2-14 Mayıs 2017 NAKİT YA DA BANKA HAVALESİ 4995 USD 750 USD. İkinci Ödeme (9 Ocak 2017)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2-14 Mayıs 2017 NAKİT YA DA BANKA HAVALESİ 4995 USD 750 USD. İkinci Ödeme (9 Ocak 2017)"

Transkript

1 PERU - BOLİVYA Cuzco ve Lima tarihi şehir merkezleri, Hâlâ çözülememiş gizemiyle Machu Picchu, Efsanevi İnka İmparatorluğu, Nazca Çizgileri ve İnka öncesi dönemlere ait kalıntılarıyla Tivanaku, dünyanın en yüksek başkenti La Paz, sazlıklardan yapılmış yüzen köyleriyle Uros Halkı, Kutsal Vadi de Şaman ayini 2-14 Mayıs 2017 İKİ KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI TEK KİŞİLİK ODA FARKI NAKİT YA DA BANKA HAVALESİ 4995 USD 750 USD İlk Ödeme 1500 USD İkinci Ödeme (9 Ocak 2017) Bakiye (1 Mart 2017) 2000 USD 1495 USD Kredi kartına 3, 4 veya 6 taksit imkânı için lütfen satış bölümüzle görüşün.

2 2 2 Mayıs 2017 Salı : İSTANBUL - AMSTERDAM - LİMA Saat da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde buluşma. KLM Havayolları na ait KL1610 sefer sayılı uçuşla saat da Amsterdam a hareket. Yerel saatle da varış. KLM Havayolları na ait KL743 sefer sayılı uçuşla saat te Lima ya hareket. Yerel saatle da Lima ya varış. Otelde 3 Mayıs 2017 Çarşamba: LİMA Lima şehir gezisi: Pasifik Okyanusu nun muhteşem manzarasına sahip Miraflores Âşıklar Parkı, antik Lima kültüründe tören merkezi olarak kullanılan Huaca Pucllana, Hükümet Sarayı, Belediye Binası, Katedral, Santo Domingo Manastırı, Kolomb öncesi Sanatı nın 4000 yıllık örneklerini sergileyen ünlü Larco Müzesi. Yerel bir lokantada öğle yemeği. Ardından Monterrico bölgesine gidiş. Mujica Gallo ailesine ait Altın Müzesi ve Huaca Huallamarca Tapınağı gezisi. Otelde hareket. Tarihi İnka ören yerinin görülmesinin ardından Güneş Tapınağı olarak bilinen Korikancha Tapınağı gezisi. Otelde 5 Mayıs Cuma: CUZCO - KUTSAL VADİ Kutsal Vadi bölgesine hareket. Yolda Puka Pukara ve Kenko gezileri. Yerel pazarıyla ünlü Pisac kasabasına varış ve pazar gezisi. Yerel bir lokantada öğle yemeği. Hava karardıktan sonra, insanlar ve ruhlar arasında iletişim kuran ve tılsımlı kâselerle kupaların kullanıldığı Şaman ayininin izlenmesi. Otelde 6 Mayıs Cumartesi: KUTSAL VADİ - MACHU PICCHU Ollantaytambo Tren İstasyonu na transfer. Trenle saat te UNESCO Dünya Mirası Listesi nde yer alan Machu Picchu ya hareket. Tüm gün Machu Picchu gezisi. Akşam saatlerinde otele transfer. Otelde akşam yemeği ve 7 Mayıs Pazar: MACHU PICCHU - CUZCO Saat te trenle Cuzco ya hareket. Saat de varış. Ardından yürüyerek Cuzco şehir gezisi: Katedral, kiliseler ve sokaklar. Otele dönüş. Otelde 4 Mayıs Perşembe: LİMA - CUZCO Havalimanına transfer. Avianca Havayolları na ait AV1117 sefer sayılı uçuşla saat da Cuzco ya hareket. Yerel saatle da varışın ardından Sacsayhuaman a 8 Mayıs Pazartesi: CUZCO - PUNO Puno ya hareket. Yol üzerinde Adhuaylillas kasabası şapeli ve Racchi kasabasında Tanrı Wiracocha Tapınağı ziyareti. Cusco ve Puno arasında doğal bir sınır olan La Raya manzaralı yerel bir lokantada öğle yemeği.

3 3 Yerel lokantada akşam yemeği. Otelde 9 Mayıs Salı: PUNO - UROS ADALARI - COPACABANA - LA PAZ Dünyanın en yükseklerdeki gölleri arasındaki Titacaca Gölü nde seyir. Ay Adası nı dolaşarak Copacabana ya hareket. Varışın ardından Copacabana Meryem i gezisi. Hidrofilli tekneyle Güneş Adası na gidiş. Yerel bir lokantada öğle yemeği. Hidrofilli tekne ile Cocotoni ye hareket. Varışın ardından Huataja da bulunan And Kökleri Ekolojik köyü gezisi. Limachi olarak adlandırılan ailelerden birinin günlük yaşamını yakından gözlemleme fırsatı m. yükseklikteki başkent La Paz a hareket. Yerel bir lokantada müzikli akşam yemeği. Otelde 10 Mayıs Çarşamba: LA PAZ - TIVANAKU - JULIACA - LIMA La Paz a tepeden bakabilmek için teleferik istasyonuna transfer. Tepede fotoğraf molasının ardından UNESCO Dünya Mirası Listesi ndeki Tiwanaku ya hareket. İnkalardan önceki dönemlere ait mimari ve taş örneklerinin bulunduğu eski şehir gezisi: Güneş Kapısı ve Kalasasaya Tapınağı nın görülmesi. Yerel bir lokantada öğle yemeği. Ardından Puno Havalimanı na transfer. Avianca Havayolları na ait AV802 sefer sayılı uçuşla te Lima ya hareket. Yerel saatle te varış. Otelde 11 Mayıs Perşembe: LİMA - PARACAS Pisco Havalimanı na transfer. Chessna Grand Caravan uçaklarla sırrı hâlâ çözülememiş olan Nazcalardan kalma UNESCO Dünya Mirası Listesi ndeki Nazca Çizgileri üzerinden uçarak Paracas a varış. Otele transfer. Otelde 12 Mayıs Cuma: PARACAS - LİMA Ballestas Adaları etrafında gerçek bir kuş cenneti gezisi: Yalnızca denizden görülebilen ve Pasifik Okyanusu na bakan tek jeoglif olan Şamdan Jeoglifi ile adalarda yaşayan Humbolt penguenlerini, pelikanları, deniz ayılarını ve deniz kuşlarını yakından gözlemleme. Ardından Lima Havalimanı na transfer. KLM Havayolları na ait KL744 sefer sayılı uçuşla saat da Amsterdam a hareket. Uçakta geceleme. 13 Mayıs Cumartesi : AMSTERDAM - İSTANBUL Yerel saatle te Amsterdam a varış. KLM Havayolları na ait KL1617 sefer sayılı uçuşla da İstanbul a hareket. 14 Mayıs Pazar: İSTANBUL Yerel saatle te İstanbul a varış.

4 4 UÇUŞ BİLGİLERİ Tarih Uçuş Kodu Rota Kalkış Varış KL1610 İSTANBUL - AMSTERDAM KL743 AMSTERDAM - LİMA KL744 LİMA - AMSTERDAM KL1617 AMSTERDAM - İSTANBUL KONAKLAMA BİLGİLERİ Şehir Konaklama Tarihleri Otel LİMA 2-3 ve 10 Mayıs 2017 Jose Antonio Lima 4 * veya benzeri CUSCO 4-7 Mayıs 2017 San Agustin Plaza Cusco 4 * veya benzeri KUTSAL VADİ 5 Mayıs 2017 Sonesta Posadas Del Inca Yucay 4 * veya benzeri MACHU PICCHU 6 Mayıs 2017 Casa Andina Machu Picchu 3*+ veya benzeri PUNO 8 Mayıs 2017 Sonesta Posedas Del Inca Puno 4* veya benzeri LA PAZ 9 Mayıs 2017 Ritz Apart Hotel 4* veya benzeri PARACAS 11 Mayıs 2017 La Hacienda Bahia Paracas 4 * veya benzeri ÖNEMLİ NOTLAR Acentemiz zorlayıcı nedenlerden dolayı programda değişiklik yapma hakkına sahiptir. İç savaş, çatışma, olağanüstü hal, grev, sıkıyönetim, uçak şirketlerinin iptali gibi beklenmedik nedenlerle gezi programında değişiklik yapılırsa Acentemiz bundan sorumlu tutulamaz. İki kişilik odada kalmak isteyip iki kişilik odada kişi başı ücreti üzerinden rezervasyonu yapılan misafirlerimizin yanına geziye 60 gün kala bir oda arkadaşı bulunamadığı takdirde bu misafirlerimizin tek kişilik oda ücretinin farkını ödemek ya da geziyi iptal etmek zorunda kalacaklarını bildiririz. Ücret detayları için lütfen Ödeme Seçenekleri tablomuzu inceleyiniz. Talebiniz üzerine rezervasyonunuz opsiyonlu olarak 7 (yedi) işgünü tutulacaktır. Sizlere yazılı olarak bildirilecek ilk ödeme günü yapılacak ödemeye istinaden rezervasyonunuz kesinlik kazanacaktır. İlk ödemenin yapıldığı tarihten 24 saat sonrasına kadar Tur Sözleşmesi ve Tura Katılım Formu imzalanmazsa İptal teminatlı sigorta geçerli olmayacaktır. Hazırlık Toplantısı: 24 Nisan 2017 Pazartesi günü saat günü saat da Acentemizde gerçekleştirilecek olup gezilecek yerler hakkında bilgi verilerek Gezi Kitabı ve faydalı bilgiler notları dağıtılacaktır.

5 5 Fiyata Dahil Olan Hizmetler: Ekonomi sınıfı dış hat uçak bileti, 20 USD bilet kesim bedeli, Havalimanı vergileri (şu an 320 USD), Tüm transferler, 4 yıldızlı merkezi otellerde konaklama, 3 akşam yemeği ve 5 öğle yemeği, Uzman rehberlik hizmeti, Tüm müze ve ören yeri girişleri, Tüm bahşişler (gezi liderine ve gezi şoförüne bahşiş toplanmıyor FEST Travel özel Peru - Bolivya gezi kitabı), İptal Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası, Yurtdışı çıkış harcı, KDV. Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Kişisel harcamalar, Fazla bagaj ücreti, Programda belirtilmeyen yemekler ve yemekler sırasında alınacak içecekler ve ekstralar. VİZE BİLGİLERİ Peru ve Bolivya ya seyahat edecek umumi, diplomatik, hizmet ve hususi pasaport sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vizeden muaftır. SİGORTA BİLGİLERİ Gezi bedeline, Acentenin iflasına karşı tüketiciyi koruyan Zorunlu Paket Tur Sigortası ve mücbir sebepler karşısında Euro ya kadar Seyahatin İptali Teminatını da içeren Yurtdışı Seyahat Sigortası dahildir. Yurtdışı Seyahat Sağlık Sigortası seyahatin başlangıç ve bitiş tarihleri arasında geçerli olup Gezi esnasında olabilecek yaralanma ve hastalık durumlarında Euro ya kadar sağlık ve tedavi giderlerini sigorta poliçesindeki genel istisnalar haricinde karşılamaktadır. Seyahatin İptali Teminatı maksimum Euro ya kadar olup % 20 muafiyet vardır. Bu muafiyet, sigorta teminatında belirtilen nedenlerden dolayı seyahatin iptalini kapsar. Vize reddi durumunda Seyahatin İptali Teminatında muafiyet % 25 olmaktadır ve poliçenin vize reddi bölümündeki istisnai şartlar geçerlidir. Miller ile alınan biletler iptal teminatlı seyahat sigortalarında kapsam dışıdır. Bu biletler için herhangi bir iade talep edilememektedir.

6 6 İlk ödemenin yapıldığı tarihten 24 saat sonrasına kadar Tur Sözleşmesi ve Tura Katılım Formu imzalanmazsa Seyahatin İptali Teminatı ve Yurtdışı Seyahat Sağlık Sigortası geçerli olmayacaktır. ÖDEME VE İPTAL KOŞULLARI 9 Ocak 2017 tarihinde KLM Hava Yolları na ödeme yapılacaktır. Bu tarihten sonraki iptallerde, ilk ödemenin 1000 USD lik bölümünün iade edilemeyeceğini bildiririz. 1 Mart 2017 tarihinden sonraki iptallerde, Acentemiz bu gezi ile ilgili yaptığı anlaşmalar sonucunda Acente, havayolları ve otellerden iptal durumunda kendisine gelecek olan ceza bedellerini misafirlere yansıtır. İptal durumunda FEST TURİZM VE TİCARET A.Ş. HİZMET SATIŞ SÖZLEŞMESİ KOŞULLARI geçerlidir. İlk ödemeyi yapanlar gezi programını ve FEST TURİZM VE TİCARET A.Ş. HİZMET SATIŞ SÖZLEŞMESİ KOŞULLARI nı kabul etmiş sayılırlar. Paket turun düzenlenmesi için asgari katılımcı sayısı 20 dir. Bu sayıya ulaşılamadığı takdirde katılımcıya paket turun iptalinin bildirileceği son tarih 10 Nisan 2017 dır. Acentemiz, müşteri ile konsolosluklar arasında bir aracıdır. Konsoloslukların vize vermemesi durumunda oluşacak zararlardan acentemiz sorumlu değildir. Yaptırılacak sigorta, vize alınamaması konusunu kapsamamaktadır. Ödemelerinde kredi kartı kullananlar için: Lütfen kredi kartı limitinizi kontrol ediniz. Bankalar limit aşımı cezası uygulayabilir. FEST TURİZM TİC. A.Ş - USD HESABI DETAYLARI Banka Şube Şube Kodu Hesap Numarası IBAN Numarası Garanti Bankası Esentepe TR Yapı Kredi Bankası Barbaros Bulvarı TR Akbank Esentepe TR Lütfen bize telefonla ulaşarak rezervasyonunuzu kesinleştirin yurtdisi@festtravel.com

Sagalassos Turizm Seyahat Acentası PERU VE BOLİVYA

Sagalassos Turizm Seyahat Acentası PERU VE BOLİVYA PERU VE BOLİVYA LİMA CUSCO KUTSAL VADİ OLLANTAYTAMBO MACHU PİCCHU LA PAZ TIWANAKU TITICACA GÖLÜ UROS ADALARI NAZCA ÇİZGİLERİ BALLESTAS ADALARI 11 22 Nisan 2017 TUR LİDERİ: BENGİ IŞIL GÖKTÜRK 1.GÜN 11 Nisan,

Detaylı

Lima Cusco Kutsal Vadi Machu Picchu Cusco La Paz Tiwanaku Puno Urolar Lima Fiziksel Zorluk

Lima Cusco Kutsal Vadi Machu Picchu Cusco La Paz Tiwanaku Puno Urolar Lima Fiziksel Zorluk PERU BOLİVYA: Andlar'ın dokumacıları Tarih: 6-16 Mayıs 2019 Uçus Bilgileri: Gidiş: 6 Nisan - AF1391 - İstanbul Atatürk - 4:15» Paris Charles de Gaulle - 7:00 AF480 - PCdG - 10:35» Lima Jorge Chavez - 16:00

Detaylı

Peru Bolivya Kolombiya Turu SE (Bogota Lima Kutsal Vadi Cusco La Paz Puno)

Peru Bolivya Kolombiya Turu SE (Bogota Lima Kutsal Vadi Cusco La Paz Puno) Peru Bolivya Kolombiya Turu SE (Bogota Lima Kutsal Vadi Cusco La Paz Puno) 25.08.2017'den itibaren kalkışlı 5.040,00 USD 18.842,54TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Turumuz vermiş olduğunuz adrese gelecek

Detaylı

Tur Programı. Machu Picchu da İnkalar bir güneş gibi doğuyor ülkeye; bugünü aydınlatıyor...

Tur Programı. Machu Picchu da İnkalar bir güneş gibi doğuyor ülkeye; bugünü aydınlatıyor... Peru - Bolivya - Kolombiya Machu Picchu da İnkalar bir güneş gibi doğuyor ülkeye; bugünü aydınlatıyor... Tarih : 09-09-2016-19-09-2016 Şehirler : Bogota, Cuzco, La Paz, Lima, Puno Otel : 4*, 5* Ulaşım

Detaylı

Machu Picchu da İnkalar bir güneş gibi doğuyor ülkeye; bugünü aydınlatıyor...

Machu Picchu da İnkalar bir güneş gibi doğuyor ülkeye; bugünü aydınlatıyor... Peru - Bolivya - Kolombiya Machu Picchu da İnkalar bir güneş gibi doğuyor ülkeye; bugünü aydınlatıyor... Tarih : 03-06-2019-13-06-2019 Şehirler : Bogota, Cuzco, La Paz, Lima, Puno Otel : 4*, 5* Ulaşım

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

Mayaların Diyarında Peru & Şili & Bolivya

Mayaların Diyarında Peru & Şili & Bolivya Mayaların Diyarında Peru & Şili & Bolivya Air France/ KLM ile Lima (2) Cusco (2) La Paz (2) - Santiago de Chile (2) 9 Gece 10 gün 02 Ekim, 25 Aralık Dünyada en bilinmeyen medeniyeti Bu medeniyetin tepeler

Detaylı

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5)

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5) 30 Haziran 6 Temmuz 2017 (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO (5) (5) 1. GÜN / 30 Haziran 2017, Cuma İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat 12:00 de buluşma. Bizler için özel olarak

Detaylı

Mart 2014 PERU - BOLİVYA 2-13 MART 2014

Mart 2014 PERU - BOLİVYA 2-13 MART 2014 Mart 2014 Paz Pzt Sal Çar Per Cum Cmt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +90 212 233 15 98 16 17 18 19 20 21 22 23/30 24/31 25 26 27 28 29 PERU - BOLİVYA 2-13 MART 2014 Krallar Şehri Lima ile başlayıp

Detaylı

KÜBA DA YILBAŞI. 28 Aralık Ocak 2019 (Yılbaşı Gezisi)

KÜBA DA YILBAŞI. 28 Aralık Ocak 2019 (Yılbaşı Gezisi) EK 2: Ayrıntılı Gezi Programı KÜBA DA YILBAŞI UNESCO Dünya Mirası Listesi ndeki 4 yer: Havana, Cienfuegos ve Trinidad tarihi merkezleri, Şeker Kamışı Vadisi / Varadero da deniz kıyısında dinlenme / Şarkı

Detaylı

Tur Programı. Machu Picchu da İnkalar bir güneş gibi doğuyor ülkeye; bugünü aydınlatıyor...

Tur Programı. Machu Picchu da İnkalar bir güneş gibi doğuyor ülkeye; bugünü aydınlatıyor... Peru - Bolivya - Kolombiya Machu Picchu da İnkalar bir güneş gibi doğuyor ülkeye; bugünü aydınlatıyor... Tarih : 20-01-2017-30-01-2017 Şehirler : Bogota, Cuzco, La Paz, Lima, Puno Otel : 4*, 5* Ulaşım

Detaylı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı ITMA BARCELONA 20-26 Haziran 2019 İTMA Barcelona Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1 : TK 1 Türk HavaYolları ile 19 23 Haziran Gidiş Dönüş Barcelona / 4 gece 5 gün (4 gece Barcelona)

Detaylı

ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ

ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ Endülüs ve Portekiz Malaga - Marbella - Granada(2) Cordoba - Sevilla(2) - Lizbon(4) 19-27 Haziran 2013 GÜNEfi TUR ZM ZİYAPAŞA BLV 42 ADANA TEL(322)4592343

Detaylı

i Saloni Nisan 2019 Milano - ITALYA Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Aydinlatma ve Ofis Mobilyaları Fuarı

i Saloni Nisan 2019 Milano - ITALYA Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Aydinlatma ve Ofis Mobilyaları Fuarı İ Saloni Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1: TK 1 Türk HavaYolları ile 09 13 Nisan Gidiş Dönüş Milano uçuşu / 4 gece 5 gün (4 gece Milano) GİDİŞ uçağı : İstanbul MILANO TK 1873

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul Catania Turu 02.11.2017'den itibaren kalkışlı 349,00 EUR 1.365,67TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Catania Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde buluşma. Check in

Detaylı

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION 14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION FUAR TARİHİ 04-07 EYLÜL 2014 TUR TARİHİ 03-08 EYLÜL 2014 Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 03 EYLÜL 2014 TK882 SEFER SAYILI UÇAĞ I I LE 00:25 DE TEBRI Z E HAREKET VARIŞ 04:25

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017 BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: 04-06 MAYIS 2017 Tur Tarihi: 03-07 MAYIS 2017 Emerald Hotel Fuar alanına 13 km Opera Hotel Fuar alanına 15 km Divan Express Hotel Fuar alanına 16 km Hilton Bakü Hotel

Detaylı

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu 109. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1. DÖNEM / 15-19 Nisan 2011 TK.1 Türk Hava Yolları ile Direk GUANGZHOU

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ 11 16 OCAK 2016 HEIMTEXTIL 2016 5 GECE 6 GÜN FUAR PAKETİ ULAŞIM BİLGİLERİ Türk Hava Yolları TK 1587 08.20 /10.40 Türk Hava Yolları TK 1592 15.05 /19.00 KATILIMCI PROGRAMI 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

1. Gün / 19 Nisan Cuma İstanbul - Bologna - Floransa

1. Gün / 19 Nisan Cuma İstanbul - Bologna - Floransa 1. Gün / 19 Nisan 2019 - Cuma İstanbul - Bologna - Floransa 06:30 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Giden Yolcu Salonu nda buluşma 08:30 Türk Hava Yolları, TK 1321 seferi ile Bologna ya hareket Uçuşumuzdan

Detaylı

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3)

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA (5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) 23 Haziran 7 Temmuz 2016 1.GÜN / 23 Haziran 2016, Perşembe Istanbul Tokyo Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde

Detaylı

Barcelona Gaudi nin Katalunyası

Barcelona Gaudi nin Katalunyası Barcelona Gaudi nin Katalunyası (4) 16-20 Ekim 2013 sofistike ve kendine özgü tarzı olan uçuk bir kent. Norman Foster ın plaj kenarındaki parlayan balık heykeli, Gaudi nin renkli parkı Güel ve yemek sihirbazı

Detaylı

3 Gece 4 Gün Prag Turu

3 Gece 4 Gün Prag Turu 3 Gece 4 Gün Prag Turu Prag 12/07/2018-15/07/2018 1.GÜN ISTANBUL - PRAG Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali kontuarda saat 09:00 da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları TK

Detaylı

2019 GÖBEKLİTEPE YILI*

2019 GÖBEKLİTEPE YILI* 2019 GÖBEKLİTEPE YILI* 15 16 17 MART 2019 CUMA CUMARTESİ PAZAR 2 GECE 3 GÜN ŞANLIURFA GÖBEKLİTEPE HALFETİ 1.GÜN 15 MART 2019 CUMA İstanbul Şanlıurfa İstanbul Havalimanı İç Hatlar Terminalinde SOFOS a ayrılmış

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL 9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL MALAGA - SEVILLA - CORDOBA GRANADA - TOLEDO - MADRİD GIRONA - FIGUERAS BARSELONA 4* MERKEZİ OTELLER 01.GÜN İSTANBUL - MALAGA - SEVİLLA 29 Ocak Atatürk Havalimanı

Detaylı

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 24 AĞUSTOS 2014 TK417 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 08:30 DA MOSKOVA YA HAREKET VARIŞ : 12:20 29 AĞUSTOS 2014 TK414 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 13:30 DA İSTANBUL A HAREKET VARIŞ:

Detaylı

PERU 3,990 USD. 29 Nisan - 7 Mayıs 2018 HER ŞEY DAHİL

PERU 3,990 USD. 29 Nisan - 7 Mayıs 2018 HER ŞEY DAHİL 29 Nisan - 7 Mayıs 2018 PERU Tur lideri: Kerimcan Akduman Güney Amerika nın sembolü Machu Picchu yu ziyaret etmek, çöllerde kum boardu yapmak, hala gizemi çözülememiş Nazca çizgileri üzerinde pırpır uçaklarla

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi

Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi 18-19 Kasım, Cumartesi-Pazar Arkeolog Editör Nezih Başgelen danışmanlığında Fotoğraf çekmeyi sevenler için çok güzel fırsatlar sunan bu gezimizde, Batı Anadolu yu hakimiyeti

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

PERU BOLİVYA NEFES KESEN İÇERİK EŞLİĞİNDE İKİ ÜLKE İKİ UYGARLIK VE ON ÜÇ GÜN 15 EYLÜL 2016 PERŞEMBE 27 EYLÜL 2016 SALI ON ÜÇ GÜN ON BİR GECE

PERU BOLİVYA NEFES KESEN İÇERİK EŞLİĞİNDE İKİ ÜLKE İKİ UYGARLIK VE ON ÜÇ GÜN 15 EYLÜL 2016 PERŞEMBE 27 EYLÜL 2016 SALI ON ÜÇ GÜN ON BİR GECE PERU BOLİVYA NEFES KESEN İÇERİK EŞLİĞİNDE İKİ ÜLKE İKİ UYGARLIK VE ON ÜÇ GÜN 15 EYLÜL 2016 PERŞEMBE 27 EYLÜL 2016 SALI ON ÜÇ GÜN ON BİR GECE (KONAKLAMA ON GECE) HAUTE COUTURE HOLIDAYS OPERATED AND ORNAMENTED

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

PERU - Kültürel Yaşam ve Belgesel Fotoğrafçılığı Atölyesi

PERU - Kültürel Yaşam ve Belgesel Fotoğrafçılığı Atölyesi PERU - Kültürel Yaşam ve Belgesel Fotoğrafçılığı Atölyesi FOTOĞRAF TURU 8-18 HAZĠRAN 2015 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 KUTSAL VADİ (3) Dünyaca ünlü Pisac Pazarı, en cafcaflı günlerinden birinde ziyaret

Detaylı

PERU - BOLİVYA KÜLTÜR TURU. 17-28 Eylu l 2015. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1

PERU - BOLİVYA KÜLTÜR TURU. 17-28 Eylu l 2015. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 PERU - BOLİVYA KÜLTÜR TURU 17-28 Eylu l 2015 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 KUTSAL VADİ (3) Du nyaca u nlu Pisac Pazarı, en cafcaflı gu nlerinden birinde ziyaret ediliyor. I nkalar için kutsal Ollantaytambo

Detaylı

Tur Programı. Ortaçağ'a doğru bir zaman yolculuğu

Tur Programı. Ortaçağ'a doğru bir zaman yolculuğu Belçika Kasabaları Ortaçağ'a doğru bir zaman yolculuğu Tarih : 18-05-2017-21-05-2017 Şehirler : Brüksel, Maillen, Namur Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret : 1090 EURO Tek Kişilik

Detaylı

Hem Müslüman hem Hıristiyan dünyasının izlerini, ve Flamenko nun doğuşunu sağlayan bir coğrafya...

Hem Müslüman hem Hıristiyan dünyasının izlerini, ve Flamenko nun doğuşunu sağlayan bir coğrafya... Endülüs Hem Müslüman hem Hıristiyan dünyasının izlerini, ve Flamenko nun doğuşunu sağlayan bir coğrafya... Tarih : 25-04-2017-30-04-2017 Şehirler : Cordoba, Granada, Malaga, Sevilla Otel : 4* Ulaşım :

Detaylı

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II Çalıştaya Davet, Şu ana kadar Sağlık Yöneticileri Derneği olarak ülkemizde pek çok Kongre, Seminer ve Eğitim çalışmalarına imza attık. Bu çalışmalarda hem akademik hem de uygulamalardaki tecrübe paylaşımlarına

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI 11 Nisan 15 İSTANBUL Q LOS ANGELES! SAN DIEGO Cumartesi Saat 10:45 te İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde B2B Travel deski önünde buluşma. Deskten yapılacak seyahat

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Arttravel ile 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Paris, Fransa 1. Gün Istanbul - Paris Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali nde THY kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

Havana Playa del Este Havana Viñales Havana Cienfuegos Trinidad Santa Clara Fiziksel Zorluk

Havana Playa del Este Havana Viñales Havana Cienfuegos Trinidad Santa Clara Fiziksel Zorluk 1 Mayıs ta KÜBA Tarih: 29 Mayıs - 7 Haziran 2019 Uçus Bilgileri: Gidiş: 29 Nisan 2019 - AF 5089 - İstanbul Atatürk - 10:40» Paris Charles de Gaulle - 13:40 29 Nisan 2019 - AF 946 - Paris Charles de Gaulle

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Kathmandu 04 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 04 Gece 05 Gün Zorluk Derecesi: Kolay Vize: Var

Detaylı

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi

Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Fransa'da Pirene Kasabaları Fransa ile İspanya sınırı boyunca uzanan Pirene Sıra dağlarının, Fransa sınırları içerisindeki kasabalarında doğa ve tarih ile iç içe bir gezi Tarih : 11-09-2016-15-09-2016

Detaylı

Sicilya. Palermo&Katanya. 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile

Sicilya. Palermo&Katanya. 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile Sicilya Palermo&Katanya 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile PROGRAM OTELLER EKSTRA GEZİLER GEZİ ÜCRETLERİ 1.Gün/ 15 Ekim 2013 Istanbul Catania Palermo Siz değerli misafirlerimiz ile Sabiha

Detaylı

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul Kharkiv Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.519,75TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Kharkiv Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları Kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

1. Gün 30 Mart 2011 - Çarşamba İstanbul Paris Havana

1. Gün 30 Mart 2011 - Çarşamba İstanbul Paris Havana 1 1. Gün 30 Mart 2011 - Çarşamba İstanbul Paris Havana 07:00 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde prontomice yetkilileri ile buluşma 09:00 AirFrance havayolunun AF 2391 sefer sayılı uçağı ile Paris

Detaylı

Everest Ana Kamp Trekking Turu

Everest Ana Kamp Trekking Turu Everest Ana Kamp Trekking Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/everest-ana-kamp-trekking-turu/ Süre:13 GECE 15 GÜN(Hergün Hareketli) Everest Ana Kamp Trekking Turu. Katmandu şehir turu dahil 15 günlük

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: KASIM 2017 Tur Tarihi: KASIM 2017

CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: KASIM 2017 Tur Tarihi: KASIM 2017 CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: 23-26 KASIM 2017 Tur Tarihi: 22-27 KASIM 2017 Ibis Alger Aeroport Hotel Fuar alanına 4 km Web Sitesi Mercure Hotel Fuar alanına 4 km Web Sitesi Hilton

Detaylı

Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu

Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 597,00 EUR 2.273,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Ljubljana Ljubljana Şehir Turu" Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

demir ve bronz çağlarının kalıntılarına ulaşılmış, medeniyetlerin doğup yıkıldığı Mezopotamya toprakları üzerindeki Ürdün de, özellikle Roma ve

demir ve bronz çağlarının kalıntılarına ulaşılmış, medeniyetlerin doğup yıkıldığı Mezopotamya toprakları üzerindeki Ürdün de, özellikle Roma ve İsrail - Ürdün Turu Büyük manzaraları görmek için plan yapın, ancak, sokaklarda dolaşmak ve böylesine eski ve kutsal bir yerin gündelik hayatına kendinizi kaptırmak için biraz zaman ayırın. Tarih : 12-09-2016-16-09-2016

Detaylı

UFUK ÇAKMAK İLE ROMA 24 26 HAZİRAN 2016. Piano Piano

UFUK ÇAKMAK İLE ROMA 24 26 HAZİRAN 2016. Piano Piano UFUK ÇAKMAK İLE ROMA 24 26 HAZİRAN 2016 UÇUŞ BİLGİLERİ Havayolu: Türk Hava Yolları Gidiş 24 Haziran, İstanbul hareket saati : 11:00* 24 Haziran, Roma varış saati: : 12:40 Dönüş 26 Haziran, Roma hareket

Detaylı

1. Gün 30 Eylül 2016, Cuma Istanbul - Midilli

1. Gün 30 Eylül 2016, Cuma Istanbul - Midilli MİDİLLİ Lesvos Ege Denizi'nin kuzeydoğusunda bulunan, dağlık bir Yunan adası. Girit ve Eğriboz'dan sonra Yunanistan'ın en büyük üçüncü adasıdır. Başkenti Mytilene'dir. Ünlü Yunan şairleri Alcaeus ve Sappho'nun

Detaylı

İstanbul - Bogota Kalkış ve İniş Saatleri. Bogota - İstanbul Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler 01.10 08.00 09.30-09.

İstanbul - Bogota Kalkış ve İniş Saatleri. Bogota - İstanbul Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler 01.10 08.00 09.30-09. ViZESiZ KOLOMBiYA PERU Bogota (2) Lima(2) - Kutsal Vadi(1)- Cuzco(2) TÜRK HAVAYOLLARI İLE ***** Tüm Geziler Dahil****** *****Tüm Öğle ve Akşam yemekleri Dahil ****** 17 24 Mart 2017 7 gece 8 gün Gidiş

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 597,00 EUR 2.361,79TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

YOL DOSTLARI AİLESİ FAS GEZİSİ (6 GECE 7 GÜN / KASIM 2016)

YOL DOSTLARI AİLESİ FAS GEZİSİ (6 GECE 7 GÜN / KASIM 2016) VİZESİZ FAS CASABLANCA MARAKEŞ - ESSAOUIRA - FES MEKNES VOLUBILIS/ 21-27 Kasım 2016 YOL DOSTLARI AİLESİ FAS GEZİSİ (6 GECE 7 GÜN / 21-27 KASIM 2016) Merhaba değerli dostlar Kasım ın son haftasında (21-27

Detaylı

KOLOMBİYA & PERU & BOLİVYA & PANAMA. Dolu dolu bir içerikle, yılın en güzel zamanında 22 NİSAN 2018 PAZAR 05 MAYIS 2018 CUMARTESİ

KOLOMBİYA & PERU & BOLİVYA & PANAMA. Dolu dolu bir içerikle, yılın en güzel zamanında 22 NİSAN 2018 PAZAR 05 MAYIS 2018 CUMARTESİ KOLOMBİYA & PERU & BOLİVYA & PANAMA Dolu dolu bir içerikle, yılın en güzel zamanında 22 NİSAN 2018 PAZAR 05 MAYIS 2018 CUMARTESİ KOLOMBİYA &PERU & BOLİVYA & PANAMA BOGOTA LIMA KUTSAL VADİ MACHU PICCHU

Detaylı

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES

1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES 1.GÜN 7 Ocak, Çarşamba: İSTANBUL BUENOS AIRES İstanbul Atatürk Havalimanında saat 07:00 da buluşma. Check-in işlemlerini takiben Türk Havayolları nın TK15 seferi ile 09:30 da Buenos Aires e yolculuk. Yerel

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II 2015 YAPIMI GEMİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA Budapeşte(1) - Bratislava - Viyana(1) - Dürnstein - Wachau Vadisi

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 4 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz!

Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz! Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz! 16-18 Kasım 2018 Sokaklarında gezerken Doğu nun ünlü 1001 Gece Masalları nı yaşatan bir şehir düşünün! Gündüzleri güneşin sarı sıcak tonları ile çölün

Detaylı

DALMAÇYA KIYILARI 2017

DALMAÇYA KIYILARI 2017 DALMAÇYA KIYILARI 2017 M/S La Belle de Adriatique 5 Tur Başlama: 11.05.2017 7 Gece - 8 Gün Tur Bitiş: 18.05.2017 GEMİDEKİ TÜM İÇECEKLER DÂHİL Adriyatik Denizi, Büyüleyici Adaları ve Kotor Fiyortları 1.Gün

Detaylı

Anılan iş seyahatinin, KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenmesi planlanmaktadır.

Anılan iş seyahatinin, KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenmesi planlanmaktadır. 07/03/2018 37295093-749.1-E.2630 Ekonomik İlişkiler Milano ISaloni Fuarı İş Seyahati Hk. Sayın Üyemiz, Odamız Mobilya Sanayi Meslek Komitesi nin 2018 Ocak Ayı Olağan Toplantısı nda, 17-22 Nisan 2018 tarihleri

Detaylı

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket Fransa Şatolar Loire Vadisi ve Cher nehri kıyılarına kurulmuş surlar ve asma köprüler ile çevrili Ortaçağ şatolarını gezerken, Loire vadisinin ünlü üzüm bağlarını ziyaret ediyoruz. Tarih : 26-10-2016-30-10-2016

Detaylı

U.R SEOUL KONVANSİYONU GEZİ PROGRAMI. 26 Mayıs Perşembe 01 Haziran Çarşamba 2016

U.R SEOUL KONVANSİYONU GEZİ PROGRAMI. 26 Mayıs Perşembe 01 Haziran Çarşamba 2016 U.R SEOUL KONVANSİYONU GEZİ PROGRAMI 26 Mayıs Perşembe 01 Haziran Çarşamba 2016 26-27 Mayıs 2016 Perşembe Cuma : İzmir Adnan Menderes Havaalanı Dışhatlar Terminalinde saat 14:30 da buluşma. Check-in işlemleri

Detaylı

Tarih Şehir. Gezi ve faaliyetler

Tarih Şehir. Gezi ve faaliyetler José Marti Küba Dostluk Derneği ve ODTÜ Mezunları Derneği işbirliği ile... Küba Kültür Gezisi 26 Ocak 05 Şubat 2016 10 gece konaklama HAVANA PINAR DEL RIO SANTA CLARA TRINIDAD CIENFUEGOS VARADERO Tarih

Detaylı

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Bu pakette 7 veya daha fazla kişi kontenjan mevcuttur. 1.GÜN - İSTANBUL - ROMA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 03:00'te tur yetkilileriyle

Detaylı

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM DUBAI 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 3 gecelik Dubai programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Detaylı

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul Bükreş Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.563,04TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Bükreş Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 827,00 EUR 3.149,96TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Como Gölü Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Milano Como "Milano Tanıtım Turu" 2. Gün: Como "Como ve Bellagio Turu"

Como Gölü Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Milano Como Milano Tanıtım Turu 2. Gün: Como Como ve Bellagio Turu Como Gölü Turu 31.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.097,00 EUR 4.178,36TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Milano Como "Milano Tanıtım Turu" Dış hatlar terminalinde bulunan Setur deskinde Setur görevlisi

Detaylı

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI EXPOLAND TOUR TG EXPO FUARCILIK A.Ş RESMİ SEYAHAT ACENTESİDİR. ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI 29 Ocak- 01 Şubat 2018 Giriş:27 Ocak 2018 - Çıkış:02 Şubat 2018 PAKET PROGRAM (Uçak bileti,

Detaylı

İsviçre Turu (Cenevre Zürih)

İsviçre Turu (Cenevre Zürih) İsviçre Turu (Cenevre Zürih) 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.347,00 EUR 5.130,59TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Cenevre "Cenevre Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminalinde rehberiniz

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa Otel :

Detaylı

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul Riga Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.758,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Riga Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 827,00 EUR 3.236,13TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo)

Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo) Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 1.520,00 EUR 5.789,53TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Oslo Bergen Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde

Detaylı

Marsilya & Provence Turu 2

Marsilya & Provence Turu 2 Marsilya & Provence Turu 2 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 697,00 EUR 2.654,80TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün İstanbul Marsilya "Marsilya Şehir Turu" Dış hatlar terminalinde bulunan SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3)

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) 23 Haziran 7 Temmuz 2016 1.GÜN / 23 Haziran 2016, Perşembe Istanbul

Detaylı

NLN TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

NLN TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Baile en Küba turumuza katılarak 1 Ocak 2018 / Kasım 2018 tarih aralığında başkent Havana da güzel bir tatil geçirmenin dışında Küba lıların danslarını, kültürlerini ve yaşam enerjilerini yakından görüp,

Detaylı

LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA. Fukuoka(6) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) (Opsiyonel KORE / SEUL(3) Programı)

LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA. Fukuoka(6) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) (Opsiyonel KORE / SEUL(3) Programı) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA (6) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) (Opsiyonel KORE / SEUL(3) Programı) 20 Haziran 7 Temmuz 2016 veya 22 Haziran 7 Temmuz 2016 1.GÜN / 22 Haziran 2016, Çarşamba

Detaylı

Madrid Barcelona Turu

Madrid Barcelona Turu Madrid Barcelona Turu 31.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.297,00 EUR 4.940,14TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Madrid Dış hatlar terminalinde bulunan Setur deskinde rehberiniz ile buluşma. Madrid'e hareket.

Detaylı

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Bangkok / Tayland programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize

Detaylı

LED-SIGNEXPO FUARI TUR PROGRAMI TAHRAN-İRAN Fuar Tarihleri: 17-19 Kasım 2016 Tur Tarihleri: 16-20 Kasım 2016

LED-SIGNEXPO FUARI TUR PROGRAMI TAHRAN-İRAN Fuar Tarihleri: 17-19 Kasım 2016 Tur Tarihleri: 16-20 Kasım 2016 LED-SIGNEXPO FUARI TUR PROGRAMI TAHRAN-İRAN Fuar Tarihleri: 17-19 Kasım 2016 Tur Tarihleri: 16-20 Kasım 2016 Evin Hotel Homa Hotel Laleh Hotel Azadi Hotel Fuar alanına 7 km Fuar alanına 6 km Fuar alanına

Detaylı

FERIA INTERCIONAL DE BOGOTA 2016 Fuar Tarihleri: 26-30 Eylül Tur Tarihleri: 24 Eylül- 01 Ekim

FERIA INTERCIONAL DE BOGOTA 2016 Fuar Tarihleri: 26-30 Eylül Tur Tarihleri: 24 Eylül- 01 Ekim FERIA INTERCIONAL DE BOGOTA 2016 Fuar Tarihleri: 26-30 Eylül Tur Tarihleri: 24 Eylül- 01 Ekim ESTELAR DE LA FERİA HOTEL Fuar alanına 2 km MOVICH BURO HOTEL Fuar alanına 8 km İki kişilik oda kişi başı AF1391

Detaylı