Serhan TINASTEPE * Bizi daha yakından tanımanız için hazırladığımız bu katalog ile Simport la ilgili sizlerle bazı bilgileri paylaşıyor olacağız;

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Serhan TINASTEPE * Bizi daha yakından tanımanız için hazırladığımız bu katalog ile Simport la ilgili sizlerle bazı bilgileri paylaşıyor olacağız;"

Transkript

1

2 Mutlu Evler...

3

4 2 Serhan TINASTEPE * Yönetim Kurulu Başkanı Değerli Müşterilerimiz ve iş ortaklarımız Bizi daha yakından tanımanız için hazırladığımız bu katalog ile Simport la ilgili sizlerle bazı bilgileri paylaşıyor olacağız; 2008 yılında temelini attığımız Simport un bugün Türkiye de Beyaz Eşya Sektörü Bayi Kanalı ndaki en büyük oyuncu olduğunu sizlerle paylaşıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm Beyaz Eşya perakendecileri (Büyük Teknoloji Marketler-Büyük Gıda Marketler ve Katlı AVM ler) arasında ise İstanbul da ilk 3 te Tüm Türkiye de ise ilk 10 da olduğumuzu bilmenizi isteriz. Hedefimiz 2015 yılında mağaza sayımızı 40 a çıkararak 120 milyon TL ciro gerçekleştiren bir şirket olmak. Yani 2015 hedefimizi gerçekleştirdiğimizde; İstanbul da satılan her 10 beyaz eşyadan birini Türkiye de ise satılan her 50 beyaz eşyadan birini biz satıyor olacağız. Kendimizi geleneksel perakendeciler arasında modern perakendeci olarak görüyoruz. Modern perakendeciliğin en önemli enstrümanlarını kullanıyoruz. Mağazalarımızın kapısından giren müşteri sayısını ölçüyoruz, geri dönüş oranlarına-sepet ortalamalarına bakıyoruz, mağazalarımızı gizli müşterilerle denetliyoruz. Müşteri memnuniyetini ölçümleyerek daha iyiye nasıl ulaşırız ve sizlere nasıl daha iyi bir hizmet veririz diye çaba sarf ediyoruz. Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi olduğum Kategori Mağazacılığı Derneği nde modern perakendeciliği Türkiye de daha fazla geliştirmek için çalışıyoruz den beri bayi kanalında yapılmayanları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz; *Reklam ve Pazarlamanın her alanını kullanarak müşterilerimize en etkin şekilde ulaşmaya çalışıyoruz. *İstanbul un en seçkin Alışveriş Merkezleri nde Senetli-Sözleşmeli satışı başlatan ilk şirketiz. Artık Kredi kartı olmayan ya da kartında yeterli limiti bulunmayan tüketicilere de hizmet verebiliyoruz. *Türkiye de bir ilki gerçekleştirerek online mağazamızda da senetli-sözleşmeli satış yapmaya başladık. *Amerika nın en büyük sigorta şirketi olan AIG sigorta ile ortak geliştirdiğimiz proje kapsamında tüm ürünlerimize Simport Artı Garanti hizmetini sunuyoruz. Sizlerden aldığımız bu güç ve destekle Simport u Türkiye Beyaz Eşya sektörünün sayılı oyuncularından biri haline getirdik. İyi ki varsınız! Saygılarımla... * 1980 Erzincan doğumlu yılında ODTÜ Makina Mühendisliği bölümünden mezun oldu yılına kadar Anadolu Grubu nda Yöneticilik yaptı yılında Simport Ev Aletleri ni kurdu. Evli ve bir çocuk babası.

5 3 SİMPORT EV ALETLERİ 2008 yılında İstanbul da Beyaz Eşya perakende sektöründe ticari hayatına başlayan SİMPORT EV ALETLERİ, 2015 yılını 35 mağaza ile sürdürmektedir. Simport, günümüzde düşük fiyatlar ve kaliteli hizmet anlayışıyla dünya markalarını müşterileriyle buluşturmayı kendine görev edinmiş ve bu yolda çalışmalarına hız kesmeden devam eden, 2015 yılı sonuna kadar mağaza sayısını 40 a çıkarmaya hedefleyen Türkiye nin tüketici elektroniği ve beyaz eşya bayi sektöründeki en büyük ve en güçlü markalarından biridir. Bünyesinde bulundurduğu ve geleneksel kanalda satış faaliyetlerini sürdürdüğü Türkiye nin en büyük 5 markası SIEMENS, HOTPOINT, VESTEL, SAMSUNG ve DAIKIN yanı sıra premium elektrik süpürgeleri kategorisinde tüm Türkiye de distribütörlüğünü yaptığı THOMAS markasını da 2014 yılı sonunda bünyesine katmıştır yılında 120 Milyonluk Ciro Hedefi ile tüketici elektroniği alanında Türkiye nin 6 ncı, İstanbul un ise 3 ncü en büyük şirketidir. Müşteri memnuniyetini ilke edinmiş, satış odaklı, etik değerlere sahip ve konusunda uzman 144 personeli ile İstanbul da müşterilerini lider markalar ve yüksek kalite ile buluşturmaya devam etmektedir.

6 4 MARKALARIMIZ Siemens AG (Berlin ve Münih), 165 yılı aşkın süredir mühendislikte mükemmellik, inovasyon, kalite ve güvenilirlik yönleriyle öne çıkan uluslararası bir teknoloji şirketidir. 200'den fazla ülkede faaliyet gösteren şirket elektrifikasyon, otomasyon ve dijitalleşme alanlarına odaklanmaktadır. Enerji ve kaynak verimli teknolojilerde dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Siemens aynı zamanda, off-shore rüzgâr türbini inşası, enerji üretimi amaçlı kombine çevrim türbini tedariği ve enerji iletimi çözümlerinde lider konumda bulunmaktadır. Siemens ayrıca, altyapı çözümleri ile endüstri için otomasyon ve yazılım çözümlerinde de öncülük yapmaktadır. Alamanya nın bir numaralı ev aletleri markası Siemens, ankastre ürünler konusunda sadece Türkiye de değil, Avrupa da ve dünyada da pazar lideridir. Teknolojik üstünlükleri ve göz alıcı tasarımlarıyla Siemens ürünleri uzun yıllardır tüketicilerin, bayilerin ve mimarların gözdesidir. Medikal görüntüleme sistemlerinin (bilgisayarlı tomografi, manyetik rezonans vb.) önde gelen tedarikçileri arasında yer alan ve laboratuvar diagnostiği ile birlikte Siemens klinik IT alanlarında da lider konumdadır mali yılında şirketin devam eden faaliyetlerden elde ettiği toplam satış geliri yaklaşık 75,9 milyar Euro'ya, devam eden faaliyetlerden net kârı ise 4,2 milyar Euro'ya ulaşmıştır. Eylül 2013 sonu itibariyle Siemens'in dünya genelindeki toplam çalışan sayısı yaklaşık 362 bindir. Bünyemizde yer alan 13 ü yurtiçi 13 ü yurtdışı olmak üzere toplam 26 şirketle, tüm dünyaya tüketici elektroniği, beyaz eşya, bilgi teknolojileri ve dijital alanlarında geniş bir ürün yelpazesi sunan Vestel kendi sektörümüzde ihracat şampiyonluğunu yıllardır rakiplerine kaptırmayarak, Türkiye nin en bilinen ve itibar sahibi 10 markası arasında yer almaktadır. 3 bini aşkın çalışanı, satış noktası, 350 satış sonrası merkezi ve binlerce yan sanayi çalışanı sayesinde 30 bin kişiye gelir kaynağı yaratmaktadır. Bir günde 76 bin ürün üretme kapasitesine sahip Vestel City, Avrupa nın tek alan üzerinde kurulu en büyük üretim kompleksidir. Ar-Ge ye ayırdığı sınırsız bütçe ve 800 kişilik dev Ar-Ge mühendisleri kadrosuyla inovasyon anlamında yerli teknolojinin gururu olma başarısına sahiptir. Ayrıca dünyada en çok Ar-Ge harcaması yapan ilk 1000 firma arasında yer alan 3 Türk şirketinden biridir. Dünya standartlarındaki üretim anlayışı ve kaliteli ürünleriyle uluslararası arenada güçlü bir profil çizerek, Deloitte'un ''Tüketici Ürünleri Endüstrisinin Küresel Güçleri 2011'' raporunda, Dünyanın en büyük 250 tüketici ürünü şirketi arasında yerini alıştır. Vestel uzun vadeli, stratejik düşünen ve geleceğe oynayan bir aktör olarak sahip olduğu vizyonla sadece Türkiye de değil global arenada da pazarı yönlendiren bir oyuncu olma yönündeki kararlı duruşuyla dikkat çekiyor.

7 5 Samsung Elektronik yıllarında rekor büyüme ve kâr elde edip, dünyanın en değerli markaları sıralamasında 2. sırada yer almaktadır. Amerika ve Avrupa'da birçok ürünü tasarım teknoloji ve patent ödülleri almış ve almaktadır. Elektronik, Televizyon, Telefon, Bilgisayar, Otomotiv, Tıp, Uzay Araştırmaları gibi birçok alanda faaliyet gösteren ve Güney Korede uydu üretimini neredeyse tek başına yapan bir şirkettir. Japon şirketleri ile de Japonya için uydu yapımında ortak olmuşlardır. Elektronik sektöründe Dijital kamera, DVD, Blu-Ray, VCD, Uydu alıcısı, Dvd-Cd üretimi, Beyaz eşya (Buzdolabı, Çamaşır, Bulaşık makinası), Bina yönetim sistemleri gibi çok çeşitli alanlarda üretim yapmaktadır. Televizyon sektöründede uzun bir geçmişe sahip olan Samsung 1960'lı yıllardan beri televizyon üretimi yapmaktadır. LCD üretiminde pazar payının oldukça önemli bir bölümünü oluşturur. Birçok marka panel olarak Samsung panelleri televizyonlarında kullanmaktadır. Ayrıca Samsung 3D LED TV'nin geliştirilmesinde çok önemli bir rol oynamıştır. Telekomünikasyon sektöründede cep telefonları ile rekabete giren Samsung 2010 yılında çıkardığı Samsung Wave cep telefonunda kendi ürettiği işletim sistemi olan "Bada"yı kullanmış ve mobil telefon sektöründe yazılım işinede girerek alanlarını daha da çok genişletmektedir yılı toplam ciro olarak 148 milyar dolarla dünyanın en büyük elektronik şirketidir yılının üç çeyreğine göre akıllı telefon pazarında Apple'ı,toplam telefon satışlarında Nokia'yı geçerek pazarın lideri durumundadır yılından beri distribütörler vasıtasıyla Türkiye de faaliyetini sürdüren Daikin, Temmuz 2011 de Türkiye iklimlendirme sektörünün en önemli oyuncularından Airfel in %100 hissesini satın alarak Türkiye iklimlendirme sektörünün iddialı bir oyuncusu olmuştur. Daikin Türkiye bugün ısıtma, soğutma ve havalandırma alanında Türkiye nin en geniş ürün gamına sahip şirketidir. Daikin Türkiye çatısı altında bulunan Daikin ve Airfel markalarının iklimlendirme sektörüne yönelik kombi, klima üniteleri, panel radyatörler, fancoil, klima santralleri vb. farklı ihtiyaçlara uygun son teknolojiyle üretilmiş ürünleri bulunmaktadır. Hendek te bulunan m üzerine m² kapalı alana kurulu üretim tesislerinde Airfel markasının yanı sıra, Daikin markalı ürünlerinin üretimine de başlanmıştır. Merkez ofisi İstanbul da bulunan Daikin Türkiye altı bölge müdürlüğü (Adana, Ankara, Antalya, Gaziantep, İzmir, Trabzon), 170 bayi, 500 satış noktası ve 501 yetkili servisiyle Türkiye nin geniş bir coğrafyasına hizmet verebilmektedir. İklimlendirme sektörüne yönelik sunduğu geniş ürün yelpazesi, son teknolojiyle üretim yapan tesisi, deneyimli ve uzman ekibiyle Daikin Türkiye, dünyada olduğu gibi Türkiye de de tüketicilerinin ihtiyaçlarına en uygun ve konforlu çözümleri sunmak üzere faaliyet göstermektedir. Daikin ile Türkiye Avrupa, Ortadoğu ve Afrika nın Ar-Ge, üretim ve lojistik üssü olarak konumlandırılacak ve bölgenin en önemli iklimlendirme pazarı haline gelecektir.

8 6 Türkiye deki 20. yılını kutlayan Indesit Company, Hotpoint ve Indesit markalarıyla varlığını sürdürmekte, tüketicilere en mükemmel sonuçları garantileyen ve tasarımıyla fark yaratan akıllı ürünler sunmak için Ar-Ge çalışmalarına durmaksızın devam etmektedir. (Hotpoint - Indesit bir Whirlpool Corporation markasıdır.) Indesit Company, 1930 yılında bir aile şirketi sıfatıyla ticari hayatına başlamış Industrie Merloni nin devamı olarak, 1975 yılında kurulmuştur. Bugün İtalya, Polonya, İngiltere, Rusya ve Türkiye de toplam 15 üretim tesisi bulunan Indesit Company, dünya genelinde 16 binin üzerinde kişiye istihdam sağlamaktadır. Indesit Company, Avrupa da sahip olduğu yaklaşık %12 lik pazar payıyla en büyük ikinci beyaz eşya firmasıdır. Her yıl yatırımlarının üçte birini yeni ürünlerin Ar-Ge faaliyetlerine harcayan Indesit Company nin aldığı patentler yılda % 20 oranında artış göstermektedir. İnovasyona ve teknolojiye büyük önem veren Indesit Company, Ar-Ge ye ve teknolojiye yaptığı 90 milyon Euro değerinde yatırım sayesinde 2011 yılında ürün gamını % 60 oranında yenileyerek 350 adet yeni Hotpoint markalı ürün geliştirmiştir. Robert Thomas tarafından, 20.yy. ın başında Almanya da kurulan Thomas, 100 yıllık elektrik süpürgesi üretim deneyimiyle uluslararası alanda tanınan markalardan birisidir. Kurulduğu günden beri geleneklerine bağlı olan Thomas, hala dördüncü kuşak aile üyeleri tarafından, Robert Thomas ın ortaya koyduğu kalite ve yenilikçilik ilkeleri doğrultusunda çalışmaktadır. Bu doğrultuda pek çok ilki hayata geçiren Thomas ın, 1930 lu yıllarda Avrupa nın ilk elektrik motoru ile çalışan metal çamaşır makinesini üretmesi ya da buhar ve püskürtme özellikli ilk hareketli temizleme cihazı gibi süpürge ve makineleri (sıcak su sistemli veya su filtreli) de müşteri odaklı yeniliklerinden birkaçıdır yılından itibaren 3 yıl üst üste PLUS X AWARD Yenilik ve Kullanım Konforu ve 2009 ve 2011 yıllarında Üstün Kalite Ödülü ne (High Quality Award) layık görülmüştür. Gelecek nesiller için faydalı işler yapmanın gerekliliğine inanan Thomas, çevre dostu ve sürdürülebilir üretim anlayışını, tozları ve alerjenleri kökten temizleyen ürünler sunmak için kullanmaktadır. Bunun için Thomas süpürgelerin tasarım ve üretiminin her aşamasında katı test kriterleri ve emniyet direktifleri uygulanmaktadır. Türkiye de perakende denince Simport Üzerine kurulduğu değerler ile 100 yıldır bugünden geleceğin teminatı olmaya devam eden Thomas ın ürünleri Türk tüketicilerle Simport güvencesiyle buluşuyor. Simport Ev Aletleri, müşteri memnuniyeti odağında, yeniliklere açık ve pazarlarında lider markalarla çalışmayı ilke edinmiş bir şirket olarak Thomas ile aynı fikir doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Thomas markası 2015 yılında da siz değerli bayilerine sağlayacağı karlılık ve tüketicisine daha fazla yakınlaşarak Türkiye deki varlığını hızlanarak sürdürmeyi hedefliyor. Sene boyunca düzenlenecek 2 ulusal tüketici kampanyası ile mağazalarınızın içine daha fazla tüketici ziyaretini hedefleyen Thomas, belirlediği hedeflere sizleri de yanına alarak emin adımlarla ilerlemeyi hedefliyor.

9 7 MAĞAZALARIMIZ 1 Kozyatağı Carrefour AVM Vestel kozyatagi.vestel@simport.com.tr İçerenköy Mah. Çayır Cad. No:1/5B2-2,5B3,5B4 Kozyatağı Carrefour AVM Ataşehir/İstanbul 2 Metro Garden AVM Vestel metrogarden.vestel@simport.com.tr Necip Fazıl Mah. Alemdağ Cad. No: Çekmeköy/İstanbul 3 Marmara Park AVM Vestel marmarapark.vestel@simport.com.tr Güzelyurt Mah. 1. Cad. Marmarapark avm Kat:3 No:33/A 26 Esenyurt/İstanbul 4 Torium AVM Vestel torium.vestel@simport.com.tr Saadetdere Mah Sk. Zemin Kat No:13 Haramidere/İstanbul 5 Kale AVM Vestel kale.vestel@simport.com.tr Güven Mah. Eski Londra Asfaltı No:89 Zemin Kat BZ 024 Akıncılar - Güngören/İstanbul 6 Metrokent Siemens Mağazası basaksehir.siemens@simport.com.tr Başak Mah. Yeşilvadi cad. Metrokent AVM no:d1/16 Başakşehir/İstanbul 7 Sefaköy Siemens Mağazası sefakoy.siemens@simport.com.tr Sefaköy İnönü Mah. Maslakçeşme Cad. No:149 Küçükçekmece/İstanbul 8 Beşiktaş Siemens Mağazası besiktas.siemens@simport.com.tr Barbaros Bulvarı İBA Blokları No:34/1-3 Beşiktaş/İstanbul 9 Forum İstanbul AVM Siemens forum.siemens@simport.com.tr Forum İstanbul AVM kocatepe Mah. Paşa cad. no: GF42/3 Bayrampaşa/İstanbul 10 Mall Of Istanbul AVM Siemens mallof.siemens@simport.com.tr Ziyagökalp Mah. Süleyman Demirel Blv. No:7 MOI A.V.M. No: Başakşehir/İstanbul 11 Olivium AVM Siemens olivium.siemens@simport.com.tr Prof. Muamer Aksoy cad. Olivium AVM no:5/a Zeytinburnu/İstanbul 12 Ataköy Plus AVM Siemens aplus.siemens@simport.com.tr Ataköy Konakları Adnan Kahveci Bulvarı 6.Kısım APlus AVM No: 11/12 Bakırköy/İstanbul 13 Avcılar Siemens Mağazası avcilar.siemens@simport.com.tr Merkez Mah. Reşitpaşa cad. no:31/a Avcılar/İstanbul 14 Marmara Park AVM Siemens marmarapark.siemens@simport.com.tr Güzelyurt Mah. 1. Cad. Marmarapark AVM Kat:5 No:33/A 538 Esenyurt/İstanbul 15 Airport AVM Siemens airport.siemens@simport.com.tr Londra Asfaltı Üzeri Atatürk Havalimanı Kavşağı Airport AVM 1.Bodrum Kat No:19 Bakırköy/İstanbul 16 Torium AVM Siemens torium.siemens@simport.com.tr Saadetdere Mah Sk. Haramidere San.Sit. karşısı Torium AVM D:12 Haramidere/İstanbul 17 Airport AVM Hotpoint airport.hotpoint@simport.com.tr Londra Asfaltı Üzeri Atatürk Havalimanı Kavşağı Airport AVM 1.bodrum kat no:22 Bakırköy/istanbul 18 Metro Garden AVM Hotpoint metrogarden.hotpoint@simport.com.tr Necip Fazıl Mah. Alemdağ Cad. No:940 1B/28 Çekmeköy/İstanbul 19 Marmara Forum AVM Hotpoint forum.hotpoint@simport.com.tr Osmaniye Mah. Ekrem Kurt Bulv. E-5 Sahil Yolu M. Forum AVM S-BLK No:25/A Bakırköy/istanbul 20 Maltepe Park AVM Hotpoint maltepepark.hotpoint@simport.com.tr Cevizli Mah. Tugay Yolu No:67 Maltepe Park AVM Zemin Kat D.073 Maltepe/İstanbul 21 Cevahir AVM Hotpoint cevahir.hotpoint@simport.com.tr Büyükdere Cad. Cevahir AVM No:120/22-A Mecidiyeköy-Şişli/İstanbul 22 Torium AVM Hotpoint hotpoint.torium@simport.com.tr Saadetdere Mah Sk. Haramidere San. Sit. Karşısı Torium AVM D:22 Haramidere/İstanbul 23 Beşiktaş Daikin Mağazası besiktas.daikin@simport.com.tr Barbaros Bulvarı İBA Blokları No:34/A Beşiktaş/İstanbul 24 Airport AVM Samsung airport.samsung@simport.com.tr Londra Asfaltı Üzeri Atatürk Havalimanı Kavşağı Airport AVM 1.bodrum Kat No:18 Bakırköy/İstanbul 25 Olivium AVM Samsung olivium.samsung@simport.com.tr Prof. Muamer Aksoy Cad. Olivium AVM no:5/b Zeytinburnu/İstanbul 26 Mall Of Istanbul Thomas Info Center mallof.thomas@simport.com.tr Ziyagökalp Mah. Süleyman Demirel Blv. No:7 MOI A.V.M. No:66-58 İkitelli - Başakşehir/İstanbul 27 Eskici - Outlet AVM simport.eskidji@simport.com.tr Güzelyurt Mah. 38. Sokak No:1/5 Zemin Kat F 29 Haramidere-Esenyurt/İSTANBUL 28 Capacity AVM Vestel capacity.vestel@simport.com.tr Capacıty Avm Bodrum kat No:12 D:7 Ataköy/Bakırköy/İstanbul 29 Bahçelievler Yayla Vestel yayla.vestel@simport.com.tr Yayla Mah. Ferit Selimpaşa cad. No 22 Bahçelievler/İstanbul 30 Üsküdar Vestel uskudar.vestel@simport.com.tr Aziz mahmut Hüdai mah. Halk cad. no 32A Üsküdar/istanbul 31 Airport Vestel airport.vestel@simport.com.tr Londra asfaltı üzeri Atatürk havalimanı kavşağı Airport AVM 1.bodrum kat no:28-30 Bakırköy/İstanbul 32 Venezia Siemens venezia.siemens@simport.com.tr Viaport Venezia AVM. Eski Edirne asfaltı Metris Kavşağı B2/090 Küçükköy/İSTANBUL 33 Venezia Samsung venezia.samsung@simport.com.tr Viaport Venezia AVM. Eski Edirne asfaltı Metris Kavşağı Küçükköy/İSTANBUL 34 Kağıthane Çeliktepe Vestel celiktepe.vestel@simport.com.tr İsmet İnönü Caddesi No:27/A Çeliktepe-Kağıthane/İSTANBUL 35 Levent Sanayi Vestel sanayi.vestel@simport.com.tr Sultan Selim Mah. (Sanayi Mah.) Sultan Selim Caddesi No:21 Kağıthane/İSTANBUL 36. Mağaza çok yakında

10 8 SENETLİ SATIŞ BURADA! SATIŞ DANIŞMANLARIMIZDAN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ SENETLİ SATIŞ İLE KOLAY ÖDEME PLANI Simport Ev Aletleri müşterilerine sunduğu Senetli Satış imkânıyla sadece İstanbul daki 35 mağazasıyla değil simport.com.tr ile Türkiye nin çoğu ilindeki müşterilerine kolay ödeme imkânları sunuyor. %100 güven ve müşteri memnuniyetini ilke edinen Simport, kredi kartı kullanmayan ve uzun vadeli ödeme imkanı arayan, Türkiye nin tüm illerindeki müşterilerine 30 aya kadar vade imkânıyla ürün hizmeti vermektedir. Simport un sunduğu ödeme seçenekleri ve senetli satış ile ilgili ayrıntılı bilgiye mağazalarımıza gelerek müşteri danışmanlarımızdan veya adresinden ulaşabilirsiniz.

11 9 İYİ FİKİR SİMPORT ARTI GARANTİ SİZİN İÇİN EN "İYİ FİKİR" SİMPORT tarafından 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunun 57nci maddesine dayanılarak sunulan, Üretici veya İthalatçı firma garantisi ile asgari aynı koşulları içeren ve iki (2) senelik garanti süresinden sonra geçerli olan geniş kapsamlı bir hizmet sözleşmesidir. Aynı zamanda, Simport Artı Garanti satın alan tüm müşterilere Kazaen Zarara Uğrama ve Hırsızlık Sigortası SİMPORT tarafından hediye edilmektedir. SİMPORT ARTI GARANTİ NİN ÖZELLİKLERİ Uzatılmış Garanti (İhtiyari Garanti) Üretici veya İthalatçı firma tarafından verilen iki senelik yasal garanti süresinden sonra geçerli olmakta ve üründe üretici hatasından dolayı meydana gelebilecek işçilik ve mekanik kusurlardan dolayı ürünün onarılması için gerekli işçilik ve parça giderlerini kapsamaktadır. Ayrıca, aşağıdaki hususlar da Uzatılmış Garanti kapsamında kabul edilmektedir. İpucu: Anakart, İşlemci arızaları, aşırı ısınma/soğutma problemleri, motor arızaları, ekranda renk solması, ses iletim sorunları gibi bir çok arızaya karşı koruma altındasınız. Yerinde Servis Hizmeti Sözleşme kapsamı içerisinde yer alan arızalarda 21 (inç) ekran ve üzerindeki televizyonlar ve monitörler ile üretici tarafından evde servis hizmeti verilen büyük beyaz eşyalar için yerinde servis hizmeti verilmektedir. Hediye Sigorta Kapsam Dışı Kalan Durumlar (Özet)* Ürünün çalışmasına engel olmayan işletim dışı ve yüzeysel hasarlar (çöküntüler, çizikler vb.) Mekanik hata, yazılım hatası veya veri hatasının sebep olduğu masraf ve zararlar. Yetkisiz onarım, doğal afetler, kasten zarar, batarya sızıntısı, hayvan veya her türlü haşerat istilası nedeni ile oluşacak zararlar. - Ürünleri değiştirmeye çalışma sonucu (kesme, biçme ve şekillendirme vs.) verilen zararlar. - Ürünlerin normal kullanımından doğan aşınma, yıpranma, çürüme, paslanma, oksidasyon hasarları. - Halka açık yerlerde açıkta bırakılan, unutulan ürünler. - Aşırma/Yankesicilik / Kapkaç: Kamuya açık olan ve kişiye ait ve özel olmayan alanlarda (park, otobüs, dolmuş, cafe, AVM, konser alanı, vb.) sigortalının bilgisi ve rızası olmaksızın, değişik usûl ve yöntemlerle, yanında, üzerinde, çantasında, cebinde bulunan eşyalara yapılacak hırsızlıklar. - Başkalarına satmak, profesyonel veya ticari kullanım amac ıyla satın alınan ürünler. - İmalatçı veya Tedarikçinin garantisi veya teminatı kapsamına giren giderler. - Yanlış kurulum, değişiklik veya bakımdan kaynaklanan maliyetler. - Elektronik Cihaz Sigortası ve Hırsızlık Sigortası Genel Şartlarında teminat dışında bırakılan diğer hallerden ortaya çıkan zarar ve masraflar *Diğer durumlar için lütfen sözleşmeyi inceleyiniz. Simport Artı Garanti Paketi AIG Sigorta işbirliği ile sunulmaktadır.* *Simport Artı Garanti Simport tarafından sunulmaktadır. Çağrı Merkezi

12 10 Mutlu Evler Kartı Mutlu Evler... SİMPORT MUTLU EVLER KARTI İLE BİR ADIM ÖNDESİNİZ Simport Mutlu Evler Kartı ile sınırsız seçme özgürlüğü ve sürprizlerle dolu bir hayatın tadını çıkarırken aynı zamanda kartınıza tanınan ayrıcalık ve indirim oranlarından yararlanabilirsiniz. Beklentilerinize en iyi biçimde karşılık vereceğini ve yaşam tarzınıza yeni keyifler katacağını umduğumuz Simport Mutlu Evler Kartına sahip olmak için sizleri en yakın mağazamıza bekliyoruz. Özel avantaj ve ayrıcalıklar listesini aşağıda görebilirsiniz; Eviniz için ihtiyacınız olan her şey, yeni gelen ürünler ve tercih ettiğiniz markalara dair haberlerin yanı sıra, yenilenen avantaj ve ayrıcalıklarınızdan oluşan özel haftalık Simport haberleri e-posta adresinize yollanır. Size özel belirlenen günlerde alışverişlerinizde daha yüksek oranda indirim kullanma olanağı kazanırsınız. İndirimli ürünlerden ilk önce siz haberdar olursunuz. Özel indirim günlerinde alışveriş yapma ayrıcalığına sahip olursunuz. Belirli özel günlerde yüklenen puanlar ile alışverişinizi avantaja çevirebilirsiniz. Ürün değişimi veya ürün ile ilgili memnuniyetsizlik durumlarında size özel sunduğumuz imkânlardan yararlanabilirsiniz.

13 11 ONLINE ALIŞVERİŞ RAHATLIĞI / simport.com.tr Parakende söktöründe sunduğu hizmetler ile müşterilerin güvenini kazanan Simport, 2015 yılının başında markasını internete de taşıdı. Simport.com.tr de evinizin tüm ihtiyaçlarını kolaylıkla bulabilir, güvenli ve rahat alışverişin keyfini çıkartabilirsiniz. Güçlü potansiyeli, güvenli ödeme sistemi ve sıfır risk ile Türkiye nin en iyi e-ticaret sitelerinden biri olan simport.com.tr den yapacağınız tüm alışverişler Simport un bugüne kadar kazandığı deneyim ve müşteri memnuniyetini yansıtmaktadır. Bünyesinde bulundurduğu dünya markalarını cazip fiyatlar ve sahip olduğu saha deneyimi ile tüketicilerine sunan Simport.com.tr mevcut ürünlerine her gün yenilerini ekleyerek ürün yelpazesini genişletmeye devam etmektedir. Ürünlerinin tüketicilere her zaman hızlı ve sorunsuz şekilde ulaşmasını hedefleyen simport.com.tr özel kampanyalara; 9 aya varan taksit seçeneklerine ve en önemlisi online senetli satış ile müşterilerine kolay alışveriş deneyimi yaşatmaktadır. Türkiye'de internetten alışverişi güvenilir ve keyifli hale getiren simport.com.tr; kullanıcılarına hayran kalacakları deneyimler yaşatmaya devam edecek.

14 12 SİMPORT KURUMSAL SATIŞ ÇÖZÜMLERİ İLE KAZANIN Simport, vermiş olduğu hizmetlerin yanı sıra kurumsal satış projeleri ile de her zaman müşteri odaklı, güvenilir, yenilikçi ve özverili çalışmalarına devam etmektedir. Bünyesinde barındırdığı markalar ile beyaz eşya, ankastre, küçük ev aletleri, elektronik ürünler, yüksek enerji verimliliğine sahip ısıtma, soğutma sistemleri ile projelerinize özel çözümleri düşük fiyat ve müşteri memnuniyetine dayalı ekip anlayışıyla çözümleyebilen Türkiye nin lider tedarikçilerinden biridir. Simport, kurumsal ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmış ekibi, satış ve satış sonrası hizmetleri ile çözüm ortağınız olarak yanı başınızda. Tamamlanmış Başlıca Kurumsal Projeler: - NİSH İSTANBUL BAHÇELİEVLER - YORUM İSTANBUL BAYRAMPAŞA - DOĞAN PARK EVLERİ BEYLİKDÜZÜ - DİVAN RESIDENCE HALKALI - SOYAK PARK APARTS HALKALI - SOYAK EVOSTAR HALKALI - MALL OF İSTANBUL BAŞAKŞEHİR - NİSPETİYE ON ETİLER - THE İSTANBUL VELİEFENDİ / BAKIRKÖY

15 Mutlu Evler... Bizi Sosyal Medya hesaplarımızdan da takip edin,fırsatlardan ve indirimlerden ilk siz haberdar olun! twitter.com/simportev facebook.com/simportev instagram.com/simportev

16

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

VESTEL ŞİRKETLER GRUBU

VESTEL ŞİRKETLER GRUBU İÇİNDEKİLER : VESTEL ŞİRKETLER GRUBU VESTEL ELEKTRONİK TARİHÇE VİZYON/MİSYON FAALİYET ALANLARI ÜRÜN KATEGORİSİ TASARIM YÖNÜ İLE VESTEL TASARIM FABRİKASI VİZYON/MİSYON VESTEL ŞİRKETLER GRUBU VESTEL ELEKTRONİK

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Hakkımızda Saat&Saat 1971 yılından beri saat sektöründe lider firma olarak faaliyet göstermektedir. Kurumsal yapısı ve müşteri memnuniyeti odaklı felsefesiyle

Detaylı

Kariyerine en TEPE den başla!

Kariyerine en TEPE den başla! Kariyerine en TEPE den başla! Tepe Savunma ve Güvenlik, çağdaş, yeniliklere açık, girişimci, kendini ve sistemi geliştirmeyi hedefleyen, vizyon sahibi yani tam da senin gibi kişilerle çalışıyor. Tepe Savunma

Detaylı

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır...

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Mekanikte çözüm ortağınız... 1992 yılında faaliyetine başlayan Serkon A.Ş., ısıtma-soğutma, havalandırma ve yangın söndürme sistemleri sektörüne hizmet

Detaylı

QUIKSILVER Mağazaları

QUIKSILVER Mağazaları QUIKSILVER Mağazaları Sanayi Mahallesi Eski Büyükdere Caddesi Bilek İş Merkezi 29/3, 4. Levent Türkiye Telefon: 02163606393 QUIKSILVER, Quiksilver Mağazaları Quiksilver, bir Amerikan markası olmakla birlikte,

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

Toplam Perakende 2016

Toplam Perakende 2016 www.pwc.com.tr/toplamperakende Toplam Perakende 2016 Orhan Öztürk Yusuf Bulut 20 Toplam perakende 2016 raporunda önemli noktalar Araştırmanın 6. yılı Asya nın genişlemiş katılımı: Tayland, Singapur & Malezya

Detaylı

Franchise Tanıtım Dosyası

Franchise Tanıtım Dosyası Franchise Tanıtım Dosyası Sektör lideri Beyaz Butik Türkiye de hazır gelinlik sektörünün kurucusu Beyaz Butik, 1997 den beri, 17 yılı aşkın süredir ilk ithal hazır gelinlik mağazalar zinciri olarak pazardaki

Detaylı

Her katı ayrı bir dünya...

Her katı ayrı bir dünya... www.evdema.com Avcılar Merkez Her katı ayrı bir dünya... Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... Evdema şık tasarımlı showroomlarını yedi şubesinde de yaşatıyor.yaşam alanınızın ihtiyacı, dünya markalarını tek

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I DEĞİŞİM BAŞLIYOR Karakteristik mimari tasarımı, sosyal olanakları ve özel lokasyonu ile yaşamı alanı kavramını yeniden tanımlayan REAL CITY; 3 blok, 196 daire, 26 mağaza, çocuk parkı, spor salonu, otoparkı

Detaylı

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! ESKİ ATAKÖYLÜLER BİLİR ATAKÖY AYRICALIKLI BİR YAŞAMIN SİMGESİDİR. Modern şehir hayatının simgesi olan bu huzurlu semtte, yeni bir yaşam alanı doğuyor. Ataköy ün

Detaylı

PROMOSYON SHOW 2018 DEĞERLENDİRMESİ

PROMOSYON SHOW 2018 DEĞERLENDİRMESİ PROMOSYON SHOW 2018 DEĞERLENDİRMESİ Kurumsal Tanıtım Sektörü Büyüme Vizyonunu Sürdürüyor! Sağladığı istihdam ve katma değer ile Türk Ekonomisine destek veren promosyon sektörü, yurt dışına açılma ve ihracatı

Detaylı

İçindekiler: ELS Kimdir? Servis Verdiği Ürün Grupları ELS ve BSH İlişkisi Hizmet Verdiği Markalar Organizasyon Yapısı Avantajları Eğitim İş Akış

İçindekiler: ELS Kimdir? Servis Verdiği Ürün Grupları ELS ve BSH İlişkisi Hizmet Verdiği Markalar Organizasyon Yapısı Avantajları Eğitim İş Akış İçindekiler: ELS Kimdir? Servis Verdiği Ürün Grupları ELS ve BSH İlişkisi Hizmet Verdiği Markalar Organizasyon Yapısı Avantajları Eğitim İş Akış Süreci ELS Kimdir? Yaygın servis ağına sahip, bağımsız bir

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ Türk aydınlatma ürünleri kalite, fiyat ve teslim sürelerindeki avantajından dolayı çevre coğrafyada tercih ediliyor.

Detaylı

ARKOM Kombinize Değer Katar

ARKOM Kombinize Değer Katar Kombinize Değer Katar içinizi ısıtan öneriler! %30 a varan Değerli müşterilerimiz; Doğalgazı daha verimli, daha tasarruflu ve daha güvenli kullanmaya yönelik öneri ve uyarılarımızı dikkate alınız. Sağlıklı,

Detaylı

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği...

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... 1972 yılından itibaren yüksek standartlarda çözümler sunmak ilkesiyle kurulan Evdema, Türkiye de Eczacıbaşının en büyük münhasır bayiliğini yapmak ile başlamış olup, sonrasında

Detaylı

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL TARİHÇESİ 2003 yılı Temmuz ayında kurulmuş olan, Kaynak Holding bünyesinde

Detaylı

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES INFOGROUP olarak,1991 yılından beri elektronik ürünler pazarında, profesyonel ses ürünleri konusunda Dünya nın en önemli mühendislik/tasarım firmaları ile Türkiye

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

Rüzgârın elektriğe dönüşümü

Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgâr enerjisi sektörünü küresel ölçekte destekleyen uzmanlık ve çözümler TÜV SÜD Türkiye Daha temiz bir gelecek için rüzgâr enerjisi çözümleri Nüfus artışı, enerji güvenliği

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı...

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Business Maslak. of Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Onlarca kat yok Onlarca kat fark var! İşin en güzel tarafı; Maslak! İş ve finans dünyasının kalbi Maslak, düşlediği yatay ofis e sonunda kavuşuyor.

Detaylı

MEDIA-SATURN TÜRKİYE 12 GÜNDE 4 MAĞAZA AÇARAK REKORA KOŞUYOR

MEDIA-SATURN TÜRKİYE 12 GÜNDE 4 MAĞAZA AÇARAK REKORA KOŞUYOR Basın Bülteni 8 Aralık 2011 Türkiye yi Dünya daki üç stratejik ülkeden biri olarak belirleyen Media-Saturn Holding, 2012 de de Türkiye de hızlı büyümesini sürdürecek. MEDIA-SATURN TÜRKİYE 12 GÜNDE 4 MAĞAZA

Detaylı

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz MARPAR Ev Gereçleri San.ve Tic. Ltd. Şti. 2001-2009 tarihleri arasında ulusal ve uluslararası alanda bilinen markaların Karadeniz ve Doğu Anadolu

Detaylı

YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1

YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1 YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1 İÇİNDEKİLER: KGM HAKKINDA ENERJİNİN YENİ ADI: KGM TÜRKİYE NİN ENERJİSİ TEK HAKKINDA HEP UCUZLAYAN TEK ELEKTRİK KUSTO GROUP HAKKINDA GLOBAL ADIMLAR, YEREL ÇÖZÜMLER DÜNYADA

Detaylı

FİNANS KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU

FİNANS KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU FİNANS Koç-Amerikan Bank ile 1980 li yıllarda büyümeye başladığımız bankacılık sektöründe ülkemiz ekonomisi ve sektördeki değişimleri doğru okuduk ve 2005 yılında Yapı Kredi Bankası nı bünyemize katarak

Detaylı

ANKARA TARİHİNDE BÖYLE DÜŞÜK FİYATLAR GÖRÜLMEDİ

ANKARA TARİHİNDE BÖYLE DÜŞÜK FİYATLAR GÖRÜLMEDİ Media Markt En Düşük Fiyat Şenliği Ankara yı salladı. ANKARA TARİHİNDE BÖYLE DÜŞÜK FİYATLAR GÖRÜLMEDİ Ankara Kentpark ta 10 Aralık 2009 da, toplam 4.500 metrekare alanda hizmet vermeye başlayan Media Markt

Detaylı

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP Problem değil üretiyoruz. Problem değil çözüm çözüm üretiyoruz. GROUP HAKKIMIZDA İSTAŞ TURİZM, Kurulduğu günden bu yana turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı konularında faaliyet gösteren bir kuruluştur.

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM Liberty Mutual Insurance Group Amerika Boston merkezli Liberty Mutual Insurance Group, kurulduğu 1912 yılından bu yana insanların daha güvenli ve daha emniyetli hayatlar

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

Alırken Kazanın Satarken Kar Edin Kazançlı Kiralayın İşinize Değer Katın!

Alırken Kazanın Satarken Kar Edin Kazançlı Kiralayın İşinize Değer Katın! EMLAK KONUT GYO A.Ş. 1953 yılında bir ülkenin kentleşme çalışmalarına öncülük edecek, insanların yaşam kalitesini yükseltecek anlayış hayat buldu. İnşaat alanının köklü markası Emlak Konut un, başarılarla

Detaylı

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans Hobi Kulüpleri Vakıf Emeklilik te bireysel emeklilik sözleşmesi bulunanlar ayrıcalıklı Yaşam Kulüpleri dünyasında kapsamlı sağlık hizmetlerinden danışmanlığa, eğitimden spora birçok alanda hayatlarına

Detaylı

bonprix sonunda Türkiye de!

bonprix sonunda Türkiye de! bonprix sonunda Türkiye de! Thomas Carroux İstanbul, 18 Ekim 2011 BONPRIX YE Titel der Präsentation HOS GELDİNİZ bonprix» Hesaplı moda satan uluslararası çok kanallı perakende satış mağazasıdır.» 22 ülkede

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri TM 2003 yılında faaliyete başlayan firmamız, günümüze kadar Bina Otomasyon Sistemleri konusunda uzman kadrosuyla yurtiçi ve yurtdışında pek çok projeye imzasını

Detaylı

Güneşten Elektrik Üretimi

Güneşten Elektrik Üretimi Güneşten Elektrik Üretimi Lisanssız Uygulamalar enerji sistemleri Elektrik fiyatları neden artmakta ve artmaya devam edecek? Türkiye ürettiği elektriğin %50 sinden fazlasını doğalgaz termik santralleri

Detaylı

DAYANIKLI TÜKETIM SEKTÖRÜNDE TÜRK INSANINI BIRÇOK ILKLE BULUŞTURAN, YENILIKÇI ÜRÜNLERLE KÜRESEL PAZARLARDA EN HIZLI BÜYÜYEN MARKALARA SAHIP ŞIRKET

DAYANIKLI TÜKETIM SEKTÖRÜNDE TÜRK INSANINI BIRÇOK ILKLE BULUŞTURAN, YENILIKÇI ÜRÜNLERLE KÜRESEL PAZARLARDA EN HIZLI BÜYÜYEN MARKALARA SAHIP ŞIRKET 66 KOÇ HOLDİNG 2014 FAALİYET RAPORU biz değilsek KIM DAYANIKLI TÜKETIM SEKTÖRÜNDE TÜRK INSANINI BIRÇOK ILKLE BULUŞTURAN, YENILIKÇI ÜRÜNLERLE KÜRESEL PAZARLARDA EN HIZLI BÜYÜYEN MARKALARA SAHIP ŞIRKET BIZIZ

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Bu yaz evinizde serinliğe yer açın!

Bu yaz evinizde serinliğe yer açın! Bu yaz evinizde serinliğe yer açın! Temmuz 2018 99 TL* den başlayan taksitlerle! *99 TL 30920 model klimanın ING Bank kredisi ile 36 ay taksit tutarıdır. Beko A++ inverter klimalar ile + 61210 AA A+++

Detaylı

Beko Inverter klimalarda. 7 yıl garanti ve bakım hediye!

Beko Inverter klimalarda. 7 yıl garanti ve bakım hediye! Beko Inverter klimalarda Nisan 2016 7 yıl garanti ve bakım hediye! YIL GARANTİ Bakım* Hediye *Klimanın garanti süresi olan 3 üncü yılın sonunda bir bakım hizmeti verilir. Sıcaklar sizi bunaltmadan klima

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

İCELOONG SOĞUTUCU GAZLARI

İCELOONG SOĞUTUCU GAZLARI İCELOONG SOĞUTUCU GAZLARI İCE + Grup 2 İCE Grup - İCELOONG Ürün Kataloğu İCE + Grup bünyesinde İCE Soğutma Sistemleri şirketi ve İCELOONG markasını bulunmaktadır. Sektöre 15 yıl önce giren şirketimiz ilk

Detaylı

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz!

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

İstanbul un yeni iş merkezi. bikuryapi.com

İstanbul un yeni iş merkezi. bikuryapi.com İstanbul un yeni iş merkezi bikuryapi.com İş hayatında yeni bir yaklaşım Geniş vizyonuyla sektördeki standartları yukarıya taşıyan Bikur Yapı, İstanbul un günden güne değer kazanan bölgesi Kağıthane de,

Detaylı

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği...

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... 11972 yılında Geniş ürün yelpazesi ile tüketici beklentilerini en üst düzeyde karşılamak ilkesiyle yol çıkan EVDEMA geçen 46 yıllık süreçte Türkiye nin en büyük ev dekorasyon

Detaylı

Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz!

Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz! Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz! Müşteri Memnuniyeti Toyota dünyanın en çok tercih edilen otomotiv markası çünkü tüketicisini en çok memnun eden marka. Bunun kanıtı ortada: Toyota, Ulusal Kalite

Detaylı

TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI

TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI Her Salı ÇUKUROVA 51 ATATÜRK CADDESİ Her Salı İSTANBUL-AVRUPA1 401 LEVENT Her Salı İSTANBUL-ANADOLU1 150 ERENKÖY Her Salı İSTANBUL-ANADOLU1 88 KADIKÖY Her Salı İSTANBUL-AVRUPA4

Detaylı

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak.

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. 1 Misyon Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. Sahip olduğumuz prensiplerin ışığında, sürdürülebilirlik çerçevesinde, müşterilerimize verimlilik sunmak. 2

Detaylı

ELEKTRİKTE YENİ AKIM!

ELEKTRİKTE YENİ AKIM! ELEKTRİKTE YENİ AKIM! Enerji sektörünün güçlü oyuncularından İpragaz, gücü ve güvencesiyle elektrik piyasasında da önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor. Türkiye ye güven ve enerji veriyoruz İpragaz, 1961

Detaylı

Daiseku/Türkiye olarak Mayıs 2017 tarihi itibariyle Türkiye klima sektörüne başlangıç yapmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz.

Daiseku/Türkiye olarak Mayıs 2017 tarihi itibariyle Türkiye klima sektörüne başlangıç yapmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Değerli İş Ortaklarımız; Daiseku/Türkiye olarak Mayıs 2017 tarihi itibariyle Türkiye klima sektörüne başlangıç yapmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Czm Mühendislik olarak 15 yılı aşkın süredir ısıtma

Detaylı

FINANS SEKTÖRÜNDE HIZMET AĞINI SÜREKLI GELIŞTIREREK, MÜŞTERISINE EN IYI ÜRÜN VE HIZMETI SUNMAK IÇIN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN

FINANS SEKTÖRÜNDE HIZMET AĞINI SÜREKLI GELIŞTIREREK, MÜŞTERISINE EN IYI ÜRÜN VE HIZMETI SUNMAK IÇIN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN 74 KOÇ HOLDİNG 2014 FAALİYET RAPORU biz değilsek KIM FINANS SEKTÖRÜNDE HIZMET AĞINI SÜREKLI GELIŞTIREREK, MÜŞTERISINE EN IYI ÜRÜN VE HIZMETI SUNMAK IÇIN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN BIZIZ KOÇ HOLDİNG 2014 FAALİYET

Detaylı

TEMMUZ-AĞUSTOS 2014 arcelik.com.tr 444 0 888 TÜRKİYE DE ÜRETİLEN A+++ İLK VE TEK KLİMA

TEMMUZ-AĞUSTOS 2014 arcelik.com.tr 444 0 888 TÜRKİYE DE ÜRETİLEN A+++ İLK VE TEK KLİMA TEMMUZ-AĞUSTOS 2014 arcelik.com.tr 444 0 888 TÜRKİYE DE ÜRETİLEN A+++ İLK VE TEK KLİMA HAVAYI TEMİZLEYEN ARÇELİK IONIZER INVERTER KLİMA Oluşturduğu iyonlarla gözle görünmeyen bakteri, virüs ve alerjenleri

Detaylı

Yılından beri E-Ticaret in gelişmesi için çalıştık, sektörün büyümesi ve Türkiye nin kalkınmasında e-ticaretin rolünü artırmak için uğraştık.

Yılından beri E-Ticaret in gelişmesi için çalıştık, sektörün büyümesi ve Türkiye nin kalkınmasında e-ticaretin rolünü artırmak için uğraştık. 1998 Yılından beri E-Ticaret in gelişmesi için çalıştık, sektörün büyümesi ve Türkiye nin kalkınmasında e-ticaretin rolünü artırmak için uğraştık. Dünya değişti, ticaret de! Bir değişim her şeyi değiştirdi!

Detaylı

FİNANS 2013 yılında bankacılık sektörü Koç Topluluğu Finans Grubu 2013

FİNANS 2013 yılında bankacılık sektörü Koç Topluluğu Finans Grubu 2013 FİNANS KOÇ-AMERIKAN BANK ILE 1980 LI YILLARDA BÜYÜMEYE BAŞLADIĞIMIZ BANKACILIK SEKTÖRÜNDE ÜLKEMIZ EKONOMISI VE SEKTÖRDEKI DEĞIŞIMLERI DOĞRU OKUDUK VE 2005 YILINDA YAPI KREDI BANKASI NI BÜNYEMIZE KATARAK

Detaylı

Dünya çapına yayılmış üretim ağımızda son teknolojilerle geliştirdiğimiz ürünler, müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıyor.

Dünya çapına yayılmış üretim ağımızda son teknolojilerle geliştirdiğimiz ürünler, müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıyor. Dünya çapına yayılmış üretim ağımızda son teknolojilerle geliştirdiğimiz ürünler, müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıyor. Feriha Sertçelik Birol Arçelik Ar-Ge Uzmanı Mehmet Cakcak Arçelik Bayi DAYANIKLI

Detaylı

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri bertekinsaat.com İçindekiler 1/ Önsöz 2 2/ Firma Profili Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 3/ Referanslar 4/ İletişim Bilgileri 9-10-11 12 bertekinsaat.com 1 Önsöz Firmamız uluslararası

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

Kilometrelik Hyundai Türkiye Turu Tamamlandı

Kilometrelik Hyundai Türkiye Turu Tamamlandı hyundai.com.tr /hyundaiturkiye /hyundaiturkiye /hyundaitr /User/HyundaiTurkiye > Hyundai Türkiye Turu > Euro 2016 Resmi Sponsoru > TSK ve Emniyet Mensuplarına İndirim > Hyundai Servislerinde Bahar Festivali

Detaylı

Kurumsal Seyahat Çözümleri

Kurumsal Seyahat Çözümleri Kurumsal Seyahat Çözümleri NİLSİN TUR TURİZM SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Kükürtlü Mah. Kükürtlü Cad. Kısa Sok. Edesen Apt. No : 5/2 Osmangazi / BURSA Tel : 0224 235 30 50 235 20 60 236 50 05 Fax : 0224 235 40 60

Detaylı

Dile Gift ten ne dilersen!

Dile Gift ten ne dilersen! Dile Gift ten ne dilersen! Multinet in kurumsal firmaların çalışanlarına ve iş ortaklarına yapacakları teşvik ve yardım harcamalarına yönelik geliştirdiği ürünü Gift, firmanıza vergi avantajı ve karlılık

Detaylı

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

Selçuk KARAÇAY HasanSÜEL Vodafone Türkiye

Selçuk KARAÇAY HasanSÜEL Vodafone Türkiye Selçuk KARAÇAY HasanSÜEL Vodafone Türkiye Vodafone, Dünyanın Vodafone En dünyanın Büyük en Mobil büyük mobil Şirketidir iletişim şirketidir. VODAFONE VOice + DAta + telefone 1985 te İngiltere nin ilk cep

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

KÜRESEL ÖLÇEKTE YENİDEN ŞEKİLLENEN ÜRETİM. 11.SANAYİ KONGRESİ ve INOVASYON SERGİSİ

KÜRESEL ÖLÇEKTE YENİDEN ŞEKİLLENEN ÜRETİM. 11.SANAYİ KONGRESİ ve INOVASYON SERGİSİ KÜRESEL ÖLÇEKTE YENİDEN ŞEKİLLENEN ÜRETİM 11.SANAYİ KONGRESİ ve INOVASYON SERGİSİ 1900 YILINDAN İTİBAREN DÜNYA YILLIK MOTORLU TAŞIT ÜRETİMİ MİLYON ARAÇ 100 100(2016) 80 60 80 (2011) 78 (2010) 62 (2009)

Detaylı

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır.

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. - 1 - Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. Yurtiçi ve yurtdışı anahtar teslim projelere imza atarak, inşaat ve dekorasyonun yanı sıra

Detaylı

Enerji sektörünün güçlü oyuncularından İpragaz, gücü ve güvencesiyle elektrik piyasasında da önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor.

Enerji sektörünün güçlü oyuncularından İpragaz, gücü ve güvencesiyle elektrik piyasasında da önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor. Enerji sektörünün güçlü oyuncularından İpragaz, gücü ve güvencesiyle elektrik piyasasında da önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor. Türkiye ye güven ve enerji veriyoruz İpragaz, 1961 yılında Eureka Metal

Detaylı

Herkesin Gözü Üzerinde!

Herkesin Gözü Üzerinde! Herkesin Gözü Üzerinde! Merhaba 03 Ürün Kataloğu Reklam Panoları Yeşil Kategori Panolar Reklam panoları Mavi Kategori Panolar reklam panoları Sarı Kategori Panolar reklam panoları Kırmızı Kategori Panolar

Detaylı

AVM ve mağazalar için

AVM ve mağazalar için AVM ve mağazalar için Akıllı telefonların kullanım oranı her geçen gün hızla artıyor. Buna paralel olarak işletmelerin tüketiciye ulaştırmak istedikleri mesajları için de yeni bir kanal şekillenerek yaygınlaşıyor.

Detaylı

Almanya'ya lojistik taşıma l arınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş

Almanya'ya lojistik taşıma l arınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş Almanya'ya lojistik taşıma l arınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş ŞAH LOJİSTİK müşterilerimizin her türlü memnuniyeti odaklı hizmet

Detaylı

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI E-5 CEVİZLİBAĞ BEYAZ PLAZA TOPKAPI MODERN İŞ YAŞAMININ İSTANBUL DAKİ MERKEZİ KONUM Beyaz Plaza, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından

Detaylı

İstanbul Shopping Fest 2014

İstanbul Shopping Fest 2014 İstanbul Shopping Fest 2014 İSF, kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve özel sektörün işbirliği ile İstanbul u dünyanın sayılı alışveriş merkezlerinden biri haline getirmeyi hedefleyen alışveriş, eğlence

Detaylı

Shopgez Dünyasına Hoşgeldiniz! Shopgez Akıllı E-Ticaret Sistemleri

Shopgez Dünyasına Hoşgeldiniz! Shopgez Akıllı E-Ticaret Sistemleri Shopgez Dünyasına Hoşgeldiniz! Shopgez Akıllı E-Ticaret Sistemleri Türkiye nin yeni nesil, akıllı, ücretsiz, küresel E- ticaret yazılımı ile tanışma zamanı FAYDALARIMIZ Güçlü dijital pazarlama çözümleri

Detaylı

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR 2015 Ürün Kataloğu Çiğdem Dedeoğlu Design PR Çiğdem Dedeoğlu Design PR Tarihçe Kaliteli hizmet sloganını kendisine ilke edinen AY-KA KAPI 1992 yılından bu yana Malatya da çelik kapı sektöründe ciddi mesafeler

Detaylı

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş.

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. 25 yıllık ticari deneyimi ile Araç Kiralama sektöründe saygın firmalarından biridir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışıyla hizmet verdiği alanlarda ilklerin de uygulayıcısı

Detaylı

2003 yılında Akustik Danışmanlık ve Uygulama hedefiyle kuruldu. 2004 de Ode Bayiliği, 2005 de Mason Industries ve Mercer Rubber Türkiye temsilciliği,

2003 yılında Akustik Danışmanlık ve Uygulama hedefiyle kuruldu. 2004 de Ode Bayiliği, 2005 de Mason Industries ve Mercer Rubber Türkiye temsilciliği, DKM MARKA SUNUMU DKM İnşaat Taah.ve Danışmanlık Paz.San.Tic.Ltd.Şti. Çamlık Mah.İkbal Cad.Dinç Sok.No:25 Kat: 2-3 Ümraniye/İstanbul Türkiye T+90 216 508 20 50 F+90 216 508 20 51 www.dkminsaat.com 2003

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri 900+ Çalışan 45 Ülke 800+ İş Ortağı 2.500 Kişilik Ekosistem 85,000 Aktif Müşteri Kişisel bilgisayarlar için uygulama yazılımları geliştirmek üzere 1984 yılında kurulan Logo, Türkiye nin yenilikçi yazılım

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

Ticket Compliments. Hediye Kuponları

Ticket Compliments. Hediye Kuponları Ticket Compliments Hediye Kuponları İçerik Ticket Compliments Universal Ticket Compliments Fashion Ticket Compliments Ürün Özellikleri Ticket Compliments Marka Kartları Ticket Gift Club Titre du document

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

alışveriş caddeye çıkıyor!

alışveriş caddeye çıkıyor! alışveriş caddeye çıkıyor! Güneşin ne zaman battığından habersiz, klimaların kuru havası eşliğinde alışveriş yapmaktan siz de sıkılmadınız mı? Arterium işte tam da bu noktadan yola çıkarak alışveriş caddesi

Detaylı

1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol

1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol 1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol 1966 yılında, Koç Topluluğu, ilk Türk yapımı otomobil Anadol u Otosan A.Ş. fabrikalarında üretti. Büyük bir coşkuyla karşılanan ve üretildiği yıllar

Detaylı

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ Firma Tarihçesi SetcomBt 2000 yılından bu yana ev ve bina otomasyonları konusunda kablosuz teknoloji ile çalışan ürünlerin Ar-Ge, üretim

Detaylı