Beton Döşemede Dünya Lideri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Beton Döşemede Dünya Lideri"

Transkript

1 Beton Döşemede Dünya Lideri Dünya nın en önemli projelerine müşterilerinin talepleri doğrultusunda üretilen son teknoloji ürünleriyle hizmet veren, % 70 pazar payı oranıyla, Dünya da beton döşeme teknolojisinin tartışmasız lideri Gomaco Corp. 60 yıllık tecrübesini 40 ın üzerinde beton kaplama makinesi modelleriyle taçlandırmaktadır. Gomaco Modellerini Kısaca Tanıyalım

2 BORDUR/ BARİYER GOMACO 2,40 mtr yüksekliğe kadar olan bariyer kaplamalarında ve her ölçüde ve dizaynda istenilen özelliklerdeki bordür su olukları ve kaldırım kaplamalarında COMMANDER III GT 6300 CC 1200 GT 3400 GT 3200 GT 3600 modelleriyle hizmet vermektedir. Ortalama 2,5 mt/dk hızlara sahip olan bu makinalar ile projenizin gereksinimi olan tüm beton kaplama işleri en kısa süre içerisinde tamamlanabilmektedir. Mevcut projeniz ve gelecekteki projeleriniz için uygun olan makine ve ekipmanlarının seçimi için sizlerin hizmetinizdeyiz. COMMANDER III 2,40 mtr yüksekliğe kadar bariyer kaplamaları su olukları bordür ve trapez kanal kaplamalarında 3 paletli ve 4 paletli seçenekleriyle hizmet vermektedir.

3 GP ,00 mtrye kadar olan bariyer kaplamalarında bordür su olukları trapez ve şev kanal kaplamalarında kullanılmaktadır. COM III modeli gibi 3 ve 4 paletli seçenekleri bulunmaktadır.

4 GT ,75 mtr yüksekliğe kadar olan bariyer kaplamalarında bordür su olukları ve 2,5 mtr genişliğe kadar olan trapez kanal kaplamalarında tercih edilmektedir. GT 3600 modeli uluslararası standartlarda olan bariyer ve bordür kaplama projelerinde en çok tercih edilen makine konumundadır. GT ,52 mt genişlikteki kaldırım kaplamaları ve 1,00 mtr yükseklikteki bariyer kaplamalarında kullanılmaktadır. Aynı zamanda projenizin gereksinimi olan ölçülerdeki bordür kaplamalarında da değerlendirilmektedir.

5 GT ,25 mt yükseklikteki bariyer kaplamalarında ve bordur kaplamalarında yaygın olarak kullanılan modeldir. Uzaktan kumanda seçeneği ile çalışma sahasında sizlere kolaylıklar sağlamaktadır. CC 1200 Gomaco Curb Cadet modeli kolaylıkla çalışma sahasına nakil edilen 30x30 cm ölçülerine kadar olan küçük bordür kaplamalarınız için tercih edebileceğiniz bir makinadır

6 HAVAALANI /YOL GOMACO 3,00 mtr ile 17,00 mtr arasındaki tüm genişliklerde proje gereksinimlerine uygun olarak COMMANDER III,GP 2400, GP 2600,GHP2800 ve GP 4000 modelleriyle havaalanları beton yol ve tünel projelerinde hizmet vermektedir. Son teknoloji ürünleriyle tüm dünyada mevcut projelerdeki tecrübelerini sizlerin hizmetine sunarak projeleriniz için en uygun ekipman seçiminde, satış ve satış sonrası hizmetleriyle sizlerin yanındadır.

7 COMMANDER III 6,00 mtr genişliğe kadar beton kaplama özelliğinin yanında bariyer, bordür, kanal,su olukları ve kaldırım kaplama özellikleriyle beton döşeme teknolojileri sektöründe eşsiz bir yere sahiptir. 3 paletli ve 4 paletli seçenekleriyle projenize kolaylıkla adapte olmaktadır. IDBI( Otomatik Bağlantı Çubuk Yerleştirici) SBI( Yan Bağlantı Çubuk Yerleştirici) destek ekipmanları ile çalışmaya uygundur.

8 GP 2400 Gomaco Beton Döşeme Teknolojilerinin havaalanı beton yol ve tünel kaplamaları için geliştirdiği son teknoloji ürünüdür. GP paletli ve 4 paletli seçenekleriyle 7,5 mtr ye kadar olan beton kaplamalarında çalışmaya uygun özelliğe sahiptir. Ayrıca kanal projeleri için dizayn edilen GP 2400 modeli aynı zamanda havaalanları ve beton yol projelerinizde de sizlere hizmet edebilmektedir. GP 2600 Beton Döşeme Teknolojileri sektörünün tartışmasız lider ürünü Gomaco GP ,66 mt ile 9,75 mt genişlikler arasında ve 60 cm ye kadar olan beton plaka kaplamalarında tercih edilmektedir. 2 paleti ve 4 paletli olarak çalışabilen GP 2600 modeli aynı zamanda IDBI( Otomatik Bağlantı Çubuk Yerleştirici) SBI( Yan Bağlantı Çubuk Yerleştirici) ekipmanlarıyla uyumlu olarak sizlerin hizmetine sunulmuştur. Ülkemizde bir çok projede yer alan GP 2600 modeli aynı zamanda kanal projelerinde şev ve trapez kaplamalarında da değerlendirilebilmektedir.

9 GHP ,75 mt ile 11,00 mtr arasındaki beton kaplamaları için dizayn edilmiş 4 paletli ve 2 paletli olarak IDBI( Otomatik Bağlantı Çubuk Yerleştirici) SBI( Yan Bağlantı Çubuk Yerleştirici) çalışmaya uyumludur.

10 GP ,00 mtr ile 17,00 mtr arasında beton kaplama özelliği olan GP 4000 Gomaconun beton kaplama endüstrisinin hizmetine sunduğu en büyük kayar kalıplı makine olma özelliğine sahiptir. Özel yol ve havaalanı projelerinde en kısa sürede en kaliteli çözümü sunmak için üretilmiştir.

11 PS 2600 Özellikle demir donatılı ve bağlantı çubuklarının destek sehpaları ile yerleştirildiği projelerde tercih edilen betonun kademelendirerek kayarkalıplı finişerin önünde beton yerleştirme özelliğine sahip serici ve yerleştirici finişerlerdir. Bu özelliğinin yanında ayrıca beton veya asfalt altı malzeme serimi içinde değerlendirilebilmektedir.

12 GOMACO KANAL

13 GOMACO BETON DÖŞEME TEKNOLOJİLERİNDE DÜNYA LİDERİ OLARAK HER ÇEŞİT BETON KAPLAMA PROJELERİNDE PROJE ÖZELLİKLERİNE UYGUN MAKİNE DİZAYNLARI İLE SEKTÖRDE ÖNCÜLÜGÜNÜ SÜRDÜRMEKTEDİR. ÜLKEMİZDE YER ALAN DSİ PROJELERINDE KULLANILMAK ÜZERE GP 2600 MODEL 4 PALETLİ BETON FİNİŞERLERİ TÜM KANAL KAPLAMALARI VE ŞEV KAPLAMALARI İÇİN ÖZEL OLARAK DİZAYN EDİLMİŞTİR. SULAMA KANALLARINDA KANALIN TOPLAM AĞIZ GENİŞLİĞİNİN 9.00 MTR YE KADAR OLAN KISIMLARINDA ÖZEL DİZAYN EDİLMİŞ TRAPEZ KALIBI İLE TÜM KANALI TEK GEÇİSTE KAPLAMA ÖZELLİĞİNE SAHİPTİR. KANAL AĞIZ GENİŞLİĞİ 9.0 MTR NİN ÜZERİNDE OLAN KANALLAR İÇİN TOPLAM MTR YE KADAR OLAN ŞEV UZUNLUKLARINDA ŞEV KANAL KAPLAMASINI YAPABİLMEKTEDİR. G22 ÇİFT DİLLİ KONTROL SİSTEMİ SAYESİNDE OFF SET HATTI KULLANILMADAN MAKİNE KONTROL SİSTEMİ ADAPTASYONU İLE GPS KULLANARAK MİLİMETRİK HASSASİYETLE BETON KAPLAMASI YAPMAKTADIR. ŞEV KANAL KAPLAMASI İLE BİRLİKTE AYNI ANDA KANAL TABANINI 1.25 MTR YE KADAR BETON KAPLAYABİLMEKTEDİR. TRİMMER ÖZELLİĞİ SAYESİNDE 0-8 CM ARASINDA REGLAJ YAPMA ÖZELLİĞİNE SAHİPTİR. GOMACO ÖZEL KANAL PROJELERİ İÇİN TALEP EDİLEN TEKNİK DATALARA UYGUN PROJELER HAZIRLAYARAK MAKİNE ÜRETİMİ YAPABİLMEKTEDİR. AŞAĞIDA YER ALAN MAKİNE ÖZEL DİZAYN EDİLMİŞ WATER STOP ÖZELLİKLİ 17 MTR ŞEV KAPLAMASI VE 6 MTR TABAN KAPLAMASINI AYNI ANDA YAPMAKTADIR.

14

15 IDBI-SBI IDBI( Otomatik Bağlantı Çubuk Yerleştirici) SBI( Yan Bağlantı Çubuk Yerleştirici) ekipmanları Gomaco nun COMMANDER III GP 2600 GHP 2800 VE GP 4000 modellerine montajı uygun olan havaalanı ve yol projelerinde derz kesilen noktalarda beton plakalar arası desteği sağlayan çubukları otomatik olarak finişerin beton serimi sırasında yerleştiren mekanizmalardır. Bağlantı çubuk ölçülerine göre üretilen bu mekanizmalar değişik projelerde değişik çubuk ölçülerinde IDBI( Otomatik Bağlantı Çubuk Yerleştirici) mekanizmada bıçakların değişimi ile SBI( Yan Bağlantı Çubuk Yerleştirici) mekanizmada tutucu kısmın değişimi ile adapte kolaylıkla adapte edilebilmektedir.

16

17

18 SİLİNDİR TİP FİNİŞERLER Gomaco silindir tip finişerler SL 450,C 450,SL 750,C 650,CP 650 ve CF 790 modelleriyle kanal kaplamalarında ve düz saha betonlarında kullanılmaktadır. 2,5 mtrden 48 mtr uzunluğa kadar şev kaplama özelliği olan silindir finişerler ayrıca CP 650 modeli ile tek geçişte 12 mtr ve CF 790 modeli ile tek geçişte 22 mtrye kadar olan kanal kaplamalarını yapabilmektedir. Ülkemizde uygulanan 1/1 şev açısında çalışan SL 450 tip finişer bu açıda çalışabilen tek makine olma özelliğine sahiptir.

19

20 RC KONVEYORLER Silindir tip finişer ile yapılan kaplamalarda betonun finişer önünde kademelendirilip sıkıştırmaya hazır hale getirilmesi işlemi teleskopik tip kova sistemi ile çalışan şev ve düz saha kaplamaları için dizayn edilmiş RC 240 ve tüm kanal kaplamaları için dizayn edilmiş RC 320 tip silindir finişerler ile yapılmaktadır. KÜRLEME/YÜZEY DOKU MAKİNALARI GOMACO TC 400 ve TC 600 model kürleme ve yüzey doku makinaları paletli ve tekerlekli seçenekleriyle 17,00 mtr genişliğe kadar beton plakalarda çalışma özelliğine sahiptir. Proje özelliklerinize göre yüzey doku fırçaları ayarlanabilmekte ve püskürtme sistemi ile beton plaka üzerine kür kaplama yapılabilmektedir.

21

İnşaat Nakliye iş kalemleri/iş grupları için Örnek Analiz Formatı

İnşaat Nakliye iş kalemleri/iş grupları için Örnek Analiz Formatı Format 1 grubu 1 in Adı: 8 Cm Yüksekliğinde Normal Çimentolu Buhar Kürlü Beton Parke Taşı İle Döşeme Kaplama Yapılması i: M² i forklift ile yüklemeboşaltma+alt zeminin mekanik malzeme ile beslenmesi+taş

Detaylı

İnşaat Nakliye iş kalemleri/iş grupları için Örnek Analiz Formatı

İnşaat Nakliye iş kalemleri/iş grupları için Örnek Analiz Formatı Format 1 grubu 1 8 Cm Yüksekliğinde Normal Çimentolu Buhar Kürlü Beton Parke Taşı İle Döşeme Kaplama Yapılması i: i +döşeme+nakliye+ forklift ile yükleme boşaltma+alt zeminin mekanik malzeme ile beslenmesi+taş

Detaylı

Beton Yol Üstyapı Elemanları. Taban Zeminleri (Temel) Kaplama Altı Tabakası Beton Plaklar Derzler Derz dolgu malzemeleri

Beton Yol Üstyapı Elemanları. Taban Zeminleri (Temel) Kaplama Altı Tabakası Beton Plaklar Derzler Derz dolgu malzemeleri Beton Yol Üstyapı Elemanları Taban Zeminleri (Temel) Kaplama Altı Tabakası Beton Plaklar Derzler Derz dolgu malzemeleri Beton Yol Üstyapı Elemanları Şekil.1 Beton yol üstyapı elemanları Taban Zeminleri

Detaylı

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Model: Kapasite: Karıştırıcı Mikser: AGREGA BUNKER

Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 TEKNİK ÖZELLİKLERİ Model: Kapasite: Karıştırıcı Mikser: AGREGA BUNKER Yeni Nesil Beton Santralleri Başlıca Avantajları PowerMix 180 Demirstar, değişik kapasite ve özelliklerde ürettiği sabit beton santralleri ile beton üreticilerinin tüm ihtiyaçlarına rahatlıkla cevap verebilmektedir.

Detaylı

Spiral Yemlik. Kullanımı kolaylaştırmak için özel tasarlanmış tabak sayesinde civcivler ilk günlerinde yeme kolayca ulaşabilirler.

Spiral Yemlik. Kullanımı kolaylaştırmak için özel tasarlanmış tabak sayesinde civcivler ilk günlerinde yeme kolayca ulaşabilirler. YEMLEME SİSTEMLERİ Spiral Yemlik Anka yemlikleri ile kanatlılarda yetiştirmenin ilk gününden son güne kadar, en iyi yem dönüşüm oranlarına ulaşılır. Anka yemliklerinin tüm çeşitleri; kolay temizlenebilme,

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz. Vizyonumuz

HAKKIMIZDA. Misyonumuz. Vizyonumuz HAKKIMIZDA Doğan Tel Örgü olarak 1968 yılında Ankara da kurulduk. Kurulduğumuz yıl itibariyle, müşteri memnuniyeti ve bu doğrultuda firmamızı geliştirme anlayışını benimseyerek, kalifiyeli ve tecrübeli

Detaylı

BETON YOL Hasdal-Kemerburgaz

BETON YOL Hasdal-Kemerburgaz BETON YOL Hasdal-Kemerburgaz 1 İçerik 1. Beton yol lokasyonu 2. Beton yol özellikleri 2.1) Beton tabaka kalınlığı 2.2) Yolun enkesitinin şematik gösterimi 3. Mevcut beton karışım dizaynı 4. Beton yol yapım

Detaylı

CAM KORKULUK SİSTEMLERİ

CAM KORKULUK SİSTEMLERİ 0 CAM KORKULUK SİSTEMLERİ Profiller - Zemine Monte Edilen (Zemin Üzeri) Cam Korkuluklar 5-57mm Alt Baza 80mm Alt Baza 00mm Takviyeli Alt Baza 00mm Takviyeli Uzun Alt Baza Zemine Gömülen (Zemin İçi) Cam

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ TAŞ YÜNÜ

KATI YALITIM MALZEMELERİ TAŞ YÜNÜ KATI YALITIM MALZEMELERİ TAŞ YÜNÜ Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi TAŞ YÜNÜ Taş yünü, volkanik bir kaya olan bazalt

Detaylı

Göker İş Makinaları San.Tic.A.Ş

Göker İş Makinaları San.Tic.A.Ş KENDİNDEN YÜKLEMELİ MİKSERLER Elektronik tartı sistemi ile : Agrega ve çimentonun hassas bir şekilde tartılarak yüklenmesi sağlanır. Veri giriş hafızası ile farklı beton sınıflarına ait reçetelerinizi

Detaylı

Diyarbakır Beton Kesme Firmaları. Derz kesme:

Diyarbakır Beton Kesme Firmaları. Derz kesme: Diyarbakır Beton Kesme Firmaları Derz kesme: Kesim sistemi bir sokak ve caddenin bir kısmını yüzeye zarar vermeden kesip değiştirme olanağı sağlar. Derz kesme çevresindeki yapıya zarar vermeden, betonu

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

DOĞAL KOMPOZE TAŞ Granplak Fabrikamız Ankara ili Çubuk ilçesinde bulunan sanayi bölgesinde 2007 yılından bu yana Doğal Kompoze Taş üretim alanında lider bir kuruluş olarak faaliyet göstermektedir. Günümüzün

Detaylı

Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo

Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo 40 23 58.3 N 29 06 51.9 İnşaat çalışmalarına 2015 yılı içinde başladığımız çok amaçlı A tipi gümrüklü ve gümrüksüz depo ve antrepo yaklaşık 32 dönüm arazi üzerine kuruldu.

Detaylı

KROM KARBĐT KAPLI ZIRH PLAKALAR

KROM KARBĐT KAPLI ZIRH PLAKALAR KROM KARBĐT KAPLI ZIRH PLAKALAR ABRACLAD KROM KARBĐT KAPLI ZIRH PLAKALARI Aşınma ve darbelere dayanıklı, güvenle ve kolaylıkla kullanabileceğiniz zırh plakalarımızla tüm aşınma problemlerinizden kurtulabilirsiniz.

Detaylı

T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI ALTYAPI YATIRIMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HAVA MEYDANLARI BİRİM FİYAT ANALİZLERİ 2014

T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI ALTYAPI YATIRIMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HAVA MEYDANLARI BİRİM FİYAT ANALİZLERİ 2014 T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI ALTYAPI YATIRIMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HAVA MEYDANLARI BİRİM FİYAT ANALİZLERİ 2014 MEYDAN YAPIM DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI BİRİM FİYATLARI POZ NO 15.001/H

Detaylı

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ.

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ. Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ www.hilalsan.com.tr www.hilalsan.com.tr 1984 yılında kurulan HİLALSAN, manuel sac makasları ile başladığı üretime, bu gün Hidrolik

Detaylı

LABORATUVARDA YAPILAN ANALİZLER

LABORATUVARDA YAPILAN ANALİZLER Laboratuvar Adı: Yapı Malzemesi ve Beton Laboratuvarı Bağlı Olduğu Kurum: Mühendislik Fakültesi- İnşaat Mühendisliği Bölümü Laboratuvar Sorumlusu: Yrd. Doç. Dr. M. Haluk Saraçoğlu E-Posta: mhsaracoglu@dpu.edu.tr

Detaylı

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız EIK, yüksek performanslı amfibi ekskavatör ve çeşitli toprakta hareket eden modeller için kaliteli ataşmanlar tasarlama ve üretme konusunda uzmanlaşmış isimlerden

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Selim BARADAN Yrd. Doç. Dr. Hüseyin YİĞİTER

Yrd. Doç. Dr. Selim BARADAN Yrd. Doç. Dr. Hüseyin YİĞİTER Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü İNŞ4001 YAPI İŞLETMESİ METRAJ VE KEŞİF-2 Yrd. Doç. Dr. Selim BARADAN Yrd. Doç. Dr. Hüseyin YİĞİTER http://kisi.deu.edu.tr/huseyin.yigiter YIĞMA BİNA

Detaylı

İMALAT TEKNİKLERİ. oksi-asetilen kesim. gaz altı kaynak. gazaltı kaynak. abkant büküm. plazma kesim. talaşlı imalat

İMALAT TEKNİKLERİ. oksi-asetilen kesim. gaz altı kaynak. gazaltı kaynak. abkant büküm. plazma kesim. talaşlı imalat Şirketimiz 2012 yılında kuruldu. İki ortaklı limited bir şirket olan Prama Endüstriyel Makine şu anda Ikitellide faaliyet göstermektedir. Firmamızda 20ye yakın çalışan bulunmaktadır. Toplamda 800 m² imalat

Detaylı

PARKE TAŞI VE BORDÜR KAPLAMALARI DERSİ. Yerleşim röleve ölçüsü almak. Çalışma sahalarında emniyet tedbirleri almak. Beton üretmek ve bakımını yapmak

PARKE TAŞI VE BORDÜR KAPLAMALARI DERSİ. Yerleşim röleve ölçüsü almak. Çalışma sahalarında emniyet tedbirleri almak. Beton üretmek ve bakımını yapmak PARKE TAŞI VE BORDÜR KAPLAMALARI DERSİ Dersin Modülleri Yerleşim Röleve Ölçüsü Alma Zemin Sıkıştırma Saha Emniyet Tedbirleri Beton Üretim Ve Bakım Kaldırım Ve parklarda Kaplama Yeşil Alan Ve Bina Dışı

Detaylı

Distribution Solutions WireSolutions. Çelik Fiber. Endüstriyel Zemin Uygulamaları

Distribution Solutions WireSolutions. Çelik Fiber. Endüstriyel Zemin Uygulamaları Distribution Solutions WireSolutions Çelik Fiber Endüstriyel Zemin Uygulamaları WireSolutions Çelik Fiber Çözümleri WireSolutions dünyanın bir numaralı çelik üreticisi ArcelorMittal grubunun bir parçasıdır.

Detaylı

Schlüter -Systems. Sınırları Olmayan Duş Kurulumlarında İnovasyon. İdeal Şekilde Birbirleriyle Uyumlu Sistem Ürünleri:

Schlüter -Systems. Sınırları Olmayan Duş Kurulumlarında İnovasyon. İdeal Şekilde Birbirleriyle Uyumlu Sistem Ürünleri: Schlüter -Systems Sınırları Olmayan Duş Kurulumlarında İnovasyon İdeal Şekilde Birbirleriyle Uyumlu Sistem Ürünleri: Schlüter -kerdi-line Hat Drenajı & Çerçeve- Izgara Seti Schlüter -kerdi-shower Dengeleme

Detaylı

Đhsan Türkeli Makina Đnşaat Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. TÜNEL SERA PROJESĐ

Đhsan Türkeli Makina Đnşaat Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. TÜNEL SERA PROJESĐ Đhsan Türkeli Makina Đnşaat Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. TÜNEL SERA PROJESĐ 2012 Sn. Yetkilinin dikkatine Đhsan Türkeli Makina Đnşaat. olarak amacımız, seracılık konusundaki bilgi birikimimizle ürününüze

Detaylı

Schlüter-Systems. Sınırları Olmayan Duş Kurulumlarında İnovasyon. İdeal Şekilde Birbirleriyle Uyumlu Sistem Ürünleri:

Schlüter-Systems. Sınırları Olmayan Duş Kurulumlarında İnovasyon. İdeal Şekilde Birbirleriyle Uyumlu Sistem Ürünleri: Schlüter-Systems Sınırları Olmayan Duş Kurulumlarında İnovasyon İdeal Şekilde Birbirleriyle Uyumlu Sistem Ürünleri: Schlüter -kerdi-line Hat Drenajı & Çerçeve- Izgara Seti Schlüter -kerdi-shower Dengeleme

Detaylı

İÇİNDEKİLER T-DEMİRLERİ NPI DEMİR NPU DEMİR KÖŞEBENTLER IPE,HEA,HEB PROFİLLER KARE DEMİRLER DÜZ YUVARLAK DEMİRLER LAMALAR IPE,HEA,HEB PROFİLLER

İÇİNDEKİLER T-DEMİRLERİ NPI DEMİR NPU DEMİR KÖŞEBENTLER IPE,HEA,HEB PROFİLLER KARE DEMİRLER DÜZ YUVARLAK DEMİRLER LAMALAR IPE,HEA,HEB PROFİLLER İÇİNDEKİLER NPU DEMİR NPI DEMİR KÖŞEBENTLER T-DEMİRLERİ 2 2 3 3 KARE DEMİRLER DÜZ YUVARLAK DEMİRLER LAMALAR,, PROFİLLER 4 4 5 6,, PROFİLLER SİYAH SACLAR RULO SACLAR DKP SACLAR 8 8 GALVANİZLİ SACLAR GÖZYAŞI

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MADEN MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MADEN İŞLETME LABORATUVARI. (2014-2015 Bahar Dönemi) BÖHME AŞINMA DENEYİ

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MADEN MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MADEN İŞLETME LABORATUVARI. (2014-2015 Bahar Dönemi) BÖHME AŞINMA DENEYİ KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MADEN MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MADEN İŞLETME LABORATUVARI (2014-2015 Bahar Dönemi) BÖHME AŞINMA DENEYİ Amaç ve Genel Bilgiler: Kayaç ve beton yüzeylerinin aşındırıcı maddelerle

Detaylı

Baskı Betonun Avantajları

Baskı Betonun Avantajları ZEMİN KAPLAMALARI Baskı Betonun Avantajları UV Işınlarına karşı dayanıklı %100 doğal görüntü Ekonomik maliyet avantajı Üretim süresi avantajı Çökme ve tozlanmaya karşı mukavemet Kalıcı renk kalitesi Uzun

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti.

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 1.000.000 m 2 yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve Ankara merkezli olmak üzere

Detaylı

T.C. ÇORLU BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI Fen İşleri Müdürlüğü

T.C. ÇORLU BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI Fen İşleri Müdürlüğü T.C. ÇORLU BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI Fen İşleri Müdürlüğü 2013 YILINDA ÇORLU MÜCAVİR ALANINDA İHTİYAÇ DUYULAN YAYA VE ARAÇ YOLLARININ 4.5, 6 ve 8 CM'LİK KİLİTLİ PARKE TAŞI, KARE TAŞ, KUMLAMALI TAŞ, KÜP TAŞ,

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ AÇIK SPOR SAHALARI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ AÇIK SPOR SAHALARI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ AÇIK SPOR SAHALARI MAHAL LİSTESİ HAZİRAN 2011 1 AÇIK TENİS KORTU AÇIK BASKETBOL SAHASI VE AÇIK VOLEYBOL SAHASI SAHA VE EKİPMAN ÖZELLİKLERİ Akrilik spor sahaları imalatı Tenis

Detaylı

İhsan Türkeli Makina İnşaat Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti.

İhsan Türkeli Makina İnşaat Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. GOTİK SERA 2009 Sn. Yetkilinin dikkatine İhsan Türkeli Makina İnşaat Enerji San. Tic. Ltd. Şti. olarak amacımız, seracılık konusundaki bilgi birikimimizle ürününüze değer

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

GRAPHIT BLACK 37 fonksiyon için, yaratıcı bir şekilde tasarlanmış 32 bağlantı elemanı serisi. Çok güçlü, gelişmiş işlevleri birleştiren bu seri, son

GRAPHIT BLACK 37 fonksiyon için, yaratıcı bir şekilde tasarlanmış 32 bağlantı elemanı serisi. Çok güçlü, gelişmiş işlevleri birleştiren bu seri, son KATALOG 2017 GRAPHIT BLACK 37 fonksiyon için, yaratıcı bir şekilde tasarlanmış 32 bağlantı elemanı serisi. Çok güçlü, gelişmiş işlevleri birleştiren bu seri, son derece rekabetçi fiyatlara sahiptir. BORU

Detaylı

SPEED GRADER G2. Özel tür motor greyderi Üniversal olarak monte edilebilir. Hızlı montaj Yüksek kalite

SPEED GRADER G2.  Özel tür motor greyderi Üniversal olarak monte edilebilir. Hızlı montaj Yüksek kalite & SPEED GRADER G2 www.pthproducts.com Özel tür motor greyderi Üniversal olarak monte edilebilir. Hızlı montaj Yüksek kalite 2 İki boyda mükemmellik 80 HP ve üzeri çekici gücüne sahip olan Daha düşük motor

Detaylı

İÇ ATKI SİSTEMİ KESİLEBİLİR ATKI SİSTEMİ

İÇ ATKI SİSTEMİ KESİLEBİLİR ATKI SİSTEMİ İÇ ATKI SİSTEMİ KESİLEBİLİR ATKI SİSTEMİ 2 KESİLEBİLİR ATKI, sayfa 75 50x25 Delikli yapı 4 6 5 7 3 2 AĞIR EKİPMAN PROFİLİ, sayfa 76 3 YARDIMCI ATKI, sayfa 76 4 GEÇMELİ ATKI TUTUCU, sayfa 77 5 4 6 TEOS

Detaylı

HAKKIMIZDA ÜRETİM ALANLARI

HAKKIMIZDA ÜRETİM ALANLARI HAKKIMIZDA Cephe Ulaşım Sistemleri ve Hafif inşaat makineleri üretiminin lider isimlerinden olan şirketimiz, Ankara da Ostim Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Ademsan Makine; bina

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

KURUMSAL KİMLİK ÜRÜN KALİTE BELGELERİMİZ. - TS 821 EN 1916 : BETON / BETONARME ve SÜRME BORULAR - TS EN 1917 / AC : BETON MUAYENE BACALARI VE ODALARI

KURUMSAL KİMLİK ÜRÜN KALİTE BELGELERİMİZ. - TS 821 EN 1916 : BETON / BETONARME ve SÜRME BORULAR - TS EN 1917 / AC : BETON MUAYENE BACALARI VE ODALARI KURUMSAL KİMLİK. Prekast (taşınabilir) beton elemanları sektöründe, üretim, pazarlama ve satış sonrası destek hizmetleri alanında faaliyet gösteren Standart Beton Boru ; Gebze ve Tuzla fabrikalarında Altyapı

Detaylı

Organize Sanayi Bölgesi EMKO Sanayi Sitesi D:4 Blok No:4 Eskişehir/TÜRKİYE

Organize Sanayi Bölgesi EMKO Sanayi Sitesi D:4 Blok No:4 Eskişehir/TÜRKİYE Organize Sanayi Bölgesi EMKO Sanayi Sitesi D:4 Blok No:4 Eskişehir/TÜRKİYE Tel: + 90 222 236 16 10 / Fax: +90 222 236 16 07 tugmaksan@hotmail.com HAKKIMIZDA 1975 yılında kurulan firmamız HOFFMAN ve TÜNEL

Detaylı

Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE.

Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE. Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE www.alprofaluminyum.com.tr Alüminyum Profil Hakkımızda Firmamız, bünyesinde bulundurduğu aylık 2000 ust Extrizyon Pres ve 8 mt uzunluğa

Detaylı

Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo

Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo 40 23 58.3 N 29 06 51.9 İnşaat çalışmalarına 2015 yılı içinde başladığımız çok amaçlı A tipi gümrüklü ve gümrüksüz depo ve antrepo yaklaşık 32 dönüm arazi üzerine kurulacaktır.

Detaylı

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS.

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com HİDROLİKMAKAS HİDROLİK MAKAS HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

İç duvar detayı. Prensip detayıdır, projeye göre değişebilir.

İç duvar detayı. Prensip detayıdır, projeye göre değişebilir. UYGULAMA DETAYLARI İç duvar detayı. Yükseltilmiş iç duvar detayı. Dış cephe uygulama detayı - Dış cephe uygulama detayı - Dış cephe uygulama detayı - Dış cephe uygulama detayı - Dış cephe uygulama detayı

Detaylı

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1 G E N E L K A T A L O G www.spt.tc 1 İNDEX KATLI FIRIN RESİN HATTI 4 TEK KULE DİKEY KURUTMA FIRINI 6 ÇİFT KULE DİKEY KATALİZE FIRINI 7 BEKLETME ÜNİTESİ 10 PLAKA ÇEVİRİCİ 11 OTOMATİK SPREYLEME ÜNİTESİ 11

Detaylı

ÜNİVERSAL TEST CİHAZLARI

ÜNİVERSAL TEST CİHAZLARI UTEST MARKA UTC-5740 MODEL 3000 kn Kapasiteli Servo Hidrolik Kontrollü Elektronik LCD Ekranlı FulI Otomatik Bilgisayardan Kumandalı Beton Basınç Dayanım Deney Presi Cihaz blokları, kolonları ve bütün yüzeyleri

Detaylı

Derz sızdırmazlığı için PVC esaslı Su Tutucu Bantlar

Derz sızdırmazlığı için PVC esaslı Su Tutucu Bantlar Ürün Bilgi Föyü Düzenleme 06.01.2009 Revizyon no.: 0 Identification no: 01 07 03 01 023 0 000001 Sika -Su Tutucu Bantlar Derz sızdırmazlığı için PVC esaslı Su Tutucu Bantlar Construction Ürün Tanımı Kullanım

Detaylı

Özel Betonlar. Çimsa Çimento Araştırma ve Uygulama Merkezi. Mayıs, 2017

Özel Betonlar. Çimsa Çimento Araştırma ve Uygulama Merkezi. Mayıs, 2017 Özel Betonlar Çimsa Çimento Araştırma ve Uygulama Merkezi Mayıs, 2017 ÖZEL BETONLARIN GEREKSİNİMİ Geleneksel betonun bazı durumlarda istenilen özellikleri sağlayamaması özel betonların kullanımını zorunlu

Detaylı

AĞIR YÜK RAF SiSTEMLERi

AĞIR YÜK RAF SiSTEMLERi Kortaş Raf Depo ve Raf Sistemleri; Türkiye ve uluslararası raf imalat, raf sistemleri ve konfeksiyon ekipmanları sektörünün önde gelen sanayicilerindendir. Yıllardır faaliyetlerine verimlilik esasına dayalı

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. CNC Hidrolik Abkant Pres EcoBend, hem standart hem de opsiyonel olarak sunduğu donanım özellikleri ile kullanıcı dostu olmaya ve ekonomik anlamda iºletmenize vermiº olduğu güç ile

Detaylı

ALÇI DUVAR. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

ALÇI DUVAR. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ALÇI DUVAR Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ALÇI BLOK DUVAR Alçı panel, alçının belirli oranda suyla karıştırılıp

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Kenar Koruma Broşürü EPS-115 EPS-115. Kenar Koruma Sistemi. v2013/12tr

Kenar Koruma Broşürü EPS-115 EPS-115. Kenar Koruma Sistemi. v2013/12tr Kenar Koruma Broşürü EPS-115 EPS-115 Kenar Koruma Sistemi v2013/12tr Akıllı güvenli Bu yeni sistem, çok uluslu lider inşaat, iskele ve kalıp firmalarının beklentisine cevap verecek nitelikte kapsamlı bir

Detaylı

Sayfa. İçindekiler. Kablo Uç Sıyırma El Aletleri... Yüksük Sıkma El Aletleri İzolesiz Terminal Krimp El Aletleri

Sayfa. İçindekiler. Kablo Uç Sıyırma El Aletleri... Yüksük Sıkma El Aletleri İzolesiz Terminal Krimp El Aletleri EL ALETLERİ KATALOĞU 2015 İçindekiler Sayfa Kablo Uç Sıyırma El Aletleri... Yüksük Sıkma El Aletleri İzoleli Terminal Krimp El Aletleri İzolesiz Terminal Krimp El Aletleri İzolesiz 2.8 + 4.8 Terminal Krimp

Detaylı

Metraj Cetveli. Yapılan İşin Cinsi Adet Boyu Eni Yüks. Azı Çoğu No 1 08.009 MAKİNA İLE ELENMİŞ KUM-ÇAKIL (GRANÜLOMETRİK) HAZIR M3

Metraj Cetveli. Yapılan İşin Cinsi Adet Boyu Eni Yüks. Azı Çoğu No 1 08.009 MAKİNA İLE ELENMİŞ KUM-ÇAKIL (GRANÜLOMETRİK) HAZIR M3 Hakediş :36 Sayfa :1 1 08.009 MAKİNA İLE ELENMİŞ KUM-ÇAKIL (GRANÜLOMETRİK) HAZIR M3 KORULU 107 DRENAJ (ATAŞMANDAN) 214.858 214.858 Toplamı=214.858 2 14.002 EL İLE SERT TOPRAK KAZILMASI,SER.DÜZ.BOŞLUKL.DOLDU

Detaylı

DÜŞEY SİRKÜLASYON ARAÇLARI

DÜŞEY SİRKÜLASYON ARAÇLARI DÜŞEY SİRKÜLASYON ARAÇLARI Sirkülasyon, kelime anlamı olarak; insan akımı, deveran, gidip gelme hareketlerini ifade etmektedir. Düşey sirkülasyon ise insanların bir noktadan farklı bir kottaki noktaya

Detaylı

AFM GÜÇ VE PERFORMANS

AFM GÜÇ VE PERFORMANS AFM GÜÇ VE PERFORMANS AFM-Forest Ltd TECRÜBE Finlandiya firması, AFM-Forest Ltd talep edilen orman işlemleri için yüksek kalitede ağaç kesim makinesi üretmektedir. Orman sektöründe uzun yılların verdiği

Detaylı

Panel tellerin 250x200 cm ebatlarında üretimi yapılmaktadır. Direkler 50/50/1,5 mm boyalı direktir.

Panel tellerin 250x200 cm ebatlarında üretimi yapılmaktadır. Direkler 50/50/1,5 mm boyalı direktir. Tel Çit Panel tellerin 250x200 cm ebatlarında üretimi yapılmaktadır. Direkler 50/50/1,5 mm boyalı direktir. Panel tel çit uygulamasında direklerin toprak zemin ve beton zemine montajı şekildeki gibidir.

Detaylı

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9 2 İÇİNDEKİLER İÇERİK SAYFA HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9 BETON POMPASI YEDEK PARÇALARI 10-11 HAKKIMIZDA 3 GCE, Türkiye,

Detaylı

ÇATI KAPLAMASI. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

ÇATI KAPLAMASI. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ÇATI KAPLAMASI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ÇATI KAPLAMASI Çatı kaplaması için kullanılan malzemeler şunlardır.

Detaylı

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Formlandırılmış alüminyum kompozit panel kaplamalarının alt taşıyıcı strüktürlerinin yardımı ile mimarinize farklı yenilikler katması, sadece formları

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

TÜRKIYE NIN SEÇKIN PROJELERININ TERCIHI

TÜRKIYE NIN SEÇKIN PROJELERININ TERCIHI Mükemmel Kiremit Mükemmel Çatı FİYAT LİSTESİ Liste No. 2017-02 Başlangıç Tarihi 1 Aralık 2017 TÜRKIYE NIN SEÇKIN PROJELERININ TERCIHI Kasaba Evleri / İstanbul Kiremitler Aksesuar Kiremitler Kılıçoğlu 1

Detaylı

ITP13103 Yapı Malzemeleri

ITP13103 Yapı Malzemeleri ITP13103 Yapı Malzemeleri Yrd.Doç.Dr. Orhan ARKOÇ e-posta : orhan.arkoc@klu.edu.tr Web : http://personel.klu.edu.tr/orhan.arkoc 1 Bölüm 5.1 GAZBETON 2 Giriş Gazbeton; silisli kum ( kuvarsit ), çimento,

Detaylı

DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI

DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI Döşemelerde ısı yalıtımı için

Detaylı

KIRAY MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Edirne Cad. No: 96/A Ergene Tekirdağ mail: Tel. Fax

KIRAY MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Edirne Cad. No: 96/A Ergene Tekirdağ mail: Tel. Fax KIRAY MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Edirne Cad. No: 96/A Ergene Tekirdağ mail: satis@kiraymakina.com Tel. Fax. 0 282 673 71 88 Özellikle Avrupalıların pazar lideri olduğu ve ön planda kaldığı ülkemizde yerli

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

ÖRNEK OLARAK İDARELER TARAFINDAN HAZIRLANACAK AKUSTİK MALZEME POZ NO.LARI

ÖRNEK OLARAK İDARELER TARAFINDAN HAZIRLANACAK AKUSTİK MALZEME POZ NO.LARI ÖRNEK OLARAK İDARELER TARAFINDAN HAZIRLANACAK AKUSTİK MALZEME POZ NO.LARI Burada hazırlanan akustik malzeme pozları örnektir. İncelenmesi amacıyla bilgilerinize sunulmuştur. Size özel pozların oluşturulması

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

HAUTAU ATRIUM HKS ve rahat bir yaşam konforu için önünüzde artık bir engel yok!

HAUTAU ATRIUM HKS ve rahat bir yaşam konforu için önünüzde artık bir engel yok! vasistas sürme sistemi HAUTAU ATRIUM HKS 200... ve rahat bir yaşam konforu için önünüzde artık bir engel yok! Kavrama mekanikli makaslar yoluyla güvenli açma ve iyileştirilmiş fonksiyona sahiptir. ATRIUM

Detaylı

Beton Yapılar için Kompozit Çubuk Donatı. Beton Yapılarda Devrim.

Beton Yapılar için Kompozit Çubuk Donatı. Beton Yapılarda Devrim. Beton Yapılar için Kompozit Çubuk Donatı Beton Yapılarda Devrim 1 Korozyon Dayanımı Sağlamlık Dayanıklılık Kolay yerleştirme & Kolay kesim Elektromanyetik nötrlük Hafiflik 2 Ulaştırma Tüneller Madencilik

Detaylı

VİDA VE DÜBELLER ALLEV ALLEV ALLEV. borazan. vida 25. borazan. vida 38. borazan. vida 45

VİDA VE DÜBELLER ALLEV ALLEV ALLEV. borazan. vida 25. borazan. vida 38. borazan. vida 45 VİDA VE DÜBELLER borazan vida 25 Alçı levhaları, 0,50-0,70 mm arasındaki kalınlıklardaki galvanizli profillere sabitlemede kullanılır. 25 mm uzunluğunda sivri uçlu vidadır. Vida Boyu Adet / Kutu Adet /

Detaylı

TOPRAK İŞLEME GRUBU TF SERİSİ SABİT TOPRAK FREZESİ

TOPRAK İŞLEME GRUBU TF SERİSİ SABİT TOPRAK FREZESİ TOPRAK İŞLEME GRUBU 4 vites opsiyon seçenekleri bulunan TürkTraktör TF, TF 20 ve TF 0 modellerinde dişli kutusundaki dişli çiftleri değiştirilerek, farklı rotor devirlerinde çalışmak mümkündür. Bir çift

Detaylı

KALIP VE İSKELE. Yrd. Doç. Dr. Alper CUMHUR

KALIP VE İSKELE. Yrd. Doç. Dr. Alper CUMHUR KALIP VE İSKELE Yrd. Doç. Dr. Alper CUMHUR Betonun mimari ve statik açıdan gerekli formu almasını sağlayan ve beton yeterli dayanım kazanıncaya kadar onu taşıyan yardımcı yapı elemanlarına KALIP denir.

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

mayzen@mayzen.com.tr KURUMSAL Firmamız 1996 yılında Sn. ATAMAY ELLERGEZEN tarafından kurulmuştur. ATAMAY ELLERGEZEN Oyak Renault fabrikasının kuruluşunda bulunmuş, daha sonra otomotiv yan sanayinde birçok

Detaylı

Derz kesme makinesi. Her zaman adım önde. Wacker Neuson un derz kesme makinaları.

Derz kesme makinesi. Her zaman adım önde. Wacker Neuson un derz kesme makinaları. FS Derz kesme makinesi Her zaman adım önde. Wacker Neuson un derz kesme makinaları. İş dünyası yine bir kesim daha net ve verimli hale gelmiştir. Wacker Neuson un derz kesme makinesi. YENİ İŞ KALİTELERİ.

Detaylı

Cephe Temizlik Makineleri AST30

Cephe Temizlik Makineleri AST30 Cephe Temizlik Makineleri AST30 FABRİKA Dağyaka Mahallesi 2002. Sokak No:11 Kazan - Sarayköy - ANKARA / TÜRKİYE Tel: +90 312 394 04 74 Fax: +90 312 395 31 44 İSTANBUL İkitelli Org. San. Böl. Eskop San.

Detaylı

BÖLÜM 7. RİJİT ÜSTYAPILAR

BÖLÜM 7. RİJİT ÜSTYAPILAR BÖLÜM 7. RİJİT ÜSTYAPILAR Rijit Üstyapı: Oldukça yüksek eğilme mukavemetine sahip ve Portland çimentosundan yapılmış, tek tabakalı plak vasıtasıyla yükleri taban zeminine dağıtan üstyapı tipidir. Çimento

Detaylı

Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/

Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/ Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/ Endüstriyel iş istasyonları TopPult sistemi TP Montaj elemanlarına genel bakış...109 Kombinasyon seçenekleri...110 600 mm genişlik...111 800 mm genişlik...112 1200

Detaylı

Mukayeseli Keşif Cetveli

Mukayeseli Keşif Cetveli Sayfa :1 Sıra No Poz No Tanımı i 1.Keşif 1 14.002 EL İLE SERT TOPRAK KAZILMASI,SER.DÜZ.BOŞLUKL.DOLD URULMASI M3 9337.73 1.71 15,967.52 0.00 0.00 15,967.52 2 14.003 EL İLE YUMUŞAK KÜSKÜLÜK KAZILMASI,SER.DÜZ.BOŞL.DOLDUR

Detaylı

Şeffaflık Güzeldir 2018

Şeffaflık Güzeldir 2018 Şeffaflık Güzeldir 2018 1 Metali Şeffaf Çektirme Video için: Kod Renk Kutu Adeti Koli Adeti Koli Ağırlığı Palet Adeti Palet Ağırlığı 2002.0 Şeffaf 100 1.800 20,5 kg 2002.1 Beyaz 100 1.800 20,5 kg 43.200

Detaylı

» ÇAPAK TEMİZLEME PROGRAMI

» ÇAPAK TEMİZLEME PROGRAMI » ÇPK TEMİZLEME PROGRMI Çapak Temizleme Unigrat "Üniversal Saplı", en son ergonomik araştırmalara uygun olarak tasarlanmıştır. Tek elle kullanım Kilitleme başlığı ürünü tuttuğunuz elindeki parmaklarınızla

Detaylı

HİDROLİKLİ KEPÇE KOVA DEVİRMELİ KEPÇE UZATMALI KOVA DEVİRMELİ KEPÇE PİSTONLU TESVİYE KÜREĞİ.

HİDROLİKLİ KEPÇE KOVA DEVİRMELİ KEPÇE UZATMALI KOVA DEVİRMELİ KEPÇE PİSTONLU TESVİYE KÜREĞİ. www.ozmaktarim.com HİDROLİKLİ KEPÇE m kaldırma kapasiteli, tek ve çift pistonlu uzatmalı olarak üretilmektedir. 1 80-90 20 KOVA DEVİRMELİ KEPÇE Piston devirmeli olarak üretilmektedir. 2,5 Kova Genişliği

Detaylı

TEKLİF. Özel Tek Kompenant Dolgulu Yapıştırıcı Dahil..(1 M/ TÜL)..8 TL+KDV T.C.BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A

TEKLİF. Özel Tek Kompenant Dolgulu Yapıştırıcı Dahil..(1 M/ TÜL)..8 TL+KDV T.C.BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A TEKLİF Sayın : SATINALMA YETKİLİSİ Referans No : 887/88/4851/./0.../2013 Aşağıda teknik özellikleri ölçü ve (Kalınlık,m2/kg.)ayrıntıları bulunan, Yoğun Yaya Trafiği Kullanım Onaylı Kilitli Anti statik,

Detaylı

BETON PARKE VE BRİKET MAKİNALARI

BETON PARKE VE BRİKET MAKİNALARI BETON PARKE VE BRİKET MAKİNALARI FĠNGERCAR SĠSTEM 42 adet kilitli parke taģı veya 18 adet briket üreten istiflemeli sistem makine tahta paleti 36 adet kilitli parke taģı veya 12 adet briket üreten istiflemeli

Detaylı

İZOLASYON BORU VE EKİPMAN ÜRETİMİ

İZOLASYON BORU VE EKİPMAN ÜRETİMİ Hızlı, Teknik ve Kaliteli Üretim İZOLSYON BORU VE EKİPMN ÜRETİMİ Y Ö N T E M Ü R E T İ M Y Ö N T E M İ M İ Z İ Z O L S Y O N B O R U V E E K İ P M N L R I Tarihçe 1992 yılında kurulan firmamız tesisat

Detaylı

EL ALETLERİ BAHÇE TARIM MALZEMELERİ.

EL ALETLERİ BAHÇE TARIM MALZEMELERİ. EL ALETLERİ BAHÇE TARIM MALZEMELERİ www.akyolbahce.com.tr AKYOL El Aletleri olarak, 1958 den bu yana bilgi ve tecrübemizi siz değerli müşterilerimizle paylaşmak bizi hem heyecanlandırıyor, hem de gururlandırıyor...

Detaylı

Şirketimiz haddelemeyle kaplama teknolojisi kullanarak plastize edilmiş PVC membran ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır.

Şirketimiz haddelemeyle kaplama teknolojisi kullanarak plastize edilmiş PVC membran ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. Ruvitex İndustry AD şirketi, anonim ortaklık olarak 2011 yılında Ruse şehrinde kurulmuştur. Orta ve Doğu Avrupa nın en büyük plastize edilmiş polivinil klorür (PVC) fabrikalarından biri olan Ruvitex İndustry

Detaylı

10 YIL GARANTI KALDE RADYATÖR

10 YIL GARANTI KALDE RADYATÖR RADYATÖR KATALOĞU KALDE KİMDİR Kalde dünya çapında müşterilerine üstün kaliteli ürünler üretmede, entegre çözümler tasarlamada ve geliştirmede 37 yıldan fazla deneyimi ile boru ve ttingsler konusunda lider

Detaylı

15 yıllık kompozit malzemelerdeki deneyimimizi, 2007 yılı itibari Fiberpull çatısı altında topladık.

15 yıllık kompozit malzemelerdeki deneyimimizi, 2007 yılı itibari Fiberpull çatısı altında topladık. 15 yıllık kompozit malzemelerdeki deneyimimizi, 2007 yılı itibari Fiberpull çatısı altında topladık. Fabrikamız 2000 m 2 si kapalı olmak üzere toplam 10.000 m 2 alanda kurulmuştur. Ülkemizde gelişen sanayimiz

Detaylı

DPE - DIŞ HAVA PANJURLARI

DPE - DIŞ HAVA PANJURLARI DPE DIŞ HAVA PANJURU DPE Dış Hava Panjurları havalandırma ve klima sistemlerinde tercihen dış ortama açılan hava atış ve emiş ağızlarında duvar montajı uygulamalarında kullanılmak üzere dizayn edilmiştir.

Detaylı

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr

EKOEDGE. Plastik Sınırlama Sistemleri. www.ekoplas.com.tr EKOEDGE Plastik Sınırlama Sistemleri www.ekoplas.com.tr 01 hakkımızda... // Bu gereksinimleri ve gelişmeleri yakından takip ederek 2012 yılında faaliyetlerine başlayan Ekoplas, ülkemizde mimari ve peyzaj

Detaylı

Genişlik 10mm Genişlik 15mm. B type (Oluklu Mukavva) Kod Kalınlık Genişlik

Genişlik 10mm Genişlik 15mm. B type (Oluklu Mukavva) Kod Kalınlık Genişlik G TAPE HAZIR OLUKLAR 1984 yılındaki ilk tanıtımından sonra dünya çapında büyük ilgi görmüştür. İyi koşullar altında 300.000 baskıya kadar sorunsuz çalışır. Bazı karton işlerinde 500.000-600.000 baskı almak

Detaylı

MODÜLER AKILLI PALETLEME SİSTEMİ (DİMAPS)

MODÜLER AKILLI PALETLEME SİSTEMİ (DİMAPS) MODÜLER AKILLI PALETLEME SİSTEMİ (DİMAPS) Firma Tanıtımı DİMAK DİREN MAKİNA AR-GE Yarım asırlık köklü geçmişi ve sahip olduğu bilgi birikimi ile ülkemiz ekonomisine katkıda bulunan Dimes Gıda Sanayi ve

Detaylı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı Metaxdoor MR30/GLA-GLM Cam Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılar size sunduğu esneklik ile hayallerinizdeki girişi yaratmanızı sağlar. MR30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılarda teknoloji

Detaylı