Akifer Su Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. Aktuğ Gemi İnşa ve Tekstil San. Tic. A.Ş. Aksam Gemi Makine İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. Albar Kimya San. Tic.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Akifer Su Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. Aktuğ Gemi İnşa ve Tekstil San. Tic. A.Ş. Aksam Gemi Makine İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. Albar Kimya San. Tic."

Transkript

1 REFERANSLAR Arçelik LG Klima San. ve Tic. A.Ş. Ark İnşaat San.Tic.A.Ş Altınbaş Petrol ve Ticaret A.Ş. (Alpet) Almesan Aliminyum San. Ve Tic. A.Ş. Alka İnşaat Çevre Tekstil San.ve Tic. Ltd.Şti. Anadolu Deniz ( Uzkar Gemi ) İnş. Kızakları San. Tic. A.Ş. Alpsan Alüminyum ve Plastik Profil San. ve Tic. A.Ş. Atlas Temizlik İnş.Nakl.Turizm San.Tic.Ltd.Şti. Aısın Otomotiv Parça San. Tic. A.Ş. Ak Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Anadolu ISUZU Otomotiv San. A.Ş. Ankara TELEKOM İl Müdürlüğü A Raymond Bağlantı Elemanları San. ve Tic. Ltd. Şti. Adanır Lojistik Kargo Hizmetleri ve Petrolcülük San. Tic. A.Ş. Admarin Gemi Yapım San. ve Tic. A.Ş. Adayatçılık ve Turizm Ltd. Şti. ADESE AVM Argem Tersanecilik Turizm San. Tic. Ltd. Şti. Arp Otomobil Aksesuarları Yedek Parça Plastik Kimyevi Maddeler San. Tic. Ltd. Şti. Ant Sosyal Hizmet İnş. Nakliye Turizm Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Ana Gıda Otomotiv ve İhtiyaç Maddeleri San. ve Tic. A.Ş.( Kırlangıç Yağ ) Arnak Metal ve Kimya San. Tic. Ltd. Şti. Arya Kağıt Sağlık Gıda ve Tem. Mad. Ltd. Şti. Ark Pres Emniyet Kemerleri San. Tic. A.Ş. Ark Otomotiv Kumanda Telleri San. Tic. A.Ş. Akbal Denizcilik

2 Akifer Su Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. Aktuğ Gemi İnşa ve Tekstil San. Tic. A.Ş. Aksam Gemi Makine İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. Albar Kimya San. Tic. Ltd.Şti Assan Alüminyum San. ve Tic A. Ş. ( KİBAR HOLDİNG A.Ş. ) Assan Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. ( KİBAR HOLDİNG A.Ş. ) Asya Petrol Nakliyat Tic. A.Ş. Asya Akaryakıt Tic. Ve San. A.Ş. Asya Otel Asteknik Harita Turizm İnş. Mühendislik San. Ve Tic. Ltd. Şti. As Deri Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti. Assan Hanil Otomotiv San. Tic. A.Ş. Aygaz A.Ş. Gaz Aletleri Üretim Tesisleri Aygaz A.Ş.Yarımca Dolum Tesisi Aykın Denizcilik San. ve Tic. Ltd. Şti. Ayberk İnşaat Müh. Turizm Nakl. San. ve Tic. Ltd. Şti. Ay-Teks Tekstil San. Tic. Ltd. Şti. Alternatif Orman Ürünleri Mobilya İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atacan Deri San. ve Tic. A.Ş. Alkoç Deri San. A.Ş. AUTOLİV Metal Pres San. Ve Tic. A.Ş. Altay Klima Mekanik Bakım Hizm. San. ve Tic. Ltd. Şti. Alfa Deniz Hizmetleri Makine San. Tic. Ltd. Şti. Altınkaya Gemi İnş.Turz.Nak.San.Tic.Ltd.Şti Alser Soğutma San. ve Tic. Ltd. Şti. Ayhan Denizcilik 2 As Sosyal Hizm. Temizlik Tic. Ltd. Şti. Basaş Ambalaj ve Yalıtım Sanayi A.Ş. Barsan Global Lojistik A.Ş. Baran İnşaat Barem Denizcilik Bayraktar Mühendislik Müşavirlik ve İnş.San.Tic.Ldt.Şti

3 Buyruk Sosyal Hizmetler ve Turizm Tic. Ltd. Şti. Berksan Mühendislik Elektrik San. Ve Tic. Ltd. Şti. BOS_Birleşik Oksijen San. A.Ş. Botech Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti. Bahar Tanıtım İmalat İthalat İhracat ve Mümessillik Ltd. Şti. BP Gaz A. Ş. BMS İnşaat ve Makine İmalat San. Tic. Ltd. Şti. Baysan Trafo Radyatörleri San.Tic.Ltd.Şti. Baysan Trafo Kazanları San.ve Tic. A.Ş Barsem Gemi Yüzey Koruma Boya İnş. Emlak San. Tic. İç Dış Tic. Ltd. Şti. Benar Kimya Sanayi ve Tic. A.Ş. Betasan Bant San. Ve Tic. A.Ş. Bilgem Gemi İnş. Turizm San. ve Tic. Ltd. Şti. Bileşim Çelik Konstrüksiyon İnş. Müh. San. ve Tic. Ltd. Şti. Bumerang Atık Bertaraf ve Geri Kazanım San.Tic.Ltd.Şti. Bursa Orhangazi Belediye Başkanlığı Burak İnşaat Dekorasyon Turizm San. Tic. Ltd. Şti. Camiş Elektrik Üretim A.Ş. ( ŞİŞECAM ) Camiş Madencilik A.Ş (ŞİŞECAM) Cambro Özay Plastik San. Tic. A.Ş. Cem Bialetti Ev ve Mutfak Eşyaları San. ve Tic. A.Ş. Cen Kablo San. ve Tic. A.Ş. Cengiz Makina San. ve Tic. A.Ş. Cera Tekstil Sanayi Ceyda Denizcilik İnş. Tekstik San. Tic. Ltd. Cevahir Deri San. ve Tic. Ltd. Şti. Cognis Kimya San.ve Tic. A.Ş. Copreci Beyaz Eşya Yan Sanayi Üretim ve Ticaret Limited Şirketi Chryso Kat Katkı Mlz. San. Tic. A.Ş. Cvs Makine İnş. San. Tic. Ltd. Şti. Çan Ortak Girişimi Çebi Kilit ve Mobilya Aksesuarları San.Tic.A.Ş.

4 Çelik Tekne San. Tic. A.Ş. Çelikyat İnşaa San. ve Tic. A.Ş. Çeliktaş Sınai Kumu Maden San. Nakliyat ve Tic. A.Ş. Cihan Enerji İnşaat Taahhüt Makine Sosyal Hiz. San.ve Tic. Ltd. Çimnak Taşımacılık Ltd.Şti Chımırec Avrasya Endüstriyel Atık San.ve Tic.Ldt.Şti. ÇİMTAŞ Gemi İnşaat San.Tic.A.Ş (ENKA Grup) Çeliktrans Deniz İnşaat Ltd. Şti. Çeksan Gemi İnşa Çelik Kons. San. ve Tic. A.Ş. Çevtem Temizlik İnşaat Nakliye Turizm Güvenlik Sistemleri San.Tic.Ltd.Şti. ( Ankara, Kocaeli, Yalova, Sapanca ) Çakır Kimyevi Maddeler San.Tic.Ltd.Şti. Çobantur/Boltas Tur.Tic.ve Nak.Ltd.Şti. Çobanlar Lojistik Madeni Yağlar Petrol Ürünleri Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Çokyaşar Halat Mak. Tel. Galv. San. Tic. A.Ş. ÇOLAKOĞLU Metalurji A.Ş. DAP YAPI-Kartal Royal Towers A.Ş. Deniz Endüstrisi A.Ş. Deniz Gemi Derin Denizcilik San. ve Tic. Ltd. Şti. Derin Özel Eğt.Dnş. Ltd.Şti. Detay Denizcilik İthalat İhracat ve Tic. Ltd. Şti. Demirsan Haddecilik San. ve Tic. A.Ş. Dearsan Gemi İnşa Sanayi A.Ş. Demtaş Deri Mamülleri Sanayi A.Ş. Deka İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti Dertaş Taşımacılık Liman Hizmetleri Turizm.Tic.Ltd.Şti Derimsan Deri İmalat San. ve Tic. Ltd. Şti. Değirmendere Sualtı Topluluğu ( DESSAT ) Demirci Denizcilik Detaş Ambalaj ve Kimya San. A.Ş. Delfingen Tr Marmara Plastik San. Dış. Tic. Ltd. Şti.

5 Diasa Dia Sabancı Süpermarketleri Tic. A.Ş. Diler Demirçelik Endüstri ve Tic. A.Ş. Diler Gemi Kiralama ve İşletmeciliği A.Ş. Dizayn Kalite Mühendislik Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti. Diversey Kimya San. ve Tic. A.Ş. DuPont Türkiye Kimyasal Ürünler Sanayi A.Ş. Düzgit Yalova Gemi İnşa San.A.Ş. Doğa Madencilik Endüstri ve Ticaret A.Ş. Doğa Entegre Geri Dönüşüm Endüstri A.Ş. Doğuş Kimyevi Maddeler San. Tic. Ltd. Şti. Doğuşsan Yapı Nakliyat Hafriyat İnşaat Tic. Ltd. Şti. Donanma Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu Dosa Tekstil Ticaret ve San. A.Ş. Dolye Yelken ve Yatsan Ve Tic. A.Ş. Dörtler Engin Denizcilik İşl. San. ve Tic. A.Ş. Dösan Metal Döküm Plastik San. Tic. Ltd. Şti. DSC Ark Otomotiv Koltuk Sistemleri San. Tic. A.Ş. Dytech Dynamıc Fluıd Tecnologıes S.P.A Kocaeli Şubesi Dünya Yatçılık A.Ş. Dülgersan Makine İmalat Montaj ve Tic. Sanayi Duran Denizcilik İnşaat Ticaret Durulsan Makine LPG Çelik Kons.San. ve Tic.İth. İhracat Ltd.Şti. Eczacıbaşı Banyo ve Mutfak Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San.ve Tic.A.Ş. Embil İlaç San. Ltd. Şti. Enplast Plastik Kimya San.ve Tic.A.Ş. Elastron Üretim Kimya Sanayi A.Ş. Elimsan Şirketler Grubu Elit Kimya Estech İzolasyon Elit Marine Yatçılık Mühendislik Taah. İthalat İhracat Tic.Ltd.Şti Elkon Elektrik San. Tic. Ltd. Şti.

6 Else Gemi Boru Donatım İnş.Tur.San.ve Tic.Ltd.Şti Elvanlar Plastik Metal Sanayi Enj Kalıp Tic. Ltd. Şti. Elşen Deri San. ve Tic. A.Ş. Eku Fren Kampana ve Döküm San. A.Ş. Ekmek Unlu Gıda San.Tic. A.Ş. Entek Elektrik Üretim A.Ş. Enka Civata ve San. Mam.Paz.Ltd. Şti. Enel Enerji Elektronik San. ve Tic. A.Ş. Emta Elektrik Mühendislik İnş. Taah. ve Tic. A.Ş. Emcon Technologies Kocaeli Şubesi Es Gemi Donatım San Tic.Ltd.Şti. Epo Yapı Kimya San. Tic. Ltd. Şti. Eren Gıda İnş.Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Ersel Ağır Mak. San. Tic. A.Ş. Ergoland Yapı ve Yalıtım Sistemleri A.Ş. Engin Denizcilik İşletmeleri A.Ş. Ergaz San.Tic.A.Ş. Erol Boya Kimyevi Ürünler San. ve Tic. Ltd. Şti. Ezici Yağ Sanayi Biodizel ve Enerji Üretimi Pazarlama A.Ş. Elektromekanik Yapı Malzemeleri İnş. İmalat Sa. Tic. A.Ş. Exitcom Recyoling Atık Taşıma Toplama Depolama ve Elektronik San. Tic. Ltd. Şti. Farplas Oto Yedek Parçaları İmalatı İhracatı ve İthalatı A.Ş. Federal Moğul Sapanca Segman ve Gömlek Üretim Tesisleri A.Ş. Ferinox Paslanmaz Çelik Sanayi Ticaret A.Ş. Fenkim Kimyasal Mad. Mak. Tes. San. Tic. Ltd. Şti. Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. ( FORD OTOSAN ) Fortisbank A.Ş. Formplast Yalıtım Bantları San. ve Tic. Ltd. Şti. Gemi İnşa Sanayicileri Birliği ( GİSBİR ) Genç Turizm Nakliyat ve Ticaret Ltd.Şti. Gebze Ticaret Odası

7 Gelibolu Gemi San. ve Tic. A.Ş. Gisan Gemi İnşaat San. ve Tic. A.Ş. Gisaş Gemi İnşa San. A.Ş. Gimsa Gemicilik ve Mobilya San. ve Tic. Ltd. Şti. Gemsan Gemi ve Gemi İşl. San. ve Tic. A.Ş. Gemsan A.Ş. GES Elektronik Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. Ge-Ta Genel Tasarım San. ve Tic. A.Ş. GSR Gemi Mak. Çelik Kons. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. GOSB İtfaiye Müdürlüğü GOSB Yönetim Merkezi GOSB Teknopark A.Ş. Gökten Makine Montaj Danış.İnş.Doğalgaz Sist.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti. Gurmeks Yemek ve Unlu Mamüller Üretim San. Tic. Ltd. Şti. Gulf Marine Deniz Araçları İmalat San. ve Tic. Ltd. Şti. Gübre Fabrikaları T.A.Ş. Güncanlar Piliç Sabri Güncan ve Ortağı Güçsan Plastik Kalıp Sanayi A.Ş. Gündem İnşaat Mimarlık Mühendislik Ltd.Şti. Gülaçtı Yapı İnşaat Tur.San. ve Tic. A.Ş. Güven Gemi İnşa San. Tic. A.Ş. Günkar Denizcilik Gıda Otomativ San. Tic. Ltd. Şti. HABAŞ Sınai ve Tıbbi Gazlar İstihsal Endüstrisi A.Ş. ( Kocaeli, Bilecik, Bursa ) HABAŞ Petrol Ürünleri San. Tic. A.Ş. Hassas Boru San. Tic. Ltd. Şti. Hat İthalat İhracat Ticaret Ltd. Şti. Hat Elektrik Enerji San.Ltd.Şti. Hamle Mühendislik Otomasyon Elektrik Makine İnşaat San.Tic.Ltd.Şti. Haldız İnşaat Otomotiv ve Tic. Ltd. Şti. Hazar Denizcilik San. Tic. Ltd. Şti. Havi Lojistik Tic. Ltd. Şti. Halla Otomotiv İklimlendirme Sistem Üretim San.Tic.A.Ş.

8 Hektaş Tic. T. A.Ş. Hedef Ecza Deposu Ticaret A.Ş. ( Kocaeli, Sakarya, Zonguldak ) Helpak Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti. Hidrodinamik Gemi San. ve Tic. A.Ş. Hisar Denizcilik ve İnşaat Hisar Çelik Döküm San. ve Tic. A.Ş. Hilal Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. HONDA Türkiye A.Ş. HONDA Dış Ticaret Ltd.Şti. HOWON Otomotiv İnşaat Malz.Filtre Sist.San.Tic.A.Ş HYUNDAİ - Assan Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş. ( SABİHA GÖKÇEN HEAŞ ) Intier Automotive San. ve Tic. A.Ş. IFF Aroma Esans San.ve Tic. A.Ş Irmak Dış Ticaret İnş. San. Ltd. Şti. Iscar Kesici Takım Ticaret ve İmalat Ltd.Şti. İstanbul Çevre Koruma ve Atık Maddeleri Değerlendirme Sanayi Ticaret A.Ş. ( İSTAÇ ) İntermar Gemi Onarım Mühendislik Müşavirlik San. ve Tic. Ltd. Şti. İpek Kağıt San. ve Tic. A.Ş. İKS Mühendislik Elektrik Makine İnş. San.Tic.Ltd.Şti. İstanbul Fren San. ve Tic. A.Ş. İZGAZ A.Ş. İstanbul Denizcilik Gemi İnşa San. ve Tic. A.Ş. İskefe Deri San. ve Tic. A.Ş. İzoçim İnşaat Mühendislik Tic.San.Ltd.Şti. İzmit-Sakarya Nakliyat İzgen Mühendislik Elektrik Endüstriyel Otomasyon Metanik San. Ve Dış. Tic.Ltd.Şti. Işıl Mühendislik Makine ve İnşaat San.Tic.A.Ş İlka Plastik San.ve Tic.Ltd.Şti İKS Mühendislik Elektrik.Mak.İnş.San.Tic.Ltd.Şti

9 İzmit Saraybahçe Belediyesi İzmit Orman İşletme Müdürlüğü İzge İnş. Nak. Tah. A.Ş. Knauf İnş. ve Yapı Elemanları San. ve Tic. A.Ş. Kavi Gemi Metal İnş. ve Kömür San. Tic. Ltd. Şti. Kaçar Kimya San. Tic. Ltd. Şti. Kale Oto Radyatörleri A.Ş. Kaletron Yazılım Teknolojileri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kanca El Aletleri Dövme Çelik Mak. San. A.Ş. Kampana Deri Kösele San. ve Tic. A.Ş. Kayalar Kimya San. ve Tic. A.Ş. Kardeşler Makine Sanayi Karaelmas Gemi İnşa San. Tic. Ltd. Şti. Karadağ Tekstil Dış Tic.Ltd.Şti. Kayra Mühendislik Gemi İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. Kaynak Suları ve Turizm A.Ş. Kasktaş A.Ş. Kent Gıda Maddeleri San. ve Tic. A.Ş. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Kocaeli Bekirpaşa Belediyesi Başkanlığı Kocaeli Saraybahçe Belediye Başkanlığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Kocaeli İl Özel İdaresi Kocaeli Giyim San. ve Tic. Ltd. Şti. Kocaeli Yahya Kaptan Mahalle Afet Gönüllüleri ( Yahya Kaptan MAG )

10 Kocaeli SMMM Odası Kocaeli Tur Sey. Act. Ltd.Şti. Kocaeli Yılmazlar Otomotiv İnş.Mak.San. ve Tic. Ltd.Şti. Kocatepe Grup Müh. Mak. İml. İnş. Taah. San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti. Koç Statoil Gaz Toptan Satış A.Ş. KOÇTAŞ Yapı Marketleri Tic.A.Ş. (Tüm Türkiye) Koçal İnşaat Yapı Otomotiv Turz.Teks.San.ve Tic.Ltd.Şti. Konveyör Beyaz Eşya ve Otomotiv Yan San. Tic. A.Ş. Koruma Klor Alkali San. ve Tic. A.Ş. Koruma Temizlik A.Ş Kocaeli Körfez Belediye Spor Kocaeli Gebze Darıca Marmara Spor Klübü Korkmaz Gemi Bayram Korkmaz Kompozit Kimya A.Ş. Kolsan Kocaeli Lastik San. A.Ş. Kopuzlar Deri San. ve Tic. A.Ş. KOTAŞ Kocaeli Otomobil Tic. A.Ş Kök Çelik ve Çit San. ve Tic. A.Ş. Körfez Döküm San. Tic. A.Ş. Körfez Kimya San. ve Tic. A.Ş. Kösmak Makina İnş. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. Kuzuluk Kaplıca İnşaat Turizm Sağlık ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş. ( Termal Kuzuluk Oteli ) Kürüm Şirketler Grubu Küçükkaya Taşocağı İşletmesi Nakl.İnş.San.Ltd.Şti. Klüh- Deniz Profesyonel Hizm. Tic. A.Ş. Klora Gres ve Yağ San. A.Ş. LİMAŞ Liman İşletmeciliği A.Ş. Lafarge Çatı Çözümleri San. Tic. A.Ş. Lafarge Ereğli Çimento A.Ş. Lang Yüzer Otomotiv Yan San. ve Tic. A.Ş. Lezzo Gıda Pazarlama San. ve Tic. A.Ş.

11 Link Kimya Petrol Ür. San. ve Tic. Ltd. Şti. Linde Gaz A.Ş. Lokal Enerji İnşaat Nakliye Gıda San.Tic.Ltd.Şti. Lider Kozmetik San. Tic. Ltd. Şti. Marshall Boya ve Vernik San. A.Ş. Mavi Hilal Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi May Deri San. ve Tic. A.Ş. Maba Gemi İnşaa Tekstil Turizm Taah. Ltd. Şti. Mapa Denizcilik İnşaat Turizm San. ve Tic. Ltd. Şti. Markan Gıda Tic. San. Ltd. Şti. METRO Gros Market Bakırköy Alışveriş Hizm.Tic.Lt.Şti. Kocaeli Şubesi METRO GROUP Asset Management Emlak Yön. A.Ş. Merko Gıda Sanayi ve Tic.A.Ş. Mengerler Ticaret Türk A.Ş. (Mercedes) Kocaeli Şubesi Mahle Farplas Filtre Sistemleri A.Ş. Mn Kablo ve Elektrik Malz. San. ve Tic. A.Ş. MT Reklam ve Pazarlama San.Tic.Ltd.Şti. Mogaz Petrol Gazları A.Ş. MTM Makine Ltd.Şti. MKS Transformatör Ekipmanları San.Tic.Ltd.Şti. MTZ Makine Demirçelik Konstrüksiyon İnş.Taah. Mobilya ve San. Tic.Ltd.Şti. Mustafa Nevzat İlaç Sanayi A.Ş. Murat Gemi Mozaik Örme ve Tekstil San. Tic. Ltd. Şti. Milo Kürk ve Deri San. ve Tic. A.Ş. Mirasis İnş. Maden Dış Tic. Paz. San. Tic. Ltd. Şti. Medmarine Elektrik Donatım San. ve Tic. Ltd. Şti. Mtm Makina Ltd. Şti. Modül Çelik Yapı ve Petrol San. Tic. Ltd. Şti. Nezih Sosyal Ltd. Şti. Nestle Waters Gıda ve Meşrubat San. Tic. A.Ş.

12 Nezih Ticaret A. Ş. Nil Çelik San. ve Tic. A.Ş. Nova Reklamcılık Dekorasyon A.Ş. Novaplast Plastik San. ve Tic. A.Ş. Norm Mekanik Tesisat San.Ltd.Şti. Nuh Yapı Ürünleri Makine San. A.Ş. Nuh Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Nuh Çimento San. A.Ş Numarine Denizcilik A.Ş. Numanoğlu İnşaat Taah. Proje Müş. İth. İhr. Temsil. Ltd. Şti. NTF İnş. Tic. Ltd. Şti. Niyazi Tomba Tershanesi NWG Servis Hizmetleri A.Ş. Onurpak Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. Oschatz Enerji ve Çevre Koruma Tesisleri San. ve Tic. A.Ş. Olimpia Oto Camları Tic. ve San. A.Ş. Olgaç Tarım İnşaat Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. Omsan Lojistik A.Ş. Omsan Asansör San. Tic. A.Ş. Omco İstanbul Kalıp San.Tic.A.Ş. (ŞİŞECAM) Oksimar Sınai Tıbbi Gazlar İhracat İthalat San. ve Tic. Ltd. Şti. Ok An Marin Genel Su Altı Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Oklu Metal Taahüt Tic. Ltd. Şti. Oto Tirim Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. Otel Asya Kocaeli Orhangazi Belediye Başkanlığı Ores Tanıtım Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. Özcan Gıda ve Gemi Tic. Hamit Kazgan Özcandan Seyahat Adnan Candan Nakliyat Turizm Emlak Ltd. Şti. Özcanlar Gıda ve Gemi Hamit Kazgan Özel Asrın Sağlık Hizmetleri A.Ş. (Cankat Tıp Merkezi)

13 Özel Romatemer Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve Sağ.Hizmetleri İnş.San.Ltd.Şti. (ROMATEM) Öz-ka Lastik ve Kauçuk San. Tic. A.Ş. Özkaraaslan Petrol İnş. Hafr. Nak. Ltd. Şti. Özay Enerji Sosyal Hizmetler İnşaat Taahhüt Makine San. ve Tic. Ltd. ÖZATA Yat İnşaa Çekek Bakım Onarım San. ve Tic. Ltd. Şti. Özel Profil Sanayi ve Tic. A.Ş. Özel Kocaeli Akademi Sağlık Hizmetleri Ticaret A.Ş. Özel Armağan Sürücü Kursu Özeka Madencilik İnşaat Taahüt Asfalt Yapımı Nakl. San. Tic. Ltd. Şti. Özgün Kablo ve Elektrik Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş. Özel Kaynak Eğt. ve Sos. Hizm. San. Tic. A.Ş. Özel İlgievi Anaokulu Önlem Eğitim ve Sağlık Hizmetleri A.Ş. Özel Gebze Doğa Hastanesi Sağlık Hizmetleri A.Ş Öz Tem İş Temizlik Hiz.Nakl.İnş. ve Gıda Tic.San.Ltd.Şti Özmetal Mak. İmalatı ve Kalıp San. Tic. Ltd. Şti. Önder Mühendislik İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. Petek Boru San. A.Ş. Petnak Lojistik ve Tic. Ltd. Şti. Pektaş Denizcilik Gemi İnşa Raspa Boya Boru Donatım San.ve Tic.Ltd.Şti. Plaskap Ambalaj San.ve Tic. A.Ş. Panel Endüstriyel Elektrik San.ve Tic.Ltd.Şti. Paşalıoğlu İnş. San. Tic. Ltd. Şti. Pulver Kimya A.Ş. Pınarbaşı San.Tes.İnş.Taah.Tic.Ltd.Şti Pimsa Poliüretan İmalat San.Tic. A.Ş. Pimsa Adler Plastik A.Ş. Petroyağ ve Kimyasallar San.Tic. A.Ş. Procter Gamble Tüketim Malları San. A.Ş. Polen Boya Kimya San.Tic.Ltd.Şti. Polifen Kimya A.Ş.

14 Proteksan Turkuaz Yat ve Gemi San.Tic.A.Ş. Pozitiv Denizcilik Demir ve Çelik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti Prima Deri San. ve Tic. A.Ş. Real Hipermarketler Zinciri_İzmit Reykar Gemi İnşa San.ve Tic.Ltd.Şti. ROCHE Müstahzarları San. A. Ş. RMK Marine Gemi Yapım San. ve Deniz Taş. İşl. A.Ş. SAR Arama Kurtarma Özel Eğitim Danışmanlık Hizm.Tic.Ltd.Şti.(AKUT Kocaeli Şubesi) Sakarya Kablo ve Enerji Tic. Ltd. Şti. Santel Emaye Bobin San. ve Tic. A.Ş. Sandoz Grup Sağlık Ürünleri İlaçları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sandoz Syntek İlaç Hammaddeleri San. ve Tic. A.Ş. Santek A.Ş. Sasmarin Denizcilik Müt. Müh. San. ve Tic. Ltd. Şti. Snop İzmit Metal San.ve Tic. A.Ş. SCA Ambalaj San.Tic.A.Ş (Çukurova Holding) Seba Enerji Sosyal Hizmetler İnşaat Taahhüt Makine San. ve Tic. Ltd. Selahattin Arslan Gemi İnşa Onarımı Sedef Gemi İnşaatı A.Ş. Serlog Servis Lojistik Dış Ticaret Ltd. Şti. Seynur Gemi Çelik Kons. Gemi İnş. Sentez Optik Elektronik ve End. Cihazlar Mühendislik Tic. Ltd.Şti Sofanou Plastik San. Dış Tic. Ltd. Şti. Soli Gemi İnşaa San. ve Tic. A.Ş. SODEXO Entegre Hizmet Yönetimi A.Ş. Sönmez Trafo Motor San. Tic. A.Ş. Sude Gemi Süperlas Süperlastik Kauçuk ve Plastik San. ve Tic. A.Ş. Simge İnş. ve San. Tesisleri İmalat ve Montaj Taahhüt Sinan Denizcilik Sky Lıne Ulaşım Ticaret A.Ş.

15 Şahin Çelik Sanayi A.Ş. Şimşek İzolasyon Şekerpınar Kağıt Oluklu Mukavva San. ve Tic. A.Ş. TAT Konserve Sanayii A. Ş. Maret Plant Taşın Otomotiv İnş. Nakl. San. ve Tic. Ltd. Şti. Teklas Kauçuk San. ve Tic. A.Ş. Teknodrom Robatik ve Otomasyon San. ve Tic. Ltd. Şti. Tempa Pano San. ve Tic. Ltd. Şti. Tempa Sistem Elektroteknik Otomasyon San. Tic. A.Ş. Tosaf Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. Toros Gemi Konstrüksiyon Mak. İnş. Ve Turizm San. Tic. Ltd. Şti. Tonya Yapı Mimarlık Müh.İnş.Taah.Tic.Ltd.Şti. Toprak Mahsülleri Ofisi Torlak Denizcilik San.ve Tic.A.Ş. Tuzla Gemi Endüstrisi A.Ş. TOSB TAYSAD Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü THYSSEN KPUPP Otomotiv San.Tic.Ltd.Şti. Tübitak Marmara Araştırma Merkezi ( TÜBİTAK MAM ) Tübitak Ume Ulusal Metroloji Enstitüsü ( TÜBİTAK UME ) Tübitak Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü (TÜBİTAK UEKAE) Tüpraş Türkiye Petrol Rafineleri A.Ş. İzmit Rafineri Müdürlüğü Tüpraş Türkiye Petrol Rafineleri A.Ş. Körfez Petrokimya Rafineri Müdürlüğü Tüpraş Türkiye Petrol Rafineleri A.Ş. Genel Müdürlüğü Türkter Tersane ve Deniz İşl. A.Ş. TÜFAD Antrenörler Derneği Kocaeli Şubesi Türkiye Deri Sanayi İşverenleri Sendikası (TUDİS) Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Tülay Denizcilik TMA Gemi İnş. Turizm İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. Tı Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti. Tırtur Uluslararası Taşımacılık Tic. Ltd. Şti.

16 Trenkwalder Vanlıoğlu Temizlik Sos. Hizm. Tic. San. A.Ş. Trimpeks İthalat İhracat Turizm ve Ticaret A.Ş. TVK Gemi Yapım San. ve Tic. A.Ş. Unsped Paket Servisi San. Tic. A.Ş. Uçak Metal Enjeksiyon San. A.Ş. Ursa Gemicilik Bakım Onarım Tersanecilik San.ve Tic. A.Ş. Uzel Şirketler Grubu Uzer Makina ve Kalıp San. A.Ş. Uzmar Gemi İnşaa San. ve Tic. A.Ş. Uzunyol Holding ( EMİNİŞ AMBALAJ ) Uyguner Deri San. ve Tic. A.Ş. Ünilever San. Tic. Türk A.Ş. Üstünel Denizcilik Gemi İnşaa Raspa Boya Ltd. Şti. Wilo Pompa Sistemleri San. Ve Tic. A.Ş. Vesbo Boru ve Fittingleri Vesa Demir San.Tic.A.Ş. Vicem Yat San. ve Tic. A.Ş. Vona Denizcilik Gemi İnşa Müh. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Yakacık Valf San. ve Tic. A.Ş. Yachtley Gemi Yapım San. Tic. A.Ş. Yapıtek Çelik Sanayi A.Ş Yardımcı Gemi İnşa A.Ş. Yaman Denizcilik San. ve Tic. Ltd. Şti. Yardgem Denizcilik A.Ş. Yaser Petrol Nakliyat San. Tic. Ltd. Şti. Yeni Karamürsel Mağazası ( YKM İZMİT ) Yeke Denizcilik Yıldırım Gemi İnşa Sanayi A.Ş. Yıldız Gemi ve Makina San. ve Tic. A.Ş. Yıldızlar Gemi İnş. Mak. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. Yıldız Sunta Mdf Orman Ürünleri San. Tes. İth. İhr. Ve Tic. A.Ş. Yıldız Entegre Ağaç San. Ve Tic. A.Ş.

17 Yılmaz Makine İml.San.ve Tic.Ltd.Şti. Yılka İnşaat San. Tic. Ve Pazarlama A.Ş. Yorimcam San.ve Tic. A.Ş. Yonar Yapı Sanayi Turizm Ldt.Şti. Yonca Teknik Yatırım A.Ş. Yurtiçi Kargo Yurtsever Gemi Peyzaj İnş.Nak. Gıda San. Ve Tic. Ltd.Şti. Yüksel Endüstriyel Ürünler Turizm Yatırımları San. Tic. A.Ş. Zihinsel Engelli Çocuklar Velileri 112 Acil Sağlık Hizmetleri TC. Ziraat Bankası ( Ankara ) Güven Bizim İçin En Büyük Hazinedir

2017 ÇELİK İHRACATININ YILDIZLARI

2017 ÇELİK İHRACATININ YILDIZLARI 2017 ÇELİK İHRACATININ YILDIZLARI TÜM ÜRÜNLERDE EN ÇOK İHRACAT KATEGORİSİ 1. HABAŞ SINAİ VE TIBBİ GAZLAR İSTİHSAL ENDÜSTRİSİ A.Ş. 2. İÇDAŞ ÇELİK ENERJİ TERSANE VE ULAŞIM SANAYİ A.Ş. 3. ÇOLAKOĞLU DIŞ TİCARET

Detaylı

KISMİ İŞLETME İZNİ OLAN TESİSLER

KISMİ İŞLETME İZNİ OLAN TESİSLER KISMİ İŞLETME İZNİ OLAN TESİSLER SIRA NO İLİ TESİS ADI TESİS TÜRÜ 1 BALIKESİR AE Gemi ve Tersanecılık Tekne İmal 2 ÇANAKKALE Gelibolu Gemi İnşaat San. ve Tic. A.Ş. Tersane 3 İSTANBUL Ada Denizcilik ve

Detaylı

2016 YILI TÜRKİYE NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇERİSİNDE KOCAELİ NDE YERLEŞİK SANAYİ KURULUŞLARININ PROFİLİ

2016 YILI TÜRKİYE NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇERİSİNDE KOCAELİ NDE YERLEŞİK SANAYİ KURULUŞLARININ PROFİLİ 2016 YILI TÜRKİYE NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇERİSİNDE KOCAELİ NDE YERLEŞİK SANAYİ KURULUŞLARININ PROFİLİ HAZIRLAYAN İŞ GELİŞTİRME SERVİSİ Kocaeli Sanayi Odası, Fuar İçi, 41040 İzmit / Kocaeli T. 262

Detaylı

2015 YILI TÜRKİYE NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇERİSİNDE KOCAELİ NDE YERLEŞİK SANAYİ KURULUŞLARININ PROFİLİ

2015 YILI TÜRKİYE NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇERİSİNDE KOCAELİ NDE YERLEŞİK SANAYİ KURULUŞLARININ PROFİLİ 2015 YILI TÜRKİYE NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇERİSİNDE KOCAELİ NDE YERLEŞİK SANAYİ KURULUŞLARININ PROFİLİ HAZIRLAYAN İŞ GELİŞTİRME SERVİSİ Kocaeli Sanayi Odası, Fuar İçi, 41040 İzmit / Kocaeli T. 262

Detaylı

KSO ŞAHABETTİN BİLGİSU ÇEVRE ÖDÜLLERİ BUGÜNE KADAR ÖDÜL ALAN FİRMALARIN LİSTESİ

KSO ŞAHABETTİN BİLGİSU ÇEVRE ÖDÜLLERİ BUGÜNE KADAR ÖDÜL ALAN FİRMALARIN LİSTESİ KSO ŞAHABETTİN BİLGİSU ÇEVRE ÖDÜLLERİ BUGÜNE KADAR ÖDÜL ALAN FİRMALARIN LİSTESİ 1995 Yılı ATIKSU ARITMA TESİSİ ÖDÜLÜ DUSA ENDÜSTRİYEL İPLİK SAN. VE TİC. A.Ş. BELDESAN A.Ş. GAZAL A.Ş. CAM İŞLEME SANAYİ

Detaylı

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org TARIM MAKİNALARI FİRMALARI http://www.tarmakbir.org Firma:ÖZALSAN PÜLVERİZATÖR SANAYİ- ÖZCAN ÖZAL Şehir :ADANA Faaliyet Alanı:İMALATÇI Telefon - 1 :(0090) 322. 611 20 34 (2 H) e-mail :ozalsantarmak@hotmail.com

Detaylı

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ TESİSİNİN KONUMU 1 Alışan Den Hartogh Kim. Tem. Ve Tic. A.Ş. Gebze / Kocaeli 2 Alışan Sigorta Aracılık Hizm. A.Ş. - 3 Alışan Lojistik A.Ş. - 4 Basf Türk Kimya Ltd.Şti.

Detaylı

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ TESİSİNİN KONUMU 1 Alışan Den Hartogh Kim. Tem. Ve Tic. A.Ş. Gebze / Kocaeli 2 Alışan Sigorta Aracılık Hizm. A.Ş. - 3 Alışan Lojistik A.Ş. Selçuklu / Konya 4 Basf

Detaylı

D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2010 YILI KOBİ LERİN REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI MALİ DESTEK PROGRAMI DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE NİHAİ LİSTESİ

D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2010 YILI KOBİ LERİN REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI MALİ DESTEK PROGRAMI DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE NİHAİ LİSTESİ 1 D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2010 YILI KOBİ LERİN REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI MALİ DESTEK PROGRAMI DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE NİHAİ LİSTESİ (ASİL ve YEDEK) ASİL LİSTE S.No. Proje Referans No Başvuru

Detaylı

2012 YILI TÜRKİYE NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇERİSİNDE KOCAELİ NDE YERLEŞİK SANAYİ KURULUŞLARININ PROFİLİ

2012 YILI TÜRKİYE NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇERİSİNDE KOCAELİ NDE YERLEŞİK SANAYİ KURULUŞLARININ PROFİLİ 2012 YILI TÜRKİYE NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇERİSİNDE KOCAELİ NDE YERLEŞİK SANAYİ KURULUŞLARININ PROFİLİ HAZIRLAYAN İŞ GELİŞTİRME SERVİSİ Kocaeli Sanayi Odası, Fuar İçi, 41040 İzmit / Kocaeli T. 262

Detaylı

Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı. (Kar Amacı Güden İşletmeler) 3 AKTİF FARMA KİMYA TİC. LTD. ŞTİ TR61/14/ARGEİ/0027

Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı. (Kar Amacı Güden İşletmeler) 3 AKTİF FARMA KİMYA TİC. LTD. ŞTİ TR61/14/ARGEİ/0027 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Mali Destek Programı Teklif Çağrısı kapsamında değerlendirme aşaması tamamlanan ve desteklenmeye hak kazanan proje başvurularının listesidir: Yenilikçilik Odaklı

Detaylı

8. Mükelleflerimizden 2011 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

8. Mükelleflerimizden 2011 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 8. Mükelleflerimizden 2011 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar (Beş Mükelleften Az Olan Sektörlerde Kalan Mükelleflerin Tahakkuk Miktarı

Detaylı

Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu

Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu Ayaş İçmece Ve Kaplıcaları Ayaş İçmeceleri Ve Kaplıcaları Güriş İnş. Ve Müh. Güriş İnşaat Ve Mühendislik Ankara Yerleşkesi Güriş İş Mak.

Detaylı

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Münfesih olmalarına ve sayılmalarına rağmen Türk Ticaret Kanununun geçici 7 nci maddesi uyarınca Müdürlüğümüz tarafından kendilerine yapılan ihtar ve 06/01/2014 tarihli

Detaylı

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÇORLU BELEDİYESİ DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR

Detaylı

8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar BANKACILIK ve SİGORTACILIK SEKTÖRÜ I. Bankacılık Sektörü TÜRKİYE GARANTİ

Detaylı

Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ

Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ Y 06/002/2010 EKOTEST ÇEVRE DANIŞMANLIK ÖLÇÜM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. Sevda Ata ALAKURT

Detaylı

Sınıf 2 Sınıf 3 Sınıf 4 Sınıf 2 Sınıf 3 Sınıf

Sınıf 2 Sınıf 3 Sınıf 4 Sınıf 2 Sınıf 3 Sınıf DENİZCİLİK FAKÜLTESİ Denizcilik İşletmeleri Yönetimi 1 0 1 0 0 0 DEVLET KONSERVATUVARI Genel Müzikoloji 0 0 0 0 0 0 Türk Halk Müziği 0 0 0 0 0 0 Klarinet 0 0 0 0 0 0 Trombon 0 0 0 0 0 0 Gitar 0 0 0 0 0

Detaylı

TİSAN İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş. 21/11/1975 Meram V.D. Seçme+Seçilme

TİSAN İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş. 21/11/1975 Meram V.D. Seçme+Seçilme 1 1 4814 AKKAYA ISI MAKİNALARI VE DOĞAL GAZ SAN.VE TİC.A.Ş. 01/05/1974 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme - 0290036252 2 200 6842 TİSAN İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş. 21/11/1975 Meram V.D. Seçme+Seçilme - 8450027675 3 503

Detaylı

Meslek / Tecrübe Bilgisi

Meslek / Tecrübe Bilgisi Birim İşyeri Adı BABACANPEN PLASTİK İNŞ.METAL ELEK.NAK.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Meslek / Tecrübe Bilgisi Açık İş Sayısı Alüminyum Doğramacı Çalışma Periyodu EMAS KRİYOJENİK VE ENDÜSTRİYEL TANK SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

10. Mükelleflerimizden 2014 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

10. Mükelleflerimizden 2014 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 10. Mükelleflerimizden 2014 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar I. Bankalar TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş. 1.315.635.211 İŞ BANKASI A.Ş.

Detaylı

SEKTÖR TOPLAM TESİS SAYISI 26. Otomotiv ve Otomotiv Yan Sanayi 10. Makine, Metal ve Diğer Üretim Tesisleri 9. Tekstil, Mobilya ve Dekorasyon 5

SEKTÖR TOPLAM TESİS SAYISI 26. Otomotiv ve Otomotiv Yan Sanayi 10. Makine, Metal ve Diğer Üretim Tesisleri 9. Tekstil, Mobilya ve Dekorasyon 5 SEKTÖR ÜRETİM DESTEK Otomotiv ve Otomotiv Yan Sanayi 10 Makine, Metal ve Diğer Üretim Tesisleri 9 Tekstil, Mobilya ve Dekorasyon 5 Kurum, Sağlık, Turizm, Pazarlama ve Diğer Tesisler 2 TOPLAM TESİS SAYISI

Detaylı

6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ

6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ Sıra No VERGİ NO ÜNVAN 1 8770256416 2 9780517028 3 6070360257 4 8610498361 5 3260280069 6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ TÜRKER GELİNLİK

Detaylı

2017 Yılı İlk 1000 İhracatçı Araştırması. 12 Haziran 2018, İstanbul

2017 Yılı İlk 1000 İhracatçı Araştırması. 12 Haziran 2018, İstanbul 2017 Yılı İlk 1000 İhracatçı Araştırması 12 Haziran 2018, İstanbul 2 2017 Yılı İlk 1000 İhracatçı Araştırması Konu Başlıkları Genel İhracat Performansı İlk 1000 İhracatçı Firmanın Analizi 2017 Yılı İhracat

Detaylı

03 3 - PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL

03 3 - PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL 03 3 PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL 1 4143 4852 KARADENİZ PLASTİK ALİ RIZA ÇAKMAK 14.07.1975 Karadeniz V.D. 2230032331

Detaylı

Merhaba. Benim Adım. Özgür Özcan L/O/G/O. Mayıs -2013

Merhaba. Benim Adım. Özgür Özcan L/O/G/O. Mayıs -2013 Merhaba Benim Adım Özgür Özcan L/O/G/O Mayıs -2013 Hakkımda İsim,Soyisim: ÖZGÜR ÖZCAN GSM 0531 642 46 81 EMAIL info@kariyermuhendislik.net WEB www.kariyermuhendislik.net WEB www.cevregorevlileri.org ADRES

Detaylı

10. Mükelleflerimizden 2013 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

10. Mükelleflerimizden 2013 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 10. Mükelleflerimizden 2013 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar I. Bankalar TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş. 540.282.173 AKBANK T.A.Ş. 373.083.895

Detaylı

Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 31 Aralık

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜM VE PROGRAMLARIN PUAN TÜRLERİ VE BAŞARI SIRALAMALARI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜM VE PROGRAMLARIN PUAN TÜRLERİ VE BAŞARI SIRALAMALARI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜM VE PROGRAMLARIN PUAN TÜRLERİ VE BAŞARI SIRALAMALARI Adalet MYO Adalet 61 YGS-3 1822773 152237 358.605 386.742-2 Ali Rıza Veziroğlu MYO Çevre

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ PROTOKOL ANLAŞMASI İMZALANAN FİRMALAR

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ PROTOKOL ANLAŞMASI İMZALANAN FİRMALAR SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ PROTOKOL ANLAŞMASI İMZALANAN FİRMALAR NO FİRMA İL BÖLÜM KONTENJAN 1 A.V.D. Enerji Verimliliği Dan. Eğt. İnş. Elk. Mak. İth. İhr. San. ve

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI EK SEÇİM LİSTESİ (Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) Seçim Tarihi : 05.06.2013. Listedeki Toplam Üye Sayısı : 1

İZMİR TİCARET ODASI EK SEÇİM LİSTESİ (Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) Seçim Tarihi : 05.06.2013. Listedeki Toplam Üye Sayısı : 1 09. GRUP 1 1336561 146636 BOZAK UNLU MAMÜLLER BESİCİLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTEDŞİRKETİ GAZİEMİR VD. 21/01/2010 Askıdan İndirilme 1830639390 12. GRUP 1 686271 82515 ARŞİN GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE

Detaylı

TÜRKİYE NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU 2016 ve LİSTEDE KONYA NIN YERİ

TÜRKİYE NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU 2016 ve LİSTEDE KONYA NIN YERİ ve LİSTEDE KONYA NIN YERİ BURÇİN KABAKCI Araştırma Raporu Ekonomik Araştırmalar ve Proje Müdürlüğü KONYA Haziran, 2017 www.kto.org.tr İÇİNDEKİLER: Başlık Sayfa 1. GİRİŞ...2 2. RAKAMLARLA TÜRKİYE NİN 500

Detaylı

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ 2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ İl: 58 - SİVAS S.NO Vergi Dairesi Vergi No Mükellef 1 KALE VERGİ DAİRESİ 2280630121 ÇAMLIBEL ELEKTRİK DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ Matrah Tahakkuk Ödenecek

Detaylı

Adalet 4 YGS , ,

Adalet 4 YGS , , ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU Adalet 4 YGS-3 65 65 309,84974 373,75854 460.778 ALİ RIZA VEZİROĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU Çevre Koruma ve Kontrol 2 YGS-2 45 11 170,99064 231,97260 - Çevre Koruma ve Kontrol 2 YGS-2

Detaylı

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÇORLU BELEDİYESİ DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR

Detaylı

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 11936 06-HYB-1395 12.10.2015 FİRMA İSTEĞİ AKARYAKIT ŞUBESİ / ANKARA TÜRKER MED İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.- ANKARA ŞUBESİ ANKARA

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 11936 06-HYB-1395 12.10.2015 FİRMA İSTEĞİ AKARYAKIT ŞUBESİ / ANKARA TÜRKER MED İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.- ANKARA ŞUBESİ ANKARA 30 Aralık 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29578 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR Türk Standardları Enstitüsünden: Aşağıda ünvanı, belge no su ve belge kapsamı belirtilen firmaların mevcut sözleşmeleri fesh edildiğinden

Detaylı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI NIN 2016 YILI ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI NIN 2016 YILI ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU SANAYİ ODASI NIN 2016 YILI INA GÖRE 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU 2016 1 TÜPRAŞ A.Ş. İZMİR RAF. MÜD. (KONS.) 11.544.051 32.642.471 _ 2 PETKİM PETROKİMYA HOLDİNG A.Ş. 4.153.280 4.153.280 4.554.373 3 PHILSA

Detaylı

BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. OG-AG elektrik tesisatı uygulama projelerinin hazırlanması, Elektrik tesislerinin anahtar teslimi yapım işi.

BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. OG-AG elektrik tesisatı uygulama projelerinin hazırlanması, Elektrik tesislerinin anahtar teslimi yapım işi. BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. ÜNAL PASLANMAZ Çelik Ltd. Şti. ALFER MÜHENDİSLİK Ltd. Şti. ÇEPAŞ GALVANİZ Demir Çelik A.Ş. MEDAŞ +1x2350kVA SERDAR PLASTİK San. ve Tic. Ltd. Şti. +1x1250kVA TERMİKEL

Detaylı

Sıra No. Proje No REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD.

Sıra No. Proje No REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD. 1 76 ŞİTOĞLU GIDA İNŞ. İTH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ REÇEL/MARMELAT ÜRETİM TESİSİNİN KURULMASI VE TAHİNDE KAPASİTENİN ARTIRILMASI 2 256 KEBAN ALABALIK SU ÜRÜNLERİ GIDA ÜRETİM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Detaylı

2008/2009 MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI FİNANSMAN MÜDÜRLÜĞÜ

2008/2009 MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI FİNANSMAN MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL EKONOMİSİ 2008/2009 MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI FİNANSMAN MÜDÜRLÜĞÜ CARİ FİYATLARLA GSMH YILLAR TÜRKİYE MİLYAR $ İSTANBUL MİLYAR $ İSTANBUL PAYI % 2000 265.4 58.7 22.1 2001 196.7 41.9 21.3

Detaylı

ASYILDIZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. 2010 yılında Ataşehir İSTANBUL adresinde kurulmuştur. Aralık 2012 tarihi itibariyle Şirket, mevcut

ASYILDIZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. 2010 yılında Ataşehir İSTANBUL adresinde kurulmuştur. Aralık 2012 tarihi itibariyle Şirket, mevcut ASYILDIZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. 2010 yılında Ataşehir İSTANBUL adresinde kurulmuştur. Aralık 2012 tarihi itibariyle Şirket, mevcut portföyü ile birlikte devralınmış ve buna paralel olarak

Detaylı

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ. S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ. S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ Proje Teklif Çağrısı: TRC2-10-EKOG001-A-B: EKONOMİK GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl 1 A-815 Asenka Mermer

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DİKEY GEÇİŞ KONTENJANLARI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DİKEY GEÇİŞ KONTENJANLARI Adı ları 2107 İlahiyat 105110084 İlahiyat Fakültesi İlahiyat Fakültesi Türkçe YGS-4 13 254,52324 9262 İlahiyat - Sosyal Bilimler 105130088 İlahiyat Fakültesi (İÖ) İlahiyat Fakültesi (İÖ) Türkçe YGS-4 13

Detaylı

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ YILLIK KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ YILLIK KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ 1 EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FAB. T.A.Ş. Ham Çelik Üretilmesi 163.963.684,27 2 ÇANAKCILAR SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Seramik İmalatı 3.771.636,13 3 OYKA KAĞIT AMBALAJ SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Kağıt İmalatı

Detaylı

MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ FİRMA FAALİYET TEL FAX CEP EMAİL

MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ FİRMA FAALİYET TEL FAX CEP EMAİL MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ RESUL LEKESİZ ŞUBE BAŞKANI EMREM YAPI CAM TUĞLA, PROFİLİT CAM, DEKORATİF DOĞAL TAŞ,İNŞAAT 3120566 3165614 5326163469 emrem@camtugla.org HASAN DEMİR

Detaylı

Laboratuvar Akreditasyon Danışmanlık Ltd. Şti.

Laboratuvar Akreditasyon Danışmanlık Ltd. Şti. Laboratuvar Akreditasyon Danışmanlık Ltd. Şti. ISO 17025 Laboratuar Akreditasyon için Referansları Türkiye de 17025 Akreditasyon faaliyetleri ilk gündeme geldiği 2000 yılından beri Laboratuvarlara Akreditasyon

Detaylı

HAZİRAN 2012 HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR

HAZİRAN 2012 HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR HAZİRAN 2012 HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR FİRMA ÜNVANI BELGE KONUSU BELGE NO FESİH TARİHİ FESİH GEREKÇESİ A-METRE TUR.İNŞ.TAAH. KRT:211 14.31.35-3/3621 20.06.2012

Detaylı

SİSTEM BELGELENDİRME BÖLÜM MÜDÜRLÜĞÜ BELGELENDİRİLEN FİRMALARIN LİSTESİ

SİSTEM BELGELENDİRME BÖLÜM MÜDÜRLÜĞÜ BELGELENDİRİLEN FİRMALARIN LİSTESİ BELGELENDİRME VE MUAYENE LTD.ŞTİ. SAYFA : 1/6 1 2 OLİMPİA OTO CAM SAN. TİC. A.Ş BELGE - 41.23.004.03 FİMAK MAKİNE FIRIN MAKİNALARI İMALATI SANAYİ TİCARET A.Ş 42.18.005.03 3 DALGAKIRAN BASINÇLI HAVA MAK.

Detaylı

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 000196 564 İMDAT KILAVUZ 01.04.1995 Bozüyük V.D. SEÇME+SEÇİLME Ş.NAİL-29.08.1953-5490012484 000432 891 SAKA-SAN TAAHHÜT İMALAT SANAYİ İNŞAAT VE TİCARET

Detaylı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI NIN 2017 YILI ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI NIN 2017 YILI ÜRETİMDEN SATIŞLARINA GÖRE 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU SANAYİ ODASI NIN 2017 YILI INA GÖRE 100 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU 2017 1 TÜPRAŞ PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. İZMİR RAF. MÜD. (KONS.) 17.212.445 44.665.139-2 PETKİM PETROKİMYA HOLDİNG A.Ş. 6.473.546 6.473.546 7.278.824

Detaylı

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ 2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ AKSAN TARIM MAKİNALARI-

Detaylı

SIRA Vergi Dairesi Mükellef Matrah Tahakkuk 1 KARADENİZ VERGİ DAİRESİ ÇORUH ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. 47.340.855,21 9.468.

SIRA Vergi Dairesi Mükellef Matrah Tahakkuk 1 KARADENİZ VERGİ DAİRESİ ÇORUH ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. 47.340.855,21 9.468. SIRA Vergi Dairesi Mükellef Matrah Tahakkuk 1 KARADENİZ VERGİ DAİRESİ ÇORUH ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş. 47.340.855,21 9.468.171,04 2 HIZIRBEY VERGİ DAİRESİ ÇORUH ELEKTRİK DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ 33.156.669,21

Detaylı

2015-ÖSYS Önlisans Programları Doluluk Oranları (Devlet Üniversiteleri)

2015-ÖSYS Önlisans Programları Doluluk Oranları (Devlet Üniversiteleri) Acil Durum ve Afet Yönetimi 100,00 Adalet 100,00 Ağız ve Diş Sağlığı 100,00 Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi 98,43 Ameliyathane Hizmetleri 99,49 Anestezi 99,93 Arıcılık 90,38 Aşçılık 100,00 Atçılık

Detaylı

ÜMİTLER JANT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 02/05/1983 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme

ÜMİTLER JANT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 02/05/1983 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme 1 349 10884 GÜNEYBAĞLILAR OTO YEDEK PARÇA İMALAT PAZARLAMA SAN.VE TİC.A.Ş. 21/01/1980 Meram V.D. Seçme+Seçilme - 4350047068 2 589 12541 ÜMİTLER JANT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 02/05/1983 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme

Detaylı

VİNÇ TİPİ KAPASİTE ŞAHİNCE ÇELİK END.SAN.VE TİC.A.Ş.

VİNÇ TİPİ KAPASİTE ŞAHİNCE ÇELİK END.SAN.VE TİC.A.Ş. REFERANSLARIMIZ MÜŞTERİ FİRMA TELEFON NO VİNÇ TİPİ KAPASİTE ŞAHİNCE ÇELİK END.SAN.VE TİC.A.Ş. 0224 443 37 12 5.Ton OTOSİMA PLASTİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (224) 493 2616 pbx 3,2 Ton TASARIM MAKİNA 0532

Detaylı

KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. 01/05/1974 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme

KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. 01/05/1974 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme 1 69 19979 KONYA SELÇUKLU KROM MAĞNEZİT TUĞLA SANAYİ A.Ş. 01/05/1974 Mevlana V.D. Seçme+Seçilme - 5770103800 2 73 2317 KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. 01/05/1974 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme - 5770008575 3 348

Detaylı

Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası

Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası TEŞVİK BELGELİ LAR Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 2017 Yılı Haziran Ayı Yatırım Teşvik Belgeleri (Türkiye) Sermaye Türü Yatırımın Sabit Yatırım Belge Adedi Cinsi (Milyon TL) İstihdam

Detaylı

FİNANSAL KURUMLAR BİRLİĞİ FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG VE FİNANSMAN ŞİRKETLERİ KONSOLİDE RAPORU

FİNANSAL KURUMLAR BİRLİĞİ FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG VE FİNANSMAN ŞİRKETLERİ KONSOLİDE RAPORU FİNANSAL KURUMLAR BİRLİĞİ FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG VE FİNANSMAN ŞİRKETLERİ KONSOLİDE RAPORU 31.12.2015 1 MALİ TABLO KALEMLERİ ANALİZİ (bin TL) Aktif Toplamı 31.12.2015 Aktif Toplamı Finansman Şirketleri;

Detaylı

İşte sanayinin devleri İSO'nun En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesi açıklandı. Tüpraş 'Türkiye'nin en büyüğü tahtını' korudu

İşte sanayinin devleri İSO'nun En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesi açıklandı. Tüpraş 'Türkiye'nin en büyüğü tahtını' korudu İşte sanayinin devleri İSO'nun En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesi açıklandı. Tüpraş 'Türkiye'nin en büyüğü tahtını' korudu İSTANBUL - İstanbul Sanayi Odası (İSO) En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesini

Detaylı

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü Bafra Müdürlüğü Bilgileri aşağıda yer alan anonim ve limited şirketler ile kooperatiflerin, ticaret sicili kayıtları üzerinde yapılan inceleme neticesinde münfesih durumda olduğu anlaşılmıştır. 6102 sayılı

Detaylı

Not 23 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 23 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 23 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30 Eylül

Detaylı

ÖZEL MAKİNE İMALATI Fabrika Yapan Fabrika

ÖZEL MAKİNE İMALATI Fabrika Yapan Fabrika ÖZEL MAKİNE İMALATI Fabrika Yapan Fabrika ONARAN ENDÜSTRİYEL AĞIR MAKİNA SANAYİ & TİCARET A.Ş. Her türlü özel makina imalatında sanayi kuruluşlarının tercihi, gemicilik sektöründen beyaz eşyaya kadar Türk

Detaylı

KİMYA BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN STAJ YAPTIKLARI FİRMALAR

KİMYA BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN STAJ YAPTIKLARI FİRMALAR KİMYA BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN STAJ YAPTIKLARI FİRMALAR Staj Türü - 2-2 - 2-2 - 2-2 - 2-2 - 2-2 Kurum Kraft Gıda San ve Tic. Ertek Kimya Acıbadem Sağlık Grubu UMEA UNİVERSİTY Kalite Sistem A.Ş. Ege Kimya

Detaylı

DEPA GAZETECİLİK MATBAACILIK KIRTASİYECİLİK SAN.VE TİC.A.Ş. 21/10/1985 Meram V.D. Seçme+Seçilme

DEPA GAZETECİLİK MATBAACILIK KIRTASİYECİLİK SAN.VE TİC.A.Ş. 21/10/1985 Meram V.D. Seçme+Seçilme 1 723 21321 BASAŞ BAYRAK MATBAACILIK AMBALAJ VE GIDA SAN.TİC.A.Ş. 07/10/1985 Mevlana V.D. Seçme+Seçilme - 1460034080 2 726 10156 DEPA GAZETECİLİK MATBAACILIK KIRTASİYECİLİK SAN.VE TİC.A.Ş. 21/10/1985 Meram

Detaylı

List of withdrawn and invalid certificates in Turkey

List of withdrawn and invalid certificates in Turkey List of withdrawn and invalid certificates in Turkey CERTIFICATE COMPANY COUNTRY CITY INVALID SINCE 399 GERÇEK PLASTİK San. ve Tic. Ltd. Şti. TK Kayseri 07.04.2007 400 ÖZSAN MAKİNA San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

İzmir. 2b Medikal Nakliye Kozmetik Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. Agme Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti.

İzmir. 2b Medikal Nakliye Kozmetik Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. Agme Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. 2b Medikal Nakliye Kozmetik Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. İzmir Agme Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. Agrikem Ege Ziraat İlaçları End. Ürün. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Akcelep Pamuk Gıda Tar. Ürün Teks. Ve Turizm

Detaylı

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EK 1 İKTİSADİ KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE LİSTESİ Referans No: TRA1/15/İK

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EK 1 İKTİSADİ KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE LİSTESİ Referans No: TRA1/15/İK 1 TRA1/15/İK/0037 Üretim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Bölgede İlk Defa Betonarme Menfez Üretimine Geçilmesi Düzyurt Otomotiv İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi 2 TRA1/15/İK/0088

Detaylı

TS 12426/ŞUBAT 2002 TS 13011/NİSAN 2003 YUNUS OTO LPG-CENGİZ ÇOLAK TS 12664-1/NİSAN 2008 34/10032 03/10/2011

TS 12426/ŞUBAT 2002 TS 13011/NİSAN 2003 YUNUS OTO LPG-CENGİZ ÇOLAK TS 12664-1/NİSAN 2008 34/10032 03/10/2011 Türk Standardları Enstitüsünden: Aşağıda isimleri ve hizmet yerleri belirtilen firmaların Hizmet Yeterlilik Belgesi kullanma hakkı veren sözleşmeleri karşılarında belirtilen tarihlerde ve belirtilen nedenlerden

Detaylı

(*) Cari dönem itibarıyla ilişkili taraftan çıkmıştır.

(*) Cari dönem itibarıyla ilişkili taraftan çıkmıştır. Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 31 Mart 2016

Detaylı

Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30 Eylül

Detaylı

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı nın 2013 yılı faaliyet sonuçları ile 2013 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin ayrıntılar kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Saygılarımızla.

Detaylı

Kurumsal Eğitim Referanslarımız

Kurumsal Eğitim Referanslarımız Kurumsal Eğitim Referanslarımız SIEMENS Otomasyon Eğitimleri PLC, S7-300/400 WinCC SCADA PCS7 (DCS) WinCC Flexible HMI SINAMICS S120 Servo Sürücü PROFINET, PROFIBUS-DP PLC S7-1200 Tosyalı Holding, TOSÇELİK

Detaylı

TÜRKİYE NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇİNDE OTOMOTİV SANAYİİ

TÜRKİYE NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇİNDE OTOMOTİV SANAYİİ TÜRKİYE NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇİNDE OTOMOTİV SANAYİİ 1. OTOMOTİV SANAYİİ NİN YILLAR GÖRE KONUMU 2. SEKTÖRLER ARASINDA KIYASLAMA Mayıs 2015 OSD OICA Üyesidir OSD is a Member of OICA ÖNSÖZ 1982

Detaylı

İşgücü İstem No Cinsiyet Yaş(K) Yaş(E) Açık İş Sayısı Meslek / Tecrübe Bilgisi Son Başvuru Tarihi Askerlik İşyeri Adı İşyeri Adresi Öğrenim Bilgisi

İşgücü İstem No Cinsiyet Yaş(K) Yaş(E) Açık İş Sayısı Meslek / Tecrübe Bilgisi Son Başvuru Tarihi Askerlik İşyeri Adı İşyeri Adresi Öğrenim Bilgisi İşgücü İstem No Cinsiyet Yaş(K) Yaş(E) Açık İş Sayısı Meslek / Tecrübe Bilgisi Son Başvuru Tarihi Askerlik İşyeri Adı İşyeri Adresi Öğrenim Bilgisi 00002978629 Erkek - - 2 Reklam Tabelacı 11.12.2015 KUPON

Detaylı

PAKPEN PLASTİK BORU VE YAPI ELEMANLARI SAN.VE TİC.A.Ş. 02/03/1990 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme

PAKPEN PLASTİK BORU VE YAPI ELEMANLARI SAN.VE TİC.A.Ş. 02/03/1990 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme 1 728 14728 PANPLAST SULAMA TARIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 04/11/1985 Meram V.D. Seçme+Seçilme - 7210025709 2 1123 17191 PAKPEN PLASTİK BORU VE YAPI ELEMANLARI SAN.VE TİC.A.Ş. 02/03/1990 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme

Detaylı

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır.

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır. METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER ve grup firmalarıdır. İstanbul Silivri'de inşa edilen 3.200 m² kapalı alana sahip hastanenin; Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Sıhhi Tesisat, Yangın Tesisatı, Teknolojik

Detaylı

BUZSAN MARKET EKİPMANLARI MADENİ EŞYA SOĞUTMA CİHAZLARI ENDÜSTRİYEL MUTFAK İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

BUZSAN MARKET EKİPMANLARI MADENİ EŞYA SOĞUTMA CİHAZLARI ENDÜSTRİYEL MUTFAK İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ADM ATIK SAN. VE TİC. ANONİM ŞTİ. ADNAN İLKDOĞDU (OTO-İŞ MERTLER) AFSER MAKİNA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. BALIKESİR ŞUBESİ AKAYLAR ÇELİK KARASÖR SAN. TİC. İTH. İHRA- CAT ANONİM ŞTİ. AKIN ASANSÖR METAL VE PLASTİK

Detaylı

TÜRKİYE'NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇİNDE OTOMOTİV SANAYİİ

TÜRKİYE'NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇİNDE OTOMOTİV SANAYİİ RAPOR 2013/15 TÜRKİYE'NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇİNDE OTOMOTİV SANAYİİ 1. OTOMOTİV SANAYİİ'NİN YILLARA GÖRE KONUMU 2. SEKTÖRLER ARASINDA KIYASLAMA TEMMUZ 2013 ÖNSÖZ İstanbul Sanayi Odası tarafından

Detaylı

DESTEĞE HAK KAZANAN PROJELER

DESTEĞE HAK KAZANAN PROJELER DESTEĞE HAK KAZANAN PROJELER PUAN SIRALI ASİL LİSTE SEKTÖREL GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI MARDİN 1 DİKA-11-SG/24 KOVER TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 2 DİKA-11-SG/107 3 DİKA-11-SG/36 4 DİKA-11-SG/123

Detaylı

Yetkilendirilmiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri (OSGB) Listesi

Yetkilendirilmiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri (OSGB) Listesi : Yetkilendirilmiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri (OSGB) Listesi www.uzmanglobal.com UZMAN GLOBAL; iş hukuku, sosyal güvenlik, SGK işlemleri, teşvik ve destekler, denetim, stratejik planlama ve eğitim

Detaylı

Metal Mamuller Montaj İşçisi 16.12.2015. Ahşap Mobilya İmalat Ustası. İş Güvenliği Uzmanı (Tehlikeli Sınıf-B) 15.12.2015

Metal Mamuller Montaj İşçisi 16.12.2015. Ahşap Mobilya İmalat Ustası. İş Güvenliği Uzmanı (Tehlikeli Sınıf-B) 15.12.2015 00002978629 Belirsiz Süreli (Daimi) Erkek - - 2 Reklam Tabelacı 11.12.2015 00002983064 Belirsiz Süreli (Daimi) Erkek - 20-35 1 Otomotiv Mekanikçisi 15.12.2015 00002983177 Belirsiz Süreli (Daimi) Erkek

Detaylı

TÜRKİYE'NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇİNDE OTOMOTİV SANAYİİ

TÜRKİYE'NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇİNDE OTOMOTİV SANAYİİ RAPOR 2012/17 TÜRKİYE'NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇİNDE OTOMOTİV SANAYİİ 1. OTOMOTİV SANAYİİ'NİN YILLARA GÖRE KONUMU 2. SEKTÖRLER ARASINDA KIYASLAMA TEMMUZ 2012 ÖNSÖZ İstanbul Sanayi Odası tarafından

Detaylı

MKE HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ 10 Şubat 2015 TARİHLİ SEYMEN-KKALE-FABSAT-YERSAT İHALESİ 1. TEKLİF SONUÇLARI

MKE HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ 10 Şubat 2015 TARİHLİ SEYMEN-KKALE-FABSAT-YERSAT İHALESİ 1. TEKLİF SONUÇLARI MKE HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ 10 Şubat 2015 TARİHLİ SEYMEN-KKALE-FABSAT-YERSAT İHALESİ 1. TEKLİF SONUÇLARI Tanıtım Kodu : 2013YERSAT28 Malzeme Adı : SU TANKERİ (DENİZ TAŞITI) HURDASI. (M/G VAN) 7055 ÖZ

Detaylı

YATIRIM TEŞVİK BELGELİ YATIRIMLAR

YATIRIM TEŞVİK BELGELİ YATIRIMLAR YATIRIM TEŞVİK BELGELİ YATIRIMLAR Ocak - Kasım 217 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 217 Yılı Ocak-Kasım Dönemi Yatırım Teşvik Belgeleri (Türkiye) Sermaye Türü Yatırımın Cinsi Belge Adedi Sabit Yatırım

Detaylı

plastik sanayi İLK 500 FİRMA İSO SIRALAMASINDA İÇİNE GİREN PLASTİK VE KAUÇUK FİRMALARIN DEĞERLENDİRMESİ

plastik sanayi İLK 500 FİRMA İSO SIRALAMASINDA İÇİNE GİREN PLASTİK VE KAUÇUK FİRMALARIN DEĞERLENDİRMESİ plastik sanayi 2016 İSO SIRALAMASINDA İLK 500 FİRMA İÇİNE GİREN PLASTİK VE KAUÇUK FİRMALARIN DEĞERLENDİRMESİ Selçuk MUTLU PLASFED Genel Sekreteri V. Murat İNKÜN PAGDER Genel Sekreter Yrd. Rapor, İSO -

Detaylı

2012 Akbank 2012 Atlas Copco Makinaları İmalat A.Ş. 2012 BRİSA Bridgestone Sabancı Lastik San. Ve Tic. A.Ş. 2012 BYOTELL Mali İşler ve Satış Pazarlama 2012 CarrefourSa (Satınalma) 2012 Deutsche Bank A.Ş.

Detaylı

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı nın 2014 yılı faaliyet sonuçları ile 2014 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin ayrıntılar kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Saygılarımızla.

Detaylı

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MAYIS 2014

PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MAYIS 2014 PETROL PİYASASI SEKTÖR RAPORU MAYIS 2014 Ankara 2014 1 İÇİNDEKİLER ÖZET 3 Tablolar Listesi Tablo 1 : Mayıs 2014 Dönemi Petrol İthalat Miktarları (ton) 5 Tablo 2 : Ocak-Mayıs 2013 ve Ocak-Mayıs 2014 Dönemlerinde

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 235 8871 SEKOSAN SERT KROM SANAYİ A.Ş. 08/10/1976 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme - 7590015911 2 456 9160 PİK-SAN DÖKÜM SANAYİ ALİ YAVUZ 23/12/1980 Selçuk V.D. Seçme+Seçilme ALİBEY - 01/07/1952-41479705232

Detaylı

İşgücü İstem No Cinsiyet Yaş(K) Yaş(E) Açık İş Sayısı Meslek / Tecrübe Bilgisi Son Başvuru Tarihi Askerlik İşyeri Adı İşyeri Adresi Öğrenim Bilgisi

İşgücü İstem No Cinsiyet Yaş(K) Yaş(E) Açık İş Sayısı Meslek / Tecrübe Bilgisi Son Başvuru Tarihi Askerlik İşyeri Adı İşyeri Adresi Öğrenim Bilgisi 00002978629 Erkek - - 2 Reklam Tabelacı 11.12.2015 Askerliğini Fiilen Yapmış KUPON KONFEKSİYON VE REKLAM SANAYİ TİCARET KARADENİZLİLER MAH. IŞIKLI CAD. NO:13. 00003001262 Erkek - - 100 Şoför-Yük Taşıma

Detaylı

Dağıtıcı Lisansı. 13/04/2016 tarihinden itibaren 10(on) yıl süreli 4. 27/04/2016 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile Dağıtıcı Lisansı Şirketi

Dağıtıcı Lisansı. 13/04/2016 tarihinden itibaren 10(on) yıl süreli 4. 27/04/2016 tarihli ve sayılı Kurul Kararı ile Dağıtıcı Lisansı Şirketi Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun 07/04/2016, 13/04/2016 ve Kararlarıyla, Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde aşağıdaki tüzel kişilere lisans

Detaylı

Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi ] Vergi Hesap No

Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi ] Vergi Hesap No 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 2774 3621 SARAY MOBİLYA ALİ TURAN ABANOZOĞLU VE ORTAĞI 22.03.1965 Karadeniz V.D. SEÇME+SEÇİLME - 0010034092 3063 3927 KENAN İSKENDER 26.12.1968 Hızırbey

Detaylı

SÖZLEŞMEYE BAĞLANAN PROJELER LİSTESİ Program Adı: Yenilikçi KOBİ Mali Destek Programı ( YKMDP) Referans No: TR33/16/YKMDP

SÖZLEŞMEYE BAĞLANAN PROJELER LİSTESİ Program Adı: Yenilikçi KOBİ Mali Destek Programı ( YKMDP) Referans No: TR33/16/YKMDP Program Adı: Yenilikçi KOBİ Mali Programı ( YKMDP) Ajans 1 Alpar Styropor Ve Makina San. Tic.Ltd. Şti. Ar&Ge'De Yeni Bir Boyut: Alpar Prototip Ar&Ge Üretim Merkezi İle Sektörde Liderlik Yolunda Gediz Kütahya

Detaylı

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI NO YETKİLENDİRİLEN KURULUŞ TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI BULUNDUĞ U İL YET Kİ ALA NI TELEFON 1 Yıldırım Yılmaz Özel Yıldırım Eğitim ve Öğretim

Detaylı

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ İL REKORTMENLERİ

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ İL REKORTMENLERİ (*) İsminin Açıklanmasını İstemiyor. SIRA NO Vergi Dairesi Vergi No Mükellef Matrah Tahakkuk 1 LİMAN 1810024511 BOTROS LEVANTE TAŞIMTİC LTD ŞTİ 27.385.194,54 5.477.038,91 2 (*) (*) (*) (*) (*) 3 URAY 6180387084

Detaylı

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK SÖZLEġMESĠ ĠMZALANAN PROJELER LĠSTESĠ

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK SÖZLEġMESĠ ĠMZALANAN PROJELER LĠSTESĠ EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK SÖZLEġMESĠ ĠMZALANAN PROJELER LĠSTESĠ Proje Teklif Çağrısı: TRC2-10-EKOG001-A-B: EKONOMİK GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI S.N. Ref.No BaĢvuru Sahibi

Detaylı

2012 Yılı Türkiye İhracatçılar Meclisi

2012 Yılı Türkiye İhracatçılar Meclisi 2012 Yılı Türkiye İhracatçılar Meclisi İlk 1000 İhracatçı Firma Araştırması Paylaşım Toplantısı 27 Mayıs 2013 İLK 1000 GENEL İHRACAT PERFORMANSI Türkiye nin 2011 yılında 134,6 milyar dolar olan ihracatı,

Detaylı

TÜRKİYE NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇİNDE OTOMOTİV SANAYİİ

TÜRKİYE NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇİNDE OTOMOTİV SANAYİİ TÜRKİYE NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU İÇİNDE OTOMOTİV SANAYİİ 1. OTOMOTİV SANAYİİ NİN YILLARA GÖRE KONUMU 2. SEKTÖRLER ARASINDA KIYASLAMA Temmuz 2014 OSD OICA Üyesidir OSD is a Member of OICA ÖNSÖZ 1982

Detaylı

YETKİ BELGESİ SONUÇ LİSTESİ

YETKİ BELGESİ SONUÇ LİSTESİ K1 YETKİ BELGESİ SONUÇ LİSTESİ 04/10/2017 10:26:30 Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası SIRA FIRMA UNET NO BELGE NO DURUM TELEFON SAĞLAMAYAN ŞART TANIMI SON.KONT.TARİHİ MUAF TARİHİ GÜN 1 A.İZZET CEYLAN 209058

Detaylı