Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır."

Transkript

1 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını kontrol ediniz. İMZA:. Sınavla ilgili tüm kuralları okudum, anladım, kabul ediyorum. SINAV İÇERİĞİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL Testin Adı Soru Sayısı Sayfa No ANNE ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLKYARDIM ÇOCUKLARI TANIMA TEKNİKLERİ İNGİLİZCE-II ALMANCA-II FRANSIZCA-II SINAVDA UYGULANACAK ÖZEL KURALLAR 1. Sınavın ilk 30 dakikası ve son 5 dakikası içerisinde, sınavınızı tamamlasanız bile salondan çıkamazsınız. Herhangi bir nedenle salondan çıktığınız takdirde, tekrar sınava devam etmenize izin verilmeyecektir. 2. Soru kitapçığındaki her bir testi cevaplamanız için verilen süre 30 dakikadır. 3. Yanlış cevaplarınız dikkate alınmayacaktır. Bu nedenle, cevapsız soru bırakmamanız yararınıza olacaktır. 4. Sınavda hesap makinesi kullanabilirsiniz. Ancak, kullanacağınız makinede alfabetik tuş takımı (A, B, C, ) ve program yapılmasına, saklanmasına, çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN vb. tuşlar bulunamaz. 5. Soruların ait olduğu derslerin içeriklerinde, basımdan sonra değişiklik yapılmış olabilir. Bir sorunun cevabı sonraki düzenlemelerle değişmiş olsa bile, o soruyu ders kitabınızda verilen bilgileri dikkate alarak cevaplayınız. Sınavda Uygulanacak Genel Kurallar soru kitapçığının arka sayfasında yer almaktadır. Bu kuralları da mutlaka dikkatlice okuyunuz. Anadolu Üniversitesi tarafından hazırlanmış olan bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının veya bir kısmının Anadolu Üniversitesi'nin yazılı izni olmadan kopya edilmesi, fotoğraflarının çekilmesi, herhangi bir yolla çoğaltılması, yayımlanması ya da kullanılması yasaktır. Bu yasağa uymayanlar gerekli cezai sorumluluğu ve testlerin hazırlanmasındaki mali külfeti peşinen kabullenmiş sayılır.

2 2015 BAHAR DÖNEM SONU 2252-A 1. Aşağıdakilerden hangisi Demir Gibi Türkiye Projesi'nin hedefleri arasında yer almaz? A) 4-12 ay arası her bebeğe ücretsiz demir desteği sağlanması B) 0-12 aylık bebeklerin tümüne ücretsiz demir içeren mamaların dağıtılması C) Bebeklerin ilk 6 ay anne sütü almalarının sağlanması D) ay arası anemisi olan bebeklere demir tedavisi önerilmesi E) Toplumun demir yetersizliği konusunda bilinçlendirilmesi 2. Bebeğin baş çevresi doğumdan itibaren bebek kaç aylık olana kadar izlenmelidir? A) 12 B) 18 C) 24 D) 36 E) 42 ANNE ÇOCUK SAĞLIĞI VE İLKYARDIM 5. I. Çocuk Felci (Polio) Aşısı II. Grip (Influenza) Aşısı III. Hepatit B Aşısı IV. Rotavirüs Aşısı Yukarıdaki aşılardan hangileri Sağlık Bakanlığı nın uyguladığı aşı takviminde bulunur? A) I ve II B) I ve III C) II ve III D) I, III ve IV E) II, III ve IV 6. Bronşiolitin en ciddi enfeksiyon tablosu oluşturduğu aylar aşağıdakilerden hangisidir? A) 2-8 B) C) D) E) A 3. Her yeni doğan bebekten topuk kan örneği alınarak aşağıdaki hastalıklardan hangisinin taraması yapılır? A) Hepatit A B) Raşitizm C) Talasemi D) Fenilketonüri E) Gastroenterit 7. Genellikle doğumdan sonra ilk hafta içinde görülen memede sütün aşırı birikimi nedeniyle memede sertleşme ve ağrıyla kendini gösteren durum aşağıdakilerden hangisidir? A) Pnömoni B) Siyanoz C) Laserasyon D) Rüptür E) Angorjman 4. Bebeklerde genellikle ilk olarak hangi dişler çıkar? A) Üst yan kesiciler B) Üst orta kesiciler C) Alt orta kesiciler D) Üst 1. azı dişleri E) Alt yan kesiciler 8. Aşağıdakilerden hangisi gebelikten korunma yöntemi olan hormonal yöntemler kapsamında yer almaz? A) Kombine oral kontrasptifler (KOK) B) Kondom C) Progesteronlu RİA'lar D) Mini haplar E) Vajinal halkalar 2 İzleyen sayfaya geçiniz.

3 2015 BAHAR DÖNEM SONU 2252-A A 9. Aşağıdakilerden hangisi gebelikte sık karşılaşılan sorunlar arasında yer almaz? A) Karın ağrısı B) Kilo artışı C) Bel ağrısı D) Bulantı E) İshal 10. Gebelikte diyabet özellikleri dikkate alınarak yapılan sınıflamaya göre damar kalsifikasyonları ile komplike olmuş diyabet sınıflaması aşağıdakilerden hangisidir? A) Klas D B) Klas E C) Klas F D) Klas H E) Klas R 11. Aşağıdakilerden hangisi erken doğumların ortaya çıkma nedenleri arasında sayılmaz? 13. Acil durumlarda aranması gereken birim ve numaralarına ilişkin aşağıdaki eşleştirmelerden hangisi yanlıştır? A) Zehir danışma merkezi B) Ambulans C) İtfaiye D) Jandarma imdat E) Polis imdat Sinir merkezinin elektriksel aktivitesindeki geçici değişiklikler nedeniyle vücudun bir bölgesinde ya da tamamında görülen istem dışı kas kasılmalarına ne ad verilir? A) Koma B) Epilepsi krizi C) Havale D) Kramp E) Miyokard enfarktüsü 15. İlkyardımın ABC si olarak bilinen müdahalenin B aşaması aşağıdakilerden hangisidir? A) Servikal yeterlik B) Uterin anomaliler C) Enfeksiyonlar D) Prematür membran rüptürleri E) Çoğul gebelikler A) Dolaşımın sağlanması B) Solunum yolunun açılması C) Nabzın dinlenmesi D) Solunumun sağlanması E) Tansiyonun ölçülmesi 12. I. Ovülasyon İnduksiyonu II. Polihidramnios III. In-Vitro Fertilizasyon IV. İnseminasyon Yukarıdakilerden hangileri üremeye yardımcı yöntemlerdir? A) I ve II B) II ve III C) I, II ve IV D) I, III ve IV E) II, III ve IV 16. Aşağıdakilerden hangisi küçük kesikler ve sıyrıklar gibi küçük yaralanmaların tedavisinde uygun değildir? A) Yaranın su ve sabunla yıkanması B) Yaraya antibiyotik krem sürülmesi C) Kızarıklık şişlik gibi iltihap belirtilerinin gözlenmesi D) Yaranın hava ile temas etmesi için açık bırakılması E) İltihap belirtileri devam ederse doktora başvurulması 3 İzleyen sayfaya geçiniz.

4 2015 BAHAR DÖNEM SONU 2252-A A 17. Kas, tendon ve eklemi oluşturan kemik yapıları bir arada tutarak eklemin aşırı hareketini önleyen bağların aşırı zorlanması sonucu ödem, ağrı ve hareket kısıtlılığına yol açan spor yaralanmasına ne ad verilir? A) Kırık B) İnstabilite C) Epifiz plağı yaralanması D) Kıkırdak yaralanması E) Yumuşak doku yaralanması 18. Aşağıdakilerden hangisi çocuklarda spor yaralanmalarına bağlı gelişen kas-iskelet sorunlarının tedavisinde II. aşamayı oluşturmaktadır? A) Yaralanmış yapıların kuvvet ve esnekliğini artırmak B) İkincil yaralanmaları engellemek C) Ağrı ve şişliği kontrol altına almak D) Aşamalı olarak oyun ve spora dönmek E) Normal fonksiyona ulaşıncaya kadar kuvvet, esneklik, pozisyon hissini algılama ve dayanıklılığı kademeli olarak geliştirmek 20. I. Aktivite tipi II. Cinsiyet III. Anatomik özellikler IV. Antrenman sıklığı Yukarıdakilerden hangileri spor yaralanmalarına zemin hazırlayan çocuğa bağlı (iç) risk faktörleri arasındadır? A) I ve II B) I ve III C) II ve III D) II ve IV E) III ve IV 19. Aşağıdakilerden hangisi bisikletle ilgili oluşabilecek kazaların engellenmesinde alınabilecek önlemlerden biri değildir? A) Yaşa uygun bisiklet tercihi yapılması B) Bisikletin oturma yüksekliğinin çocuğun boyuna uygun olması C) Başa güvenli bir kask takılması D) Çocuğun iyi havalarda bisiklet sürmesi E) Bisiklet sürerken çocuğun uzun ve bol pantolon giymesi 4 İzleyen sayfaya geçiniz.

5 2015 BAHAR DÖNEM SONU 2252-A 1. Değerlendirme ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur? A) Okulöncesi eğitim kurumlarında alternatif testler yerine standart testlerin kullanımı yaygınlaşmaktadır. B) Erken çocukluk döneminde gelişimsel uygunluğu temel alan standart testler önerilir. C) Alternatif değerlendirmeler çocuklardan alışık olmadıkları görevlere yönelik beklentiler içerir. D) Alternatif değerlendirme yaklaşımı daha çok aileler tarafından sınıftaki çocukların gelişimini desteklemek için yapılır. E) Standart testler çocuklar değerlendirmenin anlamını ve önemini anlayamadıkları için okulöncesi dönemde çocukların gerçek performanslarını yansıtmayabilir. 2. Sınıfta çocuklar doğal ortam içerisinde oynarken veya çalışırken değerlendirme yapılmasına imkân veren ve gelişimsel uygunluğu temel alan tekniklerin kullanıldığı değerlendirme yaklaşımı aşağıdakilerden hangisidir? A) Doğal değerlendirme B) Dinamik Değerlendirme C) Otantik değerlendirme D) Formal değerlendirme E) Performans değerlendirmesi ÇOCUKLARI TANIMA TEKNİKLERİ 4. Gözlem ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur? A) Tek bir gözlem duyusuna bağlı olarak bilgi elde etme işidir. B) Çocukları tanımak için kullanılan tek bilgi elde etme aracıdır. C) Sadece okulöncesi eğitim programlarında kullanılabilen bir bilgi toplama aracıdır. D) Bireyin sadece bilinçli olarak gerçekleştirdiği bir bilgi toplama tekniğidir. E) Duyu organları yoluyla bir kimse hakkında bilgi edinme biçimidir. 5. Okulöncesi öğretmeni, sınıfındaki çocuklar ile önceden planlayarak yapılandırdığı bir oyun etkinliği içerisinde onlarla birlikte oynayarak onların birbiriyle olan ilişkilerini gözlemeye çalışmaktadır. Yukarıdaki bilgilere göre okulöncesi öğretmenin yapmış olduğu gözlem türü aşağıdakilerden hangisidir? A) Doğal katılımlı gözlem B) Doğal olmayan katılımsız gözlem C) Doğal olmayan katılımlı gözlem D) Doğal katılımsız gözlem E) Doğal olmayan gelişigüzel gözlem A 3. Gözlemin üstün ve sınırlı yönleri ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır? A) Sözel davranışların yanı sıra sözel olmayan davranışlara ilişkin bilgiler de elde edilebilir. B) Gözlemci yanlılığı tamamen ortadan kaldırılarak geçerli ve güvenilir değerlendirmeler yapılabilir. C) Her yaş ve gelişim düzeyinde davranışları incelemek için geniş bir esnekliğe sahiptir. D) Çocukların gelişimini değerlendirmede diğer tekniklere göre daha iyi bir çocuğu tanıma tekniğidir. E) Elde edilen bilgiler davranışın altında yatan nedenler hakkında yeterli bilgi sağlayamayabilir. 6. Sistematik gözlem formlarının kullanımıyla ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur? A) Çocukların sınıf rutinlerini değiştirmeye yol açar. B) Yardımcı öğretmenler tarafından kullanılamaz. C) Çocukların okuma yazma bilmelerini gerekir. D) Çocuğun belirli bir alandaki gelişimini izlemek için önceden tasarlanır. E) Öğretmen çocuğa ilişkin görüşlerini, gözlem sonuçlarına yansıtmalıdır. 5 İzleyen sayfaya geçiniz.

6 2015 BAHAR DÖNEM SONU 2252-A A 7. Anekdot kaydı tekniğiyle igili aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur? A) Gözlem yapılan kayıtlarda, gözlemcinin adı, soyadı mutlaka bulunmalıdır. B) Gözlenen davranışın uzun, açık, anlaşılır ve yargılar içeren betimlemeleri bulunmalıdır. C) Gözlem sırasında olayın tüm ayrıntılarını yazabilmek kolaydır. D) Bir anekdot kaydına ilişkin yapılan yoruma veya değerlendirmeye dayalı olarak çocuğun davranışı hakkında kararlar verilir. E) Birkaç anekdot kaydı ve diğer ölçme araçlarından elde edilen veriler bir araya getirilemez. 8. Okulöncesi öğretmenin çocukların belirli bir davranışının farklı derecelerini betimsel olarak değerlendirmek amacıyla kullandığı gözleme dayalı teknik aşağıdakilerden hangisidir? A) Zaman dayalı örneklem alma B) Olaya dayalı örneklem alma C) Anekdot kayıtları D) Değerlendirme tablosu E) Denetim listeleri 11. Aşağıdakilerden hangileri portfolyoya dahil edilecek belgelerin seçiminde kullanılan ölçütlerden biri değildir? A) Seçilen dokümanın yeni bir becerinin kazanıldığını göstermesi B) Dahil edilen dokümanın sadece öğretmen tarafından anlaşılır olması C) Çocuğun bir kavrama yönelik ilerlemesini göstermesi D) Çocuğun programda belirtilen amaçları kazandığını göstermesi E) Seçilen dokümanın yeni bir kavramın kazanıldığını göstermesi 12. Aşağıdakilerden hangisi portfolyo değerlendirmesinin faydalarından biri değildir? A) Çocukların kendi öğrenmelerinde sorumluluk almalarına olanak tanıması B) Çocuklar hakkında tek bir kaynaktan toplanan bilgiyi içermesi C) Çocukların bireysel ihtiyaçlarını dikkate alarak öğrenme deneyimlerini planlamaya yönelik bilgi sağlaması D) Okul ve sınıf ortamında öğrenmeyi ve öğretimi objektif bir şekilde yansıtan kanıtları içermesi E) Öğrenmeyi devam eden bir süreç olarak yansıtması 9. Oyun değerlendirmesi ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur? A) Oyun temelli değerlendirme çocukların kendi öğrenme sorumluluklarını zayıflatır. B) Oyun, çocuğun gelişimini gözlemek için ideal ortamı sunmaz. C) Oyun, değerlendirmenin güvenilirliğini düşürür. D) Öğretmen oyun gözleminden yararlanarak çocukların ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda planlarına yön verir. E) Oyun değerlendirmesine mecbur kalmadıkça başvurulmamalıdır. 13. Aşağıdakilerden hangisi portfolyoya dahil edilen her dokümanın üzerinde bulunması gereken bilgilerden biri değildir? A) Çocuğun yaşı B) Çocuğun adı C) Ön yazı D) Tarih E) Seçiliş nedeni 10. Aşağıdakilerden hangisi yapı oyunu olarak düşünülemez? A) Bloklarla oyunlar B) Oyun hamuru ile oyun C) Resim yapmak D) Legolarla oyun E) Saklambaç oyunu 14. Aşağıdakilerden hangisi görüşmenin planlanması aşamalarından biri değildir? A) Görüşmenin kaydedilmesi B) Görüşme yeri ve zamanının belirlenmesi C) Görüşme sorularının hazırlanması D) Görüşme formunun oluşturulması E) Görüşme ortamının uygun biçimde düzenlenmesi 6 İzleyen sayfaya geçiniz.

7 2015 BAHAR DÖNEM SONU 2252-A A 15. Görüşme sürecinin aşamalarını sırasıyla betimleyen seçenek aşağıdakilerden hangisidir? A) Görüşme formunun hazırlanması, görüşmelerin yapılması, görüşmelerin kaydedilerek çözümlenmesi B) Görüşmenin planlanması, görüşmelerin yapılması, görüşmelerin kaydedilerek çözümlenmesi C) Görüşmenin planlanması, görüşme formunun hazırlanması, görüşmelerin yapılması D) Görüşme formunun hazırlanması, görüşmenin planlanması, görüşmelerin yapılması ve kaydedilmesi E) Görüşmenin planlanması, görüşmelerin yapılması, görüşmelerin kaydedilmesi 16. Anketlerde yer alan kapalı uçlu soruların hazırlanmasına ilişkin aşağıdakilerden hangisi doğrudur? A) Alternatif yanıt seçeneklerinin her bir katılımcı için aynı olması yanıtlayanlar arasında karşılaştırma yapılmasını engeller. B) Anket formunda soruların çok azı (bir - iki tanesi) kapalı uçludur. C) Soruların sadece evet/hayır veya yanlış/doğru gibi iki seçeneği vardır. D) Yanıt seçeneklerinin belli olması abartılı ve ilgisiz yanıtların gelmesini engeller. E) Katılımcılara önceden yapılandırılmamış yanıt seçenekleri verilir. 18. Çocukları tanıma ve değerlendirme süreci ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur? A) Çocuk hep aynı etkinlikte gözlenmelidir. B) Çocuğun eğilimleri dikkate alınmamalıdır. C) Çocuk hakkında farklı kaynaklardan veri toplanmalıdır. D) Veriler toplanırken tek ve aynı yöntem kullanılmalıdır. E) Çocuğun davranışlarında kültürel etmenlerin yerinin olmadığı unutulmamalıdır. 19. Özel gereksinimli çocuklarla ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur? A) Sadece zihin yetersizliği olan çocukları ifade etmek için kullanılan bir kavramdır. B) Orta derecede özel gereksinimli çocuklar, ortaokul yıllarındaki uzman değerlendirmeleri ile anlaşılır. C) Çocukların özel gereksinimi ihtiyaç duyduğu yardıma bağlı olarak bebeklik ile okulun ilk yılları arasında belirlenir. D) Üstün yetenekli çocuklar okula başladıkları zaman ancak fark edilir. E) Okulöncesinde öğretmen çocuğun özel gereksinimli olduğundan şüphe ediyorsa çocuğu hemen ilgili programlara yöneltir. 17. Aşağıdakilerden hangisi gelişim raporu hazırlamada özel içerik açısından yol gösterici sorular arasında yer almaz? A) Çocuğun sınıftaki davranışlarını betimliyor mu? B) Çocuğun bireysel gelişimi ve ilerlemesini betimliyor mu? C) Çocuğun ne yapabildiği ile ilgili özgün örnekler içeriyor mu? D) Çocuklarının gelişimlerini destekleyebilmek için aileyi bilgilendiriyor mu? E) Çocuğun güçlü yönlerinden daha çok zayıf yönlerine odaklanmış mı? 20. Öğretmenin, özel gereksinimli çocukların pek çok psikomotor becerisini belirlemede kullandığı analiz aşağıdakilerden hangisidir? A) Yapılış sırasına göre beceri analizi B) Gelişimsel aşamalara göre beceri analizi C) Güçlük düzeyine göre beceri analizi D) Başlangıç düzeyi değerlendirmelerine göre beceri analizi E) ABC kayıtlarını dikkate alan analiz 7 İzleyen sayfaya geçiniz.

8 2015 BAHAR DÖNEM SONU 2252-A 1. I m going on the internet look for flights to Vancouver. A) for B) and C) to D) then E) so 2. hard to learn a new language when you re older. A) This is B) That s C) Is it D) Is E) It s İNGİLİZCE-II 4. A: We re going to Australia in December so what we take? B: Summer clothes of course! dialogue above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı A) need B) have C) want D) should E) would 5. A: suitcase is this? B: I think it s Mark s. dialogue above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı A) What B) Who s C) Whose D) Where E) Who A 3. A: It s Mom s birthday this weekend. B: Why you take her to the theater? dialogue above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı A) don t B) should C) could D) aren t E) need 6. Our is really old! We don t even have a microwave. A) bedroom B) kitchen C) bathroom D) living room E) study 8 İzleyen sayfaya geçiniz.

9 2015 BAHAR DÖNEM SONU 2252-A A 7. A: These books are Julia s, aren t they? B: Yes, of course they re. She always writes her name in her books. dialogue above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı A) hers B) his C) mine D) ours E) yours 8. A: I can t believe I broke Mom s favorite vase. B: Oh, no! What are you going to do? dialogue above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı A) That sounds nice. B) That s good. C) That s funny. D) That s terrible. E) That s amazing. 10. What in the shopping mall when I saw you yesterday? A) did you do B) are you doing C) do you do D) would you do E) were you doing 11. I can t smell anything because I hurt my when I was playing soccer! A) neck B) chest C) ankle D) nose E) face 12. I don t have a so I can t see you when we Skype. A) computer B) cell phone C) webcam D) regular mail E) text message 9. I to John on my cell phone when somebody walked into me. A) talked B) am talking C) would talk D) talk E) was talking 13. s are personal than letters. A) less B) so C) as D) much E) not 9 İzleyen sayfaya geçiniz.

10 2015 BAHAR DÖNEM SONU 2252-A A 14. Most people had free time in the past because they didn t work such long hours. A) fewer B) more C) less D) better E) worse 15. Who is that girl with your brother? A) sits B) sitting C) sat D) sit E) to sit 16. A: Has Brad a beard? B: No, he hasn t. dialogue above? Aşağıdakilerden hangisi yukarıdaki konuşmayı A) got B) get C) like D) have E) look 18. After we married, we re going to move out of the city. A) will get B) get C) are getting D) are going to get E) got 19. I can t believe it! Clare be 50 this year. A) may B) might C) could D) will E) can 17. Anthony s and he s designing our new home. A) an electrician B) a carpenter C) an architect D) a plumber E) a lawyer 20. Why don t you for a promotion? You work so hard and you need a new challenge. A) take B) keep C) get D) move E) ask 10 İzleyen sayfaya geçiniz.

11 2015 BAHAR DÖNEM SONU 2252-A 1. Das Kleid zu deiner Figur. Welches Wort passt in die obige Lücke? Cümlede boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi A) bestimmt B) passt C) zieht D) gibt E) liebt 2. Auto höre ich immer Radio. Welches Wort passt in die obige Lücke? Cümlede boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi A) Zum B) Auf C) Für D) Aus E) Im 3. Was bedeutet battaniye auf Deutsch? ALMANCA-II 5. ve 6. soruları aşağıdaki paragrafa göre cevaplayınız. Helfen und unterstützen! Fast die Hälfte der Bewohner in Deutschland hat 2008 aktiv geholfen. Die Hilfe in der Familie steht dabei an erster Stelle, 42% der Leute helfen ihren Verwandten. Gleich danach kommt die Hilfe für Freunde mit 41%. Auch 30% der Nachbarn unterstützen sich. Dagegen engagieren sich nicht so viele Deutsche in einem Ehrenamt. Wenn sie ehrenamtlich arbeiten, dann oft in einem Verein. Nur sehr wenige, nämlich 3%, engagieren sich in einer Partei. Außerdem gibt es noch die freiwillige Arbeit im sozialen Bereich und in der Kirche mit 7%. 5. Welche Aussage ist richtig? A) Hilfe in der Familie ist auch in Deutschland selbstverständlich. B) Die Deutschen helfen nie. C) Verwandte wollen keine Hilfe. D) Freunde helfen oft ihren Nachbarn. E) Nachbarn helfen sich täglich. A battaniye sözcüğünün Almancası aşağıdakilerden hangisidir? A) Die Gardine B) Das Kissen C) Das Bett D) Die Decke E) Der Sessel 6. Welche Aussage ist falsch? A) Viele Deutsche engagieren sich in einer Partei. B) Ehrenamtlich engagieren sich die Deutschen vor allem in Vereinen. C) Die Hilfe in der Familie steht an erster Stelle. D) Die Hilfe für Freunde steht an zweiter Stelle. E) Freiwillige Arbeit gibt es im sozialen Bereich und in der Kirche. 4. Wir können den Teppich Eingangstür legen. Welche Wörter passen in die obige Lücke? Cümlede boş bırakılan yeri aşağıdaki sözcüklerden hangisi tamamlar? A) auf das B) unter dem C) in den D) vor die E) neben das 7. Ich bin einverstanden! Wie lautet der obige Satz auf Türkisch? Verilen cümlenin Türkçesi aşağıdakilerden hangisidir? A) Ben böyle düşünüyorum! B) Bence de sen haklısın! C) Bu anlaşıldı! D) Bana göre çok mantıklı! E) Kabul ediyorum! 11 İzleyen sayfaya geçiniz.

12 2015 BAHAR DÖNEM SONU 2252-A A 8. Was bedeutet das Gegenteil von einfach? einfach sözcüğünün zıt anlamlısı aşağıdakilerden hangisidir? A) herrlich B) logisch C) schwierig D) dauernd E) entsprechend Abitur habe ich bei meinen Eltern gewohnt. Welches Wort passt in die obige Lücke? Cümlede boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi tamamlar? A) Zwischen die B) Im C) Seit das D) Bis zum E) Um der 10. Sven spricht Deutsch und Spanisch. Welche Schlußfolgerung kann man nach dem obigen Satz machen? 12. Ein Forum ist ein Platz im Internet, Diskussionen ermöglicht. Welches Wort passt in die obige Lücke? Cümlede boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi A) die B) der C) des D) dem E) den 13. Wie lautet das Verb vom Nomen die Erinnerung? die Erinnerung isminin fiil şekli aşağıdakilerden hangisidir? A) innerlich B) innig C) erinnerlich D) erinnig E) erinnern 14. Ein Auto fährt.. nur 40 Minuten am Tag, mehr als 23 Stunden steht es herum. Welches Wort passt in die obige Lücke? Verilen cümleye göre, aşağıdaki yargılardan hangisi doğrudur? A) Sven kann gut tanzen. B) Sven ist zweisprachig. C) Sven hat eine Freundin. D) Sven möchte kochen lernen. E) Sven lernt Mathematik. Cümlede boş bırakılan yeri aşağıdakilerden hangisi A) im Durchschnitt B) im Teil C) beim Konzept D) die Fahrt E) in den Firmen 11. Bunu bilmiyor muydunuz yoksa? Wie lautet der obige Satz auf Deutsch? Verilen cümlenin Almancası aşağıdakilerden hangisidir? A) Müssen Sie das wissen? B) Warum wissen Sie das nicht? C) Haben Sie das etwa nicht gewusst? D) Dürfen Sie das wissen? E) Darf so etwas denn vorkommen? 15. Ganz im Gegenteil! Wie lautet der obige Satz auf Türkisch? Verilen cümlenin Türkçesi aşağıdakilerden hangisidir? A) Hemen şimdi! B) Tam tamına! C) Tam tersi! D) Bu imkânsız! E) Böyle tersi! 12 İzleyen sayfaya geçiniz.

13 2015 BAHAR DÖNEM SONU 2252-A A 16. A: Du kannst mit dem Drucker auch scannen! B:.. A: Ja, ich zeigs dir! Welcher Satz ergänzt den obigen Dialog? Verilen karşılıklı konuşmayı aşağıdakilerden hangisi tamamlar? A) Wo kann ich scannen? B) Weißt du wie man das macht? C) Wie gut kann ich mit dem Drucker scannen? D) Was soll ich mit dem Drucker scannen? E) Wann soll ich scannen? 17. Sie fahren auf der Autobahn, als plötzlich die Reifen quietschen. Was denken Sie spontan? Welche Frage passt zum oben angegebenen Fall? Verilen duruma uygun soru aşağıdakilerden hangisidir? A) Nanu? Was ist das? B) Autsch! Das tut weh. C) Igitt! Wie ecklig. D) Oh je, das tut mir leid! E) Oh, wie süß! 19. umweltbewusste / Demonstranten / eine / fordern / Stromversorgung / die Wie kann man mit den obigen Wortgruppen einen sinnvollen und richtigen Satz bilden? Verilen sözcük gruplarıyla kurulabilecek en anlamlı ve doğru cümle aşağıdakilerden hangisidir? A) Eine Stromversorgung fordern die umweltbewusste Demonstranten. B) Eine Demonstranten fordern die umweltbewusste Stromversorgung. C) Eine umweltbewusste Stromversorgung die Demonstranten fordern. D) Die Demonstranten fordern eine umweltbewusste Stromversorgung. E) Umweltbewusste Stromversorgung die Demonstranten fordern eine junge Leute machen sich selbstständig, aber nicht... ist erfolgreich. Welche Wörter passen in die obigen Lücken? Cümlede boş bırakılan yerleri aşağıdakilerden hangileri tamamlar? A) Jeder / etwas B) Einiges / jede C) Viele / einige D) Etwas / viele E) Viele / jeder 20.., gründet man ein Unternehmen. Welcher Satz ergänzt die obige Lücke? Verilen cümleyi aşağıdakilerden hangisi tamamlar? A) Man muss sich informieren B) Damit man die Steuern richtig bezahlt C) Wenn man sich selbstständig macht D) Man muss über Firmen informiert sein E) Man sollte genau erklären können 13 İzleyen sayfaya geçiniz.

14 2015 BAHAR DÖNEM SONU 2252-A 1. Jules: Est-ce que quelqu un est venu te voir à l hôpital? Marie: Non,! Choisissez le mot / l expression qui convient. Yukarıdaki konuşmada boş bırakılan yere uygun düşen sözcük ya da ifadeyi bulunuz. A) rien B) personne C) pas D) quelqu un E) quelque chose 2. «Avant, dans cette ville, il y avait beaucoup d arbres, maintenant des immeubles. C est triste!» Choisissez l expression qui convient. Uygun ifadeyi bulunuz. A) il n y a pas B) il n y a que C) il n y a plus D) il n y a jamais E) il n y a rien 3. Mireille: Tu connais le parc Montsouris? Nathalie: Oui! Nous emmenons souvent les enfants. Choisissez le mot qui convient. Uygun sözcüğü bulunuz. A) en B) y C) le D) où E) l FRANSIZCA-II 5. «Michel trouve que Jacqueline est une femme et.» Choisissez les mots qui conviennent. Uygun sözcükleri bulunuz. A) intelligente / sociable B) triste / heureuse C) mince / grosse D) joli / intéressante E) grande / sportif 6. «Les vêtements biologiques.» Trouvez l expression qui complète la phrase. Cümleyi tamamlayan uygun ifadeyi bulunuz. A) pour respecter l environnement B) garantit de bonnes conditions de travail C) achetées à leur valeur réelle D) que les enfants ne sont pas exploités E) sont fabriqués sans produits chimiques 7. Amélie: Il faut ajouter sucre? Sophie: Non, il ne faut pas en ajouter. Amélie: Et, tu n as pas mis d huile? Sophie: Non, deux cuillères à soupe, c est bon. Choisissez les mots qui conviennent. Uygun sözcükleri bulunuz. A) de / assez B) de la / un peu C) du / trop D) le / encore E) une tablette de / une boîte A 4. «Ce soir je vais à la réunion.» Trouvez l expression qui complète la phrase. Cümleyi tamamlayan uygun ifadeyi bulunuz. A) organisée par l Association pour les parcs B) pour me promener au parc C) qui organise des activités sportives D) où j ai vu une exposition de photos E) que la mairie va organiser plus tard 8. «La météo annonce beau demain.» Choisissez l expression qui convient. Uygun ifadeyi bulunuz. A) s il fait B) ce qu il fera C) qu il fera D) de faire E) qu elle fait 14 İzleyen sayfaya geçiniz.

15 2015 BAHAR DÖNEM SONU 2252-A A 9. c est / fête nationale / France / en / la / I II III IV V le 14 juillet VI Mettez les mots dans le bon ordre pour faire une phrase. Sözcükleri bir cümle oluşturacak şekilde doğru sıraya koyunuz. A) I / VI / II / IV / V / III B) I / VI / IV / III / V / II C) IV / III / I / II / V / VI D) IV / VI / I / II / V / III E) VI / I / V / II / IV / III 10. I. Toute cette neige, c était magnifique et très calme. II. Samedi matin, on a fait une promenade dans la forêt. III. Mais on a eu un petit problème mercredi soir. IV. On est arrivés à l hôtel vendredi soir. V. On a passé cinq jours à faire des activités sportives. Remettez les phrases dans l ordre pour faire un paragraphe. Yukarıdaki cümleleri anlamlı bir paragraf oluşturacak biçimde sıralayınız. A) I / IV / III / II / V B) II / I / IV / III / V C) III / IV / II / V / I D) IV / II / I / V / III E) V / III / I / II / IV 12. «Si tu passes ton temps devant l Internet, tu tes examens.» Choisissez les mots qui conviennent. Uygun sözcükleri bulunuz. A) tous / ne réussis pas B) chaque / n as pas réussi C) tout / ne réussiras pas D) plusieurs / ne peux pas réussir E) beaucoup / ne vas pas réussir 13. «Pour créer un code d utilisateur, vous n avez pas besoin de/du.» Choisissez le mot qui convient. Uygun sözcüğü bulunuz. A) nom d utilisateur B) mot de passe C) l adresse mail D) la carte d identité E) la confirmation du mot de passe 14. «Les étudiants payent leur inscription quand ils se présentent à l université.» Trouvez le synonyme de la phrase précédente. 11. «Quand, la réunion depuis une demi-heure.» Choisissez les mots qui conviennent. Uygun sözcükleri bulunuz. A) j arrivais / a continué B) je suis arrivé / continue C) j arrive / continuera D) je suis arrivée / continuait E) je suis arrivée / a continué Yukarıdaki cümlenin eş anlamlısını bulunuz. A) Les étudiants payent leur inscription à l université où ils se présentent. B) Les étudiants qui se présentent à l université payent leur inscription. C) Les étudiants se présentent à l université en payant leur inscription. D) Les inscriptions sont payées par les étudiants allant à l université. E) Les étudiants payent leur inscription en se présentant à l université. 15 İzleyen sayfaya geçiniz.

16 2015 BAHAR DÖNEM SONU 2252-A A 15. (I) Pour ton examen de demain, il faut que tu sois en forme. (II) Ce soir, tu dois te coucher très tôt. (III) Demain matin, il faut que tu manges léger. (IV) Il est important que tu aies un stylo noir. (V) N oublie pas de regarder les offres d emploi en ligne. Choisissez la phrase qui gêne la cohérence sémantique du passage. Parçanın anlam bütünlüğünü bozan cümleyi bulunuz. A) I B) II C) III D) IV E) V 16. «cherchez-vous du travail? Choisissez l expression qui convient. Uygun ifadeyi bulunuz. A) Pour quel B) Dans combien de temps C) Depuis quand D) Dans quel E) Chez quel 18. «J aime bien ces petites rues sombres et calmes.» Trouvez l antonyme du mot souligné. Altı çizili sözcüğün zıt anlamlısını bulunuz. A) animées B) claires C) bruyantes D) désagréables E) vivantes 19. Paul et Marie ont très vite sympathisé parce qu ils. Trouvez la réponse qui ne convient pas. Uygun olmayan cevabı bulunuz. A) ont des goûts communs B) aiment l art, tous les deux C) étudient dans la même école D) portent les mêmes vêtements E) ont le même caractère 17. Elsa:. Aline: Alors, tu dois parler plusieurs langues. Trouvez la phrase qui pourrait compléter le blanc laissé dans le dialogue. Karşılıklı konuşmada boş bırakılan yere getirilebilecek uygun cümleyi bulunuz. A) J aimerais beaucoup travailler dans le tourisme. B) Je souhaite bien apprendre le français. C) J espère trouver un travail de professeur. D) Je voudrais prendre quelques jours de congé. E) Il faut que je passe un entretien pour cet emploi. 20. Le père:. Il n est pas encore là. La mère: J ai peur qu il lui soit arrivé quelque chose. Le père: Une demi-heure de retard et pas de nouvelles! La mère: Je m inquiète vraiment! Trouvez la phrase qui pourrait compléter le blanc laissé dans le dialogue. Karşılıklı konuşmada boş bırakılan yere getirilebilecek uygun cümleyi bulunuz. A) Il y a deux heures qu il est sorti de l école. B) Il était à l école pendant toute la journée. C) Il est à l école depuis ce matin. D) Il va rester à l école jusqu au soir. E) Il est parti pour l école il y a vingt minutes. 16 TEST BİTTİ.

17 Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. BU SAYFA BOŞ BIRAKILMIŞTIR.

18 Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. BU SAYFA BOŞ BIRAKILMIŞTIR.

19 Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. BU SAYFA BOŞ BIRAKILMIŞTIR.

20 Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. BU SAYFA BOŞ BIRAKILMIŞTIR.

21 Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. BU SAYFA BOŞ BIRAKILMIŞTIR.

22 Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. BU SAYFA BOŞ BIRAKILMIŞTIR.

23 Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. BU SAYFA BOŞ BIRAKILMIŞTIR.

24 1. Sınavın ilk 30 dakikası ve son 5 dakikası içinde, sınavınızı tamamlasanız bile salondan çıkamazsınız. Herhangi bir nedenle salondan çıktığınız takdirde, sınava devam etmenize izin verilmez. 2. Sınavda hesap makinesi kullanabilirsiniz. Ancak, kullanacağınız makinede alfabetik tuş takımı (A, B, C, ) ve program yapılmasına, saklanmasına, çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN vb. tuşlar bulunamaz. 3. Kâğıt, kitap, defter, not vb. dokümanlar; pergel, açıölçer, cetvel vb. araçlar; cep telefonu, bilgisayar, tablet, telsiz, kamera vb. iletişim, depolama, kayıt ve veri aktarma cihazları; ruhsatlı veya resmi amaçlı olsa bile silah ve silah yerine geçebilecek nesneler ile sınava girmek kesinlikle yasaktır. 4. Sınav süresince görevlilerle konuşmak, görevlilere soru sormak yasaktır. Aynı şekilde görevlilerin de öğrencilerle yakından ve alçak sesle konuşmaları yasaktır. Gerekli durumlarda görevliler yerinizi değiştirebilir. 5. Size verilen cevap kâğıdının üzerindeki TCKN, ad, soyadı, bilgilerini kontrol ediniz, üzerindeki ilgili alanları doldurarak imzalayınız. Bu bilgiler size ait değilse, görevlileri uyararak size ait cevap kâğıdını isteyiniz. Başka öğrenciye ait cevap kâğıdı kullanan öğrencilerin o oturumdaki sınavları geçersiz sayılır. 6. Cevap kâğıdı üzerine test grubunu (kitapçık türünü) (A, B, C, D) kodlamayan veya birden fazla kodlama yapan öğrencilerin sınavları geçersiz sayılır. 7. Cevap kâğıdınıza yazacağınız her türlü yazı ve yapacağınız işaretlemeler için koyu yazan siyah kurşun kalem kullanmalısınız. Siyah kurşun kalem dışında farklı bir kalem (tükenmez, mürekkepli ya da renkli vb.) kullanan öğrencilerin sınavları geçersiz sayılır. 8. Aşağıdaki durumlarda sınav görevlileri tarafından Bireysel Sınav İptal Tutanağı düzenlenir ve ilgili öğrencilerin o oturumdaki sınavları geçersiz sayılır: a) Sınav kurallarına ve sınav görevlilerinin uyarılarına uymamak, sınav düzenini bozmak, b) Kâğıt, kitap, defter, not vb. dokümanları; pergel, açıölçer, cetvel vb. araçları; cep telefonu, bilgisayar, tablet, telsiz, kamera vb. iletişim, depolama, kayıt ve veri aktarma cihazlarını; ruhsatlı veya resmi amaçlı olsa bile silah ve silah yerine geçebilecek nesneleri yanında bulundurmak, c) Alfabetik tuş takımı (A, B, C, ) ve program yapılmasına, saklanmasına, çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN vb. tuşlar bulunan hesap makineleri kullanmak, d) Sınav sırasında kalem, silgi vb. araç-gereç paylaşımında bulunmak, e) Cevapları, cevap kâğıdı dışında bir yere yazmak ve sınav salonundan dışarı çıkarmak, f) Resmi kıyafetle (kıtalarından izinli er ve erbaşlar haricinde) sınava girmek, g) Sınava girebilmek için gerekli belgeleri eksik olduğu halde sınava katılıp, cevap kâğıdında işaretleme yapmak, h) Sınav görevlileri tarafından öğrencinin kimliğinden şüphe duyulması, i) Cevap kâğıdını ve/veya soru kitapçığını sınav görevlilerine eksiksiz ve sağlam bir şekilde teslim etmemek, sınav salonu dışına çıkarmak. SINAVDA UYGULANACAK KURALLAR 9. Kopya çekmek, vermek ya da çekilmesine yardımcı olmak vb. eylemlerde bulunan öğrenciler hakkında Bireysel Sınav İptal Tutanağı düzenlenir, o oturumdaki sınavları geçersiz sayılır ve kopya olayının gerçekleştiği sınav dönemini izleyen ilk sınav döneminde hiçbir dersin sınavına giremezler. 10. Cevap kâğıdını ve/veya soru kitapçığını yırtmak, başka bir öğrencinin yerine sınava girmek ya da kendisi yerine başka birini sınava sokmak eylemlerinden herhangi birini gerçekleştiren öğrenciler hakkında Bireysel Sınav İptal Tutanağı tutulur, o oturumdaki sınavları geçersiz sayılır ve haklarında ilgili Fakülte tarafından disiplin soruşturması açılır. 11. Sınav başlamadan önce Sınav Giriş Belgenizi, Öğrenci Kimlik Kartınızı (veya Öğrenci Tanıtım Kartı veya Sınavda Geçerli Öğrenci Kimlik Belgesi), Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgenizi sıranızın üzerine bırakınız. 12. Soru kitapçığındaki her bir derse ait testi cevaplamanız için verilen süre 30 dakikadır. 13. Soru kitapçığınızı aldığınızda sayfalarına hızlıca bakarak hatalı ya da eksik baskı olup olmadığını kontrol ediniz. Hata/eksik olması durumunda kitapçığınızın değiştirilmesi için derhâl Salon Başkanına başvurunuz. Sınav görevlileri sınavın başladığını belirtmeden kitapçığınızı tekrar açmayınız. 14. Soru kitapçığınızdaki ilgili alanlara ad, soyadı, TCKN, sınav salon no, sıra no bilgilerinizi eksiksiz doldurarak imzanızı atınız. Soru kitapçığınızın sayfalarındaki boş yerleri müsvedde amacıyla kullanabilirsiniz. 15. Cevap kâğıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile soru kitapçığınızın kodunu karşılaştırınız. Aynı değilse, sınav görevlilerine durumu bildirerek doğru kitapçığın verilmesini talep ediniz. 16. Cevaplarınızı, cevap kâğıdında ilgili ders için ayrılmış olan alana, cevap yerinin dışına taşırmadan işaretleyiniz. Soru kitapçığı üzerinde yapılan işaretlemeler değerlendirmeye alınmayacaktır. 17. Cevap kâğıdı üzerinde değişiklik yapmak istediğinizde, iz bırakmayan bir silgi kullanınız. Cevap kâğıdınızı buruşturmayınız, katlamayınız ve üzerine gereksiz hiçbir işaret koymayınız. 18. Yanlış cevaplarınız dikkate alınmayacaktır. Bu nedenle cevapsız soru bırakmamanız yararınıza olacaktır. 19. Her sorunun tek bir doğru cevabı vardır. Bir soru için birden çok cevabı işaretlerseniz, o soruyu yanlış cevaplamış sayılacaksınız. 20. Soruların ait olduğu derslerin içeriklerinde, basımdan sonra değişiklik yapılmış olabilir. Bir sorunun cevabı sonraki düzenlemelerle değişmiş olsa bile, o soruyu ders kitabınızda verilen bilgileri dikkate alarak cevaplayınız. 21. Sınav bitiminde, cevap kâğıdınızı ve soru kitapçığınızı salon görevlilerine eksiksiz biçimde teslim ediniz. Sınav bittikten sonra gönderilen cevap kâğıtları dikkate alınmayacaktır. SINAV KURALLARINA UYDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER, SINAVINIZDA BAŞARILAR DİLERİZ.

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2240 2015 - BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN 2. YARIYIL SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2281 2015 - BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN 2. YARIYIL SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2241 2015 - BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN 2. YARIYIL SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2254 2015 - BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN 2. YARIYIL SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :...

Detaylı

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2238 2015 - BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN 2. YARIYIL SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2201 2015 - BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN 2. YARIYIL SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2260 2015 - BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN 2. YARIYIL SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :...

Detaylı

2017 Yılı 3. Dönem Emniyet Teşkilatı Mensubu İlk Derece Amirlik Eğitimi Sınav Takvimi Duyurusu

2017 Yılı 3. Dönem Emniyet Teşkilatı Mensubu İlk Derece Amirlik Eğitimi Sınav Takvimi Duyurusu 2017 Yılı 3. Dönem Emniyet Teşkilatı Mensubu İlk Derece Amirlik Eğitimi Sınav Takvimi Duyurusu Emniyet Teşkilatı Mensubu Adayların (Polis Memuru, Başpolis Memuru, Kıdemli Başpolis Memuru) girecekleri İlk

Detaylı

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2233 2015 - BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN 2. YARIYIL SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :...

Detaylı

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2237 2015 - BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN 2. YARIYIL SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :...

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2206 2015 - BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN 2. YARIYIL SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :...

Detaylı

E-KPSS GENEL YETENEK TESTİ GENEL KÜLTÜR TESTİ

E-KPSS GENEL YETENEK TESTİ GENEL KÜLTÜR TESTİ E-KPSS GENEL YETENEK TESTİ GENEL KÜLTÜR TESTİ 0000000000 GENEL YETENEK TESTİ BİTTİ. GENEL KÜLTÜR TESTİNE GEÇİNİZ. TEST BİTTİ. CEVAPLARINIZI KONTROL EDİNİZ. SINAVDA UYULACAK KURALLAR 1. Cep telefonu

Detaylı

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 6. YARIYIL

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 6. YARIYIL ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2624 2015 - BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN 6. YARIYIL SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :...

Detaylı

Özet, yaprak test, deneme sınavı hizmetlerine adresindeki "Beta e-öğrenme" bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Özet, yaprak test, deneme sınavı hizmetlerine  adresindeki Beta e-öğrenme bağlantısından ulaşabilirsiniz. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ A 2112 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI 2015-2016 - GÜZ ARA - 2. OTURUM Pazar 09:30 :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Aralık Dönemi) B SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI TESTİ 27 ARALIK 2014 Bu

Detaylı

BÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

BÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! B KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF ALMANCA 2015 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 26 KASIM 2015 Saat: 11.20

Detaylı

CÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

CÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! C KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF ALMANCA 2015 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 26 KASIM 2015 Saat: 11.20

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF ALMANCA 2015 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 26 KASIM 2015 Saat: 11.20

Detaylı

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-1 GEOMETRİ TESTİ 15 HAZİRAN 2014 PAZAR

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-1 GEOMETRİ TESTİ 15 HAZİRAN 2014 PAZAR T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-1 GEOMETRİ TESTİ 15 HAZİRAN 2014 PAZAR Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının veya bir kısmının

Detaylı

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-1 MATEMATİK TESTİ 15 HAZİRAN 2014 PAZAR

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-1 MATEMATİK TESTİ 15 HAZİRAN 2014 PAZAR T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-1 MATEMATİK TESTİ 15 HAZİRAN 2014 PAZAR Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının veya bir kısmının

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ MATEMATİK (LİSE) ÖĞRETMENLİĞİ 20 TEMMUZ 2014 PAZAR

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ MATEMATİK (LİSE) ÖĞRETMENLİĞİ 20 TEMMUZ 2014 PAZAR T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ MATEMATİK (LİSE) ÖĞRETMENLİĞİ 20 TEMMUZ 2014 PAZAR Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 2015 8. SINIF 2. DÖNEM DERSİ MERKEZİ ORTAK (MAZERET) SINAVI 17 MAYIS 2015 Saat: 11.20 Adı ve

Detaylı

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ YERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Mayıs Dönemi) B SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI TESTİ 24 MAYIS 2014 Bu

Detaylı

Özet, yaprak test, deneme sınavı hizmetlerine http://eogrenme.anadolu.edu.tr adresindeki "Beta e-öğrenme" bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Özet, yaprak test, deneme sınavı hizmetlerine http://eogrenme.anadolu.edu.tr adresindeki Beta e-öğrenme bağlantısından ulaşabilirsiniz. NDOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİST VE İŞLETME FKÜLTELERİ ÇIKÖĞRETİM FKÜLTESİ 2015-2016 GÜZ DÖNEMİ R SINVI - 3. OTURUM - Cumartesi 14:00 ÖĞRENCİNİN 3. YRIYIL TÜRKÇE SOYDI :... DI :... TC KİMLİK NO :... SINV SLON

Detaylı

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) ÖN LİSANS ZİHİNSEL ENGELLİ 27 NİSAN 2014

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) ÖN LİSANS ZİHİNSEL ENGELLİ 27 NİSAN 2014 T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) ÖN LİSANS ZİHİNSEL ENGELLİ 27 NİSAN 2014 Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF ALMANCA 2015 8. SINIF 2. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 30 NİSAN 2015 Saat: 11.20

Detaylı

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ YERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Mayıs Dönemi) C SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI TESTİ 24 MAYIS 2014 Bu

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ FİZİK ÖĞRETMENLİĞİ 20 TEMMUZ 2014 PAZAR

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ FİZİK ÖĞRETMENLİĞİ 20 TEMMUZ 2014 PAZAR T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ FİZİK ÖĞRETMENLİĞİ 20 TEMMUZ 2014 PAZAR Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Aralık Dönemi) DİĞER SAĞLIK PERSONELİ TESTİ 5 ARALIK 2015

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Aralık Dönemi) DİĞER SAĞLIK PERSONELİ TESTİ 5 ARALIK 2015 T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Aralık Dönemi) DİĞER SAĞLIK PERSONELİ TESTİ 5 ARALIK 2015 Bu testlerin

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Aralık Dönemi) İŞYERİ HEKİMLİĞİ TESTİ 27 ARALIK 2014 Bu testlerin her

Detaylı

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL

BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2246 2015 - BAHAR DÖNEM SONU - 2. OTURUM - Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN 2. YARIYIL SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :...

Detaylı

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-2 KİMYA TESTİ 21 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-2 KİMYA TESTİ 21 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-2 KİMYA TESTİ 21 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının veya bir kısmının

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ 20 TEMMUZ 2014 PAZAR

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ 20 TEMMUZ 2014 PAZAR T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ 20 TEMMUZ 2014 PAZAR Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ YERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Mayıs Dönemi) İŞ YERİ HEKİMLİĞİ TESTİ 24 MAYIS 2014

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ YERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Mayıs Dönemi) İŞ YERİ HEKİMLİĞİ TESTİ 24 MAYIS 2014 T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ YERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Mayıs Dönemi) İŞ YERİ HEKİMLİĞİ TESTİ 24 MAYIS 2014 Bu testlerin her

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZÎ ORTAK SINAVI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZÎ ORTAK SINAVI ALMANCA 2016 A SORU SAYISI : 20 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 1. DÖNEM ALMANCA DERSİ MERKEZÎ ORTAK SINAVI 24 KASIM 2016 Saat: 11.20 Adı ve

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Aralık Dönemi) C SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI TESTİ 27 ARALIK 2014 Bu

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Aralık Dönemi) A SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI TESTİ 27 ARALIK 2014 Bu

Detaylı

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ YERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Mayıs Dönemi) A SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI TESTİ 24 MAYIS 2014 Bu

Detaylı

TÜRK CUMHURİYETLERİ İLE TÜRK VE AKRABA TOPLULUKLARI SINAVI (Yurtiçi) 21 Haziran 2009 TEMEL ÖĞRENME BECERİLERİ TESTİ

TÜRK CUMHURİYETLERİ İLE TÜRK VE AKRABA TOPLULUKLARI SINAVI (Yurtiçi) 21 Haziran 2009 TEMEL ÖĞRENME BECERİLERİ TESTİ ÖSYM T.C. YÜKSEKÖĞRETİM KURULU ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ A TÜRK CUMHURİYETLERİ İLE TÜRK VE AKRABA TOPLULUKLARI SINAVI (Yurtiçi) Haziran 009 TEMEL ÖĞRENME BECERİLERİ TESTİ ADI :... SOYADI :...

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Aralık Dönemi) İŞYERİ HEKİMLİĞİ TESTİ 5 ARALIK 2015

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Aralık Dönemi) İŞYERİ HEKİMLİĞİ TESTİ 5 ARALIK 2015 T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Aralık Dönemi) İŞYERİ HEKİMLİĞİ TESTİ 5 ARALIK 2015 Bu testlerin her

Detaylı

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Aralık Dönemi) C SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI TESTİ 5 ARALIK 2015 Bu

Detaylı

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Aralık Dönemi) B SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI TESTİ 5 ARALIK 2015 Bu

Detaylı

TÜRK CUMHURİYETLERİ İLE TÜRK VE AKRABA TOPLULUKLARI SINAVI (Yurt İçi) 4 TEMMUZ 2010 TEMEL ÖĞRENME BECERİLERİ TESTİ

TÜRK CUMHURİYETLERİ İLE TÜRK VE AKRABA TOPLULUKLARI SINAVI (Yurt İçi) 4 TEMMUZ 2010 TEMEL ÖĞRENME BECERİLERİ TESTİ Ö S Y M T.C. YÜKSEKÖĞRETİM KURULU ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ A TÜRK CUMHURİYETLERİ İLE TÜRK VE AKRABA TOPLULUKLARI SINAVI (Yurt İçi) TEMMUZ 00 TEMEL ÖĞRENME BECERİLERİ TESTİ ADI :... SOYADI :...

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Eğitim Fakültesi Dekanlığı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Eğitim Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 17/11/2015-50328 T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Eğitim Fakültesi Dekanlığı *BE6L3D5CD* Sayı :65182052/100/ Konu :İmtihan Kuralları ÖZEL EĞİTİM BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İlköğretim

Detaylı

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) ORTAÖĞRETİM İŞİTME-1 27 NİSAN 2014

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) ORTAÖĞRETİM İŞİTME-1 27 NİSAN 2014 T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) ORTAÖĞRETİM İŞİTME-1 27 NİSAN 2014 Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının veya

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF MATEMATİK 205 8. SINIF. DÖNEM MATEMATİK DERSİ MERKEZİ ORTAK SINAVI 25 KASIM 205 Saat: 0.0 Adı

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Mayıs Dönemi) DİĞER SAĞLIK PERSONELİ TESTİ 23 MAYIS 2015

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Mayıs Dönemi) DİĞER SAĞLIK PERSONELİ TESTİ 23 MAYIS 2015 T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Mayıs Dönemi) DİĞER SAĞLIK PERSONELİ TESTİ 23 MAYIS 2015 Bu testlerin

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ REHBER ÖĞRETMEN 20 TEMMUZ 2014 PAZAR

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ REHBER ÖĞRETMEN 20 TEMMUZ 2014 PAZAR T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ REHBER ÖĞRETMEN 20 TEMMUZ 2014 PAZAR Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ 12 TEMMUZ 2015 PAZAR

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ 12 TEMMUZ 2015 PAZAR T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ 12 TEMMUZ 2015 PAZAR Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin

Detaylı

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine adresinden ulaşabilirsiniz.

Derslere ait özet, yaprak test ve deneme sınavı yardımcı malzemelerine  adresinden ulaşabilirsiniz. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ A 2102 2015-2016 - GÜZ DÖNEM SONU - 2. OTURUM Pazar 09:30 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ FİZİK ÖĞRETMENLİĞİ 12 TEMMUZ 2015 PAZAR

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ FİZİK ÖĞRETMENLİĞİ 12 TEMMUZ 2015 PAZAR T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ FİZİK ÖĞRETMENLİĞİ 12 TEMMUZ 2015 PAZAR Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! 8. SINIF DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ (ERMENİ OKULLARI İÇİN) 2015 A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 1. DÖNEM DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2243 ÖĞRENCİNİN 2014 - BAHAR ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO

Detaylı

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-4 COĞRAFYA-2 TESTİ 14 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-4 COĞRAFYA-2 TESTİ 14 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-4 COĞRAFYA-2 TESTİ 14 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının veya bir

Detaylı

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Mayıs Dönemi) A SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI TESTİ 23 MAYIS 2015 Bu

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2252 ÖĞRENCİNİN 2014 - BAHAR ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO

Detaylı

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-3 COĞRAFYA-1 TESTİ 22 HAZİRAN 2014 PAZAR

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-3 COĞRAFYA-1 TESTİ 22 HAZİRAN 2014 PAZAR T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-3 COĞRAFYA-1 TESTİ 22 HAZİRAN 2014 PAZAR Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının veya bir kısmının

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ. YÖS SINAVI 17 Mayıs 2015 ADI :... SOYADI :... ADAY NUMARASI :... İMZA : SIRA NO:... SORU KİTAPÇIĞI TÜRÜ

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ. YÖS SINAVI 17 Mayıs 2015 ADI :... SOYADI :... ADAY NUMARASI :... İMZA : SIRA NO:... SORU KİTAPÇIĞI TÜRÜ ONDOKUZ MYIS ÜNİVERSİTESİ 015 Yabancı Öğrenci Seçme Sınavı (YÖS) TÜRKÇE ONDOKUZ MYIS ÜNİVERSİTESİ YÖS SINVI 17 Mayıs 015 DI :... SOYDI :... DY NUMRSI :... İMZ : SIR NO:... ÖNEMLİ 1. Bu soru kitapçığı Türkiye

Detaylı

Öğrencilerin dikkat etmesi gereken hususlar:

Öğrencilerin dikkat etmesi gereken hususlar: 2017-2018 PFE BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR Öğrencilerin dikkat etmesi gereken hususlar: Değerli öğrenciler, sınavların sağlıklı bir şekilde yapılması için aşağıdaki hususlara azami

Detaylı

Öğrencilerin dikkat etmesi gereken hususlar:

Öğrencilerin dikkat etmesi gereken hususlar: 2017-2018 PFE BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAVLARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR Öğrencilerin dikkat etmesi gereken hususlar: Değerli öğrenciler, sınavların sağlıklı bir şekilde yapılması için aşağıdaki hususlara

Detaylı

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) LİSANS İŞİTME-1 27 NİSAN 2014

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) LİSANS İŞİTME-1 27 NİSAN 2014 T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) LİSANS İŞİTME-1 27 NİSAN 2014 Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının veya bir

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 75 ÖĞRENCİNİN 014 - BAHAR ARA -. OTURUM - Pazar 09:0 SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :...

Detaylı

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-2 FİZİK TESTİ 21 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-2 FİZİK TESTİ 21 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-2 FİZİK TESTİ 21 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının veya bir kısmının

Detaylı

BÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

BÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! 3. SINIF T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ B KİTAPÇIK TÜRÜ ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ SEÇME

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 12 TEMMUZ 2015 PAZAR

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 12 TEMMUZ 2015 PAZAR T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 12 TEMMUZ 2015 PAZAR Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin

Detaylı

BÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

BÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! 4. SINIF T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ B KİTAPÇIK TÜRÜ ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ SEÇME

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 12 TEMMUZ 2015 PAZAR

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 12 TEMMUZ 2015 PAZAR T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 12 TEMMUZ 2015 PAZAR Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENLİĞİ 20 TEMMUZ 2014 PAZAR

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENLİĞİ 20 TEMMUZ 2014 PAZAR T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENLİĞİ 20 TEMMUZ 2014 PAZAR Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla

Detaylı

aofdersnotlari.net BAHAR ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL

aofdersnotlari.net BAHAR ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı

Detaylı

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) ORTAÖĞRETİM GENEL, GÖRME VE İŞİTME-2 27 NİSAN 2014

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) ORTAÖĞRETİM GENEL, GÖRME VE İŞİTME-2 27 NİSAN 2014 T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) ORTAÖĞRETİM GENEL, GÖRME VE İŞİTME-2 27 NİSAN 2014 Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2237 ÖĞRENCİNİN 2014 - BAHAR ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO

Detaylı

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Mayıs Dönemi) B SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI TESTİ 23 MAYIS 2015 Bu

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2612 ÖĞRENCİNİN 2014 - BAHAR ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO

Detaylı

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

AÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! A KİTAPÇIK TÜRÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8. SINIF 2015 8. SINIF 2. DÖNEM DERSİ MERKEZİ ORTAK (MAZERET) SINAVI 17 MAYIS 2015 Saat: 11.20 Adı ve

Detaylı

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ MATEMATİK (LİSE) ÖĞRETMENLİĞİ 12 TEMMUZ 2015 PAZAR

KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ MATEMATİK (LİSE) ÖĞRETMENLİĞİ 12 TEMMUZ 2015 PAZAR T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ TESTİ MATEMATİK (LİSE) ÖĞRETMENLİĞİ 12 TEMMUZ 2015 PAZAR Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Mayıs Dönemi) İŞYERİ HEKİMLİĞİ TESTİ 23 MAYIS 2015

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Mayıs Dönemi) İŞYERİ HEKİMLİĞİ TESTİ 23 MAYIS 2015 T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Mayıs Dönemi) İŞYERİ HEKİMLİĞİ TESTİ 23 MAYIS 2015 Bu testlerin her hakkı

Detaylı

Mission Berlin. Deutsch lernen und unterrichten Arbeitsmaterialien. Bölüm 26 Zaman Deneyleri

Mission Berlin. Deutsch lernen und unterrichten Arbeitsmaterialien. Bölüm 26 Zaman Deneyleri Bölüm 26 Zaman Deneyleri Anna şimdiki zamana dönünce Paul ile birlikte zaman makinesini bloke etmeye çalışır. Ama bunun için gerekli şifreyi bilmiyordur. Anna müziği takip eder ve kırmızılı kadın ortaya

Detaylı

TÜRKİYE VE ORTA DOĞU AMME İDARESİ ENSTİTÜSÜ T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU GÖREVDE YÜKSELME SINAVI UYGULAMA KILAVUZU

TÜRKİYE VE ORTA DOĞU AMME İDARESİ ENSTİTÜSÜ T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU GÖREVDE YÜKSELME SINAVI UYGULAMA KILAVUZU TÜRKİYE VE ORTA DOĞU AMME İDARESİ ENSTİTÜSÜ T.C. ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU GÖREVDE YÜKSELME SINAVI UYGULAMA KILAVUZU 2018 1. SINAV TARİHİ VE SAATİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Görevde Yükselme

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen kitapçık kodu ile size verilen soru kitapçığının kodunun aynı olup olmadığını

Detaylı

aofdersnotlari.net BAHAR ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL

aofdersnotlari.net BAHAR ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı

Detaylı

BAHAR DÖNEM SONU - 4. OTURUM - Pazar 14:00 4. YARIYIL

BAHAR DÖNEM SONU - 4. OTURUM - Pazar 14:00 4. YARIYIL ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 4484 2015 - BAHAR DÖNEM SONU - 4. OTURUM - Pazar 14:00 ÖĞRENCİNİN 4. YARIYIL SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :...

Detaylı

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-2 KİMYA TESTİ 20 HAZİRAN 2015 CUMARTESİ

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-2 KİMYA TESTİ 20 HAZİRAN 2015 CUMARTESİ T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-2 KİMYA TESTİ 20 HAZİRAN 2015 CUMARTESİ Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının veya bir kısmının

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 1252 ÖĞRENCİNİN SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO:... SIRA NO :... Cevap kağıdınızda belirtilen

Detaylı

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır.

Yayınlanmış eski sınav soruları htttp://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alann deneme sınavı hizmetinde öğrencilerimize sunulmaktadır. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ A 2276 ÖĞRENCİNİN 2014 - BAHAR ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO

Detaylı

ASYM TÜRMOB-TESMER STAJA GİRİŞ SINAVI UYGULAMA KILAVUZU DÖNEM

ASYM TÜRMOB-TESMER STAJA GİRİŞ SINAVI UYGULAMA KILAVUZU DÖNEM ASYM TÜRMOB-TESMER STAJA GİRİŞ SINAVI UYGULAMA KILAVUZU 2018 1. DÖNEM SINAV TARİHİ: 03.03.2018 TÜRMOB-TESMER STAJA GİRİŞ SINAVI 2018 1.DÖNEM UYGULAMA KILAVUZU 1) GENEL BİLGİLER SON BAŞVURU TARİHİ : 02

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU YABANCI DİL (ALMANCA) YETERLİK SINAVI A

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU YABANCI DİL (ALMANCA) YETERLİK SINAVI A DNN MENDERES ÜNİVERSİTESİ YBNCI DİLLER YÜKSEKOKULU YBNCI DİL (LMNC) YETERLİK SINVI DI SOYDI FKÜLTE / YÜKSEKOKUL : ÖĞRENCİ NO GENEL ÇIKLMLR VE SINVL İLGİLİ KURLLR 1. Bu soru kitapçığının türü dır. Bunu

Detaylı

aofdersnotlari.net BAHAR ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL

aofdersnotlari.net BAHAR ARA - 2. OTURUM - Pazar 09:30 2. YARIYIL ÖĞRENCİNİN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ SOYADI :... ADI :... TC KİMLİK NO / ÖĞRENCİ NO :... SINAV SALON NO :... SIRA NO:... Soyadınızı, adınızı, numaranızı

Detaylı

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-2 BİYOLOJİ TESTİ 21 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ

LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-2 BİYOLOJİ TESTİ 21 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI-2 BİYOLOJİ TESTİ 21 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ Bu testlerin her hakkı saklıdır. Hangi amaçla olursa olsun, testlerin tamamının veya bir kısmının

Detaylı

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Mayıs Dönemi) C SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI TESTİ 23 MAYIS 2015 Bu

Detaylı