İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 215, 6 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 215, 6 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü"

Transkript

1 İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 215, 6 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 215 sıra sayılı toplantısı, 6 Temmuz 2010 tarihinde, Bilişim Enstitüsü nde gerçekleştirilmiştir. Katılım ve kararlar aşağıda belirtilmiştir. KATILIM: Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ (Müdür) (Senelik İzinde) Yrd. Doç. Dr. Lale Tükenmez ERGENE (Müdür Yrd.) (Görevli) Yrd. Doç. Dr. Fethiye Aylin KONUKLAR (Müdür Yrd. ve Müdür Vekili) Doç. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU (Üye) Yrd. Doç. Dr. B. Berk ÜSTÜNDAĞ (Üye) Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ersel KAMAŞAK (Üye) (Senelik İzinde) Elife YAZICI (Enstitü Sekreteri-Raportör) GÜNDEM: 1) Gelen evrak ve gündem. 2) Enstitü Yönetim Kurulu Tutanaklarının imzalanması. 3) Prof. Dr. Cankut ÖRMECİ danışmanlığında doktora çalışmasını yürüten Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Emre ÖZELKAN ın, doktora tez izleme komitesi jürisinde yapılması talep edilen değişiklik ile ilgili olarak danışmanı Prof. Dr. Cankut ÖRMECİ den alınan tarihli yazı. 4) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Fırat DOĞAN ın, Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ yönetiminde hazırladığı Physically Based Soft Tissue Deformation Modelling adlı doktora tezinin Tez Yazım Kılavuzuna göre incelendiği, gerekli düzeltmelerin yapılması sağlandığı ve son halinin uygun bulunduğu ile ilgili Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığının tarihli, 939 sayılı yazısı ve doktora jürisi raporu. 5) akademik yılı güz yarıyılında Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Yüksek Lisans ve Doktora Programı na kabul edilen öğrenciler ile ilgili program koordinatörlüğünden alınan yazı. 6) akademik yılı güz yarıyılında Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programı na kabul edilen öğrenciler ile ilgili program koordinatörlüğünden alınan yazı. 7) akademik yılı güz yarıyılında Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Yüksek Lisans ve Doktora Programı na kabul edilen öğrenciler ile ilgili program koordinatörlüğünden alınan yazı.

2 8) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programının akademik yılı güz dönemi ders programı ve dersleri verecek olan öğretim üyelerinin görevlendirmeleri ile ilgili program koordinatörlüğünden alınan yazı. 9) Enstitümüz Araştırma Görevlisi Oğuzhan CEYLAN ın, İngiltere de görevlendirilme talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 10) 2547 Sayılı Kanunun 13/b maddesi uyarınca Enstitümüzde görevli bulunan araştırma görevlisi Aylin GÜNEL in, İngiltere de görevlendirilme talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 11) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR ın, İsviçre de görevlendirilme talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 12) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Ufuk Utku TURUNÇOĞLU nun, askerlik süresi boyunca süreden sayılmayan izin verilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 13) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı araştırma görevlisi Ufuk Utku TURUNÇOĞLU nun, askerlik hizmeti süresince ücretsiz-izinli sayılması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. KARAR: 1) Gelen evrak ve gündem. 2) 25 Haziran 2010 günlü, 214 sayılı İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Karar Tutanağı Enstitü Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından okundu, uygun bulundu ve imzalandı. 3) Prof. Dr. Cankut ÖRMECİ danışmanlığında doktora çalışmasını yürüten Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Emre ÖZELKAN ın, doktora tez izleme komitesi jürisinde yapılması talep edilen değişiklik ile ilgili olarak danışmanı Prof. Dr. Cankut ÖRMECİ den alınan tarihli yazı görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; - Talep edildiği takdirde Doç. Dr. Elif SERTEL in eş danışmanı olarak atanabileceği, - Projenin tarım alanları ile ilgili olması nedeniyle Prof. Dr. Selçuk ALBUT un atanmasının uygun görülebilirliği, - Bilişim konularında bir uzmanın proje gelişimine katkıda bulunacağı düşünüldüğünden, Yrd. Doç. Dr. Berk ÜSTÜNDAĞ ın jüri üyesi olarak kalmasının ya da önerilecek bir uzmanın atamasının yapılabileceği görüşlerinin adı geçen öğrencinin danışmanı Prof. Dr. Cankut ÖRMECİ ile ilgili Program Koordinatörlüğüne bildirilmesine karar verildi.

3 4) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Fırat DOĞAN ın, Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ yönetiminde hazırladığı Physically Based Soft Tissue Deformation Modelling adlı doktora tezinin Tez Yazım Kılavuzuna göre incelendiği, gerekli düzeltmelerin yapılması sağlandığı ve son halinin uygun bulunduğu ile ilgili Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığının tarihli, 939 sayılı yazısı ve doktora jürisi raporu görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; doktor unvanı verilmesi teklifini oybirliği ile yapan doktora jürisi raporu incelenerek Fırat DOĞAN a doktor unvanı verilmesi uygun bulundu ve Üniversitemiz Senato Toplantısı nda onurlandırılması için Rektörlüğe arzına karar verildi. 5) Aşağıda adı-soyadı yazılı adayların, akademik yılı güz yarıyılında Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Yüksek Lisans ve Doktora Programı na yüksek lisans öğrencisi olarak kabul edilmelerinin uygun olduğuna karar verildi. ADI-SOYADI: Hakan GEDEK Emre DEMİR Şeyhmus ATLI Mani Baghaei Fard Volkan MERİÇ Onur AKDEMİR Adem GÜÇLÜ Nurdan CANMAZ Metin ŞİMŞEK Ahmet Ali KARZAN Selman ERGÜNAY Hüseyin TİRLİ 6) Aşağıda adı-soyadı yazılı adayların, akademik yılı güz yarıyılında Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programı na yüksek lisans ve doktora öğrencisi olarak kabul edilmelerinin uygun olduğuna karar verildi. Yüksek Lisans: Artür MANUKYAN Mehmet TUNÇEL Duygu Aycan İÇÖREN Ali Ahmet OCAĞIŞEN Cenk Kılıç KALKAN Ahmet MAMEDBERDYYEV Fırat PİRLİ Mesut ÖZDAĞ Doktora: Hatice GÖKCAN Hasret TÜRKERİ Süha TUNA

4 7) Aşağıda adı-soyadı yazılı adayların, akademik yılı güz yarıyılında Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Yüksek Lisans ve Doktora Programı na yüksek lisans ve doktora öğrencisi olarak kabul edilmelerinin uygun olduğuna karar verildi. Yüksek Lisans: Cihan AYDIN Hamidullah BİNOL Irmak YAY Javad Jangi GOLEZANİ Mert MARANGOZ Öncü İnan YAZICIOĞLU Özgür ALTUN Pelin ÖZMEN Doktora: Çağrı ULUCENK Hüseyin KÖSE Yasin Levent KURU 8-a) Aşağıda adı-soyadı, vereceği dersin adı ve haftalık saati yazılı Enstitümüz öğretim üyelerinin, Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programının akademik yılı güz döneminde isimleri hizalarında belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmelerinin uygun bulunduğuna karar verildi. Ünvanı, Adı-Soyadı Dersin Kodu, Adı H/S Prof. Dr. Metin DEMİRALP HBM511B Bilimsel Hesaplama I 3+0 Prof. Dr. Metin DEMİRALP HBM519E Analy.&App.of Nu.Met.for ODE 3+0 Prof. Dr. Metin DEMİRALP HBM609B Saptırım Açılımları ve Uygulamaları 3+0 Prof. Dr. Metin DEMİRALP HBM603 Öğrenebilen Dizge.Eniyi.Denetimi 3+0 Prof. Dr. Metin DEMİRALP HBM605 Çok Değişkenli Model Gösterimi 3+0 Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ HBM601E Computational Geometry 3+0 Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ HBM513E Parallel&Distributed Computing 3+0 Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ HBM597E Special Topics in CSE 3+0 Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ HBM697E Special Topics in CSE 3+0 Y. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR HBM597E Special Topics in CSE 3+0 Y. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR HBM596 Seminer 2+0 Y. Doç. Dr. Adem TEKİN HBM501B Temel Bilişim Yazılımları 3+0 Y. Doç. Dr. Murat MANGUOĞLU HBM597E Special Topics in CSE 3+0 Y. Doç. Dr. Murat MANGUOĞLU HBM502E Introd.to Math.Methods in CSE b) Kadir Has Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Enformasyon Teknolojileri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan DAĞ ın, öğretim yılı güz ve bahar yarıyıllarında Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programında 2 Doktora Tez Danışmanlığı nı yürütmek ve Doktora Uzmanlık Alan Dersi (4+0) ni vermek üzere; 2547 Sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi.

5 9) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı araştırma görevlisi Oğuzhan CEYLAN ın, 31 Ağustos-3 Eylül 2010 tarihleri arasında Cardiff de yapılacak olan The 45th International Universities Power Engineering Conference isimli konferansta Gravitational Search Algorithm for Post-Outage Bus Voltage Magnitude Calculations isimli bildirisini sunmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca 30 Ağustos-4 Eylül 2010 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretine karşılık Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bütçesinden yeterli ödenek olduğu takdirde TL. destek sağlanarak İngiltere de görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 10) 2547 Sayılı Kanunun 13/b maddesi uyarınca Enstitümüzde görevli bulunan araştırma görevlisi Aylin GÜNEL in, Ekim 2010 tarihleri arasında Edinburg da yapılacak olan International Conference on Systems Biology isimli konferansta Modeling of the Interferon Beta Pathway isimli bildirisi poster olarak sunmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca, Ekim 2010 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretine karşılık Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bütçesinden, yeterli ödenek olduğu takdirde, TL. destek sağlanarak İngiltere de görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 11) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR ın, 29 Ağustos-3 Eylül 2010 tarihleri arasında Les Diablerets de yapılacak olan Gordon Research Conferences Computational Chemistry isimli konferansta Computational Insight into the Inactivation Mechanism of GABA-AT isimli bildirisini poster olarak sunmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca 28 Ağustos-4 Eylül 2010 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretine karşılık İTÜ BAP Birimi tarafından desteklenen GABA-AT Enziminin İnaktivasyon Mekanizmasına Hesapsal Bir Bakış adlı proje bütçesinden TL. destek sağlanarak İsviçre de görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 12) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Ufuk Utku TURUNÇOĞLU nun, Ağustos 2010 celp döneminde askere gideceğinden, askerlik süresi boyunca süreden sayılmayan izin verilmesinin uygun olduğuna karar verildi. 13) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı araştırma görevlisi Ufuk Utku TURUNÇOĞLU nun, Ağustos 2010 celp döneminde muvazzaf askerlik hizmetini yerine getirmek üzere askere gideceğinden; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 108. maddesi uyarınca, 31 Temmuz 2010 tarihinden itibaren askerlik hizmeti süresince ücretsizizinli sayılmasının uygun olduğuna karar verildi.

6 Toplantı No: 215, 6 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ Müdür (Senelik İzinde) Yrd. Doç. Dr. Lale (Tükenmez) ERGENE Müdür Yardımcısı (Görevli) Yrd. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR Müdür Yardımcısı Müdür Vekili Doç. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU (Üye) Yrd. Doç. Dr. B. Berk ÜSTÜNDAĞ (Üye) Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ersel KAMAŞAK (Üye) (Senelik İzinde) Toplantı Aslına Uygundur. Elife YAZICI Enstitü Sekreteri (Raportör)

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 219, 29 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 219, 29 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 219, 29 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 219 sıra sayılı toplantısı, 29

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 230, 23 Haziran 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 230, 23 Haziran 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 230, 23 Haziran 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 230 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 178, 12 Kasım 2008, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 178, 12 Kasım 2008, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 178, 12 Kasım 2008, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 178 sıra sayılı toplantısı, 12

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 224, 25 Ocak 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 224, 25 Ocak 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 224, 25 Ocak 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü nün Yönetim Kurulu 224 sıra sayılı toplantısı, 25.01.2011

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 11 Ağustos 2017 günlü, 363 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 11 Ağustos 2017 günlü, 363 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 11 Ağustos 2017 günlü, 363 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 363 sıra sayılı toplantısı 11 Ağustos 2017

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 184, 18 Şubat 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 184, 18 Şubat 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 184, 18 Şubat 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 184 sıra sayılı toplantısı, 18

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 318 sıra sayılı toplantısı 14 Eylül 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 192, 19 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 192, 19 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 192, 19 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 192 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 218, 15 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 218, 15 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 218, 15 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 218 sıra sayılı toplantısı, 15

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 19Aralık 2011 günlü, 236 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 19Aralık 2011 günlü, 236 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 19Aralık 2011 günlü, 236 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 236 sıra sayılı toplantısı, 19 Aralık 2011

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 316 sıra sayılı toplantısı 28 Temmuz 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 226, 14 Mart 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 226, 14 Mart 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 226, 14 Mart 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü nün Yönetim Kurulu 226 sıra sayılı toplantısı, 14.03.2011

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 181, 7 Ocak 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 181, 7 Ocak 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 181, 7 Ocak 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 181 sıra sayılı toplantısı, 7 Ocak

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 175, 17 Eylül 2008, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 175, 17 Eylül 2008, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 175, 17 Eylül 2008, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 175 sıra sayılı toplantısı, 17

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 186, 25 Mart 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 186, 25 Mart 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 186, 25 Mart 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 186 sıra sayılı toplantısı, 25

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 05 Ekim 2015 günlü, 319 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 05 Ekim 2015 günlü, 319 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 05 Ekim 2015 günlü, 319 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 319 sıra sayılı toplantısı 05 Ekim 2015 tarihinde,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 191, 10 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 191, 10 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 191, 10 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 191 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 20 Nisan 2015 günlü, 308 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 20 Nisan 2015 günlü, 308 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 20 Nisan 2015 günlü, 308 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 308 sıra sayılı toplantısı, 20 Nisan 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 197, 16 Eylül 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 197, 16 Eylül 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 197, 16 Eylül 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 197 sıra sayılı toplantısı, 16

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 228, 09 Mayıs 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 228, 09 Mayıs 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 228, 09 Mayıs 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü nün Yönetim Kurulu 228 sıra sayılı toplantısı, 09

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Mayıs 2013 günlü, 265 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Mayıs 2013 günlü, 265 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Mayıs 2013 günlü, 265 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 265 sıra sayılı toplantısı, 14 KARAR: 3)

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Ağustos 2017 günlü, 364 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Ağustos 2017 günlü, 364 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Ağustos 2017 günlü, 364 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 364 sıra sayılı toplantısı 21 Ağustos 2017

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 209, 3 Mayıs 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 209, 3 Mayıs 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 209, 3 Mayıs 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 209 sıra sayılı toplantısı, 3 Mayıs

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2013/007 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınav tarihleri Enstitü Yönetim Kurulumuzca görüşülmüştür. Yarıyılı Ara Sınav tarihlerinin 08.04.2013-19.04.2013 tarihleri arasında yapılmasına,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 10 Eylül 2013 günlü, 270 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 10 Eylül 2013 günlü, 270 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 10 Eylül 2013 günlü, 270 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 270 sıra sayılı toplantısı, 10 Eylül 2013

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 216, 29 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 216, 29 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 216, 29 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 216 sıra sayılı toplantısı, 29

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 07 Aralık 2015 günlü, 323 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 07 Aralık 2015 günlü, 323 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 07 Aralık 2015 günlü, 323 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 323 sıra sayılı toplantısı 07 Aralık 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 232, 16 Ağustos 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 232, 16 Ağustos 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 232, 16 Ağustos 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 232 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2014/027-01: Moleküler Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı 110725501 numaralı Doktora öğrencisi Süleyman ARI nın Tez Jürisi Atama Formu Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim Kurulunda yapılan

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:14.05.2013 SAYI: 985 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Y.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 23.08.2016 Toplantı Sayısı : 020 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2016/020-01: 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında yeni

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/005-01: Kimya Anabilim Dalı 140707504 numaralı Yüksek Lisans öğrencisi İsmail GÜZEY in Yüksek Lisans Tez Savunmasını 07.12.2017 tarihinde yapılarak Enstitümüze sunulmuştur. Yönetim Kurulunda

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/008 01: 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında tez çalışmasına başlayacak olan öğrencilerin Anabilim Dallarından gelen Tez Projesi Öneri Formalarının Yönetim Kurulumuzca yapılan incelemeler

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 233 sıra sayılı toplantısı, 26

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 221, 30 Kasım 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 221, 30 Kasım 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 221, 30 Kasım 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 221 sıra sayılı toplantısı, 30

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2014/013 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 08 Eylül 2014 günlü, 291 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 08 Eylül 2014 günlü, 291 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 08 Eylül 2014 günlü, 291 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 291 sıra sayılı toplantısı, 08 Eylül 2014

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:21.05.2013 SAYI: 986 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Doç.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 02.02.2016 KARAR 2016/005 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Tek Ders Sınavına girmek isteyen öğrencilerin dilekçeleri Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : 003 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 207/003 0: 206-207 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Lisansüstü Programlarına

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. KARAR 2013/028 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Vize sınavlarına giremeyen öğrencilerin dilekçe ve raporları Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim Kurulunda yapılan görüşmeler

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2016/002 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan Tez

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 18.10.2017 38 437-446 437 Enstitümüz lisansüstü programlarında ders vermek

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 11.10.2017 37 427-436 427 Sehven özel öğrenci olarak kayıtlanan Fatmagül

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2014/009-01: Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Anabilim Dalı 120729551 numaralı Yüksek Lisans öğrencisi Deran TURAN nın Tez Konusu değişikliği önerisi Enstitümüz Yönetim Kuruluna Anabilim Dalı 120729551

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 08.05.2018 Toplantı Sayısı : 012 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/012 01: 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/009 01: 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2015/032 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan tutanaklar

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 199, 21 Ekim 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 199, 21 Ekim 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 199, 21 Ekim 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 199 sıra sayılı toplantısı, 21

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 11.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI 26 Temmuz 2016/772 1 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI TARİHİ :26/ 07 / 2016 TOPLANTI NO :772 TOPLANTI SAATİ :09: 30 KARAR SAYISI :06 Enstitü

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 21.02.2012 SAYI : 56 KATILANLAR T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Doç. Dr. Bülent GÜVEN Yrd. Doç. Dr. Mehmet PALANCI Doç. Dr.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı 214 215 T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 12.04.2017 16 214-225 07/04/2017 tarihinde tez savunma sınavında

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 19.06.2012 SAYI: 944 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Enstitü Sekreteri (Raportör) Prof.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/028-01: Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı 160728002 numaralı Doktora öğrencisi Teslime EKİZ ÜNSAL ın danışman değişikliği ile ilgili dilekçesi Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 25.10.2013 KARAR 2013/026 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 10.02.2015 T.C. KARAR 2015/005 01: 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

KARAR Üniversitelerarası Kurul un tarihli yazısı görüşüldü.

KARAR Üniversitelerarası Kurul un tarihli yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 43.01-Üniversitemiz

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 0.0.207 Toplantı Sayısı : 002 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 207/002 02: 206-207 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Anabilim

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/010 01: Bülent Ecevit Üniversitesinin ev sahipliğinde 3-5 Mayıs 2012 tarihlerinde Zonguldak ta gerçekleştirilecek olan, FENBİLKON-4 Fen Bilimleri Enstitü Müdürleri Konsey toplantısı için Enstitümüze

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 09.01.2018 Toplantı Sayısı : 002 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/002 02: 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 22.11.2016 T.C. KARAR 2016/029-01: 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında tez konusu alan öğrencilerin Anabilim Dallarından gelen Tez Öneri Formlarının Yönetim Kurulumuzca yapılan

Detaylı

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI TARİHİ :02/01/2013 TOPLANTI NO :582 KARAR SAYISI :14 TOPLANTIYA KATILANLAR 1-Prof. Dr. Süleyman SEYDİ 2-Yrd. Doç. Dr. Murat KILIÇ 3-Yrd. Doç. Dr. Münire ÇİFTÇİ 4- Doç. Dr. Metin TOPÇUOĞLU 5- Doç.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 03.09.2013 T.C. KARAR 2013/022 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/022 01: Afyon Kocatepe Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAPK) tarafından Bilimsel Araştırma Projelerinden faydalanmak için Enstitümüz anabilim dalları tarafından

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof.Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI TARİHİ :17/04/2013 TOPLANTI NO :598 KARAR SAYISI :15 TOPLANTIYA KATILANLAR 1-Prof. Dr. Süleyman SEYDİ 2-Yrd. Doç. Dr. Murat KILIÇ 3-Yrd. Doç. Dr. Münire ÇİFTÇİ 4- Prof. Dr. Metin TOPÇUOĞLU 5-

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 04.04.2018 14 178-186 178 Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 20.12.2017 46 505-517 505 Matematik ve Anabilim Dalı Biyoloji Bilim Dalı

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. KARAR 2014/003 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Doktora Yeterlilik Sınav tarihleri Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim Kurulunda yapılan görüşmeler neticesinde; A.K.Ü. Lisansüstü Eğitim-Öğretim

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:07.05.2013 SAYI: 983 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Y.

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:20.01.2015 SAYI: 1069 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Prof. Dr. Ahmet ULUSOY

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 02.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 15.07.2016 24 09 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr. Hikmet ORHAN 3- Prof.Dr.A.Nesimi KİŞİOĞLU 2- Doç.Dr.Bulem

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 10.01.2018 Çarşamba günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine

Detaylı

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI TARİHİ :01/02/2012 TOPLANTI NO :526 KARAR SAYISI :17 TOPLANTIYA KATILANLAR 1-Prof. Dr. Süleyman SEYDİ 2-Yrd. Doç. Dr. Melek DİKMEN 3-Yrd. Doç. Dr. Münire ÇİFTÇİ 4- Doç. Dr. Metin TOPÇUOĞLU 5-Yrd.

Detaylı

T.C. KARADENĠZ TEKNĠK ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ ENSTĠTÜ YÖNETĠM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENĠZ TEKNĠK ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ ENSTĠTÜ YÖNETĠM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARĠH: 14.02.2012 SAYI : 55 KATILANLAR T.C. KARADENĠZ TEKNĠK ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ ENSTĠTÜ YÖNETĠM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Doç. Dr. Haluk ÖZMEN Prof. Dr. ġule BAHÇECĠ Doç. Dr. Bülent

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ :06/12/2017 TOPLANTI SAYISI :2017/40 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu 06/12/2017 Çarşamba günü Enstitü Müdürü Doç. Dr. Ali

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 09.07.2015 22 13 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Mustafa KAYAN 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 20.12.2016 KARAR 2016/031 01: 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM ÖNERİSİ

2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM ÖNERİSİ T.C. ENSTİTÜ KURULU KARARLARI OTURUM TARİHİ: 12.05.2010 OTURUM SAYISI: 03 Enstitü Kurulu 12.05.2010 Çarşamba günü saat 11:00 da Prof. Dr. Erdal İRTEM başkanlığında toplandı. GÜNDEM: 1- Gündemin görüşülmesi.

Detaylı

HİZMET ENVANTERİ TABLOSU. Hizmeti Sunmakla Görevli / Yetkili Kurumlarn/ Birimlerin Adı. Hizmetten Yararlananlar. Diger (Özel sektör vb)

HİZMET ENVANTERİ TABLOSU. Hizmeti Sunmakla Görevli / Yetkili Kurumlarn/ Birimlerin Adı. Hizmetten Yararlananlar. Diger (Özel sektör vb) 301.06 305.01 050.02 Başvuru Alımı için görevlendirilen personel Sıra No Kurum Kodu Standart Dosya Planı Kodu Hizmetin Adı Hizmetin tanımı Hizmetin Dayandığı Mevzuatın Adı Ve Madde Numarası Hizmetten Yararlananlar

Detaylı

HİZMET ENVANTERİ TABLOSU. Hizmeti Sunmakla Görevli / Yetkili Kurumlar/ Birimlerin Adı. Hizmetten Yararlananlar. Diger (Özel sektör vb) Taşra Birimleri

HİZMET ENVANTERİ TABLOSU. Hizmeti Sunmakla Görevli / Yetkili Kurumlar/ Birimlerin Adı. Hizmetten Yararlananlar. Diger (Özel sektör vb) Taşra Birimleri 301.06 305.01 050.02 Başvuru Alımı için görevlendirilen personel Sıra No Kurum Kodu Standart Dosya Planı Kodu Hizmetin Adı Hizmetin tanımı Hizmetin Dayandığı Mevzuatın Adı Ve Madde Numarası Hizmetten Yararlananlar

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 06.12.2016 Toplantı Sayısı : 030 KARAR 2016/030 01: 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 30.10.2018 Toplantı Sayısı : 029 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/029-01: 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında tez

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Veteriner Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Fakülte Yönetim Kurulu 05/07/2017 Çarşamba günü saat 16.00 da Dekan Vekili Prof.Dr.Murat GÜZEL Başkanlığında toplandı. 2017-72 2017-73 2017-74 Gündem maddeleri onaylandı. Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç.Dr.Harun

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK Sİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 181 ülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki maddeleri

Detaylı

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf)

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf) Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 16 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: C.Ü. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 31.01.2018 6 68-87 Fakülte Yönetim Kurulu 31.01.2018 tarihinde saat 13:00'da Dekan

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 23.10.2012 SAYI: 959 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Enstitü Sekreteri (Raportör) Prof.

Detaylı

Sistemde Saydırılacak Dersin Kodu Adı EEM0506 Yenilenebilir Enerji Sistemleri EEM0519 Akıllı Şebekeler

Sistemde Saydırılacak Dersin Kodu Adı EEM0506 Yenilenebilir Enerji Sistemleri EEM0519 Akıllı Şebekeler 1 4 2 5 3 6 Enstitümüz Yönetim Kurulu, Enstitü Müdürü başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar 01: Enstitümüz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programına kayıt yaptıran

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI OTURUM TARİHİ : 05/03/2015 OTURUM SAYISI : 2015/11

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI OTURUM TARİHİ : 05/03/2015 OTURUM SAYISI : 2015/11 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI OTURUM TARİHİ : 05/03/2015 OTURUM SAYISI : 2015/11 Enstitü Yönetim Kurulu 05/03/2015 Perşembe günü saat 10:00 da Enstitü

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6 Evrak Tarih ve Sayısı: 2/02/2016-133076 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/12/2015 tarihinde saat 1:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /18

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /18 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28.06.2016 tarihinde saat 10.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 04.01.2013 SAYI: 968 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 15.08.2016 TOPLANTI SAYISI : 2016/ 20 KARAR NO: 2016 / 640 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz Makine Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 15.03.2016 Toplantı Sayısı : 008 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2016/008 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle

Detaylı