Önemli Güvenlik Tedbirleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Önemli Güvenlik Tedbirleri"

Transkript

1

2 Bu ürün, uluslar arasi güvenlik standartlarini karsilayacak sekilde üretilmistir. Ürünükullanmadan önce lütfen asagidaki önlemleri dikkatlice okuyunuz. Önemli Güvenlik Tedbirleri 1. Ürünün üzerine agir bir nesne koymayin. 2. Kapagi asla açmayin. Olasi elektrik çarpmalarindan dolayi ürünün içine dokunmak çok tehlikelidir. 3. Bu ürünü uzun süre kullanmayacaksaniz, lütfen elektrik kablosunu prizden çikarin. Ayrica hasarli kablolar kullanmayiniz. 4. Islak el ile elektrik kablosuna dokunmayin. Eger ürün içine sivi akarsa, yangin veya elektrik çarpmalarina neden olabileceginden hemen elektrik kablosunu prizden çikarin. 5. Ürünüiyi havalandirmali ve sicak olmayan bir yere koyun. 6. Ürünü yatay yerlestirin. Dengesiz konumlandirma, ürünün kendisine hasar vermesine sebep olabilir. 7. Ürün, anlik olarak soguk bir bölgeden sicak bir bölgeye tasindiginda, sorunlar olusabilir. Bu durumda, cihazi kapatin ve bir iki saat sonra açin. 8. Ürünü, iyi havalandirmali, uygun sicakliktaki, dogrudan günes isigi almayan, düsük nemli ve az sallantili bir yere yerlestirin. 9. Dogru açi ve yönde çanagi kurmalisiniz. Eger uydu alicisi düzgün çalismaz ise, yerel saticiniz ile baglanti kurun.

3 Talimat Isaretleri Bu isaret, alicinin arka panelinde görülür, zemine göre karsit renkte belirgin olarak çizilmistir. Dikkat Elektrik çarpma riskini azaltmak için, kapagi (veya arkayi) açmayin. Parça bakimi ve tamiri sadece yetkili kisi tarafindan yapilmalidir. Eskenar üçgen içindeki ok baslikli simsek isareti, cihazin çevresinde kisiye risk olusturacak yeterli büyüklükte izole edilmemis tehlikeli gerilim oldugunu kullaniciya belirtmek amaciyla konulmustur. Eskenar üçgen içindeki ünlem isareti, cihazla gelen kitap içindeki önemli islem ve tamir (bakim) talimatlarini göstererek kullaniciyi uyarma niteligi tasimaktadir.

4 1. Genel Bilgiler Önsöz Özellikler Ön Panel Real Panel Uzaktan Kumanda Birimi Kablo Baglantilari Hizli Kurulum Menü -TV Rehberi Program Rehberi Program Bilgisi Altyazi ve Seslendirmeler Program Ayirtilmis Programlar Kanal Listesi Favori Kanallar Radyo Kanallari Program Türü Hatirlatici Ayarlar Kanal Düzenle... 14

5 5.2 Kisisel Ayarlar Sistem Ayarlari Ses Ayarlari TV Ayarlari Sinyal Ayarlari LNB Ayari Sistem Bilgisi CA Modülü Fabrika Ayarlari Favori Kanallar Engellenenler Çocuk Kilidi Anahtar Kodu PPV Sifresi Harcama Limiti B-MAIL Erisim Bilgileri ArizaArama... 24

6 1.1 Önsöz Bu ürünü satin aldiginiz için tesekkürler. Ürünü emniyetli bir biçimde kurmak, en iyi sekilde kullanmak ve korumak için bu kullanma kilavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. Kitapçigi ilerideki ihtiyaçlariniz için ürünün yaninda bulundururunuz. Bu kitapçiktaki bilgiler haber vermeksizin degistirilebilir. Not: Kitapçik içindeki talimatlar ve sekiller sadece sizin ihtiyaciniz içindir. Eger herhangi bir uyusmazlik varsa, ürün özel amaçli satin almaniza tabiidir. 1.2 Özellikler DVB-S/MPEG-2 tam uyumlu NDS(CA), Irdeto, Viaccess, Crypteworks(CI) ve benzerleri destegi Tümlesik V90 PSTN Modem Tümlesik 100/10Mb Ethernet Arayüz Universal LNB Destegi 4:3/16:9 Ekran orani Skart giris/ çikis destegi DiSEqC1.0/ DiSEqC1.1/ DiSEqC1.2 destegi Teletext (VBI) ve altyazi islevi destegi Elektronik Program Rehberi destegi Güvenilir yazilim güncelleme sistemi S/P DIF destegi

7 1.3 Ön Panel 1. MAIL LED 3. MENU TUSU Mail alindigi zaman isik Gelismis Kurulumu gösterir. yanar. 2. STANDBY TUSU 4. EXIT TUSU Aliciyi bekleme konumuna geçirir/ Mevcut pencereyi kapatir. çikarir. 5. STANDBY LED 7. NAVIGASYON TUSU Bekleme konumunda kirmizi isik Menüiçinde hareket etmenizi saglar. yanar. 6. SENSOR 8. SMART CARD Yuvasi Uzaktan kumanda algilayicisi. Bir smartcard yuvasi.

8 1.4 Arka Panel 1. LNB IN Bir uydu anten kablosuna baglanir. 2. LNB OUT Baska bir uydu alicisina baglanir. 3. VIDEO TV veya VCR a görüntüsinyali için baglanir. 4. AUDIO L/R TV veya VCR a ses sinyali için baglanir. 5. VCR SCART CR Scart kablosuna baglanir. 6. TV SCART TV Scart kablosuna baglanir. 7. RF OUT RF kablosu ile TV nin RF giris ucu cihazin RF çikis ucuna baglanir. Varsayilan UHF kanali 21 dir. 8. RFIN RF kablosu ile genel karasal anten cihazin RF giris ucuna baglanir. 9. S/PDIF Sayisal ses sinyali çikislari 10. ETHERNET Genis bantli internete baglanir. 11. MODEM Telefon hattina baglanir. 12. GüçKablosu 13.Açma/Kapama

9 1.5 Uzaktan Kumanda Birimi 1. INTERAKTIF Interaktif menüye geçis yapar. 2. TV TV moduna geçis yapar. 3. REHBER Program rehberini gösterir. 4. MOZAIK Mozaik kanalini gösterir. 5. Yön Tuslari Menüler içinde gezinmenizi saglar. 6. Mute Aliciyi sessiz konumuna getirir. 7. GERI Bir önceki ekrana geri döner. Ana ekrana geçis yapar. 8. Ses Tuslari Sesi seviyesini arttirir/ azaltir. 9. Interaktif Renkli Tuslar Menüler içinde degisik islev görürler. 10.Sayisal Tuslar Sayi tuslari 11.B-Mail D-Smart merkezi tarafindan gönderilen mesajlari görüntüler.

10 12. MENU Interaktif menüye geçis yapar Standby Aliciyi bekleme konumuna sokar. veya çikarir. 14. FAVORI Favori kanallara geçis yapar INFO Program çubugunu, ekran yardim bilgisini v.b. gösterir. 16. OK Üzerinde bulunulan noktayi seçer Program özeti ve bunun gibi ek bilgileri gös terir. 18. KANAL Tuslari Kanallari degistirir. 19. D-Smart D-Smart ortamina geçis yapar 20. YARDIM Yardim menüsünüaçar.

11 Asagidaki resim, TV ve diger elektriksel araçlar arasindaki gerekli kablo baglantilarini göstermektedir. Eger özel bir araç baglantisi için yardima ihtiyaç duyarsaniz, lütfen yerel saticiniz ile baglanti kurun. Baglantilar A ). RCA Kablosu kullanma 1. Cihazin LNB IN girisine anteni baglayin. 2. Asagidaki resimdeki gibi RCA kablosu ile TV ye baglayin.

12 B ). RF Kablosu Kullanma 1. Cihazin LNB IN girisine anteni baglayin. 2. Asagidaki resimdeki gibi RCA kablosu ile TV ye baglayin.

13 C ). Ses Sistem Baglantisi 1. Optik S/PDIF terminali ve Dijital Sinema Sistemini yüksek kalitede ses için birbirine baglayin. 2. RCA kablosu ile cihazin VIDEO ucu ile TV nin VIDEO IN ucunu baglayin. 3. RCA kablosu ile cihazin AUDIO L/R ucu ile ses siteminin AUDIO IN L/R ucunu baglayin.

14 D ) SCART Kablosu Kullanma Cihazi, VCR ve TV yi asagida resimde gösterildigi gibi baglayin.

15 ADIM1: Kablo baglantilarinin kontrolü Tüm kablolarin Kablo Baglantilari kisminda gösterildigi gibi dogru baglandigindan emin olun. ADIM2: Smart karti Yerlestirme Cihazin ön panelindeki sag kapiyi açin. Elektronik çipin oldugu yüz yukari olacak sekilde smart karti yatay tutun ve üst yuvaya yerlestirin. Not: Cihaz çalisiyorken veya açiliyorken smart karti çikarip takmaya tesebbüs etmeyin. ADIM3: Televizyonu açin ve video konumuna geçis yapin. ADIM4: Arka paneldeki anahtar ile cihazi kapatin. ADIM5: Dil seçimi Cihazi açtiktan sonra, ilk olarak dil seçimi yapmaniz gereklidir. Uygun dili seçmek için?? tuslarini kullanin. KAYDET kismina gelmek için? tusunu kullanin. AYAR KONTROL LISTESI menüsüne girmek için OK tusuna basin. ADIM6: Arama programi AYAR KONTROL LISTESI menüsünde, program arama penceresini açmak için OK tusuna basabilirsiniz. Eger arama basarisiz olursa, sistem SINYAL AYAR menüsünü gösterecktir. Sinyal Ayar menüsün ayrintili bilgileri için lütfen Sinyal Ayari bölümüne göz atin..step7: ANA menünasil gösterilir AYAR KONTROL LISTESI menüsünde, LNB AYAR menüsüne girmek için tusuna + basabilirsiniz. ANA menüyügörmek için MENU tusuna basin.

16 ANA menüasagidaki gibi bes kisimdan olusmaktadir: TV Rehberi Kullanici Ayarlari B-mail Iletisim Bilgisi Yardim Bir kisimdan digerine yukari ve asagi hareket etmek için basarak ekranda uygun alt menüyüaçabilirsiniz. tuslari kullanin. OK tusuna 4. TV Rehberi TV Rehberi menüsünde, bes alt menü yer almaktadir: Program Rehberi, Favori Rehberi, Kanal Listesi, Program Türüve Radyo Kanali. 4.1 Program Rehberi Lütfen izlemek istediginiz kanali seçmek için lütfen KANAL+/KANAL- veya Sayi (0-9) tuslarini kullaniniz. Lütfen programlara göz atmak için Kanal Listesini veya Rehberi kullanin. Lütfen sesi ayarlamak için SES+/SES-tuslari kullanin.

17 4.1.1 Program Bilgisi Bilgi çubugu yardimi ile, izlemekte oldugunuz programin ayrintili bilgisine ulasabilirsiniz. Program bilgisini almak için lütfen INFO veya + tusuna basin. NOT: Menü- Kisisel Ayarlar- Banner Süresi içinde çubugun gösterim süresini ayarlayabilirsiniz Altyazi ve Seslendirmeler Programlarin her biri birbirinden farklidir. Bazi programlar altyazi sunabilir, bazilari sunmaz. Ek altyazi ve seslendirme bilgilerini + tusuna basarak kontrol edebilirsiniz. Ek altyazi ve seslendirme mevcut ise, altyazi sembolü bilgi çubugunda otomatik olarak belirecektir. tuslarina basarak, altyazi ve seslendirme durumunu degistirebilirsiniz Program Program Rehberinde, program listesi penceresini görebilirsiniz Program Rehberi, tarih ve zamana bagli olarak tüm kanallar için program bilgilerini sunar. ve tuslari kullanarak rehber üzerinde hareket edebilirsiniz. ve tuslari ile bir program seçildiginde, Program Bilgi ekranini görüntülemek için OK tusuna basin. Programi rezerve etmek için, bir kere OK tusuna basin. + tusuna basarak ta program bilgisini görüntüleyebilirsiniz.

18 4.1.4 Ayirtilmis Programlar Menü-Program Rehberi- Ayirtilis Programlar ile program akis ekranindan ayirttiginiz, TV seyrederken hatirlatilacak olan programlari listeleyebilir veya listeden çikarabilirsiniz. Iptal etmek için tuslari ile program seçin ve OK tusu ile iptal edin. 4.2 Kanal Listesi MENÜ-TV REHBERI-KANAL LISTESI, Kanal Listesi iki bölümden olusur. Ilki, Kanal Sira Numaralariyla birlikte Kanal Isimleri digeri ise küçük ekrandir. Kanal Listesinde görünen herhangi bir kanali seçebilirsiniz. Izleme modunda iken OK tuslayarak Kanal Listesini tekrar ekranda görüntüleyebilirsiniz. 4.3 Favori Kanallar MENÜ-TV REHBERI-FAVORI KANALLAR, Kumandadaki FAVORI tusu ile FAVORI Kanal ve Program Listesini görebilirsiniz. Izlemek istediginiz kanali ve programi liste içinde ve tuslariyla bulup OK basin Ayni zamanda KIRMIZI tus ile herhangi bir kanal programini FAVORI listesinden silebilirsiniz. 4.4 Radyo Kanallari MENÜ-TV REHBERI-RADYO KANALLARI, Radyo Kanallari listesinde dinlemek istediginiz kanala ile gelip OK tuslayin.

19 4.5 Program Türü MENÜ-KANAL REHBERI-PROGRAM TÜRÜ Programlar türüne göre siniflandirip seçebilirsiniz. tuslari ile program türünü seçip OK tuslayin. Program seçildigi zaman Program tür ü bilgisi ekrani belirecektir. 4.6 Hatirlatici MENÜ-KANAL REHBERI-HATIRLATICI Basarili bir Program Ayirtma isleminden sonra, Hatirlatici Listesi size ayirtma listesine almis oldugunuz kanallari isim, Program Basligi ve Baslama saatini bilgileriyle gösterir. Ayirtilmis Programin baslama saatine gelindiginde bu bilgi otomatikman ekranda görüntülenir. Izlemek için Evet seçilir. Bu listede ayirtilmis herhangi bir program KIRMIZI tus ile silinebilir. 5. Ayarlar Ayarlar menüsü su alt menülerden olusur; Kanallari Düzenleme, Kisisel Ayarlar, Sistem Ayarlari, Favori Kanallar, Engellemeler, Çocuk Kilidi, Anahtar Kodu. 5.1 Sifresiz Kanallar MENÜ-AYARLAR-KANALLARI DÜZENLE Kanal Listenize yeni kanallar ekleyebilir, liste siralamasi içinde tasiyabilir veya silebilirsiniz.

20 Kanal Ekleme 1. Uydu: seçili uyduyu gösterir. 2.Tarama Modu: arama modu seçebilirsiniz. 3. Transponder: tercih edilen bir transponder seçebilirsiniz. 4. Frekans: transponder frekansi seçebilirsiniz. 5. Polarite: transponder polaritesini seçebilirsiniz. 6. Symbol Rate: transponder symbol rate degerini seçebilirsiniz. 7. FEC Orani: transponder FEC oranini seçebilirsiniz Yukaridaki kisimlari ayarladiktan sonra, seçili transponder altindaki kanallari otomatik olarak bulmak için YESIL tusa basin. Bulunan kanallar pencerede listelenecektir.. SARI tusa basarak bulunan kanallar listeye eklenebilir ve MAVI tusa basarak ta kanallari bir öncekilerin üzerine yazabilirsiniz. Kanallari Tasi / Sil D-Smart Kanallari disinda kaydedilmis kanallari tek tek silme ve tasima amaciyla kullanilir. D-Smart kanallari disinda kaydedilmis kanallar listelenir tuslari ile silinecek kanallarin üzerine gelinip OK tusu ile silinecek kanallar isaretlenir. SARI tus ile silme islemi gerçeklestirilir. Tüm Kanallari Sil D-Smart Kanallari disinda kaydedilmis tüm silme amaciyla kullanilir. EVET veya HAYIR seçenekleri ile isleme devam eder veya iptal edebilirsiniz.

21 5.2 Kisisel Ayarlar MENÜ-AYARLAR-KISISEL AYARLAR EPG Lisani: Ingilizce veya Türkçe olarak seçilebilir. Hatirlatici Geçisi: tuslarini kullanin. Hatirlatici Süresi: tuslarini kullanin. Ve 1,3,5,10,15,30 dakika olarak seçeneklerden birini seçin. Alt bant süresi: Kanal degistirildiginde ekranin altinda çikan bilgi bandinin (program bilgisi, kanal numarasi, ses göstergesi gibi bilgilerin göründügübant.) görünme süresi tuslariyla seçilip OK basilir.. Favoriler: Favori liste kullanimi etkinlestirilsin istiyorsaniz Açik istemiyorsaniz Kapali seçeneklerini tercih edin. Altyazilar: Altyazi kullanimi ( program ile bu servis verilebiliyorsa) etkinlestirilsin istiyorsaniz Açik istemiyorsaniz Kapali seçeneklerini tercih edin. KIRMIZI tus ile varsayilan ayarlara geri dönebilirsiniz. 5.3 Sistem Ayarlari Ses Ayarlari MENÜ-AYARLAR-SISTEM AYARLARI-SES AYARI Ses ile ilgili parametrelerin seçimi burada yapilir. 1 ). Seslendirme Lisani En basit sekliyle tuslariyla varsayilan ses lisanini belirleyip OK tuslayiniz. 2 ). Seslendirme Lisani Izleyeceginiz kanal 1.Seslendirme Lisani ile yayin yapmiyorsa 2. Seslendirme lisan tercihiniz bu noktada etkindir ve programi mümkünse bu lisanda dinleyebileceksiniz tuslariyla ayni sekilde seçilip OK tusu ile onaylanir.

22 Altyazi Lisani Bir programda altyazi destegi olmasi halinde bu bölümde tuslari ile varsayilan altyazi lisanini seçilmis olmasi gerekiyor. Dolby Digital Encoding/Output Eger içerikte Dolby özelligi varsa, Dolby Digital Encoding / Output tuslari ile seçilebilir TV Ayarlari UHF Çikis Kanali MENÜ-AYARLAR-SISTEM AYARLARI-TV AYARI-UHF Çikis Kanali Eger Uydu Aliciniz TV ye RF-Kablo, ile baglanmissa temiz bir yayin alabilmeniz için UHF bandi içerisinde kanallarindan birini seçme sansina sahipsiniz. Civardaki verici istasyonlarinin kullanmadigi bir kanali seçebilirsiniz. Dikkat edilmelidir ki, bu ayari degistirdiginiz anda TV aliciniz ayni kanala ayarlanmadan geçemeyecegi için resim kaybolacaktir. SCART Ayarlari MENÜ-AYARLAR-SISTEM AYARLARI-TV AYARI-SCART AYARLARI Üç skart çikis modu vardir. CVBS,Y/C,GRB. Yapacaginiz degisiklik TV ayarlarinizi da bu yönde degistirmenizi gerektirebilir, dolayisiyla resim bu ayar tamamlanana kadar kaybolabilir.

23 TV Standardi MENÜ-AYARLAR-SISTEM AYARLARI-TV AYARI-TV STANDARTI TV ekran görünümü 4:3 veya 16:9 olarak seçilebilir. Türkiye PAL G yayin sistemi ile yayin yapmaktadir Sinyal Ayarlari MENÜ-AYARLAR-SISTEM AYARLARI-SINYAL AYARLARI tuslari ile SINYALI SEÇIN ekraninda bir sinyal giris noktasi seçilir ve OK tusu ile devam edilir. Ekranda SINYAL GÜCÜ ve SINYAL KALITESI göstergeleri görünecektir. Eger sinyal yeterliyse kilit isareti ve göstergede seviye yesil renkli olacak ve cihazin sinyale kilitlendigini gösterecek. Sistem otomatik olarak uydudan kanallari alacaktir. Kilit isaretinin kirmizi renkte kalmasi seçtiginiz uydudan sinyalin alinamadigini gösterir. Eger cihazin ayari ile ilgili yapilacak isleri bilmiyorsaniz bir teknik elemana yaptirin LNB Ayari MENÜ-AYARLAR-SISTEM AYARLARI-LNB AYARLARI LNB Dört seçim vardir. LNB 1 Ayari: Eger çoklu anten kullaniyorsaniz, gurubun birinci antenini ayarlamak için seçin. LNB 2 Ayari: Eger çoklu anten kullaniyorsaniz, gurubun ikinci antenini ayarlamak için seçin. LNB 3 Ayari: Eger çoklu anten kullaniyorsaniz, gurubun üçüncüantenini ayarlamak için seçin. LNB 4 Ayari: Eger çoklu anten kullaniyorsaniz, gurubun dördüncüantenini ayarlamak için seçin

24 Uydu Hangi uyduya anteninizi ayarladiysaniz burada onu seçiniz. LNB TIPI Çift band/ Tek band. ( Universal LNB durumunda Çift Band seçiniz.) LNB TIPI L.O. OsilatörüAlt Frekansi/ Üst Frekansi bilgileri, Türkiye de satilmakta olan Universal LNB ler 9750MHz ve 10600MHz Local Osilatör degerlerine sahiptir dolayisiyla bu ayarlari özel bir LNB kullanmadikça degistirmeyin. Diseqc Modu Eger çoklu anten kullaniyorsaniz, gurubun birinci antenini DiseqC-A, ikinci antenini DiseqC-B, üçüncüantenini DiseqC-C, dördüncüantenini DiseqC-D seklinde ayarlayin. YESIL tusa basarak tüm ayarlari kaydedebilirsiniz. KIRMIZI tusa basma ile varsayilan ayarlar yüklenecektir Sistem Bilgisi MENÜ-AYARLAR-SISTEM AYARLARI-SISTEM BILGISI Cihaz hardware, software versiyon ve tarihleri ile ilgili bilgilerin bulundugu bölümdür.

25 5.3.6 CA Modülü MENÜ-AYARLAR-SISTEM AYARLARI-CA MODÜLÜ Modül yuvasina yerlestirilen CA Modül ile ilgili ID, Description ve Status gibi bilgilerini alabilirsiniz Fabrika Ayarlari MENÜ-AYARLAR-SISTEM AYARLARI-FABRIKA AYARLARI OK tusuna bastiginiz zaman, cihazi fabrika ayarlarina döndürmek istediginiz anlasilmaktadir. Isteginize göre EVET veya HAYIR seçebilirsiniz. Sifirlama islemi bittikten sonra, cihazinizi tekrar baslatin. 5.4 Favori Kanallar MENÜ-AYARLAR-FAVORI KANALLAR ve OK ile Favori listesinde toplamak istediginiz kanallari seçebilirsiniz. Ayni zamanda Favori Kanallari kontrol edip düzenleyebilirsiniz. Bir favori kanali seçmeniz durumunda, v isareti gösterilecektir. Favori kanalinizi iptal etmek istiyorsaniz, bu kanal üzerinde OK tusuna tekrar basin ve sonra lütfen degisiklikleri uygulayin.

26 5.5 Engellenenler Bu menüye ulasmadan önce, sifrenizi girmeniz gereklidir. Varsayilan sifre 0000 dir. Engellemeden önce, kanal v isareti ile gösterilir. Engellemek istediginiz kanali seçmek için?? tuslarini kullanin ve onay için OK tusuna basin. Engellenmis kanal? isareti ile gösterilecektir. Eger varsayilan ayarlarina dönmek istiyorsaniz, degisiklikleri uygulamak için lütfen KIRMIZI tusa basin. 5.6 Çocuk Kilidi Lütfen dogru sifreyi girin. Varsayilan sifre Çocuklarin yaslarina uygun olmayan kanallari izlemelerini engellemek amaciyla, çocuk programlarini denetlemek için Çocuk Kilidini kullanabilirsiniz. Ilk olarak anahtar kodunuzu tuslari kullanarak girmelisiniz. Seçilebilecek 5 seviye bulunmaktadir. Seviyeyi yükseltebilir veya düsürebilirsiniz. Bir, tüm yastakiler programlari izleyebilir; Iki, 7 yasindan büyükler programlari izleyebilir; Üç, 13 yasindan büyükler programlari izleyebilir; Dört, 18 yasindan büyükler programlari izleyebilir; Bes, daima sifre sorulur. 5.7 Anahtar Kodu Çocuk kilidi, kurulum kilidi v.b. sifrelerinizi degistirebilir/ ayarlayabilirsiniz. Mevcut sifrenizi girin. Ardindan yeni sifrenizi girin. Onay için, yeni sifrenizi tekrar girin.

27 5.8 PPV Sifresi PPV sifresinin durumunu ayarlayabilirsiniz ve menüye girmeden önce bir sifre girisi yapmalisiniz. Varsayilan sifre 0000 dir. Sifre girisi yapmak için sayi tuslarini kullanin ve menü girisi için OK tusuna basin?? tuslari ile AÇIK/ KAPALI seçin.? tusu ile DEGISIKLIK UYGULA kismini seçin ve onaylamak için OK tusuna basin. 5.9 Harcama Limiti Bu menü içinde harcama limiti ayarini yapabilirsiniz. Menüye girmeden önce bir sifre girisi yapmalisiniz. Varsayilan sifre 0000 dir. Sifre girisi yapmak için sayi tuslarini kullanin ve menü girisi için OK tusuna basin Sayi tuslarini kullanarak istediginiz bir degeri girin ve onaylamak için OK tusuna basin. 6. B-MAIL Mail bilgi penceresi, program saglayicisi tarafindan gönderilen tüm mailleri listeler ve cihaz içine kaydeder. Sinirli hafiza yerinden dolayi, mail kutusu doldugunda eski mailler otomatik olarak silinir. Yeni bir mail alindiginda, ekranda mektup sembolü belirir. tuslari kullanarak bir mail seçin ve okumak için OK ye basin. Silmek için kumanda üz erindeki kirmizi tusa basin.

28 7. Erisim Bilgileri Herhangi bir sorun durumunda lütfen müsteri servisini arayin.

29 Problem Olasi Neden Ne Yapilmali Ön paneldeki gösterge çalismiyor. Ses ve görüntüyok Kanal seçildiginde sinyal gelmiyor Resim var ama ses yok Ses var ama resim yok Video ve ses uyusmuyor veya anormal ses Kilit sembolü yaniyor Güçkablosu baglanmamistir. Cihaz bekleme konumundadir. Sinyal kablosu bagli degildir. Program parametreleri dogru degildir. Çanaktan sinyal gelmiyordur Ses kablosu sikica bagli degildir Siste MUTE durumundadir Ses en düsük seviyededir Ses ayari parametreleri yanlis Video kablosu sikica bagli degildir Sistem radyo modundadir Ses kanali düzgün ayarlanmamistir Güçkablosunun prize takili oldugunu kontrol edin. Çalisma moduna geçmek için ön paneldeki POWER tusuna basin. Sinyal kablosunu sikica baglayin Parametreleri ayarlayin Sinyal varsa tekrar deneyin Sikica baglayin Sesi açmak için kumanda üzerindeki MUTE tusuna basin Sesi uygun bir seviyeye yükseltin Lütfen Ses Ayari menüsüne gidin, uygun ses modunu ve uygun ses dilini seçin Video kablosunu sikica baglayin Normal Uygun ses kanalini seçin ama program Smart kart düzgün yerlestirilmemistir Dogru olarak koyun izlenemiyor Smart kart bu tür kanallari çözemiyor Normal Kanal sunucusundan sinyal yok Normal Resim durgun veya mozaikli Sinyal çok düsük Sinyal kablosunun sikica baglanmis oldugundan emin olmak için kontrol ediniz. Uzaktan çalismiyor kumanda Kumanda ön paneldeki aliciyi görmüyordur Kumandayi aliciya dogru tutun Uzaktan kumandanin pilinde yeterli güçyok Pili degistirin

1.Giriş... 5. 2. Temel Özellikler... 5. 3. Paket İçeriği... 5. 4. Genel Kullanım... 6. 5. Ön Panel... 7. 6. Arka Panel... 8. 7. Uzaktan Kumanda...

1.Giriş... 5. 2. Temel Özellikler... 5. 3. Paket İçeriği... 5. 4. Genel Kullanım... 6. 5. Ön Panel... 7. 6. Arka Panel... 8. 7. Uzaktan Kumanda... 1 Dijital Uydu Alıcısı GÜVENLİK TALİMATLARI... 3 CİHAZ ÜZERİNDE KULLANILAN İŞARETLER... 4 GENEL BİLGİLER... 5 1.Giriş... 5 2. Temel Özellikler... 5 3. Paket İçeriği... 5 4. Genel Kullanım... 6 5. Ön Panel...

Detaylı

Paket içeriği modele göre değişiklikler göstermektedir.

Paket içeriği modele göre değişiklikler göstermektedir. Paket içeriği modele göre değişiklikler göstermektedir. TV/AV Daily motion 5. TV veya Radyo Kanal listesinde YEŞİL renk tuşu kanal Gizleme fonksiyonunu kullanmanızı sağlar. Bu tuşa basıldığında Gizle

Detaylı

HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU

HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU MERKEZ SERVİS: 0216 435 70 48 www.merihvideo.com.tr DİKKAT EDİNİZ Bu talimatları okuyun ve saklayın.. Cihazı sudan ve ısıdan uzak yerde kullanın. Cihazı sadece kuru bir

Detaylı

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ]

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ] 1. Kurulum Tam ekranda iken MENU tuşuna basın ve menüye girin. [ / ] tuşlarına basarak Kurulum, Kanal Düzenleme, Sistem Ayarları ve Medya Merkezi menülerine geçiş yapabilirsiniz. Kurulum menüsü altından

Detaylı

DİJİTAL UYDU ALICISI KULLANIM KILAVUZU

DİJİTAL UYDU ALICISI KULLANIM KILAVUZU DİJİTAL UYDU ALICISI KULLANIM KILAVUZU I Güvenlik Tedbirleri Bu kılavuzdaki bilgiler üretici firma tarafından gerekli görüldüğünde değiştirilebilir. Hiçbir bölümü kopyalanamaz ya da herhangi başka bir

Detaylı

TÜRKSAT 4A UYDUSU HAKKINDA BİLGİLENDİRME

TÜRKSAT 4A UYDUSU HAKKINDA BİLGİLENDİRME Değerli Müşterilerimiz, Türksat 4A haberleşme uydusu, 17 Eylül 2014 tarihini - 18 Eylül 2014 e bağlayan gece yarısı hizmet vermeye başlayacaktır. Türksat 4A ile birlikte, Türksat 2A uydusu üzerindeki 178

Detaylı

Kutu İçeriği. HDMI Kablo Güç Adaptörü

Kutu İçeriği. HDMI Kablo Güç Adaptörü Türkçe Kutu İçeriği Kullanma Kılavuzu HDMI Kablo Güç Kablosu Güç Adaptörü SATA Kablosu U.K. Pilleri U.K. 2 Ön Panel Dokunmatik Tuş Standby LED Göstergesi Mini TV Burada TV yayınlarını veya tv logolarını

Detaylı

PACE - DS 810XE KULLANMA KLAVUZU

PACE - DS 810XE KULLANMA KLAVUZU PACE - DS 810XE KULLANMA KLAVUZU DIGITURK Ağustos 2007 İÇERİK 1. ÖN PANEL TANITIMI... 3 2. ARKA PANEL TANITIMI... 4 3. KURULUM... 5 4. GENEL KULLANIM SIRASINDA KANAL KURULUMU... 8 5. DİĞER ÖNEMLİ MENÜLER...

Detaylı

DİJİTAL UYDU ALICISI

DİJİTAL UYDU ALICISI THE SOUND OF FREEDOM DİJİTAL UYDU ALICISI KULLANIM KILAVUZU Lütfen kullanma kılavuzunu dikkatlice okumadan cihazınızı kullanmayınız. www.kamosonic.com GÜVENLİ KULLANIM Cihazı temizlemeden önce fişini çekiniz.

Detaylı

HIREMCO HD20-16 KULLANIM KILAVUZU

HIREMCO HD20-16 KULLANIM KILAVUZU HIREMCO HD20-16 KULLANIM KILAVUZU MERKEZ SERVİS: 0216 435 70 48 www.merihvideo.com.tr DİKKAT EDİNİZ Bu talimatları okuyun ve saklayın.. Cihazı sudan ve ısıdan uzak yerde kullanın. Cihazı sadece kuru bir

Detaylı

KS-HD2505 DİJİTAL MİNİ HD UYDU ALICISI

KS-HD2505 DİJİTAL MİNİ HD UYDU ALICISI KS-HD2505 DİJİTAL MİNİ HD UYDU ALICISI Önemli Güvenlik Uyarıları UYARI : Elektirik riskine karşı, cihazın kapağını açmayınız. İçerisinde, teknik olmayan kişilerce müdahale edilemeyecek parçalar bulunmaktadır.

Detaylı

DİJİTAL UYDU METRE KULLANMA KILAVUZU

DİJİTAL UYDU METRE KULLANMA KILAVUZU DİJİTAL UYDU METRE KULLANMA KILAVUZU 1 http://www.trimaxmeters.com/ ~ sales@trimaxmeters.com Uydu metreyi ilk kullanımdan önce lütfen kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuz içindeki açıklamalar

Detaylı

Model No: RAX UYDU ALICISI KULLANMA KILAVUZU

Model No: RAX UYDU ALICISI KULLANMA KILAVUZU GARANTİ ŞARTLARI 1. Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 2 yıldır. 2. Malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı Firmamızın garanti kapsamındadır. 3. Malın garanti süresi içerisinde

Detaylı

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış Özelliklere Genel Bakış Giriş 7-inç TFT LCD Görüntü çözünürlüğü: 480(En) x 234(Boy) Görüntü modu: 4:3 ve 16:9 Desteklenen dosya biçimleri: JPEG & Hareketli-JPEG (320x240 QVGA 15 fps; 640x480 VGA 6 fps.)

Detaylı

Dijital Uydu Alıcısı

Dijital Uydu Alıcısı Dijital Uydu Alıcısı GÜVENLİK TALİMATLARI... 3 ALICI ÜZERİNDE KULLANILAN İŞARETLER... 4 GENEL BİLGİLER... 5 1. Ana Özellikler... 5 2. Paketi Açma... 6 3. Cihazın Genel Kullanımı... 6 4. Ön Panel... 7 5.

Detaylı

Kutu İçeriği. Kullanma Kılavuzu. HDMI Kablo Güç Adaptörü. Harici IR Kablo UK Pilleri

Kutu İçeriği. Kullanma Kılavuzu. HDMI Kablo Güç Adaptörü. Harici IR Kablo UK Pilleri Türkçe Kutu İçeriği Kullanma Kılavuzu HDMI Kablo Güç Adaptörü Harici IR Kablo UK Pilleri UK 1 Ön Panel Standby LED Sol Taraf USB 3.0 2 Arka Panel FBC Tip Takılabilir Slot 8 sinyale kadar değişik kanalları

Detaylı

2.0 2 ADET TV 6000 64 2000 TP

2.0 2 ADET TV 6000 64 2000 TP 1. Genel Özellikler DLNA: Aynı ağa bağlı cihazlar arasında bağ kurulabilir ve iki cihaz arasında dosya paylaşımı yapılabilir. Örneğin; bilgisayarınızdaki bir filmi veya herhangi bir medya dosyasını hiçbir

Detaylı

Connection Manager Kullanım Kılavuzu

Connection Manager Kullanım Kılavuzu Connection Manager Kullanım Kılavuzu Baskı 1.0 2 İçindekiler Bağlantı yöneticisi uygulaması hakkında 3 Başlarken 3 Bağlantı yöneticisi uygulamasını açma 3 Geçerli bağlantı durumunu görüntüleme 3 Uygulama

Detaylı

ÖN PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER

ÖN PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER ÖN PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER 1- ON/OFF Anahtarı : Cihazımızı komple kapatıp açmak için kullanılır. 2- SAT SELECT (Uydu Seçim) Tuşu : Uydu alıcılarına geçiş yapmak için kullanılır. 3- SAT SELECT (Uydu

Detaylı

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU Prestigio GeoVision 150 Kontrollerin yerleşimi 1. Açma/kapama düğmesi 2. SD Kart Yuvası 3. Dokunma Paneli 4. Menü Butonu 5. Işıklı Gösterge (Şarj olurken kırmızı

Detaylı

1.1 Özellikler. Aksesuarlar: Güvenlik Talimatları, özellikler ve Aksesuarlar

1.1 Özellikler. Aksesuarlar: Güvenlik Talimatları, özellikler ve Aksesuarlar Güvenlik Talimatları, özellikler ve Aksesuarlar Alıcıyı çalıştırmadan önce bu Kullanım Kılavuzunu mutlaka okuyunuz. Kapağı asla açmayın. Olası elektrik tehlikesi nedeniyle alıcının içine dokunmak tehlikelidir.

Detaylı

MAGIC MOTION UZAKTAN KUMANDA

MAGIC MOTION UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KILAVUZU MAGIC MOTION UZAKTAN KUMANDA Setinizi çalıştırmadan önce bu kılavuzu lütfen dikkatle okuyun ve ileride başvurmak için saklayın. AN-MR200 Magic Motion Uzaktan Kumanda (AKB732955) Dongle

Detaylı

FTA uydu alıcısı, kolay kullanımlı menu düzeni ve güçlü ALI. M3329 ana işlemcisi ile, şifresiz tüm TV ve radyo yayınlarını almak üzere

FTA uydu alıcısı, kolay kullanımlı menu düzeni ve güçlü ALI. M3329 ana işlemcisi ile, şifresiz tüm TV ve radyo yayınlarını almak üzere Genel Bilgiler Almış olduğunuz FTA uydu alıcısı, kolay kullanımlı menu düzeni ve güçlü ALI M3329 ana işlemcisi ile, şifresiz tüm TV ve radyo yayınlarını almak üzere tasarlanmıştır. TV alıcınızın arkasına

Detaylı

ART S603W Standalone Kart Okuyucu

ART S603W Standalone Kart Okuyucu ART S603W Standalone Kart Okuyucu ART S603W Standalone kart okuyucuya ait genel bilgiler, montaj, kablolama, programlama bilgileri ve teknik özellikleri hakkında detaylı açıklama. www.artelektronik.com

Detaylı

D-Smart Dijital Platform nedir?

D-Smart Dijital Platform nedir? D-Smart Dijital Platform nedir? D-Smart, başta Türksat olmak üzere Türkiye den takip edilebilen uydularda yayınlanan şifresiz kanalların yanı sıra sadece D-Smart a özel olarak hazırlanmış kanalları da

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. .merihvideo.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. .merihvideo.com.tr KULLANIM KILAVUZU.merihvideo.com.tr KURULUM HDMI / AV Kablo Bağlantısı TV Video LAudio R Adaptör ve IR Bağlantısı IR Alıcı Göz 1 [ UZAKTAN KUMANDA UZAKTAN KUMANDA UZAKTAN KUMANDA (RCU) MUTE Tuş Fonksiyon

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU Üniversitemiz Webmail servisi yenilenmiş olup Roundcube webmail üzerinden servis vermeye başlamıştır. Daha önce kullanılan SquirrelMail servisi https://oldwebmail.cankaya.edu.tr/

Detaylı

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin Hoşgeldiniz TR Hızlı başlangıç kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Eğlenin Kutuda neler var? Telefon Baz istasyonu Baz istasyon için güç kaynağı Telefon kablosu 2 adet AAA şarj edilebilir pil Splitter Kullanıcı

Detaylı

DS150E Kullanıcı El Kitabı. Dangerfield June. 2009 V3.0 Delphi PSS

DS150E Kullanıcı El Kitabı. Dangerfield June. 2009 V3.0 Delphi PSS DS150E Kullanıcı El Kitabı 1 Ana bileşen...3 Kurulum talimatları...5 Bluetooth Ayarları...26 Arıza Teşhis Programı...39 Dosya...41 Ayarlar...43 Belgeler...51 Yardım...53 OBD İletişimi...56 Yazdır ve Kaydet...66

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH2006 TH2006RF RV0356 DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli durumlarda kullanmak üzere muhafaza

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

Kullanım Kılavuzu TURBO IPTV. Dijital DVB-S / S2 HDTV H.265 Uydu Alıcısı / IPTV / OTT Medya Oynatıcısı.

Kullanım Kılavuzu TURBO IPTV. Dijital DVB-S / S2 HDTV H.265 Uydu Alıcısı / IPTV / OTT Medya Oynatıcısı. Kullanım Kılavuzu Dijital DVB-S / S2 HDTV H.265 Uydu Alıcısı / IPTV / OTT Medya Oynatıcısı TURBO IPTV www.merihvideo.com.tr DİKKAT! Elektrik çarpma riskinden dolayı lütfen uydu alıcısının içini açmayınız.

Detaylı

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi: Giriş ekranınd sisteme giriş yapılır. dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılarak Sistem Ekranı: 4 2 1 2 3 Klasörler

Detaylı

Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC

Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC 2 1. PARÇALAR ve MONTAJ Dokunmatik Tuşlar Gösterge Montaj Delikleri (Arka Kapak) Kilitme Butonu Menü Butonu Pil Değişimi İçin Vida 3 Cihazı, solda

Detaylı

Bu ürün WinXP, 2000, ME, Win98 de çalıştırılmak için tasarlanmıştır. Her işletim sistemi için yükleme yordamı yaklaşık olarak aynıdır.

Bu ürün WinXP, 2000, ME, Win98 de çalıştırılmak için tasarlanmıştır. Her işletim sistemi için yükleme yordamı yaklaşık olarak aynıdır. 78 Türkçe Hızlı Yükleme Kılavuzu Bu yükleme kılavuzu GW-7100U ve yazılımının yüklenmesinde size yol gösterecektir. Kablosuz ağ bağlantınızı kurmak için, aşağıdaki işlemleri sırayla uygulayın. 1. Yükleme

Detaylı

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi:Giriş ekranınd dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılaraksisteme giriş yapılır. Sistem Ekranı: 4 2 Klasörler Dosyalar

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu www.philips.com/welcome adresinden ürününüzü kaydettirebilir ve destek alabilirsiniz CD250 CD255 SE250 SE255 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlantı 2 Kurulum 3 Keyfini cıkarın Kutuda neler var Baz istasyonu

Detaylı

ART S602W Standalone Kart Okuyucu

ART S602W Standalone Kart Okuyucu ART S602W Standalone Kart Okuyucu ART S602W Standalone kart okuyucuya ait genel bilgiler, montaj, kablolama, programlama bilgileri ve teknik özellikleri hakkında detaylı açıklama. www.artelektronik.com

Detaylı

NEDEN MULTISWITCH?...

NEDEN MULTISWITCH?... NEDEN MULTISWITCH?... Binaların çatısında, her daire için özel olarak tahsis edilmiş, bir yada birkaç anten kurmaya elverişli yerler yok... Üstelik bazı siteler, yeriniz olsa bile, görüntü kirliliğine

Detaylı

ecyber Kullanıcı Kılavuzu 1 / 1 1. ecyber hakkında... 1 2. Sistem gereksinimleri:... 2 Donanım:... 2 Yazılım:... 2 3. Kullanım Rehberi...

ecyber Kullanıcı Kılavuzu 1 / 1 1. ecyber hakkında... 1 2. Sistem gereksinimleri:... 2 Donanım:... 2 Yazılım:... 2 3. Kullanım Rehberi... ecyber Kullanıcı Kılavuzu 1 / 1 1. ecyber hakkında... 1 2. Sistem gereksinimleri:... 2 Donanım:... 2 Yazılım:... 2 3. Kullanım Rehberi... 3 İndirme... 3 Sunucu yazılım kurulumu... 3 Kurulum sayfası çıkacaktır...

Detaylı

2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu)

2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu) 2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu) 2K-61 Kullanım Kılavuzu RF CARD 2K-61 Villa Zil Paneli 1.Bölümler ve Fonksiyonları Balık Gözü Kamera Hoparlör Gece Görüş Ledi RF CARD Kart Okutma Penceresi 182

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya PIONEER AVIC-S1 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki PIONEER AVIC-S1 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 1. Kutu İçeriği 1. 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 2. Cihaz Görünümü 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12 7 TR - 1 1 2 3 4 5 6 7 8

Detaylı

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar.

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. ActivSound 75 (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. () Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. () Kızılötesi Mikrofon Ses Kontrolü [Öğretmen (Teacher) 1 ve ] Bu kontrol, kızılötesi

Detaylı

ARKA PANEL BAĞLANTI NOKTALARI

ARKA PANEL BAĞLANTI NOKTALARI ARKA PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER ARKA PANEL BAĞLANTI NOKTALARI 1- IF-INPUT : 1 Nolu bu girişlere 8li LNB takılı uydu anteninizden veya Multiswitch den gelen kabloları bağlayabilirsiniz. 2- RS-232 : 2

Detaylı

NEUTRON SMART HOME NTA-GN8540

NEUTRON SMART HOME NTA-GN8540 NEUTRON SMART HOME NTA-GN8540 Kullanıcı Klavuzu (Sık Kullanılanlar) Kuruluma başlamadan önce mutlaka fabrika ayarlarına yükleyip kuruluma başlayınız. Eğer yazılım güncellemesi yaparsanız güncellemeden

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Adresinden ürününüzü kaydettirebilir ve destek alabilirsiniz www.philips.com/welcome SE650 SE655 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlantı 2 Kurulum 3 Tadını çıkarın Kutunun içindekiler Baz istasyonu VEYA El

Detaylı

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +)

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Dijital Ekran Üzerindeki Bilgiler 1.Manuel Çalışma 2.Çalışma Fonksiyonları

Detaylı

ASF-2050 COMBO KULLANIM KILAVUZU

ASF-2050 COMBO KULLANIM KILAVUZU PROFOSYONEL EKİPMAN ASF 2050 COMBO KULLANMA KILAVUZU ASF-2050 COMBO KULLANIM KILAVUZU 1. TUŞLAR VE GÖSTERGELER... 2 2. BASİT FONKSİYONLAR... 4 2.1 Uydu... 5 2.2Karasal... 28 2.3 Kablo... 42 2.4 Kayıt...

Detaylı

ÖN PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER

ÖN PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER ÖN PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER 1- ON/OFF Anahtarı : Cihazımızı komple kapatıp açmak için kullanılır. 2- SAT SELECT (Uydu Seçim) TuĢu : Uydu alıcılarına geçiş yapmak için kullanılır. 3- SAT SELECT (Uydu

Detaylı

TV-1800 PCTV Tuner Ürün Bilgileri Bağlantı. Denetim Masası

TV-1800 PCTV Tuner Ürün Bilgileri Bağlantı. Denetim Masası Ürün Bilgileri Bağlantılar Bağlantı VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Tanım Bilgisayar bağlantısı (VGA kartı). Ses kartı bağlantısı. Monitör

Detaylı

Elektra Raporlama Sistemi Sunumu

Elektra Raporlama Sistemi Sunumu Elektra Raporlama Sistemi Sunumu Raporlama Araçları Açıklamaları: 1-Seçilen nesneyi raporlar. 2-Yeni boş bir rapor eklemeyi sağlar. 3-Seçilen raporları düzenlemeyi sağlar. 4-Seçilen raporu siler. 5-Seçilen

Detaylı

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu KILAVUZ DS-48300 Bu ürünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. En iyi performans ve emniyet için bu ürünü bağlamadan, kullanmadan veya ayarlamadan önce lütfen bu talimatları

Detaylı

KURULUM KILAVUZU. Müşteri Hizmetleri: 444 0 375. Detaylı Kullanım Kılavuzu na www.tivibu.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

KURULUM KILAVUZU. Müşteri Hizmetleri: 444 0 375. Detaylı Kullanım Kılavuzu na www.tivibu.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. KURULUM KILAVUZU Müşteri Hizmetleri: 444 0 375 Detaylı Kullanım Kılavuzu na www.tivibu.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. 2014 TTNET Tüm Hakları Saklıdır. Tivibu Ev kurulumunda kullanacaklarınız: Tivibu

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

VENÜS EFES PANEL KULLANIM KILAVUZU

VENÜS EFES PANEL KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER Bekleme Modu...1 Daireyi Arama...1 Apartman Görevlisini Arama...1 Özel Şifreyle Kapı Açma...1 Kullanıcı Ayarlar Menüsü...2 Karşılama Ekranı-Metni Değiştirme...2 Kapı Açma Şifresi Değiştirme...2

Detaylı

Kurulum Öncesi Uyarılar

Kurulum Öncesi Uyarılar Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Ağ Kamerasını sudan uzak tutun. Ağ Kamerası ıslanırsa, kamerayı

Detaylı

DCR DT 9102 HD DÝJÝTAL UYDU ALICISI KULLANIM KILAVUZU

DCR DT 9102 HD DÝJÝTAL UYDU ALICISI KULLANIM KILAVUZU DCR DT 9102 HD DÝJÝTAL UYDU ALICISI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Video Girişleri:... 7 Ses Çıkışları:... 7 Cihazı açmak için,... 10 Cihazı kapatmak için... 10 Pratik Bilgiler... 10 Ses Kontrolü...11 Program

Detaylı

DRM-D2 UYDU ALICI KULLANMA KILAVUZU PROFESYONEL KULLANIM İÇİN

DRM-D2 UYDU ALICI KULLANMA KILAVUZU PROFESYONEL KULLANIM İÇİN DRM-D2 UYDU ALICI PROFESYONEL KULLANIM İÇİN KULLANMA KILAVUZU İÇİNDEKİLER Sayfa UYARILAR...1 ÖN PANEL...2 ARKA PANEL...2 ÖN PANEL KONTROLÜ...2 İLK KURULUM...2 KANAL SEÇİMİ...3 BİLGİ EKRANI...3 TELETEXT...3

Detaylı

RU1000 Kepenk Güç Kaynağı. Uzaktan Kumandalı Kepenk Güç Kaynağı KULLANIM KILAVUZU

RU1000 Kepenk Güç Kaynağı. Uzaktan Kumandalı Kepenk Güç Kaynağı KULLANIM KILAVUZU RU1000 Uzaktan Kumandalı KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER TANITIM 2 GÜÇ KAYNAĞI' NIN KURULUMU 2-3 KONTROL PANELİ 3 MONTAJ 4 UZAKTAN KUMANDA TANITIMI 4 UZAKTAN KUMANDAYI HAFIZAYA YÜKLEME 5 UZAKTAN KUMANDAYI

Detaylı

ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu

ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu 87231 Araç kamerasının tüm fonksiyonlarının daha iyi kullanımı için cihazı kullanmadan önce lütfen bu kılavuzu dikkatli şekilde okuyun. Dikkat 1. Lütfen hafıza kartını

Detaylı

Q-P 50 B KULLANIM KILAVUZU

Q-P 50 B KULLANIM KILAVUZU Q-P 50 B KULLANIM KILAVUZU BÖLÜM 1: ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Bu Q-P 50 B okuyucu özellikle, akıllı binalar, yerleşim alanlarındaki toplu geçişlerde, ofislerin binaların, fabrika girişlerinin kontrolü için dizayn

Detaylı

Airties Air5442 Modem Kurulum Kılavuzu

Airties Air5442 Modem Kurulum Kılavuzu Airties Air5442 Modem Kurulum Kılavuzu CİHAZIN ÖN PANELİNDEKİ LED lerin ANLAMI 1.Adım Web ara yüzünden hızlı kurulum yapmak için internet tarayıcınız açın 1. Modeminizi ethernet kablosu ile bağlayınız.

Detaylı

Conficy 2014. Efficy 2014 Kullanıcı Kılavuzu. Oturum Açma. Ana Ekran. Alan Ekleme. Formlar

Conficy 2014. Efficy 2014 Kullanıcı Kılavuzu. Oturum Açma. Ana Ekran. Alan Ekleme. Formlar Conficy 04 Efficy 04 Kullanıcı Kılavuzu Oturum Açma Ana Ekran Alan Ekleme 4 Formlar Oturum açma İnternet tarayıcınızı açınız ve Conficy e ait web adresini tuşlayınız. Bu adresi bilmiyorsanız, Favoriler

Detaylı

1.TERMOSTATI AYARLAMAK İÇİN TEMEL KURALLAR 4 2.SICAKLIK DEĞERİNİ AYARLAMAK Sıcaklık değeri artırmak ve azaltmak...6

1.TERMOSTATI AYARLAMAK İÇİN TEMEL KURALLAR 4 2.SICAKLIK DEĞERİNİ AYARLAMAK Sıcaklık değeri artırmak ve azaltmak...6 İÇİNDEKİLER 1.TERMOSTATI AYARLAMAK İÇİN TEMEL KURALLAR 4 2.SICAKLIK DEĞERİNİ AYARLAMAK... 5 2.1.Sıcaklık değeri artırmak ve azaltmak...6 3.TARİH ve ZAMAN AYARI...6 4.SICAKLIĞIN DÜŞÜRÜLME DÖNEMLERİ...8

Detaylı

-- - - KULLANIM KILAVUZU

-- - - KULLANIM KILAVUZU --- - -- - - KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER TAN itim 2 GARANTİ ŞARTLAR! 2 KGK'NIN KURULUMU 2-3 KONTROL PANELİ 3 MONTAJ ŞEKİLLERİ 4 UZAKTAN KUMANDA TANITIMI 4 UZAKTAN KUMANDAYI HAFIZAYA YÜKLEME 5 UZAKTAN

Detaylı

ASF 2045 KULLANIM KILAVUZU

ASF 2045 KULLANIM KILAVUZU ASF 2045 KULLANIM KILAVUZU SİNYAL BULUCU / SPECTRUM ANALİZÖRÜ Lütfen, uydu bulucunuzu kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz. Teknik özellikler ve kulanım şekli bu kitapçık içinde yeralmakta

Detaylı

AT-16000 Full HD Mini Multimedya Uydu Alıcısı

AT-16000 Full HD Mini Multimedya Uydu Alıcısı AT-16000 Full HD Mini Multimedya Uydu Alıcısı 24/10/2013 - R-00 İçindekiler Güvenlik Uyarıları Uzaktan Kumanda Bağlantı Noktaları AT-16000 Sistem Bağlantısı AT-16000 Kurulum Ayarları Detaylı Kurulum A/V

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları. LC42A15FV İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme 1 Giriş LCD TV ürünümüzü satın aldığınız

Detaylı

Çok Kanallı AV Alıcısı. Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur

Çok Kanallı AV Alıcısı. Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur Çok Kanallı AV Alıcısı STR-DN1020 Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur 1 Hoparlörlerin ayarlanması 2 TV'nizin ve diğer cihazların bağlanması 3 Diğer bağlantılar 4 Hoparlörlerin

Detaylı

HDMI GENİŞLETİCİ SET, FULL HD

HDMI GENİŞLETİCİ SET, FULL HD HDMI GENİŞLETİCİ SET, FULL HD Kullanma Kılavuzu DS-55100-1 Digitus HDMI Çoğaltıcı Seti, Full HD en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 50 m lik bir geliştirme çözümü sunar. Dijital video ve audio

Detaylı

Açılan programın pencere görünümü aşağıdaki gibidir. 2. Araç Çubuğundan kaydet düğmesi ile

Açılan programın pencere görünümü aşağıdaki gibidir. 2. Araç Çubuğundan kaydet düğmesi ile POWERPOINT PROGRAMI Powerpoint bir sunu hazırlama programıdır. Belirli bir konu hakkında bilgi vermek için, derslerle ilgili bir etkinlik hazırlamak için, dinleyicilere görsel ortamda sunum yapmak için

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 Açma/Kapama(ON/OFF) Düğmesi.! Fan motoru termostat kontrollü olduğu için sadece soğutma gerektiğinde çalışır.! Su soğutma ünitesi otomatik kontrollüdür, sadece gerektiğinde çalışır.

Detaylı

www.airties.com 7/24 destek hattı 444 0 239 Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti Üç yıl garanti YM.WR.5341.UM.TR.D01REV07062011

www.airties.com 7/24 destek hattı 444 0 239 Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti Üç yıl garanti YM.WR.5341.UM.TR.D01REV07062011 www.airties.com Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti 7/24 destek hattı 444 0 239 7/24 destek hattı 444 0 239 Üç yıl garanti YM.WR.5341.UM.TR.D01REV07062011 Kablosuz yaşam Hızlı kurulum kılavuzu Kablosuz

Detaylı

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTWA

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTWA 1 1 2 2 60 mm/2.36 inch 87 mm/3.43 inch ±1.5 m ±60 inch >0.2 m >8 inch 3 34 mm/1.34 inch 125 mm/4.92 inch 3 İngilizce metin asıl talimattır. Diğer diller asıl talimatların çevirileridir. İçindekiler 1.

Detaylı

İçindekiler. Beo4 uzaktan kumandanızı kullanma, 3. Ayrıntılı olarak Beo4 düğmeleri, 4 Beo4 düğmeleriyle günlük ve gelişmiş kullanım

İçindekiler. Beo4 uzaktan kumandanızı kullanma, 3. Ayrıntılı olarak Beo4 düğmeleri, 4 Beo4 düğmeleriyle günlük ve gelişmiş kullanım Beo4 Rehberi İçindekiler Beo4 uzaktan kumandanızı kullanma, 3 Ayrıntılı olarak Beo4 düğmeleri, 4 Beo4 düğmeleriyle günlük ve gelişmiş kullanım Beo4'ü kişiselleştirme, 5 Ek bir düğme ekleme Ek düğmeleri

Detaylı

Güvenlik Önlemleri. Dikkat. Hazırlık

Güvenlik Önlemleri. Dikkat. Hazırlık Dikkat AÇMAYINIZ ELEKTRİK ÇARPABİLİR Üçgen içindeki kırık ok işareti kullanıcıyı, cihazın içinde elektrik çarpma tehlikesi olan yüksek gerilime sahip yalıtılmamış parçalara karşı uyarmak içindir. Üçgen

Detaylı

D-Smart Uydu Alıcısı Kullanma K lavuzu. BS-820 Smart CI

D-Smart Uydu Alıcısı Kullanma K lavuzu. BS-820 Smart CI D-Smart Uydu Alıcısı Kullanma K lavuzu BS-820 Smart CI Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! De erli Mü terimiz, Modern tesislerde üretilmi ve titiz kalite kontrol i lemlerinden geçirilmi olan ürününüzün size

Detaylı

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW

Montaj kılavuzu. Oda termostatı EKRTW 1 1 2 2 60 87 ±1.5 m >0.2 m 3 34 125 3 İçindekiler Üniteyi çalıştırtmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun. Bir kenara atmayın. İleride başvurmak üzere arşivinizde saklayın. Ekipmanın veya aksesuarların

Detaylı

Bu kullanma kılavuzunu Falcon M Type model FM Transmitter için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzunu Falcon M Type model FM Transmitter için geçerlidir. falcon m type Bu kullanma kılavuzunu Falcon M Type model FM Transmitter için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar

Detaylı

Kolay Kullanım Kılavuzu

Kolay Kullanım Kılavuzu Kolay Kullanım Kılavuzu Kolay Kullanım ı telefonunuzu ilk açtığınızda veya cihazınızı sıfırladığınızda yönlendirmeleri takip ederek seçebilirsiniz. Kilitli Ekran Bu ekran cihazınızın en temel fonksiyonlarına

Detaylı

2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi

2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi 2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi 2K701 / 7 MİTÖR KULLANIM KILAVUZU Monitör Kapı Aç Dahili Arama Hakkında Ayarlar 2K701 / 7 Daire İçi Monitör (Dokunmatik Buton) Lütfen Ürünü Kullanmadan Önce Bu Kılavuzu

Detaylı

D-Link DSL-6740U KOLAY KURULUM KILAVUZU. TEKN K SERV S ve DESTEK. Kablosuz N300 ADSL/ADSL2+ VDSL/VDSL2 Router (D-Smart İnternet Kullanıcıları için)

D-Link DSL-6740U KOLAY KURULUM KILAVUZU. TEKN K SERV S ve DESTEK. Kablosuz N300 ADSL/ADSL2+ VDSL/VDSL2 Router (D-Smart İnternet Kullanıcıları için) D-Link DSL-6740U Kablosuz N300 ADSL/ADSL2+ VDSL/VDSL2 Router (D-Smart İnternet Kullanıcıları için) KOLAY KURULUM KILAVUZU TEKN K SERV S ve DESTEK 1 PAKET İÇERİĞİ * DSL-6740NRU ADSL/ADSL2+ VDSL/VDSL2 Router

Detaylı

2K-130 KULLANIM KILAVUZU

2K-130 KULLANIM KILAVUZU K- KULLANIM KILAVUZU Kablolu Dijital Zil Paneli Kart Okuyuculu Daire no. gir ve ye bas Kapı açmak için ve şifre gir Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz. . Bölümler ve İşlevleri Kamera Lensi

Detaylı

SATFINDER 4 SLIM KULLANIM KILAVUZU

SATFINDER 4 SLIM KULLANIM KILAVUZU SATFINDER 4 SLIM KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER : Genel Güvenlik...... 3 Temel Özellikleri.... 4 Ön Görünüm..... 5 Şarj Adaptörleri.. 6 SATFINDER4 SLIM Kullanım........ 7 Uydu Ayar Menüsü... 7 Kanal Tarama

Detaylı

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m Kullanma Kılavuzu DS-55101 Digitus HDMI Çoğaltıcı Seti, Full HD en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 130 m lik bir geliştirme çözümü sunar. Dijital video ve audio

Detaylı

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate Pratik-CP series Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate PRATİKKART, PRATİK-CP SERİSİ Pratikkart, Pratik-CP serisi (şifre + kartlı geçiş sistemi) KGS (Kartlı Geçiş Sistemi)

Detaylı

JAMESON JS-1025. 10.2 Aşağı çevrilebilen LCD Ekran KULLANIM KILAVUZU

JAMESON JS-1025. 10.2 Aşağı çevrilebilen LCD Ekran KULLANIM KILAVUZU JAMESON JS-1025 10.2 Aşağı çevrilebilen LCD Ekran KULLANIM KILAVUZU Sevgili müşterilerimiz, Öncelikle sizi,yeni mobil TFT monitörü satın aldığınız için tebrik etmek isteriz.çekici dizayn ile tam donanımlı

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları. MODEL NO: LE82N8HA İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme Giriş LED TV ürünümüzü

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. farklılıklar gösterebilir.

Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. farklılıklar gösterebilir. falcon b type Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış farklılıklar gösterebilir. olup, ürün içerisindeki kılavuz ile Önsöz Değerli

Detaylı

2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu)

2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu) 2 Kablolu Villa Zil Paneli (Kart Okuyuculu) 2K-61 Kullanım Kılavuzu RF CARD 2K-61 Villa Zil Paneli 1.Bölümler ve Fonksiyonları Kamera RF CARD Kart Okutma Penceresi 182 mm Hoparlör Gece Görüş Ledi RF CARD

Detaylı

Şafak Mahallesi Karanfil Caddesi 854. Sokak 8/A GÖLBAŞI - ANKARA / TÜRKİYE

Şafak Mahallesi Karanfil Caddesi 854. Sokak 8/A GÖLBAŞI - ANKARA / TÜRKİYE R-5, R-6, R-7 Kullanma Klavuzu Şafak Mahallesi Karanfil Caddesi 854. Sokak 8/A GÖLBAŞI - ANKARA / TÜRKİYE 4- Vericiyi, alıcıyı açmadan açmayın. Sesi en kısık duruma gelecek şekilde ayarlayın, alıcıyı açın,

Detaylı

MODELLER D8210, D8220, D8520

MODELLER D8210, D8220, D8520 IR Dome IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER D8210, D8220, D8520 UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler

Detaylı

2.4 GHz Kablosuz Ses/Görüntü Vericisi / Alıcısı. Kullanım Kılavuzu (Kullanımdan önce dikkatli bir şekilde okuyun!) AVS5010 011 0336!

2.4 GHz Kablosuz Ses/Görüntü Vericisi / Alıcısı. Kullanım Kılavuzu (Kullanımdan önce dikkatli bir şekilde okuyun!) AVS5010 011 0336! 2.4 GHz Kablosuz Ses/Görüntü Vericisi / Alıcısı Kullanım Kılavuzu (Kullanımdan önce dikkatli bir şekilde okuyun!) AVS5010 011 0336! Önemli Güvenlik Uyarıları Cihazın talimatlara uygun kullanımında aşağıda

Detaylı

BLUETOOTH ES ALICISI. Kullanım Kılavuzu DA-30500

BLUETOOTH ES ALICISI. Kullanım Kılavuzu DA-30500 BLUETOOTH ES ALICISI Kullanım Kılavuzu DA-30500 İçindekiler 1.0 Giriş... 2 2.0 Teknik Özellikler... 3 3.0 Ambalajın İçindekiler... 3 4.0 PANEL AÇIKLAMALARI... 4 5.0 Bağlantı ve Çalıştırma... 5 1 Bluetooth

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin Hoşgeldiniz TR Hızlı başlangıç kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Eğlenin Kutuda neler var? Telefon Baz istasyonu Baz istasyon için güç kaynağı Telefon kablosu 2 adet AAA şarj edilebilir pil Pil kapağı Kullanıcı

Detaylı

Smartnet PRO-W Kullanım Kılavuzu

Smartnet PRO-W Kullanım Kılavuzu Sayfa 1 / 22 Kutu Đçeriği 1-) Smartnet PRO-W Kablosuz Adsl2+ 1Port Modem 2-) Güç adaptörü 3-) Sesli görüntülü interaktif kurulum CD si 4-) Türkçe Kulanım kitapçığı ve Garanti Belgesi 5-) Ayırıcı Splitter.

Detaylı

LE66N8HM - LE66N8HA NORDMENDE

LE66N8HM - LE66N8HA NORDMENDE 26" LED TELEVİZYON VE MONİTÖR LE66N8HM - LE66N8HA NORDMENDE İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler

Detaylı

idealab Kullanım Bilgileri

idealab Kullanım Bilgileri idealab Kullanım Bilgileri Hızlı Başlangıç 1. idea kontrol kartını bilgisayara bağlayın. 2. Kartın gücünü açıp Bağlan tuşuna tıklayarak Modüller Ekranı na geçin. 3. Modüller Ekranı nda kart üzerindeki

Detaylı