Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "+90 252 622 04 86 www.sahininsaat.com"

Transkript

1 ÜSTÜN TEKNOLOJİNİN KUSURSUZ HİZMET İLE BULUŞTUĞU NOKTA

2 w w w. S a h i n i n s a a t. c o m YENİ standartlar Şahin İnşaat, çelik yapıları ve deniz yapıları sektöründe geçirmiş olduğu uzun yıllar süresince birçok projeye imza atmış olan genç ve dinamik kadrosuyla; liman inşaatı, dalgakıran, mendirek, deniz iskelesi, rıhtım, tonoz imalatı, sualtı kesim işleri, her ebatta kazık çakımı ve deniz temizliği hizmetleri vermektedir.

3 Yüksek standartlara sahip iş güvenliği önceliğimizdir. genç ve dinamik KADROMUZ İLE HERZAMAN HIZLI, GÜVENLİ VE KALİTELİ HİZMET... Tüm projelerimizde öncelikli amacımız yüksek güvenlik standartlarını yerine getirmektir. Şahin inşaat bünyesinde görevli olan her bir personel, şirketin güvenlik ve iş sağlığına vermiş olduğu önem neticesinde uyguladığı kalite politikasına özenle dikkat etmektedir. İş güvenliği ve kalite politikamızı oluştururken atılan her bir adım, çalışanlarımızın ve tüm iş ortaklarımızın / taşeronlarımızın güvenliğini düşünerek hesaplanmakta ve uygulanmaktadır. Güvenlik politikamızdaki öncelikli amaç; çalışanlarımızın ve işverenlerimizin mağduriyetine neden olabilecek tüm olumsuzlukları önleyebilmek adına her türlü tedbiri almaktır.

4

5 uluslararası HİZMET anlayışı ve yüksek standartlarda hizmet KALİTESİ...

6 HİZMETLERİMİZ ÇELİK KONSTRÜKSİYON DENİZ YAPILARI Yapısal Çelik İşleri Yüksek Binaların Çelik İmalatları ve Montajı Mühendislik Proje Yönetimi API 650 Depo Tankları ve Siloları Siklonlar Boru hattı / Boru Tesisatı Kumlama / Boyama Deniz İskelesi ( Çelik ve Betonarme ) Güneşlenme Platformları Tonoz İmalatı Sualtı Kesim İşleri Deniz Temizliği Rıhtım Her Ebatta Kazık Çakımı Travel Lift ( Çekek İskeleleri )

7 TEKNOLOJİYİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ Şahin İnşaat ın başarıyla tamamladığı projeler arasında; otel inşaatları, sanayi tesisleri, köprüler, fabrikalar, boru hatları ve basınçlı tanklar yer almaktadır. Fethiye de yer alan 5000 m 2 lik üretim alanı içerisinde, yıllık kg / yıl çelik imalat ve montaj kapasitesi ile her tür ve büyüklükteki yapım sözleşmesini yürütme yeteneğine sahip olan genç ve güçlü teknik kadrosuyla hizmet vermektedir.

8

9 DAİMA BÜYÜMEKTE OLAN İŞ HACMİMİZ VE SEKTÖRDEKİ YATIRIMLARIMIZ İLE HER ZAMAN BİR ADIM İLERİYİ PLANLIYORUZ...

10 HER ADIMA ÖNEM VERİYORUZ Şahin İnşaat; gerçekleştirmiş olduğu her projede müşterilerinin kalite beklentilerini iyi algılayan, değer zincirindeki tüm ürün ve adımları sürekli geliştiren, sektöründe daima öncü olmayı hedefleyen bir firmadır. Alanında uzman çalışanlarımız tarafından hazırlanmış olan kalite politikamız, güncelliğini koruyabilmek adına daima yenilenmekte ve geliştirilmektedir.

11 YÜKSEK KALİTE VE ÜSTÜN HİZMET ANLAYIŞINI BİR ARADA SUNUYORUZ...

12 PROJELENDİRME Şahin İnşaat bünyesinde gerçekleşen tüm proje çalışmaları, tasarım ve geliştirme departmanında yer alan profesyonel proje ekibi tarafından yürütülmektedir. Projelendirme çalışmalarının tamamında en güncel bilgisayar programları kullanılmakta olup, ulusal / uluslararası yönetmeliklere uygun hizmet verilmektedir. Tasarım aşamasındaki üç boyutlu modeller, çizimler, statik ve dinamik hesaplamalar sayesinde yapıya ait bütün detaylar netleştirilmekte ve üretim-montaj safhalarında oluşabilecek hatalar minimize edilmektedir. İMALAT Şahin İnşaat, imalatını Fethiye bölgesinde bulunan fabrikasında tam otomatik CNC makinalar kullanarak yapmaktadır. Üretim aşamasında kusursuz veri akışı sağlayabilen en son teknoloji bilgisayar programları kullanıldığından dolayı oluşabilecek tüm hatalar minimize edilmektedir. İmalata gelen malzeme sıcak daldırma galvaniz yapılarak işleme alınır. Kazık olarak tabir edilen çelik borular deniz içindeki korozyona karşı polietilen veya epoksi boya uygulaması yapılarak şantiyeye sevk edilir.

13 MONTAJ AŞAMASI Fabrikada imalatı bitmiş malzemelerin şantiye alanına transferi öncesinde, şantiyede yapılması gereken tüm hazırlıklar tamamlanır. Şahin İnşaat topoğraflarının gözetimi altında kazık yerleri belirlenir ve fabrikada üretimi tamamlanmış malzemelerin şantiyeye transferi gerçekleştirilir. Montaj sahasında, en üst seviyede güvenlik tedbirleri alınarak şantiye yönetiminin belirlediği yerlere stok yapılır ve montaja başlanır. Montaj yapılırken, deniz üstü Jack-Up veya iskele üstü şahmerdanlı makinalar kullanılarak çakım işlemi gerçekleştirilir. Çakım işleminin ardından helezon demir bükülerek kazık içleri demirli betonla doldurulur. İstenilen yapı cinsine göre beton veya çelik konstrüksiyondan platformlar yapılır ve son olarak kaplama işlemi yapılarak montaj bitirilir.

14 DAİMA EN İYİ HİZMET 1 Fabrikamızda gerçekleşen tüm üretimler tam otomatik CNC makinalar kullanılarak yapılmaktadır. 2 Zengin makina parkı ile üretimlerde harcanan zaman kaybı ve maliyet en aza indirilmektedir. 3 Diğer tüm ayrıntılar da özenle gözden geçirilerek ürünlerin sevkiyatı ve montajı sağlanmaktadır.

15

16 KALİTE POLİTİKASI Müşteri odaklı davranarak müşteri memnuniyetini arttırmak. Her yönü ile sektöründe öncü ve güvenilir bir işletme olmak. Taahhütlerini istenilen zamanda, kalitede ve optimum maliyetle tamamlamak. Sürekli gelişimi ve değişimi kendine ilke edinerek daima en iyi hizmeti sunmak. Hammadde girişinden iş teslimine kadar kaliteyi ön planda tutmak. Çevreye zararlı kaynak tüketimini azaltarak insana ve doğaya saygılı olmak. Teknolojiyi yakından takip ederek tüm birimleri ile sürekli inovasyona açık olmak. İş ortaklarına, müşterilerine ve personeline karşı şeffaf ve dürüst olmak.

17

18

19 100 DEN FAZLA PROJEYİ BİTİRMENİN VERDİĞİ TECRÜBEYİ SUNUYORUZ...

20

21 KAZIK ÇAKMA Dubaları VE ÇEKİÇLER Kazık çakma dubalarımız deniz üzerinde her türlü kazık çakma işlemi ve vinç hizmeti vermekte olup kulelerinin üzerinde bulunan Alman menşeli Delmag marka dizel De çekiç ile her çaptaki kazığı çakma olanağına sahiptir.

22

23 JACK-UP MAKİNAları Şahin İnşaat tarafından tasarlanmış olan Jack-Up makinalarının her biri deniz yolu ile şantiye alanına transfer edilmekte ve 24 mt uzunluğunda olan dört ayak üzerine kurulumları gerçekleştirilmektedir. 42 mt uzunluğunda ve 22 mt genişliğinde bir alana sahip olan Jack- Up, kurulumunun bitmesinin ardından; deniz üzeri vinç hizmetleri, dik ve eğimli kazık çakma hizmetleri, üzerine eskavatör alarak liman yapım hizmetleri, deniz tarama ve deniz temizleme hizmetleri vermeye hazır hale gelmiş olur.

24

25 tam otomatik ÇALIŞABİLEN cnc makinalar İle kusursuz Bİr İMALAT YAPIYORUZ...

26 SUALTI KaynaK VE KESİM Şahin İnşaat; bünyesinde barındırdığı tecrübeli dalgıçları ile sualtı borulama, kaynak, kesim, batık çıkartma vb. hizmetleri vermekte olup, sahip olduğu profesyonel sualtı makinaları ve ekibi ile alışılmış standartların üzerinde bir hizmet vermektedir.

27

28

29 DENİZ TARAMA, ANROŞMAN YAPMA VE TEMİZLEME Jack-Up makinalarının üstünde yer alan kepçeler ve vinçler ile deniz temizliği, deniz taraması, gerekli derinliğin sağlanması ve anroşman işlemleri yapılır.

30 otomatik KUMLAMA, BOYAMA VE KURUTMA MAKİNASI mm x mm x 605 mm çalışma kapasitesi ile ön kurutma, kumlama, fırçalama, shop primer boyama ve son kurutma bölümlerinden oluşan bir sistem olan GIETART 2506, otomatik roller sistemleri ile hareketlerini sağlamaktadır. H, U, L kesitli profilleri, boru, sac levha ve kutu profil vb. malzemeleri grit ile otomatik kumlayıp, shop primer ile otomatik olarak boyayabilmektedir. GIETART 2506

31 ELLE KUMLAMA, BOYAMA VE KURUTMA ÜNİTESİ mm x mm x mm çalışma kapasitesi ile Alman teknolojisi kullanılarak imal edilen sistemimiz, kaynak sonrası çapakların alınması ve son temizlik için manuel kumlama işlemi yapılmak üzere tasarlanmıştır. Manuel kumlama ünitesinde grit (metal parçacıklar) kullanılmaktadır. Havalandırma ve grit dönüşüm sistemi sayesinde kumlamada kullanılan grit içerisindeki toz ve pislikler filtreye girerek temiz gritin geri dönüşümü ve tekrar kullanımı sağlanmaktadır. İşçi sağlığı en üst seviyede tutularak kabin içine sürekli taze hava verilmektedir. Boyama ünitesindeki boyama işlemi sonrası yüksek sıcaklıkta fırınlama neticesinde malzeme dayanıklılığı paslanmaya karşı en üst düzeye çıkmaktadır. S2015 mk

32 CNC KESİM mm x mm x 600 mm çalışma kapasitesi ile tahribatsız kesim özelliğine sahip olan HDM1432 ile yüksek kesim performansı sağlanmaktadır. Açılı kesim yapabilmenin yanında, katmanlı ve paket kesim yapabilme özelliğine de sahip olan HDM1432 ile tüm kesimler CNC kontrollü olarak yapılabilmektedir. Makinanın çalışma sistemi, modern proficut çelik imalat bilgisayar programı ile yönetilmektedir. KALTENBACh KBS750

33 cnc 3d matkapli DELME MAKİNASI mm x mm x 600 mm çalışma kapasitesi ile makina üç aksta delik delebilmektedir. 50 mm çapa ve 150 mm kalınlığa kadar (Dikey (Y) + Yatay (W+Z)) delik delebilme kapasitesine sahiptir. Makinamızda HSS (Hava Çeliği) sert metal uçlar ve çok sert metal uçlar kullanılarak delme hızı ve kalitesi, projenin ihtiyaçları doğrultusunda arttırılabilmektedir. KALTENBACh KDM1015

34 SAc ve boru kesme / delme mm X mm x 100 mm çalışma kapasitesi ve çift köprü yapısı ile çalışan bu makinamız aynı anda iki ayrı plakayı projede belirtilen ölçülerde delebilmekte ve kesebilmektedir. Makinaya entegre çalışan boru CNC sistemi, 600 mm çapa kadar borulara kurt ağzı açma, dikey ve açılı kesimler yapabilme özelliğine sahiptir. Makina DXF, ESSI ve NC takım yolu çıktı dosyaları ile çalışabilme imkanına sahiptir. Bu makina sayesinde tüm program parametreleri işlem sırasında değiştirilebilme özelliğine sahiptir. Makina, standart DIN / ISO ve G kodları ile çalışabilme özelliğine sahiptir. AJAn cnc

35 hidrolik 4 TOPLU SAc BÜKme MAKİNASI mm genişliğe ve 40 mm kalınlığa kadar olan sacları bükebilme kapasitesine sahip olup tam otomatik çalışabilmektedir. İstenilen çapta bükebilme özelliğine sahip olan makina 4 toplu sistem ile çalışmaktadır. ŞAhİNLER 4R hjs

36

37 EN İYİYİ HAK ETTİĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORSANIZ...

38 ŞAHİN İNŞAAT REFERANSLAR Proje İsmi / Project Name Proje İsmi / Project Name Proje İsmi / Project Name 1 - ROBİNSON CLUB TATİL KÖYÜ 26 - TURBAN OTELİ 51 - LOCATURK ÇEKEK İŞLETMELERİ 2 - ROBİNSON CLUB CAMYUVA 27 - MAGİCLİFE TATİL KÖYÜ 52 - ÖZEL ATA KOLEJİ OKUL İNŞAATI 3 - ROBİNSON CLUB SİDE 28 - HILLSİDE TATİL KÖYÜ 53 - AEGEAN DREAM OTEL 4 - CLUB ZİGANA TATİL KÖYÜ 29 - LABİANCE HOTEL 54 - CLUB SKOPEA MARİNA A.Ş 5 - CLUB ALDİANA 30 - KARAMAN BESİ ÇİFTLİĞİ YAPILMASI 55 - MARTI MYRA 6 - CLUB TUANA 31 - GRAND YAZICI OTEL 56 - ANB TURİZM 7 - DİDİM BELEDİYESİ 32 - GRAND PRESTİJ OTEL 57 - SWİSS HOTEL 8 - HAN TURİZM TESİSLERİ 33 - ROBİNSON CLUB (LİKYA WORLD) 58 - VOGUE HOTEL 9 - TAKSİM OTELCİLİK 34 - ROBİNSON CLUB ( KAPADOKYA LODGE ) 59 - RİXSOS PREMİUM HOTEL 10 - TARHAN MADENCİLİK TATİL KÖYÜ 35 - MARTI MYRA TATİL KÖYÜ 60 - GOLDEN SAVOY 11 - FANTASİA OTEL 36 - VARUNA CLUP 61 - NERGİS BEACH HOTEL 12 - CAPRİS OTEL 37 - MARMARİN 62 - CLUB MARMARİS RESORT 13 - FRANSIZ TATİL KÖYÜ 38 - MARTI MARİNA 63 - CLUB ZİGANA TATİL KÖYÜ 14 - GRAND YAZICI HOTEL 39 - MA BEACHE HOTEL 64 - CLUB ARMONİA HOTEL 15 - İBER HOTEL 40 - NEVZAT AK İSKELESİ 65 - AEGEAN DREAM OTEL 16 - MARTI RESORT OTEL 41 - GÜNEY TURİZM CLUB VOGUE HOTEL 17 - MARTI MYRA TATİL KÖYÜ 42 - MARTI LAPERLA OTEL 67 - CLUB HEMİTİA 18 - CLUB ALDİANA 43 - FETHİYE MM MİGROS MAĞAZASI 68 - THE PERİLİ BAY RESORTS HOTEL 19 - DHL ÇEVRE KORUMA 44 - MARTI RESORT 69 - HOLİDAY İNN /İSTANBUL 20 - HALDUN SİMAVİ CLUB MARİNA 45 - ELEGANCE HOTEL 70 - LİKYA İŞ MERKEZİ 21 - GÖCEK BELEDİYESİ 46 - YASMİN RESORT OTEL 71 - LARA BEACH HOTEL 22 - MAGİC LİFE 47 - ŞÖVALYE ADASI ( ÖZEL ŞAHIS İSKELELERİ ) 23 - BAYIR KOYDA 48 - D-MARİN ÇEKEK VE YAT YANAŞMA İŞ İÇMELER BELEDİYESİ 49 - MARİNTURK MARİNA VE CEKEK İŞ ALTINYUNUS OTEL 50 - MARTI MARİNA YAT YANAŞMA VE ÇEKEK İŞ.

39 ŞAHİN İNŞAAT MAKİNA PARKI Sıra No Miktarı Makinanın Cinsi 1 3 ADET BÜYÜK TİP JACK-UP 2 6 ADET KÜÇÜK TİP JACK-UP 3 5 ADET YÜZER DUBA 4 6 ADET ŞAHMERDAN 5 6 ADET DELİCİ VE ÇAKICI ŞAHMEDAN 6 3 ADET DELMAG DİZEL OTOMATİK ÇEKİÇ ( 1 ADET / 1 ADET / 1 ADET ) 7 5 ADET SERVİS BOTU ( 8 MT ) 8 4 ADET VOLVO EKSAVATÖR TEMİZLEME MAKİNASI 9 12 ADET SUALTI KESİM MAKİNASI ADET SUALTI KAYNAK MAKİNASI 11 6 ADET DUBA ÜSTÜ VİNÇ

40

41 HAYALLERİNİZİ zorlayan PROJELERİ gerçeğe dönüştürüyoruz...

42 FOR INTERNATIONAL CALLS :

ENDÜSTRİYEL DALIŞLAR LİMAN DALIŞLARI DERİN DENİZ DEŞARJI SUALTI YAPILARI KIYI DÜZENLEMELERİ DENİZ İSKELELERİ GENEL DALGIÇLIK HİZMETLERİ

ENDÜSTRİYEL DALIŞLAR LİMAN DALIŞLARI DERİN DENİZ DEŞARJI SUALTI YAPILARI KIYI DÜZENLEMELERİ DENİZ İSKELELERİ GENEL DALGIÇLIK HİZMETLERİ ENDÜSTRİYEL DALIŞLAR LİMAN DALIŞLARI DERİN DENİZ DEŞARJI SUALTI YAPILARI KIYI DÜZENLEMELERİ DENİZ İSKELELERİ GENEL DALGIÇLIK HİZMETLERİ SUALTI KAYNAK KESİM İŞLERİ SUALTI EPOKSİ BOYA UYGULAMALARI BARAJ

Detaylı

Information Technology Solutions

Information Technology Solutions Information Technology Solutions 10035 Sokak No: 3 A.O.S.B Çiğli / İzmir TÜRKİYE Posta Kodu : 35620 Tel :+90 232 328 23 86 Faks: +90 232 328 28 12 www.atekmuhendislik.com.tr info@atekmuhendislik.com Şirketimiz

Detaylı

Information Technology Solutions

Information Technology Solutions Information Technology Solutions 10035 Sokak No: 3 A.O.S.B Çiğli / İzmir TÜRKİYE Posta Kodu : 35620 Tel :+90 232 328 23 86 Faks: +90 232 328 28 12 www.atekmuhendislik.com.tr info@atekmuhendislik.com Şirketimiz

Detaylı

1954 1957 1976 1982 1996 1998 TSE EN ISO 9002 1999 2003 2004 TS EN ISO 9001:2000 2005 2006 ISO/TS 16949:2002 2009 ISO

1954 1957 1976 1982 1996 1998 TSE EN ISO 9002 1999 2003 2004 TS EN ISO 9001:2000 2005 2006 ISO/TS 16949:2002 2009 ISO TERBAY 1954 yılında İzmir de soğuk demir atölyesi olarak kuruldu. Türkiye nin sanayi ve ekonomik büyümesine paralel olarak şirketin faaliyetleri genişledi. Firmamız 1972 yılından beri mevcut yerinde faaliyet

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman Güçlü Hedefler İçin Her Zaman OTOMOTİV SANAYİ MAKİNA VE YEDEK PARÇA İMALATÇILARI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA VE KLİMA SANAYİ ENDÜSTRİYEL MUTFAK PANO VE TABELA İMALATÇILARI RAF VE RAF AKSESUAR İMALATÇILARI

Detaylı

Cephe Temizlik Makineleri AST30

Cephe Temizlik Makineleri AST30 Cephe Temizlik Makineleri AST30 FABRİKA Dağyaka Mahallesi 2002. Sokak No:11 Kazan - Sarayköy - ANKARA / TÜRKİYE Tel: +90 312 394 04 74 Fax: +90 312 395 31 44 İSTANBUL İkitelli Org. San. Böl. Eskop San.

Detaylı

İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson)

İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson) İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson) Hakkımızda 7002 yılında kurulup, yurt içi ve yurt dışı operasyonlarıyla büyümekte olan firmamız ;evsel ve endüstriyel su arıtma

Detaylı

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ.

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ. Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ www.hilalsan.com.tr www.hilalsan.com.tr 1984 yılında kurulan HİLALSAN, manuel sac makasları ile başladığı üretime, bu gün Hidrolik

Detaylı

www.oztasmakina.com.tr

www.oztasmakina.com.tr www.oztasmakina.com.tr 1990 yılında Kütahya Merkez de kurulan, ÖZTAŞ Makina ve Metal Sanayi, kurulduğu yıldan itibaren, sanayi kuruluşlarının Kütahya da ihtiyacı olan makina, malzeme ve ekipmanlara yönelik

Detaylı

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI www.promekanik.com 2011 yılında Dörtyol/Hatay da kurulmuş olan Promekanik Mühendislik Ltd. Şti, ağırlıklı olarak Demir ve Çelik Üretim Tesisleri, Petrokimya Tesisleri, Toz Toplama Sistemleri, Kaldırma

Detaylı

kaplamalarınsağlıklı bir şekilde yapılabilmesi ilave bir önem kazandı.

kaplamalarınsağlıklı bir şekilde yapılabilmesi ilave bir önem kazandı. EREN ENERJİ ÇATALAĞZI 1360 MW TERMİK SANTRAL PROJESİ LİMAN İNŞAATIN DA KULLANILACAK FARKLI ÇELİK BORULAR DURATEK ÜRÜNLERİ Liman iskele ayağı olarak kullanılacak çelik borular, farklı çap, boru et kalınlığı

Detaylı

Çimento Stoklama & Dolum Tesisi ( ton)

Çimento Stoklama & Dolum Tesisi ( ton) Çimento Stoklama & Dolum Tesisi (10.000 ton) Ankara Merkez Atölyelerimizde İmalatı Yapılan Çelik Konstrüksiyonların Sevkiyat İşlemleri Kalite Kontrol Mühendisimiz Tarafından Sevkiyatı Yapılan Ekipmanlar,

Detaylı

Hayalleriniz gerçek olsun...

Hayalleriniz gerçek olsun... www.artysteel.com Hayalleriniz gerçek olsun... HAKKIMIZDA Arty Steel Hakkında Arty Steel Hafif Çelik Yapı Sistemleri, çelik konstrüksiyon yapıların panel sistemini ve projelerinizin anahtar teslim inşaasını

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 1 PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 2 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV...

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA... 1 2 - REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... 2 3 4 5 3 - İZMİR KALIP FABRİKA A - KALIP İŞLETMESİ... B - PRES

Detaylı

Farkımız, adımıza duyduğumuz güven...

Farkımız, adımıza duyduğumuz güven... 2017 Farkımız, adımıza duyduğumuz güven... Hakkımızda Sukot Su Altı Hizmetleri ismiyle, 2001 yılında Aliağa-İzmir de su altı hizmetleri vermek üzere kurulan firmamız, zaman içerisinde hizmet kapsamını

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

Diyarbakır Beton Kesme Firmaları. Derz kesme:

Diyarbakır Beton Kesme Firmaları. Derz kesme: Diyarbakır Beton Kesme Firmaları Derz kesme: Kesim sistemi bir sokak ve caddenin bir kısmını yüzeye zarar vermeden kesip değiştirme olanağı sağlar. Derz kesme çevresindeki yapıya zarar vermeden, betonu

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile şantiye taleplerinizi

Detaylı

uzun vadeli çözüm ortağınız

uzun vadeli çözüm ortağınız Firma Sunumu uzun vadeli çözüm ortağınız 2016 Ozay Dokum www.ozaydokum.com 1 Tarihçe 1993 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2007 2012 2014 2015 Izmir de 400 m 2 lik bir atölyede, Öz-Ay kamlok ve çabuk bağlantı

Detaylı

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1 G E N E L K A T A L O G www.spt.tc 1 İNDEX KATLI FIRIN RESİN HATTI 4 TEK KULE DİKEY KURUTMA FIRINI 6 ÇİFT KULE DİKEY KATALİZE FIRINI 7 BEKLETME ÜNİTESİ 10 PLAKA ÇEVİRİCİ 11 OTOMATİK SPREYLEME ÜNİTESİ 11

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kurumsal; TRS İleri Tasarım ve İmalat Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti., Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde tamamı kapalı olan 800m² alana

Detaylı

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Hakkımızda İnşaat alanında çalışmak üzere sektörün önde gelen firmaları arasında olma hedefiyle faaliyetlerimize 1976 yılında başladık. Kuruluşumuzdan bu yana geçen uzun sürede, gerek kurduğumuz ekip,

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

TEMEL. İnşaat - Çelik Konstrüksiyon - Yapı Malzemeleri. Merkez: İdealtepe Mah. Sincap Sok. No: 8 D: 1 Maltepe / İstanbul

TEMEL. İnşaat - Çelik Konstrüksiyon - Yapı Malzemeleri. Merkez: İdealtepe Mah. Sincap Sok. No: 8 D: 1 Maltepe / İstanbul İnşaat - Çelik Konstrüksiyon - Yapı Malzemeleri Merkez: İdealtepe Mah. Sincap Sok. No: 8 D: 1 Maltepe / İstanbul Şube: Yahyakaptan Mah. Bahardalı Sok. D6 Blok A Girişi No: 2 D: 1 İzmit / Kocaeli Firma

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

Hidrolik silindir uzmanı.

Hidrolik silindir uzmanı. Hidrolik silindir uzmanı www.kocalift.com Yüksek Kalite, Profesyonel Çözüm... www.kocalift.com Hakkımızda Biz kimiz? 2007 yılında kurularak sektöre hizmet vermeye başlayan KOCALİFT, sektördeki 25 yıllık

Detaylı

.goldentel.com.tr www

.goldentel.com.tr www HAKKIMIZDA Golden Tel A.Ş. İvedik Organize Sanayi Bölgesinde toplamda 1100 m 2 alana kurulu 3 ayrı yerleşkesinde, tel örgü, panel çit, ferforje ve kapı sistemleri üretimini gerçekleştirmektedir. Tel örgü,

Detaylı

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02 Yapı Sanayi A.Ş. construction VISIONARY industry DOC: VKN-0000-SU-001 / 31.5.2015 / R02 Hedefimiz, yapılarda; mühendislik, satın alma, lojistik, altyapı ve üstyapı hizmetlerini; iş güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON 2011 yılında; bariyer montajı, solar enerji montajı ve çelik konstrüksiyon üzerine faaliyet göstermek amacıyla

Detaylı

Endüstriyel Yüzey Sertleştirme

Endüstriyel Yüzey Sertleştirme INDUCTION Endüstriyel Yüzey Sertleştirme Makinaları I N D U CTI O N I N D U C T I ON www.homme-induction.com www.homme-induction.com I N D U C T IO N Misyonumuz Vizyonumuz Gelişmeyi ve büyümeyi sürekli

Detaylı

iplasma PLAZMA-OXY KESİM

iplasma PLAZMA-OXY KESİM iplasma PLAZMA-OXY KESİM 1950 1971 1974 1981 1994 2001 2003 2011 MVD ilk makinasını imal etmiştir. İlk sac işleme makinası olan sac delme presini imal etmiştir. Ana üretim konusu olan ağır tip abkant presler

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı Karadeniz in Öncüsü Hakkımızda Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı sistemlerin satış ve kiralamasını yapmaktadır. Korkmaz İskele, Kaliteli

Detaylı

TMD PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU

TMD PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU Techical Machine Desing üretim ve Ar-Ge faaliyetleri için gerekli olan en verimli ve kaliteli makinelerin uluslararası standartlarda tasarım ve üretimini yapan makine sanayisinde

Detaylı

GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO KANALLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO KANALLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO KANALLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ Mayıs 2010 Sayfa no: 1 KAPSAM Projede kullanılacak metal kablo kanalları aksesuarlarının imalatı, sıcak daldırma galvanizasyonu, ve alıcının

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 3 basamaklı ara merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com

leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com Kalite Politikamız Temel ilkelerimiz; - Yapılan işi, doğru ve zamanında yapmak. - Müşterinin istekleri doğrultusunda, isteklerinin doğru analiz edilmesi

Detaylı

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ.

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ. UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ www.klyapi.com.tr İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 2 ÜRETİM TESİSLERİ 4 MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER 18 POLİTİKALAR 20 SEKTÖRLER 22 ÜRÜNLER VE HİZMETLER 24 PREFABRİK PANEL BİNALAR 26 PREFABRİK

Detaylı

Konya Karot, Konya Beton Kesimi, Konya Beton Delme, Konya Filiz Ekimi, Hidrolik Kesim Konya

Konya Karot, Konya Beton Kesimi, Konya Beton Delme, Konya Filiz Ekimi, Hidrolik Kesim Konya Konya Karot, Konya Beton Kesimi, Konya Beton Delme, Konya Filiz Ekimi, Hidrolik Kesim Konya ZİRVE KAROT olarak 1995 yılından bu yana hizmet vermekteyiz Karot sektöründe ZİRVEDE olmanın gururunu yaşıyoruz.

Detaylı

www.gunmak.com.tr Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler

www.gunmak.com.tr Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler www.gunmak.com.tr Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Pompalar Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler Müşteri ihtiyaçlarını yakından takip eden ve ihtiyaca

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 7 basamaklı ara merdiven 150 cm düz kaydırak platform korkuluğu 2 ad güneş figürü çatı kemeri 2 li salıncak seti 1 tk POLİETİLEN

Detaylı

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr Doğru Çözüm MADEN MAKİNE İNŞAAT TAAHHÜT MÜMESSİLLİK SAN. TİC. İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ. Adres: ASO 2. ve 3. OSB Alcı Mah. 2000. Cad. No: 8 Sincan / ANKARA Tel: 0312 267 12 10-641 40 10 Faks: 0312 267

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule helezon kaydırak platformu 3 gen platform 2 ad 5 basmaklı merdiven çatı 150 cm helezon kaydırak 150 cm düz kaydırak platform korkuluğu 3 ad yaprak figürü bacak giydirme figürü

Detaylı

MACHINNO HELEZON KONVEYÖR MACHINNO HELEZON YAPRAK ÖZELLİKLERİ

MACHINNO HELEZON KONVEYÖR MACHINNO HELEZON YAPRAK ÖZELLİKLERİ MACHINNO HELEZON KONVEYÖR» Sonsuz Şekillendirilen Helezon Sacları» Komple Helezonlar» Yassı ve Yuvarlak Malzemeden Üretilmiş» Virbülatörler/Türbülatörler» Aşınmaya Karşı Yüksek Dayanımlı Kaplama» Hazır

Detaylı

Quick Smart Steel Structures Steel-Architectural-Engineering-Solutions

Quick Smart Steel Structures Steel-Architectural-Engineering-Solutions Quick Smart Steel Structures Steel-Architectural-Engineering-Solutions İdeas for steel * Think Different!.. Sayın Yatırımcı,İlgili.. ÜRETİM TEKNOLOJİSİ İmalat tam otomatik rollforming makinaları ile yapılmaktadır.

Detaylı

HAKKIMIZDA ÜRETİM ALANLARI

HAKKIMIZDA ÜRETİM ALANLARI HAKKIMIZDA Cephe Ulaşım Sistemleri ve Hafif inşaat makineleri üretiminin lider isimlerinden olan şirketimiz, Ankara da Ostim Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Ademsan Makine; bina

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 1 ad 3 gen platform 1 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 100 cm tüp kaydırak 1 ad kütük merdiven 1 ad platform korkuluğu 1 ad metal tırmanma 1 tk bacak giydirme

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

Çelikarme Hakkında. www.celikarme.com

Çelikarme Hakkında. www.celikarme.com Çelikarme Hakkında Çelikarme, bünyesinde bulundurduğu uzman kadrosu ile akaryakıt istasyonları, petrol ve lpg tesisleri inşaatı, ekipmanlarının temini, montajı, bakımı, mühendisliği ile teknik emniyet

Detaylı

Kapak Konusu www.madencilik-turkiye.com Barkom, Ürün Portföyü İle Göz Dolduruyor...

Kapak Konusu www.madencilik-turkiye.com Barkom, Ürün Portföyü İle Göz Dolduruyor... Kapak Konusu www.madencilik-turkiye.com Barkom, Ürün Portföyü İle Göz Dolduruyor... Madencilik, sahada karşılaşılan sorunlar ve bilinmeyenleri ile oldukça zorlu bir sektördür. Madencilikte kaybedilen zamanın

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 4 ad kare platform 3 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad çatı 2 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad tüp geçit 1 ad 100 cm düz kaydırak

Detaylı

2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN PROJELER 9. ŞANTİYELERDEN RESİMLER

2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN PROJELER 9. ŞANTİYELERDEN RESİMLER İÇİNDEKİLER 1. ŞİRKET PROFİLİ 2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 3. TİCARET ODASI KAYDI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 6. EKİPMAN LİSTESİ 7. REFERANSLAR 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN

Detaylı

Hayatı sağlama alır. Tünel Altyapı Üstyapı Geoteknik. www.asistekyapi.com.tr

Hayatı sağlama alır. Tünel Altyapı Üstyapı Geoteknik. www.asistekyapi.com.tr Hayatı sağlama alır Tünel Altyapı Üstyapı Geoteknik www.asistekyapi.com.tr Hayatı sağlama alır 1 ASİSTEK YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. Deneyimli yönetici kadrosu, uzman ekip ve yüksek

Detaylı

uzun vadeli çözüm ortağınız

uzun vadeli çözüm ortağınız Firma Sunumu uzun vadeli çözüm ortağınız 2015 Ozay Dokum www.ozaydokum.com 1 Kısa Bilgi - 1.200 tonun üzerinde yıllık kapasite - 25 yıldan fazla üretim tecrübesi - 10.000 m 2 lik üretim tesisi - 100 çalışan

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

SERA TEKNOLOJİLERİ. sera sistemleri.

SERA TEKNOLOJİLERİ. sera sistemleri. SERA TEKNOLOJİLERİ sera sistemleri sera sistemleri Güçlü ve sağlıklı ortamlar... MEKOSER SERACILIK, 10 yılı aşkın süredir sürdürdüğü ve birebir görev aldığı sanayileşme ve sanayileşmeye dayalı tarımsal

Detaylı

MESA MAKINA. Since 1979 MESA MAKİNA DÖKÜM GIDA SAN.TİC.A.Ş. Since 1979

MESA MAKINA. Since 1979 MESA MAKİNA DÖKÜM GIDA SAN.TİC.A.Ş. Since 1979 MESA MAKİNA DÖKÜM GIDA SAN.TİC.A.Ş. Tarihçe KURULUŞ Mehmet Tekelioğlu KENDI BÜNYESİNDE İLK DÖKÜM ISO 9001:2000 BVQI TARAFINDAN ISO TS 16949 BVQI TARAFINDAN OTOMATİK DÖKÜM HATTI İLE ÜRETİM OHSAS 18001:

Detaylı

GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO MERDİVENLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO MERDİVENLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GERPAAS MARKA AĞIR HİZMET TİPİ KABLO MERDİVENLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Mayıs 2010 Sayfa no: 1 KAPSAM Projede kullanılacak kablo merdivenleri ve aksesuarlarının imalatı, sıcak daldırma galvanizasyonu, ve alıcının

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 5 ad kare platform 4 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 3 gen platform 6 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 3 basamaklı ara merdiven 1 ad 7 basamaklı ara merdiven 1 ad çatı 3 ad 100

Detaylı

TURMAK MAKİNA. Yarım asırlık tecrübe... İş güvenliğiniz için. Çelik İnşaat İskelesini. tercih ediniz...

TURMAK MAKİNA. Yarım asırlık tecrübe... İş güvenliğiniz için. Çelik İnşaat İskelesini. tercih ediniz... 1 TURMAK MAKİNA Yarım asırlık tecrübe... İş güvenliğiniz için Çelik İnşaat İskelesini tercih ediniz... 2 Hakkımızda... Turmak; 50 yılı aşan üretimi boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi siz değerli müşterileri

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

ARKUR ELEKTRONİK OTOMASYON SİSTEMLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

ARKUR ELEKTRONİK OTOMASYON SİSTEMLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Değerli müşterimiz... Firmamızın felsefesi, müşterilerimizin ihtiyaçlarını tam olarak analiz ederek, isteğinden fazlasını sağlayabilecek proje çalışmalarını yapmak ve uygulamaktır. Proje çalışmaları sırasında

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

FOSDEP Atık Su Tahliye Üniteleri

FOSDEP Atık Su Tahliye Üniteleri Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik Profesyonel Çözümler FOSDEP Atık Su Tahliye Üniteleri Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın AR-GE, Gelişmiş pompa özelliklerini, inovatif teknoloji Endüstrinin gelişimi

Detaylı

Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler

Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler TASARIM MÜHENDİSLİK ÜRETİM TEKNİK DESTEK Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler Paslanmaz Mimari ve Özel Çözümler wwww.servometal.com.tr TASARIM MÜHENDİSLİK ÜRETİM TEKNİK DESTEK Kurulduğu günden bu yana sürekli

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 7 basamaklı ara merdiven 150 cm düz kaydırak 150 cm helezon kaydırak platform korkuluğu palmiye figürü çatı 2 li salıncak seti 1 tk TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN

Detaylı

Bazı Filtrasyon ve Flushing Referanslarımız. The technology innovator...

Bazı Filtrasyon ve Flushing Referanslarımız. The technology innovator... İşimiz; Filtrasyon ve Flushing sistemlerinde müşterilerimize uygun seçenekler sunarak çözüm ortağı olmak ve başarıya giden yolda birlikte yürümektir. Tecrübeli ve profesyonel altyapımızla yola çıktığımız

Detaylı

Şerinoks. Makina Endüstriyel Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. Kemalpaşa O.S.B. Mah. 12 Sokak No: 11 Kemalpaşa İzmir TÜRKİYE

Şerinoks. Makina Endüstriyel Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. Kemalpaşa O.S.B. Mah. 12 Sokak No: 11 Kemalpaşa İzmir TÜRKİYE Kemalpaşa O.S.B. Mah. 12 Sokak No: 11 Kemalpaşa İzmir TÜRKİYE Tel: +90 232 479 91 80 Fax: +90 232 479 96 11 info@serinoksmakina.com.tr http://www.serinoksmakina.com.tr Şirketimiz paslanmaz çelik ve karbon

Detaylı

PROFESYONEL MERMER VE GRANİT KESİCİLER

PROFESYONEL MERMER VE GRANİT KESİCİLER t ÖRNEK ELMAS DIAMOND TOOLS PROFESYONEL MERMER VE GRANİT KESİCİLER www.ornekelmas.com.tr TAŞ SEKTÖRÜNDE İYİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN KALİTE ORTAĞINIZ Firmamız; doğaltaş sektöründe öncesi daha eskilere dayanan

Detaylı

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ Image here Makaslı Kapasite: 400 KG Hızı: 0,5-0,15 m/sn Kat ve Durak: 2/2 Askı Tipi: Makaslı Kat Rumuzları: 0,1 Makina Dairesi: Aşağıda Seyir: max-1700 mm Sistem: Hidrolik

Detaylı

Enerji Verimli Çelik Evler

Enerji Verimli Çelik Evler Enerji Verimli Çelik Evler Enerji verimliliği nedir? Enerji verimliliği son yıllarda sıkça duyduğumuz bir kavram. Genel olarak; yaşam standardını düşürmeden, enerjinin verimli kullanılarak tüketimin azaltılmasına

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 5 basmaklı merdiven 100 cm düz kaydırak platform korkuluğu tırmanma basmakları 1 tk dal figürü yaprak figürü çatı kemeri POLİETİLEN

Detaylı

Aydınlatma ve Bayrak Direkleri

Aydınlatma ve Bayrak Direkleri Aydınlatma ve 2016 Hakkımızda Zirve Ankara Keresteciler Sitesinde Dekoratif aydınlatma direkleri, paslanmaz bayrak direkleri, kompozit ürünler, şehir mobilyaları, aydınlatma, park bahçe ekipmanlarına

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 2 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 100 cm tüp kaydırak 1 ad tüp geçit 1 ad 100 cm düz kaydırak 1 ad kütük merdiven 1

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması ASKILI KONVEYÖRLER Askılı Konveyör Uygulaması Askılı Konveyör Detayı Genellikle malzeme, yarı mamül ve mamüllerin boyama, kurutma ve soğutma proseslerinde kullanılmaktadırlar. Montaj hatları için tasarlanan

Detaylı

özünde sıcaklık var PANEL RADYATÖR VE HAVLUPAN Eylül 2017 warmhaus.com.tr

özünde sıcaklık var PANEL RADYATÖR VE HAVLUPAN Eylül 2017 warmhaus.com.tr özünde sıcaklık var PANEL RADYATÖR VE HAVLUPAN Eylül 2017 warmhaus.com.tr 20 Yıllık deneyim 25.000m 2 kapalı alan Panel radyatör imalatında Türkiye nin en büyük 5 firmasından biri olan Warmhaus, üretimini

Detaylı

Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri

Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri www.akuamaks.com Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri 2 Amacımız çözüm ortağı olduğumuz, Feeding Systems SL firması ile beraber, Su Ürünleri Sektörüne

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 7 basamaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad platform korkuluğu

Detaylı

REDLINE HVAC ++ PROLINE.

REDLINE HVAC ++ PROLINE. REDLINE HVAC ++ PROLINE www.gaztekmakina.com.tr Kaynaklı İmalat Sektöründe Üretim Yapan Siz Değerli Müşterilerimizin Üretim Standartlarını Geliştirmek Amacı İle Kaliteli, Hızlı Ve Ekonomik Çözümler Sunan

Detaylı

M İ S Y O N U M U Z (GÖREVİMİZ) Teknolojik Gelişmeleri Takip Ederek Türkiye de Kağıt, Matbaa Ambalaj ve Defter Sektöründe Lider Olmak.

M İ S Y O N U M U Z (GÖREVİMİZ) Teknolojik Gelişmeleri Takip Ederek Türkiye de Kağıt, Matbaa Ambalaj ve Defter Sektöründe Lider Olmak. KALİTE POLİTİKASI Müşteri Memnuniyetini İlke Edinerek Ürünlerimizin Kalitesiyle İlk Tercih Edilen Olmak. Kalite Yönetim Sistemimizi Tüm Çalışanlarımızın Katılımı ile Sürekli İyileştirmek. İnsana ve Çevreye

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

w w w. a v e o r. c o m. t rw w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r.

w w w. a v e o r. c o m. t rw w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m.. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e

Detaylı

İMALAT TEKNİKLERİ. oksi-asetilen kesim. gaz altı kaynak. gazaltı kaynak. abkant büküm. plazma kesim. talaşlı imalat

İMALAT TEKNİKLERİ. oksi-asetilen kesim. gaz altı kaynak. gazaltı kaynak. abkant büküm. plazma kesim. talaşlı imalat Şirketimiz 2012 yılında kuruldu. İki ortaklı limited bir şirket olan Prama Endüstriyel Makine şu anda Ikitellide faaliyet göstermektedir. Firmamızda 20ye yakın çalışan bulunmaktadır. Toplamda 800 m² imalat

Detaylı

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR Destekleme sistemi v2014/01tr Güçlü ve esnek 02 Güvenilir Sadeliği ve Uluslararası Kalite Standardı İle Sınıfının En İyisi Bertour destekleme sistemi, inşaat

Detaylı

Nanogemi Mühendislik FEA Uzmanlık Danışmanlık Desteği

Nanogemi Mühendislik FEA Uzmanlık Danışmanlık Desteği Nanogemi Mühendislik FEA Uzmanlık Danışmanlık Desteği Sonlu Elemanlar Yöntemiyele Yapı Analizleri Hizmetleri Günümüzde, Avrupa ve Amerikada olduğu gibi, ülkemizde de gittikçe artan çok sayıda sanayici

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

Đhsan Türkeli Makina Đnşaat Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. TÜNEL SERA PROJESĐ

Đhsan Türkeli Makina Đnşaat Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. TÜNEL SERA PROJESĐ Đhsan Türkeli Makina Đnşaat Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. TÜNEL SERA PROJESĐ 2012 Sn. Yetkilinin dikkatine Đhsan Türkeli Makina Đnşaat. olarak amacımız, seracılık konusundaki bilgi birikimimizle ürününüze

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

Boru Bükme Makinaları

Boru Bükme Makinaları boru bükme makinası boru bükebilme sıkma makarası motor tahrikli motor ile hassas büküm fren balatası soğutma fanı Motor ile The Precision of Degree With Brake Motor büküm Motor Max.gücü 190 bending kw

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı