EFEKTİF ARAÇ KULLANIMI TRUCKCAM ÖNDÜZEN CİHAZLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EFEKTİF ARAÇ KULLANIMI TRUCKCAM ÖNDÜZEN CİHAZLARI"

Transkript

1 EFEKTİF ARAÇ KULLANIMI TRUCKCAM ÖNDÜZEN CİHAZLARI

2 TRUCKCAM merkezi İSVEÇTE Katrineholm şehrinde 2001 yılında kurulmuştur. Kuruluş amacı Yeni patentli kamera teknolojisi ile yenilikçi, verimli en son teknoloji öndüzen cihazlarını sunmaktır. TRUCKCAM hem dünyada (Mercedes Benz, Scania, Daf, Volvo) vb. üreticilerde hemde bu firmaların servis istasyonlarında binlerce çalışmaktadır. Dünyada 30 ülkeye ihraç edilmekte ve büyük bir satış ve servis ağına sahiptir.

3 Öndüzen Ayar Sistemi Avantajları Düzensiz lastik aşınması ve yakıt sarfiyatı dünyada kamyon, tır ve otobüs firma sahiplerinin en büyük ve ortak problemidir. Bu problemlerin en büyük nedeni bozuk öndüzen ayarı veya dingil kaçıklığından kaynaklanmaktadır. Testler göstermiştirki doğru öndüzen ve dingil ayarı yapılmış araçlarda en az %8 yakıt sarfiyatı önlenmiş ve %30 lastik ömürleri uzatılmıştır. Bunun sonucunda güvenli ve konforlu sürüş sağlanmıştır.

4 Neden kamera teknolojisi kullanıldı? Dijital kamera sistemleri diğer eski teknolojilere gore (lazer,ipli vb) birçok avantaj sağlamaktadır. Bu sistemle kullanımı kolay,hızlı ve hassas makineler ürettik. Kamera teknolojisi (yuvarlanma, sapma, mesafe) gibi hiçbir sistemin ölçemediği teknolojiye sahiptir. Patentli teknolojimiz hedeflerden dakikada binlerce fotoğraf çekerek tüm açıları hesaplamaktadır. TruckCam kamera sistemi ağır vasıtaların çalışma ve servis ortamlarında en zor şartlara uyum sağlayacak şekilde üretilmiştir.taşıması hafif ve kamera sistemi içinde hiçbir oynar parça yoktur. Kamera sistemi içinde en zor ışık şartlarında bile ölçen patentli flaş sistemi geliştirilmiştir. En uzun mesafelerde dahi en hassas ölçüm sağlanmaktadır. Makinamız öndüzen ayarı ve dingil kaçıklığı ölçümü dışında aynı kameralarla şasi ölçümüde gerçekleştirilebilmektedir.tır,otobüs ve Kamyon fabrikalarında zaman çok önemlidir. Bunun için TruckCam hep 1. tercihtir. En hassas ve en hızlı ölçüme sahiptir.

5 EĞİTİM TruckCam dünyanın her tarafında distributor ve müşteri eğitimlerinin yanında Almanya, İsviçre ve Amerikada bulunan eğitim merkezlerindede tatpiki eğitim vermektedir. Eğitimlerde sadece makina tanıtımı değil değişik araçlarda her türlü test yapılmaktadır. Bu eğitimler kullanıcıya tam destek vermektedir. TruckCam eğitim programı Her türlü eğitim seviyesine gore çeşitlendirilmiştir. Ve her dilde sunulmaktadır. Profesyonel makina iyi eğitimle başarının ve doğru öndüzen ayarının sırrıdır.

6 TruckCam servis ekipmanları TruckCam sistemi kullanımı kolay ve bilgisayar programı kullanıcı teknisyene adım adım tüm ölçüm basamaklarını gösterir. Böylece ölçüm sırasında hata yapılmaz. Patentli Runout (sıfırlama) işlemi sayesinde aracın motoru çalıştırılarak ileri ve geri yapılır. Bu işlemde aracı kaldırmaya gerek yoktur. Diğer cihazlarda ise defalarca araç kaldırılarak her lastiği 2 veya 3 tur döndürmek gerekir. Bu çok zaman alan bir işlemdir.

7 Yuvarlanma metodu ile manuel runout (sıfırlama) işlemini tamamen ortadan kaldırıyoruz. Araç Yerde ileri geri yapılarak ölçüm yapıldığı için sonuçlar çok hassastır. Lastikler yarım tur ileri ve geri yapılarak TruckCam sistemi ölçüm öncesi ve sonrası verilerini kontrol eder böylece kelepçe bağlantı hatalarını tespit eder. Yuvarlanmadan sonar toe ve kamber değerleride ekranda hemen çıkar. Böylece hemen ayara geçilir. TRUCKCAM sistemi motorlu sıfırlama ile tamamen mobildir. Özellikle filo müşterilerinde yapılan ölçümleri çok hızlandırır.dünyadaki tek yer eğriliğinden etkilenmeyen sitemdir. TruckCam komple ölçüm sistemleri üretimi dışında eski ölçüm sistemlerinide yenileme paketleride hazılamıştır. Sistem tır,otobüs, kamyon ve dorse gibi tüm ağır vasıtaların her türlü lastik açısını ölçmektedir. Tüm araçların bağlantıları için özel adaptörler geliştirilmiştir. Şasi ölçümü programı ve hedefleri öndüzen ayar sistemine entegre edilebilir. Böylece şasinin deformasyonunu görebiliriz. Sistem yan ve dikey eğrilik ile bükülmeyi ölçebilir. Software tarafından 3 boyutlu olarak şasi üzerinde 6 noktadan ölçüm ve raporlama yapılabilir.

8 TruckCam fabrika makinaları TruckCam öndüzen ayar sistemini fabrikalarda birçok basamak ileri götürmüştür. Operatör hatalarını sıfıra indirmiştir. Birçok kamera sistemiyle çok hızlı ölçüm sağlamıştır. Tüm öndüzen dataları hafızaya alınmıştır. Makina kalibrasyonu software tarafından yapılmaktadır. Adaptörler hız için araca veya dingillere mıknatısla bağlanır.

9 TruckCam müşterilerin isteklerine cevap veren birçok fabrika sistemi geliştirmiştir. Bu sistemler ana hatlarıyla 4 çeşittir. TruckCam EOL (Hat sonu sistemi) Bu sistem hat sonu aracın toe ve paralellik ölçümlerini çok hızlı ve otomasyonla yapar. Her araç değerleri databankta saklanır ve istatistikler için bu datalar kullanılır. TruckCam aks dingil ayar sistemi. Bu sistem aks üreticileri tarafından once toe-in ayarı için kullanılır. Sistem toe, max dönüş açısı, kamber ve KPI ölçümlerini yapar. Sistem otomatik kalibrasyonlu olduğu için ölçümler çok hassastır. TruckCam arka aks (dingil) ayar sistemi. Bu sistem araç montajı sırasında dingillerin araç dikdötgeninden çıkmamasını ve şasi merkezine paralel monte edilmesini sağlar. Bu system araç montaj hattında kullanılır. TruckCam Paralellik ölçüm sistemi. Sistem 2 aks arasındaki paralelliği ölçer. Dönen aksın itici aksa olan paralelliği çok önemlidir. Bu ölçümde direksyon merkezde olmalıdır. FABRİKA ÇÖZÜMLERİ REFERANSLARI: TruckCam şu ana kadar tüm fabrikalara öndüzen hattı kurmuştur. Bunlardan bazıları : ArvinMeritor, DAF, Hwashin, Hyundai, IVECO, KIA, Leyland Trucks, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania, Sifco, Volvo ve ZF fabrikaları Avrupa, Asya ve Amerikada.

10 TruckCam Mühendislik ve Üretimi Katrineholm İsveçte bulunan merkezinde en son teknoloji aletler ve tecrübeli mühendisleri ile üretim yapmaktadır. 3 boyutlu CAD sistemiyle mekanik parçalar dizayn edilmektedir. Tüm cihazlarımızın kalibrasyonları fabrikamızda yapılmaktadır. Kamera sistemlerimiz firmamızda üretilmektedir. Software bölümümüz sayesinde programlarımız müşteri isteklerine gore uyarlanabilir. Buda bizi müşterilerimize gore esnek yapmaktadır. Her türlü değişikliği ülkeden ülkeye yapabiliyoruz.

11 Thorleif Josefsson, M.Sc. Managing Director Teknik ve metolojik gelişme - Gelecek TruckCam ile mümkün. TruckCam yeni ölçüm metodları ve yeni ekipmanları üreten her geçen gün daha büyüyen ve fabrikalar ve servis istasyonları için çözüm üreticisidir.

12 TRUCKCAM - EFEKTİF SÜRÜŞ ÖNDÜZEN AYAR SİSTEMLERİ TRUCKCAM AB HÖGMOSSEVÄGEN 3 SE KATRINEHOLM SWEDEN TEL: +46 (0) FAX: +46 (0) INFO@TRUCKCAM.COM TRUCKCAM AB 2008 P/N PHOTO PAGE 8: SCANIA. ALL OTHER PHOTOS: TRUCKCAM AB. TruckCam tüm dünyada distributor ağına sahiptir.

Makine Eksen Ayarı/ Kaplin Ayarı Nedir? Neden Önemlidir?

Makine Eksen Ayarı/ Kaplin Ayarı Nedir? Neden Önemlidir? Makine Eksen Ayarı/ Kaplin Ayarı Nedir? Neden Önemlidir? Eksen ayarı, 2 ya da daha fazla birbirine bağlı çalışan makinenin (örneğin; motor +pompa, motor+redüktör+değirmen) şaft merkezlerinin aynı doğrultuya

Detaylı

: Durmayan üretimin sırrı. Bergman Gülsün SICK Türkiye A.Ş. 13.11.2013

: Durmayan üretimin sırrı. Bergman Gülsün SICK Türkiye A.Ş. 13.11.2013 : Durmayan üretimin sırrı Bergman Gülsün SICK Türkiye A.Ş. 13.11.2013 Sunucu : Bergman Gülsün : Teknik Müdür : 16 yıl @ SICK : İletişim : : Tlf : (216) 528 50 00 / 5032 : Gsm : (532) 343 83 15 : E-mail

Detaylı

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ Beklenmeyen arızalar, yoğun zaman kaybına ve yüksek maliyete sebep olur. İstenmeyen gecikmelerden kaçınmak için, yedek parçaların güvenilir ve sorunsuz performans sağlaması gereklidir.

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ KÖRFEZ SANAYİ SİTESİ 202 BLOK NO: 52 41100 İZMİT/KOCAELİ Tel : 0262 335 54 33 Fax : 0262 335 54 34 Web : www.tufekcimakina.com

Detaylı

İDETEK YÖNETİM HİZMETLERİ BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ

İDETEK YÖNETİM HİZMETLERİ BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ İDETEK YÖNETİM HİZMETLERİ BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ İDETEK İle Tanışın Gelişen teknolojinin açığa çıkardığı Verimli Tüketim ve Tasarruf ihtiyacına cevap verebilen uygulamaları ve çözümleri İDETEK

Detaylı

Mobil Delvac Sentetik Ürünler. Üst Düzey Sentetik Performansı

Mobil Delvac Sentetik Ürünler. Üst Düzey Sentetik Performansı Mobil Delvac Sentetik Ürünler Üst Düzey Sentetik Performansı Mobil Delvac Sentetik Yağlar Ağır ve hafif ticari araçlar, inşaat makinaları, tarım araçları ve kamu hizmet araçları için gelişmiş sentetik

Detaylı

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-SERİSİ Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-Serisi: maksimum esneklik minimum maliyet Yol güvenliği Bugünün etkin çözümleri için ihtiyacı: Çok yönlü kullanım T-Serisi rakipsiz kullanılabilirliği

Detaylı

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi C C C C C C C Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi testo Saveris Restaurant dijital çözüm sistemi ile - gıda standartlarının yerine getirilmesi, kalitenin artırılması ve maliyetlerin

Detaylı

Mobil Takip Sistemleri

Mobil Takip Sistemleri Mobil Takip Sistemleri Trio Filo Yöne,m Sistemi Yazılım Fonksiyonları Üstün teknolojik altyapısı ile rakiplerinden ayrılan bir araç takip yazılımıdır. Tüm internet tarayıcılarında ek kurulum gerektirmeden

Detaylı

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM 2 HAKKIMIZDA Ankara Ostim OSB de 1990 yılında kurulan Yeter Makina, talaşlı imalat amacıyla kurulduktan kısa bir süre sonra parça üretimi ve mekanik sistem üretimine

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. CNC Hidrolik Abkant Pres EcoBend, hem standart hem de opsiyonel olarak sunduğu donanım özellikleri ile kullanıcı dostu olmaya ve ekonomik anlamda iºletmenize vermiº olduğu güç ile

Detaylı

Dizel Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100. Geniş Satış Sonrası Ağı. Düşük İşletme Maliyeti. Güçlü Performans

Dizel Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100. Geniş Satış Sonrası Ağı. Düşük İşletme Maliyeti. Güçlü Performans Geniş Satış Sonrası Ağı Düşük İşletme Maliyeti Güçlü Performans Kolay ve Güvenli Kullanım Rahat ve Ergonomik Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100 Dünyaca Tanınmış Bir Marka... ~ Tayvan

Detaylı

NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor. Kalitemizin Temelinde Ar-Ge Var

NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor. Kalitemizin Temelinde Ar-Ge Var NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor NRM Makina, imalat sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalar için robotik otomasyon sistemleri üreten bir teknoloji şirketidir. Türkiye deki ve dünyadaki

Detaylı

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control.

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control. Tensoval duo control Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval duo control Yeni Doğru ölçüm mümkündür. Tensoval duo control sayesinde dijital ölçülere

Detaylı

Endüstriyel Balans. High Technology

Endüstriyel Balans. High Technology Endüstriyel Balans M500-2A Endüstriyel Yatay Balans 860 mm 1000 mm En Küçük Parça Çapı 70 mm (1000 D/d) En Küçük Parça Çapı 70 mm (1000 D/d) 500 kg 500 kg En Küçük Parça Ağırlığı 0,25 kg (1000 D/d ve üzeri)

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL MAKİNA ; yenilikçi, istihdam ve gelir arttırıcı projeleri ile kuruluşların rekabet güçlerini

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

Dual Fuel System Nedir?

Dual Fuel System Nedir? DUAL FUEL SYSTEM Dual Fuel System Nedir? DUAL FUEL SYSTEM, dizel motorlu KAMYON, TIR, OTOBÜS, TRAKTÖR, İŞ MAKİNESİ, JENERATÖR vb. araçlarda kullanılan motorinin bir kısmı yerine CNG veya LPG tüketilmesini

Detaylı

Değiştirilebilir yük taşıyıcıları

Değiştirilebilir yük taşıyıcıları Genel bilgiler Genel bilgiler Değiştirilebilir yük taşıyıcı, esnekliği arttıran ve araç için durma zamanını azaltan yük taşıyıcıyı hızlıca değiştirmek için kullanılır. Yük değiş tokuşunun en genel türü,

Detaylı

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar Son yıllarda boru hattı kontrol teknolojisinde en büyük yenilik, Panoramo sistemi, mühendisler daha iyi veri sağlayan operatörler için stresi azaltarak,

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5.

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5. Versiyon 2.5 Page 1 Kapsamlı Bir Veri Denizini Temel Zekaya Dönüştürün Operasyonel verilerinizi temel KPIlar a dönüştürün, karar vermenize yardımcı olacak raporları oluşturun ve ATS Intelligence sayesinde

Detaylı

Tartma aletleri. Tartma hücrelerinin kurulumu

Tartma aletleri. Tartma hücrelerinin kurulumu Tartma aletleri ile ilgili genel bilgiler Tartma aletleri ile ilgili genel bilgiler Aracın yükünü tartma diğer şeyler, kullanım arasında üstyapı ve süspansiyon tipine bağlı olarak farklı şekillerde gerçekleştirilebilir.

Detaylı

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3 Elektronik Isı Pay Ölçer Çevrenin Korunması Avantaj ve Özellikleri İklim koruma için enerji tüketiminin ölçümü Kaynakların ve çevrenin korunması Günümüzde; çevremiz, korunmaya

Detaylı

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS.

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com HİDROLİKMAKAS HİDROLİK MAKAS HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL

Detaylı

İLERİ YAPI TEKNOLOJİLERİ

İLERİ YAPI TEKNOLOJİLERİ İLERİ YAPI TEKNOLOJİLERİ www.arkitech.com.tr Hakkımızda Arkitech İleri Yapı Teknolojileri hafif çelik yapı inşası için panel makineleri ve yazılımlarını üretmektedir. 10 yıllık tecrübemizi aktardığımız

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

DEPO KAPAKLARI / ADBLUE KAPAKLARI / DEPO BOĞAZLARI RADYATÖR KAPAKLARI / SIVI TRANSFER POMPALARI

DEPO KAPAKLARI / ADBLUE KAPAKLARI / DEPO BOĞAZLARI RADYATÖR KAPAKLARI / SIVI TRANSFER POMPALARI DEPO KAPAKLARI / ADBLUE KAPAKLARI / DEPO BOĞAZLARI RADYATÖR KAPAKLARI / SIVI TRANSFER POMPALARI TEKSAN OTOMOTIV KILIT SISTEMLERI 1978 DEN BERI TÜRKIYE VE YURT DIŞINDA TIR, KAMYON, TRAKTÖR GRUBU YAKIT

Detaylı

SKF Solution Factory İstanbul, TR

SKF Solution Factory İstanbul, TR SKF Solution Factory İstanbul, TR SF Müdürü: Burak Kasımoğlu Lokasyon: Merkez Mah. Sanayi Cd. No:23 Giris Kat 34197 Yenibosna - Istanbul Kuruluş : Eylül 2010 Kapalı Alan : 1300 m 2 Çalışan Sayısı :5 Tesis

Detaylı

Ergonominin Amacı ve Goodyear Ergonomi Ekip Çalışmaları. Goodyear İzmit İş Güvenliği ve Çevre Bölümü

Ergonominin Amacı ve Goodyear Ergonomi Ekip Çalışmaları. Goodyear İzmit İş Güvenliği ve Çevre Bölümü Ergonominin Amacı ve Goodyear Ergonomi Ekip Çalışmaları Gönül YÜZBEY İş Güvenliği i ve Çevre MüdürüM ŞİRKET HAKKINDA 1898 de A.B.D nin Ohio eyaletinin Akron kentinde kuruldu. İsmini, vulkanizasyon işlemini

Detaylı

ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER

ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER 1950 1971 1974 1981 1994 2001 2003 2011 MVD ilk makinasını imal etmiştir. İlk sac işleme makinası olan sac delme presini imal etmiştir. Ana üretim konusu olan ağır tip abkant

Detaylı

» WEH BAĞLANTI ÇÖZÜMLERİ GENEL BAKIŞ saniyeler içerisinde sıkı bağlantı. WEH - We Engineer Hightech

» WEH BAĞLANTI ÇÖZÜMLERİ GENEL BAKIŞ saniyeler içerisinde sıkı bağlantı. WEH - We Engineer Hightech » WEH BAĞLANTI ÇÖZÜMLERİ saniyeler içerisinde sıkı bağlantı GENEL BAKIŞ 2015 WEH - We Engineer Hightech GENEL BAKIŞ» WEH Hızlı Bağlantı Konnektörleri basınç ve işlev testleri, doldurma ve körlemek için

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1 G E N E L K A T A L O G www.spt.tc 1 İNDEX KATLI FIRIN RESİN HATTI 4 TEK KULE DİKEY KURUTMA FIRINI 6 ÇİFT KULE DİKEY KATALİZE FIRINI 7 BEKLETME ÜNİTESİ 10 PLAKA ÇEVİRİCİ 11 OTOMATİK SPREYLEME ÜNİTESİ 11

Detaylı

Kullanım ve sorumluluk. Uygulama. Hedef grup. Kriterler. Belgelenen kontroller için gereklilikler. Aşağıdaki belgelerde daha fazla bilgi bulunabilir:

Kullanım ve sorumluluk. Uygulama. Hedef grup. Kriterler. Belgelenen kontroller için gereklilikler. Aşağıdaki belgelerde daha fazla bilgi bulunabilir: Hedef grup Scania üstyapı bilgileri öncelikle üstyapı üreticilerini hedeflemekte ve Scania kamyon şasisi ve komple kamyonlar üzerindeki tüm üstyapı imalatı ve dönüştürmeler için geçerlidir. Kriterler Scania

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Nisan 2014 1 2 DAF Enerji 2007 yılında çıkan Enerji Verimliği Kanunu sonrasında, MASDAF Grup un yöneticileri tarafından yarım asırlık sektör tecrübesi ile 2009 yılından tamamen

Detaylı

Dairesel Olarak Hareket Eden Dinamik Bir Lineer Motor

Dairesel Olarak Hareket Eden Dinamik Bir Lineer Motor Dairesel Olarak Hareket Eden Dinamik Bir Lineer Motor Beckhoff un ürettiği yeni XTS sürücü sistemi (extended Transport System) makine mühendisliğine yeni bir özgürlük yelpazesi sunuyor. Denenmiş ve test

Detaylı

The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz»

The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz» The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz» BENCHMARK S3 Yeni Standartlar Göz ve Kulaklar için BENCHMARK S3 DESMA nın tamamen yeni özellikler içeren dikey bir makinesidir. ServoGear,

Detaylı

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz!

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! a) Dağıtım Güvencesi b) Tank Temizliği c) Gezici Kalite Kontrol Laboratuvarları d) Shell Kalite Kontrol Merkezleri e) Bilgisayar-Pompa

Detaylı

DIRECT LIQUIMAX (DLM) OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ

DIRECT LIQUIMAX (DLM) OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ DIRECT LIQUIMAX (DLM) OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile Üstün Performans Yüksek Sürüş Keyfi Kıymet bilenlerin otogaz dönüşüm kiti, Prins! Kıymet Bilenlerin Otogaz Dönüşüm Kiti, Prins! Dünyada

Detaylı

Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu. Nurcan Konak, Mayıs 2012

Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu. Nurcan Konak, Mayıs 2012 Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu Nurcan Konak, Mayıs 2012 İçerik Omron Hakkında Sysmac Platfotmuna Genel Bakış Gerçek Bir Uygulama Mercek Altında Omron Şirketleri Endüstriyel Otomasyon

Detaylı

Online teknik sayfa KHU53-XXX00354 KH53 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa KHU53-XXX00354 KH53 LINEER ENCODER Online teknik sayfa KHU53-XXX00354 KH53 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. KHU53-XXX00354 1030076 www.sick.com/kh53 Ürün açıklaması POMUX

Detaylı

PAZARLAMA BÜLTENİ: YENİ MF 5600 SERİSİ

PAZARLAMA BÜLTENİ: YENİ MF 5600 SERİSİ PAZARLAMA BÜLTENİ: YENİ MF 5600 SERİSİ PAZARLAMA BÜLTENİ: YENİ MF 5600 SERİSİ Değerli bayilerimiz, Yeni MF 5600 Serisi traktörlerimiz olan MF 5611, MF 5612 ve MF 5613 ü sizlere tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz.

Detaylı

www.x-vehicle.com X-VEHICLE - DİREKSİYON EĞİTİM SİMÜLASYON YAZILIMI Teknik Dokümantasyon

www.x-vehicle.com X-VEHICLE - DİREKSİYON EĞİTİM SİMÜLASYON YAZILIMI Teknik Dokümantasyon X-VEHICLE - DİREKSİYON EĞİTİM SİMÜLASYON YAZILIMI Teknik Dokümantasyon GİRİŞ 1. ARAÇ FİZİĞİ 2. YAPAY ZEKÂ 3. HAVA KOŞULLARI 4. 3 BOYUTLU MODELLEME 5. SENARYOLAR 6. DONANIM ENTEGRASYONU 7. GÖRÜNÜM 8. TRAFİK

Detaylı

M A Z O T G Ü V E N L ig i S i S T E M L E R i. Elektromekanik Caydırıcı Çözümler... Mazot Tüketimi Kontrolünüzde Olsun...

M A Z O T G Ü V E N L ig i S i S T E M L E R i. Elektromekanik Caydırıcı Çözümler... Mazot Tüketimi Kontrolünüzde Olsun... TANK ÖLÇÜM izleme M A Z O T G Ü V E N L ig i S i S T E M L E R i Elektromekanik Caydırıcı Çözümler... Mazot Tüketimi Kontrolünüzde Olsun... TRTECH Mazot Güvenliği Sistemi Mekanik Uygulama Örnekleri Mazot

Detaylı

Yönlü Sayaçlar. uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi

Yönlü Sayaçlar. uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Siemens ten güvenilir, esnek, emniyetli sayaçlar Tasarruf etmek isteyenlerin, tüketim verileri hakkında etkin

Detaylı

Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. İLERİ ÖLÇME TEKNİKLERİ (CMM) EĞİTİMİ DERS NOTU

Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. İLERİ ÖLÇME TEKNİKLERİ (CMM) EĞİTİMİ DERS NOTU Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. İLERİ ÖLÇME TEKNİKLERİ (CMM) EĞİTİMİ DERS NOTU İLERİ ÖLÇME TEKNİKLERİ Koordinat Ölçme Teknolojisi Koordinat ölçme teknolojisi,

Detaylı

markalarımız Şirketimiz Modüler Askı Destek Sismtemleri Sismik Askılama Ürünleri Yivli Boru Bağlantı Elemanları Yaylı Titreşim Ürünleri

markalarımız Şirketimiz Modüler Askı Destek Sismtemleri Sismik Askılama Ürünleri Yivli Boru Bağlantı Elemanları Yaylı Titreşim Ürünleri Ürün grupları markalarımız Modüler Askı Destek Sismtemleri Şirketimiz FALKON MÜHENDİSLİK PROJE & DANIŞMANLIK firması olarak geleceğiniz güvence altına almak, insan hayatını ve yatırımlarınızı korumak için

Detaylı

11.3 VERSİYON NOTLARI

11.3 VERSİYON NOTLARI JALTEST SOFT 11.3 VERSİYON NOTLARI Yeni GeliĢtirmeler ve Fonksiyonlar - Güncelleme dosyası indirilirken, son versiyonun cihazınızda bulunması halinde daha ufak boyutlu update pack dosyası ile güncelleme

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

ÜRÜN YELPAZESİİ. Ticari Araç Lastikleri RUNNER, EURO, ATHLET, SNOW. Semperit. Bir Continental markasıdır.

ÜRÜN YELPAZESİİ. Ticari Araç Lastikleri RUNNER, EURO, ATHLET, SNOW. Semperit. Bir Continental markasıdır. ÜRÜN YELPAZEİİ Ticari Araç Lastikleri RUNNER, EURO, ATHLET, NOW emperit. Bir Continental markasıdır. Kilometre canavarı RUNNER serisi standartları belirliyor. Şehirlerarası ve uzun mesafe sürüşleri için

Detaylı

1972 den beri Yüksek Teknoloji... ENDÜSTRİYEL BALANS

1972 den beri Yüksek Teknoloji... ENDÜSTRİYEL BALANS 1972 den beri Yüksek Teknoloji... ENDÜSTRİYEL BALANS HAKKIMIZDA ZORMAK Balans Teknolojileri, 1972 yılında Hüseyin ZOR tarafından kuruldu. İmalatına ilk olarak Seyyar Tekerlek Balans Makineleri ile 1973

Detaylı

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ HAKKIMIZDA; Araç Filo Yönetim sektöründe hizmet veren Yeşil Filo Yönetim Hizmetleri,eşsiz filo

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Hugo van der Goeslaan 1 P.O. Box 90065 5600 PT Eindhoven, Hollanda Tel.: +31 (0)40 214 21 04 Faks: +31 (0)40 214 43 17 Web sitesi: www.daf.com Yeni DAF LF Kusursuz Mükemmellik

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın DynActive Vites Değiştirme Teknolojisine Sahip MAKSİMUM PERFORMANS MAKSİMUM TASARRUF Yakıt Tasarrufu ve Performansı İhtiyacınıza Göre

Detaylı

E-ITN 30 RADYO FREKANSLI ELEKTRONİK ISI PAY ÖLÇER

E-ITN 30 RADYO FREKANSLI ELEKTRONİK ISI PAY ÖLÇER E-ITN 30 RADYO FREKANSLI ELEKTRONİK ISI PAY ÖLÇER Merkezi sistem ile ısınan binalarda ısı giderlerinin tüketime göre paylaştırılması için tasarlanmıştır Çok fonksiyonlu 5 haneli ekran EEPROM mikro işlemci

Detaylı

data M Roll Form Teknoloji partneriniz

data M Roll Form Teknoloji partneriniz data M Roll Form Teknoloji partneriniz YAZILIM BÖLÜMÜ COPRA RF ve COPRA FEA RF: Uzun yıllar boyu diğer CAD yazılımlarını kullanan bir metal şekillendirme firması neden COPRA RF ve COPRA FEA RF kullanmaya

Detaylı

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV...

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA... 1 2 - REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... 2 3 4 5 3 - İZMİR KALIP FABRİKA A - KALIP İŞLETMESİ... B - PRES

Detaylı

Güvenlik tepki değil, bir stratejidir... ... ... elektronik. ... Datapark Otopark Sistemi... a t i t e k

Güvenlik tepki değil, bir stratejidir... ... ... elektronik. ... Datapark Otopark Sistemi... a t i t e k Güvenlik tepki değil, bir stratejidir Sistemi a t i t e k Sistemi Güvenlik tepki değil, bir stratejidir eğitimini sizlere sağlamaktadır Otopark Yönetim Sistemi Datapark, ABD California merkezli bir şirket

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

: SICK Türkiye SEÖS BUGÜNÜ VE YARINI : SICK A.Ş. : ĐZMĐR SEMĐNER

: SICK Türkiye SEÖS BUGÜNÜ VE YARINI : SICK A.Ş. : ĐZMĐR SEMĐNER : SICK Türkiye SEÖS BUGÜNÜ VE YARINI : SICK A.Ş. : ĐZMĐR SEMĐNER HOŞGELDĐNĐZ : SICK A.Ş. : ĐZMĐR SEMĐNER MUSTAFA ÇOPUROĞLU 2 Đlk Kontrast Fotoseli Đlk Güvenlik Bariyeri Erwin SICK (1909-1988) : SICK A.Ş.

Detaylı

Hunter 511. Rot Ayar Sistemi

Hunter 511. Rot Ayar Sistemi Hunter 511 Rot Ayar Sistemi 511 Serisi Resimde 511 Rot ayar sistemi ile DSP500 serisi sensörler, 17 inç renkli moitörde de patentli WinToe özelliği görülmektedir. HUNTER 511 Serisi Rot ayar sistemi, ProAlign

Detaylı

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz!

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! a) Dağıtım Güvencesi b) Tank Temizliği c) Gezici Kalite Kontrol Laboratuvarları d) Shell Kalite Kontrol Merkezleri e) Bilgisayar-Pompa

Detaylı

Kereste kamyonları. Kereste kamyonları hakkında genel bilgiler. Kereste kamyonları yuvarlak keresteleri taşımak için kullanılır.

Kereste kamyonları. Kereste kamyonları hakkında genel bilgiler. Kereste kamyonları yuvarlak keresteleri taşımak için kullanılır. Kereste kamyonları hakkında genel bilgiler Kereste kamyonları yuvarlak keresteleri taşımak için kullanılır. Kereste kamyonları hakkında genel bilgiler Kereste kamyonu üstyapıları yükün büyüklüğüne bağlı

Detaylı

DUAL FUEL SYSTEM. «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri»

DUAL FUEL SYSTEM. «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri» DUAL FUEL SYSTEM «Dizel araçlar için CNG Çift Yakıt Sistemleri» Dual Fuel System DUAL FUEL SYSTEM, dizel motorlu KAMYON, TIR, OTOBÜS, TRAKTÖR, İŞ MAKİNESİ, JENERATÖR vb. araçlarda kullanılan motorinin

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100E HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız TIEFENBACH Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite Tiefenbach Control Systems firması 1950 yılında DR. H Tiefenbach adıyla kurulmuştur. Bugün 90 uzman personeli ile özellikle üstün yeraltı elektrohidrolik sistemleri

Detaylı

HAZIRLAYAN. KAMİL GÜRSEL / Fizik Mühendisi ELİMKO LTD. ŞTİ.

HAZIRLAYAN. KAMİL GÜRSEL / Fizik Mühendisi ELİMKO LTD. ŞTİ. HAZIRLAYAN ISO 9001 KAMİL GÜRSEL / Fizik Mühendisi ELİMKO LTD. ŞTİ. OTOMATİK KONTROLDA GÜVENİLİR İSİM... 1 KALİTE SİSTEMLERİ Günümüzde tüm işletme ve firmalarda belli bir kalite anlayışı ile buna bağlı

Detaylı

1309 Serisi 1354 Serisi

1309 Serisi 1354 Serisi 1309 Serisi 1354 Serisi Ekonomik Seri Arka Park Sensörü 1309 1354 Sensör Tip 09 Sensör Tip 54 Ø 18 mm Ø 18.5 mm Engele olan mesafeyi 1.7 metreden itibaren sesli olarak bildirir. 4 kademeli sesli uyarı

Detaylı

Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck. Lastik basınç takip sistemi

Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck. Lastik basınç takip sistemi Herkes arada bir durmak zorundadır. Sizinki lastik arızası için olmasın. ContiPressureCheck Lastik basınç takip sistemi ContiPressureCheck Arıza istatistiklerini azaltmak için kaybedecek zaman yok. ADAC

Detaylı

ÜRETİM HATTINDA MİL ŞEKLİNDEKİ PARÇALAR İÇİN MAKSİMUM HASSASLIK. MAHR'DAN MİL METROLOJİSİ

ÜRETİM HATTINDA MİL ŞEKLİNDEKİ PARÇALAR İÇİN MAKSİMUM HASSASLIK. MAHR'DAN MİL METROLOJİSİ M a r S h a f t. M i l Ö l ç me M a k i n e l eri ÜRETİM HATTINDA MİL ŞEKLİNDEKİ PARÇALAR İÇİN MAKSİMUM HASSASLIK. MAHR'DAN MİL METROLOJİSİ MARSHAFT ürünleri ile ilgili en güncel bilgilere web sitemizden

Detaylı

201 ı yılından itibaren bu sistemler otomatik olarak çalışmaktadır. Bu sistemler ücretli. geçiş tarifelerini, çalışma bilgilerini, hat

201 ı yılından itibaren bu sistemler otomatik olarak çalışmaktadır. Bu sistemler ücretli. geçiş tarifelerini, çalışma bilgilerini, hat Trafik yönetimi geliştirilmesi ve yolcu bilgilendirmelerinin zamanında teslim edilmesini sağlayan ; birincil olarak trafiği verimli kontrol etmekte, yönlendirmekte, tıkanıklık yönetimi sağlamakta, sıradışı

Detaylı

İlk ihracat Japonya ile başladı. İtfaiye araçları tasarım ve üretimi başladı.

İlk ihracat Japonya ile başladı. İtfaiye araçları tasarım ve üretimi başladı. KURUMSAL TANITIM KİLOMETRE TAŞLARI 1985 Katmerciler Araç Üstü Ekipman A.Ş. kuruldu. 1987 İtfaiye araçları tasarım ve üretimi başladı. 1998 İlk ihracat Japonya ile başladı. 1999 TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim

Detaylı

M A Z O T G Ü V E N L ig i S i S T E M L E R i. Elektronik, Mekanik Caydırıcı Çözümler... Mazot Tüketimi Kontrolünüzde Olsun...

M A Z O T G Ü V E N L ig i S i S T E M L E R i. Elektronik, Mekanik Caydırıcı Çözümler... Mazot Tüketimi Kontrolünüzde Olsun... TANK ÖLÇÜM izleme M A Z O T G Ü V E N L ig i S i S T E M L E R i Elektronik, Mekanik Caydırıcı Çözümler... Mazot Tüketimi Kontrolünüzde Olsun... TRTECH Mazot Güvenliği Sistemi Mekanik Uygulama Örnekleri

Detaylı

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile Üstün Performans Yüksek Sürüş Keyfi Kıymet bilenlerin otogaz dönüşüm kiti, Prins! Kıymet Bilenlerin Otogaz Dönüşüm Kiti, Prins! Dünyada sıralı

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

TEST CİHAZLARI. GÜVENİLİR YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ

TEST CİHAZLARI.   GÜVENİLİR YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ TEST CİHAZLARI www.famenerji.com GÜVENİLİR YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ TRF-100 3 Fazlı Trafo Çevirme Oranı TRF-100 4. nesil mikroişlemcili otomatik 3 faz trafo çevirme oranı test cihazıdır. Hafif taşınabilir cihaz

Detaylı

TEXA KLİMA CİHAZLARI. TEXA KONFORT 705R Tam Otomatik 10 Litre Dahili Tank R134a klima Gazı Dolum Cihazı.

TEXA KLİMA CİHAZLARI. TEXA KONFORT 705R Tam Otomatik 10 Litre Dahili Tank R134a klima Gazı Dolum Cihazı. DİAGNOS TEXA KLİMA CİHAZLARI TEXA KONFORT 705R Tam Otomatik 10 Litre Dahili Tank R134a klima Gazı Dolum Cihazı. TEXA KONFORT 707R Tam Otomatik 10 Litre Dahili Tank R-1234yf Klima Gazı Dolum Cihazı. TEXA

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

BAİS A.Ş SIFIR ATIK PROJESİ SIFIR ATIK GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ

BAİS A.Ş SIFIR ATIK PROJESİ SIFIR ATIK GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ KOMPOST MAKİNALARI SIFIR ATIK GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ BAİS A.Ş BAİS A.Ş yurtdışında ve yurtiçinde (Belediyeler, kamu kurumları ve kurumsal firmalar) özel amaçlı üst yapılı araçlar ve makine üretimi ile

Detaylı

Bosch Rexroth dan yeni bir takviye hidrostatik tahrik sistemi: Takviye Hidrostatik Çekiş (HTA) BD

Bosch Rexroth dan yeni bir takviye hidrostatik tahrik sistemi: Takviye Hidrostatik Çekiş (HTA) BD Bosch Rexroth dan yeni bir takviye hidrostatik tahrik sistemi: Takviye Hidrostatik Çekiş (HTA) Bosch Rexroth, ticari araçların zorlu arazi koşullarındaki sürüş kalitesini arttırmak için tamamen hidrolik

Detaylı

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri.

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Perde hava yastığı Yan hava yastığı Diz hava yastığı Baş tarafı perde hava yastığı Yaya koruma hava yastığı Bağlantı çözümlerinde küresel sağlayıcı. Otomotiv

Detaylı

LOS Energy. Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü

LOS Energy. Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü LOS Energy Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü Exepto Bilgi Teknolojileri A.Ş. 2003 Yılında kuruldu. Alışan Group Şirketi ISO 9001 Certified Microsoft Çözüm Ortağı Custom Solutions Competency Data Management

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

Özellikler / Specification Torna Ucu Devre Tipi Anahtar Ölçüsü 16*1,5 KAPALI 22 Kullanıldığı Yerler : PEUGEOT PREMIER GERİ VİTES MÜŞÜRÜ

Özellikler / Specification Torna Ucu Devre Tipi Anahtar Ölçüsü 16*1,5 KAPALI 22 Kullanıldığı Yerler : PEUGEOT PREMIER GERİ VİTES MÜŞÜRÜ 140 042 16*1,5 KAPALI 22 Kullanıldığı Yerler : PEUGEOT PREMIER GERİ VİTES 140 004 18*1,5-27*1 KAPALI 27 Kullanıldığı Yerler : STEYR BELDE OTOBÜS MAN MERCEDES SCANIA GERİ VİTES 140 005 140 006 9/16*18 UNF

Detaylı

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air 712-580 ErgoPack Air 725-580 ErgoPack Air 740-580 Sizin Verimliliğiniz, Sizin Konforunuz, Sizin Güvenliğiniz. Sizin talepleriniz bizim motivasyonumuz oldu! Teşekkürler. Hepsi birarada? Hepsi

Detaylı

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik Beta Mühendislik DENİZ SUYU SU YAPICILARI Enerji Geri kazanımlı KULLANILAN ENERJİNİN %80 nini geri kazandırır. GÜNDE 2.000 lt ye kadar TEMİZ SU üretir. MODÜLER KONFİGÜRASYON, montajı Basit ve çok kolay

Detaylı

İLERİ YAPI TEKNOLOJİLERİ

İLERİ YAPI TEKNOLOJİLERİ İLERİ YAPI TEKNOLOJİLERİ www.arkitech.com.tr Hakkımızda Arkitech İleri Yapı Teknolojileri hafif çelik yapı inşası için panel makineleri ve yazılımlarını üretmektedir. 10 yıllık tecrübemizi aktardığımız

Detaylı

Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi

Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Siemens ten güvenilir, esnek, emniyetli sayaçlar Tasarruf etmek isteyenlerin, tüketim verileri hakkında etkin

Detaylı

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ)

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANI ANKARA 2007 ÖĞRENME FAALİYETİ -29 AMAÇ MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ Bu

Detaylı

FABRiKALAR MARKA GÜNCEL ÜRÜNLER ÜRÜN GAMI

FABRiKALAR MARKA GÜNCEL ÜRÜNLER ÜRÜN GAMI MARKA Türk otomotiv sanayinin köklü firması Karsan, kurulduğu 1966 yılından bu yana, ticari araç segmentinde kendi markası da dahil, dünyanın önde gelen markaları için Bursa da yer alan modern ve esnek

Detaylı

DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ

DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ Depo nedir? Depo Hizmeti alan iç ve dış müşteriler için, depo tam zamanlı ve müşteri odaklı çalışan stratejik destek bir birimdir. Depo, katma değer üretilen

Detaylı