Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ""

Transkript

1 1- BİRİNCİ KARADENİZ OYUNLARININ TARİHİ 10 Haziran 2006 tarihinde KEİ üyesi ülkelerin Bakanları tarafından onaylanan Karadeniz Oyunları Statüsü uyarınca 2007 yılında Türkiye de düzenlenmesine karar verilen 1. Karadeniz Oyunları nın tarihi ve yeri belirlenmiştir. Buna göre 1. Karadeniz Oyunlarının Temmuz tarihleri arasında Trabzon da düzenlenmesi uygun görülmüştür. Tarih belirlenirken Uluslararası Federasyonların bu yaş gurubundaki müsabaka takvimi dikkate alınmıştır. Uluslararası yarışmaların en az olduğu dönemin olmasına dikkat edilmiştir. 3 Temmuz Salı günü açılış töreni 8 Temmuz Pazar günü de kapanış törenleri yapılacaktır. Organizasyon Komitesi uçak gün ve saatlerinin uyuşmaması durumunda yukarıda belirtilen tarihler dışında kafilelerin iaşe ve ibatelerini ücretsiz karşılamayı taahhüt eder. 1- TH E DATE The date and host city of the 1 st Black Sea Games, which was decided to be held in Turkey according to the Black Sea Games Statute approved on 10 June 2006 by the Ministers of the BSEC member countries, are fixed. According to this, it is considered appropriate to hold the Black Sea Games in the city of TRABZON on July When fixing the dates, the Competition Schedules of International Federations in this age group has been taken into consideration and the least peak period is chosen. The Opening Ceremony will be on 03 July 2007, Tuesday and The Closing Ceremony will be on 08 July 2007, Sunday. The Organizing Committee guarantees to cover the board and lodging costs of delegations for the period in case the flight dates and hours are incompatible with the official dates.

2 2-BRANŞLAR Karadeniz Oyunları için toplam 9 branş seçilerek kurulunuzun onayına sunulmuştur. Bunlar; Atletizm, Futbol, Okçuluk, Taekwondo, Güreş, Cimnastik (ritmik), Voleybol, Basketbol (erkek), Yüzme. Branşların seçiminde, Karadeniz Ekonomik İşbirliği üyesi ülkelerin katılımının sağlanabilmesi ve Yunanistan da yakın tarihte yapılması planlanan Güneydoğu Avrupa Oyunları dikkate alınmıştır. 2-DISCIPLINES Totally 9 sports disciplines were determined for The Games and submitted to your Board for approval. They are; Athletics, Football, Archery, Taekwondo, Wrestling,(Free Style & Greco-Roman) Gymnastics, (Rhythmic) Volleyball,(Women) Basketball (Men) Swimming In determining the disciplines, the participation possibilities of the member countries of the Organization of Black Sea Economic Cooperation and The Southeastern European Games to be organized in Greece in a close date are taken into consideration.

3 3- PROGRAM Oyunların takvimi 8 gün olarak planlanmıştır: 1.gün: - Delegasyonların gelişleri ve Kayıtlar 2.gün: - Genel Toplantılar- Antrenman- Açılış Seremonisi 3.,4.,5,6 ve 7 nci günler - Müsabakalar ve Kapanış Seremonisi 8.gün - Delegasyonların dönüşleri Branşların günlük programları, 12 ülkenin katılacağı göz önünde bulundurularak ilgili branşların Uluslararası Federasyon kurallarına uygun olarak ve Federasyonların Teknik Komitelerinin koordinesiyle düzenlenerek, Ek-1 de sunulmuştur. Kesin programlar, ülke katılımcı sayısının belirlenmesinden sonra yapılacak ve ülkelere duyurulacaktır 3- PROGRAMME The Calendar of The Games is planned to have 8 days. According to this; 1 st day Arrival of the Delegations and Accreditation 2 nd day General Meetings- Training- Opening Ceremony th days Competitions and Closing Ceremony 8 th day- Departure of Delegations The daily programmes of the disciplines were presented in Annex -1 taking into consideration the participation of 12 countries, complying with the rules of the related International Federations and arranged with the coordination of the Technical Committees of the Federations. The final programmes will be prepared after the definite number of participants are received and will be announced to the countries afterwards.

4 4- KATILIM ÜCRETLERİ Oyunların tahmini bütçesi hazırlanarak çalışmalara başlanmıştır. Ev sahibi ülke olarak katılımcıların iaşe-ibatelerini, yerel ulaşımlarını ve organizasyonla ilgili diğer giderlerini karşılamamız amacı ile katılımcı ülkelerden 15 $ kişi başı günlük katkı payı almayı düşünüyoruz. Katkı payları ve alınacak depoziteler statüde belirtildiği şekilde uygulanacaktır. 4- THE PARTICIPATION FEES The estimated budget of The Games has been fixed and preparations have already started. As the host country, we are planning to charge 15 US $ per person per day to the participants in order to supply their board and loading, local transport and cover other organizational expenses. The participation fees and deposits will be applied in accordance with the Statute.

5 5-OYUNLARIN LOGOSU ve SEMBOLÜ Oyunlar ile ilgili olarak altı adet logo çalışması yapılmıştır. Çalışmalarda oyunlarımıza da adını veren Karadeniz esas alınmıştır ( Ek-2). Bu altı adet logo çalışmasını tensiplerinize sunar, seçeceğiniz bir tanesini 2007 Karadeniz oyunları logosu olarak kullanacağımızı bildiririz. Oyunların sembolü olarak Karadeniz in simgesi HAMSİ önerilmektedir. 5. THE LOGO & THE SYMBOL There are six sample logos proposed for the Games. While creating these logos, The Black Sea, which is naming the Games, has been the base principle (Annex-2). Please be informed that, the logo selected by the Administrative Committee will be the logo of the 2007 Black Sea Games. the Games. The symbol of the Black Sea, Anchovy, is proposed to be the symbol of

6 6-OYUN OYUNLARIN WEB SİTESİ Oyunların resmi web siteleri olan ve blacksea.org.tr internet adresleri birkaç gün içinde faaliyete geçecektir. İçeriğinde, katılan ülkeler, branşlar, güncel haberler, ev sahibi kent Trabzon, iletişim bilgileri ve Oyunlar ile ilgili genel bilgiler bulunacaktır. Oyunlar süresince de bu sitelerden sonuçlar ve ülkelerin puan durumları anında takip edilebilecektir. Her türlü yazışma, adresimiz olan ve aracılığıyla elektronik posta yoluyla yapılabilecektir. Bütün kayıt işlemlerinin (sporcu, yönetici v.b) ülkelere verilecek kullanıcı adı ve şifreleri ile yapılması planlanmaktadır. 6. THE WEB PAGE The official web pages of the Games: and blacksea.org.tr will be active in a few days. The page includes information about participating countries, disciplines, updated news, the host city of Trabzon, corresponding addresses and general information about the Games. During The Games, it will be possible to follow the results and the points of the countries instantly from the page. The written correspondence will be done through our mailing addresses info@karadenizoyunlari.org.tr and info@2007blacksea.org.tr. It is planned to register the participants (athletes, administrative staff, etc) electronically with a username and an access code which will be given to each country.

7 7- KONAKLAMA Karadeniz Oyunları nın Oyunlar Köyü olarak Karadeniz Teknik Üniversitesi nin kampus alanı belirlenmiştir. Yurt ve yemekhanelerin, sporcuların gerekliliklerine göre yeniden düzenlenmesi sağlanacaktır. Organizasyon Komitesi buradaki düzenleme çalışmalarına şimdiden başlamış bulunmaktadır. Oyunlar Köyündeki yurtlarda yapılacak düzenleme ile her delegasyona 2,3 ve 4 yataklı odalarda yatma imkanı sağlanacak olup, Ekip şefleri tek kişilik odalarda kalacaktır. Oyunlar Köyüne girişler sadece akredite olanlar için mümkün olacak giriş ve çıkışlar iki kapıdan sağlanacaktır. Delegasyona yemek servisi köyde bulunan restoranlarda verilecektir. Yemekler üç öğünde açık büfe olacak ve saat 5:30 da başlayıp 24:00 da sona erecektir. Hakemler ve Komite üyeleri sporcu köyünün harici 4 veya 5 yıldızlı otellerde kalacaklardır. 7- ACCOMODATION The Campus area of the Karadeniz Technical University is chosen as The Games Village of The Black Sea Games. The Hostel and Restaurants in the Village will be reorganized according to the necessities of the athletes. The O.C. has already started the reorganizing work for the hostels and restaurants. When the arrangements finished in The Village, the delegations will stay in 2, 3, 4 bedded rooms and The Heads of delegations will stay in single rooms. There will be two Gates for going into and out of the Village and only the persons having accreditation cards will be allowed to enter. The lunch will be served in restaurants in the Village. The meals will be served as Open Buffet and start at 05:30 and finish at 24:00. The referees and the members of the Committee will stay in 4* and 5* hotels outside the Village.

8 8-ULA ULAŞIM Tüm katılımcılar varış ve ayrılış programına göre hava alanında bulunan stand görevlilerince karşılanacak ve oyunlar köyüne transfer edilecektir. Her delegasyona bir mihmandar eşlik edecektir. Oyunlar sırasında tüm delegasyonların konaklama yeri antrenman ve müsabaka yerleri arasında ulaşım sağlanacaktır. Takım sporları için her ekibe bir midibus tahsis edilecek, ferdi sporlar için ise her 30 dk-45 dk da antrenman-müsabaka tesisleri-sporcu köyü arası karşılıklı ring seferleri konulacaktır. Hakem ve Uluslararası İdari Komite üyelerine ayrı araç tahsisi yapılacaktır. Ayrıca ekip şeflerine birer binek araç sağlanacaktır. Ulaşım için 30 otobüs, 25 midibus 15 minibüs ve 25 binek araç kullanılması planlanmıştır. Bu sayı katılımcı sayısına göre değişebilir. Sosyal ve kültürel faaliyetlerde de araç tahsisi yapılacaktır. Bunların dışında katılımcılar akreditasyon kartlarını göstererek şehiriçi ulaşımda belediye otobüslerinden ücretsiz olarak yararlanabilecektir. 8- TRANSPORTATION All the participants will be welcomed by officials at the airport according to their flight schedules and will also be transferred to the Games Village. There will be guides for each delegation. There will be local transport system between accommodation, training and competition areas during the Games. For Team Sports there will be midi buses allocated for each delegation and for individual sports in every minutes there will be shuttle service between training and competition facilities and the Village. The referees and International Committee Members will have separate vehicles. Head s of Delegations will be supplied with cars. It is planned to have 30 buses, 25 midi buses and 25 cars for transportation. The number can change according to the number of participants. There will also be vehicles for Social and Cultural activities. Apart from this, the participants will be able to use the local buses free of charge showing their accreditation cards.

9 9- SAĞLIK - DOPİNG Oyunlar köyü, antrenman ve müsabaka yerlerinde sağlık hizmetleri sağlanacaktır. Antrenman ve müsabaka esnasında bir ambulans hazır bulunacaktır. Oyunlar köyünde 24 saat açık olacak bir poliklinik hizmet verecektir. Tüm delegasyonlar için hastane isimleri, telefon ve adreslerini içeren Sağlık Hizmetleri kitapçığı sağlanacaktır. Doping Kontrolü Karadeniz Oyunları Sağlık Komisyonu yetkisi altında Uluslararası Doping Kurallarına uygun olarak Oyunlar esnasında uygulanacak olup, Doping Kontrolü WADA onaylı Türkiye Anti- Doping merkezi tarafından yapılacaktır. Numune alım sayısı, Anti-Doping Komitesi tarafından belirlenecektir. Katılımcılar, seyahat ve sağlık sigortalarını Türkiye ye gelmeden önce yaptırmış olacaklardır. 9- HEALTH DOPING There will be sanitation services in The Village, training and competition areas. There will be an Ambulance ready in training and competition areas. In the Village, there will be a polyclinic open for 24 hours. All delegations will be supplied with a Health Services Booklet including the names of hospitals, their telephone numbers and addresses. During the period of the Games, Doping Control will be carried out under the authority of the Black Sea Games Health Commission according to the International Anti- Doping Rules by WADA accredited Turkish Anti-Doping Centre. The number of the sample collections will be defined by the Anti-Doping Committee. The participants will have been insured for health and travel before they arrive in Turkey.

10 10- AKREDİTASYON Delegasyonlar ve diğer üyeler internet üzerinden Akreditasyon Spor Katılım Formları vasıtasıyla yarışmalara kayıtlarınıı elektronik ortamda yaptırabileceklerdir. Oyunlar sırasında üç Akreditasyon Merkezi hizmet verecektir. Karadeniz Oyunları Olimpiyat Köyü Delegasyon, sporcular ve KTÜ ve Havaalanı Akreditasyon Merkezi Takımlar, Hakemler Medya Otel Akreditasyon Merkezi Medya Akreditasyon Merkezi Geri Kalan Üyeler Havaalanı Katılımcıların girebilecekleri alanlar Akreditasyon kartında belirtilecek ve görevliler tarafından sürekli kontrol edilecektir. 10- ACCREDITATION The Delegations and other members will be able to register in competitions through Accreditation Sports Participation Forms electronically by internet. During The Games, there will be three Accreditation Centres in service; These are; The Black Sea Games Village Accreditation Centre (Delegations, Athletes and Teams- Karadeniz Technical University and Airport) Media Hotel Accreditation Centre (Media) Accreditation Centre (The rest of the members-airport) Access to the areas will be shown on Accreditation Cards and be strictly controlled by officials.

11 11-GÜVENLİK Ekiplerin varışlarından dönüşlerine kadar güvenliğe büyük önem gösterilecektir. Girilebilecek alanlar Akreditasyon kartında belirlenerek ve uygulanmasına önem verilecektir. Antrenman ve müsabaka tesisleri ile köy ve otellerde gerekli güvenlik tedbirleri alınacak özel güvenlik görevlileri görevlendirilecektir. Salon ve stadyumlara seyirciler aranarak alınacak patlayıcı, kesici yanıcı çakmak ve bozuk para vs. tehlikeli olabilecek nesneler kesinlikle içeri sokulmayacaktır. Güvenliğin sağlanmasında il ve ilçe Emniyet Müdürlüğü Jandarma ilgili Komite koordineli görev yapacaktır. 11- SECURITY The security will be at maximum from the arrival to the departure of the delegations. Access to the areas will be shown in accreditation cards and the application of this matter will be very strict. Private Security Personnel will be employed for the security of the training, competition areas and also for the hotels and The Village. Spectators will be allowed to enter in sports halls and stadiums after they are screened electronically. Explosives, lighters, incisive materials and coins will not be allowed to be brought in by the spectators. There will be coordination with City and County Police Department and Gendarmerie in security issues.

12 12- ÖDÜL TÖRENİ Her branşta dereceye giren sporcular altın, gümüş ve bronz madalya ile katılım belgesi alacaklardır. Madalya seremonileri her branşın finallerinin sonunda olacaktır. Dereceye giren sporculara görevliler tarafından tören için refakat edilecektir. Madalya ve Diplomalar ; 1inci Altın Madalya ve Diploma 2inci Gümüş Madalya ve Diploma 3üncü Bronz Madalya ve Diploma 4üncü ve diğer Katılımcılara---- Diploma Her ödül töreninde birinci olan sporcunun ulusal marşı dinlenecek ve ilk üç dereceyi alan sporcuların bayrakları çekilecektir. 12- AWARD CEREMONY In every discipline, the winning athletes will receive gold, silver, bronze medals besides a participation certificate. The award ceremony will be held immediately after the final of each discipline. The winning athletes will be accompanied by staff for the ceremony. Medals and Diplomas; 1st Ranked Athlete 2nd Ranked Athlete 3rd Ranked Athlete 4th Ranked Athlete And other participants : Diploma :Gold Medal and Diploma : Silver Medal and Diploma : Bronze Medal and Diploma In every ceremony, The National Anthem will be played for the first ranked athlete and national flags of the first three ranked athletes will be hoisted.

13 13- BASIN Oyunlar Köyünün dışında basın merkezi kurulacak olup tüm yerli- yabancı görsel ve yazılı basın mensuplarına açık olacaktır. Basın merkezinde ana bir Medya Merkezi kurulacak Medya Merkezinde kablolukablosuz internet, TV odaları, uluslararası hattı açık telefon ve sonuçların anında verildiği bir büro oluşturulacaktır. Her tesiste basın odası ve tribünlerde internet hattı sağlanacak, medya mensupları akreditasyon işlemlerini tamamladıktan ve kartlarını aldıktan sonra medya merkezi ve basın odalarından faydalanabileceklerdir. Akreditasyon TV, fotoğrafçı, muhabir şeklinde gruplandırılacaktır. 13- MEDIA / PRESS A media centre will be established outside the Village and it will be open for all domestic and foreign media staff. In the Media Centre, there will be wireless internet connection, TV Rooms, telephones and an office to get instant results of competitions. In every facility, there will be press room and in the stands there will be internet access link. The media staff could use the media centre and press room upon getting their accreditation cards. The accreditation groups will be as follows; TV Photographer Correspondent

14 14- SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER Trabzon un muhtelif yerlerinde bölgesel tanıtım amaçlı müzik ve folklor gösterileri düzenlenecek ve müsabaka programlarına uygun olarak, tarihi ve turistik geziler düzenlenecektir. Ülke sporcuları arasında dostluk, kardeşlik, arkadaşlık duygularını geliştirmek amacıyla düzenlenmesi planlanan sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımın maksimum düzeyde olmasına dikkat edilecek ve programlar yapılırken göz önüne alınacaktır. 14- SOCIAL AND CULTURAL ACTIVITIES In various parts of Trabzon, there will be folklore and musical festivals aiming to popularize the region and apart from that, sightseeing tours will be organized according to the Schedule of competitions. The programme will be prepared aiming to strengthen the friendly ties between the athletes and people of different participating countries and to provide maximum participation in social and cultural activities.

15 15- TEKNİK TOPLANTILAR Genel toplantılar Oyunların başlama tarihinden bir gün önce yapılacaktır. Her branş için Teknik toplantılar, hakem toplantıları ve diğer komite toplantıları için yeterli sayıda ve kapasitede salonlar ayarlanacaktır. Toplantı salonlarında gerekli teknik malzemeler bulundurulacak ve kullanılmasında görevliler yardımcı olacaktır. 15- TECHNICAL MEETINGS The General Meetings will be held one day before the start of The Games. For Technical, Referee Meetings of each discipline and other Committee Meetings, sufficient capacity of Meeting halls will be arranged. All technical equipment for the above mentioned meetings will be supplied and the competent staff will accompany people to use them.

16 16- REKLAM VE SPONSORLUK Reklam bannerleri İdari Komitenin kararıyla salon-stadyum içinde ve dışında kullanılacaktır. Ayrıca her branşa özgü ekipmanlar üzerinde reklam bantları, stikerlar kullanılması planlanmıştır. Sponsorların promosyon ve reklam aktiviteleri için imkan sağlanacak olup, ürün sergilemeleri için müsabaka salonlarının içinde ve çevresinde stand kurmalarına izin verilecektir. 16- ADVERTISING AND SPONSORSHIPS The advertising banners will be placed indoor and outdoor by the decision of The Administrative Committee. Besides, it is planned to use advertising liners and stickers on equipments particular for each discipline. Sponsors will be allowed for promotion and advertisement activities and they will be enabled to set up stands in and around the event halls to display their products.

17 17- BAKANLAR KONSEYİ VE İDARİ KOMİTE TOPLANTILARI Bakanlar Konseyi ve İdari Komite toplantıları ile ilgili talep edilen her türlü düzenleme yapılacaktır.bakanlar Konseyi ve İdari Komite üyelerine rehber ve binek aracı tahsis edilecektir. 17- THE MEETINGS OF COUNCIL OF MINISTERS AND ADMINISTRATIVE COMMITTEE All required arrangements will be done for the Meetings of the Council of Ministers and Administrative Committee. The members of the Council of Ministers and the Administrative Committee will be supplied with a guide and a car.

TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI TURKISH WRESTLING FEDERATION INVITATION TO

TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI TURKISH WRESTLING FEDERATION INVITATION TO INVITATION TO 1 st BALKAN CHAMPIONSHIPS FOR CADETS IN FREE STYLE, GRECO-ROMAN AND FEMALE WRESTLING OCTOBER 23 25, 2015 BURSA / TURKIYE Dear President, The 1 st Balkan Championships for Cadet in Free Style,

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 2007 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE OKÇULUK FEDERASYONU BAŞKAN Abdullah TOPALOĞLU GENEL SEKRETER Zeki ÖZTÜRK ADRES : Ulus İşhanı. Kat:7 Ulus- Ankara TEL: +90 312 311 8610 FAX:

Detaylı

TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI TURKISH WRESTLING FEDERATION INVITATION TO

TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI TURKISH WRESTLING FEDERATION INVITATION TO INVITATION TO 2 nd BALKAN CHAMPIONSHIPS FOR SCHOOLBOYS, SCHOOLGIRLS IN FREE STYLE, GRECO-ROMAN AND FEMALE WRESTLING OCTOBER 14 16, 2016 BURSA / TURKIYE Dear President, The 2 nd Balkan Championships for

Detaylı

2. Müsabaka Takvimi, Müsabakalar ve Müsabaka Programı

2. Müsabaka Takvimi, Müsabakalar ve Müsabaka Programı 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKAN Demirhan ŞEREFHAN GENEL SEKRETER Mehmet TURHAN ADRES : Ulus İşhanı A Blok Kat:1 Ulus-Ankara TÜRKİYE TEL: +90 312 309 73 97 FAKS:

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE TAEKWONDO FEDERASYONU BAŞKAN Metin ŞAHİN GENEL SEKRETER Bayram TIRAŞ ADRES: Ulus İşhanı Kat:3 Ulus-Ankara TEL: +90 312 310 8816 FAKS: +90 312 310

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 2007 1. ULUSAL FEDERASYON TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKAN GENEL SEKRETER ADRES : TEL: FAX: E-MAİL: WEB SİTESİ: Oyunların resmi web sitesi Haluk ULUSOY Lütfi ARIBOĞAN Ankara

Detaylı

25-31 EKIM ANKARA BÜLTEN. 27 Ekim 2010 Çarþamba. www.turkdunyasi.gazi.edu.tr Yer: Gazi Üniversitesi Rektörlük Yerleþkesi Teknikokullar ANKARA TÜRKÝYE

25-31 EKIM ANKARA BÜLTEN. 27 Ekim 2010 Çarþamba. www.turkdunyasi.gazi.edu.tr Yer: Gazi Üniversitesi Rektörlük Yerleþkesi Teknikokullar ANKARA TÜRKÝYE 25-31 EKIM 2010 ANKARA BÜLTEN 27 Ekim 2010 Çarþamba www.turkdunyasi.gazi.edu.tr Yer: Gazi Üniversitesi Rektörlük Yerleþkesi Teknikokullar ANKARA TÜRKÝYE 2 RESMÝ PROGRAM (OFFICIAL PROGRAM) 25 Ekim 2010

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU BAŞKAN Erol Ünal KARABIYIK GENEL SEKRETER Recep NURTANIŞ ADRES: Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu, No:32 Opera-Ankara TEL: +90

Detaylı

6.Fetih Kupası İç Saha Yarışma Programı / 6th Conquest Cup Main Field Schedule

6.Fetih Kupası İç Saha Yarışma Programı / 6th Conquest Cup Main Field Schedule 6.Fetih Kupası İç Saha Yarışma Programı / 6th Conquest Cup Main Field Schedule Gün Day Saat Time Tanım Hazırlık Günü Preparation Day Gün 1 Day 1 Gün 2 Day 2 26 Mayıs 2018 26 May 2018 27 Mayıs 2018 27 May

Detaylı

HEARTS PROJESİ YAYGINLAŞTIRMA RAPORU

HEARTS PROJESİ YAYGINLAŞTIRMA RAPORU HEARTS PROJESİ YAYGINLAŞTIRMA RAPORU BOLU HALKIN EGITIMINI GELISTIRME VE DESTEKLEME DERNEGI TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN YAYGINLAŞTIRMA FAALİYETLERİ - TURKİYE Bolu Halkın Egitimini Gelistirme ve Destekleme

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 2007 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU BAŞKAN Turgay DEMİREL GENEL SEKRETER Ali ÖZSOY ADRES : Abdi İpekçi Spor Salonu 10 Yıl Bulvarı Zeytinburnu İstanbul /

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 2007 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU BAŞKAN: --- GENEL SEKRETER Fikret BULUTÇU ADRES: 19 MAYIS SPOR KOMPLEKSİ YASAR DOGU SPOR SALONU ULUS / ANKARA - TURKIYE TEL:

Detaylı

IEEE EMBS TURKEY CONFERENCE PROMOTION DOCUMENT

IEEE EMBS TURKEY CONFERENCE PROMOTION DOCUMENT IEEE EMBS TURKEY CONFERENCE PROMOTION DOCUMENT This document is prepared by the EMBS Turkey Team, Turkey EMBS Conference promotion and sponsorship information file. CONTENTS About IEEE IEEE In The World

Detaylı

ALANYA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BAĞIMSIZ YAŞAM İÇİN YENİ YAKLAŞIMLAR ADLI GRUNDTVIG PROJEMİZ İN DÖNEM SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

ALANYA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BAĞIMSIZ YAŞAM İÇİN YENİ YAKLAŞIMLAR ADLI GRUNDTVIG PROJEMİZ İN DÖNEM SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ALANYA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BAĞIMSIZ YAŞAM İÇİN YENİ YAKLAŞIMLAR ADLI GRUNDTVIG PROJEMİZ İN DÖNEM SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ALANYA PUBLIC EDUCATION CENTRE S FINAL INFORMATIVE MEETING OF THE GRUNDTVIG

Detaylı

24 th Advanced Applied Laparoscopic Urology Course and Mini-Laparoscopy Symposium

24 th Advanced Applied Laparoscopic Urology Course and Mini-Laparoscopy Symposium 24 th Advanced Applied Laparoscopic Urology Course and Mini-Laparoscopy Symposium İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Medical Park Hastanesi, 20-21 Eylül 2013, İzmir, Türkiye Kurs ve Sempozyum 24. Uluslararası

Detaylı

1. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON

1. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON 1 Genel Kurallar 1. Karadeniz Oyunları İdari Komitesi 2. 1. Karadeniz Oyunları,2007 Organizasyon Komitesi 3. 1. Karadeniz Oyunları Geçici Takvimi 4. Genel Şartlar 4.1. Organizasyon 4.2. Katılım 4.3. 1.

Detaylı

ÖRNEKTİR - SAMPLE. RCSummer Ön Kayıt Formu Örneği - Sample Pre-Registration Form

ÖRNEKTİR - SAMPLE. RCSummer Ön Kayıt Formu Örneği - Sample Pre-Registration Form RCSummer 2019 - Ön Kayıt Formu Örneği - Sample Pre-Registration Form BU FORM SADECE ÖN KAYIT FORMUDUR. Ön kaydınızın geçerli olması için formda verilen bilgilerin doğru olması gerekmektedir. Kontenjanımız

Detaylı

Nepal Depremi Operasyon Raporu Nepal Earthquake Operation Report 25 Nisan-3 Mayıs 2015 /25 April-3 May 2015

Nepal Depremi Operasyon Raporu Nepal Earthquake Operation Report 25 Nisan-3 Mayıs 2015 /25 April-3 May 2015 Nepal Depremi Operasyon Raporu Nepal Earthquake Operation Report 25 Nisan-3 Mayıs 2015 /25 April-3 May 2015 25 Nisan Cumartesi, GEA ekibi tarafından, yerel saate göre 11.55 de Nepal de 7.9 şiddetinde deprem

Detaylı

INDEX. I. Regional Partnerships Official Partners of the OPEN DAYS 2012. Beşiktaş Belediyesi 3 Kadıköy Belediyesi 4

INDEX. I. Regional Partnerships Official Partners of the OPEN DAYS 2012. Beşiktaş Belediyesi 3 Kadıköy Belediyesi 4 OPEN DAYS 2012 LOCAL EVENTS COUNTRY LEAFLET TÜRKIYE Beşiktaş Belediyesi Kadıköy Belediyesi INDEX I. Regional Partnerships Official Partners of the OPEN DAYS 2012 Beşiktaş Belediyesi 3 Kadıköy Belediyesi

Detaylı

Emphatic and Supportive Teachers Key to Quality and Efficiency in Education EMPAQT

Emphatic and Supportive Teachers Key to Quality and Efficiency in Education EMPAQT Emphatic and Supportive Teachers Key to Quality and Efficiency in Education EMPAQT 564547-EPP-1-2015-1-BG-EPPKA3-PI-FORWARD 2018 R&D Unit Muğla Provincial Directorate of National Education / TURKEY INTEGRATION

Detaylı

Teknoloji Servisleri; (Technology Services)

Teknoloji Servisleri; (Technology Services) Antalya International University Teknoloji Servisleri; (Technology Services) Microsoft Ofis Yazılımları (Microsoft Office Software), How to Update Office 365 User Details How to forward email in Office

Detaylı

16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL

16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL GLOBAL MEETING 2017 16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI World Tourism Forum Dünya Turizm Örgütü Üyesidir. WORLD TOURISM FORUM /// 16-18 ŞUBAT 2017 16-18 Şubat 2017 WORLD TOURISM FORUM GLOBAL MEETING

Detaylı

LİBYA NIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI PROGRAMINDA TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ KONFERANSI 10 NİSAN 2013, ANKARA

LİBYA NIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI PROGRAMINDA TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ KONFERANSI 10 NİSAN 2013, ANKARA LİBYA NIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI PROGRAMINDA TÜRK TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ KONFERANSI 10 NİSAN 2013, ANKARA Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği (TürkMMMB), 25 Nisan 1980 tarihinde kurulan

Detaylı

EYOF 2011 TRABZON BASKETBOL

EYOF 2011 TRABZON BASKETBOL 1 İÇİNDEKİLER HAZIRLIK VE DÜZENLEME KURULU...: GENEL MÜSABAKA PROGRAMI...: İLETİŞİM BİLGİLERİ...: KATILIMCI ÜLKELER...: TARİHÇESİ...: ÖNEMLİ BİLGİLER...: TEKNİK AÇIKLAMALAR...: TEKNİK FORMAT...: TAKIMLARIN

Detaylı

.. ÜNİVERSİTESİ UNIVERSITY ÖĞRENCİ NİHAİ RAPORU STUDENT FINAL REPORT

.. ÜNİVERSİTESİ UNIVERSITY ÖĞRENCİ NİHAİ RAPORU STUDENT FINAL REPORT .. ÜNİVERSİTESİ UNIVERSITY... /... AKADEMİK YILI... DÖNEMİ... /... ACADEMIC YEAR... TERM ÖĞRENCİ NİHAİ RAPORU STUDENT FINAL REPORT Deneyimleriniz hakkındaki bu rapor, Mevlana Değişim Programı nın amacına

Detaylı

CHANGE GUIDE BSP Turkey

CHANGE GUIDE BSP Turkey IATA TRAVEL AGENT CHANGE GUIDE BSP Turkey CHECKLIST - IATA TRAVEL AGENT CHECK LIST Please note that as of 4 th of October 2016 all Change requests should only be submitted via IATA customer portal at www.iata.org/cs.

Detaylı

BÜYÜK SPOR MÜSABAKALARıNA KATILACAK AKDENiz OYUNLARı DENEYiMi. TAKıMLARıN SAGLIK ORGANIZASYONU:

BÜYÜK SPOR MÜSABAKALARıNA KATILACAK AKDENiz OYUNLARı DENEYiMi. TAKıMLARıN SAGLIK ORGANIZASYONU: Spor Bilimleri Dergisi Hacettepe 1. ofsport Sciences 2003,14 (4),185-193 Rapor BÜYÜK SPOR MÜSABAKALARıNA KATILACAK TAKıMLARıN SAGLIK ORGANIZASYONU: 1997 AKDENiz OYUNLARı DENEYiMi 5edat Tolga AYDOG*, Emin

Detaylı

INTERNATIONAL INTERNAL MEDICINE TRAINING MEETINGS-2 MACEDONIA

INTERNATIONAL INTERNAL MEDICINE TRAINING MEETINGS-2 MACEDONIA INTERNATIONAL INTERNAL MEDICINE TRAINING MEETINGS-2 MACEDONIA Uluslararası İÇ HASTALIKLARI EĞİTİM TOPLANTILARI-2 MAKEDONYA 06-08 Aralık 2013 Üsküp/Makedonya December 06-08, 2013 Skopje/Macedonia International

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Sayı : B.08.0.DİG.0.17.03.06.821.04 /3825 05/05/2010 Konu : Tokyo Dünya Çocuk Resimleri Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milî Eğitim Müdürlüğü) Dışişleri

Detaylı

10. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası

10. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası Tarih ; - - Ağustos 0 Spor Salonu ; Yeni Erzurum Spor Salonu Yakutiye / Erzurum Kategoriler ; Minik - Yıldız Ümit - Genç ve Büyük Ferdi - Kata ve Kumite Kurallar ; WKF Kuralları Kayıtlar ; Kayıt formları

Detaylı

SPONSORLARA SAĞLANACAK ORTAK HİZMETLER SERVICES MENTIONED BELOW WILL BE PROVIDED TO SPONSORS

SPONSORLARA SAĞLANACAK ORTAK HİZMETLER SERVICES MENTIONED BELOW WILL BE PROVIDED TO SPONSORS SPONSORLARA SAĞLANACAK ORTAK HİZMETLER Firmalar ICCI 2017 Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı na Yaka Kartı Sponsoru, Ziyaretçi Çanta Sponsoru, Konferans Program Kitabı Sponsoru, Doküman Kiti Sponsoru,

Detaylı

XII. ULUSLARARASI TÜRKİYE MUHASEBE

XII. ULUSLARARASI TÜRKİYE MUHASEBE İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS XII. ULUSLARARASI TEKNOLOJI VE INOVASYON S E M P O Z Y U M P R O G R A M I 06 ARALIK 2017, ÇARŞAMBA 12.00:

Detaylı

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1 SPONSORLUK DOSYASI 1 ALTIN SPONSOR 100.000.- Altın Sponsor olacak firmanın tanıtımı kongre boyunca tüm görsel malzemelerde ve panolarda yer alacaktır. Ana salona firmanın adı verilecektir. (Açılışın yapılacağı

Detaylı

QUESTIONNAIRE ON STEWARDING

QUESTIONNAIRE ON STEWARDING Is there any national law regulating stewards activity? (Özel Güvenlikle ilgili yasa varmı?) Law of particular security guards Law number 5188 Yes No (if yes, please enclose the official text) (ismini

Detaylı

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey SPONSORLUK DOSYASI International MICE & Wedding Forum, ilk olarak 03 Nisan - 09 Nisan 2016 tarihleri arasında Inventum Global Workshop adı altında St.Regis, Mumbai ve Grand Hotel, New Delhi'de gerçekleşmiştir.

Detaylı

Akçakoca Belediyesi 2017 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI

Akçakoca Belediyesi 2017 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI Akçakoca Belediyesi 2017 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI GENEL BİLGİ Belediye nüfusu: 24.161 kişi Toplam turistik otel, pansiyon vb. konaklama tesisi sayısı: 38 Turistik

Detaylı

Erasmus+ ICM Personel Hareketliliği Süreci Staff Mobility Procedures

Erasmus+ ICM Personel Hareketliliği Süreci Staff Mobility Procedures Erasmus+ ICM Personel Hareketliliği Süreci Staff Mobility Procedures Ders Verme ve Eğitim Alma Faaliyeti Teaching and Training Mobility "Erasmus+ Programı kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından desteklenmektedir.

Detaylı

Erasmus+ ICM Personel Hareketliliği Süreci Staff Mobility Procedures

Erasmus+ ICM Personel Hareketliliği Süreci Staff Mobility Procedures Erasmus+ ICM Personel Hareketliliği Süreci Staff Mobility Procedures Ders Verme ve Eğitim Alma Faaliyeti Teaching and Training Mobility Yıldız Technical University European Union Office 1 İkili anlaşma

Detaylı

HIGH SCHOOL BASKETBALL

HIGH SCHOOL BASKETBALL SCHOOLS Bulletin No: 7 (08 December 21 December 2014 ) Page 1 BASKETBALL MIDDLESCHOOL STREETBALL 8B has won the match that it played against 8C and got 3rd place with a a score of 10-9. 8D became the champion

Detaylı

Immigration Studying. Studying - University. Stating that you want to enroll. Stating that you want to apply for a course.

Immigration Studying. Studying - University. Stating that you want to enroll. Stating that you want to apply for a course. - University I would like to enroll at a university. Stating that you want to enroll I want to apply for course. Stating that you want to apply for a course an undergraduate a postgraduate a PhD a full-time

Detaylı

2013-2014 Sezonu MHK Yaz Semineri

2013-2014 Sezonu MHK Yaz Semineri 19/07/2013 Cuma / Friday 12:00-14:00 Hakemlerimizin, Gözlemcilerimizin ve Mentörlerimizin Otele Girişleri ve Arrival of the Referees, Observers & Mentors and 14:00-16:15 14:00-14:15 Seminer Açılışı Opening

Detaylı

MERSİN YARIŞMALARI GENEL PROGRAMI

MERSİN YARIŞMALARI GENEL PROGRAMI MERSİN YARIŞMALARI GENEL PROGRAMI Tarih Saat Faaliyet Faaliyet Yeri 09:00-14:00 Aerobik Cimnastik Programlı Antrenman 09:00-19:00 Trampolin Cimnastik Programlı Antrenman Artistik Cimnastik Salonu 11:00-16:30

Detaylı

d h k d t s a t

d h k d t s a t 1 t d h k d, t t s a t 2 TS EN ISO / IEC 17065 Uygunluk Değerlendirmesi standardına uygun olarak ve akreditasyon kapsamında gerçekleştirilen kalite yönetim sistemi ve ürün belgelendirme programına bağlı

Detaylı

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR ANA SPONSORLUK Ana sponsorluk sadece bir firmaya verilecek olup, aşağıdaki tüm hizmetler ana sponsora Tüm Basılı materyallerde ANA SPONSOR ibaresi ile yer alacaktır.

Detaylı

Virtualmin'e Yeni Web Sitesi Host Etmek - Domain Eklemek

Virtualmin'e Yeni Web Sitesi Host Etmek - Domain Eklemek Yeni bir web sitesi tanımlamak, FTP ve Email ayarlarını ayarlamak için yapılması gerekenler Öncelikle Sol Menüden Create Virtual Server(Burdaki Virtual server ifadesi sizi yanıltmasın Reseller gibi düşünün

Detaylı

MIPIM 2015 REKLAM VE SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 10-13 MARCH 2015 PALAIS DES FESTIVALS CANNES - FRANCE

MIPIM 2015 REKLAM VE SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 10-13 MARCH 2015 PALAIS DES FESTIVALS CANNES - FRANCE MIPIM 2015 10-13 MARCH 2015 REKLAM VE SPONSORLUK SEÇENEKLERİ PALAIS DES FESTIVALS CANNES - FRANCE Majestic/Carlton Otel Projeksiyon 4 gün süreyle, saat 19.30 02.00 arası Majestic veya Carlton Otel in 3

Detaylı

ASCULAR JOINT MEETING OF ASCULAR MACEDONIAN SOCIETY OF CARDIOLOGY MACEDONIAN SOCIETY OF CARDIOLOGY

ASCULAR JOINT MEETING OF ASCULAR MACEDONIAN SOCIETY OF CARDIOLOGY MACEDONIAN SOCIETY OF CARDIOLOGY MACEDONIAN AND TURKISH CLINICAL V SOCIETY MACEDONIAN ZDRU`ENIE NA KARDIOLOZITE VO REPUBLIKA MAKEDONIJA University Cardiology Clinic, Skopje, Macedonia Vodnjanska blv. No.17 T/F: 389 23164134 Talatpasa

Detaylı

LEARNING AGREEMENT FOR TRAINEESHIPS

LEARNING AGREEMENT FOR TRAINEESHIPS İsminizi yazınız. LEARNING AGREEMENT FOR TRAINEESHIPS The Trainee Last name (s) Soyadınız First name (s) adınız Date of birth Doğum tarihiniz Nationality uyruğunuz Sex [M/F] cinsiyetiniz Academic year

Detaylı

XII. ULUSLARARASI TÜRKİYE MUHASEBE

XII. ULUSLARARASI TÜRKİYE MUHASEBE İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS XII. ULUSLARARASI TEKNOLOJI VE INOVASYON S E M P O Z Y U M P R O G R A M I 06 ARALIK 2017, ÇARŞAMBA 12.00:

Detaylı

Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü Institute of Graduate Studies and Research

Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü Institute of Graduate Studies and Research Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü Institute of Graduate Studies and Research 2016-17 AKADEMİK YILI ÖNEMLİ TARİHLER 2016-17 ACADEMIC YEAR IMPORTANT DATES Temmuz July Ağustos August, Ekim,

Detaylı

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları inovatif düşün farklılaş sponsorluk imkanları sponsorluk imkanları inovasyonodulleri.com Sponsor Görünürlük Kullanımı Organizasyon içinde sponsorluklar; Ana Sponsorluk, Altın Sponsorluk ve Destek Sponsorluğu

Detaylı

LITTLE STAR-YOUNG CROSS TEAMS

LITTLE STAR-YOUNG CROSS TEAMS SCHOOLS Bulletin No: 8 ( 22 December 2014 11 January 2015 ) Page 1 TRACK&FIELD We organized District Atatürk Cross Races on Wednesday, 24 December. Primary school, middle and high school attended this

Detaylı

ULUSLARARASI İLİŞKİLER BİRİMİ ERASMUS OFİSİ

ULUSLARARASI İLİŞKİLER BİRİMİ ERASMUS OFİSİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER BİRİMİ ERASMUS OFİSİ 1 Uluslararası öğrencilerinizi yerel öğrencilerinizle nasıl entegre ediyorsunuz? Bunda ne derece başarılısınız? 2 Üniversitemizin konumu Samsun farklı uygarlıklara

Detaylı

İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ

İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ Yarışmalar, Uluslararası Dragon Bot Federasyonu (IDBF) Türkiye Kano Federasyonu standartlarına uygun ekipmanlarla ve yine IDBF nin belirlediği

Detaylı

4 adet 68 x 105 m 1 adet 65 x 95 m 1 adet 45 x 70 m. Papillon Belvil Hotel (Taşlıburun / Belek)

4 adet 68 x 105 m 1 adet 65 x 95 m 1 adet 45 x 70 m. Papillon Belvil Hotel (Taşlıburun / Belek) Our football fields are capable to meet all needs of international football teams during the training camps. Papillon Football Center has 4 pitches with International standart of 105 x 68 m and one 95

Detaylı

Mentora Language Schools Fethiye General English Programme accepts students all year. The package includes the following components:

Mentora Language Schools Fethiye General English Programme accepts students all year. The package includes the following components: Mentora Language Schools Fethiye accepts minors (between ages 8-16) and adult students (age 16+) for certified English Language education, with General English Programmes and Summer/Winter Schools. Our

Detaylı

THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT

THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT The purpose of the study is to investigate the impact of autonomous learning on graduate students

Detaylı

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 Mayıs 2014

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 Mayıs 2014 A- FESTİVAL ANA SPONSORLUĞU Kapsam: Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali sosyal sorumluluk projelerine önem veren kurum ve kuruluşların desteğiyle 17. yaşına geldi. Festivalimizin ismiyle birlikte anılacak

Detaylı

Yangın Güvenliği Kursları Eğitim Kayıt Formu

Yangın Güvenliği Kursları Eğitim Kayıt Formu Yangın Güvenliği Kursları Eğitim Kayıt Formu Aon Global Risk Consulting Yangın Güvenliği Kursları için belirlenmiş tarihler, lokasyon, ücret bilgileri ve iletişim bilgileri bu kayıt formunda bulunmaktadır.

Detaylı

FMV IŞIK OKULLARI 100 YILLIK OKULLAR 15. SPOR ŞÖLENİ BİLGİLENDİRME FORMU

FMV IŞIK OKULLARI 100 YILLIK OKULLAR 15. SPOR ŞÖLENİ BİLGİLENDİRME FORMU TARİH 03 07 MAYIS 2017 FMV ÖZEL IŞIK LİSESİ NİŞANTAŞI KAMPÜSÜ BRANŞ MASA TENİSİ ( GENÇ KIZ-GENÇ ERKEK ) 1. Masa Tenisi Müsabakaları 04 Mayıs 2017 Perşembe günü başlayacaktır. 2. Yarışmalar, uluslararası

Detaylı

KIRGIZ CUMHURİYETİ JEOLOJİ VE MADENCİLİK DEVLET AJANSI NIN ALMALYK LİNYİT KÖMÜR HAVZALARINA İŞLETME LİSANSININ VERİLMESİ İHALESİ HK BİLGİ NOTU

KIRGIZ CUMHURİYETİ JEOLOJİ VE MADENCİLİK DEVLET AJANSI NIN ALMALYK LİNYİT KÖMÜR HAVZALARINA İŞLETME LİSANSININ VERİLMESİ İHALESİ HK BİLGİ NOTU KIRGIZ CUMHURİYETİ JEOLOJİ VE MADENCİLİK DEVLET AJANSI NIN ALMALYK LİNYİT KÖMÜR HAVZALARINA İŞLETME LİSANSININ VERİLMESİ İHALESİ HK BİLGİ NOTU İlgi: T.C. Dışişleri Bakanlığı nın 21.01.2015 tarih ve 26835889-621

Detaylı

Doğalgazın Geleceğine Köprü

Doğalgazın Geleceğine Köprü Paketleri (4 paket mevcuttur) Ana Kongre Medya VIP Katılım Hakkı Temsilci Çantası Diğer Ayrıcalık 40 m 2 Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Kongrede 1 kişiye sunum yapabilme hakkı Ulusal ve Uluslararası basına

Detaylı

Yaz okulunda (2014 3) açılacak olan 2360120 (Calculus of Fun. of Sev. Var.) dersine kayıtlar aşağıdaki kurallara göre yapılacaktır:

Yaz okulunda (2014 3) açılacak olan 2360120 (Calculus of Fun. of Sev. Var.) dersine kayıtlar aşağıdaki kurallara göre yapılacaktır: Yaz okulunda (2014 3) açılacak olan 2360120 (Calculus of Fun. of Sev. Var.) dersine kayıtlar aşağıdaki kurallara göre yapılacaktır: Her bir sınıf kontenjanı YALNIZCA aşağıdaki koşullara uyan öğrenciler

Detaylı

Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak

Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak 1 İçindekiler 1. ETKİNLİK PLANI... 3 1.1. Genel Bilgi... 3 1.2.

Detaylı

1st BLACK SEA GAMES 02-08 July 2007 TRABZON

1st BLACK SEA GAMES 02-08 July 2007 TRABZON LATEST VERSION Updated 10 June 2007 1. National Federation TURKISH CYCLING FEDERATION PRESIDENT Emin MÜFTÜOĞLU SECRETARY GENERAL Bekir GEZER ADDRESS : Ulus İşhanı B-Blok Kat.4 Ulus/Ankara TEL: +90 312

Detaylı

Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü Institute of Graduate Studies and Research

Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü Institute of Graduate Studies and Research Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü Institute of Graduate Studies and Research 2013 2014 ÖNEMLİ TARİHLER/ IMPORTANT DATES Ağustos August - Ekim - October Ekim October GÜZ DÖNEMİ / FALL SEMESTER

Detaylı

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE Çanakkale zaferinin 100.yılında

Detaylı

econn (Supplier Portal) of the MANN+HUMMEL Group

econn (Supplier Portal) of the MANN+HUMMEL Group econn (Supplier Portal) of the MANN+HUMMEL Group October 2016 1 econn CONNECTED FOR SUCCESS Support If you have any questions or technical issues during the registration please contact: Teknik sorularınız

Detaylı

ÖZEL SPONSORLUK EXCLUSIVE SPONSORSHIP

ÖZEL SPONSORLUK EXCLUSIVE SPONSORSHIP ÖZEL SPONSORLUK Firmalar WIN EURASIA Metalworking 2017 Fuarı na Yaka Kartı Sponsoru, Ziyaretçi Çanta Sponsoru, Doküman Kiti Sponsoru, VIP Lounge Sponsoru, USB Sponsoru, Mini Guide Sponsoru, B2B Alan Sponsoru,

Detaylı

Argumentative Essay Nasıl Yazılır?

Argumentative Essay Nasıl Yazılır? Argumentative Essay Nasıl Yazılır? Hüseyin Demirtaş Dersimiz: o Argumentative Essay o Format o Thesis o Örnek yazı Military service Outline Many countries have a professional army yet there is compulsory

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

İŞLETMELERDE KURUMSAL İMAJ VE OLUŞUMUNDAKİ ANA ETKENLER

İŞLETMELERDE KURUMSAL İMAJ VE OLUŞUMUNDAKİ ANA ETKENLER ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM ANA BİLİM DALI İŞLETMELERDE KURUMSAL İMAJ VE OLUŞUMUNDAKİ ANA ETKENLER BİR ÖRNEK OLAY İNCELEMESİ: SHERATON ANKARA HOTEL & TOWERS

Detaylı

Where the Roads Meet. 2 nd Roads, Bridges and Tunnels Fair. SPONSOR DOSYASI SPONSORSHIP FILE

Where the Roads Meet. 2 nd Roads, Bridges and Tunnels Fair.  SPONSOR DOSYASI SPONSORSHIP FILE Where the Roads Meet 2 nd Roads, Bridges and Tunnels Fair / www.r2t.com.tr www.road2tunnel.com SPONSOR DOSYASI FILE BAYRAK Fuar alanı içerisinde, organizatör firma tarafından belirlenecek konumlarda tavandan

Detaylı

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM, ÖĞRETİM VE ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ INSTITUTE OF GRADUATE STUDIES AND RESEARCH

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM, ÖĞRETİM VE ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ INSTITUTE OF GRADUATE STUDIES AND RESEARCH LİSANSÜSTÜ EĞİTİM, ÖĞRETİM VE ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ INSTITUTE OF GRADUATE STUDIES AND RESEARCH 2017 18 AKADEMİK YILI ENSTİTÜ TAKVİMİ 2017 18 ACADEMIC YEAR INSTITUTE CALENDAR Temmuz July Ağustos August, Ekim,

Detaylı

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 1.BÜLTEN (25.06.2015)

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 1.BÜLTEN (25.06.2015) d 2015 Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 1.BÜLTEN (25.06.2015) Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası 21-22-23 Ağustos 2015 Ankara

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 2007 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU BAŞKAN Aydın KARAKUZU GENEL SEKRETER Fevzi NAMALIR ADRES: Ulus İş hanı Kat: 7 Ulus- Ankara TEL: +90 312 310 7621 FAX: +90

Detaylı

The University of Jordan. Accreditation & Quality Assurance Center. COURSE Syllabus

The University of Jordan. Accreditation & Quality Assurance Center. COURSE Syllabus The University of Jordan Accreditation & Quality Assurance Center COURSE Syllabus 1 Course title Turkish in the Field of Media 2 Course number 2204333 Credit hours (theory, practical) 3 3 Contact hours

Detaylı

LITTLE TEAM MIDDLESCHOOL STREETBALL HIGH SCHOOL TEAM. Bulletin No: 5 (24 Nov 07 December 2014 ) Page 1 BASKETBALL

LITTLE TEAM MIDDLESCHOOL STREETBALL HIGH SCHOOL TEAM. Bulletin No: 5 (24 Nov 07 December 2014 ) Page 1 BASKETBALL SCHOOLS Bulletin No: 5 (24 Nov 07 December 2014 ) Page 1 BASKETBALL LITTLE TEAM Little basketball team plays its practice matches. We gave chance of playing to all of our students in our match against

Detaylı

3. Yücel DEMİR - AFIAP, FSK - Ankara

3. Yücel DEMİR - AFIAP, FSK - Ankara 2015/059-2015/404 Nevşehir Belediyesi 6. Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması / 2015/059-2015/404 Municipality of Nevşehir 6th International Cappadocia Photography Contest Sonuç Bildirgesi / Report

Detaylı

16-19 Nisan April 2015 Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarı ve Kongresi International Lighting Technologies Exhibition&Congress

16-19 Nisan April 2015 Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarı ve Kongresi International Lighting Technologies Exhibition&Congress 16-19 Nisan April 2015 Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarı ve Kongresi International Lighting Technologies Exhibition&Congress İstanbul Expo Center İstanbul / TURKEY Sponsorluk, hedef kitlenizin

Detaylı

Değerli Sektör Yöneticisi

Değerli Sektör Yöneticisi Değerli Sektör Yöneticisi Günümüzde insan ve diğer canlı yaşam ortamlarında, taşıma kapasitesini aşan kullanımlar ve sonucunda ortaya çıkan çevresel sorunların çözümü kapsamında son derece önemli bir misyonu

Detaylı

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM, ÖĞRETİM VE ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ INSTITUTE OF GRADUATE STUDIES AND RESEARCH

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM, ÖĞRETİM VE ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ INSTITUTE OF GRADUATE STUDIES AND RESEARCH Temmuz Ağustos August 17-21, 24-28, 1-5 Ekim 17-21, 24-28, 1-5 17-18, 24-25, 1-2, 8-9 Ekim 17-18, 24-25, 1-2, 8-9 LİSANSÜSTÜ EĞİTİM, ÖĞRETİM VE ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ INSTITUTE OF GRADUATE STUDIES AND RESEARCH

Detaylı

SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 ANADOLU YILDIZLAR LİGİ ANALİG UYGULAMA TALİMATI. Amaç, Kapsam, Dayanak

SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 ANADOLU YILDIZLAR LİGİ ANALİG UYGULAMA TALİMATI. Amaç, Kapsam, Dayanak SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 ANADOLU YILDIZLAR LİGİ ANALİG UYGULAMA TALİMATI Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç MADDE 1 - Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli

Detaylı

EYOF 2011 TRABZON VOLEYBOL

EYOF 2011 TRABZON VOLEYBOL 1 İÇİNDEKİLER HAZIRLIK VE DÜZENLEME KURULU...: GENEL MÜSABAKA PROGRAMI...: İLETİŞİM BİLGİLERİ...: KATILIMCI ÜLKELER...: TARİHÇESİ...: ÖNEMLİ BİLGİLER...: TEKNİK AÇIKLAMALAR...: KATILIMCILAR VE KURALLAR...:

Detaylı

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUAR VE KONGRESİ INTERNATIONAL LIGHTING & ELECTRICAL EQUIPMENT FAIR AND CONGRESS SEPTEMBER 2017

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUAR VE KONGRESİ INTERNATIONAL LIGHTING & ELECTRICAL EQUIPMENT FAIR AND CONGRESS SEPTEMBER 2017 ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUAR VE KONGRESİ INTERNATIONAL LIGHTING & ELECTRICAL EQUIPMENT FAIR AND CONGRESS 21-24 SEPTEMBER 2017 ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUAR

Detaylı

INFORMS REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey

INFORMS REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey 4-6 June 2014 SPONSORLUK DOSYASI INFORMS 2014 Gelir Yönetimi ve Fiyatlandırma Konferansı, İstanbul

Detaylı

2016 SPRING CUP. 08 Şubat 06 Mayıs

2016 SPRING CUP. 08 Şubat 06 Mayıs 2016 SPRING CUP 08 Şubat 06 Mayıs VİZYONUMUZ Ege Bölgesi içerisinde, Şirketler/Eğitim Kurumları/Holdingler/Bağımsız Takımlar dan oluşan Özel Basketbol Ligi olarak fair play olgusundan uzaklaşmadan, amatör

Detaylı

Bekir GEZER Ulaştırma Operasyonel Programı Başkanı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürü T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı

Bekir GEZER Ulaştırma Operasyonel Programı Başkanı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürü T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Ulaştırma Operasyonel Programı kapsamında Sayın Bakanımız Feridun BİLGİN in himayelerinde ve AB Delegasyonu Maslahat Güzarı Sayın Bela SZOMBATI

Detaylı

Ana Sponsorluk. ITECH Teknoloji Kongre ve Fuarı. Stant. Oturum. Medya. Tanıtım. Logo. Ücretsiz Bilet. Temsilci Çantası

Ana Sponsorluk. ITECH Teknoloji Kongre ve Fuarı. Stant. Oturum. Medya. Tanıtım. Logo. Ücretsiz Bilet. Temsilci Çantası Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 14-15-16 Haziran 2019 www.itechcongress.com Ana Sponsorluk (2 paket mevcuttur) 36 m² Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Her stant için toplamda 3 Kw elektrik sağlanacak

Detaylı

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 5 EYLÜL 2014 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK ÖN BİLGİ DOSYASI

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 5 EYLÜL 2014 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK ÖN BİLGİ DOSYASI AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 5 EYLÜL 2014 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK ÖN BİLGİ DOSYASI Conrad İstanbul Ödül Töreni Mekanı ZUHAL OLCAY KONSERİ Ceylan Saner Ödül Gecesi Sunucusu SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR Gala

Detaylı

Implementing Benchmarking in School Improvement

Implementing Benchmarking in School Improvement Implementing Benchmarking in School Improvement "Bu proje T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Türkiye Ulusal Ajansı, http://www.ua.gov.tr) yürütülen Erasmus+

Detaylı

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası d Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası ve Anatolian FF Cup Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 02 03 Ağustos 2014 2.BÜLTEN (SON) (21.07.2014) Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası 02 03 Ağustos

Detaylı

Islington da Pratisyen Hekimliğinizi ziyaret ettiğinizde bir tercüman istemek. Getting an interpreter when you visit your GP practice in Islington

Islington da Pratisyen Hekimliğinizi ziyaret ettiğinizde bir tercüman istemek. Getting an interpreter when you visit your GP practice in Islington Islington da Pratisyen Hekimliğinizi ziyaret ettiğinizde bir tercüman istemek Getting an interpreter when you visit your GP practice in Islington Islington daki tüm Pratisyen Hekimlikler (GP) tercümanlık

Detaylı

YABANCI DİL I Zorunlu 1 1 4

YABANCI DİL I Zorunlu 1 1 4 Ders Öğretim Planı Dersin Kodu Dersin Adı Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS 200001212010 YABANCI DİL I Zorunlu 1 1 4 Dersin Seviyesi Lisans Dersin Amacı After attending the Foreign Language I, students will

Detaylı

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU Toplantı Tarihi 3-4 Haziran 2016 Toplantı Dili Toplantı

Detaylı

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 2 EYLÜL 2013 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 2 EYLÜL 2013 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 2 EYLÜL 2013 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI Four Seasons Bosphorus Ödül Töreni Mekanı ZİYNET SALİ KONSERİ Ceylan Saner Ödül Gecesi Sunucusu SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR Gala

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan ÜNİLİG Voleybol una katılım

Detaylı

EYOF 2011 TRABZON HENTBOL

EYOF 2011 TRABZON HENTBOL 1 İÇİNDEKİLER HAZIRLIK VE DÜZENLEME KURULU...: GENEL MÜSABAKA PROGRAMI...: İLETİŞİM BİLGİLERİ...: KATILIMCI ÜLKELER...: TARİHÇESİ...: ÖNEMLİ BİLGİLER...: TEKNİK AÇIKLAMALAR...: KATILIMCILAR VE KURALLAR...:

Detaylı

17 21 June 2013 RAILWAY SYSTEM TECHNOLOGIES WORKSHOP. 17 21 Haziran 2013 RAYLI SİSTEM TEKNOLOJİLERİ ÇALIŞTAYI

17 21 June 2013 RAILWAY SYSTEM TECHNOLOGIES WORKSHOP. 17 21 Haziran 2013 RAYLI SİSTEM TEKNOLOJİLERİ ÇALIŞTAYI 17 21 June 2013 RAILWAY SYSTEM TECHNOLOGIES WORKSHOP 17 21 Haziran 2013 RAYLI SİSTEM TEKNOLOJİLERİ ÇALIŞTAYI TCDD Turkish State Railways Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü

Detaylı

T.C. AKÇAKOCA SCHOOL OF TOURISM AND HOTEL MANAGEMENT DUZCE UNIVERSITY TRAINING FILE

T.C. AKÇAKOCA SCHOOL OF TOURISM AND HOTEL MANAGEMENT DUZCE UNIVERSITY TRAINING FILE T.C. AKÇAKOCA SCHOOL OF TOURISM AND HOTEL MANAGEMENT TRAINING FILE Name-Surname: Student Number: STUDENT S Internship Date: /. Number: Subject: Training STUDENT S; Name-Surname : Class : Student Number

Detaylı