DUBAI - ABU DHABI 5 GÜN EKİM 2014

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DUBAI - ABU DHABI 5 GÜN 05-10 EKİM 2014"

Transkript

1 DUBAI - ABU DHABI 5 GÜN EKİM 2014 Siz değerli misafirlerimizle Dubai Havaalanına varışınızın ardından, alanda sizleri bekleyen ekibimiz tarafından karşılanıyor ve ardından gelenekselliğin ve modernizmin birlikte ayakta durduğu Dünyanın en zengin şehirlerinden biri olan Dubai yi keşfetmek üzere yola çıkıyoruz. Şehri keşfetmeniz için sizlere hazırlamış olduğumuz turumuzun rotası bizleri Dubai nin en ünlü yapılarına, en gözde mekanlarına ve efsanevi ikonlarına götürecektir. Şehir turunda görülecek yerler aşağıdaki gibidir; Bur Al Arab Oteli (Yelken Otel) ve önündeki eşsiz (Open Beach) Halk Plajı önünde fotoğraf molası verilecektir. Jumeirah Camisi, Abra (haliç taksileri) istasyonu, Mina Bazaar (Tekstil Carşısı), Internet city, Dubai Media City, Knowledge Village Vergiden muaf calışma alanları, Altın ve Baharat Carşısı, Dubai Müzesi, Jumeirah Beach Park Plajı, Bastakiya Heritage Village ve Shindigha Historical Village (Dubai nin tarihi yüzü), J W Marriott Oteli, Emirates Golf Klübü, Jumeirah Lake Towers Bölgesi, Fuar Merkezi ve Dünya Ticaret Merkezi Bölgeleri, Al Qasr Oteli & Al Safa Park panoramik olarak görülecektir. Sheikh Mohammad Bin Rashid Al Maktoum Sarayı önünde fotoğraf molası verilecektir. Emaratilerin ünlü bölgelerinden olan meşhur Jumeirah Road güzergahından geçilecektir. Souk Madinat Jumeirah Carşısında 30 dk ihtiyaç molası verilecektir. Emirlikleri birbirine bağlayan Sheikh Zayed Road güzergahından geçilecektir. Dubai Mall & Burj Khalifa (Dünya nin en yüksek gökdeleni) yapilarinin birleştiği yerde bulunan Dubai Fountain (Su Şovu) izlenecektir. Dubai Marina bölgesinde fotoğraf molası verilecektir. Dubai Creek- Halic bolgesinde fotoğraf molası verilecektir. Dubai Creek bölgesi boyunca Al Fahidi kalesi içerisinde olan Dubai Müzesi panaromik olarak görülecektir. Dünya nin ilk insan yapımı adası olan Palm Jumeirah adasında bulunan Atlantis Oteli nin önünde fotoğraf molası verilecektir.

2 Tur süresi 4 saattir (Grup süresi). Gidiş ve dönüş transferleri yapılmaktadır. Şehir turumuza herhangi bir yemek servisi dahil değildir. Akşam misafirlerimiz için düzenlenecek olan ve günün yorgunluğunu atabilecekleri yemekli ve eğlenceli Dhow Cruise tekne gezisine katılmak üzere rehberimizin belirttiği saatte otel lobisinden araçlar hareket edecektir.. Turumuza dahil olan hizmetler: Geleneksel Ahşap Dhow Cruise Gemisi ile Dubai Haliç Bölgesinde 2 Saatlik Gezi Karşılama İçecekleri (Welcome Drink) Arap Mutfağı ile Donatılmış Açık Büfe Sizleri Keyiflendirecek Sürpriz Performanslar Hint Kınası (ekstra ücrete tabiidir). Gemi turu hergün yapılabilmektedir. Tur süresi yaklaşık olarak 3 saattir. Gidiş ve dönüş transferleri acentamız tarafından yapılmaktadır. Geceleme otelimizde. Otelimizde alacağımız keyifli kahvaltının ardından, dileyen misafirlerimiz (uygun mekanda) Dünyaca Ünlü Jumeirah Beach Park Plajında deniz & güneş & kumun tadını çıkarabilir, serbest zamanınızı kişisel aktivitelerinizle değerlendirebilirsiniz. Rehberimizin belirttiği saatte (öğlen 15:00 gibi) düzenlenecek olan Akşam Yemekli Çöl Safari turu için otelden hareket (Özel jiplerle alınacaklardır).

3 Deneyimli rehberlerimiz eşliğinde efsanevi Arap çölünü keşfedin Turumuza harikulade gün batımı eşliğinde çölde gezimiz ile başlıyoruz. 4x4 Land Curiser jeeplerimiz ile çölde keyifli dakikaların ardından bedevilerin eski çöl yaşantısını birebir deneyimleyeceğiniz kamplarımıza ilerliyoruz. Dünya nın pek az yerinde deneyimleyebileceğiniz seçenekleri geleneksel Arap kampında bir arada bulabilrisiniz. Develere binmenin keyfi yanı sıra, bedevilerin geleneksel kıyafetleri ile fotoğraf çektirirebilirsiniz. Açık büfe olan akşam yemeğinizin keyfine varırken arapların geleneğinde bulunan meşhur Açık büfe akşam yemeği, yani sira sınırsız sıcak ve soğuk içecekler, geleneksel Arap kahvesi ve hurma, hint kınası, nargile keyfi gibi servisler turumuza dahildir. Turumuza dahil olan hizmetler: Gidiş ve Dönüş Trasferi 4x4 Land Cruiser ile Çöl Safarisi Develere Binip Fotoğraf Çekilme Çölde Günbatımı ATV Motoru (Extra Ücrete Tabidir) Hint Kınası Geleneksel Kıyafetler ile Fotoğraf Çekilme Sınırsız Sıcak Ve Soğuk Alkolsüz Içecekler Nargile Geleneksel Arap Mangal Keyfi Çöl Safari turu hergün yapılabilmektedir. Tur süresi 5-6 saattir. Gidis ve dönüş transferleri tur programına dahildir. Akşam yemeği servisi tur programına dahildir. Yaz saati transfer vakitleri: 03:30 ile 04:00 21:15 ile 21:45 Kış saati transfer vakitleri : 03:15 ile 03:45 21:00 ile 21:30 (!) Çöl Safari Yapılacak Olan Bölgeye Transfer Süresi Yaklaşık 45 Dakikadır. Geceleme otelimizde.

4 ABU DHABI Otelimizde alacağımız keyifli kahvaltının ardından, düzenlenecek olan Öğle Yemekli Yedi Emirliğin başkenti Abu Dhabi turumuz katılmak üzere otelden hareket. Doğal rezervlerin zenginliği ile çevrelenmiş bu şehir BAE nin 7 emirliğinden en büyüğü ve aynı zamanda ülkenin başkentidir. Sizi büyüsü altına alacak pek çok güzelliği içinde barındıran bu şehire turumuz kişilik kapasitesi ve eşsiz mimarisi ile ün kazanmış olan dünyanın 4. büyük camisi Sheikh Zayed Grand Mosque ile başlamaktadır. Emirlikleri birbirine bağlayan Sheikh Zayed yolu boyunca Abu Dhabi ye doğru ilerleyip Jebel Ali Free Zone, Dubai Internet City, Media City and Knowledge Village gibi vergiden muaf çalışma alanları panaromik olarak görülecektir. Sheikh Zayed Camisi ziyareti mevcuttur. Ibn Battuta Mall, Aldar Head Office, Etihad Airways Towers, General Army HQ, ADNEC Fuar Merkezi Hyatt Capital Hotel, Emirates Palace & Jumeirah at Etihad Towers yapıları, Yas Water World su parkı ve değişik mimarisi ile Viceroy Oteli panaromik olarak görülecektir. Ferrari World Abu Dhabi oyun parkı ve Abu Dhabi Heritage Village (tarihi bölge) ziyareti mevcuttur (Öğle yemeği burada alınacaktır). Abu Dhabi nin en ihtişamli villalarının bulunduğu Al Bateen bölgesinden ve Yine Abu Dhabi nin meşhur caddelerinden biri olan The Corniche caddesinden ilerleyip Sheik Zayed in Sarayı panaromik olarak görülecektir. Tur süresi 6 saattir. Gidiş ve dönüş transferleri acentamız tarafından yapılmaktadır. Turumuza öğle yemeği servisi dahildir. Turumuz haftanın tüm günleri yapılmaktadır. Geceleme otelimizde.

5 Otelimizde alacağımız keyifli kahvaltının ardından, düzenlenecek olan Alışveriş+Burj Khalifa turumuz için otelimizden hareket. Alışveriş turumuz sizlere dünya nın en büyük alışveriş merkezinde doyasıya alışveriş yapabileceğiniz ve keyif alabileceğiniz bir tur sunmaktadır.aynı zamanda seçeneğinize sundugumuz biri elektronik çarşısı olan Nasser Square ile diğer ikisi Avm olan 3 değişik mekan bulunmaktadır. Nasser Square (02 Saat.) Dubai Mall (02 Saat.) Mall of the Emirates (02 Saat.) Tur hergün yapılabilmektedir. Tur süresi 4 saattir (Grup süresi). Gidiş ve dönüş transferleri acentamız tarafından yapılmaktadır. Turumuza herhangi bir yemek servisi dahil değildir. (!) Lütfen sizlere sunulan seçeneklerden alışveriş yapmak istediğiniz iki tane mekanı seçip rehberinize bildiriniz. Geceleme otelimizde

6 değerlendirebilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Atlantis Hotel Öğle Yemeği turumuza katılabilirler.( 75 )Bu turumuzda açık büfe dünya mutfağı ile harika bir yemek yiyebilir, deniz canlısını görebileceğiniz The Lost Chambers da kayıp şehri keşfe çıkabilirsiniz.tur bitimi yetkililerimiz tarafından Dubai Havalimanı na transfer. Bir sonraki seyahatinizde görüşmek üzere... DUBAI PAKET TUR FİYATLARI Gün; 5 Gece OTEL DBL oda 4* AL JAWHARA GARDENS HOTEL PAKET FİYATLARIMIZA DAHİL HİZMETLER Belirtilen otellde 5 gece 5 gündüz kahvaltı dahil konaklama Havaalanı Hotel Havaalanı Transferleri Otobüs seyahati Rehberle Dubai Şehir Turu Rehberle Abu Dhabi Şehir Turu Akşam Yemekli Dhow Cruise Tekne Turu Akşam Yemekli Çöl Safari Turu (ciblerle) Öğle Yemekli Abu Dhabi Şehir Turu Alışveriş ve Burj Khalifa Turu Turlarda Türkçe Rehberlik hizmetleri Gidiş dönüş uçak bileti Dubai vizesi (sade Türk Vatandaslarina alinacaktir) fiyata dahil degildir. TOPLAM FIYAT Not: Dubaide yapilacak hemen hemen tüm masraflari fiyata dahil ettik. Dubai Vizesi: 3 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE ALINIR, PASAPORT FOTOKOPİSİ ve 2 ADET VESİKALIK RESIM YETERLİDİR (Sadece Türk Vatandaslarina)

7 ÖNEMLİ NOTLAR Travel Servis gerekli gördüğü durumlarda tur güzergahını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Programda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı,belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi yada turlar yapılamaması durumunda Travel Servis sorumlu tutulamaz. Travel Servis yolcu ile B.A.E Konsolosluğu arasında aracı konumunda olup, konsolosluğun yolcuya vize vermemesi durumunda Travel Servis sorumlu tutulamaz. Şahsi vize başvurularında Travel Servis in her hangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.yolcu bu bilgiyi kabul ederek başvuru yapmak durumundadır. Saygilarimla Mustafa Yilmaz Ditib Köln Bölgesi Dernekler Baskani Tel:

Dubai Turu 4 TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai. 5. Gün: Dubai İstanbul

Dubai Turu 4 TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai. 5. Gün: Dubai İstanbul Dubai Turu 4 23.06.2017'den itibaren kalkışlı 549,00 EUR 2.148,29TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Dubai Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde buluşma.bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin

Detaylı

D U B A İ. Tüm Sezon. 3 Gece 4 Gün Programı:

D U B A İ. Tüm Sezon. 3 Gece 4 Gün Programı: D U B A İ Tüm Sezon 3 Gece 4 Gün Programı: 1. Gün: İSTANBUL - DUBAİ Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminalinde saat 19:30 da (Çarşamba akşamı) buluşma Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin

Detaylı

Dubai Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai İstanbul

Dubai Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai İstanbul Dubai Turu 20.04.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.756,98TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Dubai Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde buluşma.bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin

Detaylı

Dubai Turu 2 TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai (Abu Dhabi) 4. Gün: Dubai. 5. Gün: Dubai İstanbul

Dubai Turu 2 TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai (Abu Dhabi) 4. Gün: Dubai. 5. Gün: Dubai İstanbul Dubai Turu 2 17.05.2017'den itibaren kalkışlı 599,00 EUR 2.343,95TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Dubai Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş termalinde check in işlemlerimizi gerçekleştirmek üzere buluşuyoruz.bagaj

Detaylı

Birleşik Emirlik Prensi Dubai Abu Dhabi & IBN Battuta Mall turu

Birleşik Emirlik Prensi Dubai Abu Dhabi & IBN Battuta Mall turu Birleşik Emirlik Prensi Dubai Abu Dhabi & IBN Battuta Mall turu dahil Türk! Havayollarının Tarife Seferleri ile 15 18 Ekim 2013 Kurban Bayramı Dubai 3 gece 4 gün Ortadoğu nun Petrol Krallığı 25 yıl öncesine

Detaylı

Dubai Turu Sömestre Özel EMİRATES HAVA YOLLARI İLE

Dubai Turu Sömestre Özel EMİRATES HAVA YOLLARI İLE Dubai Turu Sömestre Özel EMİRATES HAVA YOLLARI İLE 1. Gün İstanbul - Dubai Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde Emirates kontuarı önünde buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Emirates

Detaylı

Dubai Turu 23 Nisan Özel 3 Gece. Air Arabia Hava Yolları İle

Dubai Turu 23 Nisan Özel 3 Gece. Air Arabia Hava Yolları İle Dubai Turu 23 Nisan Özel 3 Gece Air Arabia Hava Yolları İle 1. Gün: İstanbul - Dubai Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde Air Arabia kontuarı önünde buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin

Detaylı

Dubai Turu Sömestre Özel AİR ARABİA HAVA YOLLARI İLE

Dubai Turu Sömestre Özel AİR ARABİA HAVA YOLLARI İLE Dubai Turu Sömestre Özel AİR ARABİA HAVA YOLLARI İLE 1. Gün İstanbul - Dubai Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde GeziMod kontuarı önünde buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından

Detaylı

ABU DHABİ TURU DAHİL!!!

ABU DHABİ TURU DAHİL!!! SONBAHAR & KIŞ DÖNEMİ FLASH PROMOSYON ABU DHABİ TURU DAHİL!!! D U B A İ Pegasus Havayolları Tarifeli Seferi ile 04, 11, 18, 25 Kasım & 02, 09, 16, 30 Aralık 2015 06, 13, 20, 27 Ocak & 03, 10, 17, 24 Şubat

Detaylı

THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir.

THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir. A-) KONAKLAMA: The Dhow Palace Hotel 5* THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir. Odalarda plazma TV, interaktif eğlence kanalları,

Detaylı

10 ARALIK 31 ARALIK VE OCAK TARİHLERİ

10 ARALIK 31 ARALIK VE OCAK TARİHLERİ 10 ARALIK 31 ARALIK VE OCAK TARİHLERİ TUR PROGRAMI 1.Gün Sabiha Gökçen - Sharjah - Dubai Çarşamba gününü Perşembe'ye bağlayan gece saat 22:00'de Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Prontotour

Detaylı

DUBAİ TURU AİR ARABİA HAVAYOLLARI 3 GECE 3 KASIM

DUBAİ TURU AİR ARABİA HAVAYOLLARI 3 GECE 3 KASIM DUBAİ TURU AİR ARABİA HAVAYOLLARI 3 GECE 3 KASIM 1.Gün Sabiha Gökçen - Dubai Çarşamba gecesi Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali GEZİGENTUR kontuarında saat 22:00'de buluşma. Bagaj, bilet

Detaylı

DUBAİ TURU YILBAŞI ÖZEL 3 GECE TÜRK HAVAYOLLARI İLE

DUBAİ TURU YILBAŞI ÖZEL 3 GECE TÜRK HAVAYOLLARI İLE DUBAİ TURU YILBAŞI ÖZEL 3 GECE TÜRK HAVAYOLLARI İLE 1.gün: İstanbul-Dubai Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminalinde saat 22.00 de buluşuyoruz. (29 Aralık Cuma akşamı). Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin

Detaylı

Dubai TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE

Dubai TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE Dubai TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1. Gün: İstanbul - Dubai Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminalinde saat 22.00 de hazır bulunulması ve GezMod Personel işliğinde buluşulması Gerekmektedir. (24 Ocak

Detaylı

DUBAİ TURU FLYDUBAİ HAVAYOLLARI İLE

DUBAİ TURU FLYDUBAİ HAVAYOLLARI İLE DUBAİ TURU FLYDUBAİ HAVAYOLLARI İLE 1.gün:İstanbul-Dubai Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminalinde saat 20.30 da buşuyoruz. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Fly Dubai Havayolları

Detaylı

DUBAI TURU Emirates Havayolları ile Tarifeli Seferi ile 4 GECE / 5 GÜN 11, 18, 25 Ekim & 01, 08, 15, 22, 29 Kasım & 06, 13, 20 Aralık 2017 Hareket

DUBAI TURU Emirates Havayolları ile Tarifeli Seferi ile 4 GECE / 5 GÜN 11, 18, 25 Ekim & 01, 08, 15, 22, 29 Kasım & 06, 13, 20 Aralık 2017 Hareket TURU Emirates Havayolları ile Tarifeli Seferi ile 4 GECE / 5 GÜN & 06, 13, 20 Aralık 2017 Hareket 4* Radisson Blu Media City 699 Euro 260 Euro 649 Euro 599 Euro 150 Euro 5* Grand Habtoor Jumeirah 899 Euro

Detaylı

DUBAİ TURU FLYDUBAİ HAVAYOLLARI İLE PROMOSYON

DUBAİ TURU FLYDUBAİ HAVAYOLLARI İLE PROMOSYON 1.gün:İstanbul-Dubai DUBAİ TURU FLYDUBAİ HAVAYOLLARI İLE PROMOSYON Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminalinde saat 23.00 da hazır bulunuyoruz. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından

Detaylı

Dubai Turu Kasım Gece 4 Gün İSTANBUL- DUBAİ ABU DHABİ -İSTANBUL

Dubai Turu Kasım Gece 4 Gün İSTANBUL- DUBAİ ABU DHABİ -İSTANBUL Dubai Turu 16-19 Kasım 2017 3 Gece 4 Gün İSTANBUL- DUBAİ ABU DHABİ -İSTANBUL 1.GÜN:İSTANBUL-DUBAI Bagaj ve gümrük işlemlerinden sonra 00.10 da Airarabia Havayolları Tarifeli Uçağıyla Dubai ye hareket.

Detaylı

DUBAİ TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVAYOLLARI İLE

DUBAİ TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVAYOLLARI İLE DUBAİ TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVAYOLLARI İLE 1.gün: İstanbul-Dubai Sabiha Gökçen Dış Hatlar Gidiş terminalinde saat 19.30 da buluşuyoruz. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Türk Havayolları

Detaylı

Dubai Turu Atlas Global Havayolları ile 3 Gece - 4 Gün ABU DHABİ TURU DAHİL!!!

Dubai Turu Atlas Global Havayolları ile 3 Gece - 4 Gün ABU DHABİ TURU DAHİL!!! Dubai Turu 16.02.2017-19.02.2017 Atlas Global Havayolları ile 3 Gece - 4 Gün ABU DHABİ TURU DAHİL!!! 1.Gün Perşembe/Cuma ISTANBUL SHARJAH - DUBAI Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminalinde saat 20.00

Detaylı

3 GECE 4 GÜN DUBAİ TURU

3 GECE 4 GÜN DUBAİ TURU 3 GECE 4 GÜN DUBAİ TURU Dubai Fly Dubai Havayolları 3 gece 1.Gün Sabiha Gökçen - Dubai Perşembe gecesi saat 23:00'da Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Plazatur kontuarında buluşma. Bagaj,

Detaylı

Dubai (3 gece) EXCLUSIVE VIP TEKNE İLE DUBAİ SUNRISE TURU DAHİL!!!

Dubai (3 gece) EXCLUSIVE VIP TEKNE İLE DUBAİ SUNRISE TURU DAHİL!!! Dubai (3 gece) EXCLUSIVE VIP TEKNE İLE DUBAİ SUNRISE TURU DAHİL!!! Avantajlı Paket Ekstra Geziler: 400 Euro yerine 350 Euro (Tur esnasında lokal acenta rehberine ödenir) Dubai İkonları Akşam Yemeği Abu

Detaylı

Dubai Turu 3 Gece Air Arabia Hava Yolları İle

Dubai Turu 3 Gece Air Arabia Hava Yolları İle Dubai Turu 3 Gece Air Arabia Hava Yolları İle 1. Gün: ISTANBUL DUBAI Çarşamba veya Cumartesi gecesi saat 22:30 da,sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinin Air Arabia kontuarı önünde değerli

Detaylı

İki kişilik odada kişi başı. 4* Tryp by Wyndham Hotel Al Barsha (Jumeriah Beach ve Alışveriş merkezleri 3-5 km ) 449 Euro 210 Euro 429 Euro

İki kişilik odada kişi başı. 4* Tryp by Wyndham Hotel Al Barsha (Jumeriah Beach ve Alışveriş merkezleri 3-5 km ) 449 Euro 210 Euro 429 Euro DUBAI TURU Pegasus Havayolları Tarifeli Seferleri ile 3 Gece 24 Kasım & 01, 08 Aralık 2017 12, 19, 26 Ocak & 02, 09, 16, 23 Şubat & 02, 09, 16 Mart 2018 Hareket.. ABU DHABİ TURU DAHİL!!! 24 Kasım 2017

Detaylı

DUBAI TURU Flydubai Havayolları ile Tarifeli Seferi ile 5 GECE 18, 25 Eylül & 02, 09, 16 Ekim 2017 Hareket.

DUBAI TURU Flydubai Havayolları ile Tarifeli Seferi ile 5 GECE 18, 25 Eylül & 02, 09, 16 Ekim 2017 Hareket. TURU Flydubai Havayolları ile Tarifeli Seferi ile 5 GECE 18, 25 Eylül & 02, 09, 16 Ekim 2017 Hareket. 18,25 Eylül & 02, 09, 16 Ekim 2017 İki kişilik odada kişi başı Tek kişilik oda farkı 3.kişi 2 12 Yaş

Detaylı

Abu Dhabi - Dubai Turu PEGASUS HAVA YOLLARI İLE

Abu Dhabi - Dubai Turu PEGASUS HAVA YOLLARI İLE Abu Dhabi - Dubai Turu PEGASUS HAVA YOLLARI İLE 1. Gün: İstanbul - Abu Dhabi - Dubai İstanbul Sabiha Gökçen Dış Hatlar Terminalinde GeziMod yetkilisiyle saat 19.40 da buluşma. Pegasus Havayolları tarifeli

Detaylı

Duba Turu THY 'den t baren kalkışlı

Duba Turu THY 'den t baren kalkışlı (https://www.setur.com.tr) Duba Turu THY 31.08.2017'den t baren kalkışlı 469,00 EUR 1.839,84 TL TUR ÖZELLİKLERİ Türkiye Çıkışlı / Varışlı 1. Gün: İstanbul-Duba Term nal nde buluşma.b let, bagaj ve pasaport

Detaylı

DUBAİ TURU. Önemli Not: Program lokal firma tarafından tertip edilmiş olup farklı acenta yolcularının da tura katılımı muhtemel olacaktır.

DUBAİ TURU. Önemli Not: Program lokal firma tarafından tertip edilmiş olup farklı acenta yolcularının da tura katılımı muhtemel olacaktır. DUBAİ TURU Türk Havayolları Tarifeli Seferleri ile 3 gece 30.Aralık.2017 YILBAŞI GALA PROGRAMI DAHİL!!! 0-12 YAŞ ÇOCUK VİZE ÜCRETSİZ!!! ABU DHABİ TURU DAHİL!!! İstanbul dan İstanbul a.. İzmir den İzmir

Detaylı

DUBAİ TURU. Türk Havayolları Tarifeli Seferleri ile 5 gece. 29.Aralık.2017

DUBAİ TURU. Türk Havayolları Tarifeli Seferleri ile 5 gece. 29.Aralık.2017 DUBAİ TURU Türk Havayolları Tarifeli Seferleri ile 5 gece 29.Aralık.2017 YILBAŞI GALA PROGRAMI DAHİL!!! 0-12 YAŞ ÇOCUK VİZE ÜCRETSİZ!!! İstanbul dan İstanbul a.. İzmir den İzmir e.. Ankara dan Ankara ya..

Detaylı

Dünya nın Okyanus Şehri Sharm El Sheikh

Dünya nın Okyanus Şehri Sharm El Sheikh l Dünya nın Okyanus Şehri Türk Hava Yolları ile 07 13 5 gece 6 gün Dünya nın Okyanusu diye anılan, Sualtı cenneti, muazzam güzellikteki doğası, profesyonel dalış imkanları ve lüks otelleri ile dünyanın

Detaylı

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul Kharkiv Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.519,75TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Kharkiv Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları Kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

DUBAI TURU DUBAI TÜRK HAVAYOLLARI İLE 3 GECE / 4 GÜN

DUBAI TURU DUBAI TÜRK HAVAYOLLARI İLE 3 GECE / 4 GÜN DUBAI TURU DUBAI TÜRK HAVAYOLLARI İLE 3 GECE / 4 GÜN DUBAİ - 3 Gece 4 Gün HAREKET TARİHLERİ; 23 MART- 13,27 NİSAN- 18MAYIS 2 Kişilik odada kişi başı 3.Kişi Fiyatı Single oda 0-2 Yaş 3-12 Yaş 3* Şehir Otelleri

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle Arjantin-Brezilya Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı

Detaylı

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul Riga Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.758,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Riga Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul Bükreş Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.563,04TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Bükreş Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan)

3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan) 3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan) Üç yarımadadan oluşan Yunanistan ın kuzey bölgesi Halkidiki nin 3 yarımadası de farklı özellikleriyle öne çıkmış durumda. Biri dini merkezleri ve doğal güzellikleri,

Detaylı

DUBAI. 04, 11, 18, Ocak , 15, 18, 22 Subat , 08, 15, 22, 29 Mart , 12, 19, 26 Nisan Gece 4 Gün

DUBAI. 04, 11, 18, Ocak , 15, 18, 22 Subat , 08, 15, 22, 29 Mart , 12, 19, 26 Nisan Gece 4 Gün DUBAI Air Arabia Havayolları Tarifeli Seferleri ile 04, 11, 18, Ocak 2018 08, 15, 18, 22 Subat 2018 01, 08, 15, 22, 29 Mart 2018 05, 12, 19, 26 Nisan 2018 3 Gece 4 Gün 1. Gün, ISTANBUL DUBAI Çarşamba veya

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul Prag Turu 30.12.2017'den itibaren kalkışlı 599,00 EUR 2.346,52TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Prag Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) 5 Gece 6 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

4 Gece 5 Gün Dubai Turu

4 Gece 5 Gün Dubai Turu 4 Gece 5 Gün Dubai Turu Dubai 16/07/2018-20/07/2018 1.Gün Sabiha Gökçen - Dubai Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminalinde saat 22.30 da (Pazar akşamı) hazır bulunulması. Bagaj, bilet ve check

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

LAPLAND - 29 Aralık Ocak Direkt Uçuş

LAPLAND - 29 Aralık Ocak Direkt Uçuş LAPLAND - 29 Aralık 2018-01 Ocak 2019 - Direkt Uçuş 29..2018-01.01.2019 (4 Gün, 3 Gece) Tur Programı LAPLAND - 29 Aralık 2018-01 Ocak 2019 - Direkt Uçuş 1.Gün: Antalya - İstanbul Rovaniemi // 29 Aralık

Detaylı

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR.

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. (EMIRATES HAVAYOLLARI İLE) MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Phuket Tayland a bağlı Phuket adası sizlere çok yönlü bir tatilin fırsatlarını sunan eğlenceli bir ada Her sokağı hareketli,

Detaylı

Casablanca & Marrakech Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE

Casablanca & Marrakech Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE Casablanca & Marrakech Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1. Gün : ISTANBUL - CASABLANCA Atatürk Havalimanı Dış hatlar gidiş terminali Türk Havayolları kontuarı önünde saat 08.00`da GEZİMOD personeli eşliğinde

Detaylı

Barcelona Gaudi nin Katalunyası

Barcelona Gaudi nin Katalunyası Barcelona Gaudi nin Katalunyası (4) 16-20 Ekim 2013 sofistike ve kendine özgü tarzı olan uçuk bir kent. Norman Foster ın plaj kenarındaki parlayan balık heykeli, Gaudi nin renkli parkı Güel ve yemek sihirbazı

Detaylı

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri MS General Lavrinenkov Gemisi ile Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri Kazan - Çeboksar - Kosmodemyansk - Nijni Novgrod - Plioş - Kostroma - Yaroslavl - Ugliç - Moskova 03 Mayıs - 12 Mayıs 2017 (10 gün - 9

Detaylı

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan.

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Ranthambore Milli Parkı Hindistan Vahşi Yaşam Turu Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Tarih : 11-12-2016-17-12-2016 Şehirler : Agra,

Detaylı

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün Neden Gitmeli? 27 30 Temmuz 2014 Şeker Bayramı Turu Karadeniz in öteki ucunda Ortaçağ hissi uyandıran heykelleri, Sovyet döneminin izlerini

Detaylı

NLN TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

NLN TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Baile en Küba turumuza katılarak 1 Ocak 2018 / Kasım 2018 tarih aralığında başkent Havana da güzel bir tatil geçirmenin dışında Küba lıların danslarını, kültürlerini ve yaşam enerjilerini yakından görüp,

Detaylı

Arjantin ve Brezilya

Arjantin ve Brezilya Türk Hava Yolları İle Arjantin ve Brezilya Arjantin - Brezilya Turu Buenos Aires-İguazu-Rio de Janeiro-Sao Paulo 18 Mayıs - 27 Mayıs 2017 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 18 Mayıs 2017, Perşembe

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari 11 18 Temmuz 2015 Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi

Detaylı

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3)

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA (5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) 23 Haziran 7 Temmuz 2016 1.GÜN / 23 Haziran 2016, Perşembe Istanbul Tokyo Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde

Detaylı

Atina Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Atina. 2.Gün: Atina. 3.Gün: Atina. 4.Gün: Atina İstanbul

Atina Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Atina. 2.Gün: Atina. 3.Gün: Atina. 4.Gün: Atina İstanbul Atina Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.758,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Atina Panoramik sehir turumuzda Agora, Zeus Tapinagi, Acropolis (giris ucretlidir), Parlamento Binasi (Askerlerin

Detaylı

22 25 NİSAN 2013 DOHA ( 3 GECE İSTANBUL ÇIKIŞLI ) AY DAN TURİZM

22 25 NİSAN 2013 DOHA ( 3 GECE İSTANBUL ÇIKIŞLI ) AY DAN TURİZM http://www.worldchamberscongress.com/ 22 25 NİSAN 2013 DOHA ( 3 GECE İSTANBUL ÇIKIŞLI ) Sayın Yetkili, 28 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 3 gecelik 8. Dünya Ticaret Odaları

Detaylı

Venedik Karnaval Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE

Venedik Karnaval Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE Venedik Karnaval Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1. Gün İstanbul - Venedik Atatürk Havalimanı nda saat 14:25 de buluşuyoruz. Bilet,bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile

Detaylı

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20 BC SPA HOTEL 4*/ ORTACA-MUĞLA HAVALİMANINA UZAKLIK30 KM ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ 02.04.2018 ÇIKIŞ TARİHİ 05.04.2018 ODA SAYISI 20 1.GÜN Dalaman havalimanında karşılanmanızın ardından transfer araçlarımıza

Detaylı

Everest Ana Kamp Trekking Turu

Everest Ana Kamp Trekking Turu Everest Ana Kamp Trekking Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/everest-ana-kamp-trekking-turu/ Süre:13 GECE 15 GÜN(Hergün Hareketli) Everest Ana Kamp Trekking Turu. Katmandu şehir turu dahil 15 günlük

Detaylı

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Öne Çıkanlar Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklama, Ürgüp'ün eşsiz güzellikte bir vadi manzarasına hakim 13.000 m2 alanı ile Kapadokya nın en

Detaylı

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra)

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) SUHAN HOTEL KONAKLAMALI KAPADOKYA TURU SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Standart Paket Kişi Başı Kapadokya SUHAN Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri

Detaylı

Ortadoğu nun Paris i Beyrut

Ortadoğu nun Paris i Beyrut l Ortadoğu nun Paris i Beyrut Türk Havayolları ile 17 19 Mayıs Beyrut 2 gece 3 gün Ortadoğu'nun Paris'i diye anılan Beyrut, 70'lerdeki iç savaş dönemi ve 96'daki İsrail - Lübnan krizi sonucu peş peşe maruz

Detaylı

Hindistan da Kaplan Safarisi ve Altın Üçgen Turu (Delhi Agra Ranthambore Jaipur)

Hindistan da Kaplan Safarisi ve Altın Üçgen Turu (Delhi Agra Ranthambore Jaipur) Hindistan da Kaplan Safarisi ve Altın Üçgen Turu (Delhi Agra Ranthambore Jaipur) 17.11.2017'den itibaren kalkışlı 2.497,00 USD 8.989,20TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Delhi İstanbul Atatürk Havalimanı

Detaylı

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Yunanistan - Mikonos Yunanistan - Mikonos Dünya nın en iyi 22 adası arasında gösterilen ve Avrupa Jet Set inin uğrak tatil yerlerinden biri, Ege nin serin, masmavi denizine sahip, sabahın ilk ışıklarına

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI

Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI 1.Gün İstanbul-Edinburgh Gezimod ile tatilimizin ilk günü, saat 10:30 da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde tur rehberimiz ile buluşarak başlıyor. Saat 13:40 da

Detaylı

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Fiyatlar KİŞİ BAŞIDIR Paket 1 Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Paket 2 Türk Gecesi Eğlencesi Paket 3 Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) Paket 4

Detaylı

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Arusha (1) / Lake Manyara (1) / Ngorongoro (1) / Serengeti (2) / Zanzibar (3) / Dar Es Salaam (1) 09 Gece 10 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent

Detaylı

THASSOS ADASI HER ÇARŞAMBA / CUMARTESİ HAREKET *PERŞEMBE / PAZAR DÖNÜŞ* Yunanistan ın en bakir ve en yeşil adası Thassos da 7 Gece konaklama..

THASSOS ADASI HER ÇARŞAMBA / CUMARTESİ HAREKET *PERŞEMBE / PAZAR DÖNÜŞ* Yunanistan ın en bakir ve en yeşil adası Thassos da 7 Gece konaklama.. THASSOS ADASI HER ÇARŞAMBA / CUMARTESİ HAREKET *PERŞEMBE / PAZAR DÖNÜŞ* Yunanistan ın en bakir ve en yeşil adası Thassos da 7 Gece konaklama.. Lüks Araçlarla Ulaşım!! Gizlenmiş Mecburi Ücret Yok!! Yeşil

Detaylı

Endonezya & Bali. NeYapmalı? Buraya kadar gelenler haklı bir üne sahip olan Kuta Plajı nın havasını solumalı.

Endonezya & Bali. NeYapmalı? Buraya kadar gelenler haklı bir üne sahip olan Kuta Plajı nın havasını solumalı. Endonezya & Bali Türk Hava Yolları ile 15-23 Mart, 18-26 Nisan, 16-24 Mayıs, 20-28 Haziran, 04-12 Temmuz, 01-09 Ağustos, 05-13 Eylül, 10-18 Ekim 9 gece 10 Gün Jakarta Sumatra Java Bali NeYapmalı? Buraya

Detaylı

LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE

LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE 1.Gün İstanbul Londra LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde saat 07:30 da hazır bulunulması. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Atlas Global

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Arjantin - Brezilya. Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Arjantin - Brezilya. Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Arjantin - Brezilya Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO 21 Ekim - 30 Ekim 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 21 Ekim

Detaylı

Madrid Barcelona Turu

Madrid Barcelona Turu Madrid Barcelona Turu 31.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.297,00 EUR 4.940,14TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Madrid Dış hatlar terminalinde bulunan Setur deskinde rehberiniz ile buluşma. Madrid'e hareket.

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE

ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE 1.Gün ISTANBUL (SAW) VİYANA ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali HFD Turizm kontuarı önünde siz değerli misafirlerimizle saat 08:30

Detaylı

Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor...

Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Havayolu ulaşımı dahil Kapadokya nın en büyük kaya oteli MDC Cave Hotel de 2 gün 1 gece konaklamalı 'Kapadokya Turu' Sarıçamlar Turizm ile 349 TL'den başlayan fiyatlarla! Detaylar: Özel günler hariç 31

Detaylı

Gizemli Japonya Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün İstanbul Aktarma Noktası (Dubai) 2. Gün: Aktarma Noktası(Dubai) Osaka. 3. Gün: Osaka "Osaka Şehir Turu"

Gizemli Japonya Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün İstanbul Aktarma Noktası (Dubai) 2. Gün: Aktarma Noktası(Dubai) Osaka. 3. Gün: Osaka Osaka Şehir Turu Gizemli Japonya Turu 18.04.2017'den itibaren kalkışlı 3.497,00 EUR 13.319,72TL TUR ÖZELLİKLERİ Türkçe Rehberli Vizesiz Türkiye Çıkışlı / Varışlı 1. Gün İstanbul Aktarma Noktası (Dubai) Atatürk Havalimanı

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız...

Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız... Büyük Göçler Kenya Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız... Tarih : 02-07-2016-08-07-2016 Şehirler : Masai Mara, Nairobi,

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 597,00 EUR 2.361,79TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Yeryüzündeki Cennet Maldivler

Yeryüzündeki Cennet Maldivler l Yeryüzündeki Cennet Maldivler Türk Hava Yolları ile 07 11 Ağustos 2013 Maldivler 4 gece 5 gün Keyif, tembellik, ve romantizm için yaratılmış izlenimi veren bir ada-devlet. Hint Okyanusu nun ortasında

Detaylı

VİZESİZ DİNYEPER NEHRİ 2018

VİZESİZ DİNYEPER NEHRİ 2018 VİZESİZ DİNYEPER NEHRİ 2018 M/S Dnieper Princess gemisi ile Tur Başlama: 14.08.2018 7 Gece 08 Gün Tur Bitiş: 21.08.2018 GÜN LİMAN VARIŞ HAREKET 01. GÜN KIEV 02. GÜN KIEV -- 18.00 03. GÜN NEHİRDE SEYİR

Detaylı

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün 20-24 Haziran & 04 08 Eylül Doğa ile tarihin buluştuğu yeşil ülke İsviçre. Yüksek Alp Dağları nın arasına saklanmış

Detaylı

CASABLANCA MARRAKECH TURU 23 NİSAN ÖZEL TÜRK HAVAYOLLARI İLE

CASABLANCA MARRAKECH TURU 23 NİSAN ÖZEL TÜRK HAVAYOLLARI İLE 1.Gün ISTANBUL CASABLANCA CASABLANCA MARRAKECH TURU 23 NİSAN ÖZEL TÜRK HAVAYOLLARI İLE Atatürk Havalimanı Dış hatlar gidiş terminali Türk Havayolları kontuarı önünde saat 08.00 da buluşuyoruz. Pasaport

Detaylı

YOGA VE AYURVEDA HİNDİSTAN Etihad Hava Yolları ile - 10 Gece 11 Gün. Neden Gitmeli? Ne Yapmalı? 04 14 Eylül 2014. Gerçek Mistisizm ile tanışmak için.

YOGA VE AYURVEDA HİNDİSTAN Etihad Hava Yolları ile - 10 Gece 11 Gün. Neden Gitmeli? Ne Yapmalı? 04 14 Eylül 2014. Gerçek Mistisizm ile tanışmak için. YOGA VE AYURVEDA HİNDİSTAN Etihad Hava Yolları ile - 10 Gece 11 Gün 04 14 Eylül 2014 Neden Gitmeli? Gerçek Mistisizm ile tanışmak için. Ne Yapmalı? Kutsal Ganj nehrinde gün batımını ve nehirde yıkananları

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

Vietnam Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE

Vietnam Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE Vietnam Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1 GÜN İstanbul Saigon Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde gece saat 23:30'da buluşma. Pasaport, bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları'nın TK168

Detaylı

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu M/S General Vatutin Gemisi İle Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu Kiev, Zaporoje, Kherson, Odessa, Vilkovo, Tulcea, Bükreş 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAAlt Güvertedeki Kabinlere

Detaylı

Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu

Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 597,00 EUR 2.273,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Ljubljana Ljubljana Şehir Turu" Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ 19-24 NİSAN 2017 PROGRAM 19 Nisan // İstanbul dan hareket Atatürk Havalimanı, Yurdışı gidiş terminali, Türk Havayolları kontuarında buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerimizin

Detaylı