NA R KAPASİTE 4 bar 6 bar 8 bar KAZAN TİPİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "NA R KAPASİTE 4 bar 6 bar 8 bar KAZAN TİPİ"

Transkript

1 SIVI ve GAZ YAKITLI SICAK SU KAZANI Fiyat Listesi Tarihi : NA R 4 bar 6 bar 8 bar KAZAN TİPİ (kcal/h) EURO EURO EURO NA R NA R NA R NA R NA R NA R NA R NA R NA R NA R NA R NA R NA R NA R NA R NA R NA R Maksimum işletme basıncı 8 bar olacaktır. Daha yüksek basınçlar için fiyat sorulmalıdır. 2. Fiyatlara KDV eklenecektir. Fatura tarihindeki KDV oranı geçerlidir. 3. Fiyatlarımız Yozgat fabrika teslimli olarak verilmiştir. 4. Protestolu senet ve karşılıksız çekler alıcıya bildiriminden itibaren, İstanbul da Anadolu da 7 gün içinde nakden ödenmelidir. Aksi halde, vade tarihinden ödeme tarihinde kadar geçen süre aylık %3 hesabı ile vade farkı eklenir. 5. Ödemeleri 3 gün içinde yapılmayan siparişler, iptal edilecektir. 6. Kontrol paneli fiyata dahil değildir. KP, euromatic norm veya euromatic unit kullanımı önemle tavsiye edilir. 7. Ürünlerimiz malzeme ve işçilik hatalarına karşı 2 yıl garantilidir. 8. İşbu liste ERENSAN ISI CİHAZLARI PAZARLAMA VE SERVİS A.Ş. ye aittir. Firmamızın, ihbar etmeksizin fiyatları değiştirme hakkı saklıdır. * Bu fiyat listesi tarihli listenin yerine geçerlidir.

2 TRIPLETTE ÜÇ GEÇİŞLİ SICAK SU KAZANI Fiyat Listesi Tarihi : TR 4 bar 6 bar 8 bar TİP (kw) (kcal/h) EURO EURO EURO TR TR TR TR TR TR TR TR TR TR TR TR Fiyatlara KDV eklenecektir. Fatura tarihindeki KDV oranı geçerlidir. 2. Maksimum işletme basıncı 8 bar olacaktır. Daha yüksek basınçlar için fiyat sorulmalıdır. 3. Kontrol paneli fiyata dahil değildir. KP, euromatic norm veya euromatic unit kullanımı önemle tavsiye edilir. 4. Fiyatlarımız Yozgat fabrika teslim olarak verilmiştir. 5. Protestolu senet ve karşılıksız çekler bayie bildiriminden itibaren, İstanbul da 4 Anadolu da 7 gün içinde nakden ödenmelidir. Aksi halde, vade tarihinden ödeme tarihinde kadar geçen süre aylık %3 hesabı ile vade farkı çıkartılır. 6. Ödemeleri 3 gün içinde yapılmayan siparişler, iptal edilecektir. 7. Ürünlerimiz malzeme ve işçilik hatalarına karşı 2 yıl garantilidir. 8. İşbu liste ERENSAN ISI CİHAZLARI PAZARLAMA VE SERVİS A.Ş. ye aittir. Firmamızın, ihbar etmeksizin fiyatları değiştirme hakkı saklıdır. 9. Dış hava kompanzasyon paneli fiyatına panel,dış hava sensörü,akış suyu sensörü, kazan sensörü, terminal bloğu ve kontrol kartı dahildir. 10. Bayındırlık birim pozları e uygundur. * Bu fiyat listesi tarihli listenin yerine geçerlidir.

3 ÜÇ GEÇİŞLİ YOĞUŞMALI KAZAN Fiyat Listesi Tarihi : TR C 3 bar 4 bar 5 bar 6 bar 8 bar TİP kw kcal/h EURO EURO EURO EURO EURO TR C TR C TR C TR C TR C TR C TR C TR C TR C Fiyatlara KDV eklenecektir. Fatura tarihindeki KDV oranı geçerlidir. 2. Kapasiteler kw ve kcal/h olarak belirlenmiştir. 3. Maksimum işletme basıncı 8 bar olacaktır. 4. Kontrol paneli fiyata dahil değildir. KP, euromatic norm veya euromatic unit kullanımı Önemle tavsiye edilir. 5. Protestolu senet ve karşılıksız çekler bayie bildiriminden itibaren, İstanbul da 4 Anadolu da 7 gün içinde nakden ödenmelidir. Aksi halde, vade tarihinden ödeme tarihinde kadar geçen süre aylık %3 hesabı ile vade farkı çıkartılır. 6. Ödemeleri 3 gün içinde yapılmayan siparişler, iptal edilecektir. 7. Ürünlerimiz malzeme ve işçilik hatalarına karşı 2 yıl garantilidir. 8. İşbu liste ERENSAN ISI CİHAZLARI PAZARLAMA VE SERVİS A.Ş. ye aittir. Firmamızın, ihbar etmeksizin fiyatları değiştirme hakkı saklıdır. 9. Bayındırlık birim pozları e uygundur. * Bu fiyat listesi tarihli listenin yerine geçerlidir.

4 ÜÇ GEÇİŞLİ SICAK SU KAZANI Fiyat Listesi Tarihi : TR P TİP 4 bar 6 bar 8 bar (kw) (kcal/h) EURO EURO EURO TRP TRP TRP TRP TRP TRP TRP TRP TRP TRP TRP TRP Fiyatlara KDV eklenecektir. Fatura tarihindeki KDV oranı geçerlidir. 2. Kapasiteler kw olarak belirlenmiştir. 3. Maksimum işletme basıncı 8 bar olacaktır. Daha yüksek basınçlar için fiyat sorulmalıdır. 4. Kontrol paneli fiyata dahil değildir. KP, euromatic norm veya euromatic unit kullanımı Önemle tavsiye edilir. 5. Fiyatlarımız Yozgat fabrika teslim olarak verilmiştir. 6. Protestolu senet ve karşılıksız çekler bayie bildiriminden itibaren, İstanbul da 4 Anadolu da 7 gün içinde nakden ödenmelidir. Aksi halde, vade tarihinden ödeme tarihinde kadar geçen süre aylık %3 hesabı ile vade farkı çıkartılır. 7. Ödemeleri 3 gün içinde yapılmayan siparişler, iptal edilecektir. 8. Ürünlerimiz malzeme ve işçilik hatalarına karşı 2 yıl garantilidir. 9. İşbu liste ERENSAN ISI CİHAZLARI PAZARLAMA VE SERVİS A.Ş. ye aittir. 10. Firmamızın, ihbar etmeksizin fiyatları değiştirme hakkı saklıdır. 11. Bayındırlık birim pozları e uygundur. * Bu fiyat listesi tarihli listenin yerine geçerlidir.

5 KATI YAKITLI ÜÇ GEÇİŞLİ SICAK SU KAZANI Fiyat Listesi Tarihi : TR.K TİP (kcal/h) 3 bar EURO TR K TR K TR K TR K TR K TR K TR K TR K TR K TR K TR K TR K TR K TR K TR K TR K Fiyatlara KDV eklenecektir. Fatura tarihindeki KDV oranı geçerlidir. 2. Kapasiteler kcal/h olarak belirlenmiştir. 3. Fiyatlar 3 bar içindir. Basınç kademesi başına %4 ilave edilecektir. 4. Fiyatlarımız Yozgat fabrika teslimli olarak verilmiştir. 5. Protestolu senet ve karşılıksız çekler alıcıya bildiriminden itibaren, İstanbul da 4 Anadolu da 7 gün içinde nakten ödenmelidir. Aksi halde, vade tarihinden ödeme tarihinde kadar geçen süre aylık %3 hesabı ile vade farkı eklenir. 6. Ödemeleri 3 gün içinde yapılmayan siparişler, iptal edilecektir. 7. Tüm kazanlar fan ve fan kumanda panosu ile standart olarak teslim edilmekte olup, fiyata dahildir. Fan ve kumanda panosu montajı alıcıya aittir. 8. Ürünlerimiz malzeme ve işçilik hatalarına karşı 2 yıl garantilidir. 9. İş bu liste ERENSAN ISI CİHAZLARI PAZARLAMA VE SERVİS A.Ş. ye aittir. Firmamızın, ihbar etmeksizin fiyatları değiştirme hakkı saklıdır. * Bu fiyat listesi tarihli listenin yerine geçerlidir.

6 KATI YAKITLI SICAK SU KAZANI Fiyat Listesi Tarihi : NA.K KAZAN TİPİ (kcal/h) SATIŞ FİYATI (EURO) 3 bar NA. K NA. K NA. K NA. K NA. K NA. K NA. K NA. K NA. K NA. K NA. K NA. K Her basınç farkı için, fiyata %4 ilave edilir (Max. İşletme basıncı 6 bar dır). 2. Fiyatlara KDV eklenecektir. Fatura tarihindeki KDV oranı geçerlidir. 3. Fiyatlarımız Yozgat fabrika teslimli olarak verilmiştir. 4. Protestolu senet ve karşılıksız çekler alıcıya bildiriminden itibaren, İstanbul da 4 Anadolu da 7 gün içinde nakten ödenmelidir. Aksi halde, vade tarihinden ödeme tarihinde kadar geçen süre aylık %3 hesabı ile vade farkı eklenir. 5. Ödemeleri 3 gün içinde yapılmayan siparişler, iptal edilecektir. 6. Yerinde imalat farkı nettir, iskonto yapılmaz. Ödeme nakittir. 7. İstanbul dışındaki tüm yerinde imalatlarda personelin yol, konaklama ve yiyecek masrafı alıcıya aittir. 8. İşin yapılacağı mahalde gerekli olan enerji ve diğer imkanların sağlanmaması durumunda ekibimizin boşa geçireceği her gün için 200 Euro/gün+kdv alıcıya fatura edilecektir. 9. Kazan malzemelerinin ve ekibin imalat ekipmanlarının nakliye bedeli ve nakliyecinin temini alıcıya aittir. 10. Tüm kazanlar fan ve fan kumanda panosu ile standart olarak teslim edilmekte olup, fiyata dahildir. Fan ve kumanda panosu montajı alıcıya aittir. 11. Ürünlerimiz malzeme ve işçilik hatalarına karşı 2 yıl garantilidir. 12. İş bu liste ERENSAN ISI CİHAZLARI PAZARLAMA VE SERVİS A.Ş. ye aittir. Firmamızın, ihbar etmeksizin fiyatları değiştirme hakkı saklıdır. * Bu fiyat listesi tarihli listenin yerine geçerlidir.

7 ECOMAX YOĞUŞMALI EKONOMİZÖR FİYATLARI Fiyat Listesi Tarihi : ECOMAX TİP kw FİYAT (EURO) ECOMAX ECOMAX ECOMAX ECOMAX ECOMAX ECOMAX ECOMAX ECOMAX ECOMAX ECOMAX ECOMAX ECOMAX Fiyatlara KDV eklenecektir. Fatura tarihindeki KDV oranı geçerlidir. 2. Fiyatlarımız fabrika teslim olarak verilmiştir. 3. Protestolu senet ve karşılıksız çekler bayie bildiriminden itibaren, İstanbul da 4 Anadolu da 7 gün içinde naklen ödenmelidir. Aksi halde, vade tarihinden ödeme tarihinde kadar geçen süre aylık %3 hesabı ile vade farkı çıkartılır. 4. Ödemeleri 3 gün içinde yapılmayan siparişler, iptal edilecektir. 5. Ürünlerimiz malzeme ve işçilik hatalarına karşı 2 yıl garantilidir. 6. İş bu liste ERENSAN ISI CİHAZLARI PAZARLAMA VE SERVİS A.Ş. ye aittir. Firmamızın, ihbar etmeksizin fiyatları değiştirme hakkı saklıdır. * Bu fiyat listesi tarihli listenin yerine geçerlidir.

8 HIZLI BOYLER Fiyat Listesi Tarihi : Hızlı Boyler ÜRÜN TİPİ HACİM ÜRÜN (kcal/h) FİYAT (EURO) ERE LT TEK SER. HIZLI BOYLER 294 ERE LT TEK SER. HIZLI BOYLER 350 ERE LT TEK SER. HIZLI BOYLER 403 ERE LT TEK SER. HIZLI BOYLER 512 ERE LT TEK SER. HIZLI BOYLER 624 ERE LT TEK SER. HIZLI BOYLER 667 ERE LT TEK SER. HIZLI BOYLER 908 ERE LT TEK SER. HIZLI BOYLER ERE LT TEK SER. HIZLI BOYLER ERE LT TEK SER. HIZLI BOYLER ERE lt TEK SER. HIZLI BOYLER ERE LT TEK SER. HIZLI BOYLER ERE LT ÇİFT SER. HIZLI BOYLER 403 ERE LT ÇİFT SER. HIZLI BOYLER 449 ERE LT ÇİFT SER. HIZLI BOYLER 607 ERE LT ÇİFT SER. HIZLI BOYLER 719 ERE LT ÇİFT SER. HIZLI BOYLER 763 ERE LT ÇİFT SER. HIZLI BOYLER ERE LT ÇİFT SER. HIZLI BOYLER ERE LT ÇİFT SER. HIZLI BOYLER ERE LT ÇİFT SER. HIZLI BOYLER ERE LT ÇİFT SER. HIZLI BOYLER ERE LT ÇİFT SER. HIZLI BOYLER ERE LT AKÜMÜLASYON TANKI 257 ERE LT AKÜMÜLASYON TANKI 337 ERE LT AKÜMÜLASYON TANKI 452 ERE LT AKÜMÜLASYON TANKI 538 ERE LT AKÜMÜLASYON TANKI 571 ERE LT AKÜMÜLASYON TANKI 752 ERE LT AKÜMÜLASYON TANKI 842 ERE LT AKÜMÜLASYON TANKI ERE LT AKÜMÜLASYON TANKI ERE LT AKÜMÜLASYON TANKI 2.053

9 Hava Ayırıcı Ve Pislik Tutucu Fiyat Listesi Tarihi : ÇAP Hava Ayırıcı Ve Pislik Tutucu ÜRÜN (kcal/h) FİYAT (EURO) DN 50 2 FLANŞLI HAVA AYIRICI 462 DN /2 FLANŞLI HAVA AYIRICI 473 DN 80 3 FLANŞLI HAVA AYIRICI 625 DN FLANŞLI HAVA AYIRICI 677 DN FLANŞLI HAVA AYIRICI 914 DN FLANŞLI HAVA AYIRICI DN FLANŞLI HAVA AYIRICI DN FLANŞLI HAVA AYIRICI DN FLANŞLI HAVA AYIRICI DN 50 2 FLANŞLI TORTU PİSLİK TUTUCU 347 DN /2 FLANŞLI TORTU PİSLİK TUTUCU 368 DN 80 3 FLANŞLI TORTU PİSLİK TUTUCU 441 DN FLANŞLI TORTU PİSLİK TUTUCU 488 DN FLANŞLI TORTU PİSLİK TUTUCU 767 DN FLANŞLI TORTU PİSLİK TUTUCU 966 DN FLANŞLI TORTU PİSLİK TUTUCU DN FLANŞLI TORTU PİSLİK TUTUCU DN FLANŞLI TORTU PİSLİK TUTUCU 2.179

10 ISI KONTROL PANELLERİ Fiyat Listesi Tarihi : Isı Kontrol Panelleri 1 KP Isı Kontrol Paneli FİYAT (EURO) KP 2 Isı Kontrol Paneli 131 KP 1 Isı Kontrol Paneli Euromatic Norm Kompanzasyon Paneli AF 200 Dış Hava Sensörü VF 20 Yüzey Tip Sensörü (Karışım Devresi)(2mt kablo boyu) KVT 20 Daldırma Tip Sensörü (Kazan Çıkış Suyu Devresi)( 2mt kablo boyu) KP Isı Kontrol Paneli ile beraber Fiyatı Euromatic Unit Kompanzasyon Paneli AF 200 Dış Hava Sensörü VF 20 Yüzey Tip Sensörü (Karışım Devresi)(2mt kablo boyu) KVT 20 Daldırma Tip Sensörü (Kazan Çıkış Suyu Devresi)( 2mt kablo boyu) Isı Kontrol kutusu ile beraber Fiyatı Sensör Ünitesi AF 200 Dış Hava Sensörü 12 VF 20 Yüzey Tip Sensörü (2mt Kablolu ) KVT 20 Daldırma Tip Sensörü (2mt Kablolu ) PT 1000 Sıcaklık Sensörü 26 VF20 Yüzey Tip Sensörü (5 mt Kablolu ) 29 KVT 20 Daldırma Tip Sensörü (5mt Kablolu ) Unit ve Norm Panelle birlikte standart olarak 3 adet sensör verilecektir. 2. İlave verilecek sensörler, opsiyon olduğu için fiyata dahil edilecektir. 3. Önceden satılmış olan KP1,KP2 kontrol panellerine talep edildiğinde norm panel verilecektir. 4. Ürünlerimiz malzeme ve işçilik hatalarına karşı 2 yıl garantilidir. 5. İş bu liste ERENSAN ISI CİHAZLARI PAZARLAMA VE SERVİS A.Ş. ye aittir. Firmamızın, ihbar etmeksizin fiyatları değiştirme hakkı saklıdır. 6. Fiyatlara KDV eklenecektir. Fatura tarihindeki KDV oranı geçerlidir. * Bu fiyat listesi tarihli listenin yerine geçerlidir.

11 ERENSAN EUROWALL-F DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZANLAR Fiyat Listesi Tarihi : EUROWALL-F CİHAZ MODELİ AÇIKLAMA SATIŞ FİYATI EUROWALL-F 80 Erensan duvartipi yoğuşmalı kazan 80 Kw EUROWALL-F 100 Erensan duvartipi yoğuşmalı kazan 100 kw EUROWALL-F 125 Erensan duvartipi yoğuşmalı kazan 125 kw EUROWALL-F satışında HİDROLİK AKSESUAR SETİ kullanılması zorunludur. HİDROLİK AKSESUAR SETİ 3 Kademeli sirkülasyon pompası ile hidrolik set fiyatı ErP ( Energy Related Product) 3 kademeli sirkülasyon pompası ile hidrolik set fiyatı Frekans İnvertörlü sirkülasyon pompası ile hidrolik set fiyatı VANA 3 YOLLU-EMNİYET VENTİL 1 Adet YOĞUŞMA SİFONU 1 Adet SİRKÜLASYON POMPASI 1 Adet RAKOR BAĞLANTI SETİ 1 1/2" 1 Adet RAKOR CONTASI 1 1/2" 3 Adet VANA KÜRESEL 1" 1 Adet SATIŞ FİYATI KASKAT KONTROL MODÜLÜ OCI345 06/101 Kaskat modülü 1 Adet AVS82.490/109 Data kablosu 30cm. 1 Adet AGP4S.02H/109 Modül soket 1 Adet SATIŞ FİYATI 58 AKSESUARLAR SATIŞ FİYATI QAC34/101 DIŞ HAVA SENSÖRÜ 10 QAZ36.522/109 DALDIRMA TİP BÖYLER SENSÖRÜ 2 mt. KABLOSU İLE 8 QAZ36.522/109 DALDIRMA TİP BÖYLER SENSÖRÜ 2 mt. KABLOSU İLE 8 QAA55.110/101 ODA KONTROL ÜNİTESİ 63 RAA21 ODA TERMOSTATI 15 PT CM SICAKLIK SENSÖRÜ - GÜNEŞ PANELİ İÇİN 60 AVS75.390/101 MODÜL KARIŞIM DEVRESİ İÇİN (SET) DATA KABLOSU HAR 112 QAD36/101 YÜZEY TİPİ SENSÖR 18 OZW WEB SERVER 1 KAZAN 474 OZW WEB SERVER 4 KAZAN 892 OZW WEB SERVER 16 KAZAN GENEL AÇIKLAMALAR: * Sistemlere baca dahil değildir. * Fiyatlarımıza KDV dahil değildir. * TC Merkez Bankası günlük döviz efektif satış kuru geçerlidir. * KDV oranlarında olabilecek değişiklikler ve yeni vergi oranları aynen yansıtılacaktır. * Fiyatlarımızda haber vermeksizin değişiklik yapma hakkı mahfuzdur. * Bu fiyat listesi tarihli listenin yerine geçerlidir.

12 GENLEŞME TANKI Fiyat Listesi Tarihi : Genleşme Tankı CİHAZ MODELİ BASINÇ AÇIKLAMA SATIŞ FİYATI ( Euro ) ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) 38 ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) 65 ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) 69 ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) 112 ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) 149 ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) 164 ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) 261 ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) 333 ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) 528 ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) 746 ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) 67 ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) 100 ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) 111 ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) 157 ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) 261 ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) 379 ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) 545 ERG Bar DİKEY GENLEŞME TANKI (Manometreli) 804

13 NA R İÇİN UNIGAS DOĞALGAZ BRÜLÖRLERİ Fiyat Listesi Tarihi NA R İÇİN UNIGAS DOĞALGAZ KAZAN MODELİ BRÜLÖR MODELİ ÇALIŞMA PRENSİBİ NA R (kw) (Stm3/h) GAZ GİRİŞ BASINCI (mbar) 60 NG90 M.TN.L.TR.A.7.15 TEK KADEMELİ , NG90 M.AB.L.TR.A.7.15 ÇİFT KADEMELİ , NG120 M.TN.L.TR.A.7.15 TEK KADEMELİ ,4-12, NG140 M.TN.L.TR.A.7.20 TEK KADEMELİ , NG140 M.AB.L.TR.A.7.20 ÇİFT KADEMELİ , NG140 M.MD.L.TR.A.7.25 MODÜLASYONLU , NG200 M.TN.L.TR.A.7.20 TEK KADEMELİ NG200 M.AB.L.TR.A.7.20 ÇİFT KADEMELİ , NG200 M.MD.L.TR.A.7.25 MODÜLASYONLU , NG280 M.TN.L.TR.A.7.25 TEK KADEMELİ NG280 M.AB.L.TR.A.7.25 ÇİFT KADEMELİ NG280 M.TN.L.TR.A.7.25 TEK KADEMELİ NG280 M.AB.L.TR.A.7.25 ÇİFT KADEMELİ NG400 M.TN.M.TR.A.7.25 TEK KADEMELİ , NG400 M.PR.M.TR.A.7.25 ÇİFT KADEMELİ , NG400 M.MD.M.TR.A.7.25 MODÜLASYONLU , NG550 M.PR.S.TR.A.7.32 ÇİFT KADEMELİ NG550 M.MD.S.TR.A.7.32 MODÜLASYONLU NG550 M.PR.S.TR.A.7.40 ÇİFT KADEMELİ NG550 M.MD.S.TR.A.7.40 MODÜLASYONLU P61 M.AB.S.TR.A.7.65 ÇİFT KADEMELİ , P61 M.MD.S.TR.A.7.65 MODÜLASYONLU , P61 M.AB.S.TR.A.7.50 ÇİFT KADEMELİ , P61 M.MD.S.TR.A.7.50 MODÜLASYONLU , P65 M.AB.S.TR.A.7.65 ÇİFT KADEMELİ , P65 M.MD.S.TR.A.7.65 MODÜLASYONLU , P65 M.AB.S.TR.A.7.50 ÇİFT KADEMELİ , P65 M.MD.S.TR.A.7.50 MODÜLASYONLU , P71 M.AB.S.TR.A.7.65 ÇİFT KADEMELİ P71 M.MD.S.TR.A.7.65 MODÜLASYONLU P71 M.AB.S.TR.A.7.50 ÇİFT KADEMELİ P71 M.MD.S.TR.A.7.50 MODÜLASYONLU P71 M.AB.S.TR.A.8.80 ÇİFT KADEMELİ , P71 M.MD.S.TR.A.8.80 MODÜLASYONLU , P71 M.AB.S.TR.A.8.50 ÇİFT KADEMELİ , P71 M.MD.S.TR.A.8.50 MODÜLASYONLU , R75A M.MD.S.TR.A.8.80 MODÜLASYONLU ARMATÜR MB-DLE 405 ½ + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE 405 ½ + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE 405 ½ + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE 412 1" ¼ + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE 412 1" ¼ + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE 415 1" 1/2 + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE 415 1" 1/2 + MİN. VE MAKS. GAZ MİN. VE MAKS. GAZ MİN. VE MAKS. GAZ MİN. VE MAKS. GAZ MİN. VE MAKS. GAZ MİN. VE MAKS. GAZ MİN. VE MAKS. GAZ FİLTRE DN80 + VGD80 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ + GAZ KAÇAK KONTROL CİHAZI FİLTRE DN80 + VGD80 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ + GAZ KAÇAK KONTROL CİHAZI + GAZ + GAZ FİLTRE DN80 + VGD80 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ + GAZ KAÇAK KONTROL CİHAZI LİSTE D. GAZ [EURO]

14 NA R İÇİN UNIGAS DOĞALGAZ KAZAN MODELİ BRÜLÖR MODELİ ÇALIŞMA PRENSİBİ NA R (kw) (Stm3/h) GAZ GİRİŞ BASINCI (mbar) 1250 R75A M.MD.S.TR.A.8.50 MODÜLASYONLU R91A M.MD.S.TR.A MODÜLASYONLU R91A M.MD.S.TR.A.8.50 MODÜLASYONLU R93A M.MD.S.TR.A MODÜLASYONLU R93A M.MD.S.TR.A.8.50 MODÜLASYONLU R512A M.MD.S.TR.A MODÜLASYONLU , R512A M.MD.S.TR.A.8.50 MODÜLASYONLU , ARMATÜR + GAZ FİLTRE DN100 + VGD100 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ + GAZ FİLTRE DN50 + VGD50 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ + GAZ KAÇAK KONTROL CİHAZI FİLTRE DN100 + VGD100 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ + GAZ FİLTRE DN50 + VGD50 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ + GAZ KAÇAK KONTROL CİHAZI FİLTRE DN100 + VGD100 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ + GAZ FİLTRE DN50 + VGD50 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ + GAZ KAÇAK KONTROL CİHAZI LİSTE D. GAZ [EURO] Fiyatlarımız EURO olarak verilmiştir. Satış tarihindeki TCMB Döviz Satış Kuru üzerinden TL ye çevrilecektir. 2. Fiyatlara KDV ilave edilecektir. 3. Teslim yeri İstanbul Fabrikamız ambarıdır. 4. İşbu liste ERENSAN ISI CİHAZLARI PAZARLAMA VE SERVİS A.Ş. ne aittir. 5. Armatürler; filtreyi, gaz regülatörünü, çalışma ve emniyet solenoid valflerini, minimum ve maksimum gaz presostatlarını ve gerekmesi durumunda gaz kaçak kontrol cihazını içerir. Gaz geliş borusu ile armatür girişi arasında kalan küresel vana, gaz filtresi, titreşim körüğü ve manometre armatüre dahil olmayıp müşteriye aittir. 6. LPG yakıt kullanılması durumunda P-HP-KP73A modeline kadar diğer tüm alt modellerin notasyonları aynı kalmaktadır. Bu ve üzeri modellerde notasyon değişikliğine ihtiyaç yoktur ve parça değişimi olmaksızın hem doğal gaz hem de LPG yakıtta çalışabilmektedir. P71 ve alt modellerde ise; NGXXX M. notasyonu LGXXX L. olarak ve PXX M. notasyonu ise PXX L. olarak değiştirilmelidir. SMF'ye yakıtın LPG olduğu mutlaka not olarak eklenmelidir. Yakıt dönüşümü esnasında mutlaka yanma ayarları tekrar yapılmalıdır. LPG yakıtta gaz giriş basıncının mbar aralığında olması ve yakıt hattının en düşük kotta olan kısmına uzun süreli duruş esnasında hatta sıvılaşabilecek yakıtın dışarı alınması için tahliye vanası konulması tavsiye edilir. 7. Gaz kaçak kontrol cihazı yukarıdaki fiyatlara dahildir. 8. Modülasyonlu brülörlerde mutlaka sıcaklık probu SMF'ye eklenmelidir. 9. Altı çizili brülörler BEP Yönetmeliği'ne uygundur. * Bu fiyat listesi tarihli listenin yerine geçerlidir.

15 NA R İÇİN UNIGAS LPG BRÜLÖRLERİ Fiyat Listesi Tarihi KAZAN MODELİ BRÜLÖR MODELİ ÇALIŞMA PRENSİBİ NA R İÇİN UNIGAS LPG NA R (kw) (Stm3/h) GAZ GİRİŞ BASINCI (mbar) 60 LG90 L.TN.L.TR.A.7.15 TEK KADEMELİ ,5-3, LG90 L.AB.L.TR.A.7.15 ÇİFT KADEMELİ , LG120 L.TN.L.TR.A.7.15 TEK KADEMELİ ,3-4, LG140 L.TN.L.TR.A.7.20 TEK KADEMELİ ,3-6, LG140 L.AB.L.TR.A.7.20 ÇİFT KADEMELİ ,5-6, LG140 L.MD.L.TR.A.7.25 MODÜLASYONLU ,5-6, LG200 L.TN.L.TR.A.7.20 TEK KADEMELİ ,3-7, LG200 L.AB.L.TR.A.7.20 ÇİFT KADEMELİ ,5-7, LG200 L.MD.L.TR.A.7.25 MODÜLASYONLU ,5-7, LG280 L.TN.L.TR.A.7.25 TEK KADEMELİ ,7-11, LG280 L.AB.L.TR.A.7.25 ÇİFT KADEMELİ ,5-11, LG280 L.TN.L.TR.A.7.25 TEK KADEMELİ ,7-11, LG280 L.AB.L.TR.A.7.25 ÇİFT KADEMELİ ,5-11, LG400 L.TN.M.TR.A.7.25 TEK KADEMELİ LG400 L.PR.M.TR.A.7.25 ÇİFT KADEMELİ LG400 L.MD.M.TR.A.7.25 MODÜLASYONLU LG550 L.PR.S.TR.A.7.32 ÇİFT KADEMELİ , LG550 L.MD.S.TR.A.7.32 MODÜLASYONLU , LG550 L.PR.S.TR.A.7.40 ÇİFT KADEMELİ , LG550 L.MD.S.TR.A.7.40 MODÜLASYONLU , P61 L.AB.S.TR.A.7.65 ÇİFT KADEMELİ P61 L.MD.S.TR.A.7.65 MODÜLASYONLU P61 L.AB.S.TR.A.7.50 ÇİFT KADEMELİ P61 L.MD.S.TR.A.7.50 MODÜLASYONLU P65 L.AB.S.TR.A.7.65 ÇİFT KADEMELİ P65 L.MD.S.TR.A.7.65 MODÜLASYONLU P65 L.AB.S.TR.A.7.50 ÇİFT KADEMELİ P65 L.MD.S.TR.A.7.50 MODÜLASYONLU P71 L.AB.S.TR.A.7.65 ÇİFT KADEMELİ P71 L.MD.S.TR.A.7.65 MODÜLASYONLU P71 L.AB.S.TR.A.7.50 ÇİFT KADEMELİ P71 L.MD.S.TR.A.7.50 MODÜLASYONLU P71 L.AB.S.TR.A.8.80 ÇİFT KADEMELİ P71 L.MD.S.TR.A.8.80 MODÜLASYONLU P71 L.AB.S.TR.A.8.50 ÇİFT KADEMELİ P71 L.MD.S.TR.A.8.50 MODÜLASYONLU R75A M.MD.S.TR.A.8.80 MODÜLASYONLU ARMATÜR MB-DLE 405 ½ + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE 405 ½ + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE 405 ½ + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE 412 1" ¼ + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE 412 1" ¼ + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE 415 1" 1/2 + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE 415 1" 1/2 + MİN. VE MAKS. GAZ MİN. VE MAKS. GAZ MİN. VE MAKS. GAZ MİN. VE MAKS. GAZ MİN. VE MAKS. GAZ MİN. VE MAKS. GAZ MİN. VE MAKS. GAZ FİLTRE DN80 + VGD80 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ + GAZ FİLTRE DN80 + VGD80 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ + GAZ + GAZ KAÇAK KONTROL CİHAZI + GAZ KAÇAK KONTROL CİHAZI FİLTRE DN80 + VGD80 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ + GAZ LİSTE LPG [EURO]

16 KAZAN MODELİ BRÜLÖR MODELİ ÇALIŞMA PRENSİBİ NA R İÇİN UNIGAS LPG NA R (kw) (Stm3/h) GAZ GİRİŞ BASINCI (mbar) 1250 R75A M.MD.S.TR.A.8.50 MODÜLASYONLU R91A M.MD.S.TR.A MODÜLASYONLU R91A M.MD.S.TR.A.8.50 MODÜLASYONLU R93A M.MD.S.TR.A MODÜLASYONLU R93A M.MD.S.TR.A.8.50 MODÜLASYONLU R512A M.MD.S.TR.A MODÜLASYONLU R512A M.MD.S.TR.A.8.50 MODÜLASYONLU ARMATÜR + GAZ KAÇAK KONTROL CİHAZI FİLTRE DN100 + VGD100 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ + GAZ FİLTRE DN50 + VGD50 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ + GAZ FİLTRE DN100 + VGD100 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ + GAZ FİLTRE DN50 + VGD50 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ + GAZ FİLTRE DN100 + VGD100 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ + GAZ FİLTRE DN50 + VGD50 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ + GAZ LİSTE LPG [EURO] Fiyatlarımız EURO olarak verilmiştir. Satış tarihindeki TCMB Döviz Satış Kuru üzerinden TL ye çevrilecektir. 2. Fiyatlara KDV ilave edilecektir. 3. Teslim yeri İstanbul Fabrikamız ambarıdır. 4. İşbu liste ERENSAN ISI CİHAZLARI PAZARLAMA VE SERVİS A.Ş. ne aittir. 5. Armatürler; filtreyi, gaz regülatörünü, çalışma ve emniyet solenoid valflerini, minimum ve maksimum gaz presostatlarını ve gerekmesi durumunda gaz kaçak kontrol cihazını içerir. Gaz geliş borusu ile armatür girişi arasında kalan küresel vana, gaz filtresi, titreşim körüğü ve manometre armatüre dahil olmayıp müşteriye aittir. 6. LPG yakıt kullanılması durumunda R-HR75A-KP73A modeline kadar diğer tüm alt modellerin notasyonları aynı kalmaktadır. Bu ve üzeri modellerde notasyon değişikliğine ihtiyaç yoktur ve parça değişimi olmaksızın hem doğal gaz hem de LPG yakıtta çalışabilmektedir. P71 ve alt modellerde ise; NGXXX M. notasyonu LGXXX L. olarak ve PXX M. notasyonu ise PXX L. olarak değiştirilmelidir. SMF'ye yakıtın LPG olduğu mutlaka not olarak eklenmelidir. Yakıt dönüşümü esnasında mutlaka yanma ayarları tekrar yapılmalıdır. LPG yakıtta gaz giriş basıncının mbar aralığında olması ve yakıt hattının en düşük kotta olan kısmına uzun süreli duruş esnasında hatta sıvılaşabilecek yakıtın dışarı alınması için tahliye vanası konulması tavsiye edilir. 7. Gaz kaçak kontrol cihazı yukarıdaki fiyatlara dahildir. 8. Modülasyonlu brülörlerde mutlaka sıcaklık probu SMF'ye eklenmelidir. 9. Altı çizili brülörler BEP Yönetmeliği'ne uygundur. * Bu fiyat listesi tarihli listenin yerine geçerlidir.

17 TR İÇİN UNIGAS D.GAZ BRÜLÖRLERİ Fiyat Listesi T TR İÇİN UNIGAS D.GAZ KAZAN MODELİ BRÜLÖR MODELİ ÇALIŞMA PRENSİBİ TR (kw) (Stm3/h) GAZ GİRİŞ BASINCI (mbar) NG120 M.TN.L.TR.A.7.15 TEK KADEMELİ ,4-12, NG200 M.TN.L.TR.A.7.20 TEK KADEMELİ NG200 M.AB.L.TR.A.7.20 ÇİFT KADEMELİ , NG200 M.MD.L.TR.A.7.25 MODÜLASYONLU , NG280 M.TN.S.TR.A.7.25 TEK KADEMELİ NG280 M.AB.S.TR.A.7.25 ÇİFT KADEMELİ NG350 M.TN.M.TR.A.7.25 TEK KADEMELİ NG350 M.PR.M.TR.A.7.25 PROGRESİF , NG350 M.MD.M.TR.A.7.25 MODÜLASYONLU , NG400 M.TN.M.TR.A.7.32 TEK KADEMELİ , NG400 M.PR.M.TR.A.7.32 PROGRESİF , NG400 M.MD.M.TR.A.7.32 MODÜLASYONLU , NG400 M.TN.M.TR.A.7.25 TEK KADEMELİ , NG400 M.PR.M.TR.A.7.25 PROGRESİF , NG400 M.MD.M.TR.A.7.25 MODÜLASYONLU , NG550 M.PR.S.TR.A.7.32 ÇİFT KADEMELİ NG550 M.MD.S.TR.A.7.32 MODÜLASYONLU NG550 M.PR.S.TR.A.7.40 ÇİFT KADEMELİ NG550 M.MD.S.TR.A.7.40 MODÜLASYONLU NG550 M.PR.S.TR.A.7.32 ÇİFT KADEMELİ NG550 M.MD.S.TR.A.7.32 MODÜLASYONLU P65 M.AB.S.TR.A.7.65 ÇİFT KADEMELİ , P65 M.MD.S.TR.A.7.65 MODÜLASYONLU , P65 M.AB.S.TR.A.7.50 ÇİFT KADEMELİ , P65 M.MD.S.TR.A.7.50 MODÜLASYONLU , P71 M.AB.S.TR.A.7.65 ÇİFT KADEMELİ P71 M.MD.S.TR.A.7.65 MODÜLASYONLU P71 M.AB.S.TR.A.7.50 ÇİFT KADEMELİ P71 M.MD.S.TR.A.7.50 MODÜLASYONLU P71 M.AB.S.TR.A.7.80 ÇİFT KADEMELİ P71 M.MD.S.TR.A.7.80 MODÜLASYONLU P71 M.AB.S.TR.A.7.50 ÇİFT KADEMELİ P71 M.MD.S.TR.A.7.50 MODÜLASYONLU R75A M.MD.S.TR.A.8.50 MODÜLASYONLU ARMATÜR MB-DLE 405 ½ + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE /2 + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE /2 + MİN. VE MAKS. GAZ MİN. VE MAKS. GAZ MİN. VE MAKS. GAZ MİN. VE MAKS. GAZ MİN. VE MAKS. GAZ FİLTRE DN80 + VGD80 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ FİLTRE DN80 + VGD80 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ + GAZ KAÇAK KONTROL CİHAZI LİSTE D. GAZ [EURO] Fiyatlarımız EURO olarak verilmiştir. Satış tarihindeki TCMB Döviz Satış Kuru üzerinden TL ye çevrilecektir. 2. Fiyatlara KDV ilave edilecektir. 3. Teslim yeri İstanbul Fabrikamız ambarıdır. 4. İşbu liste ERENSAN ISI CİHAZLARI PAZARLAMA VE SERVİS A.Ş. ne aittir. 5. Armatürler; filtreyi, gaz regülatörünü, çalışma ve emniyet solenoid valflerini, minimum ve maksimum gaz presostatlarını ve gerekmesi durumunda gaz kaçak kontrol cihazını içerir.

18 4. İşbu liste ERENSAN ISI CİHAZLARI PAZARLAMA VE SERVİS A.Ş. ne aittir. 5. Armatürler; filtreyi, gaz regülatörünü, çalışma ve emniyet solenoid valflerini, minimum ve maksimum gaz presostatlarını ve gerekmesi durumunda gaz kaçak kontrol cihazını içerir. Gaz geliş borusu ile armatür girişi arasında kalan küresel vana, gaz filtresi, titreşim körüğü ve manometre armatüre dahil olmayıp müşteriye aittir. 6. TR 600 icin 100mm. uzunluğunda kısa namlu makarası yapılmalıdır. TR 810 ve 1000 için 150mm. uzunlugunda kısa namlu makarası yapılmalıdır. TR 1250 için 290mm. uzunlugunda kısa namlu makarası yapılmalıdır. 7. Gaz kaçak kontrol cihazı yukarıdaki fiyatlara dahildir. 8. Modülasyonlu brülörlerde mutlaka sıcaklık probu SMF'ye eklenmelidir. 9. LPG yakıt kullanılması durumunda P-HP-KP73A modeline kadar diğer tüm alt modellerin notasyonları aynı kalmaktadır. Bu ve üzeri modellerde notasyon değişikliğine ihtiyaç yoktur ve parça değişimi olmaksızın hem doğal gaz hem de LPG yakıtta çalışabilmektedir. P71 ve alt modellerde ise; NGXXX M. notasyonu LGXXX L. olarak ve PXX M. notasyonu ise PXX L. olarak değiştirilmelidir. SMF'ye yakıtın LPG olduğu mutlaka not olarak eklenmelidir. Yakıt dönüşümü esnasında mutlaka yanma ayarları tekrar yapılmalıdır. LPG yakıtta gaz giriş basıncının mbar aralığında olması ve yakıt hattının en düşük kotta olan kısmına uzun süreli duruş esnasında hatta sıvılaşabilecek yakıtın dışarı alınması için tahliye vanası konulması tavsiye edilir. 10. Altı çizili brülörler BEP Yönetmeliği'ne uygundur. * Bu fiyat listesi tarihli listenin yerine geçerlidir.

19 TR İÇİN UNIGAS LPG BRÜLÖRLERİ Fiyat Listesi Tarihi TR İÇİN UNIGAS LPG KAZAN MODELİ BRÜLÖR MODELİ ÇALIŞMA PRENSİBİ TR (kw) (Stm3/h) GAZ GİRİŞ BASINCI (mbar) LG120 L.TN.L.TR.A.7.15 TEK KADEMELİ ,3-4, LG200 L.TN.L.TR.A.7.20 TEK KADEMELİ ,3-7, LG200 L.AB.L.TR.A.7.20 ÇİFT KADEMELİ ,5-7, LG200 L.MD.L.TR.A.7.25 MODÜLASYONLU ,5-7, LG280 L.TN.S.TR.A.7.25 TEK KADEMELİ ,7-11, LG280 L.AB.S.TR.A.7.25 ÇİFT KADEMELİ ,5-11, LG350 L.TN.M.TR.A.7.25 TEK KADEMELİ LG350 L.PR.M.TR.A.7.25 PROGRESİF LG350 L.MD.M.TR.A.7.25 MODÜLASYONLU LG400 L.TN.M.TR.A.7.32 TEK KADEMELİ LG400 L.PR.M.TR.A.7.32 PROGRESİF LG400 L.MD.M.TR.A.7.32 MODÜLASYONLU LG400 L.TN.M.TR.A.7.25 TEK KADEMELİ LG400 L.PR.M.TR.A.7.25 PROGRESİF LG400 L.MD.M.TR.A.7.25 MODÜLASYONLU LG550 L.PR.S.TR.A.7.32 ÇİFT KADEMELİ , LG550 L.MD.S.TR.A.7.32 MODÜLASYONLU , LG550 L.PR.S.TR.A.7.40 ÇİFT KADEMELİ , LG550 L.MD.S.TR.A.7.40 MODÜLASYONLU , LG550 L.PR.S.TR.A.7.32 ÇİFT KADEMELİ , LG550 L.MD.S.TR.A.7.32 MODÜLASYONLU , P65 L.AB.S.TR.A.7.65 ÇİFT KADEMELİ P65 L.MD.S.TR.A.7.65 MODÜLASYONLU P65 L.AB.S.TR.A.7.50 ÇİFT KADEMELİ P65 L.MD.S.TR.A.7.50 MODÜLASYONLU P71 L.AB.S.TR.A.7.65 ÇİFT KADEMELİ P71 L.MD.S.TR.A.7.65 MODÜLASYONLU P71 L.AB.S.TR.A.7.50 ÇİFT KADEMELİ P71 L.MD.S.TR.A.7.50 MODÜLASYONLU P71 L.AB.S.TR.A.7.80 ÇİFT KADEMELİ P71 L.MD.S.TR.A.7.80 MODÜLASYONLU ARMATÜR MB-DLE 405 ½ + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE /2 + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE /2 + MİN. VE MAKS. GAZ MİN. VE MAKS. GAZ MİN. VE MAKS. GAZ MİN. VE MAKS. GAZ MİN. VE MAKS. GAZ FİLTRE DN80 + VGD80 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ FİLTRE DN80 + VGD80 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ LİSTE LPG [EURO]

20 TR İÇİN UNIGAS LPG KAZAN MODELİ BRÜLÖR MODELİ ÇALIŞMA PRENSİBİ TR (kw) (Stm3/h) GAZ GİRİŞ BASINCI (mbar) 1000 P71 L.AB.S.TR.A.7.50 ÇİFT KADEMELİ P71 L.MD.S.TR.A.7.50 MODÜLASYONLU R75A M.MD.S.TR.A.8.50 MODÜLASYONLU ARMATÜR + GAZ KAÇAK KONTROL CİHAZI LİSTE LPG [EURO] Fiyatlarımız EURO olarak verilmiştir. Satış tarihindeki TCMB Döviz Satış Kuru üzerinden TL ye çevrilecektir. 2. Fiyatlara KDV ilave edilecektir. 3. Teslim yeri İstanbul Fabrikamız ambarıdır. 4. İşbu liste ERENSAN ISI CİHAZLARI PAZARLAMA VE SERVİS A.Ş. ne aittir. 5. Armatürler; filtreyi, gaz regülatörünü, çalışma ve emniyet solenoid valflerini, minimum ve maksimum gaz presostatlarını ve gerekmesi durumunda gaz kaçak kontrol cihazını içerir. Gaz geliş borusu ile armatür girişi arasında kalan küresel vana, gaz filtresi, titreşim körüğü ve manometre armatüre dahil olmayıp müşteriye aittir. 6. TR 600 icin 100mm. uzunluğunda kısa namlu makarası yapılmalıdır. TR 810 ve 1000 için 150mm. uzunlugunda kısa namlu makarası yapılmalıdır. TR 1250 için 290mm. uzunlugunda kısa namlu makarası yapılmalıdır. 7. Gaz kaçak kontrol cihazı yukarıdaki fiyatlara dahildir. 8. Modülasyonlu brülörlerde mutlaka sıcaklık probu SMF'ye eklenmelidir. 9. LPG yakıt kullanılması durumunda R-HR75A-KP73A modeline kadar diğer tüm alt modellerin notasyonları aynı kalmaktadır. Bu ve üzeri modellerde notasyon değişikliğine ihtiyaç yoktur ve parça değişimi olmaksızın hem doğal gaz hem de LPG yakıtta çalışabilmektedir. P71 ve alt modellerde ise; NGXXX M. notasyonu LGXXX L. olarak ve PXX M. notasyonu ise PXX L. olarak değiştirilmelidir. SMF'ye yakıtın LPG olduğu mutlaka not olarak eklenmelidir. Yakıt dönüşümü esnasında mutlaka yanma ayarları tekrar yapılmalıdır. LPG yakıtta gaz giriş basıncının mbar aralığında olması ve yakıt hattının en düşük kotta olan kısmına uzun süreli duruş esnasında hatta sıvılaşabilecek yakıtın dışarı alınması için tahliye vanası konulması tavsiye edilir. * Bu fiyat listesi tarihli listenin yerine geçerlidir.

21 TR P İÇİN UNIGAS D.GAZ BRÜLÖRLERİ Fiyat Listesi Tarihi KAZAN MODELİ (kw) (Stm3/h) TR P 70 NG120 M.TN.L.TR.A.7.15 TEK KADEMELİ ,4-12, TR P 117 NG140 M.TN.L.TR.A.7.20 TEK KADEMELİ , TR P 117 NG140 M.AB.L.TR.A.7.20 ÇİFT KADEMELİ , TR P 117 NG140 M.MD.L.TR.A.7.20 MODÜLASYONLU , TR P 175 NG280 M.TN.L.TR.A.7.25 TEK KADEMELİ TR P 175 NG280 M.AB.L.TR.A.7.25 ÇİFT KADEMELİ TR P 233 NG350 M.TN.M.TR.A.7.32 TEK KADEMELİ TR P 233 NG350 M.PR.M.TR.A.7.32 PROGRESİF , TR P 233 NG350 M.MD.M.TR.A.7.32 MODÜLASYONLU , TR P 233 NG350 M.TN.M.TR.A.7.25 TEK KADEMELİ TR P 233 NG350 M.PR.M.TR.A.7.25 PROGRESİF , TR P 233 NG350 M.MD.M.TR.A.7.25 MODÜLASYONLU , TR P 291 NG400 M.TN.M.TR.A.7.32 TEK KADEMELİ , TR P 291 NG400 M.PR.M.TR.A.7.32 PROGRESİF , TR P 291 NG400 M.MD.M.TR.A.7.32 MODÜLASYONLU , TR P 291 NG400 M.TN.M.TR.A.7.25 TEK KADEMELİ , TR P 291 NG400 M.PR.M.TR.A.7.25 PROGRESİF , TR P 291 NG400 M.MD.M.TR.A.7.25 MODÜLASYONLU , TR P 350 NG550 M.PR.S.TR.A.7.32 ÇİFT KADEMELİ TR P 350 NG550 M.MD.S.TR.A.7.32 MODÜLASYONLU TR P 407 NG550 M.PR.S.TR.A.7.40 ÇİFT KADEMELİ TR P 407 NG550 M.MD.S.TR.A.7.40 MODÜLASYONLU TR P 407 NG550 M.PR.S.TR.A.7.32 ÇİFT KADEMELİ TR P 407 NG550 M.MD.S.TR.A.7.32 MODÜLASYONLU TR P TR P BRÜLÖR MODELİ ÇALIŞMA PRENSİBİ TR P İÇİN UNIGAS D.GAZ GAZ GİRİŞ BASINCI P65 M.AB.S.TR.A.7.65 ÇİFT KADEMELİ , P65 M.MD.S.TR.A.7.65 MODÜLASYONLU , ARMATÜR MB-DLE 405 ½ + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE ¼ + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE ¼ + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE ¼ + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE ¼ + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE ¼ + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE ¼ + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE ¼ + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE ¼ + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE /2 + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE /2 + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE ¼ + MİN. VE MAKS. GAZ MB-DLE ¼ + MİN. VE MAKS. GAZ FİLTRE DN65 + VGD65 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ FİLTRE DN65 + VGD65 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ LİSTE [EURO]

22 TR P İÇİN UNIGAS D.GAZ KAZAN MODELİ BRÜLÖR MODELİ ÇALIŞMA PRENSİBİ (kw) (Stm3/h) GAZ GİRİŞ BASINCI ARMATÜR LİSTE [EURO] TR P P65 M.AB.S.TR.A.7.50 ÇİFT KADEMELİ , TR P P65 M.MD.S.TR.A.7.50 MODÜLASYONLU , TR P 700 P71 M.AB.S.TR.A.7.65 ÇİFT KADEMELİ TR P 700 P71 M.MD.S.TR.A.7.65 MODÜLASYONLU TR P 700 P71 M.AB.S.TR.A.7.50 ÇİFT KADEMELİ TR P 700 P71 M.MD.S.TR.A.7.50 MODÜLASYONLU TR P TR P TR P P71 M.AB.S.TR.A.7.80 ÇİFT KADEMELİ P71 M.MD.S.TR.A.7.80 MODÜLASYONLU P71 M.AB.S.TR.A.7.50 ÇİFT KADEMELİ FİLTRE DN65 + VGD65 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ FİLTRE DN65 + VGD65 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ FİLTRE DN80 + VGD80 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ FİLTRE DN80 + VGD80 + SKP15 + SKP25 + MİN. VE MAKS. GAZ TR P P71 M.MD.S.TR.A.7.50 MODÜLASYONLU Fiyatlarımız EURO olarak verilmiştir. Satış tarihindeki TCMB Döviz Satış Kuru üzerinden TL ye çevrilecektir. 2. Fiyatlara KDV ilave edilecektir. 3. Teslim yeri İstanbul Fabrikamız ambarıdır. 4. İşbu liste ERENSAN ISI CİHAZLARI PAZARLAMA VE SERVİS A.Ş. ne aittir. 5. Armatürler; filtreyi, gaz regülatörünü, çalışma ve emniyet solenoid valflerini, minimum ve maksimum gaz presostatlarını ve gerekmesi durumunda gaz kaçak kontrol cihazını içerir. Gaz geliş borusu ile armatür girişi arasında kalan küresel vana, gaz filtresi, titreşim körüğü ve manometre armatüre dahil olmayıp müşteriye aittir. 6. TR P 700, 814 ve 932 için 100mm. uzunlugunda kısa namlu makarası yapılmalıdır. 7. LPG yakıt kullanılması durumunda P-HP-KP73A modeline kadar diğer tüm alt modellerin notasyonları aynı kalmaktadır. Bu ve üzeri modellerde notasyon değişikliğine ihtiyaç yoktur ve parça değişimi olmaksızın hem doğal gaz hem de LPG yakıtta çalışabilmektedir. P71 ve alt modellerde ise; NGXXX M. notasyonu LGXXX L. olarak ve PXX M. notasyonu ise PXX L. olarak değiştirilmelidir. SMF'ye yakıtın LPG olduğu mutlaka not olarak eklenmelidir. Yakıt dönüşümü esnasında mutlaka yanma ayarları tekrar yapılmalıdır. LPG yakıtta gaz giriş basıncının mbar aralığında olması ve yakıt hattının en düşük kotta olan kısmına uzun süreli duruş esnasında hatta sıvılaşabilecek yakıtın dışarı alınması için tahliye vanası konulması tavsiye edilir. 8. Modülasyonlu brülörlerde mutlaka sıcaklık probu SMF'ye eklenmelidir. 9. Altı çizili brülörler BEP Yönetmeliği'ne uygundur. * Bu fiyat listesi tarihli listenin yerine geçerlidir.

NA R KAPASİTE 4 bar 6 bar 8 bar KAZAN TİPİ

NA R KAPASİTE 4 bar 6 bar 8 bar KAZAN TİPİ SIVI ve GAZ YAKITLI SICAK SU KAZANI Fiyat Listesi Tarihi : 31.03.2015 NA R KAPASİTE 4 bar 6 bar 8 bar KAZAN TİPİ (kcal/h) EURO EURO EURO NA R 60 60.000 831 860 901 NA R 80 80.000 844 873 914 NA R 100 100.000

Detaylı

http://it/intranet/fiyatlar/bayi_liste.asp

http://it/intranet/fiyatlar/bayi_liste.asp Sayfa 1 / 6 SIVI ve GAZ YAKITLI SICAK SU KAZANI Fiyat Listesi Tarihi : 10 Ocak 2011 NA R KAZAN TİPİ KAPASİTE (kcal/h) SATIŞ FİYATI (EURO) 3 bar NA R 60 60.000 745 NA R 80 80.000 755 NA R 100 100.000 945

Detaylı

http://it/intranet/fiyatlar/bayi_liste.asp

http://it/intranet/fiyatlar/bayi_liste.asp ERENSAN F YAT L STES Page 2 of 6 KATI YAKITLI SICAK SU KAZANI Fiyat Listesi Tarihi : 16 Nisan 2010 NA.K KAZAN T P KAPAS TE SATI F YATI (EURO) (kcal/h) 3 bar YER NDE YAPIM NA. K 80 80.000 2.585 865 NA.

Detaylı

AIRFEL AMBASSADOR FİYAT LİSTESİ

AIRFEL AMBASSADOR FİYAT LİSTESİ AMBASSADOR FİYAT LİSTESİ Tavsiye Edilen Perakende Satış Listeleri Ambassador Duvar Tipi Kazan Kontrol Aksesuarları Baca Aksesuarları Genleşme Tankı Denge Kabı Hidrolik Kit Hava Ayırıcı Tortu ve Pislik

Detaylı

PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ 14.07.2017 Daikin Kombi Daylux Kombi Daylux Kombi Aksesuarları Daylux Radyatör Daylux Duvar Tipi Kazan Daylux Duvar Tipi Kazan Aksesuarları Daylux Şofben Daylux Havlupan Daikin Kombi Tavsiye Edilen Perakende

Detaylı

PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ 15.08.2017 Daikin Kombi Daylux Kombi Daylux Kombi Aksesuarları Daylux Radyatör Daylux Duvar Tipi Kazan Daylux Duvar Tipi Kazan Aksesuarları Daylux Şofben Daylux Havlupan Ürün Stok Kodu Model Tip kw kcal/h

Detaylı

GAZ YAKITLI ÜÇ GEÇİŞLİ SICAK SU KAZANI

GAZ YAKITLI ÜÇ GEÇİŞLİ SICAK SU KAZANI GAZ YAKII ÜÇ GEÇİŞLİ SICAK SU KAZANI KAPASİTE PEŞİN 90 GÜN Kcal/h kw MSG 80 80.000 93 3.500 3.700 MSG 100 100.000 116 4.000 4.240 MSG 125 125.000 145 4.350 4.600 MSG 150 150.000 174 5.400 5.750 MSG 175

Detaylı

PERAKENDE ISITMA SATIŞ FİYAT LİSTESİ

PERAKENDE ISITMA SATIŞ FİYAT LİSTESİ Kombi - Panel Radyatör Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi - TL Ürün Stok Kodu Model Tip kw kcal/h DAYLUX KOMBİ Peşin Sirküler: 30 GÜN 60 GÜN 90 GÜN 120 GÜN 2018-06-SP-01.10.2018 TR.DY4CED024AATR.1

Detaylı

PASLANMAZ ÇELİK EŞANJÖR & GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

PASLANMAZ ÇELİK EŞANJÖR & GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ PASLANMAZ ÇELİK EŞANJÖR & GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Duvar Tipi Yer Tipi Sessiz çalışma (25 db) sınıf 5 D 95 n C KASKAD İLE 2640kW a KADAR GÜÇ Merkezi sistem için üretilmiş olan akte.mix serisi kazanlar binaların

Detaylı

BUDERUS GB162 SERİSİ DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZAN FİYAT LİSTESİ

BUDERUS GB162 SERİSİ DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZAN FİYAT LİSTESİ BUDERUS GB112 SERİSİ DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI FİYAT LİSTESİ Açıklama Kapasite [kcal/h] * 29 kw ve 43 kw kazanlar, 3 bar emniyet ventili üzerinde montajlı halde teslim edilmektedir. * Logamatic 4000 Panel kullanıldığında,

Detaylı

AIRFEL AMBASSADOR FİYAT LİSTESİ

AIRFEL AMBASSADOR FİYAT LİSTESİ AIRFEL AMBASSADOR FİYAT LİSTESİ Tavsiye Edilen Perakende Satış Listeleri Ambassador Duvar Tipi Kazan Kontrol Aksesuarları Baca Aksesuarları Genleşme Tankı Denge Kabı Hidrolik Kit Hava Ayırıcı Tortu ve

Detaylı

SIVI - GAZ YAKITLI ÜÇ GEÇİŞLİ SICAK SU KAZANI GAZ YAKITLI İKİ GEÇİŞLİ (KARŞI BASINÇLI) SICAK SU KAZANI FİYAT LİSTESİ

SIVI - GAZ YAKITLI ÜÇ GEÇİŞLİ SICAK SU KAZANI GAZ YAKITLI İKİ GEÇİŞLİ (KARŞI BASINÇLI) SICAK SU KAZANI FİYAT LİSTESİ SIVI - GAZ YAKII ÜÇ GEÇİŞLİ SIVI - GAZ YAKII ÜÇ GEÇİŞLİ MSG 80 MSG 100 MSG 125 MSG 150 MSG 175 MSG 200 MSG 250 MSG 300 MSG 350 MG 400 MG 450 MG MG 600 MG 700 MG 800 MG 900 MG 1000 MG 1250 MG 1 MG 1750

Detaylı

Kapasite. Kapasite Fiyat (TL) Fiyat (TL) kcal/h

Kapasite. Kapasite Fiyat (TL) Fiyat (TL) kcal/h 2.10.2017 FİKS YKS AKS ANK Katı Yakıtlı, Alev-Duman Katı Yakıtlı, Yarım Silindirik Üç Katı Yakıtlı, Silindirik Üç Katı Yakıtlı, Kat Kaloriferi, Borulu Üç Geçişli Fanlı Geçişli Sıcaksu Kazanı. Geçişli Sıcaksu

Detaylı

PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ Kombi - Panel Radyatör Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi - TL Ürün Kapasite Stok Kodu Model Tip kw kcal/h DAYLUX KOMBİ TR.DY4CED024AATR. DAYLUX ECO KM2-24CE Hermetik-LCD 24 20.640 TR.DY4CDP024AATR.

Detaylı

Kapasite. Kapasite Fiyat (TL) Fiyat (TL) kcal/h

Kapasite. Kapasite Fiyat (TL) Fiyat (TL) kcal/h 2.10.2017 FİKS YKS AKS ANK Katı Yakıtlı, Alev-Duman Katı Yakıtlı, Yarım Silindirik Üç Katı Yakıtlı, Silindirik Üç Katı Yakıtlı, Kat Kaloriferi, Borulu Üç Geçişli Fanlı Geçişli Sıcaksu Kazanı. Geçişli Sıcaksu

Detaylı

Fabrika Adres : Organize San.Bölgesi 1.Kısım No:7 SIVAS Tel : Faks : web : FİKS YKS AKS ANK.

Fabrika Adres : Organize San.Bölgesi 1.Kısım No:7 SIVAS Tel : Faks : web :   FİKS YKS AKS ANK. FİKS YKS AKS ANK 29.06.2018 Katı Yakıtlı, Alev-Duman Borulu Üç Geçişli Fanlı Sıcaksu Kazanı. Katı Yakıtlı, Yarım Silindirik Üç Geçişli Sıcaksu Kazanı. Katı Yakıtlı, Silindirik Üç Geçişli Sıcaksu Kazanı.

Detaylı

2017 FİYAT LİSTESİ - DUVAR TİPİ CİHAZLAR

2017 FİYAT LİSTESİ - DUVAR TİPİ CİHAZLAR 2017 FİYAT LİSTESİ - DUVAR TİPİ CİHAZLAR Versiyon: 2017 - IV Güncelleme: 01.11.2017 BUDERUS KOMBİLER YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB012-GB062-GB072) YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB172) KONVANSİYONEL KOMBİLER (U022-U072)

Detaylı

Kapasite. Kapasite Fiyat (TL) Fiyat (TL) kcal/h

Kapasite. Kapasite Fiyat (TL) Fiyat (TL) kcal/h FİKS YKS AKS ANK Katı Yakıtlı, Alev-Duman Katı Yakıtlı, Yarım Silindirik Üç Katı Yakıtlı, Silindirik Üç Katı Yakıtlı, Kat Kaloriferi, Borulu Üç Geçişli Fanlı Geçişli Sıcaksu Kazanı. Geçişli Sıcaksu Kazanı.

Detaylı

AIRFEL ISITMA FİYAT LİSTESİ

AIRFEL ISITMA FİYAT LİSTESİ AIRFEL ISITMA FİYAT LİSTESİ Tavsiye Edilen Perakende Satış Listeleri Kombi - Panel Radyatör Kombi Aksesuarları 1 Kombi Aksesuarları 2 Boyler Havlupan Radyatör Vanası Kombi - Panel Radyatör Tavsiye Edilen

Detaylı

Versiyon: II Güncelleme: BUDERUS KOMBİLER BUDERUS DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZANLAR ISITMA YAN EKİPMANLARI

Versiyon: II Güncelleme: BUDERUS KOMBİLER BUDERUS DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZANLAR ISITMA YAN EKİPMANLARI Versiyon: 2018 - II Güncelleme: 24.01.2018 BUDERUS KOMBİLER YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB012-GB062-GB072) YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB172) KONVANSİYONEL KOMBİLER (U022-U072) BUDERUS DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZANLAR YOĞUŞMALI

Detaylı

MODÜLASYONLU DOĞALGAZ BRÜLÖRLERİ (Düşük NOx) Modulating Gas Burners - Low NOx

MODÜLASYONLU DOĞALGAZ BRÜLÖRLERİ (Düşük NOx) Modulating Gas Burners - Low NOx MODÜLASYONLU DOĞALGAZ BRÜLÖRLERİ (Düşük NOx) Modulating Gas Burners - Low NOx GULLIVER - BS 2M 26-91 kw 50-100 mbar 2,465 GULLIVER - BS 3M 48-195 kw 50-100 mbar 2,735 GULLIVER - BS 4M 68-250 kw 50-100

Detaylı

2017 FİYAT LİSTESİ - DUVAR TİPİ CİHAZLAR

2017 FİYAT LİSTESİ - DUVAR TİPİ CİHAZLAR 2017 FİYAT LİSTESİ - DUVAR TİPİ CİHAZLAR Versiyon: 2017 - I Güncelleme: 01.02.2017 BUDERUS KOMBİLER YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB012-GB062-GB072) YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB172) KONVANSİYONEL KOMBİLER (U022-U072)

Detaylı

ALDENS YOĞUŞMALI KAZANLAR VE AKSESUARLARI

ALDENS YOĞUŞMALI KAZANLAR VE AKSESUARLARI Sayfa No : 1 NOMİNAL KAPASİTE TİPİ ARALIĞI (kw-50/30 C) FİYATLAR ( ) ALDENS LİDER VE TAKİPÇİ KAZANLAR 58.60.009.0030 ALDENS 65 L 13-65 1.847 1.921 1.958 2.032 TÜRKİYE 58.60.009.0031 ALDENS 65 T 13-65 1.770

Detaylı

Kapasite. Kapasite Fiyat (TL) Fiyat (TL) kcal/h

Kapasite. Kapasite Fiyat (TL) Fiyat (TL) kcal/h FİKS YKS AKS ANK 60.000 5.434 60.000 5.021 60.000 6.585 20.000 2.808 90.000 6.145 90.000 6.914 80.000 6.997 40.000 3.264 120.000 7.942 120.000 8.643 90.000 7.820 60.000 4.118 150.000 9.279 150.000 9.285

Detaylı

AIRFEL ISITMA FİYAT LİSTESİ

AIRFEL ISITMA FİYAT LİSTESİ AIRFEL ISITMA FİYAT LİSTESİ Tavsiye Edilen Perakende Satış Listeleri Kombi - Panel Radyatör Kombi Aksesuarları 1 Kombi Aksesuarları 2 Boyler Havlupan Radyatör Vanası Kombi - Panel Radyatör Tavsiye Edilen

Detaylı

İçindekiler THISION L ECO. THISION L ECO kw 130-1,100 kw TRIGON XL kw 300-4,600 kw R R ,890 kw 1,2-15 mw.

İçindekiler THISION L ECO. THISION L ECO kw 130-1,100 kw TRIGON XL kw 300-4,600 kw R R ,890 kw 1,2-15 mw. Fiyat Listesi 2018 İçindekiler THISION L ECO TRIGON XL R3400 - R3600 65-130 kw Sayfa 10 Yüksek verim Düşük emisyon Modüler konsept Akıllı kontrol Kompakt tasarım 4,6 mw a kadar kaskad sistemler %110,4

Detaylı

KOMBİ & KAZAN GRUBU FİYAT LİSTESİ. Ocak

KOMBİ & KAZAN GRUBU FİYAT LİSTESİ. Ocak KOMBİ & KAZAN GRUBU FİYAT LİSTESİ Ocak 2018 www.termoteknik.com 1 Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri 2 Termo Teknik, uluslararası ısı devi Stelrad Radiators Group un Türkiye iştiraki ve Türkiye ile Avrupa

Detaylı

AIRFEL ISITMA FİYAT LİSTESİ

AIRFEL ISITMA FİYAT LİSTESİ AIRFEL ISITMA FİYAT LİSTESİ Tavsiye Edilen Perakende Satış Listeleri Kombi - Panel Radyatör Kombi Aksesuarları 1 Kombi Aksesuarları 2 Boyler Havlupan Radyatör Vanası Bayi Alış Listeleri Kombi - Panel Radyatör

Detaylı

Isıtma Sistemleri. EUROWALL Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı kw VARMAX. TR C Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı kw VARMAX TWIN

Isıtma Sistemleri. EUROWALL Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı kw VARMAX. TR C Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı kw VARMAX TWIN 2018 Fiyat Listesi İçindekiler ERENSAN ÜRÜN GAMI...3 EUROWALL...5 VARMAX...7 VARMAX TWIN...9 TR C...11 NA R...13 TR...15 TR P...17 ECOMAX...19 EUROMATIC...21 HIZLI BOYLER...23 GENLEŞME TANKI...25 UNIGAS

Detaylı

Duvar Tipi Yoğuşmalı 1/5 modulasyonlu, Kaskad Montaj yapılabilen, Paslanmaz Çelik Ana Eşanjörlü, Premix brülörlü kazanlar

Duvar Tipi Yoğuşmalı 1/5 modulasyonlu, Kaskad Montaj yapılabilen, Paslanmaz Çelik Ana Eşanjörlü, Premix brülörlü kazanlar DUVAR TİPİ KAZANLAR Duvar Tipi Yoğuşmalı 1/5 modulasyonlu, Kaskad Montaj yapılabilen, Paslanmaz Çelik Ana Eşanjörlü, Premix brülörlü kazanlar GENUS PREMIUM EVO HP 45-65 3581415 Genus Premium HP EVO 45

Detaylı

AIRFEL ISITMA FİYAT LİSTESİ

AIRFEL ISITMA FİYAT LİSTESİ 03.04.2017 AIRFEL ISITMA FİYAT LİSTESİ Tavsiye Edilen Perakende Satış Listeleri Kombi - Panel Radyatör Kombi Aksesuarları 1 Kombi Aksesuarları 2 Havlupan Kombi - Panel Radyatör Tavsiye Edilen Perakende

Detaylı

Versiyon: IV Güncelleme:

Versiyon: IV Güncelleme: Versiyon: 2018 - IV Güncelleme: 11.07.2018 BUDERUS KOMBİLER YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB012-GB062-GB072) YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB172) BUDERUS DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZANLAR YOĞUŞMALI KAZANLAR (GB172) YOĞUŞMALI

Detaylı

FİYAT LİSTESİ. Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar. Viwa

FİYAT LİSTESİ. Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar. Viwa FİYAT LİSTESİ Duvar Tipi lar Viwa 50-150 Viwa 90-115-125-150 kw Viwa 50-65 kw Duvar Tipi lar KM0950000201004001 Viwa 50 Duvar Tipi 50 kw Kapasiteli, Premix ve Gaz Adaptif Sistemli 1.886 Eur KM0965000201004001

Detaylı

Versiyon: III Güncelleme: BUDERUS KOMBİLER BUDERUS DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZANLAR ISITMA YAN EKİPMANLARI

Versiyon: III Güncelleme: BUDERUS KOMBİLER BUDERUS DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZANLAR ISITMA YAN EKİPMANLARI Versiyon: 2018 - III Güncelleme: 01.05.2018 BUDERUS KOMBİLER YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB012-GB062-GB072) YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB172) * KONVANSİYONEL KOMBİLER (U022-U072) * YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB012-GB062-GB072)

Detaylı

ÝLERÝ ÝKLÝM TEKNOLOJÝLERÝ LÝSTESÝ ISITMA SÝSTEMLERÝ www.airfel.com/0216 444 999 0 Kombi ( RIELLO ) Radyatör Termostatik Vana Alüminyum Radyatör Havlupan Boyler Kazan 2008 KOMBÝ TAVSÝYE EDÝLEN ERAKENDE

Detaylı

WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR

WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR Sayfa No: 1 TİPİ NOMİNAL KAPASİTE ( KW - 50/30 C ) CSZ YOĞUŞMALI BOYLERLİ SOLAR KOMBİLER 10.01.004.3010 CSZ 20/300 6,1-20,5 3.035 3.110 3.150 3.263 10.01.004.3011 CSZ 24/300

Detaylı

WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR

WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR Sayfa No : 1 WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR TİPİ NOMİNAL KAPASİTE (kw - 50/30 C) CSZ YOĞUŞMALI BOYLERLİ SOLAR KOMBİLER 10.01.004.3010 CSZ 20/300 6,1-20,5 3.035 3.110 3.150 3.263 10.01.004.3011 CSZ 24/300

Detaylı

Versiyon: V Güncelleme:

Versiyon: V Güncelleme: Versiyon: 2018 - V Güncelleme: 01.09.2018 BUDERUS KOMBİLER YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB012-GB062-GB122-GB072) YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB172) BUDERUS DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZANLAR YOĞUŞMALI KAZANLAR (GB172) YOĞUŞMALI

Detaylı

viesmann Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazanlar 01 Mart 2017

viesmann Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazanlar 01 Mart 2017 Pos Ürün tanımı Kontrol paneli Boyler Yakıt Sipariş No. Liste fiyatı 1 Vitodens 200-W, 26/29 kw Vitotronic 100 Eşanjörlü D.gaz/LPG B2KB084 2.392,00 2 Vitodens 200-W, 26/29 kw Vitotronic 200 Eşanjörlü D.gaz/LPG

Detaylı

WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR

WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR Liste No : Sayfa No : Tarih : S/18-01 1 30.03.2018 ÖNERİLEN BAYİ SATIŞ FİYAT LİSTESİ ANTALYA-TEL : (242) 322 00 29 RESMİ ÜRÜN NOMİNAL FİYATLAR ( AVRO ) KAPASİTE (kw - 50/30

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI HARPUT KURS VE OKUL ÖĞRENCİLERİNE YARDIM DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI HARPUT KURS VE OKUL ÖĞRENCİLERİNE YARDIM DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI HARPUT KURS VE OKUL ÖĞRENCİLERİNE YARDIM DERNEĞİ Elazığ ili SODES Başarıya Koşuyorum Projesi kapsamında kitap ve test alımına ilişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

69 kw dan 3000 kw a I L. Premix Brülörlü Tam Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazan

69 kw dan 3000 kw a I L. Premix Brülörlü Tam Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazan KA SK AD SİSTEMİY LE 69 kw dan 3000 kw a PA SİTE ARAL IĞ I NS IC L AK KA SİZİ SARA IK Premix Brülörlü Tam Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazan Ambassador Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan Daylux Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan

Detaylı

Kombi - Panel Radyatör Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi - TL

Kombi - Panel Radyatör Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi - TL Kombi - Panel Radyatör Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi - TL Sirküler: 2012-02SP- 01.06.2012 Kapasite 120 gün Stok Kodu Model Tip kw kcal/h Vade Vade Vade Vade AIRFEL H3301211240110 DIGIFIX KB2-24CE

Detaylı

Premix Brülörlü Yoğuşmalı YER TİPİ KAZAN. 200 kw dan 8800 kw a I A R A L I Ğ K A P A S İ T E

Premix Brülörlü Yoğuşmalı YER TİPİ KAZAN. 200 kw dan 8800 kw a I A R A L I Ğ K A P A S İ T E Premix Brülörlü Yoğuşmalı YER TİPİ KAZAN KASKAD SİSTEMİYLE 200 kw dan 8800 kw a K A P A S İ T E I A R A L I Ğ Yoğuşmalı YER TİPİ KAZAN Airfel Yer Tipi Yoğuşmalı Kazan Üstün Özellikleri 200 kw, 270 kw,

Detaylı

WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR

WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR Sayfa No : 1 ÖNERİLEN BAYİ SATIŞ FİYAT LİSTESİ ANTALYA-TEL : (242) 322 00 29 RESMİ ÜRÜN NOMİNAL KAPASİTE (kw - 50/30 C) FİYATLAR ( AVRO ) FGB-(K) YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAT

Detaylı

WOLF YOĞUŞMALI KAZANLAR

WOLF YOĞUŞMALI KAZANLAR KAZANLAR Sayfa No : 1 ÖNERİLEN BAYİ SATIŞ FİYAT LİSTESİ ANTALYA-TEL : (242) 322 00 29 RESMİ ÜRÜN NOMİNAL KAPASİTE (kw - 50/30 C) FİYATLAR ( AVRO ) CSZ YOĞUŞMALI BOYLERLİ SOLAR KOMBİLER CSZ 20/300 Yoğuşmalı

Detaylı

WOLF YOĞUŞMALI KAZANLAR

WOLF YOĞUŞMALI KAZANLAR KAZANLAR Sayfa No : 1 RESMİ ÜRÜN NOMİNAL KAPASİTE (kw - 50/30 C) FİYATLAR ( AVRO ) 1 1 1 CGB YOĞUŞMALI KAT KALORİFERİ VE KAZANLAR CGB 50 Yoğuşmalı Kat 10.02.007.3005 12,2-49,9 2.321 Kaloriferi 2.414 2.460

Detaylı

viesmann Yoğuşmalı Kazan ve Kaskad Sistemler 19 Eylül 2016

viesmann Yoğuşmalı Kazan ve Kaskad Sistemler 19 Eylül 2016 Pos Ürün tanımı Kontrol paneli Boyler Yakıt Sipariş No. Liste fiyatı 1 Vitodens 200-W, 26/29 kw Vitotronic 100 Eşanjörlü D.gaz/LPG B2KB084 2.305,00 2 Vitodens 200-W, 26/29 kw Vitotronic 200 Eşanjörlü D.gaz/LPG

Detaylı

GAZ BRÜLÖRLERİ FİYAT LİSTESİ (300 mbar) KAPASİTE (KW) ÇALIŞMA ŞEKLİ

GAZ BRÜLÖRLERİ FİYAT LİSTESİ (300 mbar) KAPASİTE (KW) ÇALIŞMA ŞEKLİ DUO BLOK ORANSAL GAZ BRÜLÖRLERİ FİYAT LİSTESİ (300 mbar) 01.01.2016 MONOBLOK GAZ BRÜLÖRLERİ (300 mbar ) BRG 80 18 80 1,04 7,82 1N-50 Hz 230V 0,25 1.150 BRG 140 30 140 1,88 12,51 1N-50 Hz 230V 0,25 1.250

Detaylı

Yıllardır sıcaklığına güvendiğiniz marka Fiyat Listesi

Yıllardır sıcaklığına güvendiğiniz marka Fiyat Listesi Yıllardır sıcaklığına güvendiğiniz marka ISITMA SİSTEMLERİ 2018 2 Fiyat Listesi Bireysel Isıtma Sistemleri 20182 LİSTE FİYATI OTOMATIK ATESLEME OTOMATIK KUL BOSALTMA 1.060 TL 2.420 TL 1.060 TL 2.420 TL

Detaylı

FİYAT LİSTESİ Kasım Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar. Viwa

FİYAT LİSTESİ Kasım Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar. Viwa FİYAT LİSTESİ Kasım 2018 Duvar Tipi lar Viwa 50-150 Viwa 90-115-125-150 kw Viwa 50-65 kw Duvar Tipi lar KM0950000201004001 Viwa 50 Duvar Tipi 50 kw Kapasiteli, Premix ve Gaz Adaptif Sistemli 2.210 Eur

Detaylı

2015 FİYAT LİSTESİ - YENİLENEBİLİR ENERJİLER

2015 FİYAT LİSTESİ - YENİLENEBİLİR ENERJİLER 2015 LİSTESİ - YENİLENEBİLİR ENERJİLER Versiyon: 2015 - I Güncelleme: 01.01.2015 BUDERUS GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMİ KOLEKTÖRLER VE KUMANDA PANELLERİ GÜNEŞ ENERJİSİ BOYLERLERİ MONTAJ SETLERİ VE AKSESUARLAR

Detaylı

WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR

WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR Sayfa No : 1 RESMİ NOMİNAL KAPASİTE (kw - 50/30 C) FGB-K YOĞUŞMALI KOMBİLER 10.01.004.3012 FGB-K 28 Yoğuşmalı Kombi 27,3 938 961 973 1.008 10.01.004.3013 FGB-K 35 Yoğuşmalı

Detaylı

2016 FİYAT LİSTESİ - YENİLENEBİLİR ENERJİLER

2016 FİYAT LİSTESİ - YENİLENEBİLİR ENERJİLER 2016 LİSTESİ - YENİLENEBİLİR ENERJİLER Versiyon: 2016 - V Güncelleme: 03.11.2016 BUDERUS GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMİ KOLEKTÖRLER VE KUMANDA PANELLERİ GÜNEŞ ENERJİSİ BOYLERLERİ MONTAJ SETLERİ VE AKSESUARLAR

Detaylı

WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR

WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR KOMBİ VE KAZANLAR Sayfa No : 1 RESMİ NOMİNAL KAPASİTE (kw - 50/30 C) CSZ YOĞUŞMALI BOYLERLİ SOLAR KOMBİLER 10.01.004.3010 CSZ 20/300 Yoğuşmalı Boylerli Solar Kombi* 6,1-20,5 3.225 3.306 3.346 3.467 10.01.004.3011

Detaylı

2014 FİYAT LİSTESİ - YENİLENEBİLİR ENERJİLER

2014 FİYAT LİSTESİ - YENİLENEBİLİR ENERJİLER 2014 LİSTESİ - YENİLENEBİLİR ENERJİLER Versiyon: 2014 - I Güncelleme: 03.02.2014 BUDERUS GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMİ KOLEKTÖRLER VE KUMANDA PANELLERİ GÜNEŞ ENERJİSİ BOYLERLERİ MONTAJ SETLERİ VE AKSESUARLAR

Detaylı

R600 R3400 & R3600. Yüksek kapasiteli, yer tipi yoğuşmalı kazanlar

R600 R3400 & R3600. Yüksek kapasiteli, yer tipi yoğuşmalı kazanlar R0 R3400 & R30 Yüksek kapasiteli, yer tipi yoğuşmalı kazanlar ELCO R0 R1 - R2 - R3 - R4 R5 - R6 - R7 Yoğuşmalı yer tipi kazan DAR ALANLAR İÇİN İDEAL, KOMPAKT VE HAFİF 1:7 YE VARAN SINIFININ EN YÜKSEK MODÜLASYONLU

Detaylı

FİYAT LİSTESİ Ekim Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar. Viwa

FİYAT LİSTESİ Ekim Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar. Viwa FİYAT LİSTESİ Ekim 2018 Duvar Tipi lar Viwa 50-150 Viwa Viwa 90-115-125-150 kw 50-65 kw Duvar Tipi lar Fiyat Ürün Kodu Ürün Adı Ürün Açıklaması KM0950000201004001 Viwa 50 Duvar Tipi 50 kw Kapasiteli, Premix

Detaylı

1 Direkt Isıtma Devresi, Boyler ve Sıcak Su Resirkülasyon Pompası (Z-Pompa) Kontrolü

1 Direkt Isıtma Devresi, Boyler ve Sıcak Su Resirkülasyon Pompası (Z-Pompa) Kontrolü viesmann Sistem Kapasitesi Ürün Tanımı Basınç Sınıfı Kazanlar Pompa Setleri Toplam kw Sip. No. Sip. No. kcal/h bar Liste Fiyatı Liste Fiyatı Liste Fiyatı 98 84.300 120 103.200 160 137.600 198 170.300 240

Detaylı

Fiyat Listesi erensan.com.tr

Fiyat Listesi erensan.com.tr Fiyat Listesi +90 212 551 05 00 info@erensan.com.tr erensan.com.tr 2017 Fiyat Listesi İçindekiler Hakkımızda... Erensan Ürün Gamı... EUROWALL-F Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan... VARMAX Premix Brülörlü Paslanmaz

Detaylı

WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR

WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR Sayfa No : 1 WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR TİPİ NOMİNAL KAPASİTE (kw - 50/30 C) CSZ YOĞUŞMALI BOYLERLİ SOLAR KOMBİLER 10.01.004.3010 CSZ 20/300 6,1-20,5 3.035 3.110 3.150 3.263 10.01.004.3011 CSZ 24/300

Detaylı

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Gaz ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi PREMIX YOĞUŞMALI KOMBİ ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Yüksek alaşımlı döküm alüminyumdan imal edilmiş, premix ısı eşanjörü ile donatılmış yeni nesil yoğuşmalı

Detaylı

Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR. 60/80/100/120/150/180 kw

Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR. 60/80/100/120/150/180 kw Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR 60/80/100/1/1/180 kw Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR Airfel Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan Üstün Özellikleri 6 farklı kapasite ile geniş ürün gamı (60 kw, 80 kw,

Detaylı

CARES X 24 FF 347 CLAS X 24 FF 380 CLAS X 28 FF 425 GENUS X 24 FF 440 GENUS X 30 FF 480 GENUS X 35 FF 512

CARES X 24 FF 347 CLAS X 24 FF 380 CLAS X 28 FF 425 GENUS X 24 FF 440 GENUS X 30 FF 480 GENUS X 35 FF 512 KOMBİ FİYAT LİSTESİ OCAK 2017 HERMETİK KOMBİ CARES X YENİ CARES X 24 FF 347 CLAS X YENİ CLAS X 24 FF 380 CLAS X 28 FF 425 GENUS X YENİ GENUS X 24 FF 440 GENUS X 30 FF 480 GENUS X 35 FF 512 ALTEAS X YENİ

Detaylı

GAZ BRÜLÖRLERİ BLU. MONOBLOK kw. DUAL BLOK kw. Tüm yakıtlar için komple brülör serisi. DUAL BLOK kw. Uygulamanızı seçin

GAZ BRÜLÖRLERİ BLU. MONOBLOK kw. DUAL BLOK kw. Tüm yakıtlar için komple brülör serisi. DUAL BLOK kw. Uygulamanızı seçin GAZ BRÜLÖRLERİ BLU MONOBLOK 270 17000 kw DUAL BLOK 350 25000 kw Tüm yakıtlar için komple brülör serisi MONOBLOK 20 17000 kw DUAL BLOK 350 25000 kw Uygulamanızı seçin ÖRNEK MODEL MODEL ÖLÇÜSÜ BLU 1200.1

Detaylı

Merkezi Isıtma Sistemleri

Merkezi Isıtma Sistemleri Merkezi Isıtma Sistemleri De Dietrich - Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar MCA Serisi Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar Ürün Kodu Ürün Açıklaması Isıtma Kapasitesi (kw) Peşin Fiyat ( /Adet) 1000136040 * MCA 35

Detaylı

Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR Q

Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR Q Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR Q Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR Q Airfel Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan Üstün Özellikleri Premix yoğuşma teknolojisi ile 110 a varan yüksek verim Entegre kaskad

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ idee Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ idee Yoğuşmalı Kombiler %109.2 verim değeri* Kompakt ebatları sayesinde (yükseklik x genişlik x derinlik 4,1 cm x 6, cm x 6,4

Detaylı

ACAR TEKNİK FİYAT LİSTESİ YÜRÜRLÜĞE GİRİŞ TARİHİ :01/03/2017 SAYFA NO

ACAR TEKNİK FİYAT LİSTESİ YÜRÜRLÜĞE GİRİŞ TARİHİ :01/03/2017 SAYFA NO ACAR TEKNİK FİYAT LİSTESİ YÜRÜRLÜĞE GİRİŞ TARİHİ :01/03/2017 SAYFA NO ÜRÜN GRUBU 1 BAYMAK HERMETİK VE YOĞUŞMALI KOMBİ 2 BAYMAK HERMETİK ŞOHBEN 3 BAYMAK PANEL RADYATÖR 4 BAYMAK DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZANLAR

Detaylı

Versiyon: III Güncelleme: BUDERUS KOMBİLER BUDERUS DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZANLAR ISITMA YAN EKİPMANLARI

Versiyon: III Güncelleme: BUDERUS KOMBİLER BUDERUS DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZANLAR ISITMA YAN EKİPMANLARI Versiyon: 2018 - III Güncelleme: 01.05.2018 BUDERUS KOMBİLER YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB012-GB062-GB072) YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB172) * KONVANSİYONEL KOMBİLER (U022-U072) * YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB012-GB062-GB072)

Detaylı

Merkezi Isıtma Sistemleri

Merkezi Isıtma Sistemleri Merkezi Isıtma Sistemleri De Dietrich - Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar MCA Serisi Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar Ürün Kodu Ürün Açıklaması Isıtma Kapasitesi (kw) 1000136040 * MCA 35 35 kw 2,600.00 9052000000

Detaylı

Sip.-No.: Fiyat listesine bakınız, fiyatlar istek üzerine Typ M148

Sip.-No.: Fiyat listesine bakınız, fiyatlar istek üzerine Typ M148 VITOMAX 100-LW 110 C ye kadar gidiş suyu sıcaklıkları temini için sıcak su kazanı Anma ısı gücü 0,65-6,0 MW Teknik Bilgi Föyü Sip.-No.: Fiyat listesine bakınız, fiyatlar istek üzerine VITOMAX 100-LW Typ

Detaylı

Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi

Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi FGB Serisi 28-35 kw UYUMLU Enerji tasarrufunda uzman marka Wolf FGB Serisi ile mekanlarda konfor, yeniden tanımlanıyor Opsiyonel BM-2 Programlama Modülü ve

Detaylı

Ürün Broşürü. Premix ve Gaz Adaptif Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar. Viwa 50 Viwa 65

Ürün Broşürü. Premix ve Gaz Adaptif Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar. Viwa 50 Viwa 65 Ürün Broşürü Premix ve Gaz Adaptif Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar Viwa 50 Viwa 65 Viwa 50-65 kw Yüzde Yüz Yerli Tasarım Türkiye'de tasarlanan ve %100 yerli sermaye ile üretilen Avrupa Birliği Standartlarında

Detaylı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı KOMPLE ÇÖZÜM Isıtma Soğutma Sıhhi Sıcak Su ÇEVRE DOSTU Dünyanın en yüksek COP=4,5 değerine sahip ekonomik sistemlerdir. Yenilenebilir enerji olan Hava ve Güneşten faydalanma Gaz veya yakıt ile ısıtmaya

Detaylı

69 kw dan 3000 kw a. Premix Brülörlü Tam Yoğuşmalı I A R A L I Ğ K A P A S İ T E DUVAR TİPİ KAZAN

69 kw dan 3000 kw a. Premix Brülörlü Tam Yoğuşmalı I A R A L I Ğ K A P A S İ T E DUVAR TİPİ KAZAN Premix Brülörlü Tam Yoğuşmalı DUVAR TİPİ KAZAN KASKAD SİSTEMİYLE 69 kw dan 3000 kw a K A P A S İ T E I A R A L I Ğ Tam Yoğuşmalı DUVAR TİPİ KAZAN Airfel Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan Üstün Özellikleri 69

Detaylı

Kronos

Kronos www.eca.com.tr Kronos KRONOS Kronos, atık gazdaki su buharının yoğuşturulmasını sağlamaktadır. Böylelikle, atık gazda bulunan gizli ısıyı suya transfer ederek daha verimli ısınma sağlanmaktadır. Kronos

Detaylı

TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ FİYAT LİSTESİ

TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ FİYAT LİSTESİ 01.01.2019 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ %18 KDV HARİÇ FİYAT LİSTESİ Versiyon: 2019 - I Güncelleme: 01.01.2019 BOSCH KOMBİLER YOĞUŞMALI KOMBİLER KOMBİ / ODA KUMANDASI UYUMLULUK TABLOSU DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI

Detaylı

FİYAT LİSTESİ. www.termoteknik.com

FİYAT LİSTESİ. www.termoteknik.com FİYAT LİSTESİ www.termoteknik.com LOGIC Kombi 26/35 Thermoplus Kombi 24 Evomax Yoğuşmalı Kazan Termolux Panel Radyatör Termolux Softline Panel Radyatör TermoDesign Dekoratif Panel Radyatör TermoStyle

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi idee Yoğuşmalı Kombi Brülör Kompakt Gaz Hava Sistemi Eşanjör Ateşleme Elektrodu 109.2 verim değeri* Kompakt ebatları sayesinde (yükseklik x genişlik x derinlik 4,1 cm x 6, cm x 6,4 cm) mekandan tasarruf

Detaylı

2018 / 2 FİYAT LİSTESİ

2018 / 2 FİYAT LİSTESİ EKO SK SERİSİ / KATI YAKITLI KUZİNELİ DİK TİP KALORİFER SOBASI EKO SK KAPASİTE (kcal/h) 24.080 + 4.300 kw 28 + 5 4.590 -Fiyatlarımıza Pompa ve Genleşme Deposu Dahildir. -Cam, Mermer, Pik Döküm ve Kullanıcı

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. BAYMAK IDEE / Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. BAYMAK IDEE / Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITM SİSTEMLERİ BYMK IDEE / Yoğuşmalı Kombi BYMK IDEE Premix Teknolojili Yoğuşmalı Kombi (IDEE 24-2--9) 20 ile 4,9 kw arasında ısıtma kapasiteleri Premix tam yoğuşma teknolojisi ile tam tasarruf

Detaylı

2015 FİYAT LİSTESİ - ISITMA

2015 FİYAT LİSTESİ - ISITMA 2015 LİSTESİ - ISITMA Versiyon: 2015 - I Güncelleme: 01.01.2015 BUDERUS KOMBİLER YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB012-GB062-GB072) KONVANSİYONEL KOMBİLER (U042-U072) BUDERUS DUVAR ve YER TİPİ YOĞUŞMALI KAZANLAR YOĞUŞMALI

Detaylı

ISITMA Fiyat Listesi 2015. 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren geçerlidir.

ISITMA Fiyat Listesi 2015. 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren geçerlidir. ISITMA Fiyat Listesi 2015 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren geçerlidir. 1 Sayfa Lago 0321 Isı Kontrol Paneli E8.4401 Kaskad Kontrol Paneli Lago SG Solar Kontrol Paneli 3 4 6 Arda ÜLGEN 2 Heating controllers

Detaylı

QAC34 RT / QAA 73. Ç RT: Mekanik Oda termostat (opsiyonel)

QAC34 RT / QAA 73. Ç RT: Mekanik Oda termostat (opsiyonel) QAC34 / QAA 73 K X G2 : ekanik Oda termostat (opsiyonel) 1 : Hidrolik kit kapal genleflme tank (45-55-65 kw kazanlar için T 18 lt., 85-100 kw kazanlar için T 25 lt.) G2: Is tma tesisat kapal genleflme

Detaylı

E.C.A. konvansiyonel kombilerde fark yaratan yeni dekoratif tasarım...

E.C.A. konvansiyonel kombilerde fark yaratan yeni dekoratif tasarım... E.C.A. konvansiyonel kombilerde fark yaratan yeni dekoratif tasarım... 100 YERLİ % www.eca.com.tr PROTEUS PLUS BLUE 14 FARKLI EMNİYET SİSTEMİ 3 YIL GARANTİ Teknik Özellikler 23.3 kw Hermetik monotermik

Detaylı

DemirDöküm MAXİCONDENSE Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan. Yüksek Kapasite İhtiyaçları için Maksimum Verim DemirDöküm MaxiCondense Tabii ki!

DemirDöküm MAXİCONDENSE Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan. Yüksek Kapasite İhtiyaçları için Maksimum Verim DemirDöküm MaxiCondense Tabii ki! DemirDöküm MAXİCONDENSE 0-50 Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan Yüksek Kapasite İhtiyaçları için Maksimum Verim DemirDöküm 0-50 Tabii ki! 0-50 Üstün Özellikleri Tasarruf Konfor / Tasarım Yüksek Verimli Yoğuşma

Detaylı

BOYLERLER. Paslanmaz Çelik Boyler PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 UB INOX SOLAR 200-2

BOYLERLER. Paslanmaz Çelik Boyler PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 UB INOX SOLAR 200-2 BOYLERLER PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER Paslanmaz Çelik Boyler UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 80, 120 ve 200 Litre Kapasiteli Paslanmaz Çelik Boylerler Genel Özellikler İmmergas ın

Detaylı

TESİSAT MAHAL LİSTESİ

TESİSAT MAHAL LİSTESİ İşin Adı : A.K.Ü KAMPÜSLERİ ALTYAPI İNŞAATI Sayfa 1 1 03.205/01 Motor kumandalı monoray vinç (10 metre açıklıkta), 1 Ton kaldırma kapasiteli 2 09.001 Kuyu inkişafı (Geliştirilmesi) - + - + - - - 3 09.002/2

Detaylı

Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri www.cukurovaisi.com

Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri www.cukurovaisi.com Yenilikçi ve Güvenilir... Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri www.cukurovaisi.com Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri Çukurova Isı nın kendi markası olan ve son teknolojiyle üretilen Silversun Hot Air Gaz

Detaylı

Proteus Premix

Proteus Premix www.eca.com.tr PROTEUS PREMİX, yoğuşma teknolojisiyle yüksek enerji tasarrufu sağlamakta aynı zamanda küçük boyutları, zarif görünümü ve ergonomik tasarımlı kumanda paneli ile göze de hitap eden bir ürün

Detaylı

BFC Cyclone Entegre brülörlü yoğuşmalı turbo boyler

BFC Cyclone Entegre brülörlü yoğuşmalı turbo boyler Entegre brülörlü yoğuşmalı turbo boyler BFC - 8/0/0/0/80/100/10 Hermetik yapıda yoğuşmalı turbo boyler ile çok yüksek verim değerlerine ulaşılır (Hu ya göre %109 a kadar) Modülasyonlu premix brülör sayesinde

Detaylı

gereken zonlar desteklenebilmektedir.

gereken zonlar desteklenebilmektedir. Premix teknolojisi nedi Kullanılan otomatik devir ayarlı fan sayesind optimum gaz-hava karışımı ile her kapasited yüksek verim elde edilen teknolojiye premix teknolojisi denir. Bu teknoloji ile yüksek

Detaylı

GARANTİ 3YIL. KUPALA Premix Yoğuşmalı Kombi

GARANTİ 3YIL. KUPALA Premix Yoğuşmalı Kombi GARANTİ 3YIL KUPALA Premix Yoğuşmalı Kombi GENEL ÖZELLİKLER 24kW, 28kW ve 35kW lık üç farklı kapasite seçeneği, 2009/142/EC gaz yakan cihazlar direktiflerine uygun, 92/42/EC verim direktiflerine göre 4

Detaylı

Danışmanlık Ürünler Sistemler Hizmet

Danışmanlık Ürünler Sistemler Hizmet Fiyat Listesi 2017 ELCO - Ticari ve kentsel ısı çözümlerinde Avrupa nın lider markası İlham veren ısı çözümleri ELCO; danışmanlığı, ürünleri, sistemleri ve hizmeti, ısı çözümlerinde tek bir bütün halinde

Detaylı

Proteus Premix. proteus_premix_brosur_nisan2017_3.indd 1

Proteus Premix.   proteus_premix_brosur_nisan2017_3.indd 1 www.eca.com.tr proteus_premix_brosur_nisan2017_3.indd 1 PROTEUS PREMİX, yoğuşma teknolojisiyle yüksek enerji tasarrufu sağlamakta ve aynı zamanda küçük boyutları, zarif görünümü ve ergonomik tasarımlı

Detaylı

Isıtma&Soğutma. İnş.Müh.San.ve.Tic.Ltd.Şti. Atron Kombi. Nitron Kombi. Nepto Kombi. Nitromix Kombi

Isıtma&Soğutma. İnş.Müh.San.ve.Tic.Ltd.Şti. Atron Kombi. Nitron Kombi. Nepto Kombi. Nitromix Kombi Atron Kombi 4 ve 8 kw Kapasite 3 yıldız verim sınıfı (9/4/CEE) %93 verim ile ekonomik kullanım Çift Eşanjör sistemi Tam izolasyon ile düşük ses seviyesi 7 Geçişli eşanjör sistemi Soft touch düğme özelliği

Detaylı

2016 FİYAT LİSTESİ - ISITMA

2016 FİYAT LİSTESİ - ISITMA 2016 LİSTESİ - ISITMA Versiyon: 2016 - VII Güncelleme: 03.11.2016 BUDERUS KOMBİLER YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB012-GB062-GB072) YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB172) KONVANSİYONEL KOMBİLER (U022-U072) BUDERUS DUVAR ve

Detaylı

VIESMANN. VITOMAX 200-HS Yüksek basınçlı buhar kazanı Üç geçişli Isı yükü 3,8-18,2 MW Buhar kapasitesi 5 ile 26 t/h arasında.

VIESMANN. VITOMAX 200-HS Yüksek basınçlı buhar kazanı Üç geçişli Isı yükü 3,8-18,2 MW Buhar kapasitesi 5 ile 26 t/h arasında. VIESMANN VITOMAX 200-HS Yüksek basınçlı buhar kazanı Üç geçişli Isı yükü 3,8-18,2 MW Buhar kapasitesi 5 ile 26 t/h arasında Teknik Bilgi Föyü Sipariş numaralarını ve fiyatları lütfen sorunuz Kazan seçimi

Detaylı