ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI"

Transkript

1 BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI TARĐH:01/06/2009 Konu: Mert Nobre ile Anlaşılması Değişen Konular ile Đlgili Bilgiler: Sözleşme Đmzalanması Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mert Nobre ile aşağıdaki şartlarda 3 yıllık ( sezon sonuna kadar) sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme bedeli olarak oyuncuya sezonu için bir defaya mahsus olarak Euro ve 10 eşit taksitte ödenmek üzere Euro; sezonu için bir defaya mahsus olarak Euro ve 10 eşit taksitte ödenmek üzere Euro; sezonu için ise bir defaya mahsus olarak Euro ve 10 eşit taksitte ödenmek üzere Euro ödenecektir. TARĐH:03/06/2009 Konu: Olağandışı fiyat ve miktar hareketleri Đstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nın tarih ve 133/ sayılı yazısı ile Şirketimizden istenenaçıklamadır. Şirketimizin kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmamaktadır. TARĐH:05/06/2009 Şirketimiz, Kayserispor profesyonel futbolcularından Mehmet Topuz ile görüşmelere başlamıştır. TARĐH:05/06/2009 Şirketimiz, Futbol A Takımımızın Teknik Direktörü Mustafa Denizli ile sözleşme yenilemek için görüşmelere başlamıştır. TARĐH:10/06/2009 Konu: Michael Fink ile Sözleşme Şirketimiz, Eintracht Frankfurt'un Alman oyuncusu Michael Fink ile yıllık Euro karşılığında 3 yıllık ( sezon sonuna kadar) sözleşme imzalamıştır. TARĐH:15/06/2009 Konu: Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII No: 54 sayılı tebliği uyarınca yapılan açıklamalardır. Konuya Đlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : Bilindiği üzere SPK'nun tarih ve B.02.1.S.P.K sayılı yazısına istinaden tarih ve 2009/089 sayılı yazımızla ve aynı gün ĐMKB'na gönderdiğimiz özel durum açıklamamızda; Yönetim Kurulumuzun, Şirket aktiflerinin değerleme çalışmaları için bir Bağımsız Denetim Şirketi Raporu hazırlanmasına karar verdiği ve sonuçlarının ayrı bir özel durum açıklaması ile duyurulacağı belirtilmiştir. Yönetim Kurulu Kararımız çerçevesinde, Bağımsız denetim şirketine yaptırılan aktiflerimizin değerlemesi çalışması sonuçlanmış ve ayrıca T.C. Đstanbul Asliye 8. Ticaret Mahkemesinin 2009/1188 D.Đş sayılı dosyasıyla Mahkemece re'sen belirlenen Bilirkişiler marifeti ile rayiç değer tesbiti yapılmıştır. Anılan raporlar doğrultusunda, bağımsız denetim şirketimizin görüş ve dipnotlarını da içerecek şekilde hazırlanan, şirketimizin SPK'nun düzenlemelerine göre periyodik Finansal Tablolarının yerine geçmeyen, TTK.'nun 324. maddesine göre düzenlenmiş tarihli bilançomuz ile Đstanbul 8. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2009 /1188 D. iş Sayılı tesbit kararı ve bilirkişi raporu iş bu açıklamamız ekinde sunulmaktadır. T.C. Đstanbul Asliye 8. Ticaret Mahkemesi'nin 2009/ 1188 D. Đş sayılı dosyasından verilen tesbit kararına dayalı bilirkişi raporunun sonuç bölümünde:

2 TARĐH:22/06/2009 Tespit konusu Beşiktaş Futbol Yatırımları San.ve Tic.A.Ş. ünvanlı şirketin bilançosunda bulunan maddi olmayan duran varlıklar hesabının rayiç değer karşılığının ( , ,00=) ,00 TL.sı olduğu, vergi kanunlarına göre tutulan yasal defterlerdeki net defter değerinin ise ,34 TL'.sı olduğu, maddi olmayan duran varlıkların TTK. m.75 ve TTK. m hükümlerine göre değerlemeye tabi tutulması sonucu, ,66 TL.'lık rayiç değer farkının oluştuğu, bu durumda rayiç değer esasına göre şirket özvarlığının POZĐTĐF ( , =) ,66 TL'sına isabet ettiği kanaati hasıl olmakla, Rayiç değer esasına göre değerleme neticesinde şirketin Türk Ticaret Kanunu'nun 324'üncü maddesi kapsamında olmadığı, tespit edilmiştir. şeklinde ifade edilmektedir. TTK nun 324. maddesi kapsamında düzenlenmiş bilanço ve ekleri internet sitemizin Mali Tablolar bölümünde TTK nun 324. maddesi kapsamında hazırlanan mali tablolar başlığı altında ve KAP ta yayınlanmaktadır. Konu: Erhan Güven Transferi Ankaraspor Kulübü futbolcusu Erhan Güven ile Futbol A Takımımız futbolcularından Aydın Karabulut'un, karşılıklı takas edilerek transfer edilmeleri konusunda, kendileri ve kulüpler arasında mutabakata varılmıştır. TARĐH:24/06/2009 Konu: Đbrahim Üzülmez ile Sözleşme Đmzalanması Şirketimiz profesyonel futbolcularından Đbrahim Üzülmez ile yıllık TL garanti para ve TL maç başı ücreti olmak üzere 1 yıl + 1 yıl opsiyonlu olmak üzere sözleşme imzalanmıştır. TARĐH:25/06/2009 Konu: Đsmail Köybaşı ile Görüşmelere Başlanılması Gaziantepspor Kulübü futbolcusu Đsmail Köybaşı'nın transfer edilmesi konusunda, kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır. TARĐH:25/06/2009 Konu: Nihat Kahveci ve Kulübü ile Görüşme Şirketimiz, Đspanya futbol takımlarından Villarreal C.F. futbolcusu Nihat Kahveci'nin transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlamıştır. TARĐH:26/06/2009 Konu: Rıdvan Şimşek Transferi Karşıyaka Spor Kulübü futbolcusu Rıdvan Şimşek'in transferi konusunda, futbolcu ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Şirketimiz sözleşme fesih bedeli olarak Karşıyaka Spor Kulübü'ne peşin olarak TL ve bir ay sonra TL olmak üzere 2 taksitte ödeme yapacaktır. TARĐH:29/06/2009 Orjinal Açıklamanın Tarihi: Konu: Mustafa Denizli ile Anlaşma Şirketimiz Futbol A Takımımız Teknik Direktörü Mustafa Denizli ile sezonu için Euro karşılığında 1 yıllık sözleşme imzalamıştır. TARĐH:02/07/2009 Konu: Gordon Schildenfeld için Görüşme Şirketimiz profesyonel futbolcusu Gordon Schildenfeld'in kiralanması konusunda Avusturya futbol takımlarından SK Sturm Graz ile görüşmelere başlanmıştır.

3 TARĐH:07/07/2009 Konu: Matteo Ferrari ve Kulubü ile görüşme Şirketimiz, Đtalya futbol takımlarından Genoa'nın futbolcusu Matteo Ferrari'nin transferi konusunda kendisi ve kulubü ile görüşmelere başlamıştır. TARĐH:09/07/2009 Konu: Erhan Güven ve Rıdvan Şimşek Sözleşme Orjinal Açıklamanın Tarihi: ve Şirketimiz Erhan Güven ve Rıdvan Şimşek ile sözleşme imzalamıştır. - Futbolcu Erhan Güven'le 2 yıl + 1 yıl opsiyonlu olmak üzere, sezonu için; TL garanti ücret ve TL maçbaşı ücreti ödenecektir sezonu içinse yapılacak ödemeler TEFE/ÜFE oranında artırılacaktır. - Futbolcu Rıdvan Şimşek'le, 4 yıllık aşağıdaki şartlarda, sözleşme imzalamıştır sezonu için; TL garanti ücreti ve TL maç başı sezonu için; TL garanti ücreti ve TL maç başı sezonu için; TL garanti ücreti ve TL maç başı sezonu için; TL garanti ücreti ve TL maç başı ücreti ödenecektir. TARĐH:09/07/2009 Konu: Matteo Ferrari ve Đsmail Köybaşı Transfer ve Sözleşme Orjinal Açıklamanın Tarihi: ve Değişen Konularla Đlgili Bilgiler: Transfer ve Sözleşme Şirketimiz, Genoa'nın futbolcusu Matteo Ferrari'nin ve Gaziantep Spor Kulubü futbolcusu Đsmail Köybaşı'nın transferleri konusunda; futbolcular ve Kulüp'leri ile anlaşmaya varmıştır. -Mateo Ferrari'nin sözleşme fesih bedeli olarak Genoa Kulubü'ne EURO ödenecektir. Futbolcunun kendisi ile 4 yıllık, , sezonları arasında, Yıllık EURO ödenmek üzere sözleşme imzalanmıştır. -Đsmail Köybaşı'nın sözleşme fesih bedeli olarak Gaziantep Spor Kulubü'ne EURO ödenecektir. Futbolcunun kendisi ile aşağıdaki şartlarda 4+1 yıl opsiyonlu sözleşme imzalanmıştır sezonu için TL garanti ücret ve TL maç başı sezonu için TL garanti ücret ve TL maç başı sezonu için TL garanti ücret ve TL maç başı sezonu için TL garanti ücret ve TL maç başı ücreti ödenecektir. TARĐH:09/07/2009 Konu: Futbolcu Kiralama Sözleşmesi Orjinal Açıklamanın Tarihi: Değişen Konularla Đlgili Bilgiler: Gordon Schildenfeld 'in Kiralanması Şirketimiz Profosyonel Futbolcusu Gordon Schildenfeld, Avusturya'nın SK Sturm Graz Takımına, 1(bir) yıllığına kiralanmıştır TARĐH:28/07/2009 Konu: Tomas Zapotocny'nin Kiralanması Şirketimizin profesyonel futbolcularından Tomas Zapotocny sezon sonuna kadar Bursaspor Kulübü'ne kiralanmıştır. TARĐH:31/07/2009 Orjinal Açıklamanın Tarihi: Konu: Nihat Kahveci Anlaşma Villarreal Kulübü oyuncusu Nihat Kahveci'nin transferi konusunda kendisi ve kulübü ile anlaşmaya varılarak, futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Bu transfer için kiralama ve sözleşme bedeli olarak Villarreal Kulübü'ne Euro, futbolcuya sezonu için Euro; , , sezonlarının herbiri için Euro garanti bedel ödenecektir.

4 TARĐH:04/08/2009 Konu: Onur Bayramoğlu ile Sözleşme Đmzalanması Bozüyük Spor Kulübü futbolcularından Onur Bayramoğlu'nun transferi konusunda kendisi ve kulübü ile anlaşmaya varılarak futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Futbolcunun kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak TL; futbolcuya ise sezonu için TL garanti para ve TL maçbaşı, sezonu için TL garanti para ve TL maçbaşı, sezonu için TL garanti para ve TL maçbaşı, sezonu için TL garanti para ve TL maçbaşı, sezonu için TL garanti para ve TL maçbaşı ücreti ödenecektir. TARĐH:10/08/2009 Konu: Finansal Duran Varlık Edinilmesi TARĐH:19/08/2009 Edinime Đlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi : Edinilen Finansal Duran Varlığın Ünvanı Beşiktaş Đletişim Hizmetleri : Sanayi ve Ticaret A.Ş. Edinilen Finansal Duran Varlığın Faaliyet Konusu GSM hatları üzerinden telefon : hattı satılması Edinilen Finansal Duran Varlığın Sermayesi : TL Finansal Duran Varlığı Edinme Yolu : Kuruluş Đşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih : Edinme Koşulları : Kuruluş sermayesine katılım Edinilen Payların Nominal Tutarı : TL Beher Payın Alış Fiyatı : 1 Toplam Tutar : TL Edinilen Payların Finansal Duran Varlığın Sermayesine Oranı (%) : % 92 Edinimden Sonra Finansal Duran Varlıktaki Đştirak Oranı (%) : % 92 Edinimden Sonra Sahip Olunan Oy Haklarının Finansal Duran Varlık : % 92 Toplam Oy Haklarına Oranı (%) Edinilen Finansal Duran Varlığın Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%) : % 0,11 Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi : - Çağrıda Bulunma Yükümlülüğünün Doğup Doğmadığı : Hayır Çağrıda Bulunma Yükümlülüğü Doğuyorsa Muafiyet Başvurusu Yapılıp Yapılmayacağı : Hayır Satan/Devreden Kişinin Adı/Ünvanı : - Ortaklığın Satan/Devreden Tarafla Đlişkisinin Niteliği : - Finansal Duran Varlığın Değerinin Belirlenme Yöntemi : - Değerleme Raporu Düzenlenip Düzenlenmediği : - Değerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni : - Değerleme Raporu Sonucu Bulunan Tutar : - Đşlem Değerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleştirilmemişse/Gerçekleştirilmeyecekse Gerekçesi : - Şirketimizin tarihli yönetim kurulu kararı ile, GSM hatları üzerinden telefon hattı satmak amacıyla, Beşiktaş Đletişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ünvanlı ve TL sermayeli bir anonim şirketi kurulmasına ve Şirketimizin kurulacak bu tüzel kişiliğe % 92 oranında kurucu ortak olarak iştirak etmesine karar verilmiştir. Konu: Deyvison Rogerio Da Silva-Bobo'nun Transferi Şirketimizin profesyonel futbolcularından Deyvison Rogerio Da Silva - Bobo ile ilgili olarak Fransa'nın St.Etienne Kulübü'nden, bir kısmı peşin bir kısmı vadeli olmak üzere Euro transfer teklifi gelmiştir. Ancak Kulübümüz her ne kadar futbolcumuzun başka bir takıma transferini düşünmese de, oyuncumuzun da bu konudaki değerlendirmesi beklenmekte olup, gelişmeler netleşince ayrıca açıklama

5 yapılacaktır. TARĐH:21/08/2009 Konu: Đbrahim Kaş'ın Kiralanması Đspanya'nın Getafe Kulübü oyuncusu Đbrahim Kaş, sezon sonuna kadar Şirketimiz'e kiralanmıştır. TARĐH:28/08/2009 Konu: Tabata ve Kulübü ile Görüşme Gaziantepspor Kulübü futbolcusu Rodrigo Tabata'nın transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır. TARĐH:31/08/2009 Konu: Tabata ile Anlaşılması Gaziantepspor Kulübü futbolcusu Rodrigo Tabata'nın transferi konusunda kendisi ve kulübü ile anlaşmaya varılarak 3 yıllık ( sezon sonuna kadar) sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme karşılığında futbolcuya sezonu için Euro; sezonu için Euro; sezonu için ise Euro ücret ödenecektir. TARĐH:31/08/2009 Konu: Tabata ve Kulübü ile Anlaşılması Rodrigo Tabata'nın transferi ile ilgili, Gaziantepspor Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak Euro'su 2009 yılı içerisinde, Euro'su Haziran 2010'da ve Euro'su Ekim 2010'da ödenmek koşuluyla sözleşme imzalanmıştır. TARĐH:16/09/2009 Konu: Bağımsız Denetim Sözleşmesi Đmzalanması Şirketimizin hesap dönemi denetimini gerçekleştirmek üzere bağımsız denetim şirketi olarak, şirketimizin Denetim Komitesi tarafından önerilen, Đtimat Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. ile sözleşme imzalanmıştır. TARĐH:25/09/2009 Konu: Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri Đstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nın tarih ve 133/ sayılı yazısı ile Şirketimizden istenenaçıklamadır. Şirketimizin kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmamaktadır. TARĐH:05/10/2009 Konu: Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri Đstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nın tarih ve 133/ sayılı yazısı ile Şirketimizden istenen açıklamadır. Şirketimizin kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmamaktadır. TARĐH:13/10/2009 Konu: Olağan Genel Kurul Toplantısı Şirketimizin tarihli yönetim kurulu kararı neticesinde; özel hesap dönemi faaliyetlerimiz ile ilgili Olağan Genel Kurul Toplantısı 11 Kasım 2009 tarihinde Saat: 11:00 de Şirket Merkezi; "Akaretler Süleyman Seba Cad. No:48 BJK Plaza B Blok K:3 Beşiktaş-Đstanbul" adresinde yapılacak olup; toplantıya ilişkin çağrı ilanı Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kanunu

6 TARĐH:19/10/2009 hükümlerince; Türkiye genelinde yayın yapan bir yüksek tirajlı gazete ve bir mahalli gazete ile Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde yayınlanacak olup; ayrıca Şirketimizin web sitesinde ( ilan edilecektir. Olağan Genel Kurul Toplantısı Davet Metni, Toplantı Gündemi ve Vekaletname örneği ekte yer almaktadır. Konu: TTK'nun 324. Maddesi Kapsamında Yapılan Đşlemler Konuya Đlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi: Şirketimizin, Sermaye Piyasası Kurulu'nun tarih ve 1084 sayılı yazısı gereğince, TTK 324. maddesi hükümlerine uygun olarak aktifimizin rayiç bedel ile tespiti amacıyla T.C. Đstanbul Asliye 8.Ticaret Mahkemesi'ne yaptığı müracaat ve mahkemenin 2009/1188 D.iş sayılı tesbit kararı ile bilanço aktifimizin rayiç bedel esasına göre değerlemesi sonucunda TTK 324.madde kapsamında olmadığımız sonucuna varılmış ve söz konusu mahkeme kararı düzenlenen bağımsız denetim raporu ekinde, tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na özel durum açıklaması olarak gönderilmiştir. Söz konusu mahkeme kararı ile rayiç bedel esasına göre oluşan fon tarihi itibariyle sermaye kaybını karşılamaya yettiği için yeni bir TTK 324 bilançosu düzenlenmemiştir. T.C. Đstanbul Asliye 8. Ticaret Mahkemesi Raporu ile Yapılan Değerleme Sonucu Oluşan Fon : ,66 TL Özsermaye (Negatif) : ( ,00) TL Özsermaye (Pozitif) : ,66 TL TARĐH:21/10/2009 Orjinal Açıklamanın Tarihi: Konu: 2009/03 Aylık Finansal Raporlarımız Yanlış Açıklanan Bilginin Đçeriği: Gelir Tablosu-Dönem Karı/Zararının Dağılımı tarihinde saat 18.23'de Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan ''Gelir Tablosu'' bildirimimizin, tarihinde ĐMKB'ye internet sitesinde yayınlanmak üzere gönderdiğimiz CD kopyasının dönem karı/zararının dağılımı kısmında sehven oluşan farklılık düzeltilerek, CD ĐMKB'ye yeniden gönderilmiştir. KAP'ta yayınlanan finansal raporlarımızda herhangi bir değişiklik söz konusu değildir. Söz konusu mali tablolar internet sitemizin Mali Tablolar bölümünde güncellenmiştir. TARĐH:11/11/2009 Konu: Tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı Şirketimizin, özel hesap dönemine ait Olağan Genel Kurul Toplantısı tarihinde Şirket Merkezinde gerçekleştirilmiştir. Toplantıda dönemi için hesaplarımızın bağımsız denetimini gerçekleştirmek üzere Đtimat Bağımsız Denetim ve Y.M.M. A.Ş'nin seçilmesi onaylanmıştır hesap dönemi zararla kapandığı için kar dağıtımına ilişkin herhangi bir karar alınmasına gerek olmamıştır. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda görüşülen diğer maddeleri de içeren Toplantı Tutanağı ilişiktedir. Sözkonusu Toplantı Tutanağı internet sitemizin Günlük Bülten bölümünde Şirket Haberleri Ekleri başlığı altında ve KAP ta yayınlanmaktadır. TARĐH:02/12/2009 Konu: Levent Erdoğan'ın Đstifası. Şirketimizin yönetim kurulu üyelerinden Levent Erdoğan, bugün itibariyle görevinden istifa etmiştir. TARĐH:29/12/2009 Konu: Ramazan Özcan ile görüşme. Şirketimiz, Almanya futbol takımlarından TSG 1899 Hoffenheim Kulübü oyuncusu Ramazan Özcan'ın kiralanması konusunda, futbolcu ve kulübü ile görüşmelere başlamıştır."

7 TARĐH:30/12/2009 Orjinal Açıklamanın Tarihi: Konu: Ramazan Özcan ve Kulübü ile Anlaşma TSG 1899 Hoffenheim Kulübü oyuncusu Ramazan Özcan'ın kiralanması konusunda kendisi ve kulübü ile, sezon sonunda kati transfer opsiyonumuz bulunmak kaydıyla, anlaşmaya varılarak futbolcu sezon sonuna kadar kiralanmıştır. Anlaşma karşılığında Kulübüne 2 eşit taksitte olmak üzere toplam Euro ödenecektir. Futbolcunun kendisine ise 5 eşit taksitte ödenmek üzere yarım sezon için toplam Euro garanti ücret ve Euro maçbaşı ücreti ödenecektir. TARĐH:11/01/2010 Konu: Erkan Zengin'in Kiralanması Şirketimiz profesyonel futbolcularından Erkan Zengin sezon sonuna kadar Eskişehirspor Kulübü'ne kiralanmıştır. TARĐH:12/01/2010 Konu: Erhan Güven'in Kiralanması Şirketimiz profesyonel futbolcularından Erhan Güven sezon sonuna kadar Antalyaspor Kulübü'ne kiralanmıştır. TARĐH:15/01/2010 Konu: Holosko Sözleşme Süre Uzatımı Şirketimiz profesyonel futbolcularından Filip Holosko'nun sözleşme süresinin uzatılması konusunda, futbolcu görüşmelere başlanmıştır. TARĐH:18/01/2010 Orjinal Açıklamanın Tarihi: Şirketimiz profesyonel futbolcularından Filip Holosko ile sözleşmemiz yenilenmiştir. Sözleşme bedeli olarak futbolcuya sezonu için 5 eşit taksitte ödenmek üzere toplam Euro; sezonu için 10 eşit taksitte ödenmek üzere toplam Euro; sezonu için 10 eşit taksitte ödenmek üzere toplam Euro ve sezonu için de 10 eşit taksitte ödenmek üzere toplam Euro ödenecektir. TARĐH:01/02/2010 Konuya Đlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi: Özet Bilgi: 2009/06 Aylık Finansal Tablolarımız Şirketimizin, Sermaye Piyasası Kurulu'nun tarih ve 1084 sayılı yazısı gereğince, TTK 324. maddesi hükümlerine uygun olarak aktifimizin rayiç bedel ile tespiti amacıyla T.C. Đstanbul Asliye 8.Ticaret Mahkemesi'ne yaptığı müracaat ve mahkemenin 2009/1188 D.iş sayılı tesbit kararı ile bilanço aktifimizin rayiç bedel esasına göre değerlemesi sonucunda TTK 324.madde kapsamında olmadığımız sonucuna varılmış ve söz konusu mahkeme kararı düzenlenen bağımsız denetim raporu ekinde, tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na özel durum açıklaması olarak gönderilmiştir. Söz konusu mahkeme kararı ile rayiç bedel esasına göre oluşan fon tarihi itibariyle sermaye kaybını karşılamaya yettiği için yeni bir TTK 324 bilançosu düzenlenmemiştir. T.C. Đstanbul Asliye 8. Ticaret Mahkemesi Raporu ile Yapılan Değerleme Sonucu Oluşan Fon : ,66 TL Özsermaye (Negatif) : ( ,00) TL Özsermaye (Pozitif) : ,66 TL

8 TARĐH:02/02/2010 Konu: Delgado ile Sözleşme Dondurulması Şirketimiz profesyonel futbolcularından Matias Delgado ile aramızdaki mevcut sözleşme sezon sonuna kadar dondurulmuştur. TARĐH:05/02/2010 Özet Bilgi: Şirketimizin kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmamaktadır. Đstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nın tarih ve 210/ sayılı yazısı ile Şirketimizden istenenaçıklamadır. Şirketimizin kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmamaktadır. TARĐH:22/02/2010 Özet Bilgi: Genel Müdürümüz Sami Çoban görevden ayrılmıştır. Şirketimizin Genel Müdürü Sami Çoban tarihinden beri yürütmekte olduğu görevinden tarihi itibariyle fiilen ayrılmıştır. Genel Müdürlük görevine şimdilik Şirketimiz Genel Müdür Yardımcısı A.Metin Emirkadı vekalet edecektir. TARĐH:09/03/2010 Özet Bilgi: Yönetim Kurulu üyeliklerinde meydana gelen değişiklikler. Şirketimizin ana hissedarı Beşiktaş Jimnastik Kulubü Derneği nin Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı tarihinde yapılmış ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri seçilmiştir. Ana hissedarımızın Yönetim Kurulu Üyeliklerinde meydana gelen değişiklikler nedeniyle, yeni oluşan Yönetim Kurulunda yer almayan, Şirketimizin Yönetim Kurulu Üyeleri istifa etmişlerdir. Đstifa eden ve tarih ve 03/04/05 no.lu yönetim kurulu kararları ile yerlerine atama yapılan Yönetim Kurulu Üyelerimiz aşağıdaki gibidir : Đstifa eden Sayın Ertuğrul Kumcuoğlu nun yerine atanan Sayın Erdoğan Toprak, Đstifa eden Sayın Kenan Öner in yerine atanan Sayın Fahrettin Curoğlu, Đstifa eden Sayın Levent Erdoğan nın yerine atanan Sayın Metin Yavuz Keçeli, Đstifa eden Sayın Mehmet Đlhan Durusoy un yerine atanan Sayın Serdal Adalı, Đstifa eden Sayın Hüseyin Yücel in yerine atanan Sayın Alaattin Aykaç. Şirketimizin tarih ve 06 no.lu yönetim kurulu kararına istinaden Yönetim Kurulu Üyelerinin görev taksimi neticesinde; Yönetim Kurulu Başkanlığı na Yıldırım Demirören ve Başkan Yardımcılığı na Metin Yavuz Keçeli nin seçilmelerine, Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören in şirket kaşesi veya ünvanı altına atacağı münferit imzası ile; Yönetim Kurulu Üyesi Ertunç Soğancıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Curoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Adalı dan herhangi ikisinin şirket kaşesi veya ünvanı altına atacakları müşterek imzaları ile şirketi her hususta, istisnasız olarak en geniş şekliyle temsil ve ilzam etmelerine karar verilmiştir. TARĐH:11/03/2010 Özet Bilgi : Yeni Genel Müdürümüz göreve başlamıştır. Şirketimizin Genel Müdürlük görevine, tarihi itibariyle görevinden ayrılan Sami Çoban ın yerine, tarih ve 07 no.lu yönetim kurulu kararı ile, 1979 Đstanbul Đktisadi ve Ticari Đlimler Akademisi mezunu Aydın Bülent Çağlar atanmıştır. TARĐH:31/03/2010 Özet Bilgi : Şirketimiz profesyonel futbolcuları ile anlaşılmıştır. Şirketimizin profesyonel futbolcularından Rüştü Reçber, Đbrahim Toraman, Đbrahim Üzülmez, Yusuf Şimşek ve Uğur Đnceman ile anlaşılmış olup, sözleşme şartları aşağıda yer almaktadır. Rüştü Reçber : 2 yıl ( sezon sonuna kadar) yıllık TL garanti ücret. Đbrahim Toraman : 3 yıl ( sezon sonuna kadar) sezonunda TL garanti ücret ve TL maçbaşı ücreti, sezonunda TL garanti ücret ve TL maçbaşı ücreti, sezonunda TL garanti ücret ve TL maçbaşı ücreti. Đbrahim Üzülmez : 1 yıl ( sezon sonuna kadar) TL garanti ücret ve TL maçbaşı ücreti.

9 Yusuf Şimşek : 1 yıl ( sezon sonuna kadar) TL garanti ücret ve TL maçbaşı ücreti. Uğur Đnceman : 1 yıl ( sezon sonuna kadar) TL garanti ücret ve TL maçbaşı ücreti TARĐH:06/04/2010 Özet Bilgi : Şirket merkezimizin adresi değişmiştir. Şirketimizin tarih ve 15 no.lu yönetim kurulu kararı ile Şirket merkezinin Süleyman Seba Cad. No:92 BJK Plaza B Blok K:3 Akaretler Beşiktaş/ĐSTANBUL adresinden, Süleyman Seba Cad. No:48 BJK Plaza B Blok Zemin Kat Akaretler Beşiktaş/ĐSTANBUL adresine taşınmasına, taşınma keyfiyetinin Đstanbul Ticaret Sicil Memurluğuna bildirilmesine, tescil ve ilanına, toplantıda bulunan üyelerin oybirliği ile karar verilmiştir. TARĐH:09/04/2010 Özet Bilgi : Mustafa Denizli ile sözleşme imzalanmıştır. Şirketimiz Futbol A Takımımızın Teknik Direktörü Mustafa Denizli ile sezonu için TL karşılığında 1 yıllık sözleşme imzalamıştır. TARĐH:14/04/2010 Özet Bilgi : Denetimden Sorumlu Komite ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeleri değişmiştir. Şirketimizin Yönetim Kurulunda ve tarihlerinde meydana gelen değişiklikler sebebiyle Denetimden Sorumlu Komite ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliklerinde de değişiklik yapılması gereği doğmuş olup; tarih ve 16 sayılı yönetim kurulu kararı ile, yeni Yönetim Kurulumuza bağlı olarak Denetimden Sorumlu Komite üyeliklerine Fahrettin Curoğlu ve Ertunç Soğancıoğlu; Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliklerine ise Ertunç Soğancıoğlu ve Serdal Adalı seçilmiştir. TARĐH:19/04/2010 Özet Bilgi : TTK 324.Madde Şirketimizin, Sermaye Piyasası Kurulu nun tarih ve 1084 sayılı yazısı gereğince, TTK 324. maddesi hükümlerine uygun olarak aktifimizin rayiç bedel ile tespiti amacıyla T.C. Đstanbul Asliye 8. Ticaret Mahkemesi ne yaptığı müracaat ve mahkemenin 2009/1188 D.iş sayılı tesbit kararı ile bilanço aktifimizin rayiç bedel esasına göre değerlemesi sonucunda TTK 324. madde kapsamında olmadığımız sonucuna varılmış ve söz konusu mahkeme kararı düzenlenen bağımsız denetim raporu ekinde Kamuyu Aydınlatma Platformu na özel durum açıklaması olarak gönderilmiştir. Söz konusu mahkeme kararı ile rayiç bedel esasına göre oluşan fon tarihi itibariyle sermaye kaybını karşılamaya yettiği için yeni bir TTK 324 bilançosu düzenlenmemiştir. TARĐH:27/04/2010 T.C. Đstanbul Asliye 8. Ticaret Mahkemesi Raporu ile Yapılan Değerleme Sonucu Oluşan Fon : ,66 TL Özsermaye (Negatif) : ( ,00) TL Özsermaye (Pozitif) : ,66 TL Özet Bilgi : Genel Müdürümüz görevinden ayrılmıştır. Şirketimizin Genel Müdürü Bülent Çağlar tarihli yönetim kurulu kararı ile atanmış olduğu görevinden tarihi itibariyle fiilen ayrılmıştır. Genel Müdürlük görevine Şirketimizin Genel Müdür Yardımcısı A.Metin Emirkadı vekalet edecektir.

10 TARĐH:04/05/2010 Özet Bilgi : Quaresma ile görüşmelere başlanmıştır. Đtalya futbol takımlarından Inter'in oyuncusu Ricardo Quaresma'nın transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır. TARĐH:04/05/2010 Özet Bilgi : TFF'den lisans alamadığımıza dair basında çıkan haberlere ilişkin açıklamamızdır. Yazılı ve görsel basında Şirketimizin UEFA lisans başvurusu ile ilgili olarak, Türkiye Futbol Federsyonu (TFF) Kulüp Lisans Talimatı - Mali Kriterler hükümleri uyarınca TFF'ye sunulması gereken bilgi ve belgelerde eksiklikler nedeniyle kulübümüzün lisans alamadığına dair haberler yer almaktadır. TARĐH:11/05/2010 Oysa TFF'nin kendi resmi sitesinden yaptığı duyuruda; "Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, Kulüp Lisans Sistemi çerçevesinde yapılan denetimler sonucunda 5 Turkcell Süper Lig kulübüne lisans verilmesini onayladı. Buna göre; Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray A.Ş., Kayserispor ve Trabzonspor A.Ş. kulüpleri lisans almaya hak kazandı. TFF Kulüp Lisans Kurulu, UEFA ve TFF Kulüp Lisans Talimatlarındaki süre ve hükümlere uygun olarak; 7 Mayıs 2010 tarihinde yapacağı bir sonraki toplantıda, Turkcell Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig'de yer alan diğer kulüplerin kulüp lisans başvurularını görüşecek. UEFA tarafından başlatılan ve 6 sezondan beri düzenli olarak ülkemizde uygulanan Kulüp Lisans Sistemi'nin temel amacı; kulüplerimizin sportif, altyapı, personel-idari, hukuki ve mali açılardan sistemlerini belli bir standarda ulaştırıp, bu seviyenin gelişimi ve sürekliliğini sağlamaktır." denilmektedir. Şirketimiz sezonu için TFF'ye lisans başvuru dosyasını zamanında teslim etmiştir ve lisans başvurumuzun değerlendirilmesi süreci TFF nezdinde devam etmekte olup, Şirketimize lisans verilmediğine dair yazılı herhangi bir açıklama tarafımıza ulaşmamıştır. Süreç tamamlandığında sonuç ayrıca kamuoyu ile paylaşılacaktır. Özet Bilgi : Şirketimiz TFF Kulüp Lisans Sistemi uyarınca lisans almaya hak kazanmıştır. Şirketimiz, yapmış olduğu başvuruya istinaden, Türkiye Futbol Federasyonu'nun tarihli ve tarafımıza tarihinde tebliğ edilen yazısı ile sezonu için Kulüp Lisans Belgesi almaya hak kazanmıştır. TARĐH:11/05/2010 Özet Bilgi : Batuhan Karadeniz'in Eskişehirspor'a transferi ile ilgili görüşmelere başlanmıştır. Şirketimizin profesyonel futbolcularından Batuhan Karadeniz'in Eskişehirspor Kulübü'ne transferi konusunda, Kulüp ve oyuncunun kendisi ile görüşmelere başlanmıştır. TARĐH:11/05/2010 Özet Bilgi : Batuhan Karadeniz Eskişehirspor'a transfer edilmiştir. Şirketimizin profesyonel futbolcularından Batuhan Karadeniz'in Eskişehirspor Kulübü'ne Euro sözleşme fesih bedeli karşılığında transferi konusunda sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme şartlarına istinaden 7 yıl içerisinde, futbolcunun Eskişehirspor tarafından başka bir kulübe transferi ya da kiralaması durumunda Eskişehirspor Kulübü kendisine ödenecek olan sözleşme fesih bedelinin %25'ini Şirketimize ödemekle yükümlüdür. TARĐH:11/05/2010 Özet Bilgi : Batuhan Karadeniz Eskişehirspor'a transfer edilmiştir. Şirketimizin profesyonel futbolcularından Batuhan Karadeniz'in Eskişehirspor Kulübü'ne Euro sözleşme fesih bedeli karşılığında transferi konusunda sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme şartlarına istinaden 7 yıl içerisinde, futbolcunun Eskişehirspor tarafından başka bir kulübe transferi ya da kiralaması durumunda Eskişehirspor Kulübü kendisine ödenecek olan sözleşme fesih bedelinin %25'ini Şirketimize ödemekle yükümlüdür.

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 Haziran 2009 31 Ağustos 2009 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 16 Ekim 2009 İçindekiler Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve İletişim Bilgileri 2. Yönetim

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2010-2011 15.10.2010 17:21:45 TTK'nun 324. Maddesi Kapsamında Yapılan Đşlemler Özet Bilgi : TTK 324.Madde uyarınca 2010/03

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 Haziran 31 Ağustos 2008 Ara Hesap Dönemi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 21 Kasım 2008 İçindekiler A. Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve İletişim

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2008-2009 TARİH:02/06/2008 Şirketimiz Udinese Calcio'da forma giyen Tomas Sivok'un transferi konusunda kendisi ve kulübü

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2011-2012 10.08.2011 17:26:05 : Carlos Carvalhal ile anlaşma sağlanmıştır. 02.08.2011 tarihli özel durum açıklamamıza

Detaylı

SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi

SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi Özet Bilgi Finansal Duran Varlık Edinimi Hakkında Finansal Duran Varlık Edinimi İlgili

Detaylı

BEġĠKTAġ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ.

BEġĠKTAġ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. BEġĠKTAġ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. 01 Haziran 2011 31 Ağustos 2011 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 14 Ekim 2011 Ġçindekiler Yönetim Kurulu Başkanı Mesajı Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu

Detaylı

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Nijerya-Afrika'da şirket kurulması Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [KLMSN] İlgili

Detaylı

ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi

ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi Özet Bilgi Zorlu Enerji Dağıtım AŞ?nin Trakya Bölgesi Doğalgaz Dağıtım AŞ ve Gazdaş Gaziantep Doğalgaz Dağıtım

Detaylı

BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş.

BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. 01 Haziran 2010 31 Ağustos 2010 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 15 Ekim 2010 Đçindekiler Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve Đletişim Bilgileri 2. Yönetim

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :33:30 Özel Durum Açıklaması (Genel)

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :33:30 Özel Durum Açıklaması (Genel) / OSTIM [] 02.05.2012 163330 1 Sıtkı 2 Abdullah 02.05.2012 163204 02.05.2012 163320 100. Yıl Bulvarı, No 99/90, Ostim - Telefon ve Faks No. 312 385 34 09-312 385 24 19 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

: - : %40 : %100 : %100

: - : %40 : %100 : %100 LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / LOGO [] 27.12.2013 155030 Finansal Duran Varlık Edinilmesi Telefon ve Faks No. 262 679 80 00/ 262 679 82 92 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş

Detaylı

KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] :26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi

KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] :26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] 07.05.2010 17:26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi Ortaklığın Adresi : Kore Şehitleri Cad. Yzb Kaya Aldoğan Sokak No: 16 Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2010-2011

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2010-2011 BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2010-2011 31.05.2011 17:05:13 : Oyuncu Veli Kavlak ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncu Veli Kavlak'ın transferi konusunda

Detaylı

BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş.

BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. 01 Haziran 2010 28 Şubat 2011 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 15 Nisan 2011 Đçindekiler Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve Đletişim Bilgileri 2. Yönetim

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 Haziran 2008 28 Şubat 2009 Ara Hesap Dönemi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 30 Nisan 2009 İçindekiler A. Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve İletişim

Detaylı

ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 26/12/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 26/12/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-54957 ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 26/12/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 Haziran 30 Kasım 2008 Ara Hesap Dönemi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 30 Ocak 2009 İçindekiler A. Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve İletişim Bilgileri

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :14:11 Maddi Duran Varlık Alımı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :14:11 Maddi Duran Varlık Alımı / OSTIM [] 30.12.2015 17:14:11 Maddi Duran Varlık Alımı 1 ABDULLAH ÇÖRTÜ 2 Sıtkı ÖZTUNA Genel Müdür Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 30.12.2015 17:09:22 30.12.2015 17:13:11 Ortaklığın Adresi 100. Yıl Bulvarı,

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2006-2007 TARİH:01/06/2006 Şirketimiz, Antalyaspor Kulübü profesyonel futbolcusu Burak Yılmaz ile 3 yıllık; 300.000

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 Haziran Kasım 2018 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 Haziran Kasım 2018 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 Haziran 2018 30 Kasım 2018 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu İÇİNDEKİLER Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve İletişim Bilgileri 2. Yönetim Kurulu 3.

Detaylı

TRABZONSPOR SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A.Ş

TRABZONSPOR SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A.Ş TRABZONSPOR SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A.Ş ve Aynı Tarihte Sona Eren Hesap Dönemine Ait TTK 376 Bilançosu ve Dipnotları 30 KASIM 2018 TARİHLİ TTK 376 FİNANSAL DURUM TABLOSU 30 Ekim

Detaylı

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları. 30 Kasım 2016 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları. 30 Kasım 2016 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları 30 Kasım 2016 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu Cari dönem Sınırlı denetimden geçmiş 30 Kasım 2016 Varlıklar Dönen varlıklar

Detaylı

ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 26/06/2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 26/06/2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-54957 ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 26/06/2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak

Detaylı

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [] 25.12.2013 08:41:38

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [] 25.12.2013 08:41:38 ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [] 25.12.2013 08:41:38 Finansal Duran Varlık Edinilmesi Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad. Ali Kaya Sok. No: 5 Levent, Şişli-İstanbul Telefon ve

Detaylı

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları. 28 Şubat 2017 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları. 28 Şubat 2017 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları 28 Şubat 2017 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu Cari dönem 28 Şubat 2017 Varlıklar Dönen varlıklar Nakit ve nakit benzerleri

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2013/4 [] 31.05.2013 15:47:58 Aylik Bildirim

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2013/4 [] 31.05.2013 15:47:58 Aylik Bildirim BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2013/4 [] 31.05.2013 15:47:58 Aylik Bildirim BEŞİKTAŞ FUTBOL YAT.SAN.VE TİC.A.Ş.'nin 01/04/2013-30/04/2013 dönemine ilişkin Aylık Bildirim ilişikte

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı

KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı Özet Bilgi Kırpart Otomotiv Parçaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.nin paylarının satışı hakkında Finansal Duran

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT [] 18.09.2015 16:03:08 Özel Durum Açıklaması (Genel)

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT [] 18.09.2015 16:03:08 Özel Durum Açıklaması (Genel) ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT [] 18.09.2015 16:03:08 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : İş Kuleleri Kule 2 K:20 Levent 34330 Beşiktaş/İstanbul Telefon ve Faks Numarası : Tel: 0212

Detaylı

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 2014 [] 04.04.2014 17:06:20 ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş.

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 2014 [] 04.04.2014 17:06:20 ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 204 [] 04.04.204 7:06:20 Genel Kurul Kararları Tescili 04.04.204 7:05:53 Adres Kısıklı Mah. Ferah Cad. No: Büyük Çamlıca Üsküdar İstanbul Telefon 22-5676800 Faks 22-302828 İlişkiler Birimi Telefon

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [ECILC] :30:37

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [ECILC] :30:37 / ECZYT [ECILC] 12.08.2015 083037 Pay Alım Satım Bildirimi 12.08.2015 082650 12.08.2015 083019 Telefon ve Faks 212 371 70 00-212 371 72 22 deniz.harmankaya@eczacibasi.com.tr İlişkiler Biriminin Telefon

Detaylı

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları Sona Eren Altı Aylık Özel Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide TTK 376 Bilançosu ve Dipnotları Cari Dönem VARLIKLAR 30 Kasım

Detaylı

METAL GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU KARARI

METAL GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU KARARI METAL GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU KARARI Toplantı Tarihi : 14/07/2015 Toplantı No : 2015-9 Toplantı Yeri :Şirket Yönetim Merkezi Toplantı Saati : 10.00 Toplantıya Katılanlar : Ömer Saçaklıoğlu,

Detaylı

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri Gönderim Tarihi:29.09.206 8:25:58 Bildirim Tipi:ODA Yıl: Periyot: Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri Hakkında İlgili Şirketler İlgili Fonlar [TKURU] [] Türkç

Detaylı

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları. 31 Mayıs 2016 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu ve dipnotları

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları. 31 Mayıs 2016 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu ve dipnotları Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları 31 Mayıs 2016 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu ve dipnotları Cari dönem 31.May.16 Varlıklar Dönen varlıklar Nakit ve

Detaylı

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] :12:45 Hisse Alım Satım Bildirimi

İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] :12:45 Hisse Alım Satım Bildirimi İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [USAK] 01.12.2010 16:12:45 Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Hüseyin Yücel tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış

Detaylı

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları Sona Eren Üç Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide TTK 376 Bilançosu ve Dipnotları Cari Dönem VARLIKLAR 31 Ağustos 2018

Detaylı

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı Özet Bilgi İştirakimiz OEP Turkey Tech B.V. (OEP BV)'nin münhasır yatırımı olan Netaş Telekomünikasyon

Detaylı

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Şahabettin Bilgisu Caddesi No.609 Gebze Kocaeli Telefon ve Faks Numarası : 262 679 80 00/ 262 679 82 92

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Şahabettin Bilgisu Caddesi No.609 Gebze Kocaeli Telefon ve Faks Numarası : 262 679 80 00/ 262 679 82 92 MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. [LOGO] 20.05.2014 085217 Pay Alım Satım Bildirimi Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri II, No15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Armor Advisors, LLC tarafından Kuruluşumuza gönderilen

Detaylı

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları Sona Eren Dokuz Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Özet Konsolide TTK 376 Bilançosu ve Dipnotları Özet Konsolide TTK 376 Finansal

Detaylı

TARİH:08/04/2008. Şeker Finansal Kiralama A.Ş. nin 16.04.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

TARİH:08/04/2008. Şeker Finansal Kiralama A.Ş. nin 16.04.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH:08/04/2008 Şeker Finansal Kiralama A.Ş. nin 08.04.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimizin Yönetim Kurulu toplantısında ekte bulunan gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanması

Detaylı

bağımsız yönetim kurulu üye adaylarına ilişkin herhangi bir olumsuz görüş bildirilmediği bilgisi verildi. Yapılan seçim sonucunda Yönetim Kurulu üye s

bağımsız yönetim kurulu üye adaylarına ilişkin herhangi bir olumsuz görüş bildirilmediği bilgisi verildi. Yapılan seçim sonucunda Yönetim Kurulu üye s bağımsız yönetim kurulu üye adaylarına ilişkin herhangi bir olumsuz görüş bildirilmediği bilgisi verildi. Yapılan seçim sonucunda Yönetim Kurulu üye sayısı 3 bağımsız üye ile birlikte toplam 9 üye olarak

Detaylı

ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2014 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı aşağıdaki gündemi görüşüp karara bağlamak üzere 21 Mayıs 2015 Perşembe günü

Detaylı

ENERJİSA ENERJİ A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

ENERJİSA ENERJİ A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ENERJİSA ENERJİ A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Sonuçları Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar []

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44 ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] 19.12.2013 09:21:44 Hisse Alım Satım Bildirimi Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad. No:185, Kanyon Ofis 34394 Levent -İstanbul Telefon ve Faks No.

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı Özet Bilgi Doğrudan veya Dolaylı Bağlı Ortaklıklar Hisse Satışı Hk. Finansal Duran Varlık Satışı İlgili Şirketler

Detaylı

IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 21 Nisan 2017 Cuma günü saat 14:00 de Beybi Giz Plaza. Dereboyu Cad. Meydan

Detaylı

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları ve Aynı Tarihte Sona Eren Dokuz Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide TTK 376 Bilançosu ve Dipnotları Cari Dönem VARLIKLAR

Detaylı

DEVREK TİCARET VE SANAYİ ODASI ODAYA KAYIT HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DEVREK TİCARET VE SANAYİ ODASI ODAYA KAYIT HİZMET STANDARTLARI TABLOSU DEVREK TİCARET VE SANAYİ ODASI ODAYA KAYIT HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENECEK BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRECİ ( EN GEÇ ) 01 Talep Üzerine Yeni (Gerçek Kişi) 1.Dilekçe

Detaylı

KARSUSAN KARADENİZ SU ÜRÜNLERİ SANAYİİ A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı

KARSUSAN KARADENİZ SU ÜRÜNLERİ SANAYİİ A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KARSUSAN KARADENİZ SU ÜRÜNLERİ SANAYİİ A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı Özet Bilgi 1.599.189 adet Etiler Gıda (ETILR) satılmıştır. Finansal Duran Varlık Satışı İlgili Şirketler

Detaylı

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. : eksi =

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. nin tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. : eksi = TARİH:28/01/2008 (İMKB 28.01.2008 BÜLTENİNDE YAYINLANMIŞTIR.) Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. 28.01.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Şirketimiz ile Ak Ay Elektrik Dış Ticaret Kollektif Şirketi

Detaylı

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 24.04.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. TARİH: 31/01/2007 Silverline Endüstri ve Ticaret A.Ş. nin 31.01.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. Bağımsız denetim kuruluşu seçimi. Şirketimizin 2007 yılına ait finansal tablolarının Sermaye Piyasası

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 6 AYLIK USAŞ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2016-30.06.2016 Dönemi I. Kurumsal Bilgiler Yönetim Kurulumuz Usaş Yatırımlar Holding A.Ş. nin 09.04.2015 tarihinde yapılan 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

EDİP GAYRİMENKUL YATIRIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 29 NİSAN 2014 TARİHLİ 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

EDİP GAYRİMENKUL YATIRIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 29 NİSAN 2014 TARİHLİ 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI EDİP GAYRİMENKUL YATIRIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 29 NİSAN 2014 TARİHLİ 2013 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2013 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 Haziran 2009 30 Kasım 2009 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 29 Ocak 2010 İçindekiler Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve İletişim Bilgileri 2. Yönetim

Detaylı

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları Sona Eren Oniki Aylık Özel Hesap Dönemine Ait Konsolide TTK 376 Bilançosu ve Dipnotları Cari Dönem VARLIKLAR 31 Mayıs

Detaylı

Hayır (No) Hayır (No) yoktur. Hayır (No) DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. Hangi Faaliyet Dönemi İçin Seçildiği 2017

Hayır (No) Hayır (No) yoktur. Hayır (No) DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. Hangi Faaliyet Dönemi İçin Seçildiği 2017 Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi Gönderim Tarihi:12.04.2017 18:21:21 2017 Mali Yılı Bağımsız Denetim Şirketi Önerisi İlgili Şirketler İlgili Fonlar [KLMSN] [] Türkç e Bağımsız Denetim Kuruluşunun

Detaylı

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi:02.01.2019 08:49:30 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? İç

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 9 AYLIK USAŞ ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 01.01.2016-30.09.2016 Dönemi I. Kurumsal Bilgiler Yönetim Kurulumuz Usaş Yatırımlar Holding A.Ş. nin 09.04.2015 tarihinde yapılan 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

KUŞTUR KUŞADASI TURİZM END. A.Ş. 24 EKİM 2014 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU

KUŞTUR KUŞADASI TURİZM END. A.Ş. 24 EKİM 2014 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU KUŞTUR KUŞADASI TURİZM END. A.Ş. 24 EKİM 2014 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU 1. 24 EKİM 2014 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin Olağanüstü

Detaylı

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. 01.06.2013 28.02.2014 ARA DÖNEMİ (3. Çeyrek) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. 01.06.2013 28.02.2014 ARA DÖNEMİ (3. Çeyrek) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayın Ortaklarımız, FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. 01.06.2013 28.02.2014 ARA DÖNEMİ (3. Çeyrek) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 28.02.2014 tarihinde sona eren 01.06.2013-28.02.2014 ara dönem (3.çeyrek) faaliyetlerimize

Detaylı

HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL SONUÇ BİLDİRGESİ HK. Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [HITIT] İlgili Fonlar

Detaylı

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018 TARİH:16.03.2018 16:23:22 - Finansal Tablo ve/veya Dipnot Değişikliği Özet Bilgi: Finansal tablonun 5 no lu dipnotunda değişiklik Değişikliğin Yapıldığı Finansal Tablo veya Dipnotların Hesap Dönemi: 1

Detaylı

MERSİS üzerinden şirket kuruluşu yapmanız gerektiğinden http://mersis.gumrukticaret.gov.tr tıklayarak kayıt olunuz ve şirket kuruluşunuzu yapınız.

MERSİS üzerinden şirket kuruluşu yapmanız gerektiğinden http://mersis.gumrukticaret.gov.tr tıklayarak kayıt olunuz ve şirket kuruluşunuzu yapınız. MERSİS üzerinden şirket kuruluşu yapmanız gerektiğinden http://mersis.gumrukticaret.gov.tr tıklayarak kayıt olunuz ve şirket kuruluşunuzu yapınız. Mersis Sistemi Haricinde Düzenlenen ve Noterden Onaylanmış

Detaylı

Sorumluluğu sınırlı olmayan ortaklara komandite, sorumluluğu sınırlı olanlara komanditer denir.

Sorumluluğu sınırlı olmayan ortaklara komandite, sorumluluğu sınırlı olanlara komanditer denir. KOMANDİT ŞİRKETLER ADİ KOMANDİT ŞİRKET Ticari bir işletmeyi bir ticaret unvanı altında işletmek amacıyla kurulan, şirket alacaklılarına karşı ortaklardan bir veya birkaçının sorumluluğu sınırlandırılmamış

Detaylı

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ EYLUL 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ EYLUL 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU UBS MENKUL DEĞERLER A.Ş. SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ EYLUL 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayın Ortaklarımız, Şirketimizin Eylul 2009 dönemine ilişkin faaliyetleri

Detaylı

Y VE Y GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU

Y VE Y GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Y VE Y GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Y ve Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu na Giriş Sermaye Piyasası Kurulu

Detaylı

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO LİMİTED ŞİRKET TASFİYE SONU KAPANIŞ TERK Tescil başvurularının mersis.gtb.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Tescil işlemleri bilgileri 6102 sayılı Türk Ticaret Kanun u uyarınca kısmen güncellenmiş

Detaylı

YEŞİL İNŞAAT YAPI DÜZENLEME VE PAZARLAMA TİCARET A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU

YEŞİL İNŞAAT YAPI DÜZENLEME VE PAZARLAMA TİCARET A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU YEŞİL İNŞAAT YAPI DÜZENLEME VE PAZARLAMA TİCARET A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu na Giriş

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 2017 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2017 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Mayıs 2018 Salı günü saat 13:30 da Dereboyu Cad. Meydan Sok. Beybi Giz Plaza.

Detaylı

TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 27.03.2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 27.03.2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET İstanbul, Ticaret Sicil No: 100324 / 46239 TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 27.03.2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz 2014 yılı çalışmalarını

Detaylı

FENERBAHÇE FUTBOL ANONİM ŞİRKETİ 29 ŞUBAT 2016 TARİHİ İTİBARİYLE SONA EREN DÖNEME İLİŞKİN KONSOLİDE TTK 376 BİLANÇOSU VE DİPNOTLARI

FENERBAHÇE FUTBOL ANONİM ŞİRKETİ 29 ŞUBAT 2016 TARİHİ İTİBARİYLE SONA EREN DÖNEME İLİŞKİN KONSOLİDE TTK 376 BİLANÇOSU VE DİPNOTLARI FENERBAHÇE FUTBOL ANONİM ŞİRKETİ 29 ŞUBAT 2016 TARİHİ İTİBARİYLE SONA EREN DÖNEME İLİŞKİN KONSOLİDE TTK 376 BİLANÇOSU VE DİPNOTLARI 29 ŞUBAT 2016 TARİHİNDE SONA EREN DÖNEME AİT ARA DÖNEM ÖZET KONSOLİDE

Detaylı

EGELİ & CO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 31 ARALIK 2017 TARİHLİ SOLO BİLANÇO VE DİPNOTLARI

EGELİ & CO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 31 ARALIK 2017 TARİHLİ SOLO BİLANÇO VE DİPNOTLARI EGELİ & CO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 31 ARALIK 2017 TARİHLİ SOLO BİLANÇO VE DİPNOTLARI 31 ARALIK 2017 TARİHİ İTİBARİYLE TTK 376 BİLANÇOSU (Tutarlar aksi belirtilmedikçe Türk Lirası ( TL ) olarak ifade edilmiştir.)

Detaylı

TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi Şirketimizin 2017 yılı Olağan Genel Kurulu 28/03/2018 tarihinde yapılmıştır. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim İlgili

Detaylı

DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU

DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 2014 YILINA İLİŞKİN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET DUYURUSU Şirketimizin 2014 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul

Detaylı

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN METAL GAYRİMENKUL A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin 2014 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere, 12 Ağustos 2015 günü saat 12.00 da,

Detaylı

LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / LOGO [] :16:06

LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / LOGO [] :16:06 LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / LOGO [] 30.12.2015 121606 Özel Durum Açıklaması (Genel) Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Şahabettin Bilgisu Caddesi, Numara 609 Gebze KOCAELİ Telefon ve Faks Numarası

Detaylı

İstanbul, Ticaret Sicil No: / 46239

İstanbul, Ticaret Sicil No: / 46239 İstanbul, Ticaret Sicil No: 100324 / 46239 TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 31.03.2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz 2015 yılı çalışmalarını

Detaylı

Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı

Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı Şirketimizin 2016 yılı faaliyet dönemi Olağan Genel Kurulu, Mahmutbey Mahallesi 2655..Sokak No:3 Bağcılar / İstanbul adresinde 28 Nisan 2017 günü saat 14:00 de aşağıda

Detaylı

PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş YILINA İLİŞKİN 16 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş YILINA İLİŞKİN 16 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Zirvelere doğru. Hep birlikte. PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş. 2017 YILINA İLİŞKİN 16 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Bankamızın 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul

Detaylı

Limited Şirketlerin Kuruluş İşlemleri İçin Gerekli Belgeler,

Limited Şirketlerin Kuruluş İşlemleri İçin Gerekli Belgeler, Limited Şirketlerin Kuruluş İşlemleri İçin Gerekli Belgeler, 1. Anonim ve limited şirketlerin kuruluşunun tescil talebine ilişkin şirket ünvanı yazılmış ve şirket yetkilisi tarafından imzalanmış tescil

Detaylı

NİĞBAŞ NİĞDE BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

NİĞBAŞ NİĞDE BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 9 Nisan 2015 Perşembe günü saat 11:30 da Çubuklu Mahallesi Orhan Veli Kanık

Detaylı

MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 17/11/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 17/11/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Antalya Ticaret Sicil Müdürlüğü-56902 MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 17/11/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz aşağıda yazılı gündemi

Detaylı

Müşterimizin, talebi doğrultusunda; Sözleşmenin, "avans ödemesinin son tarihinin", 15 Eylül 2016 olması konusunda mutabakata varılmıştır.

Müşterimizin, talebi doğrultusunda; Sözleşmenin, avans ödemesinin son tarihinin, 15 Eylül 2016 olması konusunda mutabakata varılmıştır. 28.03.2016 1 25 Aralık 2015 tarihli Özel Durum Açıklamamızda ; Şirketimiz ile Delta Telekom (Azerbaycan) arasında LTE teçhizat satışına ilişkin 24,6 Milyon USD tutarında sözleşme imzalandığı ancak yürürlüğe

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH:14/02/2012 Mali Tablonun Hesap Dönemi : 01.01.2011-31.12.2011 Mali Tablonun Verilme Tarihi : 14.02.2012 Şirketimizin 31.12.2011 tarihli Geçici Vergi Beyannamesi eki olarak Büyük Mükellefler Vergi

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

Bahçelievler Mah Sokak No: DENİZLİ Telefon ve Faks Numarası : /

Bahçelievler Mah Sokak No: DENİZLİ Telefon ve Faks Numarası : / CAM SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / DENCM, 2016 [SISE] 07.04.2016 14:56:31 Genel Kurul Kararları Tescili Adres Telefon 258-2954000 Faks 258-3772479 Birimi Telefon Birimi Faks Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir

Detaylı

Tire Kutsan 04/01/2008 04/01/2008 IMKB Bülteni B.Ş.B. Ulusal Pazar'da işlem görmekte olan Tire Kutsan Oluklu Mukavva Kutu ve Kağıt Sanayii A.Ş. (TIRE.E) hisse senetlerinin sırası, şirketten gelen açıklamanın

Detaylı

G.O.P Çankaya-ANKARA Telefon ve Faks No.

G.O.P Çankaya-ANKARA Telefon ve Faks No. AYEN ENERJİ A.Ş. / AYEN [] 31.05.2012 162856 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi Ayen Enerji A.Ş Hülya Sok No37 G.O.P Çankaya-ANKARA Telefon ve Faks No. Tel0 (312) 445 0464 Fax0(312) 445 0503

Detaylı

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. Raporun dönemi : 01/01/2012-30/09/2012 2. Ortaklığın Ünvanı : ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan Başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin

Detaylı

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ HAZİRAN 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ HAZİRAN 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU UBS MENKUL DEĞERLER A.Ş. SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ HAZİRAN 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayın Ortaklarımız, Şirketimizin Haziran 2009 dönemine ilişkin faaliyetleri

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. / GENTS [] 27.12.2010 12:06:40 Finansal Duran Varlık Satışı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYĐ VE TĐCARET A.Ş. / GENTS [] 27.12.2010 12:06:40 Finansal Duran Varlık Satışı 27.12.2010 12:06:40 Finansal Duran Varlık Satışı Telefon ve Faks No. : Tel 0 374 356 1880,fax 0374 356 1160 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri Đle Đlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama

Detaylı

İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü,73232 FORD OTOMOTİV SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 19/03/2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA

İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü,73232 FORD OTOMOTİV SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 19/03/2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü,73232 FORD OTOMOTİV SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 19/03/2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz, 2017 yılı çalışmalarını incelemek ve

Detaylı

KULÜPLERİMİZİN KARAR DEFTERİNE ALACAĞI KARAR

KULÜPLERİMİZİN KARAR DEFTERİNE ALACAĞI KARAR KULÜPLERİMİZİN KARAR DEFTERİNE ALACAĞI KARAR 1. 2015 2016 FUTBOL SEZONU NDA KULÜBÜMÜZ ADINA TRANSFER, TEKNİK SORUMLU VE ANTRENÖR İLE SÖZLEŞME YAPMAYA, FUTBOLCUNUN MUVAFAKATNAMESİNİ, YETİŞTİRME BELGESİNİ

Detaylı

AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31/03/2009 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ

AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31/03/2009 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ Tarih : 09/03/2009 Konu : Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : VIII, No:54 sayılı Tebliğine uygun olarak yapılan açıklama Olağan Genel Kurul Toplantısı hakkında Şirketimizin bugün yapılan Yönetim Kurulu

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı/Ortakların Adı : Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş. Adresi : Ömerbey Mah. Bursa Asfaltı Cad. No:51, Mudanya / Bursa Telefon / Faks : (0224) 270 30 00 / (0224)

Detaylı