Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi = OtelCrm.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi = OtelCrm.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi"

Transkript

1 Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi = OtelCrm.net Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi

2 1.ADIM ÇAĞRI KAYIT YÖNETİMİ ISO Müşteri Memnuyeti Yönetim Sisteminin Uygulanması

3 Çağrı Kayıt Yönetimi Order Taker gerektirmez, çalışan sayısında azalma, iş performansında artış sağlar. Order Taker gerektirmez tüm işler çalışanlara otomatik bildirilir. Sahada çalışanlar yönlendirilen işleri bilmek için ofislerinde olmak zorunda değildir, işlerinin başında olmaları yeterlidir. Mobil teknoloji ile bulundukları her yerden bilgilendirilirler. Aynı şekilde çalışanlar mobil cihazlardan çağrı girebilirler. Kendi iş performanslarını ölçeklendirebilirler.

4 Çağrı Kayıt Yönetimi Sistem kurulur, işler belirlenir artık herşey otomatik çalışır, sahada bile ofisiniz yanınızdadır Her çağrı geldiğinde yapılacak işler hemen yönlendirilir. Telefon etmek, mail yazmak, haberdar etmek gibi eski yöntemlere gerek kalmaz. Bulunla kalmaz işin belirlenen zamanda tamamlanıp tamamlanmadığını takip eder. Eğer belirlenen süre aşılmış ise önce Departman Müdürüne daha sonra da Operasyon Müdürüne haber verir. Acil eylem planından, toplantı organizasyonuna tanımlanabilecek birçok örnek iş için gerekli bildirimleri kendi yapar. Birden fazla departmanı ilgilendiren işler için departmanlara işleri kendi gönderir. Raporları otomatik olarak her gün belirlenen kişilere gönderir sistem hakkında bilgilendirmeleri yapar. Yanlış giden işler için anında önlem almanızı sağlar.

5 Çağrı Kayıt Yönetimi Otel Sistemi ile Entegre Çalışır. Check-out işlemi yapılır yapılmaz HouseKeeping departmanına oda temizleme iş emri otomatik olarak gider Maid odayı temizlediği zaman otel sisteminde oda hemen temiz durumuna getirilir. Acil oda temizleme işlemi için Q ya alınan odalar için acil iş emri hemen ulaştırılır. Check-in işleminden sonra Guest Relation departmanına Courtesy Call işi gönderilebilir. Konaklama sırasında doğum günü olan konuklar için görevlendirme gönderilebilir. Günlük enerji tüketimleri kayıt altına alınırken, dolu oda sayısı kişi sayısı bilgileri ön büro sisteminden alınır. Çağrı kayıtları alınırken oda numarası girildiğinde oda numarasından konaklayan ismi, uyruğu, acentesi vb. bilgiler otomatik alınır. VIP, balayı müşterileri için yapılması gereken hazırlıklar ve ikramlar için gerekli departmanları hemen bilgilendirir.

6 Çağrı Kayıt Yönetimi Bu soruların cevaplarını hemen almak istemez misiniz? En çok hangi konularda şikayet alıyoruz? Hangi konulardaki işler için zaman harcıyoruz? Hangi dönemlerde hangi konularda şikayetler artıyor? Hangi cihazlar sık sık arızalanıyor? Hangi odalardan devamlı azıra bildiriliyor? Hangi departmanların iş / zaman performansı yüksek? Hangi işleri zamanında tamamlıyoruz?

7 Çağrı Kayıt Yönetimi Müşteri talep ve şikayetlerini kayıt altında tutar. Her çağrı için yapılan çalışmaların tarihini, yapan kişiyi, yapılan işi ve onay bilgilerini detaylandırır. İşletmenizin tüm departmanlarının internet üzerinden çağrı kayıtlarını toplayabilirsiniz. Çağrılar ilgili departmanlara SMS veya mail ile hemen iletilebilir. Çağrıların aciliyeti, ilgilendirdiği departman, konum, cihaz, istenilen iş, bildirilen kaynak ve çağrıyı bildiren konuk bilgileri kayıt altındadır.

8 Çağrı Kayıt Yönetimi Çalışanlar kendilerine atanan işleri daha önceden tanımlanan uyarı süresi içinde bitirmez iseler departman şefleri, alarm süresi içinde bitirmez ise müdürlerine sms veya mail ile bildirir ve oto kontrol sistemini çalıştırır. Müşteri İlişkileri departmanının işini kolaylaştırır. Her çağrının döngüsünü izlenebilir. Departman, personel performansını arttırır. Tüm yapılan işler artık kontrol altındadır.

9 Çağrı Kayıt Yönetimi Reklamasyon ödemelerini azaltır. Her şikayete yapılan işlemler ve açıklamaları takip edilebilir. Departmanların uyumlu çalışmasını sağlar. İş süreçleri yönetir. Departman, personel performansını arttırır.tüm yapılan işler artık kontrol altındadır.

10 Çağrı Kayıt Yönetimi En çok tekrarlanan arızaları raporlayabilirsiniz. En çok arıza gelen konumları raporlayabilirsiniz.

11 Çağrı Kayıt Yönetimi En çok tekrarlanan arızaları raporlayabilirsiniz. En çok hangi arızaların tekrarlandığını raporlayabilirsiniz.

12 Çağrı Kayıt Yönetimi En çok tekrarlanan arızaları raporlayabilir siniz.

13 Çağrı Kayıt Yönetimi En çok karşılaşılan sorunlar? Zamanında tamamlanamayan sorunlar nelerdir? Hangi departmanda veya personelde sorunlar birikmektedir?

14 2.ADIM CRM YÖNETİMİ Anket, yorumlar ve CRM kartları yönetimi ile Müşteri Hizmetlerinin yardımcısı

15 CRM Yönetimi Guest Relation Departmanı tüm konulardan haberdardır, 1002 Müşteri Memnuniyeti Sistemi için destek sağlar Anketler tarayıcı ile okunarak kayıt kolaylığı sağlanır. Görsel olarakda saklanan anketler sistemden kolaylıkla bulunabilir. Anket ve yorumların sonuçları özetlenir, böylece istatistiki verilere ulaşılır. Mobil cihazı yanında olan Guest Relation görevlisi tüm konuk şikayetlerinin durumundan haberdardır. Konuk yanındayken anket girebilir, yorum ve şikayetlerini anında sisteme girebilir, masasına gitmesine bile gerek yoktur.

16 CRM Yönetimi Guest relation konuk kartından tüm adres, kimlik, iletişim bilgilerine görebilirken, konuk ile ilgili istenen tüm başka özel bilgilere de ulaşır. Örneğin tercih ettiği oda, okuduğu gazete, yastık talebi vb. Eskiden bildirdiği şikayetleri, yorumları, anketleri ve konaklama bilgilerine anında ulaşır. Konuklarını ile ilgili tüm bilgileri takip edebilir, başka otelinizde kalan konuklarınızın bilgilerini tüm otellerinizden ulaşabilirsiniz. Konuklar en çok tercihlerinin bilinmesinden ve tanınmaktan duydukları memnuniyetlerini bildirmişlerdir. Başka otellerinizde konaklayan misafirlerinizin profillerini birleştirebilirsiniz.

17 CRM Yönetimi Kioks modülü ile sistem konuklarınız tarafından da kullanılır. Karekod okutarak konuklarınız cep telefonlarına, tabletlerine sistemin onlar için tasarlanmış kısmını yükleyebilir. Talep ve yorumlarını bildirebilir. Anket doldurabilir. A la Carte restoran rezervasyonu yapabilir. Otel ve çevre ile ilgili bilgileri alabilir.

18 CRM Yönetimi Bu soruların cevaplarını hemen almak istemez misiniz? Anket ve yorumlar sonunda en çok vurgulanan konular nelerdir? Anket sorularından alınan puanlar ve ortalama notlar nedir? En beğenilen ve en beğenilmeyen departmanlar hangisi? Konuklar bize neler öneriyor? Konuklar hangi çalışanlardan memnun?

19 CRM Yönetimi Müşteri memnuniyeti anketlerini tanımlayabilirsiniz. Anketler 6 ayrı dilde tanımlanabilir. Sisteme istediğiniz kadar anket tanımlayabilirsiniz.

20 CRM Yönetimi Müşteri memnuniyeti anketlerini sisteme girerek anket analizlerinizi alabilirsiniz. Anketlerinizi tablet bilgisayar ve internet üzerinden giriş yapabilirsiniz. Önbüro sisteminden anket dolduran müşterilerinizin kimlik ve adres bilgilerini otomatik alabilirsiniz.

21 CRM Yönetimi Müşteri yorumlarını sisteme kaydederek istatistiklerini alabilirsiniz. Müşteri yorumları tablet bilgisayardan ve internet üzerinden girilebilir. Yorumlar tanımlanabilen özet konulardan seçilerek istatistiki verilere ulaşılabilir.

22 3.ADIM TEKNİK SERVİS YÖNETİMİ Cihaz Arızaları, Periyodik Bakımlar, Alınan Servisler, Tüketim Malzemeleri

23 Teknik Servis Yönetimi Teknik Servis Departmanı İşlerin karmaşıklığı ortadan kaldırır. Konuk Memnniyeti sağlamak için, kullanılan cihazlardan beklenen maksimum verimi almak gerekir bu da bakımlarını zamanında yapmak ile olur. Periyodik bakımlar yıllık tanımlanır, günü geldiğinde hemen iş listesine aktarılır. Unutma olmaz. Bakım sözleşmeleri takip edilir, firmalar da belirlenen bakımları yaptı mı sistem tarafından kontrol edilir, hatırlatma maili gönderilir. Yapılmayan bakımlar takip edilir, departman müdürü ve operasyon müdürüne mail ile bildirilir.

24 Teknik Servis Yönetimi Kullanılan malzemeler, yedek parçalar stoğu kontrol altında! Her arıza, bakım işlemi sonrasında kullanılan malzemeler kayıt edilir, hem teknik servis stoğu tutulur hem arıza bakım giderme maliyetleri belli olur. Cihazların kullanım ve bakım talimatları resimleri ile kayıt altına alınır ve barkodlanır. Böylece cihaz stoğu tutulur. Modeli, fatura tarihi, satıcı firma, garanti ve servis tarihleri vb. tüm bilgiler elinizin altındadır. Her cihazın çıkardığı arızaları, değişen parçalarını takip edebilirsiniz.

25 Teknik Servis Yönetimi Her sayaç için enerji tüketimi kontrol altına alabilirsiniz! Elektrik, su, LPG, LNG vb. sayaçlar tanımlayıp günlük tüketim miktarlarını girebilirsiniz. Konaklama bilgileri önbüro sisteminden otomatik okunur ve kişi başı günlük tüketim miktar ve değerleri hesaplanır. Günlük teknik servis enerji tüketim, sıcaklık, su vb. değerler izlenebilir.

26 Teknik Servis Yönetimi Bu soruların cevaplarını hemen almak istemez misiniz? En çok arıza çıkaran cihazlar hangileri? Teknik servis koltuk altı deposunda ne kadar malzeme var? Hangi malzemeler daha çok tüketiliyor, neden? Periyodik bakımlar yapıldımı ve sonuçları nelerdir? Teknik servis ekiplerinin arıza giderme performansı nedir? Enerji ve kimyasal tüketimleri miktar ve bedeli ne kadardır?

27 Teknik Servis Yönetimi Tüm cihazlarınızı sisteme kaydedebilirsiniz. Cihazlarınızı barkod etiketleri ile etiketliyebilir. Anında el terminalleri kullanarak envanter dökümü çıkarabilirsiniz. Cihaz resimlerini ve kullanma talimatlarını kaydedebilirsiniz.

28 Teknik Servis Yönetimi Cihaz bakım işleri, eğitimler ve iyileştirme çalışmaları vb. hertürlü iş için planlanma ve çağrı oluşturabilirsiniz. Cihaz grupları veya her cihaz için periyodik bakım işleri oluşturabilirsiniz. Bakımlar planlandığı tarihte departmanın iş listesinde gözükecektir. Tanımlanan süreden önce sms veya mail ile görevli personel veya servis firmasına hatırlatılacaktır.

29 Teknik Servis Yönetimi Günlük enerji tüketimlerini birim fiyatları ile kayıt altına alabilirsiniz. Her teknik servis arızası için tüketilen sarf malzemelerini kaydedebilir böylece stok tutabilirsiniz. Tablet bilgisayar veya akıllı el terminalleri ile arıza döngülerinin takibini yapabilirsiniz.

30 Referanslarımızdan Bazıları;

31 Teşekkür Ederiz OtelCrm.net Programı Hakkında Detaylı Bilgi için Ofislerimizle İrtibata Geçebilirsiniz. Ankara: Antalya: İstanbul: destek@otelcrm.net

Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi

Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi OtelCrm.net En son teknolojik gelişmeleri ve sosyal gelişmeleri

Detaylı

OtelCrm.net Sistemi. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi

OtelCrm.net Sistemi. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi OtelCrm.net Sistemi Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi 1.ADIM ÇAĞRI KAYIT YÖNETİMİ ISO 10002 Müşteri Memnuyeti Yönetim Sisteminin Uygulanması Çağrı Kayıt Yönetimi Müşteri talep ve şikayetlerini

Detaylı

Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi

Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi En son teknolojik gelişmeleri ve sosyal gelişmeleri takip

Detaylı

Operasyon Yönetim Sistemi. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi

Operasyon Yönetim Sistemi. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi Operasyon Yönetim Sistemi Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi 1.ADIM ÇAĞRI KAYIT YÖNETİMİ ISO 10002 Müşteri Memnuyeti Yönetim Sisteminin Uygulanması Çağrı Kayıt Yönetimi Müşteri talep

Detaylı

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi Operasyon Yönetimi & Satış CRM Yönetimi Tüm görüşmeleri kayıt altına alır, satış işlemlerini kolaylaştırır. Tüm görüşmelerinizi kayıt

Detaylı

10002 Müşteri Memnuniyeti Kalite Sistemi ve OtelCrm.net Uygulaması

10002 Müşteri Memnuniyeti Kalite Sistemi ve OtelCrm.net Uygulaması 10002 Müşteri Memnuniyeti Kalite Sistemi ve OtelCrm.net Uygulaması OtelCrm.net Nedir? İŞLETMELERDE BİLDİRİM SÜREÇLERİNİN ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILMASINI SAĞLAMAK İÇİN YAZILMIŞ WEB TABANLI BİR UYGULAMADIR.

Detaylı

20 Yılı aşan bilgi birikimi. 18 Farklı sistem otomasyonu geliştirmesi. Yaygın destek ağı

20 Yılı aşan bilgi birikimi. 18 Farklı sistem otomasyonu geliştirmesi. Yaygın destek ağı 20 Yılı aşan bilgi birikimi 18 Farklı sistem otomasyonu geliştirmesi Değişen ihtiyaçlara uygun teknolojik çözümler 450 Tesis ve işletme Sınırsız müşteri memnuniyeti Yaygın destek ağı RMOS FRONT OFFICE

Detaylı

OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM

OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM OPERA İşletme Çözümü'nün merkezinde OPERA Otel Yönetimi Sistemi (Property Management System / PMS) bulunur. Her boyuttaki otel ve otel zincirinin değişken ihtiyaçlarını

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu Agency-1 Golf Otomasyonu 5N 1K Ne? Neden? Ne zaman? Nerede? Kim? Ne? Agency-1 Golf Otomasyonu Golf Organizasyonu yapan işletmelerin sektörel ihtiyaçlarını karşılamak için üretilmiş bir yazılımdır. Bilinen

Detaylı

DARA PLUS OTEL MODULU

DARA PLUS OTEL MODULU DARA PLUS OTEL MODULU ROOM RACK (ODA KAYIT): REZERVASYON: Otelinizde kalmak için rezervasyon yaptıran müşterilerinizin rezervasyon kaydını açabileceğiniz alandır. Kayıt sekmesinden müşterinizin rezervasyonuna

Detaylı

Elektra Devre Mülk & Devre Tatil Yönetim Sistemi. Devre Tatil Satış Sözleşmesi & Satış CRM & Primler & Ödemeler ve Tahsilatlar & Finans

Elektra Devre Mülk & Devre Tatil Yönetim Sistemi. Devre Tatil Satış Sözleşmesi & Satış CRM & Primler & Ödemeler ve Tahsilatlar & Finans Elektra Devre Mülk & Devre Tatil Yönetim Sistemi Devre Tatil Satış Sözleşmesi & Satış CRM & Primler & Ödemeler ve Tahsilatlar & Finans Devre Mülk ve Tatil Yönetim Sistemi Dairelerin dönemlere göre doluluk

Detaylı

sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş

sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş 10.Y IL sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş sidrateknikservis arıza takip yazılımı NEDİR? Sidra Teknik Servis ve Arıza Takip Yazılımı arıza takibi yapan firmalar için geliştirilmiştir.

Detaylı

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Turizm İşletmeciği 1. sınıf 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Otomasyon Nedir? Otomasyon, bir işin insan ile makine arasında paylaşılmasıdır. Toplam işin paylaşım yüzdesi otomasyonun

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

ONLİNE CHECK-IN İLE RESEPSİYON BİR TIK UZAĞINIZDA

ONLİNE CHECK-IN İLE RESEPSİYON BİR TIK UZAĞINIZDA Konuk Ağırlama Konuk Ağırlama Eyedius Nedir? Eyedius uygulandığı tüm alanları daha güvenli hale getiren, tamamen yerli bir yüksek teknoloji yazılımıdır. Mevcut kameralara entegre olarak çalışan Eyedius,

Detaylı

E-ITN 30 RADYO FREKANSLI ELEKTRONİK ISI PAY ÖLÇER

E-ITN 30 RADYO FREKANSLI ELEKTRONİK ISI PAY ÖLÇER E-ITN 30 RADYO FREKANSLI ELEKTRONİK ISI PAY ÖLÇER Merkezi sistem ile ısınan binalarda ısı giderlerinin tüketime göre paylaştırılması için tasarlanmıştır Çok fonksiyonlu 5 haneli ekran EEPROM mikro işlemci

Detaylı

Multinet Kurumsal Hizmetler A.Ş. Müşteri Geri Bildirim Kılavuzu

Multinet Kurumsal Hizmetler A.Ş. Müşteri Geri Bildirim Kılavuzu Multinet Kurumsal Hizmetler A.Ş. Müşteri Geri Bildirim Kılavuzu Amacımız Siz değerli müşterilerimize beklentilerinizin üzerinde hizmet vermektir. Sizlerden gelen tüm bildirimleri sizleri memnun edecek

Detaylı

WEB TABANLI RESİF OTEL OTOMASYONU

WEB TABANLI RESİF OTEL OTOMASYONU WEB TABANLI RESİF OTEL OTOMASYONU Resif Web Otel Otomasyonu ile başka hiçbir yazılım programına ihtiyaç duymadan tesisinizi yönetebilir; Personel Kontrol sisteminden, misafir bilgilerinin eksiksiz ve otomatik

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı 2010 11/30/2010 Tiger Plus Ürün Farkları YENİ ÖZELLİKLER 1. Firma Kredi Kartlarının Satınalma İşlemlerinde Kullanımı Satınalma işlemlerinde ödemelerin firma kredi kartı ile yapılması sağlanmıştır. Firma

Detaylı

OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ZEYNEP HOT İPEK ITIR CAN

OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ZEYNEP HOT İPEK ITIR CAN OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ZEYNEP HOT 0510130004 İPEK ITIR CAN - 0510130005 OPERA OPERA İşletme Çözümü'nün merkezinde OPERA Otel Yönetimi Sistemi (Property Management System / PMS) bulunur. Her boyuttaki

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

İhtiyacınızıBelirleyin, Size Çözüm Sunalım. Lastik Servis Satış. Finans. Dış Ticaret. Lastik Otel Fatura. Lastik Kaplama Cari CRM

İhtiyacınızıBelirleyin, Size Çözüm Sunalım. Lastik Servis Satış. Finans. Dış Ticaret. Lastik Otel Fatura. Lastik Kaplama Cari CRM İhtiyacınızıBelirleyin, Size Çözüm Sunalım Satınalma Finans Lastik Servis Satış Dış Ticaret Lastik Otel Fatura CRM Lastik Kaplama Cari E-Fatura B2B (Bayii Yönetimi) Muhasebe E-Defter B2C( Müşteri Yönetimi)

Detaylı

ISTCELL. Kullanım Bilgileri

ISTCELL. Kullanım Bilgileri ISTCELL Kullanım Bilgileri 12/14/2010 İçindekiler ISTCELL... 3 Ekip Mobil... 4 Mobil Bilgi ve Mobil Eğitim... 9 Mobil Bilgilendirme... 13 Mesaj Şablonları... 15 Toplu Mesaj Gönderimleri... 16 Turkcell

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10 InnGenius Vega Yazılım ın en son ürünü InnGenius PMS küçük ve orta ölçekli otel,motel, pansiyon gibi misafir ağırlayan işletmelerin oda kontrolü, satış kanallarının yönetimi ve perakende satışlarını kontrol

Detaylı

MÜŞTERİ İSTEK-ÖNERİ-MEMNUNİYET- ŞİKAYET YÖNETİM SÜRECİ PROSEDÜRÜ

MÜŞTERİ İSTEK-ÖNERİ-MEMNUNİYET- ŞİKAYET YÖNETİM SÜRECİ PROSEDÜRÜ MÜŞTERİ İSTEK-ÖNERİ-MEMNUNİYET- 1. AMAÇ ENEKO A.Ş. de, müşteri istek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinin değerlendirilmesini, sonuçlandırılmasını ve süreçte uygulanacak prosesleri belirlemektir, ayrıca

Detaylı

Şantiye Otomasyon Sistemi. Şantiye Araç Parkının Yakıt, Yağlama, Bakım, Lastik, Alarm, Kamera ve İş Emri Takibini İçerecek Şekilde Uzaktan Yönetimi

Şantiye Otomasyon Sistemi. Şantiye Araç Parkının Yakıt, Yağlama, Bakım, Lastik, Alarm, Kamera ve İş Emri Takibini İçerecek Şekilde Uzaktan Yönetimi Şantiye Otomasyon Sistemi Şantiye Araç Parkının Yakıt, Yağlama, Bakım, Lastik, Alarm, Kamera ve İş Emri Takibini İçerecek Şekilde Uzaktan Yönetimi Sistem 2 Sistem Şantiyelerde mobil veya sabit veri toplama

Detaylı

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Kapsül Grup A.Ş. internet üzerinden yayın yapan Kapsül Tv isimli web tv ile çalışma hayatına başlamıştır. Uzmanların videolu anlatımları ile sağlık konusunda halkı bilgilendirmeyi

Detaylı

ElektraSoft Tour-1 Acenta Otomasyonu

ElektraSoft Tour-1 Acenta Otomasyonu 1 ElektraSoft Tur Versiyonu 2 Otel + Transfer & Günlük Tur & Ulaşım & Rent A Car u + Günlük Operasyon & Maliyetlendirme + Online Tur Otomasyonu + Finans & Muhasebe + Raporlar & İstatistikler = Tour-1 Tur

Detaylı

AVM ve mağazalar için

AVM ve mağazalar için AVM ve mağazalar için Akıllı telefonların kullanım oranı her geçen gün hızla artıyor. Buna paralel olarak işletmelerin tüketiciye ulaştırmak istedikleri mesajları için de yeni bir kanal şekillenerek yaygınlaşıyor.

Detaylı

Tegsoft Talep ve Şikayet Yönetimi Modülü

Tegsoft Talep ve Şikayet Yönetimi Modülü IIİ,c Tegsoft Talep ve Şikayet Yönetimi Modülü TEGSOFT Tegsoft Talep ve Şikayet Yönetimi Modülü Tegsoft, sunmuş olduğu Talep ve Şikayet Yönetimi Modülü ile, kurumlara birçok farklı kanaldan gelen müşteri

Detaylı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı Hazırlayan Sinan Karagöz BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA SERİ NUMARASI TAKİBİ İŞLEMLERİ Bilnex Yazılım Programlarında bir ürün için tek bir stok kartı

Detaylı

DEMİRBAŞ EŞYA TALEBİ VE DEPOLAMA PROSEDÜRÜ

DEMİRBAŞ EŞYA TALEBİ VE DEPOLAMA PROSEDÜRÜ Sayfa : 1 / 5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, depolara teslim edilmek istenen demirbaş eşyaları dokümante etmek, hurdaya ayırmak ve bu aşamaların Koç Üniversitesi Personeli tarafından anlaşılmasını sağlamaktır.

Detaylı

BaroKart özellikli Avukat Kimlik Kartınız ile adresinden sisteme giriş yaparak Sanal Ofisim butonuna tıklayınız.

BaroKart özellikli Avukat Kimlik Kartınız ile   adresinden sisteme giriş yaparak Sanal Ofisim butonuna tıklayınız. BaroKart özellikli Avukat Kimlik Kartınız ile https://multilogin.barokart.com.tr adresinden sisteme giriş yaparak Sanal Ofisim butonuna tıklayınız. Sanal Ofisime giriş yaptığınızda Sanal Ofisim Menü sayfasına

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU

Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU Aktif24 E-TICARET SİSTEM DOKÜMANTASYONU Bu dokümanda Aktif24 Software Solutions a ait E- Ticaret Sistemi teknik ayrıntılarla detaylı olarak anlatılmıştır. Aktif24 Software Solutions İçindekiler E-Ticaret

Detaylı

Konuk Ağırlama Çözümleri

Konuk Ağırlama Çözümleri Konuk Ağırlama Çözümleri Konuk Ağırlama Çözümleri Eyedius Nedir? Eyedius, hayatın her alanında güvenliği sağlamak için görüntü anlamlandırma teknolojilerinden yararlanan ve ürettiği gerçek zamanlı uyarılarla

Detaylı

İSTANBUL MARRIOTT HOTEL ASIA BÜŞRA YÜCEOKUR 0510110017

İSTANBUL MARRIOTT HOTEL ASIA BÜŞRA YÜCEOKUR 0510110017 İSTANBUL MARRIOTT HOTEL ASIA BÜŞRA YÜCEOKUR 0510110017 İSTANBUL MARRİOTT HOTEL ASİA Marriott, 65 ten fazla ülkede bulunan ve 18 alt markası olan, dünyanın en büyük uluslararası oteller zinciridir. Marriott

Detaylı

GENEL BAKIŞ MOBILTECH

GENEL BAKIŞ MOBILTECH GENEL BAKIŞ MOBİL ÇÖZÜMÜMÜZ ile sağlanacak kazanımları sıralarsak; İşletme maliyetlerinizi azaltır, Daha verimli ve güncel bilgilerle çalışmasını sağlar, Anlık olarak merkezden hatasız bilgi alımını sağlar,

Detaylı

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim Organizasyon Yönetimi Özlük Yönetimi İşe Alım Yönetimi ve Portalı İşçi Sağlığı Yönetimi Performans/İzin Yönetimi Çalışan Portalı 30 yılı aşkın süredir iş uygulamaları

Detaylı

GO Plus Ürün Fark Dokümanı

GO Plus Ürün Fark Dokümanı 2010 11/30/2010 GO PLUS Ürün Farkları YENİ ÖZELLİKLER 1. Firma Kredi Kartlarının Satınalma İşlemlerinde Kullanımı Satınalma işlemlerinde ödemelerin firma kredi kartı ile yapılması sağlanmıştır. Firma kredi

Detaylı

Multinet Kurumsal Hizmetler A.Ş. Müşteri Geri Bildirim Kılavuzu

Multinet Kurumsal Hizmetler A.Ş. Müşteri Geri Bildirim Kılavuzu Multinet Kurumsal Hizmetler A.Ş. Müşteri Geri Bildirim Kılavuzu Amacımız Siz değerli müşterilerimize beklentilerinizin üzerinde hizmet vermektir. Sizlerden gelen tüm bildirimleri sizleri memnun edecek

Detaylı

ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu

ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu 1 ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu Incoming Versiyonu 2 Otel, Grup, Günlük Tur,Paket Tur + Operasyon & Maliyetlendirme + Online (B2B) + Online Tur Otomasyonu + Finans & Muhasebe + Raporlar & İstatistikler

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

ENDÜSTRİYEL YAZILIM UYGULAMALARI ROBOSOFT KONTROL VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.

ENDÜSTRİYEL YAZILIM UYGULAMALARI ROBOSOFT KONTROL VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. ENDÜSTRİYEL YAZILIM UYGULAMALARI ROBOSOFT KONTROL VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. MES NEDİR? Manufacturing Execution System Üretim Yürütme Sistemi Fabrika sahası ve ERP sisteminin entegrasyonunu sağlayan

Detaylı

BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ?

BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ? BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ? Dünyada her gün milyonlarca kişi internet üzerinden online otel rezervasyonu yapmaktadır Son dakikada yapılan rezervasyon sayıları mobil internet kullanımının hızıyla gün geçtikçe

Detaylı

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve 30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve kullanımı kolay bir iletişim sistemi olan son Responder versiyonu

Detaylı

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014 TURKCELL HİZMETLERİ Kullanım Bilgileri LOGO Kasım 2014 İçindekiler TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Online Turkcell Fatura Aktarımı... 4 Fatura Eşleştirme Tabloları... 5 Online Fatura Aktarımları... 6 Toplu Mesaj

Detaylı

KALFA MAĞAZA YÖNETİM PROGRAMI

KALFA MAĞAZA YÖNETİM PROGRAMI KALFA MAĞAZA YÖNETİM PROGRAMI KALFA, işletmeler için hazırlanmış profesyonel bir Satış, Stok ve Muhasebe programıdır. Satışlarınızı barkod okuyucu ile veya barkod okuyucu olmadan yapabilirsiniz. Avrupa

Detaylı

Üretim yapan firmalar için bir test

Üretim yapan firmalar için bir test Üretim yapan firmalar için bir test ERP Yazılımınız size ne kadar hizmet ediyor veya siz onu ne kadar etkin kullanıyorsunuz? Hazırlayan Cengiz Pak, cengiz@cengizpak.com.tr Tarih Haziran 2010 Aslında bilgisayar

Detaylı

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 içindekiler Turkcell Hizmetleri...3 Toplu Mesaj Gönderimleri...4 Sicil Kartları Listesi nden SMS Gönderimleri...5 Raporlar...7 Durum Bilgisi...7 Başvurular...9 Turkcell

Detaylı

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM M2M ÇÖZÜMLERİ Makineler arası iletişim olarak değerlendirebileceğimiz Yöntem M2M çözümleri sayesinde, sahada bulunan her tür makineden dilediğiniz veriler

Detaylı

Mobil Müşteri Takip ve Yönetim Sistemi. Deytek Bilişim

Mobil Müşteri Takip ve Yönetim Sistemi. Deytek Bilişim Mobil Müşteri Takip ve Yönetim Sistemi Deytek Bilişim CMS Uygulamasının Firmanınıza Katkıları Şirketin, saha ekiplerinin ve pazarlamacılarının işlerini kolaylaştıracak ve üretkenliğini arttıracak yeni

Detaylı

Türk Akreditasyon Kurumu EĞİTİM ORGANİZASYONU VE DEĞERLENDİRMESİ TALİMATI. Doküman Adı: Doküman No.: T403-01 Revizyon No: 03. Kontrol Onay. İsim.

Türk Akreditasyon Kurumu EĞİTİM ORGANİZASYONU VE DEĞERLENDİRMESİ TALİMATI. Doküman Adı: Doküman No.: T403-01 Revizyon No: 03. Kontrol Onay. İsim. Doküman Adı: EĞİTİM ORGANİZASYONU VE DEĞERLENDİRMESİ TALİMATI Doküman No.: T403-01 Revizyon No: 03 2,3 3 Uygulama bölümünde düzenlemeler yapıldı 2 3 Tanımlar çıkarılarak T501-04 na atıf yapıldı 7 2 Yetki

Detaylı

KAYIP VE BULUNMUŞ EŞYA

KAYIP VE BULUNMUŞ EŞYA KAYIP VE BULUNMUŞ EŞYA Misafirlerin konaklama sırasında veya ayrılırken odalarda ve genel alanlarda unuttukları her türlü eşya kayıp eşya olarak kabul edilmektedir. Kayıp eşyaların saklanması ve talep

Detaylı

AKTİF İNSAN KAYNAKLARI İÇİN İNTERAKTİF ÇÖZÜM!

AKTİF İNSAN KAYNAKLARI İÇİN İNTERAKTİF ÇÖZÜM! AKTİF İNSAN KAYNAKLARI İÇİN İNTERAKTİF ÇÖZÜM! Tiger HR ile daha hızlı ve verimli İK süreçleri... Tiger HR ile tüm insan kaynakları süreçleriniz kontrol altında. Web tabanlı online mimarisi, modüler yapısı

Detaylı

Gökay Çiçek İş Geliştirme Müdürü

Gökay Çiçek İş Geliştirme Müdürü Gökay Çiçek İş Geliştirme Müdürü gokay.cicek@trinoks.com Demirbaş Yönetimi Nedir? Demirbaş Yönetimi, işletme bünyesindeki sabit kıymetlerin sistematik bir yapıda izlenmesi, analiz edilmesi ve raporlanması

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

Verimli İş Ortağınız... BAKIM PLANI SKOR YAZILIM VE BİLİŞİM POLEN YAZILIM

Verimli İş Ortağınız... BAKIM PLANI SKOR YAZILIM VE BİLİŞİM POLEN YAZILIM BAKIM PLANI İÇİNDEKİLER AMAÇ KAPSAM KULLANIM EKRANI SONUÇ AMAÇ Açıklama Üretim Tezgahları, Ölçüm Aletleri gibi bakım yapılan cihazların Periyodik bakımları ile Arıza larını takip eden bir yazılımdır. Demirbaş

Detaylı

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( FRONT OFFICE ) GELECEĞİN OTEL YÖNETİM SİSTEMİ

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( FRONT OFFICE ) GELECEĞİN OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( FRONT OFFICE ) GELECEĞİN OTEL YÖNETİM SİSTEMİ RMOS ULTIMATE otel otomasyonu RMOS BİLGİSAYAR A.Ş tarafından yeni nesil yazılım dilleri ile; Net platformunda C# ASP NET ve

Detaylı

ORGANİZASYON PROSEDÜRÜ

ORGANİZASYON PROSEDÜRÜ P20--006 Sayfa : 1 / 5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, Organizasyonların ilgili birimlerle koordineli olarak hazırlık aşamalarını belirlemek, dokümante etmek ve tüm personeli tarafından anlaşılmasını sağlamaktır.

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

OTOPSİ KAİZEN PROJE EKİBİ SUNUMU 21. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI SUNUMU

OTOPSİ KAİZEN PROJE EKİBİ SUNUMU 21. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI SUNUMU OTOPSİ KAİZEN PROJE EKİBİ SUNUMU OTOPSİ KAİZEN NEDİR? Bu projede Otopsi Kaizen ekibi olarak Satış Sonrası Hizmetlerden elde edilen veriler dikkate alınarak en çok müşteri şikayetine sebep olan konular

Detaylı

TALEP ve ŞİKAYET YÖNETİMİ MODÜLÜ

TALEP ve ŞİKAYET YÖNETİMİ MODÜLÜ TALEP ve ŞİKAYET YÖNETİMİ MODÜLÜ BİLGİ DOKÜMANI Eylül 2013 Tegsoft Talep ve Şikayet Yönetimi Modülü Tegsoft, sunmuş olduğu Talep ve Şikayet Yönetimi Modülü ile, kurumlara birçok farklı kanaldan gelen müşteri

Detaylı

Kurumsal & Biz Kimiz?

Kurumsal & Biz Kimiz? Kurumsal & Biz Kimiz? Hakkımızda TEKNOLOJİNİN SUNDUĞU OLANAKLARI MÜŞTERİLERİNİN İŞ VERİMLERİNİ ARTIRMALARINA HİZMET EDECEK BİÇİMDE YORUMLAYAN OPAK AİLESİ HER SEKTÖR VE ÖLÇEKTEN ŞİRKETE ÇÖZÜM SUNUYOR. Şirketleri

Detaylı

PROFESYONELİNE BIRAKIN! ISIL İŞLEM TESİSİNİZİN YÖNETİMİNİ. Eagleye Heat Treatment Quality & Management System

PROFESYONELİNE BIRAKIN! ISIL İŞLEM TESİSİNİZİN YÖNETİMİNİ. Eagleye Heat Treatment Quality & Management System Eagleye Heat Treatment Quality & Management System ISIL İŞLEM TESİSİNİZİN YÖNETİMİNİ PROFESYONELİNE BIRAKIN! HQM; ısıl işlem tesisinizdeki üretim süreçlerini izler ve hızlandırır Esnek ekran geçişleri

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU VELİ KULLANIM KILAVUZU Sayın Velimiz, ServisCELL Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sisteminin amacı, velilerimizin okul servisi ile yaşayabileceği tüm sorunları çözmek, çocuklarımızın güvenliğini sağlamak

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Satışınızı artırmak ve masraflarınızı

Detaylı

DARA PLUS PARAKENDE MODULU

DARA PLUS PARAKENDE MODULU DARA PLUS PARAKENDE MODULU PARAKENDE SATIŞ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİŞ VE DEĞİŞİKLİK Peşin satış adında bir tane cari hesap oluşturulur kod 1 adı peşin soyadı satış olan. Yeni bir müşteri açmak için : yeni

Detaylı

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

MİKTOP. Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi 1 MİKTOP SADELEŞTİRİLMİŞ TİCARİ OTOMASYON PAKETİ MİKTOP Sadeleştirilmiş Ticari Otomasyon Paketi, firmanızın tüm ticari işlemlerini kusursuz bir biçimde yürütmeniz

Detaylı

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 1. ANASAYFA...3 2. MÜŞTERİLER...4 3. REZERVASYON...8 4. TAHSİLAT...11 5. ODA...14 6. EKSTRA...15 7. GİDERLER...19 8. BİLDİRİM...22 9. RAPOR...23 10. FATURA...28

Detaylı

ETA:Online Uygulamaları

ETA:Online Uygulamaları ETA:Online Uygulamaları Firmanız Her Zaman Cebinizde ETA:CR Online Cep Rapor Uygulaması ETA:CR Plus Online Cep Rapor Uygulaması ETA:Online Sipariş Uygulaması ETA:Online El Terminali Uygulaması ETA:CR Online

Detaylı

GLIDA EWD 8989 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu

GLIDA EWD 8989 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu GLIDA EWD 8989 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu Çok Önemli Önemli 1: Saatte kullanılmak üzere her hangi bir operatörden ( Turkcell ve Vodafon sim kartlarını öneriyoruz )

Detaylı

Akıllı Telefon ve Tabletlerinizden Kullanabileceğiniz Vision Link Mobil Uygulaması. https://mobile.myvisionlink.com

Akıllı Telefon ve Tabletlerinizden Kullanabileceğiniz Vision Link Mobil Uygulaması. https://mobile.myvisionlink.com https://mobile.myvisionlink.com Filonuzdaki makinalarınızın güncel durumunu Vision Link Makina Takip Sitesinden kolayca takip edebilirsiniz. Makinalarınıza bilgisayarınızdan bakabileceğiniz gibi akıllı

Detaylı

- Daire ve blok bilgisi belirterek adresine kullanıcı adı ve şifre talebinizle ilgili bir mail gönderiniz.

- Daire ve blok bilgisi belirterek adresine kullanıcı adı ve şifre talebinizle ilgili bir mail gönderiniz. Sayın Site Sakinimiz; Senkron sistemini aktif olarak kullanabilmeniz için güncel eposta adresinize ihtiyaç duyulmaktadır. Tüm site sakinlerimizin üye panelleri açılmış, kullanıcı adı ve şifreleri e-posta

Detaylı

Navision Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Navision Hakkında Sıkça Sorulan Sorular Navision c. Hakkında I Navision Hakkında Sıkça Sorulan Sorular Fevzi KARTAL MS Dynamics Nav Developer & Consultant Tarih: Nisan, 2013 Sıkça Sorulan Sorular 1.Microsoft Navision ın Orta Ölçekli Firmalar

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

DARA PLUS ASANSÖR BAKIM MODÜLÜ

DARA PLUS ASANSÖR BAKIM MODÜLÜ 2015 DARA PLUS ASANSÖR BAKIM MODÜLÜ Bu modül DARA PLUS ASANSÖR BAKIM programının kullanım özelliklerini göstermek için tasarlanmıştır. DARA PLUS 22.6.2015 DARA PLUS ASANSÖR BAKIM MODÜLÜ BAKIM..3 BAKIM

Detaylı

DAĞITIM FAALİYETLERİMİZLE İLGİLİ BİLGİLENDİRDİK

DAĞITIM FAALİYETLERİMİZLE İLGİLİ BİLGİLENDİRDİK SEDAŞ, Bolu Muhtar Dernek Başkanları ile Bir Araya Geldi Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk, Bolu Muhtarlar Dernek Başkanı Fikret Özen, Bolu Merkez Mahalle Muhtarları

Detaylı

Yukarıdaki ekrandan menülere ulaşabilirsiniz.

Yukarıdaki ekrandan menülere ulaşabilirsiniz. KULLANIM KILAVUZU Yukarıdaki ekrandan menülere ulaşabilirsiniz. YENİ DOĞRUDAN TEMİN EKLE butonu tıklayıp yeni doğrudan temin oluşturabilirsiniz. SEÇİLİ DOĞRUDAN TEMİNLE ÇALIŞ butonu ile listede yer alan

Detaylı

BELGELENDİRME SÜRECINDE ŞİKÂYET VE İTİRAZLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ PROSEDÜRÜ HAZIRLAYAN KONTROL EDEN ONAYLAYAN

BELGELENDİRME SÜRECINDE ŞİKÂYET VE İTİRAZLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ PROSEDÜRÜ HAZIRLAYAN KONTROL EDEN ONAYLAYAN KALİTE GÜVENCE MÜDÜRÜ YÖNETİM SİSTEMLERİ TEMSİLCİSİ KALİTE GÜVENCE MÜDÜRÜ YÖNETİM SİSTEMLERİ TEMSİLCİSİ GENEL MÜDÜR YAYIN TARİHİ 15.11.2016 KONTROLLÜ KOPYA KONTROLSÜZ KOPYA REVİZYON TAKİBİ HAZIRLAYAN REV

Detaylı

KONAKLAMA ÇÖZÜMLERİ Eylül 2016

KONAKLAMA ÇÖZÜMLERİ Eylül 2016 KONAKLAMA ÇÖZÜMLERİ Eylül 2016 BEKO GUEST SİSTEM ÖZELLİKLERİ Web Yönetim Arayüzü İçerik ve bilgi güncellemesi için web yönetim arayüzü sayesinde kurum ağındaki herhangi bir internet tarayıcı ile sistem

Detaylı

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ, İTİRAZ ve ŞİKAYETLERİNİN YÖNETİMİ PROSEDÜRÜ

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ, İTİRAZ ve ŞİKAYETLERİNİN YÖNETİMİ PROSEDÜRÜ REV. 4 TEMMUZ 2013 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ, İTİRAZ ve ŞİKAYETLERİNİN YÖNETİMİ PROSEDÜRÜ HAZIRLAYANLAR : Ayfer KÖSE......TARİH: TEMMUZ 2013 EYS Şefi ONAYLAYANLAR : Dursun TEDİK..TARİH: TEMMUZ 2013 Kalite Müdürü

Detaylı

GLIDA EWD 7979 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu

GLIDA EWD 7979 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu GLIDA EWD 7979 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu Önemli 1: Saatte kullanılmak üzere her hangi bir operatörden (Turkcell ve Vodafone kartlarını öneriyoruz) interneti olan,

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

Tiger Enterprise Ürün Fark Dokümanı

Tiger Enterprise Ürün Fark Dokümanı 2010 11/30/2010 Tiger Enterprise Ürün Farkları YENİ ÖZELLİKLER 1. Firma Kredi Kartlarının Satınalma İşlemlerinde Kullanımı Satınalma işlemlerinde ödemelerin firma kredi kartı ile yapılması sağlanmıştır.

Detaylı

OKUL YÖNETİM SİSTEMİ. Halka ilişkiler departmanınızın potansiyel veli adayları ile yaptığı görüşmeleri kayıt altına alıp raporlayabilirsiniz.

OKUL YÖNETİM SİSTEMİ. Halka ilişkiler departmanınızın potansiyel veli adayları ile yaptığı görüşmeleri kayıt altına alıp raporlayabilirsiniz. OKUL YÖNETİM SİSTEMİ Kayıt Öncesi Halka ilişkiler departmanınızın potansiyel veli adayları ile yaptığı görüşmeleri kayıt altına alıp raporlayabilirsiniz. Randevu Kayıt görüşmeleri için velilerinize sistem

Detaylı

1. Konaklama Hizmetleri ve Organizayonu. 2. Konaklama Hizmetlerinde İletişim. 3. Bilgi Sistemleri ve Rezervasyon Süreci

1. Konaklama Hizmetleri ve Organizayonu. 2. Konaklama Hizmetlerinde İletişim. 3. Bilgi Sistemleri ve Rezervasyon Süreci 1. Konaklama Hizmetleri ve Organizayonu 2. Konaklama Hizmetlerinde İletişim 3. Bilgi Sistemleri ve Rezervasyon Süreci 4. Konaklama Süreci ve Müşteri Hesapları 5. Gece Denetimi ve Faaliyet Raporları 1 6.

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KISA TANITIM DOKÜMANI PROGRAMDA NELER VAR Bu doküman, Kolay Sipariş Takibi programının temel özelliklerini size kısaca tanıtmak ve programı kısa sürede kavramanızı sağlanmak için

Detaylı

ŞİKAYET YÖNETİM SİSTEMİ sys.gtu.edu.tr

ŞİKAYET YÖNETİM SİSTEMİ sys.gtu.edu.tr ŞİKAYET YÖNETİM SİSTEMİ sys.gtu.edu.tr Sistemin Amacı Sistem üniversitemizde, TSE ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sisteminin etkin bir şekilde yönetilmesi amacıyla şikâyetlerin kayıt altına

Detaylı

Doküman No:KEP01 07.11.2014 Rev No: 00.01 Sayfa No: 1/18

Doküman No:KEP01 07.11.2014 Rev No: 00.01 Sayfa No: 1/18 Rev No: 00.01 Sayfa No: 1/18 Table of Contents 1. GİRİŞ... 3 2. KULLANICI GİRİŞ EKRANI... 4 3. YÖNETİM... 5 3.1. Kimlik Bilgilerim... 5 3.2. Adres ve iletişim bilgilerim... 6 3.3. Rehber Bilgilerim...

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

Cep T Para Ekranları. Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları

Cep T Para Ekranları. Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları Cep T Para Ekranları Cep T Para SIM Menü İşlem Ekranları Cep T Para ya Erişim Cep T Para, SIM kartlar üzerinde çalışan bir uygulama olduğu için, uygulamaya erişim için, müşterilerimizin kullandıkları telefonun

Detaylı

reservationaps.com ONLINE REZERVASYON ÇÖZÜMLERİ REZERVAZYON MOTORU KANAL YÖNETİMİ ACENTE EXTRANETİ GRUP OTELLER İÇİN MERKEZİ REZARVASYON PORTALI

reservationaps.com ONLINE REZERVASYON ÇÖZÜMLERİ REZERVAZYON MOTORU KANAL YÖNETİMİ ACENTE EXTRANETİ GRUP OTELLER İÇİN MERKEZİ REZARVASYON PORTALI reservationaps.com ONLINE REZERVASYON ÇÖZÜMLERİ 1 2 REZERVAZYON MOTORU KANAL YÖNETİMİ 3 ACENTE EXTRANETİ 4 GRUP OTELLER İÇİN MERKEZİ REZARVASYON PORTALI 5 CRM VE SADAKAT YÖNETİMİ 6 WEB TABANLI OTEL YÖNETİM

Detaylı

1. Medisoft ile ETS arasındaki bütünle ik yapı : hatasız ve hızlı ETS hastane otomasyonu için neden çok önemlidir :

1. Medisoft ile ETS arasındaki bütünle ik yapı : hatasız ve hızlı ETS hastane otomasyonu için neden çok önemlidir : ETS hastaneler için geliştirilmiş kullanımı kolay ve Medisoft ile bütünleşik çalışan bir kurumsal kaynak planlama sistemidir. Amacımız; Medisoft ile sağlanan eksiksiz hastane otomasyonunu tam entegre bir

Detaylı