Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu"

Transkript

1 Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak yapılmıştır.

2 Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu Bu kitapçıkta bahsi geçen yazılım bir lisans anlaşması çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu anlaşmanın koşullarına uygun olarak kullanılabilir. Belge sürümü 20.1 Telif Hakkı 2012 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Symantec, Symantec Logosu, LiveUpdate, Norton 360 ve Norton, ABD ve diğer ülkelerde Symantec Corporation ın veya yan kuruluşlarının ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Bu ürünün bazı kısımları için Telif Hakkı Glyph & Cog, LLC. Diğer adlar ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir. Bu belgede anlatılan ürün; kullanım, kopyalama, dağıtım ve derleme/mühendislik öğelerini ayrıştırma sınırlaması getiren lisanslar altında dağıtılmaktadır. Bu belgenin hiçbir bölümü Symantec Corporation'ın ve varsa lisans verenlerinin önceden yazılı izni olmadan, hiçbir şekilde ve hiçbir biçimde yeniden üretilemez. BELGELER OLDUĞU GİBİ SAĞLANMAKTADIR VE TÜM AÇIK VEYA ZIMNİ KOŞULLAR, İBRAZLAR VE GARANTİLER, TİCARİ DEĞER, BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK VEYA YASAYI İHLAL ETMEME KONUSUNDA UYGULANAN TÜM ZIMNİ GARANTİLER DE DAHİL OLMAK ÜZERE, YASAL AÇIDAN GEÇERSİZ SAYILMAYACAK EN GENİŞ KAPSAMDA REDDEDİLİR. SYMANTEC CORPORATION, BU BELGENİN SAĞLANMASI, UYGULANMASI VEYA KULLANILMASIYLA BAĞLANTILI ARIZİ VEYA NEDEN OLUNAN ZARARLARDAN SORUMLU TUTULAMAZ. BU BELGEDE YER ALAN BİLGİLER HABER VERİLMEKSİZİN DEĞİŞTİRİLEBİLİR. Lisanslı Yazılım ve Belgeler, FAR bölümünde tanımlandığı gibi ticari bilgisayar yazılımı olarak kabul edilmekte olup FAR Bölümü "Ticari Bilgisayar Yazılımı - Kısıtlı Haklar" ve DFARS Ticari Bilgisayar Yazılımı ve Ticari Bilgisayar Yazılımı Belgesi ve yürürlükte olan sonraki diğer düzenlemelerde tanımlandığı gibi kısıtlı haklara tabidir. Lisanslı Yazılım ve Belgelerin ABD Hükümeti tarafından kullanılması, değiştirilmesi, üretilmesi, gösterilmesi veya ifşa edilmesi yalnızca bu Anlaşma'nın koşullarına uygun olarak gerçekleştirilebilir. Symantec Corporation 350 Ellis Street, Mountain View, CA İrlanda'da üretilmiştir

3 İçindekiler Bölüm 1 Genel bakış... 5 Norton AntiVirus hakkında... 5 Bölüm 2 Etkinleştirme... 7 Başlamadan önce... 7 Norton AntiVirus programını etkinleştirme... 7 Etkinleştirme sırasındaki sorunlar hakkında... 8 Bölüm 3 Başlarken... 9 Norton AntiVirus programına erişme... 9 Norton Account oluşturma... 9 Ana pencerede gezinme Sistem Durumu göstergelerini yanıtlama Bir özelliğin koruma durumunu izleme Daha fazla bilgi için Bölüm 4 Acil durumlara tepki verme Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazı'nı İndirme Hizmet ve Destek Çözümleri Dizin... 21

4 4 İçindekiler

5 Genel bakış 1 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Norton AntiVirus hakkında Norton AntiVirus hakkında Norton AntiVirus bilgisayarınızı virüslere, bot'lara, solucanlara ve diğer tehditlere karşı, sizi yavaşlatmadan ve işinize engel olmadan korur. Daha hızlı ve daha az sıklıkta tarama yapılması için, bilgi toplama esasına dayanan teknoloji yalnızca riskli dosyaları belirler ve hedefler. Güvenlik Açığı Korumsı PC yazılımınızda bulunan güvenlik açıkları ile ilgili tehlikeleri önler. Diğer antivirüs çözümlerinin aksine, Norton AntiVirus anlaşılması kolay tehlike açıklamaları ve CPU ve bellek kaynağı kullanımı hakkında bilgi sağlar. Gelecekteki bulaşmaları engellemenize ves PC'nizin hızlı çalışmasını sağlamanıza yardımcı olur.

6 6 Genel bakış Norton AntiVirus hakkında

7 Etkinleştirme 2 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Başlamadan önce 1 Norton AntiVirus programını etkinleştirme 1 Etkinleştirme sırasındaki sorunlar hakkında Başlamadan önce w Başlamadan önce bilgisayarınızda açık olan tüm programları ve dosyaları kapatın ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun. Etkinleştirme sırasında Microsoft iletileri görünebilir. Norton AntiVirus programını etkinleştirmeye devam etmeden önce Microsoft'un ekrandaki yönergelerini uygulayın. Norton AntiVirus programını etkinleştirme w Norton AntiVirus programı zaten bilgisayarınızda yüklü, ancak bu programı yapılandırmanız gerekiyor. Ürününüzü belirli bir süre içinde etkinleştirmezseniz, ürün çalışmaz. Bu ürünü etkinleştirmek için çevrimiçi olmanız gerekir. Etkinleştirme işleminde sorun yaşıyorsanız Symantec Web sitesini ziyaret edin. İnternette şu URL'ye gidin: Norton AntiVirus programını etkinleştirmek için 1 Lisans Sözleşmesi bağlantısını tıklatın ve sözleşmeyi okuyun. 2 Şimdi Etkinleştir'i tıklatın.

8 8 Etkinleştirme Etkinleştirme sırasındaki sorunlar hakkında 3 Norton Account paneli görüntülenirse, aşağıdakilerden birini yapın: 1 Norton Account'unuz varsa, Varolan bir Norton Account'unda oturum aç bölümünü doldurun. 1 Yeni bir Norton Account'u oluşturmak istiyorsanız, Yeni Norton Account'u Oluştur bölümünü tamamlayın. 4 Norton AntiVirus panelinde, abonelik bilgilerinizi gözden geçirin. 5 Şimdi Satın Al'ı tıklatın. Etkinleştirme sırasındaki sorunlar hakkında Ürününüzü etkinleştirmek için Symantec sunucularına bağlanamazsanız, önce İnternet bağlantınızı kontrol edin. Daha sonra, yüklü olarak veya ISS'niz aracılığıyla bağlantıyı bloke edebilecek ebeveyn denetimi yazılımınız olup olmadığını kontrol edin. Ebeveyn denetimi yazılımı kullanıyorsanız, bağlantı sorunu olabilir. Ebeveyn denetimi yazılımının bağlantınızı bloke edebileceğinden şüpheleniyorsanız, ebeveyn denetimi yazılımını, etkinleştirme işlemini bloke etmeyecek şekilde yapılandırabilirsiniz. Konfigürasyonunuzu değiştirmek için, yönetici olarak ebeveyn denetimi yazılımınızda veya ISS'niz aracılığıyla İnternet'te oturum açmanız gerekir. İnternet'e bağlanmak için proxy sunucu kullanıyorsanız, proxy ayarlarını yapılandırmanız gerekir. Proxy Sunucusu seçeneğini kullanmak.için, Norton AntiVirus ana penceresine gidin ve ardından Ayarlar>Ağ>AğGüvenlikAyarları > Proxy Sunucusu > Yapılandır 'ı tıklatın.

9 Başlarken 3 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Norton AntiVirus programına erişme 1 Norton Account oluşturma 1 Ana pencerede gezinme 1 Sistem Durumu göstergelerini yanıtlama 1 Bir özelliğin koruma durumunu izleme 1 Daha fazla bilgi için Norton AntiVirus programına erişme Norton AntiVirus yüklendiği her bilgisayarı korur. Korunmak için programı başlatmanız gerekmez. Ayarları yapılandırmak veya önleyici bakım yapmak için Norton AntiVirus programını istediğiniz zaman açabilirsiniz. Bütün program özelliklerine ana pencereden erişilebilir. Norton AntiVirus programını açmak için 4 Aşağıdakilerden birini yapın: 1 Windows bildirim alanında, Norton AntiVirus simgesini çift tıklatın. 1 Windows Vista, Windows XP ve Windows 7'de Başlat > Tüm Programlar > Norton AntiVirus > Norton AntiVirus 'i tıklatın. 1 Windows 8'de, Başlat ekranında, Norton AntiVirus 'e tıklatın. Norton Account oluşturma Norton Account'unuz ürününüze ait ürün anahtarını ve fatura bilgilerini saklar. Ayrıca, ürününüzü Norton Account ile kaydedebilirsiniz. Ayrıca Norton Account aşağıdakileri yapmanıza da olanak sağlar:

10 10 Başlarken Ana pencerede gezinme 1 Gerek duyduğunuzda Ürün anahtarı'na ve diğer ürün bilgilerine erişme. 1 Norton ürününüzü yeniden yükleme. 1 Eviniz veya ofisiniz için ek ürün anahtarları satın alma. 1 Norton Güncelleme Merkezi'ni kullanarak bir ürünün son sürümünü bulma ve indirme. 1 Çevrimiçi siparişleri kaydetme ve fatura bilgilerini güncelleme. Norton Account oluşturabilmek için bilgisayarınızın internete bağlı olması gerekir. İnternet'e bağlanmak için proxy sunucu kullanıyorsanız, proxy ayarlarını yapılandırmanız gerekir. Ağınızın proxy ayarlarını yapılandırmak için Norton AntiVirus ana penceresine gidin ve ardından Ayarlar > Ağ > Ağ Güvenliği Ayarları > Proxy Sunucusu > Yapılandır 'ı tıklatın. w Ürününüzü etkinleştirirken de Norton Account oluşturabilirsiniz. Bir üründen Norton Account'unuzu oluşturduğunuzda, ürününüz hesabınıza kaydedilir. Mevcut bir Norton Account'unuz varsa, ürününüzdeki Norton Account penceresine aynı e-posta adresini girebilirsiniz. Bu şekilde geçerli ürününüzü kaydedebilir ve mevcut Norton Account'unuzdaki Norton ürünlerinin listesine ekleyebilirsiniz. Kayıtlı ürününüzü mevcut en yeni sürüme yükselttiğinizde, ürününüz aynı Norton Account'ta kayıtlı kalır. Bu durumda, aynı Norton Account oturum açma bilgilerinizi kullanmaya devam edebilirsiniz üretim yılından daha eski olan Symantec ürünleri Norton Account'unuzda görüntülenmez. Norton Account Web sayfasından Norton Account oluşturmak için 1 Norton AntiVirus ana penceresinde, Hesap seçeneğini tıklatın. 2 Görüntülenen Norton Account Web sayfasında Şimdi Kaydol 'u tıklatın. 3 Norton Account Kayıt Web sayfasında hesap bilgilerinizle ilgili ayrıntıları girip Kaydol 'u tıklatın. Etkinleştirmeden sonra Norton Account oluşturmak ve ürününüzü kaydetmek için 1 Norton AntiVirus ana penceresinde, Hesap seçeneğini tıklatın. 2 Aktivasyonunuzu Tamamlayın penceresinden, eposta adresinizi girin ve ardından İleri 'yi tıklatın. 3 Norton Account'unuzu Oluşturun penceresinde, kendi hesap ayrıntılarınızı girip, ardından İleri 'yi tıklatın. Ürün bilgileriniz ancak Norton Account'unuzda oturum açmanızdan sonra Norton Account'unuza kaydedilir. 4 Açılan pencerede, Bitti 'yi tıklatın. Norton Account'unuzda oturum açmak ve ürün bilgilerinize erişmek için, adresini ziyaret edin. Ana pencerede gezinme Norton AntiVirusi açtığınızda ana pencereden tüm Norton AntiVirus özelliklerine, seçeneklere, Yardım'a ve Destek'e erişebilirsiniz.

11 Başlarken Ana pencerede gezinme 11 Bkz: "Norton AntiVirus programına erişme" sayfa 9. Ana pencerede gezinmek için 1 Norton AntiVirus programını aç. 2 Ana pencerenin üst kısmında, göz atmak istediğiniz bağlantıyı tıklatın. Seçenekleriniz şunlardır: Ayarlar Bilgisayar Ayarlarını, Ağ Ayarlarını ve Genel Ayarları görüntülemenizi sağlar. Performans Sistem etkinliğinizi görüntülemenizi ve izlemenizi sağlar. Geri Bildirim Norton ürününüzle ilgili deneyiminiz konusunda geri bildirim göndermenizi sağlar. Hesap Norton ürünlerinizle ilgili bilgilerin tümünü tek bir konumdan yönetmenize olanak sağlar. Destek Norton Yardım Merkezini, Destek Alı, Eğitici Kılavuzları ve Norton AntiVirus Hakıkındaki bilgileri görüntülemenize olanak sağlar. 3 Pencerenin ortasında, göz atmak istediğiniz seçeneki tıklatın. Seçenekleriniz şunlardır: Şimdi Tara Bilgisayar Taraması, Ün Taraması veya Facebook Duvarı taraması yapmanıza olanak sağlar. LiveUpdate En son virüs tanımlamalarını güncellemenize ve ürün güncellemelerini almanıza olanak verir. Gelişmiş Tüm Norton AntiVirus özelliklerini görmenizi sağlar. 4 Ana pencerenin sağında, açmak istediğiniz seçeneği tıklatın: Safe Web Lite Web sitesinin güvenliğini kontrol etmenizi ve Safe Web araması yapmanızı sağlar. w Bu özellik, Norton AntiVirus programının bazı sürümlerinde bulunmayabilir. Yedekleme Bir Norton Online Backup hesabı oluşturmanızı veya çevrimiçi yedekleme hesabınıza erişmenizi sağlar. w Bu özellik, Norton AntiVirus programının bazı sürümlerinde bulunmayabilir.

12 12 Başlarken Sistem Durumu göstergelerini yanıtlama Sistem Durumu göstergelerini yanıtlama Norton AntiVirus bilgisayarınızın genel korunma durumunu ana pencerenin Güvenli kısmında görüntüler. Sistem durumu için dikkat gerektiğinde veya risk altında olduğunda Sistem Durumu 'nu iyileştirmek için gerekli önlemi alabilirsiniz. Bilgisayarınızın koruması bilgisayarınızda yüklü olan programlara bağlıdır. Koruma durumunuzu geliştirmek için yüklediğiniz programların güncel olduğundan emin olun. Sistem Durumu göstergesi aşağıdaki durumları gösterir: Güvenli Bilgisayarınızın ve etkinliklerinizin tehditlere ve risklere karşı korunduğunu gösterir. Dikkat Bilgisayarınıza ve etkinliklerinize dikkat edilmesi gerektiğini gösterir. Koruma durumunuzu iyileştirmek için gerekli önlemi alın. Risk Altında Bilgisayarınızın ve etkinliklerinizin risk altında olduğunu gösterir. Koruma durumunuzu iyileştirmek için derhal harekete geçin. Sistem Durumu göstergelerini doğrudan ana pencereden yanıtlayabilirsiniz. Sistem Durumu göstergelerini ana pencereden yanıtlamak için 1 Norton AntiVirus ana penceresinin alt bölümünden, Şimdi Düzelt 'i tıklatın. 2 Ekrandaki yönergeleri uygulayın. Bir özelliğin koruma durumunu izleme Norton AntiVirus ana penceresi, güvenlik yönetimi arabirimi işlevi görür. Ana pencereden temel özelliklere erişebilir ve bilgisayarınızın performansını izleyebilirsiniz. Zaman zaman belirli bir amaçla bir seçeneği kapatmak isteyebilirsiniz. Ancak bu şekilde yaptığınızda sisteminizin durumu Dikkat veya Risk Altında olarak değişir. Böyle durumlarda genel sağlıklı sistem durumunu korumak için belirli bir özelliğin koruma durumunu yok sayabilirsiniz. Örneğin sınırlı bir süre için Tarayıcı Koruması özelliğini kapatmak istediğinizde sistem durumunun yine de Güvenli olmasını isteyebilirsiniz. Böyle bir durumda Tarayıcı Koruması 'nın koruma durumunu yok sayıp daha sonra seçeneği kapatabilirsiniz. Bir özelliğin koruma durumunu yok saydığınızda bu, genel Sistem Durumu 'nu etkilemez. Yok sayılan özelliğin koruma durumunu her an izleyebilirsiniz. Sadece İleri penceresinde mevcut seçilen özelliklerin koruma durumunu yok sayabilir veya izleyebilirsiniz. Özellikler şunlardır: 1 Antivirüs

13 Başlarken Daha fazla bilgi için 13 1 Casus Yazılımları Önleme 1 SONAR Koruması 1 İzinsiz Girişi Önleme 1 E-posta Koruması 1 Tarayıcı Koruması Bir özelliğin koruma durumunu izlemek için 1 Norton AntiVirus ana penceresinde, Gelişmiş 'i tıklatın. 2 Açılan penceresinde, fare işaretçinizi özelliğin adı üzerine getirin. 3 Görünen açılan pencerede aşağıdakilerden birini yapın: 1 Bilgisayarınızın genel sağlık değerlendirmesini etkileyen bir özelliğin koruma durumunu yok saymak için, Yoksay 'ı tıklatın. 1 Yok sayılan özelliğin koruma durumunu izlemek için, İzle 'ye tıklatın. Daha fazla bilgi için Yardım'a Erişme Ürün belgeleri Norton AntiVirus programını kullanmanıza yardımcı olur. Gereken bilgileri bilgisayarınızda ve Symantec Web sitesinde bulabilirsiniz. Norton ürününün her aşamasında Yardım kullanılabilir. Yardım, tamamlamak istediğiniz belirli görevlerde size yardımcı olacak bilgilere bağlantılar sağlar. Çevrimiçi Yardım, tüm ürün özellikleri için bir kılavuz içerir. Yardım'a erişmek için 1 Ana pencerenin üst kısmında bulunan Destek seçeneğini tıklatın. 2 Açılır menüde, Yardım 'ı tıklatın. Yardım konusunu yazdırma 1 Yardım penceresinde Yazıcı simgesini tıklatın. 2 Tamam 'ı tıklatın.

14 14 Başlarken Daha fazla bilgi için

15 Acil durumlara tepki verme 4 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazı'nı İndirme Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazı'nı İndirme w Norton ürününü kurma denemeniz başarısız olmuşsa, Norton Bootable Recovery Tool Sihirbaz'ını indirebilirsiniz. Bu kullanımı kolay sihirbaz, CD'de, DVD'de veya USB anahtarında Norton Bootable Recovery Tool oluşturmanıza yardımcı olur. Norton Bootable Recovery Tool'u kullanarak bilgisayarınızı tarayabilir ve kurulumun başarılı olmasını engelleyen güvenlik tehditlerinin hepsini kaldırabilirsiniz. Norton Bootable Recovery Tool Sihirbaz'ını herhangi bir güvenlik tehditi olmayan bilgisayar indirmeniz ve kurmanız, bu şekilde Norton Bootable Recovery Tool oluşturmanız önerilir. Virüs bulaşmış bir bilgisayarda Norton Bootable Recovery Tool oluşturursanız, kurtarma CD'si, DVD'si veya USB anahtarına virüs bulaşma olasılığı vardır. Norton Bootable Recovery Tool'u kullanmak için satın aldığınız Norton ürününün Ürün Anahtarını kullanmanız gerekir. Norton AntiVirus deneme sürümünü kullanıyorsanız, Norton Bootable Recovery Tool'u kullanabilmek için Norton Hesabı oluşturarak Ürün Anahtarını almanız gerekir. Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazını aşağıdaki yollardan biri ile indirebilirsiniz: 1 Başlat menüsünden. 1 Norton Destek Web sitesinden.

16 16 Acil durumlara tepki verme Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazı'nı İndirme Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazını Başlat menüsünden indirmek için 1 Windows araç çubuğunda aşağıdakilerden birini yapın: 1 Windows XP'de Başlat > Programlar > Norton AntiVirus > Norton Recovery Tools 'u tıklatın. 1 Windows Vista veya Windows 7'de Başlat > Tüm Programlar > Norton AntiVirus > Norton Recovery Tools 'u tıklatın. 1 Windows 8'de, Başlat ekranında, Norton Recovery Tools 'a tıklatın. 2 Ekrandaki yönergeleri uygulayın. Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazı'nı İnternetten indirmek için: 1 Web tarayıcınızı açın ve aşağıdaki URL'ye gidin: 2 Ekrandaki yönergeleri uygulayın. Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazı'nı Norton AntiVirus üzerinden indirmek için: 1 Norton AntiVirus ana penceresinde Şimdi Tara 'yı tıklatın. 2 Bilgisayar Taraması bölmesinde aşağıdakilerden birini yapın: 1 Hızlı Tarama 'yı tıklatın. 1 Tam Sistem Taraması 'nı tıklatın. 3 Tarama penceresinin alt kısmında, Hala risk olduğunu düşünüyorsanız 'ın yanında, burayı tıklatın 'ı tıklatın. 4 Norton Yardım Araçları web sayfasında, Norton Bootable Recovery Tool'u İndir 'i tıklatın. 5 Ekrandaki yönergeleri uygulayın.

17 Hizmet ve Destek Çözümleri Destek hakkında w Norton AntiVirus satın aldıysanız, üründen Desteğe erişebilirsiniz. Destek seçenekleri dile veya ürüne göre farklılık gösterebilir. Norton Oto Düzelt'e Erişim Bu özellik Norton 360, Norton Internet Security ve Norton AntiVirus için kullanılabilir. w Norton Oto Düzelt işlevi, genel sorunları otomatik olarak tanılayan ve çözen araçlar sunar. Ayrıca çözüm araştırabilir veya telefonla desteğe kolaylıkla erişebilir ve sohbet ve e-posta yoluyla destek alabilirsiniz. Destek kullanılabilirliği bölgeye göre değişebilir. Normal telefon ve İnternet erişimi ücretleri belirli ülkelerde uygulanabilir. Tam destek hakkında daha fazla bilgi almak için, aşağıdaki sayfaya gidin: Norton Oto Düzelt'e erişmek için 1 Ana ürün penceresinde Destek 'i tıklatın. 2 Açılır listede, Destek Al 'ı tıklatın. Kendi Kendine Yardım Hakkında Symantec Web sitesinde, müşterilerin en sık sorduğu soruların yanıtları bulunur. Web sitemizden şunları yapabilirsiniz: 1 Abonelik, indirme, ürün etkinleştirme veya diğer teknik olmayan sorunlar için yardım alın. 1 Norton ürünlerinizle ilgili yükleme, yapılandırma veya sorun giderme hataları gibi teknik konularda yardım için Destek Kaynaklarımızı araştırın. 1 En yeni virüs tehditleri ve kaldırma araçları hakkında bilgi bulun. Symantec destek servisi Web sitesine şu adresten erişebilirsiniz:

18 18 Hizmet ve Destek Çözümleri Desteğe Başvur Desteğe Başvur w Bir Norton One Premium Üyesi iseniz, bu konuyla ilgili bilgi almak için Norton One destek web sitesine gidin: Kendi Kendine Yardım seçeneklerimize ek olarak, sohbet, e-posta veya telefon aracılığıyla bir destek temsilcisine başvurabilirsiniz. Destek kullanılabilirliği bölgeye göre değişebilir. Normal telefon ve İnternet erişimi ücretleri belirli ülkelerde uygulanabilir. Tam destek ayrıntıları için lütfen şu adresi ziyaret edin: Sunduğumuz destek seçenekleri aşağıda özetlenmiştir: Sohbet Destek temsilcisiyle gerçek zamanlı sohbet. Daha karmaşık teknik konular için sohbet özelliği, bir destek temsilcisinin bilgisayarınıza uzaktan erişmesine ve sorununuzu çözmesine izin veren bir seçenek sunar. Virüs ve Casus Yazılım Çözümü hizmeti dışında, sohbet desteği ücretsizdir. E-posta Sorunuzu Web sitemize gönderin ve e-posta ile yanıt alın. E-posta desteğinde, sohbet veya telefona kıyasla daha geç yanıt alırsınız. E-posta desteği ücretsizdir. Telefon Destek temsilcisiyle gerçek zamanlı konuşun. Destek politikası Bir destek temsilcisine başvurmak için lütfen aşağıdaki URL'de bulunan Symantec destek servisi Web sitesini ziyaret edin: Önce çevrimiçi destek seçeneği, daha sonra tercih ettiğiniz desteğin türünü seçebileceğiniz iletişim seçenekleri görüntülenir. Ürünün en son sürümünde güvenlik tehditlerine karşı daha iyi koruma sağlayan yeni ve geliştirilmiş özellikler bulunduğundan, Symantec, bilgisayarınızda en son sürümün olmasını önerir. Norton ürününüz için mevcut yardım ve destek aşağıdaki URL'den bulunabilir: Symantec, destek politikalarını önceden bildirmeksizin herhangi bir zamanda değiştirme hakkını saklı tutar. Destek politikasının en son sürümünü aşağıdaki URL'de görüntüleyebilirsiniz:

19 Hizmet ve Destek Çözümleri Aboneliğinizin güncel olmasını sağlama hakkında 19 Aboneliğinizin güncel olmasını sağlama hakkında Abonelik süresi uzunlukları Symantec ürününe göre farklılık gösterir. Korumanın kesintisiz olarak sürmesi için aboneliğinizin güncel olması gerekir. Aboneliğinizi yenilemezseniz, hiçbir türden güncelleme alamazsınız ve yazılım çalışmaz. Abonelik sürenizin sonuna doğru LiveUpdate i çalıştırdığınızda, nominal bir ücret karşılığında abone olmanız gerektiğini belirten bir uyarı alırsınız. Aboneliğinizi yenilemek için ekrandaki yönergeleri izleyin. Aboneliğinizi yenilediğinizde, abonelik süresi boyunca tanım güncellemelerini ve yeni ürün özelliklerini kullanabilirsiniz. Bu süre içinde özelliklerin eklenebileceğini, değiştirilebileceğini veya kaldırılabileceğini unutmayın. Dünya çapında hizmet ve destek ClubNorton Dünya çapında hizmet ve destek çözümleri ülkeye göre değişir. Destek ofislerimizden biriyle bağlantı kurmak için lütfen aşağıdaki Web sitesine gidin ve kullanacağınız dili seçin. Bir Norton One Premium Üyesi iseniz, bu konuyla ilgili bilgi almak için Norton One destek web sitesine gidin: ClubNorton, İnternet güvenliği için her şeyi bir arada bulabileceğiniz kaynak merkezinizdir. Bir Norton müşterisi olarak Symantec bilgisayar deneyiminizi güvenli, eğlenceli ve verimli hale getirmek istiyor. Bilgisayarınızı ister finansal bilgilerinizi yönetmek, isterse çevrimiçi alışveriş yapmak veya en son dijital fotoğraflarınızı ailenizle ve arkadaşlarınızla paylaşmak için kullanın; ClubNorton size güzel bir deneyim yaşatır. Hedefimiz, güncelliklerinizi korumak için sürekli olarak uygun araç ve bilgileri sağlamaktır. Daha fazla bilgi için aşağıdaki URL'ye gidin ve Ülkenizi/Bölgenizi Seçin açılır listesinden ülkenizi veya bölgenizi seçin: ClubNorton Web sitesi düzenli olarak gğncellenen makale kütüphanesi, sözlük, Norton Forumları ve Norton Güncelleme Merkezi'ni içerir. Web sitesinde aşağıdaki faydalı URL'leri de bulabilirsiniz: 1 Symantec Security Check 1 Arıza Gidericiye Abone Olma 1 Ev ve Ev Ofis Güvenliği 1 Ürün Kılavuzları

20 20 Hizmet ve Destek Çözümleri ClubNorton 1 Ürün Güncellemeleri 1 Ürün Gözden Geçirmeleri 1 Siğariş Durumu 1 İadeler 1 Para İadeleri

21 Dizin A abonelik sürdürme 19 ana pencere Bilgisayar 11 Destek 10 Gelişmiş 11 Geri Bildirimi Bırak 11 İnternet 11 Norton Account 11 özellikler 10 seçenekler 10 Yardım ve Destek 11 B bilgisayar koruma durumu 12 C ClubNorton güvenlik ipuçları 19 D Destek başvur 18 dünya çapında hizmet 19 Kendi Kendine Yardım 17 Norton Oto Düzelt 17 Telefon 18 Destek politikası 18 E etkinleştirme 7 sorun giderme 8 sorunları 8 G güvenlik durumu göstergesi görüntüleme 12 H haber bülteni 19 Hakkında Norton AntiVirus 5 K Kendi Kendine Yardım 17 N Norton Account oluşturma 9 Norton AntiVirus ana pencere 11 başlatma 9 kayıt olma 9 simge 9 Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazı indirme 15 S Sistem Durumu göstergeleri yanıtlama 12 Y Yardım erişme 13 yazdırma 13

22 22 Dizin yükleme sorunlar 15

23

24 foo Symantec ürünlerinden olan Norton; antivirüs, antispam ve Casus Yazılım Koruması ile tüketicileri geleneksel tehditlere karşı korur. Ayrıca bu özellikler bot'lara, izinsiz indirmelere ve kimlik hırsızlığına karşı da koruma sağlar ve bunların sistem kaynağı kullanımı düşüktür. Bunlara ilaveten, Symantec, çevrimiçi yedekleme ve PC Ayarlama gibi hizmetler sağlar ve ailelerin çevrimiçi güvenliği konusunda güvenilir bir kaynaktır. Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki bağlantılardan birini tıklatın: Antivirüs Antispam Casus Yazılım Koruması Çevrimiçi Yedekleme Telif Hakkı 2012 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Symantec, Norton ve Norton Logosu, Symantec Corporation ve ona bağlı kuruluşların ABD ve diğer ülkelerdeki ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Diğer adlar, sahiplerinin ticari markaları olabilir.

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Norton. AntiVirus. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton. AntiVirus. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Norton TM AntiVirus Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu

Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu

Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir.

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton 360TM. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton 360TM. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Norton 360TM Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı.

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu

Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 2,0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari

Detaylı

Norton AntiVirus. Online. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus. Online. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu TM Norton AntiVirus Online Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Norton. AntiVirus. Ürün Kılavuzu

Norton. AntiVirus. Ürün Kılavuzu Norton TM AntiVirus Ürün Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

(... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...)

(... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...) (... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...) Programın Özellikleri; En son online tehditlere karşı korunun Endişelenmeden e-posta alıp gönderin, sohbet edin ve web'de gezinin - Norton İtibar Hizmeti:

Detaylı

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Sürüm B TUR 1 Toplu bakış 1 Brother Universal

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton Security. Ürün Kılavuzu

Norton Security. Ürün Kılavuzu Norton Security Ürün Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler

Detaylı

Norton Internet Security Ürün Kılavuzu

Norton Internet Security Ürün Kılavuzu Ürün Kılavuzu Norton Internet Security Ürün Kılavuzu Bu kitapçıkta bahsi geçen yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir.

Detaylı

Norton. AntiVirus. Ürün Kılavuzu

Norton. AntiVirus. Ürün Kılavuzu Norton TM AntiVirus Ürün Kılavuzu Norton AntiVirus Ürün Kılavuzu Bu kitapçıkta bahsi geçen yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun

Detaylı

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Windows 7 Kurulumu Dell bilgisayarınız Microsoft Windows 7 işletim sistemiyle yapılandırılmış olarak gelir. Windows Vista işletim sistemini ilk kez kurmak için,

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PN: 11893953

Kullanım Kılavuzu PN: 11893953 Kullanım Kılavuzu PN: 11893953 Norton 360 Kullanım Kı lavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 2,0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...5

Detaylı

Norton Security with Backup

Norton Security with Backup TM Norton Security with Backup Ürün Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü

Detaylı

Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6

Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6 Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 Fiery Server ile ilişkili görevleri gerçekleştirmek için Fiery uygulamalarını

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not Bu

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1. Adım Windows Server 2012'yi Yükleme Bilgisayarınız Windows Server 2012 yüklenmiş olarak teslim edildiyse, 1. Adım'ı atlayabilirsiniz. Yükleme Yönergeleri Yükleme yönergeleri,

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin

Detaylı

Norton 360TM. Ürün Kılavuzu

Norton 360TM. Ürün Kılavuzu Norton 360TM Ürün Kılavuzu Norton 360 Ürün Kılavuzu Bu kitapçıkta bahsi geçen yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir.

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print hakkında bilgi Google Cloud Print ile yazdırma Appendix İçindekiler Kılavuzlar Hakkında Bilgi... 2 Kılavuzlarda Kullanılan Semboller... 2 Feragatname...

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için

Detaylı

Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma

Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için Windows Phone'unuzu ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118i E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42712 Bu kılavuz, aygıtındaki E-postaya Tara özelliğini ayarlama hakkında hızlı başvuru sağlar. Aşağıdakiler için yordamlar içerir: E-postaya

Detaylı

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile F-Secure Mobile Security for Windows Mobile 1. Yükleme ve Etkinleştirme Önceki Sürüm Yükleme Etkinleştirme Önceki F-Secure Mobile Security sürümü yüklüyse, bu uygulamayı kapatmanız gerekir. Yükleme sırasında

Detaylı

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP LaserJet Enterprise M4555 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Detaylı

HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı

Detaylı

Çevrimiçi baskı 4.0. Baskı 1

Çevrimiçi baskı 4.0. Baskı 1 Çevrimiçi baskı 4.0 Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için DataPage+ 2012 için Son Güncelleme: 29 Ağustos 2012 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım 2: Lisans

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri

Yazılım Güncelleştirmeleri Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için Android telefonunuzu ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

Güvenlik. Kullanıcı Kılavuzu

Güvenlik. Kullanıcı Kılavuzu Güvenlik Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Kullanþm Talimatlarþ. Uygulama Sitesi

Kullanþm Talimatlarþ. Uygulama Sitesi Kullanþm Talimatlarþ Uygulama Sitesi İÇİNDEKİLER Kılavuz Hakkında Bilgi... 2 Kılavuzlarda Kullanılan Semboller... 2 Feragatname...3 Notlar... 3 Uygulama Sitesinde Ne Yapabilirsiniz?... 4 Uygulama Sitesine

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR ların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: lar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer

Detaylı

Microsoft Office Kurulumu 2012-09-12 Sürüm 2.1

Microsoft Office Kurulumu 2012-09-12 Sürüm 2.1 Microsoft Office Kurulumu 2012-09-12 Sürüm 2.1 İÇİNDEKİLER Microsoft Office Kurulumu... 2 Kurulum Öncesİ Bİlgİsİ... 2 Microsoft Office Kurulumu... 3 Başlarken... 7 Daha Fazla Yardım mı Gerekiyor?... 7

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Sürüm 0 TUR Not tanımları Bu kullanıcı el kitabında aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: Not Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer özelliklerle

Detaylı

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir.

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir. Buradan Başlayın Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin

Detaylı

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç Motorola Phone Tools Hızlı Başlangıç İçerik Minimum Gereksinimler... 2 Motorola Phone Tools Yüklemeden Önce... 3 Yükleme Motorola Phone Tools... 4 Cep Telefonu Cihazını Yükleme ve Yapılandırma... 5 Çevrimiçi

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız

Detaylı

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için kötü amaçlı koda karşı son derece gelişmiş bir koruma sağlar. İlk olarak

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (istemci)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (istemci) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...6

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm A TUR Notların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar, ortaya çıkabilecek bir duruma nasıl yanıt vermeniz gerektiğini size söyler

Detaylı

HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. AirPrint hakkında bilgiler. Ayar Prosedürü. Yazdırma. Appendix

AirPrint Kılavuzu. AirPrint hakkında bilgiler. Ayar Prosedürü. Yazdırma. Appendix AirPrint Kılavuzu AirPrint hakkında bilgiler Ayar Prosedürü Yazdırma Appendix İçindekiler Kılavuzlar Hakkında Bilgi... 2 Kılavuzlarda Kullanılan Semboller... 2 Feragatname... 2 1. AirPrint hakkında bilgiler

Detaylı

Çevrimiçi paylaşım 3.1. Baskı 1

Çevrimiçi paylaşım 3.1. Baskı 1 Çevrimiçi paylaşım 3.1 Baskı 1 2008 Nokia telif hakkıdır. Tüm hakları mahfuzdur. Nokia, Nokia Connecting People ve Nseries, Nokia Corporation'ın ticari veya tescilli ticari markalarıdır. Nokia tune, Nokia

Detaylı

TOSHIBA Windows PC'nizi veya Tabletinizi Windows 10'a Yükseltme

TOSHIBA Windows PC'nizi veya Tabletinizi Windows 10'a Yükseltme TOSHIBA Windows PC'nizi veya Tabletinizi Windows 10'a Yükseltme Sayın Müşterimiz, Bu belgedeki bilgiler Windows 7 veya Windows 8.x önyüklenmiş belirli TOSHIBA Windows PC veya Tabletlerinizi Windows 10'a

Detaylı

HIZLI BAşVURU KILAVUZU

HIZLI BAşVURU KILAVUZU HIZLI BAşVURU KILAVUZU Windows Vista için İçindekiler Bölüm 1: Sistem Gereksinimleri...1 Bölüm 2:...2 Yerel Yazdırma Yazılımını Yükleme... 2 Ağdan Yazdırma Yazılımını Yükleme... 5 Bölüm 3: WIA Sürücüsünü

Detaylı

Dokunmatik Yüzey ve Klavye

Dokunmatik Yüzey ve Klavye Dokunmatik Yüzey ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Yükleme ve Güncelleştirme BIOS yazılımını, uygulamaları, sürücüleri güncelleştirme ve Windows Update'i çalıştırma Yükleme türünü seçme Windows

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J350/J370 Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanıcı el kitabında aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek

Detaylı

ESET SMART SECURITY 8

ESET SMART SECURITY 8 ESET SMART SECURITY 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Smart

Detaylı

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2010 Copyright Hewlett-Packard Development

Detaylı

iphone veya ipad'inizde Office 365 kullanma

iphone veya ipad'inizde Office 365 kullanma iphone veya ipad'inizde Office 365 kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için iphone veya ipad'inizi ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu. support.ebsco.com

Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu. support.ebsco.com Gelişmiş Arama, Yönlendirmeli Kullanım Kılavuzu support.ebsco.com Önemli Gelişmiş Arama ekran özelliklerini, sınırlayıcı ve genişleticileri, Aramalarınızı Kaydetme özelliğini, Arama ve Dergi Hatırlatma

Detaylı