B2B Kullanım Kılavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "B2B Kullanım Kılavuzu"

Transkript

1 B2B Kullanım Kılavuzu B2B (Business to Business), şirketler arası satış uygulamalarına verilen genel tanımın kısaltmasıdır. Bu sistem sayesinde hepsiburada.com tedarikçileri kendilerine bağlı ürünler ile verilen siparişler hakkında bütün bilgiyi buradan edinebilir, siparişlerini düzenleyebilirler. b2b.hepsiburada.com adresine tıklandığında karşınıza aşağıdaki gibi bir giriş sayfası çıkacaktır. Şirket Kodu (Cari No) - hepsiburada.com'daki mal girişi ve sipariş işlemlerinde tedarikçiyi tanımlayan ve 10 rakamdan oluşan özgün numaradır. Her numara tedarikçiye özeldir. Şirket kodu, cari numarası olarak da anılmaktadır. Sisteme dahil olan her yeni tedarikçi için yeni bir şirket kodu oluşturulması zorunludur. Bu numara kesinlikle 10 rakamdan oluşmalı ve ilk 3 rakamı sıfır olmalıdır (Örneğin; ). Aksi takdirde sipariş ve fatura geçmeme sorunları yaşanabilir. Kullanıcı Adı / Şifre - Tedarikçinin sisteme giriş için kullandığı kullanıcı adı ve şifre bilgileridir. Satın alma ve faturalandırma süreçlerini etkilememektedir.

2 Kullanıcı bilgilerini edindikten sonra ilgili alanları doldurup "Giriş" tuşuna tıklayarak sisteme giriş yapabilirsiniz. Karşınıza aşağıdaki gibi bir ana sayfa çıkacaktır. Bu sayfada üst çubukta bulunan panellerden bütün gerekli işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. B2B'yi sıfırdan öğreniyorsanız, aşağıdaki sıralamayla ilerlemenizi tavsiye ederiz.

3 1. Genel Bilgiler Ürün Stok Çeşitleri hepsiburada.com da iki farklı şekilde stokta tutulan ve müşteriye ulaştırılan ürün çeşidi bulunur. NORM: Ürün hepsiburada.com depolarına tedarikçi tarafından temin edilir, depomuzdan müşteriye teslim edilmek üzere faturasıyla birlikte kargoya verilir. BANS (3rd Party): Ürün tedarikçi tarafından müşteriye teslim edilmek üzere kargoya verilir. Faturası hepsiburada.com a iletilir ve hepsiburada.com tarafından müşteriye ayrı olarak iletilir. SAS Numarası - Sipariş verilen her kalem ürün için atanan numaraya Satın Alma Siparişi (SAS) numarası adı verilir. B2B'de siparişler bu numaralar sayesinde takip edilir. Barkod Her ürünün özgün bir barkod numarası bulunmakta ve bu numara özellikle depodaki operasyon ekibi için hayati önem taşımaktadır. Birçok farklı tedarikçimiz olduğu için karışıklık yaşanmaması açısından her ürün için tedarikçinin verdiğinden farklı barkod numaraları tanımlamaktayız. Bu sebeple tedarikçi b2b.hepsiburada.com u kullanarak kendi barkodunu hepsiburada.com daki ürünüyle eşleştirmeli, ya da ilgili mağaza ekibinin eşleştirmesi için barkod bilgisini vermelidir. Aksi takdirde depoya ürün girişi-çıkışı yapılamaz ve tam anlamıyla bir kaos yaşanabilir. SKU Bir ürünün stok koduna SKU (Stock Keeping Unit) adı verilir. Ürünün hepsiburada.com kataloğundaki varlığını temsil eder. hepsiburada.com kataloğundaki SKU numaraları tedarikçinin aynı ürün için kullandığı SKU kodundan farklıdır, ayrıca oluşturulur. Her SKU kodu ürüne özgüdür. Kur Tipi hepsiburada.com da Türk Lirası (TL), Amerikan Doları (USD), İsviçre Frangı (CHF), Euro (EUR), İngiliz Sterlini (Sterlin), Japon Yeni (JPY), Altın HAS ve Gümüş HAS kurlarına göre satış yapılmaktadır. Bir ürünün satış fiyatı hangi kurda tanımlanırsa, kur değişimlerine göre otomatik olarak Türk Lirası na çevrilerek güncellenmeye devam edecektir. Kur değişimleri saat başı güncellenmektedir. Hangi dövüz kuruna göre satış yapılırsa yapılsın, ürünler Türk Lirası na çevirildikten sonra hepsiburada.com da listelenmektedir. Alış Fiyatı Bir ürünün tedarikçiden temin edilen KDV hariç fiyatıdır. Satış Fiyatı Bir ürünün müşteriye sunulan KDV hariç fiyatıdır.

4 Konsinye ürün - Bir tedarikçiyle anlaşma yapıldıktan sonra konsinye ürünler sipariş geldikçe hepsiburada.com deposuna tedarik edilir. Sipariş verilmediği sürece depoda önden stok yapılmaz. Bir konsinye ürün sipariş verilip depoya tedarik edildikten sonra hepsiburada.com'un malı sayılır. Ürün müşteri tarafından iade edilse veya sipariş iptal edilse bile bu durum değişmez. 2. Siparişler Siparişler panelini kullanarak açık siparişlerin listelenmesi, düzenlenmesi ve geçmiş siparişlerin aratılması mümkündür Siparişler (Teslimatlı) - 3rd Party Siparişler (Teslimatlı) - 3rd Party panelinden, direkt olarak tedarikçiden müşteriye gönderimi yapılacak 3rd Party ürünlerin takibini yapabilirsiniz.

5 Siparişler panelinden ilgili tuşa tıkladığınıza karşınıza aşağıdaki arama sayfası çıkacaktır. Arama yapılacak tarih aralığını ve gerekli diğer bilgileri giriniz. Tarih aralığı dışındaki bilgilerin girilmesi zorunlu değildir. Hepsi tamamlandıktan sonra "Listele" tuşuna basarak arama yapabilirsiniz. Arama sonucunda girmiş olduğunuz kriterlere uyan bütün siparişler listelenecektir.

6 2.2. Siparişler (Ürüne Göre Teslimatlı) Siparişler (Ürüne Göre Teslimatlı) sayfasında teslimatı yapılmış 3rd party siparişleri ürüne göre listeleyebilirsiniz. Siparişler panelinden ilgili tuşa tıkladığınıza karşınıza aşağıdaki arama sayfası çıkacaktır. Arama yapmak istediğiniz tarih aralığını seçip "Listele" tuşuna basınız. Ürüne göre teslimatlar sıralanacaktır.

7 Listelenen ürünlerden ayrıntılarına bakmak istediğinize tıklayınca "Siparişler (Teslimatlı) - 3rd Party" sayfasına yönlendirileceksiniz. Burada siparişi ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz.

8 2.3. Açık Siparişler Açık Siparişler sayfasında tedarikçiye gelen bütün siparişleri sipariş tarihi sırasına göre listeleyebilirsiniz. Sayfa açılınca kalem başına bütün açık SAS'lar aşağıdaki gibi gözükecektir. Beklenen Tarih - Müşterinin siparişi verdiği tarihe tedarikçi tarafından söz verilen kargoya veriliş süresinin eklenerek elde edildiği tarihtir. Sas Adet - Sipariş verilen kalemin belirtilen tarihte müşteri tarafından talep edilen miktarıdır. Mal Giriş - Depolara girmiş olan malın miktarıdır. Kalan - Gönderilmesi beklenen kalem sayısıdır.

9 Sipariş Gönderimi Bildirilmesi Bir kalemi kargoya teslim ettiğinizde Gönderildi kutucuğunu işaretlemeniz gerekmektedir Geç Gönderim veya Gönderi İptali Bildirilmesi Bir kalemi beklenen tarihten geç göndermeniz gerekiyorsa, veya gönderemeyecekseniz, "Düzenle" yazısına tıklayarak bunu bildirmeniz gerekmektedir. Kargoya geç verilmesi veya tedarik edilememesi durumlarında tedarikçiye yaptırım uygulanabilir. Düzenle'ye tıkladıktan sonra açılan pencerede "Şu tarihte gönderilecek" veya "Gönderilemiyor" seçeneğini seçtikten sonra "Kaydet" tuşuna basınız. Geç gönderilecekse "Teslimat Tarihi" alanına yeni kargoya veriliş tarihini girmeyi unutmayınız.

10 Tedarikçi SKU Eşleştirmesi (Hızlı Eşleştir) hepsiburada.com veritabanına ürünün tedarikçisine ait SKU bilgisi eklenmemişse, "Hızlı Eşleştir" tuşuna basınız. Açılan pencerede kendi veritabanınızdaki SKU kodunu girip "Kontrol Et" tuşuna basarak doğru ürünü eşleştireceğinizden emin olduktan sonra, "Eşleştir" tuşuna basarak işlemi tamamlayınız.

11 3. Finans Finans panelini kullanarak alacak ve borç sorgulaması, fatura kontrolleri, girişi ve raporlaması yapmak mümkündür Mutabakat: Açık Kalemler Mutabakat: Açık Kalemler panelinden, borç & alacak dökümü sorgulayabilirsiniz. Bu liste verdiğiniz tarih itibari ile cari hesap bakiyenizi gösterir. Mutabakat için Mutabakat: Hesap Dökümü sayfasında bulunan hesap dökümünü kullanmanız gerekmektedir. Mutabakatlar aylık olarak gerçekleştirilmektedir ve mutabakatı olmayan firmalara ödeme yapılmayacaktır. Finans panelinden "Mutabakat: Açık Kalemler" tuşuna tıkladığınızda "Borç & Alacak Dökümü" sayfası karşınıza çıkacaktır. Bu sayfayı ilk açtığınızda, sayfayı açtığınız günün tarihi itibariyle mutabakat için temel alınacak anlık borç ve alacak dökümü bilgileri gözükecektir.

12 Sayfanın üstünde toplam alacak tutarını görebilirsiniz. Farklı bir tarih itibariyle borç ve alacak dökümü almak isterseniz, üstte bulunan çubuğun sağında bulunan üç nokta "..." tuşuna tıklayarak tarih belirleyebilirsiniz. 1) 2)

13 3) Tarih seçimini yaptıktan sonra "Görüntüle" tuşuna basınız. 4) Seçilen tarih itibariyle borç ve alacak dökümü listelenecektir Mutabakat: Denkleşmiş Kalemler Mutabakat: Denkleşmiş Kalemler sayfasında, ödeme aldığınız tarihi seçerek ödememizi hangi faturalarınıza ve faturalarımıza istinaden yapıldığını listeleyebilirsiniz. Finans panelinden "Mutabakat: Denkleşmiş Kalemler" tuşuna tıkladığınızda "Kapanan Faturalar" sayfası karşınıza çıkacaktır. Bu sayfayı ilk açtığınızda, sayfayı açtığınız tarihten itibaren son 7 gün öncesine kadar kapanan faturalar listelenecektir.

14 Belirli Tarihler İçin Sorgulama Yapmak Geçmiş tarih aralıklarında sorgulama yapmak için, başlangıç ve bitiş tarih aralıkları için tanımlanmış üç nokta "..." tuşlarına basıp tarih seçtikten sonra, "Görüntüle" tuşuna basarak istediğiniz tarih aralıklarında kapanan faturaları listeleyebilirsiniz. 1) Başlangıç tarihi seçiniz.

15 2) Bitiş tarihi seçiniz., 3) "Görüntüle" tuşuna tıklayınız. Seçilen tarih aralıklarında listeleme yapılacaktır.

16 3.3. Mutabakat: Hesap Dökümü Mutabakat: Hesap Dökümü sayfasında belirli tarihler arasındaki cari hesap hareketlerinizi listeleyebilirsiniz. Mutabakat için bu bölümden ekstrenizi almanız gerekmektedir. Mutabık kalındıktan sonra, mutabakatın tamamlanabilmesi için firmanıza gönderdiğimiz mutabakat mektubu onaylanarak, aynı bakiyeyi gösteren kendi cari hesap ekstreniz ile birlikte tarafımıza iletmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde mutabakat tamamlanmayacak ve ödemeleriniz yapılmayacaktır. Mutabakat servisimiz Telefon ve Outlook üzerinden destek vermemektedir, mutabakatlar 7. Sorularınız için tıklayınız sayfasından gerçekleştirilmektedir. Finans panelinden "Mutabakat: Hesap Dökümü" tuşuna tıkladığınızda "Borç & Alacak Dökümü" sayfası karşınıza çıkacaktır. Başlangıç ve Bitiş çubuklarındaki üç nokta "..." tuşlarına basarak başlangıç ve bitiş tarihleri seçiniz.

17 "Görüntüle" tuşuna tıklayarak belirli tarih aralığı için hesap dökümünüzü görüntüleyebilirsiniz Mutabakat: Onay Durumları Mutabakat: Onay Durumları sayfasından belirtilen yıl için ay bazında mutabakat onay durumunu takip edebilirsiniz. "Finans" panelinden "Mutabakat: Onay Durumları" tuşuna tıkladığınızda "Mutabakat Onay Raporu" sayfası açılacaktır.

18 İncelemek istediğiniz yılı seçtikten sonra "Görüntüle" tuşuna tıkladığınızda o yılın her ayı için mutabakat durumunu belirten tablo listelenecektir Fatura Girişi Fatura Girişi sayfasında firmanıza ait faturaları kaydedebilirsiniz. Ödemelerinizi hangi para biriminde alıyorsanız, faturalarınızı da aynı para biriminde kaydetmeniz gerekmektedir. Faturanızı kaydetmeden önce ekranda gördüğünüz fatura toplamı ile mevcut fiziki fatura toplamının tutması gerekir. Aksi halde Fatura Giriş ekibimizden (grupfaturagiris@hepsiburada.com) yardım alabilirsiniz. Firmanız tarafından kesilen faturalarda her kalem için KDV ve iskonto oranını satır bazında belirtmeniz gerekmektedir. Sayfayı açtığınızda karşınıza bekleme durumundaki faturalarınız çıkacaktır. İşlem yapmak istediğiniz faturanın yanında bulunan "Başla" tuşuna basınız.

19 "Başla" tuşuna bastığınızda "Fatura Giriş" sayfası açılacaktır. Bu sayfada, seçmiş olduğunuz faturadaki mal girişi yapılmış fakat fatura girişi henüz tamamlanmamış malzemeler listelenecektir.

20 Fatura girişini tamamlamak için girilmesi zorunlu alanlar: Fatura Tarihi Kur Tipi - Çalıştığınız para birimini seçiniz. Kur Değeri - Dövizle çalışıyorsanız kur bilgisini giriniz. Güncel Fiyat - Ürünlerin birim fiyatını giriniz. İndirim Oranı - Varsa indirim oranı giriniz. KDV - Ürünün tipine göre KDV yüzdesini seçiniz.

21 Güncel fiyat ve KDV oranı otomatik olarak gelmektedir. Kontrol edilmesi ve fiyatta değişiklik var ise değişen fiyattan girilmesi gerekmektedir. Ekrandaki fatura dip toplamı ile elinizdeki fatura toplamı eşitse "Faturayı Kaydet & Gönder tuşuna tıkladığınızda kayıt işlemi tamamlanacaktır. "Taslak olarak kaydet" tuşu faturanın tamamının girilmediği durumlarda aynı fatura girişine daha sonra devam edilmek istendiğinde kullanılması gereken bir özelliktir İade Faturaları İade Faturaları sayfasında, belirtilen tarihler arasında hepsiburada.com tarafından iade edilen ürünler listelenmektedir. Not: İade ürünlerin fatura bilgilerini Mutabakat: Hesap Dökümü sayfasından ilgili tarih aralığını seçerek görebilirsiniz. "Finans" panelinden "İade Faturaları" tuşuna tıkladığınızda karşınıza aşağıdaki sayfa çıkacaktır. İlk açtığınızda son bir ayın iade bilgileri listelenmektedir.

22 Belirli Tarih Aralığı İçin İade Ürün Listelemek Başlangıç ve bitiş tarihi çubuklarının sonunda bulunan üç nokta "..." tuşlarına tıklayarak arama yapacağınız tarih aralığını belirleyiniz.

23 "Görüntüle" tuşuna tıkladığınızda belirtilen tarih aralığındaki iade edilmiş ürünler listelenecektir Fatura Girişi (3rd Party) Fatura Girişi (3rd Party) sayfasında mal girişi yapılmış, fatura girişleri henüz tamamlanmamış 3rd Party faturalarını listeleyebilirsiniz. Not: 3rd Party ürün satışınız yoksa bu panel gözükmeyecektir. "Finans" panelinden "Fatura Girişi (3rd Party)" tuşuna tıkladığınızda "Fatura Giriş" sayfası karşınıza çıkacaktır. Listelenen fatura yoksa, sipariş numarası (Sas No) girilerek sorgulama yapabilirsiniz.

24 İrsaliyeyi seçip gelen ekranda ürünlerin tutarlarını faturanızdaki değerlerle aynı şekilde girerek fatura girişinizin hızlı bir şekilde yapılmasını sağlayabilirsiniz. 3rd Party faturalarınızın kayıtlarımıza alınabilmesi için ilgili faturanın kesildiği ayın son iş gününden önce hepsiburada.com Muhasebe birimine ulaşmış olması gerekmektedir. Kestiğiniz faturalar üzerinde sipariş numaraları (Sas No) mutlaka belirtilmelidir Faturalanacak Fiyat Farkları Faturalanacak Fiyat Farkları sayfasında, girilen faturadaki ürün fiyatlarıyla beyan edilen ürün fiyatları arasında fark olan irsaliyeler listelenmektedir. "Finans" panelinden "Faturalanacak Fiyat Farkları" tuşuna basıldığında, fiyat farkı bulunan faturanız varsa bu fatura/faturalar aşağıdaki gibi listelenecektir.

25 Fiyat farkı olan faturanın detaylarını görmek için "İncele" tuşuna tıklayınız. "İncele" tuşuna tıkladığınızda ürünler detaylı bir şekilde tablo halinde listelenecektir. Hatalı olduğunu düşündüğünüz fiyat farklarına, belirlediğiniz ürünlerin başında bulunan kutucukları işaretledikten sonra, "İşaretlediğim Kayıtların Seçtiğim İtiraz Nedenine İlişkin Kontrol Edilmesini Talep Ediyorum" tuşuna tıklayarak itiraz edebilirsiniz. İtiraz ettiğiniz ürünler incelenecektir. 5 günlük süreçte itiraz etmediğiniz farkları onaylamış sayılırsınız. İtirazda bulunmadığınız fiyat farkları için irsaliyenin giriş tarihinden 5 gün sonra fiyat farkı faturası otomatik olarak tarafınıza gönderilecektir.

26 3.9. BA / BS Raporu BA / BS Raporu sayfasından belirtilen fatura tipi, ay ve yıl için ilgili raporu görüntülemeniz mümkündür. "Finans" panelinden "BA / BS Raporu" tuşuna tıkladığınızda aşağıdaki sayfa karşınıza çıkacaktır. "Fatura Tipi", "Ay" ve "Yıl" bilgisi seçilip "Görüntüle" tuşuna tıklandığında rapor listelenecektir.

27 3.10. Satıcı Ekstresi Raporu Satıcı Ekstresi Raporu sayfasında belirli mali yıl ve tarih aralığı için satıcı ekstresi raporu listeleyebilirsiniz. "Finans" panelinden "Satıcı Ekstresi Raporu" tuşuna tıkladığınızda karşınıza aşağıdaki sayfa çıkacaktır. "Mali Yıl", "Başlangıç Gün / Ay", "Bitiş Gün / Ay" ve "Para Birimi" seçeneklerini belirledikten sonra "Görüntüle" tuşuna tıkladığınızda belirttiğiniz kriterlere göre satıcı ekstresi raporu listelenecektir.

28 4. Konsinye Konsinye panelindeki sayfalarda konsinye çalışılan ürünleri görüntüleyebilir, fiyat güncellemesi yapabilir ve konsinye faturalarınızı sorgulayabilirsiniz. Konsinye ürün - Bir tedarikçiyle anlaşma yapıldıktan sonra konsinye ürünler sipariş geldikçe hepsiburada.com deposuna tedarik edilir. Sipariş verilmediği sürece depoda önden stok yapılmaz. Bir konsinye ürün sipariş verilip depoya tedarik edildikten sonra hepsiburada.com'un malı sayılır. Ürün müşteri tarafından iade edilse veya sipariş iptal edilse bile bu durum değişmez.

29 4.1. Konsinye Yönetim Ekranı Konsinye Yönetim Ekranı sayfasında konsinye çalışmak istediğiniz ürünleri belirtebilirsiniz ve konsinye ürünlerinizin durumunu görebilirsiniz. "Konsinye" panelinden "Konsinye Yönetim Ekranı" tuşuna tıkladığınızda Konsinye Stok sayfası açılacaktır. Bütün ürünleri görmek için "Tüm konsinye çalışılan ürünleri listele" kutucuğunu işaretleyiniz. Konsinye çalışılan ürünler varsa listelenecektir. Ürün satırının sonunda bulunan "Fiyat Düzenle" tuşuna tıklayarak ürün fiyatını düzenleyebilirsiniz.

30 Açılan pencerede "Fiyat" alanına istenen değeri girip "Güncelle" tuşuna tıklayınız Konsinye Fatura Konsinye Fatura sayfasında konsinye ürünlerin faturalarını kontrol edebilirsiniz. "Konsinye" panelinden "Konsinye Fatura" tuşuna tıkladığınızda karşınıza aşağıdaki sayfa çıkacaktır. Satışlarınızı faturalandırırken ekranda gördüğünüz tutarlar ile birebir aynı rakamda fatura kesmeniz gerekmektedir, aksi takdirde yanlış kesilen konsinye faturaları işleme alınmayıp geri gönderilecektir. Faturalandırma yaparken dönem aralığına mutlaka uymalı ve dönemi fatura üzerinde belirtmelisiniz.

31 5. XML Entegrasyon XML Entegrasyon panelini kullanarak ürün kataloğunuzu hepsiburada.com veritabanına XML dosyası aracılığıyla toplu olarak iletebilirsiniz. Veri yüklemeyi tamamladıktan sonra, ürünlerinizi hepsiburada.com veritabanındaki ürünlerle eşleştirebilir, eşleşme ve ürün bilgisi güncellemelerini takip edebilirsiniz. Önemli Not: XML entegrasyonunun mağaza ekipleri için hazırlanmış olan kullanma kılavuzuna XML Entegrasyonu sayfasından ulaşabilirsiniz Data Yükleme Data Yükleme sayfasında, ürünlerinize uygun mağaza kataloğuna eklenmek üzere XML dosyasını sisteme yükleyebilirsiniz. "XML Entegrasyon" panelinden "Data Yükleme" tuşuna tıkladığınızda karşınıza aşağıdaki sayfa çıkacaktır.

32 1) XML dosyasını yükleyeceğiniz ürünleri içeren ilgili mağazayı seçiniz. 2) "Dosya Seç" tuşuna tıklayarak XML dosyanızı bilgisayarınızdan seçiniz. 3) "Yükle" tuşuna tıklayarak dosyayı sisteme yükleyiniz.

33 5.2. Ürün Eşleştirme (+Rapor) Ürün Eşleştirme (+Rapor) sayfasında katalog, ürün tipi ve marka bazında ürünlerinizi listeleyebilir ve bu ürünlerin eşleme raporlarını görüntüleyebilirsiniz. "XML Entegrasyon" panelinden "Ürün Eşleştirme (+Rapor)" tuşuna tıkladığınızda "XML Entegrasyonu - Ürün Eşleme" sayfası açılacaktır. 1) Sorgulama yapacağınız mağazayı seçiniz.

34 2) Sorgulama yapacağınız ürün tipini seçiniz. 3) Sorgulama yapacağınız markayı seçiniz. 4) "Görüntüle" tuşuna tıklayınız. Belirlenen kriterlerde ürün varsa listede gözükecektir.

35 5.3. Ürün Eşleştirme (Arama/Eşleşme) Ürün Eşleştirme (Arama/Eşleşme) sayfasından eşlenecek ürün aratıp eşlemesini tamamlayabilirsiniz. Bunu yapabilmeniz için hepsiburada.com Mağaza ekibiyle anlaşmış olmanız gerekmektedir. "XML Entegrasyon" panelinden "Ürün Eşleştirme (Arama/Eşleşme)" tuşuna tıkladığınızda karşınıza aşağıdaki sayfa çıkacaktır.

36 Açılan sayfada tedarikçi ürün kodu ve aynı ürüne ait hepsiburada.com SKU kodu girildikten sonra Kontrol Et tuşuna basılır. Sorgu sonucu hemen aşağısında gözükecektir. Uygun bulunuyorsa Eşleştir tuşuna basılarak iki ürün birbirine eşlenir Ürün Güncelleme Takibi Ürün Güncelleme Takibi sayfasından XML dosyasıyla hepsiburada.com veritabanına gönderdiğiniz ürünün fiyat, stok durumu, XML giriş tarihi ve eşleme bilgilerini kontrol edebilirsiniz. "XML Entegrasyon" panelinden "Ürün Güncelleme Takibi" tuşuna tıkladığınızda karşınıza aşağıdaki sayfa çıkacaktır.

37 "Ürün ID'niz:" alanına ID numarasını girip "İncele" tuşuna bastığınızda ürünün güncel bilgilerine ve eşleme geçmişine erişebilirsiniz. 6. Hesabım "Hesabım" paneli şifre değişikliği yapmak ve duyuruları takip etmek için kullanılmaktadır. "Şifre Değiştir" sayfasından kolayca hesap şifrenizi değiştirebilirsiniz. Eski şifrenizi bir kere, yeni şifrenizi doğrulama için ikişer kere girdikten sonra "Değiştir" tuşuna tıklayarak şifrenizi değiştirebilirsiniz.

38 "Mesajlar" sayfasından tarafınıza iletilen duyuruları takip edebilirsiniz.

39 7. Sorularınız için tıklayınız Sorularınız için tıklayınız sayfasından hepsiburada.com Mutabakat servisiyle iletişime geçebilirsiniz. Mutabakat servisimiz tedarikçilerimizle bu portal üzerinden iletişime geçmektedir, telefon ve outlook üzerinden destek vermemektedir. Üst panelden "Sorularınız için tıklayınız (YENİ)" tuşuna tıkladığınızda aşağıdaki sayfa açılacaktır. 7.1 Bir Talep Gönder hepsiburada.com'a bir talep açmak için üst paneldeki "BİR TALEP GÖNDER" tuşuna tıklayınız.

40 Açılan sayfada talebin konusunu seçip, başlık girişi yapıp mesajınızı yazdıktan sonra "Gönder" tuşuna tıkladığınızda talebiniz iletilmiş olacaktır. Dilerseniz en altta bulunan "Dosya iliştir" tuşuna tıklayarak talebinize dosya, ekran görüntüsü vb. ekleyebilirsiniz Mevcut Taleplerinizi Kontrol Edin Açmış olduğunuz talebin durumunu ve aldığınız cevapları üst paneldeki "MEVCUT TALEPLERİNİZİ KONTROL EDİN" tuşuna tıklayarak takip edebilirsiniz.

İÇİNDEKİLER

İÇİNDEKİLER Bageturk Fırıncılar Portalı Kullanım Klavuzu 2013 İÇİNDEKİLER ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Fırıncılar Portalı Web Adresi...2 Fırıncılar

Detaylı

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu OPERATÖR SERVİSLERİ Kullanıcı Kılavuzu Versiyon Tarih Yazan Tanım 1.0 01-08-2013 Burcu Kayacık Yalman Turkcell Servisleri 2.0 08-10-2014 Burak Şanlı Vodafone Servisleri 2.1 17-10-2014 Gül GÖNLÜBEYAZ Düzenlemeler

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ BAŞARI DESTEK PORTALINA GİRİŞ BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ http://destek.basariticaret.com/ adresine girdiğinizde Şekil 1 deki ekran gelmekte ve kullanıcı kodu ve şifre bölümlerini doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu

Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu İçindekiler 1 Anasayfa Ekranı... 3 Kimin Adına İşlem Yapıldığının Görünmesi... 3 Ayarlar... 3 Sol Menü İşlemleri... 4 Mükellef Bilgileri... 5 Yıllık Gelir-Gider ve KDV Toplamları...

Detaylı

e-mutabakat hesabı için adresimizden kayıt olabilirsiniz.

e-mutabakat hesabı için   adresimizden kayıt olabilirsiniz. BSBA e-mutabakat Gönderim Uygulaması e-mutabakat hesabı için https://www.emikro.com.tr/ adresimizden kayıt olabilirsiniz. Üst bölümde yer alan E-Mutabakat butonuna tıklayınız. Kayıt ekranında yer alan

Detaylı

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu 2016 Bahar Dönemi İşveren ve İşveren Vekili için İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri e-sertifika Programı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma

Detaylı

AKINSOFT Tarı Medika. Yardım Dosyası

AKINSOFT Tarı Medika. Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 05.08.2014 1 1- PROGRAM HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı zirai tarım ilaçları satan firmalara hitap etmektedir. Zirai ilaç kayıtları, formülasyon,

Detaylı

(Form No: EK-003; Revizyon Tarihi: - ; Revizyon No: 00)

(Form No: EK-003; Revizyon Tarihi: - ; Revizyon No: 00) 1 1. GİRİŞ EKRANI VE ŞİFRE İŞLEMLERİ... 4 2. ANA SAYFA EKRANI... 6 3. KİŞİSEL BİLGİLER... 6 3.1. GENEL BİLGİLER EKRANI... 6 3.2. NÜFUS BİLGİLERİ EKRANI... 7 3.3. ADRES BİLGİLERİ EKRANI... 7 3.4. TELEFON

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara başvuru yapma sürecini anlatan bir

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Meryem Yavaş Boyut Ltd. Şti Temmuz 2008 Özet : Bu doküman, Selçuk Ecza Deposu web depo uygulaması hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Web depo uygulamasının

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

(OKS)

(OKS) Otomatik BES Şube ile firmanıza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, firmanız ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Otomatik

Detaylı

ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU

ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU AÇILIŞ Programa giriş yaptığınızda karşınıza destek sayfamız gelecektir. Buradan program kullanımı ve olası hatalar hakkında bilgiler alabilir, güncellemeler ve gerekli programların

Detaylı

(OKS)

(OKS) Kamu İçin Otomatik BES Şube ile kurumunuza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, kurumunuz ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Detaylı

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI Yorka Ticari Starter Yazılımı, Temel ön muhasebe ve cari ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanmış bir versiyondur. 5 Ana modülden oluşmaktadır: Cari Hesaplar Stok

Detaylı

WOLVOX Veri Transfer. AKINSOFT WOLVOX Veri Transfer Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01

WOLVOX Veri Transfer. AKINSOFT WOLVOX Veri Transfer Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 19.11.2014 1 1.ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA BİLGİ AKINSOFT Veri Transferi hali hazırda kullanmakta olduğunuz 3. parti yazılımlardan veri almak ve bu

Detaylı

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü 1 1. SELÇUK/AS/NEVZAT/DİLEK Ecza Depoları E-Fatura Aktarımı.. 3 2. HEDEF Ecza Deposu E-Fatura Aktarımı..

Detaylı

HATTAT TARIM. Müşteri HATTAT TARIM 2013

HATTAT TARIM. Müşteri HATTAT TARIM 2013 203 HATTAT TARIM Müşteri Bayi/Müşteri Portali Customer Web Gate: İnternet üzerinden Satınalma işlemi yapabilir, Teslimatlarınıza, Muhasebesel kayıtlarınıza,satınalma Raporlarınıza, (Anket-Duyuru-Uyarı)

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI (MUHASEBE / FİNANS MODÜLÜ) VERSION 1.03 ( 01.09.2013 ) AST MUHASEBE KAYIT İŞLEMLERİ Diğer modüllerden aktarılan bilgiler AST MUHASEBE SİSTEM İNE entegre olarak aktarılır. Bu bilgilere

Detaylı

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz.

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz. LABORATUAR MODÜLÜ GENEL İŞLEYİŞ Meddata laboratuar modülünde hastalarınızı dosya numarasıyla onaylı işlemleri id numarasıyla kolaylıkla erişebilirsiniz. Bunun için ilgili alanlara numaraları girip enter

Detaylı

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar Genel Bilgi

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

C2C E-PAZARYERİ ENTEGRASYON REFERANS DOKÜMANTASYONU

C2C E-PAZARYERİ ENTEGRASYON REFERANS DOKÜMANTASYONU C2C E-PAZARYERİ ENTEGRASYON REFERANS DOKÜMANTASYONU Mağazalar İçin KMK C2C E-Pazaryeri Entegrasyon Servisleri, Metotları ve Kullanım Örnekleri 29.12.2016 1 Toplu Ürün Yönetimi 3 2 Ürünleri İndirin 5 3

Detaylı

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 1. KURUMSAL İŞLEMLER

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel 1. Portala Giriş Masraf beyanı portalına girmek için http://www.agmasraf.com adresine girilir. Sistem sizi tanıyarak girişi gerçekleştirir, şifre sorması durumunda Kullanıcı adı kısmına; sicil numarası,

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı Tarih: 01.12.2010 Mobilteg Saha Satış Otomasyonu Terminal Kullanım Kılavuzu (V.2x) Aşağıda bilgilerini bulacağınız Saha Satış Otomasyonu El Terminali tarafı kullanım bilgileri o günkü sürüme göre hazırlanmıştır.

Detaylı

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen.

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen İçindekiler VeduBox İçeriği- Öğretmen... 3 Ana Sayfa... 3 Takvimim... 4 Takvimim... 4 Akademik Takvim... 4 Derslerim... 4 Ders Profili... 5 İçerik... 5 Duyurular... 7 Ödevler:... 8 Anketler...

Detaylı

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca MMP (Mali Müşavir Paketi) bilgileri ile Luca Üye girişinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Luca Net Kobi Ticari Giriş butonuna basarak programa giriş

Detaylı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı Hazırlayan Sinan Karagöz BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA SERİ NUMARASI TAKİBİ İŞLEMLERİ Bilnex Yazılım Programlarında bir ürün için tek bir stok kartı

Detaylı

MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT

MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT e-mutabakat, kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik bir uygulama

Detaylı

e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu

e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu 1 e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu 2 İÇİNDEKİLER 1. e-icraproplus Nedir?... 3 2. e-icraproplus İle UYAP Üzerinde Takip Açma... 3 2.1 Vekalet Görselinin İcraPro ya

Detaylı

EL KİTABI

EL KİTABI www.bptasitmatikonline.com EL KİTABI İÇİNDEKİLER 1. SİSTEME GİRİŞ... 3 2. MÜŞTERİ BİLGİLERİ... 4 3. FİLO BİLGİLERİ... 5 4. DEPARTMAN BİLGİLERİ... 6 4.1. Departman Ekleme/Güncelleme... 6 4.2. Departmanlara

Detaylı

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu TSN Portal Kullanım Kılavuzu KAYAPORT 2012 1 İÇİNDEKİLER: A. TSN PORTAL SİSTEMİNE GİRİŞ 1. Başlarken 2. TSN Ekranına Giriş 3. TSN Portal Ara Yüzü 3.1. Menüler 3.1.1. Yeni Servis Kaydı 3.1.2. Servis Listesi

Detaylı

Giriş. Basit Muhasebe Nedir?

Giriş. Basit Muhasebe Nedir? Kullanım Kılavuzu İçindekiler Giriş... 4 Fatura Şablonu Oluşturma... 6 Hesap Ekstresi... 8 Müşteri Raporu... 9 KDV Raporu...10 Gelirler...11 Giderler...12 Fatura...13 Yeni Fatura...14 Yeni Müşteri / Firma

Detaylı

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler Vodafone Cep Sağlık Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. Sayfa Adı Sayfa Numarası Kullanıcı Girişi 2 Profilim 3 Acil Durum Sağlık Bilgilerim 4 Özlük Bilgilerim 5 Sağlık

Detaylı

DARA PLUS PARAKENDE MODULU

DARA PLUS PARAKENDE MODULU DARA PLUS PARAKENDE MODULU PARAKENDE SATIŞ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİŞ VE DEĞİŞİKLİK Peşin satış adında bir tane cari hesap oluşturulur kod 1 adı peşin soyadı satış olan. Yeni bir müşteri açmak için : yeni

Detaylı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aktivasyon 1 6. Aktivasyon 2 1. Giriş Ekranı Redcrm sistemine giriş için kullanılacak linkler

Detaylı

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 İçindekiler Tablosu BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 3 2.1. Borç Takip Programı Menü İçeriği...3 2.1.1. Müşteri Borç Takip Sayfa İçeriği..4 2.1.1.1. İşlemler Bölümünde Bulunan Butonların

Detaylı

BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı

BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı BIP, BSH Ev Aletleri bayilerinin kullanımı için hazırlanan; mevcut uygulamalara tek ekrandan giriş yapmalarını sağlamak; sıkça kontrol ettikleri Stok Durumu,

Detaylı

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi Sistemi) Programında Müşteri Kira Bilgilerinin Tanımlanması, Muhasebe, Đşletme Defteri ve BBS Programında Entegre Kira Kaydı Oluşturması Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) RİZE BAROSU

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) RİZE BAROSU RİZE BAROSU Adalet Sarayı Kat : 2 Merkez / Rize Telefon : (0464) 217 24 80 Faks : (0464) 217 24 04 Internet : www.rizebarosu.org.tr E-mail : info@rizebarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

LUCA Sabit Kıymet İşlemleri

LUCA Sabit Kıymet İşlemleri PAKET PROGRAMLAR I WEB TABANLI MUHASEBE SİSTEMİ LUCA Sabit Kıymet İşlemleri Yrd.Doç.Dr.Murat ACET SABİT KIYMET İŞLEMLERİ İşletmelerin Sabit Kıymet Giriş/Çıkışı Sabit Kıymet Listesi Sabit Kıymetlerin Amortisman

Detaylı

FİNANSMAN.Net (SQL) V.4.03 KULLANIM KLAVUZU (HIZLI BAŞLANGIÇ) 1998-2009 Zirve Bilgi Teknolojileri

FİNANSMAN.Net (SQL) V.4.03 KULLANIM KLAVUZU (HIZLI BAŞLANGIÇ) 1998-2009 Zirve Bilgi Teknolojileri FİNANSMAN.Net (SQL) V.4.03 KULLANIM KLAVUZU (HIZLI BAŞLANGIÇ) 1 / 23 İçindekiler: 1. Programa Giriş...3 2. Modüller...4 3. Kısa Yol Tuşları...7 4. Firma Girişi...8 5. Kartların Açılması...9 6. Diğer Tanımların

Detaylı

19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları. Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu

19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları. Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) Adalet Sarayı Zemin Kat ANTAKYA/HATAY Telefon : 0326 215 18 77 Fax : 0326 214 30 96 http:\\www.hataybarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) İçindekiler Baronet Giriş 3 CMK İşlemleri

Detaylı

LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM

LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM 01.01.2018 Tarihinde Serbest Meslek Kazanç elde eden mükelleflerinin zorunlu olarak geçmek zorunda oldukları Defter Beyan sistemine LUCA'da yapmış olduğunuz kayıtlarınız

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ISPARTA BAROSU FATİH MH. YENİ ADLİYE SARAYI KAT:3 MERKEZ/ISPARTA Telefon : 02462285410-11 Fax : 02462285412 Internet : http://www.ispartabarosu.org.tr E-mail : ispartabarosu@gmail.com CMK Asistan Atama

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız.

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler ürününe E-Fatura uygulaması çözümleri eklenmiştir. E-fatura uygulama çözümü 2 aşamada tamamlanmaktadır. 1. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler yazılımında

Detaylı

AKINSOFT Franchise Server 2 Yardım Dokümanı

AKINSOFT Franchise Server 2 Yardım Dokümanı AKINSOFT Franchise Server 2 Yardım Dokümanı Doküman Versiyon: 01.02.02 Tarih: 03.03.2015 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ Franchise Server 2 programı; Franchising veren veya bağımsız birimlerinin satış

Detaylı

A. SİSTEME GİRİŞ. 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE. 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ. 6 1. 6 2. 7 D. ÜRÜNLER. 8 1. 8 2. 9 3. 9 4. & 11 E. SİPARİŞ. 12 1. 12 2.

A. SİSTEME GİRİŞ. 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE. 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ. 6 1. 6 2. 7 D. ÜRÜNLER. 8 1. 8 2. 9 3. 9 4. & 11 E. SİPARİŞ. 12 1. 12 2. Sayfa 1 / 34 A. SİSTEME GİRİŞ... 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE... 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ... 6 1. Yeni Kullanıcı... 6 2. Kullanıcı Yetki İşlemleri... 7 D. ÜRÜNLER... 8 1. Satıştaki Ürünler... 8 2. Gelecek

Detaylı

Qdenetim ve Qdestek (Sistem Danışmanlık) Hakkında

Qdenetim ve Qdestek (Sistem Danışmanlık) Hakkında Qdenetim ve Qdestek (Sistem Danışmanlık) Hakkında Sistem Danışmanlık (http://e-defterdar.com), 2001 yılında faaliyetlerine başlamış olup, müşterilerinin performans ve verimliliklerini arttırmaya yönelik

Detaylı

Bilin tarafından verilen Kullanıcı Adı ve Şifresini bu alanlara giriniz. Bilin Yazılım ve Bilişim Danışmanlığı Ltd. Şti.

Bilin tarafından verilen Kullanıcı Adı ve Şifresini bu alanlara giriniz. Bilin Yazılım ve Bilişim Danışmanlığı Ltd. Şti. Çağrı Takip Sistemi Bilin Çağrı Takip Sistemi ne, Internet Explorer adres sahasına http://www.bilin.com yazarak ulaşabilirsiniz. Açılan sayfada Çağrı Sistemine girebilmeniz için gerekli olan Kullanıcı

Detaylı

İLAÇ PROVİZYON SİSTEMİ SAĞLIK TESİSİ KULLANIM KILAVUZU TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI T.A.O. MEMUR VE HİZMETLİLERİ EMEKLİ SAĞLIK YARDIM SANDIĞI

İLAÇ PROVİZYON SİSTEMİ SAĞLIK TESİSİ KULLANIM KILAVUZU TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI T.A.O. MEMUR VE HİZMETLİLERİ EMEKLİ SAĞLIK YARDIM SANDIĞI İLAÇ PROVİZYON SİSTEMİ SAĞLIK TESİSİ KULLANIM KILAVUZU TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI T.A.O. MEMUR VE HİZMETLİLERİ EMEKLİ SAĞLIK YARDIM SANDIĞI TCHEALTH Bilgi Teknolojileri A.Ş Sürüm 1.1 Kasım 2017 1 İçindekiler

Detaylı

Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri. Kasım - 2013

Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri. Kasım - 2013 Yeni Nesil 6.10 e-fatura Geliştirmeleri Kasım - 2013 Yeni Nesil 6.10 da e-fatura ile ilgili Yapılan Değişiklikler 1. Cari Hesap Sistemi Parametreler; Cari Hesap Sistemi\Parametreler menüsünde yer alan

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ESKİŞEHİR BAROSU

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ESKİŞEHİR BAROSU ESKİŞEHİR BAROSU Adliye Sarayı Kat:3 No:346 ESKİŞEHİR Telefon : (0222) 240 14 00 Fax : (0222) 240 71 70 Internet : www.eskisehirbarosu.org.tr E-mail : info@eskisehirbarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) MERSİN BAROSU ADLİYE SARAYI KAT:2 MERKEZ/MERSİN Telefon : 03242313127 Fax : 03242382959 Internet : www.mersinbarosu.org.tr E-mail : info@mersinbarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

TEFBİS SİSTEMİ KULLANIMI

TEFBİS SİSTEMİ KULLANIMI TEFBİS SİSTEMİ KULLANIMI SİSTEM GİRİŞ: TEFBİS Sistemine http://tefbis.meb.gov.tr adresini kullanarak girebilirsiniz. Giriş için, kullanıcı adı olarak kurumunuzun İLSİS kodunun başına 90000 eklenmiş halini

Detaylı

UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU

UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU HSD KARAS Yazılım Arge Ve Danışmanlık Ticaret A.Ş. YTÜ Teknopark B2 Blok No:124 Esenler / İSTANBUL 0 212 483 74 64 www.uzmanvergi.com www.twitter.com/uzmanvergi www.facebook.com/uzmanvergi

Detaylı

AKINSOFT E-Mutabakat. Yardım Dosyası

AKINSOFT E-Mutabakat. Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 22.01.2015 1 WOLVOX 1. E-MUTABAKAT HAKKINDA 1.1. Nedir? Carilerinizle mutabakat sağlamak artık AKINSOFT'la çalışmanın verdiği avantajla tek tuş

Detaylı

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

Kayıt Ol menüsüne tıklayınız.

Kayıt Ol menüsüne tıklayınız. Özel Yetenek Sınavı Sistemi Kılavuzu Yeni Online Başvuru Sistemini kullanarak hatasız bir şekilde başvuru yapabilmeniz için aşağıda adımları izleyiniz. 1. Adım : Tarayıcınızın adres kısmına ozelyetenekbasvuru.uludag.edu.tr

Detaylı

ATASAYONLINE SİPARİŞ SİSTEMİ

ATASAYONLINE SİPARİŞ SİSTEMİ ATASAYONLINE SİPARİŞ SİSTEMİ http://www.atasayonline.com/ v1.0_1260627561 İÇİNDEKİLER Atasayonline: Online Sipariş Sistemi... 1 1. Siteye Giriş... 1 Şifre Hatırlatma... 1 2. Marka Ayrımları... 2 3. Sipariş

Detaylı

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama SİTE KULLANIMI Üye Girişi Anasayfa Sepete Ürün Ekleme Sepeti Onaylama Sipariş Adımları Fatura Bilgisi Teslimat Bilgisi Teslimat Yönetimi Ödeme Seçeneği Sipariş Onaylama Üyelik Bilgileri Düzenlemeleri Hesap

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) MARDİN BAROSU 13 Mart mah. İl müftülüğü arkası 48. Sok. No:8 Yenişehir/MARDİN Telefon : 04822136043 Fax : 04822121876 Internet : www.mardinbarosu.org.tr E-mail : info@mardinbarosu.org.tr CMK Asistan Atama

Detaylı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı Bayi siparişlerinin giriş ve ekstre takibini yapmak üzere geliştirdiğimiz web sitemiz bayi.obaperdesan.com.tr nin kullanımı bu dokumanda açıklanmıştır. Siteye

Detaylı

GİB Portal deki Faturaları efinans Portal e Taşıma

GİB Portal deki Faturaları efinans Portal e Taşıma 1 / 15 GİB Portal deki Faturaları efinans Portal e Taşıma Geçmiş dönemden kalan faturalarınızı efinans Portal e yükleyerek efinans ın arşivleme hizmetinden 10 yıl boyunca faydalanabilirsiniz. efinans a

Detaylı

Asist Satış Yönetim Sistemi. Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı

Asist Satış Yönetim Sistemi. Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı 1. Muhasebe Hesap Tanımları Asistte muhasebe kullanımını kolaylaştırmak amacıyla, Servisler/Servis Çalıştır/Muhasebe bölümüne Muhasebe Hesap Tanımları servisi eklenmiştir.

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) ANKARA BAROSU ADLİYE SARAYI KAT:5 SIHHİYE/ANKARA Telefon : 4167200 Fax : 3092237 Internet : www.ankarabarosu.org.tr E-mail : ankarabarosu@ankarabarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir.

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Akademik Bilgi Sistemi ne http://mf.nigde.edu.tr/akbis adresinden

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış programı sayesinde, aktif saha çalışmalarında pazarlamacılarınız;

Detaylı

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Rakiplerinizden bir adım önde olun Profiliniz ile dikkat çekin Performansınızı ölçün İçerik Oturumunuzu açın

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

ZİRAAT SİGORTA / ZİRAAT EMEKLİLİK SERVİS GÖREVLİSİ İŞE ALIM SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU

ZİRAAT SİGORTA / ZİRAAT EMEKLİLİK SERVİS GÖREVLİSİ İŞE ALIM SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU ZİRAAT SİGORTA / ZİRAAT EMEKLİLİK SERVİS GÖREVLİSİ İŞE ALIM SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU 1. GENEL BİLGİ 2. YENİ ÜYELİK / GİRİŞ İŞLEMLERİ 3. BAŞVURU İŞLEMLERİ 3.1 Kimlik Bilgileri 3.2 İletişim Bilgileri

Detaylı

TTR BİLİŞİM HİZMETLERİ MERKEZİ VERİ TABANI HİZMETİ (MTHS) KULLANIM KILAVUZU

TTR BİLİŞİM HİZMETLERİ MERKEZİ VERİ TABANI HİZMETİ (MTHS) KULLANIM KILAVUZU MERKEZİ VERİ TABANI HİZMETİ (MTHS) 1 İÇİNDEKİLER 1. Sunuş 3 2. Mths Sistemine Erişim.... 4 3. Mths Sistemi Anasayfa...... 5 4. Mths Sistemine Giriş....... 6 5. Mths Sistemi Genel.... 7 6. Firma Bilgileri

Detaylı

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI EĞĠTĠM TEKNOLOJĠLERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BĠLĠġĠM HĠZMETLERĠ DAĠRESĠ MEZUN ÖĞRENCĠ SORGULAMA MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU

T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI EĞĠTĠM TEKNOLOJĠLERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BĠLĠġĠM HĠZMETLERĠ DAĠRESĠ MEZUN ÖĞRENCĠ SORGULAMA MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI EĞĠTĠM TEKNOLOJĠLERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BĠLĠġĠM HĠZMETLERĠ DAĠRESĠ MEZUN ÖĞRENCĠ SORGULAMA MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU TERME-2015 1. GĠRĠġ MOS modülü 6111 Sayılı Kanun Teşviki kanunu

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) MANİSA BAROSU

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) MANİSA BAROSU MANİSA BAROSU Uncubozköy Mah. Adalet Sarayı A Blok Kat: 2 MANİSA Tel : 444 45 25 Faks : 0 236 236 06 11 Internet : http://www.manisabarosu.org.tr E-mail : info@manisabarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi

Detaylı

MÜŞTERİ PORTALI EĞİTİM DOKÜMANI

MÜŞTERİ PORTALI EĞİTİM DOKÜMANI MÜŞTERİ PORTALI EĞİTİM DOKÜMANI Yazar : Mehmet Kemal ASLAN Oluşturulma Tarihi : 25.08.2014 Son Değişiklik : 23.09.2014 Kontrol Numarası : Sürüm : 1 İÇİNDEKİLER SİSTEME GİRİŞ... 3 ORGANİZASYON SEÇİMİ...

Detaylı

Shopier ile Etsy de Yapılan Satışlarda Ödeme Alma

Shopier ile Etsy de Yapılan Satışlarda Ödeme Alma Shopier ile Etsy de Yapılan Satışlarda Ödeme Alma Bu doküman Etsy de satışını yaptığınız ürünlerin ödemelerini Shopier ile alabilmeniz için bir kılavuz niteliğindedir. Aşağıda anlatılan adımları uygulayarak

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur.

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur. 15xx versiyonu 06.04.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur. Bilançoda aktif 296, pasif 525

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YABANCI DİL (YÖKDİL) SINAVI BAŞVURU KILAVUZU

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YABANCI DİL (YÖKDİL) SINAVI BAŞVURU KILAVUZU YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YABANCI DİL (YÖKDİL) SINAVI BAŞVURU KILAVUZU 1. GENEL BİLGİ 2. YENİ ÜYELİK / GİRİŞ İŞLEMLERİ 3. BAŞVURU İŞLEMLERİ 3.1 Kimlik Bilgileri 3.2 İletişim Bilgileri 3.3 Eğitim Bilgileri

Detaylı

e-mutabakat Ekstre Gönderimi

e-mutabakat Ekstre Gönderimi e-mutabakat Ekstre Gönderimi Kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin, bs-ba formlarının, elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik

Detaylı

AKINSOFT OtoPark. Yardım Dosyası

AKINSOFT OtoPark. Yardım Dosyası Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.02 Tarih : 23.07.2012 1 1. ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı bütün kapalı ve açık otoparklar için geliştirdiği, araçların giriş-çıkış işlemleri, plaka tanıma

Detaylı

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI 2016-2017 ÖĞRETİM YILI İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum 5.

Detaylı

POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ EMNİYET MENSUBU ÖĞRENCİ ADAYI YAZILI SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU

POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ EMNİYET MENSUBU ÖĞRENCİ ADAYI YAZILI SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ EMNİYET MENSUBU ÖĞRENCİ ADAYI YAZILI SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU 1. GENEL BİLGİ 2. YENİ ÜYELİK / GİRİŞ İŞLEMLERİ 3. BAŞVURU İŞLEMLERİ 3.1 Kimlik

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (SORUŞTURMA) ADANA BAROSU

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (SORUŞTURMA) ADANA BAROSU ADANA BAROSU ADLİYE SARAYI SEYHAN/ADANA Telefon :0 422 351 2121 Fax :0 422 3594426 Internet : www.adanabarosu.org.tr E-mail : adanabarosu@adanabarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

w w w. e - t o p l u s m s. c o m

w w w. e - t o p l u s m s. c o m TANITIM KİTİ w w w. e - t o p l u s m s. c o m İÇİNDEKİLER Sayfa Başlığı Sayfa Numarası Ana Sayfa 2 Ana Sayfa» Numara Sepeti 3 Rehber» Kayıtlı Gruplar 4 Rehber» Kayıtlı Gruplar 5 Rehber» Excel İle Numara

Detaylı

AKINSOFT NetDental. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.04.2011. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetDental. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.04.2011. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.04.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Laboratuar ile çalışan doktor kayıtları, dişler üzerinde yapılan işlemler, doktorların ödeme bilgileri,

Detaylı