IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Günlük Yorum. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? USDTRY GBPUSD BRENT PETROL ALTIN EURUSD

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Günlük Yorum. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? USDTRY GBPUSD BRENT PETROL ALTIN EURUSD"

Transkript

1 IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Günlük Yorum Piyasalarda Bugün Ne Oldu? USDTRY GBPUSD BRENT PETROL ALTIN EURUSD

2 Gündemdekiler Bulunduğumuz haftanın son işlem gününe Çin den gelen veriler ile başlangıç yaptık. Özellikle Fed in yol haritası için ülkeden açıklanacak göstergelerin öneminin çok yüksek olduğunu biliyoruz. Çin den gelen ilk çeyrek büyüme rakamlarında yüzde 6.7 lik bir artış kaydedildi. Veride beklentiler karşılanırken Çin Merkez Bankası Başkanı Yi Gang yüzde 6. 7 aralığındaki büyüme hedefini yakalayacağına olan güveninin olduğunu ifade etti. Geride kalan günlerde açıklanan Çin ticaret dengesi rakamların ardından üretim verilerinde de şaşırtıcı bir rakamla karşılaşmamız piyasalardaki olumlu havanın devamını sağlayabilir. 17 Nisan günü Doha da gerçekleştirilecek OPEC ve OPEC dışı petrol üreticisi ülkelerin yapacağı toplantı önümüzdeki haftanın seyri için belirleyici olacaktır. Piyasalardaki olumlu havanın korunması için petroldeki fiyat istikrarının bir şekilde sağlanması gerekiyor. Yurt içerisinde ise bugün TCMB beklenti anketi açıklandı. Ankete göre 2016 yılsonu enflasyon beklentilerinde gerileme görüldü. Yüzde 8.29 da yüzde 7.91 e çekilen beklentinin yanısıra yılsonu dolar kuru beklentisindeki gerileme dikkat çekiciydi olarak açıklanan beklentide Fed in sanılandan daha güvercin bir tavır sergileyeceği algısı ö plana çıkıyor. Çeyreklik işsizlik ortalamasında ise yüzde 11.1 lik seyir artış eğilimi göstermeye devam ediyor. Endekslerde son durum Dolar endeksine Çin den gelen ihracat rakamları destek olmuştu. Yüksel fırsatı bulan endekste hareketlilik seviyelerinde genel olarak yatay dönmeye başladı. Bu seviyeden görülebilecek gerilemelerin desteğinde duraksayabileceğini söylemeliyiz. Önümüzdeki haftada ise endekste bandı bir süre takip edilmeye devam edilebilir. Dax piyasalardaki olumlu havayla birlikte yükselişine devam ediyor. 10 bin seviyelerinin üzerinde kalmaya çalışan endekste 10 bin 120 seviyesinin geçilmesi yükselişi destekleyecektir. Hedef olarak ise 10 bin 350 seviyesi endekste takip edilebilir. Özellikle haftasonu petrol arzı ile ilgili gerçekleştirilecek olan toplantının detayları endeksler üzerinde büyük bir hareketliliğe yol açacaktır. Geri çekilmelerde ise 9 bin 750 seviyesi kuvvetli durmaya devam ediyor.

3 Kurda önümüzdeki hafta hareketliliğin yüksek olacağını söylemeliyz. Çarşamba günü TCMB nin gerçekleştireceği toplantı paritedeki hareketlilikte büyük öneme sahip. Yeni ekibin faiz indirimine sıcak bakmasının yanısıra siyasi taraftan gelen radikal indirim çağrıları yeni haftaya alıcılı bir başlangıç yapmamızı sağlayabilir seviyelerine do bir yükselişin görülebileceği yeni haftada hareketlilik ve seviyelerinde duraksayacaktır seviyesi ise bu hareketin ilk hedef olarak gözüküyor. Geri çekilmelerde ise seviyesinin altında ve dan birçok kez dönüşün geldiğini biliyoruz.

4 Doların yeni güne biraz daha sakin bir başlangıç yapması paritedeki hareketliliğe dengeyi getirdi. Geride kalan günde faiz İngiltere Merkez Bankası nın faiz oranlarında herhangi bir değişime gitmediğini takip etmiştik. Önümüzde dönemlerde İngiltere tarafında Brexit riskleri fiyatlanmaya devam edecek. Anketler şuanda başabaş mücadele devam etmekte seviyesinin üzerinde kalıcı olmadığımız sürece satış baskısını hissetmeye devam edecek olan paritede ve seviyelerine dikkat etmemiz gerekiyor. Eğer satıcılar pariteye hakim olmaya devam ederse ve aralığına yeniden dönebilir nin üzerinde kalmamız dahilinde görülebilecek yükseliş hareketinin hedefi ise olarak gözüküyor. Ara seviyeler olarakta ve gündemimizde kalmaya devam edecek.

5 Petrol fiyatlarının önümüzdeki süreçte seyrini belirleyecek olan kritik Doha toplantısı öncesi, fiyatlarda aşağı yönlü baskının hakim olduğu bir gün geçiriyoruz. Toplantıdaki rolü merak konusu olan İran dan gelen açıklama, fiyatlar üzerinde etkili oldu. İran Petrol Bakanlığı 17 Nisan Pa günü Katar ın başkenti Doha da düzenlenecek petrol üreticileri toplantısına katılmayacağını bildirildi. İran ı toplantıda temsilen, Petrol Bakanı yerine OPEC temsilcisinin yer alacağı belirtildi. İran Petrol Bakanlığı toplantıdan alınacak kararın İran ı bağalamayacağını belirterek, yaptırımlar öncesi seviyeye ulaştıktan sonra petrol üretimini donduracağını bildirildi. Şimdi gözler Suudi Arabistan da. Ön şart olarak İran ının üretimi dondurmasını göstermişlerdi. Bakalım Pazar günkü toplantıda Suudi Arabistan bu ısrarında kalıcı mı olacak, yoksa süreç başından bu yana üretim politikası konusundaki duruşu devam mı edece Hangi sonuç çıkarsa çıksın, pazar gecesi açılışta sert fiyat hareketlerine şahit olabiliriz. Teknik olarak ise seviyesi Brent petrolde son dere önemli. Aşağı yönlü geçilmesi durumunda bandı takip edilebilir. Toparlanmalarda ise seviyesi aşılırsa e doğru bir seyir izleyebiliriz.

6 Altındaki hareketliliğin kararlı bir görünüme sahip olduğunu söyleyebilir Dolar endeksindeki toparlanmaya rağmen kuvvetli kalan altında 1230 do seviyesinin üzerinde kapanışların gelmesi bizi 1240 ve 1250 dirençlerine taşıyacaktır. Ara seviye olarakta 1235 dolar seviyesi gündemimizde kalmaya devam ediyor. Sert yükselişilerde 200 haftalık ortalama seviyes olan 1258 dolar yükseliş hareketini sınırlandırabilecek öneme sahip. Ger çekilmelerde ise son dönemlerde etkinliği artan 1225 dolar seviyesinin altında 1215 ve 1208 dolar destekleri bizler için önemini koruyor.

7 Paritede Çin etkisiyle görülen düşüş hareketi biraz olsun toparlanma eğilimine girmiş gibi gözüküyor seviyesi yükseliş trendine denk geliyor ve kuvvetli bir seviye olarak karşımızda. Kısa sürede yakalanılan bir trend olsa da önümüzdeki haftada da seyir için önemli olacaktır den alınan destek ile birlikte görülebilecek yükselişin öncelikle seviyesinin üzerinde kalmaya çalışacağını biliyoruz ve seviyeleri ise hareketliliği bir sonraki hedefleri olacaktır. Geri çekilmelerde ise seviyesi düşüşe destek olmaya devam edecektir ve aralığı ise bu desteğin kırılması halinde takip edilebilec seviyeler olarak karşımızda.

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? GBPUSD BRENT PETROL USDTRY EURUSD ALTIN

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? GBPUSD BRENT PETROL USDTRY EURUSD ALTIN Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Bugün Ne Oldu? GBPUSD BRENT PETROL USDTRY EURUSD ALTIN Gündemdekiler Yeni günde piyasaların gözü haftasonunda açıklanan Çin ticaret dengesi

Detaylı

06 Temmuz 10 Temmuz 2015

06 Temmuz 10 Temmuz 2015 Önümüzdeki Hafta Neleri Takip Edeceğiz? Pazartesi; 09:00 Almanya Fabrika Siparişleri 11:30 Euro Bölgesi - Perakende PMI Endeksi, Sentix Yatırımcı Güven Endeksi 16:45 ABD Hizmet PMI Endeksi 17:00 ABD ISM

Detaylı

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? ALTIN USDTRY BRENT PETROL GBPUSD EURUSD

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? ALTIN USDTRY BRENT PETROL GBPUSD EURUSD Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Bugün Ne Oldu? ALTIN USDTRY BRENT PETROL GBPUSD EURUSD Gündemdekiler Geride kalan hafta içerisinde ABD den gelen istihdam verilerinde bozulmanın

Detaylı

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? ALTIN GBPUSD EURUSD BRENT PETROL USDTRY

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? ALTIN GBPUSD EURUSD BRENT PETROL USDTRY Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Bugün Ne Oldu? ALTIN GBPUSD EURUSD BRENT PETROL USDTRY Kredi derecelendirme kuruluşlarından Türkiye değerlendirmesi TCMB nin faiz koridorunun

Detaylı

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? BRENT PETROL EURUSD GBPUSD ALTIN USDTRY

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? BRENT PETROL EURUSD GBPUSD ALTIN USDTRY Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Bugün Ne Oldu? BRENT PETROL EURUSD GBPUSD ALTIN USDTRY Gündemdekiler Yeni güne Avrupa dan gelen enflasyon verileri ile başlangıç yaptık.

Detaylı

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Öne Çıkanlar USDTRY EURUSD GBPUSD USDJPY ALTIN BRENT PETROL

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Öne Çıkanlar USDTRY EURUSD GBPUSD USDJPY ALTIN BRENT PETROL Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Öne Çıkanlar USDTRY EURUSD GBPUSD USDJPY ALTIN BRENT PETROL Piyasalar gün içerisinden Çin ve İngiltere verilerini takip etti. Çin den ge

Detaylı

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Öne Çıkanlar USDTRY GBPUSD BRENT PETROL ALTIN EURUSD

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Öne Çıkanlar USDTRY GBPUSD BRENT PETROL ALTIN EURUSD Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Öne Çıkanlar USDTRY GBPUSD BRENT PETROL ALTIN EURUSD Tutanaklar ne şahin, ne güvercin Dün, FOMC üyelerinin oy birliği ile politika faizini

Detaylı

01 Haziran - 05 Haziran 2015

01 Haziran - 05 Haziran 2015 Önümüzdeki Hafta Neleri Takip Edeceğiz? Pazartesi; 04:00 Çin İmalat ve İmalat Dışı PMI Endeksleri 04:30 Avustralya Konut İzinleri 04:35 Çin HSBC İmalat PMI Endeksi 10:00 Türkiye İmalat PMI Endeksi 11:00

Detaylı

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? EURUSD ALTIN GBPUSD BRENT PETROL USDTRY

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? EURUSD ALTIN GBPUSD BRENT PETROL USDTRY Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Bugün Ne Oldu? EURUSD ALTIN GBPUSD BRENT PETROL USDTRY Gündemdekiler Piyasalardaki sakin görüntü gelen ABD verileri ile bozulmaya devam

Detaylı

22 Haziran - 26 Haziran 2015

22 Haziran - 26 Haziran 2015 Önümüzdeki Hafta Neleri Takip Edeceğiz? Pazartesi; Tüm Gün Çin Tatil Tüm Gün Euro Bölgesi Eurogroup Toplantısı 01:00 Yeni Zelanda Westpack Tüketici Güven Endeksi 10:00 Türkiye Tükketici Güven Endeksi 17:00

Detaylı

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? USDTRY BRENT PETROL EURUSD ALTIN GBPUSD

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? USDTRY BRENT PETROL EURUSD ALTIN GBPUSD Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Bugün Ne Oldu? USDTRY BRENT PETROL EURUSD ALTIN GBPUSD Brexit beklentileri piyasalara yön vermeye devam ediyor Tüm piyasaları etkisi altına

Detaylı

USDTRY EURUSD GBPUSD Haftalık Temel/Teknik Görünüm

USDTRY EURUSD GBPUSD Haftalık Temel/Teknik Görünüm 30 MART 2015 USDTRY EURUSD GBPUSD Haftalık Temel/Teknik Görünüm Bu hafta Amerika tarafında Çarşamba günü açıklanacak olan ADP Tarım Dışı Ödemeler ve Cuma günü açıklanacak olan Tarım Dışı İstihdam ve İşsizlik

Detaylı

08 Haziran - 12 Haziran 2015

08 Haziran - 12 Haziran 2015 Önümüzdeki Hafta Neleri Takip Edeceğiz? Pazartesi; Tüm gün Avustralya Piyasalar Kapalı 02:50 Japonya Cari Denge, GSYİH, 05:10 Çin Ticaret Dengesi, İthalat ve İhracat hacmi 09:00 Almanya Ticaret Dengesi,

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi i İçindekiler Piyasa Gündemi Piyasa Gündemi Haftaya yeni günün ilk saatlerinde açıklanan Japonya verileriyle başladık. TSI 01:50 de gelen ve beklentilerin altında açıklanan büyüme rakamları üst üste 2.

Detaylı

GÜNE BAŞLARKEN 24.12.2014

GÜNE BAŞLARKEN 24.12.2014 GÜNE BAŞLARKEN 24.12.2014 USD/TRY Amerika ekonomisinden gelen hızlı büyüme rakamlarının ardından bugün gündemin adı Türkiye Merkez Bankası ndan gelecek olan para politikası kararları olacaktır. USDTRY

Detaylı

07.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0956 1,5155 123,376 2,9183 1089,15 44,79

07.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0956 1,5155 123,376 2,9183 1089,15 44,79 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0941 1,5144 122,594 2,8839 1062,55 44,09 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0956 1,5155 123,376 2,9183 1089,15 44,79 Düşük

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 21 Nisan 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 21 Nisan 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 21 Nisan 2014 18.04.2014 Açılış Kapanış % EURUSD 1,38134 1,38132 0,00 ALTIN 1295,05 1295,05 0,00 USDTRY 2,12628 2,12837 0,10 EURTRY 2,93777 2,94027 0,09 USD 102,386 102,417 0,03

Detaylı

Gündem 30.10.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 30.10.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0979 1,5267 121,094 2,9256 1156,05 49,08 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0986 1,5321 121,190 2,9430 1162,79 49,35 Düşük

Detaylı

Gündem 28.10.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 28.10.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,1055 1,5353 121,090 2,8899 1163,45 47,40 Yüksek 1,1078 1,5359 121,094 2,9149 1168,86 47,54 Düşük 1,1031 1,5283 120,165 2,8882 1161,07 46,39 Kapanış

Detaylı

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. USDTRY EURUSD GBPUSD Piyasalarda Bugün Ne Oldu? BRENT PETROL ALTIN

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. USDTRY EURUSD GBPUSD Piyasalarda Bugün Ne Oldu? BRENT PETROL ALTIN Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı USDTRY EURUSD GBPUSD Piyasalarda Bugün Ne Oldu? BRENT PETROL ALTIN Yurt içinde bugün Nisan ayı işsizlik oranı ve Haziran ayı bütçe dengesi açıklandı.

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 31 Temmuz 2015 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 31 Temmuz 2015 Cuma Günlük Bülten 31 Temmuz 2015 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Dün ABD ve Avrupa tarafında açıklanan veri akışının etkisiyle hareketli geçen günün ardından yeni günde Euro Bölgesi

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0992 1,5313 121,490 2,9119 1164,71 47,99 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1068 1,5382 121,511 2,9215 1169,71 48,29 Düşük

Detaylı

Gündem 16.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 16.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1320 1,5427 120,193 3,0585 1109,10 Yüksek 1,1329 1,5457 120,653 3,0692 1109,52 Düşük 1,1259 1,5330 119,402 3,0228 1102,65 Kapanış 1,1270 1,5344 120,417

Detaylı

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? BRENT PETROL GBPUSD ALTIN EURUSD USDTRY

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? BRENT PETROL GBPUSD ALTIN EURUSD USDTRY Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Bugün Ne Oldu? BRENT PETROL GBPUSD ALTIN EURUSD USDTRY Brexit beklentileri yön değiştirdi Referanduma bir haftadan az bir süre kala dün

Detaylı

21.01.2016. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0976 1,4219 117,685 3,0613 1109,65 28,72

21.01.2016. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0976 1,4219 117,685 3,0613 1109,65 28,72 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0907 1,4155 117,620 3,0392 1087,88 28,63 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0976 1,4219 117,685 3,0613 1109,65 28,72 Düşük

Detaylı

Gündem 18.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 18.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1291 1,5496 120,578 2,9985 1119,45 Yüksek 1,1441 1,5628 120,990 3,0282 1134,15 Düşük 1,1285 1,5486 119,796 2,9757 1115,56 Kapanış 1,1434 1,559 119,990

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0750 1,5115 123,180 2,9210 1092,28 47,04 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0764 1,5145 123,450 2,9231 1094,73 47,83 Düşük

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1346 1,5445 119,844 2,9005 1175,60 48,48 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1378 1,5477 120,093 2,9137 1179,70 48,62 Düşük

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1390 1,5454 118,896 2,8793 1183,25 50,13 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1395 1,5487 119,661 2,9126 1184,80 50,66 Düşük

Detaylı

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? GBPUSD EURUSD ALTIN BRENT PETROL USDTRY

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? GBPUSD EURUSD ALTIN BRENT PETROL USDTRY Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Bugün Ne Oldu? GBPUSD EURUSD ALTIN BRENT PETROL USDTRY Yurt içinde yatırım reform paketi açıklandı Geçen hafta açıklanan yüzde 4.8 lik

Detaylı

SABAH BÜLTENİ. Piyasalar İçin Son Eşik TCMB.. 21 Aralık 2015 08:30. Aysun GÖKSU Araştırma Uzmanı GENEL GÜN ÖZETİ. 'Dolar yılı 2,94'e yakın kapatır'

SABAH BÜLTENİ. Piyasalar İçin Son Eşik TCMB.. 21 Aralık 2015 08:30. Aysun GÖKSU Araştırma Uzmanı GENEL GÜN ÖZETİ. 'Dolar yılı 2,94'e yakın kapatır' SABAH BÜLTENİ Piyasalar İçin Son Eşik TCMB.. 21 Aralık 2015 08:30 Aysun GÖKSU Araştırma Uzmanı GENEL GÜN ÖZETİ 'Dolar yılı 2,94'e yakın kapatır' Merkez Bankası'nın anketine göre enflasyon, büyüme ve dolarda

Detaylı

USDTRY EURUSD GBPUSD Temel/Teknik Görünüm

USDTRY EURUSD GBPUSD Temel/Teknik Görünüm 04 MAYIS 2015 USDTRY EURUSD GBPUSD Temel/Teknik Görünüm Geçtiğimiz hafta Amerikan verilerindeki genel seyir beklentilerin altında kalması olurken Dolar zayıf seyretti. Amerika tarafında geçtiğimiz haftanın

Detaylı

04.04.2016. Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1437 1,4371 112,583 2,8364 1235,39 40,43

04.04.2016. Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1437 1,4371 112,583 2,8364 1235,39 40,43 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1379 1,4358 112,566 2,8146 1232,10 40,16 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1437 1,4371 112,583 2,8364 1235,39 40,43 Düşük

Detaylı

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? USDTRY BRENT PETROL GBPUSD EURUSD ALTIN

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? USDTRY BRENT PETROL GBPUSD EURUSD ALTIN Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Bugün Ne Oldu? USDTRY BRENT PETROL GBPUSD EURUSD ALTIN Gündemdekiler Piyasalar yeni haftaya da gerçekleşen Brexit in gölgesi altında başladı.

Detaylı

Gündem 30.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 30.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1245 1,5174 119,920 3,0580 1132,15 Yüksek 1,1281 1,5204 120,160 3,0687 1134,78 Düşük 1,1194 1,5129 119,252 3,0336 1124,56 Kapanış 1,1253 1,5151 119,741

Detaylı

02.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0638 1,5125 123,280 2,9160 1074,86 45,16

02.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0638 1,5125 123,280 2,9160 1074,86 45,16 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0566 1,5056 123,070 2,9128 1064,75 44,58 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0638 1,5125 123,280 2,9160 1074,86 45,16 Düşük

Detaylı

Gündem 23.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 23.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1189 1,5511 120,560 3,0068 1133,45 Yüksek 1,1207 1,5529 120,620 3,0396 1136,68 Düşük 1,1113 1,5341 119,697 2,9909 1121,35 Kapanış 1,1131 1,5369 120,133

Detaylı

Gündem 17.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 17.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1269 1,5343 120,433 3,0272 1105,05 Yüksek 1,1321 1,5528 120,730 3,0324 1124,45 Düşük 1,1214 1,5330 120,113 2,9914 1104,1 Kapanış 1,1291 1,5495 120,560

Detaylı

IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı

IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Bugün Ne Oldu? EURUSD GBPUSD BRENT PETROL USDTRY ALTIN Öne Çıkanlar Dün aldığı karar ile faiz koridorunun üst bandında 50 baz puanlık indirim

Detaylı

Teknik Bülten. 21 Aralık 2015 Pazartesi

Teknik Bülten. 21 Aralık 2015 Pazartesi GÜNE BAŞLARKEN FED den beklenen faiz hamlesi gerçekleşti. Salı günü başlayan FOMC toplantısının Çarşamba akşamı sona ermesiyle yapılan bildiriyle federal fon oranlarının piyasanın beklentisine paralel

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 05 Mayıs 2015 Salı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 05 Mayıs 2015 Salı G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Küresel piyasalar gün içinde açıklanan yoğun veri

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 26 Mayıs 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 26 Mayıs 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 26 Mayıs 2014 23.05.2014 Açılış Kapanış % EURUSD 1,36555 1,36317 0,17 ALTIN 1293,85 1292,20 0,12 USDTRY 2,08079 2,08021 0,02 EURTRY 2,84136 2,83557 0,20 USDJPY 101,729 101,957 0,22

Detaylı

Gündem 13.11.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 13.11.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Açılış 1,0745 1,5212 122,854 2,8757 1086,35 45,85 Yüksek 1,0830 1,5246 123,072 2,8910 1089,65 46,24 Düşük 1,0691 1,5174 122,560 2,8587 1074,31 44,00 Kapanış

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 27 Haziran 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 27 Haziran 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 27 Haziran 2014 26.06.2014 Açılış Kapanış % USD 1,36282 1,36095 0,13 ALTIN 1319,01 1316,37 0,20 USDTRY 2,13066 2,12497 0,26 TRY 2,90446 2,89413 0,35 USDJPY 101,861 101,728 0,13 USD

Detaylı

18 Mayıs - 22 Mayıs 2015

18 Mayıs - 22 Mayıs 2015 Önümüzdeki Hafta Neleri Takip Edeceğiz? Pazartesi günü: *02:30 Avustralya Merkez Bankası Başkan Yardımcısının Konuşması *02:50 Japonya Çekirdek Makine Siparişleri *04:30 Çin Konut Fiyatları *07:30 Japonya

Detaylı

GÜNE BAŞLARKEN 14.10.2014

GÜNE BAŞLARKEN 14.10.2014 GÜNE BAŞLARKEN 14.10.2014 USD/TRY FED üyelerinin açıklamaları ile haftaya sert düşüş ile başlayan USDTRY paritesi, güne sakin başlayarak yatay hareketler gerçekleştirmekte. Dolar tarafında yaşanan satışların

Detaylı

31.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0937 1,4828 120,581 2,9223 1063,29 36,63

31.12.2015. Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0937 1,4828 120,581 2,9223 1063,29 36,63 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0932 1,4813 120,515 2,9180 1061,58 36,48 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0937 1,4828 120,581 2,9223 1063,29 36,63 Düşük

Detaylı

Gündem 09.10.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50%

Gündem 09.10.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1238 1,5317 120,015 2,9400 1145,35 51,66 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1327 1,5372 120,109 2,9493 1151,55 53,49 Düşük

Detaylı

4 Eylül Eylül 2015. Önümüzdeki Hafta Neleri Takip Edeceğiz?

4 Eylül Eylül 2015. Önümüzdeki Hafta Neleri Takip Edeceğiz? Önümüzdeki Hafta Neleri Takip Edeceğiz? PAZARTESİ 02:50 - JAPONYA - Sanayi Üretimi (Tem) 09:00 - ALMANYA Almanya Perakende Satışları (Tem) 12:00 - EURO Bölgesi -TÜFE 16:45 - ABD Chicago PMI (Ağu) SALI

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 08 Haziran 2015 Pazartesi

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 08 Haziran 2015 Pazartesi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler Piyasa Gündemi Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Haftanın ilk işlem gününde dikkatler günlerdir beklenen

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1016 1,5415 120,735 2,8234 1134,50 48,86 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1031 1,5445 121,240 2,8493 1138,39 50,89 Düşük

Detaylı

02.02.2016. Euro Bölgesi 0,05% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0912 1,4444 121,488 2,9772 1129,80 36,05

02.02.2016. Euro Bölgesi 0,05% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,0912 1,4444 121,488 2,9772 1129,80 36,05 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0831 1,4245 121,286 2,9519 1116,41 35,45 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0912 1,4444 121,488 2,9772 1129,80 36,05 Düşük

Detaylı

SABAH BÜLTENİ. Piyasalarda Çin Etkisi Sürüyor. 11 Ocak 2016-8:30 GENEL GÜN ÖZETİ. Merkez döviz teminat oranını yükseltti

SABAH BÜLTENİ. Piyasalarda Çin Etkisi Sürüyor. 11 Ocak 2016-8:30 GENEL GÜN ÖZETİ. Merkez döviz teminat oranını yükseltti SABAH BÜLTENİ Piyasalarda Çin Etkisi Sürüyor 11 Ocak 2016-8:30 GENEL GÜN ÖZETİ Merkez döviz teminat oranını yükseltti Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) bankaların Bankalararası Para Piyasası ndaki

Detaylı

Aralık. Günlük Araştırma Bülteni Gün Sonu RAPORU

Aralık. Günlük Araştırma Bülteni Gün Sonu RAPORU 10 Aralık Günlük Araştırma Bülteni Gün Sonu RAPORU TÜİK üçüncü çeyrek GSYH verilerini açıkladı Bugün açıklanan verilere göre, üretim yöntemiyle gayrisafi yurtiçi hasıla tahmininde, 2015 yılının üçüncü

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Aralık 2015 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Aralık 2015 Çarşamba Günlük Bülten 9 Aralık 2015 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Önümüzdeki hafta gerçekleşecek Fed toplantısında açıklanacak kritik faiz kararı öncesi yön arayan uluslararası

Detaylı

SABAH BÜLTENİ. Destek FX Piyasa Gözlemi. 9 Ekim 2015 08:30 GENEL GÜN ÖZETİ. Fed tutanakları: Aşağı yönlü riskler nedeniyle faiz artışı olmadı

SABAH BÜLTENİ. Destek FX Piyasa Gözlemi. 9 Ekim 2015 08:30 GENEL GÜN ÖZETİ. Fed tutanakları: Aşağı yönlü riskler nedeniyle faiz artışı olmadı SABAH BÜLTENİ Destek FX Piyasa Gözlemi 9 Ekim 2015 08:30 GENEL GÜN ÖZETİ Fed tutanakları: Aşağı yönlü riskler nedeniyle faiz artışı olmadı Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) 16-17 Eylül'de gerçekleştirdiği

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 18 Nisan 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 18 Nisan 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 18 Nisan 2014 17.04.2014 Açılış Kapanış % EURUSD 1,38154 1,38132 0,01 ALTIN 1302,25 1295,05 0,55 USDTRY 2,13553 2,12629 0,43 EURTRY 2,95363 2,93995 0,46 USDJPY 102,226 102,385 0,15

Detaylı

Gündem 21.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 21.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1430 1,5587 120,003 3,0118 1131,15 Yüksek 1,1460 1,5658 120,409 3,0160 1141,82 Düşük 1,1270 1,5514 119,058 2,9785 1127,64 Kapanış 1,1298 1,5530 119,971

Detaylı

Ekonomik Ajanda Zaman Ülke Önem Açıklanacak Beklenti Önceki

Ekonomik Ajanda Zaman Ülke Önem Açıklanacak Beklenti Önceki Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,10598 1,56122 123,55 2,75923 1094,79 Yüksek 1,10839 1,56896 124,02 2,77479 1102,03 Düşük 1,09669 1,55877 123,33 2,75323 1090,5 Kapanış 1,09831 1,56032

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 18 Ağustos 2015 Salı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 18 Ağustos 2015 Salı Günlük Bülten 18 Ağustos 2015 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Yeni günün gündeminde yurt içinde dün siyasi liderlerin bir araya geldiği koalisyon görüşmelerinden bir sonuç çıkmamasının

Detaylı

Nisan. Günlük Araştırma Bülteni Gün Sonu RAPORU

Nisan. Günlük Araştırma Bülteni Gün Sonu RAPORU 08 Nisan Günlük Araştırma Bülteni Gün Sonu RAPORU Türkiye de sanayi üretimi beklentiyi aştı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklanan verilere göre sanayi üretimi; Şubat ayında aylık

Detaylı

Teknik Bülten. 14 Temmuz 2016 Perşembe

Teknik Bülten. 14 Temmuz 2016 Perşembe Güne Başlarken Birleşik Krallık Başbakanlık Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre, Maliye Bakanı George Osborne'nin görevinden istifa etti. Osborne'un yerine eski Dışişleri Bakanı Philip Hammond'un göreve

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 08 Temmuz 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 08 Temmuz 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 08 Temmuz 2014 07.07.2014 Açılış Kapanış % EURUSD 1,35957 1,36043 0,06 ALTIN 1319,73 1319,60 0,01 USDTRY 2,13241 2,12844 0,18 EURTRY 2,89974 2,89612 0,12 USDJPY 102,062 101,856 0,20

Detaylı

Nisan. Günlük Araştırma Bülteni Gün Sonu RAPORU

Nisan. Günlük Araştırma Bülteni Gün Sonu RAPORU 15 Nisan Günlük Araştırma Bülteni Gün Sonu RAPORU Ocak ayında işsizlik yüzde 11,1 oldu Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklanan verilere göre, Türkiye genelinde işsizlik oranı Ocak ayında

Detaylı

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? GBPUSD ALTIN EURUSD USDTRY BRENT PETROL

Günlük Yorum. IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı. Piyasalarda Bugün Ne Oldu? GBPUSD ALTIN EURUSD USDTRY BRENT PETROL Günlük Yorum IŞIKFX Uluslararası Piyasalar Departmanı Piyasalarda Bugün Ne Oldu? GBPUSD ALTIN EURUSD USDTRY BRENT PETROL Tarihi oylamaya 1 gün kaldı Yarın gerçekleştirilecek oylamada İngiltere halkı, İngiltere

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 27 Mart 2015 Cuma

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 27 Mart 2015 Cuma G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Pound Dolar Teknik Analiz Haftanın son işlem gününde

Detaylı

Aşağı Yukarı Yukarı 1.1342 1.0820 1.0940 1.1017 1.1200 1.1250 1.1300. 200 Günlük

Aşağı Yukarı Yukarı 1.1342 1.0820 1.0940 1.1017 1.1200 1.1250 1.1300. 200 Günlük teknik.bülten 20 Ağustos 2015 Perşembe EURUSD Dünkü enflasyon verisine tepkilerin zayıf olduğu EURUSD de akşam açıklanan FED tutanaklarıyla beraber yukarı yönlü hareketler dikkat çekti. FED üyeleri para

Detaylı

Ekonomik Gündem. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standart & Poors Türkiye nin kredi notlarını teyit etti ve negatif görünümünü korudu.

Ekonomik Gündem. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standart & Poors Türkiye nin kredi notlarını teyit etti ve negatif görünümünü korudu. Ekonomik Gündem Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standart & Poors Türkiye nin kredi notlarını teyit etti ve negatif görünümünü korudu. Geçen haftanın son işlem gününde açıklanan ABD İstihdam

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 23 Aralık 2015 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 23 Aralık 2015 Çarşamba Günlük Bülten 23 Aralık 2015 Çarşamba Piyasa Gündemi Günlük Bülten Dün TCMB nin faiz değişikliğine gitmemesi yurt içinde volatilitenin artmasına neden oldu. Dolar/Tl kurunda yaşanan hızlı yükseliş 2,9500

Detaylı

*Küresel borsa endekslerindeki negatif görünümün etkisiyle dünü düşüşle tamamlayan Avrupa borsalarının yeni güne yükselişle başlaması bekleniyor.

*Küresel borsa endekslerindeki negatif görünümün etkisiyle dünü düşüşle tamamlayan Avrupa borsalarının yeni güne yükselişle başlaması bekleniyor. SABAH BÜLTENİ Piyasalar İçin Kritik Gün 16 Mart 2016-08:30 İletişim Bilgisi arastirma@destekmenkul.com.tr Piyasalar *BİST-100 endeksi en son geçtiğimiz yılın Kasım ayında görülen 80 bin seviyelerine gelen

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem Ekonomik Gündem Küresel hisse senetlerinde toparlanmalar dün hız kazandı. Çin borsalarının öncülüğünde Avrupa ve ABD borsalarında değer kazançları haftaya yapılacak FED toplantısı öncesinde piyasaların

Detaylı

11.03.2016. Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1034 1,4241 113,454 2,9181 1265,05 41,17

11.03.2016. Euro Bölgesi 0,00% Japonya -0,10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent. Yüksek 1,1034 1,4241 113,454 2,9181 1265,05 41,17 Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,1011 1,4212 112,620 2,9130 1261,65 39,55 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,1034 1,4241 113,454 2,9181 1265,05 41,17 Düşük

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 28 Temmuz 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 28 Temmuz 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 28 Temmuz 2014 25.07.2014 Açılış Kapanış % EURUSD 1,34631 1,34296 0,24 ALTIN 1293,48 1307,22 1,06 USDTRY 2,09166 2,09314 0,07 EURTRY 2,81748 2,81118 0,22 USDJPY 101,807 101,845 0,03

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 25 Şubat 2015 Çarşamba

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 25 Şubat 2015 Çarşamba G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R i İçindekiler Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Dolar Yen Teknik Analiz Finansal piyasalar dün hem yurt içinde hem de yurt

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 29 Nisan 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 29 Nisan 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 29 Nisan 2014 28.04.2014 Açılış Kapanış % USD 1,38403 1,38503 0,05 ALTIN 1304,05 1296,5 0,58 USDTRY 2,13408 2,13248 0,07 TRY 2,95079 2,94228 0,29 USDJPY 102,178 102,482 0,30 GBPUSD

Detaylı

Ekim. Günlük Araştırma Bülteni Sabah RAPORU

Ekim. Günlük Araştırma Bülteni Sabah RAPORU 19 Ekim Günlük Araştırma Bülteni Sabah RAPORU Japonya Maliye Bakanı yeni parasal genişleme hakkında konuştu Japonya Maliye Bakanı Taro Aso yaptığı konuşmada Japonya Merkez Bankası nın (BoJ) şu an için

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 01 Nisan 2015 Çarşamba

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 01 Nisan 2015 Çarşamba G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R i İçindekiler Piyasa Gündemi Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Küresel piyasalar gün içi açıklanan makro ve mikro

Detaylı

08 Şubat 2013 GCM Forex Akşam Analizi

08 Şubat 2013 GCM Forex Akşam Analizi Makro-Ekonomik Gelişmeler 08 Şubat 2013 GCM Forex Akşam Analizi Dün gerçekleştirilen ECB basın açıklamasındaki sert hareketler sonrası haftanın son işlem gününde piyasalar sakin bir şekilde hareketlerine

Detaylı

SABAH BÜLTENİ. Destek FX Piyasa Gözlemi. 4 Eylül 2015 09:00 GENEL GÜN ÖZETİ. AMB politika faizini açıkladı

SABAH BÜLTENİ. Destek FX Piyasa Gözlemi. 4 Eylül 2015 09:00 GENEL GÜN ÖZETİ. AMB politika faizini açıkladı SABAH BÜLTENİ Destek FX Piyasa Gözlemi 4 Eylül 2015 09:00 GENEL GÜN ÖZETİ AMB politika faizini açıkladı Avrupa Merkez Bankası (AMB) politika faizini değiştirmeme kararı aldı. AMB, faizi yüzde 0.05 ile

Detaylı

25 Mayıs - 29 Mayıs 2015

25 Mayıs - 29 Mayıs 2015 Önümüzdeki Hafta Neleri Takip Edeceğiz? Pazartesi; *Tatil ABD Anma Günü *Tatil İngiltere *02:50 Japonya Ticaret Dengesi, İhracat ve İtlahat Hacmi Salı; *01:45 Yeni Zelanda Ticaret Dengesi, İhracat ve İthalat

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 10 Nisan 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 10 Nisan 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 10 Nisan 2014 09.04.2014 Açılış Kapanış % EURUSD 1,37969 1,38550 0,42 ALTIN 1308,45 1311,65 0,24 USDTRY 2,09558 2,10241 0,32 EURTRY 2,89117 2,91312 0,75 USDJPY 101,811 101,991 0,17

Detaylı

Gündem 15.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10%

Gündem 15.09.2015. Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Amerika 0,25% İsviçre -0,75% Euro Bölgesi 0,05% Japonya < 0.10% Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Açılış 1,1343 1,5424 120,650 3,0493 1107,48 Yüksek 1,1373 1,5471 120,840 3,0696 1110,56 Düşük 1,1284 1,5372 119,854 3,0362 1103,65 Kapanış 1,1317 1,5427 120,235

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 24 Şubat 2015 Salı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 24 Şubat 2015 Salı G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Finansal piyasalar yeni günde hem yurt içinde hem

Detaylı

ABD TARIM DIŞI İSTİHDAM VERİSİ ANALİZİ

ABD TARIM DIŞI İSTİHDAM VERİSİ ANALİZİ ABD TARIM DIŞI İSTİHDAM VERİSİ ANALİZİ Bugün, saat 15:30 da global piyasalara etkisi çok büyük olan ABD Tarım Dışı İstihdam Raporu açıklanacak. Veri açıklandığı sırada dalgalanmanın çok yüksek olabileceğini

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 14 Ocak 2015 Çarşamba

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 14 Ocak 2015 Çarşamba G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Küresel piyasalarda düşük petrol fiyatları endişe yaratmaya devam ederken,

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 04 Kasım 2014 Salı. İçindekiler

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 04 Kasım 2014 Salı. İçindekiler G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R i İçindekiler Piyasa Gündemi Piyasa Gündemi Kritik gelişmelerin yaşandığı geçen haftada canlanan küresel piyasalarda dikkatler Cuma günü açıklanacak

Detaylı

ABD TARIM DIŞI İSTİHDAM VERİSİ ANALİZİ

ABD TARIM DIŞI İSTİHDAM VERİSİ ANALİZİ ABD TARIM DIŞI İSTİHDAM VERİSİ ANALİZİ Bugün, saat 15:30 da global piyasalara etkisi çok büyük olan ABD Tarım Dışı İstihdam Raporu açıklanacak. Veri açıklandığı sırada dalgalanmanın çok yüksek olabileceğini

Detaylı

GÜNE BAŞLARKEN 12 Ekim 2009

GÜNE BAŞLARKEN 12 Ekim 2009 GÜNE BAŞLARKEN 12 Ekim 2009...ekonomikarastirma@halkbank.com.tr... YURTİÇİ GELİŞMELER Yurtiçi Piyasalar-Döviz B ankalararası döviz piyasasında dolar kuru bugün açılışta, Cuma günkü spot kapanışa göre kayda

Detaylı

Aşağı Yukarı Aşağı 1.1642 1.9400 1.1050 1.1150 1.1280 1.1350 1.1430. 200 Günlük

Aşağı Yukarı Aşağı 1.1642 1.9400 1.1050 1.1150 1.1280 1.1350 1.1430. 200 Günlük teknik.bülten 30 Haziran 2015 Salı EURUSD Hafta sonu Yunan hükümetinin referandum kararı almasının ardından 1.1010 seviyelerinde haftaya başlangıç yapan parite 1.0950 seviyesine kadar geriledi. Dün Eurogrup

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 16 Haziran 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 16 Haziran 2016 Perşembe Günlük Bülten 16 Haziran 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Fed bu toplantısında da piyasanın beklentileri doğrultusunda faiz artışına gitmedi. Büyüme beklentisi %2,2

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 21.04.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz XAU/USD ( Altın / Dolar )

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 16 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 16 Eylül 2015 Foreks Günlük Bülten 16 Eylül 2015 ABD Perakende satıslar Ağustos ayında yüzde 0.2 artış gösterirken Temmuz ayı verisi yukarı yönlü revize edildi. Açıklanan data her ne kadar beklentilerin altında artış

Detaylı

Ekim. Günlük Araştırma Bülteni Gün Sonu RAPORU

Ekim. Günlük Araştırma Bülteni Gün Sonu RAPORU 14 Ekim Günlük Araştırma Bülteni Gün Sonu RAPORU Cari açıkta düşüş Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası nın (TCMB) açıkladığı Ağustos ayı ödemeler dengesi rakamlarına göre cari işlemler açığı, bir önceki

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 4 Ağustos 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 4 Ağustos 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 4 Ağustos 2014 01.08.2014 Açılış Kapanış % USD 1,33903 1,34273 0,27 ALTIN 1282,41 1293,01 0,82 USD 2,14111 2,13180 0,43 2,86718 2,86319 0,13 USDJPY 102,792 102,566 0,21 GBPUSD 1,68849

Detaylı

11 Mayıs- 15 Mayıs 2015

11 Mayıs- 15 Mayıs 2015 Önümüzdeki Hafta Neleri Takip Edeceğiz? Yeni haftaya Çin Halk Cumhuriyeti nin parasal gevşemeye yönelik attığı adımlar ile başlıyoruz. Daha önceki bültenlerimizde de belirttiğimiz gibi, Çin den negatif

Detaylı

10-14 Ağustos 2015. Önümüzdeki Hafta Neleri Takip Edeceğiz?

10-14 Ağustos 2015. Önümüzdeki Hafta Neleri Takip Edeceğiz? Önümüzdeki Hafta Neleri Takip Edeceğiz? Pazartesi; *02:50 Japonya - Cari Denge *11:30 Euro Bölgesi - Sentix Yatırımcı Güven Endeksi *17:00 ABD - İstihdam Trend Endeksi *19:25 ABD - FOMC Üyesi Lockart'ın

Detaylı

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER

FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER 20.08.2015 FOREKS GÜNLÜK BÜLTEN İÇİNDEKİLER Genel Bakış EUR/USD ( Euro / Dolar ) Teknik Analiz GBP/USD ( Sterlin / Dolar ) Teknik Analiz USD/TRY ( Dolar / Lira ) Teknik Analiz USD/JPY ( Dolar / Yen) Teknik

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 24 Haziran 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 24 Haziran 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 24 Haziran 2014 23.06.2014 Açılış Kapanış % EUR 1,35954 1,36038 0,06 ALTIN 1314,40 1317,20 0,21 2,13799 2,13659 0,06 EUR 2,89462 2,90721 0,43 JPY 102,073 101,919 0,15 GBP 1,70148

Detaylı

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY

EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Parite EURUSD GBPUSD USDJPY USDTRY Altın Brent Ülke Faiz Ülke Faiz Açılış 1,0731 1,5222 122,317 2,8643 1083,70 44,62 Türkiye 7,50% İngiltere 0,50% Yüksek 1,0758 1,5234 123,290 2,8868 1098,22 45,14 Düşük

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 15 Temmuz 2015 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 15 Temmuz 2015 Çarşamba Günlük Bülten 15 Temmuz 2015 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda merakla beklenen Fed Başkanı Jannet Günlük Bülten Yellen ın bugün takip edilecek konuşması öncesinde dün

Detaylı