Genious of corporate travel. Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahatleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Genious of corporate travel. Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahatleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim."

Transkript

1 Genious of corporate travel Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahatleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim.

2 Hakkımızda Donelli, portföyünde farklı sektörlerde faaliyet gösteren Ulusal ve Uluslararası ölçekte birçok firmayı barındıran, sınıfının en iyisi olan hizmetleri sunan, ülkenin en büyük ve en hızlı gelişen seyahat yönetim şirketlerinden birisidir yılında kurulan Donelli, seyahat programlarındaki kaliteyi en üst düzeye taşımakta ve müşterilerine eşsiz bir hizmet sunmaktadır. Donelli olarak amacımız, en uygun fiyata profesyonel, proaktif ve özel bir hizmet sunarak Dünya yı size daha da yakınlaştırmaktır. Profesyonel seyahat uzmanlarımız, tüm isteklerinize cevap verebilecek tecrübe ve birikime sahiptirler. Portföyünde yer alan in üzerinde otel ve her kategoride konaklama alternatifleriyle müşterilerimize birçok seçenek sunmaktayız. Servislerimiz arasında havaalanı transferleri, karşılama ve uğurlama, uçak bileti, araç kiralama, seyahat sigortası, tatil paketleri, önemli gün ve etkinlikler için bilet temini, vize müracaatları ve organizasyon (kongre, seminer, toplantı, lansman, açılış vb.) hizmetleri bulunmaktadır.

3 Misyonumuz Çalışmakta olduğumuz firmaların mevcut ticari hacimlerini genişletebilmelerine yardımcı olabilecek kurumsal seyahat hizmetleri alanında, kendileri için anlamlı seviyede rekabet avantajı yaratmak. Vizyonumuz Donelli Turizm i, hızla gelişen iş dünyası içerisinde, en önde gelen kurumsal seyahat yönetim şirketlerinden biri haline getirmektir.

4 Taahhüdümüz Kendi alanında uzman ekibimizden size özel olarak alacağınız hizmet, müşterilerimize sunmuş olduğumuz hizmetlerimizin ana merkezini oluşturmaktadır. Seyahat uzmanlarımız, konusunda oldukça tecrübeli ve geniş bir yelpazede bilgi ve birikime sahiptirler. Devamlı olarak değişkenlik gösteren ve oldukça rekabetçi olan Kurumsal Seyahat Hizmetleri sektöründe, ortalama olarak 8 yıldır Donelli için çalışan bir ekiple siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Bu sayede, kurum kültürünü benimsemiş ekibimizin hata payı minimize edilerek hizmet kalitesi en üst seviyeye çıkarılmaktadır. Donelli, iş ortaklarına her zaman en seçkin ve profesyonel hizmeti sunmayı garanti eder.

5 Hizmetlerimiz VIP Hizmetler Uçak Bileti Otel Rezervasyonu Donelli, müşterileri için en iyi ve en uygun VIP hizmetlerini sunmaktadır. VIP Hizmetlerimizden bazıları: * * * * * Kişiye Özel Turlar Kültür Turları Fuar Turları Turistik Gemi Turları Helikopter, Özel Jet ve Yat Kiralama Siz hiçbir detayı düşünmeyin, stresten uzak seyahatinizin keyfini çıkarın. Müşterilerimizin seyahat alışkanlıklarını ve taleplerini göz önünde bulundurarak seyahatlerini en uygun fiyata ve en yüksek konforda yapmalarını sağlıyoruz. Tüm talepleriniz maksimum 10 dakika içerisinde değerlendirilmekte ve 100 ün üzerinde anlaşmalı hava yolu şirketi taranarak, alternatif uçuş seçenekleri Müşteri Temsilcilerimiz tarafından sizlere iletilmektedir. Dünya nın her yerinde in üzerinde ulusal ve uluslararası otellerle olan ortaklığımız sayesinde otel odası ve toplantı salonları rezervasyonları konusunda en iyi fiyat ve konforu sunabilecek tecrübe ve birikime sahip ekibimiz ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. My travel life is always complicated and TUTC always deals with my plans with apparent ease. Nina Campbell Vize Hizmetleri Donelli nin uzman ekibi, seyahat vizesi müracaatlarıyla ilgili gerekli olan dokümanlara ve bilgilere sahip olmakla birlikte, konsoloslukların vize politikalarında yaşanan değişiklikleri yakından takip ederek müşterilerine hızlı ve etkili bir hizmet sunmaktadır. Araç Kiralama & Transfer Donelli deki uzman ekibimiz, yerel ya da uluslararası seyahatleriniz süresince kullanmak üzere araç kiralama ve transferler hizmetleri de sağlamaktadır. İster şoförlü ister şoförsüz olarak siz aracınızı seçin, biz Dünya nın neresinde olursa olsun temin edelim.

6 Hizmetlerimiz M.I.C.E. Konferans, seminer ve toplantı organizasyonları ile ilgili olarak, program planlama ve yönetimi konusunda daha önce birçok Ulusal ve Uluslararası organizasyonu başarı ile gerçekleştirmiş tecrübeli bir ekip ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Kişiye Özel Seyahat Kurumsal seyahat hizmetleri ekibimiz bir taraftan iş seyahatleriniz ile ilgilenirken, bireysel seyahatler konusunda uzman olan bir diğer ekibimiz ise kişiye özel taleplerinizi Dünya nın her noktası için değerlendiriyor olacak. Çalışma Prensibimiz Müşterilerimize özel olarak görevlendirdiğimiz seyahat danışmanlarımız sizlerle yakın bir çalışma ortamı oluşmasını sağlamaktadır. Geçmiş tecrübelerimiz, bize bu konunun önemini ve bunun sonucunda talep edilen hizmet ve servis kalitesinde artışı net olarak göstermiştir. Bizimle çalışan müşterilerimizin %90 ın üzerinde bağlılık göstermesi ve Donelli yi kurumsal seyahat hizmetleri konusunda bir çözüm ortağı olarak görmeye devam etmesi bunun en önemli kanıtıdır. Donelli, her yıl düzenli olarak büyüyen ve gelişen, aynı zamanda lokal ve uluslararası servis sağlayıcıları ile geliştirmiş olduğu ilişkiler sayesinde müşterilerine Dünya nın her noktasında en uygun ve alternatifli çözümler sunabilmektedir. Finansal Süreçlerimiz Müşterilerimiz ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda mutabık kalınan tutar kadar sistemimizde kendilerine limit tanımlaması yapılır. Hesap özetleri, her ayın son günü ya da posta yoluyla müşterilerimize iletilir. Ay içerisinde yapılan tüm faturalama işlemlerine ait detaylar, gönderilecek olan hesap özeti içerisinde yer alacaktır. Bir önceki aya ait yapılan tüm işlemlerin ödemeleri, takip eden ayın 10. gününde tahsil edilir. Alternatif olarak, seyahat harcamalarınızı kredi kartı ile yapıp bazı tedarikçilerimiz tarafından sunulan özel indirimlerden de yararlanabilirsiniz. Yukarıda bahsi geçen süreçler üzerinde mutabık kalınamayan müşterilerimiz için firmamız, belirlenen limit tutarını süreç netleşene kadar dondurma hakkını saklı tutar.

7 Farkımız 365 GÜN/24 SAAT HİZMET Donelli, kurumsal seyahat endüstrisinin gereksinimlerini göz önünde bulundurmakta ve 24 saat boyunca müşterilerine hizmet vermenin önemini kavramaktadır. Mesai saatleri dışında, müşterilerine hizmet veren nöbetçi seyahat uzmanlarımız sayesinde, hizmetlerimizi 365 gün / 24 saat esasına dayalı olarak kesintisiz bir şekilde sürdürmekteyiz. Nöbetçi seyahat uzmanlarımız, kişisel ve kurumsal bilgilerinize hatta mevcut rezervasyonlarınıza tek tuşla erişim sağlamakta ve gereksiz vakit kaybının önüne geçmektedir. FİRMAYA ÖZEL RAPORLAMA SİSTEMLERİ En son teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek oluşturduğumuz raporlama sistemlerimiz ile tüm seyahat detaylarınıza ulaşabilir ve firmanız için en büyük 2. gider kalemi olan seyahat harcamalarınızı rahatlıkla yönetebilirsiniz. Size özel raporlama sistemlerimizden yararlanmak için sadece ne ve nasıl olması gerektiğini bize iletin. Biz sizin için dizayn edelim. HIZLI GERİ DÖNÜŞ Her zaman mükemmeli hedefleyen hizmet kalitemiz ve hızlı geri dönüşlerimiz ile rezervasyon ya da planlanmış bir seyahatiniz ile ilgili değişiklikleri hızlıca gerçekleştirebilir ve gereksiz zaman kayıplarının önüne geçersiniz. DÜNYA NIN HER YERİNDE OPERASYONEL KABİLİYET Donelli müşterisi olarak, kendi ülkenizdeymiş gibi, Dünya nın her noktasında tüm kurumsal seyahat hizmetlerini temin edebilirsiniz. GÜVEN VE ŞEFFAF FİYAT POLİTİKASI Donelli, çalışanlarına ve müşterilerine her zaman saygı duymaktadır. İnanıyoruz ki, ancak güvenin hakim olduğu bir iş ortamında en iyiler, en iyi olanlarla çalışır. Donelli, müşterilerine çözüm sunarken tüm seyahat aktiviteleri ve oluşan maliyetler (seyahat öncesi ve sonrası ) ile ilgili olarak her zaman şeffaf davranmayı taahhüt eder. Bu şekilde, proaktif ve etkin bir şekilde seyahat bütçelerinizi birlikte yönetiriz.

8 Müşterilerimiz Donelli Turizm, 200 ün üzerinde lokal ve Uluslararası müşterisine kurumsal seyahat hizmetleri konularında hizmet vermektedir. Müşterilerimiz arasında başta Medya, Enerji, İnşaat ve Perakende olmak üzere birçok farklı sektörden firma bulunmaktadır. Tüm müşterilerimiz verimli, uygun maliyetli, bilgili ve donanımlı, gizlilik prensiplerine uygun ve firmalarına özel kişisel hizmetlerimizden yararlanmaktadır. Kurumsal seyahat danışmanlarımız, sizden gelecek olan her türlü talebi değerlendirmek ve size özel sunacağımız hizmet ayrıcalıklarını sağlamak için dört gözle bekliyor olacaklar.

9 Donelli olarak, kurumsal seyahat hizmetleri konusunda taleplerinizi değerlendirmeye hazırız. Bize ulaşmak için, no lu telefonumuzu arayarak seyahat danışmanlarımız ile direk irtibat kurabilirsiniz. Ya da, adresimizi ziyaret ederek hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

10 Genious of corporate travel Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahatleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim. Genel Merkez Meclis-i Mebusan Caddesi, No:23/4 Fındıklı Beyoğlu ISTANBUL / TURKEY Ankara Ofisi Tunalı Hilmi Caddesi, No: 83/4 Kavaklıdere ÇANKAYA / ANKARA Londra Ofisi Linen Hal Regent Street LONDON W1B 5TE UNITED KINGDOM

Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahat ve etkinlikleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim.

Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahat ve etkinlikleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim. Genious of Corporate Travel and Event Management Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahat ve etkinlikleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim. Turkey Partner Of Hakkımızda Donelli,bir çoğu kendi

Detaylı

Kurumsal Seyahat Çözümleri

Kurumsal Seyahat Çözümleri Kurumsal Seyahat Çözümleri NİLSİN TUR TURİZM SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Kükürtlü Mah. Kükürtlü Cad. Kısa Sok. Edesen Apt. No : 5/2 Osmangazi / BURSA Tel : 0224 235 30 50 235 20 60 236 50 05 Fax : 0224 235 40 60

Detaylı

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak.

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak. 1 HAKKIMIZDA Uzun yıllardan bu yana sektörde hizmet veren firmamız yılların verdiği tecrübe ve güven ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı kendisine ilke edinmiştir. Sektörde birçok firma arasından

Detaylı

ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA

ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA Her detayı düşünülmüş toplantılar, organizasyonlar, projeler ve fazlası... 1998 yılından itibaren hizmet veren EDFA Turizm ve Seyahat Acentası, bugün Türkiye

Detaylı

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. WORLD FOOD MOSCOW 2013 MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ

Detaylı

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

SEYAHAT İÇİN EN KONFORLU YÖNTEM

SEYAHAT İÇİN EN KONFORLU YÖNTEM SEYAHAT İÇİN EN KONFORLU YÖNTEM - Gate Transfer Istanbul'daki seyahatleriniz için konforlu, kolay kullanımlı ve kişiye özel transfer hizmeti sunmaktadır. - Sektörünün lideri olan onlarca kurumun seçkin

Detaylı

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Turizm sektörü birikimi ve tecrübesiyle, 2009 Haziran ayı içerisinde Platinyum Turizm A.Ş. ünvanlı kurduğumuz firmayla çalışma hayatına başladık. Çeşitli Kamu Kurumları

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

TÜRK HAVAYOLLARI İLE İZMİR ÇIKIŞLI MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVAYOLLARI İLE İZMİR ÇIKIŞLI MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVAYOLLARI İLE İZMİR ÇIKIŞLI MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI

Detaylı

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR İÇİNDEKİLER 1. FİRMA TANITIMI 2. FİRMANIN FAALİYETLERİ 3. FİRMANIN REFERANSLARI RESMİ DOKUMANLAR 4. TURSAB BELGESİ 5. IATA BELGESİ FİRMA TANITIMI 2000 yılında kurulan şirketimiz, inanç turizmin ilk ve

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

hayallerinize sınır koymayın

hayallerinize sınır koymayın hayallerinize sınır koymayın hayallerinize sınır koymayın Siz Düşleyin, Biz Gerçekleştirelim... Her alanda evinizdeki konfor ve rahatı aratmayacak, tamamı özenle seçilmiş organizasyonlar Literatur Turizm

Detaylı

MICEPLAN TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI

MICEPLAN TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI MICEPLAN TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI ŞİRKET PROFİLİ 1999 yılından bu yana edindiğimiz tecrübe ile faaliyet gösterdiğimiz M.I.C.E sektöründe, pek çok ilke imza attık. TÜRSAB üyesi MICEPLAN Turizm ve Seyahat

Detaylı

www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız

www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız 1 Bizi daha iyi tanıyın! Navigatour Hakkında; Navigatour Seyahat Acentesi, 1999 yılında uzun yıllar turizme hizmet etmiş, kendi alanındaki profesyonel

Detaylı

OCT Organisation Congress Travel

OCT Organisation Congress Travel OCT Organisation Congress Travel OCT müşterilerinin vazgeçilmez çözüm ortağı olma hedefini 1996 yılından bu yana tutkuyla sürdürmektedir. Bu dinamizm ve butik hizmet anlayışı ile OCT imza attığı yüzlerce

Detaylı

Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz

Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz ...:::FİRMA ÖZGEÇMİŞİ Firmamız 1987 yılında hizmete başlamış olup, Personel, Öğrenci, Turizm taşımacılığını başarı ile sürdürmektedir. Turizm, Resmi ve Özel

Detaylı

TALİS ORGANİZASYON. ta is A Tailor Made Event Company. for tailor made events. www.talis.com.tr

TALİS ORGANİZASYON. ta is A Tailor Made Event Company. for tailor made events. www.talis.com.tr TALİS ORGANİZASYON www.talis.com.tr for tailor made events www.talis.com.tr { { { tailor made: made, adapted, or suited for a particular purpose, use or person { tailor made: belirli bir duruma, amaca

Detaylı

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan,

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, 1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, müşterilerimize sene boyunca 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermekten

Detaylı

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011 , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri 10.. yıl TARİHÇEMİZ Şirketimiz, 2007 yılında Özel Güvenlik Hizmetleri vermek amacı ile Efe Güvenlik Hizmetleri Tic. LTD.ŞTİ. ünvanıyla kurulmuş olup, gelişen ve değişen hizmet sektöründe, müşteri talepleri

Detaylı

KONFERANS. European Utility Week

KONFERANS. European Utility Week TANITIM 4-6 Kasım 2014 tarihlerinde Amsterdam RAI Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan ; yılın en büyük ve geniş katılımlı akıllı enerji faaliyetidir. İletim konusu dahil son kullanıcıya kadar bütün ana

Detaylı

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın.

Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın. Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın. Multinet in kurumsal seyahat ve konaklama çözümleri için geliştirmiş olduğu Otelnet in avantajlı dünyası ile tanışın. Siz yalnızca ihtiyaçlarınızı

Detaylı

YÖN GRUP wwww.yongrup.com

YÖN GRUP wwww.yongrup.com Geleceğe birlikte YÖN verelim YÖN GRUP wwww.yongrup.com HAKKIMIZDA 2000 yılında kurulan Yön Grup, merkez ofisi Ankara da bulunan ve bünyesinde farklı kuruluşları barındıran bir grup şirketidir. Şirketimiz

Detaylı

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP Problem değil üretiyoruz. Problem değil çözüm çözüm üretiyoruz. GROUP HAKKIMIZDA İSTAŞ TURİZM, Kurulduğu günden bu yana turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı konularında faaliyet gösteren bir kuruluştur.

Detaylı

Yolcularımıza yakışan ayrıcalık primeclass CIP Servis

Yolcularımıza yakışan ayrıcalık primeclass CIP Servis Yolcularımıza yakışan ayrıcalık primeclass CIP Servis TAV Havalimanları Holding bünyesinde İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, Gürcistan Tiflis ve Batum, Tunus Enfidha, Makedonya Üsküp ve Ohrid Uluslararası

Detaylı

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR.

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Hep Beraber, Hep Birlikte... Güven ve konfordan ödün vermeden süratli hizmetin adresi olan firmamızın araç filosu tüm Dünya koşullarında kendilerini ispatlamış, güvenlik ve konforda otomotiv

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

Hakkımızda. Hizmetlerimiz

Hakkımızda. Hizmetlerimiz Hakkımızda Şirketimiz 1987 yılında kurulmuştur. Aynı yıl TÜRSAB a (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) kaydolmuştur. A - 1547 kayıt numaramız ile tam akredite acenta ve tur operatörü olarak çalışabilmekteyiz.

Detaylı

SAĞLIK TURİZMİNDE ARACILIK ve ASİSTAN KURULUŞLAR. Ahmet Genç, MSc, MBA

SAĞLIK TURİZMİNDE ARACILIK ve ASİSTAN KURULUŞLAR. Ahmet Genç, MSc, MBA SAĞLIK TURİZMİNDE ARACILIK ve ASİSTAN KURULUŞLAR Ahmet Genç, MSc, MBA Tıp Turizmi... süreci yurtdışında tedavi seçeneklerini araştırma ile başlar Yurtdışından bir hastanın bir başka ülkeye seyahat etmesini,

Detaylı

BÜKREŞ - ROMANYA AY DAN TURİZM

BÜKREŞ - ROMANYA AY DAN TURİZM BÜKREŞ - ROMANYA 16-20 KASIM 2012 TÜRK HAVAYOLLARI , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR.

Detaylı

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

EUROPEAN UTILITY WEEK STANTLI KATILIMCISI OLARAK TÜRK FİRMALARA SUNULAN AYRICALIKLAR

EUROPEAN UTILITY WEEK STANTLI KATILIMCISI OLARAK TÜRK FİRMALARA SUNULAN AYRICALIKLAR EUROPEAN UTILITY WEEK STANTLI KATILIMCISI OLARAK TÜRK FİRMALARA SUNULAN AYRICALIKLAR stant bedelinin %50 si ve 2 kişi için Ekonomi sınıfı uçak biletinin %50 si T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından sağlanacaktır.

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR.

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ, DEVLET DESTEKLİ YURTDIŞI

Detaylı

Sağlık Turizmi nde Asistans ve Önemi. Dr. Murat Keçik

Sağlık Turizmi nde Asistans ve Önemi. Dr. Murat Keçik Sağlık Turizmi nde Asistans ve Önemi Dr. Murat Keçik İçerik Asistans Nedir Sunulan Hizmetler Nelerdir Asistans Şirketlerinin Yapısı Ve Özellikleri Asistans Şirketleri Kimlere Hizmet Sağlar Asistans Şirketlerinin

Detaylı

TIP TURİZMİNDE ARACI KURUMLAR. Ahmet Genç, MSc, MBA

TIP TURİZMİNDE ARACI KURUMLAR. Ahmet Genç, MSc, MBA TIP TURİZMİNDE ARACI KURUMLAR Ahmet Genç, MSc, MBA Aracı Firmalar IN...yapı ile etkileşimi Aracı firma hizmetlerine talep artışı Yurtdışına gitmeyi tercih eden hastaların sayısı hızla artıyor aracı kurum

Detaylı

Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın.

Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın. ulticar ulticar Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın. Kurumsal araç ve filo kiralama hizmetlerinde anahtar teslim rahatlık sunan Multicar ile detaylarla yorulmayın, finansal ve operasyonel avantajlardan

Detaylı

0850 888 85 01 info@bayiturlari.com Neden BayiTurlari.com? A Grubu Seyahat Acentası olan firmamız turizm sektöründe 50 yılı aşkın süredir on binlerce müşterimizi misafir, her misafirimizi üst düzeyde ağırlamaya

Detaylı

Havalimanında Kişiye Özel Servisler

Havalimanında Kişiye Özel Servisler Havalimanında Kişiye Özel Servisler Seyahat planlarınızı yaparken ihtiyaç duyduğunuz herşey tek adreste! TAV primeclass, özel bir seyahat danışmanı gibi çalışarak, araç kiralamadan özel şoförlü transferinize,

Detaylı

profesyonellerin tercihi www.bagisturizm.com.tr

profesyonellerin tercihi www.bagisturizm.com.tr profesyonellerin tercihi www.bagisturizm.com.tr profesyonellerin tercihi HAKKIMIZDA Firmamız 1998 yılında Personel Taşımacılığı sektöründe hizmet vermeye başlamış olup Türkiye nin gözde, özel ve kamu kuruluşlarının

Detaylı

Borç Yapılandırma Hizmetleri

Borç Yapılandırma Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Yapılandırma Hizmetleri Hedeflerinize uygun olarak, stratejiden uygulamaya kadar tamamen entegre borç yapılandırma hizmetleri Hüsnü Dinçsoy Danışmanlık Hizmetleri Lideri PwC Türkiye

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak PRECISE.PROVEN.PER FORMANCE. Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Profesyonel hizmetlerin dünyasında, en başarılı firmalar, işlerini küresel piyasalarda en iyi

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

BAKÜ (3) MURANO TURİZM A.Ş.

BAKÜ (3) MURANO TURİZM A.Ş. BAKÜ (3) TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR

Detaylı

Güvenlik Bizim İşimiz

Güvenlik Bizim İşimiz T K ÖZEL GÜVENLİK TK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. Güvenlik Bizim İşimiz Güvenli b ir gelecek için her zaman yanınızdayız. Güvenli b ir gelecek için her zaman yanınızdayız. Sizin yerinize düşünüyor,

Detaylı

Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı

Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı Kurumsallaşma Koçluğu Programı ile Türk aile şirketlerinde sürdürülebilirliği nesiller boyunca sağlamayı hedefliyoruz. 3 aşamadan oluşan Kurumsallaşma

Detaylı

AGS. araştırma - danışmanlık - eğitim. AGS Araştırma Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti.

AGS. araştırma - danışmanlık - eğitim. AGS Araştırma Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti. AGS Araştırma Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti. Hakkımızda AGS, ekonomik ve sosyal alanlarda ulusal ve uluslararası düzeyde pazarlama ve kamuoyu araştırmaları yapmak, danışmanlık ve kurumsal eğitim

Detaylı

İnsan Odaklı Yönetim

İnsan Odaklı Yönetim İnsan Odaklı Yönetim Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu ihtiyacın farkındalığı ile

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

KOBİ LEASING PAKETLERİ

KOBİ LEASING PAKETLERİ KOBİ LEASING PAKETLERİ LEASING NEDİR? Özellikle büyümekte olan şirketlerin, tüm sektörlerde her türlü sıfır veya 2. el makine, ekipman yatırımlarını gerçekleştirmesine yönelik olarak orta veya uzun vadeli

Detaylı

kongre bilet seyahat toplantı tatil transfer etkinlik viyatour.com

kongre bilet seyahat toplantı tatil transfer etkinlik viyatour.com kongre etkinlik bilet seyahat toplantı tatil transfer Böyle başladık... Viya Tour... Aslında tüm bu serüven 2006 yılında Doğmamış Çocuğa Mektuplar ile başladı. Sadece Seyahat Acentacılığı faaliyetlerinde

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

Voyage Hotels ten Voyage Members Programı

Voyage Hotels ten Voyage Members Programı SILVER GOLD PLATINUM Voyage Hotels ten Voyage Members Programı Voyage Members Programı, Voyage Hotels te geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Voyage Members

Detaylı

Araçlarımızdaki her personel için ferdi sigorta ve koltuk sigortası mevcuttur, proje sorumlularımız düzenli kontrollerini yaparlar.

Araçlarımızdaki her personel için ferdi sigorta ve koltuk sigortası mevcuttur, proje sorumlularımız düzenli kontrollerini yaparlar. WWW.KESKİNTUR.COM 01.03.2006 yılında kurulan firmamızın önceliği, güven ve dürüstlüğü ilke edinmektir. Yaptığımız işlerle hep daha iyisini yapmayı hedeflemekteyiz. İşimizde kullandığımız araçların emniyetli

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

Galata Business Center, İşinizi Büyütecek Ofis Çözümleri

Galata Business Center, İşinizi Büyütecek Ofis Çözümleri Neden Galata Business Center? İstanbul un en prestijli adreslerinden biri olan Beyoğlu nda yeni bir şirket kurabilir veya var olan şirketinizi İstanbul un cazibe merkezi İstiklal Caddesine taşıyabilirsiniz.

Detaylı

Borç Yapılandırma Hizmetleri

Borç Yapılandırma Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Yapılandırma Hizmetleri Hedeflerinize uygun olarak, stratejiden uygulamaya kadar tamamen entegre borç yapılandırma hizmetleri Hüsnü Dinçsoy Danışmanlık Hizmetleri Lideri PwC Turkey

Detaylı

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM I SALONI MILANO FUARI Sayın Yetkili, 13 Mart 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Milano I Saloni Fuar programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. Grubunuz için

Detaylı

İs İ t s a t n a bu b l l

İs İ t s a t n a bu b l l İstanbul Oniva Tur Toplantı organizasyonları, Konferanslar, Incentive turlar, özel etkinlikler, özel gruplar ve şirketlere özel teşvik programlarında 1995 ten bu yana 18 yıllık profesyonel deneyimi ile

Detaylı

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR.

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

Geleceği Bugünden Görmek...

Geleceği Bugünden Görmek... Geleceği Bugünden Görmek... Skycity - Pera GYO A.Ş. tarafından geliştirilmiş ve Denizli de satışa sunulmuş ticari binaların tescilli markasıdır. İş Dünyasında Yeni Bir Anlayış Skycity; Ege nin hızla gelişen

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

Voyage Hotels ten Voyage Loyalty Card

Voyage Hotels ten Voyage Loyalty Card SILVER GOLD PLATINUM Voyage Hotels ten Voyage Loyalty Card Voyage Loyalty Card Programı, Voyage Hotels te geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Voyage Loyalty

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. www.entegregroup.

Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. www.entegregroup. Şirketimizi ve sunduğumuz hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz ve değerli zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz Yetkili : Yaşar TÜRKMEN Ofis Tel : 0212 482 11 99 Direkt : 0533 414 50 37

Detaylı

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız.

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız. Sky Management olarak ilk amacımız Londra nın merkezinde House of Parliment, London Eye, Big Ben, Victoria gibi noktalara sadece 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan Millbank Tower daki ofisimizden müşterilerimize

Detaylı

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k.

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. BİZ KİMİZ? Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. Tur operatörü, seyahat acentesi ve konsolidatörlerle (uçuş

Detaylı

Voyage Hotels ten Voyage Loyalty Card

Voyage Hotels ten Voyage Loyalty Card SILVER GOLD PLATINUM Voyage Hotels ten Voyage Loyalty Card Voyage Loyalty Card Programı, Voyage Hotels te geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Voyage Loyalty

Detaylı

İSTANBUL ANKARA LONDRA

İSTANBUL ANKARA LONDRA İSTANBUL ANKARA LONDRA PIM - Proje Yönetimi PROJE PLANLAMA HİZMETİ PROJE UYGULAMA HİZMETİ MEVCUT SİSTEM DENETİMİ PROJE BAŞLAT YAZILIM YÜKLEME PIM NEDİR? Müşteri ile mutabakat sağlayarak ihtiyaçların tam

Detaylı

Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler

Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler www.ttkrehberi.com Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler GSG Hukuk un katkılarıyla Business School Sermaye Piyasası Eğitimleri Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler Yeni Sermaye

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

Voyage Hotels ten Voyage Members Programı

Voyage Hotels ten Voyage Members Programı SILVER GOLD PLATINUM BLACK Voyage Hotels ten Voyage Members Programı Voyage Members Programı, Voyage Hotels te geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Voyage Members

Detaylı

Sürdürülebilirliği sağlamak ve desteklemek için Travelife a katılın, Avrupa ve dünya çapındaki tur operatörleri ile ortaklaşa çalışın

Sürdürülebilirliği sağlamak ve desteklemek için Travelife a katılın, Avrupa ve dünya çapındaki tur operatörleri ile ortaklaşa çalışın Sürdürülebilirliği sağlamak ve desteklemek için Travelife a katılın, Avrupa ve dünya çapındaki tur operatörleri ile ortaklaşa çalışın Travelife a hoş geldiniz Travelife, dünya çapında otel ve apart otel

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

ŞİRKET TANITIM DOSYASI

ŞİRKET TANITIM DOSYASI ŞİRKET TANITIM DOSYASI Serçeönü Mah.Ahmet Paşa Cad. Uğur Plaza Kat:1 No:5 Kocasinan / KAYSERİ Tel & Fax: 0352 220 0 155 e-mail: bilgi@uzgrup.com HİZMETLERİMİZ GAYRİMENKUL ALIŞ, SATIŞ ve KİRALAMADA PROFESYONEL

Detaylı

eofis hizmetleri içeriği

eofis hizmetleri içeriği Alternatif çalışma alanları Elektrik, ısınma, soğutma, internet, bina aidatı, stopaj, temizlik, güvenlik, otopark giderlerini düşünmenize gerek yok! eofis size şimdilik Dünya Ticaret Merkezi Yeşilköy de,

Detaylı

19 MAYIS MAHALLESİ SÜMER SOK. SÜMKO SİTESİ G-4 BLOK D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta:

19 MAYIS MAHALLESİ SÜMER SOK. SÜMKO SİTESİ G-4 BLOK D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta: Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta: info@lidergd.com Web: www.lidergd.com LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde gayrimenkul değerlemesi

Detaylı

özgür mutlu olun güçlü olun güven neşeli özgür olun güvende olun mutlu olun huzurlu mutlu güç sağlıklı olun başarılı mutlu olun güvende olun

özgür mutlu olun güçlü olun güven neşeli özgür olun güvende olun mutlu olun huzurlu mutlu güç sağlıklı olun başarılı mutlu olun güvende olun lü ol birleşmesi sonucu oluşmuştur. etmektedir. biridir. Yirmi yılı aşkın deneyimle, 30.000 adet kurumsal ve bireysel müşterisinin lü ihtiyacı olan en uygun sigorta teminatını, en uygun fiyatlarla sunmaya

Detaylı

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM DUBAI 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 3 gecelik Dubai programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR.

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MOSSHOES 2014 ULUSLARARASI AYAKKABI FUARI MOSKOVA RUSYA 22 2525 EYLÜL 2014 MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM;

Detaylı

YAŞAMA DEĞER KATAN DÜNYA ÇAPINDA HİZMETLER UZMAN YENİLİKÇİ DİNAMİK FARKLI

YAŞAMA DEĞER KATAN DÜNYA ÇAPINDA HİZMETLER UZMAN YENİLİKÇİ DİNAMİK FARKLI B A C K U P 11 YAŞAMA DEĞER KATAN DÜNYA ÇAPINDA HİZMETLER UZMAN YENİLİKÇİ DİNAMİK FARKLI 2 HAKKIMIZDA ProjEkspert Back Up, 15 yıllık gayrimenkul tecrübesi ile yatırımcısının hayatını kolaylaştıracak, mülküne

Detaylı

İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI

İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI MAĞAZA GÖRSELLERİ 1 İŞ ORTAKLIĞI MODELİMİZ UCZ Mağazacılık iş ortaklığı modeli iki kuruluş arasındaki sürdürülebilir ve karşılıklı kazançlı ticari ilişkiyi ifade eder. UCZ Mağazacılık

Detaylı

NEDEN BİZ??? Kurumumuzu öne çıkaran ve farklılığımızı oluşturan temel özelliklerimiz;

NEDEN BİZ??? Kurumumuzu öne çıkaran ve farklılığımızı oluşturan temel özelliklerimiz; BİZ KİMİZ? Lupa M.İ.C.E, iş ortaklığı anlayışını benimseyerek birlikte çalıştığımız kurumların özelliklerine ve ihtiyaçlarına göre çeşitlenebilen ürünler ve çözümler sunmayı hedefleyen bir etkinlik yönetimi

Detaylı

takes you to the next level

takes you to the next level The future starts right here, right now. Yeni Nesil Ofis Hizmetleri sunan Archerson'a Hoşgeldiniz. Co-working Sanal Ofis Hazır Ofis Toplantı Odası Etkinliklerimizle Kadıköy'deyiz. Kadıköy de tarihi bir

Detaylı

APSİYON. Site Yöneticisinin Dijital Asistanı

APSİYON. Site Yöneticisinin Dijital Asistanı APSİYON Site Yöneticisinin Dijital Asistanı Apsiyon, toplu yaşam alanları için geliştirilmiş bulut tabanlı yönetim sistemidir. Bu dairenin sahibi kim? Dairede kimler yaşıyor? 500TL üzeri borcu olan kimler

Detaylı

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK, MÜNİH Değerli Katılımcı ve Ziyaretçilerimiz; 1975 yılından bu yana, gerek ülke dahilinde, gerekse dünyanın dört bir yöresinde, yalnızca

Detaylı

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ SEYAHAT İŞLETMELERİNDE OTOMASYON SUNUMU Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Detaylı

WEC 2016 DÜNYA ENERJİ KONGRESİ HİZMET ALIMI ZEYİLNAMESİ 02.06.2014

WEC 2016 DÜNYA ENERJİ KONGRESİ HİZMET ALIMI ZEYİLNAMESİ 02.06.2014 WEC 2016 DÜNYA ENERJİ KONGRESİ HİZMET ALIMI ZEYİLNAMESİ 02.06.2014 İDARİ ŞARTNAME 3.1 Maddesi ç) Hizmet Alımı son başvuru tarihi: 06.06.2014 d) Hizmet Alımı son başvuru saati: 17:00 ç) Hizmet Alımı son

Detaylı

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş.

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. 25 yıllık ticari deneyimi ile Araç Kiralama sektöründe saygın firmalarından biridir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışıyla hizmet verdiği alanlarda ilklerin de uygulayıcısı

Detaylı

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royalty Programı, Maxx Royal Resorts ta geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Uçak ve helikopter kiralamanın yanı

Detaylı