BÖLÜMÜMÜZÜN AYLIK AKADEMİK ETKİNLİKLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BÖLÜMÜMÜZÜN AYLIK AKADEMİK ETKİNLİKLERİ"

Transkript

1 BÖLÜMÜMÜZÜN AYLIK AKADEMİK ETKİNLİKLERİ KONFERANSLAR: Yurt içi: Prof. Dr. Nevin Güngör Ergan, Ocakları, Ankara, Günümüz Türkiye sinde Kadının Konumu konulu konferans, Türk Prof. Dr. Aylin Görgün Baran, Suskunluğun Çığlığı Araştırmasının Analiz ve Sonuçları konulu konferans, (Dr. Selda Taşdemir Afşar ile birlikte), Ankara, Prof. Dr. Aylin Görgün Baran, Kadınların Siyasal Yaşama Katılımındaki Rolü konulu konferans, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Konya, Prof. Dr. Aylin Görgün Baran, Kadına Yönelik Şiddet ve Hukuki Sorunlar konulu konferans, Ankara Barosu, Cermodern Kongre Merkezi, Ankara. (Dinleyici olarak), Prof. Dr. Aylin Görgün Baran, Kamu, Üniversite ve Sivil Toplum Kuruluşları İş Birliği ile Yaşlılık Haftası Etkinliği, Yaşlılık Platformu, Ankara. (Dinleyici olarak), Yurt Dışı: Prof. Dr. Esra Burcu, X. European Conference on Social and Behavioral Sciences, May 19-22, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, (Dinleyici olarak), Prof. Dr. Aylin Görgün Baran, Assessment of Productions of Women Directors and Women Productors in Turkey from Popular Culture Perspective, ICWSR, International Conference on the Changing World and Social Resarch 1, Vienna, Yrd. Doç. Dr. Ayça Gelgeç Bakacak, Social Rights and Gendered Experiences Refugee and Migrant Women in Turkey, 12th European Sociological Association Conference, Çek Cumhuriyeti, Prag, Ağustos Dr. Sevgi Çoban, Tracing Emotional Labor in Job Notices on the Most Popular Career Web Sites in Turkey, 4th International Conference on Social Justice: New Perspectives, New Horizons, Sırbistan, Belgrad, 4-6 Mayıs Dr. Görkem Akgöz, Back into the Factory: Writing Theory and Practice of the Industrial Workplace into 21 st Century History and Social Theory, 1 st European Labour History Conference, Torino, 15 Aralık Dr. Görkem Akgöz, Writing from the Shop Floor: Workers Perceptions and Representation of the Factory as a Workplace in Turkish Trade Union Press, European Social Science History Conference, Valensiya, 30 Mart Araş. Gör. Mehmet Çakır, Policy Discourses and the Youth, The Macrotheme International Conference, Barcelona, 2016.

2 Araş. Gör. Mehmet Çakır, To Understand The Hotel Rwanda From The Perspective of Theories of Race and Ethnicity, Racism, Nationalism and Xenophobia-International Interdisciplinary Conference, Warsaw, 2016 Araş. Gör. Mehmet Çakır, Analysis of a Violence from the Perspective Sociology of Social Problems: Mobbing, The Business and Social Science Research Conference, Paris, SEMPOZYUMLAR: Prof. Dr. Aylin Görgün Baran, İnsan Hakları Bağlamında Kadın Hakları, Uluslararası Dünya Kadınlar Günü, Gazi Üniversitesi, Ankara, Yurt Dışı: Prof. Dr. Nevin Güngör Ergan, Türk Sosyolojisinde Millet İnşa Etme Süreci ve Aydınlar, Halk Kültürü Araştırma Kurumu, III. Uluslararası Romanya da Türk Kültürünün İzleri Sempozyumu, Romanya, Bükreş, Haziran Prof. Dr. Demet Ulusoy, Enformasyon Toplumu Olma Yolunda Romanya ve Türkiye, Halk Kültürü Araştırma Kurumu, III. Uluslararası Romanya da Türk Kültürünün İzleri Sempozyumu, Romanya, Bükreş, Haziran Prof. Dr. Aylin Görgün Baran,, 21. Uluslararası Türk Kültürü Sempozyumu, Makedonya, Üsküp, 2016, (Oturum Başkanı olarak). Yrd. Doç. Dr. Nilüfer Özcan Demir, Balkanlarda Var olmak: Türk Kimliği Algısı, Halk Kültürü Araştırma Kurumu, III. Uluslararası Romanya da Türk Kültürünün İzleri Sempozyumu, Romanya, Bükreş, Haziran KONGRELER: Prof. Dr. Aylin Görgün Baran, Yaşlılık ve Sosyal Dışlanma, Yaşlılık Atölyesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, 2016, (Araş. Gör. Zeynep Kurnaz ile birlikte). Prof. Dr. Aylin Görgün Baran, Türkiye Azerbaycan Geleneksel El Sanatları ile Uğraşan Kadınların Toplumsal Cinsiyet Algısı, Kültürel Miras ve Kadın, Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın, Prof. Dr. Aylin Görgün Baran, Uluslararası Spor ve Toplumsal Cinsiyet Kongresi, H. Ü. Spor Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Ankara. (Dinleyici olarak). Prof. Dr. Cahit Gelekçi, Türkiye den Avusturya ya Göç Akışında Göçmen Ağlarının Etkisi, VI. Uluslararası Türk Dünyası Sosyologlar Birliği Kongresi, Türk Dilli Ülkelerde Tarih, Toplum ve Değerler, 3-5 Aralık 2015, İstanbul.

3 PANELLER: Yurt Dışı: Dr. Görkem Akgöz, Factory Level Analysis: A Methodological Exploration; The Transformation of the Factory; Factory Workers and the State; The Production of Politics and the Politics of Production on the Shop Floor; Labour Relations and the Production Process, 1 st European Labour History Conference, Torino, Aralık 2015, (Panel Serisi Organizatörü, Dr. Nicola Pizzolato ile birlikte). Dr. Görkem Akgöz, Factory History: Contesting Identity and Constructing Politics on the Shop Floor, European Social Science History Conference, Valensiya, 30 Mart (Panel Organizatörü, Dr. Lars K. Christensen ile birlikte). Dr. Görkem Akgöz, Factory History: Perspectives from Turkey, Interdisciplinary Labour Studies Seminar, Middlesex Üniversitesi, Londra, 7 Haziran, (Panel Organizatörü, Dr. Nicola Pizzolato ile birlikte). Prof. Dr. Esra Burcu, Çalışma Hayatında Engelli Birey Olma, Çalışma Hayatında Engellilerin Sorunları Paneli, TEYVAK ve SGK, 12 Mayıs, Ankara, Prof. Dr. Aylin Görgün Baran, İş Hayatında Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin İÇASİFED Üyesi İşverenlerin Eğilim ve Beklentileri Açısından Değerlendirilmesi, (Yrd. Doç. Dr. Ayça Gelgeç Bakacak ve Araş. Gör. Canet Tuba Eldem ile birlikte) ANGİKAD, TOBB, Ankara, Dr. Görkem Akgöz, Akademik Özgürlükler Meselesinde Uzakları Yakın Eden Benzerlikler: Milli ve Yerel Kıskacında Hindistan ve Türkiye, Üniversite ve Akademik Özgürlükler: Türkiye Nereye?, Orta Doğu Öğretim Elemanları Derneği, ODTÜ, Ankara, 25 Mayıs SEMİNERLER: Prof. Dr. Nevin Güngör Ergan, Türkiye nin Toplumsal Yapısı ve Toplumsal Olaylarda Müzakere, Toplumsal Olaylarda Müzakere Temel Eğitimi, Jandarma Okullar Komutanlığı, Ankara, Prof. Dr. Nevin Güngör Ergan, Türkiye nin Toplumsal Yapısı ve Toplumsal Olaylarda Müzakere, Toplumsal Olaylarda Müzakere Temel Eğitimi, Jandarma Okullar Komutanlığı, Ankara, Prof. Dr. Aylin Görgün Baran, Orta Etkili İletişim ve Demokrasi, HÜGAUM, Ankara, Yrd. Doç. Dr. Nilüfer Özcan Demir, Kadın ve Kimlik, TDV Kagem, Ankara, Ekim 2015.

4 YAYINLAR: SSCI/SCI/AHCI kapsamındaki makaleler: Burcu, Esra ve diğerleri, Çiçeklerin Kaderi: Türkiye de Kadınların Erken Evliliği Üzerine Nitel Bir Araştırma, BİLİG Türk Dünyası Sosyal Bilimler Dergisi (Journal of Social Sciences of the Turkish World), sayı:73, ss: 63-78, Bahar-Spring, Türkiye, Ulusal makaleler: Burcu, E., Türkiye de Yeni Bir Alan: Engellilik Sosyolojisi ve Gelişimi, Sosyoloji Konferansları Dergisi, yıl:2015-2, sayı:52, ss: , Ulusoy, M. D., Cumhuriyet öncesi Türk Modernleşmesi, Sosyoloji Konferansları Dergisi, 8Özel sayı: Türkiye de Sosyolojinin 100. Yılı), yıl:2015-2, sayı:52, ss: , Gelekçi, C., 1960 Sonrası Dönemde Türkiye de Nüfus Yapısı ve Bazı Temel Özellikleri Üzerine Tespitler, Sosyoloji Konferansları Dergisi, yıl:2015-2, sayı:52, ss: , Çoban, S., Türkiye de Risk Altındaki Çocuklar ve Çocuk Suçluluğu Üzerine Bir Değerlendirme, Sosyoloji Konferansları Dergisi, yıl:2015-2, sayı: 52, ss: , Çoban, S., Juvenile Justice System in Turkey and Children in Reformatory Centers, Hacettepe Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Dergisi, sayı:22, ss: , Kitap: Burcu, E., Engellilik Sosyolojisi, Anı Yayıncılık, Ankara, Baran G., A., Suskunluğun Çığlığı Kapanış Kitabı, Konak Basım ve Yayınları, Ankara, Baran G., A., Sığınma Evlerine Çoklu Bakış. Konak Basım ve Yayınları, Ankara, Baran G., A., Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Kurumlararası İşbirliği. Konak Basım ve Yayınları, Ankara, Baran G., A., Kadın Sığınma Evleri Sorunlarını Tartışıyor. Konak Basım ve Yayınları, Ankara, Kitap içinde bölüm: Burcu, E. ve Ç. S. Sırma, Erken Evlilikte Sosyo-Ekonomik Faktörlerin Önemi, (içinde) Evlilik Çocuk Oyunu Değil: Çocuk Evlilikler, B. E. Çolakoğlu (Ed.), Anka Kadın Yayınları, Ankara, ss:45-71, 2015 Ergan G., N., Prens Sabahaddin, Tanzimat tan Günümüze Türk Düşünürleri Cilt: 1: Tanzimat tan Cumhuriyet e Siyasi, İdari ve Sosyal Düşünce Temsilcileri, (Yazar ve Editör: Süleyman Hayri Bolay), Ankara, Nobel Yayını, 2015, s Ergan G., N., Mehmet İzzet, Tanzimat tan Günümüze Türk Düşünürleri Cilt: 1: Tanzimat tan Cumhuriyet e Siyasi, İdari ve Sosyal Düşünce Temsilcileri, (Yazar ve Editör: Süleyman Hayri Bolay), Ankara, Nobel Yayını, 2015, s

5 Ergan G., N., Nihat Nirun, Tanzimat tan Günümüze Türk Düşünürleri Cilt: 2: Cumhuriyet ten Günümüze Siyasi, İdari ve Sosyal Düşünce Temsilcileri, (Yazar ve Editör: Süleyman Hayri Bolay), Ankara, Nobel Yayını, 2015, s Ergan G., N., Mustafa E. Erkal, Tanzimat tan Günümüze Türk Düşünürleri Cilt: 2: Cumhuriyet ten Günümüze Siyasi, İdari ve Sosyal Düşünce Temsilcileri, (Yazar ve Editör: Süleyman Hayri Bolay), Ankara, Nobel Yayını, 2015, s Ergan G., N., İş ve Düşünce, Türkiye de Düşünce Dergiciliği İş ve Düşünce Mecmuası, Tanzimat tan Günümüze Türk Düşünürleri Cilt: 2: Cumhuriyet ten Günümüze Siyasi, İdari ve Sosyal Düşünce Temsilcileri, (Yazar ve Editör: Süleyman Hayri Bolay), Ankara, Nobel Yayını, 2015, s Baran G., A., Neo-Liberal Politikalar Kapsamında Esnek Çalışma ve İş Güvensizliğinin Toplumsal Boyutu, İş Sağlığı ve Güvenliği Yazıları, Ankara: Seçkin Yayınları, ss ISBN No: , Baran G., A., Popüler Kültür ve Medya, (içinde) Kültür Sosyolojisi, Erzurum, AÖF Yayınları, Çoban, S., Ünite 10: Aile İçi Şiddet, (içinde) Aile Sosyolojisi (Ed. Nevin Güngör Ergan, Birsen Şahin), Atatürk Üniversitesi AÖF Yayınları, Erzurum, Tam metin olarak yayınlanan uluslararası bildiri: Ergan, Nevin Güngör, Türk Sosyolojisinde Millet İnşa Etme Süreci ve Aydınlar, III. Uluslararası Romanya da Türk Halk Kültürünün İzleri Sempozyumu, Bükreş, Haziran 2015, s Baran, Aylin Görgün, ICWSR, İnternational Conference on the Changing World and Social Resarch 1, Vienna : Assessment of Productions of Women Directors and Women Productors in Turkey from Popular Culture Perspective. On-line (Nefise Bulgu ile birlikte). Çoban, Sevgi. Çocuk Suçluluğu Bağlamında Sokakta Kalma ve Madde Kullanma, Siyasal ve Sosyal Araştırma Merkezi 3. Uluslararası Kentsel Güvenlik ve Çocuk Suçluluğu Sempozyumu, Aralık 2015, Antalya. Çakır, Mehmet, Policy Discourses and the Youth, the Macrotheme International Conference, Barcelona, Çakır, Mehmet, Analysis of a Violence from the Perspective Socıology of Social Problems: Mobbing, The Business and Social Science Research Conference, Paris, PROJELER: Baran, Aylin Görgün, Dünya Bankası desteğinde, İş Hayatında Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin İÇASİFED Üyesi İşverenlerin Eğilim ve Beklentileri Açısından Değerlendirilmesi (A. G. Bakacak ve C. T. Eldem) Baran, Aylin Görgün, AB Suskunluğun Çığlığı Projesi kapsamında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Kadın Sığınma Evleri, Ankara. (S. T. Afşar ve C. K. Arıtan)

6 Bakacak, Ayça Gelgeç, Göçmen Kadınların Sağlık Hizmetlerine Erişimlerindeki Eşitsizlikler: Türkiye ve A.B.D., Amerika'da Yaşayan Türkiye'den Göç Etmiş Kadınların SağLık Hizmetlerine Erişİmi ve Amerikan Sağlık Sistemi, University of Houston, Araştırma, Akgöz, Görkem, Back into the factory: writing theory and practice of the industrial workplace into 21st century history and social theory, (British Academy-Newton Advanced Fellowship destekli) (Mart 2015-Mart 2017). ÖDÜLLER: Prof. Dr. Nevin Güngör Ergan, Türk Halk Kültürüne Hizmet Ödülü, Halk Kültürü Araştırmaları Kurumu,

Sağlık sosyolojisi, suç, sapma, toplumsal cinsiyet,, sosyal bilimlerde istatistik, sosyoloji teorileri

Sağlık sosyolojisi, suç, sapma, toplumsal cinsiyet,, sosyal bilimlerde istatistik, sosyoloji teorileri Yrd. Doç. Dr. AYÇA GELGEÇ BAKACAK Ödül: İletişim bilgileri: Yazışma adresi: Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 06800, Beytepe,Ankara, Türkiye Telefon: (0312) 297 84 85 E-posta: abakacak@hacettepe.edu.tr

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ 1. SINIF LİSANS SINAV PROGRAMI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ 1. SINIF LİSANS SINAV PROGRAMI 1. SINIF LİSANS SINAV PROGRAMI SOS 101-001 Sosyolojiye Giriş I SOS 101-008 Sosyolojiye Giriş I PSL 106-001 Psikoloji ANT 203-002 Sosyal Kültürel Antropoloji SOS 100-002 Engellilik Sosyolojisi SOS 107-001

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ 1. SINIF LİSANS SINAV PROGRAMI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ 1. SINIF LİSANS SINAV PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ 1. SINIF SOS 101-001 Sosyolojiye Giriş I Dr. Tuğça Poyraz Tacoğlu 23.11.2016-05 11.01.2017-05 13.15-14.45 14.00-15.30 SOS 101-008

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYOLOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ 1. SINIF LİSANS BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYOLOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ 1. SINIF LİSANS BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI 1. SINIF LİSANS BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI SOS 101-001 Sosyolojiye Giriş I Dr. Tuğça Poyraz Tacoğlu 09.30-10.45 B4/ZK/04 SOS 101-008 Sosyolojiye Giriş I Dr. Aslıhan Öğün Boyacıoğlu 13.00-14.30 B4/ZK/03 PSL

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ 1. SINIF LİSANS SINAV PROGRAMI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ 1. SINIF LİSANS SINAV PROGRAMI 1. SINIF LİSANS SINAV PROGRAMI DERSİN KODU-ADI SOS 101-001 Sosyolojiye Giriş I SOS 101-008 Sosyolojiye Giriş I PSL 106-001 Psikoloji ANT 203-002 Sosyal Kültürel Antropoloji SOS 100-002 Engellilik Sosyolojisi

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ 1. SINIF SINAV PROGRAMI DERSİN KODU VE ADI DERS SORUMLUSU VİZE FİNAL

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ 1. SINIF SINAV PROGRAMI DERSİN KODU VE ADI DERS SORUMLUSU VİZE FİNAL 1. SINIF SINAV PROGRAMI SOS 102-001 Sosyolojiye Giriş II Dr. M. Demet Ulusoy 13.04.2017 SOS 102-002 Sosyolojiye Giriş II Dr. Aslıhan Öğün Boyacıoğlu 13.04.2017 13.30-14.45 FEL 104-001 Felsefeye Giriş Melike

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANS PROGRAMI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANS PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANS PROGRAMI BİRİNCİ YIL SOS 101-001 Sosyolojiye Giriş I Z 303/5 Dr. Tuğça POYRAZ TACOĞLU Çarşamba

Detaylı

Curriculum Vitae. Görkem Akgöz. Sosyoloji Bölümü Beytepe Kampüsü/ANKARA

Curriculum Vitae. Görkem Akgöz. Sosyoloji Bölümü Beytepe Kampüsü/ANKARA Curriculum Vitae Görkem Akgöz Doğum yeri Ankara, Türkiye Doğum tarihi 22 Mayıs 1980 İş adresi Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Beytepe Kampüsü/ANKARA Telefon 00 90 312 2978425 Elektronik posta akgozgorkem@yahoo.com

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYOLOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ 1. SINIF LİSANS BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYOLOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ 1. SINIF LİSANS BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI 1. SINIF LİSANS BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI SOS 102-001 Sosyolojiye Giriş II Dr. M. Demet Ulusoy SOS 102-002 Sosyolojiye Giriş II FEL 104-001 Felsefeye Giriş EKO 116-001 Genel İktisat SOS 112-001 Bilim Tarihi

Detaylı

SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANS PROGRAMI

SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANS PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ 2018-2019 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANS PROGRAMI BİRİNCİ YIL SOS 102-001 Sosyolojiye Giriş II Z 303 5 Dr. M. Demet Ulusoy Perşembe 13.00-15.45

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANS 1. SINIF SINAV PROGRAMI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANS 1. SINIF SINAV PROGRAMI SOS 101-001 Sosyolojiye Giriş I SOS 101-008 Sosyolojiye Giriş I PSL 106-001 Psikoloji ANT 203-002 Sosyal Kültürel Antropoloji SOS 100-002 Engellilik Sosyolojisi SOS 107-001 Hukuka Giriş FEL 123-001 Mantığa

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANS PROGRAMI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANS PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANS PROGRAMI BİRİNCİ YIL SOS 101-001 Sosyolojiye Giriş I Z 303/5 Dr. Tuğça POYRAZ TACOĞLU Çarşamba

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ BİRİNCİ YIL SOS 101 001 Sosyolojiye Giriş I Z 303 Dr. Tuğça POYRAZ TACOĞLU Çrş. 13.00-15.45

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANS PROGRAMI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANS PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANS PROGRAMI BİRİNCİ YIL SOS 101-001 Sosyolojiye Giriş I Z 303/5 Dr. Tuğça POYRAZ TACOĞLU Çarşamba

Detaylı

Şahin, Mustafa, Türk Düşüncesinde Nurettin Topçu nun Yeri ve Siyaset Sosyolojisi Açısından Devlet ve Demokrasi Anlayışı, Hacettepe Üniversitesi,1995.

Şahin, Mustafa, Türk Düşüncesinde Nurettin Topçu nun Yeri ve Siyaset Sosyolojisi Açısından Devlet ve Demokrasi Anlayışı, Hacettepe Üniversitesi,1995. NEVİN GÜNGÖR ERGAN İletişim: nevine@hacettepe.edu.tr ÖZGEÇMİŞ Öğrenim: Derece Bölüm Üniversite Yıl Lisans: Sosyoloji ve İdare Hacettepe Üniversitesi 1979 Y. Lisans: Sosyoloji Hacettepe Üniversitesi 1982

Detaylı

H.Ü. EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ BİRİNCİ YIL

H.Ü. EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ BİRİNCİ YIL H.Ü. EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI 2013 2014 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ BİRİNCİ YIL SOS 100-002 Engellilik Sosyolojisi S 303 Dr. Esra BURCU Prş.13.00-15.45 B4/ZK/05 SOS 101 001 Sosyolojiye

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANS PROGRAMI BİRİNCİ YIL

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANS PROGRAMI BİRİNCİ YIL HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANS PROGRAMI BİRİNCİ YIL SOS 101 001 Sosyolojiye Giriş I Z 303 5 Dr. Tuğça Poyraz Tacoğlu Çrş. 13.00-15.45

Detaylı

Dikkat: Ders Programında Değişiklik Olabileceğinden Öğrencilerin Ders Seçerken Danışmanlarının Onayını Almaları Gerekmektedir.

Dikkat: Ders Programında Değişiklik Olabileceğinden Öğrencilerin Ders Seçerken Danışmanlarının Onayını Almaları Gerekmektedir. HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2010 2011 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI BİRİNCİ YIL SOS 102-001 Sosyolojiye Giriş II Z 303 Dr. Vildan AKAN Sa. 09.00-11.45 B4/ZK/05

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ 2013-2014 GÜZ DÖNEMİ 1. SINIF LİSANS SINAV PROGRAMI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ 2013-2014 GÜZ DÖNEMİ 1. SINIF LİSANS SINAV PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ 2013-201 GÜZ DÖNEMİ 1. SINIF LİSANS SINAV PROGRAMI Bütünlem Final Gün Saat Yeri e SOS 100-002 Engellilik Sosyolojisi Dr. Esra BURCU 21.11.2013 YOK 09.01.201 30.01.201

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: E. Görkem KAYAALP ERSOY. 2. Doğum Tarihi: 22.10.1980. 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent Doktor. 4.

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: E. Görkem KAYAALP ERSOY. 2. Doğum Tarihi: 22.10.1980. 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent Doktor. 4. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: E. Görkem KAYAALP ERSOY 2. Doğum Tarihi: 22.10.1980 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Anadolu Üniversitesi 1998-2002

Detaylı

Curriculum Vitae. Görkem Akgöz. Sosyoloji Bölümü Beytepe Kampüsü/ANKARA

Curriculum Vitae. Görkem Akgöz. Sosyoloji Bölümü Beytepe Kampüsü/ANKARA Curriculum Vitae Görkem Akgöz Doğum yeri Ankara, Türkiye Doğum tarihi 22 Mayıs 1980 İş adresi Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Beytepe Kampüsü/ANKARA Telefon 00 90 312 2978425 Elektronik posta gorkemakgoz@yahoo.com

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı:

ÖZGEÇMİŞ. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı: 1. Adı Soyadı :Asuman KUTLU ÖZGEÇMİŞ 2. Doğum Tarihi :06 Nisan 1983 3. Unvanı :Doktor 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İngiliz Dili ve Edebiyatı İstanbul Üniversitesi 2005 Yüksek Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Kamu Yönetimi Trakya Üniversitesi 2001

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Kamu Yönetimi Trakya Üniversitesi 2001 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Volkan TATAR 2. Doğum Tarihi : 08.04.1977 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Doktora Derece Alan Üniversite Lisans Kamu Yönetimi Trakya Üniversitesi 2001 Y.Lisans Uluslararası

Detaylı

İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Sosyoloji. Galatasaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Türkiye Üzerine Toplumsal İncelemeler

İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Sosyoloji. Galatasaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Türkiye Üzerine Toplumsal İncelemeler ESRA KÖTEN İletişim bilgileri: Adres: Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü Tepeören Mahallesi, 34959 Akfırat - Tuzla/İstanbul Telefon: (+90) 216 677 16 30 / 3662 E-posta: Doğum Tarihi: 06.07.1980 Ünvanı: esra.koten@okan.edu.tr

Detaylı

Ders Kodu Ders Adı İngilizce Ders Adı TE PR KR AKTS SOS 104 Ekonomiye Giriş SOS 106 Sosyal Psikolojiye Giriş

Ders Kodu Ders Adı İngilizce Ders Adı TE PR KR AKTS SOS 104 Ekonomiye Giriş SOS 106 Sosyal Psikolojiye Giriş FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ BÖLÜM KODU : 311 01.Yarıyıl leri 02.Yarıyıl leri SOS 101 SOS 102 Sosyolojiye Giriş I Introduction to Sociology I 0 Sosyolojiye Giriş II Introduction to Sociology

Detaylı

Bu program akademik yılı ve sonrasında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır.

Bu program akademik yılı ve sonrasında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır. MÜFREDAT ADI: Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler 2015 Bu program 2015-2016 akademik yılı ve sonrasında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır. BİRİNCİ YIL BİRİNCİ YARIYIL Dersin Dersin

Detaylı

ZEYNEP KUTLUATA.

ZEYNEP KUTLUATA. ZEYNEP KUTLUATA zeynepkutluata@gmail.com EĞİTİM 2006-2014 Sabancı Üniversitesi, Tarih Bölümü, Doktora. Tez Başlığı: Ottoman Women and the State during World War I (Birinci Dünya Savaşı nda Osmanlı Kadınları

Detaylı

Bu program akademik yılı ve sonrasında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır.

Bu program akademik yılı ve sonrasında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır. MÜFREDAT ADI: Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler 2018 Bu program 2018-2019 akademik yılı ve sonrasında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır. BİRİNCİ YIL BİRİNCİ YARIYIL Dersin Dersin

Detaylı

EDITORIAL TEAM EDITOR IN CHIEF ECONOMICS EDITOR SOCIOLOGY EDITOR PSYCHOLOGY EDITOR BUSINESS ADMINISTRATION EDITOR

EDITORIAL TEAM EDITOR IN CHIEF ECONOMICS EDITOR SOCIOLOGY EDITOR PSYCHOLOGY EDITOR BUSINESS ADMINISTRATION EDITOR EDITORIAL TEAM EDITOR IN CHIEF Assoc. Prof. Ali Çağlar ÇAKMAK, Bursa Technical University, Faculty of Humanities and Social ECONOMICS EDITOR Dr. Lecturer Cevat BİLGİN, Bursa Technical University, Faculty

Detaylı

2008 Misafir Doktora Öğrencisi, Humboldt Universitat zu Berlin, Berlin Graduate School of Social Sciences, Almanya

2008 Misafir Doktora Öğrencisi, Humboldt Universitat zu Berlin, Berlin Graduate School of Social Sciences, Almanya EMRAH AKBAŞ Unvan: Araştırma Görevlisi Doğum Tarihi: 25/7/1978 Cinsiyet: Erkek Adres: Hacettepe Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyal Hizmet Bölümü Çiftasfalt No.195, PK. 06290 Keçiören,

Detaylı

Bu program ve akademik yıllarında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır.

Bu program ve akademik yıllarında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır. MÜFREDAT ADI: Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler 2010 Bu program 2010-2011 ve 2011-2012 akademik yıllarında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır. BİRİNCİ YIL BİRİNCİ YARIYIL Dersin

Detaylı

Arş. Gör. Mustafa BAKIR

Arş. Gör. Mustafa BAKIR Arş. Gör. Mustafa BAKIR Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü İlköğretim Matematik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: 274-265

Detaylı

Dersin İngilizce Adı Dersin Türkçe Adı Kurums al Kredi. Akademik İletişim

Dersin İngilizce Adı Dersin Türkçe Adı Kurums al Kredi. Akademik İletişim MÜFREDAT ADI: Siyaset 2012 Bu program 2012-2013, 2013-2014 ve 2014-2015 akademik yıllarında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır. BİRİNCİ YIL BİRİNCİ YARIYIL Dersin Dersin İngilizce Adı Dersin

Detaylı

Bu program akademik yılı ve sonrasında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır.

Bu program akademik yılı ve sonrasında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır. MÜFREDAT ADI: Siyaset 2015 Bu program 2015-2016 akademik yılı ve sonrasında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır. Siyaset 2010 müfredatı için tıklayınız Siyaset 2012 müfredatı için tıklayınız

Detaylı

Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : YILDIRIM Mustafa Akademik Unvanı : Yrd. Doç. Dr. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : BURSA / 0.0.97 Uyruğu : TC. Yabancı Dil (ler) : İngilizce / Arapça Cinsiyet : Erkek Tel İş : 0

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Recep Serkan Arık

Yrd. Doç. Dr. Recep Serkan Arık Yrd. Doç. Dr. Recep Serkan Arık Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon:

Detaylı

Ekonomiye Giriş I Economics I

Ekonomiye Giriş I Economics I MÜFREDAT ADI: Siyaset 2010 Bu program 2010-2011 ve 2011-2012 akademik yıllarında birinci sınıfa başlayan öğrencilere uygulanacaktır. Siyaset 2012 müfredatı için tıklayınız Siyaset 2015 müfredatı için tıklayınız

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Bahar GÜDEK Doğum Tarihi: 30 Ekim 1977 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Güzel Sanatlar Fakültesi Erciyes Üniversitesi 1996-2000 Müzik

Detaylı

Ad Soyad. Hakan ÖZKAN. İş Telefonu. İş Adresi

Ad Soyad. Hakan ÖZKAN. İş Telefonu. İş Adresi Özgeçmiş Yrd. Doç. Dr. Hakan ÖZKAN Ad Soyad Hakan ÖZKAN İş Telefonu Tel: 0370 433 8200/2788 E-mail(ler) hakanozkan@karabuk.edu.tr altin_kaynak@hotmail.com İş Adresi Karabük Üniversitesi İktisadi ve İdari

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Radyo, Tv ve Sinema Bölümü Yeditepe Üniversitesi 2003 Y. Lisans

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Radyo, Tv ve Sinema Bölümü Yeditepe Üniversitesi 2003 Y. Lisans ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Sanem Kulak Gökçe 2. Doğum Tarihi: 30/08/1980 3. Unvanı: Dr. Öğretim Üyesi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Lisans Radyo, Tv ve Sinema Bölümü Yeditepe Üniversitesi 2003

Detaylı

Arş. Gör. Abdullah KALDIRIM

Arş. Gör. Abdullah KALDIRIM Arş. Gör. Abdullah KALDIRIM Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: Faks: E-posta: Web:

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Unvan Alan Kurum Yıl Prof. Dr. Doç. Dr. Yrd. Doç. Dr. Görev Kurum Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Unvan Alan Kurum Yıl Prof. Dr. Doç. Dr. Yrd. Doç. Dr. Görev Kurum Yıl Arş. Gör. Dr. Çiğdem APAYDIN ÖZGEÇMİŞ Adres Akdeniz Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Dumlupınar Bulvarı, Kampus, 07058/ Antalya E-posta cigdemapaydin@akdeniz.edu.tr Telefon 0 242-310 2077 Faks 0 242-2261953

Detaylı

EK-3 ÖZGEÇMİŞ (ÖRNEK FORM)

EK-3 ÖZGEÇMİŞ (ÖRNEK FORM) 1. Adı Soyadı: Meral Sağır Öztoprak 2. Doğum Tarihi: 1959 3. Unvanı: Profesör 4. Öğrenim Durumu: EK-3 ÖZGEÇMİŞ (ÖRNEK FORM) Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Kamu Yönetimi Ankara Üniversitesi 1984 Y. Lisans

Detaylı

DOÇ. DR. OĞUZ KARADENİZ

DOÇ. DR. OĞUZ KARADENİZ DOÇ. DR. OĞUZ KARADENİZ ADRES: PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İİBF KINIKLI KAMPÜSÜ, 20020 DENİZLİ TELEFON: 0 258 296 2678 e-mail: oguzk@pau.edu.tr Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Maliye

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Sosyal Hizmet Hacettepe Üniversitesi 09/2003 06/2008

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Sosyal Hizmet Hacettepe Üniversitesi 09/2003 06/2008 ÖZGEÇMİŞ 1. Ad Soyad: Melike TUNÇ TEKİNDAL 2. Doğum Tarihi: 10.05.1985 3. Unvanı: Araştırma Görevlisi İletişim: meliket@hacettepe.edu.tr meliketunc@yahoo.com.tr 0312 297 63 62/349 4. Öğrenim Durumu: Derece

Detaylı

Yrd. Doç.Dr. Menekşe BOZ

Yrd. Doç.Dr. Menekşe BOZ Yıl Yrd. Doç.Dr. Menekşe BOZ mbozster@gmail.com mboz@hacettepe.edu.tr Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı AKADEMİK VE MESLEKİ ÖZGEÇMİŞ Akademik ler

Detaylı

2 MART 2017 SUNUŞ VE SİNEVİZYON GÖSTERİMİ: (17:00-17:15) AÇILIŞ KONUŞMALARI: (17:15-18:30) Yılmaz ÇOLAK Polis Akademisi Başkanı

2 MART 2017 SUNUŞ VE SİNEVİZYON GÖSTERİMİ: (17:00-17:15) AÇILIŞ KONUŞMALARI: (17:15-18:30) Yılmaz ÇOLAK Polis Akademisi Başkanı PROGRAM 2 MART 2017 SUNUŞ VE SİNEVİZYON GÖSTERİMİ: (17:00-17:15) AÇILIŞ KONUŞMALARI: (17:15-18:30) Yılmaz ÇOLAK Başkanı Selami ALTINOK Emniyet Genel Müdürü Fatma Betül SAYAN KAYA (Teşrifleri halinde) Aile

Detaylı

Lisans ( ) Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü

Lisans ( ) Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Osman TEZGEL Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Çalışma Ekonomisi Anabilim Dalı Tel: +90 312 595 1348 E- Posta: tezgel@politics.ankara.edu.tr

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Burak Mil 2. Doğum Tarihi: 04.09.1980 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Doktora

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Burak Mil 2. Doğum Tarihi: 04.09.1980 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Doktora 1. Adı Soyadı: Burak Mil 2. Doğum Tarihi: 04.09.1980 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Doktora ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Mersin Universitesi

Detaylı

Soyadı Adı : Nurten Zeliha Şahin. : Bucak/BURDUR, 1971

Soyadı Adı : Nurten Zeliha Şahin. : Bucak/BURDUR, 1971 Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : Nurten Zeliha Şahin Akademik Unvanı : Yrd. Doç. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Bucak/BURDUR, 9 Uyruğu : T.C Ana Dil (ler) : Türkçe Cinsiyet : Bayan Tel İş : Faks : Posta Adresi

Detaylı

4. Yayınlar 5.1 Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan sunumlar

4. Yayınlar 5.1 Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan sunumlar 1. Adı Soyadı: İzlem Ali Kanlı 2. Ünvanı: Dr.. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim Ankara Üniversitesi 02 Yüksek Lisans Kültürel Politikalar University of East Anglia 05 Doktora

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Yasemin M. IŞIKÇI 2. Doğum Tarihi : 13.05.1977 3. Unvanı : Dr. Öğretim Üyesi 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum :Giresun Üniversitesi Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

Detaylı

IRE1 IRE3 IRE5 IRE7 MONDAY. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ / İşletme Fakültesi H-1 H-2. IRE 3201 Contemporary Political Ideologies. FBA2201 Research Methods

IRE1 IRE3 IRE5 IRE7 MONDAY. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ / İşletme Fakültesi H-1 H-2. IRE 3201 Contemporary Political Ideologies. FBA2201 Research Methods MONDAY FBA1201 Calculus JOSHUA DAVID COWLEY FBA2201 Research Methods IRE 3201 Contemporary Political Ideologies IRE 4201 Turkish Foreign Policy in the Post-Cold War Era MÜGE AKNUR Z-26 FBA1801 Introduction

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı:

ÖZGEÇMİŞ. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı: 1. Adı Soyadı :Asuman KUTLU ÖZGEÇMİŞ 2. Doğum Tarihi :06 Nisan 1983 3. Unvanı :Doktor 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İngiliz Dili ve Edebiyatı İstanbul Üniversitesi 2005 Yüksek Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Merba TAT 2. Doğum Tarihi: 1977 3. Ünvanı: Dr., Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Merba TAT 2. Doğum Tarihi: 1977 3. Ünvanı: Dr., Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Merba TAT 2. Doğum Tarihi: 1977 3. Ünvanı: Dr., Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Doktora Halkla İlişkiler ve Ege Üniversitesi 2007 Y. Lisans Halkla

Detaylı

TAR TAR TAR TAR TAR 722 Türk-Macar İlişkileri Tarihi

TAR TAR TAR TAR TAR 722 Türk-Macar İlişkileri Tarihi SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TARİH ENSTİTÜ ANA BİLİM DALI-TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI-YENİ KATALOG BÖLÜM KODU : 82114 01.Yarıyıl Dersleri 02.Yarıyıl Dersleri Ders Ders Adı İngilizce Ders Adı TE PR KR AKTS

Detaylı

AHMET SELAMOĞLU. ÇalıĢma Ekonomisi ve Endüstri ĠliĢkileri Bölümü

AHMET SELAMOĞLU. ÇalıĢma Ekonomisi ve Endüstri ĠliĢkileri Bölümü AHMET SELAMOĞLU, Ġktisadi ve Ġdari Bilimler Fakültesi,, Umuttepe YerleĢkesi, Eski Ġstanbul Yolu, 10. Km. Ġzmit / Kocaeli 0262 303 15 50 direkt / 0262 303 15 48 sekreter 0262 303 15 03 faks 0532 661 88

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Maliye Hacettepe Üniversitesi İİBF Y. Lisans İktisat Akdeniz Üniversitesi SBE 2003

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Lisans Maliye Hacettepe Üniversitesi İİBF Y. Lisans İktisat Akdeniz Üniversitesi SBE 2003 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı Doğum Yeri/Tarihi Unvanı :Servet AKYOL : Merzifon/1976 :Dr. İletişim: E-Posta :sakyol@akdeniz.edu.tr Telefon :(242) 227 44 00/6421 Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

Detaylı

Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program/Alan Üniversite Bitirme Yılı Lisans Fizik / Fen Edebiyat / Fizik Dicle Üniversitesi 2004

Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program/Alan Üniversite Bitirme Yılı Lisans Fizik / Fen Edebiyat / Fizik Dicle Üniversitesi 2004 ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ Genel Bilgiler: Adı Soyadı : Cihat DEMİR Doğum Yeri ve Tarihi : Diyarbakır - 14 Haziran 1982 Yazışma Adresi : Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü

Detaylı

SOSYOLOJİ BÖLÜMÜN MÜFREDAT PROGRAMI( 4Yıllık) 1.SINIF GÜZ. Introduction to Philosophy. İNG103 Temel İngilizce I Basic English I Zorunlu 2 2

SOSYOLOJİ BÖLÜMÜN MÜFREDAT PROGRAMI( 4Yıllık) 1.SINIF GÜZ. Introduction to Philosophy. İNG103 Temel İngilizce I Basic English I Zorunlu 2 2 1.SINIF GÜZ DERS KODU FEL131 Felsefeye Giriş Philosophy ZORUNLU SEÇMELİ TEORİ/UYG./LAB (SAAT) 3 İNG103 Temel İngilizce I Basic English I 2 2 PSİ123 Genel Psikoloji General Pshicology 3 SBKY101 Siyaset

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Selçuk Üniversitesi, Karaman İİBF, Kamu Yönetimi Bölümü. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, İİBF, Kamu Yönetimi Bölümü

ÖZGEÇMİŞ. Selçuk Üniversitesi, Karaman İİBF, Kamu Yönetimi Bölümü. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, İİBF, Kamu Yönetimi Bölümü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Sefa USTA 2. Doğum Tarihi : 12/03/1981 3. Ünvanı : Yrd.Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Kamu Yönetimi İnönü Üniversitesi 2003 Y.Lisans Kamu Yönetimi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Anadolu Üniversitesi 2003

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Anadolu Üniversitesi 2003 Adı Soyadı : Esra EREN Doğum Tarihi : 08.12.1980 Unvanı Öğrenim Durumu : Yrd.Doç.Dr. : Doktora ÖZGEÇMİŞ Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Anadolu Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: EROL ÇANKAYA 2. Doğum Tarihi: 15.XI.1953 3. Ünvanı: DR 4. Öğrenim Durumu: DOKTORA Derece Alan Üniversite Yıl Lisans A.Ü. SİYASAL BİLGİLER 1979 İKTİSAT VE MALİYE Y. Lisans SİYASET

Detaylı

Deniz PARLAK. Derece Alan Üniversite Yıl. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü. Doktora Siyaset Bilimi (Devam ediyor) Ankara Üniversitesi -

Deniz PARLAK. Derece Alan Üniversite Yıl. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü. Doktora Siyaset Bilimi (Devam ediyor) Ankara Üniversitesi - Deniz PARLAK KİŞİSEL BİLGİLER Unvanı: Öğretim Görevlisi Doğum Yeri: İstanbul e-mail: deniz.parlak@kemerburgaz.edu.tr ÖĞRENİM DURUMU Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Aslıcan Kalfa Topateş Doğum Tarihi: 17.12.1983 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Çalışma Ekonomisi ve Ankara Üniversitesi Siyasal Endüstri

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ FAALİYET SUNUMU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ FAALİYET SUNUMU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ 2014-2015 FAALİYET SUNUMU Merkez Müdürü: BARAN Fakültesi Sosyoloji Bölümü) PROF. DR. AYLİN GÖRGÜN ( Edebiyat Müdür Yardımcısı: Prof. Dr.

Detaylı

BÖLÜM 1 Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme: Türkiye de Bütçeleme Süreci

BÖLÜM 1 Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme: Türkiye de Bütçeleme Süreci İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme: Türkiye de Bütçeleme Süreci Doç. Dr. Serpil Ağcakaya Süleyman Demirel Üniversitesi, İİBF, Maliye Bölümü Giriş...1 1. Toplumsal Cinsiyete Duyarlı

Detaylı

Kişisel Bilgiler. Akademik Ünvan : Dr.(PHD) Doğum Yeri : İSTANBUL Doğum Tarihi : 1972 Ana Dil(ler) : TÜRKÇE

Kişisel Bilgiler. Akademik Ünvan : Dr.(PHD) Doğum Yeri : İSTANBUL Doğum Tarihi : 1972 Ana Dil(ler) : TÜRKÇE Kişisel Bilgiler Adı Soyadı : ERSİN ŞAHİN Akademik Ünvan : Dr.(PHD) Doğum Yeri : İSTANBUL Doğum Tarihi : 1972 Ana Dil(ler) : TÜRKÇE Cinsiyet : ERKEK Tel : 555 483 44 63 İş Tel : 294 22 46 Posta Adresi

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl

Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Namık HÜSEYİNLİ 2. Doğum Tarihi : 1971 3. Ünvanı : Dr. Öğretim Üyesi 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum : T.C. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Derece Alan Üniversite

Detaylı

Dr. Yasemin ESEN ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçent Doktor. Ankara Üniversitesi. Sosyal Bilgiler Eğitimi. esenyasemin@hotmail.com. yesen@ankara.edu.

Dr. Yasemin ESEN ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçent Doktor. Ankara Üniversitesi. Sosyal Bilgiler Eğitimi. esenyasemin@hotmail.com. yesen@ankara.edu. Dr. Yasemin ESEN ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Ünvanı: Kurumu: Fakültesi: Bölümü: Anabilim Dalı: Yasemin Esen Yardımcı Doçent Doktor Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri İlköğretim Sosyal Bilgiler Eğitimi Tel (İş):

Detaylı

BERNA YAZICI. 2007, Sosyal Antropoloji Bölümü, New York. New York Derecesi,

BERNA YAZICI. 2007, Sosyal Antropoloji Bölümü, New York. New York Derecesi, BERNA YAZICI Boğaziçi Üniversitesi Atatürk Enstitüsü Bebek Beşiktaş 34342 İstanbul bernayazici.boun@gmail.com Tel: 212-359-7326 Araştırma alanları Sosyal refah politikası; (sosyal) politikanın antropolojisi;

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : Prof. Dr. Birol AKGÜN : Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü, Çankaya, Ankara

ÖZGEÇMİŞ. : Prof. Dr. Birol AKGÜN : Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü, Çankaya, Ankara ÖZGEÇMİŞ ADI SOYADI 1. GENEL YAZIŞMA ADRESİ DOĞUM TARİHİ ve YERİ : Prof. Dr. Birol AKGÜN : Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü, Çankaya, Ankara :25.03.1968,

Detaylı

(TÜRKÇE) I. (Ana sayfada görünecektir.)

(TÜRKÇE) I. (Ana sayfada görünecektir.) (TÜRKÇE) I. (Ana sayfada görünecektir.) Adı Soyadı (Unvanı) Akartürk Karahan (Yrd.Doç.Dr.) Doktora: Ankara Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2009 E-posta: (kurum/özel) akartrk@yahoo.com Web sayfası

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Tarih Bölümü. Ankara Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Radyo TV-Sinema Bölümü.

ÖZGEÇMİŞ. Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Tarih Bölümü. Ankara Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Radyo TV-Sinema Bölümü. ÖZGEÇMİŞ Adı-Soyadı: Aytaç Yıldız Doğum Tarihi: 10.01.1977 Doğum Yeri: Van İş ve Yazışma Adresi: Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Esenboğa/Ankara Telefon-GSM: 0533-5477242

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Doktora Sosyoloji Ortadoğu Teknik Üniversitesi 2010 (ODTÜ)

Derece Alan Üniversite Yıl. Doktora Sosyoloji Ortadoğu Teknik Üniversitesi 2010 (ODTÜ) ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Serap (Türkmen) KAVAS 2. Doğum Tarihi: 12.01.1981 3. Unvanı: Yard.Doç 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İngiliz Dili ve Fatih Üniversitesi 2002 Edebiyatı Y. Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Bilgisayar Mühendisliği Atılım Üniversitesi

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Bilgisayar Mühendisliği Atılım Üniversitesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Gülten Ünal İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail : Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi Dumlupınar Mahallesi Esenboğa/Ankara : +90 312 906 1456 : gunal@ybu.edu.tr

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER

Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER ÖZGEÇMİŞ Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER Doğum Yeri ve Yılı : Bandırma / 977 Ünvanı : Yrd. Doç. Dr. Yabancı Dili : İngilizce Çalışma Alanı : Eğitim Sosyolojisi Mail Adresi : esma.esgin@bayar.edu.tr Tel

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ FAALİYET SUNUMU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ FAALİYET SUNUMU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ 2013-2014 FAALİYET SUNUMU Merkez Müdürü: BARAN PROF. DR. AYLİN GÖRGÜN (Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü) Müdür Yardımcısı: Doç. Dr. Birsen

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. S. Hilmi ŞAHİN

Yrd. Doç. Dr. S. Hilmi ŞAHİN Yrd. Doç. Dr. S. Hilmi ŞAHİN Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: Faks: E-posta:

Detaylı

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ YAYIN LİSTESİ

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ YAYIN LİSTESİ AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ VE YAYIN LİSTESİ 1. Adı Soyadı : Merve Kaya İletişim Bilgileri Adres : Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Telefon : (0212) 521 81 00 Mail : merve.kaya@fsm.edu.tr 2. Doğum - Tarihi

Detaylı

Özgeçmiş FATMA YAŞIN TEKİZOĞLU. Tel.: / 1253 (ofis) Kişisel Bilgiler. Eğitim

Özgeçmiş FATMA YAŞIN TEKİZOĞLU. Tel.: / 1253 (ofis)   Kişisel Bilgiler. Eğitim Özgeçmiş FATMA YAŞIN TEKİZOĞLU Tel.: 0 312 310 32 80 / 1253 (ofis) E-mail: fatmayasinn@gmail.com Kişisel Bilgiler Doğum Tarihi: 5 Mayıs 1987 Doğum yeri: Bursa, Türkiye Uyruk: TC Cinsiyet: Kadın Meslek:

Detaylı

Arş. Gör. Aslıhan AYKARA, Dr. Lisans: Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü (2002 2007).

Arş. Gör. Aslıhan AYKARA, Dr. Lisans: Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü (2002 2007). Arş. Gör. Aslıhan AYKARA, Dr. Doğum Tarihi ve Yeri: 22.11.1983 Ankara Yabancı Dil: İngilizce, Almanca. Eğitim Özgeçmişi: İlköğrenim: Çizmeci İlköğretim Okulu (1991-1995). Ortaöğrenim: Kalaba Anadolu Lisesi

Detaylı

6. Tez Çalışmaları : Derece Bölüm/Program Yıl Doktora Animasyon Destekli Haritalarla Tarih Öğretiminin Öğrencilerin

6. Tez Çalışmaları : Derece Bölüm/Program Yıl Doktora Animasyon Destekli Haritalarla Tarih Öğretiminin Öğrencilerin ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Tuba ŞENGÜL BİRCAN 2.Doğum Tarihi : 1979 3.Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu : Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Doktora Tarih Eğitimi Gazi Üniversitesi 2013 Yüksek Lisans

Detaylı

YBÜ SBF Uluslararası İlişkiler Bölümü Lisans Programı Department of International Relations Undergraduate Curriculum

YBÜ SBF Uluslararası İlişkiler Bölümü Lisans Programı Department of International Relations Undergraduate Curriculum YBÜ SBF Uluslararası İlişkiler Bölümü Lisans Programı Department of International Relations Undergraduate Curriculum INRE First Year/ Fall PSPA101 Siyasete Giriş Introduction to Politics Zorunlu 3 5 PSPA103

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU YÖNETİMİ -N

EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU YÖNETİMİ -N I.YY 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU YÖNETİMİ -N.Ö. BÖLÜMÜ LİSANS İNTİBAK PROGRAMI ESKİ PROGRAM

Detaylı

H.Ü. EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI BİRİNCİ YIL

H.Ü. EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI BİRİNCİ YIL H.Ü. EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI BİRİNCİ YIL SOS 102-001 Sosyolojiye Giriş II Z 303 Dr. Demet Ulusoy Salı 13.00-15.45 B4/ZK/03 SOS 102-002 Sosyolojiye

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Gazetecilik ve Halkla Marmara Üniversitesi 1996

ÖZGEÇMİŞ. Gazetecilik ve Halkla Marmara Üniversitesi 1996 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: MİNE DEMİRTAŞ İletişim Bilgileri: Tel: 0216 626 10 50 / 2746 Mail :minedemirtas@maltepe.edu.tr Adres:Marmara Eğitim Köyü İletişim Fakültesi Doğum Tarihi:10.02.1959 Öğrenim Durumu:

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Kemal Çiftçi

Yrd. Doç. Dr. Kemal Çiftçi Yrd. Doç. Dr. Kemal Çiftçi Giresun Üniversitesi/Uluslararası İlişkiler Bölümü Adres : İkt.ve İd. Bil. Fak. Uluslararası İlişkiler Bölümü Güre Yerleşkesi Merkez/GİRESUN E-Posta: kemalciftci@hotmail.com

Detaylı

Yrd.Doç. Dr. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Uluslararası İlişkiler Gazi 2001

Yrd.Doç. Dr. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Uluslararası İlişkiler Gazi 2001 Ünvanı Adı Soyadı Görevi Birimi Bölümü Anabilim Dalı İlgi Alanları Yrd. Doç. Dr. Umut KEDİKLİ Öğretim Üyesi Uluslararası İlişkiler Uluslararası İlişkiler Uluslararası Hukuk Uluslararası Hukuk, Terörizm,

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Adres Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No:130 Karatay/KONYA. : / 7577 :

ÖZGEÇMİŞ. Adres Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No:130 Karatay/KONYA. : / 7577 : ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Ekin Kakan İletişim Bilgileri : KTO Karatay Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü, Adres Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No:130 Karatay/KONYA Telefon Mail

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ Ortaöğretim Fen ve Ortaöğretim Fen ve ENSTİTÜSÜ

EĞİTİM FAKÜLTESİ Ortaöğretim Fen ve Ortaöğretim Fen ve ENSTİTÜSÜ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı : SAFİYE ASLAN Doğum Tarihi : 15/05/1979 E-posta : safiyeaslan@gmail.com 1. EĞİTİM DURUMU Unvan Bölüm/Anabilim Dalı Fakülte / Y.Okul Üniversite Yıllar Lisans Kimya

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. GAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Ekonomi Bölüm Başkanı

ÖZGEÇMİŞ. GAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Ekonomi Bölüm Başkanı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Hüda Hüdaverdi 2. Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1964 3. Ünvanı: Yrd. Doç. Dr., GAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Ekonomi Bölüm Başkanı 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ Ortaöğretim Fen ve Ortaöğretim Fen ve ENSTİTÜSÜ

EĞİTİM FAKÜLTESİ Ortaöğretim Fen ve Ortaöğretim Fen ve ENSTİTÜSÜ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ Adı Soyadı E-posta : SAFİYE ASLAN : safiyeaslan@gmail.com 1. EĞİTİM DURUMU Unvan Bölüm/Anabilim Dalı Fakülte / Y.Okul Üniversite Yıllar Lisans Kimya Öğretmenliği/ EĞİTİM FAKÜLTESİ

Detaylı

Prof.Dr. GÜLSEN DEMİR

Prof.Dr. GÜLSEN DEMİR Prof.Dr. GÜLSEN DEMİR Uygulamalı Eğitim Bilgileri 1969-1974 Lisans Ankara Üniversitesi 1986-1988 Yüksek Lisans İnönü Üniversitesi 1987-1991 Doktora Dil Ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji Bölü Sosyoloji

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. M. Arcan TUZCU

Yrd. Doç. Dr. M. Arcan TUZCU Yrd. Doç. Dr. M. Arcan TUZCU Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi EĞİTİM Doktora Yüksek Lisans Lisans Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Bölümü 1999 2003 Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Abant İzzet Baysal Üniversitesi 2004 İ.İ.B.F. Lisansüstü İşletme Yönetimi İstanbul Üniversitesi

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Abant İzzet Baysal Üniversitesi 2004 İ.İ.B.F. Lisansüstü İşletme Yönetimi İstanbul Üniversitesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Zeynep HATİPOĞLU 2. Doğum tarihi : 25.06.1982 3. Unvanı : Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Abant İzzet Baysal Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Başak Gorgoretti 2. Doğum Tarihi: 04 Kasım Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Başak Gorgoretti 2. Doğum Tarihi: 04 Kasım Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Başak Gorgoretti 2. Doğum Tarihi: 04 Kasım 1976 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Müzik Öğretmenliği Gazi Üniversitesi 1999 Yüksek Lisans

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. BA Psychology Hacettepe 1999

Derece Alan Üniversite Yıl. BA Psychology Hacettepe 1999 Resume 1. Name, Last Name: Ferzan Curun 2. Date of Birth: 11.04.1975 3. Position Title: :Assistant Professor 4. Education Info: :PhD. Derece Alan Üniversite Yıl BA Psychology Hacettepe 1999 Yüksek Lisans

Detaylı