POLİS BÜLTENİ. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü. Polis Artık 8 Saat Çalışacak. Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası 2014 te. Yıl: 1 Sayı: 1 Ocak 2014

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "POLİS BÜLTENİ. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü. Polis Artık 8 Saat Çalışacak. Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası 2014 te. Yıl: 1 Sayı: 1 Ocak 2014"

Transkript

1 POLİS BÜLTENİ Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Yıl: 1 Sayı: 1 Ocak 2014 İçişleri Bakanı Muammer Güler den O İhbar İçin Teşekkür İçişleri Bakanımız Sayın Muammer Güler, Eskişehir de gazetecilerin kızlı-erkekli alem yapılıyor ihbarı olayıyla ilgili polisin yanlışlık yapmadığını ifade ederek, Kendilerine teşekkür ederim, polisi kontrol etmişler dedi. İnsan Hakları Demokrasinin Vazgeçilmez Unsurudur Eskişehir Valisi Sayın TUNA İnsan Hakları haftasında konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. >> sayfa 7 de Polis Artık 8 Saat Çalışacak Emniyet Personelinin çalışma koşullarına yönelik iyileştirme ve moral motivasyonu arttırma çalışmaları devam ediyor. >> sayfa 3 te Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası 2014 te Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü nün yeni hizmet binası 2014 yılında tamamlanacak.>>sayfa 4 te Bakan Güler, Eskişehir de polisi arayarak kendilerini kızlı-erkekli alem yapılıyor diye ihbarda bulunanlar polisin tepkisini öğrenmek için 155 ihbarı yapan ve bir nevi tuzağa düşürmek isteyen bazı radikal kişilere ilişkin soru üzerine, İhbarı yapanlar muhabirler. Kendileri oturmuşlar, bir gazetenin muhabirleri. Demişler ki polisi arayalım. Hatta bunu kameraya da çekmişler. Orada polisin yaptığı bir yanlışlık da yok gördüğüm kadarıyla. Teşekkür ederim kendilerine. Otomatik olarak kontrol etmişler polisi dedi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü olarak tuzağa düşürülmek istenen meslektaşlarımız, insan haklarına saygılı, kanunlar çerçevesinde hareket etmişler, Eskişehir Polisini en iyi şekilde temsil ettiklerinden dolayı Ayın Polisi seçilmişlerdir. >>haberin devamı sayfa 8 te Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Suçla Mücadelenin Yanısıra Sosyal Projeler İçinde Yer Almaya Gayret Ediyor Eskişehir de ihtiyaç sahibi 3 vatandaş daha tekerlekli sandalyeye kavuştu. Eskişehir Huzur Sevenler Derneği tarafından temin edilen 3 adet tekerlekli sandalye, İl Emniyet Müdürü Sayın Mustafa ŞAHİN tarafından ihtiyaç sahibi olan biri Emniyet Teşkilatı mensubu olan 3 vatandaşa Polis Evinde yapılan törenle teslim edildi. İl Emniyet Müdürlüğü, asli görevleri olan suç ve suçlularla mücadele etmenin yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerine de önem verilmektedir.

2 2 TDP den Karagöz Hacivat Oyunu Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğüde görevli Polis Memurları, Emniyet Teşkilatının görev ve sorumluluklarını Karagöz-Hacivat oyunuyla anlattı. Karagöz-Hacivat oyunu ilimizde ilk olarak Tepebaşı Belediyesi Engelliler Sosyal Yaşam Merkezinde bakım gören engelli vatandaşlarımıza sunuldu ve büyük beğeni kazandı. Oyun Eskişehirin ilçelerindeki ilköğretim okullarında da öğrencilere gösterilmektedir. Polis Bülteni Aralık 2013 Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Adına Sahibi Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Ş. Engin KORKMAZ Teknik Destek G. Emre ONAN Arifiye Mahallesi Kırıs Şehitleri Caddesi No:26 Odunpazarı/ESKİŞEHİR Telefon: (dahili) Facebook : com/eskisehirilemniyetmudurlugu Twitter : İhbar Linki : Sayfalar/Ihbar.aspx e posta :basinprt@gmail.com eskişehir polis bülteni Birleşmiş Milletler den Emniyet Müdürlüğü müze Teşekkür Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği, İlimizdeki mültecilere yönelik yardım ve desteklerinden dolayı İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mustafa ŞAHİN e teşekkür etti. Yabancılar Şube Müdürlüğü Personelimiz, Eskişehir de sığınmacı başvuru sahibi olarak ikamet eden ve çaydanlık devrilmesi sonucu vücudunun büyük bölümünde ikinci derece yanık meydana gelen Afganistan uyruklu 14 yaşındaki çocuğun tedavisi yaptırıldıktan sonra Yetiştirme Yurdu na yerleştirildi. Emniyet Müdürlüğü Personelleri arasında toplanan yardımlar daha sonra maddi durumu kötü olan sığınma başvuru sahiplerine dağıtıldı. İhtiyaç sahibi sığınmacılara ayrıca kıyafet ve gıda yardımında da bulunuldu. İl Emniyet Müdürlüğümüzün yapmış olduğu bu çalışmalardan dolayı Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği ve İnsan Kaynağını Geliştirme Vakfı Temsilcisi ve Mülteciler Sosyal Destek Proje görevlileri, sığınmacılara maddi sorunları, barınma, sağlık ve diğer tüm sorunlarında ayrımcılık yapmadan yardımcı olmaları ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mustafa ŞAHİN, Yabancılar Şube Müdürlüğü Personelini yapmış olduğu çalışmalarından dolayı takdir etti. Vatandaştan Polise Teşekkür İlimizde 2 vatandaş polisin yaptığı çalışmalardan dolayı İl Emniyet Müdürü Sayın Mustafa ŞAHİN e teşekkür maili gönderdi. 30 Ağustos İlköğretim Okulu Rehber Öğretmeni Okan EKER, Okul Polisi projesi kapsamında görev yapan Polis Memuru Kahraman BEKTAŞ ı çalışmalarında göstermiş olduğu gayretten dolayı kutladı. Bir vatandaşımızın da plakasını hatırlayamadığı takside unuttuğu el çantasının Mobese aracılığı ile bulunmasından dolayı İl Emniyet Müdürü Sayın Mustafa ŞAHİN e personel ve çalışmalarla ilgili memnuniyetini bildirdi. Her iki vatandaşımız da meslektaşlarımız tarafından ziyaret edildiler.

3 eskişehir polis bülteni EMNİYETTE DEĞİŞİM... İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mustafa ŞAHİN in göreve başlamasıyla birlikte, Emniyet Müdürlüğü müzde gelişmiş ülkelerde görülen uygulamalar hayata geçirildi. Sosyal paylaşım siteleri Facebook ta Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, Twitter adında bir sayfa açıldı, çalışma saatleri azaltıldı, kitap kampanyası düzenlendi, emniyet hizmetlerinde kullanılan Renault Toros Marka araçlar hurdaya ayrılıp yerlerine 2013 model araçlar getirtildi, teknolojik anlamda da son yenilikler kullanılmaya başlandı, 8 saat çalışma sistemine geçildi ve ayın polisi uygulaması hayata geçirildi. 3 Çalıntı Telefonlarla Es-Es Yazılınca Haber Oldu! Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yapmış oldukları operasyonlarda ele geçirdikleri çalıntı telefonlarla Eskişhirspor ile sembolleşen ES-ES sloganını yazması haber oldu. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü resmi Facebook sayfasında yayınlanan habere Kırmızı Şimşekler isimli takipçinin Polisin hırıszların elindeki çalıntı telefonlarla ESES yazdığı bir şehir burası :) yorumu dikkat çekti. POLİS ARTIK 8 SAAT ÇALIŞACAK POLİS DEPRESYONDAN KURTULDU Personelin çalışma koşullarına yönelik iyileştirme ve moral-motivasyonu arttırma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Son olarak Valilik Konut, Adliye Binasi ve Lojmanları, Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binaları, Merkez İlçe Kaymakamlık Binaları, Siyasi Parti Binaları gibi il genelinde önem arz eden kurumların güvenliğinden sorumlu Emniyet Müdürlüğü Hasas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü personelinin ağırlıklı olarak 12/24 olan üç vardiyalı çalışma sistemi personel takviyesi ile 8/24 yani dört vardiyalı yapıldı. Oldukça zor bir çalışma sistemi olan 12/24 vardiyasının personelin sağlığı, moral motivasyonu ve işin verimliliğinde olumsuz etkileri olduğu, depresyon yarattığı bilimsel verilerle kanıtlanmıştır. 12 SAAT DEĞİL 8 SAAT ÇALIŞACAK Yapılan yeni düzenlemelerle personel 12 saat değil 8 saat çalışıp evine giderek istirahatini yapacak, eşine çocuklarına vakit ayırabilecek, sosyal hayatını daha geniş, rahat yaşayacak. Bu durum iş verimini ve hizmet kalitesini de arttıracak. Eskiden gerek Emniyet Müdürlüğü personeli ve aileleri, gerekse halkımız nezdinde sürekli nöbet tutan ve kurumlara her giren çıkana kimlik sormak zorunda olunması sebebiyle vasat ve sıkıntılı, tercih edilmeyen bir şube görüntüsü veren Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü alınan duyumlara göre bu değişikliklerle diğer birçok şubemize oranla tercih edilen cazip bir şube durumuna gelmiştir. Yine Hassas Bölgeleri Koruma Şubesiyle birlikte Polis Merkezleri de 8/24 esasına göre çalışmaya başladı.

4 4 eskişehir polis bülteni YENİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI 2014 TE AÇILACAK Beylikova İlçesine MOBESE Sistemi İlimiz Beylikova İlçesine Mobese kamera sistemi kuruldu. İlçedeki huzur ve güven ortamını artırmak, insanların can ve mal güvenliğini en yüksek düzeyde sağlayabilmek amacıyla kurulan mobese sisteminde ayrıca görüş alanı en yüksek ve geniş, birçok ayrı noktaya gösteren güvenlik kameraları konuldu. İlçe IP sistemi ile 24 saat izlenecek, kurulacak olan PTS (Plaka Tanıma Sistemi) sistemiyle de ilçeye giriş çıkışlar daha güvenli olacak. 40 bin metrekare kullanım alanına sahip olan yeni Emniyet Müdürlüğü hizmet binası 500 odadan oluşuyor. Ayrıca 750 kişilik konferans salonuna sahip olan binada bin kişilik yemekhane, kreş ve kantin bulunuyor. Devam etmekte olan inşaat çalışmalarının tamamlanarak binanın hizmete açılması 2014 yılının ikinci yarısını bulacak. Yeni İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binasının yapılması ile birlikte il merkezinde 27 ayrı hizmet binasında faaliyet gösteren bağlı birimler aynı binada toplanacak. OKUL ÖNLERİNE ÖNLEM kişehir Valiliği tarafından alınan karar ile Okulla ilişiği olmayıp okul çevre- toplanan şahıslar, okul çevresinden uzaklaştırılacak. Bu yasağa uyma- Essinde yanlara 100 TL para cezası uygulanacak. İlköğretim ve lise önlerinde, okullarla ilişkisi olmayan kişilere yönelik başlatılan çalışmada Eskişehir Valiliği 7 maddede oluşan bir karar aldı. Alınan bu kararlara göre; okul çevrelerinde şiddet önlenecek. Özellikle giriş ve çıkış saatlerinde okulların çevresinde olması muhtemel gürültü, kavga, taciz gibi olayların önüne geçilecek. Okulların çevresinde toplanan kişilerin kimlik kontrolleri yapılarak okul ile ilişiği olmayan, işsiz güçsüz, boşta gezen kişilerin okul çevresini mekan tutmaları önlenecek. Bu kişilerden öğrencilere gelebilecek her türlü tehdit, tehlike ve olumsuzlukların engellenmesi sağlanacak. Uyuşturucu satıcılarının asıl hedefinin öğrenciler olduğu dikkate alınarak, okul çevresinde uyuşturucu ile mücadele yapılması, yasa dışı faaliyet gösteren ideolojik ve bölücü örgütlerin gençlerimizi kandırmasına izin verilmeyecek. KURALA UYMAYANA İSE 100 TL CEZA KESİLECEK Alınan karar çerçevesinde ise okul polislerinin uyarılarına uymayan kişilere, 5326 sayılı Kabahatler Kanunu nun 32. maddesinin 1. fıkrası gereğince haklarında işlem yapılarak 100 TL para cezası uygulanacak. ESKİŞEHİR AMATEM E KAVUŞTU kişehir Devlet Hastanesi bünyesin- Alkol ve Madde Bağımlıları Te- Esde davi Merkezi (AMATEM) kuruldu. Eskişehir Amatem Bölümü 07 Ekim 2013 tarihinde hizmete açılmıştır. Alkol ve bağımlılarının rehabilitasyon ve tedavilerinin yapıldığı birim ilimizde bu yönde hizmet veren tek birimdir. Odalarının iki kişilik olduğu merkezde 8 tanesi erkek, 2 tanesi bayan olmak üzere toplam 10 adet yatak bulunuyor. Merkeze alkol ve madde bağımlısı 16 yaş üstü herkes başvurabilir. Bölümde ilaç tedavisi ile terapi ve rehabilitasyon tedavisi yapılıyor. Tedavi sonucunda 18 yaş üstündekiler yalnız başlarına, 18 yaş altındakiler ise aileleriyle çıkış yapabilmektedirler. Bağımlılar Salı ve Perşembe günü izin alıp dışarı çıkabilir, alkol bağımlısı hastalar tek başlarına, madde bağımlıları ise aileleri ile çarşı iznine çıkmaktadır. İzinde alkol ve madde kullanılırsa 2 ay bölüme almama cezası verilmektedir. İrtibat: Eskişehir Devlet Hastanesi Tel: (dahili)

5 eskişehir polis bülteni Eskişehir de Mobese Faaliyetleri Suç ve suçlularla mücadelede teknolojik gelişmeler yakından takip edilmiş, en düşük maliyette en yüksek performans alınabilecek sistemin kurulması amaçlanmıştır. Bu kapsamda; 4 G teknolojisi ve Fiber altyapının birlikte kullanıldığı Türkiye de ki ilk ve halen tek MOBESE sistemi Eskişehir de kurulmuştur yılında başlatılan çalışmalara; TÜBİTAK, Anadolu Üniversitesi, Özel Sektör ve Vatandaşlarımız katkıda bulunmuşlardır. 33 noktada 116 kamera ile başlanan sistem, bugün itibarıyla 134 noktada 288 adet mobese kamerası ve 15 adet Mobil Görüntü Aktaran Araç Sayısı ile birlikte 303 adet kameraya ulaşmış, tamamının İzleme Merkezinden takibi yapılır duruma gelmiştir. ESKİŞEHİR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KENT GÜVENLİK YÖNETİM SİSTEMİ KGYS NİN SUÇ AYDINLATMADA KULLANIMI KGYS sistemiyle sayesinde 3656 olay incelenmiş, 1329 olay delillendirilmiş, 801 araç PTS ye (Plaka Tanıma Sistesi) takılmış, 146 faili meçhul olay aydınlatılmıştır. MOBESE de kullandığımız 4G teknolojisi sayesinde : -Ekip Otolarından İzleme Merkezine canlı görüntü aktarılabilmekte, -Ekip Otoları ile görüntülü iletişim kurulabilmekte, -Faillerin fotoğrafları, ekiplere anlık olarak Merkezden gönderilebilmekte, -Olay yerine giden ekip araçları marifetiyle, olay yeri görüntüsü canlı olarak İzleme Merkezinden izlenebilmekte ve kayıt altına alınabilmektedir. MOBİL GÖRÜNTÜLEME MOBESE de kullandığımız 4G teknolojisi sayesinde : Ekip Otolarından İzleme Merkezine canlı görüntü aktarılabilmekte, Ekip Otoları ile görüntülü iletişim kurulabilmekte, Faillerin fotoğrafları, ekiplere anlık olarak Merkezden gönderilebilmekte, olay yerine giden ekip araçları marifetiyle, olay yeri görüntüsü canlı olarak İzleme Merkezinden izlenebilmekte ve kayıt altına alınabilmektedir. PLAKA TANIMA ve HIZ İHLAL TESPİT SİSTEMLERİ Aranan, çalınan, suça karışan, hız ihlali yapan, araçların tespit edilerek yakalanmasında veya cezai işlem uygulanmasında kullanılmaktadır. HIZ İHLAL TESPİT SİSTEMİ NASIL ÇALIŞIR? Sistem otomatik olarak hız ihlali yapan aracı tespit eder. Görüntüsünü, hız değerini, fotoğrafını, plaka ve ruhsat bilgilerini işleyerek, makbuz oluşturur. Ceza makbuzu ile birlikte ruhsat adresine gönderilir. 155 POLİS İMDAT VE ARAÇ TAKİP SİSTEMİ 155 Polis İmdat hattına gelen tüm bildirimler ; Alındığı anda bilgisayar ortamında kayıt altına alınır. Aynı anda birimlerin Komuta Kontrol Merkezlerine ve KGYS İzleme Birimine aktarılır. Olayın geçtiği yere en yakın araçlar harita üzerinden görülür ve sevk edilir. İzleme Merkezi, Mobese kameraları ile olay anı ile failleri tespit eder ve yakalanmalarını sağlar. Böylece ekiplerin olaylara olabilecek en kısa sürede müdahale etmeleri sağlanmaktadır. Yaşanabilirlik sıralamasında 3. sırada yer alan ve en güvenli iller arasında gösterilen ilimizde, mevcut Mobese sistemimizin genişletilmesi (55 noktada 115 kamera) ile araç, gereç ve teçhizat yönünden güçlendirilmesine ihtiyaç duyulmaktadır. 5

6 6 eskişehir polis bülteni Eskişehir de Faili Meçhul Cinayet Kalmadı İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği Ekiplerimiz 30 ayda 38 cinayet haberini çözüp büyük bir başarıya imza attılar. Cinayet Büro Ekiplerimiz çözmüş olduğu olaylar sayesinde bu döneme ait hiçbir faili meçhul olay bırakmadı. Yaptıkları başarılı çalışmalarla dikkat çeken ekipler, olay yerindeki deliller ve suçun işlendiği mekanlara yakın mobese kameralarını dikkatle inceleyip, sıkı takipler sonucu şüphelileri daha kolay tespit ederek yakalamışlardır. Ekipler kısa sürede çözülemeyen olayların da peşini bırakmıyor. Derinlemesine yapılan soruşturma ile cinayet şüphelileri saklandıkları yerde kısa sürede yakalanıyor. Bıçaklama Olaylarının Yüzde 98 i Aydınlatıldı Liseli öğrencilerin karıştıkları kavgalarda yaşanan bıçaklama olaylarının yüzde 100 ü aydınlatıldı. Ekiplerimiz gece meydana gelen bıçaklama olaylarını Mobese ve kameralar yardımı ile aydınlattı. Mobese ve kameralardan yararlanan ekipler, şüphelilerin yüzde 98 ini yakalayarak büyük bir başarıya imza attılar. Cinayet Büro Amirliği, 2008 yılında ailesi tarafından kayıp ilanı verilen F.P için üç kişiden oluşan özel ekip kurdu. Geniş çaplı incelemeler yapan ekipler komşularla görüşmelere başladı. Üç kişilik bir aileden şüphelenen ekipler aile üyelerini çapraz sorguya çektiler. Yapılan sorguda işledikleri vahşi cinayeti anlattılar. Cinayet Büro Amirliğinin aydınlattığı bu cinayet olayı ülke basınında da yer aldı. Polisten Huzur Toplantıları Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesiyle, toplum üzerinde oluşan suç korkusunun ortadan kaldırılarak daha güvenli yaşam alanları oluşturulması amacıyla şimdiye kadar 12 Huzur Toplantısı gerçekleştirdi. Toplumda güvenlik endişesi oluşturan ve günlük yaşamı etkileyen suçların ortadan kaldırılması vatandaşın öncelikli beklentisidir. Polis, uygulamalarda halka en iyi şekilde hizmet sunmak, vatandaşın huzur ve mutluluğu için çalışmak ve bütün bunları içten, bilinçli olarak ve halkın beklentilerini de dikkate alarak yapmak zorundadır. Bu durum, emniyet birimleri tarafından yürütülen suçla mücadele çalışmalarına toplumun tüm kesimlerinin katılımını gerekli kılmaktadır. Dolayısıyla, suçtan endişe duyan her kurumun, her sivil toplum örgütünün ve her bireyin aktif olarak suç önleme faaliyetlerine destek vermesi gerekliliği kaçınılmazdır. Polis-vatandaş ilişkileri, bir devletin demokratik bakımdan gelişmişliğinin ölçül mesinde belirleyici role sahip olmakla birlikte, güvenlik hizmetinin etkinliğini, verimliliğini arttırmakta ve halk tarafından kabul gören güvenlik tedbirlerine de zemin hazırlamaktadır. Temel yaklaşımımız; suçla mücadelede sadece polisiye tedbirlerin yeterli olmayacağıdır. Bu anlamda kurum-kuruluşlar, sivil toplum örgütleri ile her bireye düşen sorumlulukların olduğu ve suçla mücadeleye bu unsurların etkin şekilde katılımının sağlanması için polis birimleri ile halk arasında karşılıklı güvenin en üst seviyeye çıkarılmasının, kamu düzeninin sağlanması, vatandaşın huzur ve güven ortamında yaşamını sürdürebilmesi için gerekli ve şarttır. Bu amaçlar doğrultusunda; Polis Merkez Amirliklerimiz sorumluluk bölgelerinde 2013 yılı içerisinde değişik tarihlerde 12 Huzur Toplantısı yapıldı. Bu toplantılara; Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Tepebaşı Belediye Başkanlığı, İl Çevre Orman Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş., DSİ.31. Şube Müdürlüğü, Toprak Mahsulleri Ofis Müdürlüğü, Eğitim Kurumları, İlçe Emniyet Müdürlükleri, Asayiş, KOM, Çocuk, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Basın Halkla İlişkiler, Muhabere Elektronik Şube Müdürlükleri, Polis Merkez Amirliği görevlileri ve temsilcilerinin katılmıştır. Bu toplantılara, ayrıca muhtarlar, site ve apartman yöneticileri ile vatandaşlar olmak üzere toplam bin 458 kişi katılmıştır. Toplantılarda vatandaşlarımız tarafından iletilen metruk binaların rehabilitelerinin sağlanması, park ve bahçelerde açıktan alkol alınması, ışıklandırmaların yetersizliği, trafik sorunları, çevreye rahatsızlık veren başıboş hayvanlar vb. öncelikli sorunlar tespit edilerek çözümleri konusunda kurumsal ve kurumlar arası işbirliği çerçevesinde çalışmalara başlanılmıştır.

7 eskişehir polis bülteni Eskişehir Valimiz Sayın Güngör Azim TUNA nın İnsan Hakları ve Demokrasi Konularındaki Görüşleri İnsan Hakları Demokrasinin Vazgeçilmez Unsurudur Eskişehir Valisi Sayın Güngör Azim TUNA İnsan Hakları haftasında açıklamalarda bulundu. Birleşmiş Milletler Teşkilatı tarafından 10 Aralık 1948 tarihinde kabul edilen ve bugünün çağdaş insan haklarının Anayasası sayılan İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi, 1949 yılında ülkemiz tarafından da onaylanmıştır. 10 Aralık tarihi; insan hakları bilincinin tüm dünyada yerleşmesi ve gelişmesi ile beyannamenin taşıdığı anlam ve önemin dünya kamuoyunca paylaşılması amacıyla Dünya İnsan Hakları Günü olarak kutlandığı önemli bir kilometre taşıdır. Bilindiği gibi insan hakları, insan olmanın kazandırdığı haklardır. Başkası tarafından verilen bir söze veya teminata bağlı olarak ya da satın alarak elde ettiğimiz haklar değildir. Bu hak ve özgürlükler; cinsiyet, ırk, renk, dil, din, servet, siyasal veya başka görüş, tabiiyet gibi herhangi bir ayrım gözetilmeksizin eşit olarak yaşanmaktadır. Eskişehir de 36 Taraftar Seyir Yasaklı Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Orhan Çetingül, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun a aykırı davranışta bulundukları gerekçesiyle haklarında seyir yasağı bulunan 36 taraftarın, Eskişehirspor un maçının olduğu saatte ve karşılaşma başladıktan bir saat sonra en yakın kolluk birimine giderek imza atmak zorunda kaldığını bildirdi. Adliye Lokali nde spor muhabirleriyle bir araya gelen Sayın Çetingül, sporda şiddetin önlenmesi noktasında medyanın rolünün çok önemli olduğunu belirtti. 14 Nisan 2011 de yürürlüğe giren 6222 sayılı kanun kapsamında bugüne kadar Eskişehir de 97 taraftara, spor müsabakalarını seyirden men cezası uygulandığını açıklayan Çetingül, 36 kişinin seyir yasağının devam ettiğini belirtti. Stada yasak maddeyle gelen, müsabaka sırasında küfreden, taşkınlık yapan taraftarların, kendilerini sıkıntıya soktuğu gibi kulüplerine de zarar verdiğini vurgulayarak, Söz konusu kişiler, Eskişehirspor un maçının olduğu saatte ve karşılaşma başladıktan bir saat sonra en yakın kolluk birimine giderek imza atmak zorundadır dedi. Cumhuriyet Savcısı Hasan Karagöz ise Türkiye nin spor savcısı olarak atanan ilk savcılarından birisi olduğunu, 6222 sayılı yasa kapsamındaki suçların soruşturmasında özel olarak yetkilendirildiğini anlattı. Spor, şiddetle değil, hoşgörü ve centilmenlikle anılmalı diyen Karagöz, 6222 sayılı yasanın kendisine ne yükümlülükler getirdiğini bilmeyen taraftarların, spor medyasını çok güzel takip edebildiğini aktardı. Karagöz, çakı bıçağıyla maç izlemeye gelmeyeceğini bilmeyen birçok taraftarın, seyir yasağı, adli para cezası ve davayla karşı karşıya kalabildiğini, bu hususta sporseverlerin basın aracılığıyla bilgilendirilmesi gerektiğini dile getirdi. İnsan haklarının korunup geliştirilmesi, kamu güvenliğini tehdit eden bir unsur değil, bilakis bireylere onurlu bir yaşamın tüm koşullarını sağlaması yönüyle kamu düzeninin huzur ve esenliğin teminatıdır. İnsana yapılan yatırım, ancak insan onurunu herşeyin üstünde tuttuğumuz zaman anlam kazanır ve hedefine ulaşır. Bunun içinde sosyal kalkınmanın vazgeçilmez unsuru insan hak ve hürriyetidir. Çağdaş dünyanın bir üyesi olarak, ülkemizde insan haklarının korunması ve daha ileri götürülmesi, toplumumuzun tüm kesimlerinin öncelikli hedefleri arasında yer almaktadır. Bireylerin yasa önünde eşitliğine ve ayrımcılığa uğramamalarına dayanan ve hukukun üstünlüğü ilkesiyle korunan insan haklarına saygı, Anayasa mıza göre Türkiye Cumhuriyeti nin değiştirilemez niteliklerindendir. Barışın, hoşgörünün hamisi olan Mevlanaları, Yunus Emreleri, Hacı Bektaş Velileri bağrından çıkaran, tarihi geçmişi adaletle, barışla ve hoşgörüyle anılan bir milletin evlatları olarak Dünya İnsan Hakları Günü nü gururla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün evrensel insan sevgisinin bir ifadesi olan Yurtta barış, dünyada barış temennisiyle bu günün; insan hak ve özgürlüklerinin herkes için tüm yönleriyle korunup hayata geçirildiği ve daha fazla geliştirilerek istifade edebildiği ortamlarda kutlanmasını diliyor, Eskişehir halkına sevgi ve saygılar sunuyorum. dedi. 7

8 8 eskişehir polis bülteni O Polisler Ayın Polisi Seçildi Kasım 2013 tarihinde 155 İhbar hattına yapılan bir ihbarı değerlendiren Eskişehir Polisinin gizli kamerayla çekilen görüntüleri sosyal medyada servis edilmiştir. Emniyet Teşkilatı görevi ve yetkileri yasalarla tanımlanan ve mevzuata göre hareket eden bir teşkilattır. Polisin suç olmayan konulara müdahale etmesi veya anayasal hak olan mesken masuniyetinin ihlal edilmesi gibi bir hareketi söz konusu değildir. Bu kapsamda 11 Kasım 2013 pazartesi günü saat 00:10 da Eskişehir 155 Polis ihbar hattının arandığı, ihbarda mizansen olarak şikayette bulunulduğu, gelen polis ekibinin eğer olursa hatalı davranışlarının gizli kamera ile tespit edilmek istendiği, ancak polis ekibinin gayet nazik bir şekilde haklarında gürültü ihbarı olduğunu ancak kendilerinin böyle bir tespitinin olmadığını, gürültünün dışında başka bir konuya karışma yetkilerinin olmadığını usulüne uygun bir şekilde anlatmışlardır. Bu olayda, insan haklarına saygılı, kanunlar çerçevesinde hareket ederek Eskişehir Polisini en iyi şekilde temsil ettiklerinden dolayı Polis Memurları Ahmet Koray DEMİRAY ve Fatih KAPUCU isimli Personellerimiz Ayın Polisi seçilmişlerdir. Her dönem 1 veya 2 personelimiz Ayın Polisi seçilirken, bu dönem her iki konuda çalışmalarında üstün gayret ve başarı gösteren 7 personelimiz Ayın Polisi seçilerek İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mustafa ŞAHİN tarafından takdir edilmişlerdir. Zorunlu Kış Lastiği Uygulaması Metruk Evlere Önlem İlimizde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz ekiplerinin girişimiyle tehlike oluşturan 488 metruk binanın yıkımı ve rehabilitesi yapıldı. Mahalle sakinlerinin metruk binalarla alakalı şikayetleri üzerine çalışma başlatan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz ekipleri, kent genelinde 728 metruk binanın suç işlenmesine ve suç işleyenlerin saklanmasına imkan verdiğini tespit etti. Bunun üzerine ekipler gerekli çalışmaları yaptı. Tespit edilen metruk binaların 488 inin, yıkımı ve rehabilitesi için Büyükşehir ve İlçe Belediyeleriyle koordineli olarak çalışıldı. sonra önce Kış Lastikleri Takmak zorunlu mu, Kış Lastikleri Takmayanın cezası nedir? Ticari araçlara 1 Aralık 1 Nisan tarihleri arasında kış lastiği takma zorunluluğu getiren uygulama çerçevesinde, denetimler, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının yetkilendirdiği bakanlık personeli, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ve belediyelerin denetim birimlerince yapılacak. Görevliler, kış lastiği takmayan araçların ruhsat sahibi adına 500 lira idari para cezası tutanağı düzenleyecek. Araçların lastiklerini uygun hale getirebilecekleri en yakın yerleşim birimine kadar gitmesine izin verilecek. Bakanlığın, hava şartlarının durumuna göre bu süreyi bir ay uzatabilme yetkisi bulunuyor. Kış Lastiği Cezası Kış lastiği takmayan sürücülere, aracını yolun gerektirdiği şartlara uydurmadığı gerekçesiyle 77 lira para cezası verilecek. Cezanın verileceği kanun maddesi, araç eksikliği giderilene kadar trafikten men edilmesini de öngörüyor. Aşınmış lastiklerle de trafiğe çıkılmasına müsaade etmeyecek. Denetimlerde lastiklerin diş derinliğini ölçecek trafik polisleri, lastiğinin diş derinliği 3 milimetrenin altına düşen sürücüleri uyaracak. Lastiğin diş derinliği 1.6 milimetrenin altına düşerse sürücüye 77 lira para cezası uygulanacak, araç da lastikler yenilenene kadar trafikten men edilecek. Uzmanlar, valiliklerin inisiyatifi dışında henhangi bir zorunluluk bulunmamasına karşın, binek otomobillere kış lastiği takılmasının gerekli olduğunu belirtiyor. Hava sıcaklığının 7 derecenin altına indiği durumlarda kış lastiğinin mutlaka takılmasını öneren uzmanlar, bu lastiklerin, yaz lastiklerine göre yağmur, buz ve karlı yollarda daha güvenli olduğuna dikkat çekiyor.

KARABÜK İl Emniyet Müdürlüğü İl Emniyet Müdürlüğü Polikliniği Sivil Savunma Büro Amirliği Özel Kalem Büro Amirliği Rehberlik ve Psikolojik Danışma

KARABÜK İl Emniyet Müdürlüğü İl Emniyet Müdürlüğü Polikliniği Sivil Savunma Büro Amirliği Özel Kalem Büro Amirliği Rehberlik ve Psikolojik Danışma KARABÜK İl Emniyet Müdürlüğü İl Emniyet Müdürlüğü Polikliniği Özel Kalem Büro Amirliği Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirliği Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Basın ve Halkla İlişkiler Büro

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİ

KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİ AYLIK BASIN BÜLTENİ/EYLÜL-EKİM 1- İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL VE EKİM AYI FAALİYETLERİ Cinayet-Gasp Büro Amirliği Cinayet-Gasp Büro Amirliğimizce yapılan çalışmalarda; - 9 olay aydınlatılmış

Detaylı

ÖĞRENCİLERE ENGELLİLER İLE İLGİLİ TOPLUMSAL BİLİNÇ OLUŞTURULMASI

ÖĞRENCİLERE ENGELLİLER İLE İLGİLİ TOPLUMSAL BİLİNÇ OLUŞTURULMASI Faaliyet Ve Proje Bilgileri Özürlülük sadece belli bir kesimin çalışma konusu değildir, tüm toplumun her alanını ilgilendiren sosyal bir konudur. Özürlü bireyleri ihtiyaç sahibi olarak değil, eşit haklara

Detaylı

T.C. AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI Trabzon Koza Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi PINAR ÖŞME PSİKOLOG

T.C. AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI Trabzon Koza Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi PINAR ÖŞME PSİKOLOG T.C. AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI Trabzon Koza Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi PINAR ÖŞME PSİKOLOG Mart - 2014 YASAL DÜZENLEMELER KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE VE İLGİLİ ULUSAL VE ULUSLAR ARASI

Detaylı

1.1. Uygulama Süreci 81 ilde 01 Temmuz 2017 tarihinde başlayacak proje, 01 Temmuz 2018 tarihine kadar uygulanacaktır.

1.1. Uygulama Süreci 81 ilde 01 Temmuz 2017 tarihinde başlayacak proje, 01 Temmuz 2018 tarihine kadar uygulanacaktır. 1. Zırhlı Sokak Aydınlatması Projesi EK-5 81 ilde 01 Temmuz 2017 tarihinde başlayacak proje, 01 Temmuz 2018 tarihine kadar uygulanacaktır. 1 İl sınırları içerisinde riskli mahalle ve -Kolluk Birimleri

Detaylı

KARTAL MİLLİ EĞİTİM VAKFI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

KARTAL MİLLİ EĞİTİM VAKFI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI KARTAL MİLLİ EĞİTİM VAKFI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 BRİFİNG DOSYASI 1 2 3 A. TARİHİ GELİŞİM Okulumuzun inşaatına 1994 yılında başlanmış 1997 yılında tamamlanarak,1997-1998 Eğitim Öğretim yılında hizmete

Detaylı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI :BO54VLK4354802.880,01/ 1462 08.09.2010 KONU :19 Eylül 2010 Gaziler günü... GAZİEMİR Gaziemir İlçesi 19 Eylül 2010 Gaziler Günü Anma Tören Programı

Detaylı

KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE

KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE 2 KADININ STATÜSÜ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL SÖZLEŞMESİ 11 Mayıs 2011 tarihinde Kadınlara Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye İlişkin Avrupa

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ALTYAPI KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ALTYAPI KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ALTYAPI KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı;

Detaylı

EYLÜL AYI SONUNA KADAR EKİM AYININ ÜÇÜNCÜ HAFTASI EKİM AYININ İKİNCİ HAFTASI

EYLÜL AYI SONUNA KADAR EKİM AYININ ÜÇÜNCÜ HAFTASI EKİM AYININ İKİNCİ HAFTASI SIRA FAALİYETİN KONUSU TARİH 1 Okulda uyuşturucu kullanımı ve bağımlılık ile mücadele komisyonun kurulması. 2 Okul yürütme komisyonu toplantı yapması. 3 4 5 6 7 8 Eğitim ortamlarında uyuşturucu kullanımı

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Günlük Haber Bülteni 11.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:10.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.urfa.com Tarih:10.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

EKİM AYININ İKİNCİ HAFTASI İKİNCİ HAFTASI EKİM. Yıl Boyunca Okul Çalışma Ekibi İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Yıl Boyunca Okul Yönetimi Kolluk Kuvvetleri

EKİM AYININ İKİNCİ HAFTASI İKİNCİ HAFTASI EKİM. Yıl Boyunca Okul Çalışma Ekibi İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Yıl Boyunca Okul Yönetimi Kolluk Kuvvetleri YILMAZKÖY ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI 1 S.N FAALİYETİN KONUSU TARİH FAALİYETİ YÜRÜTECEK GÖREVLİLER Eğitim

Detaylı

ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI

ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI KOORDİNATÖR KURULUŞ : Başbakanlığın 20.04.1963 tarih ve DPT Müst.nıın 3031-3-63/1972, Sayılı Genelgeleri. 18.10.2008 gün ve 27028 Sayılı Resmi

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Çocuk; Kanuna göre reşit olma durumları hariç 18 yaş altı herkese çocuk denir. Çocuk bütün canlılar içinde en uzun süre bakımı, korunmayı ve sevgiyi gerektiren varlıktır. Bir toplumun ilerleyebilmesi ve

Detaylı

İŞBİRLİĞİ YAPILACAK KİŞİ VE KURULUŞLAR FAALİYETİ YÜRÜTECEK GÖREVLİLER

İŞBİRLİĞİ YAPILACAK KİŞİ VE KURULUŞLAR FAALİYETİ YÜRÜTECEK GÖREVLİLER RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLKOKULU/ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI S.No FAALİYETİN KONUSU TARİH FAALİYETİ YÜRÜTECEK

Detaylı

NAMIK KEMAL ORTAOKULU

NAMIK KEMAL ORTAOKULU T.C. ÇİNE KAYMAKAMLIĞI NAMIK KEMAL ORTAOKULU -SOSYAL OKUL, SOSYAL İNSAN- 2014 201 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014 201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI NAMIK KEMAL ORTAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK HİZMETLERİ ÇERÇEVE

Detaylı

ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık

ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık 5 AĞUSTOS 2010 Genel Sekreterimiz Ecz. Ersun ÖZKAN ve Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Hakan ÇELİK; Ceyhan ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık

Detaylı

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu v TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ÖNSÖZ Yirmi birinci yüzyılı bilgi teknolojisi çağı olarak adlandırmak ne kadar yerindeyse insan hakları çağı olarak adlandırmak da o kadar doğru olacaktır. İnsan

Detaylı

GADEM AÇILIŞ. Meclis üyelerimizin vermiş olduğu soru önergesi ile GADEM in temeli atılmıştır.

GADEM AÇILIŞ. Meclis üyelerimizin vermiş olduğu soru önergesi ile GADEM in temeli atılmıştır. KONU BAŞLIKLARIMIZ GADEM Açılış Misyonumuz Hedef kitlemiz İşleyişimiz İşbirliği yaptığımız kurumlar Mobil Ekip Uygulamamız Bütünşehir Sistemi Etkinliklerimiz Ödül Sistemimiz Danışan İstatistiklerimiz GADEM

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Basın

Detaylı

Sayın Komiser, Saygıdeğer Bakanlar, Hanımefendiler, Beyefendiler,

Sayın Komiser, Saygıdeğer Bakanlar, Hanımefendiler, Beyefendiler, ÇOCUKLARIN İNTERNET ORTAMINDA CİNSEL İSTİSMARINA KARŞI GLOBAL İTTİFAK AÇILIŞ KONFERANSI 5 Aralık 2012- Brüksel ADALET BAKANI SAYIN SADULLAH ERGİN İN KONUŞMA METNİ Sayın Komiser, Saygıdeğer Bakanlar, Hanımefendiler,

Detaylı

T. C. TORBALI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

T. C. TORBALI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE T. C. TORBALI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Torbalı

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MUSTAFA KAYA YBO EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MUSTAFA KAYA YBO EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI S.N FAALİYETİN KONUSU TARİH GÖREVLİLER İŞBİRLİĞİ YAPILACAK KURUM VE KURULUŞLAR 1 Eğitim ortamında ortamlarında uyuşturucu kullanımı ve bağımlılık ile mücadele okul komisyonun kurulması EKİM AYININ İKİNCİ

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KASTAMONU FEN LİSESİ EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KASTAMONU FEN LİSESİ EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KASTAMONU FEN LİSESİ EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI S.N STRATEJİLER FAALİYETİN KONUSU TARİH FAALİYETİ YÜRÜTECEK GÖREVLİLER

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.01.2003 tarihinden 31,12,2003 tarihine kadar olan çalışmaları başlıklar halinde

Detaylı

TC. ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

TC. ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ TC. ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR: Amaç Madde 1: Bu yönetmeliğin amacı Ruhsat

Detaylı

SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım Eylül 2011

SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım Eylül 2011 SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım 2009- Eylül 2011 ESKİŞEHIR TEPEBAŞI BELEDİYESİ NCE YAŞANABİLİR BİR KENT Güçlü Dayanışma içinde Kendi yaşamını etkileyen kararlara katılımı olan bir toplum

Detaylı

hemşehri hukuku: Hemşehri hukuku: Herkes ikamet ettiği beldenin hemşehrisidir. Hemşehrilerin, belediye karar ve hizmetlerine katılma, belediye faaliye

hemşehri hukuku: Hemşehri hukuku: Herkes ikamet ettiği beldenin hemşehrisidir. Hemşehrilerin, belediye karar ve hizmetlerine katılma, belediye faaliye kent konseyi: Kent konseyi, kent yaşamında; kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa.com Tarih: 18.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa.com Tarih: 18.01. Günlük Haber Bülteni 19.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa.com Tarih: 18.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa.com Tarih: 18.01.2015 İnternet Haber Sitesi : www.şanlıurfa.com Tarih:

Detaylı

ETİK DEĞERLER VE DÜRÜSTLÜK

ETİK DEĞERLER VE DÜRÜSTLÜK Etik Kavramı ETİK DEĞERLER VE DÜRÜSTLÜK Etik kelimesi köken olarak Eski Yunan'a kadar gider. Etik evrensel olarak kabul gören kurallardır. Etik; doğruyla yanlışı, haklı ile haksızı, iyiyle kötüyü, adil

Detaylı

KEPEZ BELEDİYE BAŞKANlIGI,, KONYAALTl BELEDİYE BAŞKANLlGI

KEPEZ BELEDİYE BAŞKANlIGI,, KONYAALTl BELEDİYE BAŞKANLlGI '" '~' "--... SOSYAL HIZMETLER VE ÇOCUK ESİRGEME KURUMU GENEL MÜDÜRLÜGÜr ANTALYA VALİLİG]:, AN1ALYA BÜYÜKŞEHİR B.ELEDİYE BAŞ~NLIGI, MURATPAŞA BELEDIYE BAŞK.ANLIGI, i KEPEZ BELEDİYE BAŞKANlIGI,, KONYAALTl

Detaylı

T.C.İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

T.C.İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE Amaç ve Kapsam Madde 1 - T.C.İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Bu Yönergenin amacı; İzmir

Detaylı

SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ BURSA İL EYLEM PLANI

SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ BURSA İL EYLEM PLANI SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ BURSA İL EYLEM PLANI ÇALIŞMA ALANI MÜDAHALE AKTİVİTE SÜRE UYGULAYICI İHTİYAÇ KAYNAK RİSK ALTINDAKİ ÇOCUKLARA ULAŞMA / SOSYAL MOBİLİZASYON

Detaylı

c) Erişim: Herhangi bir vasıtayla internet ortamına bağlanarak kullanım olanağı kazanılmasını,

c) Erişim: Herhangi bir vasıtayla internet ortamına bağlanarak kullanım olanağı kazanılmasını, BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; internet toplu kullanım sağlayıcıları ve ticari amaçla internet toplu kullanım sağlayıcılarının yükümlülükleri

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI S.N N KONUSU TARİH 1 Eğitim ortamında ortamlarında uyuşturucu kullanımı ve bağımlılık ile

Detaylı

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ Meclis Karar Numarası : 2014/029 Meclis Karar Tarihi : 12.06.2014 Yürürlüğe Girdiği Tarih : 19.06.2014 Amaç ve

Detaylı

İÇİNDEKİLER Kanun No Sayfa

İÇİNDEKİLER Kanun No Sayfa V İÇİNDEKİLER Kanun No Sayfa Türkiye Cumhuriyeti Anayasası : 2709 1 Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi : 95 Yeni/Eski Türk Ceza Kanunu Karşılaştırma Tablosu : 5237/765 129 Eski/Yeni Türk Ceza Kanunu Karşılaştırma

Detaylı

GAZİANTEP KEP İL EYLEM PLANI Strateji 1: Özellikle kız çocuklarının okullulaşma oranının artırılmasının sağlanması.

GAZİANTEP KEP İL EYLEM PLANI Strateji 1: Özellikle kız çocuklarının okullulaşma oranının artırılmasının sağlanması. GAZİANTEP KEP İL EYLEM PLANI Strateji 1: Özellikle kız çocuklarının okullulaşma oranının artırılmasının sağlanması. Faaliyetler Zamanlama Finansman /bütçe İşbirliği yapılacak kurum kuruluşlar İzleme değerlendirme

Detaylı

TEBLİĞ. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından: SİBER OLAYLARA MÜDAHALE EKİPLERİNİN KURULUŞ, GÖREV VE

TEBLİĞ. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından: SİBER OLAYLARA MÜDAHALE EKİPLERİNİN KURULUŞ, GÖREV VE 11 Kasım 2013 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28818 TEBLİĞ Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından: SİBER OLAYLARA MÜDAHALE EKİPLERİNİN KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMALARINA DAİR USUL VE ESASLAR HAKKINDA

Detaylı

T.C. BANAZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 56748813/10.07/9876869 05.10.2015 Konu: Eğitim Öğretim Faaliyetleri ve Güvenlik Tedbirleri

T.C. BANAZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 56748813/10.07/9876869 05.10.2015 Konu: Eğitim Öğretim Faaliyetleri ve Güvenlik Tedbirleri T.C. BANAZ KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 56748813/10.07/9876869 05.10.2015 Konu: Eğitim Öğretim Faaliyetleri ve Güvenlik Tedbirleri...MÜDÜRLÜĞÜNE BANAZ İlgi : Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğünün

Detaylı

SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ ANTALYA İL EYLEM PLANI

SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ ANTALYA İL EYLEM PLANI SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ ANTALYA İL EYLEM PLANI ÇALIŞMA ALANI MÜDAHALE AKTİVİTE SÜRE UYGULAYICI İHTİYAÇ KAYNAK RİSK ALTINDAKİ ÇOCUKLARA ULAŞMA / SOSYAL MOBİLİZASYON

Detaylı

BURSA KENT KONSEYİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NİN KATKILARIYLA

BURSA KENT KONSEYİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NİN KATKILARIYLA BURSA KENT KONSEYİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NİN KATKILARIYLA KENT KONSEYİ MEVZUATI YASA 5393 SAYILI BELEDİYE KANUNU (TC Resmi Gazete Tarih: 13 Temmuz 2005, Sayı 25874) Kent Konseyi MADDE 76 Kent Konseyi

Detaylı

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İL KURULLARININ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İL KURULLARININ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İL KURULLARININ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI 1. Amaç Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurullarının amacı, uyuşturucu ile mücadele sürecinde mevcut durumu tespit etmek ve hazırlanan eylem

Detaylı

GERÇEKLEŞTİRİLEN EĞİTİM FAALİYETLERİ

GERÇEKLEŞTİRİLEN EĞİTİM FAALİYETLERİ * GERÇEKLEŞTİRİLEN EĞİTİM FAALİYETLERİ 1.26 Aralık 2014 tarihinde Tekstil Üreticileri ile bir araya gelinerek, mevzuat ile ilgili sunum yapılmış, sektör temsilcilerinin görüşleri alınmıştır. 2.17 Aralık

Detaylı

Partilerin 1 Kasım 2015 Seçim Beyannamelerinde Mahalli İdareler: Adalet ve Kalkınma Partisi

Partilerin 1 Kasım 2015 Seçim Beyannamelerinde Mahalli İdareler: Adalet ve Kalkınma Partisi www.mevzuattakip.com.tr Partilerin 1 Kasım 2015 Seçim Beyannamelerinde Mahalli İdareler: Adalet ve Kalkınma Partisi 1 Kasım 2015 seçimleri için partiler seçim beyannamelerini açıkladılar. Adalet ve Kalkınma

Detaylı

TRAFİK UYGULAMA VE DENETLEME DAİRESİ BAŞKANLIĞI

TRAFİK UYGULAMA VE DENETLEME DAİRESİ BAŞKANLIĞI TRAFİK UYGULAMA VE DENETLEME DAİRESİ BAŞKANLIĞI 1 Dünya Sağlık Örgütü (WHO) raporlarına göre dünyada; Dünyada, her yıl yaklaşık 1 milyon 300 bin kişi trafik kazalarında hayatını kaybetmekte, 50 milyon

Detaylı

T.C. TEPEBAŞI BELEDİYESİ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BÖLÜM I

T.C. TEPEBAŞI BELEDİYESİ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BÖLÜM I TEPEBAŞI BELEDİYE MECLİSİNİN 03.11.2016 TARİH VE 203 SAYILI KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR. T.C. TEPEBAŞI BELEDİYESİ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BÖLÜM I AMAÇ,

Detaylı

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIGI NA

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIGI NA TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIGI NA 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanununun ek 7 nci maddesinin birinci fıkrasının değiştirilmesi hakkındaki kanun teklifim ve gerekçesi ilişikte sunulmuştur. Gereğini

Detaylı

Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi

Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi Ekibinde görevlendirilen personele 05 Aralık 2012 Çarşamba

Detaylı

KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE İÇİN KADIN KONUKEVLERİ PROJESİ 7 MAYIS 2014-ANKARA. Saygıdeğer Misafirler, Değerli Basın Mensupları

KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE İÇİN KADIN KONUKEVLERİ PROJESİ 7 MAYIS 2014-ANKARA. Saygıdeğer Misafirler, Değerli Basın Mensupları KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE İÇİN KADIN KONUKEVLERİ PROJESİ 7 MAYIS 2014-ANKARA Saygıdeğer Misafirler, Değerli Basın Mensupları Aile içi Şiddetle Mücadele İçin Kadın Konukevleri Projesi nin açılış

Detaylı

KADIN DOSTU AKDENİZ PROJESİ

KADIN DOSTU AKDENİZ PROJESİ KADIN DOSTU AKDENİZ PROJESİ KADINLARA DESTEK MEKANİZMALARI ONLİNE KİTAPÇIĞI Akdeniz Üniversitesi Uluslararası Gençlik Topluluğu 2015-2016 İÇİNDEKİLER 1. Giriş 2. Kadın Dostu Akdeniz Projesi 3. Projenin

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2017 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 05.09.2017 salı Öğretmenlerin

Detaylı

ÜLKEMİZDE SİBER GÜVENLİK

ÜLKEMİZDE SİBER GÜVENLİK ÜLKEMİZDE SİBER GÜVENLİK Emine YAZICI ALTINTAŞ Siber Güvenlik Daire Başkanı HABERLEŞME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MEVZUAT SİBER GÜVENLİK Click to edit Master title style Çalışmaları konusundaki çalışmalar 2012 yılında

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

İL TÜTÜN KONTROL KURULLARI (İTKK) NEDEN GEREKLİDİR? YASAL MEVZUAT

İL TÜTÜN KONTROL KURULLARI (İTKK) NEDEN GEREKLİDİR? YASAL MEVZUAT İL TÜTÜN KONTROL KURULLARI (İTKK) NEDEN GEREKLİDİR? YASAL MEVZUAT Oğuz KILINÇ Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları AD. oguz.kilinc@deu.edu.tr SUNUM PLANI Tütün kontrol hiyerarşisi

Detaylı

Otomobillerde Kış Lastiği Zorunlu oldu diye düşünülmesi neden olan haber

Otomobillerde Kış Lastiği Zorunlu oldu diye düşünülmesi neden olan haber Kış Lastiğinin otomobillerde zorunlu olup olmadığı ile ilgili son açıklama Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamadır. "Basında 54 ilde kış lastiği zorunluluğu getiren bir genelge yayınlandığı ile

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ EYLÜL - EKİM BÜLTENİ İSTANBUL GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Caddesi No: 39/8 Şişli/İstanbul 1 GBİ ARTIK BM KÜRESEL İŞBİRLİĞİ AĞI ÜYESİ! DÜNYA BARIŞ GÜNÜNDE FESTİVAL

Detaylı

Aile Bülteni. ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı. aile.gov.tr

Aile Bülteni. ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı. aile.gov.tr Aylık Süreli Elektronik Yayın ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı Bakan İslam, 2015 yılı sonuna kadar, yurt ve yuvalarda şu anda kalmakta olan bin civarında çocuğumuzun da çocuk evlerine geçişini

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

Öncü Okul Yöneticileri Derneği ETİK OKUL DEĞERLENDİRME FORMU Uygulama Rehberi ve Puanlama Anahtarı

Öncü Okul Yöneticileri Derneği ETİK OKUL DEĞERLENDİRME FORMU Uygulama Rehberi ve Puanlama Anahtarı Uygulama Rehberi Öncü Okul Yöneticileri Derneği ETİK OKUL DEĞERLENDİRME FORMU Uygulama Rehberi ve Puanlama Anahtarı Etik Okul Değerlendirme Formu 6 bölümden oluşur: A) Eğitim-Öğretim (20 puan) B) Eğitimciler

Detaylı

İL UYUŞTURUCU KOORDİNASYON KURULU

İL UYUŞTURUCU KOORDİNASYON KURULU İL UYUŞTURUCU KOORDİNASYON KURULU KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI İLE İL UYUŞTURUCU EYLEM PLANI HAZIRLAMA USUL VE ESASLARI Ankara-2013 İL UYUŞTURUCU KOORDİNASYON KURULU KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü T.C. KAHRAMANMARAŞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü 2- «Yarınlarımıza Emniyetli Gelecek» Projesi Projenin Amacı : Ana okulu/anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerine TDP Şube Müdürlüğü

Detaylı

20. RİG TOPLANTISI Basın Bildirisi Konya, 9 Nisan 2010

20. RİG TOPLANTISI Basın Bildirisi Konya, 9 Nisan 2010 T.C. BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Siyasi İşler Başkanlığı 20. RİG TOPLANTISI Basın Bildirisi Konya, 9 Nisan 2010 - Reform İzleme Grubu nun (RİG) 20. Toplantısı, Devlet Bakanı ve Başmüzakerecimiz

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi:

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi: Günlük Haber Bülteni 09.03.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:08.03.2015 (1) (2) İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi: www.sanliurfa.com Tarih:08.03.2015 İNTERNET

Detaylı

KORUMA ve GÜVENLİK PLANI. Müdürlüğü. Tesisleri. Adres :.(açık ve güncel posta adresi) Tel :.(ilgili kurum ya da kurulusun) (Tarihli Güncel)

KORUMA ve GÜVENLİK PLANI. Müdürlüğü. Tesisleri. Adres :.(açık ve güncel posta adresi) Tel :.(ilgili kurum ya da kurulusun) (Tarihli Güncel) ./ /2012 (Tarihli Güncel) Müdürlüğü Tesisleri KORUMA ve GÜVENLİK PLANI Adres :.(açık ve güncel posta adresi) Tel :.(ilgili kurum ya da kurulusun) (Tüm sayfalar yetkili imzası ya da parafı taşıyacaktır)

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

Kadına YÖNELİK ŞİDDET ve Ev İçİ Şİddetİn Mücadeleye İlİşkİn. Sözleşmesi. İstanbul. Sözleşmesİ. Korkudan uzak Şİddetten uzak

Kadına YÖNELİK ŞİDDET ve Ev İçİ Şİddetİn Mücadeleye İlİşkİn. Sözleşmesi. İstanbul. Sözleşmesİ. Korkudan uzak Şİddetten uzak Kadına YÖNELİK ŞİDDET ve Ev İçİ Şİddetİn Önlenmesİ ve Bunlarla Mücadeleye İlİşkİn Avrupa Konseyİ Sözleşmesİ İstanbul Sözleşmesi Korkudan uzak Şİddetten uzak BU SÖZLEŞMENİN AMACI Avrupa Konseyi nin, kadınlara

Detaylı

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Mersin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının

Detaylı

ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU

ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU Lütfü Yaman Spor Salonunda 18 Mart Pazar günü yapılan ve özel şirketlerin sosyal sorumluluk kapsamında bir araya gelerek, Paralimpik (Bedensel

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI. İtfaiyecilik mesleğinin kamuoyuna tanıtmak, yangın ve kurtarma konularında eğitilmiş gönüllüler

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI. İtfaiyecilik mesleğinin kamuoyuna tanıtmak, yangın ve kurtarma konularında eğitilmiş gönüllüler L\ k \\ Katip Üye KARAR: KOMİSYON İNCELEMESİ: KOMİSYON GÖRÜŞÜ: KONUSU: Gönüllü İtfaiyecilik Yönetmeliği DÖNEMİ / TOPLANTI AYI: 2014/TEMMUZ KARAR TARİHİ: 10/07/2014 T.C. oluşturmak, yangın ve afetlerle

Detaylı

T.C. HOCALAR KAYMAKAMLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLI TÜM KAYMAKAMLIK BİRİMLERİ)

T.C. HOCALAR KAYMAKAMLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLI TÜM KAYMAKAMLIK BİRİMLERİ) T.C. HOCALAR KAYMAKAMLIĞI (İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLI TÜM KAYMAKAMLIK BİRİMLERİ) SIRA NO 1 2 ADI Taşınmaz Mal Zilyedliğine Yapılan Tecavüzlerin Vali ve Kaymakamlıklarca Önlenmesi Yolları 634 sayılı Kat

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI BAŞKAN BAŞKAN YARDIMCISI MÜDÜR MÜDÜR?? YARDIMCISI AMİRİ KOMSERİ MEMURU A MERKEZ BÜRO AMİRLİĞİ B EVRAK EKİP AMİRLİĞİ C TRAFİK-MOTORİZE D DENETİM E PAZAR SEYYAR EKİP AMİRLİKLERİ

Detaylı

EĞLENCE YERİ GÜRÜLTÜSÜ KONTROLÜ

EĞLENCE YERİ GÜRÜLTÜSÜ KONTROLÜ T.C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HAVA YÖNETİMİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI EĞLENCE YERİ GÜRÜLTÜSÜ KONTROLÜ Gürültü ve Titreşim Kontrolü Şube Müdürlüğü KONTROLÜ Eğlence yerlerinden kaynaklanan

Detaylı

Salih AKYÜZ Hasta ve Çalışan Hakları ve Güvenliği Derneği Başkanı

Salih AKYÜZ Hasta ve Çalışan Hakları ve Güvenliği Derneği Başkanı Salih AKYÜZ Hasta ve Çalışan Hakları ve Güvenliği Derneği Başkanı Hak Kavramı Herhangi bir varlığın, kanuni veya ahlaki gerekçelerle, sahip olması veya yapabilmesi olağan şeyler.. Hak Kavramı Kazanımlara

Detaylı

Sosyal Medya ve Çocuk Alanında Koruyucu ve Önleyici Çalışmalar Dr. Olgun GÜNDÜZ

Sosyal Medya ve Çocuk Alanında Koruyucu ve Önleyici Çalışmalar Dr. Olgun GÜNDÜZ Sosyal Medya ve Çocuk Alanında Koruyucu ve Önleyici Çalışmalar Dr. Olgun GÜNDÜZ Sunum İçeriği Sosyal Medya ve Çocuk İlişkisi Sosyal Medyada Çocuklara Yönelik Riskler Bakanlığımızca Yürütülen Önleyici Çalışmalar

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 25.01.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 25.01. Günlük Haber Bülteni 26.01.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 25.01.2015 İNTERNET HABERLERİ İnternet Haber Sitesi : www.sanliurfa.com Tarih: 25.01.2015 İNTERNET HABERLERİ

Detaylı

TMMOB MADEN MÜHENDİSLERİ ODASI

TMMOB MADEN MÜHENDİSLERİ ODASI TMMOB MADEN MÜHENDİSLERİ ODASI 2. KAMUDA ÇALIŞAN MÜHENDİS, MİMAR VE VE ŞEHİR PLANCILARININ ÜCRETLERİ VE ÖZLÜK HAKLARI İYİLEŞTİRİLMELİ, EMEKLİLERİN KOŞULLARI İNSANCA YAŞAM DÜZEYİNE ÇEKİLMELİDİR! TMMOB Maden

Detaylı

BUKET ABANOZ KAMUSAL ALANDA KAMERALI GÖZETLEMENİN SUÇUN ÖNLENMESİNDEKİ ETKİSİ VE ELDE EDİLEN DELİLLERİN HUKUKA UYGUNLUĞU SORUNU İSTANBUL ARŞİVİ

BUKET ABANOZ KAMUSAL ALANDA KAMERALI GÖZETLEMENİN SUÇUN ÖNLENMESİNDEKİ ETKİSİ VE ELDE EDİLEN DELİLLERİN HUKUKA UYGUNLUĞU SORUNU İSTANBUL ARŞİVİ BUKET ABANOZ KAMUSAL ALANDA KAMERALI GÖZETLEMENİN SUÇUN ÖNLENMESİNDEKİ ETKİSİ VE ELDE EDİLEN DELİLLERİN HUKUKA UYGUNLUĞU SORUNU İSTANBUL ARŞİVİ İÇİNDEKİLER DANIŞMANIN ÖNSÖZÜ... V YAZARIN ÖNSÖZÜ...VII İÇİNDEKİLER...

Detaylı

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU AK PARTİ PENDİK İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI 2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU (30 Aralık 2013 29 Mart 2014) Hazırlayan: Ayser SOY Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı (07 Nisan 2014) GİRİŞ Pendik İlçe Kadın

Detaylı

(2) Seyir ve Park Kuralları

(2) Seyir ve Park Kuralları T.C. TRAFİK KURALLARI (1) Uyulması Gereken Kurallar 1. Üniversitenin yönetimi altındaki yerlere özel araçla girecek Öğrenci, İdari ve akademik personelin otopark kullanımı, güvenlik ve giriş kontrolünün

Detaylı

T.C ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü

T.C ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü SAYI KONU : B.18.0.ÇYG.0.02.00.03/010.06 : Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinin Uygulamaları Hk. GENELGE (2007/5) 2872 sayılı Çevre Kanununun 14. maddesi çerçevesinde, Çevresel

Detaylı

16 ŞUBAT 2011 CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ÇETİN SOYSAL IN DİNLEMELERLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI

16 ŞUBAT 2011 CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ÇETİN SOYSAL IN DİNLEMELERLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI 16 ŞUBAT 2011 CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ÇETİN SOYSAL IN DİNLEMELERLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI Değerli Arkadaşlar, Türkiye zor günlerden geçiyor. Ajan filmlerini aratmayan olaylar gün geçmiyor ki gündeme

Detaylı

Ö z e t B ü l t e n Tarih : Sayı : 2019/2

Ö z e t B ü l t e n Tarih : Sayı : 2019/2 Ö z e t B ü l t e n Tarih : 02.01.2019 Sayı : 2019/2 Değerli Müşterimiz; Son günlerde mevzuatımızda meydana gelen gelişmeler, konu başlıkları itibariyle aşağıdadır. A. Konu Başlıkları; -İmar Barışında

Detaylı

TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI KAMPANYASI DAHA ADİL BİR DÜNYA İÇİN YANIMDA OL

TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI KAMPANYASI DAHA ADİL BİR DÜNYA İÇİN YANIMDA OL Arka Plan: BM Kadın, UNDP ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu ortaklığında yürütülmekte olan Türkiye de Cinsiyet Eşitliği ne Yönelik Elverişli Ortamın Teşvik Edilmesi Ortak Programı kapsamında

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ KASIM 2015 FAALİYET RAPORU

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ KASIM 2015 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ KASIM 2015 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLER Zabıta Müdürlüğü ekipleri her sabah mesai başlangıcında hazırlanan program ile sorumluluk

Detaylı

T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI. SPOR ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ. KURULUġ, GÖREV, YETKĠ, SORUMLULUK. ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK

T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI. SPOR ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ. KURULUġ, GÖREV, YETKĠ, SORUMLULUK. ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI SPOR ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV, YETKĠ, SORUMLULUK ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Ġlkeler

Detaylı

TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım. TBMM MİLLETVEKİLLERİ Partilere göre dağılım YEREL YÖNETİMLER KADIN ORANI (%)

TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım. TBMM MİLLETVEKİLLERİ Partilere göre dağılım YEREL YÖNETİMLER KADIN ORANI (%) TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım SEÇİM YILI PARLAMENTODAKİ MİLLETVEKİLİ MİLLETVEKİLİ 1935 395 18 4.6 1943 435 16 3.7 1950 487 3 0.6 1957 610 8 1.3 1965 450 8 1.8 1973 450 6 1.3 1991 450 8 1.8

Detaylı

IUA. Ortak yönetim kültürünü paylaşan ülkelerdeki devlet taşra temsilcileri arasında bilgi birikimi ve. Uluslararası. İdareciler Birliği IUA

IUA. Ortak yönetim kültürünü paylaşan ülkelerdeki devlet taşra temsilcileri arasında bilgi birikimi ve. Uluslararası. İdareciler Birliği IUA Uluslararası IUA İdareciler Birliği Ortak yönetim kültürünü paylaşan ülkelerdeki devlet taşra temsilcileri arasında bilgi birikimi ve tecrübe paylaşımına zemin hazırlamak amacıyla 21-23 Kasım 2012 tarihlerinde

Detaylı

Afet Yönetimi (INM 476)

Afet Yönetimi (INM 476) Afet Yönetimi (INM 476) Prof. Dr. Murat UTKUCU Sakarya Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Jeofizik Mühendisliği Bölümü 15.3.2016 Murat UTKUCU 1 Türkiye de Afet yönetimi Türkiye sahip olduğu tektonik,

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

GÖÇ İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞRA TEŞKİLATI KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. Resmi Gazete Tarihi: 14.11.2013, Sayısı: 28821

GÖÇ İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞRA TEŞKİLATI KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. Resmi Gazete Tarihi: 14.11.2013, Sayısı: 28821 GÖÇ İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞRA TEŞKİLATI KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete Tarihi: 14.11.2013, Sayısı: 28821 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 (1)

Detaylı

Bu bağlamda katılımcı bir demokrasi, hukukun üstünlüğü ve insan hakları alanındaki çalışmalarımız, hız kesmeden devam etmektedir.

Bu bağlamda katılımcı bir demokrasi, hukukun üstünlüğü ve insan hakları alanındaki çalışmalarımız, hız kesmeden devam etmektedir. İçişleri Bakanı Sayın İdris Naim ŞAHİN nin Entegre Sınır Yönetimi Eylem Planı Aşama 1 Eşleştirme projesi kapanış konuşması: Değerli Meslektaşım Sayın Macaristan İçişleri Bakanı, Sayın Büyükelçiler, Macaristan

Detaylı

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Araç Kiralama Yönetmeliği İçindekiler 1.BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, BAĞLAYICILIK, TANIMLAR VE HUKUKİ SORUMLULUK... 3 1.1. AMAÇ... 3 1.2. KAPSAM...

Detaylı

Istanbul Kent Güvenliği Projesi Seminerleri Uluslararası Stratejik Araştırmalar Kurumu TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK -17. 01. 2009

Istanbul Kent Güvenliği Projesi Seminerleri Uluslararası Stratejik Araştırmalar Kurumu TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK -17. 01. 2009 Istanbul Kent Güvenliği Projesi Seminerleri Uluslararası Stratejik Araştırmalar Kurumu TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK -17. 01. 2009 İçindekiler: Seminer...3 1. Seminerın İçeriği...3 2. Tarih...3 3. Yer...3 4.

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015 1-7 NISAN DÜNYA KANSER GÜNÜ 1 NISAN DÜNYA MIZAH GÜNÜ 4-10 POLIS GÜNÜ VE HAFTASı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Türk Polis Teşkilatının

Detaylı