Çırağan Living History

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Çırağan Living History"

Transkript

1 Çırağan Living History

2 Çırağan Palace Kempinski İstanbul a hoşgeldiniz. Osmanlı sultanlarına ev sahipliği yapmış olan Çırağan Sarayı, ihtişamını günümüzde de benzersiz atmosferiyle devam ettiriyor. Çırağan Palace Kempinski, misafirlerine Türk konukseverliğini, lüks ve kişiye özel hizmet anlayışıyla birleştirerek sunuyor. Hoşgeldiniz Welcome Welcome to the imperial Çırağan Palace Kempinski Istanbul. This former residence of Ottoman Sultans retains its one-of-a-kind glory in our present day. Çırağan Palace Kempinski offers the perfect combination of renowned Turkish hospitality, luxury and exclusive personalised services.

3 Heyecan verici, yaşayan tarih Çırağan Sarayı, ismini Fatma Sultan ın sarayın bahçelerinde düzenlediği meşale şenliklerinden alıyor. Çırağan Farşça da ışık anlamına geliyor. Saltanatın ülkeyi terk etmesinden seneler sonra bu göz kamaştırıcı sarayın kapıları, ihtişamına uygun bir şekilde restore edilerek Kempinski tarafından 1991 de tekrar açıldı. Vibrant, living history Çırağan is the Persian word for light. The word soon became synonymous with the Palace when Fatma Sultan began organising torch-lit celebrations, called Çırağan Festivals, in the Palace gardens. Years later, after the Sultans left this residence, Kempinski lovingly restored it to its former grandeur and opened its doors in 1991.

4 İstanbul Boğazı nda bir başyapıt Sarayın mimari ihtişamı ile lüks otel konforunu birleştiren Çırağan Palace Kempinski, 282 oda, 20 süit ve Saray bölümünde bulunan 11 süit dahil 313 oda ile konuklarını ağırlıyor. Merkezi konumdaki otelden hava alanı transferleri ve şehir turları lüks araçlar, tekne ve helikopter ile sunuluyor. Masterpiece on the Bosphorus Combining the architectural grandeur of the Palace with the modern comfort of a deluxe hotel, the Çırağan Palace Kempinski offers a resort ambience in the heart of the city with 313 rooms; including 282 rooms, 20 suites and 11 suites in the imperial Palace section. Airport transfers and city tours by limousine, boat, helicopter and luxurious van are all available.

5 Nefes kesen manzara ve konfor Konuk odaları ve süitlerde lüksü ve zarafeti birleştiren imkanlar ve yüksek teknolojiye sahip donanımlara Boğaz ın büyüleyici manzarası eşlik ediyor. Indulge in comfort across from breathtaking views Complementing the stunning views of the Bosphorus, the exquisite guest rooms and suites all provide a relaxing atmosphere, with a vast array of in-room features and state-of-the-art technological amenities.

6 İstanbul un tatlı çekim noktası Leziz kontinental kahvaltı büfesi ile özel hamur işleri, çörekler ve mini sandviçler eşliğinde servis edilen akşamüstü çayının yanı sıra sunduğu tartlar, pastalar ve çikolatalarla, Boğaz ın kıyısındaki Gazebo Lounge günün her saati için keyifli bir seçim. A sweet attraction in Istanbul Featuring a delicious continental breakfast buffet as well as a tantalising mix of cakes, tarts and chocolate goods, Gazebo Lounge is a genuine pastry heaven that offers high tea served on a three-tier stand with classic finger sandwiches, scones and an array of afternoon pastries alongside a magnificent Bosphorus view.

7 Boğaz a karşı gün boyu lezzet şöleni Laledan Türk ve dünya mutfaklarından özel olarak seçilmiş tatlar ve Çırağan ın klasik spesiyalleriyle muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde konuklarına rafine bir yemek deneyimi vaat etmenin yanı sıra her gün sunduğu açık büfe kahvaltı ve zengin Pazar brunchı ile sabahlara da keyif katıyor. All-day dining by the Bosphorus Laledan offers a daily buffet breakfast, a sumptious Sunday brunch and a large array of international comfort food alongside renowned regional specialties and famed classics of the Çırağan Palace for a wholesome dining experience right beside the Bosphorus.

8 Hakiki Osmanlı mutfağının zirvesi Ödüllü Tuğra Restaurant & Lounge, Çırağan Sarayı nın büyülü atmosferinde canlı Türk müziği eşliğinde konuklarına klasik Osmanlı mutfağından seçkin tatlar sunuyor. Ultimate Ottoman dining experience The award-winning Tuğra Restaurant & Lounge offers an extensive selection of sumptuous dishes from Ottoman cuisine in the regal surroundings of the Çırağan Palace, accompanied by live traditional Turkish music.

9

10 İlkbahar, yaz, sonbahar, kış Bosphorus Grill keyifli yaz akşamlarına eşsiz lezzetler katmak isteyen konuklarını Boğaz ın kıyısında ağırlıyor. Çırağan Bar ve yemyeşil bahçe içinde konumlanan Le Fumoir yoğun geçen günü noktalamak için ideal seçimler. Spring, summer, autumn, winter On lovely summer nights, Bosphorus Grill offers tantalising tastes right by the water. Çırağan Bar and the stylish Le Fumoir, located in the lush garden of the palace, are great choices to leave a hectic day behind.

11 Toplantı ve davetler Uluslararası toplantılara, konferanslara ve büyüleyici sosyal aktivitelere ev sahipliği yapan Çırağan Palace Kempinski, ileri teknoloji ile donatılmış toplantı salonlarında kusursuz hizmetiyle 10 kişiden kişiye günümüzün en görkemli davetlerine ev sahipliği yapıyor. Meetings and banquets Whether it be for business or social gatherings, the Çırağan Palace Kempinski is proud to provide today s most illustrious meeting venues, equipped with state-of-the-art technology and legendary Kempinski service for 10 to guests.

12 Gerçek sarayda masalsı bir düğün... Boğaz ın tam yanı başında sarayın ihtişamı ile efsaneleşen terasta ya da kristal avizelerle aydınlanan görkemli salonlarda... Profesyonel davet yetkilileri ile tüm detayları düşünülerek masalsı bir düğün planlanıyor. A fairy tale wedding in the Palace On the legendary terrace facing the marvelous Bosphorus, or in enchanting Palace event halls illuminated by crystal chandeliers An experienced wedding planner is ready to attend to every detail of a spectacular wedding celebration.

13 Boğaz ın serin esintisi eşliğinde benzersiz bakımlar Sanitas tarafından yönetilen Çırağan Palace Kempinski Spa, spor ve sağlık hizmetlerini lüks ve konforlu bir ortamda buluşturuyor. Doğal formüller ve seçkin ürünlerle uygulanan bakımlar, spa deneyimini bambaşka bir boyuta taşıyarak tazelik hissi yaratıyor. Unique treatments amid the warm breeze of the Bosphorus Çırağan Palace Kempinski Spa managed by Sanitas is where fitness meets wellness. This is the ultimate destination for natural remedies and fresh treatments with exclusive products, all offered in a relaxing and luxurious ambience.

14 Bilgi/Information Airport ADRES / ADDRESS Çırağan Caddesi No.32 Beşiktaş İstanbul Turkey TELEFON / TELEPHONE FAKS / FAX reservationoffice.ciraganpalace@ kempinski.com WEB ULASIM / BY PLANE İstanbul Atatürk Havaalanı Şehir merkezine 24 km. uzaklıktadır. İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı Anadolu yakasında, Taksim den 50 km. uzaklıkta bulunmaktadır. Istanbul Atatürk International Airport Located 24 km (15 Miles) west of Istanbul city centre. Istanbul Sabiha Gökçen International Airport Located on the Anatolian shore of İstanbul, 50 km (31 Miles) from İstanbul city centre.

15 For information and reservations: CALL TOLL-FREE Austria, Belgium, Denmark, France, Germany, Italy, The Netherlands Norway, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom ALTERNATIVE RESERVATION NUMBER GDS CHAIN CODE: KI Australia: Brazil: Canada: Northern China: Southern China: Hong Kong: Japan: North America: Singapore:

Belek. Living history. For further information and reservations: www.kempinski.com. Call Toll-Free:

Belek. Living history. For further information and reservations: www.kempinski.com. Call Toll-Free: Belek Living history Download Brochure / Broşür İndir For further information and reservations: Call Toll-Free: +800 426 313 55 Austria, Belgium, Denmark, France, Germany, Italy, Norway, Spain, Sweden,

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GÜNÜNÜZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Mutlu bir beraberliğe adım attığınız bugün, hayatınızın en mutlu günü ve böylesine özel günler, en özel organizasyonları hak

Detaylı

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING HAYATINIZIN EN MUTLU GÜNÜNÜ SWISSÔTEL THE BOSPHORUS, ISTANBUL FARKIYLA YAŞAYIN... ENJOY THE HAPPIEST DAY OF YOUR LIFE WITH THE PRIVILEGE OF SWISSÔTEL

Detaylı

Çırağan Sarayı... Çırağan Palace...

Çırağan Sarayı... Çırağan Palace... Çırağan Sarayı... Çırağan Palace... Bir kent simgesi olan Çırağan Palace Kempinski İstanbul, şehirdeki en saygın ve lüks etkinliklere, toplantılara ve düğünlere ev sahipliği yapmaktadır. Oldukça romantik

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GECENİZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Rüya gecesi yalnızca birkaç saat sürer ama ardında günler hatta aylar süren bir hazırlık dönemi vardır. Swissôtel The Bosphorus,

Detaylı

TEK YATAK ODALI SÜİT / ONE BEDROOM SUITE Boğaz manzarası ve ayrı yatak odası. 66 m 2 / Straight Bopshorus view and separate bedroom. 66 sqm.

TEK YATAK ODALI SÜİT / ONE BEDROOM SUITE Boğaz manzarası ve ayrı yatak odası. 66 m 2 / Straight Bopshorus view and separate bedroom. 66 sqm. Bir zamanlar Osmanlı Sultanları na ev sahipliği yapmış olan Çırağan Sarayı, İstanbul Boğazı kıyılarındaki muhteşem konumuyla her zaman misafirlerin ilk tercihi olmuştur. Rönovasyon sonrasında iç dekorasyonun

Detaylı

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN InterContinental İstanbul; yeni yılı sevdiklerinizle, geceye özel nefis menüler eşliğinde, sıcacık ve konforlu bir ortamda eğlenerek

Detaylı

Çırağan Sarayı... Çırağan Palace...

Çırağan Sarayı... Çırağan Palace... Çırağan Sarayı... Çırağan Palace... Bir kent simgesi olan Çırağan Palace Kempinski İstanbul, şehirdeki en saygın ve lüks etkinliklere, toplantılara ve düğünlere ev sahipliği yapmaktadır. Oldukça romantik

Detaylı

YENİ YILIN BÜYÜSÜ HILTON DA THE MAGIC OF NEW YEAR AT THE HILTON

YENİ YILIN BÜYÜSÜ HILTON DA THE MAGIC OF NEW YEAR AT THE HILTON YENİ YILIN BÜYÜSÜ HILTON DA THE MAGIC OF NEW YEAR AT THE HILTON YENİ YILA EN ŞIK MERHABA İÇİN HILTON ETKİNLİKLERİ 62 yıldır şehrin en prestijli kutlamalarına ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Yeni

Detaylı

Şu anda İstanbul un eşsiz tarihi dokusunun, Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri ile harmanlandığı çok özel bir mekândasınız. Nola, tarih ve kültür

Şu anda İstanbul un eşsiz tarihi dokusunun, Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri ile harmanlandığı çok özel bir mekândasınız. Nola, tarih ve kültür Şu anda İstanbul un eşsiz tarihi dokusunun, Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri ile harmanlandığı çok özel bir mekândasınız. Nola, tarih ve kültür başkenti olarak kabul edilen İstanbul da yaklaşık 1200

Detaylı

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO Gazimağusa ya 15 dakika, Ercan Havaalanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 4 Villa, 9 Bungalow Suit, 18 Garden Standart, 53 Bungalow Standart,

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ. Welcome. Turkey s. Most Elegant. Ramada Plaza Hotel

TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ. Welcome. Turkey s. Most Elegant. Ramada Plaza Hotel TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ Welcome to Turkey s Most Elegant Ramada Plaza Hotel KUSURSUZ HİZMET URBAN HOSPITALITY İlbak Holding'in turizm alanındaki ilk projesi olan Ramada Plaza

Detaylı

Yemek Sanatı Crafted Dining

Yemek Sanatı Crafted Dining JW Marriott Ankara Kızılırmak Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:1 Söğütözü, Ankara, Turkey Tel +90 312 248 88 88 Fax +90 312 248 88 99 jwmarriottankara.com Yemek Sanatı Crafted Dining Şehrin En İyi Eti! Dinlendirilmiş

Detaylı

Business & Accommodation

Business & Accommodation www.cityhotelankara.com Business & Accommodation www.cityhotelankara.com www.cityhotelankara.com Business & Accommodation Başkentde merkezi bir konumda olan City Hotel, Cumhurbaşkanlığı Köşküne, iş ve

Detaylı

O Gün. mutluluğa. ömür boyu sürecek. adım atacaksınız

O Gün. mutluluğa. ömür boyu sürecek. adım atacaksınız O Gün ömür boyu sürecek mutluluğa adım atacaksınız H er detay beklentilerinizin üzerinde karşılanırken size sadece hafızanızda ömür boyu tazeleğini koruyacak anıların yaratılacağı O gün ün keyfini sürmek

Detaylı

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek...

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle Evet demek... The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek... Hayalinizdeki düğün ister bir kır düğünü olsun, ister ihtişamlı bir balo... The Marmara Collection, en mutlu gününüzü benzersiz

Detaylı

Lokasyon - Location. Bağdat Caddesi / Street 4 km. Boğaziçi Köprüsü / Bridge 7 km

Lokasyon - Location. Bağdat Caddesi / Street 4 km. Boğaziçi Köprüsü / Bridge 7 km Lokasyon - Location Harita - Map Ulaşım - Transportation Yerleşim Planı Lay Out Bağdat Caddesi 4 km Kadıköy 5,5 km Boğaziçi Köprüsü 7 km Beşiktaş 10 km Taksim 11 km Üsküdar 11,5 km Fatih Sultan Mehmet

Detaylı

HILTON İSTANBUL BOSPHORUS TOPLANTI SALONLARI HILTON ISTANBUL BOSPHORUS MEETING ROOMS

HILTON İSTANBUL BOSPHORUS TOPLANTI SALONLARI HILTON ISTANBUL BOSPHORUS MEETING ROOMS HILTON İSTANBUL BOSPHORUS TOPLANTI SALONLARI HILTON ISTANBUL BOSPHORUS MEETING ROOMS Hilton İstanbul Bosphorus şehrin en büyük etkinliklerine ve kongrelerine ev sahipliği yapmış 3000 kişi kapasiteli Hilton

Detaylı

HILTON ISTANBUL KOZYATAGI

HILTON ISTANBUL KOZYATAGI HILTON ISTANBUL KOZYATAGI istanbul A HOŞ GELDiNiZ HILTON ista N BU L KO ZYATAĞ I KISACA Hilton Hotels & Resorts markasının Anadolu Yakası'ndaki ilk Hilton oteli 47'si Executive, 23'ü Suit 320 Misafir Odası

Detaylı

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13 Türkiye'de tatilde seçici ve lüksü tercih edenler için mimarisinden konaklama seçeneklerine kadar ihtişamı yaşatan Elit Oteller de bulunuyor. Bu oteller, 24 saat boyunca yüksek kalitede, kusursuz hizmet

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN InterContinental İstanbul; yeni yılı sevdiklerinizle, geceye özel nefis menüler eşliğinde, sıcacık ve konforlu bir ortamda eğlenerek

Detaylı

Yeni Hayatınıza İlk Adımı Birlikte Atalım TAKE THE NEXT STEP TO YOUR NEW LIFE WITH US

Yeni Hayatınıza İlk Adımı Birlikte Atalım TAKE THE NEXT STEP TO YOUR NEW LIFE WITH US Yeni Hayatınıza İlk Adımı Birlikte Atalım TAKE THE NEXT STEP TO YOUR NEW LIFE WITH US www.lionehotel.com.tr Böyle Özel Bir Güne, Böyle Bir Atmosfer Yakışır! A Great Atmosphere For A Special Day! Heyecanı

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN InterContinental İstanbul; yeni yılı sevdiklerinizle, geceye özel nefis menüler eşliğinde, sıcacık ve konforlu bir ortamda eğlenerek

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

On-line Contact Address Kavaklıdere Mh., Tunus Caddesi No:20, Ankara

On-line   Contact Address Kavaklıdere Mh., Tunus Caddesi No:20, Ankara On-line Contact info@hotelmidas.com +90 312 424 01 10 Address Kavaklıdere Mh., Tunus Caddesi No:20, 06680 Ankara MİDAS HOTEL, Ankara Tunus caddesi`nde bulunan, kusursuz hizmetiyle yüzünüzü gülümsetecek

Detaylı

The President Hotel. Istanbul, Turkey. Each Best Western branded hotel is independently owned and operated.

The President Hotel. Istanbul, Turkey. Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. The President Hotel Istanbul, Turkey Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. Best Western Plus The President Hotel de Romantik Evet Hayatınız boyunca unutamayacağınız ve gülümseyerek

Detaylı

S P R I N G / İ L K B A H A R T H E A R T O F T A S T E L E Z Z E T S A N A T I

S P R I N G / İ L K B A H A R T H E A R T O F T A S T E L E Z Z E T S A N A T I 2019 SPRING/İLKBAHAR T H E A R T O F T A S T E L E Z Z E T S A N A T I TASTES OF SPRING BAHAR LEZZETLERİ NEW SEASON NEW INSPIRATIONS BEST#CONRADMOMENTS EVER! LOBBY LOUNGE & BAR MANZARA RESTAURANT SUMMIT

Detaylı

Retaj Royale Istanbul

Retaj Royale Istanbul Retaj Royale Istanbul Dünyaya Hoşgeldin Diyoruz We Welcome the World Dünyanın kesiştiği noktada, meşhur Arap misafirperverliği ile Türk zarafeti ve geleneklerinin harmanlandığı bu göze çarpıcı otantik

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Pheri Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Marmara da ay ışığında dans Pheri Yatçılık adından sıkça söz ettirmiş ve dizayn ödülü almış tekneleriyle, İstanbul Boğaz'ının eşsiz güzelliğini

Detaylı

THE BOSPHORUS CLUB THE BOSPHORUS CLUB

THE BOSPHORUS CLUB THE BOSPHORUS CLUB THE BOSPHORUS CLUB THE BOSPHORUS CLUB THE BOSPHORUS CLUB ın ayrıcalıklı dünyasına hoş geldiniz! Yıl boyu kullanabileceğiniz, size ve sevdiklerinize özel restoran, spa, konaklama ve pek çok ayrıcalığın

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

The Grand Tarabya, ihtişamlı geçmişini, 21. yüzyıl teknolojisi ve 5 yıldızlı lüks hizmet anlayışıyla buluşturuyor.

The Grand Tarabya, ihtişamlı geçmişini, 21. yüzyıl teknolojisi ve 5 yıldızlı lüks hizmet anlayışıyla buluşturuyor. The Grand Tarabya, ihtişamlı geçmişini, 21. yüzyıl teknolojisi ve 5 yıldızlı lüks hizmet anlayışıyla buluşturuyor. stanbul un efsanevi oteli The Grand Tarabya yenilenen yüzüyle, Şubat 2013 itibariyle misafirlerini

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

THE ART OF TASTE LEZZET SANATI SPRING / İLKBAHAR 2018

THE ART OF TASTE LEZZET SANATI SPRING / İLKBAHAR 2018 THE ART OF TASTE LEZZET SANATI SPRING / İLKBAHAR 2018 BLOOMING WITH LUXURY AND FLAVOR GREET THE SPRING: CONRAD ISTANBUL BOSPHORUS As spring reenlivens the city, at Conrad enjoy Istanbul s most striking

Detaylı

H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O

H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O Elysium Miramar H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O T H E I R D R E A M S... Elysium Miramar

Detaylı

IN THIS HOTEL HEALTH,

IN THIS HOTEL HEALTH, IN THIS HOTEL WE DO WE DO HEALTH, WE DO LOVE, WE DO REST, WE DO FUN, WE CARE YOUR BEAUTY, WE ARE FULL OF SURPRISE, WE DO CLEAN, WE DO TRADITION, WE DO HOSPITALITY, WE DO DELICIOUS TASTE WITH GUSTO, WE

Detaylı

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life M ağusa nın en gözde bölgesinin en işlek caddesinde yepyeni, özgün ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı yaratıldı. Tamamen

Detaylı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

GENEL BİLGİ & FACT SHEET GENEL BİLGİ & FACT SHEET Ziyaretlerinizden memnun kalmanız için tüm beklentilerinize yer var Hayattaki seçimlerinizde verdiğiniz değerin karşılığını almak sizi memnun eder. Ziyaretinizde Molton tercihinizden

Detaylı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

GENEL BİLGİ & FACT SHEET GENEL BİLGİ & FACT SHEET Ziyaretlerinizden memnun kalmanız için tüm beklentilerinize yer var Hayattaki seçimlerinizde verdiğiniz değerin karşılığını almak sizi memnun eder. Ziyaretinizde Molton tercihinizden

Detaylı

eğlenmeye Yeni yılda hazır mısınız? Değerli Misafirlerimiz; Dear Guest;

eğlenmeye Yeni yılda hazır mısınız? Değerli Misafirlerimiz; Dear Guest; Yeni yılda eğlenmeye hazır mısınız? Değerli Misafirlerimiz; Yeni yılın gelişini festival tadında karşılayan, artık geleneksel hale getirdiğimiz Karia Princess Yeni Yıl Programı çok özel fırsatlarla hazırlandı.

Detaylı

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia Holiday Inn Gebze - İstanbul Asia ya Hoşgeldiniz Dünyada 4500 ün üzerinde, en fazla otel sayısına sahip, IHG Intercontinental Hotels Grubu üyesi olan

Detaylı

SONBAHAR/AUTUMN T H E A R T O F T A S T E L E Z Z E T S A N A T I

SONBAHAR/AUTUMN T H E A R T O F T A S T E L E Z Z E T S A N A T I 2 0 1 8 SONBAHAR/AUTUMN T H E A R T O F T A S T E L E Z Z E T S A N A T I SONBAHAR LEZZETLERİ T A S T E S O F A U T U M N 4-5 Geleneksel pazar kahvaltıları Brand new Summit cocktails Mevsime özel Summit

Detaylı

A WORLD OF LUXURY AWAITS YOU

A WORLD OF LUXURY AWAITS YOU A WORLD OF LUXURY AWAITS YOU If the Earth were a single state, Istanbul would be its capital. Napoleon Bonaparte A LUXURIOUS ESCAPE FROM THE ORDINARY Experience exquisite luxury stunning quality settings

Detaylı

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz 14 Aralık 2012 de Kapılarını Hizmete Açtı... DoubleTree by Hilton 5 farklı kıtada, 15 ülkede ve 200'den fazla

Detaylı

Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL!

Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL! Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL! (2 Temmuz konseri için geçerlidir.) Bodrum'un yaz konserlerinde yerinizi alın! BODRUM ARENA'nın bu yaz unutulmaz

Detaylı

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları LOKASYO N İstanbul un tekstil bölgesindeki otel; Kale Outlet Center ve Meydan Alışveriş Merkezi, Güngören tramvay istasyonuna yürüyüş mesafesinde olup, CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havalimanı ve Tüyap Fuar

Detaylı

www.eretnahotel.com S ivas/turkey H oşgeldiniz Eretna SPA & Hotel Sivas a hoşgeldiniz. Gelenekselleşmiş Türk misafirperverliği, konfor, elegan servis anlayışı, Dünya, Türk, Osmanlı ve yöresel Sivas mutfağının

Detaylı

SPA & Fitness. D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir.

SPA & Fitness. D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir. SPA & Fitness D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir. Fitness: Son teknoloji Techno-Gym ekipmanları ile donatılmış, klimalı spor

Detaylı

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA GENEL BAKIŞ Değerli Misafirlerimiz, Grand Hotel Ontur eşsiz doğası,temiz denizi ve çevresi, muhteşem Sakız Adası manzarası ile Türkiye nin gözbebeği Çeşme yarımadasında kurulmuş modern otelciliğin tüm

Detaylı

THE ART OF TASTE LEZZET SANATI

THE ART OF TASTE LEZZET SANATI For further information about our spring season, events and packages, or to make a reservation, please call +90 212 310 25 25 or visit conradistanbul.com Bahar dönemi aktivitelerimiz ve promosyonlarımız

Detaylı

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü sonrasında rahat edebileceğiniz modern tarzla tasarlanmış,

Detaylı

Four Seasons da Yeni Yıl. Festive Four Seasons

Four Seasons da Yeni Yıl. Festive Four Seasons Four Seasons da Yeni Yıl Festive Four Seasons Boğaz ın, ışıltılı yeni yıl ruhundan ilham alan Aqua Restaurant yeni yılı leziz beş bölümlü bir gala yemeği ve DJ performansı ile eğlenceli bir akşam eşliğinde

Detaylı

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz bozulmamış doğası, tertemiz havası ve binlerce yıllık geçmişiyle Anadolu nun hem yüce bir dağı hem de pek çok medeniyetin harmanlandığı önemli bir kültür coğrafyasıdır.

Detaylı

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR KIŞ KONSEPTİ 2 0 1 8-2 0 1 9 LUXURY HERŞEY DAHİL HİZMETLER / KIŞ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve seti Kasa Oda Servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI

I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI CEVAHİR HOTEL İSTANBUL ASIA, İSTANBUL KADAR GÜZEL, İSTANBUL KADAR ÖZEL.. İstanbul Anadolu yakasına pozitif değer sağlamaya hazırlanan Cevahir

Detaylı

DÜNYA İTHALATÇILAR LİSTESİ

DÜNYA İTHALATÇILAR LİSTESİ DÜNYA İTHALATÇILAR LİSTESİ 392410 GTİP kodlu Metal Mobilya başlığı için yılı verilerine göre sıralanmış ithalatçı tablosudur. Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Fransa ve İngiltere önemli pazarlar arasındadır.

Detaylı

Kaya Palazzo Ski Mountain

Kaya Palazzo Ski Mountain Kaya Palazzo Ski Mountain Otel Özelliklerii Genel Bilgi Dünyanın en ünlü kayak merkezlerinden beklediğiniz ne varsa, çok daha fazlası Kartalkaya'da. Lüks butik dağ oteli konseptiyle Aralık 2011'de hizmete

Detaylı

Kusursuzluk detaylarda gizlidir... Perfection is hidden in the details

Kusursuzluk detaylarda gizlidir... Perfection is hidden in the details Kusursuzluk detaylarda gizlidir... Perfection is hidden in the details JW Marriott Ankara Kızılırmak Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:1 Söğütözü, Ankara, Turkey Tel +90 312 248 88 88 Fax +90 312 248 88 99

Detaylı

İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ

İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ KONUMUMUZ ADRES : Gürsel Mah., Tümleç Sk. No:2, 34400, KÂĞITHANE/İSTANBUL TEL : +90 212 368 86 33 FAKS : +90 212 288 57 74 WEB : www.tempohotels.com E-MAIL : caglayan@tempohotels.com

Detaylı

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI!

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! Efsanevi ve ödüllü servisi ile dünyanın en prestijli otel gruplarından Mandarin Oriental ın Türkiye deki ilk oteli Mandarin

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

A UNIQUE CONCORDE JOURNEY TO A UNIQUE HOLIDAY

A UNIQUE CONCORDE JOURNEY TO A UNIQUE HOLIDAY A UNIQUE CONCORDE JOURNEY TO A UNIQUE HOLIDAY Concorde De Luxe Resort is a themed hotel located in the Lara region on the beachfront, and takes its name and concept from the Concorde planes. The region

Detaylı

Ýstanbul da Kendiniz Olma Lüksünü Yaþayýn

Ýstanbul da Kendiniz Olma Lüksünü Yaþayýn Ýstanbul da Kendiniz Olma Lüksünü Yaþayýn Genel Bilgiler Conrad İstanbul Bosphorus sizlere tamamen yenilenen oda ve süitleriyle lüks ve konforun bir arada sunulduğu konaklama deneyimi yaşatır. Tarihi Yarımada

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

BODRUM YALIÇİFTLİK TE EŞSİZ BİR KOYA SAHİP ÖZEL HAVUZLARI VE OTEL KONFORUYLA TAMAMEN TEFRİŞLİ VE MEFRUŞATLI FULL MOBİLYA VE ANKASTRE DONANIMI İLE

BODRUM YALIÇİFTLİK TE EŞSİZ BİR KOYA SAHİP ÖZEL HAVUZLARI VE OTEL KONFORUYLA TAMAMEN TEFRİŞLİ VE MEFRUŞATLI FULL MOBİLYA VE ANKASTRE DONANIMI İLE BODRUM YALIÇİFTLİK TE EŞSİZ BİR KOYA SAHİP ÖZEL HAVUZLARI VE OTEL KONFORUYLA TAMAMEN TEFRİŞLİ VE MEFRUŞATLI FULL MOBİLYA VE ANKASTRE DONANIMI İLE 365 GÜN KULLANIMA HAZIR KEMPINSKI HİZMETLERİNİN TAMAMINDAN

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

Kempinski Hotel Barbaros Bay. Gerenkuyu Mevkii, Kızılağaç Köyü Yaliciftlik, Bodrum, Mugla / Türkiye. Aslı Çolak

Kempinski Hotel Barbaros Bay. Gerenkuyu Mevkii, Kızılağaç Köyü Yaliciftlik, Bodrum, Mugla / Türkiye. Aslı Çolak Bilgi Formu MÜLK ADRES Kempinski Hotel Barbaros Bay Gerenkuyu Mevkii, Kızılağaç Köyü Yaliciftlik, Bodrum, Mugla / Türkiye TELEFON +90 252 311 0303 FAKS +90 252 311 0300 WEB SİTESİ www.kempinski.com/bodrum

Detaylı

ERZURUM OTELLER TLF: 0242 324 14 68 FAX: 0 242 324 14 98 ADRES: ÇAĞLAYAN MAHALLESİ 2058 SK. 5/5 MURATPAŞA/ANTALYA

ERZURUM OTELLER TLF: 0242 324 14 68 FAX: 0 242 324 14 98 ADRES: ÇAĞLAYAN MAHALLESİ 2058 SK. 5/5 MURATPAŞA/ANTALYA ERZURUM OTELLER RENAISSANCE POLAT HOTEL Hotel:Özgün dağ oteli mimarisiyle tasarlanan Polat Renaissance; standart, corner ve dubleks suite olmak üzere 234 adet yaz - kış klimatize edilebilir odası ve 693

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ A1 KATI SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL)

Detaylı

FACT SHEET

FACT SHEET FACT SHEET 2018 LOKASYON Açılış Tarihi 2005 Son Yenilenme 2014 E-posta Web Sitesi info@grandhotelkonya.com Kategori Şehir Oteli Konya Havalimanı 13 km (15 dk) Toplam Alan 100 Bin m 2 Posta adresi Akademi

Detaylı

LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ?

LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ? LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ? 2+1 (122 m 2 ), 4+1 (253 m 2 ), 6+2 (375m 2 ) VE 8+2 (500 m 2 ) BAHÇELİ YA DA TERASLI, YATAY VİLLA KONSEPTLİ, YAZ KIŞ YAŞAMA UYGUN KEYİFLİ DAİRELER

Detaylı

ISTANBUL WELCOME TO ISTANBUL

ISTANBUL WELCOME TO ISTANBUL ISTANBUL WELCOME TO ISTANBUL MEDENİYETLERİN BULUŞMASI İstanbul dasınız... Doğu ile Batı nın el sıkıştığı, Kuzey ile Güney in kucaklaştığı bir barış kentinde... Kökleri bu topraklardaki erdemin tüm katmanlarına

Detaylı

Retaj Royale İstanbul Dünyaya Hoş Geldin Diyoruz!

Retaj Royale İstanbul Dünyaya Hoş Geldin Diyoruz! Retaj Royale İstanbul Dünyaya Hoş Geldin Diyoruz! İstanbul un yoğun şehir trafiğinden uzak olan Retaj Royale İstanbul Hotel imiz Atatürk Havalimanı'na, CNR Fuar alanına araç ile 5 dakika mesafededir. Mall

Detaylı

HILTON DA. The Magical Hilton Festivities

HILTON DA. The Magical Hilton Festivities Sihirli HILTON DA Yılbaşı The Magical Hilton Festivities Masal Yeni Yılı Gibi Karşılayın Magical Enjoy The Hilton Festivities Hilton ailesi olarak, her yeni yıl ve Noel de sizin için mutluluk dolu bir

Detaylı

Four Seasons da Yeni Yıl. Festive Four Seasons

Four Seasons da Yeni Yıl. Festive Four Seasons Four Seasons da Yeni Yıl Festive Four Seasons Boğaz ın, ışıltılı yeni yıl ruhundan ilham alan Aqua Restaurant yeni yılı leziz beş bölümlü bir gala yemeği ve DJ performansı ile eğlenceli bir akşam eşliğinde

Detaylı

Yeni Yıl Kutlamaları New Year Celebration

Yeni Yıl Kutlamaları New Year Celebration Yeni Yıl Kutlamaları New Year Celebration Detaylı bilgi ve rezervasyon için For detailed information and reservation T +90(212) 363 33 10 The Grand Ballroom da Candan Erçetin ile Yeni Yıl Yemeği New Year

Detaylı

SANTORİNİ ADASINA AİT OTELLER & ODA CİNSLERİ & ÖZELLİKLERİ VE TARİH ARALIKLARINA GÖRE SEYAHAT PAKETLERİ FİYATLARININ DETAYLARINI GÖREBİLİRSİNİZ

SANTORİNİ ADASINA AİT OTELLER & ODA CİNSLERİ & ÖZELLİKLERİ VE TARİH ARALIKLARINA GÖRE SEYAHAT PAKETLERİ FİYATLARININ DETAYLARINI GÖREBİLİRSİNİZ Santorini Adası nın etkileyici gün batımı manzaraları ve arkeolojik kalıntılarını görmek için, her yıl dünyanın dört bir yanından gelen milyonlarca turist ve balayı çiftleri bu adaya gelmektedir. Santorini

Detaylı

FACTSHEET 2015. Genel Bilgiler. Otelden Uzaklıklar. Konaklama. Kimera Lounge

FACTSHEET 2015. Genel Bilgiler. Otelden Uzaklıklar. Konaklama. Kimera Lounge FACTSHEET 2015 Genel Bilgiler Kimera Lounge Kusursuz bir tatilin, daha önce yașamadığınız konfor ve rahatlıkla yeni ve modern sunumu. Kimera Lounge, tüm misafirlerini Akdeniz in eșsiz güzelliklerini doyasıya

Detaylı

İzmir in İlk Business Class Oteli

İzmir in İlk Business Class Oteli Konaklama Hizmetler Bar & Restoranlar Toplantı & Seminer Düğün & Ziyafet Rezervasyon & İletişim Shuttle Service Kaya Group Konaklama Misafirlerimizin yaşam standartları ve beklentileri göz önüne alınarak,

Detaylı

29mm. eco spring grass

29mm. eco spring grass 2 3 18mm. winter grass Kullanım trafiği yoğun olmayan alanlar için dizayn edilmiş olan Kış 18 mm, yeşil alan olarak projelendirilmiş mekanlar için ekonomik çözüm sunmaktadır. (18 mm Winter Grass which

Detaylı

YAZ KONSEPTİ. SP P03A Rev00 CLR_Yaz Konsepti_2019_TR

YAZ KONSEPTİ. SP P03A Rev00 CLR_Yaz Konsepti_2019_TR YAZ KONSEPTİ 2 0 1 9 LUXURY HERŞEY DAHİL HİZMETLER / YAZ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve seti Kasa Oda Servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ

TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ TIPKI HAYALLERİNİZDEKİ GİBİ Daİma hatırlamak İçİn Organizasyonlarınıza Kemer Country Event baksın, siz keyfinize bakın. Kemer Country Event, en güzel ve en anlamlı anlarınızı unutulmaz kılacak mekan ve

Detaylı

O F F I C E & T R A D E

O F F I C E & T R A D E OFFICE & TRADE OFFICE & TRADE www.baskule.com BEKLENTİLERLERİNİZİ YÜKSEK TUTUN SET YOUR EXPECTATIONS HIGH OFFICE & TRADE BAŞKULE DE YERİNİZİ ALIN 6478 m 2 alan üzerinde 26.000 m 2 kapalı alana sahip olan

Detaylı

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437 Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437 Taksim Metro İstasyonu'ndan Tarihi Yarımada'ya kolay ulaşım imkanı sağlanmaktadır. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, İstanbul Kongre Merkezi

Detaylı

Hotel Marya. Hotel Marya Cinnah Cad. Kırkpınar Sok. No:21 Çankaya / ANKARA Tel: 0312 439 21 51 Fax: 0312 439 2161 w w w. h o t e l m a r y a.

Hotel Marya. Hotel Marya Cinnah Cad. Kırkpınar Sok. No:21 Çankaya / ANKARA Tel: 0312 439 21 51 Fax: 0312 439 2161 w w w. h o t e l m a r y a. Hotel Marya Ankara Hotel Marya Cinnah Cad. Kırkpınar Sok. No:21 Çankaya / ANKARA Tel: 0312 439 21 51 Fax: 0312 439 2161 w w w. h o t e l m a r y a. c o m Kısaca Biz; Başkentin kalbinde, en nezih semtlerin

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

w w w. k a h y a o t e l. c o m

w w w. k a h y a o t e l. c o m www.kahyaotel.com Elegant bir şehir oteliyiz Kahya Otel Ankara, Konforun ve şıklığın ön planda olduğu mimarisiyle, güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerin konforlu, kaliteli zamanlar geçirebilmesi

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

SOLUTIONS SILENCE TO MEET EXPERT GOOD SERVICE PROJECTIONS THE PLACE EQUIPMENT STAGE SPACIOUS FOYER SEMINARS NEEDSHIGH-CAPACITY NEEDS TEAM WORK

SOLUTIONS SILENCE TO MEET EXPERT GOOD SERVICE PROJECTIONS THE PLACE EQUIPMENT STAGE SPACIOUS FOYER SEMINARS NEEDSHIGH-CAPACITY NEEDS TEAM WORK THE PLACE TO MEET EQUIPMENT FOYER GOOD TASTE CITY CENTER SILENCE EXCELLENT CONFERENCES THE IDEA OF A HIGH STANDARD COMFORTABLE OPTIONS ANALYSIS COMFORT BUSINESS GOOD PARTNER PRECISION PARTNER ORGANIZATION

Detaylı

Everything you are looking for

Everything you are looking for Everything you are looking for Calm and peaceful life is awaiting you in the city A living area located within unique beauty created by the harmonious combination of colors and decorated with delicately-designed

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

THE ART OF TASTE LEZZET SANATI JULY - SEPTEMBER 2017 TEMMUZ - EYLÜL 2017

THE ART OF TASTE LEZZET SANATI JULY - SEPTEMBER 2017 TEMMUZ - EYLÜL 2017 THE ART OF TASTE LEZZET SANATI JULY - SEPTEMBER 2017 TEMMUZ - EYLÜL 2017 THIS IS TASTE. THIS IS LUXURY. THIS IS SUMMER DISCOVER SUMMER DELICACIES AT CONRAD ISTANBUL BOSPHORUS Days are longer. Fragrance

Detaylı

İsviçre konukseverliği.

İsviçre konukseverliği. www.movenpick.com Izmir İsviçre konukseverliği. Kusursuz servis hizmet anlayışı. Bizim için misafirperverlik aynı zamanda, konuğumuzun her zaman yakın dostumuz olduğu anlamına gelir. Dünya çapında 80 nın

Detaylı

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR.

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. AREA OPEN AIR FITNESS Fit kalmanın verdiği mutluluk ve geniş alanda rahatça spor yapmanın keyfi bir araya geliyor. Son

Detaylı

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royalty Programı, Maxx Royal Resorts ta geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Uçak ve helikopter kiralamanın yanı

Detaylı