KULLANMA KILAVUZU. Duvar Tipi Split Klimalar ISIO-30

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KULLANMA KILAVUZU. Duvar Tipi Split Klimalar ISIO-30"

Transkript

1 KULLANMA KILAVUZU Duvar Tipi Split Klimalar ISIO-30 ISISAN SERVİS MÜDÜRLÜĞÜ

2 CİHAZ ANA PARÇALARI VE FONKSİYONLARI İÇ ÜNİTE VE DIŞ ÜNİTE Ön panel Dönüş ızgarası Enerji Fişi Hava filtresi Yatay kanat Dikey kanat Elektronik bölüm (Kapak açıkken) Uzaktan kumanda Acil çalıştırma butonu Çalışma lambası Kumanda alıcı gözü Hava girişi Bakır boru Drenaj hortumu Hava çıkışı Drenaj çıkışı

3 Güvenlik talimatları Kullanmadan önce lütfen aşağıdaki güvenlik talimatlarını dikkatlice okuyun. Burada yazılı olan talimatlar güvenlik için çok önemli ve gereklidir. Binanın topraklama kablosunun güvenli bir şekilde topraklandığından emin olun ve yerini değiştirmeyin. Ünitenin güç kablosunun bağlamış olduğu kablo, değiştirilmemelidir. Zaman zaman güç kablosundaki tozu temizleyerek elektrik çarpması veya yangını önleyebilirsiniz. Cihazın montajı mutlaka yetkili servis tarafından yapılmalıdır. Yanlış montaj yapılması durumunda, düşen parçalar yada su sızması yüzünden yangın çıkabilir,elektrik çarpabilir veya yaralanmalar olabilir.bu gibi durumlarda yetkili servise haber verilmelidir. Uzman bir elektrikçi tarafından, elektrik hattının çekilmesi gerekmektedir. Elektrik kablosunun ortasından bağlantı yapmayın yada kabloyu uzatmayın. Asla çok girişli bir priz kullanmayın çünkü yangın yada elektrik şokları kötü bağlantılardan,kötü izolasyondan yada aşırı akımdan kaynaklanmaktadır. Güç kablosunun üstüne ağır bir nesne konursa yada kablo ısıtılır veya bağlantı yapılırsa yangın veya elektrik çarpması meydana gelebilir. Patlayıcı gazların yakınına asla cihazı monte etmeyin. Cihazın çevresinde oluşan bir gaz sızıntısı ve birikintisi patlamaya neden olabilir. Cihaz çalışır durumda iken cihazı fişten çıkartmayın. Cihaz uzun bir süre kullanılmayacaksa fişten çekin. Zaman içinde biriken tozdan dolayı yangın çıkma ihtimali olabilir. Cihazı fişten çekmek için önce kapatın.hiçbir düğmeye ıslak elle müdahele etmeyin çünkü bu elektrik çarpmasına neden olabilir. Cihazın çalışmasında anormal bir durum görüldüğünde (yanık kokusu, güç kablosunun hasar görmesi vb.) hemen cihazın enerjisini kesin. Cihazı temizlerken aşağıdaki maddelere dikkat edilmelidir. Cihazın kullanıcı tarafından yapılabilecek temizliğinde, işlem yapmadan önce enerjisini kesin. Sakın cihazı su ile temizlemeyin, elektrik çarpmasına neden olabilir.

4 UZAKTAN KUMANDA FONKSİYONLARI ÖZEL AÇIKLAMALAR 1. Uzaktan kumanda yalnız soğuk ve heat-pump modeller için ortak kullanılır. Yalnız soğuk modeller için ısıtma modu seçildiğinde işlemi yerine getirmeyecektir. 2. Eğer klimanın kullanıldığı oda içinde, çok fazla spot, floresan ve elektronik cihaz varsa kumandanın sinyalleri cihaza geç ulaşabilir. 3. Eğer klima kumandası olarak farklı bir model kullanılıyorsa kumanda üzerinde taze hava modu bulunmamaktadır. UZAKTAN KUMANDA SAATİNİN AYARLANMASI 1. Uzaktan kumandanın kapağını açınız ve pilleri yerlerine yerleştiriniz. 2. RESET tuşuna basınız ve tüm fonksiyonları sıfırlayınız. 3. CLOCK tuşuna basınız. 4. Kumanda üzerindeki saat ve dakika tuşlarını kullanarak saati ayarlayınız. 5. Tekrar CLOCK tuşuna basarak saati ayarlama işlemini bitiriniz. NOT : Eğer saati tekrar ayarlayacaksanız nci adımları tekrarlamanız gerekir. UZAKTAN KUMANDANIN ÇALIŞMASI 1. Açma / Kapama tuşu Klimanın çalışmaya başlaması ve çalışmasının durdurulması için kullanılır. 2. Sıcaklık ayarlama tuşları Bu iki tuş ayarlanan sıcaklığı set sıcaklığı olarak ayarlanmasını sağlar.aşağı ok tuşuna her basışta sıcaklık 1 C düşer, yukarı ok tuşuna her basışta sıcaklık 1 C yükselir. 3. Mod seçimi tuşu Bu tuş çalışma modları arasında geçis yapmak için kullanılır. Tuşa her basıldığında mod sırasıyla değişir ve istenilen mod da durdurulur. (soğutma) (nem alma) (ısıtma) (fan) (akıllı kontrol) 4. Üfleme açısı ayar tuşu Bu tuşa her basıldığında klapenin kademeli olarak her açıda salınım yapması sağlayabilirsiniz. Otomatik konumda cihaz oda sıcaklığı ve ayar değerine göre uygun klape açısını kendisi seçer.

5 5. Taze hava tuşu Bu tuş taze hava bağlantısı olan cihazlarda kullanılır. Taze hava ihtiyacına göre açık-kapalı olarak kullanılır. 6. Fan hızı ayar tuşu Bu tuşa her basıldığında fan hızı kademeli düşük, orta,yüksek ve otomatik olarak değişir. Otomatik konumda cihaz fan hızını oda sıcaklığına ve ayar değerine göre kendisi belirler. 7. Uyku modu tuşu Cihaz çalışırken bu tuşa basılırsa uyku modu aktif olur. Klima cihazının iç ünite hava atış hızı düşecek ve fan devri otomatik ayarlanacak daha sessiz ve konforlu bir ortam sağlayacaktır. Bu moddan çıkmak için tekrar aynı düğmeye basarak fan hızını seçiniz 8. Zaman programı (açma) tuşuna bastığınızda ekranda yanıp sönen zaman ayar sembolünü göreceksiniz, HR. ve MIN. tuşlarını kullanarak cihazın açılmasını istediğiniz saati giriniz. Cihazın kapanma zamanını girmek için (kapama) tuşuna basarak, HR. ve MIN. tuşlarını kullanarak cihazın kapanmasını istediğiniz saati giriniz. Dikkat : Zaman programı girmeden önce uzaktan kumanda saatinin doğru olup olmadığını kontrol ediniz. 9. Zaman ayar tuşları Zaman ayar tuşları saatin ayarlanması ve zaman programını ayarlamak için kullanılır. UZAKTAN KUMANDA ÖZELLİKLERİ 1. Uzaktan kumanda sinyali, iç üniteye 6metre uzaktan ulaşabilir. 2. Tuşlara her bastığınızda iç ünitede sinyal sesi duyulacaktır, bu sinyalin alındığını gösterir. Eğer ses duymazsanız tuşa tekrar basınız. 3. Uzaktan kumandayı yere düşürmeyin, fırlatmayın veya ıslak noktalardan uzak tutunuz. Çalışma Modu Seçimi Klima açıkken mod tuşuna basılarak cihazın hangi durumda çalışacağı belirlenir 1.Akıllı Kontrol Modu Bu modda klima otomatik olarak set sıcaklığını uygun hale getirir. Başlangıçta aşağıdaki tabloya gore oda sıcaklığını ölçerek set sıcaklığına karar verir (eğer otomatik olarak seçilen sıcaklığı uygun bulmazsanız sıcaklık ayar tuşları ile değiştirebilirsiniz. Oda Sıcaklığı Mod Soğutma / Isıtma Set Sıcaklığı >26 C 24 C Soğutma C Oda Sıcaklığını C Nem Alma Oda Sıcaklığını. <23 C Isıtma 2 C 26 C dü üü 2.Soğutma Yukarı aşağı tuşları ile istediğiniz sıcaklığa ayarlayınız, hava yönünü hava yönü ayar tuşu ayarlayınız, fan hızı düğmeleri ile fan hızını ayarlayınız. Sıcaklık ayar aralığı 16 C ila 31 C arasıdır. 3. Nem Alma Bu moda ünite sıcaklığı göstermez, sıcaklık ayar düğmesi devre dışıdır. Mikroişlemci sıcaklık değerini oda sıcaklığına göre otomatik olarak ayarlar, hava yönü ayarı ve fan hızı ayarlanabilir. 4.Isıtma Bu moda cihaz aynen soğutmada olduğu gibi ayarlanabilir, hava yönünü ve fan hızı ayarlanabilir. Sıcaklık ayar aralığı 16 C ila 31 C arasıdır. 5.Fan Modu Bu modda dış ünite çalışmaz sadece iç ünite fanı çalışır, hava yönü ve fan hızı ayarlanabilir.

6 Klimanın Bakımı Eğer cihaz uzun süre kullanılmayacaksa aşağıdaki uygulamalar yapılır. Cihaz çok uzun süre çalışmadıysa yapılması gerekenler 1. Ünitenin içini tamamen kurutmak 1. Filtreyi ve iç üniteyi temizleyin. için fanı 3-4 saat çalıştırın. - Temizlik yapılırken cihaz kapalı ve - Üniteyi fan moduna ayarlayarak çalıştırın. fişi çekili olmalıdır. - İç üniteyi yumuşak bir bezle silin. Gaz,benzin,deterjan yada zarar verebilecek bir madde ile silmeyin. 2. Üniteyi kapatın ve daha sonra fişini çekin. 2. İç ve dış ünitenin emiş ve üfleme kısmının yabancı maddelerle 1. engellenmediğinden emin olun. 3. Uzaktan kumandadaki pilleri çıkarın. 3. Kablonun hala topraklı olduğundan emin olmadan fişi prize takmayın Klimanın Temizlenmesi Hava filtresinin temizlenmesi (her iki haftada bir kere) 3. Su ile yıkadıktan sonra, filtreyi hava alan gölge bir yere kuruması 1. Hava filtresini çıkarın. için bırakın. 2. Çıkarılan filtre elektrikli süpürge veya su ile temizlenebilir. - Eğer filtre çok kirli ise deterjan ile yıkayın. - Deformasyonu önlemek için çok sıcak su (50 C) ile yıkanmamalıdır. 4. Filtreyi tekrar yerine takın.

7 Hata Tanımı ve Analizi Notlar: Cihazınızı kendiniz tamir etmeyin.hata olması durumunda, en yakın yetkili servise başvurun. Tamir için bağlantı kurmadan önce, lütfen aşağıdakileri kontrol edin, böylece zamandan ve paradan tasarruf edersiniz.. ARIZA ÇÖZÜM. Cihaz çalışmıyor - Cihaz güce bağlı mı,fiş yerinden oynamış mı, sigorta atmış mı? - Uzaktan kumanda ayarlanmış mı? (Time ON) - Sıcaklık uygun bir şekilde ayarlanmış mı? Cihazın soğutma (ısıtma) - Hava filtresi çok kirli olduğu için hava etkisi zayıf engelliyor mu? - Dış ünitenin hava emiş ve üfleme kısmı. engelleniyor mu? - Uzaktan kumandadaki piller bitmiş olabilir mi? Uzaktan kumandanın - Piller yanlış yerleştirilmiş olabilir mi? hiçbir ışığı yanmıyor ve - Yeni piller yerleştirildikten sonra bazen. cihazı kontrol edemiyor. cihazla uyumsuzluklar olabilir. Bu gibi. durumlarda ön kapağı kaldırın ve normale. dönmesi için reset düğmesine basın.. Cihaz kapattıktan - Cihazın 3 dakikalık bir gecikmeden sonra. hemen sonra açılıyor çalışması mikro işlemcinin talimatlarını verdiği. fakat çalışmıyor koruma yöntemidir. Soğutma/ısıtma ünitesinin ısıtılmasında bazen zorluklar çıkabilir Fan nem alma sırasında durabilir. - Bunun sebebi, dış ünitenin uzun süre ısıtma yaptıktan sonra donması ve cihazın kendi kendine buzu eritme çalışmasıdır.(defrosting). Bu işlem en fazla 10 dakika sürer. - İç ünite serpantininde sıkışan nem tekrar buharlaştığında,ısı yükselebilir.bunu engellemek için,oda sıcaklığı yeterince düşük olduğu zaman iç ünitenin hava desteği otomatik olarak durur. - Bu, belki de cihazın içinde dolaşan soğutucu Akan suyun sesi gazın sesi olabilir. duyuluyor - Bu aynı zamanda iç ünite serpantini. yüzeyinden süzülen su damlalarının yada eriyen buzların sesi olabilir.

8 . ARIZA ÇÖZÜM. Çalışma sırasında cihaz hava yönünü otomatik olarak değiştiriyor İç ünite çatırtı yada fıslama sesi yapıyor. Dış ünitede su sızıntısı var. - Nemlendirme yada soğutmada, cihaz bir saat çalıştığı zaman,yoğuşma sonucundaki damlamayı önlemek için yatay klape kanadını yatay konumda ayarlar - Soğutmada, eğer üfleme havası soğuksa yada soğutmada ise yatay klape kanadı otomatik olarak yatay konuma ayarlanır. - Çatırtı sesi kompresör açılıp kapanırken oluşur. Fıslama sesi soğutucu gazın ünitenin içinde dolaşmasıyla ortaya çıkar - Soğutma sırasında, borularda veya boru bağlantılarında yoğuşma olur. - Isıtma yada soğutma sırasında, buharlaşan su dışarı akacaktır Uzaktan Kumanda Çalışmadığı Zaman Acil Durum Çalıştırması Uzaktan kumandadaki piller bittiği zaman yada uzaktan kumanda da bir hata olduğu zaman, resimde gösterildiği gibi ön paneldeki acil durum uygulama düğmesinden acil durum kontrolünü yönlendirmek mümkündür. Acil durum düğmesine her bastığınızda, klima aşağıdaki gibi çalışır: (Sadece soğutma ünitesi): Acil durum soğutması -ok- durur. (Soğutma ve ısıma ünitesi): Acil durum soğutması-ok- acil durum ısıtması ok- durur. Acil durum soğutma ve ısıtma modunda, önceden ayarlanan ısı 24 C, fan yüksek seviyede, dikey pervane otomatik pozisyonunda ve yatay pervaneler ön pozisyonunda olur.

Kullanma Kılavuzu. Duvar Tipi Split Klima ISIO 09R ISIO 12R ISIO 09Y ISIO 12Y

Kullanma Kılavuzu. Duvar Tipi Split Klima ISIO 09R ISIO 12R ISIO 09Y ISIO 12Y Kullanma Kılavuzu Duvar Tipi Split Klima ISIO 09R ISIO 12R ISIO 09Y ISIO 12Y ISISAN Highlife klima cihazlarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazı kullanmadan önce mutlaka montaj ve kullanma

Detaylı

ISIO 18FK ISIO 24FK ISIO 45FK

ISIO 18FK ISIO 24FK ISIO 45FK Kullanma Kılavuzu Yer ve Tavan Tipi Split Klima ISIO 18FK ISIO 24FK ISIO 45FK - 1 - Güvenlik uyarısı Bu cihaz içinde yüksek hızda hareket eden parçalar mevcuttur ve elektroşoka neden olabilir. Lütfen cihaz

Detaylı

ISISAN Highlife Salon Tipi Klima Cihazı. Kullanma Kılavuzu. Model : ISIO-18 F ISIO-27 F ISIO-45 F ISIO-50 F

ISISAN Highlife Salon Tipi Klima Cihazı. Kullanma Kılavuzu. Model : ISIO-18 F ISIO-27 F ISIO-45 F ISIO-50 F ISISAN Highlife Salon Tipi Klima Cihazı Kullanma Kılavuzu Model : ISIO-18 F ISIO-27 F ISIO-45 F ISIO-50 F ISISAN Highlife klima cihazını seçtiğiniz için teşekkürler. Cihazın doğru ve emniyetli şekilde

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU. Emniyet, konfor ve süreklilik bizim sözümüzdür. HIGHLIFE klima cihazlarını seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

KULLANMA KILAVUZU. Emniyet, konfor ve süreklilik bizim sözümüzdür. HIGHLIFE klima cihazlarını seçtiğiniz için teşekkür ederiz. KULLANMA KILAVUZU KASET TİPİ SPLIT KLİMALAR ISIO-18K ISIO-24K ISIO-31K ISIO-34K ISIO-45K Emniyet, konfor ve süreklilik bizim sözümüzdür. HIGHLIFE klima cihazlarını seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Yüksek

Detaylı

Kullanma Kılavuzu Duvar Tipi Split Klima ISIO 24

Kullanma Kılavuzu Duvar Tipi Split Klima ISIO 24 Kullanma Kılavuzu Duvar Tipi Split Klima ISIO 24 1 / 32 ÖNLEMLER Cihazı kullanmadan önce güvenlik önlemlerini kendi sağlığınız ve emniyetiniz için mutlaka okuyunuz. Uyarı : Yanlış uygulama tehlike ve ciddi

Detaylı

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı çalıştırmadan önce bu kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda tanıtımı

Detaylı

3. D.Ü. kontrol kartını değiştiriniz. 2.Akımdan dolayı giriş voltajı çok düşük

3. D.Ü. kontrol kartını değiştiriniz. 2.Akımdan dolayı giriş voltajı çok düşük Hisense Inverter Ticari Seri Kaset ve Kanallı Tip Split Klima Arıza Kodları 1. Dış Ünite Hata Kodu Dış Ünite veya iç ünite durduğunda, kompressör durur. Dış ünite ekranında aşağıdaki kodu belirir. Hata

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE KULLANIM KILAVUZU SİSTEM İnverter Klimalar MODELLER Tavana asılı tip FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE Bu Daikin klimayı aldığınız için teşekkür

Detaylı

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu 6 720 868 66 (2016/11) TR Klimamızı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Klimanızı kullanmadan önce lütfen bu kullanıcı kılavuzunu dikkatlice okuyun. Kablolu Kumandanın

Detaylı

DemirDöküm A Serisi Duvar Tipi Split Klima

DemirDöküm A Serisi Duvar Tipi Split Klima DemirDöküm A Serisi Duvar Tipi Split Klima Satış Sonrası Hizmetler Yöneticiliği 1 08/2008 Rev 0 İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK ÖZELLİK TABLOSU...3 2. ÇALIŞMA FONKSİYONLARI...4 2.1. Otomatik Çalışma Konumu... 4

Detaylı

İÇİNDEKİLER. 1 Giriş 3. a. Kurulum Talimatları 3. c. Demontaj ve Onarım Talimatları 6. 3 Parçaların İsimleri ve Fonksiyonları 6. 4 Uzaktan Kumanda 7

İÇİNDEKİLER. 1 Giriş 3. a. Kurulum Talimatları 3. c. Demontaj ve Onarım Talimatları 6. 3 Parçaların İsimleri ve Fonksiyonları 6. 4 Uzaktan Kumanda 7 İÇİNDEKİLER 1 Giriş 3 2 Kullanıcı Talimatları 3 a. Kurulum Talimatları 3 b. Kullanım Talimatları 4 c. Demontaj ve Onarım Talimatları 6 3 Parçaların İsimleri ve Fonksiyonları 6 4 Uzaktan Kumanda 7 5 Uzaktan

Detaylı

K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU

K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU Lütfen bu kılavuzu uygun şekilde saklayın ve kullanım öncesi dikkatlice okuyun. Sayfa - 1 Ayarı yükseltme : Sıcaklık değerini, Zamanlayıcı zamanını veya Saat zamanını

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar KULLANIM KILAVUZU SİSTEM İnverter Klimalar MODELLER Tavana monteli kaset tipi Köşe modeli FXK25LVE FXKQ25MVE FXKQ25MAVE FXK32LVE FXKQ32MVE FXKQ32MAVE FXK40LVE FXKQ40MVE FXKQ40MAVE FXK63LVE FXKQ63MVE FXKQ63MAVE

Detaylı

TÜRKÇE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ TEHLİKE UYARI

TÜRKÇE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ TEHLİKE UYARI TÜRKÇE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ TEHLİKE Kapağı takmayın, tamir etmeyin, açmayın veya çıkartmayın. Size tehlikeli seviyede voltaj aktarabilir. Bunu yapması için satıcınıza veya bir uzmana danışın. Cihazın kapatılması

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu

COOL-US Kullanma Kılavuzu COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Nem ve Sıcaklık ölçer Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İçindekiler 1. Güvenlik... 1 2. Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

İÇ ÜNİTE FTXB25A FTXB35A FTXB50A DIŞ ÜNİTE RXB25A RXB35A RXB50A RXB60A

İÇ ÜNİTE FTXB25A FTXB35A FTXB50A DIŞ ÜNİTE RXB25A RXB35A RXB50A RXB60A İÇ ÜNİTE FTXB25 FTXB35 FTXB50 FTXB60 Kapasitesi BTU 1,20 / 2,50 / 3,20 4.000 / 8.500 / 10.900 1,30 / 3,53 / 3,80 4.400 / 12.000 / 12.900 1,88 / 5.45 / 6.20 6.400 / 18.600 / 21.200 2,00 / 6,21 / 6,50 6.800

Detaylı

SİSTEM İnverter Klimalar

SİSTEM İnverter Klimalar KULLANIM KILAVUZU SİSTEM İnverter Klimalar MODELLER Tavana monteli Kanal tipi FXM40LVE FXMQ40MVE FXMQ40MAVE FXMQ200MAV7 FXM50LVE FXMQ50MVE FXMQ50MAVE FXMQ250MAV7 FXM63LVE FXMQ63MVE FXMQ63MAVE FXM80LVE

Detaylı

NEM ALMA CİHAZLARI KULLANMA KILAVUZU. CFZ0.2BD/a CFZ0.25BD/a CFZ0.45BD CFZ0.45BD/a

NEM ALMA CİHAZLARI KULLANMA KILAVUZU. CFZ0.2BD/a CFZ0.25BD/a CFZ0.45BD CFZ0.45BD/a NEM ALMA CİHAZLARI KULLANMA KILAVUZU CFZ0.2BD/a CFZ0.25BD/a CFZ0.45BD CFZ0.45BD/a ISISAN SERVİS VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ - 2005 İÇİNDEKİLER ÜRÜN TANITIMI... 1 GÜVENLİK ÖNLEMLERİ.. 2 CİHAZ PARÇALARI... 3 ÇALIŞMA

Detaylı

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU 1 5 2 4 3 6 7 8 1. Kilit Düzenekli Kapak 2. Şeffaf Su Seviye Göstergesi 3. Alt Elektrik Tabanı 4. Açma / Kapama Anahtarı 5. Gösterge Lambası 6. Su Filtresi 7. Açık

Detaylı

VIESMANN. Kullanma Kılavuzu VITOTROL 200. Sistem işleticisi için. Bir ısıtma devresi için uzaktan kumanda. 5580 516 TR 3/2006 Lütfen saklayınız!

VIESMANN. Kullanma Kılavuzu VITOTROL 200. Sistem işleticisi için. Bir ısıtma devresi için uzaktan kumanda. 5580 516 TR 3/2006 Lütfen saklayınız! Kullanma Kılavuzu Sistem işleticisi için VIESMANN Bir ısıtma devresi için uzaktan kumanda VITOTROL 200 3/2006 Lütfen saklayınız! Emniyet uyarıları Emniyetiniz için Cana ve mala gelebilecek zarar ve tehlikeleri

Detaylı

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR13-100 FTXR-E

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR13-100 FTXR-E Klima Teknik Bilgiler Duvar tipi ünite EEDTR3-00 FTXR-E İç Ünite Duvar tipi ünite FTXR-E İÇİNDEKİLER FTXR-E Özellikler................................................2 2 Teknik Özellikler........................................3

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Uzaktan kumanda BRC315D7

Kullanım kılavuzu. Uzaktan kumanda BRC315D7 1 3 2 1 4 11 NOT AVAILABLE 12 6 5 5 7 8 14 9 10 19 17 18 21 13 20 15 16 1 BU KUMANDAYI ALDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. KURULUMU KULLANMAYA GEÇMEDEN ÖNCE KILAVUZU DİKKATLE OKUYUN. KILAVUZU OKUDUKTAN SONRA,

Detaylı

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR FTX-GV

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR FTX-GV Klima Teknik Bilgiler Duvar tipi ünite EEDTR3-00 FTX-GV İç Ünite Duvar tipi ünite FTX-GV İÇİNDEKİLER FTX-GV Özellikler................................................2 2 Teknik Özellikler........................................3

Detaylı

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ VESTEL YER VANTiLATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU AIRMASTER 16 GARANTİ 2 YIL UYARI: Yangın, elektrik çarpması veya kişisel yaralanma risklerini azaltmak için: a) Bu vantilatörü herhangi bir hız kontrol cihazı ile

Detaylı

KLİMA CİHAZI UZAKTAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU

KLİMA CİHAZI UZAKTAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU KLİMA CİHAZI UZAKTAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER GÜVENLİK ÖNLEMLERİ 2 SICAKLIK GERİ ALMA ZAMANLAYICI 10-11 ELEMANLARIN İSİMLERİ 3 ARIZA TESPİTLERİ 12 HAZIRLIK AŞAMALARI 4 ÇALIŞTIRMA

Detaylı

Özlenen serinlik, keyif veren konfor...

Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Genel Katalog Kaset Tipi Klimalar Kapasite Aralığı Soğutma Kapasitesi : 18.000 48.000 Btu/h Isıtma Kapasitesi : 20.000 52.000 Btu/h İç ünite Dış ünite Özellikleri

Detaylı

DAIKIN ROOM AIR CONDITIONER. Kullanım kılavuzu FNQ35A2VEB FNQ50A2VEB FNQ60A2VEB

DAIKIN ROOM AIR CONDITIONER. Kullanım kılavuzu FNQ35A2VEB FNQ50A2VEB FNQ60A2VEB DAIKIN ROOM AIR CONDITIONER Kullanım kılavuzu MODELLER FNQ25A2VEB FNQ35A2VEB FNQ50A2VEB FNQ60A2VEB İÇİNDEKİLER ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE OKUYUN Güvenlik önlemleri... 2 Parçaların adları... 5 BAKIM Bakım ve Temizlik...

Detaylı

TEKNİK DOSYA SB KANATLI MAKAS - GÜVENLİK ETİKETLERİ - SEMBOL ANLAMI BULUNDUĞU YER. Sıcak yüzey. Dokunmayınız. Koruyucu giysi giyiniz.

TEKNİK DOSYA SB KANATLI MAKAS - GÜVENLİK ETİKETLERİ - SEMBOL ANLAMI BULUNDUĞU YER. Sıcak yüzey. Dokunmayınız. Koruyucu giysi giyiniz. Sıcak yüzey. Dokunmayınız. Radyatör, hidrolik yağ tankı ve boru hatları Koruyucu giysi giyiniz. paneli bölgesinde Çizme, bot vb. koruyucu ayakkabı kullanınız. paneli bölgesi Dikkat! Tehlike! Elektrik panosu,

Detaylı

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Hava Koşullandırma Sayı 45 / Eylül 2017 Haber Aralık Bülteni 2016 // Sayı 91 42 YENİ ÜRÜN turn to the experts YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Alarko

Detaylı

OPERATION MANUAL. SYSTEM Inverter Air Conditioners FXAQ15PAV1 FXAQ20PAV1 FXAQ25PAV1 FXAQ32PAV1 FXAQ40PAV1 FXAQ50PAV1 FXAQ63PAV1

OPERATION MANUAL. SYSTEM Inverter Air Conditioners FXAQ15PAV1 FXAQ20PAV1 FXAQ25PAV1 FXAQ32PAV1 FXAQ40PAV1 FXAQ50PAV1 FXAQ63PAV1 OPERATION MANUAL SYSTEM Inverter Air Conditioners English Deutsch MODELS Wall-mounted type FXAQ15PAV1 FXAQ20PAV1 FXAQ25PAV1 FXAQ32PAV1 FXAQ40PAV1 FXAQ50PAV1 FXAQ63PAV1 Français Español Italiano ÅëëçíéêÜ

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz BEKO LG-BKE 5600 D http://tr.yourpdfguides.com/dref/3578670

Kullanım kılavuzunuz BEKO LG-BKE 5600 D http://tr.yourpdfguides.com/dref/3578670 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya BEKO LG-BKE 5600 D için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki BEKO LG-BKE 5600 D tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut,

Detaylı

VTXN25AV1B VTXN35AV1B VTXN50AV1B VTXN71AV1B VRXN25AV1B VRXN35AV1B VRXN50AV1B VRXN71AV1B

VTXN25AV1B VTXN35AV1B VTXN50AV1B VTXN71AV1B VRXN25AV1B VRXN35AV1B VRXN50AV1B VRXN71AV1B VTXN25AV1B VTXN35AV1B VTXN50AV1B VTXN71AV1B VRXN25AV1B VRXN35AV1B VRXN50AV1B VRXN71AV1B İÇİNDEKİLER Uzaktan kumandanın teknik özellikleri... 2 İşlem butonları... 3 LCD üzerindeki göstergeler... 6 Butonların

Detaylı

Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları. 1.0 Genel Uyarılar:

Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları. 1.0 Genel Uyarılar: Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları 1.0 Genel Uyarılar: 1.1 Cihaz kullanılmadan önce bu kullanım kılavuzu dikkatle okunur. 1.2 PolyCure 25 kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz LG ARNU48GTMC2 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3945342

Kullanım kılavuzunuz LG ARNU48GTMC2 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3945342 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki LG ARNU48GTMC2 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Sayı : / 013 Konu : Teklif Mektubu Hakkında Merkezimizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarları belirtilen malzemelere

Detaylı

Soğuklarda sıcacık ve keyifle kullanmanız dileğiyle. AYIŞIĞI CONCEPT. www.ayisigiconcept.com

Soğuklarda sıcacık ve keyifle kullanmanız dileğiyle. AYIŞIĞI CONCEPT. www.ayisigiconcept.com KULLANIM KILAVUZU 1 Değerli Müşterimiz: Bu kullanım kılavuzu Ayışığı Concept in tüm ısıtıcı masa modelleri için hazırlanmıştır. Güvenlik kuralları ve standartlarına uygun imal edilen yüksek kaliteli ve

Detaylı

MRL 200 - RF Oda Termostatları

MRL 200 - RF Oda Termostatları MRL 200 - RF Oda Termostatları MRL 200 - RF oda termostatı, kablosuz bir oda termostatıdır. Bu termostat her türlü ısıtma ve soğutma sistemlerini kontrol etmek için dizayn edilmiş ve her türlü termostatın

Detaylı

J.1.SPLİT KLİMANIN ANA PARÇALARI VE GÖREVLERİ

J.1.SPLİT KLİMANIN ANA PARÇALARI VE GÖREVLERİ J.KLİMALAR Günümüzde pek çok insanın yaşamının önemli bir bölümü kapalı mekanlarda geçmektedir. Bu mekanlar gerek hacim, gerekse barındırdıkları insan sayısı olarak büyük boyutlara ulaşmışlardır. Fuar,

Detaylı

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır.

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır. Vertex MultiCure için Kullanım Talimatları 1.0. Genel Uyarılar: 1.1. Cihaz kullanılmadan önce bu kullanım kılavuzu dikkatle okunur. 1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan

Detaylı

DemirDöküm A 410 Serisi Duvar Tipi Split Klima

DemirDöküm A 410 Serisi Duvar Tipi Split Klima DemirDöküm A 410 Serisi Duvar Tipi Split Klima Satış Sonrası Hizmetler Yöneticiliği 1 İÇİNDEKİLER 1. Teknik Özellik Tablosu... 3 2. Kullanıcı Arayüzü... 4 2.1. Led Gösterge... 4 2.2. Uzaktan Kumanda...

Detaylı

Montaj kılavuzu. Uzaktan kumanda BRC1D528

Montaj kılavuzu. Uzaktan kumanda BRC1D528 Montaj kılavuzu BRCD528 2 3 2 2 S M S M PCB 4 2 3 7 5 6 4 5 6 a b c 4 3 UNIT No. GROUP SETTING d e P2 P P2 P 7 2 7 6 5 2 8 3 2 +2 2 2 4 5 6 8 BRCD528 Montaj kılavuzu ÜNİTEYİ ÇALIŞTIRTMADAN ÖNCE BU KILAVUZU

Detaylı

drainvacturkiye.com PNEUMATIK SERİSİ KULLANIM KILAVUZU

drainvacturkiye.com PNEUMATIK SERİSİ KULLANIM KILAVUZU drainvacturkiye.com PNEUMATIK SERİSİ KULLANIM KILAVUZU drainvacturkiye.com GİRİŞ Bizlere güvenerek Drainvac ürününü seçtiğiniz için sizi tebrik ederiz. Drainvac yıllar boyunca vakumlama ihitiyaçlarınızı

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. BlueCool S-Series

Kullanma Kılavuzu. BlueCool S-Series TR Kullanma Kılavuzu BlueCool S-Series 1 Dokümana dair açıklamalar Aşağıdaki sembollerle özel durumlara işaret edilmektedir: DİKKAT Yüksek yaralanma veya ölümcül kaza tehlikesi İKAZ Parçalar için yüksek

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Hüseyin BULGURCU Prof. Dr. Cemal OKUYAN 25-27 MAYIS 2012 ÇANKIRI

Yrd. Doç. Dr. Hüseyin BULGURCU Prof. Dr. Cemal OKUYAN 25-27 MAYIS 2012 ÇANKIRI Yrd. Doç. Dr. Hüseyin BULGURCU Prof. Dr. Cemal OKUYAN 25-27 MAYIS 2012 ÇANKIRI 1 1. Ev tipi soğutma 2. Ticari tip soğutma 3. Endüstriyel soğutma 2 1. Bireysel iklimlendirme (Split, paket, vb.) 2. Ticari

Detaylı

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 150 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA-S. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1

VIESMANN VITOCLIMA-S. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 VITOCLIMA-S VIESMANN Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 Fonksiyon bilgisi Aynı dış üniteye bağlı 1-16 iç ünite tek tek veya grup olarak kontrol edilebilir. Grup kontrol

Detaylı

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001

TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 TRİSTÖR MODÜL SÜRÜCÜ KARTI (7 SEG) KULLANIM KILAVUZU AKE-PE-TMS-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 Açma/Kapama(ON/OFF) Düğmesi.! Fan motoru termostat kontrollü olduğu için sadece soğutma gerektiğinde çalışır.! Su soğutma ünitesi otomatik kontrollüdür, sadece gerektiğinde çalışır.

Detaylı

EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA

EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA Doğadan Gelen Esinti... İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ TERMODİNAMİK İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ Doğadan Gelen Esinti... İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ Çevre Dostu Enerji Tasarruflu Akıllı

Detaylı

LBX-0601. www.loobex.com

LBX-0601. www.loobex.com LBX-0601 www.loobex.com İÇERİK Giriş.2 Kullanma Talimatları 2 Temizleme Talimatları 4 Kireç Temizleme Talimatları..4 Cihaz Parçaları.5 Sorun Giderme 6 BUHARLI STERİLİZATÖR KURUTUCU - BEBEK MAMASI ISITICISI

Detaylı

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Pil DC 3 V (2 1,5V AA Alkaline pil) Alıcı AC 250 V-10A (SPDT) Kullanım ABR 320 SET oda termostatları

Detaylı

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI İÇİNDEKİLER İNGİLİZCE 8 VERİ 13 ÖNEMLİ EMNİYET KURALLARI Elektrikli bir cihazı kullanırken, aşağıdakiler dahil temel önlemleri daima alın : CİHAZI KULLANMADAN

Detaylı

sebep olabilir. 4. Haznesinden gaz sızıntısı olursa elektrik fişini takmayın veya çekmeyin. Kıvılcım ve yangın çıkmasına sebep olabilir.

sebep olabilir. 4. Haznesinden gaz sızıntısı olursa elektrik fişini takmayın veya çekmeyin. Kıvılcım ve yangın çıkmasına sebep olabilir. Genel Bu tip buzdolabı genelde otel, ofis, öğrenci yurdu ve ev gibi yerlerde kullanılır. Çoğunlukla meyve ve sebze gibi yiyecekleri soğutmak ve saklamak için uygundur. Küçük boyutunun, hafifliğinin, düşük

Detaylı

24 MİNİ KULUÇKA MAKİNASI KULLANIM TALİMATI

24 MİNİ KULUÇKA MAKİNASI KULLANIM TALİMATI 24 MİNİ KULUÇKA MAKİNASI KULLANIM TALİMATI LÜTFEN TEKNİK SERVİSE BAŞVURMADAN ÖNCE KULLANIM TALİMATLARINI SONUNA KADAR OKUYUN VE GEREKLİ ŞARTLARI YERİNE GETİRDİĞİNİZDEN EMİN OLUN!!! MİNİ KULUÇKA MAKİNALARININ

Detaylı

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri RG36B/BGE İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda... 1 Uzaktan Kumandanın Özellikleri... 2 Fonksiyon düğmeleri... 3 LCD göstergeleri... 4 Düğmelerin kullanımı... 5

Detaylı

Montaj kılavuzu. Uzaktan kumanda BRC315D7

Montaj kılavuzu. Uzaktan kumanda BRC315D7 BRC35D7 2 3 4 2 2 S M S M PCB J5 J8 2 3 5 4 5 6 6 7 P2 P P2 P a d 2 b c 4 3 UNIT No. GROUP SETTING e 3 7 4 5 6 7 6 5 2 BRC35D7 ÜNİTEYİ ÇALIŞTIRTMADAN ÖNCE BU KILAVUZU DİKKATLİCE OKUYUN. BİR KENARA ATMAYIN.

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL

VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU Vestel Cool Fan AV GA RA NT İ 2 YIL DĠKKAT Cihazınızı güvenli bir Ģekilde kullanmak için lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun. UYARILAR 1. Vantilatörü çalışır

Detaylı

2012 SAMSUNG KLİMALAR

2012 SAMSUNG KLİMALAR 2012 SAMSUNG KLİMALAR Kaliteli Bir Yasam için Akıllı Çözümler samsung.com.tr facebook.com/samsungtürkiye Samsung Smart Klimalar Samsung Beyaz ailesinin yeni smart klimaları farklı mekanlara uygun sık

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

X-107 KULLANMA KILAVUZU

X-107 KULLANMA KILAVUZU X-107 KULLANMA KILAVUZU Ekran ölçüsü 7inç Çözünürlülük 480 X ( RGB) X 234 Parlaklık 350cd/m2 Kontrast 300 : 1 Görüntü açısı ( L/R / T / B) : 60/ 60/40/60 Güç kaynağı 8~17V ( tipik DV 12V) Güç sarfiyatı

Detaylı

T I M E R TR Kullanım

T I M E R TR Kullanım TR Kullanım TIMER 1 2 ON/OFF 3 CALC 6 4 TIMER 5 7 2 Çalıştırma ve emniyet kurallarını dikaktlice okuyunuz! Emniyet kuralları Evinizde kullandığınız elektrik değrlerinin cihazın çalışması için gerekli değerleri

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/6 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

GENERAL ELECTRIC KLİMA TEKNİK ÖZELLİKLERİ

GENERAL ELECTRIC KLİMA TEKNİK ÖZELLİKLERİ GENERAL ELECTRIC KLİMA TEKNİK ÖZELLİKLERİ Duvar Tipi Klimalar Duvar Tipi Ürün Gamı TİPİ MODEL MODEL NO DUVAR DUVAR DUVAR DUVAR DUVAR DUVAR Tek li Split Tek li Split Tek li Split Tek li Split M ulti Split

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.001.02.01 MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.001.01.01 MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI AKE.324.001.01.01 MİKSER KONTROL

Detaylı

Montaj ve kullanım kılavuzu

Montaj ve kullanım kılavuzu Montaj ve kullanım kılavuzu EKRUCBS Montaj ve kullanım kılavuzu Türkçe İçindekiler İçindekiler Kullanıcı için 2 1 Düğmeler 2 2 Durum simgeleri 2 Montör için 3 3 Genel bilgi: Montaj ve yapılandırma 3 4

Detaylı

Dijital Elektrik Panosu

Dijital Elektrik Panosu Dijital Elektrik Panosu Küçük ve orta boyutlu soğuk hava depoları için elektrik panosu Genel Tanım: ECB-1000 Q soğutma, defrost, fan, ışık kontrolü, alarm ve zaman göstergesi özellikleriyle küçük ve orta

Detaylı

3B GÖZLÜK KULLANICI KILAVUZU. Lütfen setinizi çalıştırmadan önce bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyun ve gelecekte başvurmak üzere saklayın.

3B GÖZLÜK KULLANICI KILAVUZU. Lütfen setinizi çalıştırmadan önce bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyun ve gelecekte başvurmak üzere saklayın. KULLANICI KILAVUZU 3B GÖZLÜK Lütfen setinizi çalıştırmadan önce bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyun ve gelecekte başvurmak üzere saklayın. AG-S100 www.lge.com 2 Dikkat Kişisel güvenliğinizi sağlamak

Detaylı

AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş.

AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş. AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş. Osmangazi Mh. Limni Sk. No: 1 Kıraç - Esenyurt - İstanbul Tel: 0212 577 22 43 Faks: 0 212 549 32 39 info@gpsendustriyel.com.tr

Detaylı

SIEMENS RDE 10,1 LCD EKRANLI HAFTALIK PROGRAMLANABİLİR ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

SIEMENS RDE 10,1 LCD EKRANLI HAFTALIK PROGRAMLANABİLİR ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU SIEMENS RDE 10,1 LCD EKRANLI HAFTALIK PROGRAMLANABİLİR ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU Oda sıcaklığını sabit bir ısıda tutmak ve kombi v.b cihazların sürekli yanmasını engellemek, tasarruf etmek amacı

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH2006 TH2006RF RV0356 DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli durumlarda kullanmak üzere muhafaza

Detaylı

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler Değerli Müşterimiz, Radyatör ısıtıcı cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

HT 300 SET ODA TERMOSTATI

HT 300 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 300 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve

Detaylı

T8411R Programsız Heat-pump termostatı

T8411R Programsız Heat-pump termostatı T8411R Programsız Heat-pump termostatı ÜRÜN SPEFİKASYONU ÖZELLİKLER UYGULAMA T8411R Heat-pump termostatları ile 2-kademe ısıtma, tek kademe soğutma heat-pump sistemlerine 24V AC, ısıtma-soğutma değişimi

Detaylı

P3ZMI42000-P3ZMA42000

P3ZMI42000-P3ZMA42000 P3ZMI42000-P3ZMA42000 Uzaktan Kumandanın Özellikleri İÇİNDEKİLER Uzaktan kumandanın özellikleri... 2 Kumanda düğmeleri... 3 LCD ekrandaki göstergeler... 6 Düğmelerin kullanımı... 7 Otomatik mod... 7 Soğutma/Isıtma/Fan

Detaylı

Montaj kılavuzu. Fan coil cihazları için 2 yollu vana kiti/ 3 yollu vana kiti EKMV2C09B7 EKMV3C09B7

Montaj kılavuzu. Fan coil cihazları için 2 yollu vana kiti/ 3 yollu vana kiti EKMV2C09B7 EKMV3C09B7 Fan coil cihazları için yollu vana kiti/ yollu vana kiti EKMVC09B7 EKMVC09B7 EKMVC09B7 Fan coil cihazları için yollu vana kiti/ yollu vana kiti EKMVC09B7 Montaja başlamadan önce bu kılavuzu dikkatlice

Detaylı

MONTAJ KILAVUZU. Uzaktan kumanda kiti BRC7F530W BRC7F530S BRC7EB530W

MONTAJ KILAVUZU. Uzaktan kumanda kiti BRC7F530W BRC7F530S BRC7EB530W MONTAJ KILAVUZU BRC7F530W BRC7F530S BRC7EB530W 1 1 1 3 4 5 6 7 1 3 1 3 1 3 BRC7F530W BRC7F530S BRC7EB530W 8 9 10 11 1 BRC7F530W BRC7F530S BRC7EB530W 3X 3X 4X 4X 4X 4X 1 1 X4 7 6 7 X1A XA 3 4 5 3 3 4 ON

Detaylı

DIGITAL ODA TERMOSTATI SYN-177 RF. Kurulum ve kullanım talimatı DİKKAT! KURULUM VE KULLANIM ÖNCESİNDE MUTLAKA OKUYUNUZ.

DIGITAL ODA TERMOSTATI SYN-177 RF. Kurulum ve kullanım talimatı DİKKAT! KURULUM VE KULLANIM ÖNCESİNDE MUTLAKA OKUYUNUZ. DIGITAL ODA TERMOSTATI SYN-177 RF Kurulum ve kullanım talimatı DİKKAT! KURULUM VE KULLANIM ÖNCESİNDE MUTLAKA OKUYUNUZ. Bu termostatı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bu ısıtma kontrol cihazı, doğru kullanım

Detaylı

FC100 FC220 FC330. 2 Borulu Fan Coil Termostat

FC100 FC220 FC330. 2 Borulu Fan Coil Termostat 2 Borulu Fan Coil Termostat Isıtma ya da soğutma modu için manuel ve dijital anahtarlı ve fan fonksiyonlu oda termostatı 2 pozisyon kontrol Manuel 3 kademe fan düğmesi AC 230 V ON/OFF Isıtma modunda fan

Detaylı

Bosch Multi ve Ticari Split Klimalar

Bosch Multi ve Ticari Split Klimalar Bosch Multi ve Ticari Split Klimalar Bosch Multi Split Klimalar Bosch Ticari Split Klimalar Ticari Split Kaset Tipi Ticari Split Gizli Tavan Tipi Ticari Split Salon Tipi 04 10 12 16 20 Bosch un eşsiz kalite

Detaylı

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım HT 200 LCD li Oda Termostat Kontrolleri HT 200 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas sıcaklık ölçme

Detaylı

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen GARANTİ 2 YIL Talimatlar Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatları tamamen ve dikkatlice okuyun. Bu kılavuz cihazınızın bir parçasıdır. Bu

Detaylı

HAVA ÜFLEME MAKİNASI

HAVA ÜFLEME MAKİNASI HAVA ÜFLEME MAKİNASI MODEL RTM301 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 1 2 3 5 CİHAZIN ÜNİTELERİ 4 1. HIZ AYAR DÜĞMESİ 2. TETİK KİLİTLEME BUTONU 3. ÇALIŞTIRMA ANAHTARI 4. HAVA EMİŞ YERİ 5. HAVA ÜFLEME BORUSU TEKNİK

Detaylı

Servis El Kitabı. Ürün kodu: F Model: MWH 2824 B UK Tanım: Mikrodalga fırın Doküman tarihi: 14/04/2014 Revizyon tarihi: 14/04/2014

Servis El Kitabı. Ürün kodu: F Model: MWH 2824 B UK Tanım: Mikrodalga fırın Doküman tarihi: 14/04/2014 Revizyon tarihi: 14/04/2014 Servis El Kitabı Ürün kodu: F086170 Model: MWH 2824 B UK Tanım: Mikrodalga fırın Doküman tarihi: 14/04/2014 Revizyon tarihi: 14/04/2014 Teknik özellikler: Gerilim: Frekans: Çıkış gücü: Giriş gücü: Hacim:

Detaylı

VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 INOX ÇAY MAKiNESi

VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 INOX ÇAY MAKiNESi VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 INOX ÇAY MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL Talimatlar Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatları tamamen

Detaylı

Klima Kullanma Kılavuzu BEKO 509411 A BEKO 512411 A BEKO 518411 A BEKO 525411 A

Klima Kullanma Kılavuzu BEKO 509411 A BEKO 512411 A BEKO 518411 A BEKO 525411 A Klima Kullanma Kılavuzu BEKO 509411 A BEKO 512411 A BEKO 518411 A BEKO 525411 A Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilen

Detaylı

Kullanma Talimatı 1:1

Kullanma Talimatı 1:1 Kullanma Talimatı : Programınıza bağlı olarak, paneli makinenizin üzerindeki panel ile karşılaştırın. Kullanma Talimatı Ön Hazırlık Giysilerin yıkama talimatlarına göre giysilerinizi 3 ayırın. Cepleri

Detaylı

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW 1 1 2 2 60 87 ±1.5 m >0.2 m 3 34 125 3 İçindekiler 1. Giriş...1 2. montajı...2 3. Kurucu menüsünde kodların ayarlanması...5 4. Teknik özellikler...9 1. Giriş Üniteyi çalıştırtmadan önce bu kılavuzu dikkatlice

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

ULTRASONİK NEMLENDİRİCİ VE KULLANIM KILAVUZU MH-508. Talimatlar. Teknik Bilgiler. Çalışma Prensipleri. Özellikler. Doğru Nem Seviyesi

ULTRASONİK NEMLENDİRİCİ VE KULLANIM KILAVUZU MH-508. Talimatlar. Teknik Bilgiler. Çalışma Prensipleri. Özellikler. Doğru Nem Seviyesi ULTRASONİK NEMLENDİRİCİ VE KULLANIM KILAVUZU MH-508 Talimatlar Teknik Bilgiler Çalışma Prensipleri Özellikler Doğru Nem Seviyesi MH-508 fonksiyonları Güvenlik Kılavuzu Resimli Açıklamalar Çalışma Talimatı

Detaylı

OLE 105 NA KULLANIM KILAVUZU

OLE 105 NA KULLANIM KILAVUZU NEM ALMA CİHAZI OLE 105 NA KULLANIM KILAVUZU Bu ürünü seçtiğiniz için teşekkürler. Ürünü kullanmadan önce lütfen bu kullanım kılavuzunu okuyun. 1. Ürün tanıtımı OLE serisi nem alma cihazı, kapalı odalarda

Detaylı

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR13-100 FTXS-G

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR13-100 FTXS-G Klima Teknik Bilgiler Duvar tipi ünite EEDTR3-00 FTXS-G İç Ünite Duvar tipi ünite FTXS-G İÇİNDEKİLER FTXS-G Özellikler................................................2 2 Teknik Özellikler........................................3

Detaylı

BEGO. Miditherm. Kullanma Talimatı

BEGO. Miditherm. Kullanma Talimatı BEGO Miditherm Kullanma Talimatı Tuşların Fonksiyonu: Parametrelerin çağrılması Değerlerin değiştirilmesi Programlama Program başlatma / durdurma Programı bitim süresi ile başlatma / durdurma Sembollerin

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ

Detaylı

Galanz KUDO P15 www.galanzturkiye.com info@galanzturkiye.com

Galanz KUDO P15 www.galanzturkiye.com info@galanzturkiye.com Galanz KLima KUDO P15 www.galanzturkiye.com info@galanzturkiye.com Japon dizayn ve teknolojisi ile üretilmiş çevre dostu klimalar artık Türkiye de KALİTE HER ZAMAN PAHALI DEĞİLDİR Dünyanın 4. Büyük fabrikası

Detaylı

6303 5765 10/2004 TR Kullanıcı için. Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon modülü SM10 EMS için Solar Modül. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz

6303 5765 10/2004 TR Kullanıcı için. Kullanma Kılavuzu. Fonksiyon modülü SM10 EMS için Solar Modül. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6303 5765 10/2004 TR Kullanıcı için Kullanma Kılavuzu Fonksiyon modülü SM10 EMS için Solar Modül Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz İçindekiler 1 Emniyetiniz İçin................................. 3 1.1

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı