DACIA AKSESUAR KATALOĞU DOKKER DUSTER SANDERO LODGY

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DACIA AKSESUAR KATALOĞU DOKKER DUSTER SANDERO LODGY"

Transkript

1 DACIA AKSESUAR KATALOĞU SANDERO LODGY DUSTER DOKKER /Daciaturkiye

2 İÇİNDEKİLER DUSTER SANDERO DOKKER LODGY UNIVERSAL AKSESUARLAR DUSTER DUSTER DUSTER

3 OFF-ROAD PAKETİ İster asfaltta, ister toprakta Zorlu koşullarda bana mısın demeyen Duster, ön bar ve yan basamakla daha güçlü görünüyor, sağlamlığın sözlük anlamını yeniden yazıyor. Rakiplerineyse tozunu yutmak kalıyor. TEKNOLOJİ PAKETİ Teknolojinin geldiği son noktayı aldık, paketledik. Böylece navigasyon, park sensörü ve gündüz farını Duster da bir araya getirdik. PAKETLER Ref: (ön bar) & (Yan basamak) Ref: (Navigasyon) & (Park sensörü) & (Gündüz farı) KORUMA PAKETİ ARKA SPOILER PAKETİ KROM PAKETİ Çamur at, izi kalsın. Yok yaaa! Çamurluklar ve kapı üzerine takılan korumalıklarla dış etkenler Duster a vız gelir, tırıs gider. Kimsenin arkandan konuşmasına izin vermeyeceksin bu hayatta. Arka spoiler ını takacaksın, havanı atacaksın. Kromla tanışmış mıydınız? Atom numarası 24, atom ağırlığı dır ve krom aksesuarlar Duster a bir ayrı yakışır. Bunlar da hep genel kültürdür. Ref: (Çamurluk koruma takımı) & R (Kapı koruma takımı) Ref: Ref: (Kapı kolu) & (Ayna kapağı) & (Bagaj alt çıta) & (Ön panjur çıtası) & (Arka tampon eşiği) & (Cam çıtası)

4 DIŞ AKSESUARLAR İÇ AKSESUARLAR CAM RÜZGÂRLIKLARI KROM KAPLAMA ÖN BAR BAGAJ HAVUZU BAGAJ AYIRICI IZGARA Ref: (Ön) & R (Arka) Ref: Ref: R Ref: R Fırtınalar koparsa kopsun, cam rüzgârlığı varken Duster ın içi, sahil kenarında güneş batarken efil efil esen samyeliyle dolu Önemli şeylerin altı çizilir. Duster ın ön kısmı o kadar etkileyici ki krom kaplama bir barla ekstra vurguyu sizce de hak etmiyor mu? Bagajı kirlenmeye karşı koruyan, 4x2 lere uygun bu bagaj havuzuyla Duster ın çözemeyeceği havuz problemi yok. Ayrımcılığa karşıyız ama Duster da herkes yerini bilecek! Bagaj ayırıcı ızgarayla yolcular keyfine bakarken yükler de bagajda seyir edecek. PAÇALIKLAR KOL DAYAMA Ref: R (ön) & R (arka) Ref: R Duster la öyle havalı, efendime söyleyeyim öyle çekici hale geleceksiniz ki herkes paçanıza yapışacak. Paçalarıma bir şey olur diye korkmayın, bu paçalıklarla Duster ınıza zeval gelmez. Bu devirde babana bile güvenmeyecek, kolunu sağlam bir yere dayayacaksın. Sonra da sürüşün keyfini çıkaracaksın.

5 TAŞIMA VE ÇEKME BOYLAMASI ÜZERİNE ENLEMESİNE TAVAN BARI Ref: R Benim gibi tüm Balkanlar ve Türki Cumhuriyetler de cetvelle gösterilen bir ev kızının ne işi olur barla, tavernayla Bu bar, başka bar. Bu, Duster a ekstra yer açan, tavan bagajınızı tutan şıkır şıkır bir bar. ÇEKİ DEMİRİ Ref: (Çeki demiri topuzu) & (Çeki demiri bağlantı kiti) 7 broşlu kablo ( < 750 kg ) Ref : R & 13 broşlu kablo ( >750 kg ) Ref: R Duster ı anlat anlat bitiremedim, nazar değdireceğim. Kıskananlar çatlasın, çekemeyenler Çekemeyenleri biz çeki demirine bağlar çekeriz canım. SANDERO ANDERO SANDERO

6 KROM PAKETİ Kromla tanışmış mıydınız? Atom numarası 24, atom ağırlığı dır ve krom aksesuarlar Sandero ya bir başka yakışır. Bunlar da hep genel kültürdür işte KONFOR PAKETİ Navigasyon, park sensörü Göz boyama değil, kol dayama Hepsi bu pakette. Konfor emrinize amade. PAKETLER Ref: ( Kapı kolu) & ( Cam çıtası) & ( Ayna kapağı ) & ( Yan kapı çıtası) & ( Bagaj alt çıtası ) & ( Ön panjur çıtası) Ref: ( Kol dayama) & R ( El freni konsolu) & ( Navigasyon) & ( Park sensörü)

7 DIŞ AKSESUARLAR İÇ AKSESUARLAR KROM GÖRÜNÜMLÜ ÖN TAMPON SPOYLERİ CAM RÜZGÂRLIKLARI BAGAJ FİLESİ BAGAJ TABAN FİLESİ Ref: Ref: Ref: Ref: Sandero nun iç güzelliği ayrı, dış güzelliği krom görünümlü ön tampon spoyleriyle apayrı Ee, tampon bölge olmak kolay değil. Gereken önem gösterilmeli. Fırtınalar koparsa kopsun, cam rüzgârlığı varken Sandero nun içi, sahil kenarında güneş batarken efil efil esen samyeliyle dolu Yolculuğunuzun sonunda bagajdaki her şeyi koyduğunuz gibi bulmak için bagaj filesi tercih edin, eşyalarınızı bagaja sabitleyin. Herkes durması gereken yeri bilsin! Bagaj taban filesi, eşyalarınızı güvenle taşımaya ve bagaj bölmenizi düzenlemeye hazır. Peki siz tecrübeli bir file bekçisi olmaya hazır mısınız? KAPI YAN KORUMA BANTLARI ÖN VE ARKA PAÇALIKLAR BAGAJ HAVUZU Ref: Ref: Ref: Dikkatsiz sürücüler, dar park alanları, son anda fark edilen çöp kutuları Kapılarınızda yan koruma bantları varsa böyle ufak darbelerin aramızda lafı bile olmaz. Sandero ile öyle havalı, efendime söyleyeyim öyle çekici hale geleceksiniz ki herkes paçanıza yapışacak. Paçalarıma bir şey olur diye korkmayın, ön ve arka paçalıklarla Sandero nuza zeval gelmez. Bagajı kirlenmeye karşı koruyan bu bagaj havuzuyla Sandero nun çözemeyeceği havuz problemi yok.

8 TAŞIMA VE ÇEKME ÇEKİ DEMİRİ Sandero yu anlat anlat bitiremedim, nazar değdireceğim. Kıskananlar çatlasın, çekemeyenler Çekemeyenleri biz çeki demirine bağlar çekeriz canım. ENLEMESİNE TAVAN BARI Ref: (Çeki demiri topuzu Sandero) & (Çeki demiri topuzu Sandero Stepway) Ref: (Çeki demiri bağlantı kiti Sandero) & (Çeki demiri bağlantı kiti Sandero Stepway) Ref: (7 broşlu kablo) & (13 broşlu kablo) Ref: Benim gibi tüm Balkanlar ve Türki Cumhuriyetler de cetvelle gösterilen bir ev kızının ne işi olur barla, tavernayla Bu bar, başka bar. Bu, Sandero ya ekstra yer açan tavan bagajınızı tutan şıkır şıkır bir bar. DOKKER DOKKER DOKKER

9 DIŞ AKSESUARLAR KROM PAKETİ YAN CAM RÜZGÂRLIKLARI Kromla tanışmış mıydınız? Atom numarası 24, atom ağırlığı dır ve krom aksesuarlar Dokker a bir başka yakışır. Bunlar da hep genel kültürdür işte Ref: PAKETLER Ref: (Cam çıtası) & (Kapı kolu) & (Ön panjur) & (Ayna kapağı) TEKNOLOJİ PAKETİ Teknolojinin geldiği son noktayı aldık, paketledik. Böylece navigasyon, park sensörü ve led farı Dokker da bir araya getirdik. Fırtınalar koparsa kopsun, yan cam rüzgârlığı varken Dokker ın içi, sahil kenarında güneş batarken efil efil esen samyeliyle dolu PAÇALIKLAR Ref: Ref: (Park sensörü) & (Led far) & (Navigasyon) Dokker la öyle havalı, efendime söyleyeyim öyle çekici hale geleceksiniz ki herkes paçanıza yapışacak. Korkmayın sizi düşündük, bu paçalıklarla Dokker ınıza zeval gelmez.

10 İÇ AKSESUARLAR İÇ AKSESUARLAR KOL DAYAMA BAGAJ AYIRICI IZGARA BAGAJ TAVAN FİLESİ BAGAJ HALISI Ref: Ref: Ref: Ref: Bu devirde babana bile güvenmeyecek, kolunu sağlam bir yere dayayacaksın. Sonra da sürüşün keyfini çıkaracaksın. Ayrımcılığa karşıyız ama Dokker da herkes yerini bilecek! Bagaj ayırıcı ızgarayla yolcular keyfine bakarken, yükler de bagajda seyir edecek. Bagaj tavan filesi, eşyalarınızı güvenle taşımaya ve bagaj bölmenizi düzenlemeye hazır. Peki siz tecrübeli bir file bekçisi olmaya hazır mısınız? Halı evi zengin gösterir, Dokker ın bagajını da Bu halılar ile Dokker dan kalite akıyor canım. BAGAJ FİLESİ GEÇİCİ BAGAJ KORUMASI Ref: Ref: Yolculuğunuzun sonunda bagajdaki her şeyi umduğunuz gibi bulmak için bagaj filesi alın, eşyalarınızı bagaja bir güzel sabitleyin. Pratik çözümlerin insanıyım, bagajımı korumak için kumaş kaplama alırım diyorsanız size şimdiden kanım kaynadı. Sivilde de görüşelim.

11 TAŞIMA VE ÇEKME ENLEMESİNE TAVAN BARI Ref: Benim gibi tüm Balkanlar ve Türki Cumhuriyetler de cetvelle gösterilen bir ev kızının ne işi olur barla, tavernayla Bu bar, başka bar. Bu, Dokker a ekstra yer açan, 72 kg a kadar ağırlık taşıyan şıkır şıkır bir bar. STANDART ÇEKİ DEMİRİ Ref: (Çeki demiri topuzu) & (Bağlantı kiti) 7 broşlu kablo (<750 kg) Ref: & 13 broşlu kablo (>750 kg) Ref: & (12 Volt ek kablo) BOYLAMASI ÜZERİNE ENLEMESİNE TAVAN BARI Ref: Boylu poslu sevenlere, yüklerini boylu boyunca yaymak isteyenlere özel üretim bir tavan barı. 72 kg a kadar ağırlık taşıyabilen bu bar için haydi şimdi bütün eller havaya! KUĞU BOYNU ÇEKİ DEMİRİ Ref: ( Çeki demiri topuzu) & (Bağlantı kiti) 7 broşlu kablo (<750 kg) Ref: & 13 broşlu kablo (>750 kg) Ref: & (12 Volt ek kablo) LODGY LODGY LODGY Dokker ı anlat anlat bitiremedim, nazar değdireceğim. Kıskananlar çatlasın, çekemeyenler Çekemeyenleri biz çeki demirine bağlar çekeriz canım. Bir kuğu ne kadar narin ve kırılgan ise bu kuğu boynu çeki demiri o kadar dayanıklı ve sağlam Ufak at da kuğular yesin demeyin diye özel testlerden geçirdim, onaylattım. Şimdiden hayırlı olsun.

12 DIŞ AKSESUARLAR KROM PAKETİ PAÇALIKLAR Kromla tanışmış mıydınız? Atom numarası 24, atom ağırlığı dır ve krom aksesuarlar Lodgy ye bir başka yakışır. Bunlar da hep genel kültürdür işte Ref: PAKETLER Ref: (Ayna kapağı) & (Cam çıtası) & (Kapı kolu) & (Bagaj alt çıta) & (Ön panjur) Lodgy ile öyle havalı, efendime söyleyeyim öyle çekici hale geleceksiniz ki herkes paçanıza yapışacak. Korkmayın sizi düşündük, bu paçalıklarla Lodgy nize zeval gelmez. TEKNOLOJİ PAKETİ Teknolojinin geldiği son noktayı aldık, paketledik. Böylece navigasyon, park sensörü ve led farı Lodgy de bir araya getirdik. YAN CAM RÜZGÂRLIKLARI Ref: Ref: (Park sensörü) & (Led far) & (Navigasyon) Fırtınalar koparsa kopsun, cam rüzgharlığı varken Lodgy nin içi, sahil kenarında güneş batarken efil efil esen samyeliyle dolu

13 İÇ AKSESUARLAR İÇ AKSESUARLAR KOL DAYAMA BAGAJ HAVUZU BAGAJ FİLESİ BAGAJ TABAN FİLESİ Ref: Ref: Ref: Ref: Bu devirde babana bile güvenmeyecek, kolunu sağlam bir yere dayayacaksın. Sonra da sürüşün keyfini çıkaracaksın. Bagajı kirlenmeye karşı koruyan, bu bagaj havuzuyla Lodgy nin çözemeyeceği havuz problemi yok. Yolculuğunuzun sonunda bagajdaki en küçük eşyaları bile bıraktığınız gibi bulmak için bagaj filesi alın, eşyalarınızı bagaja bir güzel sabitleyin. Bagaj tavan filesi, eşyalarınızı güvenle taşımaya ve bagaj bölmenizi düzenlemeye hazır. Peki siz tecrübeli bir file bekçisi olmaya hazır mısınız? AYIRICI IZGARA ÇİFT TARAFLI BAGAJ HALISI (5 KİŞİ) / BAGAJ HALISI Ref: Ref: Ayrımcılığa karşıyız ama Lodgy de herkes yerini bilecek! Bagaj ayırıcı ızgarayla yolcular keyfine bakarken, yükler de bagajda seyir edecek. Halı evi zengin gösterir, Lodgy nin bagajını da Bu halılar ile Lodgy den kalite akıyor canım.

14 TAŞIMA VE ÇEKME BOYLAMASI ÜZERİNE ENLEMESİNE TAVAN BARI Ref: Boylu poslu sevenlere, yüklerini boylu boyunca yaymak isteyenlere özel üretim bir tavan barı. 72 kg a kadar ağırlık taşıyabilen bu bar için haydi şimdi bütün eller havaya! STANDART ÇEKİ DEMİRİ Ref: (Çeki demiri topuzu 5 kişi) & (Bağlantı kiti 5 kişi) & (Topuz- 7 kişi) & (Bağlantı kiti 7 kişi) & 7 broşlu kablo (<750 kg) Ref: & 13 broşlu kablo (>750 kg) Ref: Lodgy yi anlat anlat bitiremedim, nazar değdireceğim. Kıskananlar çatlasın, çekemeyenler Çekemeyenleri biz çeki demirine bağlar çekeriz canım. UNIVERSAL AKSESUARLAR AKSESUARLAR DACIA UNIVERSAL AKSESUARLAR

15 TEKNOLOJİ KİŞİSELLEŞTİRME PARK SENSÖRÜ NAVİGASYON GÜNDÜZ FARI CAM FİLMİ Ref: Ref: (5inç) & (4,3inç) Ref: Neymiş, kadınlar geri geri güzel park edemezmiş! Neden? Çünkü biz geçmişe mazi deriz, hep ileri bakarız. Tabii ruj sürerken park etmeye çalışmamızın da bunda payı olabilir. Neyse ne, bizi eleştirenlere bay bay, park sensörüne hay hay! Söz kadınlardan açılmışken, bilmediği yolu sorma genleri eksik olan erkekleri de unutmadım. Şehir büyük, yollar karışık olabilir. Navigasyonun varken yolu sorman için seni kim durdurabilir? Puslu bakışlar, çekici gözler için far pek mühim. Bunun gece farı var, gündüz farı var. Dacialar da kız gibi arabalar, eksikleri yok, fazlaları var. Örfümüzü, ananemizi ve aile değerlerimizi koruyan filmleri severim, sanata ve sanatçıya değer veririm. Dacia nın 2013 yapımı Cam filmi güneşin zararlı ışıklarından koruyup ısı tasarrufu sağlıyormuş. Ben böyle filmi ayakta alkışlarım. ipad 2 TUTACAĞI iphone 4 TUTACAĞI TAVAN BAGAJI ULTIMATE ELMAS KORUMA Ref: Ref: Ref: (400 Litre) & (480 Litre) ipad inizin başımın üstünde yeri var, gerçekten. Bizim çocuklara söyledim, ön koltuk kafalıklarına takılabilen ipad tutucular yaptırdım. Arka koltukta oturanlar, bu güzelliğimi unutmazsınız artık. iphone alacağım diye tutturmayı biliyorsunuz, iphone tutucu almayı mı bilmiyorsunuz? Sonra düşer, kırılır, siz üzülürsünüz. Siz üzülürseniz, ben üzülürüm. Ben üzülürsem çok çekilmez olurum. Demem o ki dünya barışı için iphone tutucu taktırın. Issız adaya düşsem yanıma alacağım 300 şey; müstakbel eşim Rıza, 24 kişilik yemek takımı, düdüklü tencere, çamaşır suyu, dantel kitabı, Rıza m için milli takım ilk 11 i, tıraş seti Bu listeyi kaldıracak tek şeyse bir tavan bagajı. Falanca tek taş takmış, filanca gerdanına asmış. 7 düvele haber salın, Nurhayat Karakaş Dacia nın tamamını elmas korumayla kaplatmış. Asit yağmurları, kuş pisliği, ağaç reçineleri ve solventlere karşı 5 yıllık koruma sağlamış. Herkeslere de tavsiye etmiş.

16 ÇOCUK GÜVENLİĞİ İÇ AKSESUARLAR INNOVA ÇOCUK KOLTUĞU MULTINA ÇOCUK KOLTUĞU KAFALIK ASKISI Ref: (siyah-gri) & (kırmızı-siyah) & (kırmızı) Ref: (siyah-gir) & (kırmızı-gri) Ref: Çocuğum olursa altın günlerine, alışverişlere nasıl giderim? diye düşünüp bir tane de çocuk koltuğu aldım kg için 5 kademe, kg içinse 8 kademeli 3 kademe yükseklik ayarlı, 5 nokta bebek emniyet kemerli, 9-36 kg arası çocuklar için özel bu koltuğa oturan afacanı yerinden kaldırabilene aşk olsun. Ne demişler, pantolonu gösteren ütüdür, Dacia yı gösteren süsüdür! Bu yüzden yoğun iş günleri veya seyahatleriniz sırasında koltuk kafalığına bu şık askılıklardan takın, adamın karısı bir ütü sürmemiş pantolonuna diye elalemin ağzına laf vermeyin. YÜKSELTİCİ KOLTUK EMNİYET KEMERİ APARATI BUZLUK Ref: (Siyah-gri) & (Siyah-kırmızı) Ref: Ref: Çocuğunuzun bahtını değil ama tahtını pekâlâ yapabilirsiniz kg arası yavrunuzu bu koltukla yükseklere çıkarıp rahat ettirebilirsiniz. Hem kılıfı da kolayca çıkarılıp yıkanıyor. Ne güzel! Dualarım kabul olur da bir gün çocuk sahibi olursam diye bu minnoş kemer aparatından şimdiden aldım. Çeyizime koydum. Neticede konu çeyizde güvenlikse, gerisi teferruat! Bir meşrubatı bile soğuk tutamayan adama kız verirler mi? Vermezler! Hemen 24 litrelik bir buzluk alın, pikniklerde içeceklerinizi lıkır lıkır, buz gibi için. Ortam sıcaklığının 18 derece altına kadar soğutur ve 12 volt soket veya standart 230 volt prizle çalışır.

17 12OZG00128 DACIA AKSESUAR KATALOĞU /Daciaturkiye

Dış dizayn 4-5 Dış dizayn ve jantlar 6-7 İç dizayn ve konfor 8-9 Güvenlik ve koruma Taşıyıcı sistemler Referans listesi 14

Dış dizayn 4-5 Dış dizayn ve jantlar 6-7 İç dizayn ve konfor 8-9 Güvenlik ve koruma Taşıyıcı sistemler Referans listesi 14 AKSESUAR Dış dizayn 4-5 Dış dizayn ve jantlar 6-7 İç dizayn ve konfor 8-9 Güvenlik ve koruma 10-11 Taşıyıcı sistemler 12-13 Referans listesi 14 2 3 DIŞ DİZAYN Ön dizayn parçası Gümüş rengi. MZ576673EX

Detaylı

Dacia Duster. Aksesuar Kataloğu

Dacia Duster. Aksesuar Kataloğu Aksesuar Kataloğu Kendinize İyi Bakın! İçindekiler DİZAYN Dış Kişiselleştirme s. 6 Koruma Paketi s. 7 Sportif Kit s. 8 Stil Paketi s. 9 Krom Paketi s. 10 Jantlar s. 11 İç Kişiselleştirme s. 12 KONFOR VE

Detaylı

Dış Tasarım 4-5 İç Tasarım 6-7 Konfor 9 Jantlar 9 Güvenlik ve Koruma Taşıyıcı Sistemler Referans Listesi 16-17

Dış Tasarım 4-5 İç Tasarım 6-7 Konfor 9 Jantlar 9 Güvenlik ve Koruma Taşıyıcı Sistemler Referans Listesi 16-17 AKSESUARLARI Dış Tasarım 4-5 İç Tasarım 6-7 Konfor 9 Jantlar 9 Güvenlik ve Koruma 10-13 Taşıyıcı Sistemler 14-15 Referans Listesi 16-17 2 3 DIŞ TASARIM Bagaj kapak çıtası Krom. MZ330461 Bagaj kapak çıtası

Detaylı

Dacia Duster. Aksesuar Kataloğu

Dacia Duster. Aksesuar Kataloğu Aksesuar Kataloğu Kendinize İyi Bakın! İçindekiler DİZAYN Dış Kişiselleştirme s. 6 Koruma Paketi s. 7 Sportif Kit s. 8 Stil Paketi s. 9 Krom Paketi s. 10 Jantlar s. 11 İç Kişiselleştirme s. 12 KONFOR VE

Detaylı

AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS5

AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS5 AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS5 İÇİNDEKİLER STİL 06 GÜVENLİK 14 TAŞIMA ÇÖZÜMLERİ 18 KORUMA 22 MULTİMEDYA 26 CITROËN İN BİRBİRİNDEN FARKLI AKSESUARLARIYLA FARK YARATIN Citroën i seçmek aynı zamanda kaliteyi,

Detaylı

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009 AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009 STİL 04 KONFOR 06 GÜVENLİK 08 TAŞIMA 10 KORUMA 12 İLETİŞİM 14 Fark yaratan dokunuşlar C4 Picasso ile birlikte kaliteyi, güvenliği ve estetiği

Detaylı

DIŞ DİZAYN. Dış Dizayn İç Dizayn. Güvenlik ve Koruma Taşıyıcı Sistemler Referans Listesi. Yan kaplama seti. Krom kapı alt çıtası MZ314598

DIŞ DİZAYN. Dış Dizayn İç Dizayn. Güvenlik ve Koruma Taşıyıcı Sistemler Referans Listesi. Yan kaplama seti. Krom kapı alt çıtası MZ314598 AKSESUAR 1 1 Dış Dizayn 2-7 İç Dizayn 8-9 Jant 10-11 Konfor 12-13 Güvenlik ve Koruma 14-15 Taşıyıcı Sistemler 16-17 Referans Listesi 18-19 Yan kaplama seti MZ314432 Gri. MZ314581 Krom kapı alt çıtası MZ314598

Detaylı

Dacia Sandero... Tam size göre.

Dacia Sandero... Tam size göre. Dacia Sandero Dacia Sandero... Tam size göre. Otomobilinizden ne beklersiniz? Çekici ve prestijli bir tasarım, zengin donanımlı bir iç mekân, bütün ailenize ulaşım olanağı sağlayacak geniş bir alan, özenli

Detaylı

Renault KADJAR Aksesuar ürün gamı

Renault KADJAR Aksesuar ürün gamı Renault KADJAR Aksesuar ürün gamı Keyfinize bakın! Günlük yaşamınızı daha pratik ve dingin kılacak Renault Kadjar aksesuarları ile yolculuklarınız daha güvenli, keyifli ve konforlu. Aksesuarların etkileyici

Detaylı

AKSESUAR BROŞÜRÜ CİTROËN DS4

AKSESUAR BROŞÜRÜ CİTROËN DS4 AKSESUAR BROŞÜRÜ CİTROËN DS4 STİL 04 KONFOR 06 GÜVENLİK 08 TAŞIMA 10 KORUMA 14 İLETİŞİM 18 FARK YARATAN DOKUNUŞLAR Citroën i seçmek aynı zamanda kaliteyi, güvenliği ve stili seçmek demektir. Bu üç kelimeyse

Detaylı

CITROËN C4 CACTUS AKSESUAR BROŞÜRÜ

CITROËN C4 CACTUS AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN C4 CACTUS AKSESUAR BROŞÜRÜ Stil 04 Konfor 08 Güvenlik 12 Taşıma çözümleri 16 Koruma 20 Multimedya 24 Aksesuar listesi 26 ÖZGÜR Citroën i seçmek aynı zamanda kaliteyi, güvenliği ve stili seçmek

Detaylı

2015 HYUNDAI AKSESUAR KATALOĞU

2015 HYUNDAI AKSESUAR KATALOĞU 2015 HYUNDAI AKSESUAR KATALOĞU Ocak 2015 Ön Tampon Altlığı Arka Tampon Altlığı Spoiler Parça No : 3XF30 AB100XXX* Parça No : 3XF30 AB200XXX* Parça No : 3XF34 AB200XXX* Yan Marşpiyel Kapı Alt Çıtası Cam

Detaylı

BOYUTLAR - SANDERO JANT BEYAZ (3 69) KÜL BEJİ (HNK) SİYAH (676) PLATİN GRİ (D69) ATEŞ KIRMIZISI (B76) KIZIL KAHVE (CNG) 15 ARACAJU

BOYUTLAR - SANDERO JANT BEYAZ (3 69) KÜL BEJİ (HNK) SİYAH (676) PLATİN GRİ (D69) ATEŞ KIRMIZISI (B76) KIZIL KAHVE (CNG) 15 ARACAJU AKSESUARLAR 2 1 4 5 3 6 9 7 78 9 1-2. KROM AKSESUARLAR Aracınız için özel olarak tasarlanmış krom aksesuarlar ile Sandero'nuzu çok daha güzel çok daha çekici hale getirebilirsiniz. Krom yan kapı çıtası

Detaylı

Sprinter Servis Donanım Özellikleri

Sprinter Servis Donanım Özellikleri Plus Plus Plus Model 516 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil Adaptive ESP EBD (Elektronik Güç Dağılımı) Rüzgar savrulma asistanı

Detaylı

SIMPLY CLEVER YENİ ŠKODA OCTAVIA AKSESUARLAR

SIMPLY CLEVER YENİ ŠKODA OCTAVIA AKSESUARLAR SIMPLY CLEVER YENİ ŠKODA OCTAVIA AKSESUARLAR SPOR & DİZAYN Spor paket: Ön tampon spoyleri (5E0 071 606), arka tampon spoyleri (5E0 071 610), spor bagaj kapak spoyleri (5E5 071 605A), 18" Turini alüminyum

Detaylı

Renault KADJAR Aksesuar ürün gamı

Renault KADJAR Aksesuar ürün gamı Renault KADJAR Aksesuar ürün gamı Keyfinize bakın! Günlük yaşamınızı daha pratik ve dingin kılacak Renault Kadjar aksesuarları ile yolculuklarınız daha güvenli, keyifli ve konforlu. Aksesuarların etkileyici

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

NISSAN QASHQAI ORİJİNAL AKSESUARLAR. 64900_QQACC2012_TR.indd 1 13/09/12 17:33

NISSAN QASHQAI ORİJİNAL AKSESUARLAR. 64900_QQACC2012_TR.indd 1 13/09/12 17:33 NISSAN QASHQAI ORİJİNAL 64900_QQACC2012_TR.indd 1 13/09/12 17:33 YARATICI TASARIM NISSAN ORİJİNAL LA KENDİ TARZ,GÜVENLİK VE KULLANIM YORUMUNUZU YANSITABİLİRSİNİZ 1 2 1) Alüminyum tavan çıtası çapraz barları

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI AKSESUARLAR

SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI AKSESUARLAR SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI AKSESUARLAR SPOR & DİZAYN Çıta tampon arka nikelaj (5L6 061 195) Alüminyum görünümlü kapı çıtaları (5L0 071 329A) Alüminyum görünümlü marşpiye koruma (5L0 071 685) Spor paket parçaları

Detaylı

İÇİNDEKİLER İçer k L stes ve Uyarılar Tavan Taşıyıcıları / Bagaj Kutuları Tavan Yapışkanı Şer t Yapıştırma

İÇİNDEKİLER İçer k L stes ve Uyarılar Tavan Taşıyıcıları / Bagaj Kutuları Tavan Yapışkanı Şer t Yapıştırma AKSESUAR KATALOGU İÇİNDEKİLER Sayfa 1 Sayfa 2-6 Sayfa 7 Sayfa 8 Sayfa 9 Sayfa 10 Sayfa 11 İçer k L stes ve Uyarılar Tavan Taşıyıcıları / Bagaj Kutuları Tavan Yapışkanı Şer t Yapıştırma Koruma Dem rler,

Detaylı

TOYOTA PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş.

TOYOTA PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş. TOYOTA PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş. Cumhuriyet Mah. E-5 Yan Yol No: 11 Yakacık 34876 Kartal - İSTANBUL Toyota İletişim Merkezi (0212) 354 0 354 www.toyota.com.tr Yaris Aksesuarları Yaris. Akıllı seçim. Muhteşem

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Transit Custom VAN Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

NISSAN QASHQAI ORİJİNAL AKSESUARLAR. 66313_QQACC022014_TR.indd 1 15/01/14 15:15

NISSAN QASHQAI ORİJİNAL AKSESUARLAR. 66313_QQACC022014_TR.indd 1 15/01/14 15:15 NISSAN QASHQAI ORİJİNAL AKSESUARLAR 66313_QQACC022014_TR.indd 1 15/01/14 15:15 YENİ NISSAN QASHQAI. ŞEHİR BENİM. KENDİ ZEVKİNİZE GÖRE ARACINIZI DİZAYN EDİN. Nissan orijinal aksesuarları ile size en yakın

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Yeni. Renault MEGANE SEDAN Aksesuar Gamı

Yeni. Renault MEGANE SEDAN Aksesuar Gamı Yeni Renault MEGANE SEDAN Aksesuar Gamı Keyfinize bakın! Günlük yaşamınızı daha pratik ve dingin kılacak Renault Megane aksesuarları ile yolculuklarınız daha güvenli, keyifli ve konforlu. Aksesuarların

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Transit Custom VAN Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli

Detaylı

Eylül 2016 i20 (GB) - 1

Eylül 2016 i20 (GB) - 1 i20 (GB) Arka Tampon Çıtası VGB0008 Bagaj Çıtası VGB0004 Ön Panjur Çıtası VGB0006 Cam Çıtası VGB0002 (6 parça) VGB0014 (10 parça) Ön Tampon Alt Çıtası VGB0007 Yan Kapı Çıtası VGB0005 Krom Ayna Kapağı VGB0009

Detaylı

Sprinter Okul Donanım Özellikleri

Sprinter Okul Donanım Özellikleri Plus Plus Plus Model 516 ABS, ASR, BAS, 9. Nesil Adaptive ESP, EBD Rüzgar savrulma asistanı Şerit takip asistanı Rampa kalkış desteği 3 nokta ayarlanabilir emniyet kemerli öğrenci koltukları TSE Standartlarına

Detaylı

200 MM NISSAN QASHQAI ORİJİNAL AKSESUARLAR. 66851_QQ_SV1_ACCESS_14_TR.indd 1 09/09/2014 16:33

200 MM NISSAN QASHQAI ORİJİNAL AKSESUARLAR. 66851_QQ_SV1_ACCESS_14_TR.indd 1 09/09/2014 16:33 NISSAN QASHQAI ORİJİNAL AKSESUARLAR 66851_QQ_SV1_ACCESS_14_TR.indd 1 09/09/2014 16:33 YENİ NISSAN QASHQAI. ŞEHİR BENİM. KENDİ ZEVKİNİZE GÖRE ARACINIZI DİZAYN EDİN. Nissan orijinal aksesuarları ile size

Detaylı

NISSAN NOTE ORİJİNAL AKSESUARLARI B127($&&2&7 B75 LQGG

NISSAN NOTE ORİJİNAL AKSESUARLARI B127($&&2&7 B75 LQGG NISSAN NOTE ORİJİNAL AKSESUARLARI B17($&&&7 B7 LQGG PERSONALISATION NISSAN IN KİŞİYE ÖZEL SUNDUĞU güçlü ve stilli aksesuar paketleri ile note unuzu kişiselleştirin. orijinal yedek parçada da olduğu gibi

Detaylı

D Dizayn 2-7 ç Dizayn 8-9 Jantlar Konfor Güvenlik ve Koruma Referans Listesi Gri. MZ Gümü.

D Dizayn 2-7 ç Dizayn 8-9 Jantlar Konfor Güvenlik ve Koruma Referans Listesi Gri. MZ Gümü. AKSESUAR D Dizayn 2-7 ç Dizayn 8-9 Jantlar 10-11 Konfor 12-13 Güvenlik ve Koruma 14-15 T y c istemler 16-17 Referans Listesi 18-19 D D ZAYN Yan kaplama seti Gri. MZ314581 Yan kaplama seti Gümü. MZ314432

Detaylı

ORİJİNAL AKSESUARLAR

ORİJİNAL AKSESUARLAR ORİJİNAL AKSESUARLAR Dış Tasarım 4-5 İç Tasarım 6 Jantlar 7 Konfor 8-9 Taşıma ve Hobi 10-17 Güvenlik ve Koruma 18 Hızlı Referans Listesi 19 2 3 Yan Gövde Çıta Seti Krom. MZ330737 Yakıt Depo Kapağı Krom.

Detaylı

FIAT 500 - DONANIM ÖZELLİKLERİ

FIAT 500 - DONANIM ÖZELLİKLERİ FIAT 500 - DONANIM ÖZELLİKLERİ TAARIM VE TİL POP LOUNGE Gövde rengi tamponlar Krom dış kapı kolları Deri direksiyon simidi BMP Elektrik ayarlı buğu çözücülü gövde rengi dış dikiz aynaları ve dış sıcaklık

Detaylı

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin.

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. A-Serinizin atletik görünümünü zarif bir donanım ile taçlandırın. Mercedes-Benz Sport Deri Direksiyon A17246016039E38 / 808 TL Özel, siyah deri kaplamalı

Detaylı

Yeni Dacia Sandero... Tam size göre.

Yeni Dacia Sandero... Tam size göre. Yeni Dacia Sandero Yeni Dacia Sandero... Tam size göre. Otomobilinizden ne beklersiniz? Çekici ve prestijli bir tasarım, zengin donanımlı bir iç mekân, bütün ailenize ulaşım olanağı sağlayacak geniş bir

Detaylı

Estetik. Estetik SPOR ÖN TAMPON* SPOR ARKA TAMPON* NO. 50901673 NO. 50901868 SPOİLER*

Estetik. Estetik SPOR ÖN TAMPON* SPOR ARKA TAMPON* NO. 50901673 NO. 50901868 SPOİLER* Fiat ın en yeni modellerini, aracınızla ilgili en son bilgileri ve motor sporlarındaki son haberleri web sitemizden görebilirsiniz. Dilerseniz tüm sorularınızı, istek ve önerilerinizi bize ulaştırabilir,

Detaylı

Dış Dizayn İç Dizayn. Güvenlik ve Koruma Taşıyıcı Sistemler Referans Listesi

Dış Dizayn İç Dizayn. Güvenlik ve Koruma Taşıyıcı Sistemler Referans Listesi AKSESUAR 1 1 Dış Dizayn 4-7 İç Dizayn 8-9 Jant 10-11 Konfor 12-13 Güvenlik ve Koruma 14-15 Taşıyıcı Sistemler 16-17 Referans Listesi 18-19 2 3 Kapı tutamak kaplaması Krom, yapıştırma. Anahtarsız çalışma

Detaylı

peugeot.com.tr YENİ PEUGEOT 301 AKSESUARLAR

peugeot.com.tr YENİ PEUGEOT 301 AKSESUARLAR peugeot.com.tr YENİ PEUGEOT 301 AKSESUARLAR PEUGEOT AMBLEMİ PEUGEOT, aracınıza mükemmel şekilde uyum sağlayan geniş bir aksesuar koleksiyonu tasarlayarak ve seçerek tasarım sınırlarını zorluyor. Taviz

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Mitsubishi L200 L 200 Çift Kabin 4x4 Intense Lux MT

Mitsubishi L200 L 200 Çift Kabin 4x4 Intense Lux MT İlan no: 192364 Mitsubishi L200 L 200 Çift Kabin 4x4 Intense Lux MT Sahibinden SİYAH İNCİ İLE GÖZLER ÜZERİNİZDE OLACAK.ÇOK TEMİZ FULL BAKIM 39.000 TL İlan tarihi: 28 Nisan 2014 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

Land Cruiser Prado Aksesuarları

Land Cruiser Prado Aksesuarları TOYOTA PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş. Cumhuriyet Mah. E-5 Yan Yol No: 11 Yakacık 34876 Kartal - İSTANBUL Toyota İletişim Merkezi (0212) 354 0 354 www.toyota.com.tr Land Cruiser Prado Aksesuarları 06. Dış aksesuarlar

Detaylı

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ SYMBOL 1.2 16v 75 bg 1.5 dci 90 bg 1.2 16v 75 bg 1.5 dci 90 bg Stepne Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

GRAND CHEROKEE 2014 AKSESUAR KATALOĞU. Aracınız için daha fazla özen. Aracınız için daha fazla özen

GRAND CHEROKEE 2014 AKSESUAR KATALOĞU. Aracınız için daha fazla özen. Aracınız için daha fazla özen GRAND CHEROKEE 2014 Aracınız için daha fazla özen AKSESUAR KATALOĞU Aracınız için daha fazla özen kişiselleştirme 20 ÇİFT RENKLİ ALÜMİNYUM JANT Jeep jant kapaklı SRT hariç tüm modeller. REF. K82212221

Detaylı

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX...

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Ford B-MAX 2010 yılında Cenevre fuarında konsept araç olarak ilk kez tanıtıldığında eşsiz tasarımı sayesinde büyük hayranlık uyandırmış ve tüm otomobilseverlerin

Detaylı

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI EKİM AYI FİYATLARI Yeni 208 LİSTE SATIŞ OTOMATİK VİTES Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 46.950 TL 46.950 TL 43.500 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 208 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik

Detaylı

RENAULT 2 EYLÜL - 3 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 2 EYLÜL - 3 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL CLIO Stepne 185/65/R15 Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi Sis Farı ve Kademeli Silecek 16'' Siyah

Detaylı

BIPPER & PARTNER AKSESUAR BROŞÜRÜ. BIPPER&PARTNER AKSESUAR BROSURU.indd 2

BIPPER & PARTNER AKSESUAR BROŞÜRÜ. BIPPER&PARTNER AKSESUAR BROSURU.indd 2 BIPPER & AKSESUAR BROŞÜRÜ BIPPER& AKSESUAR BROSURU.indd 2 Partner günlük hayatınızı daha konforlu hale getirmek için dizayn edilmiştir. Partner ınızı size uygun aksesuarlar ile kişiselleştirebilir ve farklı

Detaylı

Onun kocaman bir ailesi var.

Onun kocaman bir ailesi var. Dacia Lodgy Onun kocaman bir ailesi var. Dacia Lodgy bugünün ailelerinin beklentilerini karşılıyor. Kolayca erişilebilen gerçek 5 ve 7 koltuklu olarak sunulan Dacia Lodgy gerektiğinde çok cömert olmayı

Detaylı

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium İlan no: 243063 Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium Sahibinden 2011 MODEL 1.4 TDCİ TİTANİUM X PAKET. FİYAT DÜŞTÜ ACİL. 38.200 TL İlan tarihi: 12 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl Karabük, Safranbolu,

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

CITROËN C-ELYSÉE AKSESUAR BROŞÜRÜ

CITROËN C-ELYSÉE AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN C-ELYSÉE AKSESUAR BROŞÜRÜ STİL 04 KONFOR 08 GÜVENLİK 10 TAŞIMA 12 KORUMA 14 İLETİŞİM 18 FARK YARATAN DOKUNUŞLAR Citroën i seçmek aynı zamanda kaliteyi, güvenliği ve stili seçmek demektir. Bu üç

Detaylı

Sprinter Kamyonet Donanım Özellikleri

Sprinter Kamyonet Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) 316 Uzun Şasi Tek Kasasız 516 Uzun Şasi Tek Kasasız 519 Orta Şasi Çift 316 ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil Adaptive ESP

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

NISSAN NO NISSAN TE NO ORİJİNAL AK NAL AKSESUARLAR 61833-TKR-NOTE-ACC.indd 1 61833-TKR-NOTE-ACC.indd 1 4/01/08 14:07:38 4/01/08 14:07:38

NISSAN NO NISSAN TE NO ORİJİNAL AK NAL AKSESUARLAR 61833-TKR-NOTE-ACC.indd 1 61833-TKR-NOTE-ACC.indd 1 4/01/08 14:07:38 4/01/08 14:07:38 NISSAN NOTE ORİJİNAL AKSESUARLAR 61833-TKR-NOTE-ACC.indd 1 4/01/08 14:07:38 2 3 Katalogda yer alan aksesuarlar: 1/ Cafe Latte rengindeki Note, Nara alüminyum alaşımlı jantlar (09), far çerçeveleri (16),

Detaylı

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ SYMBOL Stepne 185/65/R15 Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi CLIO 1.2 16v 75 bg 42.40 45.40 1.5 dci 90 bg 55.05

Detaylı

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 İlan no: 132217 Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL - ESEN TUR - 'DAN 17 KİŞİYİ VE BAGAJINI ALABİLİCEK SPRİNTER İlan tarihi: 17

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Modern ve dinamik hatlar

Modern ve dinamik hatlar Renault SYMBOL Modern ve dinamik hatlar Renault Symbol her şeye sahip! Yeni tasarımıyla Renault Symbol artık çok daha modern ve dinamik. Yeniden tasarlanan ön ve arka kısmında Renault imzası taşıyan

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Dacia Sandero... Tam size göre.

Dacia Sandero... Tam size göre. Dacia Sandero Dacia Sandero... Tam size göre. Otomobilinizden ne beklersiniz? Çekici ve prestijli bir tasarım, zengin donanımlı bir iç mekân, bütün ailenize ulaşım olanağı sağlayacak geniş bir alan, özenli

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Opsiyon Fiyat Listesi Nisan 16

Opsiyon Fiyat Listesi Nisan 16 Opsiyon Fiyat Listesi Nisan 16 Nisan 16 Ford Fiesta Opsiyon Fiyat Listesi Seçilebilir Donanım Seviyesi Tüm Donanım Seviyeleri Titanium Donanım Seviyesi Metalik Boya Şeker Mavi, Şeker Kırmızı, Hardal Sarı

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 İlan no: 189193 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LÜX VIP ARAÇLAR İlan tarihi: 15 Mart 2014 İlan

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

04-09 10-27 28-37 Koruma 04 Stil 06 Spor 08

04-09 10-27 28-37 Koruma 04 Stil 06 Spor 08 Yaris Aksesuarları Aksesuar paketleri Dış aksesuarlar İç aksesuarlar 04-09 10-27 28-37 Koruma 04 Stil 06 Spor 08 Stil aksesuarları 10 Koruma aksesuarları 18 Taşıma aksesuarları 22 Paspaslar 29 Güneşlikler

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Sahibinden Öğretmenden 1.6 toyota elegant lpg li ve otomatik İlan no: 249819 40.500 TL İlan tarihi: 7 Kasım 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Polatlı, Çarşı,

Detaylı

Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor.

Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor. Amarok Canyon Tekdüzeliğe son. Her detayda yeni bir keşif sizi bekliyor. Heyecanı içine bindiğiniz anda yaşayacağınız Yeni Amarok Canyon, iç mekandan başlayan özel bir tasarıma sahip. Vites topuzundan

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

TOYOTA PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş.

TOYOTA PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş. TOYOTA PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş. Cumhuriyet Mah. E-5 Yan Yol No: 11 Yakacık 34846 Kartal - İSTANBUL Toyota İletişim Merkezi (0212) 354 0 354 www.toyota.com.tr Verso aksesuarları 04. Dış aksesuarlar 18. İç

Detaylı

NISSAN JUKE ORİJİNAL AKSESUARLAR

NISSAN JUKE ORİJİNAL AKSESUARLAR NISSAN JUKE ORİJİNAL AKSESUARLAR 657_JUKEACC03_TR.indd 8/0/3 5:50 FARKLI OLMAYA CESARET ET PARLAK SİYAH GÜMÜŞ GRİ PARLAK BEYAZ ZOR KIRMIZI TURUNCU Nissan ın kişiye özel sunduğu paketleriyle Juke unuzu

Detaylı

LandRover Range Rover Sport 3.0 TDV6 245 HP Autobiography + Bodykit

LandRover Range Rover Sport 3.0 TDV6 245 HP Autobiography + Bodykit İlan no: 209682 LandRover Range Rover Sport 3.0 TDV6 245 HP Autobiography + Bodykit Sahibinden Kiralık Range Rover Sport - Günlük : 249 TL Haftalık : 248 TL Aylık : 247 TL Vouge - SİYAH - BEYAZ - KIRMIZI

Detaylı

Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI Comfortline DSG Tiptronic

Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI Comfortline DSG Tiptronic Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI Comfortline DSG Tiptronic İlan no: 333144 İlan detayları Sahibinden 49.300 TL 14 Oca 2017 49.300 TL 16 Ara 2016 49.500 TL 2010(2.GEN) YETKİLİ SERVİS BAKIMLI İlan tarihi:

Detaylı

RENAULT 5 EKİM - 31 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 5 EKİM - 31 EKİM 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL CLIO Stepne 185/65/R15 Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi Ön Sis Farları 16" Gri Renk Alüminyum Jantlar

Detaylı

Honda Civic 1.6 Elegance Otomatik

Honda Civic 1.6 Elegance Otomatik İlan no: 236318 Honda Civic 1.6 Elegance Otomatik Sahibinden 2008 MODEL HONDA CiViC ELEGANCE F1 ŞANZUMAN HATASIZ 47.999 TL İlan tarihi: 30 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Ataşehir,

Detaylı

İNTER OTOMOTİV Daf MART 2017

İNTER OTOMOTİV Daf MART 2017 NO REF NO PARÇA TANIMI RESİM D1000 D1290191 XF95 ÖN TAMPON (SİYAH) D1003 D1312789 XF95 ALT PANJUR D1004 D1398285 D1398264 XF95/105 ÇERÇEVE FAR SAĞ 2003- D1005 D1398284 D1398263 XF95/105 ÇERÇEVE FAR SOL

Detaylı

Opel Insignia 1.6 T Cosmo

Opel Insignia 1.6 T Cosmo İlan no: 287222 Opel Insignia 1.6 T Cosmo Sahibinden Opel İnsignia Cosmo, 43.670 km'de, 2009 Model, Gerçek 5 kapı 58.000 TL İlan tarihi: 25 Nisan 2016 İlan detayları İlan detayları İl Afyonkarahisar

Detaylı

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Sahibinden Konfor Paketli 90 Beygir Grande Punto İlan no: 302430 27.500 TL İlan tarihi: 10 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Çorum Model yılı Ocak 2006

Detaylı

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M İlan no: 185582 Toyota Yaris 1.33 99 HP Terra Sporty M/M Sahibinden 33.000 km'de 2010 model toyota yaris 31.000 TL İlan tarihi: 29 Ocak 2014 İlan detayları İlan detayları İl Hatay Model yılı Ocak 2010

Detaylı

Onun kocaman bir ailesi var.

Onun kocaman bir ailesi var. Dacia Lodgy Onun kocaman bir ailesi var. Dacia Lodgy bugünün ailelerinin beklentilerini karşılıyor. Kolayca erişilebilen gerçek 5 ve 7 koltuklu olarak sunulan Dacia Lodgy gerektiğinde çok cömert olmayı

Detaylı

YENİ PEUGEOT 208 /Aksesuar Kataloğu

YENİ PEUGEOT 208 /Aksesuar Kataloğu 08/2012 bayi kaşesi peugeot.com.tr Bu broşürdeki bilgi ve görüntüler, broşür basıldığında geçerli olan teknik özellikleri esas alır. Sunulan ekipmanlar versiyonlara göre standart ya da opsiyoneldir. Broşürde

Detaylı

2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 2014 Model Yılı Araçlarla İlgili Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi 1.2 i Twinport 14" kapak jantlı Essentia 43.566 37.666 1.2 i Twinport Easytronic Şanzıman 14" kapak jantlı Essentia 46.318 40.418

Detaylı