2013 Eylül Şubat Katalogu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2013 Eylül - 2014 Şubat Katalogu"

Transkript

1 2013 Eylül Şubat Katalogu Perpa Tic. Mer. B Blok Kat:9 No:1521 Şişli / İstanbul Tel:

2 Sitelerimiz - Robotik Malzemeleri - Türk Robot Portalı F irmamız Türkiyenin otomasyon ve robotik alanında eksik ve aranan malzemelerinin boşluğunu doldurmak amacıyla kurulmuştur. Perpa Ticaret merkezinde yer alan mağazamızda birçok kaliteli malzemeye ulaşabilirsiniz. Yüksek çeşitlilikte robotik ve otomasyon ürünlerimizle projelerinizde en iyi çalışmayı ortaya çıkartabilirsiniz. Ürünlerle ilgili bilgi almak ve bizlerle tanışmak için bugün bizi ziyaret edin. Ya da arayın, telefonumuz:

3 Sensörler - 1 Tüm sensör çeşitlerimiz için: Kod: QTR1A QTR1A En yaygın kullanılan kontrast sensörü devresidir. Kod: QRDKİT QRD1114 Kit Kontrast sensörü devreleridir. Demonte 4'lü set olarak satışa sunulmaktadır. Kod: QTR8A QTR8A Kod: OMRON Omron Cisim Sensörleri Hızlı Çizgi İzleyen Robotların vazgeçilmez sensörüdür. Sumo Robotlara ve özel projelere yönelik cisim sensörlerimiz. Kod: KEYENCE Kod: CSENS Keyence Cisim Sensörleri Cıvalı Kontakt Sensörleri Sumo Robotlara ve özel projelere yönelik cisim sensörlerimiz. Basit projelerde denge sensörü olarak kullanılmaktadır. Devreli Sensörler Alev Sensörü, Akım Sensörü, İvme Ölçer, Nem Sensörü, Gyro Sensör, Işık Sensörü... Projelerinize uygun bir çok özel sensör çeşidi de stoklarımızdadır. Satışını yaptığımız UV alev sensörü İTÜROda bir çok robotta kullanılmıştır.

4 Sensörler - 2 Tüm sensör çeşitlerimiz için: Kod:HTS1 HTS İnfrared Engel Sensörü 1m Menzil, kolay kullanım Kod:QRD1 QRD1114 Optoküplör Kaliteli kontrast sensörü Kod:CNY1 CNY70 Optoküplör En yaygın kullanılan kontrast sensörüdür. Kod:MZ80 Kod:Pir Pir Hareket Sensörü Uzun menzilli hareket sensörü, kolay kullanımlı Mz80 Endüstriyel İnfrared Sensör En başarılı robotlarda kullanılan Ekonomik Cisim Sensörü!!! Derece alan onlarca projede kullanılmaktadır. Kod:ULTS3M Uzun Menzilli Ultrasonik Sensör Sensörün çevresi standart M18 vida yivlidir, kolay montaj yapılabilir. Mz80 sensörlerin tepki süresini ölçebilmek için elinizi olabilidğince hızlı şekilde sensör önünde sallayınız. En basit bir kaçırma, gecikme yapmayacaktır. Yüksek algılama hızı isteyen tüm projeler için (sumo robot, sayıcı otomasyon sistemleri...) idealdir. Robot projelerine yönelik en çok satışını yaptığımız endüstriyel sensör türüdür. 3 metre menzili pratik, dijital sensörümüz. Örnek picbasic programlama kodlarıyla.

5 Elektronik - 1 Tüm elektronik çeşitlerimiz için: Kod:PRO877 Kod:Çizkon PRO877 Kontrolör 16F877 Geliştirme Kartımız. Sumo Robotlar için de uygundur! Kod:Rokart Rokart Ver 3.2 Çizkon Ver.1 Ekonomik 3'lü Çizgi Sensörü Kod:PRO4550-USB Robotikte en çok kullanılan kontrol kartıdır. Kod:G3 PRO4550 Minisumo Kartı G3 Pan/Tilt Kumandası 18F4550 kullanan gelişmiş kartımız. Özel projeler için uygundur. Jimmy Jiblere özel tasarlanmış %100 yerli Jimmy Jib kumandamız. Kod: ARDUINO Arduino UNO, MEGA kontrolör kartları ve shieldleri için sitemizi ziyaret ediniz. Arduino Kartları ile projenizde sınırları kaldırın!

6 Elektronik - 2 Tüm elektronik çeşitlerimiz için: Kod:MTMXX3 Kod:MNYTKPCB Manyetik Sumo PCB Japon stili manyetik sumo robotlarda kullanabileceğiniz ana devrenin baskı devre kartıdır. Elektronik komponentsiz gönderilmektedir. Motor hızının tek yönde kontrolü için maksimum 3 Amperlik hız kontrol devresidir. Kod:MXN50/5 Kod:MTMXX15 Kod:MTMXX30 Maxon ADS50/5 Motor hızının tek yönde kontrolü için maksimum 15 Amperlik hız kontrol devresidir. Motor hızının tek yönde kontrolü için maksimum 30 Amperlik hız kontrol devresidir. İsviçre üretimi hassas hız kontrol cihazımız. Kod:JS2D Kod:JS3D 2D Joystick 3D Twist Joystick 2 eksenli X - Y hareketli joystick modelimiz. 3 eksenli X - Y ve twist hareketli joystick modelimiz. Kod:MJS1 Mini Joystick 2 eksenli ve butonlu joystick modelimiz.

7 Motorlar - 1 Tüm motor çeşitlerimiz için: Kod:KRONOS Kronos Motor Serisi Minisumo robotlarda dereceler kazandıran motorumuz Rpm hızlarındadır. Kod:TİTAN Kod:HEL1 TİTAN Motor Serisi Helios Dc Motor 37mm çaplı güçlü motor serimiz. Sumo Robotlar için uygundur. Kod:PROFAST Yüksek hızlı (24.500Rpm) 7.2V motor modelimiz. Kod:GM1 PROFAST Serisi RPM 12V 38 Rpm Motor Standart çizgi izleyen robot motorlarına göre 4 kat daha torklu, yüksek hızlı çizgi izleyen motorumuz ve 2000 Rpm Hızlarındadır. En iyi çizgi izleyen motorudur. Yüksek torklu, 12Vda 38 devir dakika (rpm) motor hızı verebilen motorumuzdur. Kod:STEP Kod:MXN2 Özel Step Motorlar Maxon Motorlar Bir çok çeşitte step motor için sitemizi ziyaret ediniz. 90 wattlık İsviçre malı özel üretim dc motorlar. 6mm motor milleri mevcuttur. Kod:FAUL1 Faulhaber Motorlar Alman malı kaliteli redüktörlü motorlar, yüksek tork isteyen projeler için uygun.

8 Motorlar - 2 Tüm motor çeşitlerimiz için: Kod:MITSUMI Yüksek çözünürlüklü encodera sahip redüktörlü dc motorumuz. Kod:JPNSC Kod:CM110 - CM60 Yüksek güç gerektiren projeler için 90 derece şaft çıkışlı dc motorumuz. Kod:PRTN1 Japan ServoCo Motor Optik encoderlı 12V 92 Rpm redüktörlü motorlar, uygun fiyatlı. Kod:KİNGPİN Proton Dc Motorlar Katalogumuzda yer alan en güçlü dc motor modelimizdir. Düşürme Oranları: - 23:1 (660 Rpm) - 13:1 (1000 Rpm) Uçtan uca uzunluk 12cm, çap 37mm'dir. Motor ağırlığı 333gr'dır. 6mm kesit çapında şaftı (motor mili) mevcuttur. Çalışma akımı 2 amper, zorlanma akımı 20 amperdir. Dc motor 100 watt gücündedir. Proton'un motor kısmında matkaplarda da kullanılan Mabuchi 550'lik motor kullanılmıştır. Kingpin Dc Motor 90 Derece çıkışlı dc motorumuz. RPM:

9 Tekerlekler Tüm tekerlek çeşitlerimiz için: Kod: NİTRO Kod:BLYT1 Kod:OMNİ1 NİTRO Tekerlek Çifti Mini sumo ve Çizgi izleyenler için uygundur.31mm çapında 2cm genişliğindedir. Kod: ARAT2 Arazi Tekerlekleği (Kaplinli) Büyük projeler için uygun, kendinden kaplinli kaliteli yumuşak lastiğe sahip arazi tekerleği. Kod: GROT 40mm Robot Tekerleği 3mm milli motorlara doğrudan bağlanabilir. Kaliteli yumuşak 30 shoreluk lastiğe sahip basit robot tekerleklerimiz. Bilya Tekerlek Hareketli projeler için destek tekerlekleri. Gövde 30mm çaplıdır.. Omni Tekerlekler Özel robot projelerinde kullanılmak için çok uygundur. Kod: SLT20-P Silikon Tekerlekler Maksimum sürtünmeye sahiptir. Derece alan bir çok robot projesinde bu tekerlekler kullanılmaktadır. Minisumo ve çizgi izleyen robotlar için ürettiğimiz robot tekerlekleridir. Lastik malzemesi shore 20 sertliğinde silikondur. İç Delik çapı 3mm dir. Tekerlek motor miline setuskul vidasıyla mekanik olarak bağlanmaktadır. Dış çap: 31 mm, Genişlik: 21mm Ağırlık: 60 gr (Lastik: 8 gr, Jant: 52 gr) 60Gr lık ağırlığıyla özellikle iki motorlu minisumo robotlar için mükemmel bir seçimdir. Bu tekerleğe uygun motor modellerimiz aşağıda yer almaktadır. (3 mm motor mili olan tüm modeller uygundur).türkiyede yalnızca bizde bulunan bir tekerlektir. Kullanım alanları Mini Sumo Robotlar Çizgi İzleyen Robotlar

10 Gövdeler Tüm gövde çeşitlerimiz için: Kod:XDRO Kod:FLINE XDRO Çizgi Gövdesi FLINE Çizgi Gövdesi Hızlı Çizgi İzleyenler içindir. Hızlı Çizgi İzleyenler içindir. Kod:MGOV Küçük projeler için uygun robot gövdemizdir. Basit projelerde kullanılabilir. Kod:OTTO OTTO Robot Gövdesi Yangın söndüren robotlar için yuvarlak gövdemiz. Özel Sumo Robot Tasarımları Pleksiglas ya da metalden CNC ve lazer kesim kullanarak size özel sumo robot gövdeleri tasarlayalım.iletişime geçiniz. Kod:REM GÖVDE REM Mini Sumo Gövdesi 3 Eksen CNCde işlenmiş özel robot gövdemiz. En yüksek kalitede mini sumo robotlar içindir. Kod:M1 GÖVDE M1 Mini Sumo Gövdesi Lazer Kesim üretim Metal Mini Sumo Gövdesi. Katlı tasarımlara uygundur. Sensör ve motor yerleri önceden delinmiştir.

11 Mekanik Tüm mekanik çeşitlerimiz için: Kod:MZ80AP Mz80 Sensöre uygun bağlantı aparatımız. Kod:AP12 Kod:KAPLİN 4mm ve 6mm delikli modellerimiz mevcuttur. Kod:AP25 12mm çaplı mikro motorları bu aparatla bağlayabilirsiniz. 25mm çaplı mikro motorları bu aparatla bağlayabilirsiniz. Kod:RLMN Değişik ebatlarda rulman ve mil tutucular için lütfen iletişime geçiniz. Kod:AP37 37mm çaplı mikro motorları bu aparatla bağlayabilirsiniz. Kod:Dişliler Sumo robot ya da özel projelerde kullanabileceğiniz hassas üretim 1 Modül bir çok dişli stoklarımızda mevcuttur. Sitemiz üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

12 Robot Kitlerimiz Tüm robot kitlerimiz için: Kod:PREX Kod:CİGOR Kod:ICOX Engelden Kaçan Robot Kiti Çizgi İzleyen Robot Kiti Montajı basit, tüm malzemeleriyle çizgi izleyen robot seti. Montajı basit, tüm malzemeleriyle çizgi izleyen robot seti. ICOX Böcek Robot Küçük ve orta robot projeleri için uygun geliştirme kartı. Program desteği mevcuttur. Kod:FROG M inisumo robotlar için başlangıç düzeyindeki kitimiz. İlkokul öğrencileri için de uygun ve zevkli bir robot türü olan mini sumo robotlara Frog! kitiyle başlayabilirsiniz. Kit ile birlikte de montaj kılavuzu gönderilmektedir. Montaj aşamasında tornavida ve havya dışında hiç bir alet gerekmiyor ve montaj oldukça kısa sürüyor. Frog! Kitinden toplu alım için iletişime geçebilirsiniz. KOD:FLINEKIT Özel Kitler? Arduinolu Hızlı Çizgi İzleyen Robot Kiti Arduino denetleyici ve özel malzemeler kullanan hızlı çizgi izleyen robot kitimiz. Proje ihtiyaçlarınıza göre bir çok özel kit hazırlayabilmekteyiz. İletişime geçiniz.

13 Notlar Diğer Çalışmalarımız Robotus firmamızda ürün satışı dışında bir çok farklı konuda da çalışmalar yapmaktayız. Kamera Kontrolü Reklam Çalışmaları Robotik Workshopları Özel Robot Projeleri Devre Tasarımı Mekanizma Tasarımı Otomasyon Projeleri Robotik Eğitimleri Referanslarımız Hacettepe Üniv. Odtü Robot Topluluğu Fırat Üniv. Kocaeli Üniv. Akdeniz Üni. İnönü Üniv. Bilkent Sdü Teknoloji Kulübü Bulut Elektromekanik Ltd. Gölcük EML YTÜROK Çanakkale 18 Mart Üni. İYTE İdilLAB Makina San. Arma Filtre Ltd. Şanlıurfa EML Best Tavukçuluk Ltd. Keskinler Elektronik Karabük Üniv. İTÜ Robotik Kulübü Gaziantep Üni. Tokat EML Kırklareli Üni. Adil Karaağaç EML Meteksan Ltd. Sakarya Üniversitesi Erzincan Üni. Aksaray Teknik ve EML Karabük Üniversitesi Zile EML Balıkesir EML. SANKO Vakfı Okulları Celal Bayar Üni. Düzce Üniv. İstanbul Üni. TED Okulları Creaore Creative Şarık Tara EML

14 Bize Ulaşın Size nasıl ulaşabilirim? Yerimiz İstanbul, Perpa Ticaret Merkezinde bulunmaktadır. Toplu taşıma ile gelmek isterseniz Metrobüsle Darülaceze durağında (Mecidiyeköyden sonraki 3. durak) inmeniz gerekmektedir. İndiğinizde solunuzda yer alan büyük bina Perpa Ticaret Merkezidir. Şişli İlçesinde yer almaktadır. Mağazamız 9. Katta bulunmaktadır. Özel aracınızla da gelebilirsiniz. Açık otopark mevcuttur. Teknik Destek Bu katalogda yer alan tüm ürünler hakkında tüm ayrıntılarıyla teknik bilgilere sahibiz ve ürünlerimizin arkasındayız. Elektronik kısımlar, programla ve mekanik hakkında herhangi bir teknik sorun için aramaktan çekinmeyiniz. Özel projeleriniz için de arayabilir ya da atabilirsiniz.. İletişim Adresimiz: Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat:9 No:1521 Şişli - İstanbul Telefon:

Robotus ile Robotik Eğitimi

Robotus ile Robotik Eğitimi Robotik eğitimlerimizde amaç öğrencilerinizin robotiğe ilgilerini uyandırmak ve bilime yönelik çalışmalarını arttırmaktadır. Robotus ile Robotik Eğitimi www.robotus.net 2013 1 Robotus ile Robotik Eğitimi

Detaylı

IR Modülü. Kart Özellikleri Çalısma Frekansı: 38KHz Mesafe: 6 Metre Çalısma Voltajı: 3.3-5V Kart Boyutları: 20 mm x 20 mm

IR Modülü. Kart Özellikleri Çalısma Frekansı: 38KHz Mesafe: 6 Metre Çalısma Voltajı: 3.3-5V Kart Boyutları: 20 mm x 20 mm ÜRÜN KATALOGU IR Modülü Kart Özellikleri Çalısma Frekansı: 38KHz Mesafe: 6 Metre Çalısma Voltajı: 3.3-5V Kart Boyutları: 20 mm x 20 mm Modül üzerinde PIC12F675 mikrodenetleyicisi bulunmaktadır. Vcc pinine

Detaylı

Fline Arduino Temelli PID Programlı Çizgi İzleyen Robot Kiti Montaj Kılavuzu Robotus.net

Fline Arduino Temelli PID Programlı Çizgi İzleyen Robot Kiti Montaj Kılavuzu Robotus.net Arduino Uno: Robotun anakartı, mikrodenetleyici ünitesidir. (Mavi kart) Ardumoto: 2 adet dc motoru sürmek için tasarlanmış motor sürücü devresidir. Arduino Uno kartının üzerine oturmaktadır. (Mor ya da

Detaylı

Robotistan; Makeblock un Türkiye deki en güçlü temsilcisidir.

Robotistan; Makeblock un Türkiye deki en güçlü temsilcisidir. MAKEBLOCK Makeblock markası alüminyum parçalardan çok farklı mekanik aksamlar kuran ve evrensel geliştirme kartları ile bu sistemlerin kontrolüne imkan sağlayan, eğitim odaklı ürünler geliştiren bir markadır.

Detaylı

5.BÖLÜM ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT

5.BÖLÜM ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT 5.BÖLÜM ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT Çizgi izleyen robot bu kitapta yer alan yapımı en kolay robottur. Robotlar hakkında temel bilgileri edinebilmek için çizgi izleyen robot uygulamasını yapmak yeterli olacaktır.

Detaylı

ROBOTECH-10 ARDUINO UYGULAMA KARTI. SENSÖR ve ROBOT TEKNOLOJİLERİ GELİŞTİRME KARTI

ROBOTECH-10 ARDUINO UYGULAMA KARTI. SENSÖR ve ROBOT TEKNOLOJİLERİ GELİŞTİRME KARTI ROBOTECH-10 ARDUINO UYGULAMA KARTI SENSÖR ve ROBOT TEKNOLOJİLERİ GELİŞTİRME KARTI 1. Genel Tanım Robotech-10 kartı, Teknik okullarda, üniversitelerde ve robot kulüpleri olan liseler ile bu işi hobi olarak

Detaylı

Giriş Nanobot düşük fiyatlı her yaş grubuna hitap eden bir robot ki dir. Kurulumu ve kullanımı çok basi r.

Giriş Nanobot düşük fiyatlı her yaş grubuna hitap eden bir robot ki dir. Kurulumu ve kullanımı çok basi r. Giriş Nanobot düşük fiyatlı her yaş grubuna hitap eden bir robot ki dir. Kurulumu ve kullanımı çok basi r. Özellikleri 5 dk gibi bir sürede kurulumu yapılabilir. Açık kaynaklı bir pla orm olan Arduino temeline

Detaylı

MLS-310 MANYETİK LİNEER ENCODER SİSTEMİ

MLS-310 MANYETİK LİNEER ENCODER SİSTEMİ MLS-310 MANYETİK LİNEER ENCODER SİSTEMİ KENDİNDEN YATAKLANMIŞ KAPALI ÖLÇÜM SİSTEMİ Manyetik Temassız Lineer Encoder Sistem 5 µm 'den 62,5 µm ' ye kadar Çözünürlük Değerleri 0,001-0,005-0,010-0,025-0,050

Detaylı

Esnek. Size uygun çözüm bizde var. İddiamız: her bir uygulama için bir doğru enkoder. Bunun için gereken : modüler ürün tasarımımız.

Esnek. Size uygun çözüm bizde var. İddiamız: her bir uygulama için bir doğru enkoder. Bunun için gereken : modüler ürün tasarımımız. Esnek. İddiamız: her bir uygulama için bir doğru enkoder. Bunun için gereken : modüler ürün tasarımımız. OptoPulse EIL580 size piyasada sıkça kullanılan tam delik veya kapalı, şaft çapı 8 den 15 mm ye

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ PROJE : SUMO ROBOTU PROJE RAPORU

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ PROJE : SUMO ROBOTU PROJE RAPORU KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ PROJE : SUMO ROBOTU PROJE RAPORU AYTUĞ DOĞANER 2014010226069 AHMET UYAR 2015010226045 PROJE DANIŞMANI: PROF.DR.AHMET DEMİR 1 İÇİNDEKİLER

Detaylı

BIZ KIMIZ? www.robotkursu.com

BIZ KIMIZ? www.robotkursu.com BIZ KIMIZ? Formasyon eğitimi almış, senelerdir alanında çalışan elektrik-elektronik öğretmenleriyiz. Bursa nın gözde okullarıyla çalışıp başarımızı ispatlamış bir kulübüz. Yarışmalarda dereceler alıp çalıştığımız

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

OMS-312 ENDÜSTRİYEL SENSÖRLER EĞİTİM SETİ

OMS-312 ENDÜSTRİYEL SENSÖRLER EĞİTİM SETİ OMS-312 ENDÜSTRİYEL SENSÖRLER EĞİTİM SETİ ENDÜSTRİYE SENSÖR EĞİTİM SETİ STANDART DONANIM LİSTESİ M18 endüktif sensör M12 endüktif sensör reflektörden yansımalı optik sensör ve reflektörü cisimden yansımalı

Detaylı

Maks. Çevrim Boşluğu. j t (arcmin)

Maks. Çevrim Boşluğu. j t (arcmin) , alphira Basit ve hassas 1-Kademeli Çapı D i (mm) D o (mm) CP 040 4, 5, 7, 10 5.2 5.7 20 Ø 9 Ø 10 CP 060 4, 5, 7, 10 15-16 20 Ø 14 Ø 14 CP 080 4, 5, 7, 10 35-40 20 Ø 19 Ø 20 CP 115 4, 5, 7, 10 90-100

Detaylı

PLCM 28 OPSİYONEL MODÜL. Modüler PLC Eğitim Seti. PLC Çevre Birimleri PLC Programlama. %100 kendi imalatımız MODELLER. Tek Yönlü Çift Yönlü

PLCM 28 OPSİYONEL MODÜL. Modüler PLC Eğitim Seti. PLC Çevre Birimleri PLC Programlama. %100 kendi imalatımız MODELLER. Tek Yönlü Çift Yönlü PLCM Modüler PLC Eğitim Seti %100 kendi imalatımız PLC Çevre Birimleri PLC Programlama 28 OPSİYONEL MODÜL MODELLER Tek Yönlü Çift Yönlü UYGULAMALI VİDEO EĞİTİMLERİ Her zaman her yerden... Video eğitimleri

Detaylı

Bobin Gövdesi. Flanşı Tork Ayar Vidası. Balata. Dişli. Montaj Vidası

Bobin Gövdesi. Flanşı Tork Ayar Vidası. Balata. Dişli. Montaj Vidası Kompakt bir yapıya sahip olan serisi frenler kontrollü veya kontrolsüz elektrik kesilmelerinde devreye giren kolay montajlı sistemlerdir. Vinç ve otomasyon sistemlerinde, asansörlerde, tekstil, tarım,

Detaylı

ABSOLUTE ROTARY ENKODER Çok Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm GENEL ÖZELLİKLER

ABSOLUTE ROTARY ENKODER Çok Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm GENEL ÖZELLİKLER ABSOLUTE ROTARY ENKODER Çok Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm MAS Analog Çıkışlı MAS-S 50 MAS-S 58 MAS-B 50 MAS-B 58 Manyetik prensiple absolute (mutlak) ölçüm 50 mm veya 58 mm gövde çapı seçenekleri

Detaylı

ABSOLUTE ROTARY ENKODER Tek Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm GENEL ÖZELLİKLER

ABSOLUTE ROTARY ENKODER Tek Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm GENEL ÖZELLİKLER ABSOLUTE ROTARY ENKODER Tek Turlu Absolute Enkoder, Manyetik Ölçüm SAS Analog Çıkışlı SAS-S (ŞAFTLI) SAS- B (YARI HOLLOW ŞAFTLI) SAS-K (KOLLU) GENEL ÖZELLİKLER SAS serisi enkoderler absolute olarak çalışırlar.

Detaylı

www.teknikrulman.com.tr

www.teknikrulman.com.tr L Kaplin L Kaplin Komple L Kaplin T LK 035 17,00 TL T LK 050 10,70 TL T LK 070 13,60 TL T LK 075 17,40 TL T LK 090 21,90 TL T LK 095 23,90 TL T LK 099 25,70 TL T LK 100 33,90 TL T LK 110 60,00 TL T LK

Detaylı

Subminyatür Sensör zor montaj şartları için

Subminyatür Sensör zor montaj şartları için Çok Küçük İndüktif Proximity Sensör Subminyatür Sensör zor montaj şartları için mm çap algılama kafası en zor montaj şartları için uygundur 1 mm uzun çok kısa M12 boy muhafaza Uygulamalar Robot kol freze

Detaylı

Pencere Güvenlik Sistemleri MONTAJ KILAVUZU.

Pencere Güvenlik Sistemleri MONTAJ KILAVUZU. Pencere Güvenlik Sistemleri MONTAJ KILAVUZU www.winblock.com.tr ÖZELLİKLER Tüm kanatlı PVC pencereler içindir. Pencere kanatlarının kapanmasına engel olmaz. Her ebattaki pencereye uyar. Ürünün tasarımından

Detaylı

Kontk Termometresi Transformatör ve endüstriyel modeller

Kontk Termometresi Transformatör ve endüstriyel modeller Sayfa 1/7 Kontk Termometresi Transformatör ve endüstriyel modeller Özellikler - Gerçek değer göstergeli elektromekanik sıcaklık kontrolörü - Sınıf 1.5 - Bir veya iki anahtarlı, 5 veya 10 A performans -

Detaylı

içindekiler ÇUBUK LED OSRAM-SAMSUNG-UZAKDOĞU ÇUBUK LED ÖZEL TASARIM ÇUBUK LEDLER SAMSUNG SMD 2835 SAMSUNG SMD 2835 / LENSLİ

içindekiler ÇUBUK LED OSRAM-SAMSUNG-UZAKDOĞU ÇUBUK LED ÖZEL TASARIM ÇUBUK LEDLER SAMSUNG SMD 2835 SAMSUNG SMD 2835 / LENSLİ içindekiler 01 SAMSUNG SMD 2835 SAMSUNG SMD 2835 / 160 0 LENSLİ 10 ÇUBUK LED OSRAM-SAMSUNG-UZAKDOĞU ÇUBUK LED ÖZEL TASARIM ÇUBUK LEDLER 02 03 LG INNOTEK SMD 5152 LG INNOTEK SMD 5152 SMD 5630 / 160 0 LENSLİ

Detaylı

MLC 310 KULLANMA KILAVUZU MANYETİK LİNEER CETVELLER KOMPAKT SİSTEM

MLC 310 KULLANMA KILAVUZU MANYETİK LİNEER CETVELLER KOMPAKT SİSTEM MLC 310 KOMPAKT SİSTEM MANYETİK LİNEER CETVELLER TEMASSIZ ÇALIŞMA 0,005 MM İLE 1 MM ARASI ÇÖZÜNÜRLÜK 20 METRE ÖLÇÜM MESAFESİ TİTREŞİMLERDEN ETKİLENMEYEN YATAKLAMA SİSTEMİ IP67 YÜKSEK KORUMA SINIFI YÜKSEK

Detaylı

Döner modüller, ERMB, elektrikli

Döner modüller, ERMB, elektrikli Sınırsızdönüșaçısı Serbest pozisyonlandırma Endüktif yaklașım sensörleriyle pozisyon algılaması Algılama modülüyle çalıșmayanbölgelerintanımlanması Ek bilgi Internet:.../ermb Ürün gamına genel bakıș Dönüș

Detaylı

www.pozitronpromosyon.com 2500 mah Powerbank LT12 - Boyut: 95*60*5 mm - Kapasite:2500 mah - Çıkış:5V-1A - Sarj Olma Süresi:3-4 saat" 3800 mah Powerbank K40 - Boyut: 96*62*8 mm - Kapasite:3800 mah - Çıkış:5V-1A

Detaylı

PIC 16F877A ile DA MOTOR KONTROLLÜ ROBOT UYGULAMASI DC MOTOR CONTROLLED ROBOT APPLICATION WITH USING PIC 16F877A

PIC 16F877A ile DA MOTOR KONTROLLÜ ROBOT UYGULAMASI DC MOTOR CONTROLLED ROBOT APPLICATION WITH USING PIC 16F877A PIC 16F877A ile DA MOTOR KONTROLLÜ ROBOT UYGULAMASI DC MOTOR CONTROLLED ROBOT APPLICATION WITH USING PIC 16F877A Recep AYRANCI, ÇANKIRI KARATEKĐN ÜNĐVERSĐTESĐ, ÇANKIRI Bayram BEDER, ÇANKIRI KARATEKĐN ÜNĐVERSĐTESĐ,

Detaylı

Sõcak su sirkülasyon pompalarõ Standart Program

Sõcak su sirkülasyon pompalarõ Standart Program Tip Kitapçõğõ./- G HPK Sõcak su sirkülasyon pompalarõ Standart Program Kullanõm Alanlarõ Standart dizayn HPK pompalarõ, sõcak su veya kõzgõn õsõ transfer yağlarõnõn boru veya tank sistemleri ile transferinin

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Sense it! Connect it! Bus it! Solve it! FOTOELEKTRİK SENSÖRLER

Sense it! Connect it! Bus it! Solve it! FOTOELEKTRİK SENSÖRLER Sense it! Connect it! Bus it! Solve it! FOTOELEKTRİK SENSÖRLER Sensör aileleri Q10 Minyatür Koruma devreli sağlam gövde ve dahili conta, sağlam metal destekli montaj delikleri ve 360º görülebilir durum

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI. Ürün Kataloğu

REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI. Ürün Kataloğu REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI Ürün Kataloğu Hakkımızda 2007 yılında kurulan PARS MAKSAN, 2009 yılına kadar talaşlı imalat, alüminyum döküm, model yapımı alanlarında faaliyet göstermiştir. 2009 yılında üretim

Detaylı

MASA ÜSTÜ 3 EKSEN CNC DÜZ DİŞLİ AÇMA TEZGAHI TASARIMI ve PROTOTİP İMALATI

MASA ÜSTÜ 3 EKSEN CNC DÜZ DİŞLİ AÇMA TEZGAHI TASARIMI ve PROTOTİP İMALATI MASA ÜSTÜ 3 EKSEN CNC DÜZ DİŞLİ AÇMA TEZGAHI TASARIMI ve PROTOTİP İMALATI Salih DAĞLI Önder GÜNGÖR Prof. Dr. Kerim ÇETİNKAYA Karabük Üniversitesi Tasarım ve Konstrüksiyon Öğretmenliği ÖZET Bu çalışmada

Detaylı

TEKNİK BİLGİ FORMU AÇIKLAMA

TEKNİK BİLGİ FORMU AÇIKLAMA TEKNİK BİLGİ FORMU ÜRÜN ADI: PERMATEX The Right Stuff AÇIKLAMA PERMATEX The Right Stuff mekanik montajlarda güvenilir yerinde oluşan contalar oluşturmak için formüle edilmiş tek bileşenli, oda sıcaklığında

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

ROKART VER 3.1 AYRINTILI MONTAJ KILAVUZU MALZEME LİSTESİ. DEVRENİN MONTAJINDA KULLANILAN ARAÇLAR Lehim teli 25 40 watt havya Yankeski Maket bıçağı

ROKART VER 3.1 AYRINTILI MONTAJ KILAVUZU MALZEME LİSTESİ. DEVRENİN MONTAJINDA KULLANILAN ARAÇLAR Lehim teli 25 40 watt havya Yankeski Maket bıçağı ROKART VER 3.1 AYRINTILI MONTAJ KILAVUZU MALZEME LİSTESİ 16F628A L293D 7805 16 pin dip soket 18 pin dip soket Tek sıra erkek soket (Header) Kırmızı led Minik sarı ledler x 2 Minik yeşil ledler x 2 2 li

Detaylı

OTONOM ÇĐM BĐÇME MAKĐNESĐ GELĐŞTĐRĐLMESĐ DEVELOPING OF AUTONOMOUS LAWN MOVER. Danışman: Prof.Dr. Koray TUNÇALP, Marmara Üniversitesi Đstanbul

OTONOM ÇĐM BĐÇME MAKĐNESĐ GELĐŞTĐRĐLMESĐ DEVELOPING OF AUTONOMOUS LAWN MOVER. Danışman: Prof.Dr. Koray TUNÇALP, Marmara Üniversitesi Đstanbul OTONOM ÇĐM BĐÇME MAKĐNESĐ GELĐŞTĐRĐLMESĐ DEVELOPING OF AUTONOMOUS LAWN MOVER Danışman: Prof.Dr. Koray TUNÇALP, Marmara Üniversitesi Đstanbul Cihan ÇATALTEPE, Marmara Üniversitesi-Mekatronik Öğrt.4.Sınıf

Detaylı

METSİM SİSTEM MÜHENDİSLİK

METSİM SİSTEM MÜHENDİSLİK Yeni seri lineer ve açı sensörleri ile Turck, sensör teknolojilerinde teknolojik atılımların halen mümkün olduğunu göstermektedir. Yeni sensör üniteleri alışıldık ölçüm sistemlerinin tüm olumlu yönlerini

Detaylı

EN İYİLER ŞİMDİ KABLOSUZ BLUETOOTH İLE BAĞLANMA ZAMANI! 01.03-31.12.2015. 1 2 3 4 SYLVAC ENTEGRE BLUETOOTH SERİSİ Bluetooth ÖZELLİKLİ CİHAZLAR.

EN İYİLER ŞİMDİ KABLOSUZ BLUETOOTH İLE BAĞLANMA ZAMANI! 01.03-31.12.2015. 1 2 3 4 SYLVAC ENTEGRE BLUETOOTH SERİSİ Bluetooth ÖZELLİKLİ CİHAZLAR. 1969 dan beri hassas ölçüm cihazlarının İsviçre li üreticisi EN İYİLER 01.03-31.12.201 201 1 2 3 4 1 2 3 4 SYLVAC ENTEGRE BLUETOOTH SERİSİ Bluetooth ÖZELLİKLİ CİHAZLAR. KAbLOSUZ BAĞLANTIYA HAZIR, MODÜL

Detaylı

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 7-8 Bariyer 3 mt. 19-20 Tüp Motorlar

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 7-8 Bariyer 3 mt. 19-20 Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 1-2 800 Kg. Yana Kayar Bahçe Kapısı Motoru (220V.) Bariyerler 7-8 Bariyer 3 mt. 9-10 Bariyer 6 mt. Tüp Motorlar 19-20 Tüp Motorlar içindekiler 3-4 1500 Kg. Yana Kayar

Detaylı

UYGULAMALI MEKATRONİK PLC EĞİTİM SÜRECİ VE İÇERİĞİ

UYGULAMALI MEKATRONİK PLC EĞİTİM SÜRECİ VE İÇERİĞİ Verilen eğitimin amacı; UYGULAMALI MEKATRONİK PLC EĞİTİM SÜRECİ VE İÇERİĞİ Tekstil makineleri, Gıda makineleri, Paketleme makineleri, Soğutma sistemleri ve birçok prosesin otomasyon sistemlerinde kullanılan

Detaylı

ELGELDEN KAÇAN ROBOT PROJESi KULLANILAN MALZEMELER ; ARDUİNO MEGA MİKROİŞLEMCİ 3 ADET MZ 80 SENSÖR 1 ADET L298N MOTOR SÜRÜCÜ KARTI 2 ADET TEKERLEK 1

ELGELDEN KAÇAN ROBOT PROJESi KULLANILAN MALZEMELER ; ARDUİNO MEGA MİKROİŞLEMCİ 3 ADET MZ 80 SENSÖR 1 ADET L298N MOTOR SÜRÜCÜ KARTI 2 ADET TEKERLEK 1 ELGELDEN KAÇAN ROBOT PROJESi KULLANILAN MALZEMELER ; ARDUİNO MEGA MİKROİŞLEMCİ 3 ADET MZ 80 SENSÖR 1 ADET L298N MOTOR SÜRÜCÜ KARTI 2 ADET TEKERLEK 1 ADET Lİ-ON BATARYA 1 ADET SARHOŞ TEKERLEK 2 ADET 12V

Detaylı

Giriş. Basınçlı Şaft Akışölçeri. Akışölçer Servis Kitleri. Sökme. Kasnak Şaftı Sökümü

Giriş. Basınçlı Şaft Akışölçeri. Akışölçer Servis Kitleri. Sökme. Kasnak Şaftı Sökümü Akışölçer Servis Kitleri Giriş Şekile bakın. Bu talimat sayfasında basınçlı ya da vidalı şaftları kullanan akışölçerler için tamir prosedürleri bulunmaktadır. Uygun tamir prosedürüne başvurun: Basınçlı

Detaylı

Robotların dünyasına hoş geldiniz!!!

Robotların dünyasına hoş geldiniz!!! Robotların dünyasına hoş geldiniz!!! GĐRĐŞ Bu dokümanda, ürün kutusu içerisinde birleştirilmemiş olarak verilen O-bOt unuzun mekanik parçalarının tanıtımı amaçlanmış ve birleştirme işlemi anlatılmıştır.

Detaylı

Hayata birde bizim penceremizden bakın. MOTORLU AÇILIR TAVAN SİSTEMİ. www.makrowin.com www.facebook.com/makrowin.tr

Hayata birde bizim penceremizden bakın. MOTORLU AÇILIR TAVAN SİSTEMİ. www.makrowin.com www.facebook.com/makrowin.tr Hayata birde bizim penceremizden bakın. MOTORLU AÇILIR TAVAN SİSTEMİ AÇILIR CAM TAVAN KASA PROFİLLERİ AÇILIR CAM TAVAN AÇILIR CAM TAVAN KASA PROFİLLERİ NO KOD AGIRLIK ÜRÜN ADI 9 gr / m gr / m BÜTÜN KASA

Detaylı

1309 Serisi 1354 Serisi

1309 Serisi 1354 Serisi 1309 Serisi 1354 Serisi Ekonomik Seri Arka Park Sensörü 1309 1354 Sensör Tip 09 Sensör Tip 54 Ø 18 mm Ø 18.5 mm Engele olan mesafeyi 1.7 metreden itibaren sesli olarak bildirir. 4 kademeli sesli uyarı

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ TEKLİF FORMU TEPEKENT YERLEŞKESİ, TURKOBA MAHALLESİ, ERGUVAN SOKAK, NO:6/K TEPEKENT - BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE VERGİ DAİRESİ VERGİ NO: 804486 TEL: (0) 860 04

Detaylı

TAKIM TuTuCuLAR TAKIM TuTuCuLAR

TAKIM TuTuCuLAR TAKIM TuTuCuLAR takım t u t u c u lar Ayarlanabilir kılavuz kolları ve, üst başlığı altında toplanmıştır. Kılavuz kolları ile el kılavuzları kullanılabilmektedir. Kılavuzun dörtgen şaftı kılavuz kolunun ayarlanabilir

Detaylı

TEKNİK BİLGİ FORMU. PERMATEX The Right Stuff Gri AÇIKLAMA

TEKNİK BİLGİ FORMU. PERMATEX The Right Stuff Gri AÇIKLAMA TEKNİK BİLGİ FORMU ÜRÜN ADI: PERMATEX The Right Stuff Gri AÇIKLAMA PERMATEX The Right Stuff Gri mekanik montajlarda güvenilir yerinde oluşan contalar oluşturmak için formüle edilmiş tek bileşenli, oda

Detaylı

Çağdaş aydınlatma tarzı

Çağdaş aydınlatma tarzı Çağdaş aydınlatma tarzı www.fiberli.com CromaFloor CFU100 Montaj Talimatları - TR Teknik Özellikler Elektromekanik Özellikler Eloksal alüminyum gövde. Polimer kaplama ile yükseltilmiş IP sınıfı. Beyaz

Detaylı

Hoş Geldiniz. Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi. K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü

Hoş Geldiniz. Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi. K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü Hoş Geldiniz Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü Merhaba MEGA Hakkında Ürünlerimiz Servis Ekibi Demir-Çelik Uygulamaları K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s

Detaylı

TORNAVİDALAR TORNAVİDALAR

TORNAVİDALAR TORNAVİDALAR TORNAVİDALAR TORNAVİDALAR Her durum için güvenilir yardımcı: Altaş ve Carolus tornavidaları. Yıldız ya da düz, kısa ya da uzun olsun tüm tornavidalarımız ve diğer parçalar dayanıklı materyallerden yapılmıştır

Detaylı

Ç a p a k a l m a ç ö z ü m l e r i n d e l i d e r. Son. Dokunuş. S H A V I V S p o t l i g h t

Ç a p a k a l m a ç ö z ü m l e r i n d e l i d e r. Son. Dokunuş. S H A V I V S p o t l i g h t Ç a p a k a l m a ç ö z ü m l e r i n d e l i d e r Son Dokunuş S H A V I V S p o t l i g h t En Yeni Ürünler Havşa kitleri Her bir kit 3 farklı boyutta solid HSS havşa raspası içerir ve çok geniş aralıklardaki

Detaylı

TÜBİTAK 2209-A ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ YURT İÇİ ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEK PROGRAMI ENDÜSTRİYEL ROBOT KOL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ

TÜBİTAK 2209-A ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ YURT İÇİ ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEK PROGRAMI ENDÜSTRİYEL ROBOT KOL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ TÜBİTAK 2209-A ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ YURT İÇİ ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEK PROGRAMI ENDÜSTRİYEL ROBOT KOL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Projenin Tematik Alanı Endüstri 4.0 Tematik

Detaylı

WL32. Güçlü ufaklık: WL32

WL32. Güçlü ufaklık: WL32 WL32 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Güçlü ufaklık: WL32 WL32 tekerlek yükleyici, dar makine eni sayesinde özellikle tüm dar alanlarda birinci sınıf iç sonuçları sağlar. Düşük geçit yüksekliği de onu yapı

Detaylı

AVK GRUP. Değerlerimiz ve Anlayışımız

AVK GRUP. Değerlerimiz ve Anlayışımız AVK GRUP AVK Grup Cam Balkon Sistemleri Ltd. Şti. 2012 yılında Ankara Siteler'de kurulmuştur. Sektörde 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren firma ortakları; sektörel ve ürün kalitelerinde teknik olarak

Detaylı

MEKATRONİĞİN TEMELLERİ

MEKATRONİĞİN TEMELLERİ MEKATRONİĞİN TEMELLERİ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mekatronik Programı Yrd. Doç. Dr. İlker ÜNAL Vize %30 Dersin Koşulları Final %60 Ödev %10 Dersin Konuları Mekatronik Sistemler Birimler ve Ölçme

Detaylı

BİLGİSAYAR BİLİMİ DERSİ ROBOT PROGRAMLAMA ÜNİTESİ

BİLGİSAYAR BİLİMİ DERSİ ROBOT PROGRAMLAMA ÜNİTESİ BİLGİSAYAR BİLİMİ DERSİ ROBOT PROGRAMLAMA ÜNİTESİ 1-Robot nedir? 2-Robot projeleri için tavsiyeler 3-Robot Türleri ve Çeşitleri 4-Eğitsel robotlar 5-Robot tasarımı için gerekli bileşenler ROBOT NEDİR?

Detaylı

www.acf.com.tr ACF Medikal Ürünler Makina Sanayi ve Ticaret Ltd. Sti.

www.acf.com.tr ACF Medikal Ürünler Makina Sanayi ve Ticaret Ltd. Sti. www.acf.com.tr A00 120 ACF Cerrahi Motor Sistemleri / Kablolu / Tip / 02 Referans Kodu Tanımı Adet A01 120 A01 130 * Delici / Tip / 02 1 * Oyucu/ Tip / 02 1 A01 220 ci / Tip / 02 1 A02 200 Güç Ünitesi

Detaylı

2017 de Türkiye nin manyetik lineer motorları yerli üretim olan ilk lazer kesim makinesini ürettik. 3G, 120mt/dk hıza ulaştık.

2017 de Türkiye nin manyetik lineer motorları yerli üretim olan ilk lazer kesim makinesini ürettik. 3G, 120mt/dk hıza ulaştık. G - F Serileri Almira Lazer olarak 2007 den beri sunduğumuz avantajlı destek hizmetleri ve %100 sorunsuz makine politikasıyla bugüne kadar 3.000 den fazla makine satışını gerçekleştirdik. Kullanım alanına

Detaylı

TORNAVİDALAR VE ALTIKÖŞE ANAHTARLAR

TORNAVİDALAR VE ALTIKÖŞE ANAHTARLAR TORNAVİDALAR VE ALTIKÖŞE ANAHTARLAR 121 TORNAVİDALAR VE ALTİKÖŞE ANAHTARLAR güçlü - kararlı - kesin - aşınmaya dayanıklı... mükemmel bir güç aktarımı ile Bunlar EDORE'nin yeni tornavida serisi Power-rip

Detaylı

Yangın Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Hırsız Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri

Yangın Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Hırsız Algılama Sistemleri Uygulama Setleri Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri Güvenlik ve Bina Otomasyon Sistemleri Uygulama Setleri, Güvenlik - Otomasyon sistemlerinin öenilmesi, kullanılması, devre elemanlarının tanınması, projelendirilmesi ve uygulamalı eğitime yardımcı olması

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

Q-scout ne işe yarar?

Q-scout ne işe yarar? Q-scout Başlangıç Seviyesi Robot Yapım Ve Kodlama Kiti Bu sevimli robot, Scratch 3.0 tabanlı grafik kodlama ortamı ile birlikte 60 dakikalık bir yapım süresine sahiptir. Ultrasonik özelliği sayesinde engellerden

Detaylı

teknoloji dünyası ekipmanlı arayüzün minimize edilmesine yardım etmekte ve robotun küçük çalışma alanlarında çalışmasına olanak vermektedir.

teknoloji dünyası ekipmanlı arayüzün minimize edilmesine yardım etmekte ve robotun küçük çalışma alanlarında çalışmasına olanak vermektedir. teknoloji dünyası ekipmanlı arayüzün minimize edilmesine yardım etmekte ve robotun küçük çalışma alanlarında çalışmasına olanak vermektedir. irvision, FANUC R-30iA Kontrolörü için bir entegre robot görme

Detaylı

Teknik Katalog [Kızılötesi Termometre]

Teknik Katalog [Kızılötesi Termometre] [PCE-PI-400] Teknik Katalog [Kızılötesi Termometre] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

ÜNİVERSİTE ADI 2012 BAŞARI SIRASI (0,12) 2011-ÖSYS 0,15BAŞA RI SIRASI (9) OKUL BİRİNCİSİ KONT (6) 2012-ÖSYS EN KÜÇÜK PUAN (11) PROGRAM KODU

ÜNİVERSİTE ADI 2012 BAŞARI SIRASI (0,12) 2011-ÖSYS 0,15BAŞA RI SIRASI (9) OKUL BİRİNCİSİ KONT (6) 2012-ÖSYS EN KÜÇÜK PUAN (11) PROGRAM KODU ÜNİVERSİTE ADI PROGRAM KODU PROGRAM AÇIKLAMASI GENEL KONT (5) OKUL BİRİNCİSİ KONT (6) YERLEŞEN 2011-ÖSYS 0,15BAŞA RI SIRASI (9) 2012 BAŞARI SIRASI (0,12) 2012-ÖSYS EN KÜÇÜK PUAN (11) Abant İzzet Baysal

Detaylı

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri KUVVETLİ ALETLER. KOLAY TERCİH. CWC S E R İ PERFORMANS, ERGONOMİ VE DAYANIKLILIK DENGESİNDE SON NOKTA. CWC Serisi güçlü performansı, kaya gibi dayanıklılığı

Detaylı

GÖRÜNTÜ TABANLI ALGILAMA İLE QUADROTORUN HAREKETLİ BİR CİSMİ TAKİBİ

GÖRÜNTÜ TABANLI ALGILAMA İLE QUADROTORUN HAREKETLİ BİR CİSMİ TAKİBİ GÖRÜNTÜ TABANLI ALGILAMA İLE QUADROTORUN HAREKETLİ BİR CİSMİ TAKİBİ 1 PROJENİN TANIMI Bu projede bir quadrotora, görüntü tabanlı algılama ile hareketli bir nesneyi otonom olarak takip etme özelliği kazandırılmıştır.

Detaylı

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr EKOEDGE Plastik Sınırlama Sistemleri www.ekoplas.com.tr 01 hakkımızda... // Bu gereksinimleri ve gelişmeleri yakından takip ederek 2012 yılında faaliyetlerine başlayan Ekoplas, ülkemizde mimari ve peyzaj

Detaylı

SİLİNDİRİK BALYA BALYA. SARMA MAKİNElerİ. MAKİNElerİ PROFESYONEL OT TOPLAMA ÇAYIR BİÇME TIRMIKLARI. makineleri.

SİLİNDİRİK BALYA BALYA. SARMA MAKİNElerİ. MAKİNElerİ PROFESYONEL OT TOPLAMA ÇAYIR BİÇME TIRMIKLARI. makineleri. BALYA MAKİNElerİ SİLİNDİRİK BALYA SARMA MAKİNElerİ OT TOPLAMA TIRMIKLARI PROFESYONEL ÇAYIR BİÇME makineleri www.ates.com.tr 444 33 66 Firmamız, 1963 yılında yedek parça sektörüne toptan ve perakende cıvata

Detaylı

UYGULAMA TALİMATLARI 1/5

UYGULAMA TALİMATLARI 1/5 UYGULAMA TALİMATLARI 1/5 Sevgili Müşterimiz, Par-ky zemini seçtiğiniz için teşekkür ediyoruz. Uygulamaya başlamadan önce, bu talimatları dikkatlice okumanız gerekmektedir. UYGULAMA MALZEMELERİ (resim 1)

Detaylı

Isıtma devridaim pompası. Rio C. Tip Kitapçığı

Isıtma devridaim pompası. Rio C. Tip Kitapçığı Isıtma devridaim pompası Rio C Tip Kitapçığı Baskı Tip Kitapçığı Rio C KSB Aktiengesellschaft Tüm hakları saklıdır. Bu kitabın içeriği KSB'nin izni olmadan dağıtılamaz, çoğaltılamaz, düzenlenemez veya

Detaylı

BLUETOOTH KUMANDA KONSOLU ĐLE KONTROL EDĐLEN ROBOT KOLLU PALETLĐ MOBĐL ARAŞTIRMA ROBOTU

BLUETOOTH KUMANDA KONSOLU ĐLE KONTROL EDĐLEN ROBOT KOLLU PALETLĐ MOBĐL ARAŞTIRMA ROBOTU BLUTOOT KUMANDA KONSOLU ĐL KONTROL DĐLN ROBOT KOLLU PALTLĐ MOBĐL ARAŞTIRMA ROBOTU CRAWLR MOBIL SARC ROBOT WIT ROBOTIC ARM CONTROLLD BY BLUTOOT JOYSTICK Tolga OLCAY, Dokuz ylül Üniversitesi Đzmir Meslek

Detaylı

2013 YGS - LYS Taban Puanları Kitapçığı (Başarı Sıralamalı)

2013 YGS - LYS Taban Puanları Kitapçığı (Başarı Sıralamalı) 105510405 İTÜ Devlet İSTANBUL MF-4 25 + 1 31 31 338,129 94800 92.700 104810565 HACETTEPE Üniv. Devlet ANKARA MF-4 85 + 3 93 93 274,409 164000 150.000 105610731 İSTANBUL Üniv. Devlet İSTANBUL MF-4 90 +

Detaylı

Başlıca ürün özellikleri

Başlıca ürün özellikleri Darbeli matkap AdvancedImpact 900 Yenilikçi Bosch Kickback Control ve 2 vitesli şanzımana sahip yeni AdvancedImpact 900 performans ve kontrol konusunda en yüksek taleplerle gelen hafif hizmet kullanıcıları

Detaylı

30 ve 40 SERİSİ DİŞLİ POMPALAR (Tek Yönlü)

30 ve 40 SERİSİ DİŞLİ POMPALAR (Tek Yönlü) 30 ve 40 SERİSİ DİŞLİ POMPALAR (Tek Yönlü) T1 UNI (/) BAĞLANTI TİPLERİ ISO KARE (/) 1 130 017 XX2 30-17 Cm³ / Devir DİŞLİ POMPA 385,00 475,00 2 130 027 XX2 30-27 Cm³ / Devir DİŞLİ POMPA 392,00 482,00 3

Detaylı

OAG 122 5 MT AÇIK KANAL VE MODÜLLERİ. www.ogendidactic.com

OAG 122 5 MT AÇIK KANAL VE MODÜLLERİ. www.ogendidactic.com 2012 OAG 122 5 MT AÇIK KANAL VE MODÜLLERİ www.ogendidactic.com OAG-122 AÇIK KANAL EĞİTİM SETİ VE UYGULAMA MODÜLLERİ GİRİŞ Bu akış kanalı ve aparatları, öğrencilere barajlar, yapay suyolları, nehirlerin

Detaylı

SERVO MOTOR TAMİRİ PLC TAMİRİ AC/DC SÜRÜCÜ TAMİRİ OPERATÖR PANEL TAMİRİ ENDÜSTRİYEL PC TAMİRİ ELEKTRONİK KART TAMİRİ

SERVO MOTOR TAMİRİ PLC TAMİRİ AC/DC SÜRÜCÜ TAMİRİ OPERATÖR PANEL TAMİRİ ENDÜSTRİYEL PC TAMİRİ ELEKTRONİK KART TAMİRİ SERVO MOTOR TAMİRİ PLC TAMİRİ AC/DC SÜRÜCÜ TAMİRİ OPERATÖR PANEL TAMİRİ ENDÜSTRİYEL PC TAMİRİ ELEKTRONİK KART TAMİRİ BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? SERMOT Endüstriyel Otomasyon San. Tic. A.Ş. alanında uzman kadrosu

Detaylı

BAYİLER. Administrator tarafından yazıldı. Çarşamba, 18 Nisan :29 - Son Güncelleme Cuma, 03 Mayıs :39

BAYİLER. Administrator tarafından yazıldı. Çarşamba, 18 Nisan :29 - Son Güncelleme Cuma, 03 Mayıs :39 Federal CNG Dönüşüm Sistemleri olarak, başta Konya olmak üzere Türkiye'nin her bölgesinde ve her ilimizde CNG Dönüşüm Sistemleri konusunda hizmet vermekteyiz. FEDERAL CNG DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ Adana CNG Dönüşüm

Detaylı

OMS 405 İLERİ SEVİYE TİTREŞİM ANALİZİ EĞİTİM SETİ

OMS 405 İLERİ SEVİYE TİTREŞİM ANALİZİ EĞİTİM SETİ OMS 405 İLERİ SEVİYE TİTREŞİM ANALİZİ EĞİTİM SETİ 1 Mekanik donanım ana bileşenler 2 Şekil 1. Mekanik donanım ana bileşenleri 1.. AC servo Tahrik motoru 400Watt 2.. boşluksuz kaplin 3.. Yataklama ünitesi

Detaylı

DOKUMANLAR

DOKUMANLAR DOKUMANLAR https://www.pickat.org Bu belgeyi yukarıdaki karekodu telefonunuza taratarak veya aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Link sürekli güncellenmektedir. https://drive.google.com/file/d/1wyi3ejzvge9vbu0ujklajnsjukbfldv/view?usp=sharing

Detaylı

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay.

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. B-Tronic Motorlar Çift-yönlü alıcı entegreli motorlar B01 Serisi Çift yönlü kablosuz alıcı ve hafıza fonksiyonu

Detaylı

Pozisyonlama ekseni DMES

Pozisyonlama ekseni DMES Pozisyonlama ekseni DMES Yüksek kuvvetler içeren pozisyonlama hareketleri için MTR-DCI DC motoru ile mükemmel paket çözüm DGE- -SP ile aynı mekanik arayüzler Pozisyonlama hareketleri bakımından en iyi

Detaylı

HI-LED. iled SMD FLEX HI-LED. İç Mekan Tek Çip Mt/60 Şerit LED. İç Mekan Tek Çip Mt/60 Şerit LED. İç Mekan Tek Çip Mt/60 Şerit LED

HI-LED. iled SMD FLEX HI-LED. İç Mekan Tek Çip Mt/60 Şerit LED. İç Mekan Tek Çip Mt/60 Şerit LED. İç Mekan Tek Çip Mt/60 Şerit LED 5000 Kırmızı Ic Mekan Mt/60 LED 1210 SMD 400 ma 4.8 Watt 120 Derece 3.3 USD 5001 Sarı Ic Mekan Mt/60 LED 1210 SMD 400 ma 4.8 Watt 120 Derece 3.3 USD 5002 Mavi Ic Mekan Mt/60 LED 1210 SMD 400 ma 4.8 Watt

Detaylı

181 Kalem Laboratuvar Cihaz Yakaşık Maliyetleri

181 Kalem Laboratuvar Cihaz Yakaşık Maliyetleri 181 Kalem Laboratuvar Cihaz Yakaşık Maliyetleri Laboratuar Cihazının İsmi Adet 1 İleri Seviye Digital Deney Testi 15 2 Temel Seviye Digital Deney Testi 15 3 Temel İklimlendirme Eğitim Seti 1 4 Rüzgar ve

Detaylı

SİLİNDİR TAKSİMAT MAKİNASI SB-STM-1500

SİLİNDİR TAKSİMAT MAKİNASI SB-STM-1500 SİLİNDİR TAKSİMAT MAKİNASI SB-STM-1500 Ana Parçaları ve çalışma şekli Nu. PARÇA AÇIKLAMA 1 Ana kontrol paneli 2 Sarıcı gövdesi 3 Baglantı aynası Dokunmatik ekran ile donatılmış, Operatör makine ve bileşenlerini

Detaylı

TD-SILENT SERİSİ YENİ

TD-SILENT SERİSİ YENİ KNL TİPİ KRM KIŞLI NLR TD-SILNT SRİSİ YNİ TD-SILNT Serisi fanlar, kendinden susturuculu, karma akışlı fanlardır. Son derece sessizdirler. Yüksek mukavemetli, ön gerilmeli plastikten mamuldürler. an gövdesi

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI. Ürün Kataloğu

REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI. Ürün Kataloğu REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI Ürün Kataloğu Hakkımızda 2007 yılında kurulan PARS MAKSAN, 2009 yılına kadar talaşlı imalat, alüminyum döküm, model yapımı alanlarında faaliyet göstermiştir. 2009 yılında üretim

Detaylı

T.C. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü

T.C. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü 1 Allen anahtar seti 1 Metrik, 10'lu 09.07.09 Döner Sermaye 2 Allen anahtar seti 1 İnç-SAE, 10'lu 09.07.09 Döner Sermaye 3 Ayarlı pense 1 Üniversal 09.07.09 Döner Sermaye 4 Bazik elektrod 6 2,5x350 mm

Detaylı

DGS Hattı KATALOGLARI

DGS Hattı KATALOGLARI DGS Hattı KATALOGLARI 2018-2019 İÇERİK ÜRÜN DGS Hattı 3 Siparişe genel bakış DGS Hattı 4 3-Ağız Paslanmaz çelikten hassas torna aynası 6 Ölçme tekniğinde uygulama için delikli bağlama torna aynası 6 Ağızlar,

Detaylı

İşte yeni nesil PLC! M221 PLC. Türkçe yazılım, Türkçe döküman, Türkçe destek

İşte yeni nesil PLC! M221 PLC. Türkçe yazılım, Türkçe döküman, Türkçe destek İşte yeni nesil PLC! M221 PLC Türkçe yazılım, Türkçe döküman, Türkçe destek Modicon M221 PLC: İhtiyacınız olan herşey bir arada! SoMachine Basic ile Türkçe Programlama Yazılımı M221 PLC sahip olduğu üstün

Detaylı

Sensörler. Yrd.Doç.Dr. İlker ÜNAL

Sensörler. Yrd.Doç.Dr. İlker ÜNAL Sensörler Yrd.Doç.Dr. İlker ÜNAL Optokuplör Optokuplör kelime anlamı olarak optik kuplaj anlamına gelir. Kuplaj bir sistem içindeki iki katın birbirinden ayrılması ama aralarındaki sinyal iletişiminin

Detaylı

PTO ED120 UYARI! Not: Mekanik hazırlığı olmayan bir araçtaki sürüş kiti olan PTO yu sonradan takmak pahalıdır ve fazla iş yükü gerektirir.

PTO ED120 UYARI! Not: Mekanik hazırlığı olmayan bir araçtaki sürüş kiti olan PTO yu sonradan takmak pahalıdır ve fazla iş yükü gerektirir. Genel bilgiler Genel bilgiler Aşağıdaki sipariş seçenekleri ED120 PTO için mevcuttur. Hidrolik pompa bağlamak için fabrikada takılı sürüş kiti (PTO ED120P) PTO hazırlığı Daha fazla bilgi Sipariş etme seçenekleri

Detaylı

Panel tellerin 250x200 cm ebatlarında üretimi yapılmaktadır. Direkler 50/50/1,5 mm boyalı direktir.

Panel tellerin 250x200 cm ebatlarında üretimi yapılmaktadır. Direkler 50/50/1,5 mm boyalı direktir. Tel Çit Panel tellerin 250x200 cm ebatlarında üretimi yapılmaktadır. Direkler 50/50/1,5 mm boyalı direktir. Panel tel çit uygulamasında direklerin toprak zemin ve beton zemine montajı şekildeki gibidir.

Detaylı

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları PROGRAM KODU PROGRAM ADI KONTENJAN ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları PROGRAM KODU PROGRAM ADI KONTENJAN ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları PROGRAM KODU PROGRAM ADI KONTENJAN ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR LİSANS ALAN KODU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 100110415 Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Detaylı

TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU GÜVENLİK ALARM SİSTEMİ KABLOSUZ MANYETİK KONTAK MARKA: MODEL: AMC CM 400 TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU ALARM SİSTEMLERİ VE ELEKTRONİK TİC LTD. ŞTİ. PERPA TİCARET MERKEZİ, A BLOK, KAT: 5 NO:112-114,

Detaylı

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Sınıf Öğretmenliği TM-2 113 113 371,81 391,92 348,99 353,41 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Kamu Yönetimi TM-2 82 82 332,89 366,36 284,58 284,58 ABANT İZZET

Detaylı