Değerli İç ve Dış Paydaşlarımız. ********* Ömer Halisdemir Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına Hoşgeldiniz...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Değerli İç ve Dış Paydaşlarımız. ********* Ömer Halisdemir Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına Hoşgeldiniz..."

Transkript

1 Değerli İç ve Dış Paydaşlarımız ********* Ömer Halisdemir Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına Hoşgeldiniz...

2 Misyonumuz Öğrencilerimizin beden ve ruh sağlıklarını korumak, topluma yararlı bireyler haline getirmek amacıyla; çağdaş yöntemlerle yeterli ve kaliteli düzeyde beslenme, barınma, sağlık, kültür, spor, psikolojik danışma ve rehberlik hizmeti sunmak ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamaktır. Vizyonumuz Verilen tüm hizmet alanlarında öğrenci ve çalışana yönelik, kaynaklarını verimli kullanan, bilgi teknoloji ile donatılmış, yenilikçi ve öncü bir birim olmaktır.

3 SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI ORGANİZASYON ŞEMASI ÖZEL KALEM SEKRETERLİĞİ Mualla YEŞİLDAL Emin ÖZKAN DAİRE BAŞKANI GENEL HİZMETLER BİRİMİ MALİ HİZMETLER BİRİMİ KÜLTÜR HİZMETLERİ BİRİMİ SPOR HİZMETLERİ BİRİMİ Hayriye Nuran DÖNMEZ ŞUBE MÜDÜRÜ Z. Arzu TUĞRUL ŞUBE MÜDÜRÜ Şule ECEMİŞ ŞUBE MÜDÜRÜ İrfan SARIGÜLLÜ ŞUBE MÜDÜRÜ BARINMA HİZMETLERİ BÜROSU Gülay ÖZDEMİR Hemşire Fatma ERKUŞ Memur Yakup Emre KAZMACI Memur KemalTATLIDİL Memur Mükrem TAŞTAN Bekçi Enes GÜNDÜZ Bekçi Ferhat ÖZDAĞ Bekçi Murat PAMİR Bekçi DESTEK HİZMETLERİ BÜROSU Özgül KOYUN Sağlık Teknisyeni Özge ÖZKAYA Memur Cemil BOZOK Hizmetli Münevver AKDAĞ Hizmetli TAŞINIR KAYIT- KONTROL BÜROSU Sinan BAŞER Memur SATIN ALMA BÜROSU Ayşegül ÜNÜVAR Memur Mustafa ÇELİK Bil.İşl. Azime Hasret CEYLAN Bilg.İşl. İslam KARAGÖZ Memur Hasan DEMİR Aşçı Ayşe ÖZDEN Veznedar Nalan YAVUZER Hemşire Zafer BALKAN Elektronik Teknikeri Ali ÜÇEL Tekniker Hilmi KÜÇÜKKAHRAMAN Memur Mustafa AKPINAR Memur Sinan BAŞER Memur Oktay VULGA Hizmetli Tülay GÜLTEKİN Hemşire Necdet ALDEMİR Memur Osman BİLGİ Memur Cafer KILIÇ Aşçı Cumali AKSOY Hizmetli Hayri DAYSAL Hizmetli Arif KARACA Sözleşmeli Personel Ekrem BOZKURT Hizmetli Son Güncelleme Tarihi:

4 Başkanlığımız; Üniversite öğrencilerinin beden ve ruh sağlıklarının korunması, barınma, beslenme, çalışma, dinlenme ve ilgi alanlarına göre ders dışı zamanlarının değerlendirilmesi, gerek sağlık, gerekse sosyal durumlarının iyileştirilmesine, yeteneklerinin ve kişiliklerinin sağlıklı bir şekilde gelişmesine imkan verecek hizmetlerin sunulması, öğrencilerin ruhsal ve bedensel sağlıklarına özen gösteren bireyler olarak yetiştirilmesi,

5 birlikte düzenli ve disiplinli bir çalışma, dinlenme ve eğlenme alışkanlıklarının kazandırılması amacıyla 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun, 2880 sayılı kanunla değişik 46. ve 47. maddeleri uyarınca kurulmuştur. Bu sebeple Sağlık Kültür ve Spor Dairesi, üniversitelerde öğrencilerin sosyal, kültürel, danışma ve rehberlik ile spor ihtiyaçlarını karşılayan bir hizmet birimi ve aynı zamanda eğitim öğretimin desteklenmesi amacıyla bu alanda uygulama ve araştırmaların yapıldığı bir uygulama merkezidir.

6 Başkanlığımız, mevcut personeli ile öğrencilerimizin çalışmalarına ve önerilerine değer veren, öğrenci sorunları için çare üretmeye çalışan bir anlayışla hizmetlerini sürdürmektedir. Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığınca öğrencilerimize yönelik olarak yürütülmekte olan hizmetleri başlıklar halinde şöyle sıralayabiliriz.

7 Sağlık Hizmetleri Spor Hizmetleri Kültür Hizmetleri Sosyal Hizmetler

8 1-SAĞLIK HİZMETLERİ: 2010 yılı itibari ile İlimizde Aile Hekimliği Uygulamasına geçildiğinden Üniversitemizde görev yapan hekimler aile hekimi olarak görevlendirilmiş olup, mediko-sosyal ünitesinin hizmeti sona ermiştir tarihinden itibaren ise öğrencilerimizin tedavi hizmetleri Sosyal Güvenlik Kurumuna devredilmiş olup, Üniversitemizce tedavi için bütçe ayrılmamıştır.

9 Üniversitemizde şu an için sağlık hizmeti olarak Psikolojik Danışmanlık Desteği verilmekte olup bu amaçla Gençlik Danışma Merkezi kurulmuştur.

10 GENÇLİK DANIŞMA MERKEZİ Psikolojik Danışmanlık Desteği olarak Gençlik Danışma Merkezi adı altında öğrencilerimize eğitim ve danışmanlık hizmeti verilerek, üniversite yaşamına uyum sağlamalarına yardımcı olunması, kendilerinden beklenen akademik başarıya ulaşmaları için onların desteklenmesi, fiziksel sağlıklarının korunmasına yardımcı olunması, ruh sağlıklarının korunması ve geliştirilmesine katkı sağlanması amaçlanmaktadır. Gençlik Danışma Merkezimizde, Doğum-Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Psikiyatri Hemşireliği ve beslenme ve hijyen alanlarında uzman Öğretim elemanları görev yapmakta olup, İkinci basamak sağlık hizmetlerinde tedavi gerektiren vakalarda sevk sağlanmaktadır.

11 2-SPOR HİZMETLERİ Dairede; sporla ilgili olarak aşağıdaki hizmetler yürütülür a) Üniversitemiz Fakülteleri ve Yüksekokulları öğrencileri arasında her yıl Nisan-Mayıs aylarında geleneksel Spor Şenlikleri adı altında spor faaliyetleri düzenlenmektedir. b) Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından organizasyonu yapılan Üniversiteler arası Spor Faaliyetlerine bireysel ve takım sporlarıyla üniversitemizin katılımı sağlanmaktadır.

12 c) Diğer Üniversitelerin organize ettikleri spor organizasyonlarına üniversitemizin katılımı sağlanmaktadır. Ayrıca çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapılmaktadır. d) Öğrenci ve personelimizin antrenman yapabilmeleri ve yarışmalara hazırlanabilmeleri için Üniversitemiz açık ve kapalı spor tesisleri kullanıma açık bulundurulmakta, Üniversitemizin spor faaliyetlerinin yürütülebilmesi için tüm malzeme ihtiyaçlarının yıl içerisinde verimli şekilde tespiti yapılarak temini sağlanmaktadır.

13 BAŞKANLIĞIMIZA BAĞLI SPOR TESİSLERİ Üniversitemizde, öğrenciler ilgilendikleri alanlarda spor etkinliklerine katılabilme imkânına sahiptir. Spor aktiviteleri için merkez yerleşke ve diğer eğitim birimlerinde çok sayıda spor alanı bulunmaktadır. Öğrencilerimiz ve personelimiz spor tesislerinden Yaşam Boyu Spor Merkezi dışında ücretsiz olarak yararlanmaktadır.

14 1-MERKEZ YERLEŞKE ÇOK AMAÇLI AÇIK SPOR TESİSLERİ: Merkez Yerleşke içerisinde bulunan açık spor tesislerinde futbol BAŞKANLIĞIMIZA BAĞLI SPOR TESİSLERİ (futsal), basketbol, voleybol, hentbol ve tenis sporları yapılabilmektedir. Soyunma odaları, duş kabinleri ve otopark alanı bulunan tesis, öğrenci ve personele haftanın 7 günü hizmet vermektedir. MERKEZ YERLEŞKE ÇOK AMAÇLI AÇIK SPOR TESİSLERİ 4 ayrı saha mevcut olup, Tenis, voleybol, basketbol ve futsal oynanabilir. *26 m*48 m ebatlarında 3 adet sentetik zeminli, 1 adedi beton zeminli toplam 4 adet saha, *10 adet soyunma odası, * 4 adet WC, *2 adet ısı odası, *2 adet kafeterya, *Aydınlatma mevcut, *Tenis, voleybol, basketbol ve futsal oynanabilir.

15 2-MERKEZ YERLEŞKE HALI SAHA (2 adet): BAŞKANLIĞIMIZA BAĞLI SPOR TESİSLERİ Futbol sahasının yanında soyunma odası, duşlar ve kafeteryadan oluşan bir sosyal tesise sahip olan 50x32 m ebatlarında 2 ayrı suni çimli futbol sahası bulunmaktadır. Halı sahalarımız, öğrenci ve personelimize haftanın 7 günü ücretsiz olarak hizmet vermektedir. MERKEZ YERLEŞKE ÇOK AMAÇLI AÇIK SPOR TESİSLERİ 4 ayrı saha mevcut olup, Tenis, voleybol, basketbol ve futsal oynanabilir. *32 m*50 m ebatlarında 2 adet sentetik çim zeminli halı saha, *4 adet WC, *8 adet soyunma odası, *1 adet kafeterya, *1 adet tesis şefi odası ve ısı merkezi, *1 adet depo, *Aydınlatma mevcut.

16 3-MERKEZ YERLEŞKE FUTBOL SAHASI: BAŞKANLIĞIMIZA BAĞLI SPOR TESİSLERİ Merkez Yerleşkede üniversitemiz öğrenci ve personelinin kullanımına açık olan 3000 seyirci kapasiteli doğal çim futbol sahası bulunmaktadır. Sahanın etrafında bir atletizm pisti mevcuttur.. Aydınlatması tamamlanmış olan saha gece müsabakalarında kullanılabilecek şekilde düzenlenmiştir. MERKEZ YERLEŞKE ÇOK AMAÇLI AÇIK SPOR TESİSLERİ 4 ayrı saha mevcut olup, Tenis, voleybol, basketbol ve futsal oynanabilir. *105 m*68 m ebatında çim zeminli Futbol sahası, *3000 seyirci kapasiteli açık tribün *2 adet soyunma odası, *1 adet hakem odası, *2 adet depo, *2 adet memur odası, *1 adet ısı merkezi, *6 adet WC, *Saha aydınlatması mevcut.

17 4- ANTRENMAN SPOR SALONU (Aşağı Kayabaşı Yerleşkesi) Aşağı Kayabaşı Yerleşkesi nde bulunan 300 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu, üniversitemiz öğrenci ve personeline haftanın 7 günü ücretsiz olarak hizmet vermektedir. *Sentetik zemin, *15 m*28 m oyun alan ölçüsü, *300 seyirci kapasitesi, *2 adet soyunma odası, *Depo ve 5 adet WC, *Kalorifer ve ışıklandırma mevcut.

18 5-HALI SAHA TENİS KORTU (ANTRENMAN) (Aşağı Kayabaşı Yerleşkesi) Aşağı Kayabaşı Yerleşkesinde 1 adet halı saha ve antrenman amaçlı tenis kortu bulunmakta olup, bu tesisler haftanın 7 günü 10:00 23:00 saatleri arasında öğrenci, personelimize hizmet vermektedir. *25 m*40 m ebatlarında sentetik çim zemin, *Işıklandırma mevcut, *2 adet soyunma odası ve WC mevcut. *Tenis Kortu antrenman amaçlıdır.

19 6- MERKEZ YERLEŞKE YAŞAM BOYU SPOR MERKEZİ Üniversitemiz Yaşam Boyu Spor Merkezi, Merkez Yerleşke Anıt Alanı altındaki 250 m²'lik kapalı alanda (Uluslararası İlişkiler Ofisi Yanı) 30 adet fitness aleti ile birlikte 07 Nisan 2014 ten bu yana öğrencilerimize ve personelimize hizmet vermeye devam etmektedir. *İçerisinde her çeşit (Fitness) spor aletleri mevcut. *3 adet soyunma odası, *3 adet WC, 3 adet duş ve sıcak su mevcut *Kalorifer, havalandırma ve ışıklandırma mevcut. *Laminant Parke zemin

20 ÜNİVERSİTEMİZDE MEVCUT SPOR TAKIMLARI VE ÜNİVERSİTELERARASI DÜZENLENEN MÜSABAKALARA KATILDIĞIMIZ BRANŞLAR Atletizm (Bayan - Erkek) Basketbol (Bayan - Erkek) Badminton (Bayan - Erkek) Güreş (Bayan - Erkek) Hentbol (Bayan) Kayak (Bayan - Erkek) Salon Futbolu (Bayan - Erkek) Taekwando (Ferdi) Voleybol (Bayan - Erkek) Plaj Voleybolu (Bayan) Plaj Hentbolu (Bayan) Kros (Bayan - Erkek) Tenis (Bayan - Erkek) Halkoyunları

21 ÖĞRENCİLERİMİZİN TAKIMLARA KATILIMI Söz konusu Spor takımlarımızın oluşturulabilmesi için değişik zamanlarda Üniversite genelinde tüm öğrencilerimize duyurular yapılmakta olup bu takımlara katılmak isteyen öğrencilerimizin başvuruları alınmaktadır. İlgili branş antrenörünün yapacağı seçimler sonucunda takımlar oluşturulmaktadır.

22 3-KÜLTÜR HİZMETLERİ Üniversitemiz öğrencilerinin boş zamanlarını olumlu yollarla değerlendirebilmeleri amacıyla yıl içerisinde çeşitli kültürel etkinlikler gerçekleştirilmektedir. Üniversitemiz öğretim elemanlarının katıldığı veya diğer üniversitelerden ya da Resmi veya özel kuruluşlardan davet ettiğimiz konunun uzmanı kişilerce belirli günlerde Öğrencilerimize ve Niğde halkına açık konferans ve paneller düzenlenmekte, ayrıca tiyatro ve konserler tertip edilmektedir.

23 SALONLARIMIZ VE KAPASİTELERİ -ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ -FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KONFERANS SALONU -DERBENT KONFERANS SALONU

24 A-ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ ÖLÇÜLER SALON ADI BULUNDUĞU ALAN KAPASİTE SALON SAHNE 1 SALON SALON SALON 1299 ZEMİN KAT (ANA GİRİŞ BÜYÜK SALON) 760 KİŞİ 600 m² 531 m² ZEMİN KAT (ANA GİRİŞ 1. KÜÇÜK SALON TURKUAZ RENK) 198 KİŞİ 227 m² 46 m² ZEMİN KAT (ANA GİRİŞ 2. KÜÇÜK SALON KREM RENK) 198 KİŞİ 227 m² 46 m² En: 13,50 m Boy: 12,00 m. Yüks. 9,60 m Sah.Üstü 9,00 m. Her 2 sahne En: 11,60 m. Derinlik: 4,00 m. Yüks. 4,80 m. 4 SALON 1453 A - B 1.KAT (ÇIKIŞ MERDİVENLERİ YANI SOL TARAF) BÖLÜNEBİLİR 2 SALON OLUŞTURULABİLİR. HARDAL RENK 163 KİŞİ 227 m² Sahne yok 5 SALON 1992 A - B 1.KAT (ÇIKIŞ MERDİVENLERİ YANI SOL TARAF) BÖLÜNEBİLİR 2 SALON OLUŞTURULABİLİR. YEŞİL RENK 163 KİŞİ 227 m² Sahne yok 6 DEDE KORKUT SALONU 1.KAT VIP SALONU YANI (TURUNCU RENK) 82 KİŞİ 98 m² Sahne yok 7 AHMET YESEVİ SALONU 1.KAT VIP SALONU YANI (TURUNCU RENK) 55 KİŞİ 74 m² Sahne yok

25

26 Salon 1071

27 Salon 1299

28 Salon 1453

29 Salon 1992

30 Dede Korkut Salonu

31 Ahmet Yesevi Salonu

32 B- FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KONFERANS SALONU ÖLÇÜLER SALON ADI BULUNDUĞU ALAN KAPASİTE SALON SAHNE FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KONFERANS SALONU FEN EDEBİYAT FAKÜLTE BİNASI 534 KİŞİ 680 m² 60 m² En: 12 m. Derinlik: 5 m.

33 Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu

34 C- DERBENT KONFERANS SALONU ÖLÇÜLER SALON ADI BULUNDUĞU ALAN KAPASİTE SALON SAHNE DERBENT KONFERANS SALONU DERBENT YERLEŞKESİ ZÜBEYDE HANIM SAĞLIK YÜKSEKOKULU YANI 382 KİŞİ 1000 m² 84 m² En: 14 m. Derinlik: 6 m.

35 Derbent Konferans Salonu

36 4-SOSYAL HİZMETLER

37 4.1 BARINMA HİZMETLERİ Öğrencilerimizin barınma hizmetlerinin büyük bir bölümü Kredi Yurtlar Kurumuna ait öğrenci yurtları kanalıyla yürütülmektedir. Ayrıca Niğde ve Borda özel yurtlar da hizmet vermektedir. Üniversitemize ait 2 adet öğrenci yurdu bulunmaktadır. 1- Koyunlu Öğrenci Evleri 2- Ayhan Şahenk Öğrenci Yurdu

38 KOYUNLU ÖĞRENCİ EVLERİ* Üniversitemiz öğrencilerinin barınma problemlerine çözüm üretme amacıyla Üniversitemize ait lojman olarak kullanılmakta olan 16 adet daire ve 1 adet Misafirhane öğrenci yurduna dönüştürülmüş olup Ömer Halisdemir Üniversitesi Koyunlu Öğrenci Evleri adı altında 2011 yılından bu yana 112 kişilik kapasite ile hizmet vermiştir. *Kredi Yurtlar Kurumunun yurt kapasitesini çoğaltması nedeniyle Koyunlu Öğreci Evlerimize talep azalmış, ve verimlilik ilkesi dikkate alınarak 2016 Haziran ayı itibariyle Koyunlu Öğrenci Evlerinde barınma hizmeti sonlandırılmıştır.

39 AYHAN ŞAHENK ÖĞRENCİ YURDU Üniversitemize bağlı 200 kişi kapasiteli Niğde Üniversitesi Ayhan Şahenk Öğrenci Yurdu hizmete devam etmektedir. Bir hayırsever firma tarafından yaptırılarak Üniversitemize bağışlanan bu öğrenci yurdunda bağış protokolü gereğince öncelikle Tarım Bilimleri Fakültesi öğrencileri barınmakta olup, boş kontenjan kalması durumunda Üniversitemizin diğer öğrencileri de yurt hizmetinden faydalanmaktadırlar. Tüm imkanlar mevcut olan bu yurdumuzda sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ücretsiz olarak verilmektedir. Yurdun Merkez Yerleşke içerisinde bulunması öğrencilerimizin okullarına ulaşımı açısından büyük bir rahatlık sağlamaktadır Kasım ayı itibariyle bu yurdumuzda 103 kız 73 erkek olmak üzere 176 öğrencimiz barınmaktadır.

40 Üniversitemiz Yurtları ve Kapasiteleri: Oda Sayısı (Adet) Kapalı Alanı (m 2 ) Kapasitesi (Kişi) Kız Erkek Toplam Ayhan Şahenk Öğrenci Yurdu Koyunlu Öğrenci Evleri (Haziran 2016 itibariyle hizmet sonlandırıldı)

41 NİĞDE İLİ DİĞER YURTLAR KREDİ YURTLAR KURUMUNA BAĞLI YURTLAR: ( Tarihi İtibariyle) ÖĞRENCİ KAPASİTESİ (kişi) YURT ADI KIZ ERKEK SULTAN 1. KILIÇARSLAN YURDU SULTAN 2. KILIÇARSLAN YURDU MİLLİ PİYANGO YURDU SABANCI YURDU 480 BOR YURDU ERTUĞRUL GAZİ YURDU TOPLAM GENEL TOPLAM KIZ+ERKEK 8.518

42 4.2 BESLENME HİZMETLERİ Kampus alanında bulunan Merkezi Kafeterya mutfağında servise hazırlanan yemekler Niğde Merkez ve Bor İlçesinde bulunan Fakülte ve Yüksekokullarımızı içeren 7 ayrı yemekhanede akademik-idari personelimize ve öğrencilerimize sunulmaktadır. Yemek hizmetleri yapılan ihaleler sonucu yüklenici firmalarca yürütülmektedir. Ulukışla Meslek Yüksekokulumuzun ayrı mutfağı vardır. Yemek hizmetleri diyetisyen kontrolünde verilmekte olup, yemeğin pişirilmesinden servisine kadar geçen her aşamada her türlü hijyen kurallarına titizlikle uyulmaktadır.

43 Halen öğle ve akşam yemeği verilmekte ve yemekler 4 kaptan oluşmaktadır. Günlük ortalama olarak 3500 öğrenci ve personel yemek hizmetinden faydalanmaktadır. Öğrencilerimizden yemek ücreti olarak 2,00 TL. alınmaktadır. Mutfaklarımız 24 saat kamera ile denetim altında tutulmakta olup, dileyen öğrencimiz mutfağa giderek yediği yemeğin nasıl bir prosesten geçtiğini ve gerekli kurallara uyulup uyulmadığını yerinde kontrol edebilmektedir.

44 Yemekhaneler ve Kapasiteleri: Kapalı Alanı (m 2 ) Kapasitesi (Kişi) Öğrenci Yemekhanesi Personel Yemekhanesi TOPLAM Yemekhane Adı Kapasitesi (kişi) Merkez Yerleşke Personel Yemekhanesi 450 Merkez Yerleşke Öğrenci Yemekhanesi 700 Aşağı Kayabaşı Yerleşkesi Öğrenci ve Personel Yemekhanesi 150 Derbent Yerleşkesi Öğrenci ve Personel Yemekhanesi 250 BESYO Öğrenci ve Personel Yemekhanesi 50 Bor MYO Öğrenci ve Personel Yemekhanesi 120 Bor Halil Zöhre Ataman MYO Öğrenci ve Personel Yemekhanesi 50 Ulukışla MYO Öğrenci ve Personel Yemekhanesi 200 TOPLAM 1970

45 YEMEK SAYILARI Yenilen Yemek Sayısı (Adet) Yemek Hizmetinden Faydalananlar ( ) Öğrenci Yemek Yardımı Öğrenci Personel TOPLAM

46 4.3 ÖĞRENCİ KULÜPLERİ Öğrencilerimizin toplumsal ve kültürel gelişmelerine katkı sağlamak, onları araştırıcı kişiler olarak yetiştirebilmek, bütçe olanakları oranında fırsatlar sağlayarak dinlenme ve boş zamanlarını değerlendirme gibi sosyal gereksinimlerini karşılamak, Üniversite içinde ve dışında, Üniversitenin Kurumsal Kimliğini ön plana çıkaracak, kamuoyunda benimsenmesine ve tanınmasına yardımcı olmak ve tüm Üniversite camiasının faydalanmasına imkân sağlamak üzere eğitim, sağlık, spor, sosyal, bilimsel ve kültürel amaçlı Öğrenci Kulüplerimiz kurulmakta ve kuruluş amaçlarına göre faaliyet göstermektedirler

47 ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Öğrenci Kulüpleri Yönergesi doğrultusunda faaliyet gösteren 42 öğrenci kulübümüz / topluluğumuz bulunmaktadır. Bu kulüpler / topluluklar dönem başında bildirmiş oldukları programlar doğrultusunda faaliyetler göstermektedir. Gerçekleştirmiş oldukları bu etkinlikler ile üniversite içi ve dışı sosyal hayata katkıda bulunmaktadırlar.

48 ÖĞRENCİ KULÜPLERİMİZ / TOPLULUKLARIMIZ

49 Öğrenci Kulüpleri Türü Üye Sayısı 1 ANADOLU TOHUMLARI KULÜBÜ Uzmanlık 27 2 ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE KULÜBÜ Kültür 78 3 AVRUPA GENÇLİK KULÜBÜ Kültür 20 4 BANKACILIK VE FİNANS KULÜBÜ Uzmanlık 96 5 BİLİŞİM VE EĞİTİM KULÜBÜ Uzmanlık 30 6 COĞRAFYA ARAŞTIRMALARI KULÜBÜ Uzmanlık 93 7 DAĞCILIK VE DOĞA SPORLARI KULÜBÜ Spor ELEKTRONİK SPORLAR KULÜBÜ Spor 20 9 ENGELSİZ YAŞAM KULÜBÜ Kültür ESKİZ MİMARLIK KULÜBÜ Uzmanlık GENÇ GIDA MÜHENDİSLERİ KULÜBÜ Uzmanlık GENÇ TEMA KULÜBÜ Kültür GİRİŞİMCİLİK KULÜBÜ Uzmanlık HALK DANSLARI TOPLULUĞU KULÜBÜ Kültür HAVACILIK KULÜBÜ Spor 80

50 Öğrenci Kulüpleri Türü Üye Sayısı 16 İLETİŞİM ÖĞRENCİ KULÜBÜ Uzmanlık KAMU ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ KULÜBÜ Uzmanlık KAŞGARLI MAHMUD DÜŞÜNCE TOPLULUĞU Kültür KIZILAY ÖĞRENCİ KULÜBÜ Kültür KOPGENÇ KULÜBÜ Kültür KÜLTÜR VE SANAT ARAŞTIRMA KULÜBÜ Kültür MATEMATİK KULÜBÜ Uzmanlık NÜLÖSEV KULÜBÜ Kültür PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK KULÜBÜ Kültür SAHNE SANATLARI KULÜBÜ Kültür SANAT TARİHİ KULÜBÜ Kültür SATRANÇ KULÜBÜ Spor SOSYAL YARDIMLAŞMA KULÜBÜ Kültür SOSYOLOJİ KULÜBÜ Kültür TARIM BİLİMLERİ KULÜBÜ Uzmanlık 24

51 Öğrenci Kulüpleri Türü Üye Sayısı 31 TİYATRO VE SİNEMA KULÜBÜ Kültür TÜRK DÜNYASI ARAŞTIRMALAR KULÜBÜ Kültür TÜRK GENÇLİK KULÜBÜ Kültür TÜRK HALK BİLİMİ TOPLULUĞU Kültür TÜRKÇE TOPLULUĞU Uzmanlık ULUSLARARASI İLİŞKİLER KULÜBÜ Uzmanlık ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK IKULÜBÜ Uzmanlık YARATICI DRAMA KULÜBÜ Kültür YENİLİKÇİ İNŞAAT KULÜBÜ Uzmanlık YEŞİLAY KULÜBÜ Kültür MÜZİK KULÜBÜ Kültür GENÇ LİDERLER KULÜBÜ Uzmanlık 50

52 Halen tüm kulüplere üye öğrenci sayımız toplam dur. Öğrencilerimiz mevcut topluluk ya da kulübe üye olarak faaliyetlerine katılabilirler ya da yeni bir topluluk kurabilirler. Üniversite içerisinde aynı etkinlik konusu ile ilgili birden fazla öğrenci topluluğu kurulamaz ve kurulan topluluk yalnızca bir anabilim dalı / bölüm, yüksekokul ya da fakülte öğrencilerine yönelik olamaz.

53 Kulüp/Topluluk kurmak isteyen öğrencilerimiz Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Öğrenci Kulüpleri Yönergesi doğrultusunda gerekli hazırlıkları yaparak Başkanlığımıza başvurmaları gerekmektedir. Başvurular Öğrenci Kulüpleri Üst Kurulu tarafında değerlendirildikten sonra uygun görülmesi halinde Rektörlük Makamına arzedilir ve Rektör tarafından onaylanmasını müteakip Kulüp kurma işlemi tamamlanmış olur.

54 ÖĞRENCİ KONSEYİNİN FAALİYETLERİ VE ÖĞRENCİLERİN YÖNETİME KATILIMI Öğrenci Konseyi Başkanına Üniversitemiz Yönetim Kurulu Toplantısı ve Senato toplantılarında Üniversitemiz öğrencilerini temsil imkânı sağlanmış olup, Konsey Başkanı oy hakkına sahiptir. Ayrıca tüm fakülte ve yüksekokullarımızda öğrenci konseyi temsilcilerine yönetim kurulu toplantılarına katılmak suretiyle kendilerine söz hakkı verilmiştir. Öğrenci Konseyinin ihtiyaçları, talepleri doğrultusunda Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bütçesinden karşılanmaktadır.

55 KISMİ ZAMANLI (PART-TİME) ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA Üniversitemizin mevcut personel yetersizliğini kısmen de olsa giderebilmek ve aynı zamanda ihtiyacı olan öğrencilerimize maddi katkı sağlamak amacıyla bütçe imkanları doğrultusunda her yıl yaklaşık öğrencimiz Yükseköğretim Kurumları Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Usul ve Esasları çerçevesinde Üniversitemizin ihtiyaç duyulan birimlerinde kısmi zamanlı olarak çalıştırılmaktadır.

56 2015 yılında 168 öğrencimiz bu statüde çalıştırılmıştır. Bu öğrencilerimize Üniversite Yönetim Kurulunca belirlenen miktarlarda çalışmalarının karşılığında ödeme yapılmıştır eğitim öğretim yılında ise kısmi zamanlı olarak 166 öğrencimiz çalıştırılmak üzere belirlenmiştir. Bu dönem öğrencilerimize Üniversite Yönetim Kurulunca belirlenen 5,50 TL. brüt saat ücreti üzerinden ödeme yapılacaktır. Bir öğrenci haftada en fazla 15 saat çalışabilecek olup, aylık 60 saat olarak düşünüldüğünde bir öğrencimizin eline çalışması karşılığında bir ayda net olarak 277,90 TL. ücret geçecektir.

57 Kısmi zamanlı çalışma duyurularımız her yıl ekim ayının başında üniversitemiz web sayfasından yapılmaktadır. Bunun dışında çalışacak öğrenciye ihtiyaç duyulan zamanlarda ayrıca duyuru yapılmaktadır. Kısmi Zamanlı Çalışan Öğrencilerin Yıllara Göre Dağılımı YILLAR (Kasım sonu) Kısmi Zamanlı Çalışan Öğrenci Sayısı Öğrencilere Ödenen Toplam Ücret , , , , , ,90

58 YEMEK YARDIMI Her yıl başarılı ve gelir düzeyi düşük yaklaşık 300 öğrencimize yemek yardımı yapılmaktadır. Yemek yardımı yapılacak öğrenciler kendi okullarının Yönetim Kurulu kararı ile tespit edilmektedir. Yardım yapılacağı okul idarelerince öğrencilere duyurulmakta ve başvurular arasında durumu uygun görülen öğrencilerimize yıl boyunca günde 1 öğün ücretsiz yemek verilmektedir. Bu öğrencilerimiz her yıl yeniden tespit edilmektedir.

59 2015 yılında 292 öğrencimiz bu yardımdan faydalanmıştır yılı için yemek yardımı yapılacak öğrenci sayısı 269 kişi olarak belirlenmiştir. Yemek Yardımı Yapılan Öğrencilerin Yıllara Göre Dağılımı YILLAR Kasım sonu Yemek Yardımı Yapılan Öğrenci Sayısı Yenilen Yemek Sayısı (Adet)

60 EĞİTİM FAALİYETLERİNE KATILIM Öğrencilerimizin eğitimlerini geliştirebilmelerini desteklemek amacıyla diğer üniversiteler veya çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen kongre sempozyum gibi etkinliklere sunum yapmak şartıyla katılmak isteyen ve başvuruları kabul edilen öğrencilerimizin durumlarını belgelendirmek şartı ile etkinliğe gidiş geliş yol ücretleri ve konaklama ücretlerini karşılamaya çalışıyoruz.

61 Özel yaklaşım gerektiren öğrencilere (engelli veya uluslararası öğrenciler gibi) yeterli ve kolay ulaşılır öğrenme imkânları ile öğrenci desteğinin sağlanması: Engelli Öğrenci Birimi tarafından engelli öğrencilerimizden gelen taleplerin değerlendirilmesi ve akademik birim engelli öğrenci temsilcileri tarafından yapılan araştırma ve değerlendirmeler sonucunda ihtiyacı olduğu tespit edilen engelli öğrencilerimize ihtiyaç duydukları materyal ve teçhizatları bütçe imkanları doğrultusunda karşılanmaktadır. Ayrıca Engelli öğrencilere uygun merdiven, asansör ve rampa yapılması, zemin katta laboratuvar yapılması, sınavlarda engelli öğrencilere yardımcı öğretim elemanı sağlanması, engel durumuna göre sınav süresinin uzatılması, engelli öğrenciye okula yakın yurt imkânı sağlanması ve yurtta zemin katta oda sağlanması konusunda Kredi Yurtlar Kurumu ile iletişime geçilmesi, engelli öğrenciye ders notunun hazır halde verilmesi gibi hususlarda engelli öğrencilerimize gerekli destek sağlanmaktadır. Uluslararası öğrencilerimiz için Uluslararası İlişkiler Birimimiz tarafından gerekli destek sağlanmaktadır.

62 Sunulan hizmetlerin/desteklerin kalitesi, etkinliği ve yeterliliğinin güvence altına alınması: Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sportif etkinlik ihtiyaçlarını karşılayarak sosyal durumlarının iyileşmesine, yeteneklerinin ve kişiliklerinin sağlıklı bir şekilde gelişmesine imkân verecek hizmetler sunmak ve onları ruhsal ve bedensel sağlıklarına özen gösteren bireyler olarak yetiştirmek, birlikte düzenli ve disiplinli çalışma, dinlenme ve eğlenme alışkanlıkları kazandırmak amaç ve hizmetlerine yönelik olarak faaliyetlerimizi sürdürürken temel politikamız; mali disiplini sağlayarak faaliyetlerimizi planlı bir şekilde gerçekleştirmek, stratejik önceliklerimizi belirleyerek, hesap verme sorumluluğu çerçevesinde kaynaklarımızı uygun bir şekilde kullanmaktır. Hedeflerimizi gerçekleştirirken mali saydamlık ve hesap verme sorumluluğu gözetilerek doğru, güvenilir, önyargısız, ilkeli, tarafsız açık ve anlaşılır olmak ilkelerinden taviz verilmemektedir.

63 Kurum Dışından Tedarik Edilen Hizmetlerin Kalitesi Kurum dışından alınan idari ve/veya destek hizmetlerinin tedarik sürecine ilişkin kriterler: Yürütülen hizmetler kapsamında gerçekleştirilen mal ve hizmet alımları, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu çerçevesinde yapılmaktadır. Mali konular ve ödemelere ilişkin tüm yasal yükümlülüklerde ise 5018 Kamu Malî Yönetimi Ve Kontrol Kanunu esas alınmaktadır.

64 Kurum dışından alınan hizmetlerin uygunluğu, kalitesi ve sürekliliğinin güvence altına alınması: Faaliyetlerimizin yürütülmesi için ihtiyaç duyulan her tür hizmetin alımında, hizmetlerin amacına uygun ve kalitesinin istenilen düzeyde olmasını sağlayabilmek amacıyla söz konusu hizmet alımına ilişkin idari ve teknik şartnamelerde ve sözleşme tasarılarında gerekli düzenlemeler yapılmakta, ve hizmet alımları muayene ve kabul yönetmeliğinde belirtilen hususlar kapsamında hizmet alımı işi sonuçlandırılmaktadır Sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu çerçevesinde alımı yapılan hizmetlerde taahhüt konusu hizmet yerine getirilmedikçe muayene ve kabul işlemleri yapılmamakta, muayene ve kabul işlemlerinin ne şekilde yapılacağı ve hangi süre içinde tamamlanacağı sözleşme ve eklerinde açıkça belirtilmektedir. Bununla birlikte söz konusu hizmete ilişkin oluşturulan hizmet alımı sözleşmelerinde yer alan yüklenicinin ceza sorumluluğu, yüklenicinin tazmin sorumluluğu, montaj, işletmeye alma, eğitim, bakım, yedek parça gibi destek hizmetlerine ait şartlar ve garanti ile ilgili şartlar bölümlerinde gerekli düzenlemeler yapılarak hizmetin kalitesi, sürekliliği ve garanti altında olması sağlanmaktadır.

65 Ömer Halisdemir Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Değerli İç ve Dış Paydaşlarımız. ********* Ömer Halisdemir Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına Hoşgeldiniz...

Değerli İç ve Dış Paydaşlarımız. ********* Ömer Halisdemir Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına Hoşgeldiniz... Değerli İç ve Dış Paydaşlarımız ********* Ömer Halisdemir Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına Hoşgeldiniz... Misyonumuz Öğrencilerimizin beden ve ruh sağlıklarını korumak, topluma yararlı

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ w w w. o h u. e d u. t r NİĞDE Anadolu nun ortasında yer alan Niğde, karayolu ve demiryolu ulaşımı bakımından son derece elverişli bir konuma sahiptir. Kapadokya Bölgesi nin

Detaylı

2016 Yılı Birim Faaliyet Raporu

2016 Yılı Birim Faaliyet Raporu T.C. ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2016 Yılı Birim Faaliyet Raporu [ OCAK 2017 ] İçindekiler BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki,

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 2017 NİĞDE - 2013 SUNUŞ Sağlık Kültür ve Spor Dairesinin stratejik planının amacı, Dairemizin güçlü ve zayıf yönlerinin, fırsat

Detaylı

2016-2017 www.bilecik.edu.tr Genel Bilgiler Üniversitemiz, 104.057 m 2 kapalı alan, 24.212 m 2 açık alanda spor tesisleri olmak üzere toplam 741.248 m 2 kampüs alanına sahiptir. 485 Akademik Personelimizle

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Amaç Ordu Üniversitesi öğrencilerinin beden, ruh ve düşünce sağlığının gelişimine yönelik sosyal, kültürel, sportif her türlü desteği vermek, bireysel ve sosyal gelişimlerine

Detaylı

2015 Yılı Birim Faaliyet Raporu

2015 Yılı Birim Faaliyet Raporu T.C. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 Yılı Birim Faaliyet Raporu [ OCAK 2016 ] İçindekiler BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Amaç Ordu Üniversitesi öğrencilerinin beden, ruh ve düşünce sağlığının gelişimine yönelik sosyal, kültürel, sportif her türlü desteği vermek, bireysel ve sosyal gelişimlerine

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI, MEDİKO-SOSYAL SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR İŞLERİ DAİRESİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİ

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI, MEDİKO-SOSYAL SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR İŞLERİ DAİRESİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI, MEDİKO-SOSYAL SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR İŞLERİ DAİRESİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİ (Resmi Gazete Tarihi: 03.02.1984 Resmi Gazete Sayısı: 18301) BÖLÜM 1 Kuruluş, Kapsam ve Tanımlar Kuruluş

Detaylı

İÇİNDEKİLER GYTE SAĞ- KÜL. SPOR DAİ. BŞK.

İÇİNDEKİLER GYTE SAĞ- KÜL. SPOR DAİ. BŞK. 1 İÇİNDEKİLER YETKİ GÖREV SORUMLULUKLAR VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ DEĞERLERİMİZ MEVCUT DURUMUMUZ GÜÇLÜ YÖNLERİMİZ ZAYIF YÖNLERİMİZ FIRSATLAR TEHDİTLER STRATEJİK AMAÇLARIMIZ SONUÇ SON SÖZ 2 YETKİ GÖREV SORUMLULUKLAR

Detaylı

Uşak ÜnİversİteSİ. Aklın ve Bilimin Işığında Saygın Bir Üniversite...

Uşak ÜnİversİteSİ. Aklın ve Bilimin Işığında Saygın Bir Üniversite... w w w. u s a k. e d u.t r Uşak ÜnİversİteSİ Aklın ve Bilimin Işığında Saygın Bir Üniversite... /unıversıteusak www.usak.edu.tr UŞAK ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA "İŞ ARAYAN DEĞİL İş KURAN ÖĞRENCİLER YETİŞTİRİR"

Detaylı

ÜNİVERSİTESİ HOŞ GELDİNİZ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI. w3.bilecik.edu.tr/sks/

ÜNİVERSİTESİ HOŞ GELDİNİZ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI. w3.bilecik.edu.tr/sks/ BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ HOŞ GELDİNİZ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI w3.bilecik.edu.tr/sks/ GENEL BİLGİLER Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Yükseköğretim Kanunu nun 46. ve 47.

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG 2013-2014 T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres E-posta Adresi Web Adresi Paşaalanı M. Cemal Kutay Cd. Karesi - BALIKESİR zbfl@meb.k12.tr

Detaylı

HARCAMA YETKİLİSİ SUNUŞU

HARCAMA YETKİLİSİ SUNUŞU HARCAMA YETKİLİSİ SUNUŞU Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı yürütmüş olduğu faaliyetlerden ve 2547 sayılı kanunun ilgili maddeleri gereği elde ettiği gelirlerini tabi olduğu kanunlar,

Detaylı

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı, öğrencilerin beden ve ruh sağlığını

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 01/07/2014-12620

Evrak Tarih ve Sayısı: 01/07/2014-12620 Evrak Tarih ve Sayısı: 01/07/2014-12620 T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü *BENUBML7* Sayı : 31850582-612.01.01- Konu: Kamu İç Kontrol Standartlarına Uyum

Detaylı

İTÜ de Spor ve Yaşam

İTÜ de Spor ve Yaşam İTÜ de Spor ve Yaşam Geçmişten Geleceğe İTÜ İstanbul Teknik Üniversitesi, teknik öğretimde 240 yılı aşan parlak geçmişi, çağdaş eğitim ortamı, güçlü akademik kadrosuyla Türkiye de mühendislik ve mimarlık

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 03 KASIM 2011

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 03 KASIM 2011 SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 03 KASIM 2011 ORGANİZASYON ŞEMASI Daire Başkanı Sekreter Öğrenci Evleri Müdürlüğü 22 PDRM Müdürlüğü 3 Sağlık Merkezi Müdürlüğü 14

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 16 ARALIK 2011

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 16 ARALIK 2011 SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 16 ARALIK 2011 ORGANİZASYON ŞEMASI Daire Başkanı Sekreter Öğrenci Evleri Müdürlüğü 22 PDRM Müdürlüğü 3 Sağlık Merkezi Müdürlüğü 14

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU FAALİYETLER Üniversite Bütçesi Ocak-Haziran 2014 2014 Mali Yılı Üniversite bütçesi 140.286.000 TL olarak belirlenmiştir.

Detaylı

1. Engelli Öğrencilerin Sayısı, Kategorisi ve Bu Öğrencilere Sağlanan Kolaylıklar

1. Engelli Öğrencilerin Sayısı, Kategorisi ve Bu Öğrencilere Sağlanan Kolaylıklar BÖLÜM-III: ÖĞRENCİ İŞLERİ B. Öğrencilere Sağlanan Kolaylıklar 1. Engelli Öğrencilerin Sayısı, Kategorisi ve Bu Öğrencilere Sağlanan Kolaylıklar Yürüme engelli, nörosensörinal işitme kaybı, bilateral doğuştan

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 03.02.2011

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 03.02.2011 SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 03.02.2011 ORGANİZASYON ŞEMASI Daire Başkanı Sekreter Öğrenci Evleri Müdürlüğü 22 PDRM Müdürlüğü 3 Sağlık Merkezi Müdürlüğü 14 Kantin

Detaylı

T.C NİĞDE ÜNİVERSİTESİ. 2014 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu

T.C NİĞDE ÜNİVERSİTESİ. 2014 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu T.C NİĞDE ÜNİVERSİTESİ 2014 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı TEMMUZ 2014 I. OCAK - HAZİRAN 2014 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI A. Bütçe Giderleri Üniversitemize,

Detaylı

T.C KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTMEN, ANTRENÖRLERİN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ

T.C KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTMEN, ANTRENÖRLERİN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ T.C KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTMEN, ANTRENÖRLERİN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu Yönergenin amacı; Karabük Üniversitesinde

Detaylı

BURHAN ERDAYI KAPALI SPOR SALONU

BURHAN ERDAYI KAPALI SPOR SALONU BURHAN ERDAYI KAPALI SPOR SALONU Balıkesir Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı' na ait her türlü spor salonlarının eğitim ve spor amaçlı kullanılması talimatı, öğrencilere ve personele

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI, MEDİKO-SOSYAL SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR İŞLERİ DAİRESİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİ

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI, MEDİKO-SOSYAL SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR İŞLERİ DAİRESİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI, MEDİKO-SOSYAL SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR İŞLERİ DAİRESİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİ BÖLÜM 1 Kuruluş, Kapsam ve Tanımlar Kuruluş ve Kapsam MADDE 1. Bu Yönetmelik 2547 sayılı Kanun un 2880

Detaylı

İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ UYGULAMA YÖNERGESİ

İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ UYGULAMA YÖNERGESİ Amaç MADDE l-(1) Bu Yönergenin amacı, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık,

Detaylı

18) İç Paydaş : Üniversitemiz sportif faaliyetlerinden faydalanan Akademik ve İdari Personeli,öğrencilerimiz, spor tesisinde çalışan personel.

18) İç Paydaş : Üniversitemiz sportif faaliyetlerinden faydalanan Akademik ve İdari Personeli,öğrencilerimiz, spor tesisinde çalışan personel. T.C. KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI SPOR FAALİYETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ VE DÜZENLENMESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç Madde

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 35326388-813/03 Konu : Karabük Üniversitesi Rektörlük Kupası ------------------------------------------------------------------------

Detaylı

Okulu: AKÜ BESYO Müdürü Doç. Dr. (AKÜ) Beden Eğitimi ve Spor

Okulu: AKÜ BESYO Müdürü Doç. Dr. (AKÜ) Beden Eğitimi ve Spor ÖZET: Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Yücel Ocak: 2011 yılından bu yana Üniversitemizin Merkez Yerleşkesi olan Afyonkarahisar-Eskişehir yolu üzerinde bulunan

Detaylı

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER TC MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ Madde 1 Bu yönergenin amacı, Maltepe Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimininçalışma usul ve esaslarını düzenlemektir.

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TARAFINDAN ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİRİLEN 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER ARASI TAKIM SPORLARI VE FERDİ YARIŞMALARA ÜNİVERSİTEMİZİ

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Giresun Üniversitesi öğrencilerinin

Detaylı

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Öğrenci) Özet Sonuçları ( )

İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Öğrenci) Özet Sonuçları ( ) İÇ PAYDAŞ ANKETİ (Öğrenci) Özet Sonuçları (31.12.217) 24 Bölümümdeki yöneticiler öğrencilerin sorunlarını önemserler. - Average: 3.1 24 İhtiyaç duyduğumda bölümümdeki yöneticilere rahatlıkla ulaşabilirim.

Detaylı

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle 2006-2007 Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle başlayan süreç bu gün 300 öğrenciyle eğitim sistemindeki

Detaylı

HARCAMA YETKİLİSİ SUNUŞU

HARCAMA YETKİLİSİ SUNUŞU HARCAMA YETKİLİSİ SUNUŞU Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı yürütmüş olduğu faaliyetlerden ve 2547 sayılı kanunun ilgili maddeleri gereği elde ettiği gelirlerini tabi olduğu kanunlar,

Detaylı

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Satın Alma Bürosu STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Satın Alma Bürosu STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Satın Alma Bürosu UNVANI BİLGİSAYAR İŞLETMENİ VEYA 1 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının her türlü satın alma ve ayniyat işlemlerinin yerine getirilmesi. Sağlık

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI SPOR FAALİYETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ VE DÜZENLENMESİ HAKKINDA YÖNERGE

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI SPOR FAALİYETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ VE DÜZENLENMESİ HAKKINDA YÖNERGE T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI SPOR FAALİYETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ VE DÜZENLENMESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç Madde 1 Bu yönergenin

Detaylı

T.C. FATİH SULTAN MEHMET VAKIFÜNİVERSİTESİ ENGELSİZ EĞİTİM BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. FATİH SULTAN MEHMET VAKIFÜNİVERSİTESİ ENGELSİZ EĞİTİM BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. FATİH SULTAN MEHMET VAKIFÜNİVERSİTESİ ENGELSİZ EĞİTİM BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM VE DAYANAK AMAÇ MADDE 1- Bu yönergenin amacı; Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi nde öğrenim gören

Detaylı

Tarih:26/08/2016 Senato Kararı Karar No:2015/54

Tarih:26/08/2016 Senato Kararı Karar No:2015/54 T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SPOR FAALİYETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ VE DÜZENLENMESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç Madde 1 Bu yönergenin amacı, Yükseköğrenim öğrencilerinin

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi Engelli Öğrenci

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR SERVİSİ 2015-2016 Akademik Yılı Öğrenci Toplulukları Etkinlik İstatistikleri 2015-2016 YILI TOPLULUKLAR FAALİYET RAPORU 2015-2016

Detaylı

CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULUNUN KURULUŞU

CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULUNUN KURULUŞU CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULUNUN KURULUŞU Meslek Yüksekokulumuz 30.03.1994 tarihli Yükseköğretim Kurulu Kararı ile 1994-1995 eğitim öğretim yılında Makine Programı ile başlamıştır. 2002-2003 eğitim-öğretim

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR SERVİSİ 2014-2015 Akademik Yılı Öğrenci Toplulukları Etkinlik İstatistikleri 2014-2015 YILI TOPLULUKLAR FAALİYET RAPORU 2014-2015

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER 1.Gönen Meslek yüksekokulu Logosu... 1 2. Durum Analizi... 1 2.1.Gönen Meslek Yüksekokulu Tarihçesi...

Detaylı

Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81

Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81 Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81 Büyük Spor Salonu : 210 21 98 Baraka Spor Salonu : 210 21 94 Spor Merkezi : 210 78 50 Havuz Müdürlüğü : 210 27 36 Tenis Kortları : 210 21 93 Internet Adresi E-posta

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU Sayfa 1 / 5 T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU GAZİ ÜNİVERSİTESİ HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE EK-1 1 Faaliyet Raporları Fakültenin eğitimöğretim yılına ilişkin faaliyetlerinin

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER

EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER Akademik Personel Hizmet Alanları Sayısı (Adet) Alanı (m 2 ) Kullanan Kişi Sayısı Çalışma Odası 51 720 85 Öğretim Elemanı Dinlenme Odası - - - Toplam 51 720 85

Detaylı

2016 MALİ YILI SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU

2016 MALİ YILI SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU 2016 MALİ YILI SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 1 1-Sunuş... 3 2- Misyon ve Vizyon... 4 2.1. Misyon... 4 2.2. Vizyon... 4 3- Teşkilat Şeması... 4 4-Yetki,

Detaylı

HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ ENGELSĠZ ÜNĠVERSĠTE BĠRĠMĠ

HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ ENGELSĠZ ÜNĠVERSĠTE BĠRĠMĠ HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ ENGELSĠZ ÜNĠVERSĠTE BĠRĠMĠ EYLÜL 2010 RAPORU ENGELLĠ ÖĞRENCĠLERE YÖNELĠK YAPILAN FAALĠYETLER Engelli Öğrencilere Yönelik Yapılan Fiziki Ortamlar Mühendislik Fakültesi bina girişinde

Detaylı

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ.

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ. Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ www.atilim.edu.tr ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 650 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 150 Laboratuvar 13 Araştırma

Detaylı

Kamu Hizmet Envanteri Tablosu

Kamu Hizmet Envanteri Tablosu 4 1 Yılda 1 defa (yıllık hazırlanıyor) 3 Daire Tüm Tahakkuk Birimler İdari Birimler 2 gün Yılda 4 defa (3 aylık olarak) 2 2 gün 1 Tüm Tahakkuk Birimleri 260 SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU

Detaylı

2016 YILI SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU

2016 YILI SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU 2016 YILI SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU 1 İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU. I- GENEL BİLGİLER.. A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye İlişkin Bilgiler...

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU (EK-1) HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLERİN ADI Anabilim dalı kurulması Bölüm/Program kurulması Bilimsel ve Kültürel Toplantılar Faaliyet Raporları SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER (ÖZEL

Detaylı

T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU SUNUŞ T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU SUNUŞ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı; Üniversite öğrencilerinin beden ve ruh sağlıklarının

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Üniversitenin Kurucu Vakfı olan Gevher Sultan Eğitim, Araştırma, Kültür ve Sağlık Vakfı (GESAV) nın 2007 yılında kurulması ile birlikte kuruluş çalışmaları başlayan Mevlana Üniversitesi

Detaylı

YÖNERGE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ SPOR BİRLİĞİ YÖNERGESİ

YÖNERGE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ SPOR BİRLİĞİ YÖNERGESİ 04/10/2010 SKS Daire Bşk. YÖNERGE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ SPOR BİRLİĞİ YÖNERGESİ Kuruluş ve Kapsam MADDE 1 - Bu Yönerge, 2547 Sayılı Kanunun 4 üncü ve 47 nci maddeleri ile Yüksek Öğretim Kurumları Mediko-Sosyal,

Detaylı

ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Sayfa No 1 / 6 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu yönergenin amacı, Kapadokya Üniversitesi Engelli Öğrenci Birim Başkanlığının çalışma usul ve esaslarını düzenlemektir.

Detaylı

T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÖNERGESİ. BİRİMCİ BÖLÜM Dayanak, Kuruluş ve Kapsam

T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÖNERGESİ. BİRİMCİ BÖLÜM Dayanak, Kuruluş ve Kapsam T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÖNERGESİ BİRİMCİ BÖLÜM Dayanak, Kuruluş ve Kapsam Dayanak: MADDE 1. Yükseköğretim Kurumları, Mediko-Sosyal Sağlık, Kültür

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Bilecik Üniversitesi 29 Mayıs 2007 de kurulan ve Aralık 2007 de eğitim öğretim faaliyetlerine başlamış olan bir devlet üniversitesidir.üniversitenin merkez yerleşkesi, Marmara bölgesinde

Detaylı

HARCAMA YETKİLİSİ SUNUŞU

HARCAMA YETKİLİSİ SUNUŞU HARCAMA YETKİLİSİ SUNUŞU Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı yürütmüş olduğu faaliyetlerden ve 2547 sayılı kanunun ilgili maddeleri gereği elde ettiği gelirlerini tabi olduğu kanunlar,

Detaylı

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇ 1: Eğitim Öğretim Kalitesini Arttırmak HEDEF 1.1. Lisans programlarına kabul edilen öğrencilerin niteliklerini artırmak. HEDEF 1.2. Öğretim

Detaylı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 YILI FAALİYET RAPORU T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 YILI FAALİYET RAPORU 1 ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU...4 I. GENEL BİLGİLER...4 A. MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER...4 B. YETKİ, SORUMLULUK VE GÖREVLER...5

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU 2018-2019 REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU Fakülte/ Yüksekokul / MYO Adı : Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK SALON

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI 1 ÜNVANI/GÖREVİ SORUMLULUK ALANI ORGANİZASYONDAKİ YERİ VEKİLİ : Şube Müdürü /Kültür Şube İş ve İşlemleri, (Nilüfer ZENGİN) :Kültür Şube Müdürlüğü(Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) :, Yardımcıları,

Detaylı

HARCAMA YETKİLİSİ SUNUŞU

HARCAMA YETKİLİSİ SUNUŞU HARCAMA YETKİLİSİ SUNUŞU Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı yürütmüş olduğu faaliyetlerden ve 2547 sayılı kanunun ilgili maddeleri gereği elde ettiği gelirlerini tabi olduğu kanunlar,

Detaylı

ALİ ŞEVKİ EREK YERLEŞKESİ ISI MERKEZİ BİNASI

ALİ ŞEVKİ EREK YERLEŞKESİ ISI MERKEZİ BİNASI AÇIK SPOR TESİSLERİ Yapımına 1999 yılında başlanan Açık Spor Tesisleri İnşaatında 2004 yılında açık alan spor tesisleri (tenis kortu, basketbol sahası) ile Tribün Binası kaba inşaatı tamamlanmıştır. Futbol

Detaylı

KURUM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU

KURUM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU 1 KURUM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU DÜZCE ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesi 81620 Konuralp / DÜZCE 15/06/2016 2 İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU A. Kurum Hakkında Bilgiler

Detaylı

İÇİNDEKİLER 2 GİRİŞ 3 MİSYON VE VİZYON 4 TEŞKİLAT YAPISI 5 TEŞKİLAT ŞEMASI 6 İÇ KONTROL SİSTEMİ 7 1. KONTROL ORTAMI 7

İÇİNDEKİLER 2 GİRİŞ 3 MİSYON VE VİZYON 4 TEŞKİLAT YAPISI 5 TEŞKİLAT ŞEMASI 6 İÇ KONTROL SİSTEMİ 7 1. KONTROL ORTAMI 7 1 İÇİNDEKİLER 2 GİRİŞ 3 MİSYON VE VİZYON 4 TEŞKİLAT YAPISI 5 TEŞKİLAT ŞEMASI 6 İÇ KONTROL SİSTEMİ 7 1. KONTROL ORTAMI 7 1.1. Etik Değerler ve Dürüstlük 7 1.2. Personelin Yeterliliği ve Performansı 7 1.3.

Detaylı

T.C NİĞDE ÜNİVERSİTESİ. 2012 Yılı Kurumsal Mali Durum. ve Beklentiler Raporu

T.C NİĞDE ÜNİVERSİTESİ. 2012 Yılı Kurumsal Mali Durum. ve Beklentiler Raporu T.C NİĞDE ÜNİVERSİTESİ 2012 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı TEMMUZ 2012 I. OCAK - HAZİRAN 2011 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI A. Bütçe Giderleri Üniversitemize,

Detaylı

T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç Madde 1 Bu yönergenin amacı, Erzurum Teknik Üniversitesi öğrencilerinin

Detaylı

Sayılarla Atılım Üniversitesi

Sayılarla Atılım Üniversitesi Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 550 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 150 Laboratuvar 13 Araştırma Merkezi Sayılarla Atılım Üniversitesi 250.000 m² (104.000 m² kapalı, 146.000

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR SERVİSİ 2017-2018 Akademik Yılı Öğrenci Toplulukları Etkinlik İstatistikleri 2017-2018 YILI TOPLULUKLAR FAALİYET RAPORU 2017-2018

Detaylı

ÖMER SEYFETTİN UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Oryantasyon Sunumu

ÖMER SEYFETTİN UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Oryantasyon Sunumu ÖMER SEYFETTİN UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Oryantasyon Sunumu AÇILMA KARARI VE TARİHİ Fakültemiz bünyesinde 9/12/2015 tarihli YÖK Yürütme Kurulu toplantısında

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI İÇ DENETİM SİSTEMİ

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI İÇ DENETİM SİSTEMİ BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI İÇ DENETİM SİSTEMİ G İ R İ Ş 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun beşinci kısmında iç kontrol sistemi düzenlenmiştir. 26.12.2007

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 26/02/2015-13780 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BEK4VAZP* Sayı : 27433487-813.03/ Konu : 2015 Rektörlük Kupası B Ligi ı FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Eczacılık Fakültesi HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Eczacılık Fakültesi HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 7000,. 050010, Kararın niteliğine göre Üniversite Yönetim 050001, Kararın niteliğine göre Üniversite Senatosu. 05001 04005, Strateji Geliştirme Daire SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN

Detaylı

KARTAL MİLLİ EĞİTİM VAKFI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

KARTAL MİLLİ EĞİTİM VAKFI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI KARTAL MİLLİ EĞİTİM VAKFI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 BRİFİNG DOSYASI 1 2 3 A. TARİHİ GELİŞİM Okulumuzun inşaatına 1994 yılında başlanmış 1997 yılında tamamlanarak,1997-1998 Eğitim Öğretim yılında hizmete

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI sahibi olabilirler. Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü öğrenim

Detaylı

ÜNİVERSİTEMİZİN MUHTELİF BİRİMLERİNDE KISMİ ZAMANLI OLARAK ÇALIŞMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE! BAŞVURU YAPACAK ÖĞRENCİLERDE ARANACAK ŞARTLAR

ÜNİVERSİTEMİZİN MUHTELİF BİRİMLERİNDE KISMİ ZAMANLI OLARAK ÇALIŞMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE! BAŞVURU YAPACAK ÖĞRENCİLERDE ARANACAK ŞARTLAR ÜNİVERSİTEMİZİN MUHTELİF BİRİMLERİNDE KISMİ ZAMANLI OLARAK ÇALIŞMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE! - 04 05 akademik yılında Üniversitemize bağlı muhtelif birimlerde, servis hizmetlerinde ve geçici

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR SERVİSİ 2016-2017 Akademik Yılı Öğrenci Toplulukları Etkinlik İstatistikleri 2016-2017 YILI TOPLULUKLAR FAALİYET RAPORU 2016-2017

Detaylı

DUYURU. Öğrenci Bilim, Kültür-Sanat ve Spor Toplulukları, Genel Kurul Toplantılarını Mayıs 2016, Tarihlerinde Gerçekleştirilecektir.

DUYURU. Öğrenci Bilim, Kültür-Sanat ve Spor Toplulukları, Genel Kurul Toplantılarını Mayıs 2016, Tarihlerinde Gerçekleştirilecektir. DUYURU Öğrenci Bilim, Kültür-Sanat ve Spor Toplulukları, Genel Kurul Toplantılarını 23-24-25-26-27 Mayıs 2016, Tarihlerinde Gerçekleştirilecektir. Ertelenen (mazeret) genel kurul toplantıları 28-29-30-31

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN 2014-2018

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN 2014-2018 İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN 2014-2018 Temmuz 2014 1 SUNUŞ Ülkemizde performans esaslı bütçeleme sistemine geçilmesi sonucunda 2003 yılında kabul edilen 5018

Detaylı

T.C. BELGELER MAHALLİ İDARE BAŞVURUDA İSTENEN İLK BAŞVURU MAKAMI DİĞER ÖZELSEKTÖR V.B. Mühendislik Fakültesi,Kararın

T.C. BELGELER MAHALLİ İDARE BAŞVURUDA İSTENEN İLK BAŞVURU MAKAMI DİĞER ÖZELSEKTÖR V.B. Mühendislik Fakültesi,Kararın , T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU EK-1 SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, 1992 yılında kurulmuş olan bir devlet üniversitesidir. KSÜ bünyesinde Avşar, Bahçelievler ve Karacasu olmak üzere üç kampus bulunmaktadır. KSÜ ana

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU KAMUOYUNA DUYURU 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 30 uncu maddesinde, Genel Yönetim kapsamındaki idarelerin,

Detaylı

ANKARA GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI SEZONU YARIŞMA TALİMATLARI VE USULLERİ BÖLÜM 1

ANKARA GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI SEZONU YARIŞMA TALİMATLARI VE USULLERİ BÖLÜM 1 ANKARA GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI SEZONU YARIŞMA TALİMATLARI VE USULLERİ BÖLÜM 1 YARIŞMA USULLERİ a. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları

Detaylı

1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN

1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN FATİH SULTAN MEHMET ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN MÜDÜRÜ

Detaylı

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Kültür Hizmetleri Birimi STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Kültür Hizmetleri Birimi STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı/Kültür Hizmetleri Birimi UNVANI 1 1) GÖREV/İŞİN KISA TANIMI Üniversitenin kültürel faaliyetlerine ilişkin her türlü yazışma, tahakkuk işlemlerinin (yolluk, yevmiye

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 14.01- Sağlık Kültür

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; Düzce Üniversitesi nde öğrenim gören engelli öğrencilerin öğrenim

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü öğrenim görmek üzere

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017-2018 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI sahibi olabilirler. Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü

Detaylı

T.C. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

T.C. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi T.C. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2011 YATIRIM RAPORU Bilecik Üniversitesi Derslik Blokları Yapım İşi(19.000m²) Üniversitemiz derslik ihtiyaçlarını karşılamak üzere zemin ile birlikte 4 kattan oluşan

Detaylı

KURULUŞ AMAÇ BAĞLAM KAPSAM. A. KURUM Profili. B. Yönetim Sistemi İle İlgili İç -Dış Hususlar İç Hususlar

KURULUŞ AMAÇ BAĞLAM KAPSAM. A. KURUM Profili. B. Yönetim Sistemi İle İlgili İç -Dış Hususlar İç Hususlar Sayfa 1/5 A. KURUM Profili 11.07.1992 tarih ve 21281 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Yüksek Öğretim Kurumları Teşkilatı Hakkında 41 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin değiştirilerek kabulüne dair 2809

Detaylı

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU 2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK FUTBOL PERSONEL TAKIM LİSTESİ 1 2 3 4 5

Detaylı

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANKAR RA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜL LTESİ SOSYAL SEÇMELİ DERSLERR ÖĞRENCİ KILAVUZU 2015 Sevgili Öğrenciler, Spor Bilimleri Fakültesi tarafından açılan Sosyal Seçmeli derslerin amacı, size öğrenim

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 0 5018 sayılı Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde, genel yönetim kapsamındaki idarelerin, ilk altı aylık bütçe uygulama sonuçları, ikinci altı aya ilişkin beklentiler ve hedefler ile

Detaylı