Bodrum a geldikleri tespit edildikten sonra düzenlenen. FETÖ/PDY üyesi 8 kişiden 6 sı tutuklandı.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bodrum a geldikleri tespit edildikten sonra düzenlenen. FETÖ/PDY üyesi 8 kişiden 6 sı tutuklandı."

Transkript

1 Yasadışı yollarla Yunan Aadalarına kaçmak için Bodrum a geldikleri tespit edildikten sonra düzenlenen operasyonla yakalanan FETÖ/PDY üyesi 8 kişiden 6 sı tutuklandı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Bürosu Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülensoruşturma kapsamında, farklı illerden gelen 4 ü kadın 4 ü erkek toplam 8 FETÖ/PDY silahlı terör örgütü yesi zanlı Kos Adasına kaçmak için hazırlık

2 yaptıkalrı sırada gözaltına alındılar. Yürütülen soruşturma sırasında gözaltına alınan zanlıların Aydın, Antalya, İstanbul, Manisa illerindeki ikametlerinde eş zamanli olarak 7 farklı adreste aramalar gerçekleştirildi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler iki grup halinde adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan, öğretmen Ş. İ., tekstilci İ.K.,ev hanımları H.A., Ü. Ü. K. A.S. ile işçi olduğu belirlenen M.A. tutuklanarak cezaevine kapatıldı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan A.E. ile A.S.S. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

3 Müjde kaptan ın cinayet zanlıları tutuklandı Turgutreis Mahallesi nde yaşayan Hafize Müjde Özer i öldürüldükten sonra cesedini Kızılağaç taki ormanlık alana attıkları tespit edilen iki kişi bugün adliyeye sevk edildi. Zanlılar yapılan sorgulamalarının ardından tutuklanarak Muğla E tipi cezaevine sevk edildi. Bodrum da 5 gündür kendisinden haber alınamayan 48 yaşındaki Hafize Müjde Özer in önceki gün cansız bedeni bulunmuş konu ile ilgili birlikte yaşadığı hayat arkadaşı B.K. ile V.K. isimli şahıslar Jandarma tarafından gözaltına alınmıştı. Edinilen bilgilere göre, Özer in abisi tarafından kayıp ihbarında bulunulmasıyla birlikte harekete geçen Bodrum Jandarma topladıkları deliller eşliğinde 9 yıldır Hafize Müjde Özer ile birlikte yaşayan ve aynı zamanda başka bir kadınla evli olan B.K. yı sorguladı. B.K. ifadesinde, evde ruhsatsız tabancasını temizledikten sonra doldur kapa yaparken namluda unuttuğu merminin ateş almasıyla karşısından oturan Hafize Müjde Özer i yüzünden kazaen vurduğunu söyledi. Özer in kanlar içinde kalmasıyla korktuğunu ve cesedi arkadaşı V.K. ile birlikte gece yarısı Kızılağaç Mevkiinde ormanlık alana attıklarını evi de temizlediklerini itiraf etti. Tabancayı ise parçalayarak Allihoca Burnun da denize attığını söyleyen B.K. ve ona yardım eden V.K. işlemlerinin ardından adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edildiler. Öte yandan Muğla Emniyet Müdürlüğü Dalgıç Ekibi ise suç aleti tabancanın denize atıldığı noktada gün boyunca arama yaptı. Ekipler tabancaya ait gövde kısmının bulunduğu aramaların bir süre daha süreceği öğrenildi.

4

5 İdiiaya göre, Kadın kaptan önce öldürmüş sonra çuvala koyup ormanlık alana bırakılmış Bodrum da 6 gündür kayıp olan kadın kaptan ormanlık alanda çöp poşeti içerisinde koyulup bırakılmış halde bulundu. Turgutreis Mahallesi nde yat acentesi bulunan ve kaptanlık yapan 48 yaşındaki Hafize Özer İzmir e gidiyorum diyerek ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamamıştı. Özer in abisi Güven Özer telefonla ulaşamadığı kardeşi için emniyet güçlerini harekete geçirdi. Kadın kaptan Özer, erkek arkadaşıyla birlikte yaşadığı evinden en son 19 Kasım Cumartesi günü ayrıldığı ve aynı gün içerisinde telefonla yakınlarıyla görüşüp İzmir e gittiğini söylemişti. Kadın kaptandan hiçbir ize rastlayamayan jandarma ekipleri olayla ilgili sevgilisi 56 yaşındaki B.K gözaltına almıştı. 6 gündür kayıp olan Hafize Müjde Özer in, av tüfeği ile

6 vurulduktan sonrada çuvala konulup cesedin ormanlık alana bırakıldığı iddia edildi. Yapılan aramalar sonucundan Özer in cesedine ulaşıldı. Yapılan ilk incelemelerde Özer in yüzünde ve göğsünden av tüfeği ile vurulduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

7 ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE ÖLÜMDEN DÖNDÜ MOTOSİKLETİNE BİNMEK ÜZERE OLAN ÖĞRETMEN NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI Bodrum da yaşanan trafik kazasında İngilizce öğretmeni minibüsün altında kalmaktan saniye farkıyla kurtuldu. Bodrum da yaşanan trafik kazasında motosikletine binmek üzere olan öğretmen kargo minibüsünün altında kalmaktan son anda kurtuldu. Bodrum-Turgutreis Karayolu Konacık Mahallesi Mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza, Bodrum dan Turgutreis istikametine seyir halinde olan Mahir Yıldız idaresindeki kargo minibüsünün Atatürk Bulvarı üzerindeyken bir anda kontrolden çıkmasıyla yaşandı. Direksiyon hakimiyetini kaybolan minibüs kaldırıma çarparak yoldan çıktı. Bir anda ters dönerek havalanan kargo minibüsü park halinde olan bir motosiklet ile bir otomobile çarparak tepe taklak oldu.

8 Tam o sırada park halindeki motosikletine binmek için hareket eden İngilizce Öğretmeni Sedat Tayfun Tabak yaşadıklarını şöyle anlattı: Çiçek tohumu almak için uğramıştım. Motor park halindeydi. İşimi bitirip motosikletime doğru yürürken gözümün önünde araç savruldu motorun üzerinden uçtu. Çok ucuz atlattık, geçmiş olsun. Kazada yaralanan minibüs sürücüsü Mahir Yıldız, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bodrum devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası hurdaya dönen minibüs ve motosiklet ise çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

9

10

11 Şenliğe gidenler şok oldu Şenlik için adaya gidenler erkek cesediyle karşılaştı Bodrum da 7 ncisi düzenlenen Karaada Şenlikleri ne katılan bir kişi tarafından, kıyıya vurmuş çıplak erkek cesedi bulundu. Karaada da düzenlenen 7 nci Karaada Şenlikleri ne katılan 60 yaşındaki Rıza Çoban, adada gezinti yaptığı sırada kıyıya vurmuş çıplak erkek cesedi fark etti. Şenliklerin yapıldığı alana yaklaşık 700 metre mesafede bulunan cesedi fark eden Çoban, durumu Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı na bildirdi. Adaya gelen sahil güvenlik ekipleri cesedin yaklaşık 40 yaşlarında kaçak bir göçmene ait olduğunu belirledi. Cesedin çürümüş olmasından dolayı uzun süre suda kaldığı tahmin edildi. Olay yeri ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından ceset ilk olarak Sahil Güvenlik Komutanlığı na getirildi. Limanda bekleyen cenaze aracına alınan ceset, Bodrum Devlet Hastanesi Morgu na götürüldü. Rastlantı sonucu bulunan cesedin 30 Eylül de Bodrum un

12 Karaada açıklarında batan ve 6 kişinin öldüğü 21 kaçak göçmenden birine ait olduğu tahmin ediliyor. YILDIRIM DÜŞEN TEKNE YANDI Bodrum da yıldırım düşen 150 bin lira değerindeki tekne küle döndü. Bodrum Gümüşlük mahallesinde alarga da demirli olan (açıkta demirli) 10 metrelik ahşap özel yapım tekne yıldırım düşmesi sonucunda küle döndü. Geçtiğimiz gün çıkan fırtınada teknesi alabora olmaması için gümüşlük koyuna çeken Avukat Göray Karadut teknesini fırtınadan kurtardı ama Yıldırım çarpmasından kurtaramadı. Alargada demirli bulunan 150 bin lira değerindeki keyif isimli teknesini yıldırım çaptı. Yıldırım çarpmasıyla birlikte bir anda alev alan tekne çayır çayır yanmaya başladı. Teknenin yanmasıyla birlikte şoka giren Karadut un gözleri önünde teknesi küle döndü. Teknesinin yanmasının ardından sosyal paylaşım sitesinde yazdığı yazı ise yaşadığı üzüntüyü gözler önüne serdi. Karadut kasım ayında içimizle beraber keyfimiz de yandı. Bu sonbahardan nefret eder olduk yazısını paylaştı.

13

14

15

16

17

18

19 ay Karadut gece yıldırımların çarpması sonucunda teknesinin yandığını ifade ederek gece çok şimşek çaktı. Teknemi koya çekip alargaya demirlemiştim. Sabaha karşı bir haber geldi. Teknen yanıyor dediler. Yıldırım düşmesi sonucunda alev alan teknem gözlerimin önünde kül oldu dedi.

20 AYHAN KARAHAN CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI Bodrum da HDP nin basın açıklamasına katılan gazeteci ve Bodrum Çevre Platformu Sözcüsü Ayhan Karahan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Bugün sabah saatlerinde adliyeye sevkedilen Karahan tutuklandı. Geçtiğimiz cuma günü İskele Meydanı nda HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile bazı HDP li milletvekillerinin tutuklanmasının protesto edildiği basın açıklamasına katılan Ayhan Karahan, burada sarf ettiği sözler nedeniyle önceki akşam Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ne ifade vermeye gitmişti. İfadesinin ardından gözaltına alınarakbugün sabah saatlerinde adliyeye sevkedilen Ayhan Karahan tutuklandı. Ayhan Karahan, adliye girişinde basın mensuplarına el salladı ve zafer işaret yaptı. Adliyeye getirilmesini bekleyen arkadaşlarını ise Günaydın arkadaşlar diyerek selamlayan Karahan, Nasılsın sorusuna ise, İyiyiz, memleket halleri gibiyiz dedi. Karahan mahkemedeki savunmasında Ben bu konuyla ilgili Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına ifade vermiştim, o ifadem doğrudur, aynen tekrar ederim. Ben cumhurbaşkanını hedef alarak hiç bir söz sarfetmedim. Konuşmamda geçen saray kelimesini de mecazi anlamda kullandım, yazılarımda da kullanırım. Sırça köşk manasında bir statü olarak kullanırım. Kaçak duvarların yıkılmasından kastım da devletin şeffaflaşmasını istmememdir. Cumhurbaşkanına hakaret kastım yoktur. Hakaret edecek olsaydım açık açık ismini zikrederdim dedi.

21

22 KISKANÇ TAMİRCİ İNTİKAM İÇİN KUNDAKLADI ESKİ MÜŞTERİSİNİN ARACINI KUNDAKLAYAN TAMİRCİ 45 DAKİKA BOYUNCA ARACI TUTUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞTI Bodrum da sabaha karşı bir otomobil kundaklandı. Aracı yakan kişinin, aracın eski tamircisi olduğu ortaya çıktı. Bodrum da asgari ücretle çalışan bir gencin, 4 yıl boyunca para biriktirip aldığı arabası tamirci kurbanı oldu. Konacık Sanayi sitesinde tamirhanenin önünde park halinde bulunan otomobil yangın sonucu kullanılmaz hale geldi.

23 İlçede bir giyim mağazasında satış personeli olarak çalışan Hakan Yakartaş, bir kısmını biriktirdiği bir kısmını da kredi çekerek aldığı aracını bakım için sanayide bir tamirciye götürdü. Tamircinin hizmetinden memnun kalmayan Yakartaş aracını başka bir tamirciye götürdü. Bu duruma öfkelenen tamirci, sabah karşı alkollü bir şekilde aracın bulunduğu yere gelerek aracı kundakladı. O anların işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendiğinden habersiz rahat tavırlar sergileyen kundakçı tamirci aracı yakabilmek için uzun uğraş verdi. Zanlı ilk olarak aracın çevresinde dolaştıktan sonra kapısını açmak için uğraşıyor. Daha sonra çevreden bulduğu plastik atıklarla önce aracın ön tarafından daha sonrada arka lastiğinden aracı yakmak için çalışıyor. Yaklaşık 45 dakika uğraşan kundakçı sonunda amacını ulaşıyor. Alevlerin sardığı otomobil dakikalar içinde küle dönüyor. Olayı haber alan araç sahibi Hakan Yakartaş, aracının başına geldiğinde ise iş işten geçmişti. Gözyaşları içinde yaşananları anlatan Yakartaş, gözü gibi baktığı otomobilini babasına vermekten bile çekindiğini söyledi. Yakartaş gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi: Aracımın bakımını başka bir usta yapıyordu ancak o tamirciden memnun kalmadığım için akşam başka bir tamirciye getirip bıraktım. Adam kendi kafası güzelken gece geliyor burada ellerinde torba, yanacak koltuk, filtre ne buluyorsa artık eline geçiyor. Birkaç sefer deniyor, önden deniyor arkadan deniyor. Önce önden deniyor yakamıyor, başarısız kalıyor. Sonra arkadan aynı şeklide denemeye başlıyor ve ekstradan yanmadığı için sonra oradan filtre buluyor koltuk buluyor arabayı bildiğiniz kundaklıyor yani. Benim hiçbir şekilde adamla zaten kendi alakalı borcu alacağı, sonuna kadar bütün emeğini vermiştim zaten arabayı yaparken de. Kendim asgari ücretle geçinerekten kendi emeklerimle, oradan buradan arttırarak yaptım, gitti yani.

24 Olayın hemen ardından yakalanan kundakçı tamircinin Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor.

25

26

27

28 Kazada ölen Ada Uz Ailesi: Sanık Kusurlu un 5 Haziran günü Bodrum Turgutreis Mahallesi Turgut Özal Caddesinde bulunan evlerinin önündeki yoldan karşıya geçerken H. A. nın kullandığı bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan 10 yaşındaki Ada Uz, kaldırıldığı hastanede 16 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetmişti.

29 Bodrum u derinden üzen olayın ilk duruşması görüldü. Otomobil sürücüsü H. A. nın tutuksuz yargılandığı davada taraflar dinlendi. Duruşmadan 9 Aralık tarihinde yeniden olay yerinde keşif yapılmasına karar verilirken, 2 inci duruşmanın 2 Şubat 2017 tarihinde görülmesine karar verildi. Duruşma sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Uz ailesinin avukatı Erbil Akan şöyle dedi: İlk duruşma görüldü, taraflar dinlendi, şikayetler bildirildi. Hazırlık soruşturmasında yapılmayan araştırmalar vardı. O araştırmaları biz yaptık. Araştırmalar sonunda sanığın kusurlu olduğu, alkol kullandığı, depresyon tedavisi gördüğü ve ilaç kullandığını belirttik. Bu yönde araştırma yapılmasını istedik. Savcılığı yapmadığı soruşturmaya ilaveten tanık araştırması yaptık. 4 tane görgü tanığı bulduk, 4 tanesi de dinledi. Tanıklar sanığın tamamen kusurlu olduğunu, hızlı olduğunu söylediler. Şeridin dışında seyrettiğini söylediler. Onun dışında yeniden keşif yapılmasına karar verildi. Yeniden keşif yapılacak. İlk soruşturma sırasında tutulan tutanak hatalı olduğu için yeniden keşif yapılacak. Bence sanığın yüzde 100 kusurlu olduğu bu duruşmada ortaya çıktı. Ada Uz un babası Ömer Uz ise şu ifadeleri kullandı: Biz adaletin, doğrunun ortaya çıkması için uğraşıyoruz. Karşı tarafın bu duruşmada da ortaya çıkan yalan beyanları oldu. Elimizdeki delillerle adaletin sağlıklı yerine oturması için, doğru kararlar verilmesi için elimizden geleni yapacağız. Oya Erol Uz un ise gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Acılı anne şunları kaydetti: Can almak bu kadar kolay olmamalı. Adaletin yerini bulması önemli. Bundan sonra Ada yı hiç bir şey geri getirmeyecek. Ama bundan sonra örnek teşkil etmesi için adaletin yerini bulması önemli. Can almak bu kadar kolay değil. Kent tv

30

31 Bodrum da feci kaza, otomobil ikiye bölündü; 1 öldü, 1 yaralı Bodrum da yaşanan feci kazada bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı. Orta refüjdeki ağaca çarpan araba ise ikiye bölündü. Gece saatlerinde Bodrum Turgutreis Karayolu nda seyreden Süleyman Eğdir idaresindeki 48 UC 713 plakalı otomobil Kıbrıs Şehitleri Caddesi Antik Tiyatro mevkisinde direksiyon hakimiyetini kaybederek refüjdeki palmiye ağacına çarptı.

32 Çarpmanın şiddetiyle palmiye ağacına saplanan otomobil ikiye bölündü. Araç sürücüsü 51 yaşındaki Eğdir ile araçta yolcu olarak bulunan 37 yaşındaki Ferdi Macar araçta sıkıştı. Kazaya, itfaiye ekipleri ile çok sayıda polis, zabıta ve ambulans sevk edildi. OTOMOBİLDE SIKIŞTILR Otomobilde sıkışan yaralılar çıkarmak için yoğun çaba harcayan ekiplere Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği üyeleri de destek verdi. Polis ekipleri de ekipleri olay mahallinde bir olumsuzluk daha yaşanmaması için geniş güvenlik önlemleri aldı. Yaklaşık 20 dakikalık çalışma sonucu otomobilin kapıları kesildi. İlk olarak araç sürücüsü Süleyman Eğdir otomobilden çıkarıldı. Eğdir ambulansa alınarak Bodrum Devlet Hastanesi ne kaldırıldı. Bacağı otomobilin ile palmiye ağacının arasından kalan Ferdi Macara bir yandan sıkıştığı yerde serum takviyesi yapılırken bir yandan da araç içinden çıkarılmaya çalışıldı. Macar, ekiplerin uzun ve yoğun uğraşları sonucunda çıkarılarak, Bodrum özel bir Hastaneye kaldırıldı. HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine darbeler alan Süleyman Eğdir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Vücudunda çoklu kırık olan Ferdi Macar ın ise durumunun ağır olduğu, hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Kazanın ardından savaş alanına dönen bölgede trafik akışı ise kısa bir süre aksadı. Ağaca saplanan ve ikiye bölünen otomobil saplandığı yerden güçlükle çıkarılarak çekiciye alındı. Öte yandan otomobildeki boş alkol şişe ise dikkatlerden kaçmadı.

33

34

YOL ORTASINDA ALEV ALEV YANDI

YOL ORTASINDA ALEV ALEV YANDI YOL ORTASINDA ALEV ALEV YANDI Bodrum da seyir halindeki bir otomobilde çıkan yangın güçlükle söndürüldü. Yangında araç kullanılamaz hale geldi. Ortakent Kavşağı ndan Bitez Kavşağı na seyir halinde seyreden

Detaylı

AYHAN KARAHAN CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI

AYHAN KARAHAN CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI AYHAN KARAHAN CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI Bodrum da HDP nin basın açıklamasına katılan gazeteci ve Bodrum Çevre Platformu Sözcüsü Ayhan Karahan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret ettiği

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

AYHAN KARAHAN CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI

AYHAN KARAHAN CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI AYHAN KARAHAN CUMHURBAŞKANINA HAKARETTEN TUTUKLANDI Bodrum da HDP nin basın açıklamasına katılan gazeteci ve Bodrum Çevre Platformu Sözcüsü Ayhan Karahan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a hakaret ettiği

Detaylı

Ailesi: Sanık Kusurlu

Ailesi: Sanık Kusurlu Kazada ölen Ada Uz Ailesi: Sanık Kusurlu un 5 Haziran günü Bodrum Turgutreis Mahallesi Turgut Özal Caddesinde bulunan evlerinin önündeki yoldan karşıya geçerken H. A. nın kullandığı bir otomobilin çarpması

Detaylı

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU İstanbul da bir süre önce evini terk eden genç kızı Bodrum polisi buldu. Ulusal televizyon kanallarında kızının eviden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediğini açıkladığını

Detaylı

KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI

KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI Bodrum açıklarında tur teknesi personelince deniz yüzeyinde fark edilen 3 yetişkin mülteciye ait ceset bulundu. Bodrum dan Yunan adalarına gitmek üzere denize açılan

Detaylı

AYŞEGÜL ARSLAN IN KATİL ZANLISI MÜEBBET YEDİ

AYŞEGÜL ARSLAN IN KATİL ZANLISI MÜEBBET YEDİ AYŞEGÜL ARSLAN IN KATİL ZANLISI MÜEBBET YEDİ Geçtiğimiz 28 Mayıs ta kendisinden ayrılan iki çocuğunun annesi dini nikahlı eşi 29 yaşındaki Ayşegül Aslan ı çalıştığı işyerinde silahla öldüren, işyeri sahibini

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

FETÖ İMAMLARINDAN S. TÜRK ÜN OĞLU BODRUM DA GÖZALTINA ALINDI

FETÖ İMAMLARINDAN S. TÜRK ÜN OĞLU BODRUM DA GÖZALTINA ALINDI FETÖ İMAMLARINDAN S. TÜRK ÜN OĞLU BODRUM DA GÖZALTINA ALINDI Hakkında yakalama kararı bulunan FETÖ İmamlarından, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalı

Detaylı

Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı

Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı Bodrum Turgutreis Karayolu silahlı kavganın keşfi için kapatıldı KANLI HESAPLAŞMA NIN KEŞFİ YAPILDI Bodrum da yol ortasında 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavganın devam eden davası kapsamında keşif

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.balıklıgol.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.balıklıgol.com İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.balıklıgol.com Tarih:09.04.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.urfastar.com Tarih:09.04.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com

Detaylı

BODRUM YALIÇİFTLİK TE FECİ KAZA

BODRUM YALIÇİFTLİK TE FECİ KAZA BODRUM YALIÇİFTLİK TE FECİ KAZA Gece saatlerinde Bodrum da meydana gelen trafik kazasında iki kişi öldü bir kişi ağır şekilde yaralandı. Yalıçiftlik Mahallesinde yaşayan 18 yaşındaki üç genç, otomobille

Detaylı

İdiiaya göre, Kadın kaptan önce öldürmüş sonra çuvala

İdiiaya göre, Kadın kaptan önce öldürmüş sonra çuvala İdiiaya göre, Kadın kaptan önce öldürmüş sonra çuvala koyup ormanlık alana bırakılmış Bodrum da 6 gündür kayıp olan kadın kaptan ormanlık alanda çöp poşeti içerisinde koyulup bırakılmış halde bulundu.

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : Tarih:

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi :  Tarih: Günlük Haber Bülteni 13.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.urfanatik.com Tarih: 12.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa.com Tarih:12.02.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

9.Örnek Olay Çalışması Emniyet Kemeri Kullanımı: Doktor bey yaralandı!

9.Örnek Olay Çalışması Emniyet Kemeri Kullanımı: Doktor bey yaralandı! 9.Örnek Olay Çalışması Emniyet Kemeri Kullanımı: Doktor bey yaralandı! Doktor Haklan bey, sabah muayenesine yetişmek üzere hızla hastaneye doğru yürüyordu. Cep telefonu çaldı, arayan hemşire Ayten hanımdı.

Detaylı

Bodrum da feci kaza, otomobil ikiye bölündü; 1 öldü, 1 yaralı

Bodrum da feci kaza, otomobil ikiye bölündü; 1 öldü, 1 yaralı Bodrum da feci kaza, otomobil ikiye bölündü; 1 öldü, 1 yaralı Bodrum da yaşanan feci kazada bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı. Orta refüjdeki ağaca çarpan araba ise ikiye bölündü. Gece saatlerinde

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 25.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 25.01. Günlük Haber Bülteni 26.01.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 25.01.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa.com Tarih: 25.01.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 01.02.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 01.02. Günlük Haber Bülteni 02.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 01.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 01.02.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

HDP li 11 Vekil Gözaltında

HDP li 11 Vekil Gözaltında HDP li 11 Vekil Gözaltında Demokratik Toplum Kongresi (DTK), KCK ve 6-8 Ekim olaylarına yönelik soruşturmalar kapsamında ifade vermeye gitmedikleri için aralarında HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş,

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.aktifhaber.com Tarih: 22.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.aktifhaber.com Tarih: 22.01. Günlük Haber Bülteni 23.01.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.aktifhaber.com Tarih: 22.01.2015 1 2 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 22.01.2015 İNTERNET

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

BODRUM DA FETÖ DEN 4 KADIN DAHA ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

BODRUM DA FETÖ DEN 4 KADIN DAHA ADLİYEYE SEVK EDİLDİ BODRUM DA FETÖ DEN 4 KADIN DAHA ADLİYEYE SEVK EDİLDİ Bodrum dan motor yatla Yunanistan ın İstanköy ( Kos) Adası na yasa dışı yollardan geçmeye çalışırken yakalanan ve FETÖ üyesi iddiasıyla aranan 17 kişiden,

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01. Günlük Haber Bülteni 01.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 31.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih:

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ Günlük Haber Bülteni 09.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.sondakika.com.tr Tarih: 08.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi :www.haberler.com.tr Tarih: 08.02.2015 İNTERNET

Detaylı

Antalya Belek'te Otel Çöktü 8 Yaralı

Antalya Belek'te Otel Çöktü 8 Yaralı Antalya Belek'te Otel Çöktü 8 Yaralı yalinosgb.com /haber/belek-antalya-otel-is-kazasi-8-yarali Antalya'nın Serik ilçesi Belek bölgesinde bir otel inşaatında meydana gelen göçük sonucu 8 işçi yaralandı.

Detaylı

Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı

Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı Bodrum da, 150 bin lira değerindeki günlük tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı. Bodrum Torba Mahallesi ndeki balıkçı barınağında demirli 20 metre uzunluğundaki

Detaylı

yaralandı. Polisten elde edilen bilgiye göre, kaza, saat 22.00'de karşıya geçmekte olan Mahmut ve Ayla, 120 km. hızla giden aracın

yaralandı. Polisten elde edilen bilgiye göre, kaza, saat 22.00'de karşıya geçmekte olan Mahmut ve Ayla, 120 km. hızla giden aracın 1.LEFKOŞA'DA TRAFİK KAZASI: 10 YAŞINDAKİ HASAN AĞIR YARALI Dün, sabah saatlerinde Lefkoşa'da meydana gelen trafik kazasında, 10 yaşındaki Hasan ciddi şekilde yaralandı. Polisten edinilen bilgiye göre,

Detaylı

YOLDA YÜRÜRKEN KAFASINA TAHTA DÜŞTÜ

YOLDA YÜRÜRKEN KAFASINA TAHTA DÜŞTÜ YOLDA YÜRÜRKEN KAFASINA TAHTA DÜŞTÜ Bodrum da bilinmeyen bir sebeple yolda yürüyen vatandaşın kafasına tahta düşmesi sonucu yaralandı. Bodrum tekilacılar sokağı olarak bilinen Eski Bankalar Sokak tan geçen

Detaylı

YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI

YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI BİR İHBARI DEĞERLENDİREN BODRUM POLİSİ UYUŞTURUCU SATMAK İÇİN İLÇEYE GELEN 3 KİŞİYİ YAKALADI Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup

Detaylı

SIKIŞAN KÖPEK KURTARILDI

SIKIŞAN KÖPEK KURTARILDI SIKIŞAN KÖPEK KURTARILDI Gelen bir ihbarı değerlendiren Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği, Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri ile birlikte mahsur kalan köpeği kurtardı. Bodrum Merkezinde

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.haberturk.com Tarih: 16.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.haberturk.com Tarih: 16.01. Günlük Haber Bülteni 17.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.haberturk.com Tarih: 16.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sondakika.com Tarih: 16.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 16.01.2015

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 29.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 29.01. Günlük Haber Bülteni 30.01.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 29.01.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 29.01.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

************* ***************

************* *************** Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, 18 metre derinliğindeki kuyuda cesedi bulunan ve iddiaya göre gizli ilişki sonucu hamile kalan ve 8.5 aylık hamile olduğu belirlenen 19 yaşındaki kadının, töre kurbanı

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 04.02.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 04.02. Günlük Haber Bülteni 05.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 04.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 04.02.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

SANIKLAR AYLAN BEBEĞİN BABASINI SUÇLADI

SANIKLAR AYLAN BEBEĞİN BABASINI SUÇLADI SANIKLAR AYLAN BEBEĞİN BABASINI SUÇLADI Dünya gündemine oturan Aylan Kurdi isimli Suriyeli göçmen bebeğin ve 5 kişinin ölümüyle ilgili olarak iki sanık Bodrum da mahkemeye çıkarıldı. Sanıklar Aylan bebeğin

Detaylı

Özal'dan şok açıklama

Özal'dan şok açıklama Özal'dan şok açıklama Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal şok bir fotoğrafı basın mensuplarıyla paylaştı. Ahmet Özal meclise seslenerek ölümü şüpheli kişilerin ve faili meçhullerin şüpheli ölümlerde

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi n Ortaköy Zabıta Hizmet Ofisi n Ortaköy Mahallesi n Etiler Mahallesi Yaşam Evi n Etiler Mahallesi Ahular

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi n Ortaköy Zabıta Hizmet Ofisi n Ortaköy Mahallesi n Etiler Mahallesi Yaşam Evi n Etiler Mahallesi Ahular 20-21 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Online işlem yapabilirsiniz BELEDİYEYE gelmeden online işlemlerinizi yapabilirsiniz. Beşiktaş Mobil uygulamaları ile TC / sicil

Detaylı

Olay, Muallim. Aşırı sürat kaza getirdi

Olay, Muallim. Aşırı sürat kaza getirdi 6 MAYIS 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Aşırı sürat kaza getirdi TA sinema ve tiyatro oyuncusu Bülent Şakrak, önce park halindeki aracına binmek üzere olan bir taksi şoförüne

Detaylı

7 HIRSIZLIK OLAYI ZANLISI 2 KİŞİ TUTUKLANDI

7 HIRSIZLIK OLAYI ZANLISI 2 KİŞİ TUTUKLANDI 7 HIRSIZLIK OLAYI ZANLISI 2 KİŞİ TUTUKLANDI Muğla Valiliğinden yapılan açıklama ile Emniyet Müdürlüğü tarafından Selimiye de, Jandarma ekipleri tarafından Turgutreis te düzenlenen operasyonlarda 7 hırsızlık

Detaylı

Sınırda korkulu anlar

Sınırda korkulu anlar Sınırda korkulu anlar Suriye sınırında yaşanan gerginlik artarak devam ediyor. En son olarak Suriye ordusu Ceylanpınar sınırını bombaladı. Suriye'nin kendi sınırını bombalaması Şanlıurfa'da yaşayan vatandaşlarımızı

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

Domates Kamyonu Can Aldı

Domates Kamyonu Can Aldı Domates Kamyonu Can Aldı yalinosgb.com /haber/domates-kamyonu-kaza-yapti-2-olu Aydın da domates toplamaya giden işçilerin bindiği kamyonun arka kapağının açılması sonucu meydana gelen kazada iki kişi öldü,

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sonrası basın çadırını ziyaret etti

Başbakan Yıldırım, 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sonrası basın çadırını ziyaret etti Başbakan Yıldırım, 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sonrası basın çadırını ziyaret etti Ekim 23, 2016-8:39:00 Başbakan Binali Yıldırım, "Peşmerge güçleri Başika kasabasını DEAŞ'tan temizlemek için

Detaylı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Yasal düzenlemeler tamamlanmadığı için bir süredir aksayan Bodrum ile Datça arasındaki Feribot seferleri karşılıklı olarak başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum-Datça

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : Tarih:

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi :  Tarih: Günlük Haber Bülteni 17.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 16.02.2015 İnternet Haber Sitesi: www.urfanatik.com Tarih:16.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.urfanatik.com Tarih: 16.02.2015

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: 01.10.2015-02.10.2015. Haber Sayısı: 26

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: 01.10.2015-02.10.2015. Haber Sayısı: 26 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 01.10.2015-02.10.2015 Haber Sayısı: 26 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 02.10.2015 HÜRRİYET AKDENİZ 3 BİN LİRA BOZUK PARA ÇALARAK

Detaylı

GÖKYÜZÜNDE KISA FİLM SENARYOSU

GÖKYÜZÜNDE KISA FİLM SENARYOSU GÖKYÜZÜNDE KISA FİLM SENARYOSU 1. DIŞ. CADDE - GECE 1 FADE IN: Saat 22:30. 30 yaşında bir gazeteci olan Eren caddede araba sürmektedir. Bir süre sonra kırmızı ışıkta durur. Yan koltukta bulunan fotoğraf

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi:

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: Günlük Haber Bülteni 27.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sondakika.com Tarih:26.02.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.haber7.com Tarih: 26.02.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

OHAL Bilançosu, Hak İhlalleri Raporu

OHAL Bilançosu, Hak İhlalleri Raporu OHAL Bilançosu, Hak İhlalleri Raporu 15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonucu 241 yurttaşımız şehit oldu, 2bin 194 yurttaşımız yaralandı. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası 17 Ağustos 2016 tarihinde hükümetin

Detaylı

ASSUBAY CİNAYETİNDE 4 GÖZALTI

ASSUBAY CİNAYETİNDE 4 GÖZALTI ASSUBAY CİNAYETİNDE 4 GÖZALTI Bodrum Bitez Beldesinde evinde dün cesedi bulunan emekli Astsubay Hakan Alp i öldürdüğü iddia edilen 4 kişi İzmir de gözaltına alınarak Bodrum a getirildi. Bodrum, Muğla ve

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 26.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 26.01. Günlük Haber Bülteni 27.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.urfastar.com Tarih: 26.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 26.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih: 26.01.2015

Detaylı

Polis, saldırıda. Etiler'de cinayet!..

Polis, saldırıda. Etiler'de cinayet!.. 27 MART 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Etiler'de cinayet!.. OTOMOBİLİYLE seyir halindeyken Erhan Hastürk'e, arkasından gelen bir araçtan ateş açılması sonucu hayatını kaybetti.

Detaylı

10.Örnek Olay Çalışması Cep Telefonu ve Diğer Bağımlılıklar: Motosiklet sürücüsü cep telefonu ile konuşuyor!

10.Örnek Olay Çalışması Cep Telefonu ve Diğer Bağımlılıklar: Motosiklet sürücüsü cep telefonu ile konuşuyor! Okulun basketbol takımı, katıldığı turnuvada finale yükselmiştir. Final maçı heyecanıyla tüm takım havaalanına doğru gitmektedir. Herkes keyiflidir, otobüste neşeli bir hava hakimdir. E5 karayolunda servis

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 28

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 28 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 25.4.2017-26.4.2017 Haber Sayısı: 28 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 26.4.2017 İLERİ 9 HIRSIZLIK ZANLISI YAKALANDI 1 2 26.4.2017

Detaylı

Diyarbakır ve Yüksekova da kayıplarının failleri soruldu

Diyarbakır ve Yüksekova da kayıplarının failleri soruldu Diyarbakır ve Yüksekova da kayıplarının failleri soruldu İHD ve kayıp yakınları, faile meçhul cinayetlere kurban giden ve kaybedilenlerin faillerini Diyarbakır ve Yüksekova da bu hafta da biraraya gelerek

Detaylı

Müjde kaptan ın cinayet zanlıları tutuklandı

Müjde kaptan ın cinayet zanlıları tutuklandı Müjde kaptan ın cinayet zanlıları tutuklandı Turgutreis Mahallesi nde yaşayan Hafize Müjde Özer i öldürüldükten sonra cesedini Kızılağaç taki ormanlık alana attıkları tespit edilen iki kişi bugün adliyeye

Detaylı

ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN

ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN ASLI DEGİRMEN NİN SIRASI BOŞ SINIFINDA HÜZÜN Bodrum da, okula giderken trafik kazası sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Aslı Değirmen in sınıf arkadaşları sırasını çiçeklerle donattı. Bodrum da dün

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Günlük Haber Bülteni 11.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:10.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.urfa.com Tarih:10.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet

Detaylı

BİLİRKİŞİ RAPORU ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI

BİLİRKİŞİ RAPORU ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI BİLİRKİŞİ RAPORU ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI Soruşturma No : 2016 / Konu : Trafik Kazası; Taksirle Birden Fazla Kişinin Yaralanmasına Neden Olma Olay Tarihi : 09.06.2016 Yaralılar : Gülten, Ceren Şüpheli

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı

2016 YILI KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SORUMLULUĞUNDAKİ YOL AĞINDA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZALARINA AİT ÖZET BİLGİLER. Karayolları Genel Müdürlüğü

2016 YILI KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SORUMLULUĞUNDAKİ YOL AĞINDA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZALARINA AİT ÖZET BİLGİLER. Karayolları Genel Müdürlüğü T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 2016 YILI KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SORUMLULUĞUNDAKİ YOL AĞINDA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZALARINA AİT ÖZET BİLGİLER ÖNSÖZ Bu

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 42

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 42 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 15.05.2015-15.05.2015 Haber Sayısı: 42 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 15.05.2015 AKDENİZ BEYAZ APARTMAN GİRİŞİNDE CAN VERDİ 3

Detaylı

Yer altı şehrine açılan kapı, Kayıp İncil, cinayet ve MİT : Tarsus taki gizemli evde ne oluyor?

Yer altı şehrine açılan kapı, Kayıp İncil, cinayet ve MİT : Tarsus taki gizemli evde ne oluyor? Yer altı şehrine açılan kapı, Kayıp İncil, cinayet ve MİT : Tarsus taki gizemli evde ne oluyor? HABER MERKEZİ- Mersin in Tarsus ilçesinde yaklaşık 1 yıldır devam eden kazı ile ilgili gizem her geçen gün

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Ustalarının izinden!..

Beşiktaş Gazetesi. Ustalarının izinden!.. Ustalarının izinden!.. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Dolmabahçe Sanat Galerisi'nde '- Ustaların İzinde' isimli sergiyi açtı. Katıldığı ve açılışını yaptığı diğer faaliyetlerden farklı olarak bu sergiyi önemsediğini

Detaylı

Ankara'da İş Kazası! Kendi Mesleği Sonu Oldu

Ankara'da İş Kazası! Kendi Mesleği Sonu Oldu Ankara'da İş Kazası! Kendi Mesleği Sonu Oldu www.yalinosgb.com/haber/ankarada-is-kazasi-kendi-meslegi-sonu-oldu Ankara nın Çankaya ilçesinde inşaatı süren Sinpaş Altınoran Konutları nda üzerine sac parçası

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 39

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 39 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 28.08.2016-29.08.2016 Haber Sayısı: 39 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 29.08.2016 TÜRKİYE ANTALYA AKDENİZ BASKISI 6 İS YERİNDEN

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 05/11/2010

Meclisin tasviplerine arz olunur. 05/11/2010 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 05/11/2010 2010/142 (2010/142: Belediye Meclisinin 01/11/2010 tarih ve 551 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Oruçoğlu Đlköğretim

Detaylı

GÜNGÖREN TERÖRİST SALDIRISI

GÜNGÖREN TERÖRİST SALDIRISI GÜNGÖREN TERÖRİST SALDIRISI 27.07.2008 O. Metin İlkışık Nilay Ö. Ergenç ve Murat T. Turk İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, AKOM Güngören Bombalamaları Tarih: 27 Temmuz 2008, Saat:

Detaylı

NEJAT İŞLER İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ

NEJAT İŞLER İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ NEJAT İŞLER İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy: HASTAMIZ UÇAK AMBULANS İLE İSTANBUL A TRANSFER EDİLMİŞTİR 17 Ocak 2014 tarihinde Acıbadem Bodrum Hastanesi Acil Servisi

Detaylı

Otomobillerde Kış Lastiği Zorunlu oldu diye düşünülmesi neden olan haber

Otomobillerde Kış Lastiği Zorunlu oldu diye düşünülmesi neden olan haber Kış Lastiğinin otomobillerde zorunlu olup olmadığı ile ilgili son açıklama Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamadır. "Basında 54 ilde kış lastiği zorunluluğu getiren bir genelge yayınlandığı ile

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TEMMUZ 2016 FAALİYET RAPORU

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TEMMUZ 2016 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TEMMUZ 2016 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLER Zabıta Müdürlüğü ekipleri her sabah mesai başlangıcında hazırlanan günlük çalışma programı

Detaylı

'Uyardık ama ciddiye almadılar'

'Uyardık ama ciddiye almadılar' 1/5 ページ 8 Mart 2010, Pazartesi 'Uyardık ama ciddiye almadılar' Elazığ'da meydana gelen 6.0 şiddetindeki depremde ölü sayısı sürekli artıyor. Son bilgilere göre 51 kişi yaşamını yitirdi, 50'nin üzerinde

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 58

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 58 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 01.11.2016-11.01.2017 Haber Sayısı: 58 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 11.01.2017 AKDENİZ GERÇEK "AKP BASKI VE FİŞLEMEDEN VAZGEÇSİN"

Detaylı

FETÖ cü polisler onlar hakkında da istihbarat toplamış

FETÖ cü polisler onlar hakkında da istihbarat toplamış FETÖ cü polisler onlar hakkında da istihbarat toplamış FETÖ nün okullarına mülki amirlerin ricasıyla 200 ton demir gönderen fabrika müdürü, şirketini eleştiren esnaf hakkında FETÖ ü polislere istihbarat

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Günlük Haber Bülteni 13.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:12.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sabah.com.tr Tarih:12.03.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : Tarih:

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi :   Tarih: Günlük Haber Bülteni 10.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com.tr Tarih: 09.02.2015 1 2 İnternet Haber Sitesi :www.haberler.com.tr Tarih: 09.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.haberler.com Tarih:

Detaylı

DİYARBAKIR İLİ SİLVAN İLÇESİ DOLAPDERE KIRSALINDA YAPILAN OPERASYON SONUCU MEYDANA G İNCELEME RAPORU

DİYARBAKIR İLİ SİLVAN İLÇESİ DOLAPDERE KIRSALINDA YAPILAN OPERASYON SONUCU MEYDANA G İNCELEME RAPORU 18.07.2011 DİYARBAKIR İLİ SİLVAN İLÇESİ DOLAPDERE KIRSALINDA YAPILAN OPERASYON SONUCU MEYDANA GELEN ÇATIŞMA İLE İLGİLİ ARAŞTIRMA & İNCELEME RAPORU AMAÇ: 14.07.2011 tarihinde Diyarbakır ilimizin Silvan

Detaylı

MADDİ HASARLI KAZA SENARYOLARI

MADDİ HASARLI KAZA SENARYOLARI MADDİ HASARLI KAZA SENARYOLARI MADDİ HASARLI KAZA SENARYOLARI... 1 TRAFİK İŞARETLERİ BULUNAN KAVŞAKLARDAKİ MADDİ HASARLI TRAFİK KAZALARI... 3 DURUM 1... 3 DURUM 2... 4 DURUM 3... 5 DURUM 4... 5 DURUM 5...

Detaylı

8.Örnek Olay Çalışması Ehliyetsiz Araç Kullanma: Ehliyetin yok muydu senin!

8.Örnek Olay Çalışması Ehliyetsiz Araç Kullanma: Ehliyetin yok muydu senin! 8.Örnek Olay Çalışması Ehliyetsiz Araç Kullanma: Ehliyetin yok muydu senin! Akşam arkadaşıyla babasının arabasına atlayıp dolaşmak isteyen Ekrem, annesinden anahtarları tahmin etmediği kadar kolayca alıverdi.

Detaylı

Sahte içki ve kaçak tütünler imha edildi

Sahte içki ve kaçak tütünler imha edildi Sahte içki ve kaçak tütünler imha edildi Bodrum da son bir yıl içerisinde yakalanan sahte alkollü içkiler ile gümrük kaçağı tütün ürünleri imha edildi. Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Bodrum

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Uluslararası Üniversiteler Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Darbeci Kurşununa Hedef Oldu

Uluslararası Üniversiteler Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Darbeci Kurşununa Hedef Oldu GÜNÜN MANŞETLERİ 23 Temmuz 2016 Cumartesi 11:52 Uluslararası Üniversiteler Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Darbeci Kurşununa Hedef Oldu FETÖ darbe girişimi olaylarında darbecilerin hedefinde UIC Yönetim

Detaylı

İtfaiyeden Keçi Kurtarma Operasyonu

İtfaiyeden Keçi Kurtarma Operasyonu İtfaiyeden Keçi Kurtarma Operasyonu Menteşe İlçesi Düğerek Mahallesinde su kuyusuna düşen keçiyi, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri kurtardı. Vatandaşlar, Düğerek Mahallesi

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 45

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 45 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 19.01.2017-20.01.2017 Haber Sayısı: 45 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 20.01.2017 ANTALYA GÜNDEM 'MESLEĞİMİZİ HERKES YAPIYOR'

Detaylı

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası çalışmaları kapsamında belediye personelinden oluşan Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi, bu hafta Turgutreis

Detaylı

2. SINIF İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN TEST ÇALIŞMASI. Hazırlayan Engin GÜNEY İşitme Engelliler sınıf Öğretmeni

2. SINIF İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN TEST ÇALIŞMASI. Hazırlayan Engin GÜNEY İşitme Engelliler sınıf Öğretmeni 2. SINIF İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN TEST ÇALIŞMASI Hazırlayan İşitme Engelliler sınıf Öğretmeni 1 Saçları hangisi tarar? o A) Bıçak o B) Tarak o C) Eldiven o D) Makas 2 Hangisi okul eşyası değil?

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : Tarih:

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi :  Tarih: Günlük Haber Bülteni 25.01.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 24.01.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa.com Tarih: 24.01.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

İstanbul ve Denizli'de sahte araç muayene çetesi çökertildi

İstanbul ve Denizli'de sahte araç muayene çetesi çökertildi İSTANBUL, DENİZLİ VE ANKARADA SAHTE ARAÇ MUAYENE ÇETELERİ ÇÖKETİLDİ İstanbul ve Denizli'de sahte araç muayene çetesi çökertildi Denizli ve İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlarda sahte araç muayenesi

Detaylı

Ekipleri tarafından tıbbi

Ekipleri tarafından tıbbi Bodrum da Sahil Güvenlik Ekipleri tarafından tıbbi tahliye faaliyeti gerçekleştirildi Muğla nın Bodrum İlçesi nde Sahil Güvenlik Ekiplerinin denizde yaptığı kurtarma çalışması gerçeğini aratmadı. Sahil

Detaylı

AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ KARAR İNCELEMESİ MEHMET HÜSEYİN ÇİÇEK - TÜRKİYE DAVASI AHİM 3. DAİRE 76933-01 -30.03.2006

AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ KARAR İNCELEMESİ MEHMET HÜSEYİN ÇİÇEK - TÜRKİYE DAVASI AHİM 3. DAİRE 76933-01 -30.03.2006 AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ KARAR İNCELEMESİ MEHMET HÜSEYİN ÇİÇEK - TÜRKİYE DAVASI AHİM 3. DAİRE 76933-01 -30.03.2006 Hazırlayan: Hüseyin Kayıkcı * OLAYLAR: 1941 doğumlu ve Diyarbakır da ikamet etmekte

Detaylı

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: 26.04.2014-26.04.2014. Haber Sayısı: 74

ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Tarih Aralığı: 26.04.2014-26.04.2014. Haber Sayısı: 74 ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Tarih Aralığı: 26.04.2014-26.04.2014 Haber Sayısı: 74 İÇİNDEKİLER No Yayın Tarihi Yayın Adı Haber Başlığı Sayfa No 1 26.04.2014 AKDENİZ BEYAZ ANTALYA'DA POLİS, GECE YARISI

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 05.02.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 05.02. Günlük Haber Bülteni 06.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 05.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.urfahaber24.com Tarih: 05.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 05.02.2015

Detaylı