1. Adana Şubenin tarih ve 442 nolu kararı üzerine görüşüldü.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1. Adana Şubenin tarih ve 442 nolu kararı üzerine görüşüldü."

Transkript

1 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin tarih ve 442 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4982 Şube önerisi doğrultusunda; 27 Kasım 2015 tarihinde öğrenci üyeler için Emta Kablo A.Ş. Kadirli- Osmaniye ye düzenlenen teknik gezinin ulaşımı için kiralanan otobüsün bedeli olan 500,00 TL + KDV nin Ulaş Tur-Mehmet YÜKSEL firmasına ödenmesinin uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 2. TMMOB MMO Adana Şubesi Yönetim Kurulu nun tarih ve 443 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4983 TMMOB MMO Adana Şubesi Yönetim Kurulu nun tarih ve 443 no lu kararıyla özetle;. Sicil No lu Oda Üyesi un SMM Büro Tescil Belgesine sahip olmaksızın mekanik tesisat projesi ürettiği ve yetkili makamlara sunduğunun tespit edildiği... belirtilerek, ilgili Üye hakkında TMMOB Disiplin Yönetmeliği uyarınca soruşturma başlatılması önerilmektedir. Konuya ilişkin Kurulumuzca yapılan değerlendirme neticesinde; a) tarih ve sayılı Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği nin 57. maddesi ile Odamızın ilgili mevzuatına aykırı olarak, SMM Büro Tescil Belgesi bulunmadığı halde Mekanik Tesisat Proje Müellifi olarak yapı ruhsatlarına atmak suretiyle yürürlükteki mevzuata, mesleki etik kurallara aykırı davrandığı gerekçesiyle.. Sicil No lu Oda Üyesi. hakkında TMMOB Disiplin Yönetmeliği'nin 16.b maddesi uyarınca soruşturma açılmasına, soruşturmacı olarak.. Sicil No lu Oda Üyesi. un atanmasına, b) Konuyla ilgili olarak ilgili Belediyeye yazı yazılarak, ilgili Üye nin proje müellifi olarak isim ve sının bulunduğu yapı ruhsatlarının iptallerinin istenmesi, gönderilen yazının akıbetinin takip edilerek, sözkonusu yapı ruhsatlarının iptal edilmemesi halinde iptallerine yönelik olarak her türlü hukuki girişimde bulunulması konusunda TMMOB MMO Adana Şubesi Yönetim Kurulu na görev ve yetki verilmesine, KARAR VERİLDİ 3. Ankara Şubenin tarih ve 764 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4984 Şube önerisi doğrultusunda; Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul da düzenlenen XIII. Otomotiv ve Yan Sanayi Sempozyumu ve Sergisi ne katılan Şube Yönetim Kurulu Üyesi Vedat İRŞİ nin ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 4. Ankara Şubenin tarih ve 765 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4985 Şube önerisi doğrultusunda; Odamızın 61. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle 26 Aralık 2015 tarihinde Spica Plaza Balo Salonu nda düzenlenecek geleneksel gecenin KDV dahil 65,00 TL/kişi katılım ücretiyle yapılmasının, plaket alacak üyelerden ücret alınmaması üyeyle birlikte katılım sağlayacaklar için kişi başına 65,00 TL ücret alınmasının ve yapılacak harcamaların Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ.

2 5. Ankara Şubenin tarih ve 771 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4986 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi. nun işsiz olması nedeniyle 2014 yılı ve öncesi çalışmadığı süreler için üye aidatı alınmamasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 6. Ankara Şubenin tarih ve 773 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4987 Şube önerisi doğrultusunda; Aralık 2015 tarihlerinde Gemba Group firmasınca Kocaeli nde düzenlenecek olan Problem Çözme Teknikleri konulu eğitime katılacak olan Şube Teknik Görevlisi İlknur AKSU nun ulaşım harcamalarının Şube bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 7. Ankara Şubenin tarih ve 774 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4988 Şube önerisi doğrultusunda; tarihinde askerlik nedeniyle işten ayrılan Sicil No lu Oda Üyesi Selim Canberk SOYDAN ın Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi kapsamında Şubede çalıştırılmak üzere tarihi itibarıyla 3.700,00 TL/ay brüt ücretle, tarihinde askerlik nedeniyle işten ayrılan Sicil No lu Oda Üyesi Ümit Emrah ŞENER in Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi kapsamında Şubede çalıştırılmak üzere tarihi itibarıyla 3.700,00 TL/ay brüt ücretle Teknik Görevli olarak işe alınmalarının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 8. Bursa Şubenin tarih ve 713 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4989 Şube önerisi doğrultusunda; Ankara Şube sekreteryalığında düzenlenen 9. Kaynak Teknolojisi Ulusal Kongre ve Sergisi'nde MMO UEM standını açmak ve katılımcılara bilgi vermek ayrıca kongrede bildiri sunmak üzere Kasım 2015 tarihlerinde görevlendirilen Şube Teknik Görevlileri Ersan GÖNÜL ve Burak BAYRAKTAROĞLU'nun ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 9. Bursa Şubenin tarih ve 715 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4990 Şube önerisi doğrultusunda; Şube ve Temsilciliklerdeki LPG/CNG denetimleri için gereksinim duyulan 5 adet MRU 300 HC Gaz Kaçak dedektörünün toplam Euro + KDV bedelden MRU Baca gazı Emisyon Ölçüm Cihazları Ltd. Şti.'nden satın alınmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 10. Bursa Şubenin tarih ve 716 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4991 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi kapsamında; Şubede Ara Teknik Eleman olarak çalıştırılmak üzere Süleyman YALÇIN ın tarihleri arasında, Çanakkale İl Temsilciliğinde çalıştırılmak üzere Züleyha AKGÜL'ün tarihleri arasında ekli Belirli Süreli Hizmet Sözleşmesiyle işe alınmalarının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ.

3 11. Bursa Şubenin tarih ve 717 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4992 Şube önerisi doğrultusunda; Kastamonu SFC Orman Ürünleri firmasındaki kimyasal tankların tahribatsız muayenesi için Kasım 2015 tarihlerinde görevlendirilen Şube Teknik Görevlileri Ersan GÖNÜL ve Burak BAYRAKTAROĞLU'nun ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 12. Diyarbakır Şubenin tarih ve 388 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4993 Şube önerisi doğrultusunda; Aralık 2015 tarihlerinde Ankara da düzenlenecek TMMOB Sanayi Kongresi 2015 e katılacak olan Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Haydar SANCAR, Sait BAHÇE, İsmail KURT, Sonnur GÖNENÇ, Şube Müdürü Sıdık AKMAN ve Şube Teknik Görevlisi Mahsum BAL ın ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 13. Edirne Şubenin tarih ve 673 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4994 Şube önerisi doğrultusunda; 05 Aralık 2015 tarihinde düzenlenecek Oda Geleneksel Gece yemeğinde meslekte 25., 40. ve 50. yılını dolduran 36 üyeye verilmek üzere ahşap kutulu plaketin 33,00 TL + KDV/adet bedelden olmak üzere toplam 1.188,00 TL + KDV bedelden Özlem Kristal/İSTANBUL firmasına yaptırılmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 14. Eskişehir Şubenin tarih ve 579 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4995 Şube önerisi doğrultusunda; 27 Kasım 2015 tarihinde Anemon Otel de gerçekleştirilen plaket töreninde meslekte 25., 40., ve 50. yılını dolduran üyelere verilmek üzere (birim fiyatı KDV dahil 30,00 TL) yaptırılan 95 adet cam plaketin bedeli olan toplam KDV dahil 2.850,00 TL nin Çetemenler Kırtasiye Malzeme San. ve Tic. A.Ş ye ödenmesinin uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 15. Eskişehir Şubenin tarih ve 583 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4996 Şube önerisi doğrultusunda; 12 Kasım 2015 tarihinde İzmir Şube de gerçekleştirilen Asansör Kontrol Merkezinin TÜRKAK denetimi (TS EN ISO/IEC 17020) sonuçlarının görüşüldüğü kapanış toplantısına katılan Şube Muayene Birim Yöneticisi K. Levent GÜLER in ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 16. Eskişehir Şubenin tarih ve 584 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4997 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi. nin işsiz olması nedeniyle 2014 yılı ve öncesi çalışmadığı süreler için üye aidatı alınmamasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 17. İstanbul Şubenin tarih ve 712 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4998 Şube önerisi doğrultusunda; Şube bünyesinde çıkarılan Tesisat Mühendisliği Dergisi nin 2015 yılına ait 2. sayısının bastırılması işinin adet üzerinden 300 gr. kuşe selefonlu 1 forma 1.900,00 TL + KDV, ½ forma 900,00 TL + KDV, ¼ forma 600,00 TL + KDV bedelden Yapım Tanıtım Yayıncılık Ltd. Şti. ne yaptırılmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ.

4 18. İstanbul Şubenin tarih ve 713 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4999 Şube önerisi doğrultusunda; Mimarsinan LPG & CNG Sızdırmazlık Kontrol İstasyonunda kullanılmak üzere Grundig GDT 310 marka telsiz telefonun KDV dahil 65,00 TL bedelden Melil Dayanıklı Tük. Mal. San. ve Tic. Ltd. Şti. nden satın alınmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 19. İstanbul Şubenin tarih ve 714 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5000 Şube önerisi doğrultusunda; tarihinden itibaren Şubede çalışan Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi Teknik Görevlisi Sicil No lu Oda Üyesi Fatih AYDINLI nın tarihli dilekçesi doğrultusunda iş akdinin fesh edilmesine yönelik talebinin tarihi itibarıyla yasal hakları ödenerek işleme konulmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 20. İstanbul Şubenin tarih ve 715 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5001 Şube önerisi doğrultusunda; tarihinden itibaren Şubede çalışan Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi Teknik Görevlisi Sicil No lu Oda Üyesi Şerafettin İlker ÖZGEN nin tarihli dilekçesi doğrultusunda iş akdinin fesh edilmesine yönelik talebinin tarihi itibarıyla yasal hakları ödenerek işleme konulmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 21. İstanbul Şubenin tarih ve 716 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5002 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi kapsamında tarihinden itibaren Şube Asansör Kontrol Biriminde Belirli Süreli Hizmet Sözleşmeli olarak çalışan Sicil No lu Oda Üyesi Çağlar ÖZULU nun tarihli dilekçesi doğrultusunda iş akdinin fesh edilmesine yönelik talebinin tarihi itibarıyla işleme konulmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 22. İzmir Şubenin tarih ve 563 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5003 Şube önerisi doğrultusunda; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 26 Kasım 2015 tarihinde Ankara da düzenlenen A Tipi Muayene Kuruluşları toplantısına katılan Şube Teknik Görevlisi Zafer GÜNEŞ in ulaşım harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 23. İzmir Şubenin tarih ve 564 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5004 Şube önerisi doğrultusunda; TSE Deney ve Kalibrasyon Merkezi tarafından Gebze de 30 Kasım-01 Aralık 2015 tarihlerinde düzenlenecek Sıvı Penantrant Seviye 1-2 ve Aralık 2015 tarihlerinde düzenlenecek Manyetik Parçacık Seviye 1-2 eğitimlerine katılacak olan Şube Teknik Görevlisi Aydın DEMİRAL ın eğitim bedeli olan toplam 6.782,64 TL nin ve ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ.

5 24. İzmir Şubenin tarih ve 565 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5005 Şube önerisi doğrultusunda; Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde kullanılmak üzere 2 adet Enstrüman mikrofonunun KDV dahil 1.696,84 TL bedelden Farfisfon Elektronik Organizasyon San. ve Tic. Ltd. Şti. nden satın alınmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 25. İzmir Şubenin tarih ve 566 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5006 Şube önerisi doğrultusunda; Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Anadolu salonundaki kulis perdelerinin eskimesi ve yırtılması nedeniyle tamiratlarının ve ek parçalarının KDV dahil 6.804,00 TL bedelden Pamuklar Tekstil Turizm San. A.Ş. ye yaptırılmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 26. İzmir Şubenin tarih ve 568 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5007 Şube önerisi doğrultusunda; Şube muhasebe biriminde kullanılmak üzere 1 adet Gigaset marka AS200 model telsiz telefonun toplam KDV dahil 88,50 TL bedelden Akın Telekom Telekomünikasyon Sistemleri firmasından satın alınmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 27. Kayseri Şubenin tarih ve 377 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5008 Şube önerisi doğrultusunda; Nevşehir ve Erzincan İl Temsilciliklerinin kullanmakta olduğu büroların verilen hizmetler için yetersiz olması, LPG Sızdırmazlık kontrolleri için uygun olmaması nedeni ile ihtiyacı karşılayacak şekilde, yeni bir yer satın alınması için piyasa araştırması yapmak üzere Şube Satın Alma Komisyonuna, Nevşehir ve Erzincan İl Yürütme Kurullarına görev ve yetki verilmesinin uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 28. Kocaeli Şubenin tarih ve 749 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5009 Şube önerisi doğrultusunda; Bursa Tece Dekor, Kırklareli Camiş ve Mersin Anadolu Cam firmalarında ölçümler için görevlendirilen Teknik Görevliler Alpaslan GÜVEN ve Cüneyt ÖZMEN in ulaşım harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 29. Kocaeli Şubenin tarih ve 750 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5010 Şube önerisi doğrultusunda; Şube bahçesine çit yaptırılması işinin KDV dahil 1.298,00 TL bedelden Çağdaş Tel İz. ve Montaj İşleri firmasına yaptırılmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 30. Kocaeli Şubenin tarih ve 751 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5011 Şube önerisi doğrultusunda; Şube Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi Muhasebe Görevlisi Meryem AŞAM ın doğum izni ve yıllık izinlerini kullanmasının ardından tarihli dilekçesi dikkate alınarak talebi uyarınca 12 Kasım Mayıs 2016 tarihleri arasında 6 (altı) ay ücretsiz izin kullanmasının, uygunluğuna, KARAR VERİLDİ.

6 31. Kocaeli Şubenin tarih ve 752 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5012 Şube önerisi doğrultusunda; 04 Aralık 2015 tarihinde Mercan Balık Restaurant ta düzenlenecek Kadın Üyelerle Şube çalışmalarının ve Genel Kurul sürecinin değerlendirileceği tanışma toplantısı ve yemeğinin kişi başı KDV dahil 50,00 TL üzerinden olacak harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 32. Kocaeli Şubenin tarih ve 754 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5013 Şube önerisi doğrultusunda; Gebze İlçe Temsilciliği binasının temsilcilik payına düşen KDV dahil 718,69 TL bedelin Ayar Sigorta Aracılık Hiz. Ltd. Şti. ne Şube Bütçesinden ödenmesinin, Gebze İlçe Temsilciliği LPG sızdırmazlık istasyonu ve eğitim merkezi kira bedelinin %8.94 oranında artarak 2.800,00 TL/ay olarak ödenmesinin uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 33. Mersin Şubenin tarih ve 1090 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5014 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi.. in işsiz olması nedeniyle 2014 yılı çalışmadığı süreler için üye aidatı alınmamasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 34. Mersin Şubenin tarih ve 1096 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5015 Şube önerisi doğrultusunda; Özbal Çelik Boru A.Ş nin periyodik kontrol hizmeti için Şubeye sehven fazladan yatırmış oldukları 64,90 TL nin firma hesap numarasına iade edilmesinin uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 35. Mersin Şubenin tarih ve 1097 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5016 Şube önerisi doğrultusunda; Aşağıda ismi yazılı olan firmalara özel indirimli olarak Periyodik kontrol hizmeti verilmesinin uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. FİRMA ADI CİHAZ KONTROL BEDELİ İSKONTO MİKTARI SON KONTROL BEDELİ TORUNLAR GIDA SAN TİC A.Ş. HAVA TANKI 318,6 TL KDV ve Servis Dahil 0% 238,95 TL KDV ve Servis Dahil A-Z TEKSTİL SAN VE TİC LTD ŞTİ FORKLİFT 2029,6 TL KDV ve Servis Dahil 0% 1420,72 TL KDV ve Servis Dahil

7 36. Mersin Şubenin tarih ve 1098 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5017 Şube önerisi doğrultusunda; Bozyazı Belediyesiyle lanan Asansör Periyodik Kontrolleri kapsamında Kasım 2015 tarihlerinde görevlendirilen Şube Teknik Görevlisi Mehmet Ali GÜNER, Muhammed BOZAR, Süleyman SOYAK ve Halil Murat KOÇAK ın ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 37. Samsun Şubenin tarih ve 737 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5018 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi faaliyetleri kapsamında Bahadır Makina ve Mühendislik-Bahadır Toptan firmasının ekipmanlarının periyodik kontrollerinin özel indirimle toplam KDV dahil 4.394,32 TL bedelle yapılmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 38. Zonguldak Şubenin tarih ve 327 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5019 Şube önerisi doğrultusunda; Kasım 2015 tarihlerinde Ankara da düzenlenen IX. Kaynak Teknolojisi Ulusal Kongre ve Sergisi ne katılan Şube Kongre Danışma Kurulu Üyesi Fisun MÜFTÜOĞLU nun ulaşım ve konaklama harcamalarının Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 39. Zonguldak Şubenin tarih ve 328 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5020 Şube önerisi doğrultusunda; Odamızın 61. Kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenecek meslekte 25., 40. ve 50. yılını dolduran üyelere plaket töreni ve yemeğinin 19 Aralık 2015 tarihinde Kilise Restaurant ta (Ticaret ve Sanayi Odası Lokali) KDV dahil 80,00 TL/kişi bedelden yapılmasının ve harcamaların Şube Bütçesinden karşılanmasının uygunluğuna, KARAR VERİLDİ. 40. Oda Genel Kurulu üzerinde görüşüldü. KARAR NO: 5021 Oda 46. Dönem Olağan Genel Kurul ve seçimlerinin çoğunluklu Şubat 2016, çoğunluksuz Mart 2016 tarihlerinde yapılmasına, KARAR VERİLDİ. 41. Yılbaşı nedeniyle personele yılbaşı paketi verilmesi üzerine görüşüldü. KARAR NO: tarihli Sekreter Saymanlar toplantısı kararı kapsamında, Yılbaşı nedeniyle personele KDV dahil 100,00 TL yi aşmayacak şekilde yılbaşı paketi verilmesine, KARAR VERİLDİ. 42. Satın Alma Komisyonunun tarihli raporu üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5023 Satın Alma Komisyonu Raporu doğrultusunda; TMMOB Sanayi Kongresi 2015 etkinliği için çantanın 20,00 TL + KDV birim bedelden Sevecen Çanta Ltd. Şti. ne yaptırılmasına, KARAR VERİLDİ.

8 43. Satın Alma Komisyonunun tarihli raporu üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5024 Satın Alma Komisyonu Raporu doğrultusunda; 2016 yılı ajandası reklam sayfaları için (70x100 cm ebadında, 90 gr. Kuşe) 320 top kağıdın 72,25 TL + KDV birim bedelden Lider Kağıtçılık A.Ş. den satın alınmasına, KARAR VERİLDİ. 44. Satın Alma Komisyonunun tarihli raporu üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5025 Satın Alma Komisyonu Raporu doğrultusunda; Oda etkinliklerinde üyelere dağıtılmak üzere adet Papermate Gel Silk Writer Mavi Oda baskılı kalemin 2,51 TL + KDV birim bedelden ve adet Papermate Flair Ultra Fine Mavi Oda baskılı kalemin 1,79 TL + KDV birim bedelden Newell Rubbermaid firmasına yaptırılmasına, KARAR VERİLDİ Sicil No lu Oda Üyesi hakkında yürütülen disiplin soruşturmasına ilişkin olarak soruşturmacı Sicil No lu Oda Üyesi. un tarihli yazısıyla sunulan soruşturma dosyası hakkında görüşüldü. KARAR NO: 5026 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nın tarih ve /3565 sayılı Oluru gereğince tarih ve /4212 sayılı Bakanlık yazısıyla yapılan bildirim üzerine, Oda Yönetim Kurulunun tarih ve 228 sayılı kararıyla hakkında disiplin soruşturması başlatılan.. Sicil No lu Oda Üyesi. e ilişkin hazırlanan soruşturma dosyasındaki mevcut tüm bilgi ve belgelerin değerlendirilmesi neticesinde ve soruşturmacı görüşü doğrultusunda; ilgili Üye nin yapı denetim görevini yerine getirirken TMMOB Disiplin Yönetmeliği kapsamında mesleki anlamda gerçekleştirdiği suç niteliğinde bir eylemi saptanamadığından ilgili hakkında hazırlanan soruşturma dosyasının Oda Onur Kurulu na sevkine yer olmadığına, KARAR VERİLDİ Sicil No lu Oda Üyesi hakkında yürütülen disiplin soruşturmasına ilişkin olarak soruşturmacı.. Sicil No lu Oda Üyesi un tarihli yazısıyla sunulan soruşturma dosyası hakkında görüşüldü KARAR NO: 5027 Oda Yönetim Kurulu nun tarih ve 3562 sayılı Kararıyla TMMOB Disiplin Yönetmeliği uyarınca hakkında disiplin soruşturması başlatılan.. Sicil No lu Oda Üyesi ye ilişkin hazırlanan soruşturma dosyasındaki mevcut tüm bilgi ve belgelerin değerlendirilmesi ile soruşturmacı görüşü doğrultusunda; TMMOB MMO SMM Büroları Tescil ve Mesleki Denetim Yönetmeliği kapsamında tescilli olan ve aynı Yönetmelik uyarınca ürettiği projeleri Oda mesleki denetimine sunma yükümlülüğü bulunan ancak Mekanik Tesisat Hizmetleri kapsamında ürettiği projeleri TMMOB MMO SMM Büroları Tescil ve Mesleki Denetim Yönetmeliği ne aykırı olarak Oda mesleki denetiminden geçirmeksizin ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde işlem süreçlerine sunduğu ve dolayısıyla Oda mevzuatına aykırı olarak Serbest Mühendislik Müşavirlik hizmeti yürütmek suretiyle üyeler arasında haksız rekabete neden olduğu tespit edilen.. Sicil No lu Oda Üyesi.. hakkında hazırlanan disiplin soruşturması dosyasının Oda Onur Kurulu na sevk edilmesine, KARAR VERİLDİ.

9 47. Sicil No lu Oda Üyesi. hakkında yürütülen disiplin soruşturmasına ilişkin olarak soruşturmacı.. Sicil No lu Oda Üyesi.. un tarihli yazısıyla sunulan soruşturma dosyası hakkında görüşüldü. KARAR NO: 5028 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nın tarih ve /7239 sayılı Oluru gereğince tarih ve /8329 sayılı Bakanlık yazısıyla yapılan bildirim üzerine, Oda Yönetim Kurulunun tarih ve 3014 sayılı kararıyla hakkında disiplin soruşturması başlatılan.. Sicil No lu Oda Üyesi a ilişkin hazırlanan soruşturma dosyasındaki mevcut tüm bilgi ve belgelerin değerlendirilmesi neticesinde ve soruşturmacı görüşü doğrultusunda; ilgili Üye nin yapı denetim görevini yerine getirirken TMMOB Disiplin Yönetmeliği kapsamında mesleki anlamda gerçekleştirdiği suç niteliğinde bir eylemi saptanamadığından ilgili hakkında hazırlanan soruşturma dosyasının Oda Onur Kurulu na sevkine yer olmadığına, KARAR VERİLDİ Sicil No lu Oda Üyesi hakkında yürütülen disiplin soruşturmasına ilişkin olarak soruşturmacı.. Sicil No lu Oda Üyesi.. nun tarihli yazısıyla sunulan soruşturma dosyası hakkında görüşüldü. KARAR NO: 5029 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nın tarih ve B.09.0.MHG /2592 sayılı Oluru gereğince tarih ve B.09.0.MHG /3016 sayılı Bakanlık yazısıyla yapılan bildirim üzerine, Oda Yönetim Kurulunun tarih ve 159 sayılı kararıyla hakkında disiplin soruşturması başlatılan.. Sicil No lu Oda Üyesi.. e ilişkin hazırlanan soruşturma dosyasındaki mevcut tüm bilgi ve belgelerin değerlendirilmesi neticesinde ve soruşturmacı görüşü doğrultusunda; ilgili Üye nin yapı denetim görevini yerine getirirken kusurlu olduğu gerekçesiyle ilgili hakkındaki soruşturma dosyasının Oda Onur Kurulu na sevkine, KARAR VERİLDİ. 49. MİEM Aralık ayı kursları üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5030 MİEM tarafından Aralık ayı içinde aşağıdaki kursların düzenlenmesine, KARAR VERİLDİ. KURS ADI KURS TARİHİ ŞUBE SINAV TARİHİ Asansör Avan Proje Hazırlama Asansör Doğalgaz İç Tesisat* Endüstriyel ve Büyük Tüketimli Tesislerin Doğalgaza Dönüşümü* İstanbul Şube 10 Aralık Gaziantep Şube 19 Aralık İstanbul Şube 14 Aralık Gaziantep Şube 22 Aralık Ankara Şube 11 Aralık İstanbul Şube 21 Aralık Ankara Şube 18 Aralık Kocaeli Şube 25 Aralık Kocaeli Şube 14 Aralık 2015 Mekanik Tesisat Antalya Şube 21 Aralık Eskişehir Şube 21 Aralık 2015

10 İzmir Şube 21 Aralık İstanbul Şube 28 Aralık 2015 Şantiye Şefliği İstanbul Şube 13 Aralık 2015 LPG Otogaz İstasyonları Sorumlu Müdür Kamulaştırma Davaları Bilirkişilik Kursu Adana Şube 07 Aralık Bursa Şube 06 Aralık Ankara Şube 24 Aralık İzmir Şube 24 Aralık Ankara Şube 25 Aralık İstanbul Şube 30 Aralık İzmir Şube 03 Aralık 2015 Makina Değerleme Bilirkişilik Kursu İzmir Şube 02 Aralık 2015 Yangın Tesisatı Mühendis Yetkilendirme Kursu Havalandırma Tesisatı Mühendis Yetkilendirme Kursu Otomotiv, Trafik Kazaları Bilirkişilik Kursu İstanbul Şube 07 Aralık Antalya Şube 28 Aralık İzmir Şube 04 Aralık Antalya Şube 30 Aralık İzmir Şube 04 Aralık 2015 İş Kazaları Bilirkişilik Kursu İzmir Şube 05 Aralık 2015 Araç Projelendirme Mühendis Yetkilendire Kursu Araçların LPG ye Dönüşümü Mühendis Yetkilendirme Kursu Enerji Kimlik Belgesi Uzmanı (Yeni Tasarlanan Bina) Eğitimi Eskişehir Şube 28 Aralık Ankara Şube 30 Aralık Diyarbakır Şube 10 Aralık 2015 Ali Ekber ÇAKAR (Başkan) A. Selçuk SOYLU (Başkan Vekili) Yunus YENER (Sekreter Üye) Tahsin AKBABA (Sayman Üye) Ercüment Ş. ÇERVATOĞLU (Üye) Osman TEZGİDEN (Üye) Bedri TEKİN (Üye)

1. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu nun tarih ve 45 no lu kararı üzerine görüşüldü.

1. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu nun tarih ve 45 no lu kararı üzerine görüşüldü. 28.03.2016 ALINAN KARARLAR 1. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu nun 23.02.2016 tarih ve 45 no lu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 180 TMMOB Makina Mühendisleri Odası Eskişehir

Detaylı

ALINAN KARARLAR. 1. BursaŞubenin tarih ve 275nolu kararı üzerine görüşüldü.

ALINAN KARARLAR. 1. BursaŞubenin tarih ve 275nolu kararı üzerine görüşüldü. ALINAN KARARLAR 08.08.2018 1. BursaŞubenin 31.07.2018 tarih ve 275nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1202 Şube önerisi doğrultusunda;uümf Makina Bölümünden 41 öğrencinin yaz dönemi stajlarını 06

Detaylı

1. TMMOB MMO İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu nun tarih ve 177 nolu kararı ve tarih 11/7226 sayılı yazısı üzerine görüşüldü.

1. TMMOB MMO İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu nun tarih ve 177 nolu kararı ve tarih 11/7226 sayılı yazısı üzerine görüşüldü. 28.09.2016 ALINAN KARARLAR 1. TMMOB MMO İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu nun 07.06.2016 tarih ve 177 nolu kararı ve 07.09.2016 tarih 11/7226 sayılı yazısı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1539 TMMOB MMO İstanbul

Detaylı

1. Bursa Şubenin tarih ve 271 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Bursa Şubenin tarih ve 271 nolu kararı üzerine görüşüldü. 18.11.2014 ALINAN KARARLAR 1. Bursa Şubenin 30.09.2014 tarih ve 271 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1458 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi ın işsiz olması nedeniyle 2013 yılı

Detaylı

1. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu nun tarih ve 319 no lu kararı üzerine görüşüldü.

1. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu nun tarih ve 319 no lu kararı üzerine görüşüldü. 15.03.2017 ALINAN KARARLAR 1. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu nun 13.02.2017 tarih ve 319 no lu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3500 TMMOB MMO SMM Büroları Tescil ve Mesleki

Detaylı

1. Antalya Şubenin tarih ve 79 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Antalya Şubenin tarih ve 79 nolu kararı üzerine görüşüldü. 06.05.2014 ALINAN KARARLAR 1. Antalya Şubenin 15.04.2014 tarih ve 79 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 11 02-05 Mayıs 2014 tarihlerinde İzmir de düzenlenen Yürüyen Merdiven ve Bant Periyodik Kontrol

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 471 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 471 nolu kararı üzerine görüşüldü. 19.01.2016 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 05.01.2016 tarih ve 471 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5433 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi ve.. Sicil No lu Oda Üyesi nın işsiz

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 133 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 133 nolu kararı üzerine görüşüldü. 19.08.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 05.08.2014 tarih ve 133 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 773 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi kapsamında 01.06.2012

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 127 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 127 nolu kararı üzerine görüşüldü. 05.08.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 15.07.2014 tarih ve 127 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 616 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik hizmet çalışmalarında kullanılan 1 yıllık web tabanlı

Detaylı

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Kerem ÜLKÜ nün üyelikten istifa talebinin kabulüne, KARAR VERİLDİ.

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Kerem ÜLKÜ nün üyelikten istifa talebinin kabulüne, KARAR VERİLDİ. ALINAN KARARLAR 15.08.2018 1. Adana Şubenin 06.08.2018 tarih ve 139 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1225 Şube önerisi doğrultusunda; Şube ve bağlı bulunan İl/İlçe Temsilciliklerine ait olan TTK

Detaylı

1. Ankara Şubenin tarih ve 22/13141 sayılı yazısı üzerine görüşüldü.

1. Ankara Şubenin tarih ve 22/13141 sayılı yazısı üzerine görüşüldü. 25.03.2014 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 20.03.2014 tarih ve 22/13141 sayılı yazısı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4652 33960 Sicil No lu Oda Üyesi Selim BAŞARANER in istifa isteminin kabulüne, KARAR

Detaylı

4. Diyarbakır Şubenin tarih ve 141 nolu kararı üzerine görüşüldü.

4. Diyarbakır Şubenin tarih ve 141 nolu kararı üzerine görüşüldü. 28.08.2014 ALINAN KARARLAR 1. Bursa Şubenin 19.08.2014 tarih ve 229 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 801 Şube önerisi doğrultusunda;. Sicil No lu Oda Üyesi... ve. Sicil No lu Oda Üyesi.. ın işsiz

Detaylı

2. Adana Şubenin tarih ve 201 nolu kararı üzerine görüşüldü.

2. Adana Şubenin tarih ve 201 nolu kararı üzerine görüşüldü. 04.12.2018 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 26.11.2018 tarih ve 200 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 2108 Şube önerisi doğrultusunda; meslekte 25., 40. ve 50. yılını dolduran üyelere verilmek üzere

Detaylı

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Ersin ALICI nın istifa isteminin kabulüne, KARAR VERİLDİ.

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Ersin ALICI nın istifa isteminin kabulüne, KARAR VERİLDİ. 10.11.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 27.10.2015 tarih ve 429 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4809 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi kapsamında 14.09.2015

Detaylı

1. Ankara Şubenin tarih ve 504 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Ankara Şubenin tarih ve 504 nolu kararı üzerine görüşüldü. 31.03.2015 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 23.03.2015 tarih ve 504 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 2961 Şube önerisi doğrultusunda;... Sicil No lu Oda Üyesi...,... Sicil No lu Oda Üyesi...,...

Detaylı

2. Adana Şubenin tarih ve 451 nolu kararı üzerine görüşüldü.

2. Adana Şubenin tarih ve 451 nolu kararı üzerine görüşüldü. 15.12.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 08.12.2015 tarih ve 450 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5087 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi.. un işsiz olması nedeniyle 2015 yılı

Detaylı

2. Ankara Şubenin tarih ve 820 nolu kararı üzerine görüşüldü.

2. Ankara Şubenin tarih ve 820 nolu kararı üzerine görüşüldü. 26.01.2016 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 11.01.2016 tarih ve 819 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5479 86305 Sicil No lu Oda Üyesi Leman İnci ÇANAKÇI ve 90476 Sicil No lu Oda Üyesi Fatih BOSTANCI

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 261 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 261 nolu kararı üzerine görüşüldü. 03.02.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 20.01.2015 tarih ve 261 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 2327 71821 Sicil No lu Oda Üyesi Eser Can KARA, 84470 Sicil No lu Oda Üyesi Mehmet GÜRSES ve

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 28 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 28 nolu kararı üzerine görüşüldü. 18.03.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 04.03.2014 tarih ve 28 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4599 Şube önerisi doğrultusunda; Şubede Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi kapsamında kullanılmak

Detaylı

1. Oda Yönetim Kurulu nun tarih ve 180 no lu kararı üzerine görüşüldü.

1. Oda Yönetim Kurulu nun tarih ve 180 no lu kararı üzerine görüşüldü. 16.08.2017 ALINAN KARARLAR 1. Oda Yönetim Kurulu nun 28.03.2016 tarih ve 180 no lu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5270 Bilindiği üzere Oda Yönetim Kurulumuzun 28.03.2016 tarih ve 180 no lu kararıyla;

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve nolu kararları üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve nolu kararları üzerine görüşüldü. 11.12.2018 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 03.12.2018 tarih ve 208 209 210 nolu kararları üzerine görüşüldü. KARAR NO: 2178 Hatay İl Temsilciliğinde Teknik Görevli olarak çalışan Sicil No lu Oda Üyesi.

Detaylı

1. Ankara Şubenin tarih ve 630 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Ankara Şubenin tarih ve 630 nolu kararı üzerine görüşüldü. 07.07.2015 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 26.06.2015 tarih ve 630 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3872 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi.. ın işsiz olması nedeniyle 2014 yılı

Detaylı

1. Ankara Şubenin tarih ve 760 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Ankara Şubenin tarih ve 760 nolu kararı üzerine görüşüldü. 24.11.2015 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 09.11.2015 tarih ve 760 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4909 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi nin işsiz olması nedeniyle 2014 yılı

Detaylı

1. Ankara Şubenin tarih ve 307 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Ankara Şubenin tarih ve 307 nolu kararı üzerine görüşüldü. 02.12.2014 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 24.11.2014 tarih ve 307 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1573 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi..,.. Sicil No lu Oda Üyesi..,.. Sicil

Detaylı

2. Adana Şubenin tarih ve 42 nolu kararı üzerine görüşüldü.

2. Adana Şubenin tarih ve 42 nolu kararı üzerine görüşüldü. 25.04.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 25.03.2014 tarih ve 40 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4857 Şube önerisi doğrultusunda; Şubede üyeler tarafından kullanılmak üzere HP DES 3500 MT D5U11ES

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 172 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 172 nolu kararı üzerine görüşüldü. 04.11.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 20.10.2014 tarih ve 172 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1329 Şube önerisi doğrultusunda;. Sicil No lu Oda Üyesi... ın işsiz olması nedeniyle 2013 yılı

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 178 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 178 nolu kararı üzerine görüşüldü. 30.10.2018 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 22.10.2018 tarih ve 178 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1774 Şube önerisi doğrultusunda; 16.05.2017 tarihinden itibaren Şube Asansör Kontrol Biriminde

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 369 nolu kararı üzerine görüşüldü. 2. Ankara Şubenin tarih ve 625 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 369 nolu kararı üzerine görüşüldü. 2. Ankara Şubenin tarih ve 625 nolu kararı üzerine görüşüldü. 30.06.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 23.06.2015 tarih ve 369 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3834 Şube önerisi doğrultusunda; İskenderun İlçe Temsilciliği nde çalıştırılmak üzere Tuğçe

Detaylı

1. Denizli Şubenin tarih ve 195 ve 196 nolu kararları üzerine görüşüldü.

1. Denizli Şubenin tarih ve 195 ve 196 nolu kararları üzerine görüşüldü. 01.07. ALINAN KARARLAR 1. Denizli Şubenin 17.06. tarih ve 195 ve 196 nolu kararları üzerine görüşüldü. KARAR NO: 420 Şube önerisi doğrultusunda; 21-22 Haziran tarihlerinde düzenlenen Oda 45. Dönem 1. Danışma

Detaylı

3. Adana Şubenin tarih ve 92 nolu kararı üzerine görüşüldü.

3. Adana Şubenin tarih ve 92 nolu kararı üzerine görüşüldü. 17.06.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 03.06.2014 tarih ve 87 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 319 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi faaliyetleri kapsamında

Detaylı

1. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu nun tarih ve 339 no lu kararı üzerine görüşüldü.

1. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu nun tarih ve 339 no lu kararı üzerine görüşüldü. 04.06.2015 ALINAN KARARLAR 1. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu nun 05.05.2015 tarih ve 339 no lu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3562 TMMOB MMO SMM Büroları Tescil ve Mesleki

Detaylı

2. Adana Şubenin tarih ve 409 nolu kararı üzerine görüşüldü.

2. Adana Şubenin tarih ve 409 nolu kararı üzerine görüşüldü. 07.06.2017 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 22.05.2017 tarih ve 408 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4413 Şube önerisi doğrultusunda; Şube Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Biriminde Belirli Süreli

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 28 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 28 nolu kararı üzerine görüşüldü. 01.03.2016 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 22.02.2016 tarih ve 28 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5812.. Sicil No lu Oda Üyesi. nın işsiz olması nedeniyle 2015 yılı ve öncesi çalışmağı süreler

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 65 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 65 nolu kararı üzerine görüşüldü. 13.05.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 29.04.2014 tarih ve 65 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 84 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi kapsamında Şube Asansör

Detaylı

BÖLÜM 6. EĞİTİM VE BELGELENDİRME ÇALIŞMALARI

BÖLÜM 6. EĞİTİM VE BELGELENDİRME ÇALIŞMALARI BÖLÜM 6. EĞİTİM VE BELGELENDİRME ÇALIŞMALARI 6.1 MİEM (MESLEK İÇİ EĞİTİM MERKEZİ) KAPSAMINDA EĞİTİM ÇALIŞMALARI MİEM in kurulduğu 6 Temmuz 1998 tarihinden bugüne verilen eğitimin kalitesinin arttırılması

Detaylı

1. Ankara Şubenin tarih ve 22/12615 sayılı yazısı üzerine görüşüldü.

1. Ankara Şubenin tarih ve 22/12615 sayılı yazısı üzerine görüşüldü. 24.02.2014 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 20.02.2014 tarih ve 22/12615 sayılı yazısı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4371 89531 Sicil No lu Oda Üyesi Kamil AKPINAR ın istifa isteminin kabulüne, KARAR 2.

Detaylı

ALINAN KARARLAR. 1. Adana Şubenin tarih ve 227 nolu kararı üzerine görüşüldü.

ALINAN KARARLAR. 1. Adana Şubenin tarih ve 227 nolu kararı üzerine görüşüldü. 23.12.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 09.12.2014 tarih ve 227 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1810 Şube önerisi doğrultusunda;... Sicil No lu Oda Üyesi...ve... Sicil No lu Oda Üyesi... in

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 142 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 142 nolu kararı üzerine görüşüldü. 11.09.2018 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 03.09.2018 tarih ve 142 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1297 82984 Sicil No lu Oda Üyesi Sinan ÖNDER in üyelikten istifa talebinin kabulüne, KARAR VERİLDİ.

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 21 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 21 nolu kararı üzerine görüşüldü. 23.02.2016 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 15.02.2016 tarih ve 21 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5752 83582 Sicil No lu Oda Üyesi Tolga ÜNLÜDALGIÇER in istifa isteminin kabulüne, 2. Adana Şubenin

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 294 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 294 nolu kararı üzerine görüşüldü. 10.03.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 03.03.2015 tarih ve 294 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 2709 Şube önerisi doğrultusunda;... Sicil No lu Oda Üyesi... ın işsiz olması nedeniyle 2014

Detaylı

1. Ankara Şubenin tarih ve 140 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Ankara Şubenin tarih ve 140 nolu kararı üzerine görüşüldü. 24.06.2014 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 16.06.2014 tarih ve 140 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 359 Şube önerisi doğrultusunda;. Sicil No lu Oda Üyesi...,. Sicil No lu Oda Üyesi. ve. Sicil

Detaylı

3. Ankara Şubenin tarih ve 270 nolu kararı üzerine görüşüldü.

3. Ankara Şubenin tarih ve 270 nolu kararı üzerine görüşüldü. 06.11.2018 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 30.10.2018 tarih ve 183 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1834 60683 Sicil No lu Oda Üyesi Gürkan TÜNLER, 92406 Sicil No lu Oda Üyesi Halil TURHAN ve

Detaylı

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BÜRO TESCİL, ÜYE KAYIT, EĞİTİM, BELGELENDİRME, RAPORLANDIRMA VE YAYIN ÜCRETLERİ

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BÜRO TESCİL, ÜYE KAYIT, EĞİTİM, BELGELENDİRME, RAPORLANDIRMA VE YAYIN ÜCRETLERİ TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BÜRO TESCİL, ÜYE KAYIT, EĞİTİM, BELGELENDİRME, RAPORLANDIRMA VE YAYIN ÜCRETLERİ 15 1. Büro Tescil Belgesi Ücretleri (2014 yılından itibaren Belge yıllık olarak verilmektedir.)

Detaylı

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BÜRO TESCİL, ÜYE KAYIT, EĞİTİM, BELGELENDİRME, RAPORLANDIRMA VE YAYIN ÜCRETLERİ

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BÜRO TESCİL, ÜYE KAYIT, EĞİTİM, BELGELENDİRME, RAPORLANDIRMA VE YAYIN ÜCRETLERİ TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BÜRO TESCİL, ÜYE KAYIT, EĞİTİM, BELGELENDİRME, RAPORLANDIRMA VE YAYIN ÜCRETLERİ 1. Büro Tescil Belgesi Ücretleri (2014 yılından itibaren Belge yıllık olarak verilmektedir.)

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 192 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 192 nolu kararı üzerine görüşüldü. 25.11.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 18.11.2014 tarih ve 192 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1507 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi ın işsiz olması nedeniyle 2014 yılı

Detaylı

oda merkezi günlüğü Eylül-Ekim 2001

oda merkezi günlüğü Eylül-Ekim 2001 oda merkezi günlüğü Eylül-Ekim 2001 1 Eylül Gaziantep te yapılan Doğal Gaz ve Enerji Yönetimi Kongre ve Sergisi Düzenleme Kurulu 4. toplantısına Oda Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet ENĐŞ katıldı. 3 Eylül 8 Eylül

Detaylı

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 17 NOLU TOPLANTI KARARLARI

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 17 NOLU TOPLANTI KARARLARI TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 17 NOLU TOPLANTI KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 03 Aralık 2016, Cumartesi TOPLANTI SAATI : 17.00 TOPLANTI YERİ : ANTALYA TOPLANTI BAŞKANI ÜYELER GENEL

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 331 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 331 nolu kararı üzerine görüşüldü. 05.05.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 21.04.2015 tarih ve 331 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3307 Şube önerisi doğrultusunda; E/2015/635 nolu Oda yayını VIII. Ulusal İşçi Sağlığı ve İş

Detaylı

1. Ankara Şubenin tarih ve 573 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Ankara Şubenin tarih ve 573 nolu kararı üzerine görüşüldü. 09.06.2015 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 11.05.2015 tarih ve 573 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3692 Şube önerisi doğrultusunda; 28 Mayıs 2015 tarihinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 319 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 319 nolu kararı üzerine görüşüldü. 28.04.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 31.03.2015 tarih ve 319 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3243 Şube önerisi doğrultusunda; Şube eğitim biriminde kullanılmak üzere HP CF346A CP1025 renkli

Detaylı

2. Adana Şubenin tarih ve 168 nolu kararı üzerine görüşüldü.

2. Adana Şubenin tarih ve 168 nolu kararı üzerine görüşüldü. 16.10.2018 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 08.10.2018 tarih ve 167 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1647 08.09.2018 tarihinde gerçekleşen XII. Endüstri ve İşletme Mühendisliği Kurultayı Düzenleme

Detaylı

Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi in işsiz olması nedeniyle

Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi in işsiz olması nedeniyle 29.03.2017 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 06.03.2017 tarih ve 347 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3620 Şube önerisi doğrultusunda; Uygulamalı Eğitim Merkezinde Hidrolik Pnömatik Eğitimleri ve

Detaylı

ALINAN KARARLAR. 1. Adana Şubenin tarih ve 416 nolu kararı üzerine görüşüldü.

ALINAN KARARLAR. 1. Adana Şubenin tarih ve 416 nolu kararı üzerine görüşüldü. 16.08.2017 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 05.06.2017 tarih ve 416 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5145 Şube önerisi doğrultusunda; Şube Öğrenci Üye etkinlikleri kapsamında 2016 yılı güz döneminde

Detaylı

2. Ankara Şubenin tarih ve 60.1/3783 sayılı yazısı üzerine görüşüldü.

2. Ankara Şubenin tarih ve 60.1/3783 sayılı yazısı üzerine görüşüldü. 14.11.2018 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 05.11.2018 tarih ve 189 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1902 Şube önerisi doğrultusunda; Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina, Endüstri

Detaylı

1. Ankara Şubenin tarih ve 408 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Ankara Şubenin tarih ve 408 nolu kararı üzerine görüşüldü. 27.01.2015 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 19.01.2015 tarih ve 408 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 2233 Şube önerisi doğrultusunda;... Sicil No lu Oda Üyesi...,,... Sicil No lu Oda Üyesi...

Detaylı

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Serdar KAPLAN ın üyelikten istifa talebinin kabulüne, KARAR VERİLDİ.

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Serdar KAPLAN ın üyelikten istifa talebinin kabulüne, KARAR VERİLDİ. ALINAN KARARLAR 25.09.2018 1. Adana Şubenin 17.09.2018 tarih ve 147nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1445 81109 Sicil No lu Oda Üyesi Serdar KAPLAN ın üyelikten istifa talebinin kabulüne, KARAR

Detaylı

1. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu nun tarih ve 390 no lu kararı üzerine görüşüldü.

1. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu nun tarih ve 390 no lu kararı üzerine görüşüldü. 08.09.2015 ALINAN KARARLAR 1. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu nun 25.08.2015 tarih ve 390 no lu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4268 TMMOB MMO SMM Büroları Tescil ve Mesleki

Detaylı

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Özge KARAARSLAN ın üyelikten istifa talebinin kabulüne, KARAR VERİLDİ.

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Özge KARAARSLAN ın üyelikten istifa talebinin kabulüne, KARAR VERİLDİ. 27.11.2018 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 19.11.2018 tarih ve 196 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 2027 93571 Sicil No lu Oda Üyesi Özge KARAARSLAN ın üyelikten istifa talebinin kabulüne, KARAR

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 8 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 8 nolu kararı üzerine görüşüldü. 11.02.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 04.02.2014 tarih ve 8 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4220 Şube önerisi doğrultusunda;. Sicil No lu Oda Üyesi.. ın işsiz olması nedeniyle 2013 yılı

Detaylı

DANIŞMA KURULU II. TOPLANTISI

DANIŞMA KURULU II. TOPLANTISI 13.ÇALIŞMA DÖNEMİ DANIŞMA KURULU II. TOPLANTISI 23 ARALIK 2012 ÇALIŞMA RAPORU OCAK 2012 / KASIM 2012 (11 AYLIK ) ÖRGÜTLÜLÜĞÜMÜZ ŞUBEMİZ; İL TEMSİLCİLİĞİ 3 İLÇE TEMSİLCİLİĞİ 3 MESLEKİ DENETİM BÜROSU 1 YÖNETİM

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 4 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 4 nolu kararı üzerine görüşüldü. 09.02.2016 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 02.02.2016 tarih ve 4 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5606.. Sicil No lu Oda Üyesi.,.. Sicil No lu Oda Üyesi.,.. Sicil No lu Oda Üyesi.,.. Sicil No

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 484 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 484 nolu kararı üzerine görüşüldü. 04.02.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 14.01.2014 tarih ve 484 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4169 Şube önerisi doğrultusunda; Şubede Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi faaliyetlerinde

Detaylı

1. Antalya Şubenin tarih ve 157 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Antalya Şubenin tarih ve 157 nolu kararı üzerine görüşüldü. ALINAN KARARLAR 18.09.2018 1. Antalya Şubenin 28.08.2018 tarih ve 157 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1400 50485 Sicil No lu Oda Üyesi Kemal KOPTUR, 63512 SicilNo lu Oda Üyesi Muhammed KÖKÇE ve

Detaylı

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Azat ALHAS ın istifa isteminin kabulüne, KARAR VERİLDİ.

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Azat ALHAS ın istifa isteminin kabulüne, KARAR VERİLDİ. 20.09.2017 ALINAN KARARLAR 1. Şube Genel Kurul tarihleri üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5404 Şubelerin Çoğunluklu ve Çoğunluksuz Genel Kurul tarihlerinin aşağıdaki gibi olmasına, KARAR ŞUBE ÇOĞUNLUKLU ÇOĞUNLUKSUZ

Detaylı

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 46. DÖNEM YÖNETİM KURULU 19 NOLU TOPLANTI KARARLARI

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 46. DÖNEM YÖNETİM KURULU 19 NOLU TOPLANTI KARARLARI TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 46. DÖNEM YÖNETİM KURULU 19 NOLU TOPLANTI KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 25.01.2019, Cuma TOPLANTI SAATI : 14:00 TOPLANTI YERİ : İMO Bursa Şube Toplantı Salonu Bursa ÜYELER

Detaylı

oda merkezi günlüğü Ocak-Şubat-Mart 2001

oda merkezi günlüğü Ocak-Şubat-Mart 2001 oda merkezi günlüğü Ocak-Şubat-Mart 2001 06 Ocak Ankara da Kentleşme ve Yerel Yönetimler Sempozyumu Düzenleme Kurulu 3. toplantısına Oda Yönetim Kurulu Üyesi Haydar ŞAHĐN 08 Ocak Oda Yönetim Kurulu toplandı.

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 373 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 373 nolu kararı üzerine görüşüldü. 21.07.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 30.06.2015 tarih ve 373 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3919 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi kapsamında Şubede

Detaylı

BÖLÜM 6. EĞİTİM VE BELGELENDİRME ÇALIŞMALARI

BÖLÜM 6. EĞİTİM VE BELGELENDİRME ÇALIŞMALARI BÖLÜM 6. EĞİTİM VE BELGELENDİRME ÇALIŞMALARI 6.1 MİEM (MESLEK İÇİ EĞİTİM MERKEZİ) KAPSAMINDA EĞİTİM ÇALIŞMALARI çizgisini anlatarak başladığı konuşmasında, TMMOB nin 1970 lerde Teoman Öztürk ve arkadaşlarınca

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 33 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 33 nolu kararı üzerine görüşüldü. 03.04.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 18.03.2014 tarih ve 33 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4691 Şube önerisi doğrultusunda; 22-23 Mart 2014 tarihlerinde Kapadokya-Erciyes e düzenlenen

Detaylı

ALINAN KARARLAR. 1. Adana Şubenin tarih ve 134nolu kararı üzerine görüşüldü.

ALINAN KARARLAR. 1. Adana Şubenin tarih ve 134nolu kararı üzerine görüşüldü. ALINAN KARARLAR 02.08.2018 1. Adana Şubenin 23.07.2018 tarih ve 134nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1138 Şube önerisi doğrultusunda;x. Ulusal İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi Düzenleme Kurulunda

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 435 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 435 nolu kararı üzerine görüşüldü. 17.11.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 10.11.2015 tarih ve 435 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4854 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi. ın işsiz olması nedeniyle 2014 yılı

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 352 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 352 nolu kararı üzerine görüşüldü. 16.06.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 02.06.2015 tarih ve 352 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3717 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi.. in işsiz olması nedeniyle 2014 yılı

Detaylı

2. Ankara Şubenin tarih ve 188 nolu kararı üzerine görüşüldü MANİSA

2. Ankara Şubenin tarih ve 188 nolu kararı üzerine görüşüldü MANİSA 12.08.2014 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 04.08.2014 tarih ve 187 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 711 Şube önerisi doğrultusunda;. Sicil No lu Oda Üyesi.. ın işsiz olması nedeniyle 2010 yılı

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 35 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 35 nolu kararı üzerine görüşüldü. 15.04.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 18.03.2014 tarih ve 35 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4756 Şube önerisi doğrultusunda; Teknik Hizmetler ve Belgelendirme faaliyetleri kapsamında Osmaniye

Detaylı

1. Ankara Şubenin tarih ve 649 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Ankara Şubenin tarih ve 649 nolu kararı üzerine görüşüldü. 11.08.2015 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 03.08.2015 tarih ve 649 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4103 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi ın işsiz olması nedeniyle 2014 yılı

Detaylı

1. Diyarbakır Şubenin tarih ve 438 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Diyarbakır Şubenin tarih ve 438 nolu kararı üzerine görüşüldü. 07.01.2014 ALINAN KARARLAR 1. Diyarbakır Şubenin 19.11.2013 tarih ve 438 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3958 Şube önerisi doğrultusunda; Şube ve Temsilcilik hizmet binaları risk analizinin KDV

Detaylı

Asansör. Mühendis Yetkilendirme Kursu. Asansör Avan Proje Hazırlama. Mühendis Yetkilendirme Kursu 40. 41. 42. ve 43. Dönem Karşılaştırması

Asansör. Mühendis Yetkilendirme Kursu. Asansör Avan Proje Hazırlama. Mühendis Yetkilendirme Kursu 40. 41. 42. ve 43. Dönem Karşılaştırması 40. 41. 42. ve 43. Dönemde Açılan Kurs ve Katılımcı Sayıları Karşılaştırması 10175 14654 12701 19019 Asansör 710 639 552 447 461 728 700 1037 833 Asansör Avan Proje Hazırlama 1166 1197 1051 KURS 38 45

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 310 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 310 nolu kararı üzerine görüşüldü. 26.03.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 17.03.2015 tarih ve 310 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 2864 Şube önerisi doğrultusunda; Şube Teknik Hizmetler biriminde kullanılmak üzere 1 adet aracın

Detaylı

1. Ankara Şubenin tarih ve 325 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Ankara Şubenin tarih ve 325 nolu kararı üzerine görüşüldü. 18.12.2018 ALINAN KARARLAR 1. Ankara Şubenin 10.12.2018 tarih ve 325 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 2201 69567 Sicil No lu Oda Üyesi Erkan ŞAHİN, 74148 Sicil No lu Oda Üyesi İbrahim POLAT ve

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 305 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 305 nolu kararı üzerine görüşüldü. 22.04.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 10.03.2015 tarih ve 305 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3152 Şube önerisi doğrultusunda; VIII. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi için 1.250 adet

Detaylı

tmmob makina mühendisleri odası adana şubesi

tmmob makina mühendisleri odası adana şubesi Cevaplarınızda Tarih ve Sayımızın tekrarlanmasını arz/rica ederiz. Sayın Üyemiz, Tarih : 11.02.2019 Sayı : 62.4/ 135 Şubemiz 24. Dönem 4. Danışma Kurulu toplantısı aşağıda belirtilen tarih, saat ve yerde

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 180 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 180 nolu kararı üzerine görüşüldü. 11.11.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 04.11.2014 tarih ve 180 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1393 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi. ın işsiz olması nedeniyle 2013 yılı

Detaylı

2. Adana Şubenin tarih ve 139 nolu kararı üzerine görüşüldü. 3. Adana Şubenin tarih ve 140 nolu kararı üzerine görüşüldü.

2. Adana Şubenin tarih ve 139 nolu kararı üzerine görüşüldü. 3. Adana Şubenin tarih ve 140 nolu kararı üzerine görüşüldü. 26.07.2016 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 20.06.2016 tarih ve 130 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1128 Adana Şubesi Yönetim Kurulu nun 20.06.2016 tarih ve 130 no lu kararıyla özetle; Antakya

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 18 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 18 nolu kararı üzerine görüşüldü. 11.03.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 18.02.2014 tarih ve 18 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 4445 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi un işsiz olması nedeniyle 2013 yılı

Detaylı

1. TMMOB MMO Adana Şubesi Yönetim Kurulu nun tarih ve 135 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. TMMOB MMO Adana Şubesi Yönetim Kurulu nun tarih ve 135 nolu kararı üzerine görüşüldü. 09.08.2016 ALINAN KARARLAR 1. TMMOB MMO Adana Şubesi Yönetim Kurulu nun 27.06.2016 tarih ve 135 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1197 TMMOB MMO Adana Şubesi Yönetim Kurulu nun 27.06.2016 tarih

Detaylı

bölüm 6 eğitim ve belgelendirme çalışmaları

bölüm 6 eğitim ve belgelendirme çalışmaları bölüm 6 eğitim ve belgelendirme çalışmaları BÖLÜM 6. EĞİTİM VE BELGELENDİRME ÇALIŞMALARI 6. MİEM (Meslek İçi Eğitim Merkezi) Kapsamında Eğitim Çalışmaları Bilim, teknoloji ve mühendislik uygulama alanlarında

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 230 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 230 nolu kararı üzerine görüşüldü. 13.01.2015 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 16.12.2014 tarih ve 230 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 2051... Sicil No lu Oda Üyesi...,... Sicil No lu Oda Üyes...,... Sicil No lu Oda Üyesi...,...

Detaylı

ALINAN KARARLAR. 1. Adana Şubenin tarih ve 194 nolu kararı üzerine görüşüldü.

ALINAN KARARLAR. 1. Adana Şubenin tarih ve 194 nolu kararı üzerine görüşüldü. 20.11.2018 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 12.11.2018 tarih ve 194 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1956 Şube önerisi doğrultusunda; Şube AKM biriminde kullanılmak üzere Karel -00009 OP50 özel

Detaylı

ALINAN KARARLAR. 1. Adana Şubenin tarih ve 2 nolu kararı üzerine görüşüldü.

ALINAN KARARLAR. 1. Adana Şubenin tarih ve 2 nolu kararı üzerine görüşüldü. 02.02.2016 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 25.01.2016 tarih ve 2 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5518 TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi adına açılmış olan Türkiye İş Bankası Yenişehir

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BÜRO TESCİL, ÜYE KAYIT, EĞİTİM, BELGELENDİRME, RAPORLANDIRMA VE YAYIN ÜCRETLERİ

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BÜRO TESCİL, ÜYE KAYIT, EĞİTİM, BELGELENDİRME, RAPORLANDIRMA VE YAYIN ÜCRETLERİ TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BÜRO TESCİL, ÜYE KAYIT, EĞİTİM, BELGELENDİRME, RAPORLANDIRMA VE YAYIN ÜCRETLERİ 1 1. Büro Tescil Belgesi Ücretleri (2014 yılından itibaren Belge yıllık olarak verilmektedir.)

Detaylı

1. Antalya Şubenin tarih ve nolu kararları üzerine görüşüldü.

1. Antalya Şubenin tarih ve nolu kararları üzerine görüşüldü. 09.12.2014 ALINAN KARARLAR 1. Antalya Şubenin 18.11.2014 tarih ve 207-208-209 nolu kararları üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1636 Şube önerisi doğrultusunda; 06 Aralık 2014 tarihinde düzenlenen Odamızın 60.

Detaylı

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BÜRO TESCİL, ÜYE KAYIT, EĞİTİM, BELGELENDİRME, RAPORLANDIRMA VE YAYIN ÜCRETLERİ

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BÜRO TESCİL, ÜYE KAYIT, EĞİTİM, BELGELENDİRME, RAPORLANDIRMA VE YAYIN ÜCRETLERİ TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BÜRO TESCİL, ÜYE KAYIT, EĞİTİM, BELGELENDİRME, RAPORLANDIRMA VE YAYIN ÜCRETLERİ 1 1. Büro Tescil Belgesi Ücretleri (2014 yılından itibaren Belge yıllık olarak verilmektedir.)

Detaylı

1. Adana Şubenin tarih ve 221 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Adana Şubenin tarih ve 221 nolu kararı üzerine görüşüldü. 16.12.2014 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 02.12.2014 tarih ve 221 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1694 Şube önerisi doğrultusunda;.. Sicil No lu Oda Üyesi ve.. Sicil No lu Oda Üyesi in işsiz

Detaylı

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BÜRO TESCİL, ÜYE KAYIT, EĞİTİM, BELGELENDİRME VE YAYIN ÜCRETLERİ

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BÜRO TESCİL, ÜYE KAYIT, EĞİTİM, BELGELENDİRME VE YAYIN ÜCRETLERİ TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI BÜRO TESCİL, ÜYE KAYIT, EĞİTİM, BELGELENDİRME VE YAYIN ÜCRETLERİ 1. Büro Tescil Belgesi Ücretleri (Gecikme zammı uygulaması kaldırılmıştır, ek ücret alınmamaktadır.) İlk

Detaylı

1. Denizli Şubenin tarih ve 265 nolu kararı üzerine görüşüldü.

1. Denizli Şubenin tarih ve 265 nolu kararı üzerine görüşüldü. 14.10.2014 ALINAN KARARLAR 1. Denizli Şubenin 29.09.2014 tarih ve 265 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 1105 Şube önerisi doğrultusunda; 11 Ekim 2014 tarihinde İstanbul da düzenlenen 13. Otomotiv

Detaylı

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Şevket Berat DÜŞMEZ in istifa isteminin kabulüne, KARAR VERİLDİ.

KARAR NO: Sicil No lu Oda Üyesi Şevket Berat DÜŞMEZ in istifa isteminin kabulüne, KARAR VERİLDİ. 22.12.2015 ALINAN KARARLAR 1. Üye Ödenti Borçları üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5129 Üyelerden gelen talepler doğrultusunda 2015 yılı ve öncesi yıllara ait ödenti borçlarının kapatılma süresinin 31.01.2016

Detaylı

2. Adana Şubenin tarih ve 449 nolu kararı üzerine görüşüldü.

2. Adana Şubenin tarih ve 449 nolu kararı üzerine görüşüldü. 06.09.2017 ALINAN KARARLAR 1. Adana Şubenin 15.08.2017 tarih ve 446 nolu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 5286 Teknik Hizmetler ve Belgelendirme Birimi kapsamında 12.06.2017 tarihinden itibaren Belirli

Detaylı

tmmob mmo bursa şubesi

tmmob mmo bursa şubesi . MESLEK İÇİ EĞİTİM MERKEZİ (MİEM) ÇALIŞMALARI Oda Genel Kurulunda alınan karar çerçevesinde MİEM'in, Enstitü'ye dönüşerek kendi yönetsel kararlarını alacak, kadrolu personeliyle eğitimin yanı sıra yayın

Detaylı

1. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu nun tarih ve 362 no lu kararı üzerine görüşüldü.

1. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu nun tarih ve 362 no lu kararı üzerine görüşüldü. 26.04.2017 ALINAN KARARLAR 1. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu nun 27.03.2017 tarih ve 362 no lu kararı üzerine görüşüldü. KARAR NO: 3911 TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana

Detaylı