Yedek Parça. Clinic Care Homecare Assist. UZLAŞMA yok. stiegelmeyer den orijinal yedek parça.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yedek Parça. Clinic Care Homecare Assist. UZLAŞMA yok. stiegelmeyer den orijinal yedek parça."

Transkript

1 Yedek Parça Clinic Care Homecare Assist UZLAŞMA yok. stiegelmeyer den orijinal yedek parça.

2 Klinik bölümlerinin tamamında yataklar için yedek parça. Anlamlı YEDEK PARÇALAR Muayenehaneye uygun ve pratik. Sunmakta olduğumuz Yedek Parça-Çeşitleri Stiegelmeyer, bilhassa kolay olmayan klinik günlük yaşantısında beklenen talepleri yerine getiren ve istasyonlarda elde edilmiş olan tecrübeler doğrultusunda muayenehane şartlarına uygun olarak hazırlanmış olan uzun süreli kalite ile kendisini kanıtlamış bulunmaktadır. Bu ekstraların geliştirilmesi esnasında kendimizi her şeyden önde tıbbi personelin ve hastaların günlük yaşantısı doğrultusunda yönlendirdik.insan birinci sırada gelmektedir. Böylelikle pratik kullanım, esnek kullanım ve sağlam tasarım bizim iyi gayet tabii bir durum teşkil etmektedir. Bütün yedek parçaların basitçe monte edilmesi, ufak bir el hareketi ile kullanılır durumda olması ve Stiegelmeyer-Yatak Sistemlerinin ilave donanımı olarak her yatak için kullanılabilmesi de bizim için yanı şekilde gayet tabii bir durumdur. Bu durum anca bu şekilde muayenehaneye uygun ve pratik olmaktadır İÇİNDEKİLER 03 Dokümantasyon 04 Mobilizasyon Çabukça not alınmakta ve dokümantasyon tutulmaktadı. 06 Tedarik 10 Konfor 12 Yoğun tıp 14 Drenajlar 16 Güvenlik 18 Vertica Mükemmel ÖN ŞARTLAR. Dijital iletişim çağında dahi yazılı olarak belirtilen kelime bağlayıcı olmaktadır. Bu durum hastanın doğru tedavisi için doğru bir karadır. Biz notlar ve talimatlar için en mükemmel ön şartları gerçekleştirmekteyiz. Sağlam YAZMA LEVHASI. Yazma levhası üniversal olarak kullanılabilir, pratiktir, katlanabilir ve basit olarak pozisyonlanabilir (Büyük resim). Büyük DOKÜMAN TUTTURUCU. Gazete, mecmua ve hasta evraklarının muhafazası için mükemmel bir çözüm. Klinik yataklarında ve gece konsüllerinde Üniversal kullanılabilir (Resim 1). İSİM ETİKETİ tutturma kabı. Berrak pleksi camdan imal edilmiştir (Resim 2). Kliniklerde ve bakım kuruluşlarında hasta ile şahsi konuşma için gerekli zamanın devamlı olarak bulunması gereklidir

3 Mobilizasyon şahsi özgürlük demektir. Daha çabuk tekrar AYAKLARI üstünde. İnsan ne kadar kısa bir süre içersinde kendi ayakları üzerinde durabilir ise, o kadar iyi olmaktadır. Klinikte de bugün inanılmakta olan budur: Yataktan dışarı çık. Bu durum iyileşmeyi ve rahatlamayı teşvik etmektedir çünkü kendi kendine işini görebilmenin değeri çok yüksektir. Güvenlikli bir şekilde TUTUNMA vermektedir. Tutunma sapları hastaların değişik ihtiyaçlarına göre ayarlanabilmektedir: Kısadan uzun meydana getirilmektedir. Tutma yüzeyleri bilhassa kaymaya karşı sağlan materyal ile donatılmıştır ve en muazzam tutunma imkânını sunmaktadır (Büyük resim). Güvenli bir şekilde AYAĞA KALMA. İçeride bulunmakta olan doğrultucu basit bir şekilde yatağın sağına ve soluna takılabilmektedir, plastik kemer ve tutma sapı bunlara dahildir (Resim 1). DOĞRULTUCU ve İNFUZYON TUTTURUCU. Akıllı bir kombinasyon Doğrultucuda infuzyonların takılabilmesi için çifte infuzyon kancaları bulunmaktadır (Resim 2). Düşme tuzakları yerine YARDIMCILAR. Yardımcılar yürüme esnasında yardımcı olmalı, derhal ulaşılabilmeli ve rahatsız etmemelidir. Bizim yardımcı tutucumuz yatağa veya gece konsülüne uyumludur. Yardımcı güvenlikli bir şekilde yerleştirilmiştir ve basit olarak ulaşılabilmektedir (Resim 3). Seta için uygun olan yardımcı tutturucu (Resim 4)

4 Gevenli bakım. Hasta bakımı değişik infuzyonlar ve durulamalar ile klinikte günlük yaşamdır. Bu nedenle biz her çeşit kullanım amacı için birçok tutturucu geliştirdik. 45 Eğilimli İNFUZYON TUTTURUCUSU. Her kancada 3 kg a kadar ağırlık taşımakta, azami 8 kg kullanım sağlamaktadır ve seri halinde mevcut olan kovanlara sokulmaktadır. Dört tane kancası mevcut olup, yüksekliği ayarlanabilmektedir (Büyük resim). İNFUZYON TUTURUCUSU 6331 dikey. Seri halinde mevcut olan kovanlara sokulmaktadır (Resim 1) Dört tane kancacı mevcut olup, yüksekliği ayarlanabilmektedir. İNFZYON KANCASI, 5 kg a kadar. Bilhassa dayanıklı ve birçok büyük infuzyon ve durulama takmak için elverişli (Resim 2). İNFUZYON SEHPASI kompakt. Örneğin mobilo da her zaman çabucak ulaşılabilen, yer tasarrufu sağlayan infuzyon sehpası (Resim 3). AĞIR YÜK-İnfuzyon sehpası. Bilhassa dayanıklı ve iki tane infuzyon kancası ile her biri 10 kg a kadar olan durulamalar için özel olarak uygundur. (Resim 4). İNFUZYON tutturuculu ile DOĞRULTUCU. Bir tespit mandalı ile doğrultma tertibatına direkt olarak sabitlenir. Çelik ve plastik olarak temin edilebilir (Resim 5 ve 6)

5 Oksijen için güvenli durma. 2. Döşekler Dayanıklı YERLEŞTİRME. Ağır oksijen şişeleri için güvenli durma yeri gereklidir yatağın hareket ettirilmesi durumunda da. Biz bu durumu garanti ediyoruz. Asmak için OKSİJEN ŞİŞESİ SEPETİ. Kafa ve ayak tahtasında sabitlemek için. 2 litreye kadar olan standart oksijen şişesi yataklarında esnek kullanım (Büyük resim). Sokulabilen OKSİJEN ŞİŞESİ TUTURUCUSU. Kafa tarafındaki gerdirme kıskacına veya infuzyon sehpası kovanına uymaktadır. Nefeslendirme hastalarının oksijen şişesinin güvenli olarak transportunu sağlamaktadır (Resim 1). Asmak için OKSİJEN ŞİŞESİ TUTURUCUSU. Değerli çelikten imal edilmiş olan norm rayı için. 5 litreye kadar olan oksijen şişelerinin güvenli olarak transportunu sağlamaktadır (Resim2). En iyi YATMA DURUMU Bizim döşekler. En muazzam konfor ve mümkün olan en iyi Dekubitus-Probhylaxe için döşeklerimiz ve yatırma sistemlerimiz hakkında enformasyonlar istek durumunda size gönderilecektir (Resim 1 ve 2)

6 Yatak etrafında tam konfor. KONFOR bir lüks değildir. Kedini rahat eden bir hastanın daha çabuk iyileştiği kanıtlanmıştır. Hayret etmemek gerekir, çünkü moralin iyileşmeye etkisi olduğu bilinmektedir. Bu nedenle biz hastalarınızın rahatlığı için gereken ne varsa yerine getirmekteyiz. OKUMA LAMBASI Sola. Doğrultucunun kovanına takılır, yani bir adaptör ile klinik yatağının doğrultucusuna takılır. Esnek bir kol ile bütün istikametlere çevrilebilir (Büyük resim). LED-LAMBA Ledi. Hafif bir temas ile kullanılabilmekte ve enerji tasarrufludur (Resim 1). Doğrultucu kovanına, yani klinik yatağının doğrultucusuna takılabilmektedir. El şalteri için TUTTURUCU. Her zaman elinizin altında, isteğe göre ayarlanabilir ve eğilebilen ekseni sayesinde esnek (Resim 2 ve 3). Entegre edilmiş yan güvenlikleri olmayan yataklar için uygun. HAVLU TUTTURUCU. Yatağın kafa ve ayak tarafındaki doldurma tahtalarına basitçe asılabilir (Resim 4 ve 5). Yatak uzatmak için YASTIK. Uzun boylu hastalara da kafadan ayağa kadar yatma konforu sunmaktadır (Resim 6)

7 Yoğun tıp için işlevsellik. Uzlaşmasız İŞLEVSELLİK. Yoğun tıpta işlevselliğin ve hasta güvenliğinin en başta gelen önceliği bulunmaktadır. Çünkü durumuna göre saniyeler dahi çok önemlidir ve bu durumda her el hareketi yerine ulaşmalı, her cihaz işlemelidir. Asılabilen DEĞERLİ ÇELİK-NORM RAYI, uzun ve kısa modeller. Güneşliğe asılabilen değerli çelikten imal edilmiş norm rayları gibi değişik yedek parçalar Set anın kliniğin hemen hemen her bölümünde kullanılmasına olanak sağlamaktadır (Büyük resim). Kafa tarafı için DEĞERLİ ÇELİTEN NORM RAYI (Seta). Seta, birçok yedek parça varyantları ile yoğun bakım istasyonu için sadece değerli çelikten imal edilmiş olan norm rayının kafa tarafında takılmasından başka birçok olanaklar ile çok fonksiyonlu olarak kullanılabilmektedir (Resim 1). Değerli Çelikten Norm Rayı. İnfuzyon sehpasının tutturulması için. İlave cihazların yerden tasarruf edilerek takılabilmesini sağlamaktadır (Resim 2). GERDİRME KISKACI. Değerli çelikten norm rayının örneğin oksijen şişesi tutturucusunun veya ilave infuzyon sehpası için basitçe takılabilmesi için (Resim 3). GENİŞLETME BAŞLIĞI. Yatağın ayakucunda basitçe değiştirilebilen genişletme başlığı ile Seta da genişletmeler güvenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir (Resim 4). Tutma askılı İNFUZYON SEHPASI. Multi-Fleks yan taraf dayanaklarının fonksiyonu kısıtlanmadan dönmeyi önleyici kullanım. Tedarik gereçlerinin takılabilmesi için infuzyon sehpası ve tutma askısı kombine edilebilmektedir (Örneğin dikey drenajlar için, Resim 5)

8 Drenajlar için dayanak. DRENAJLAR güvenliktedir. Üniversal askıda drenajlar ve iletim sistemleri garanti güvenli bir dayanak bulmaktadır. Hortum yolu bu esnada takılma- ve kopmaya karşı güvenlidir (Büyük resim). İDRAR ŞİŞESİ SEPETİ Hemen ele gelmekte ve mantıklı bir şekilde yerleştirilmiştir: İdrar şişesi sepeti her iki taraftaki askılara uymaktadır (Resim 1). MultiFlex te takılmak için İDRAR ŞİŞESİ SEPETİ. MultiFlex yan taraf güvenliklerine asılmak için (Resim 2). MultiFlex yan taraf güvenlikleri için hortum tutucu. Bükülme güvenlikli hortum yönlendirme, hortumun bir yere takılması mümkün değildir (Resim 3). Tutunma askıları için HORTUM TUTTURUCU Kafa ve ayak bölümleri ile yan taraf güvenlikleri arasında güvenli olarak hortum çekilmesini sağlamaktadır (Resim 4). ÜNIVERSAL RAY Örneğin Redon-Şişeleri gibi yedek parçaların asılabilmesi için geniş ölçüde yer sunmaktadır (Resim 5). MultiFlex sabitlenmek için ÜNİVERSAL ASKI. MultiFlex yan güvenliklerinde esnek olarak asmak için. Drenaj torbaları gibi gereçlerin yatağın düşük olarak ayarlanması durumunda da yerde sürünmeleri zorunlu değildir (Resim 6). 14 Dekor: Gold

9 Güvenlik önceliklidir. GÜVENLİĞİN önceliği bulunmaktadır. Hastalıların güveliği bizim bilhassa kalbimizde bulundurduğumuz bir konudur. Bizim yan taraf güvenlik sistemlerimiz bakım personelinin basit ve güvenli bir şekilde kullanabilme taleplerine olduğu kadar, hastanın güvenlik ve hareket serbestliğine olan taleplerini de aynı şekilde göz önünde bulundurmaktadır YAN TARAF GÜVENLİĞİ 6638 dört kirişli. Daha yüksek yan taraf güvenliği Antidekubitus- Sistemlerinde kullanımda daha yüksek koruma sağlamaktadır (Yatma yüzeyinden cm daha yüksek, Büyük resim) YAN TARAF GÜVENLİĞİ Orta kiriş U-Profil olarak yapılmıştır ve yerden tasarruf sağlamaktadır. Böylelikle inme daha basit olmakta ve kumanda elemanlarına daha kolay ulaşılabilmektedir (Resim 1). YAN TARAF GÜVENLİĞİ Değerli çelik norm rayında sabitlemek için teker teker çıkartılabilir. Girişi ve hastanın bakımını kolaylaştırmaktadır (Resim 2). KÖPÜK DERİDEN imal edilmiş kapatma başlıkları. Bütün yan taraf güvenliklerine takılabilir. Bilhassa çok hareketli hastalara etkili bir koruma sağlamaktadırlar (Resim 3). FORM DÖŞEK, iki parça, Sicuro pesa için. Visko elastik köpük sayesinde bilhassa rahatlatıcı. Yatağın yan tarafa eğilmesi durumunda hastanın rahat bir şekilde yerleştirilebilmesi için (Resim 4). 16 Dekor: Gold

10 1. 2. Vertica için tamamlama. Vertica için YEDEK PARÇA. Bizim en gözde modelimiz de yedek parça ile bakım personelinin ve hastanın değişik ihtiyaçlarına uyumlu duruma getirilmektedir. BOŞLUK DOLDURMA. Kafa tarafındaki MultiFlex ile ayakucu arasındaki boşluğun kapatılması için yan taraf dayanağı. İhtiyaç durumunda yatağın bütün uzunluğunda koruma sağlamaktadır (Resim 1). DESTEK YASTIĞI. Masa, mobilizasyon desteği ve MultiFlex yan taraf dayanakları ile birlikte vücut dayanma gücü zayıf olan hastalara ilave olarak dayanak sağlamaktadır (Resim 2). AYAK DESTEĞİ. Bilhassa kısa boylu olan hastalara oturma pozisyonunda ayakların güvenli olarak yerleştirilmesini sağlamaktadır (büyük Resim)

11 Bu broşür komple FSC -Kağıdı üzerine (Forest Stewardship Council ), ekolojik renkler ve cılalar ile basılmıştır. Kullanılmış olan materyal ideal işletilmiş olan ormanlardan ve kontrol edilmiş olan başka kaynaklardan gelmektedir. Teknik değişiklik hakkı mahfuzdur. Orijinallerdeki hafif renk faklılıkları teknik nedenlerden kaynaklanmaktadır. Durum 10/2011, Versiyon 1 Joh. Stiegelmeyer GmbH & Co. KG Ackerstraße 42, Herford, Almanya Telefon: +49 (0) 52 21/185-0 Fax: +49 (0) 52 21/ info@stiegelmeyer.com

Deka. Clinic Care Homecare Assist. RAHATLIK Bütçe ile ilgili bir soru değildir.

Deka. Clinic Care Homecare Assist. RAHATLIK Bütçe ile ilgili bir soru değildir. Deka Clinic Care Homecare Assist RAHATLIK Bütçe ile ilgili bir soru değildir. Dekor: Azur 0744-60 Yatma yüzeyini en derin indirime durumu: 40 cm Yatma yüzeyini en yüksek kaldırma durumu: 77,5 cm Arkalık

Detaylı

Vida. Clinic Care Homecare Assist Process. Basit TASARIM, Maksimum İŞLEVSELLİK.

Vida. Clinic Care Homecare Assist Process. Basit TASARIM, Maksimum İŞLEVSELLİK. Vida Clinic Care Homecare Assist Process Basit TASARIM, Maksimum İŞLEVSELLİK. Tasarım işlevi izler. 38 81 cm 215 cm 99 cm 215 cm 99 cm 200 cm 87 cm 38-81 cm Yeni Vida modeli yaratılırken birbirini izleyen

Detaylı

Sicuro pesa. Clinic Care Homecare Assist Process

Sicuro pesa. Clinic Care Homecare Assist Process Sicuro pesa Clinic Care Homecare Assist Process Dekor: Azur 0744-60 Yoğun bakımın temeli: Sicuro Pesa. Yoğun bakım karyolası, yoğun bakım servislerinde kendisinden beklenen görevleri eksiksiz bir şekilde

Detaylı

Hasta Taşıma Sedyesi Sistemi

Hasta Taşıma Sedyesi Sistemi Hasta Taşıma Hasta taşıma işlevi ve ergonomisi alanındaki yoğun araştırmalar sonucunda tasarlanmıştır İsteğe YENI Patient Trolley İsteğe Sedyesi: QA3 versiyon 3.0 Yüksekliği Değiştirilebilen Hasta Sedyesi:

Detaylı

Flisy ile merkezi süpürgenizi açın, kapayın.

Flisy ile merkezi süpürgenizi açın, kapayın. Flisy ile merkezi süpürgenizi açın, kapayın. Teknoloji harikası, üstelik çok hafif Elektronik parçalar için ömür boyu garanti Geleneksel kumandalı hortumlar gibi, hortum boyutunda sınırlama yok, istediğiniz

Detaylı

Ergonomik Malzeme Transferi Çözümleri. Yeni!

Ergonomik Malzeme Transferi Çözümleri. Yeni! Ergonomik Malzeme Transferi Çözümleri Yeni! Ergonomik Malzeme Transferi Çözümleri Vakum Hortumlu Kaldırıcı JumboFlex Vakum Hortumlu Kaldırıcı JumboFlex Esnek ve etkin malzeme transferi JumboFlex, çift

Detaylı

HASTANE EKİPMANLARI VE DONANIMLARI

HASTANE EKİPMANLARI VE DONANIMLARI HASTANE EKİPMANLARI VE DONANIMLARI 40 yılı aşkın üretim tecrübesini, günümüz teknoloji ve tasarım anlayışıyla buluşturan MEYSA A.Ş. medikal sektörünün ihtiyaçlarına cevap verebilmek üzere MEISSA markasıyla

Detaylı

Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri

Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri Versa Plus Sistem Temizlik Gereçleri Versa Plus Mop Aparatı Versa Plus özel mop sistemi (sap dahil) Çapraz bulaşmayı engelleyen, hijyenik bir temizleme sistemi Farklı alanlar

Detaylı

2046 TAKIM ARABASI MEKANİK 6 ÇEKMECE

2046 TAKIM ARABASI MEKANİK 6 ÇEKMECE TAKIM ARABALARI TAKIM ARABALARI Çalışma ortamlarında düzen sevenler, Altaş ve Carolus çekmeceli arabaları çok sevecek. Mobil, yerden tasarruf eden ve bakımı oldukça kolay bu el arabaları kaosu yok edecek

Detaylı

Filtreli Kaçış Başlıkları

Filtreli Kaçış Başlıkları Dräger PARAT 4700 Filtreli Kaçış Başlıkları Dräger PARAT 4700 endüstriyel kaçış başlığı, mümkün olduğunca hızlı bir kaçışın sağlanması dikkate alınarak kullanıcılarla beraber geliştirilmiştir. Optimize

Detaylı

Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/

Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/ Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/ Endüstriyel iş istasyonları TopPult sistemi TP Montaj elemanlarına genel bakış...109 Kombinasyon seçenekleri...110 600 mm genişlik...111 800 mm genişlik...112 1200

Detaylı

KISA BİLGİLER Uzun hüzmeli yardımcı farlar LED Light Bar 350 ve 470

KISA BİLGİLER Uzun hüzmeli yardımcı farlar LED Light Bar 350 ve 470 ECE tip onaylı KISA BİLGİLER Uzun hüzmeli yardımcı farlar LED Light Bar 350 ve 470 Versiyon: Plastik braketli veya üniversal braketli LED Light Bar 350 Versiyon: Üniversal braketli LED Light Bar 470 ÜRÜN

Detaylı

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46 Kompakt panolar Kompakt panolar AE Kompakt panolar AE...46 Kompakt sistem panoları CM Genişlik 600 800 mm...50 Genişlik 1000 1200 mm...51 Plastik panolar KS Plastik panolar KS...52 Rittal Katalog 34/Endüstriyel

Detaylı

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun Teknik Özellikler Kardiyopulmoner rehabilitasyon ergometresi Fren sistemi Yük / doğruluk Devir sayısı aralığı Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız

Detaylı

EL MIKSERLERI YENİ RESTORANLAR ZİNCİRLER - LOKANTALAR

EL MIKSERLERI YENİ RESTORANLAR ZİNCİRLER - LOKANTALAR EL MIKSERLERI YENİ RESTORANLAR ZİNCİRLER - LOKANTALAR MIKSER FONKSIYON CMP, CMP Combi, MP, MP Combi Ayarlanabilir hız yaptığınız ișleme göre hızınızı ayarlayabilme ve hızınızı düșürerek, sıçramayı ön-

Detaylı

EL MİKSERLERİ YENİ LOKANTALAR ZİNCİRLER OTELLER

EL MİKSERLERİ YENİ LOKANTALAR ZİNCİRLER OTELLER EL MİKSERLERİ YENİ LOKANTALAR ZİNCİRLER OTELLER ORTA MP BÜYÜK PASLANMAZ MOTOR BLOĞU CMP MİNİ Çok daha ergonomik yeni sap 750 W 850 W 500 W 440 W 350 W 400 W 250 W 270 W 310 W 220 W 160 mm 190 mm 240 mm

Detaylı

Bugün Bosch var. Fırçayla boya - ma eskidendi.

Bugün Bosch var. Fırçayla boya - ma eskidendi. Fırçayla boya - ma eskidendi. Bugün Bosch var. SprayControl teknolojisine sahip yeni hassas püskürtme sistemleri. Basit ve göz alıcı. Çok şaşıracaksınız. Bu cihaz sayesinde boyalar parlak olacaktır yeni

Detaylı

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 Her pozisyonda daha fazla doğruluk. VECTURO OS 400 ile her uygulamada mükemmel sonuç elde edilir. Dayama

Detaylı

Dräger PARAT Kaçış başlıkları

Dräger PARAT Kaçış başlıkları Dräger PARAT Kaçış başlıkları Dräger PARAT kaçış başlıkları her zaman mümkün olduğunca hızlı bir kaçış gerekliliği dikkate alınarak kullanıcılarla beraber geliştirilmiştir. Dräger PARAT optimize edilmiş

Detaylı

SWINGBO SWINGBO. Tekerlekli Çocuk Sandalyesi Sistemi. 45 oturak açısı değiştirme özelliği ile Ti modelleri. Alman malı. by HOGGI

SWINGBO SWINGBO. Tekerlekli Çocuk Sandalyesi Sistemi. 45 oturak açısı değiştirme özelliği ile Ti modelleri. Alman malı. by HOGGI www.. de Alman malı SWINGBO by HOGGI SWINGBO Tekerlekli Çocuk Sandalyesi Sistemi Çocukların taşınmasında partneriniz 45 oturak açısı değiştirme özelliği ile Ti modelleri SWINGBO-S SWINGBO-STi SWINGBO-V

Detaylı

pozisyon ve markalama metninde değişim yapılabilir.

pozisyon ve markalama metninde değişim yapılabilir. Tablalı Markalama Sistemi NetMarker NetMarker Kompakt yapılı tablalı Markalama Sistemi Yaratıcı (inovasyon) ve network kabiliyetine sahip CNC- tablalı markalama sistemi NetMarker yüksek markalama kalitesinin

Detaylı

AERO 21 Küçük ve etkili

AERO 21 Küçük ve etkili AERO 21 Küçük ve etkili Yenilenen AERO serisi Yenilenen AERO serisi, kompakt ve çok amaçlı bir ıslak&kuru vakum makinesi olarak tasarlanmıştır. AERO modeli, aşağıdaki özellikleri ile öne çıkmaktadır; Kompakt

Detaylı

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI I / 2018

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI I / 2018 YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI I / 2018 E 7048 FLANŞLI GÖMME SİLİNDİR Gömme silindiri ile birlikte en küçük montaj boşlukları mümkün oldu. Dört civatası ile birlikte montaj çok kolay. HIDROLIK Kompakt dizayn

Detaylı

Dräger PARAT 5500 Filtreli Kaçış Başlıkları

Dräger PARAT 5500 Filtreli Kaçış Başlıkları Dräger PARAT 5500 Filtreli Kaçış Başlıkları Dräger PARAT 5500 yangın kaçış başlığı her zaman mümkün olduğunca hızlı bir kaçışın sağlanması dikkate alınarak kullanıcılarla beraber geliştirilmiştir. Optimize

Detaylı

Efsanenin Anatomisi. Geniş flanşı, anahtar ayarlıyken somunun istemdışı dönmesini engeller.

Efsanenin Anatomisi. Geniş flanşı, anahtar ayarlıyken somunun istemdışı dönmesini engeller. RIDGID Boru Anahtarları emsali olmayan sağlamlıkları ve hizmet becerisiyle dünyaca tanınmıştır. Aşağıda resmi bulunan orijinal ağır tip boru anahtarı, ilk seferinde ve her seferinde işini doğru yaptığından

Detaylı

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik IV 100/40 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Bu elektrikli süpürge, özellikle Bölge 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 toz patlama sınıflarında

Detaylı

/wollexturkiye. /wollex.com.tr.

/wollexturkiye. /wollex.com.tr. Türkiye'de medikal sektörüne girdiğinden bu yana dünya çapındaki en başarılı ürünlerle beklentilere kalite ve istikrarla karşılık vererek piyasadaki liderliğini koruyan WOLLEX ürünleri Teknopor İç ve Dış

Detaylı

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri YENİLEME SISTEMI 10 ISLAK YAPI TARZINDA - REHAU tutucu lama 10

Detaylı

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım...

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Parflex paravan sistemleri; hastaneler, muayenehaneler, sağlık birimleri ve diğer bir çok kullanım alanlarında işinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış pratik bir bölme

Detaylı

Broşür Ek ve genel çözümler MERDİVEN KULELERİ MERDİVEN KULELERİ. Ek ve genel çözümler. v2014/03tr

Broşür Ek ve genel çözümler MERDİVEN KULELERİ MERDİVEN KULELERİ. Ek ve genel çözümler. v2014/03tr Broşür Ek ve genel çözümler MERDİVEN KULELERİ MERDİVEN KULELERİ Ek ve genel çözümler v2014/03tr Merdiven Çözümleri Merdiven basamaklarının ağır yükleri güvenilir bir şekilde taşıması ve merdiveni kullananlara

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

DÜZENLİ EVLER, PRATİK ÇÖZÜMLER

DÜZENLİ EVLER, PRATİK ÇÖZÜMLER 1 Ağustos'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 4,25 TL,95 TL 100 g 3 Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: DÜZENLİ EVLER, PRATİK ÇÖZÜMLER 4 Temmuz - 29 Ağustos 2018 tarihine kadar sadece

Detaylı

6001 MARATHON 360 derece dönebilen ve sabitlenen ön tekerlekler Tam kapanabilen tente Ayarlanabilir sırt dayanağı Ayarlanabilen ayak koyma yeri Tek noktadan frenleme sistemi Araç katlandığında otomatik

Detaylı

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010 HUSQVARNA TAŞ-TU TUĞLA-SERAMİK-KİREMİT KESME MAKİNES NESİ 2010 SmartPump patentli pompa sistemi. Standart pompalara benzemeyen sistemi ile daha temiz su ortamı sayesinde pompanın tıkanmasını önler. Eşsiz

Detaylı

SPEED GRADER G2. Özel tür motor greyderi Üniversal olarak monte edilebilir. Hızlı montaj Yüksek kalite

SPEED GRADER G2.  Özel tür motor greyderi Üniversal olarak monte edilebilir. Hızlı montaj Yüksek kalite & SPEED GRADER G2 www.pthproducts.com Özel tür motor greyderi Üniversal olarak monte edilebilir. Hızlı montaj Yüksek kalite 2 İki boyda mükemmellik 80 HP ve üzeri çekici gücüne sahip olan Daha düşük motor

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

Agila Tavan Besleme Ünitesi Tıbbi Destek Üniteleri

Agila Tavan Besleme Ünitesi Tıbbi Destek Üniteleri Agila Tavan Besleme Ünitesi Tıbbi Destek Üniteleri Çok geniş bir yelpazede konfigürasyon ve opsiyon seçeneklerine sahip kompakt ve son derece ergonomik Dräger Agila ailesi, o çok değerli hasta bakım alanında

Detaylı

Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Bu Çocuk Güvenlik Koltuğunun Grup I (9-18kg), Grup II (15-25kg) ya da 9 ay ila 7 yaş arası çocuklar için uygun olduğunu unutmayınız. Kullanım kılavuzunu

Detaylı

EL MİKSERLERİ YENİ RESTORANLAR ZİNCİRLER - OTELLER

EL MİKSERLERİ YENİ RESTORANLAR ZİNCİRLER - OTELLER EL MİKSERLERİ YENİ RESTORANLAR ZİNCİRLER - OTELLER MİKSER FONKSİYON CMP, CMP Combi, MP, MP Combi Fonksiyonlar : aralıklı ya da devamlı ve modele bağlı olarak, kullanıcının daha rahat kullanımını saglamak

Detaylı

OTO KOLTUKLARI & BEBEK ARABALARI 2015 KOLEKSİYON

OTO KOLTUKLARI & BEBEK ARABALARI 2015 KOLEKSİYON OTO KOLTUKLARI & BEBEK ARABALARI 2015 KOLEKSİYON CBX; güvenli, çok fonksiyonlu ve tasarım harikası çocuk arabaları ve koltuklarını çok uygun fiyatlarla size sunar. Ödül kazanmış ürünlerimiz olan ile güvenlik

Detaylı

BİLGİSİ ATD. Kapali Kasali Araçlar İçin Çift Kat Taşıma Sistemleri

BİLGİSİ ATD. Kapali Kasali Araçlar İçin Çift Kat Taşıma Sistemleri BİLGİSİ ATD Kapali Kasali Araçlar İçin Çift Kat Taşıma Sistemleri ATD Kapalı Kasa Araçlar İçin Çift Katlı Taşıma Sistemi Yük emniyet sistemi Made in Germany SICHERHEIT MADE IN GERMANY 2 ATD Sistemi Yük

Detaylı

Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç.

Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç. Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç. Yeni Bosch yüksek basınçlı yıkama cihazları. Yeni Aquatak Go. Küçük, mobil ve çok güçlü. Bu yüksek basınçlı yıkama cihazı ile ileri geri itmeyi unutun. Aquatak

Detaylı

HAUTAU ATRIUM SP komfort.... büyük pencereler için büyüleyici sürme tekniği

HAUTAU ATRIUM SP komfort.... büyük pencereler için büyüleyici sürme tekniği paralel açma ve sürme HAUTAU ATRIUM SP komfort... büyük pencereler için büyüleyici sürme tekniği Kumanda edilen sürgülü makas, enerji depolama birimiyle kanadın kapalı konumuna girişini destekler. Entegre

Detaylı

Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Kudofix 9-36 kg yeni nesil oto koltuğu, ECE R44/04 standardı uyarınca I, II ve III yaş grupları için oto çocuk koltuğu olarak kullanımına izin verilmiştir.

Detaylı

İÇİNDEKİLER SAYFA - 1 SAYFA 1. GENEL 2 2. AĞIR TİP ZU-270 KARKASIN GENEL ÖZELLİKLERİ 3 3. MONTAJ KLAVUZU 4 4. GENEL TALİMATLAR 17

İÇİNDEKİLER SAYFA - 1 SAYFA 1. GENEL 2 2. AĞIR TİP ZU-270 KARKASIN GENEL ÖZELLİKLERİ 3 3. MONTAJ KLAVUZU 4 4. GENEL TALİMATLAR 17 SAYFA - 1 İÇİNDEKİLER SAYFA 1. GENEL 2 2. AĞIR TİP ZU-270 KARKASIN GENEL ÖZELLİKLERİ 3 3. MONTAJ KLAVUZU 4 4. GENEL TALİMATLAR 17 5. ŞİRKET BİLGİLERİ son sayfa SAYFA - 2 1. GENEL 1.1. AMAÇ Bu dosyada Zu-210

Detaylı

Kenar Koruma Broşürü EPS-115 EPS-115. Kenar Koruma Sistemi. v2013/12tr

Kenar Koruma Broşürü EPS-115 EPS-115. Kenar Koruma Sistemi. v2013/12tr Kenar Koruma Broşürü EPS-115 EPS-115 Kenar Koruma Sistemi v2013/12tr Akıllı güvenli Bu yeni sistem, çok uluslu lider inşaat, iskele ve kalıp firmalarının beklentisine cevap verecek nitelikte kapsamlı bir

Detaylı

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa Pres Makineleri Her zaman aynı güvenilir, sızdırmaz bağlantıyı sağlamak için işlem tamamlama kilidine sahiptir. Üstün kalite ve dayanıklılık için tasarlanmıştır - RIDGID Ömür Boyu Garanti ile desteklenir.

Detaylı

mtse Serisi Network Kabinleri

mtse Serisi Network Kabinleri mtse Serisi Network Kabinleri Teknoloji Özellikleri ve Fonksiyonları: ANSI/EIAR-310-D, DIN41491: Part1, IEC297-2, DIN41494: Dart7, GB/T3047-92, standartlarına, 19" uluslararası standartlara, metrik sistem

Detaylı

CATCRANE. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir.

CATCRANE. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir. CATCRANE Yıllarca sahip olunan tecrübeleri artık ürüne dönüştürmüş ihtiyaç sahiplerine mühendislik ve kalite adına yeni hızlı ve kalıcı çözümler sunmayı hedeflemiş genç bir firmadır. Güçlü tasarım departmanı

Detaylı

YANGINLA MÜCADELEDE ULAŞILAN EN ÜST SEVİYE QS II

YANGINLA MÜCADELEDE ULAŞILAN EN ÜST SEVİYE QS II YANGINLA MÜCADELEDE ULAŞILAN EN ÜST SEVİYE QS II SIRTLIK İtfaiyeciler ve ergonomi alanındaki uzmanlar arasındaki yakın bir işbirliği yeni Interspiro sırtlıklarının geliştirilmesindeki çalışmalarımızın

Detaylı

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım...

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Parflex paravan sistemleri; hastaneler, muayenehaneler, sağlık birimleri ve diğer bir çok kullanım alanlarında işinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış pratik bir bölme

Detaylı

Dosyalama araçları, sistemin işleyişini kolaylaştırır. Dosyalamada, geleneksel ve sanal dosyalama araçları kullanılır. Otomasyona dayalı sanal

Dosyalama araçları, sistemin işleyişini kolaylaştırır. Dosyalamada, geleneksel ve sanal dosyalama araçları kullanılır. Otomasyona dayalı sanal DOSYALAMA ARAÇLARI DOSYALAMA ARAÇLARI Dosyalama ve arşivlemede kullanılan donanım ve yardımcı araçlar; büro çalışanlarına kolaylık sağlayan, görevli kişinin işini verimli ve sağlıklı bir şeklide yapabileceği

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA

Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA Teknik sistem kataloğu Alüminyum döküm kutular GA Alüminyum döküm kutular GA 8 4 7 1 5 6 3 2 Çok dayanıklı - Son derece sağlam alüminyum döküm kutuların kullanım alanı sınır tanımaz. Elektrik, elektronik

Detaylı

Kare barkodu Tarayınız! Kolay Hızlı Ekonomi BİNA İÇİ DOĞALGAZ TESİSATLARI İÇİN ESNEK ÇÖZÜMLER. Nasıl Çalıştığını öğrenmek için:

Kare barkodu Tarayınız! Kolay Hızlı Ekonomi BİNA İÇİ DOĞALGAZ TESİSATLARI İÇİN ESNEK ÇÖZÜMLER. Nasıl Çalıştığını öğrenmek için: Kolay Hızlı k Ekonomi BİNA İÇİ DOĞALGAZ TESİSATLARI İÇİN ESNEK ÇÖZÜMLER Kare barkodu Tarayınız! AT&T Nasıl Çalıştığını öğrenmek için: ayvaz.com/karebarkod EURO-QUALIFLEX (AEQ) üyesidir. BİNA İÇİ DOĞALGAZ

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban BRT 1692 1 Haddeleme yöntemiyle yekpare altıgen çubuktan üretilmiş saplama hem kesinlik, hem de diş gücü sağlar Naylon taban yüksek yük kapasitesi, kimyasal direnç ve ısı değişikliklerinde denge sağlar

Detaylı

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma Her zaman en doğrusu Bosch Compact Serisi. Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma inanılmaz güç. Yeni, kompakt Bosch eksantrik zımpara. New Compact Generation YENİ! Yeni Compact eksantrik zımpara serisi. veya

Detaylı

Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör

Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör Hastanın yakınındaki ortam havasını nemlendirmek veya aerosol tedavisi uygulamak için Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör doğru çözümdür. Etkin bakteri iltresi Zamanlayıcı içerir

Detaylı

Hassas kesimler. için mükemmel.

Hassas kesimler. için mükemmel. Hassas kesimler için mükemmel. Sabit cihazlar PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S ve dekupaj testereleri için kesme tezgahı PLS 300 ve Bosch un fayans kesicisi PTC 1 ile hiç olmadığı kadar hassas kesmek. Daha

Detaylı

Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Kudofix 9-36 kg yeni nesil oto koltuğu, ECE R44/04 standardı uyarınca I, II ve III yaş grupları için oto çocuk koltuğu olarak kullanımına izin verilmiştir.

Detaylı

Açılır masa rayları. Ürünlere genel bakış. Açılır masa rayları. Genel bakış

Açılır masa rayları. Ürünlere genel bakış. Açılır masa rayları. Genel bakış Açılır masa rayları Ürünlere genel bakış Açılır masa rayları Genel bakış 1246 1247 Açılır masa rayı Trimanis aksesuarları Ürünlere genel bakış / Teknik karşılaştırma 1249 Technik für Möbel 1245 Açılır

Detaylı

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı.

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Metal Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Yeni FEIN avuç taşlama makineleriyle yalnızca hızlı çalışmakla kalmıyorum bunlar

Detaylı

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack 50cm'lik çalışma genişliği ve 40 litrelik tank kapasitesine sahiptir. Arkadan ittirmeli bir makinenin manevra kabiliyetine sahip ve aynı zamanda binicili tip bir makine

Detaylı

TAKIM CANTALARI. İSİNİZ İCİn üretildi. VERİMLİLİK İHTİYACLARINIZ İCİn özellestirildi

TAKIM CANTALARI. İSİNİZ İCİn üretildi. VERİMLİLİK İHTİYACLARINIZ İCİn özellestirildi www.stanley.com.tr TAKIM CANTALARI İSİNİZ İCİn üretildi VERİMLİLİK İCİn tasarlandı İHTİYACLARINIZ İCİn özellestirildi TEKERLEKLİ ÇANTA PRO SERİ FATMAX BATTAL BOY TAKIM ÇANTASI Ağır hizmet tipi tekerlekler

Detaylı

Müdürler: T. Mesut Yalçın, Frank Uwe Scholz...

Müdürler: T. Mesut Yalçın, Frank Uwe Scholz... Karayolu ve Demiryolunda Çalışabilen DeBOA Demiryolu Bakım ve Onarım Aracı TEREX 1604 Ekskavatör, Seri 168 DeBOA Demiryolu Bakım ve Onarım Aracı zemin üzerinde veya raylar üzerinde gidebilir. Bu sebeple

Detaylı

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 BC Serisi Haşbaysız Balya Makineleri BC 5060 BC 5070 Çeki okunun doğrudan aksa bağlanması ile daima güvenli çalışabilme

Detaylı

Sabit tezgahlı Fusing fırınları

Sabit tezgahlı Fusing fırınları Sabit tezgahlı Fusing fırınları GF 1425 16 C g d y m olarak² G D Y³ değer/kw Bağlantı* kg olarak GF 75 950 500 500 350 0,25 850 950 1280 3,6 1-fazlı 70 GF 75 R 950 500 500 350 0,25 850 950 1280 5,5 3-fazlı¹

Detaylı

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/75, çok sağlam bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Çeşitli hedef gruplarda çok yönlü kullanılabilir. Son derece uzun ömürlü bir yan kanal üfleyici ile sürülmektedir. Güçlü motoru nedeniyle sürekli

Detaylı

Medikal Sağlık Ürünleri Kataloğu

Medikal Sağlık Ürünleri Kataloğu Medikal Sağlık Ürünleri Kataloğu Hasta Karyolası ve Hasta Yatakları Mağaza Bilgilerimiz Adres: Muratpaşa Mah Sofular Cad No:72/A Bayrampaşa / İSTANBUL Telefon: (541) 211 03 22 - (539) 418 34 28 Telefaks:

Detaylı

10, Çayınız da artık Cafissimo dan! 95 TL BANYOLARINIZA DOĞALLIĞI. Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin.

10, Çayınız da artık Cafissimo dan! 95 TL BANYOLARINIZA DOĞALLIĞI. Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin. Çayınız da artık Cafissimo dan! Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin. 5 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda YENİ Cafissimo TEATIME 10, 95 TL 10 adet çay kapsülü Her hafta

Detaylı

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO KOMPAKT, ESNEK VE ÇOK YÖNLÜ Gelişmiş uygulama kolaylığı ve hayatı kolaylaştırma fonksiyonları ile tasarlanmış yeni MUTO Manuel Kayar Kapı Sistemi Ekstra fonksiyonlar:

Detaylı

Cengizhan KARPUZ 145148008

Cengizhan KARPUZ 145148008 Cengizhan KARPUZ 145148008 Yaşam Hattı Sistemleri Yüksekte Çalışma ; Merdiven ya da başka bir yükseltici ekipman yardımı dışında yapılamayan işler ; ayrıca yer seviyesinin altında veya üstünde kişinin

Detaylı

Kampanya 1 Mart 2012 ye kadar geçerli özel lansman fiyatları

Kampanya 1 Mart 2012 ye kadar geçerli özel lansman fiyatları Yeni Lokma Takımı Programı Akıllı Kombinasyonlar Kampanya 1 Mart 01 ye kadar geçerli özel lansman fiyatları www.cetaform.com Fiyatlar nakit ödemeye göre düzenlenmiştir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. CETA

Detaylı

Avantajlar. Her hasta için ideal oksijen konsantrasyonu

Avantajlar. Her hasta için ideal oksijen konsantrasyonu Oxymixer Oxymixer bebeklere, çocuklara ve yetişkinlere kesintisiz ve kişiye göre ayarlanmış tıbbi hava ve tıbbi oksijen karışımı verilmesini sağlar. O 2 konsantrasyonu, 3 l/dk'nın altınki hızlarda bile

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Tutamaklı kumanda panelleri yüksek ergonomileri, montaj kolaylığı ve cazip tasarımları ile öne çıkar ve stoklarımızda bulunur. Çeşitli boyutlar ve montaj

Detaylı

Fan Soğutmalı Teşhir Üniteleri

Fan Soğutmalı Teşhir Üniteleri Yeni self-servis hattı Fit Sistem, yemek servisi ile ilgili sorunlara kompakt boyutlarıyla heryerde esnek çözümler sunar. Çok amaçlıdır ve günümüz çizgilerine uygundur (kiraz kaplama ve paslanmaz çelik

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

T 15/1. Elektronik fırça aşırı yüklenme koruması. Entegre aksesuar muhafaza

T 15/1. Elektronik fırça aşırı yüklenme koruması. Entegre aksesuar muhafaza 59 db (A) ses seviyesi ile çok sessiz çalışır. Bu özellik kullanıcıların, otel koridorları, fuayeler, hastaneler, butikler gibi çalışırken sessizlik sağlanması gereken her mekan için uygundur. 1 Elektronik

Detaylı

Ri4Power ISV dağıtım panosu

Ri4Power ISV dağıtım panosu Ri4Power ISV dağıtım panosu Dikili tip dağıtım panosu Modüler pano sistemi TS 8, bkz. sayfa 75 Sistem panosu SE 8, bkz. sayfa 81 Montaj setleri, bkz. sayfa 298 Duvar tipi dağıtım panosu Temel kompakt kumanda

Detaylı

Yeni Nesil Mobil Lift Sistemleri.

Yeni Nesil Mobil Lift Sistemleri. Yeni Nesil Mobil Lift Sistemleri. Liko Viking Mobil Liftleri Enhancing Outcomes for Patients and Their Caregivers. Viking XS Viking S Viking M Viking L Viking XL Taşıma ve Kaldırmada Çözüm Ortağınız. Benzersiz

Detaylı

NOE topentegre kiriş kuşaklı çerçeveli kalıplama

NOE topentegre kiriş kuşaklı çerçeveli kalıplama BETON KALIBI NOE topentegre kiriş kuşaklı çerçeveli kalıplama NOEtop Sadece daha fazlası Çok yönlü kullanım Entegre kiriş kuşakla NOEtop sisteminden ahşap kirişli bir kalıplama meydana gelir. Sebestçe

Detaylı

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu Akülü, 60 litre tanka sahiparkadan itmeli zemin bakım ve temizlik otomatı. 1000-2500 m² alanların temizliği için idealdir. Disk ya da rulo fırça ile kullanılabilir. 28.000,00 TL (+KDV) 1 4 aküden biri

Detaylı

Ana Kucagı. Model No: AISA 0414

Ana Kucagı. Model No: AISA 0414 2014 Katalogu 02 Aisababy Ana Kucagı Model No: AISA 0414 Aisababy Ana Kucağı (0-13 kg) doğumdan itibaren 13 kg a kadar olan bebekler için kullanılan Avrupa güvenlik standartları ECE R44/04 belgesine sahip

Detaylı

IVR-B 30/15 Me. Kompakt boyutlar. Opsiyonel sürüş tekerleri hareketliliği arttırır. Ses emici. Geniş yüzeyli kartuş filtre

IVR-B 30/15 Me. Kompakt boyutlar. Opsiyonel sürüş tekerleri hareketliliği arttırır. Ses emici. Geniş yüzeyli kartuş filtre Küçük ve kuvvetli IVR-B 30/15, paslanmaz çelik gövdesi ile tezgah altı, kırıntı, talaş ve iri taneli tozların temizlenmesi için idealdir. 1 Kompakt boyutlar 3 Opsiyonel sürüş tekerleri hareketliliği arttırır

Detaylı

NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI

NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI Çift cidarlı ve arka bölümü havalandırmalı gövde, düşük dış hava sıcaklığı olan ortamlarda kullanım için geliştirilmiştir Nabertherm 3 taraflı ısıtmalı seramik

Detaylı

Birlikte daha iyiyiz. Hastalarınızı en iyi masalarda ağırlıyoruz.

Birlikte daha iyiyiz. Hastalarınızı en iyi masalarda ağırlıyoruz. Birlikte daha iyiyiz. Hastalarınızı en iyi masalarda ağırlıyoruz. AMELİYAT MASALARI ve AKSESUARLARI 01 AMELİYAT MASALARI ve AKSESUARLARI AMELİYAT MASASI Elektromekanik Hareketler Yükseklik ayarı Sırt bölümü

Detaylı

PERDE KAPAKLAR. WALL ROLL-UP COVER - Ön rulo perde kapakları. 22

PERDE KAPAKLAR. WALL ROLL-UP COVER - Ön rulo perde kapakları. 22 WALL ROLL-UP COVER - Ön rulo perde kapakları WALL ROLL-UP COVER çalışma alanı ile motor alanı arasındaki ayrılma bariyeridir, büyük ölçekli tornalar için. WALL ROLL-UP COVER özel P.E.I rulo perde kapakları

Detaylı

Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi

Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi Kimya, metal veya otomotiv endüstrileri, gemi inşa, tedarik veya bertaraf: Dräger X-plore 5500 tam yüz maskesi, sadece daha fazla solunum korumasının değil, net bir

Detaylı

TAKIM TuTuCuLAR TAKIM TuTuCuLAR

TAKIM TuTuCuLAR TAKIM TuTuCuLAR takım t u t u c u lar Ayarlanabilir kılavuz kolları ve, üst başlığı altında toplanmıştır. Kılavuz kolları ile el kılavuzları kullanılabilmektedir. Kılavuzun dörtgen şaftı kılavuz kolunun ayarlanabilir

Detaylı

Sleep well. Move better.

Sleep well. Move better. Sleep well. Move better. Sleep well. Slow Motion Yatakları Günlük hayatımız giderek yoğunlaşmakta, sorumluluklarımız artmakta, çalışma saatlerimiz eskisine oranla daha uzun olup, buna karşın daha az uyumaktayız.

Detaylı

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU 90 Ters Çevrilebilir Vibrasyonlu Kompaktörler DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU90 vibrasyonlu kompaktör, kumlu zeminlerin sıkıştırılması için uzmandır. Alt gövde dengelidir, hafiftir ve

Detaylı

Türkiye nin en geniş ve en güvenli iskele parkuru. www.liftistanbul.com. iskeleler HIZLI PRATİK GÜVENLİ KURULUM. Uluslararası sertifikalı

Türkiye nin en geniş ve en güvenli iskele parkuru. www.liftistanbul.com. iskeleler HIZLI PRATİK GÜVENLİ KURULUM. Uluslararası sertifikalı Uluslararası sertifikalı iskeleler HIZLI PRATİK GÜVENLİ KURULUM Türkiye nin en geniş ve en güvenli iskele parkuru www.liftistanbul.com ihtiyaçınız olan yükselik, genişlik, kapasite ve fiyata göre her çeşit

Detaylı

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir.

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. M5 EVOLUTION - GÜÇLÜ SUPERMIX - İDEAL İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. Turbomix özellikli sıva makinesi Kolay müdahale edilebilen su armatürü D ve R tipi

Detaylı

2.0 KERL KERL. Tutucu olarak kullanım. Sabitleme noktası olarak kullanım. Sayfa Sayfa 46

2.0 KERL KERL. Tutucu olarak kullanım. Sabitleme noktası olarak kullanım. Sayfa Sayfa 46 2.0 Sabitleme noktası olarak kullanım Sayfa 44-45 Tutucu olarak kullanım Sayfa 46 40 Sistemlerde kullanılan sabitlemeler Vidalı sabitleme noktası olarak kullanım Özel uygulamalar Sayfa 47 Sayfa 48-51 41

Detaylı

Yeni Plexo 3, ihtiyaç duyduğunuz geniş hacim

Yeni Plexo 3, ihtiyaç duyduğunuz geniş hacim Yeni Plexo 3, ihtiyaç duyduğunuz geniş hacim IP 65 NEMLİ YER KOFRALARI Kablolamada sınırlar yok: kofranın içinde geniş kablolama hacmi 2 Geniş ürün yelpazesine sahip kofralar 11 farklı boyutta kofra 2

Detaylı

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE 19 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: FERAHLIK

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

Yüksek çözünürlüklü ses

Yüksek çözünürlüklü ses Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Kablosuz Bluetooth kulaklık 40 mm sürücülü/arkası kapalı Kulak üstü Yumuşak kulak yastıkları SHB7250/00 Yüksek çözünürlüklü ses için dijital bas kuvvetlendirme

Detaylı

Spiral Yemlik. Kullanımı kolaylaştırmak için özel tasarlanmış tabak sayesinde civcivler ilk günlerinde yeme kolayca ulaşabilirler.

Spiral Yemlik. Kullanımı kolaylaştırmak için özel tasarlanmış tabak sayesinde civcivler ilk günlerinde yeme kolayca ulaşabilirler. YEMLEME SİSTEMLERİ Spiral Yemlik Anka yemlikleri ile kanatlılarda yetiştirmenin ilk gününden son güne kadar, en iyi yem dönüşüm oranlarına ulaşılır. Anka yemliklerinin tüm çeşitleri; kolay temizlenebilme,

Detaylı

YENİ. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi

YENİ. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi YENİ RollMatic sarmal kepenk sistemi Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi Cezbeden teknik Birbiriyle tam uyumlu detaylar İki panel varyasonu ile sunulan kompakt kapı tipi Montaj yüksekliği veya

Detaylı