Bu tur, normal kondisyon seviyesinde, çok zorlayıcı olmayan, hafif doğa yürüyüşü ve trekking performansı içeren bir turdur.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bu tur, normal kondisyon seviyesinde, çok zorlayıcı olmayan, hafif doğa yürüyüşü ve trekking performansı içeren bir turdur."

Transkript

1 Antarktika Turu Süre:12 GECE 14 GÜN Antarktika Turu... Güney Kutbu, gezegendeki en az ziyaret edilen yer Antarktika yarımadası ve Güney Shetland adalarının büyüsünü yaşayacağımız bu 11 günlük Antarktika Turu, bizlere devasa boyutlarda bir görsel şölen sunacak. Buz dağlarının arasında, balinalar ve penguenler eşliğinde, zamanın donup kaldığı sakin bir kutup sabahına uyanmak tüm bildiklerinizi yeniden değerlendirmenizi sağlayacak bir deneyim olacak. TURUMUZ KESİN HAREKETLİDİR. ViZE GEREKMEMEKTEDİR. FİYATLAR UÇAK BİLETİ FİYATLARINA GÖRE DEĞİŞKENLİK GÖSTEREBİLİR, ERKEN REZERVASYON ÖNERİRİZ. TARİHLER 1-14 Ocak Ocak-11 Şubat Mart Mart Aralık 2017 GEREKLİ KIYAFETLER Günlük Kıyafet Su geçirmez ceket (Goretex veya muadili) Su geçirmez pantalon (Goretex veya muadili). Kaz Tüyü Mont Polar Şapka / Bere Polar Ceket Eldiven (Polar Windstopper veya Muadili) TUR HAKKINDA Bu tur, normal kondisyon seviyesinde, çok zorlayıcı olmayan, hafif doğa yürüyüşü ve trekking performansı içeren bir turdur. Turlarda önceden belirlenmiş günlük program geçerlidir. Fakat olabilecek her türlü koşula karşı esneklik söz konusudur. Verilen fiyat Kategori 1A Quad kabin içindir. Diğer kabin seçenekleri ve kabin uygunluk durumları için seyahat danışmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz. Bu tur, Global tur operasyon sistemine bağlı yetkili acentaları vasıtasıyla rezervasyon yapmış, tüm

2 dünyadan gezginlerin katıldığı bir özel ilgi turudur. Rehberlik dili İngilizcedir. DEEPNATURE SİZİ YURTDIŞI PLUS TURLARIMIZ İLE BULUŞTURUYOR! Yurtdışı Plus turlarımızda global tur operasyon sistemine bağlı olarak oluşturulmuş tur paketleriyle, otantik konaklama opsiyonları ve yerel ulaşım araçlarının harika kombinasyonları ile dünyanın en etkileyici kültürlerini, geleneklerini ve doğa örneklerini sizin için sunuyoruz. Dünyanın farklı ülkelerinden acentalar vasıtasıyla rezervasyon yaptırmış misafirlerden oluşan turlarda farklı milletlerden katılım olmakta, rehberlik dili İngilizce olarak verilmektedir. Turizm sektöründe 1999'dan bugüne hizmet veren DEEPNATURE TRAVEL güvencesi ile dünyanın pek çok ülkesine, 702 tur programı ve binlerce garanti depar tarihleri ile seyahat etme opsiyonunu sizlere sağlıyoruz. Türkiye'de yetkili genel satış acentesi olduğumuz bu tur ağına ait eşsiz programları transfer, uçak bileti ve Türkçe destek hizmetlerimizle beraber, deneyimli seyahat uzmanlarımız tarafından sizlere sunuyoruz. Bambaşka Bir Seyahat Anlayışı! Çocuklarınız ile katılabileceğiniz Aile Turları, maceranın kalbine dalacağınız Aktif Turlar, rahatınızdan ödün vermeyeceğiniz Konfor & Ugraded Turlar, yerel kültürü ister festivallerde, ister yerel ailelerin yanında, isterseniz o ülkenin lezzetlerini tadarak deneyimleyeceğiniz Özel İlgi Turları, yüzen seyahatleri size sunduğumuz Gemi & Cruise Turları ve Klasik Standart Turlar gibi zengin seyahat seçenekleri ile istediğiniz konseptte seyahat etmenin keyfini çıkarmanızı istiyoruz! %100 Garanti Depar Tüm turların hareket tarihleri garantidir! Turu aldığınız andan itibaren, turun dolması beklenmeden sizin için gerçekleşeceği kesindir. Hiç bir sebep dolayısıyla (kötü hava koşulları ve güvenlik dışında) turunuzu iptal etmiyoruz. Tek Kişi Katılım Farkı Yok Yalnız seyahat eden gezginleri single konaklama farkı ile cezalandırmıyoruz! Çünkü tek kişi seyahat etmenin yalnız seyahat etmek olmadığını biliyoruz. Tur boyunca sizi hem cinsiniz bir gezgin ile aynı odada konaklatıyoruz. Böylece single konaklama farkı ödemenize gerek kalmıyor. Hayat Boyu Depozito Sistemi

3 Beklemediğiniz bir durum, erteleme ya da iptal yüzünden tura katılamayacak mısınız? Hayat Boyu Depozito Sistemi sayesinde depozitonuzu katılacağınız bir sonraki tur için koruyoruz! Detayları şartlar kısmında okuyabilirsiniz. 7/24 Hizmet Garantisi Global bir seyahat ve otantik deneyim şirketi olmamızın farkı, bizimle seyahat edenlerin bize her an ve her yerde ulaşmak isteyebileceğini iyi anlamamızı gerektiriyor. Bu yüzden sizin için hizmetlerimizi 7 gün 24 saat sınırsız ve uzmanlarımızı her zaman ulaşıma hazır tutuyoruz. Seçme Hakkı Size 125 ülkede, 702 farklı garanti tur programın sunuyoruz. Bununla beraber yüzlerce hareket tarihi, 9 farklı tur tipi, klasik standart kamp ve upgraded olmak üzere 4 farklı servis tipi sunuyoruz. Bu yüzden nereye, ne zaman, nasıl ve niye seyahat edeceğiniz size kalıyor ve biz sizi oraya, istediğiniz tarihte, dilediğiniz şekilde götürüyoruz! Küresel Ağ Dışarıda kocaman bir dünya var! Türkiye Yetkili Satış Acentesi olduğumuz global tur operasyon sisteminine ait özel tekneler, araçlar, lodgelar ile baştan sona keyif dolu unutamayacağınız deneyimleri sizi sunuyoruz. XVCASX PROGRAM Antarktika Turu 1. Gün: İstanbul'dan hareket KLM KL :55 IST İstanbul Atatürk 3 sa 35 dk 19:30 AMS Amsterdam Schiphol Havalimanı bağlantısı 1 sa 25 dk KLM KL701

4 20:55 AMS Amsterdam Schiphol 14 saat 06:55 (+1) EZE Buenos Aires Ministro Pistarini Havalimanı bağlantısı 2 sa 35 dk KLM KL9210 Çalıştıran Aerolineas Argentinas 09:30 EZE Buenos Aires Ministro Pistarini 3 sa 35 dk 13:05 USH Ushuaia Toplam Seyahat süresi: 25 sa 10 dk 2. Gün: Ushuaia, Arjantin Ushuaia gerçek anlamda Dünyanın sonundaki şehir; en güneydeki yerleşim birimidir. Havalimanından otelinize transferinizin ardından Antarktika Turu başlıyor. 3. Gün: G Expedition a biniş Antarktika Turu nda bugün Ushuaia limanında sizi bekleyen G Expedition cruise gemisine ve kabinlerimize yerleşiyoruz. Beagle Kanalı na doğru dalgaları aşmaya başlıyoruz. Yemek: 1 kahvaltı, 1 akşam yemeği 4. ve 5. Gün: Drake Geçidi 16 ncı yy. İngiliz kaşifi Sir Francis Darke in adını taşıyan ve 2 okyanusu birleştirirken 2 kıtayı ayıran, Dünya denizlerinin en zorlu, efsanevi suları Pasifik ve Atlantik Okyanusları arasındaki akıntılar ile Güney Amerika-Antarktika rotasını bir maceraya dönüştüren dalgaları aşarak yapacağımız bu yolculuk, balina aileleri ve Albatross martıları eşliğinde sürerken anlatılan denizci hikayelerinin etkileyiciliğinin artacağı kesin. Yemek: 2 kahvaltı, 2 öğle yemeği, 2 akşam yemeği Gün: Antarktik Yarımada ve Güney Shetland Adaları Bu toprakları kendi gözlerinizle görmek, sesini duymak, donuk kokusunu almak Dünyadaki en etkileyici deneyim olabilir, ama bize yetmiyor ve eğer hava koşulları izin verirse günde 2 kere kıyıya çıkıyor ve çok az insanın seyrek yaşayabildiği duyguları elimizden geldiğince arttırmaya çalışıyoruz. Zamanın bile donduğu hissine kapıldığımız bu acımasız çöle, Gentoo, Chinstrap ve Adalie penguenlerinin, Weddell, Crabeater (yengeç yiyen) ve Leopar foklarının, Orka, Kambur ve Minke balinalarının nasıl adapte olduklarına şaşıracak, bir yandan da bu canlılarla karşılaştırıldığında çok nazik olan insan türünün yazdığı tarihe hayret edeceğiz. Güney Kutbuna yapılan keşif gezilerinin yapıldığı tarihler itibariyle ne kadar zorlu olduğunu ancak kendi yaşadığımız fiziksel hisleri defalarca katlayarak anlayabilirsiniz. Yemek: 4 kahvaltı, 4 öğle yemeği, 4 akşam yemeği 10. ve 11. Gün: Dönüş Drake Geçidi Antarktika Turunda 400 millik dönüş yolumuza çıkıyoruz. Ushuaia yolunda rehberlerimizin eşliğinde yapacağımız toplantılarda yeni dostlarımızla beraber yaşadığımız Antarktika Turu macerasını değerlendirecek, bilgilerimizi ve deneyimlerimizi paylaşacağız. Yemek: 2 kahvaltı, 2 öğle yemeği, 2 akşam yemeği 12. Gün: Gemiden Ayrılış Ushuaia limanına sabahtan demirliyoruz. Antarktika Turunun sonuna geliyoruz. Ushuaia'da konaklama. Yemek: 1 kahvaltı 13. ve 14. Gün:

5 İstanbul'a dönüş uçuşu. Aerolineas Argentinas AR :00 USH Ushuaia 3 sa 28 dk 12:28 AEP Buenos Aires Jorge Newbery HAVAALANI DEĞİŞİMİ 4 sa 12 dk bekleme KLM KL702 16:40 EZE Buenos Aires Ministro Pistarini 13 sa 15 dk 09:55 (+1) AMS Amsterdam Schiphol Havalimanı bağlantısı 1 sa 35 dk KLM KL :30 AMS Amsterdam Schiphol 3 sa 25 dk 15:30 IST İstanbul Atatürk HATIRLATMA: Bu turumuzda rehberlik dili İngilizcedir. Not: Antarktika turu programımızda anlaşmalı kartlara peşin fiyatına 5 taksit kampanyası mevcuttur. Bu kampanya online rezervasyon dışında sadece ofiste ödeme ve mail order ile ödeme seçeneklerinde uygulanabilmektedir. Antarktika turu için sorunuz olursa bizimle çekinmeden temasa geçebilirsiniz. DEEPNATURE TRAVEL ve global partnerlerimizin engin tecrübeleriyle hazırlanmış Antarktika turu programları, katılımcılarına deneyimli rehber eşliğinde tümm dünyadan katılımcılarla tur deneyimi sunar. Antarktika turu için doğru adrestesiniz. FİYATLAR FİYATA DAHİL OLANLAR :: İstanbul - Ushaia gidiş dönüş uçak bileti :: 9 gece gemi seyahati :: Gemi seyahati boyunca tüm yemekler, otelde 1 kahvaltı :: İlk gün Ushuaia havalimanından otele transfer :: Son gün gemiden havalimanına transfer :: Ushuaia da 2 gece otel konaklaması ve kahvaltı :: Zodiac bot gezileri ve ekspedisyon ekibiyle kıyı ziyaretleri :: Eğitici programlar ve toplantılar :: Su geçirmez botlar; (erkekler için US 8 14 ve kadınlar için US 3 9 numaraları arasında) :: Antarktika rehber kitabı :: Gemide 9 gece konaklama. Kamaralarda dışa bakan pencereler mevcuttur :: Otobüs, gemi ve zodiac transferleri :: Deneyimli ekspedisyon lideri ve rehberler (Her 10 misafire 1 personel)

6 :: Tur esnasında Whatsupp Türkçe asistans hizmeti FİYATA DAHİL OLMAYANLAR :: Yurtdışı çıkış harcı (15 TL) :: Seyahat sigortası (35 Euro) :: Sağlık sigortası :: Programda belirtilmeyen transferler :: Programda belirtilmeyen yemekler :: Programda belirtilmeyen gezi ve etkilikler, opsiyonel gezi ve etkinlikler :: Buonos Aires ve Ushaia çıkış vergileri (18 USD + 5 USD) :: Kişisel harcamalar ve bahşişler VİZE BİLGİSİ BU TURA KATILIM İÇİN VİZE GEREKMEMEKTEDİR.

Bu tur sizi kültüre ve bölge halkına daha yakın kılmak için hazırlanmış bir yerel yaşam turudur.

Bu tur sizi kültüre ve bölge halkına daha yakın kılmak için hazırlanmış bir yerel yaşam turudur. Moğolistan Turu http://deepnature.com/yurtdisi-plus-turlari/mogolistan-turu/ Süre:7 GECE 9 GÜN Moğolistan Yerel Yaşam Turu... Bu eşsiz Moğolistan turu ile Moğol kültürünü ve derin manzaraları keşfetmeye

Detaylı

Bu tur, normal kondisyon seviyesinde, çok zorlayıcı olmayan, hafif doğa yürüyüşü ve trekking performansı içeren bir turdur.

Bu tur, normal kondisyon seviyesinde, çok zorlayıcı olmayan, hafif doğa yürüyüşü ve trekking performansı içeren bir turdur. İrlanda Turu http://deepnature.com/yurtdisi-plus-turlari/irlanda-turu/ Süre:8 GECE 9 GÜN Bu 9 günlük İrlanda turu ile İrlandalıların kendilerine özgü kültürü, kırsal hayat ve şehir hayatının harika bir

Detaylı

Kilimanjaro Dağı Tırmanışı Turu

Kilimanjaro Dağı Tırmanışı Turu Kilimanjaro Dağı Tırmanışı Turu http://deepnature.com/yurtdisi-plus-turlari/kilimanjaro-dagi-tirmanisi-turu/ Süre:7 GECE 9 GÜN Machame Rotası Klimanjaro Dağı Tırmanış Turu. Afrika'nın çatısı Klimanjaro'ya

Detaylı

Namibya Turu. Süre:11 GECE 13 GÜN

Namibya Turu.  Süre:11 GECE 13 GÜN Namibya Turu http://deepnature.com/yurtdisi-plus-turlari/namibya-turu/ Süre:11 GECE 13 GÜN Cape Town un kozmopolit sokaklarından, çölleri ve derin manzaralarıyla ünlü Namibya ya uzanan bu 12 günlük Namibya

Detaylı

Çin Nepal Tibet Turu. Süre:14 GECE 15 GÜN

Çin Nepal Tibet Turu.  Süre:14 GECE 15 GÜN Çin Nepal Tibet Turu http://deepnature.com/yurtdisi-plus-turlari/cin-nepal-tibet-turu/ Süre:14 GECE 15 GÜN Çin Tibet Nepal Turu dahilinde 15 gün boyunca Modern Çin Halk Cumhuriyeti ve tarihi Çin İmparatorluğu,

Detaylı

Turumuz doğa yürüyüşü, bisiklet, rafting ya da kano gibi aktiviteler içerebilir.

Turumuz doğa yürüyüşü, bisiklet, rafting ya da kano gibi aktiviteler içerebilir. Madagaskar Turu http://deepnature.com/yurtdisi-plus-turlari/madagaskar-turu/ Süre:13 GECE 16 GÜN Madagaskar Turu... Vahşi manzaraları, yerel kültürü ve renkli plajları ile Madagaskar Adası size unutulmaz

Detaylı

Bu tur, normal kondisyon seviyesinde, çok zorlayıcı olmayan, hafif doğa yürüyüşü ve trekking performansı içeren bir turdur.

Bu tur, normal kondisyon seviyesinde, çok zorlayıcı olmayan, hafif doğa yürüyüşü ve trekking performansı içeren bir turdur. İzlanda Keşif Turu http://deepnature.com/yurtdisi-plus-turlari/izlanda-kesif-turu/ Süre:6 GECE 8 GÜN İzlanda Keşif Turu. İzlanda'yı National Geographic uzmanlığında keşfetmeye hazır olun! Seyahatiniz boyunca

Detaylı

Moğolistan Naadam Festivali Turu

Moğolistan Naadam Festivali Turu Moğolistan Naadam Festivali Turu http://deepnature.com/yurtdisi-plus-turlari/mogolistan-naadam-festivali-turu/ Süre:14 GECE 16 GÜN Kesin hareketli 2017 Moğolistan Naadam Festivali Turu. Türk Hava Yolları

Detaylı

Çin Nepal Tibet Kailash Saga Dawa Festivali Turu

Çin Nepal Tibet Kailash Saga Dawa Festivali Turu Çin Nepal Tibet Kailash Saga Dawa Festivali Turu http://deepnature.com/yurtdisi-plus-turlari/cin-nepal-tibet-kailash-saga-dawa-festivali-turu/ Süre:20 GECE 21 GÜN Çin Nepal Tibet Festival Turu ile 21 gün

Detaylı

Bu tur, normal kondisyon seviyesinde, çok zorlayıcı olmayan, hafif doğa yürüyüşü ve trekking performansı içeren bir turdur.

Bu tur, normal kondisyon seviyesinde, çok zorlayıcı olmayan, hafif doğa yürüyüşü ve trekking performansı içeren bir turdur. Trans Sibirya Turu http://deepnature.com/yurtdisi-plus-turlari/trans-sibirya-turu/ Süre:16 GECE 17 GÜN Trans Sibirya Turu... Epik Trans Sibirya Ekspresi Yolculuğu... Rusya'nın kalbinden Sibirya'nın ucundaki

Detaylı

Kenya Uganda Goril Safarisi Turu

Kenya Uganda Goril Safarisi Turu Kenya Uganda Goril Safarisi Turu http://deepnature.com/yurtdisi-plus-turlari/kenya-uganda-goril-safarisi-turu/ Süre:14 GECE 16 GÜN 2017 kesin hareketli Kenya Uganda Goril Safarisi Turu. Bu turumuz gezegeni

Detaylı

Kosta Rika El Salvador Guatemala Honduras Nikaragua Turu

Kosta Rika El Salvador Guatemala Honduras Nikaragua Turu Kosta Rika El Salvador Guatemala Honduras Nikaragua Turu http://deepnature.com/yurtdisi-plus-turlari/kosta-rika-el-salvador-guatemala-honduras-nikaragua-t uru/ Süre:17 GECE 19 GÜN Orta Amerika nın arka

Detaylı

Süha Derbent ile Antarktika da Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Antarktika da Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Antarktika da Fotograf Çekimi Buenos Aires (2) / Le Boreal Gemisi (10) BU SEYAHATTE... Dünyanın 5inci büyük kıtasında Le Boreal gemisi ile Antarktika daki penguenleri, değişik balina türlerini

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Everest Ana Kamp Trekking Turu

Everest Ana Kamp Trekking Turu Everest Ana Kamp Trekking Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/everest-ana-kamp-trekking-turu/ Süre:13 GECE 15 GÜN(Hergün Hareketli) Everest Ana Kamp Trekking Turu. Katmandu şehir turu dahil 15 günlük

Detaylı

Turlarda önceden belirlenmis günlük program geçerlidir. Fakat olabilecek her türlü kosula karsi esneklik söz konusudur.

Turlarda önceden belirlenmis günlük program geçerlidir. Fakat olabilecek her türlü kosula karsi esneklik söz konusudur. Kanada Keşif Turu http://deepnature.com/yurtdisi-plus-turlari/kanada-kesif-turu/ Süre:11 GECE 13 GÜN Kanada Keşif Turu. Kanada'yı National Geographic uzmanlığında keşfetmeye hazır olun! Seyahatiniz boyunca

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES 1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES İstanbul Atatürk Havalimanında saat 07:00 da buluşma. Check-in işlemlerini takiben Türk Havayolları nın TK15 seferi ile 09:30 da Buenos Aires e yolculuk. Yerel

Detaylı

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20 BC SPA HOTEL 4*/ ORTACA-MUĞLA HAVALİMANINA UZAKLIK30 KM ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ 02.04.2018 ÇIKIŞ TARİHİ 05.04.2018 ODA SAYISI 20 1.GÜN Dalaman havalimanında karşılanmanızın ardından transfer araçlarımıza

Detaylı

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ 11 16 OCAK 2016 HEIMTEXTIL 2016 5 GECE 6 GÜN FUAR PAKETİ ULAŞIM BİLGİLERİ Türk Hava Yolları TK 1587 08.20 /10.40 Türk Hava Yolları TK 1592 15.05 /19.00 KATILIMCI PROGRAMI 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI

Detaylı

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3)

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) BU SEYAHATTE... Konaklama yapacağınız Sabi Sabi Private Game Reserve de "Big Five" bölgesini keşfederken muhteşem bir safari deneyimi

Detaylı

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Oslo (1) / Alta (5) 6 Gece 7 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 6 Gece 7 Gün Tur Fiyatı: Zorluk Derecesi:

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM I SALONI MILANO FUARI Sayın Yetkili, 13 Mart 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Milano I Saloni Fuar programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. Grubunuz için

Detaylı

Kar Motorları ile safari,husky Kızakları, Buz Kıran gemisi, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Macera dolu bir yolculuk..

Kar Motorları ile safari,husky Kızakları, Buz Kıran gemisi, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Macera dolu bir yolculuk.. Lapland Macera Kar Motorları ile safari,husky Kızakları, Buz Kıran gemisi, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Macera dolu bir yolculuk.. Tarih : 29-01-2017-01-02-2017 Şehirler : Rovaniemi Otel : 4*Superior Ulaşım

Detaylı

Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA

Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA Paris, 11 13 Haziran 2016 Milli Takımımızın Euro 2016 da İlk Maçı Euro 2016 Coşkusuna Siz de Katılın! Işıkların şehri Paris, Euro 2016 coşkusuyla daha da

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5)

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5) 30 Haziran 6 Temmuz 2017 (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO (5) (5) 1. GÜN / 30 Haziran 2017, Cuma İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat 12:00 de buluşma. Bizler için özel olarak

Detaylı

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Fransa - Korsika Fransa - Korsika İtalyan sıcaklığına ve Fransız asaletine sahip, 200 km. uzunluğundaki plajlarıyla ünlü, kartpostal gibi koyları olan, Napolyon Bonapart ın doğduğu ve hakkında Korsika

Detaylı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı ITMA BARCELONA 20-26 Haziran 2019 İTMA Barcelona Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1 : TK 1 Türk HavaYolları ile 19 23 Haziran Gidiş Dönüş Barcelona / 4 gece 5 gün (4 gece Barcelona)

Detaylı

İbiza Party ft. Carl Cox Break

İbiza Party ft. Carl Cox Break İbiza Party ft. Carl Cox Break İbiza, İSPANYA 3 7 Temmuz, 2016 RAMAZAN BAYRAMI İbiza İbiza İbiza! İbiza nın Eğlenceli Sahilleri ve Çılgın Gece Hayatı Sizi Çağırıyor İbiza dünyanın eğlence merkezlerinin

Detaylı

Tur Programı. Husky Kızakları, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Masalsı bir yolculuk..

Tur Programı. Husky Kızakları, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Masalsı bir yolculuk.. Lapland Husky Kızakları, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Masalsı bir yolculuk.. Tarih : 21-01-2017-24-01-2017 Şehirler : Rovaniemi Otel : 4*Superior Ulaşım : Free Bird Havayolları Özel Seferi ile Direkt Uçuş

Detaylı

Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız...

Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız... Büyük Göçler Kenya Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız... Tarih : 02-07-2016-08-07-2016 Şehirler : Masai Mara, Nairobi,

Detaylı

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün VAN & DOĞUBEYAZIT Tur Hakkında VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / 10-12 Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün Van & Nemrut Krater Gölü & Ahlat & Akdamar Adası & Van Gölü & Doğu Beyazıt & İshak Paşa Sarayı & Muradiye Şelalesi

Detaylı

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda Volcano Ulusal Parkı nda 9 tane goril ailesi yaşıyor ve her aile yaklaşık olarak 22 gorilden oluşuyor. Aile reisi kavramı goriller arasında da mevcut ve önemli

Detaylı

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Yunanistan - Mikonos Yunanistan - Mikonos Dünya nın en iyi 22 adası arasında gösterilen ve Avrupa Jet Set inin uğrak tatil yerlerinden biri, Ege nin serin, masmavi denizine sahip, sabahın ilk ışıklarına

Detaylı

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Johannesburg (1) / Maun (9) BU SEYAHATTE... Okavango Deltası Afrika daki en büyük tatlı su alanı olup dünyanın denize açılmayan en büyük

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

Kurumsal Seyahat Çözümleri

Kurumsal Seyahat Çözümleri Kurumsal Seyahat Çözümleri NİLSİN TUR TURİZM SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Kükürtlü Mah. Kükürtlü Cad. Kısa Sok. Edesen Apt. No : 5/2 Osmangazi / BURSA Tel : 0224 235 30 50 235 20 60 236 50 05 Fax : 0224 235 40 60

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG Penelope karakterinin yaratıcısı çocuk kitapları yazarı Göknur Birincioğlu ile hazırladığımız büyüleyici rotada Bremen Mızıkacıları, Rapunzel, Fareli Köyün

Detaylı

Tur Programı. Darwin'in Galapagos'u ve Dünya'nın "0" noktasına bir yolculuk

Tur Programı. Darwin'in Galapagos'u ve Dünya'nın 0 noktasına bir yolculuk - Ekvador Darwin'in 'u ve Dünya'nın "0" noktasına bir yolculuk Tarih : 14-09-2016-20-09-2016 Şehirler :, Quito Otel : 4* Ulaşım : Uçak Hariçtir Ücret : 4.900 DOLAR Tek Kişilik Oda Farkı : 2.400 DOLAR Tur

Detaylı

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. WORLD FOOD MOSCOW 2013 MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON 5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON ile YILBAŞINDA AVİGNON & RHONE NEHRİ PROVENCE & GÜNEY FRANSA Lyon(1)(*Oingt) - Vienne - Viviers(*Grignan) - Avignon(2)(*Arles / Baux de Provence) - Tournon - Andance -Lyon(1)

Detaylı

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket Fransa Şatolar Loire Vadisi ve Cher nehri kıyılarına kurulmuş surlar ve asma köprüler ile çevrili Ortaçağ şatolarını gezerken, Loire vadisinin ünlü üzüm bağlarını ziyaret ediyoruz. Tarih : 26-10-2016-30-10-2016

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON 5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON ile YILBAŞINDA AVİGNON & RHONE NEHRİ PROVENCE & GÜNEY FRANSA Lyon(1) - Vienne - Le Pouzin - Viviers - Avignon(1) - Arles - Tournon -Lyon(1) 28 ARALIK 2017 01. Gün İSTANBUL

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

06 Temmuz 2014 9 Gece / 10 Gün

06 Temmuz 2014 9 Gece / 10 Gün ÖZEL SEFER 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile MOSEL NEHRİ & REN NEHRİ & 4 ÜLKE BELÇİKA ALMANYA - LÜKSEMBURG - HOLLANDA Brüksel Trier (1) Remich(1)/Lüksemburg Bernkastel Cochem Rüdesheim Koblenz Köln Düsseldorf

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE Amsterdam(1)(*Marken-Volendam) - Hoorn - Köln - Cochem - Koblenz - Romantik Ren Parkuru -

Detaylı

3 Gece 4 Gün Prag Turu

3 Gece 4 Gün Prag Turu 3 Gece 4 Gün Prag Turu Prag 12/07/2018-15/07/2018 1.GÜN ISTANBUL - PRAG Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali kontuarda saat 09:00 da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları TK

Detaylı

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI 25 Mayıs 2017 itibariyle Her Perşembe / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı,

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE Amsterdam(1) - Köln - Cochem - Koblenz - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim

Detaylı

Antik Mısır Ve Nil Nehri

Antik Mısır Ve Nil Nehri Antik Mısır Ve Nil Nehri Dünyanın en eski medeniyetlerinden biri Mısır. Tanrıların yeryüzündeki temsilcileri olarak bilinen krallar, firavunlar her şeyin üstünde iktidarlarıyla tıpkı piramitler gibi gökyüzüne

Detaylı

Sziget Break. Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN. 12-17 Ağustos, 2015. Avrupa nın en iyi festivallerinden. Muhteşem bir festival deneyimi

Sziget Break. Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN. 12-17 Ağustos, 2015. Avrupa nın en iyi festivallerinden. Muhteşem bir festival deneyimi Sziget Break Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN 12-17 Ağustos, 2015 Avrupa nın en iyi festivallerinden Muhteşem bir festival deneyimi Avrupa nın en büyük müzik ve kültürel etkinliklerinden olan Sziget, 7 gün

Detaylı

KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU

KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU KUZEY IŞIKLARI / FİNLANDİYA TURU 1. Gün İSTANBUL HELSINKI ROVANIEMI Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, kontuarı önünde, saat 11:30 da buluşuyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerimizin ardından, saat 13:55

Detaylı

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM DUBAI 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 3 gecelik Dubai programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Detaylı

Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu

Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 597,00 EUR 2.273,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Ljubljana Ljubljana Şehir Turu" Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018 İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi 27-30 Ekim 2018 Slow Food un kurucusu Carlo Petrini nin Ne yersek oyuz felsefesiyle yarattığı markası Eataly işbirliği ve Murat Yankı

Detaylı

Alsace Turu 2 (Colmar Strasbourg Baden Baden)

Alsace Turu 2 (Colmar Strasbourg Baden Baden) Alsace Turu 2 (Colmar Strasbourg Baden Baden) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Basel Eguisheim Colmar Atatürk havalimanı Dış Hatlar Terminali SETUR

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER III ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ HOLLANDA - ALMANYA - İSVİÇRE Amsterdam(1)(*Marken-Volendam) - Köln - Cochem - Koblenz - Romantik Ren Parkuru - Rüdesheim

Detaylı

FRANSA'DA LAVANTA DÖNEMİ & PROVENCE RHONE NEHRİ

FRANSA'DA LAVANTA DÖNEMİ & PROVENCE RHONE NEHRİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS PROVENCE ile GÜNEY FRANSA'DA LAVANTA DÖNEMİ & PROVENCE RHONE NEHRİ Lyon(1) - Vienne - Avignon(2)(*Pont Du Gard-*Lavanta Tarlaları) - Arles(*Marsilya-Aix en Provence) - St.Etienne

Detaylı

FRANSA & BURGONYA & PROVENCE RHONE & SAONE NEHİRLERİ

FRANSA & BURGONYA & PROVENCE RHONE & SAONE NEHİRLERİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS PROVENCE ile GÜNEY FRANSA & BURGONYA & PROVENCE RHONE & SAONE NEHİRLERİ Lyon - Macon - Chalon Sur Saone(*Brancion-Cormatin) - Tournus - Lyon - Avignon(1)(*Pont Du Gard) - Arles(*Marsilya-Aix

Detaylı

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA)

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA) 4*(Superior Butik) SWISS RUBY ile ROMANTİK REN NEHRİ Köln - Koblenz - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim(1) - Mannheim(*Heidelberg) - Strazburg(*Colmar-Riquewihr-Alsace Bölgesi) - Mainz(*Frankfurt)

Detaylı

BÜYÜLÜ NAMİBYA TURU ORHAN KURAL İLE BİRLİKTE 24 TEMMUZ 2014 02 AGUSTOS 2014 8 GECE / 9 GÜN

BÜYÜLÜ NAMİBYA TURU ORHAN KURAL İLE BİRLİKTE 24 TEMMUZ 2014 02 AGUSTOS 2014 8 GECE / 9 GÜN BÜYÜLÜ NAMİBYA TURU ORHAN KURAL İLE BİRLİKTE 24 TEMMUZ 2014 02 AGUSTOS 2014 8 GECE / 9 GÜN WINDHOEK SOSSUSVLEI SWAKOPMUND DAMARALAND ETOSA MİLLİ PARKI Namibya Namibya Güneybatı Afrika'da bir ülkedir. Güneybatı

Detaylı

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI 2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI Program Tarihi Program Ücreti Son Başvuru Tarihi 27 Ocak 2013 / 3 Şubat 2013 (7 Gece) Programın Amaçları Genel Amaçlar ; - İngilizce

Detaylı

i Saloni Nisan 2019 Milano - ITALYA Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Aydinlatma ve Ofis Mobilyaları Fuarı

i Saloni Nisan 2019 Milano - ITALYA Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Aydinlatma ve Ofis Mobilyaları Fuarı İ Saloni Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1: TK 1 Türk HavaYolları ile 09 13 Nisan Gidiş Dönüş Milano uçuşu / 4 gece 5 gün (4 gece Milano) GİDİŞ uçağı : İstanbul MILANO TK 1873

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE

LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE 1.Gün İstanbul Londra LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde saat 07:30 da hazır bulunulması. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Atlas Global

Detaylı

ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ

ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ Endülüs ve Portekiz Malaga - Marbella - Granada(2) Cordoba - Sevilla(2) - Lizbon(4) 19-27 Haziran 2013 GÜNEfi TUR ZM ZİYAPAŞA BLV 42 ADANA TEL(322)4592343

Detaylı

COSTA FORTUNA İLE GÜNEY DOĞU ASYA SİNGAPUR TAYLAND MALEZYA

COSTA FORTUNA İLE GÜNEY DOĞU ASYA SİNGAPUR TAYLAND MALEZYA COSTA FORTUNA İLE GÜNEY DOĞU ASYA SİNGAPUR TAYLAND MALEZYA ***1099 DAN BAŞLAYAN BALKONLU KABİN FİYATLARLA*** 7 GÜNDE 6 LİMAN + PHUKET TE 2 TAM GÜN 15 24 ARALIK TUR ROTASI GÜN LİMAN ÜLKE VARIŞ KALKIŞ 15.12.2018

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI 1. Gün İstanbul Doha - Hong Kong Qatar Airways in QR 242 kodlu uçağı ile saat 21.15 te İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından hareket ve 01.30 da Doha ya varış.

Detaylı

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011 , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

DALMAÇYA KIYILARI 2017

DALMAÇYA KIYILARI 2017 DALMAÇYA KIYILARI 2017 M/S La Belle de Adriatique 5 Tur Başlama: 11.05.2017 7 Gece - 8 Gün Tur Bitiş: 18.05.2017 GEMİDEKİ TÜM İÇECEKLER DÂHİL Adriyatik Denizi, Büyüleyici Adaları ve Kotor Fiyortları 1.Gün

Detaylı

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu 109. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1. DÖNEM / 15-19 Nisan 2011 TK.1 Türk Hava Yolları ile Direk GUANGZHOU

Detaylı

28 ARALIK 2018 YILBAŞI TURU

28 ARALIK 2018 YILBAŞI TURU 5*DLX SUITE NEHİR GEMİSİ ESPRIT ile 2 NEHRİN BİRLEŞME NOKTASI KOBLENZ'DE YILBAŞI ROMANTİK REN NEHRİ Amsterdam(1)(*Volendam & Zaanse Schanse) - Nijmegen - Köln(*Düsseldorf) - Koblenz(1) - Romantik Ren Parkuru

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ Basel - Kehl(*Strazburg-Colmar-Riquewihr) - Speyer(*Heidelberg) - Mannheim - Rüdesheim - Romantik Ren Parkuru Geçişi -

Detaylı

King s Day & Brüksel Break

King s Day & Brüksel Break King s Day & Brüksel Break Amsterdam, HOLLANDA Brüksel, BELÇİKA 26 Nisan 1 Mayıs, 2017 TURUNCU Çılgınlığı! Kralın doğum günü bahane, eğlence şahane! Hollanda da ilk defa 1885 yıllında Prenses Wilhelmina

Detaylı

MSC MUSICA le GRAND VOYAGE 12 KASIM 'den t baren kalkışlı

MSC MUSICA le GRAND VOYAGE 12 KASIM 'den t baren kalkışlı (https://www.setur.com.tr) MSC MUSICA le GRAND VOYAGE 12 KASIM 2017 'den t baren kalkışlı 3.699,00 EUR 14.510,81 TL TUR ÖZELLİKLERİ Türkçe Rehberli Uçaklı Yeşil Pasaporta Vizesiz Tur Programı Tarih Liman

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE İSVİÇRE - FRANSA - ALMANYA - HOLLANDA Zürih - Basel - Strazburg(*Colmar) - Speyer(*Heidelberg) - Rüdesheim(1) - Romantik Ren Parkuru Geçişi

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle Arjantin-Brezilya Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı

Detaylı

5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN

5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN 5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN ile YILBAŞINDA AMSTERDAM & REN NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA & BELÇİKA & ALMANYA Amsterdam - Den Haag - Delft - Rotterdam - Antwerp(1)(*Brüksel)(*Brugge) - Amsterdam(1)(*Volendam-Zaanse

Detaylı

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI 11 Nisan 15 İSTANBUL Q LOS ANGELES! SAN DIEGO Cumartesi Saat 10:45 te İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde B2B Travel deski önünde buluşma. Deskten yapılacak seyahat

Detaylı

Arjantin ve Brezilya

Arjantin ve Brezilya Türk Hava Yolları İle Arjantin ve Brezilya Arjantin - Brezilya Turu Buenos Aires-İguazu-Rio de Janeiro-Sao Paulo 18 Mayıs - 27 Mayıs 2017 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 18 Mayıs 2017, Perşembe

Detaylı

1. Gün / 19 Nisan Cuma İstanbul - Bologna - Floransa

1. Gün / 19 Nisan Cuma İstanbul - Bologna - Floransa 1. Gün / 19 Nisan 2019 - Cuma İstanbul - Bologna - Floransa 06:30 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Giden Yolcu Salonu nda buluşma 08:30 Türk Hava Yolları, TK 1321 seferi ile Bologna ya hareket Uçuşumuzdan

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) 5 Gece 6 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

Dubai Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai İstanbul

Dubai Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai İstanbul Dubai Turu 20.04.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.756,98TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Dubai Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde buluşma.bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin

Detaylı

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98 Lübnan - Beyrut BEYRUT Lübnan - Beyrut Gökyüzünün kapladığı o esrarengiz örtünün altında kimbilir ne hikâyeler yatıyordur diye düşünürken, diğer yandan bu kadar farklı kültürü barındıran, şık vitrinleri,

Detaylı

Alsace Noel Pazarları

Alsace Noel Pazarları Alsace Noel Pazarları 22.12.2017'den itibaren kalkışlı 697,00 EUR 2.724,78TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Basel Colmar "Colmar Tanıtım Turu ve Setur Hoşgeldiniz Akşam Yemeği" Atatürk havalimanı Dış

Detaylı