koyması diskalifiye sebebidir. Her iki amatör oltacı da diskalifiye olacaktır. Hakemlerin o anda diskalifiye etme yetkisi bulunmaktadır. 15- Yarışma süresince yarışma yerinden yemek kahvaltı ve ihtiyaç molası gibi uzun süreli olarak ayrılmak zorunda kalan yarışmacılarr oltalarını suda bırakmayarak çekecekler ve yerlerini öyle terk edeceklerdir 16- Avlanma Yerinden tüm tekneler saat 14:00 da çıpa kaldıracaklar ve en geç 14:30 da Altınkum İskelesi'nde olacaklardır. Turnuva sonunda hakemler Turnuvaya katılan her teknenin ilk 3 kazananı tespit edecek ve kazananları balıkları ve tabloları ile birlikte jüriye getireceklerdir. Jüri tüm teknelerin kazananları arasından ilk 3 kazananı belirleyecek ve ödüller bu sıralama ile verilecektir. Her teknenin birincisine ödül verileceğinden dolayı hakem arkadaşlarımıza karşı anlayışlı ve yardımcı olmanızı rica ederiz.

3 17- Amatör Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 4/2 Numaralı Tebliğde belirlenen boy ve ağırlıktan daha küçük ve her ne cins olur ise olsun 17 cm den küçük balıklar değerlendirmeye alınmayacaktır. Limit altı her tür balık hasar vermeden tekrar denize bırakılacaktır. Limit altı balık tutup, salmayan katılımcı yarışmadan diskalifiye edilecektir. Tebliğde avcılığı serbest bile olsa puanlama tablosundaki "değerlendirmeye alınacak en küçük boy" ölçülerine uymayan balıklar da değerlendirme dışı tutulacaktır. "Değerlendirmeye alınacak en küçük boy" kuralı, balıkların nesillerini sürdürebilmeleri için Turnuva Komitesi tarafından gerekli görülmüştür. Hakem Heyeti tarafından gerçekleştirilecek yarışma öncesi denetimde, yukarıdaki şartlara uymayan veya yarışma anında yapılan ikazlara rağmen şartname harici avlanan yarışmacılar yarıştan diskalifiye edileceklerdir. Başta Kaptan olmak üzere hakem heyeti tarafından yapılacak ve bu şartnamede belirtilmeyen, tüm uyarı ve kararlara katılımcılar itiraz etmeden uymak zorundadır. Yarışmaya katılmayı kabul eden tüm yarışmacılar bu şartnamede yazanları okumuş ve kabul etmiş sayılır. 18- Tebliğ'de belirlenen limitler dahilinde oltacılar kişi başına en fazla 5.00 kg balık tutulabilir. Avlanması yasak türler Tebliğ de belirtilmiştir. Bunlar haricinde tesadüfen oltaya gelen ahtapot - deniz yıldızı - deniz minaresi - kabuklular deniz atı mercan deniz süngeri vs gibi amaç dışı denizel türlerin alıkonması yasaktır. Denize iade edilecektir. 19- Tutulan balıklar hakemler tarafından jüriye teslim edilecektir. Yarışmacıların hakemlere teslim etmediği balıklar puanlamaya giremez, geçerli sayılmaz. 20- Tutulan balıklar Jüriye Balık Teslim Sırasına göre değerlendirilmeye alınır ve değerlendirme sonuçlandıktan sonra balıklar katılımcılara iade edilir. Bununla birlikte dileyen katılımcılar kendilerine iade edilen balıkları DİDİM BELEDİYESİ HUZUREVİ ne gönderilmek üzere Turnuva Komitesince görevlendirilmiş olan arkadaşlara teslim edebilirler. 21- Puan hesaplaması Ağırlık x Tür Puanı = Turnuva Puanı şeklinde hesaplanır. Jüri isterse puanları aynı olan balıkları birlikte tartıp değerlendirebilir. Teknelerin Altınkum İskelesi'nden hareket saati Turnuvanın avlak noktasında başlama saati 09:00 Çıpa Kaldırma (Bitiş) 14.00'dır. 22- Gerektiği durumda kurallar Turnuva Komitesi tarafından değiştirilebilir.

4 MÜRACAAT FORMUNA EK VELİ İZİN BELGESİ 7 MAYIS 2017 Pazar Günü DİDİM-ALTINKUM da düzenlenen Tekneden avlanma yöntemi ile yapılacak olan DİDİM Didim Amatör Oltacılar Turnuvası na Velisi bulunduğum... Katılmasında herhangi bir sakınca yoktur. Turnuva kurallarını okudum ve anladım. Bu kurallara uyacağımızı; kaza hastalık ve benzeri bir durumda Turnuva Yetkilileri ni sorumlu tutmayacağımızı kabul ve taahhüt ederiz. TC KİMLİK NUMARASI DOĞUM TARİHİ ADRESİ EV TELEFONU CEP TELEFONU E POSTA ADRESİ../../2016 İMZA

5 KATILIM FORMU 7 MAYIS 2017 Pazar Günü DİDİM-ALTINKUM da düzenlenen Tekneden avlanma yöntemi ile yapılacak olan 3. Didim Amatör Oltacılar Turnuvası na katılmak istiyorum. Turnuva kurallarını okudum ve anladım. Bu kurallara uyacağımı; kaza hastalık ve benzeri bir durumda Turnuva Yetkilileri ni sorumlu tutmayacağımı kabul ve taahhüt ederim. TC KİMLİK NUMARASI DOĞUM TARİHİ ADRESİ EV TELEFONU CEP TELEFONU E POSTA ADRESİ T-SHIRT BEDENİ SMALL MEDIUM LARGE XLARGE XXLARGE SİSTEMATİK BİR RAHATSIZLIĞINIZ VARMI? SÜREKLİ KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR KAN GRUBUNUZ TELEFON NUMARASI YAKINLIK DERECESİ SAĞLIK İLE İLGİLİ GEREKLİ BİLGİLER (Kalp,Böbrek,Solunum,Diyabet gibi) ACİL DURUMLARDA ULAŞILMASI İÇİN GEREKLİ BİLGİLER N O T : Turnuva ya katılabilmek için ;1 NİSAN 2017 tarihine kadar turnuva@amatoroltacilar.com adresine E-POSTA yada nolu telefona fax çekerek yada numaralı telefona WhatsApp başvuru hattımıza katılım formunun resmini göndererek yapabilirsiniz Lütfen yukarıdaki tablodan TSHIRT bedeninizi yuvarlak içine alınız. Başvuruların saat 08:30-21:00 arası yapılması rica olunur.7 Mayıs turnuva günü katılım formu ve ücretin yattığına dair makbuzun turnuva katılım çantasını alabilmeniz için turnuva heyetine teslim edilmesi zorunludur.../../2017 İMZA

YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: İnsan olmak İster kendisini modern olarak ister postmodern olarak nitelendirelim, sıklıkla insanlığımızı sorguladığımız bir çağdan

Detaylı

13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ

13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ 13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ Yarışma Tarihi : 04 Ağustos 2018 Cumartesi Yer : Çınarlık Meydanı Değirmendere - Gölcük Kocaeli / Türkiye Son Başvuru : 02 Ağustos 2018 Perşembe

Detaylı

Önemli Tarihler. Yarışma Yeri ve Ulaşım. Karamürsel Altın Kemer Plajı Yarışma Konumu İçin Tıklayınız. İletişim

Önemli Tarihler. Yarışma Yeri ve Ulaşım. Karamürsel Altın Kemer Plajı Yarışma Konumu İçin Tıklayınız. İletişim Önemli Tarihler Yarışma Kayıt Son Tarih : 10 Ağustos 2018 saat 23:59 a kadar Kontrol Listesinin yayınlanması : 11 Ağustos 2018 Yarışma Tarihi : 12 Ağustos 2018 Yarışma Yeri ve Ulaşım Karamürsel Altın Kemer

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı: Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 3. ve 4. sınıf ilkokul öğrencilerini

Detaylı

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı. 27 Haziran 2015

2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı. 27 Haziran 2015 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 2.Etap AltınBalta Yarışı 27 Haziran 2015 Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 2.Etap AltınBalta Yarışı, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) himayesinde TYF Pirat Sınıf Komitesi ve İstanbul

Detaylı

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 5.Etap Karamürsel Yelken Kulübü Pirat Kupası 08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 5.Etap Karamürsel YK Pirat Kupası, Türkiye Yelken Federasyonu

Detaylı

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin en önemli etkinliklerinden biri olan Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor

Detaylı

ULUSLARARASI AUDI AQUAMASTERS KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI

ULUSLARARASI AUDI AQUAMASTERS KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ULUSLARARASI KISA KULVAR AQUAMASTERS YÜZME ŞAMPİYONASI 18-21 Mayıs 2016 ULUSLARARASI AQUAMASTERS AÇIK SU MARATONU 22 Mayıs 2016 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA,

Detaylı

İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ

İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ Yarışmalar, Uluslararası Dragon Bot Federasyonu (IDBF) Türkiye Kano Federasyonu standartlarına uygun ekipmanlarla ve yine IDBF nin belirlediği

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı : Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 3. ve 4. sınıf ilkokul öğrencilerini

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI MATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI MATEMATİK TURNUVASI İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI MATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı: Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 4. sınıf ilkokul öğrencilerini bir araya getirerek, gerek öğrenciler gerekse öğretmenler arasındaki

Detaylı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan Denizli Aquatlon yarışları 01-02 Kasım 2014 tarihinde Denizli Pamukkale

Detaylı

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU 2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK FUTBOL PERSONEL TAKIM LİSTESİ 1 2 3 4 5

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ Genel Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2014 TYF Türkiye Pirat Trofesi 5

Detaylı

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Dans sporları yarışmalarının, Türkiye Dans Sporları Federasyonu

Detaylı

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER 1. Pamukkale Belediyesi 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Turnuvası Pamukkale

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU 2018-2019 REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU Fakülte/ Yüksekokul / MYO Adı : Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK SALON

Detaylı

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2017 / İZMİR

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2017 / İZMİR EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2017 / İZMİR YARIŞMA STATÜSÜ 11 km lik Kahraman Şehitlerimiz Adına Şehit Polis Fethi SEKİN Yol Koşusu 01 Mart 2017

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2018 / İZMİR

EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2018 / İZMİR EGE ÜNİVERSİTESİ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ ADINA ŞEHİT POLİS FETHİ SEKİN YOL KOŞUSU 01 MART 2018 / İZMİR YARIŞMA STATÜSÜ 10 km lik Kahraman Şehitlerimiz Adına Şehit Polis Fethi SEKİN Yol Koşusu 01 Mart 2018

Detaylı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2013 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2013 TYF Türkiye Pirat Ligi 5 etaptan oluşan bir şampiyona olarak gerçekleştirilecek

Detaylı

01.09.2012-31.08.2013 tarihleri arasında geçerli olan 2012-2013 sezonu lisans ücretleri aşağıdaki gibidir:

01.09.2012-31.08.2013 tarihleri arasında geçerli olan 2012-2013 sezonu lisans ücretleri aşağıdaki gibidir: Lisans Başvuru Formu 01.09.2012 31.08.2013 tarihleri arasında geçerli olan 2012 2013 sezonu lisans ücretleri aşağıdaki gibidir: YENİ LİSANSLAR : Öğrenci Lisansı (25 yaş ve altı) = 5 TL Normal Lisans =

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı : Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 4. sınıf ilkokul öğrencilerini

Detaylı

GENEL BİLGİLER AİLEMLE İYİLİK PEŞİNDEYİM YARIŞMA YÖNERGESİ

GENEL BİLGİLER AİLEMLE İYİLİK PEŞİNDEYİM YARIŞMA YÖNERGESİ YARIŞMA YÖNERGESİ GENEL BİLGİLER Konu Beklenen Sonuç Amaç Kapsam İçerik Hedef Kitle Son Başvuru zamanı Yarışma Yerleri İyilik Öğrencilerin iyilik hakkındaki bilgileri ve farkındalık düzeyleri artmış olacaktır.

Detaylı

İZVET İZMİR VETERAN MASA TENİSÇİLERİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ EGE FERDİ RATİNG LİGİ TALİMATI

İZVET İZMİR VETERAN MASA TENİSÇİLERİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ EGE FERDİ RATİNG LİGİ TALİMATI İçindekiler Sayfa No. 1.0 Amaç-Kapsam 2 2.0 Tanım 2 3.0 Sorumluluklar -Kısaltmalar 2 4.0 Uygulama 2,3,4.5 Hazırlayan : İzvet Turnuva Tertip Komitesi Onay : Başkan Değişiklik Kayıtları: Yayın No Değişiklik

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 22/02/2017-73775 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENF62K4V* Sayı :18830503-813.03- Konu :Uluslararası Halı Saha Futbol Turnuvası İKTİSAT FAKÜLTESİ

Detaylı

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI YARIŞMA TALİMATI

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI YARIŞMA TALİMATI YarıĢmanın Adı Durgunsu Kano Türkiye Kupası YarıĢma Talimat No DS/01 YarıĢmanın Tarihi 04 06 Ağustos 2017 YarıĢmanın Yeri Eskişehir Tekne Sınıfları

Detaylı

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ SATRANÇ BRANġ AÇIKLAMALARI

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ SATRANÇ BRANġ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresindena47b-5df7-37ff-bdf0-7f27 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresindena47b-5df7-37ff-bdf0-7f27 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresindena47b-5df7-37ff-bdf0-7f27 kodu ile teyit edilebilir. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İmam Hatip

Detaylı

2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası. 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası. 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması

2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası. 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası. 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması 2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası & 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası & 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması Kuşadası/Türkiye 1. Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egeotelekipmanlarifuari.com

Detaylı

İşin Adı/Konusu/Cinsi :1.2. Ünite Gaz Kanalı Ateş Ve İzole Tuğlalarının İmali Ve Eüaş a Teslimi İhalesi Yapılacaktır

İşin Adı/Konusu/Cinsi :1.2. Ünite Gaz Kanalı Ateş Ve İzole Tuğlalarının İmali Ve Eüaş a Teslimi İhalesi Yapılacaktır İhale Şehri :Kütahya İş Şehri :Kütahya Kurum :Eüaş Seyitömer Termik Santralı İşletme Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi :1.2. Ünite Gaz Kanalı Ateş Ve İzole Tuğlalarının İmali Ve Eüaş a Teslimi İhalesi Yapılacaktır

Detaylı

NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI AKIL OYUNLARI TURNUVASI ŞARTNAMESİ

NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI AKIL OYUNLARI TURNUVASI ŞARTNAMESİ NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU AKIL OYUNLARI TURNUVASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI NOTRE DAME

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER RADIAL - LASER 4.7 26 Ocak - 01 ŞUBAT 2015 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 27/12/14 Türkiye Yelken Federasyonunun 2015

Detaylı

Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli

Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası 06-07 Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2013 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ORGANİZASYON Spina Bifida nın önlenmesi ve bu konuda toplumda farkındalık yaratılması amacıyla Türkiye Spina Bifida Derneği yararına İzmir Alaybey Lions

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi Osmangazi Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programında yer alan Federasyon

Detaylı

BURSA ORTAOKULLARARASI MODEL PLANÖR YARIŞMASIŞARTNAMESİ

BURSA ORTAOKULLARARASI MODEL PLANÖR YARIŞMASIŞARTNAMESİ 2019 BURSA ORTAOKULLARARASI MODEL PLANÖR YARIŞMASIŞARTNAMESİ 02-03 MAYIS 2019 GENEL BAKIŞ Dünyada ve ülkemizde hızla önem kazanan İnsansız Hava Araçlarının, insan yaşamının her alanında kullanımı hızla

Detaylı

1. Uygulanacak Kurallar

1. Uygulanacak Kurallar ISTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YELKEN FESTİVALİ 2 3 MAYIS 2018 1. Uygulanacak Kurallar YARIŞ İLANI Yarışlar, Uluslararası Yelken Federasyonu nun (World Sailing) Yelken Yarış Kuralları (RRS) 2017 2020,

Detaylı

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI: İlçe merkezi ve köylerinde bulunan tarihi ve kültürel varlıkların tanıtımı, korunması, gelecek nesillere aktarılması,

Detaylı

T.C. YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI YAHYA AKEL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI YAHYA AKEL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI YAHYA AKEL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ MERSİN-2012 1 MERSİN YAHYA AKEL FEN LİSESİ 2. FEN BİLİMLERİ OLİMPİYATI UYGULAMA KILAVUZU KONU: Mersin geneli İlköğretim okulları 8. sınıflar

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST JUNIOR OPTIMIST, LASER STANDARD - RADIAL - 4.7 22-27 OCAK 2016 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 29/12/15 Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı

Detaylı

KAYSERİ ÇETİN ŞEN BİLİM VE SANAT MERKEZİ ÖZEL YETENEKLİLER V. ULUSAL ROBOT VE TEKNOLOJİ YARIŞMASI LABİRENT ROBOTU (LEGO) YARIŞMASI

KAYSERİ ÇETİN ŞEN BİLİM VE SANAT MERKEZİ ÖZEL YETENEKLİLER V. ULUSAL ROBOT VE TEKNOLOJİ YARIŞMASI LABİRENT ROBOTU (LEGO) YARIŞMASI KAYSERİ ÇETİN ŞEN BİLİM VE SANAT MERKEZİ ÖZEL YETENEKLİLER V. ULUSAL ROBOT VE TEKNOLOJİ YARIŞMASI LABİRENT ROBOTU (LEGO) YARIŞMASI BÖLÜM 1 GENEL KURALLAR Madde 1 (Amaç): Labirentin belirli bir bölgesinden

Detaylı

Robotik Fetih 1453 YARIŞMA ŞARTNAMESİ

Robotik Fetih 1453 YARIŞMA ŞARTNAMESİ Robotik Fetih 1453 YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1) Amaç Yarışmanın amacı İstanbul u fethini robotlar ile sembolik olarak canlandırarak hem karada hem denizde görev yapabilen amfibik otonom robotlar geliştirmektir.

Detaylı

ANTALYA OSB CUP HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ

ANTALYA OSB CUP HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ ANTALYA OSB CUP 2017 2. HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ A. TURNUVANIN AMACI Antalya OSB bölgesinde faaliyet gösteren şirketleri bir araya getirmek, kaynaştırmak ve çalışanlarının spor yaşantılarının

Detaylı

HiF TURNUVALARI TALİMATI

HiF TURNUVALARI TALİMATI TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HiF TURNUVALARI TALİMATI A. BAŞLANGIÇ HÜKÜMLERİ Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye genelinde yürütülecek olan Herkes için Futbol faaliyetleri kapsamında düzenlenecek

Detaylı

RTE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

RTE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ RTE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ 2013 YILI SONBAHAR DÖNEMİ FUTBOL TURNUVASI KATILIM ŞARTLARI VE OYUN KURALLARI Hastanemiz personelleri arasında düzenlenmesi planlanan geleneksel " Sonbahar

Detaylı

NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU AKIL OYUNLARI TURNUVASI ŞARTNAMESİ

NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU AKIL OYUNLARI TURNUVASI ŞARTNAMESİ NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU AKIL OYUNLARI TURNUVASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI NOTRE DAME

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi 15 Temmuz Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egitimbirsen.org adresinden ulaşılabilecektir.

Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egitimbirsen.org adresinden ulaşılabilecektir. Eğitim-Bir-Sen Örgütlenme Temalı 2. Kısa Film Yarışması Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Örgütlenme Temalı 2. Kısa Film Yarışması na başvurular 15 Eylül 2015 tarihinde başlayacaktır. Sendikamız

Detaylı

ÇUBADER 2017/ 3 SURF CASTING VE UZAK ATIŞ YARIŞMASI GENEL VE YARIŞMA KURALLARI

ÇUBADER 2017/ 3 SURF CASTING VE UZAK ATIŞ YARIŞMASI GENEL VE YARIŞMA KURALLARI 1 ÇUBADER 2017/ 3 SURF CASTING VE UZAK ATIŞ YARIŞMASI GENEL VE YARIŞMA KURALLARI 2 Sayın Yarışmacımız, Bildiğiniz üzere ÇUBADER 2013 yılından buyana düzenlediği geleneksel 29 Ekim Cumhuriyet kupası Surf

Detaylı

YARIŞ KURALLARI YARIŞMAYA KATILAN VE KAYIT FORMUNU DOLDURAN TÜM KATILIMCILAR; AŞAĞIDAKİ KURALLARI OKUMAK VE BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR.

YARIŞ KURALLARI YARIŞMAYA KATILAN VE KAYIT FORMUNU DOLDURAN TÜM KATILIMCILAR; AŞAĞIDAKİ KURALLARI OKUMAK VE BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR. YARIŞ KURALLARI YARIŞMAYA KATILAN VE KAYIT FORMUNU DOLDURAN TÜM KATILIMCILAR; AŞAĞIDAKİ KURALLARI OKUMAK VE BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR. GÜVENLİK: 1. Bir yarış ya da antrenman sırasında hasar gören herhangi

Detaylı

2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU

2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU Sayfa1 2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU *TURNUVA 16 TAKIMDAN OLUŞACAKTIR. *TURNUVA 4 TEMMUZ 1 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEKTİR. *MÜSABAKALAR SALI ve PERŞEMBE GÜNLERİ

Detaylı

TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR

TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR 1- MÜSABAKA ADI : Yaz Biatlonu Ferdi Türkiye Şampiyonası ve Kulüpler Türkiye Kupası Yarışmaları 2- MÜSABAKA TARİHİ : 25 26 Ekim 2014

Detaylı

İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT

İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. (İHALE KOMİSYONU) BAŞKANLIĞI NDAN ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. NİN ENA ELEKTRİK ÜRETİM LİMİTED

Detaylı

KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI

KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI Koç Spor Fest Türkiye Üniversiteler Kayak ve Snowboard Şampiyonası 20 Şubat 24 Şubat 2019 tarihleri arasında Erzurum

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI BRANŞLAR BASKETBOL VOLEYBOL - SALON FUTBOLU - MASA TENİSİ TURNUVA PROGRAMI Kayıt İçin Son Tarih : 15 Ekim 2014 Çarşamba Kura Tarihi : 20 Ekim 2014 Pazartesi

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI 26-29 Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programı nda yer alan CUMHURİYET Bayramı Bölge Kupaları

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Optimist ve Laser Türkiye Şampiyonası

Detaylı

Dragon Boat. OYUNLAR WEB SİTESİ www.corporategames.com.tr. 6-7-8 Eylül 3 FİRMA ADI SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ E-MAIL TEL CEP FAKS ÜNVAN

Dragon Boat. OYUNLAR WEB SİTESİ www.corporategames.com.tr. 6-7-8 Eylül 3 FİRMA ADI SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ E-MAIL TEL CEP FAKS ÜNVAN 6-7-8 Eylül 3 Dragon Boat FİRMA ADI Baskılı materyallerde, internette ve basında görünmesini istediğiniz şekilde yazılmalıdır. SORUMLU İSİM İŞ ADRESİ Resmi Kullanım içindir. LOG FIN CA CHK PRO FILE TEL

Detaylı

2018 TYF TÜRKİYE PİRAT ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI. Türkiye Yelken Federasyonu.

2018 TYF TÜRKİYE PİRAT ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI.   Türkiye Yelken Federasyonu. 2018 TYF TÜRKİYE PİRAT ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu turkiyeyelkenfederasyonu @TurkiyeYelken TYF Yelken TV www.tyf.org.tr 2018 TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE PİRAT ŞAMPİYONASI

Detaylı

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ Sayfa : 1/5 TURNUVA YÖNETMELİĞİ TY.2012.02 YAYIN NO: 01 YAYIN TARİHİ: 21.03.2012 Hazırlayan : Teknik Kurul Onay : Başkan Değişiklik Kayıtları: Yayın No Değişiklik Tarihi Değişiklik Kapsamı 01 21 / 03 /2012İlk

Detaylı

ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI ÜNYE TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Ünye Triatlonu, 20-22 Temmuz 2018 tarihlerinde Ordu-Ünye de yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ KATEGORİLER

Detaylı

BERK TUĞRA ÇALIŞKAN SATRANÇ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2. ELO SATRANÇ TURNUVASI YÖNERGESİ

BERK TUĞRA ÇALIŞKAN SATRANÇ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2. ELO SATRANÇ TURNUVASI YÖNERGESİ BERK TUĞRA ÇALIŞKAN SATRANÇ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2. ELO SATRANÇ TURNUVASI YÖNERGESİ İLİ İZMİR İLÇESİ KONAK YARIŞMANIN ADI Berk Tuğra Çalışkan Satranç Spor Kulübü Derneği 2.Elo Satranç Turnuvası BAŞLAMA-BİTİŞ

Detaylı

YARIŞ İLANI. 26.04.2013 Cuma gününe kadar: TAYK Ataköy Marina Sahil Yolu 34158 Ataköy Tel : 0 212 560 56 55-560 56 95 Fax: 0 212 560 56 16

YARIŞ İLANI. 26.04.2013 Cuma gününe kadar: TAYK Ataköy Marina Sahil Yolu 34158 Ataköy Tel : 0 212 560 56 55-560 56 95 Fax: 0 212 560 56 16 YARIŞ İLANI 1.YARIŞIN ADI: TAYK SPORTBOATS KUPASI 2. TARİH: 28.04.2013 - Pazar 3. EV SAHİBİ: TAYK 4. SEKRETERLİK: Kalamış Yelken Kulübü dersanesi 26.04.2013 Cuma gününe kadar: TAYK Ataköy Marina Sahil

Detaylı

BİLGİ VE GENEL YETENEK YARIŞMASI

BİLGİ VE GENEL YETENEK YARIŞMASI BİLGİ VE GENEL YETENEK YARIŞMASI Sınav Başvuru Süresi 20 OCAK 2016 29 ŞUBAT 2016 Sınav Tarihi ve Saati OTURUMLAR BAŞLANGIÇ SAATLERİ SINAV TARİHİ 1. SEANS 10.00 06 Mart 2. SEANS 14.00 2016 GRUPLAR ERCİYES

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ

ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ Konu: Hayata Dair 1 - KONU VE AMAÇ ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2011 yılı fotoğraf yarışmasının konusu Hayata

Detaylı

TÜM AKIL ve ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE Q-BITZ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ Türkiye Q- Bitz Şampiyonası

TÜM AKIL ve ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE Q-BITZ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ Türkiye Q- Bitz Şampiyonası YARIŞMA ADI 2019 Türkiye Q- Bitz Şampiyonası BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ 27-28 Nisan 2019 TURNUVA YERİ BURSA SON BAŞVURU TARİHİ 12 NİSAN 2019 1- GENEL HÜKÜMLER 2-1.1.Yönerge, 2018-2019 etkinlik döneminde yapılacak

Detaylı

BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI )

BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI ) BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI ) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Balıkesir Aquatlon Yarışı 24 Ağustos2014

Detaylı

T.C. KADIKÖY BELEDİYESİ 18. KADIKÖY TÜRK SANAT MÜZİĞİ BESTE (ŞARKI) YARIŞMASI-2019 ŞARTNAME SON MÜRACAAT TARİHİ: 10 NİSAN 2019

T.C. KADIKÖY BELEDİYESİ 18. KADIKÖY TÜRK SANAT MÜZİĞİ BESTE (ŞARKI) YARIŞMASI-2019 ŞARTNAME SON MÜRACAAT TARİHİ: 10 NİSAN 2019 GÖNÜLLÜ MERKEZİ 18. KADIKÖY TÜRK SANAT MÜZİĞİ BESTE (ŞARKI) YARIŞMASI-2019 ŞARTNAME SON MÜRACAAT TARİHİ: 10 NİSAN 2019 Tel: 0216 346 71 71-0216 346 57 57 - GSM: 0532 323 72 34 nesibe.musevitoglu@kadikoy.bel.tr

Detaylı

Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi

Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi YARIŞMA ADI: Meyveler Çiçek Açtı konulu Fotoğraf Yarışması YARIŞMANIN KONUSU: Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi fotoğraf ile anlatabilmek

Detaylı

TÜRKİYE AÇIKDENİZ YARIŞ KULÜBÜ Turkish Offshore Racing Club

TÜRKİYE AÇIKDENİZ YARIŞ KULÜBÜ Turkish Offshore Racing Club TAYK / ÇARŞAMBA AKŞAMI KUPASI YARIŞI YARIŞ İLANI 30 MAYIS 2007 1. UYGULANACAK KURALLAR Yarışlar, Uluslararası Yelken Federasyonu (ISAF) Yelken Yarış Kuralları (RRS) 2005-2008, Türkiye Yelken Federasyonu

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI DENİZ VE KIYI HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNCE TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAVİ BAYRAK SLOGANINI BELİRLİYOR SLOGAN YARIŞMASI

Detaylı

TÜM AKIL ve ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE EQUILIBRIO ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ Türkiye Equilibrio Şampiyonası

TÜM AKIL ve ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE EQUILIBRIO ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ Türkiye Equilibrio Şampiyonası YARIŞMA ADI 2019 Türkiye Equilibrio Şampiyonası BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ 27-28 Nisan 2019 TURNUVA YERİ BURSA SON BAŞVURU TARİHİ 12 NİSAN 2019 1- GENEL HÜKÜMLER 1.1.Yönerge, 2018-2019 etkinlik döneminde yapılacak

Detaylı

2. KONU: Karikatür Yarışmasının Konusu ENGELLERİ KALDIRALIM dır.

2. KONU: Karikatür Yarışmasının Konusu ENGELLERİ KALDIRALIM dır. 2016 YILI BASIN YAYIN HALKLA İLİŞKİLER VE MUHTARLIKLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI TANITIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ENGELSİZ İZMİR 2016 ULUSLARARASI KONGRESİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN ENGELLERİ KALDIRALIM KONULU

Detaylı

Optimist Türkiye Takım Şampiyonası 18-20 Eylül 2014 Bodrum/Muğla Yarış İlanı

Optimist Türkiye Takım Şampiyonası 18-20 Eylül 2014 Bodrum/Muğla Yarış İlanı Optimist Türkiye Takım Şampiyonası 18-20 Eylül 2014 Bodrum/Muğla Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan OPTIMIST TÜRKİYE TAKIM ŞAMPİYONASI, 18-20 Eylül 2014

Detaylı

Yeter ki Sen Hayal Et Yarışması Nedir?

Yeter ki Sen Hayal Et Yarışması Nedir? Yeter ki Sen Hayal Et Yarışması Nedir? Avukat stajyerlerinin sosyal sorumluluk konusunda bilinçlenmelerini,düşünmelerini ve harekete geçmelerini sağlamak,vizyonlarını genişletip motive ederek başarıyı

Detaylı

SİLAH TAMİR YERİ AÇMA SINAV TALİMATI

SİLAH TAMİR YERİ AÇMA SINAV TALİMATI SİLAH TAMİR YERİ AÇMA SINAV TALİMATI 1. Sınav Takvimi 29 Eylül 2017 :Sınav başvurusu için son tarihtir. Bu tarihten sonra sistem kapatılacağından, il emniyet müdürlüğünce müracaat kabul edilmeyecek ve

Detaylı

25-27 OCAK 2018 (ALANYA) BEDENSEL ENGELLİLER TÜRKİYE YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ

25-27 OCAK 2018 (ALANYA) BEDENSEL ENGELLİLER TÜRKİYE YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ 25-27 OCAK 2018 (ALANYA) BEDENSEL ENGELLİLER TÜRKİYE YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ Müsabakanın Adı Müsabaka Yeri 2019 TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ (ALANYA)

Detaylı

2016 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 1.ETAP FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ PİRAT KUPASI Nisan 2016

2016 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 1.ETAP FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ PİRAT KUPASI Nisan 2016 2016 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 1.ETAP FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ PİRAT KUPASI 09-10 Nisan 2016 Yarış İlanı 2016 Türkiye Pirat Ligi 1.Etap Fenerbahçe S.K. Pirat Kupası, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) himayesinde

Detaylı

Mazeret Sınavlarının Uygulanması

Mazeret Sınavlarının Uygulanması Mazeret Sınavlarının Uygulanması 1 Geçerli bir mazereti sebebiyle merkezi sınava giremeyen öğrenciler için önceden belirlenen bir hafta sonunda mazeret sınavı yapılacaktır. Merkezi sınava giremeyen öğrencilerden

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TURKISH SAILING FEDERATION

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TURKISH SAILING FEDERATION BÖLGE KUPASI YARIŞLARI 08-12 Nisan 2015 YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Bölge Kupası Yarışları, 08-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Alanya Yat ve Yelken

Detaylı

Fenerbahçe Yelken - TYF İstanbul Trofesi 1. Ayak Yelken Yat Yarışı

Fenerbahçe Yelken - TYF İstanbul Trofesi 1. Ayak Yelken Yat Yarışı Fenerbahçe Yelken - TYF İstanbul Trofesi 1. Ayak Yelken Yat Yarışı 1.uygulanacak kurallar -Uluslararası Yelken Federasyonu(ISAF) Yelken Yarış Kuralları (RRS) 2013-2016 -ISAF Özel Açıkdeniz Yönetmeliği

Detaylı

2015 ANTALYA LİONS KULÜBÜ SATRANÇ TURNUVASIYÖNERGESİ

2015 ANTALYA LİONS KULÜBÜ SATRANÇ TURNUVASIYÖNERGESİ İli Antalya İlçe Merkez Yarışma Adı Başlama-Bitiş Tarihi 01-02-03 Mayıs2015 2015 Antalya Lions Kulübü Satranç Turnuvası Son Başvuru Tarihi 30Nisan 2015 Saat:17:00 Düşünme Süresi 60 +30 Organizasyon Ödüller

Detaylı

14-15Temmuz/July Ödül / Prize TL

14-15Temmuz/July Ödül / Prize TL 14-15Temmuz/July Ödül / Prize 25.000TL www.cyprusoffshorefishing.com GOLD SPONSOR GOLD SPONSOR GOLD SPONSOR GOLD SPONSOR GOLD SPONSOR SILVER SPONSOR SILVER SPONSOR SILVER SPONSOR SILVER SPONSOR SILVER

Detaylı

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU TÜRKİYE PAİNTBALL LİGİ 2016 YILI 2.AYAK NEVŞEHİR-KOZAKLI LİG KUPASI MÜSABAKA REGLAMANI

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU TÜRKİYE PAİNTBALL LİGİ 2016 YILI 2.AYAK NEVŞEHİR-KOZAKLI LİG KUPASI MÜSABAKA REGLAMANI 1. MÜSABAKA TAKVİMİ YARIŞMANINADI TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU TÜRKİYE PAİNTBALL LİGİ 2016 YILI 2.AYAK NEVŞEHİR-KOZAKLI LİG KUPASI YARIŞMANIN YERİ KOZAKLI FUTBOL SAHASI / NEVŞEHİR YARIŞMANIN

Detaylı

ÇUBADER 2016/ 5 SURF CASTING VE UZAK ATIŞ YARIŞMASI GENEL VE YARIŞMA KURALLARI

ÇUBADER 2016/ 5 SURF CASTING VE UZAK ATIŞ YARIŞMASI GENEL VE YARIŞMA KURALLARI 1 ÇUBADER 2016/ 5 SURF CASTING VE UZAK ATIŞ YARIŞMASI GENEL VE YARIŞMA KURALLARI HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENEN YARIŞMAMIZ BU YIL BAHÇE PLAJI / KARATAŞ TA YAPILACATIR. DERNEĞİMİZ PRENSİP OLARAK ŞİMDİYE

Detaylı

ÖZEL ENVAR ORTAOKULU BURSLULUK SINMAVI ŞARTNAMESİ

ÖZEL ENVAR ORTAOKULU BURSLULUK SINMAVI ŞARTNAMESİ ÖZEL ENVAR ORTAOKULU BURSLULUK SINMAVI ŞARTNAMESİ A. AMAÇ: Özel Envar Ortaokulu nda 2016-2017 Eğitim Öğretim döneminde burslu okuyacak öğrencileri belirlemek. B.BURSLULUK SINAVI ŞARTLARI 1.Bu sınav, Özel

Detaylı

KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI KUŞADASI TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Kuşadası Triatlonu, 10-12 Ağustos 2018 tarihlerinde Aydın-Kuşadası ında yapılacaktır. YARIŞMA BİLGİLERİ

Detaylı

2014 ANTALYA SLALOM YARIŞI

2014 ANTALYA SLALOM YARIŞI 2014 ANTALYA SLALOM YARIŞI 23.11.2014 ASN Onay No : 2014/1411-AMSY.1 Onay Tarihi :14.11.2014 Antalya Slalom Yarışı www.amk.org.tr Sayfa 1 EK KURALLAR 1. PROGRAM Kayıtların Açılması : 17/11/2014 Pazar :

Detaylı

Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit

Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit 2. ART NICOMEDIA ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit 1 - KONU VE AMAÇ: Fotoğraf yarışmasının amacı; Amatör veya profesyonel fotoğrafçıların, kendi pencerelerinden

Detaylı

EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI

EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI EĞİRDİR TRİATLONU YARIŞMA TALİMATI Türkiye Triatlon Federasyonu nun 2018 faaliyet takviminde yer alan Eğirdir Triatlonu, 31 Ağustos -02 Eylül 2018 tarihlerinde Isparta - Eğirdir de yapılacaktır. YARIŞMA

Detaylı

İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Federasyonumuzun 2015 faaliyet programında yer alan İzmir Duatlonu 07-08 Mart 2015 tarihinde İzmir ilinde İnciraltı Kent ormanı mevkiinde yapılacaktır. İZMİR DUATLONU (PUANLI)YARIŞMA

Detaylı

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI 2007 AMAÇ Türk denim sektörünün dünya pazarındaki payını arttırmak ve global markalarla rekabet edebilmek genç ve özgür tasarımlarla mümkündür. Ülkemizi

Detaylı

Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması

Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması Konu: Kültürel Miras ve Korumacılık tır. Yan Tema: Ustaya Saygı dır. Yarışmanın Amacı: Tüm Dünyanın ortak sorumluluğunda olan somut miras

Detaylı

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü 1 İŞYERİNDE PSİKOLOJİK TACİZ (MOBBİNG) KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KONUSU: İşyerlerinde bir veya birden fazla kişi tarafından diğer kişi ya da kişilere yönelik gerçekleştirilen, belirli bir süre sistematik

Detaylı

FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI

FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI MÜSABAKA YÖNETMELİKLERİ VE OYUN KURALLARI Amaç Madde 1- Bu yönetmeliğin amacı FKMD AKPORT LOJİSTİK Halı Saha Turnuvasında oynanan tüm Halı Saha Futbol Müsabakalarının

Detaylı

ÇUBADER 2017/ 3 SURF CASTING VE UZAK ATIŞ YARIŞMASI GENEL VE YARIŞMA KURALLARI

ÇUBADER 2017/ 3 SURF CASTING VE UZAK ATIŞ YARIŞMASI GENEL VE YARIŞMA KURALLARI 1 ÇUBADER 2017/ 3 SURF CASTING VE UZAK ATIŞ YARIŞMASI GENEL VE YARIŞMA KURALLARI 2 Sayın Yarışmacımız, Bildiğiniz üzere ÇUBADER 2013 yılından buyana düzenlediği geleneksel 29 Ekim Cumhuriyet kupası Surf

Detaylı

GEBZE EMLAK KONUTLARI ORTAOKULU 3. MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

GEBZE EMLAK KONUTLARI ORTAOKULU 3. MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AMAÇ GEBZE EMLAK KONUTLARI ORTAOKULU 3. MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Türk milli eğitim sisteminin amaçları doğrultusunda İlkokul 4. Sınıf ve Ortaokul 5. sınıf öğrencilerinin bilgiye ulaşabilmek için;

Detaylı

1. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası

1. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası 1. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası & 2. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası Kuşadası/Türkiye 1. Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egeotelekipmanlarifuari.com adresinden ulaşabilirsiniz. 2.

Detaylı