PERONAT Perlitli Sıva Alçısı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PERONAT Perlitli Sıva Alçısı"

Transkript

1

2

3 Onpo Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş yılında Ankara Bala yolu 20.km de kurduğu alçı fabrikasında ONAT ALÇI markası ile alçı sektöründe faaliyete başlamıştır. Büyümeyi sürekli hedef haline getiren Onpo Madencilik A.Ş., 2015 yılında aynı yerleşkede kurduğu ONATPAN fabrikası ile ürün yelpazesini genişletmiştir. Onpo Madencilik A.Ş., m² lik alanda kurduğu fabrikalarında; yıllık ton toz alçı ve 15, m² alçı plaka üretim kapasitesine sahiptir. Üretim ve kalite kontrol süreçlerindeki hassasiyeti ve müşteri odaklı satış ilkeleri ile Türk alçı sektörünün önde gelen firmaları arasında bulunmaktadır. Firmamız söz konusu ilkeler doğrultusunda sektörü ve Türk ekonomisini geliştirecek yatırımlar yapmaya ve müşterilerimize en iyi hizmetleri sunmaya devam edecektir. MİSYON Onpo Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak ulusal ve uluslar arası standartlar dahilinde tüm çalışanlarımız ve iştirakçilerimiz ile birlikte güvenliği, kaliteyi ve sürekli iyileştirmeyi sağlayarak yapı malzemeleri sektöründe sağlıklı ortamları en ekonomik koşullarda sağlamak. VİZYON Sürekli gelişen teknoloji ve müşteri beklentilerini karşılayabilmek, kaliteli hizmet anlayışıyla yapı malzemeleri sektöründe alçı ve alçı bazlı malzemelerin kullanımına katkı sağlamak, ulusal ve uluslar arası alanda aranılan bir marka yaratmak. KALİTE POLİTİKASI Alçı ve alçı bazlı yapı malzemelerinde % 100 müşteri memnuniyetini hedefleyerek, sürekli gelişen teknoloji ve müşteri beklentilerine cevap verebilecek, Kalite Yönetim Sistemimizi ve Kurumsal yapımızı sürekli iyileştirerek faaliyetlerimizde yüksek verimlilik sağlamak ve müşteri odaklı hizmet sunmaktır.

4 PERONAT Perlitli Sıva Alçısı Tuğla, beton, brüt beton, gaz beton, bimsblok vb. malzemeler üzerine doğrudan uygulanabilen torbalanmış alçı bazlı hazır sıvadır. Yangına dayanıklı ses izolasyonu sağlar. TEKNİK ÖZELLİKLER ve TSE Fiziksel Form Alçı/Su Oranı Kullanma Süresi Donma Süresi Tüketim Miktari Basınç Mukavemeti Eğilme Mukavemeti Kuru Birim Ağırlığı Yangina Tepki Beyaz toz 6-6,5 Lt Suya 10 Kg dakika 150 dakika 8,5-9,0 Kg/m³ (her 1 cm kalınlıkta) 2,5 N/mm² (4x4x16 blok) 1,0 N/mm² (4x4x16 blok) Kg/m³ A1 (TS EN e Göre Standart ,2 (TiP B4)

5 UYGULAMA YAPILACAK YÜZEY ve ORTAM - Toz, yağ, boya gibi kirli malzemelerden arındırılmış olmalıdır. - Aşırı kuru, sıcak ve emiciliği fazla yüzeyler su ile nemlendirilmelidir. - Tavanların yüzeyi, sıva uygulanmasından önce pürüzlendirilmeli veya harcın yüzeye yapışmasını sağlayan bir malzeme ile astarlanmalıdır. - Uygulama esnasında ortam da hava akımı ve cereyan olmamasına dikkat edilmelidir. - Uygulama sıcaklığı +5 ile +35 C olmalıdır. UYGULAMA Karışım yapılacak kaba lt temiz su konulur üzerine 10 kg Peronat sepelenerek dökülür. Yaklaşık 2-3 dakika Alçının suyu emmesi için beklenir. Mikser veya mala ile homojen bir karışım elde edilene kadar karıştırılır. Yüzeyin düzgünlüğüne göre anolar yardımıyla uygulama kalınlığı belirlenir. Hazırlanan harç çelik mala yardımıyla yüzeye uygulanır. Harç mastarlama yapılarak düzeltilir. Mastarlamadan sonra çelik mala uygulaması ile yüzey düzeltilir. İki kat uygulama yapılacaksa 1.kat priz almadan 2.kat uygulamasına geçilmemelidir. AMBALAJ Polipropilen torba 35 kg (+- % 2) DEPOLAMA Kuru bir yerde üst üste en fazla 15 torba istiflenmeli, torbalar zeminle temas etmeyecek, nem ve yoğunlaşmadan korunacak şekilde depolanmalıdır. Üretim tarihinden itibaren 9 ay içinde kullanılmalıdır.

6 MAKONAT Makine Sıva Alçısı Tuğla, beton, brüt beton, gazbeton, bimsblok vb. malzemeler üzerine doğrudan uygulanabilen torbalanmış alçı bazlı hazır makine sıvadır. TEKNİK ÖZELLİKLER ve TSE Fiziksel Form Alçı/Su Oranı Kullanma Süresi Donma Süresi Tüketim Miktarı Basınç Mukavemeti Eğilme Mukavemeti Kuru Birim Ağırlığı Yangına Tepki Standart Beyaz toz Lt Suya 10 Kg dakika dakika 9.0-9,5 Kg/m³ (her 1 cm kalınlıkta) 2,5 N/mm² (4x4x16 blok) 1,0 N/mm² (4x4x16 blok) Kg/m³ A1 (TS EN e Göre) ,2 (TiP B4, Püskürtme ile uygulanan)

7 UYGULAMA YAPILACAK YÜZEY ve ORTAM - Toz, yağ, boya gibi kirli malzemelerden arındırılmış olmalıdır. - Aşırı kuru, sıcak ve emiciliği fazla yüzeyler su ile nemlendirilmelidir. - Tavanların yüzeyi, sıva uygulanmasından önce pürüzlendirilmeli veya harcın yüzeye yapışmasını sağlayan bir malzeme ile astarlanmalıdır. - Uygulama esnasında ortam da hava akımı ve cereyan olmamasına dikkat edilmelidir. - Uygulama sıcaklığı +5 ile +40 C olmalıdır. UYGULAMA Sıva makinesinde uygun alçı/ su ( lt su/ 10 kg makonat ) oranında hazırlanır. Harç yüzeye makine ile püskürtülür. Yüzeyin düzgünlüğüne göre anolar yardımıyla uygulama kalınlığı belirlenir. Yüzeye uygulanan sıva mastar yardımıyla düzeltilir. Yüzey sertleşmeye başladığında çelik mala ile düzeltme yapılır. Yüzey parmakla hafif bastırıldığında çökmeyecek kıvama geldiğinde trifilleme işlemi yapılır. Trifilleme işleminden sonra tekrar çelik mala ile perdahlama yapılarak yüzey boyaya hazır hale getirilir. AMBALAJ Polipropilen torba 35 kg (+- % 2) DEPOLAMA Kuru bir yerde üst üste en fazla 15 torba istiflenmeli, torbalar zeminle temas etmeyecek, nem ve yoğunlaşmadan korunacak şekilde depolanmalıdır. Üretim tarihinden itibaren 6 ay içinde kullanılmalıdır.

8 SATONAT Saten Perdah Alçısı Yüksek yapışma özelligine sahip, boya altı son kat perdah alçısıdır. Gerek PERONAT ile gerek MAKONAT ile sıvanmış alçı yüzeyleri üzerine, gerekse alçı levha yüzeyleri üzerine uygulanabilir. TEKNİK ÖZELLİKLER ve TSE Fiziksel Form Alçı/Su Oranı Kullanma Süresi Donma Süresi Tüketim Miktari Basınç Mukavemeti Eğilme Mukavemeti Kuru Birim ağirlığı Yangına Tepki Standart Beyaz toz 7 Lt Suya 10 Kg dakika dakika Kg/m3 (her 1 cm kalinlikta) 3,0 N/mm² (4x4x16 blok) 1,0 N/mm² (4x4x16 blok) Kg/m³ A1 (TS EN e Göre) TSE EN ,2 (Tip C6, ince uygulanabilir alçı)

9 UYGULAMA YAPILACAK YÜZEY ve ORTAM - Toz, yağ, boya gibi kirli malzemelerden arındırılmış olmalıdır. - Aşırı kuru, sıcak ve emiciliği fazla yüzeyler su ile nemlendirilmelidir. - Uygulama esnasında ortamda hava akımı ve cereyan olmamasına dikkat edilmelidir. - Uygulama sıcaklığı +5 ile +40 C olmalıdır. UYGULAMA Karışım yapilacak kaba lt su konulur. Üzerine Satonat Saten Perdah Alçısı sepelenerek ilave edilir. Alçının suyu emmesi için yaklaşık 2-3 dakika beklenir. El mikseri veya mala yardımıyla homojen bir karışım elde edilene kadar karıştırılır. Kullanıma hazır hale gelmiş harç çelik mala yardimiyla yüzeye uygulanır. AMBALAJ Polipropilen torba 30 kg (+- % 2) DEPOLAMA Kuru bir yerde üst üste en fazla 20 torba istiflenmeli, torbalar zeminle temas etmeyecek, nem ve yoğunlaşmadan korunacak şekilde depolanmalıdır. Üretim tarihinden itibaren 9 ay içinde kullanılmalıdır.

10 KARONAT Kartonpiyer Alçısı Kartonpiyer, göbek, nis, söve ve heykel gibi dekoratif malzemelerin yapımında kullanilan yapı alçısıdır. KARONAT gerek kartonpiyer dökümünde, gerekse kartonpiyer yapıştırmasında kullanılabilir. TEKNİK ÖZELLİKLER ve TSE Fiziksel Form Alçı/Su Oranı Kullanma Süresi Donma Süresi Basınç Mukavemeti Eğilme Mukavemeti Birim hacim Ağırlığı Beyaz toz 100gr alçı / 70 gr su 7-12 dakika dakika 8 N/mm² (7 gün sonra) 1,0 N/mm² (7 gün sonra) gr/lt Tane Boyutu 50 üzeri %16-18 *160 üzeri % 0-1,0 PH: 7-8 Yüzey Sertliği Standart 60 shore D TSE EN ,2 ( Tip C1, Lifle güçlendirilmiş, alçı elemanları için yapı alçısı)

11 UYGULAMA YAPILACAK YÜZEY ve ORTAM - Toz, yağ, boya gibi kirli malzemelerden arındırılmış olmalıdır. - Aşırı kuru, sıcak ve emiciliği fazla yüzeyler su ile nemlendirilmelidir. - Tavanların yüzeyi, sıva uygulanmasından önce pürüzlendirilmeli veya harcın yüzeye yapışmasını sağlayan bir malzeme ile astarlanmalıdır. - Uygulama esnasında ortamda hava akımı ve cereyan olmamasına dikkat edilmelidir. - Uygulama sıcakliği +5 ile +40 C olmalıdır. UYGULAMA Karışım yapılacak kaba 6,5-7 lt su konulur üzerine Karonat Kartonpiyer Alçısı serpelenerek ilave edilir. Alçının suyu emmesi için yaklaşık 2-3 dakika beklenir. El mikseri veya mala yardımıyla homojen bir karışım elde edilene kadar karıştırılır. Hazırlanan harç daha önceden yağlanıp hazır halde olan kalıba dökülür. Bir tabaka döküldükten sonra alçının üzerine elyaf veya kendir serilerek kalıbın esnekliğinin ve mukavemetinin daha yüksek olması sağlanır. Serilen elyaf veya kendir üzerine tekrar alçı dökülür. Kalıba dökülen alçı bir süre sonra ısınmaya başlayacaktır. Isınıp soğuyan alçı bir süre sonra kalıptan kendini bırakır. Kalıptan çıkarılan alçı montajdan önce bir süre oda sıcaklığında kurumaya bırakılır. AMBALAJ Polipropilen torba 30 kg (+- % 2) DEPOLAMA Kuru bir yerde üst üste en fazla 20 torba istiflenmeli, torbalar zeminle temas etmeyecek, nem ve yoğunlaşmadan korunacak şekilde depolanmalıdır. Üretim tarihinden itibaren 9 ay içinde kullanılmalıdır.

12 YAPONAT Yapıştırma Alçısı Beton, gaz beton ve tuğla gibi yüzeylere alçı levhaların yapıştırılmasını sağlayan, esnek ve dekoratif görsellik sunan yüksek yapışma dayanıklılık ve esnekliğe sahip yapıştırma alçısıdır. TEKNİK ÖZELLİKLER ve TSE Fiziksel Form Alçı/Su Oranı Kullanma Süresi Donma Süresi Tüketim Miktarı Basınç Mukavemeti Eğilme Mukavemeti Kuru Birim ağırlığı Beyaz toz 5.5 Lt Suya 10 Kg dakika dakika 5 Kg/m² (her 1 mm kalinlikta) 6,0 N/mm² (4x4x16 blok) 1,0 N/mm² (4x4x16 blok) Kg/m³ Yangına Tepki A1 (TS EN ) Standart TSE EN 14496

13 UYGULAMA YAPILACAK YÜZEY ve ORTAM - Toz, yağ, boya gibi materyallerden arındırılmış ve temiz olmalıdır. - Aşırı kuru, sıcak ve emiciliği fazla yüzeyler su ile nemlendirilmelidir. - Uygulama esnasında ortamda hava akımı olmamasına dikkat edilmelidir. - Uygulama esnasında ortam sıcaklığı +5 C ile +40 C arasında olmalıdır. UYGULAMA Karışım yapılacak kaba 5-5,5 lt temiz su konulur. Üzerine 10 Kg YAPONAT sepelenerek dökülür. Yaklaşık 2-3 dakika alçının suyu emmesi için beklenir. Karıştırıcı veya mala ile homojen bir karışım elde edilene kadar karıştırılır. Hazırlanan harç uygulanacak yüzeye yeterli aralıklarla öbekler halinde sürülür. Yapıştırma işlemi sonrasında yapıştırılan yüzeyin düzgünlüğü kontrol edilmelidir. AMBALAJ Polipropilen torba 30 kg (+- % 2) DEPOLAMA Kuru bir yerde üst üste en fazla 20 torba istiflenmeli, torbalar zeminle temas etmeyecek, nem ve yoğunlaşmadan korunacak şekilde depolanmalıdır. Üretim tarihinden itibaren 9 ay içinde kullanılmalıdır.

14 DERZONAT Derz Dolgu Alçısı Yüksek mukavemet ve esnekliğe sahiptir. Alçı levhaların ek yerlerini doldurulmasında etkili, esnek ve dekoratif dolgu malzemesidir. TEKNİK ÖZELLİKLER ve TSE Fiziksel Form Alçı/Su Oranı Kullanma Süresi Donma Süresi Tüketim Miktarı Basınç Mukavemeti Eğilme Mukavemeti Kuru Birim ağırlığı Beyaz toz Lt Suya 10 Kg dakika dakika Kg/m³ (her 1 cm kalınlıkta) 4,0 N/mm² (4x4x16 blok) 1,0 N/mm² (4x4x16 blok) Kg/m³ Yangına Tepki A1 (TS EN ) Standart TSE EN 13963

15 UYGULAMA YAPILACAK YÜZEY ve ORTAM - DERZONAT kullanılmadan önce alçı plaka üzerinde ki tesisat işlemleri bitirilmelidir. - Uygulama işin ortam sıcaklığı +5 C ile +40 C arasında olmalıdır. - Uygulama esnasında ortam da hava akımı ve cereyan olmamasına dikkat edilmelidir. UYGULAMA Karışım yapılacak kaba 5,5-6 lt temiz su konulur. Üzerine 10 kg DERZONAT serpelenerek dökülür. Yaklaşık 2-3 dakika alçının suyu emmesi için beklenir. Karıştırıcı veya mala ile homojen bir karışım elde edilene kadar karıştırılır. Kendinden yapışkanlı derz bandı kullanılıyor ise; bandın yapıştırılmasından sonra ilk kat uygulama yapılır, kendinden yapışkanlı derz bandı kullanılmıyor ise; derzlerin aralarını dolduracak biçimde ilk kat DERZONAT uygulaması yapılır ve üzerine derz bandı çekilerek 2. kat uygulaması yapılır. DERZONAT ın kurumasından sonra; gerekli ise düzeltme işlemi yapılır. AMBALAJ Polipropilen torba 30 kg (+- % 2) DEPOLAMA Kuru bir yerde üst üste en fazla 20 torba istiflenmeli, torbalar zeminle temas etmeyecek, nem ve yoğunlaşmadan korunacak şekilde depolanmalıdır. Üretim tarihinden itibaren 9 ay içinde kullanılmalıdır.

16 BEYAZ (Fildişi) - STANDART ALÇI PLAKA ONATPAN 6 mm ONATPAN 8 mm ONATPAN 9,5 mm ONATPAN 12,5 mm ONATPAN 15 mm ONATPAN 18 mm Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket 6 mm 8 mm 9,5 mm 12,5 mm 15 mm 18 mm ORTALAMA AĞIRLIK 5,75 kg/m² 6,75 kg/m² 7,50 kg/m² 9,00 kg/m² 11,50 kg/m² 14,00 kg/m² EĞİLMEDE KIRILMADA - KAĞIT LİFLERİNE DİK 260N 350N 400N 550N 650N 780N EĞİLMEDE KIRILMADA - KAĞIT LİFLERİNE PARALEL 100N 135N 160N 210N 250N 300N KENAR TİPİ İNCELTİLMİŞ KENAR (PAHLI) - KARE KENAR (PAHSIZ) ISI İLETKENLİK DEĞERİ 0,24 W/Mk SU BUHARI GEÇİŞİNE DİRENÇ KATSAYISI 10 YANGINA TEPKİ A2 -s1 (TSE EN 520 ANNEX B) REFERANS STANDART TS EN 520 A1

17 ONATPAN, doğal alçı taşı ve ileri teknoloji kullanılarak, çift taraflı özel kağıtla kaplanmış, esnek, hafif, işlenebilirlik özellikleri geliştirilmiş alçı plaka ürünüdür. ONATPAN Beyaz BÖLME DUVAR, giydirme duvar ve asma tavan imalatlarında kullanılanılabilmektedir. ONATPAN, esneklik özelliğinden dolayı her türlü şekil alabilme yeteneğine sahiptir. Kolay ve hızlı bir şekilde uygulama olanağı sağlar. İnşaat dekorasyon işlerinde kullanılarak estetik ve doğal görünüm sunar. Suya dayanım özelliğinden dolayı su geçişine engel olarak, su sızıntısı gibi olumsuz koşullara karşı avantaj sağlar.konforlu ortam sağlar. ONATPAN; metal veya ahşap iskelet üzerine vida ile uygulanır, mevcut durumdaki duvar üzerine ise YAPONAT yapıştırma alçısı ile uygulanır. İnceltilmiş uzun kenarları sayesinde, birleşim bölgelerinde DERZONAT derz dolgu alçısı kullanılarak pürüzsüz ve düzgün yüzey elde edilir. ONATPAN Beyazının depolama koşullarında zarar görmemesi için temiz ve düz bir zeminde, zeminle temas etmeyecek şekilde, su ve nemden korunacak ortamlarda depolanmalıdır.

18 KIRMIZI - YANGINA DAYANIKLI ALÇI PLAKA ONATPAN 9,5 mm ONATPAN 12,5 mm ONATPAN 15 mm ONATPAN 18 mm Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket 9,5 mm 12,5 mm 15 mm 18 mm ORTALAMA AĞIRLIK 8,50 kg/m² 10,00 kg/m² 12,50 kg/m² 15,00 kg/m² EĞİLMEDE KIRILMADA - KAĞIT LİFLERİNE DİK 400N 600N 650N 775N EĞİLMEDE KIRILMADA - KAĞIT LİFLERİNE PARALEL 160N 220N 250N 302N KENAR TİPİ İNCELTİLMİŞ KENAR (PAHLI) - KARE KENAR (PAHSIZ) ISI İLETKENLİK DEĞERİ 0,24 W/Mk ÇEKİRDEK DAYANIMI 15 dk. SU BUHARI GEÇİŞİNE DİRENÇ KATSAYISI 10 YANGINA TEPKİ A2 -s1 (TSE EN 520 ANNEX B) REFERANS STANDART TS EN 520 A1

19 ONATPAN, doğal alçı taşı ve ileri teknoloji kullanılarak, çift taraflı özel kağıtla kaplanmış, yangına dayanım özellikleri arttırılmış alçı plakadır. ONATPAN Kırmızı, yangına dayanım istenen, BÖLME DUVAR, giydirme duvar ve asma tavan imalatlarında kullanılanılabilmektedir. ONATPAN Kırmızı, yangına karşı yüksek dayanım istenen alanlar için özel olarak geliştirilmiştir. Kolay ve hızlı bir şekilde uygulama olanağı sağlar. İnşaat dekorasyon işlerinde kullanılarak estetik ve doğal görünüm sunar. Yanmaz ve Tutuşmama özelliklerinden dolayı her türlü sarsıntıda, patlama, yıkılma ve yangın gibi olumsuz koşullara karşı avantaj sağlar. ONATPAN; metal veya ahşap iskelet üzerine vida ile uygulanır, mevcut durumdaki duvar üzerine ise YAPONAT yapıştırma alçısı ile uygulanır. İnceltilmiş uzun kenarları sayesinde, birleşim bölgelerinde DERZONAT derz dolgu alçısı kullanılarak pürüzsüz ve düzgün yüzey elde edilir. ONATPAN Kırmızı, depolama koşullarında zarar görmemesi için temiz ve düz bir zeminde, zeminle temas etmeyecek şekilde, su ve nemden korunacak ortamlarda depolanmalıdır.

20 YEŞİL - SUYA DAYANIKLI ALÇI PLAKA ONATPAN 9,5 mm ONATPAN 12,5 mm ONATPAN 15 mm ONATPAN 18 mm Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket Adet/Paket 9,5 mm 12,5 mm 15 mm 18 mm ORTALAMA AĞIRLIK 8,00 kg/m² 9,50 kg/m² 12,00 kg/m² 14,50 kg/m² EĞİLMEDE KIRILMADA - KAĞIT LİFLERİNE DİK 400N 600N 650N 775N EĞİLMEDE KIRILMADA - KAĞIT LİFLERİNE PARALEL 160N 220N 250N 302N KENAR TİPİ İNCELTİLMİŞ KENAR (PAHLI) - KARE KENAR (PAHSIZ) ISI İLETKENLİK DEĞERİ 0,24 W/Mk SU EMME % 10 SU BUHARI GEÇİŞİNE DİRENÇ KATSAYISI 10 YANGINA TEPKİ A2 -s1 (TSE EN 520 ANNEX B) REFERANS STANDART TS EN 520 A1

21 ONATPAN, doğal alçı taşı ve ileri teknoloji kullanılarak, çift taraflı özel kağıtla kaplanmış,suya dayanım özellikleri arttırılmış alçı plakadır. ONATPAN Yeşil, suya dayanım istenen, banyo,mutfak,tuvalet gibi alanlarda,bölme DUVAR, giydirme duvar ve asma tavan imalatlarında kullanılanılabilmektedir. ONATPAN Yeşil,su ve nemli ortamlarda, suya dayanım istenen alanlar için,su itici kimyasallar ilave edilerek özel olarak geliştirilmiştir. Kolay ve hızlı bir şekilde uygulama olanağı sağlar. İnşaat dekorasyon işlerinde kullanılarak estetik ve doğal görünüm sunar. Esneklik ve hafiflik özelliklerinden dolayı her türlü sarsıntıda, patlama ve yıkılma gibi olumsuz koşullara karşı avantaj sağlar. ONATPAN; metal veya ahşap iskelet üzerine vida ile uygulanır, mevcut durumdaki duvar üzerine ise YAPONAT yapıştırma alçısı ile uygulanır. İnceltilmiş uzun kenarları sayesinde, birleşim bölgelerinde DERZONAT derz dolgu alçısı kullanılarak pürüzsüz ve düzgün yüzey elde edilir. ONATPAN Yeşil, depolama koşullarında zarar görmemesi için temiz ve düz bir zeminde, zeminle temas etmeyecek şekilde, su ve nemden korunacak ortamlarda depolanmalıdır.

22 BEYAZ (Fildişi) - STANDART ALÇI PLAKA KIRMIZI - YANGINA DAYANIKLI ALÇI PLAKA YEŞİL - SUYA DAYANIKLI ALÇI PLAKA

23

24

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.!

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.! ÜRÜN TANIMI; Granülometrik karbonat tozu, portlant çimentosu ve çeşitli polimer katkılar ( yapışma, esneklik, suya karşı direnç ve aşırı soğuk ve sıcağa dayanmı arttıran ) birleşiminden oluşan, seramik,

Detaylı

Kuru Yapı Sistemleri 02/2016. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Toz Alçı Ürünleri

Kuru Yapı Sistemleri 02/2016. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Toz Alçı Ürünleri Kuru Yapı Sistemleri 02/2016 Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Toz Alçı Ürünleri İçindekiler İzogips...4 Jetgips Ultra...4 Jetgips Ultra40...5 Jetgips Base...5 Jetgips Fire...6 Satengips...6

Detaylı

KARTEK GENEL TANIM TANIM KULLANIM ALANI ANA ÖZELLİKLER. Kartonpiyer Alçısı. İç Mekanlarda

KARTEK GENEL TANIM TANIM KULLANIM ALANI ANA ÖZELLİKLER. Kartonpiyer Alçısı. İç Mekanlarda KARTEK Kartonpiyer Alçısı GENEL TANIM TANIM Kartonpiyer, göbek, aplik ve heykel gibi dekoratif malzemelerin yapımında kullanılan yapı alçısıdır. KULLANIM ALANI İç Mekanlarda n Konutlar n Ofis ve yönetim

Detaylı

ALÇITEK Makine Sıva Alçısı

ALÇITEK Makine Sıva Alçısı ALÇITEK Makine Sıva Alçısı GENEL TANIM TANIM Tuğla, beton, brüt beton, gazbeton, bimsblok vb. malzemeler üzerine doğrudan uygulanabilen torbalanmış alçı bazlı hazır sıvadır. ANA ÖZELLİKLER KULLANIM ALANI

Detaylı

Tavan. 4 Kenarı Pahlı COREX

Tavan. 4 Kenarı Pahlı COREX Tavan 4 Kenarı Pahlı COREX Tavan 4 Kenarı Pahlı COREX Teknik Özellikler Asma Tavan Uygulamaları Bölme Duvar Uygulamaları Derz Dolgu İşlemi Teknik Özellikler 2 3 6 6 7 4 Kenarı Pahlı COREX İzsiz birleşim

Detaylı

SATENTEK GENEL TANIM TANIM KULLANIM ALANI ANA ÖZELLİKLER. Saten Perdah Alçısı. İç Mekanlarda

SATENTEK GENEL TANIM TANIM KULLANIM ALANI ANA ÖZELLİKLER. Saten Perdah Alçısı. İç Mekanlarda GENEL TANIM TANIM Yüksek yapışma özelliğine sahip, boya altı son kat perdah alçısıdır. KULLANIM ALANI İç Mekanlarda n Konutlar n Ofis ve yönetim binaları n İş ve alışveriş merkezleri n Oteller n Hastaneler

Detaylı

TEKNİK BİLGİ FÖYÜ. -Tüm yapılarda, mantolama işlemlerinde polistren levhaları (XPS, EPS) yapıştırmada kullanılır.

TEKNİK BİLGİ FÖYÜ. -Tüm yapılarda, mantolama işlemlerinde polistren levhaları (XPS, EPS) yapıştırmada kullanılır. ISI YALITIM LEVHA YAPIŞTIRICISI/3333 Tanımı Isı yalıtım levhaları için, çimento esaslı yapıştırma harcı Uygulama alanı -Tüm yapılarda, mantolama işlemlerinde polistren levhaları (XPS, EPS) yapıştırmada

Detaylı

SIVATEK Perlitli Sıva Alçısı

SIVATEK Perlitli Sıva Alçısı SIVATEK Perlitli Sıva Alçısı GENEL TANIM TANIM Tuğla, beton, brüt beton, gazbeton, bimsblok vb malzemeler üzerine doğrudan uygulanabilen torbalanmış alçı bazlı hazır sıvadır ANA ÖZELLİKLER KULLANIM ALANI

Detaylı

Saten Perdah Alçısı SATENTEK

Saten Perdah Alçısı SATENTEK Saten Perdah Alçısı SATENTEK Genel Tanım Yüksek yapışma özelliğine sahip, boya altı son kat perdah alçısıdır. Ana Özellikler Her türlü duvar ve COREX yüzeyinin boyaya hazır hale getirilmesinde kullanılır.

Detaylı

ALÇI LEVHA YAPIŞTIRMA

ALÇI LEVHA YAPIŞTIRMA ALÇI LEVHA YAPIŞTIRMA alçı levha ile Mevcut duvar yüzeyine, COREX in ADERTEK yapıştırma alçısı kullanılarak yapıştırılmasıyla oluşturulan Giydirme Duvar GDY ANA ÖZELLİKLER Mevcut yapı duvarlarının, son

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 02/2016 İçindekiler Aquapanel Dış Cephe Plakası... 2 Aquapanel İç Cephe Plakası... 2 Aquapanel Tavan Plakası SkyLite... 3 Aquapanel Universal... 3 Aquapanel

Detaylı

2 3 BELGELERİMİZ ART ART SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt 8 ART SARFİYAT m 2 /kg 7-11 AMBALAJ 10-20

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle Nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

EKOKAT -DS 201- YALITIMLI DEKORATİF SIVA

EKOKAT -DS 201- YALITIMLI DEKORATİF SIVA EKOKAT -DS 201- YALITIMLI DEKORATİF SIVA 1 EKOKAT DS 201 YALITIMLI DEKORATİF ÜRÜN TANIMI : EKOKAT - DS 201 Yalıtımlı Dekoratif Sıva, perlit esaslı son kat dış cephe yalıtım sıvasıdır. KULLANIM ALANLARI

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle Nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

KOMPOZİT LEVHA YAPIŞTIRMA

KOMPOZİT LEVHA YAPIŞTIRMA KOMPOZİT LEVHA YAPIŞTIRMA Yalıtımlı kompozit levhalar ile Mevcut duvar yüzeyine, Yalıtımlı Kompozit Levhaların ADERTEK yapıştırma alçısı kullanılarak yapıştırılmasıyla oluşturulan Giydirme Duvar GDY-KL

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 10/2015

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 10/2015 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 10/2015 Aquapanel Matkap Uçlu Vida Aquapanel İç ve Dış Cephe Plakalarının 0,8-2,00 mm arası sac kalınlığında metal konstrüksiyonlara tespit edilmesinde kullanılan

Detaylı

ADERTEK GENEL TANIM. KULLANIM ALANI İç Mekanlarda ANA ÖZELLİKLER. Yapıştırma Alçısı. n Konutlar. n Ofis ve yönetim binaları

ADERTEK GENEL TANIM. KULLANIM ALANI İç Mekanlarda ANA ÖZELLİKLER. Yapıştırma Alçısı. n Konutlar. n Ofis ve yönetim binaları ADERTEK Yapıştırma Alçısı GENEL TANIM TANIM ALLEV alçı levha, EPS (genleştirilmiş polistren), XPS (haddelenmiş polistren), mineral yünler (camyünü, taşyünü) ve yalıtımlı kompozit levhaları; tuğla, beton,

Detaylı

İNŞAAT DEMİRİ. Anma çapı KANGAL DEMİR. Anma çapı HASIR ÇELİK NO. 1 R106 500 215 4.5 4.5 15 25 14.73 1.37 2 R131 500 215 5 5 15 25 18.19 1.

İNŞAAT DEMİRİ. Anma çapı KANGAL DEMİR. Anma çapı HASIR ÇELİK NO. 1 R106 500 215 4.5 4.5 15 25 14.73 1.37 2 R131 500 215 5 5 15 25 18.19 1. www.akindemir.com İNŞAAT DEMİRİ 8-32 mm. arası inşaat demirleri Anma çapı (D) (mm) TS BS ASTM AFNOR ELOT DIN Çevre Uzunluğu (U) (mm) Kesit Alanı (F) (mm2) Anma Kütlesi (G) (Kg/m) 8 25,10 50,2 0,395 10

Detaylı

W118 Bölme Duvar. W118 WK2 _ Her iki yüzünde çift kat Diamant ve tek kat 0,5mm sac levha

W118 Bölme Duvar. W118 WK2 _ Her iki yüzünde çift kat Diamant ve tek kat 0,5mm sac levha W118 Bölme Duvar W118 WK2 _ Her iki yüzünde çift kat Diamant ve tek kat 0,5 sac levha W118 WK3 _ Her iki yüzünde üç kat Diamant ve çift kat 0,5 sac levha Tek dikmeli 5075/100 duvar Duvar C veya M Profili

Detaylı

Teknik Bilgi Föyü. Baumit MVR Uni. Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası. Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı.

Teknik Bilgi Föyü. Baumit MVR Uni. Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası. Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı. Baumit MVR Uni Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı. Bileşimi Kalsiyum hidrat, beyaz çimento, kum, katkı maddeleri. Kullanım Alanları Yaygın

Detaylı

Yapıştırma Alçısı ADERTEK

Yapıştırma Alçısı ADERTEK Yapıştırma Alçısı ADERTEK Genel Tanım COREX, EPS (genleştirilmiş polistren), XPS (haddelenmiş polistren), mineral yünler (camyünü, taşyünü) ve yalıtımlı kompozit levhaları; tuğla, beton, brüt beton, gazbeton,

Detaylı

İÇ MEKAN SİSTEMLERİ GD 10. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri

İÇ MEKAN SİSTEMLERİ GD 10. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ GD 0 Aypan Giydirme Duvar Sistemleri Aypan Bölme Duvar Sistemleri Aypan Şaft Duvarı Sistemleri Aypan Asma Tavan Sistemleri GD Giydirme Duvar 0 Yapıştırma Yapıştırma Öbeği Mevcut Duvar

Detaylı

İTİCİLİK ÖZELLİĞİNE SAHİP MALZEME

İTİCİLİK ÖZELLİĞİNE SAHİP MALZEME THERMOMEX ISI,SES YALITIMI ile SU İTİCİLİK ÖZELLİĞİNE SAHİP MALZEME TEMEL ÖZELLİKLER TANIM Yapısında bulunan özel hafif agregalar ve polimerler sayesinde her koşulda kolayca hazırlanıp rahatlıkla uygulanabilen

Detaylı

Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten...

Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten... Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten... Su geçirmez Isı geçirmez Ses geçirmez Yanmaz İNDEKS SERAMONT 4 SERAMONT BİNA MANTOLAMA ISI-SES-SU YALITIM HARCI 6 SERAMONT U-BİNA MANTOLAMA

Detaylı

DERZTEK. Derz Dolgu Alçısı

DERZTEK. Derz Dolgu Alçısı DERZTEK Derz Dolgu Alçısı Genel Tanım COREX ek yerlerinde, derz bandıyla birlikte kullanılan dolgu alçısıdır. Ana Özellikler Kullanıcıya sürüm kolaylığı sağlar. Bünyesinde bulunan özel katkı maddeleri

Detaylı

W 611 - W624 - W631 Alçıpan Kuru Sıva

W 611 - W624 - W631 Alçıpan Kuru Sıva W 611 - W624 - W631 Alçıpan Kuru Sıva W624 Kuru Sıva (Alçıpan + Taşyünü) W631 Kuru Sıva (Alçıpan + Polistren) W611 Sisteminde Alçıpan, Knauf Yapıgips yapıştırma alçısı ile duvara yapıştırılır. Aynı yöntem

Detaylı

EKOKAT -DS 101- YALITIMLI DOLGU SIVASI

EKOKAT -DS 101- YALITIMLI DOLGU SIVASI EKOKAT -DS 101- YALITIMLI DOLGU SIVASI 1 EKOKAT DS 101 YALITIMLI DOLGU ÜRÜN TANIMI : EKOKAT - DS 101 Yalıtımlı Dolgu Sıvası, perlit esaslı dış cephe yalıtım sıvasıdır. KULLANIM ALANLARI : Yapıların dış

Detaylı

W116 Bölme Duvar. Islak hacimlerde sıhhı tesisatların kolaylıkla yerleştirilmesi için kullanılan tesisat duvarıdır.

W116 Bölme Duvar. Islak hacimlerde sıhhı tesisatların kolaylıkla yerleştirilmesi için kullanılan tesisat duvarıdır. W116 Bölme Duvar W116 Knauf Tesisat Duvarı Sistemleri, taşıyıcı olmayan bölme duvarlarda güvenirliği, hızlı ve ekonomik olması sebebiyle tercih edilir, içinden su borusu, gider tesisatı geçen bölme duvar

Detaylı

Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık...

Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık... Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık... Isı Yangın Ses Su Yalıtımı Yalıtımı Yalıtımı Yalıtımı İnşaat yapı sektörüne, yeni bir soluk ve yeni nesil bir anlayışıyla, duvar yapı elemanları üretimi ile hizmet vermekteyiz.

Detaylı

W112 Bölme Duvar. DC Profili Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Alçıpan Kaplama

W112 Bölme Duvar. DC Profili Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Alçıpan Kaplama W112 Bölme Duvar DC Profili Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Alçıpan Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde edilir. Taban DU

Detaylı

Çift İskeletli Dış Cephe Sistemi. Çok katlı binalarda performansı yüksek, pratik çözümler sunar. Düşük Karbon Salımı 13

Çift İskeletli Dış Cephe Sistemi. Çok katlı binalarda performansı yüksek, pratik çözümler sunar. Düşük Karbon Salımı 13 Çift İskeletli Dış Cephe Sistemi Çok katlı binalarda performansı yüksek, pratik çözümler sunar. Düşük Karbon Salımı 13 Çift İskeletli Dış Cephe Sistemi sistemi, betonarme ve çelik yapılarda, Tek iskeletli

Detaylı

KONU : Gazbeton Duvar Yüzeyine Sıva Uygulama Şartnamesi SAYFA : 5

KONU : Gazbeton Duvar Yüzeyine Sıva Uygulama Şartnamesi SAYFA : 5 KONU : Gazbeton Duvar Yüzeyine Sıva Uygulama Şartnamesi SAYFA : 5 1. Kapsam Gazbeton blok ile örülen duvarların yüzeyine sıva uygulama kurallarına ilişkin esasları kapsar. 2. Tanım Harç: Bileşenler: Kum:

Detaylı

SIVALAR. www.doganeralci.com.tr

SIVALAR. www.doganeralci.com.tr SIVALAR www.doganeralci.com.tr ELYAFLI ISI YALITIM LEVHA SIVASI Ürün Tanımı Binaların içten ve dıştan ısı yalıtımına, her türlü ısı yalıtım levhasını (Taşyünü, EPS, XPS vb.) üzerine uygulanan çimento esaslı

Detaylı

W152 Diamant Bölme Duvar

W152 Diamant Bölme Duvar W152 Diamant Bölme Duvar DC Profili Duvar C Profiller, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Diamant Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde edilir.

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

Smart Building Technology

Smart Building Technology Smart Building Technology Sayın Müşterilerimiz Tüm işlerinizde başarılarınızın devamını temenni eder, hayırlı günler dileriz. SBT.İZO Yönetimi SBT.İZO % 100 doğal alcı ve insan sağlığına zarar vermeyen

Detaylı

W345 Vidipan Ses Duvarı

W345 Vidipan Ses Duvarı W345 Vidipan Ses Duvarı Çift dikmeli 75/100 mm duvar M Profili ve her iki tarafta 12,5mm kalınlığında üç kat Vidipan kullanılarak oluşturulan, içinde Profil genişliğine göre 40mm kalınlığında üç kat yalıtım

Detaylı

Baumit MPA 35 L. Perlitli Makine Sıvası

Baumit MPA 35 L. Perlitli Makine Sıvası Baumit MPA 35 L Perlitli Makine Sıvası Ürün Đç ve dış cephelerde kullanılabilen, makine ile ve elle uygulanabilen, fabrikada karıştırılmış hazır kuru çimento bağlayıcılı bir sıvadır. Özellikle gazbeton

Detaylı

EKOKAT -IS 101- YALITIMLI İÇ SIVA

EKOKAT -IS 101- YALITIMLI İÇ SIVA EKOKAT -IS 101- YALITIMLI İÇ SIVA 1 EKOKAT IS 101 YALITIMLI İÇ SIVA ÜRÜN TANIMI : EKOKAT - IS 101 Yalıtımlı İç Sıva, perlit esaslı iç cephe yalıtım sıvasıdır. KULLANIM ALANLARI : Yalıtımın dış cepheden

Detaylı

Baumit MPI 25. Makine Sıvası. Ürün Đç mekanlarda kullanılan, fabrika karışımı kireç/çimento esaslı kuru hazır makine sıvasıdır.

Baumit MPI 25. Makine Sıvası. Ürün Đç mekanlarda kullanılan, fabrika karışımı kireç/çimento esaslı kuru hazır makine sıvasıdır. Baumit MPI 25 Makine Sıvası Ürün Đç mekanlarda kullanılan, fabrika karışımı kireç/çimento esaslı kuru hazır makine sıvasıdır. Bileşimi Kalsiyum hidrat, çimento, sıva kumu, perlit, katkı maddeleri. Özellikler

Detaylı

Baumit PRIMO 1. Kalın Dokulu Makine Sıvası

Baumit PRIMO 1. Kalın Dokulu Makine Sıvası Baumit PRIMO 1 Kalın Dokulu Makine Sıvası Ürün Đç ve dış mekanlarda kullanılan, fabrika karışımı çimento esaslı kuru hazır makine sıvasıdır. Đç mekanlarda son kat olarak kullanılabilir. Dış mekanlarda

Detaylı

HAKKIMIZDA 1950 li yıllardan günümüze taş ocakçılığı, endüstriyel ham maddeler, mermer ve madencilik sektörlerine ömrünü adamış bir duayen olarak kabul edilen babamız, Genel Müdürümüz Mustafa İnkaya nın

Detaylı

K131 Safeboard Bölme Duvar

K131 Safeboard Bölme Duvar K131 Bölme Duvar DC Profili Duvar C Profiller, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Taban DU Profili Duvar U Profili arka yüzüne yapıştırılarak tabana monte edilir. Alçıpan Kaplama Derz ve Dolgu

Detaylı

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama Baumit SilikatTop (SilikatPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, mineral esaslı, silikat ince son kat dekoratif kaplamadır. Dış ve iç cepheler için, Tane veya Çizgi dokuya sahip sıva dokulu

Detaylı

İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ

İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ Herkese Kazandırır BEYAZ COREX, iç mekanlarda bölme duvar, giydirme duvar ve asma tavan yapımında kullanılan standart alçı levhadır. Ürün Kodu Uzunluk Ağırlık Ambalaj Ankara

Detaylı

TEKNOFAY EX. Bayındırlık Poz No: / /4. Seramik, Granit ve Bims Panel Yapıştırma Harcı. Ürün Tanımı:

TEKNOFAY EX. Bayındırlık Poz No: / /4. Seramik, Granit ve Bims Panel Yapıştırma Harcı. Ürün Tanımı: TEKNOFAY EX Bayındırlık Poz No: 04.013/1-04.013/4 Seramik, Granit ve Bims Panel Yapıştırma Harcı Ürün Tanımı: Yüksek elastikiyet ve yapışma gücüne sahip C2TE sınıfı porselen, seramik, granit seramik, cotto,

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

Kuru Yapı Sistemleri 02/2016. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Macun ve Astarlar

Kuru Yapı Sistemleri 02/2016. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Macun ve Astarlar Kuru Yapı Sistemleri 02/2016 Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Macun ve Astarlar İçindekiler Readygips...4 Akustik Macun...4 Safeboard Derz Dolgusu...5 Spezialgrund...6 Tiefengrund...6

Detaylı

K219 Askı Sisteminden Bağımsız Fireboard Tavan

K219 Askı Sisteminden Bağımsız Fireboard Tavan K219 Askı Sisteminden Bağımsız Fireboard Tavan K219 askı sisteminden bağımsız Fireboard tavan sistemleri, tesisatın yoğun olarak uygulandığı tavanlarda, herhangi bir askı sistemi kullanmadan; konstrüksiyonun

Detaylı

Yapıştırıcılar Yüzey Hazırlık Malzemeleri

Yapıştırıcılar Yüzey Hazırlık Malzemeleri Kalekim Yüzey Hazırlık Malzemeleri 73 Yapıştırıcılar Yüzey Hazırlık Malzemeleri TamirArt 5-30 Mastar 10 Kalekim Astar Kalekim Dolgulu Astar İzoLine Astar 74 Kalekim Yüzey Hazırlık Malzemeleri 4001 TamirArt

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi KALSİYUM SİLİKAT Yüksek mukavemetli,

Detaylı

İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ

İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ Herkese Kazandırır BEYAZ COREX, iç mekanlarda bölme duvar, giydirme duvar ve asma tavan yapımında kullanılan standart alçı levhadır. Uzunluk Ağırlık Ambalaj Ankara Gebze

Detaylı

Yalıtım Çözümleri. inovatif yapı çözümleri

Yalıtım Çözümleri. inovatif yapı çözümleri Yalıtım Çözümleri inovatif yapı çözümleri Bodrum, Temel ve Perde Yal t m 13 Hızlı sertleşen, lifli, 3 mm ile 50 mm arasında uygulanabilen su yalıtım sıvası Yasal onay belgeli Özellikler INTRASIT RZ1 55HSP

Detaylı

1 TP 12 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aysist Bölme Duvar Sistemleri. Aysist Giydirme Duvar Sistemleri. Aysist Şaft Duvarı Sistemleri

1 TP 12 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aysist Bölme Duvar Sistemleri. Aysist Giydirme Duvar Sistemleri. Aysist Şaft Duvarı Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ TP Aysist Bölme Duvar Sistemleri Aysist Giydirme Duvar Sistemleri Aysist Şaft Duvarı Sistemleri Aysist Asma Tavan Sistemleri Tek İskelet TP Tek Profil Tek Kat Aypan Çift Kat Aypan Ses

Detaylı

EKOKAT -SP 201- YALITIMLI TERAS ŞAPI

EKOKAT -SP 201- YALITIMLI TERAS ŞAPI EKOKAT -SP 201- YALITIMLI TERAS ŞAPI 1 EKOKAT SP 201 YALITIMLI TERAS ŞAPI ÜRÜN TANIMI : EKOKAT - SP 201 Yalıtımlı Teras Şapı, perlit esaslı, ısı ve ses yalıtımı sağlayan, yanmaz, hafif teras şapıdır. KULLANIM

Detaylı

Baumit Vorspritzer. Ön Serpme. Ürün Doğrudan elle veya sıva makinesi ile uygulanabilen fabrika karışımı hazır kuru harç.

Baumit Vorspritzer. Ön Serpme. Ürün Doğrudan elle veya sıva makinesi ile uygulanabilen fabrika karışımı hazır kuru harç. Baumit Vorspritzer Ön Serpme Ürün Doğrudan elle veya sıva makinesi ile uygulanabilen fabrika karışımı hazır kuru harç. Bileşimi Çimento, sıva kumu, katkı maddeleri Özellikler Uygulandığı yüzeyin tutucu

Detaylı

GD 30 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri

GD 30 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ GD 0 Aypan Giydirme Duvar Sistemleri Aypan Bölme Duvar Sistemleri Aypan Şaft Duvarı Sistemleri Aypan Asma Tavan Sistemleri GD Giydirme Duvar 0 TC-TU U Profili (TU) Ses Yalıtım Bandı

Detaylı

Ceket Omega Dış Cephe Sistemi. Emsalden kazandırır. Düşük Karbon Salımı 25

Ceket Omega Dış Cephe Sistemi. Emsalden kazandırır. Düşük Karbon Salımı 25 Ceket Omega Dış Cephe Sistemi Emsalden kazandırır. Düşük Karbon Salımı 25 Ceket Omega Dış Cephe Sistemi Ceket Omega dış cephe sistemi, nitelikli yalıtıma sahip dış duvar tasarımlarında kullanılan dış cephe

Detaylı

Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür.

Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür. Fibercement nedir? Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş, düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır. Selüloz

Detaylı

W361 Vidipan Bölme Duvar

W361 Vidipan Bölme Duvar W361 Vidipan Bölme Duvar DC Profili Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Vidipan Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde edilir. Taban

Detaylı

TEK İSKELETLİ - ÇİFT KAT ALÇI LEVHA İK 12,5 mm

TEK İSKELETLİ - ÇİFT KAT ALÇI LEVHA İK 12,5 mm TEK İSKELETLİ - ÇİFT KAT ALÇI LEVHA İK 12,5 mm İK 12,5 ve alçı levha ile, Metal bir iskeletin her iki yüzüne çift kat COREX in vidalanması ile oluşturulan taşıyıcı olmayan Bölme Duvar BD100/50 BD125/75

Detaylı

Fiyat Listesi. ABS Alçı. Tarih: Alçı Plakalar. Toz Alçı Grubu. Çimento Bazlı Ürünler. Seramik Yapıştırıcıları ve.

Fiyat Listesi. ABS Alçı. Tarih: Alçı Plakalar. Toz Alçı Grubu. Çimento Bazlı Ürünler. Seramik Yapıştırıcıları ve. ABS Alçı Fiyat Listesi Tarih: 11.02.2019 Alçı Plakalar Toz Alçı Grubu Çimento Bazlı Ürünler Seramik Yapıştırıcıları ve Derz Dolguları Yüzey Hazırlama Grubu Isı Yalıtım Grubu ALÇI BAZLI ÜRÜNLER ALÇI PLAKALAR

Detaylı

GD 50 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri

GD 50 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ Aypan Giydirme Duvar Sistemleri Aypan Bölme Duvar Sistemleri Aypan Şaft Duvarı Sistemleri Aypan Asma Tavan Sistemleri GD Giydirme Duvar 50 DC-DU Duvar U Profili (DU) Ses Yalıtım Bandı

Detaylı

MEVCUT DUVAR GENİŞLİK TİPİ. Tuğla. 8,5 cm. Beton. 10 cm. Gazbeton. 10 cm. Bimsblok (sıvanmamış) 25 cm. Bimsblok (iki yüzü 2 cm sıvalı) 25 cm

MEVCUT DUVAR GENİŞLİK TİPİ. Tuğla. 8,5 cm. Beton. 10 cm. Gazbeton. 10 cm. Bimsblok (sıvanmamış) 25 cm. Bimsblok (iki yüzü 2 cm sıvalı) 25 cm İÇ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ GİYDİRME DUVAR METAL İSKELET (TAVAN PROFİLLERİ) TEK KAT COREX LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: YANGIN DAYANIM DEĞERLERİ 12,5 mm COREX için geçerli olan değerlerdir.

Detaylı

1 TP 11 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri

1 TP 11 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ TP Aypan Bölme Duvar Sistemleri Aypan Giydirme Duvar Sistemleri Aypan Şaft Duvarı Sistemleri Aypan Asma Tavan Sistemleri Tek İskelet TP Tek Profil Tek Kat Aypan Tek Kat Aypan Duvar

Detaylı

W362 Vidipan Bölme Duvar

W362 Vidipan Bölme Duvar W362 Bölme Duvar DC Profili Knauf Artfix Duvar C Profili, Tavan ve Taban DU Profili ne monte edilir. Kaplama Derz ve Dolgu Knauf Uniflott ve Knauf Fugagips kullanılarak eksiz yüzeyler elde edilir. Taban

Detaylı

1 TP 22 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri

1 TP 22 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ TP Aypan Bölme Duvar Sistemleri Aypan Giydirme Duvar Sistemleri Aypan Şaft Duvarı Sistemleri Aypan Asma Tavan Sistemleri Tek İskelet TP Tek Profil Çift Kat Aypan Çift Kat Aypan Ses

Detaylı

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI STANDART Tanım : Fayans, seramik yapıştırıcı, Çimento esaslı, gri Toz Kullanım : Seramik, fayans için yatay ve düşeyde ıslak ortamlarda kullanıma uygun

Detaylı

Askı çubuklarının yerleri duvardan 10 cm açıktan başlamak üzere* 85 cm de bir işaretlenir çelik dübeller yardımı ile monte edilir.

Askı çubuklarının yerleri duvardan 10 cm açıktan başlamak üzere* 85 cm de bir işaretlenir çelik dübeller yardımı ile monte edilir. Ölçüm ve İşaretleme: Mimari plana uygun tavan kotu, hortum terazisi, lazer gibi yöntemlerle alınır. Tavan U (TU) profilinin alt kotu çırpı ipi ile duvara çepeçevre işaretlenir. Askı çubuklarının yerleri

Detaylı

MEVCUT DUVAR GENİŞLİK TİPİ. Tuğla. 8,5 cm. Beton. 10 cm. Gazbeton. 10 cm. Bimsblok (sıvanmamış) 25 cm. Bimsblok (iki yüzü 2 cm sıvalı) 25 cm

MEVCUT DUVAR GENİŞLİK TİPİ. Tuğla. 8,5 cm. Beton. 10 cm. Gazbeton. 10 cm. Bimsblok (sıvanmamış) 25 cm. Bimsblok (iki yüzü 2 cm sıvalı) 25 cm İÇ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ GİYDİRME DUVAR METAL İSKELET (TAVAN PROFİLLERİ) TEK KAT COREX LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: YANGIN DAYANIM DEĞERLERİ 12,5 mm COREX için geçerli olan değerlerdir.

Detaylı

Baumit ArtlinePutz. Kaplama

Baumit ArtlinePutz. Kaplama Baumit ArtlinePutz Kaplama Ürün Cephelerin dekoratif tasarımında kullanılan, kullanıma hazır, kıvamlı, organik bağlayıcılı, ince kat örtücü bir kaplamadır. Dış ve iç cepheler için tane dokuya sahip bir

Detaylı

EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM ÖZELLİKLER

EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM ÖZELLİKLER 2000 EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM Epocell PR, çift bileşenli solventsiz epoksi astarıdır. Yüzeye derinlemesine nüfuz ederek yüzeyi sağlamlaştırır ve epoksi kaplaması için tutunma yüzeyi oluşturur.

Detaylı

W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi

W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Knauf TU Profili Knauf TU Profiller tavana dübel+vida ile monte edilir. i ler agraflara sabitlenerek tavan ve taban U Profillere geçirilir. Alçıpan Kaplama Alçıpan knauf

Detaylı

D113 Metal Alt Konstrüksiyonlu Eşit Seviyeli Alçıpan Asma Tavan

D113 Metal Alt Konstrüksiyonlu Eşit Seviyeli Alçıpan Asma Tavan D113 Metal Alt Konstrüksiyonlu Eşit Seviyeli Alçıpan Asma Tavan Knauf Artfix Ara Taşıyıcı TC Profil Askı Çubuğu Knauf Artfix Ana Taşıyıcı TC Profil Taşıyıcı Profil Aks Aralığı Knauf Artfix Agraf Knauf

Detaylı

YÜZEY HAZIRLIK ÜRÜNLERİ ABS T05 ABS T30 ABS SA12 ABS BBA. www.absalci.com.tr

YÜZEY HAZIRLIK ÜRÜNLERİ ABS T05 ABS T30 ABS SA12 ABS BBA. www.absalci.com.tr YÜZEY HAZIRLIK ÜRÜNLERİ ABS T05 ABS T30 ABS SA12 ABS BBA www.absalci.com.tr YÜZEY HAZIRLIK ÜRÜNLERİ ABS T05 TAMİR HARCI İNCE ABS T30 TAMİR HARCI KALIN ABS SA12 ASTAR ABS BRÜT BETON ASTARI ABS T05 TAMİR

Detaylı

CeketMAX Dış Cephe Sistemi

CeketMAX Dış Cephe Sistemi Cephedeki terazi ve şakül kaçıklıklarını düzeltir. sistemi, en üst seviyede yalıtım isteyen, A enerji sınıfı, bina tasarlamak, pasif ev tasarımlarında nitelikli yalıtıma sahip dış duvar uygulamalarında

Detaylı

Baumit Karo Yapıştırıcıları, Derz Dolgular ve Su Yalıtım Ürünleri

Baumit Karo Yapıştırıcıları, Derz Dolgular ve Su Yalıtım Ürünleri Baumit, ve Su Yalıtım Ürünleri Karo Uygulamalarında Profesyonel Çözümler İleriye yönelik fikirler. Karo Uygulamalarında Profesyonel Çözümler Her Yüzey İçin Farklı Ürün Baumit, karo yapıştırıcıları ve derz

Detaylı

SÜPER BEYAZ. yapı kimyasalları. Yüksek performanslı beyaz çimento!

SÜPER BEYAZ. yapı kimyasalları. Yüksek performanslı beyaz çimento! SÜPER BEYAZ yapı kimyasalları Yüksek performanslı beyaz çimento! Süper Beyaz Çimento Yapı Kimyasalları Uygulamaları Beyaz Portland Çimentosu, 100 yılı aşkın süredir dünyada; gerek estetik görüntüler elde

Detaylı

IsoVoLL YALITIM SIVASI TANITIM DOSYASI

IsoVoLL YALITIM SIVASI TANITIM DOSYASI IsoVoLL YALITIM SIVASI TANITIM DOSYASI Ürün Tanımı IsoVoLL yalıtım sıvası, yeni ve eski binalarda, iç ve dış yüzeylerde, ısı, ses, su ve yangın yalıtımında kullanılır. IsoVoLL, üstün teknolojik özellikleri

Detaylı

W625-W626 Duvar Giydirme Sistemi (Duvar C Profilli)

W625-W626 Duvar Giydirme Sistemi (Duvar C Profilli) W625-W626 Duvar Giydirme Sistemi (Duvar C Profilli) Knauf DU Profili Knauf DU Profiller tavana dübel+vida ile monte edilir. Knauf DC Profili Knauf TC Profiller tavan ve taban DU Profillere geçirilir. Alçıpan

Detaylı

DUVARLARDA ISI YALITIMI

DUVARLARDA ISI YALITIMI 1. TOPRAK ALTI DIŞ DUVARLARDA ve TEMELLERDE ISI YALITIMI Toprak Temaslı Beton Perde Duvarlar Koruma Duvarlı A- Toprak B- Baskı duvarı C- Su yalıtım malzemesi D- Isı yalıtımı (ekstrüde polistiren köpük)

Detaylı

METAL İSKELETLİ DUVAR PROFİLLERİ İLE

METAL İSKELETLİ DUVAR PROFİLLERİ İLE METAL İSKELETLİ DUVAR PROFİLLERİ İLE alçı levha ile Duvar profilleri kullanılarak oluşturulan metal iskeletin bir yüzüne COREX lerin vidalanması ile oluşturulan Giydirme Duvar GDMDC50 ANA ÖZELLİKLER Mevcut

Detaylı

SERAMİK YAPIŞTIRICILARI VE DERZ DOLGULARI ABS A100 ABS A120 ABS A130 ABS A210 ABS B110 ABS B210W. www.absalci.com.tr

SERAMİK YAPIŞTIRICILARI VE DERZ DOLGULARI ABS A100 ABS A120 ABS A130 ABS A210 ABS B110 ABS B210W. www.absalci.com.tr SERAMİK YAPIŞTIRICILARI VE DERZ DOLGULARI ABS A100 ABS A120 ABS A130 ABS A210 ABS B110 ABS B210W www.absalci.com.tr SERAMİK YAPIŞTIRICILARI VE DERZ DOLGULARI ABS A100 SERAMİK YAPIŞTIRICISI ABS A120 SERAMİK

Detaylı

METAL İSKELETLİ - TAVAN PROFİLLERİ İLE

METAL İSKELETLİ - TAVAN PROFİLLERİ İLE METAL İSKELETLİ TAVAN PROFİLLERİ İLE alçı levha ile Tavan profilleri kullanılarak oluşturulan metal iskeletin bir yüzüne COREX in vidalanması ile oluşturulan Giydirme Duvar GDMTC60 ANA ÖZELLİKLER Mevcut

Detaylı

CeketMAX Dış Cephe Sistemi. Cephedeki terazi ve şakül kaçıklıklarını düzeltir. Düşük Karbon Salımı 31

CeketMAX Dış Cephe Sistemi. Cephedeki terazi ve şakül kaçıklıklarını düzeltir. Düşük Karbon Salımı 31 CeketMAX Dış Cephe i Cephedeki terazi ve şakül kaçıklıklarını düzeltir. Düşük Karbon Salımı 31 CeketMAX Dış Cephe i sistemi, en üst seviyede yalıtım isteyen, A enerji sınıfı, binaların ve pasif ev tasarımlarında

Detaylı

EKOBEYAZ. yapı kimyasalları. Hem ekonomik, hem yüksek beyazlık!

EKOBEYAZ. yapı kimyasalları. Hem ekonomik, hem yüksek beyazlık! EKOBEYAZ yapı kimyasalları Hem ekonomik, hem yüksek beyazlık! Çimsa Ekobeyaz Çimento Yapı Kimyasalları Uygulamaları Beyaz Portland Çimentosu, 100 yılı aşkın süredir dünyada; gerek estetik görüntüler elde

Detaylı

1 CP 22 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri

1 CP 22 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aypan Bölme Duvar Sistemleri. Aypan Giydirme Duvar Sistemleri. Aypan Şaft Duvarı Sistemleri. Aypan Asma Tavan Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ CP Aypan Bölme Duvar Sistemleri Aypan Giydirme Duvar Sistemleri Aypan Şaft Duvarı Sistemleri Aypan Asma Tavan Sistemleri Tek İskelet CP Çift Profil Çift Kat Aypan Çift Kat Aypan Ses

Detaylı

AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 AQUAPANEL UNIVERSAL 8mm PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 2 A- SİSTEM TANIMI: Mevcut duvar sistemlerinin

Detaylı

1 CP 11 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aysist Bölme Duvar Sistemleri. Aysist Giydirme Duvar Sistemleri. Aysist Şaft Duvarı Sistemleri

1 CP 11 İÇ MEKAN SİSTEMLERİ. Aysist Bölme Duvar Sistemleri. Aysist Giydirme Duvar Sistemleri. Aysist Şaft Duvarı Sistemleri İÇ MEKAN SİSTEMLERİ CP Aysist Bölme Duvar Sistemleri Aysist Giydirme Duvar Sistemleri Aysist Şaft Duvarı Sistemleri Aysist Asma Tavan Sistemleri Tek İskelet CP Çift Profil Tek Kat Aypan Tek Kat Aypan Ses

Detaylı

Yapılar için çözümler

Yapılar için çözümler Yapılar için çözümler DIŞ CEPHE BOYALARI PLUSGUARD A01 PLUSGUARD A20 DIŞ CEPHE BOYALARI Akrilik esaslı, iklim şartlarına dayanıklı, teneffüs eden mat dış cephe boyasıdır. Su buharının dışarı atılmasını

Detaylı

Omega Dış Cephe Sistemi. İskelesiz kuru duvar çözümü sunar. Düşük Karbon Salımı 19

Omega Dış Cephe Sistemi. İskelesiz kuru duvar çözümü sunar. Düşük Karbon Salımı 19 Omega Dış Cephe Sistemi İskelesiz kuru duvar çözümü sunar. Düşük 19 Omega Dış Cephe Sistemi Üst katlarında beton imalatı devam eden yapılarda, iskele kurmadan içeriden dış cephe duvar imalatına başlanmasını

Detaylı

MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ SİPER PERLİTLİ YALITIM SIVASI ANALİZ RAPORU

MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ SİPER PERLİTLİ YALITIM SIVASI ANALİZ RAPORU RAPOR BAŞLIĞI SİPER PERLİTLİ YALITIM SIVASI ANALİZ RAPORU SUNULAN SİPER YAPI KİMYASALLARI İTH. İHR. PAZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Çamlaraltı Mahallesi, 2636 Skak, N:33/1 Pamukkale - DENİZLİ Rapr N İKC.CE-009/15

Detaylı

TEK İSKELETLİ - TEK KAT ALÇI LEVHA İK 12,5-15 mm

TEK İSKELETLİ - TEK KAT ALÇI LEVHA İK 12,5-15 mm TEK İSKELETLİ - TEK KAT ALÇI LEVHA İK 12,5-15 mm İK 12,5 ve İK 15 mm alçı levha ile, Metal bir iskeletin her iki yüzüne tek kat COREX in vidalanması ile oluşturulan taşıyıcı olmayan bölme duvar BD 75 /

Detaylı

POLİÜRETAN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

POLİÜRETAN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 Genel Notlar : Betonun mukavemeti epoksi kaplamalar için uygun olmalıdır, dolayısıyla kaplama yapılacak beton en az C 25 tercihen C 30 C 35 standardında olmalı, yüzeyde ( kaymak tabakası ) gevşek kısım

Detaylı

YAPISANGROUP YAPISANBLOK

YAPISANGROUP YAPISANBLOK YAPISANGROUP YAPISANBLOK YANMAZLIK YANGIN YALITIMI TSE-EN1364-1 TSE-EN 13501-2:2007+A1 2009(EN) Ürünümüz A1 sınıfı yanmaz özellikte olup yangın yönetmeliğine uygun olarak tasarlanmıştır. ISI YALITIMI Eşsiz

Detaylı

POLİÜRETANKAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

POLİÜRETANKAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 Genel Notlar: Betonun mukavemeti epoksi kaplamalar için uygun olmalıdır, dolayısıyla kaplama yapılacak beton en az C 25 tercihen C 30 C 35 standardında olmalı,yüzeyde ( kaymak tabakası ) gevşek kısım

Detaylı

İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ

İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ İÇ MEKAN KURU DUVAR MALZEMELERİ Herkese Kazandırır BEYAZ COREX, iç mekanlarda bölme duvar, giydirme duvar ve asma tavan yapımında kullanılan standart alçı levhadır. Ürün Kodu Uzunluk Ağırlık Ambalaj Ankara

Detaylı

Kuru Yapı Sistemleri 10/2015. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Zemin Sistemleri

Kuru Yapı Sistemleri 10/2015. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Zemin Sistemleri Kuru Yapı Sistemleri 10/2015 Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Zemin Sistemleri Zemin Plakaları Vidipan Zemin Plakası Yüksek değerlerde ses yalıtımı sağlayan, fiber alçı teknolojisi

Detaylı

Ürün Çeşitleri. Suya Dayanıklı Alçı Plaka WR-12.5 Boyutlar Yangın Dayanımı Su Geçirgenliği Elastitite Modülü (N/mm2) Eğilme Mukavemeti (N/mm2) R-12.

Ürün Çeşitleri. Suya Dayanıklı Alçı Plaka WR-12.5 Boyutlar Yangın Dayanımı Su Geçirgenliği Elastitite Modülü (N/mm2) Eğilme Mukavemeti (N/mm2) R-12. 3.4 ALÇI PLAKALAR ABS Alçı Plakalar, iç kısmındaki özel alçı çekirdeği ve her iki yüzeyini kaplayan kartondan üretilen şiltesiyle iç mekan imalatlarında kullanılan iç cephe kaplama plakalarıdır. Düzgün

Detaylı