PROF. DR. İNCİ VARİNLİ NİN MESLEKÎ DURUMU VE BİLİMSEL ÇALIŞMALARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PROF. DR. İNCİ VARİNLİ NİN MESLEKÎ DURUMU VE BİLİMSEL ÇALIŞMALARI"

Transkript

1 PROF. DR. İNCİ VARİNLİ NİN MESLEKÎ DURUMU VE BİLİMSEL ÇALIŞMALARI MESLEKİ DURUM 1- EĞİTİM DURUMU ve AKADEMİK ÜNVANLARI Profesörlük : Doçentlik : Yrd. Doç. Dr. Erciyes Üniversitesi İİBF Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilimdalı 2006 Erciyes Üniversitesi İİBF Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilimdalı 2000 Erciyes Üniversitesi İİBF Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilimdalı 1996 Doktora : Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 1995 Yüksek Lisans : Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 1989 Lisans : Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İDARİ GÖREVLER Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Kurulu Üyeliği Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim dalı Başkanlığı Bozok Üniversitesi Rektörlüğü Kasım Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekilliği Haziran Ocak 2007 Erciyes Üniversitesi BESYO Rekreasyon Bölüm Başkanlığı Erciyes Üniversitesi Yozgat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Kurulu Üyeliği Erciyes Üniversitesi Kayseri İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fakülte Kurulu Üyeliği Erciyes Üniversitesi Nevşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Kurulu Üyeliği

2 3- ÜYESİ OLDUĞU VE GÖREV ÜSTLENDİĞİ ULUSAL VE ULUSLARARASI KURULUŞLAR 1- Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (TR72- Kayseri- Sivas- Yozgat) Kalkınma Kurulu Başkanlığı Üniversitelerarası Kurul Üyeliği Pazarlama ve Pazarlama Araştırmaları Derneği Üyeliği, BİLİMSEL ÇALIŞMA ve YAYINLARI 4.1- YURTDIŞI BİLİMSEL YAYINLARI MAKALELER -"The Level of Consumers Awareness and Perceptions in Consumption of Halal Certified Products", 2014, European Journal of Business and Management (fortcoming) (Ekrem Erdem ve Mehmet Emin Yıldız ile birlikte) - "How Do International Tourists Perceive Hotel Quality?", (2014), International Journal of Contemporary Hospitality Management, Vol. 26, No. 3, pp (Taylan Dörtyol ve Olgun Kitapçı ile birlikte) BİLDİRİLER 1- "Türk ve Azeri Üniversite Öğrencilerinin Etnosentrik Eğilimleri: Karşılaştırmalı Bir Araştırma", 12.Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, 30 Ağustos-6 Eylül 2014, Kazan, Tataristan (Ramazan Kurtoğlu ve Mehmet Kara ile birlikte) 2- "Helal Turizm Pazarı: Dünyada ve Türkiye'de Mevcut Durum Analizi ve Öneriler", 12.Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, 30 Ağustos-6 Eylül 2014, Kazan, Tataristan. (Ramazan Kurtoğlu ve Mehmet Kara ile birlikte) 3- "Pazarlama Aracı Olarak Facebook Kullanımı", The 24th International Conference of The International Trade and Finance Association, May 2014, Kayseri. (Nur Başyazıcıoğlu ile birlikte) 4- "A Study For Determining The Effects of the Perceptions of Consumers About Halal Food, on the Consumers Intention to Buy in Turkey", 3.Global Islamic Marketing Conference, December 2012, Cairo, pp (Ekrem Erdem ve Mehmet Emin Yıldız ile birlikte)

3 5- "Consumers Awareness and Perceptions in Halal Food Certificated Products", 3.Global Islamic Marketing Conference, December 2012, Cairo, pp (Ekrem Erdem ve Mehmet Emin Yıldız ile birlikte) 6- "Global Mali Krizin İşletmelerin Pazarlama Stratejilerine Etkileri ve Türk Hazır Giyim Sektöründe Bir Uygulama", 2. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, 30 Mayıs-6 Haziran 2010, Prizren Kosova, ss (Mehmet Kara ve Yağmur Karaca ile birlikte) 7- "Hastanelerde Algılanan Yatan Hasta Şikayetlerinin Hasta Sadakatine Etkisine Yönelik Bir Saha Araştırması", Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, 30 Mayıs-6 Haziran 2010, Prizren Kosova, ss (Fazıl Kırkbir ve Mehmet Kara ile birlikte) 8- Türk İşadamlarının Uluslararası Pazarlarda İş Görüşmeleri Süreci ve Anlaşmalarla İlgili Algıları, 1.Uluslararası Balkanlarda Tarih ve Kültür Kongresi, Mayıs, Priştine Kosova, 2009, pp (Sema Babayiğit ile birlikte) 9- Perceptions of Turkish Consumers about the Ethicality of Marketing Practices, (2001), in Marketing Advances in Pedagogy, Process, and Philosophy, Ed., Tracy A. Suter, Society for Marketing Advances, New Orleans, pp (Orhan Erdem ile birlikte) 10- Important Factors in Determining the Clients of Islamic Banks, published as an abstract and the paper presented to Social Science Methodology in the New Millenium, Cologne, Germany, (Orhan Erdem ile birlikte) 11- Patient Perceptions about Service Quality of a Hospital in Turkey, in Advances in Marketing: Theory, Practice and Education, Joyce A. Young, Robert D. Green, and Faye W. Gilbert, Eds., Society for Marketing Advances, Terre Haute, IN, 1999, ss (M.Sıtkı İlkay ve Orhan Erdem ile birlikte) 12- Relationships Among Characteristic and Service Quality Perceptions of Tourists in Turkish Hotels, in Enriching Marketing Practice and Education, Elnora W. Stuart and Ellen M. Moore, Ed., Southern Marketing Association, Rock Hill, South Carolina, 1997, ss.5-8. (Orhan Erdem ile birlikte) 4.2- YURTİÇİ BİLİMSEL YAYINLARI BİLDİRİLER 1- "Kayseri'deki Tüketicilerin Helal Gıda Sertifikalı Ürünlere Yönelik Farkındalıklarını ve Algılamalarını Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma", 3.Kayseri Ekonomisi Sempozyumu, Nisan 2014, Kayseri. (Ekrem Erdem ile birlikte)

4 2- Günümüzde Uygulanan Kadınlara Yönelik İstihdam Projeleri ve Bacıyan-ı Rumlarda Kadın, II. Uluslararası Ahilik Sempozyumu Bildiri Kitabı, Eylül, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi İ.İ.B.F., 2011, Kayseri, ss (Deniz Akgül ile birlikte) 3- "Çağdaş Pazarlama Perspektifinden Hacılarlı İşadamları", I. Hacılar Sempozyumu (11-13 Mayıs 2007), Kayseri, (Mahir Nakip ve Elif Sayın ile birlikte) 4- "Tüketicilerin Marka Değeri Algılamalarını Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma", 11. Ulusal Pazarlama Kongresi (1-3 Kasım 2006) Pazarlamada Değer Yaratmak, Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu, İzmir, 2006, ss (Nilsun Sarıyer ve Ramazan Kurtoğlu ile birlikte) 5- Konaklama Endüstrisi Çalışanlarının İş Ortamında Etik Davranışlar ile İlgili Algılamaları, Hafta Sonu Turizm Konferansı, (11-13 Kasım 2005) Turizmde İş Ahlakı, Nevşehir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Aralık 2006, Nevşehir, ss (Duygu Eren ile birlikte) 6- İhracatçı Firmaların Etiksel Konulara İlişkin Değerlendirmeleri, 6. Ulusal Pazarlama Kongresi (28 Haziran-1 Temmuz 2001) Bölgesel Kalkınmada Pazarlama, Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yayını, Erzurum 2001, ss (Kenan Güllü ve Sema Babayiğit ile birlikte) 7- Tüketicilerin Hizmet Kalitesi Algılamalarının Ölçümüne Yönelik Bir Araştırma, IV. Ulusal Pazarlama Kongresi (18-20 Kasım 1999) 21. Yüzyıl Eşiğinde Ulusal Pazarlama, Mustafa Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Antakya- Hatay, 1999, ss Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Hizmet Kalitesini Artırmaya Yönelik Çalışmalar, Yüksek Öğretimde Sürekli Kalite İyileştirme, Editor: Mithat Çoruh, Haberal Eğitim Vakfı, Ankara, 1997, ss (Nisfet Uzay ile birlikte) 9- Konaklama İşletmelerinde Yerli ve Yabancı Tüketicilerin Hizmet Kalitesi Değerlendirmesi, IV. Ulusal Turizm Kongresi (18-20 Kasım 1995), 1996, ss (Osman Unutulmaz ile birlikte) 10- Konaklama İşletmelerinde Tüketicilerin Hizmet Kalitesi Değerlendirmesi, I. Ulusal Pazarlama Sempozyumu (27-29 Ekim 1995 Silivri-İstanbul), İ.Ü. İşletme Fakültesi Yayını, İstanbul, 1995, ss.1-5. (Osman Unutulmaz ile birlikte) 11- Hizmet Pazarlamasında Kalite, Turizm Eğitimi Konferans-Workshop (9-11 Aralık 1992 Ankara), Turizm Bakanlığı Turizm Eğitim Genel Müdürlüğü, Ankara, 1993, ss (Osman Unutulmaz ile birlikte)

5 MAKALELER 1- "Algılanan Hizmet Kalitesi, Algılanan Müşteri Değeri ve Davranışsal Eğilimler Üzerinde Ulusal Kültürün Etkisi: Antalya'da Bir Uygulama", Verimlilik Dergisi, 2/2014, ss (İbrahim Taylan Dörtyol ve Olgun Kitapçı ile birlikte) 2- Tüketicilerin Alışveriş Yaptıkları Mağazayı Değerlendirmelerinde Etkili olan Faktörler İle Sadakat Arasındaki İlişki: Kayseri İlinde Yapılan Bir Araştırma, 2011, Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi (Journal of Economics and Administrative Sciences), Cilt 12, Sayı 1/Nisan, ss: (Neşe Acar ile birlikte) 3- İşletmelerde Sosyal Sorumluluk Anlayışı ve Kurumsal İmaj İlişkisi: Banka Müşterilerine Yönelik Bir Araştırma, 2010, Abant İzzet Baysal Üniversitesi İ.İ.B.F. Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Dergisi, Yıl:6, Sayı:2, Güz, ss (Serap Yücel Doğan ile birlikte) 4- Satış Elemanlarının Duygusal Zekasının Bir Göstergesi olarak Algılanan Performans, Satış ve Müşteri Odaklılık, 2009, Cumhuriyet Üniversitesi İ.İ.B.F. Dergisi, Cilt:10, Sayı:1, Nisan, ss (Eyyüp Yaraş ve Ahmet Başalp ile birlikte) 5- Duygusal Zekânın Müşteri Odaklılık ve Satış Performansı Üzerine Etkisini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma, 2009, Ege Akademik Bakış Dergisi, Cilt:9, Sayı:1, Ocak, ss, (Eyyüp Yaraş ve Ahmet Başalp ile birlikte) 6- Bilgi Teknolojilerindeki Gelişmelerin Satış Gücü Üzerindeki Etkileri, 2008, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İ.İ.B.F. Dergisi, Nisan, 3 (1), (Mustafa Öz ile birlikte) 7- Elektronik Ticarete Etiksel Açıdan Bakış, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Dergisi, 2006, Güz, Cilt:3, Yıl:2, Sayı:2, ss (Mustafa Öz ile birlikte) 8- Muhasebecilerin Mesleki ve Demografik Özelliklerine Göre Reklama Yönelik Tutumlarının Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma, 2006, Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Cilt:15, Sayı:1, ss , Süpermarketlerde Çalışanların ve Tüketicilerin Hizmet Kalitesi Beklentilerinin ve Algılamalarının Karşılaştırılmasına Yönelik Bir Araştırma, 2006, Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Cilt:20, Sayı:2, ss (Mahir Nakip ve Kenan Güllü ile birlikte) 10- ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi: Dünya, Avrupa ve Türkiye Uygulamalarının Karşılaştırılması, 2006, Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, Sayı:25, Temmuz-Aralık 2005, ss (M. Sıtkı İlkay ile birlikte) 11- Satış Elemanlarının Etik Algılamaları: Perakende Sektöründe Bir Uygulama, 2005, Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, Cilt.6, Sayı.2, Yıl:2005, ss (Ramazan Kurtoğlu ile birlikte)

6 12- Eczacıların İlaç Reklamlarına Karşı Tutumlarının Belirlenmesi- Kayseri de Faaliyet Gösteren Eczacılar Üzerine Bir Uygulama Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, Sayı:24, Yıl:2005, ss (Leyla Leblebici Kacur ve Hülya Göknar ile birlikte) 13- Hizmet İşletmelerinde Çalışanların Etik Olmayan Davranışlara İlişkin Değerlendirmeleri: Otel İşletmelerinde Bir Uygulama, 2004, Ege Akademik Bakış Dergisi, Cilt:4, Sayı:1-2, Ocak-Temmuz, ss Hizmet Kalitesi, Değer, Hasta Tatmini ve Davranışsal Niyetler Arasındaki İlişki: Kayseri de Poliklinik Hastalarına Yönelik Bir Araştırma, 2004, Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Yıl:2004/2, Sayı:17, ss (Aysel Çakır ile birlikte) 15- Pazar Yönlülük ve Bankacılık Sektöründe Bir Uygulama, Pazarlama Dünyası, 2002, Yıl:16, Sayı: , Ocak/Şubat, ss (Kasım Karahan ile birlikte) 16- Perakendecilikte Hizmet Kalitesi ve Tüketicilerin Kalitesi Değerlendirmelerine Yönelik Bir Araştırma, 2001, Pazarlama Dünyası, Yıl:15, Sayı:2001-4, Temmuz/Ağustos, ss (Kenan Güllü ve Sema Babayiğit ile birlikte) 17- Perakendecilikte Kategori Yönetimi, 2001, Pazarlama Dünyası, Yıl:15, Sayı:2001-1, Ocak/Şubat, ss Hazır Giyim Ürünlerinde Tüketicilerin ve Perakendecilerin Ülke Orijinine Göre Algılamalarının Karşılaştırılması, 2000, Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Sayı:9, Yıl:2000, ss (Sema Babayiğit ile birlikte) 19- Tüketici Etiği ve Üniversite Öğrencilerine Yönelik Bir Araştırma, Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, Cilt:14, Sayı:1, Yıl:2000, ss Global Pazarlama ve Ürün Standartlaştırma/Uyarlama Kararı, 2000, Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, Sayı:16, Yıl:2000, ss Tüketicilerin Satın Alma Davranışlarını Etkileyen Faktörler ve Çamaşır Deterjanı Üzerine Bir Uygulama, 1999, Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, Sayı:14, Yıl: 1999, ss (Y.Ela Çakır ile birlikte) 22- Üniversite Öğrencilerinin Cinsiyetlerine Göre Gıda Tüketim Alışkanlıkları, 1995, Pazarlama Dünyası, Yıl:9, Sayı:54, Kasım/Aralık 1995, ss (Mahir Nakip ile birlikte) 23- Erciyes Üniversitesi Öğrencilerinin Tüketim ve Tasarruf Eğilimleri Üzerine Ekonometrik Bir Çalışma, 1994, Kooperatifçilik Dergisi, Sayı:103, Ocak/Şubat/Mart, ss (Mahir Nakip ile birlikte)

7 5. KİTAPLAR ve KİTAP BÖLÜMLERİ Kitaplar 1- Perakende Marka Değerinin Ölçümü ve Yapısal Eşitlik Modeli Uygulaması, 2013, Detay Yayıncılık, Ankara. (Mutlu Yüksel Avcılar ile birlikte) 2- Güncel Pazarlama Yaklaşımlarından Seçmeler, 2013, Eds. İnci Varinli ve Kahraman Çatı, 3.Baskı, Detay Yayıncılık, Ankara 3- Güncel Pazarlama Yönetimi, 2012, Detay Yayıncılık, Ankara. Mahir Nakip ve Mustafa Gülmez ile birlikte) 4- Pazarlamada Yeni Yaklaşımlar, Genişletilmiş 3. Baskı, Detay Yayıncılık, Ankara, 2012, 198 syf. 5- Marketlerde Pazarlama Yönetimi, Detay Yayıncılık, 4. Baskı, Ankara, 2012, 218 syf. 6- İnci Varinli ve diğerleri, Kayseri İli Merkezindeki Seçmenlerin Milletvekili ve Siyasi Parti Tercihlerinde Etkili Olan Faktörler, İletişim Fakültesi Yayınları No.1, Kayseri, 2002, 81 syf. 7- Erciyes Üniversitesi Hastanesi nde Yatan Hastaların Tatmin Düzeylerinin Ölçümü, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Yayın No:66, Kayseri, 2001, 108 syf. M. Sıtkı İlkay ve Orhan Erdem ile birlikte) 8- Pazarlama Âhlakı ve Kayseri deki Küçük ve Orta Ölçekli İşletme Yöneticilerinin Pazarlama Âhlakına İlişkin Değerlendirmeleri, Kayseri Ticaret Odası Yayın No:15, Kayseri 2000, 179 syf. Kitap Bölümleri 1- Perakendeciliğe Giriş, Editör; Sevgi Ayşe Öztürk, Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim Fakültesi Yayını No: 1808, Eskişehir, (Ünite:1-3) 2- Perakende Yönetimi, Editör: Gülfidan Barış, Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim Fakültesi Yayını, Eskişehir, (Ünite 2) 3- Perakendeciliğe Giriş, Editör; Sevgi Ayşe Öztürk, Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim Fakültesi Yayını No: 883, Eskişehir, (Ünite:1-4) 6- BİLİMSEL YAYIN GÖREVLERİ Abant İzzet Baysal İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergi Hakemliği Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergi Hakemliği

8 Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergi Hakemliği Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergi Hakemliği Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergi Hakemliği 7- AKADEMİK FAALİYETLER 1- Alanıyla ilgili kongre, toplantı, seminer ve panellere katılmıştır. 2- Katıldığı panel, seminer ve kongrelerde oturum başkanlığı yapmıştır Ulusal Pazarlama Kongresi düzenleme kurulunda yer almış ve 14. Ulusal Pazarlama Kongresi Başkanlığını yapmıştır. 4- Çok sayıda yüksek lisans ve doktora tez jürisinde üye ve başkan sıfatıyla görev almıştır. 5-8 doktora tez yöneticiliği ve 8 yüksek lisans tez yöneticiliği yapmıştır. 8-YÖNETİLEN TEZLER 8.1. Doktora Tezleri 1- PAYLAN MEHMET ALİ, (2013). Çevreye duyarlı satın alma davranışını etkileyen etkenler üzerine karşılaştırmalı bir araştırma, Erciyes Üniversitesi 2- DÖRTYOL İBRAHİM TAYLAN, (2012). Ulusal kültürün algılanan hizmet kalitesi ve algılanan müşteri değeri üzerindeki etkileri: Turizm sektöründe bir araştırma, Cumhuriyet Üniversitesi 3- AVCILAR MUTLU YÜKSEL, (2010). Tüketici temelli perakendeci değerinin ölçümü: Adana ilinde bir araştırma, Niğde Üniversitesi 4- ACAR NEŞE, (2009). Perakendecilikte mağaza atmosferinin müşteri sadakatine etkisi, Erciyes Üniversitesi 5- YÜCEL DOĞAN SERAP, (2009). İşletmelerde sosyal sorumluluk anlayışı ve kurumsal imaj ilişkisi: Balıkesir'deki banka müşterilerine yönelik yapılan bir araştırma, Erciyes Üniversitesi 6- KURTOĞLU RAMAZAN, (2008). Perakendecilikte etik ve bir uygulama, Erciyes Üniversitesi 7- BABAYİĞİT SEMA, (2006). Uluslararası pazarlamada farklı kültürlerde iş görüşmeleri ve bir uygulama, Erciyes Üniversitesi

9 8- SARIOĞLU CÜNEYD İKBAL, (2005). "Satış gücü planlaması ve satış bölgelerinin belirlenmesi-marmara bölgesinde bir uygulama", Cumhuriyet Üniversitesi 8.2. Yüksek Lisans Tezleri 1- KURUŞÇU MUSTAFA, (2014). Uluslararası Pazarlara Açılma Sürecinde Marka İsminin Etkisi: Kayseri İli Uygulaması, Erciyes Üniversitesi 2- BAŞYAZICIOĞLU HAYRİYE NUR, (2013). Pazarlama aracı olarak sosyal medyanın kullanımı: Facebook örneği, Erciyes Üniversitesi 3- KAYA MUSTAFA, (2008). Küreselleşme sürecinde Türk firmalarının uluslararası pazarlarda marka yaratma çabaları: İstikbal Mobilya'da bir uygulama, Erciyes Üniversitesi 4- SADIKOVA AYGÜL, (2006). Tüketicilerin reklamlara yönelik tutumlarıkarşılaştırmalı bir araştırma (Türkiye-Rusya), Erciyes Üniversitesi 5- YALÇINKAYA KUMRU, (2005). Hizmet kalitesi ve eğitim hizmetlerinde bir uygulama, Erciyes Üniversitesi 6- EREN CENGİZ, (2003). Otel işletmelerinde tutundurma çabaları ve Kapadokya bölgesinde bir uygulama, Erciyes Üniversitesi 7- BABAYİĞİT SEMA, (1999). Türk ve yabancı orijinli hazır giyim ürünlerine yönelik karşılaştırmalı bir imaj çalışması, Erciyes Üniversitesi 8- TOPÇU GÖRÜR YILMAZ LEYLA, (1999). Kayseri`deki işletmelerin reklam faaliyetlerine yönelik bir uygulama, Erciyes Üniversitesi 6- Profesörlük, doçentlik ve yardımcı doçentlik kadro jürilerinde görev almıştır. 9- VERDİĞİ DERSLER (Son iki yıl) Yüksek Lisans Pazarlama Yönetimi Hizmet Pazarlaması İşletmelerde Araştırma Yöntemleri Tutundurma Lisans Pazarlama Yönetimi Doktora Dersleri Pazarlama Etiği Satış Yönetimi İleri Araştırma Yöntemleri Çok Değişkenli Analiz Teknikleri

10 10- Proje Yöneticisi - Pazarlama aracı olarak sosyal medyanın kullanımı: Facebook örneği, Yüksek Lisans BAP proje yöneticisi (tamamlanmış) - Hedonik (Hazcı) tüketimin özel günlerdeki alışveriş kültürü üzerindeki etkisi ve ülkeler arası karşılaştırmalı bir araştırma, Doktora BAP proje yöneticisi (halen devam etmektedir).

ÖZGEÇMİŞ. Çiçek, A., Hastanelerde Verimlilik, Erciyes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 1995.

ÖZGEÇMİŞ. Çiçek, A., Hastanelerde Verimlilik, Erciyes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 1995. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Osman UNUTULMAZ 2. Doğum Tarihi: 22 Ocak 1950 3. Unvanı: Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Maden İşletme İstanbul Teknik Üniversitesi Y. Lisans Maden

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Turizm İşletmeciliği ve Uludağ Üniversitesi 1993

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Turizm İşletmeciliği ve Uludağ Üniversitesi 1993 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Aydın ÇEVİRGEN Doğum Yeri: Eskişehir Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Lisans Turizm İşletmeciliği ve Uludağ Üniversitesi 1993 Otelcilik Y. Lisans Turizm İşletmeciliği

Detaylı

Prof. Dr. Ferit KÜÇÜK

Prof. Dr. Ferit KÜÇÜK Prof. Dr. Ferit KÜÇÜK 1. Kişisel Bilgiler: İş Adresi : Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Osmanbey Kampüsü Şanlıurfa İş Telefonu : +90 (414) 318 3533 Faks : +90 (414) 318 3534 Fakülte

Detaylı

Stratejik Pazarlama Yönetimi Açısından Marka ve Satış İlgisi, (Yüksek Lisans), Marmara Üniversitesi, 2002, Danışman: Prof.Dr.

Stratejik Pazarlama Yönetimi Açısından Marka ve Satış İlgisi, (Yüksek Lisans), Marmara Üniversitesi, 2002, Danışman: Prof.Dr. 1. Adı Soyadı : Meysure Evren ÇELİK 2. Doğum Tarihi : 05/09/1977 3. Ünvanı : Dr.Öğr.Üye. 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme İstanbul Üniversitesi İşletme 1999 Fakültesi

Detaylı

ÖZGEÇMĐŞ VE ESERLER LĐSTESĐ

ÖZGEÇMĐŞ VE ESERLER LĐSTESĐ ÖZGEÇMĐŞ VE ESERLER LĐSTESĐ ÖZGEÇMĐŞ Adı Soyadı: Mustafa GÜLMEZ Doğum Tarihi: 11 Temmuz 1968 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Đşletme Erciyes Üniversitesi 1993 Y. Lisans Đşletme/Üretim

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Turizm İşletmeciliği ve Uludağ Üniversitesi 1989

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Turizm İşletmeciliği ve Uludağ Üniversitesi 1989 ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Kamil UNUR Doğum Tarihi: 01 02 1967 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Turizm İşletmeciliği ve Uludağ Üniversitesi 1989 Otelcilik Y. Turizm

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 9. İş Deneyimleri

ÖZGEÇMİŞ. 9. İş Deneyimleri ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Ergün KARA 2. Ünvanı : Yrd. Doç. Dr. 3. Öğrenim Durumu : Doktora 4. Çalıştığı Kurum : Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 5. Yabancı Dil : İngilizce / İyi Düzeyde 6. Telefon(Dahili)

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ

ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ Dr. Yasin KELEŞ Öğretim Görevlisi, Giresun Üniversitesi Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü KİŞİSEL BİLGİLER ÖZGEÇMİŞ

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Levent KOŞAN Doğum Tarihi: 13.05.1976 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Y. Lisans Doktora Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

Detaylı

Prof.Dr. Mehmet Şükrü AKDOĞAN

Prof.Dr. Mehmet Şükrü AKDOĞAN Prof.Dr. Mehmet Şükrü AKDOĞAN ÖZGEÇMİŞ DOSYASI KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yılı : Doğum Yeri : Sabit Telefon : Faks : E-Posta Adresi : Web Adresi : Posta Adresi : 1954 Yozgat T: 352207666630252 F: akdogans@erciyes.edu.tr

Detaylı

Doç. Dr. Nilsun SARIYER

Doç. Dr. Nilsun SARIYER Doç. Dr. Nilsun SARIYER 1. Adres: Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, İ.İ.B.F. İşletme Bölümü, Kocasinan KAYSERİ 2. Telefon No: 352 324 00 00-3251 3. Öğrenim Durumu: Derece Lise Lisans Yüksek Lisans Doktora

Detaylı

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst.

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst. İBRAHİM ARAP e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620 KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu : T.C Doğum Tarihi : 01.02.1972 Doğum Yeri : Mersin Medeni Durumu : Evli ÖĞRENİM 2004-2009 : Dokuz

Detaylı

Doç.Dr. OSMAN ERALP ÇOLAKOĞLU

Doç.Dr. OSMAN ERALP ÇOLAKOĞLU Doç.Dr. OSMAN ERALP ÇOLAKOĞLU Turizm Fakültesi Seyahat İşletmeciliği Bölümü Seyahat İşletmeciliği Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri Aydın Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik 1981-1986 Lisans Dokuz Eylül Üniversitesi

Detaylı

1. Adı Soyadı: M. Ali BİLGİNOĞLU 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu:

1. Adı Soyadı: M. Ali BİLGİNOĞLU 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu: 1. Adı Soyadı: M. Ali BİLGİNOĞLU 2. Doğum Tarihi: 3. Unvanı: Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Hacettepe Üniversitesi 1976 Y. Lisans Mezuniyet

Detaylı

İngilizce 2008 Bahar ÜDS 68.75

İngilizce 2008 Bahar ÜDS 68.75 Doç.Dr. ECE ARMAĞAN Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Üretim Yönetimi Ve Pazarlama Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri 1988-1992 Lisans Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme

Detaylı

: Çağdaş Erkan. : ceakyurek@ankara.edu.tr, erkanakyurek52@hotmail.com. Tel : 0 312 319 14 50. : Yrd.Doç.Dr. : Sağlık Bilimleri Fakültesi

: Çağdaş Erkan. : ceakyurek@ankara.edu.tr, erkanakyurek52@hotmail.com. Tel : 0 312 319 14 50. : Yrd.Doç.Dr. : Sağlık Bilimleri Fakültesi Adı Soyadı E-posta : Çağdaş Erkan : AKYÜREK : ceakyurek@ankara.edu.tr, erkanakyurek52@hotmail.com Tel : 0 312 319 14 50 Unvan Birim Bölüm : Yrd.Doç.Dr. : Sağlık Bilimleri Fakültesi : Sağlık Kurumları Yöneticiliği

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Murat Tütüncüoğlu, Ekonomik Kriz Dönemlerinde Tüketim Kooperatifi Politikaları (1996)

ÖZGEÇMİŞ. Murat Tütüncüoğlu, Ekonomik Kriz Dönemlerinde Tüketim Kooperatifi Politikaları (1996) ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Rıdvan Karalar 2. Doğum Tarihi: 12.8.1946. Unvanı: Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Anadolu Üniversitesi 1967 Y.Lisans İşletme Anadolu Üniversitesi

Detaylı

Doç. Dr. Nilsun SARIYER

Doç. Dr. Nilsun SARIYER Doç. Dr. Nilsun SARIYER 1. Adres: Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, İ.İ.B.F. İşletme Bölümü, Kocasinan KAYSERİ 2. Telefon No: 352 324 00 00/3252 3. Öğrenim Durumu: Derece Lise Lisans Yüksek Lisans Doktora

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Yasemin M. IŞIKÇI 2. Doğum Tarihi : 13.05.1977 3. Unvanı : Dr. Öğretim Üyesi 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum :Giresun Üniversitesi Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

Detaylı

Doç. Dr. M. Nedim BAYUK

Doç. Dr. M. Nedim BAYUK Doç. Dr. M. Nedim BAYUK 1. Kişisel Bilgiler: İş Adresi : Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Osmanbey Kampüsü Şanlıurfa İş Telefonu : +90 (414) 318 3456 Faks : +90 (414) 318 3534 Fakülte

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: E. Görkem KAYAALP ERSOY. 2. Doğum Tarihi: 22.10.1980. 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent Doktor. 4.

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: E. Görkem KAYAALP ERSOY. 2. Doğum Tarihi: 22.10.1980. 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent Doktor. 4. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: E. Görkem KAYAALP ERSOY 2. Doğum Tarihi: 22.10.1980 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Anadolu Üniversitesi 1998-2002

Detaylı

EK-3 ÖZGEÇMİŞ. 5. Akademik Unvanlar 5.1. Yardımcı Doçentlik Tarihi: 5.2. Doçentlik Tarihi: 5.3. Profesörlük Tarihi:

EK-3 ÖZGEÇMİŞ. 5. Akademik Unvanlar 5.1. Yardımcı Doçentlik Tarihi: 5.2. Doçentlik Tarihi: 5.3. Profesörlük Tarihi: EK-3 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: SEVAL AKSOY 2. Doğum Tarihi: 04.10.1985 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Doktora (Devam Ediyor) 5. Çalıştığı Kurum: Doğuş Üniversitesi Derece Bölüm/Program Üniversite

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Seyfettin ASLAN Doğum Tarihi: 16.03.1968 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İİBF, Kamu Yönetimi Orta Doğu Teknik Üniversitesi 1992

Detaylı

Doç. Dr. Eyyup Yaraş

Doç. Dr. Eyyup Yaraş Doç. Dr. Eyyup Yaraş ÖZGEÇMİŞ 1. Genel Yazışma Adresi: Tel: +90 242 310 6401 E-Posta: 2. Eğitim: Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Kampus Antalya / TÜRKİYE eyaras@akdeniz.edu.tr

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : İsmail METİN 2. Doğum Tarihi : 1982 3. Unvanı : Yard. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Ön Lisans Dış Ticaret Uludağ Üniversitesi 2002 Lisans İktisat

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Atilla Akbaba Doğum Tarihi: 19 Ocak 1969 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Turizm İşletmeciliği ve Akdeniz Üniversitesi 1992 Otelcilik

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ (CV) Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Anadolu Üniversitesi 1993 Y. Lisans Üretim Yönetimi ve Celal Bayar Üniversitesi 1998

ÖZGEÇMİŞ (CV) Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Anadolu Üniversitesi 1993 Y. Lisans Üretim Yönetimi ve Celal Bayar Üniversitesi 1998 1. Adı Soyadı: İlham YILMAZ 2. Doğum Tarihi: 18.02.1954 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi ÖZGEÇMİŞ (CV) 4. Öğrenim Durumu:Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Anadolu Üniversitesi 1993 Y.

Detaylı

Doç.Dr. OSMAN NURİ ÖZDOĞAN

Doç.Dr. OSMAN NURİ ÖZDOĞAN Doç.Dr. OSMAN NURİ ÖZDOĞAN Konaklama İşletmeciliği Bölümü Konaklama İşletmeciliği Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri 1995-1999 Lisans Gazi Üniversitesi Ticaret Ve Turizm Eğitim Fakültesi Turizm İşletmeciliği

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. ÜLKER ÇOLAKOĞLU

Yrd.Doç.Dr. ÜLKER ÇOLAKOĞLU Yrd.Doç.Dr. ÜLKER ÇOLAKOĞLU Turizm Fakültesi Konaklama Konaklama İşletmeciliği Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri 1982-1988 Lisans Uludağ Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü İşletme

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Adana İk.Tic.İl. Akademisi 1971 İşletme Bölümü Y. Lisans ve Doktora İşletme-Finansman A.B.D.

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Adana İk.Tic.İl. Akademisi 1971 İşletme Bölümü Y. Lisans ve Doktora İşletme-Finansman A.B.D. 1. Adı Soyadı : Mümin ERTÜRK 2. Doğum Tarihi : 03/06/1947 3. Unvanı : Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu : ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Adana İk.Tic.İl. Akademisi 1971 İşletme Bölümü Y.

Detaylı

YRD. DOÇ. DR. HASAN MEMİŞ Adı-Soyadı Hasan MEMİŞ D. Yeri D. Tarihi Balıkesir-16.09.1965 Telefon +90 348 813 93 34 1515 Faks +90 348 813 93 36 E-Posta Yabancı Dil hasanmemis@kilis.edu.tr İngilizce Web Öğrenim

Detaylı

Prof.Dr. Mehmet Şükrü AKDOĞAN

Prof.Dr. Mehmet Şükrü AKDOĞAN Prof.Dr. Mehmet Şükrü AKDOĞAN ÖZGEÇMİŞ DOSYASI KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yılı : Doğum Yeri : Sabit Telefon : Faks : E-Posta Adresi : Web Adresi : Posta Adresi : 1954 Yozgat T: 352207666630252 F: akdogans@erciyes.edu.tr

Detaylı

Özgeçmiş www.orhankocak.net okocak@yalova.edu.tr ; orkoc@hotmail.com. Đstanbul Üniversitesi 1998 Ens./Çalışma Ek. Doktora Sosyal Bilimler

Özgeçmiş www.orhankocak.net okocak@yalova.edu.tr ; orkoc@hotmail.com. Đstanbul Üniversitesi 1998 Ens./Çalışma Ek. Doktora Sosyal Bilimler Özgeçmiş www.orhankocak.net okocak@yalova.edu.tr ; orkoc@hotmail.com 1. Adı Soyadı : Orhan KOÇAK 2. Öğrenim Durumu: Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Đktisat Anadolu Üniversitesi 1994 Y.Lisans

Detaylı

Öğr. Gör. Dilruba BİNBOĞA

Öğr. Gör. Dilruba BİNBOĞA Öğr. Gör. Dilruba BİNBOĞA ÖZGEÇMİŞ 1958 Eskişehir doğumludur. 1982. Ege Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Lisans, 2002 Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde hemşirelik esaslarında yüksek

Detaylı

1988 Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Çukurova Üniversitesi Doktora İşletme Çukurova Üniversitesi

1988 Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Çukurova Üniversitesi Doktora İşletme Çukurova Üniversitesi EK-6 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Cemile ÇELİK 2. Doğum Tarihi: 6 / 8 / 1962. Unvanı: Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Çukurova 1988 Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı :Bayram KAYA Doğum Tarihi:18.12.1954 Yabancı Dil: İngilizce GSM: +905337479092 e-posta :bkaya54@yahoo.combkaya54@gmail.com, kaya@media.ankara.edu.tr Öğrenim Durumu

Detaylı

DOÇ. DR. OĞUZ KARADENİZ

DOÇ. DR. OĞUZ KARADENİZ DOÇ. DR. OĞUZ KARADENİZ ADRES: PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İİBF KINIKLI KAMPÜSÜ, 20020 DENİZLİ TELEFON: 0 258 296 2678 e-mail: oguzk@pau.edu.tr Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Maliye

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Burak Mil 2. Doğum Tarihi: 04.09.1980 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Doktora

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Burak Mil 2. Doğum Tarihi: 04.09.1980 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Doktora 1. Adı Soyadı: Burak Mil 2. Doğum Tarihi: 04.09.1980 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Doktora ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Mersin Universitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Abant İzzet Baysal Üniversitesi 2004 İ.İ.B.F. Lisansüstü İşletme Yönetimi İstanbul Üniversitesi

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Abant İzzet Baysal Üniversitesi 2004 İ.İ.B.F. Lisansüstü İşletme Yönetimi İstanbul Üniversitesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Zeynep HATİPOĞLU 2. Doğum tarihi : 25.06.1982 3. Unvanı : Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Abant İzzet Baysal Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375 Adı Soyadı: İZZET BOZKURT ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Unvanı: Prof. Dr. Tel: (0532) 3771375 Doğum Tarihi: 23.07.1966 izzet.bozkurt@gmail.com Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Gazetecilik ve Halkla

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Mustafa Cem KIRANKABEŞ Doğum Tarihi: 19 Aralık 1971 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Marmara

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçent Sınıf Öğretmenliği Ondokuz Mayıs Üniversitesi 2003-

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçent Sınıf Öğretmenliği Ondokuz Mayıs Üniversitesi 2003- ı. Adı Soyadı: Cevat ELMA ÖZGEÇMİŞ 2. Doğum Tarihi: 16.04.1972 3. Unvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Eğitim Yönetimi ve Planlaması Ankara Üniversitesi 1993 Y.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. mvahiteren@sirnak.edu.tr

ÖZGEÇMİŞ. mvahiteren@sirnak.edu.tr ÖZGEÇMİŞ Kişisel Bilgiler Adı Soyadı Mehmet Vahit EREN Doğum Yeri ve Tarihi Gaziantep.0.986 Telefon 048664008 / 44 Fax 04866847 E-posta mvahiteren@sirnak.edu.tr Web Adresi Öğrenim Durumu Derece Alan Kurum

Detaylı

DOÇ. DR. SAİD KINGIR IN ÖZGEÇMİŞİ & ESERLERİ

DOÇ. DR. SAİD KINGIR IN ÖZGEÇMİŞİ & ESERLERİ DOÇ. DR. SAİD KINGIR IN ÖZGEÇMİŞİ & ESERLERİ Adı Soyadı: Doç. Dr. Said KINGIR Doğum Tarihi: 07 Kasım 1968 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İşletme Atatürk Üniversitesi 1991 Y.

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Erdinç KARADENİZ Doğum Tarihi: 04.01.1978 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Mersin

Detaylı

Doç.Dr. ÇAĞRI KÖROĞLU

Doç.Dr. ÇAĞRI KÖROĞLU Doç.Dr. ÇAĞRI KÖROĞLU Nazilli İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe Ve Finansman Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi 2001-2004 Lisans Muğla Sıtkı

Detaylı

ÖZGEÇMĐŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Đktisadi ve Đdari Bilimler. Doçentlik Yönetim-Organizasyon YÖK 2009 Profesörlük

ÖZGEÇMĐŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Đktisadi ve Đdari Bilimler. Doçentlik Yönetim-Organizasyon YÖK 2009 Profesörlük ÖZGEÇMĐŞ 1. Adı Soyadı: MEHMET SARIIŞIK 2. Doğum Tarihi: 28 Eylül 1968 3. Ünvanı: Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Đktisadi ve Đdari Bilimler Fakültesi/ Mersin Turizm

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Gürkan AKDAĞ Doğum Tarihi: 14.01.1981 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Seyahat İşletmeciliği Mersin Üniversitesi 2005 Y. Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Gülnur KAPLAN ESEN 2.Doğum Tarihi : 29 Ekim 1968 3.Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mimar Sinan

Detaylı

Öğrenim Bilgisi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü (2000) Uygulamalı İstatistik

Öğrenim Bilgisi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü (2000) Uygulamalı İstatistik Sema BEHDİOĞLU E-posta : sema.behdioglu@dpu.edu.tr Telefon : 0 (274) 265 20 31-2116 Öğrenim Bilgisi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü (2000) Uygulamalı İstatistik Yüksek Anadolu

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ FORMU

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ FORMU BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ FORMU KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı Resül YAZICI Ünvanı Yrd.Doç.Dr. Birimi İ.İ.B.F. İktisat Bölümü Doğum Yeri Trabzon Doğum Tarihi 01.01.1966 E-Posta resul.yazici

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 2. Kurum:BeykentÜniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu

ÖZGEÇMİŞ. 2. Kurum:BeykentÜniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: M. Süheyl Pozantı 2. Kurum:BeykentÜniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu 3. Görev : Yardımcı Doçent Doktor Telefon: 444 1997 E-mail: suheylpozanti@beykent.edu.tr 4. Doğum Tarihi:

Detaylı

MAĞAZA İMAJI, MAĞAZA MEMNUNİYETİ VE MAĞAZA SADAKATİ ARASINDAKİ İLİŞKİNİN TÜKETİCİLER AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ ÖZET

MAĞAZA İMAJI, MAĞAZA MEMNUNİYETİ VE MAĞAZA SADAKATİ ARASINDAKİ İLİŞKİNİN TÜKETİCİLER AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ ÖZET D.E.Ü.İ.İ.B.F. Dergisi Cilt:22 Sayı:1, Yıl:2007, ss:105-121 MAĞAZA İMAJI, MAĞAZA MEMNUNİYETİ VE MAĞAZA SADAKATİ ARASINDAKİ İLİŞKİNİN TÜKETİCİLER AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ Murat Selim SELVİ * Hatice ÖZKOÇ

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Muhittin Karabulut 2. Doğum tarihi : 26.11.1947 3. Unvanı : Profesör (Prof. Dr.) 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İktisat İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 7. Yayınlar 7.1. Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanities)

ÖZGEÇMİŞ. 7. Yayınlar 7.1. Uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanities) ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Gonca ATICI 2. Doğum Tarihi: 07.05.1975 3. Unvanı: Doçent 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İngilizce İktisat İstanbul Üniversitesi 1997 Y. Lisans Para-Banka

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl Lise Fen Galatasaray Lisesi

Derece Alan Üniversite Yıl Lise Fen Galatasaray Lisesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Dr. Öğr.Üyesi ESRA DEMİRBAŞ 2. Doğum Tarihi: 10.03.1965 3. e-posta: Esra.demirbas@yeniyuzyil.edu.tr 4. Unvanı: Öğretim Üyesi/Dekan Yardımcısı 5. Öğrenim Durumu: Bahçeşehir Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Ebru Gökaliler. 2. Doğum Tarihi: 09.01.1979. 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent Dr. 4. Öğrenim Durumu:

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Ebru Gökaliler. 2. Doğum Tarihi: 09.01.1979. 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent Dr. 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Ebru Gökaliler 2. Doğum Tarihi: 09.01.1979 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Radyo Televizyon Sinema Ege Üniversitesi 1996-2000

Detaylı

YÜKSEK LİSANS (MASTER DEGREE) BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ABD. DOKTORA (Ph.D.)

YÜKSEK LİSANS (MASTER DEGREE) BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ABD. DOKTORA (Ph.D.) Yusuf Soylu YUSUF SOYLU Siirt Üniversitesi- Öğretim Görevlisi Çiftlik Mah. 6350 Sokak No. 29/2 Merkez/Aksaray soylusyusuf@gmail.com Çaykara / Trabzon 18.02.1989 EDUCATION - EĞİTİM AKSARAY ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Mutlu Yüksel AVCILAR 2. Doğum Tarihi: Unvanı: Doktor Öğretim Üyesi 4. Öğrenim Durumu: Doktora

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Mutlu Yüksel AVCILAR 2. Doğum Tarihi: Unvanı: Doktor Öğretim Üyesi 4. Öğrenim Durumu: Doktora 1. Adı Soyadı: Mutlu Yüksel AVCILAR 2. Doğum Tarihi: 15.09.1977 3. Unvanı: Doktor Öğretim Üyesi 4. Öğrenim Durumu: Doktora ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Çukurova Üniversitesi 2001

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Gülnur KAPLAN ESEN 2.Doğum Tarihi : 29 Ekim 1968 3.Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mimar Sinan

Detaylı

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ YAYIN LİSTESİ

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ YAYIN LİSTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ VE YAYIN LİSTESİ 1. Adı Soyadı : Merve Kaya İletişim Bilgileri Adres : Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Telefon : (0212) 521 81 00 Mail : merve.kaya@fsm.edu.tr 2. Doğum - Tarihi

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. VEHBİ UĞUR TANDOĞAN

Yrd.Doç.Dr. VEHBİ UĞUR TANDOĞAN Yrd.Doç.Dr. VEHBİ UĞUR TANDOĞAN Turizm Fakültesi Konaklama İşletmeciliği Bölümü Konaklama İşletmeciliği Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri 1982-1985 Lisans Uludağ Üniversitesi 1990-1991 Yüksek Lisans İktisadi

Detaylı

Eğitim Fakültesi, Kimya Öğretmenliği Programı, Yüzüncü Yıl Üniversitesi. 1999-2004 Eğitim Fakültesi, Kimya Öğretmenliği Lisansla

Eğitim Fakültesi, Kimya Öğretmenliği Programı, Yüzüncü Yıl Üniversitesi. 1999-2004 Eğitim Fakültesi, Kimya Öğretmenliği Lisansla Ünvanı : Yrd. Doç. Dr. Adı Soyadı : Nail İLHAN Doğum Yeri ve Tarihi : Osmaniye- 1981 Bölüm: İlköğretim Bölümü E-Posta: naililhan @ gmail.com naililhan @ kilis.edu.tr Website: http://atauni.academia.edu/naililhan

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Lisans İSTATİSTİK ANADOLU Yüksek Lisans İŞLETME / SAYISAL YÖNTEMLER ANADOLU 1999

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl. Lisans İSTATİSTİK ANADOLU Yüksek Lisans İŞLETME / SAYISAL YÖNTEMLER ANADOLU 1999 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı E-posta : Metin BAŞ : metin.bas@dpu.edu.tr Telefon : 2207 Doğum Tarihi : 30 Eylül 1971 Ünvanı : Yardımcı Doçent Doktor Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İSTATİSTİK

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: TUĞÇE (ÇEDİKÇİ) ÇEVİK Doğum Tarihi: 6 Mart 1982 Öğrenim Durumu: YÜKSEK LİSANS Email: tugcecedikci@gmail.com Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İktisadi

Detaylı

International Journal of Progressive Education, 6(2), 27-47.

International Journal of Progressive Education, 6(2), 27-47. ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: AYŞE AYPAY Doğum Tarihi: 24 02 1969 Öğrenim Durumu: Doktora Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Psikoloji Bölümü Ankara Üniversitesi 1989 Y. Lisans

Detaylı

( * Genel kontenjanın en küçük puanına karşılık gelen başarı sırası. )

( * Genel kontenjanın en küçük puanına karşılık gelen başarı sırası. ) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 100110487 GEL KONTJAN Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları 41 41 YGS-4 365,94914 119.000 421,23078 354,91163 354,91163

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Unvan Alan Kurum Yıl Prof. Dr. Doç. Dr. Yrd. Doç. Dr. Görev Kurum Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Unvan Alan Kurum Yıl Prof. Dr. Doç. Dr. Yrd. Doç. Dr. Görev Kurum Yıl Arş. Gör. Dr. Çiğdem APAYDIN ÖZGEÇMİŞ Adres Akdeniz Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Dumlupınar Bulvarı, Kampus, 07058/ Antalya E-posta cigdemapaydin@akdeniz.edu.tr Telefon 0 242-310 2077 Faks 0 242-2261953

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ AYDIN İKTİSAT FAK.

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ AYDIN İKTİSAT FAK. Yrd. Doç. Dr. Hamza KAHRİMAN Aydın İktisat Fakültesi, Maliye Bölümü, Merkez Kampüsü, 09010, Efeler, AYDIN hamzakahriman@yahoo.com hamza.kahriman@adu.edu.tr Tel: +90 256 772 70 97 (Güncellenme Tarihi 25

Detaylı

ARŞ. GÖR. SEYİT AHMET SOLMAZ

ARŞ. GÖR. SEYİT AHMET SOLMAZ ARŞ. GÖR. SEYİT AHMET SOLMAZ Arş. Gör. Seyit Ahmet SOLMAZ, 09.10.1987 tarihinde Bursa nın Orhangazi ilçesinde doğdu. İlköğrenimini, Orhangazi Ali Tekin İlköğretim Okulu nda(2001), ortaöğrenimini ise, Orhangazi

Detaylı

ARŞ. GÖR. SEYİT AHMET SOLMAZ

ARŞ. GÖR. SEYİT AHMET SOLMAZ ARŞ. GÖR. SEYİT AHMET SOLMAZ Arş. Gör. Seyit Ahmet SOLMAZ, 09.10.1987 tarihinde Bursa nın Orhangazi ilçesinde doğdu. İlköğrenimini, Orhangazi Ali Tekin İlköğretim Okulu nda(2001), ortaöğrenimini ise, Orhangazi

Detaylı

*Emel Gönenç Güler, Cemal Yükselen, Hotel employees' beliefs on unethical behavior, Social Responsibility Journal, Vol:6, Iss:2, 2010. pp.252-267.

*Emel Gönenç Güler, Cemal Yükselen, Hotel employees' beliefs on unethical behavior, Social Responsibility Journal, Vol:6, Iss:2, 2010. pp.252-267. ÖZGEÇMİŞ KİMLİK BİLGİLERİ Adı ve Soyadı : Prof. Dr. Cemal YÜKSELEN Doğum Yeri : Antakya Doğum Tarihi : 07.07.1958 Yabancı Dili : İngilizce Uzmanlık Alanı : İşletme - Pazarlama AKADEMİK UNVANLARI ( ve Tarihi)

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Anadolu Üniversitesi 2003

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Anadolu Üniversitesi 2003 Adı Soyadı : Esra EREN Doğum Tarihi : 08.12.1980 Unvanı Öğrenim Durumu : Yrd.Doç.Dr. : Doktora ÖZGEÇMİŞ Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Anadolu Üniversitesi

Detaylı

YGS SINAV SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ ALAN 4 YILLIK ÜNİVERSİTELER

YGS SINAV SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ ALAN 4 YILLIK ÜNİVERSİTELER YGS SINAV SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ ALAN 4 YILLIK ÜNİVERSİTELER 2012 Konte Taban Program Adı Açıklama Üniversite Şehir Üniversite Puan Türü Türü njan Puan Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Abant

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 5. Çalıştığı Kurum : Adnan Menderes Üniversitesi, Söke İşletme Fakültesi, Ekonomi Bölümü

ÖZGEÇMİŞ. 5. Çalıştığı Kurum : Adnan Menderes Üniversitesi, Söke İşletme Fakültesi, Ekonomi Bölümü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Kurtuluş BOZKURT 2. Doğum Tarihi : 17. 11. 1978 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum : Adnan Menderes Üniversitesi, Söke İşletme Fakültesi,

Detaylı

2. Yarıyıl (Bahar Dönemi)

2. Yarıyıl (Bahar Dönemi) KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2013 VE SONRASI GİRİŞLİ ÖĞRENCİ MÜFREDATI 1. Yarıyıl (Güz Dönemi) 1005101 1011101 3 4 TOPLUM BİLİMİ 1 Zorunlu 1005102 1011102 3 4 HUKUKA GİRİŞ 1 Zorunlu 1005103 1011103 3 4 İKTİSADA

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans (B.Sc.)

Derece Alan Üniversite Yıl Lisans (B.Sc.) ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Dilek Sağlık Özçam 2. Doğum Tarihi: 06.04.1966 3. Ünvanı: Yrd.Doçent.Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans (B.Sc.) Gıda Müh. ODTÜ 1989 Y. Lisans (MBA) İşletme

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Hüseyin AKTAŞ 2. Doğum Tarihi : Unvanı : Prof. Dr 4. Öğrenim Durumu:

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Hüseyin AKTAŞ 2. Doğum Tarihi : Unvanı : Prof. Dr 4. Öğrenim Durumu: 1. Adı Soyadı : Hüseyin AKTAŞ 2. Doğum Tarihi : 01.12.1969 3. Unvanı : Prof. Dr 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Anadolu Üniversitesi, 1990 Kütahya İ.İ.B.F Y. Lisans

Detaylı

Prof. Dr. Cemal YÜKSELEN

Prof. Dr. Cemal YÜKSELEN Prof. Dr. Cemal YÜKSELEN BİLİMSEL ÇALIŞMALARI Bilimsel Yayınları Uluslararası Dergilerde Yayımlanan Makaleler *Cemal Yükselen, Emel Gönenç Güler, R. Ayşen Wolff, The Process of Branding a City, International

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. SÜLEYMAN KARATAŞ

Yrd.Doç.Dr. SÜLEYMAN KARATAŞ Yrd.Doç.Dr. SÜLEYMAN KARATAŞ ÖZGEÇMİŞ DOSYASI KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yılı : Doğum Yeri : Sabit Telefon : Faks : E-Posta Adresi : Web Adresi : Posta Adresi : 1976 BİRECİK T: 242 2274400 4609 F: skaratas@akdeniz.edu.tr

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. HAMZA KAHRİMAN

Yrd.Doç.Dr. HAMZA KAHRİMAN Yrd.Doç.Dr. HAMZA KAHRİMAN Aydın İktisat Fakültesi Maliye Bölümü Maliye Teorisi Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri 1996-2000 Lisans Celâl Bayar Üniversitesi 2000-2003 Yüksek Lisans Dokuz Eylül Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçentlik Tarihi: 1999 Doçentlik Tarihi: 2012

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçentlik Tarihi: 1999 Doçentlik Tarihi: 2012 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Arzu Araz 2. Doğum Tarihi: 17/ 04/ 1967 3. Ünvanı: Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Psikoloji Ege Üniversitesi 1988 Y. Lisans Sosyal Psikoloji

Detaylı

EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres

EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres EK - 4A ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres : Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim ABD Meşelik Yerleşkesi

Detaylı

DOÇ. DR. ASLI ALBAYRAK. Adı Soyadı : Aslı Albayrak Doğum Tarihi : Öğrenim Durumu: Doktora*

DOÇ. DR. ASLI ALBAYRAK. Adı Soyadı : Aslı Albayrak Doğum Tarihi : Öğrenim Durumu: Doktora* DOÇ. DR. ASLI ALBAYRAK Adı Soyadı : Aslı Albayrak Doğum Tarihi : 30.06.1981 Unvanı : Doçent Doktor Öğrenim Durumu: Doktora* 2009-2011 Yüksek Lisans* 2005-2008 GAZİ ÜNİVERSİTESİ MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİAİLE

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 5. Akademik Unvanlar: Yardımcı Doçentlik Tarihi : 30.04.2002 Doçentlik Tarihi : Profesörlük Tarihi :

ÖZGEÇMİŞ. 5. Akademik Unvanlar: Yardımcı Doçentlik Tarihi : 30.04.2002 Doçentlik Tarihi : Profesörlük Tarihi : ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Neşe ÇAPRAZ 2. Doğum Tarihi : 21.09.1959 3. Unvanı : Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu : Orta Öğrenim: İstanbul Erkek Lisesi Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Kamu Yönetimi

Detaylı

Dr. Yasemin ESEN ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçent Doktor. Ankara Üniversitesi. Sosyal Bilgiler Eğitimi. esenyasemin@hotmail.com. yesen@ankara.edu.

Dr. Yasemin ESEN ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçent Doktor. Ankara Üniversitesi. Sosyal Bilgiler Eğitimi. esenyasemin@hotmail.com. yesen@ankara.edu. Dr. Yasemin ESEN ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Ünvanı: Kurumu: Fakültesi: Bölümü: Anabilim Dalı: Yasemin Esen Yardımcı Doçent Doktor Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri İlköğretim Sosyal Bilgiler Eğitimi Tel (İş):

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: FEYYAT GÖKÇE Doğum Tarihi: 25 Haziran 1957 Öğrenim Durumu: Doktora Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Eğitim Yönetimi Teftişi Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Başak Gorgoretti 2. Doğum Tarihi: 04 Kasım Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Başak Gorgoretti 2. Doğum Tarihi: 04 Kasım Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Başak Gorgoretti 2. Doğum Tarihi: 04 Kasım 1976 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Müzik Öğretmenliği Gazi Üniversitesi 1999 Yüksek Lisans

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 1, Sayı 3 Mayıs, 2017

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 1, Sayı 3 Mayıs, 2017 TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Mayıs, 2017 BU SAYIDA; Değerlerimiz : Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK 1 Aramızdan Yükselenler...2 Doktora Ders Dönemi Piknikle Bitti..3 DEĞERLERİMİZ; Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK Aramıza

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

İŞLETME ve İŞLETME İkinci Öğretim BÖLÜMLERİ 1. SINIF (Bahar Dönemi) 2. SINIF (Bahar Dönemi)

İŞLETME ve İŞLETME İkinci Öğretim BÖLÜMLERİ 1. SINIF (Bahar Dönemi) 2. SINIF (Bahar Dönemi) İŞLETME ve İŞLETME İkinci Öğretim BÖLÜMLERİ İŞL.102 Davranış Bilimleri II 3 4 İŞL.202 İşletme Yönetimi İŞL.104 Genel Muhasebe II İŞL.208 Örgütsel Davranış (ÖŞ: İŞL.102 Davranış Bilimleri II) İŞL.110 Borçlar

Detaylı

EK-3 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Abdulkuddüs BİNGÖL 2. Doğum Tarihi : 28 Mart Unvanı : Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5.

EK-3 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Abdulkuddüs BİNGÖL 2. Doğum Tarihi : 28 Mart Unvanı : Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. EK-3 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Abdulkuddüs BİNGÖL 2. Doğum Tarihi : 28 Mart 1952 3. Unvanı : Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum : Artvin Çoruh Üniversitesi Derece Alan Üniversite Yıl

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Gazetecilik ve Halkla Marmara Üniversitesi 1996

ÖZGEÇMİŞ. Gazetecilik ve Halkla Marmara Üniversitesi 1996 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: MİNE DEMİRTAŞ İletişim Bilgileri: Tel: 0216 626 10 50 / 2746 Mail :minedemirtas@maltepe.edu.tr Adres:Marmara Eğitim Köyü İletişim Fakültesi Doğum Tarihi:10.02.1959 Öğrenim Durumu:

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Celal Deha DOĞAN. Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Ölçme ve Değerlendirme Bilim Dalı- Doktora

Yrd. Doç. Dr. Celal Deha DOĞAN. Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Ölçme ve Değerlendirme Bilim Dalı- Doktora Yrd. Doç. Dr. Celal Deha DOĞAN Öğrenim Durumu Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Ölçme ve Değerlendirme Bilim Dalı- Doktora- 2005-2011 Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Ölçme ve

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Y. Lisans Matematik Eğitimi University of Warwick 2010 Y. Lisans Matematik Eğitimi University of Cambridge 2012

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Y. Lisans Matematik Eğitimi University of Warwick 2010 Y. Lisans Matematik Eğitimi University of Cambridge 2012 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Gülay BOZKURT İletişim Bilgileri: Adres: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Oda No: 403 Odunpazarı/Eskişehir Telefon: 0(222) 2293123 1676 email: gbozkurt@ogu.edu.tr

Detaylı

KUYUCAK MESLEK YÜKSEKOKULU

KUYUCAK MESLEK YÜKSEKOKULU Adnan Menderes Üniversitesi KUYUCAK MESLEK YÜKSEKOKULU I- PROGRAMLAR İŞLETME YÖNETİMİ İŞLETME YÖNETİMİ (İkinci Öğretim) KOOPERATİFÇİLİK KOOPERATİFÇİLİK (İkinci Öğretim) MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PAZARLAMA

Detaylı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Dergisi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Dergisi Cilt/Volume: 1 Yıl/Year: 1 Sayı/Issue:1 Bahar/Spring 2005 ISSN: 1306-2174 http://www.iibf.ibu.edu.tr, ISSN: 1306-3553 (internet) AİBÜ İİBF The Journal of Economical and Social Research İmtiyaz Sahibi /

Detaylı

EMİNE KILAVUZ ÖZGEÇMİŞ VE YAYINLAR. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kayseri. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü, 1985

EMİNE KILAVUZ ÖZGEÇMİŞ VE YAYINLAR. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kayseri. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü, 1985 EMİNE KILAVUZ ÖZGEÇMİŞ VE YAYINLAR KİŞİSEL BİLGİLER Adı: Soyadı: Yabancı Dil: İş Adresi: Emine KILAVUZ İngilizce Nuh Naci Yazgan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kayseri Telefon: +90 352

Detaylı

İŞLETME ve İŞLETME İkinci Öğretim BÖLÜMLERİ 1. SINIF (Bahar Dönemi) 2. SINIF (Bahar Dönemi)

İŞLETME ve İŞLETME İkinci Öğretim BÖLÜMLERİ 1. SINIF (Bahar Dönemi) 2. SINIF (Bahar Dönemi) İŞLETME ve İŞLETME İkinci Öğretim BÖLÜMLERİ İŞL.102 Davranış Bilimleri II 3 4 İŞL.202 İşletme Yönetimi İŞL.104 Genel Muhasebe II İŞL.208 Örgütsel Davranış (ÖŞ: İŞL.102 Davranış Bilimleri II) İŞL.110 Borçlar

Detaylı