MALDIVLER. - Fiyatlar iki kişilik odada KİŞİ BAŞI dır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MALDIVLER. - Fiyatlar iki kişilik odada KİŞİ BAŞI dır."

Transkript

1 MALDIVLER Aşağıdaki listede göreceğiniz fiyatlara dahil olan hizmetler: - Tarifeli Havayolları ile gidiş geliş uçak biletleri - 5 gece seçilecek otel ve oda cinsine göre konaklama - Male havaalanı otel arasında transferler - TÜM VERGİLER - Fiyatlar iki kişilik odada KİŞİ BAŞI dır. Otel transferleri: Dikkat: Maldivler de havaalanı ile otel arasında transfer hizmetlerini rezerve etmeden seyahat edemezsiniz. Bu yüzden fiyatlara transfer hizmetlerinin dahil olması çok önemlidir. Sadece otel rezervasyonu ile Maldivler e giden yolcuların orada transfer hizmetleri ile ilgili zorluklar yaşadıkları, saatlerce havaalanında bekleyerek ve yüksek ücretler ile transfer hizmetleri aldıkları bir gerçektir. World Travel Service in tüm paketlerinde transfer ücretleri fiyatlara dahildir. Maldivler e indiğinizde karşılanma hizmetiniz ve otel ulaşımınız için hiçbir ekstra ücret ödemezsiniz. Maldivler de otellere yapılacak transferler otelin Male havaalanına olan uzaklığına göre sürat teknesi, deniz uçağı ya da önce iç hat uçuşu sonrasında sürat teknesi ile yapılmaktadır. Listede her otelin fiyat tablosunun altında ilgili otele nasıl transfer hizmeti verildiği belirtilmiştir. Vergi uygulamaları: Dikkat: Maldivler de gerek otel, gerek transfer gibi hizmetlerin fiyatlarına eklenen yüksek oranda vergi bedeli uygulamaları vardır. Bu ayrıntı göz ardı edilerek yapılan hizmet alımları sonrası yolcuların otellerde yerel vergiler adı altında ekstra ödemelere maruz kaldıkları bilinmektedir. World Travel Service in tüm paketlerinde vergi bedelleri fiyatlara dahildir. Otellerde yemekler: Her otelin paket fiyatının başında o otelde konaklamanın oda kahvaltımı, yarım ya da tam pansiyonmu, her şey dahilmi olduğu belirtilmiştir. Oda kahvaltı verilen fiyatların yarım, tam pansiyon ve otelde her şey dahil uygulaması varsa fiyat farklarını tabloların altında görebilirsiniz. Fiyat bilgileri: Listedeki fiyatların seçilecek otel ve oda cinsi etkenlerine göre değişiklik göstermekte olduğunu görebilirsiniz. bu seyahat için ayırdığınız bütçe ve aradığınız otel kriterlerine göre otel ve oda cinsi seçimi yapabilirsiniz. Seyahat etmek istediğiniz tarih; otellerin oda cinslerinin altında belirtilen tarih aralıklarından hangisine denk geliyor ise paket fiyatı bütçeniz karşısındaki fiyat olacaktır. Fiyatlar ilgili havayollarının en düşük fiyat sınıfları ile planlanmıştır. Talep edeceğiniz tarihlerdeki uçak fiyatlarına göre tarafınıza net fiyatlar ve ödeme koşulları sunulacaktır. Türk Hava Yolları, Emirates ve Qatar Hava Yolları ile paketleriniz hazırlanabilmektedir. Her türlü sorunuz için ofisimiz ile irtibat kurabilir ya da mail atabilirsiniz wts@wts.com.tr

2 STANDARD ROOM (BEACH BUNGALOW) ADAARAN CLUB RANNALHI Konaklama fiyatları $ kişi başı oda kahvaltı konaklama $ kişi başı oda kahvaltı konaklama $ kişi başı her şey dahil konaklama $ kişi başı her şey dahil konaklama $ kişi başı her şey dahil konaklama WATER BUNGALOW $ kişi başı oda kahvaltı $ kişi başı oda kahvaltı $ kişi başı her şey dahil konaklama $ kişi başı her şey dahil konaklama $ kişi başı her şey dahil konaklama Sürat teknesi ile otel transferleri fiyatlara dahildir. Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 30 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 140 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Herşey dahil konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 370 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) BEACH VILLA ADAARAN SELECT HUDHURANFUSHI Oda kahvaltı konaklama fiyatları $ kişi başı oda kahvaltı konaklama $ kişi başı oda kahvaltı konaklama $ kişi başı her şey dahil konaklama $ kişi başı her şey dahil konaklama $ kişi başı her şey dahil konaklama OCEAN VILLA $ kişi başı oda kahvaltı konaklama $ kişi başı oda kahvaltı konaklama $ kişi başı her şey dahil konaklama $ kişi başı her şey dahil konaklama $ kişi başı her şey dahil konaklama Sürat teknesi ile otel transferleri fiyatlara dahildir. Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 30 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 140 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Herşey dahil konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 370 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır)

3 SUNRISE WATER VILLA ADAARAN PRESTIGE VADOO Oda kahvaltı ve Herşey dahil konaklama fiyatları $ kişi başı oda kahvaltı / $ kişi başı her şey dahil konaklama $ kişi başı oda kahvaltı / $ kişi başı her şey dahil konaklama $ kişi başı oda kahvaltı / $ kişi başı her şey dahil konaklama $ kişi başı oda kahvaltı / $ kişi başı her şey dahil konaklama $ kişi başı oda kahvaltı / $ kişi başı her şey dahil konaklama SUNSET WATER VILLA $ kişi başı oda kahvaltı / $ kişi başı her şey dahil konaklama $ kişi başı oda kahvaltı / $ kişi başı her şey dahil konaklama $ kişi başı oda kahvaltı / $ kişi başı her şey dahil konaklama $ kişi başı oda kahvaltı / $ kişi başı her şey dahil konaklama $ kişi başı oda kahvaltı / $ kişi başı her şey dahil konaklama Sürat teknesi ile otel transferleri fiyatlara dahildir. SUPERIOR BEACH BUNGALOW SUN ISLAND RESORT $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı SUN VILLA $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı WATER BUNGALOW $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı Yarım pansiyon konaklama fiyatları Otel transferleri ara uçuş ve sürat teknesi ile yapılmaktadır ve fiyatlara dahildir. Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 120 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Herşey dahil konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 350 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır)

4 PARADISE ISLAND RESORT 9.6km from Airport SUPERIOR BEACH BUNGALOW - Yarım Pansiyon Konaklama $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 125 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Herşey dahil konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 350 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) WATER VILLA - Oda Kahvaltı Konaklama $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 220 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 420 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Herşey dahil konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 670 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) HAVEN VILLA - Oda Kahvaltı Konaklama $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 220 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 420 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Herşey dahil konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 670 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Sürat teknesi ile otel transferleri fiyatlara dahildir.

5 BEACH VILLA MEDHUFUSHI ISLAND RESORT Aşağıdaki fiyatlar yarım pansiyon konaklamadır $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı BEACH VILLA SUITE $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı WATER VILLA $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı LAGOON SUITE $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 220 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Herşey dahil konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 420 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Deniz uçağı ile otel transferleri fiyatlara dahildir.

6 LUX MALDIVES Tablodaki fiyatlar oda kahvaltıdır. BEACH PAVILLION $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı JUNIOR SUITE $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı BEACH VILLA $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı BEACH VILLA WITH POOL $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı PRESTIGE WATER VILLA $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine USD kişi başı Otel transferleri iç hat uçuşu ve sürat teknesi ile yapılmaktadır ve fiyatlara dahildir. Deniz uçağı ile otel transferi farkı kişi başı 110 $ dır. Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 475 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 635 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Herşey dahil konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 875 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) ile tarihleri arasında otel tadilat nedeni ile kapalıdır.

7 SHERATON FULL MOON MALDIVES Tablodaki fiyatlar oda kahvaltıdır. DELUXE $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ ISLAND COTTAGE $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ BEACHFRONT COTTAGE $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ WATER BUNGALOW $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ CLUB WATER BUNGALOW $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ WATER VILLA $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 520 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 820 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Herşey dahil konaklama için paket fiyatlarına kişi başı USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) 5 kal 4 öde promosyonun geçerli olmadığı tarihler: / / Bu tarihler arasında paket fiyatları için ofisimize danışınız. Sürat teknesi ile otel transferleri fiyatlara dahildir.

8 ANANTARA DHIGU MALDIVES Tablodaki fiyatlar oda kahvaltıdır. SUNRISE BEACH VILLA $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ 31 Ekim e kadar geçerli $ kişi başı /(Yılbaşı fiyat ve kurallarını sorunuz) SUNSET BEACH VILLA $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ 31 Ekim e kadar geçerli $ kişi başı /(Yılbaşı fiyat ve kurallarını sorunuz) SUNRISE OVER WATER SUITE $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ 31 Ekim e kadar geçerli $ kişi başı /(Yılbaşı fiyat ve kurallarını sorunuz) SUNSET OVER WATER SUITE $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ 31 Ekim e kadar geçerli $ kişi başı /(Yılbaşı fiyat ve kurallarını sorunuz) SUNSET POOL VILLA $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ 31 Ekim e kadar geçerli $ kişi başı /(Yılbaşı fiyat ve kurallarını sorunuz) Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 600 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 820 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Sürat teknesi ile otel transferleri fiyatlara dahildir.

9 OVER WATER BUNGALOW ANANTARA VELI MALDIVES Tablodaki fiyatlar oda kahvaltıdır $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ 31 Ekim e kadar geçerli $ kişi başı /(Yılbaşı fiyat ve kurallarını sorunuz) SUPERIOR OVER WATER BUNGALOW $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ 31 Ekim e kadar geçerli $ kişi başı /(Yılbaşı fiyat ve kurallarını sorunuz) DELUXE OVER WATER BUNGALOW $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ 31 Ekim e kadar geçerli $ kişi başı /(Yılbaşı fiyat ve kurallarını sorunuz) OCEAN POOL BUNGALOW $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ 31 Ekim e kadar geçerli $ kişi başı /(Yılbaşı fiyat ve kurallarını sorunuz) DELUXE OVER WATER POOL BUNGALOW $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ 31 Ekim e kadar geçerli $ kişi başı /(Yılbaşı fiyat ve kurallarını sorunuz) Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 600 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 820 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Sürat teknesi ile otel transferleri fiyatlara dahildir.

10 BEACH POOL VILLA ANANTARA KHIVAH VILLAS Tablodaki fiyatlar oda kahvaltıdır $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ 31 Ekim e kadar geçerli $ kişi başı /(Yılbaşı fiyat ve kurallarını sorunuz) SUNSET BEACH POOL VILLA $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ 31 Ekim e kadar geçerli $ kişi başı /(Yılbaşı fiyat ve kurallarını sorunuz) OVER WATER POOL VILLA $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ 31 Ekim e kadar geçerli $ kişi başı /(Yılbaşı fiyat ve kurallarını sorunuz) SUNSET OVER WATER POOL VILLA $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ 31 Ekim e kadar geçerli $ kişi başı /(Yılbaşı fiyat ve kurallarını sorunuz) Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 690 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 950 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Deniz uçağı ile otel transferleri fiyatlara dahildir.

11 LILY BEACH RESORT & SPA Tablodaki fiyatlar her şey dahil PLATINUM PLAN konaklamadır. BEACH VILLA $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ LAGOON VILLA $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ DELUXE WATER VILLA Deluxe Water Villa: A welcome Bottle of Sparkling Wine on arrival. Fine selection of PetitFour $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ SUNSET WATER SUITE Sunset Water Suite: A welcome Bottle of Champagne and Express Check-in in the Suite on Arrival, VIP Fruit Basket on arrival. Private Butler Service, Free access to Fine dining Restaurant Tamarind. Private Sunset Cruise $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ Deniz uçağı ile otel transferleri fiyatlara dahildir.

12 CONSTANCE HALAVELI Tablodaki fiyatlar oda kahvaltıdır. WATER VILLA $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı BEACH VILLA $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı Otel transferleri deniz uçağı ile yapılmaktadır. Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 475 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Herşey dahil konaklama için paket fiyatlarına kişi başı USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) CONSTANCE MOOFUSHI Tablodaki fiyatlar CRYSTAL Herşey dahil konaklamadır. BEACH VILLA $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı WATER VILLA $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı Otel transferleri deniz uçağı ile yapılmaktadır.

13 FOUR SEASONS KUDAHURA Tablodaki fiyatlar oda kahvaltıdır. Sunset Beach Pavilion with Pool $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz Sunrise Beach Bungalow with Pool $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz Sunset Beach Bungalow with Pool $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz Sunrise Water Bungalow $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz Sunset Water Bungalow $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz Sürat teknesi ile otel transferleri fiyatlara dahildir. Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 700 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 950 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır)

14 CONRAD MALDIVES RANGALI ISLAND Tablodaki fiyatlar oda kahvaltı konaklama fiyatlarıdır. BEACH VILLA $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ WATER VILLA $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ SUPERIOR WATER VILLA $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ DELUXE BEACH VILLA $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ RETREAT WATER VILLA $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ DELUXE WATER VILLA $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ Deniz uçağı ile otel transferleri fiyatlara dahildir. Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 530 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır)

15 W RETREAT & SPA Tablodaki fiyatlar oda kahvaltı konaklama fiyatlarıdır. Wonderful BEACH OASIS $ kişi başı $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ Spectacular OCEAN OASIS $ kişi başı $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ Fabolous LAGOON OASIS $ kişi başı $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 90 Gün kala $ / 60 Gün kala $ Deniz Uçağı ile otel transferleri fiyatlara dahildir. Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 700 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) W Retreat & Spa Maldives is located in the turquoise waters of the Indian Ocean, In the North Ari Atoll of the Republic of the Maldives. The all retreat resort features a combination of 50 private over water retreats, perched above a spectacular lagoon and house reef and 28 bi-level, absolute beachfront oasis with views of the crystal clear Indian Ocean. Each retreat is a minimum of square meters and incorporates a unique combination of Maldivian island village architecture blended with the contemporary W design features for which the brand has become world-renowned. Every retreat features a wonderful, totally private habitat with seamless transition from indoor and outdoor environs. Every luxury is offered with plunge pools, private custom made furnishing, luxurious daybeds, surround sound music system, plasma screen TV and the infamous cloudlike W signature Beds The resort will offer guests unique dining and bar experiences, an innovative AWAY spa, exciting aquatic sports and dive centre facilities A. All retreat categories have the following features. Private plunge pools with built in relaxation area Contemporary customs made Day beds and lounge furnishing Indoor/Outdoor Bathrooms with double vanity basins In Room spa Amenities Fully stocked mini-bar and separate wine fridge W signature Beds and bedding with 350 thread count sheets 42 plasma screen TV BOSE surround Sound Music and DVD system Personal mobile Barbeque unit B. Beach Oasis is bi level rooms with bedroom, bathroom downstairs and private sala, lounge area & barbeque upstairs. Ocean Oasis features glass observation section in the living area and shower. Bi-level deck with outdoor covered lounge area. Bath tub and outdoor shower with unimpeded ocean views.

16 JUMERIAH VITTAVELI Tablodaki fiyatlar oda kahvaltıdır. BEACH VILLA WITH POOL SUNRISE $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ $ kişi başı /28 Şubat a kadar $ ve yarım pansiyon $ kişi başı /28 Şubat a kadar $ ve yarım pansiyon $ kişi başı /28 Şubat a kadar $ ve yarım pansiyon $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ ve yarım pansiyon BEACH VILLA WITH POOL SUNSET $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ $ kişi başı /28 Şubat a kadar $ ve yarım pansiyon $ kişi başı /28 Şubat a kadar $ ve yarım pansiyon $ kişi başı /28 Şubat a kadar $ ve yarım pansiyon $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ ve yarım pansiyon WATER VILLA WITH POOL SUNRISE $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ $ kişi başı /28 Şubat a kadar $ ve yarım pansiyon $ kişi başı /28 Şubat a kadar $ ve yarım pansiyon $ kişi başı /28 Şubat a kadar $ ve yarım pansiyon $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ ve yarım pansiyon WATER VILLA WITH POOL SUNSET $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ $ kişi başı /28 Şubat a kadar $ ve yarım pansiyon $ kişi başı /28 Şubat a kadar $ ve yarım pansiyon $ kişi başı /28 Şubat a kadar $ ve yarım pansiyon $ kişi başı /31 Ocak a kadar $ ve yarım pansiyon Sürat teknesi ile otel transferleri fiyatlara dahildir. Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 620 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 875 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) OTELİN ERKEN ÖDEME İNDİRİMLERİNİ OFİSİMİZE SORUNUZ. AYRICA: 29 ŞUBAT A KADAR YAPILAN VE ÖDENEN 30 EYLÜL E KADAR OLAN REZERVASYONLARDA BİR ÜST KATEGORİ ODAYA ÜCRETSİZ UPGRADE İMKANI

17 AYADA ISLAND RESORT Tablodaki fiyatlar oda kahvaltı konaklama fiyatlarıdır. GARDEN VILLA $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ BEACH VILLA $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ BEACH SUITE $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ SUNSET BEACH SUITE $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ OCEAN VILLA $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala 4.250$ / 30 Gün kala $ $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ SUNSET LAGOON SUITE $ kişi başı Gün kala 4.450$ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ $ kişi başı Gün kala 4.190$ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ AYADA ISLAND RESORT BALAYI İNDİRİMLERİ İÇİN OFİSİMİZİ ARAYINIZ

18 AYADA ISLAND RESORT Tablodaki fiyatlar oda kahvaltı konaklama fiyatlarıdır. SUNSET OCEAN SUITE $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala 4.890$ / 30 Gün kala $ $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ $ kişi başı Gün kala $ / 60 Gün kala $ / 30 Gün kala $ İçhat uçuşu ve sürat teknesi ile otel transferleri fiyatlara dahildir. Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 420 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 625 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) AYADA ISLAND RESORT BALAYI İNDİRİMLERİ İÇİN OFİSİMİZİ ARAYINIZ ÖN REZERVASYON FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

MALDIVLER. - Male havaalanı otel arasında transferler - TÜM VERGİLER ve SERVİS BEDELLERİ (Ek masraf yok!) Fiyatlar iki kişilik odada KİŞİ BAŞI dır.

MALDIVLER. - Male havaalanı otel arasında transferler - TÜM VERGİLER ve SERVİS BEDELLERİ (Ek masraf yok!) Fiyatlar iki kişilik odada KİŞİ BAŞI dır. MALDIVLER Aşağıdaki listede göreceğiniz fiyatlara dahil olan hizmetler: - Tarifeli Havayolları ile gidiş geliş uçak biletleri - 5 gece seçilecek otel ve oda cinsine göre konaklama - Male havaalanı otel

Detaylı

DÖNEMLER VE UÇAK HARİÇ FİYATLAR

DÖNEMLER VE UÇAK HARİÇ FİYATLAR AŞAĞIDA VERİLEN OTEL PAKET FİYATLARI İKİ KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI USD BAZINDA OLUP KARŞILAMA, GİDİŞ DÖNÜŞ TRANSFERLERİ VE TÜM VERGİLER DAHİLDİR. EKSTRA YEMEK FİYATLARI AYRICA BELİRTİLMİŞTİR. BELİRTİLEN

Detaylı

Beach Front Room 662 786 1034 782 936 1244 653 774 1017 Herşey Dahil yok Deluxe Room 742 886 1174 912 1099 1471 653 774 1017 Promosyonlar Otel Linki

Beach Front Room 662 786 1034 782 936 1244 653 774 1017 Herşey Dahil yok Deluxe Room 742 886 1174 912 1099 1471 653 774 1017 Promosyonlar Otel Linki AŞAĞIDA VERİLEN OTEL PAKET FİYATLARI İKİ KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI USD BAZINDA OLUP KARŞILAMA, GİDİŞ DÖNÜŞ TRANSFERLERİ VE TÜM VERGİLER DAHİLDİR.EKSTRA YEMEK FİYATLARI AYRICA BELİRTİLMİŞTİR. BELİRTİLEN PROMOSYONLAR

Detaylı

MALDIVLER.

MALDIVLER. 2016-2017 MALDIVLER YERYÜZÜ CENNETİ MALDİVLER Dünyaca ünlü seyahat dergilerinin her yıl yapmış olduğu anketlerde, Maldivler den bir veya birden fazla Resort dünyanın en iyi Resortu seçilmektedir. Maldivler

Detaylı

Maldivler Turu Türk Havayollari Tarifeli Seferleri Ile 7 Gece 9 Gün Maldiv (7)

Maldivler Turu Türk Havayollari Tarifeli Seferleri Ile 7 Gece 9 Gün Maldiv (7) Maldivler Turu Türk Havayollari Tarifeli Seferleri Ile 7 Gece 9 Gün Maldiv (7) 1.Gün Istanbul - Maldivler Istanbul Atatürk Havalimani dis hatlar gidis terminalinde uçusunuzdan 3 saat önce havalimaninda

Detaylı

AYLAR OCA SUB MAR NIS MAY HAZ TEM AUG EYL EKM KAS ARA

AYLAR OCA SUB MAR NIS MAY HAZ TEM AUG EYL EKM KAS ARA MAURITIUS Mauritius Adası nda yıl genelinde meteoroloji değerleri aşağıdaki gibidir. AYLAR OCA SUB MAR NIS MAY HAZ TEM AUG EYL EKM KAS ARA Yağmur (mm) 200 197 218 130 96 77 55 59 39 41 53 127 Sıcaklık

Detaylı

MAURITIUS. Her türlü sorunuz için ofisimiz ile irtibat kurabilir ya da mail atabilirsiniz. World Travel Service +90 212 2379060 wts@wts.com.

MAURITIUS. Her türlü sorunuz için ofisimiz ile irtibat kurabilir ya da mail atabilirsiniz. World Travel Service +90 212 2379060 wts@wts.com. MAURITIUS Mauritius Adası nda yıl genelinde meteoroloji değerleri aşağıdaki gibidir. AYLAR OCA SUB MAR NIS MAY HAZ TEM AUG EYL EKM KAS ARA Yağmur (mm) 200 197 218 130 96 77 55 59 39 41 53 127 Sıcaklık

Detaylı

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO Gazimağusa ya 15 dakika, Ercan Havaalanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 4 Villa, 9 Bungalow Suit, 18 Garden Standart, 53 Bungalow Standart,

Detaylı

RODOS ADASINA AİT OTELLER & ODA CİNSLERİ & ÖZELLİKLERİ VE TARİH ARALIKLARINA GÖRE SEYAHAT PAKETLERİ FİYATLARININ DETAYLARINI GÖREBİLİRSİNİZ

RODOS ADASINA AİT OTELLER & ODA CİNSLERİ & ÖZELLİKLERİ VE TARİH ARALIKLARINA GÖRE SEYAHAT PAKETLERİ FİYATLARININ DETAYLARINI GÖREBİLİRSİNİZ Adını bir su perisinden alan Rodos antik çağların en zengin şehirlerinden biriymiş. Roma ve Bizans döneminde çok önemli olmayan ada, 1309 da gelen St. John şövalyeleri zamanında altın çağını yaşamış. Dünyanın

Detaylı

Paketlere Dahil Olmayan Hizmetler Havalimanı vergileri 115 Euro Vize ve seyahat sağlık sigortası Yurtdışı çıkış harcı

Paketlere Dahil Olmayan Hizmetler Havalimanı vergileri 115 Euro Vize ve seyahat sağlık sigortası Yurtdışı çıkış harcı Mykonos Adası yunan adalarının en seçkin adasıdır. Ege denizinde en renkli gece hayatı ve eğlence mekanları bu adadadır. Mykonos tatil, balayı, eğlence, deniz, kum ve plaj gibi aktiviteleri yaşayabileceğiniz

Detaylı

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royalty Programı, Maxx Royal Resorts ta geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Uçak ve helikopter kiralamanın yanı

Detaylı

Saat Farkı: Olympic HY. ve Aegean HY Atina aktarmalı seferleri var. Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim

Saat Farkı: Olympic HY. ve Aegean HY Atina aktarmalı seferleri var. Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim Santorini Adası nın etkileyici gün batımı manzaraları ve arkeolojik kalıntılarını görmek için, her yıl dünyanın dört bir yanından gelen milyonlarca turist ve balayı çiftleri bu adaya gelmektedir. Santorini

Detaylı

The three first floor bedrooms are very spacious (two doubles and one twin) and all have panoramic seaviews and a wrap around terrace.

The three first floor bedrooms are very spacious (two doubles and one twin) and all have panoramic seaviews and a wrap around terrace. Zeytin Kaya Villa Özet Villa Zeytin Kaya is a distinctively designed 4-bedroom villa close to beach club Açıklama Located in the elegant and prestigious Komurluk district and separated from the sea by

Detaylı

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ ,0 LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar Milos (Yunanistan) 09:00

Detaylı

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royalty Programı, Maxx Royal Resorts ta geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Uçak ve helikopter kiralamanın yanı

Detaylı

SANTORİNİ ADASINA AİT OTELLER & ODA CİNSLERİ & ÖZELLİKLERİ VE TARİH ARALIKLARINA GÖRE SEYAHAT PAKETLERİ FİYATLARININ DETAYLARINI GÖREBİLİRSİNİZ

SANTORİNİ ADASINA AİT OTELLER & ODA CİNSLERİ & ÖZELLİKLERİ VE TARİH ARALIKLARINA GÖRE SEYAHAT PAKETLERİ FİYATLARININ DETAYLARINI GÖREBİLİRSİNİZ Santorini Adası nın etkileyici gün batımı manzaraları ve arkeolojik kalıntılarını görmek için, her yıl dünyanın dört bir yanından gelen milyonlarca turist ve balayı çiftleri bu adaya gelmektedir. Santorini

Detaylı

!!!!!!!!!!Genel!Bilgi!&!Fiyatlandırma!Dosyası!

!!!!!!!!!!Genel!Bilgi!&!Fiyatlandırma!Dosyası! Raja Ampat, West Papua Papua Explorers Resort GenelBilgi&FiyatlandırmaDosyası Raja Ampat, West Papua RAJAAMPATVEPAPUAEXPLORERSRESORT: PapuaExplorersResort,BatıPapua'nınkuşkafasıyarımadasıolaraktabiredilenkısmınınucunda

Detaylı

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI ÇEŞME KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE GEMİ + 4 GECE OTEL Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017 BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: 04-06 MAYIS 2017 Tur Tarihi: 03-07 MAYIS 2017 Emerald Hotel Fuar alanına 13 km Opera Hotel Fuar alanına 15 km Divan Express Hotel Fuar alanına 16 km Hilton Bakü Hotel

Detaylı

The Hill Side Apartment

The Hill Side Apartment The Hill Side Apartment Özet The beautifully furnished home sleeps up to 5 persons in 2 bedrooms and has been furnished to the highest standards. Açıklama This comfortable and tastefully furnished apartment

Detaylı

Voyage Hotels ten Voyage Loyalty Card

Voyage Hotels ten Voyage Loyalty Card SILVER GOLD PLATINUM Voyage Hotels ten Voyage Loyalty Card Voyage Loyalty Card Programı, Voyage Hotels te geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Voyage Loyalty

Detaylı

MSC MERAV IGLIA ile AKDENİZ

MSC MERAV IGLIA ile AKDENİZ MSC MERAV IGLIA ile AKDENİZ 1. Gün TUR PROGRAMI TK 1879 ile İstanbul Napoli uçuşu Napoli, İTALYA - 19:00 2. Gün Messina, İTALYA 08:00 18:00 3. Gün Valletta, MALTA 08:00 18:00 4. Gün Denizde Seyir 5. Gün

Detaylı

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI 11 Nisan 15 İSTANBUL Q LOS ANGELES! SAN DIEGO Cumartesi Saat 10:45 te İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde B2B Travel deski önünde buluşma. Deskten yapılacak seyahat

Detaylı

Voyage Hotels ten Voyage Loyalty Card

Voyage Hotels ten Voyage Loyalty Card SILVER GOLD PLATINUM Voyage Hotels ten Voyage Loyalty Card Voyage Loyalty Card Programı, Voyage Hotels te geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Voyage Loyalty

Detaylı

Belek. Living history. For further information and reservations: www.kempinski.com. Call Toll-Free:

Belek. Living history. For further information and reservations: www.kempinski.com. Call Toll-Free: Belek Living history Download Brochure / Broşür İndir For further information and reservations: Call Toll-Free: +800 426 313 55 Austria, Belgium, Denmark, France, Germany, Italy, Norway, Spain, Sweden,

Detaylı

MSC MUSICA ile GRAND VOYAGE

MSC MUSICA ile GRAND VOYAGE MSC MUSICA ile GRAND VOYAGE Rio de Janeiro 12.11.2017 13.11.2017 14.11.2017 15.11.2017 16.11.2017 17.11.2017 18.11.2017 17:00 19.11.2017 Funchal, PORTEKİZ 09:00 18:00 20.11.2017 21.11.2017 22.11.2017 23.11.2017

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

Voyage Hotels ten Voyage Members Programı

Voyage Hotels ten Voyage Members Programı SILVER GOLD PLATINUM Voyage Hotels ten Voyage Members Programı Voyage Members Programı, Voyage Hotels te geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Voyage Members

Detaylı

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI EXPOLAND TOUR TG EXPO FUARCILIK A.Ş RESMİ SEYAHAT ACENTESİDİR. ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI 29 Ocak- 01 Şubat 2018 Giriş:27 Ocak 2018 - Çıkış:02 Şubat 2018 PAKET PROGRAM (Uçak bileti,

Detaylı

MSC FANTASIA ile KANARYA ADALARI

MSC FANTASIA ile KANARYA ADALARI MSC FANTASIA ile KANARYA ADALARI Funchal TUR PROGRAMI 1. Gün TK 1307 ile İstanbul Cenova uçuşu Cenova, İTALYA - 17:00 2. Gün Marsilya, FRANSA 08:00 18:00 3. Gün Barselona, İSPANYA 09:00 18:00 4. Gün Denizde

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ LOUIS OLYMPIA ile YUNAN ADALARI SÜRMELİ OTEL ile CRUISE & STAY 3 GECE GEMİ + 4 GECE OTEL Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi - 13:00 Cumartesi Patmos 16:00 21:00 Pazar Girit (Heraklion), Yunanistan 07:00

Detaylı

112. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1.DÖNEM / 15-19 Ekim 2012

112. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1.DÖNEM / 15-19 Ekim 2012 1 112. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1.DÖNEM / 15-19 Ekim 2012 TK.1A Türk Hava Yolları direkt HONG KONG uçuşu / 11-20 Ekim 2012 HONG KONG ELEKTRONİK & ÇİN İTHAL İHRAÇ FUARI 1. DÖNEM

Detaylı

600 TL 800 TL 450 TL 625 TL 825 TL 475 TL 675 TL 700 TL 900 TL 550 TL 750 TL 725 TL 575 TL

600 TL 800 TL 450 TL 625 TL 825 TL 475 TL 675 TL 700 TL 900 TL 550 TL 750 TL 725 TL 575 TL ELEXUS (Standart Oda Kara Tarafı) 05.07-17.09 18.09-31.10 800 TL 450 TL 1. 675 TL 650 TL 975 TL (04-12) (00-03) ELEXUS (Standart Oda Deniz Tarafı) 05.07-17.09 18.09-31.10 625 TL 475 TL 675 TL 940 TL 1.

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

JACARANDA BEACH LUXURY CLUB

JACARANDA BEACH LUXURY CLUB GENEL BİLGİ Kategori Konsept Açılış Yılı : 2014 Yenilenme Yılı : 2014 JACARANDA BEACH LUXURY CLUB Fact Sheet / Yaz 2015 : 5 Yıldız : Ultra Herşey Dahil Oda Sayısı : 225 Kredi Kartı : Visa, Master Card

Detaylı

PEMBA ADASI. Afrika'nın doğu kıyısındaki uzak bir ada ve muhtemelen şimdiye kadar bulabildiğiniz medeniyetlerden uzakta.

PEMBA ADASI. Afrika'nın doğu kıyısındaki uzak bir ada ve muhtemelen şimdiye kadar bulabildiğiniz medeniyetlerden uzakta. PEMBA ADASI Afrika'nın doğu kıyısındaki uzak bir ada ve muhtemelen şimdiye kadar bulabildiğiniz medeniyetlerden uzakta. Gürültülü, baskılanmış, kirletilmiş elektronik dünyasını kapatın ve turist olarak

Detaylı

MYKONOS ADASINA AİT OTELLER & ODA CİNSLERİ & ÖZELLİKLERİ VE TARİH ARALIKLARINA GÖRE SEYAHAT PAKETLERİ FİYATLARININ DETAYLARINI GÖREBİLİRSİNİZ

MYKONOS ADASINA AİT OTELLER & ODA CİNSLERİ & ÖZELLİKLERİ VE TARİH ARALIKLARINA GÖRE SEYAHAT PAKETLERİ FİYATLARININ DETAYLARINI GÖREBİLİRSİNİZ Mykonos Adası yunan adalarının en seçkin adasıdır. Ege denizinde en renkli gece hayatı ve eğlence mekanları bu adadadır. Mykonos tatil, balayı, eğlence, deniz, kum ve plaj gibi aktiviteleri yaşayabileceğiniz

Detaylı

Lüx & Delüx Umre Fiyatları

Lüx & Delüx Umre Fiyatları Lüx & Delüx Umre Fiyatları 2015-2016 HİSAR TURİZM LÜX UMRE KONSEPTLERİ Mekke-i Mükerreme otelleri Le Meridien Makkah Medine-i Münevvere otelleri CROWNE PLAZA DYAR INT. ARAC AQEEQ HOLİDAY VİLLA Mekke-i

Detaylı

Öncelikle Dedeman Ankara ya göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve işbirliğinize teşekkür ederiz.

Öncelikle Dedeman Ankara ya göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve işbirliğinize teşekkür ederiz. Kime : Sayın Dilek ÇETİNKAYA Firma : ANKARA YMM ODASI Telefon : 0312 467 70 01 Faks : Lütfen Bildiriniz E-mail : dilekcetinkaya@aymmo.org.tr Bilgi : FOM Konu : Fiyat Teklifi Tarih : 19 Aralık 2013 Faksın

Detaylı

VakıfBank Worldcard Sahiplerine Gezinomi de Anında 150 TL İndirimi!

VakıfBank Worldcard Sahiplerine Gezinomi de Anında 150 TL İndirimi! Gezinomi Haftalık Bülten 21.03.2017 Özel Kampanyalar Erken Rezervasyonda Son Gün 27 Mart! Gezinomi'de erken rezervasyon dönemi devam ediyor! 01.04.2017-31.10.2017 tarihleri arasında yapılacak konaklamalarda

Detaylı

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM I SALONI MILANO FUARI Sayın Yetkili, 13 Mart 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Milano I Saloni Fuar programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. Grubunuz için

Detaylı

NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA

NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA 2017 YAZ FACTSHEET NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA Açılış Tarihi 2014 Son Yenilenme Telefon + 90 242 824 99 15-16 Faks + 90 242 824 99 17 Sezon Yaz sezonu E-posta info@nirvanahotel.com Kategori 5* Web

Detaylı

MSC MUSICA ile GRAND VOYAGE

MSC MUSICA ile GRAND VOYAGE MSC MUSICA ile GRAND VOYAGE Rio de Janeiro 12.11.2017 TUR PROGRAMI TK1867 ile İstanbul - Venedik Venedik, İTALYA - 17:00 13.11.2017 Bari, İTALYA 12:00 18:00 14.11.2017 Denizde Seyir - - 15.11.2017 Valetta,

Detaylı

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK, MÜNİH Değerli Katılımcı ve Ziyaretçilerimiz; 1975 yılından bu yana, gerek ülke dahilinde, gerekse dünyanın dört bir yöresinde, yalnızca

Detaylı

Cratos Premium Hotel & Casino - Tam Pansiyon Plus. Hafta İçi / Pazar - Perşembe

Cratos Premium Hotel & Casino - Tam Pansiyon Plus. Hafta İçi / Pazar - Perşembe 03 Mayıs 02 Mayıs Promosyon Uçaklı Paketler Geçerlilik Kuralları 1-THY Uçakları AHL ve SAW'dan Oscar (O) Class biletlerde geçerli olacaktır. 2-Pegasus ile Uçuşlarda Cuma geliş,pazar dönüş hariç Economy

Detaylı

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM DUBAI 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 3 gecelik Dubai programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Detaylı

Voyage Hotels ten Voyage Members Programı

Voyage Hotels ten Voyage Members Programı SILVER GOLD PLATINUM BLACK Voyage Hotels ten Voyage Members Programı Voyage Members Programı, Voyage Hotels te geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Voyage Members

Detaylı

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION 14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION FUAR TARİHİ 04-07 EYLÜL 2014 TUR TARİHİ 03-08 EYLÜL 2014 Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 03 EYLÜL 2014 TK882 SEFER SAYILI UÇAĞ I I LE 00:25 DE TEBRI Z E HAREKET VARIŞ 04:25

Detaylı

DALMAÇYA KIYILARI 2017

DALMAÇYA KIYILARI 2017 DALMAÇYA KIYILARI 2017 M/S La Belle de Adriatique 5 Tur Başlama: 11.05.2017 7 Gece - 8 Gün Tur Bitiş: 18.05.2017 GEMİDEKİ TÜM İÇECEKLER DÂHİL Adriyatik Denizi, Büyüleyici Adaları ve Kotor Fiyortları 1.Gün

Detaylı

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN InterContinental İstanbul; yeni yılı sevdiklerinizle, geceye özel nefis menüler eşliğinde, sıcacık ve konforlu bir ortamda eğlenerek

Detaylı

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 24 AĞUSTOS 2014 TK417 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 08:30 DA MOSKOVA YA HAREKET VARIŞ : 12:20 29 AĞUSTOS 2014 TK414 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 13:30 DA İSTANBUL A HAREKET VARIŞ:

Detaylı

MALDİVLER & SİNGAPUR & PHUKET TURU. 8 NİSAN Gece 4* Ve 5* Otellerde Kahvaltı Dahil Konaklama

MALDİVLER & SİNGAPUR & PHUKET TURU. 8 NİSAN Gece 4* Ve 5* Otellerde Kahvaltı Dahil Konaklama MALDİVLER SİNGAPUR PHUKET TURU EMİRATES HAVA YOLLARI MALDİVLER (3) SİNGAPUR (2) PHUKET (3) 8 NİSAN 2018 8 Gece 4* Ve 5* Otellerde Kahvaltı Dahil Konaklama Maldivler / 5* Paradise Island Resort vb. (Yarım

Detaylı

01/Mayıs/2008 30/Haziran/2008 Arası Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile 349 dan başlayan fiyatlar

01/Mayıs/2008 30/Haziran/2008 Arası Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile 349 dan başlayan fiyatlar 01/Mayıs/2008 30/Haziran/2008 Arası Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile 349 dan başlayan fiyatlar UÇUŞ DETAYLARI Gidiş : Tk 1131 / Istanbul Tunis Hareket Saati : 10:35 Varış saati : 12:30 Dönüş : Tk 1132

Detaylı

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara.

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara. Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

Pegasus Havayolları ile 07 Şubat - 31 Mart Dönemi Promosyon Paket Fiyatlar. Rezervasyon Ve Ödeme Koşulları

Pegasus Havayolları ile 07 Şubat - 31 Mart Dönemi Promosyon Paket Fiyatlar. Rezervasyon Ve Ödeme Koşulları Pegasus Havayolları ile 07 Şubat - 31 Mart Dönemi Promosyon Paket Fiyatlar Sor-Sat Fiyatlardır.Rezervasyon departmanımız ile iletişime geçebilirsiniz. Paketler Pegasus havayolları için hazırlanmış olup

Detaylı

2015-2016 Yılı Fiyat teklifleri

2015-2016 Yılı Fiyat teklifleri 2015-2016 Yılı Fiyat teklifleri 25.11.2015 19.01.2016 & 06.02.2016 29.02.2016 Tarihleri Arasındaki Geçerli Fiyatlar 4 Mekke + 3 Medine 8 Gün / 7 Gece 1210 USD 1180 USD 1150 USD 6 Mekke + 3 Medine 10 Gün

Detaylı

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Tesis Dubrovnik şehrinde yer almaktadır. Otel, 1972 yılında inşa edildi. Otel, 2014 yılında baştan aşağıya yenilendi.

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

MSC ORCHESTRA ile AKDENİZ & BALEAR ADALARI

MSC ORCHESTRA ile AKDENİZ & BALEAR ADALARI MSC ORCHESTRA ile AKDENİZ & BALEAR ADALARI Barselona 1. Gün TUR PROGRAMI TK1873 ile İstanbul Milano uçuşu Cenova, İTALYA - 18:00 2. Gün Cannes, FRANSA 08:00 16:00 3. Gün Palma de Mallorca, İSPANYA 14:00-4.

Detaylı

Gözlerinizi kapatın ve kendinizi çam ağaçları içerisindeki kuş sesleri melodisine bırakarak

Gözlerinizi kapatın ve kendinizi çam ağaçları içerisindeki kuş sesleri melodisine bırakarak Akdeniz ile Toros Dağları nın birleştiği noktada, muhteşem bir doğa içerisinde, 152.000 m² alan üzerine kurulan Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, Antalya şehir merkezine 26 km, Kemer e 16 km, havaalanına

Detaylı

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ 11 16 OCAK 2016 HEIMTEXTIL 2016 5 GECE 6 GÜN FUAR PAKETİ ULAŞIM BİLGİLERİ Türk Hava Yolları TK 1587 08.20 /10.40 Türk Hava Yolları TK 1592 15.05 /19.00 KATILIMCI PROGRAMI 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI

Detaylı

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Tur Tarihi: 4 Gece 5 Gün Zorluk Derecesi:

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız

Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız 15.07.2016 1 Voyage ve Maxx Royal tesisleri için her türlü taleplerinizde mutlaka acente destek departmanına dönmeyi unutmayınız VOYAGE BELEK ve VOYAGE SORGUN 0-12 Yaş 2 Çocuk ücretsizdir. MAXX ROYAL BELEK

Detaylı

picturesque Lake and mountains. The 4 star Elite World Marmaris Hotel is located in the famous resort town of Marmaris, only meters away from the

picturesque Lake and mountains. The 4 star Elite World Marmaris Hotel is located in the famous resort town of Marmaris, only meters away from the A Elite World Otelleri, Elite World Prestige (4* +), Elite World stanbul (5*) ile İstanbul metropol yaşamın merkezi Taksim Talimhane de, Elite World Van (5*) ile Van merkezde, Elite World Business (5*)

Detaylı

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ 19-24 NİSAN 2017 PROGRAM 19 Nisan // İstanbul dan hareket Atatürk Havalimanı, Yurdışı gidiş terminali, Türk Havayolları kontuarında buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerimizin

Detaylı

ANKARA YEMINLI MALI MUSAVIRLER ODASI

ANKARA YEMINLI MALI MUSAVIRLER ODASI Kime : Sayın Dilek ÇETİNKAYA Firma : ANKARA YEMINLI MALI MUSAVIRLER ODASI Telefon : 0312 4677001 Faks : 0312 4675795 E-mail : dilekcetinkaya@aymmo.org.tr Bilgi : FOM Konu : Fiyat Teklifi Tarih : 10 Aralık

Detaylı

06 Aralık KİEV. 05 Aralık İSTANBUL-KİEV. 07 AralıkKİEV- İSTANBUL SATIŞ TEMSİLCİNİZE DANIŞINIZ

06 Aralık KİEV. 05 Aralık İSTANBUL-KİEV. 07 AralıkKİEV- İSTANBUL SATIŞ TEMSİLCİNİZE DANIŞINIZ FC DİNAMO KİEV BEŞİKTAŞ Corendon Havayolları Özel Seferi ile 05 Aralık 2016 Hareket 2 Gece. Beşiktaş ımıza başarılar dileriz 05 Aralık İSTANBUL-KİEV 06 Aralık KİEV Sabiha GökçenHavalimanı Dış Hatlar Gidiş

Detaylı

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

Old Town Residence. Özet. Açıklama. Old Town Villa With Rooftop Pool And Stunning Sea Views.

Old Town Residence. Özet. Açıklama. Old Town Villa With Rooftop Pool And Stunning Sea Views. Old Town Residence Özet Old Town Villa With Rooftop Pool And Stunning Sea Views. Açıklama The Old Town Residence provides a rare opportunity to stay in a villa close to all of Kalkan's amenities, while

Detaylı

SENTIDO BELLAZURE da HER ŞEY DAHİL FIRSATI

SENTIDO BELLAZURE da HER ŞEY DAHİL FIRSATI 2016 SEZONU KONAKLAMA BEDELLERİ Rezervasyon işlemi öncesinde, 2016 sezonu genel kullanma şartları dosyasındaki açıklamaları da dikkatlice okumanızı önemle rica ederiz. Her şey Dahil Paketlerimiz SENTIDO

Detaylı

Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim

Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim Adını bir su perisinden alan Rodos antik çağların en zengin şehirlerinden biriymiş. Roma ve Bizans döneminde çok önemli olmayan ada, 1309 da gelen St. John şövalyeleri zamanında altın çağını yaşamış. Dünyanın

Detaylı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı ITMA BARCELONA 20-26 Haziran 2019 İTMA Barcelona Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1 : TK 1 Türk HavaYolları ile 19 23 Haziran Gidiş Dönüş Barcelona / 4 gece 5 gün (4 gece Barcelona)

Detaylı

2017 YAZ FACTSHEET 01/04/ /10/2017

2017 YAZ FACTSHEET 01/04/ /10/2017 2017 YAZ FACTSHEET 01/04/2017 31/10/2017 CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT & SPA Açılış Tarihi 1997 Telefon + 90 242 753 47 83 Son Yenilenme 2014 Faks + 90 242 753 47 79 Sezon E-posta info@crystalhotels.com.tr

Detaylı

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN InterContinental İstanbul; yeni yılı sevdiklerinizle, geceye özel nefis menüler eşliğinde, sıcacık ve konforlu bir ortamda eğlenerek

Detaylı

21-30 MART 2015 SİPADAN MALEZYA

21-30 MART 2015 SİPADAN MALEZYA Turizm Seyahat Acentası 21-30 MART 2015 SİPADAN MALEZYA Promosyon Paket Tur 21-30 MART 2015 VIPSCUBA kalitesi ile Muhteşem tropikal cennet Sipadan'a gidiyoruz! Hint Okyanusu ile Büyük Okyanus un birleştiği

Detaylı

ayrıcalıklı konaklama privileged luxury accommodation

ayrıcalıklı konaklama privileged luxury accommodation ayrıcalıklı konaklama privileged luxury accommodation Metropolün kalbinde lüks bir konaklama seçeneği ve özel bir organizasyon mekânı A privileged accommodation and venue for private events in the heart

Detaylı

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Phuket Tayland a bağlı Phuket adası sizlere çok yönlü bir tatilin fırsatlarını sunan eğlenceli bir ada Her sokağı hareketli,

Detaylı

Everest Ana Kamp Trekking Turu

Everest Ana Kamp Trekking Turu Everest Ana Kamp Trekking Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/everest-ana-kamp-trekking-turu/ Süre:13 GECE 15 GÜN(Hergün Hareketli) Everest Ana Kamp Trekking Turu. Katmandu şehir turu dahil 15 günlük

Detaylı

17 Mart 2011 Perşembe

17 Mart 2011 Perşembe 1 17 Mart 2011 Perşembe 07:00 Sabiha Gökçen Havalimanı Dışhatlar Terminali prontomice kontuarında buluşma 09:05 Pegasus Havayolları PC212 sefer sayılı uçağı ile Kıbrıs a hareket 10:35 Ercan Havalimanı

Detaylı

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Johannesburg (1) / Maun (9) BU SEYAHATTE... Okavango Deltası Afrika daki en büyük tatlı su alanı olup dünyanın denize açılmayan en büyük

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün l Jahorina Kayak Turu ViZESiZ Jahorina 3 gece 4 gün Jahorina, Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti entitesinde Dinar Alpleri'ne bağlı bir dağdır. Yüksekliği 1913 m (6276 ft)dir. 1984 Kış Olimpiyatları'nın

Detaylı

ANTALYA /KEMER MERKEZDE ULTRA SÜPER LÜKS MUHTEŞEM MALİKHANE Antalya / Kemer

ANTALYA /KEMER MERKEZDE ULTRA SÜPER LÜKS MUHTEŞEM MALİKHANE Antalya / Kemer ANTALYA /KEMER MERKEZDE ULTRA SÜPER LÜKS MUHTEŞEM MALİKHANE Antalya / Kemer Satılık - Villa 1,150,000 400 m2 Antalya / Kemer Oda Sayısı : 4 Salon Sayısı : 2 Banyo Sayısı : 4 Yapının Şekli : Yapının Durumu

Detaylı

DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!!

DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!! DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!! LSI LANGUAGE SCHOOL INTERNATIONAL 30 Aralık 2016 ya kadar gerçekleşen kayıtlarda İngiltere ve Amerika merkezlerinde eğitim ücretleri üzerinden %25

Detaylı

!!!!!Genel!Bilgi!&!Fiyatlandırma!Dosyası!

!!!!!Genel!Bilgi!&!Fiyatlandırma!Dosyası! Raja Ampat, West Papua Papua Explorers Resort GenelBilgi&FiyatlandırmaDosyası Raja Ampat, West Papua RAJAAMPATVEPAPUAEXPLORERSRESORT: PapuaExplorersResort,BatıPapua'nınkuşkafasıyarımadasıolaraktabiredilen

Detaylı

Bakü Turu Türk Havayollari Tarifeli Seferi Ile 3 Gece 4 Gün

Bakü Turu Türk Havayollari Tarifeli Seferi Ile 3 Gece 4 Gün Bakü Turu Türk Havayollari Tarifeli Seferi Ile 3 Gece 4 Gün 1.Gün: Istanbul Bakü Atatürk Havalimani dis hatlar gidis terminali Türk Havayollari kontuari önünde uçusumuzdan 2 saat önce 06:00 da bulusuyoruz.

Detaylı

ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 Yaz Sezonu Otel Bilgileri

ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 Yaz Sezonu Otel Bilgileri ~ 1 ~ ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 Yaz Sezonu Otel Bilgileri İçindekiler Sayfa Otel Bilgileri 1 Odalar 2 Aktiviteler & Hizmetler 3 Ultra Herşey Dahil 4 Toplantı Salonları 5 OTEL BİLGİLERİ Açılış Tarihi

Detaylı

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5)

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5) 30 Haziran 6 Temmuz 2017 (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO (5) (5) 1. GÜN / 30 Haziran 2017, Cuma İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat 12:00 de buluşma. Bizler için özel olarak

Detaylı

LETOONIA GOLF RESORT / BELEK

LETOONIA GOLF RESORT / BELEK KONSEPT 2012 YAZ LETOONIA GOLF RESORT / BELEK KATEGORİ : Letoonia Golf Resort / 5 Yıldızlı Hotel & 1. Sınıf Tatil Köyü KONSEPT : Superior All Inclusive ADRES : İleribaşı Mevkii 07500 Belek - Antalya /

Detaylı

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN InterContinental İstanbul; yeni yılı sevdiklerinizle, geceye özel nefis menüler eşliğinde, sıcacık ve konforlu bir ortamda eğlenerek

Detaylı

TEK ÖDEME 4-6 TAK + 8-12 TAK + SEZON 110,00 TL 88,00 TL 88,00 TL 93,50 TL 232,50 TL 186,00 TL 186,00 TL 8-12 TAK + SEZON 4-6 TAK + TEK ÖDEME

TEK ÖDEME 4-6 TAK + 8-12 TAK + SEZON 110,00 TL 88,00 TL 88,00 TL 93,50 TL 232,50 TL 186,00 TL 186,00 TL 8-12 TAK + SEZON 4-6 TAK + TEK ÖDEME 1 İLGİLİ İNDİRİM FIRSATLARI 08.06.2009 AKŞAMINA KADAR YAPILAN REZERVASYONLARINDA GEÇERLİDİR. NAKİT/CASH LERDE İRİM VARDIR. WORLD ile 500 TL ve üzeri tüm taksitli işlemlerde 1 ay ekstre erteleme (04.06

Detaylı

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Türkiye nin dört bir yanında bulunan tesislerimiz ile termal tatil anlayışına yeni bir soluk getiren Hattuşa Vacation Thermal Club; şifalı

Detaylı

5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN

5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN 5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN ile YILBAŞINDA AMSTERDAM & REN NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA & BELÇİKA & ALMANYA Amsterdam - Den Haag - Delft - Rotterdam - Antwerp(1)(*Brüksel)(*Brugge) - Amsterdam(1)(*Volendam-Zaanse

Detaylı

2016 OTEL BĠLGĠLERĠ & KONSEPTĠ

2016 OTEL BĠLGĠLERĠ & KONSEPTĠ GENEL BĠLGĠLER Otel sahibi 1 2016 OTEL BĠLGĠLERĠ & KONSEPTĠ Erzin İsos Termal Sağlık Turizmİnş. Gıda. Org. San.ve Tic. A.Ş. Sezon 12 ay Kategori Tatil Köyü Toplam kapalı alan 17 600 m2 Pansiyon durumu

Detaylı

1. Gün. 2. Gün. 3. Gün. 4. Gün. 5. Gün

1. Gün. 2. Gün. 3. Gün. 4. Gün. 5. Gün AAAAI 2018 Orlando Amerikan Akademisi Allerji, Astim ve İmmünoloji Yillik Toplantisi Amerika Birleşik Devletleri Orlando 18 December 2017-18 December 2017 Programı 1. Gün 02 MART 2018 13.00 Ataturk Havalimani

Detaylı