OSTİM FİNANS VE ALIŞVERİŞ MERKEZİ. OSTİM in Yeni Yüzü!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "OSTİM FİNANS VE ALIŞVERİŞ MERKEZİ. OSTİM in Yeni Yüzü!"

Transkript

1

2 OSTİM FİNANS VE ALIŞVERİŞ MERKEZİ OSTİM in Yeni Yüzü! Kaliteli üretim ve kurumsallaşmaya yönelik tüm destek birimlerine sahip olan, çağdaş üretim teknolojisini yakalamış dev bir fabrika ve evrensel bir laboratuar niteliği taşıyan Ostim, Türkiye'nin en önemli istihdam alanlarından biri olma yolunda dev bir adım daha atıyor. OFİM, TEFİROM A.Ş ve Ostim Yatırım A.Ş ortak yatırımıyla Ostim i, hakettiği bir finans ve iş merkezine kavuşturuyor. 17 temel sektörde onbinlerce ürün, 5 bin işletme, 50 bin çalışanıyla ülke sanayisine hizmet etmekte olan Ostim'in kalbinde konumlanan OFİM, üretimin en dinamik noktasında Ankaralılarla buluşuyor.

3 Ostim Yatırım A.Ş., Ostim Organize Sanayi Bölgesi nde 80 değişik iş kolunda faaliyet gösteren yaklaşık KOBİ arasında dinamik bir işbirliği meydana getirmek, KOBİ lerin ürettiği mal ve hizmetlerin iç ve dış pazarlarla buluşmasını sağlayarak onların iş hacimlerini artırmak amacı ile kurulmuş çok ortaklı bir şirkettir. Ostim Yatırım A.Ş. nin en önemli hedefi, OSTİM bünyesindeki işletmelere bilgi desteği, pazarlama ve tanıtım desteği, finansman, yönetim ve organizasyon danışmanlığı gibi enstrümanlar sunarak bu işletmeler arasında dinamik bir işbirliği meydana getirmek, proje bazlı iş ortaklıkları kurmak, iş ortaklarına her türlü desteği sağlamak ve onlarla kader birliği yapmak, OSTİM'li sanayici ve iş adamlarını yeni fikirlerle, yeni projelerle yurtiçi ve yurtdışı pazarlarla buluşturmak, üretilen mal ve hizmetleri iç ve dış pazarlara satmak, yeni teknolojilerin gelişmesine imkan hazırlayarak profesyonel bir yönetimle maliyetleri düşürmek ve ürünlerin pazar payını artırmaktır. OSTİM FİNANS VE ALIŞVERİŞ MERKEZİ TEFİROM Grup, şirketleri ve iştirakleri ile 30 yılı aşkın bir süredir Türkiye ve yurtdışında (Irak, Suriye, Umman, Romanya ve Çin) faaliyetlerini sürdürmektedir. Dış ticaret faaliyetlerinin yanı sıra ticari, sınai ve taahhüt faaliyetlerini geliştirmek amacıyla özellikle Ortadoğu ülkeleriyle çok güçlü bağlantılar kurmuştur. TEFİROM Grup un bitirmiş olduğu ve devam eden işleri toplamı 500 milyon USD nin üzerinde olup bunlar; altyapı, üstyapı ve endüstriyel tesis inşaat taahhüt hizmetleri, enerji tesisleri, gaz dağıtımı ve diğer inşaat faaliyetleridir. Bitirilmiş ve devam etmekte olan inşaat faaliyetleri, Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere Balkanlar dan Afrika ya, Umman dan Çin e kadar uzanan TEFİROM Grup; inşaat, taahhüt, ticaret ve enerji alanlarında bu ülkelerdeki, 10 yılın en hızlı büyüyen şirketi olma hedefindedir.

4 Geniș Alanlar Zengin Seçenekler!

5 Sanayi ve iş dünyasına prestijli çalışma alanları! ALAN ÖZELLİKLERİ m 2 lik alanda yükselen, 3 katı AVM ye, 2 katı otoparka 10 katı ise ofis alanına ayrılan, toplamda 15 katlı, OFİM, m 2 kiralanabilir alana sahip m 2 ye yakın ofis alanı ile sanayi ve iş dünyasına prestijli bir çalışma ortamı sunan OFİM de, 250 araçlık kapalı, 200 araçlık açık otopark bulunuyor. Ofis bloklarının hemen altında 2 adet 588 m 2 lik VIP restaurant yer alıyor m 2 lik market, m 2 lik elektronik market alanlarıyla ofis sahipleri ve çalışanları, ayrıca OFİM ziyaretçilerine aradıkları her şeyi bulabilecekleri bir ortam hazırlayan OFİM, tüm detaylara sahip. Günlük ihtiyaçları, markalarla birleştirerek karşılama imkanı sunan 3 katlı OFİM AVM, özenle seçilmiş mağazalara sahip. OFİM, 3000 m 2 teras bahçeleriyle de sahiplerine ve ziyaretçilerine yemyeşil bir dünya vaat ediyor.

6 Ostim de İş Dünyasının Kalbi OFİM

7 OFİM, özel lokasyonuyla üretimin en dinamik noktasında! LOKASYON Organize Sanayi Bölgesi OSTİM in göz alıcı ofis dizaynı ihtiyacını ve her kesime hitap eden markaları bir araya getiren AVM ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak olan OFİM, şehrin en merkezinde yer alıyor. OFİM, yatırımcılarına ve ziyaretçilerine bulunduğu lokasyon sayesinde şehrin birçok yerinden gerek toplu taşıma araçları gerekse özel araçlarla kolay ulaşım olanağı sağlıyor. Ayrıca yanı başında bulunan mevcut metro hattına direkt erişim olanağı ile de ulaşımda hiçbir engel tanımıyor. istanbul yolu ivedik 02 km şaşmaz 4,5 km 04 km 02 km batıkent kızılay 13 km havaalanı 33 km

8 Ankaralı OFİM in Kapı Komşusu! kika30 Dakika30 Dakika 30 Dakik

9 Sincan 30 Dakika Etimesgut 20 Dakika ka30 Dakika30 Dakika30 Dakika30 Dakika30 Dakika İstanbul Yolu Çevre Yolu Eskişehir Yolu Bilkent İncek Bulvarı Yenimahalle 10 Dakika10 Dakika10 Dakika10 Dakika10 Dakika10 Dakika10 Dakika10 Dakika10 Dakika10 Dakika10 Dakika10 Dakika10 Dakika10 Dakika10 Dakika10 Dakika10 Dakika10 Dakika10 Dakika Çankaya Gölba ı Nato Yolu Dakika 30 Dakika 30 Dakika 30 Dakika 30 Dakika30 Havaalanı Yolu Doğukent Caddesi akika 20 Dakika 20 Dakika 20 Dakika 20 Dakika 20 Dakika 20 Dakika 20 Dakika 20 Dakika 20 Dakika 20 Dakika 20 Dakika 20 Dakika 20 Dakika 20 D Altında Mamak Pursaklar nallıhan beypazarı ayaş polatlı güdül çamlıdere etimesgut sincan haymana kızılcıhamam kazan keçiören altındağ çankaya mamak yenimahalle gölbaşı çubuk bala akyurt elmadağ kalecik şereflikoçhisar evren

10 OFİM, sanayi ve üretimin kalbinde! KAPSAMA ALANI Başkent te üretimin kalbinde yer alan OFİM, işletme ve çalışanıyla ülke sanayisine hizmet eden Organize Sanayi Bölgesi OSTİM de yer alıyor. 663 firma ve çalışanı ile Gimat Gıdacılar Sitesi, iş yeri ve çalışanı ile İvedik Organize Sanayi Bölgesi, çalışanı ile Şaşmaz Organize Sanayi Bölgesi ve ayrıca İstanbul Yolu nda bulunan 20 ye yakın küçük sanayi sitesinde yüzlerce iş yeri ve binlerce çalışan OFİM in yakın çevresinde yer alıyor Ankaralı OFİM in yanı başında! Sanayinin ve tüketim alışkanlıklarının yoğun olduğu semtlerin arasında yer alan Batıkent, Yenimahalle, Demetevler, Karşıyaka, Eryaman gibi konut bölgelerinde yaşayan yaklaşık nüfus da OFİM in kapı komşusu. Başkentlilerin Ankara nın birçok yerinden kolay ulaşım olanakları sayesinde rahatlıkla OFİM i ziyaret edebilecek olmaları, OFİM in tüm şehrin gerçek bir çekim merkezi olacağını gösteriyor. Ostim Finans ve Alışveriş Merkezi nin (OFİM) toplamda hitap edeceği nüfus,

11 Üretimin Çekim Merkezi!

12 Sektör devlerinin buluştuğu nokta! SİNERJİ Bir metropolün en işlek ve dinamik üretim noktasında yer almanın önemini bilen yatırımcılar ve markalar OFİM de buluşuyor. Stratejik bir konum olarak özel bir lokasyonu seçen OFİM, yatırımcıları ve OFİM AVM de bir araya gelen markalarıyla hem OFİM Ofis sahiplerine ve çalışanlarına hem de OFİM AVM ziyaretçilerine zengin seçenekler sunuyor. Yatırımcılara ve Ankaralılara yeni bir dünya! Üreten Ostim in ihtiyaçlarına cevap verecek kamu ve özel sektöre ait kurum ve kuruluşların hizmet vermelerini sağlamak amacıyla geliştirilen Ostim Finans ve Alışveriş Merkezi (OFİM), şık mimarisiyle de OSTİM in çekim noktası konumunda bulunuyor. Önümüzdeki dönem 15 katlı dev proje OFİM in yatırımcılara ve Ankaralılara yarattığı yaşam alanı OSTİM de adeta yeni bir dünya olacak.

13 İş dünyasının yoğun temposuna kısa bir mola! SPA ve FITNESS CLUB Ofis sahipleri ve çalışanlarına ayrıcalıklı bir hizmet sunan OFİM, SPA ve Fitness Clup alanlarıyla iş dünyasının yoğun temposuna rahatlatıcı bir mola sunuyor. Gün boyu aralıksız çalışan ve spor yapmak ya da dinlenmek amacıyla ofisinden kilometrelerce uzaktaki spor merkezine gitmek için zaman harcayan çalışanlar, OFİM de mimari içerisinde yer alan şık ve hijyenik SPA ve Fitness alanlarını kullanarak, hem zaman kazanacak hem de istediği an spor yapabilecek.

14 Mağazalar ve ofisler bir merkezde! OFİM AVM Modern ve yenilikçi bir mimariye sahip OFİM, aynı dokunuşlarla OFİM AVM yi yarattı. Her kesime hitap eden ve çalışanların ihtiyaçlarını karşılamak için mesafelerden kurtaran OFİM AVM seçkin markalara sahip. OFİM, ofislerin yanı sıra alışveriş merkezi kimliği ile mağazalar, marketler, cafeler, retaurantlar, fastfood alanları, spor salonu, döviz bürosu, kuyumcu, eczane, kuaför, turizm acentaları, çocuk oyun alanları ile birçok ticari ve sosyal alan bulunduruyor. İş ve alışveriş aynı çatı altında! Mağazaların ve ofislerin bir merkezde toplanmasının getireceği avantajların yanı sıra, sürekli ve program dahilinde yönetilecek aktiviteler ile insanın tüm gününü keyifle geçirebileceği iş, finans ve alışveriş dünyası ile OFİM, yatırımcılarına ve ziyaretçilerine zengin bir dünya sunuyor.

15 Ev İş Yeri Mesafesini Kısaltan Avantajlar!

16 Damak tadını bilenler OFİM den ayrılamayacak. FOOD-COURT İş dünyasının tadı OFİM de çıkar! Sabah, öğlen, akşam ya da günün herhangi bir zamanında işe lezzetli bir ara vermeniz için OFİM Food-Court alanlarında dünya mutfakları konuklarını bekliyor olacak. Birbirinden şık mekanlar, VIP restaurantlar ve zengin menülerle OFİM yatırımcıları, çalışanları ve ziyaretçileri tadına doyulmaz anlar yaşayacak.

17 Market ihtiyaçları için fazla uzağa gitmeye gerek yok. MARKET / ELEKTRONİK MARKET OFİM, yatırımcılarını ve ziyaretçilerini market alışverişlerinde de yalnız bırakmıyor. Mesai sonunda evlerin mutfak ihtiyaçları için fazla uzağa gitmeye gerek yok. OFİM de yer alan market her ihtiyacı karşılayabilecek kapasiteye sahip. Diğer yandan teknolojiye dair ofis ve yine ev ihtiyaçlarının karşılanabileceği elektronik market, yüksek potansiyeli ile teknoloji ihtiyacına cevap veriyor. Bankaların yeni adresi OFİM. BANKALAR OFİM içerisinde yer alan iş dünyasının olmazsa olmazı bankalar, yatırımcılara her türlü hizmeti sunuyor ve gün içerisindeki tüm işlemlerin kolaylıkla gerçekleşmesini sağlıyor.

18 Çevreye Duyarlı Yatırım, OFİM!

19 OFİM, modern yapısıyla çevreyi koruyor. KOJENERASYON SİSTEMİ Kendi elektrik enerjisini kendisi üreten Kojenerasyon Sistemi ile OFİM, gerek çevreci bina kimliği gerekse enerji politikası ile kullanıcılarına avantajlar sunmaktadır. Modern hayatın tüm gereksinimlerini karşılayan Ostim Finans ve Alışveriş Merkezi (OFİM), doğanın dengesine zarar vermeyen bir yapıya sahip. Yatırımcılarına bu bilinçli ortamda avantajlar sunan OFİM, iş dünyasında büyüyen çevreci kimliğini her zaman koruyacak.

ANKARA YEREL SEÇİM ARAŞTIRMASI RAPORU. ŞUBAT 2014

ANKARA YEREL SEÇİM ARAŞTIRMASI RAPORU. ŞUBAT 2014 ANKARA YEREL SEÇİM ARAŞTIRMASI RAPORU ŞUBAT 2014 SUNUŞ ARAŞTIRMANIN AMACI Bu araştırma 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesinde, Ankara Büyükşehir ve ilçe belediyelerinde seçmenlerin siyasi parti tercihlerini,

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

ANKARA KALKINMA AJANSI Genel Sekreterlik

ANKARA KALKINMA AJANSI Genel Sekreterlik m. T.C. ANKARA Ul kinh* S \ M s ( ANKARA KALKINMA AJANSI Genel Sekreterlik Sayı : 69111088-770.00-E. 1098 Konu : TechAnkara Proje Pazarı 2016 Tarih ve Yer Değişikliği ACELE 18.11.2016 BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ

Detaylı

BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ KAYI PLAZA. www.kayiplaza.com

BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ KAYI PLAZA. www.kayiplaza.com BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ KAYI PLAZA www.kayiplaza.com BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ www.kayiplaza.com BURÇEV İnşaat Bilecik te yatırımınıza değer katıyor... Bilecik te Bilecik marka şehir oluyor,

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

BASIN TOPLANTISI. 2014 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimi. Usulsuzlükler, Hukuk- Dışı Uygulamalar. 6 Nisan 2014 - - Kent Oteli

BASIN TOPLANTISI. 2014 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimi. Usulsuzlükler, Hukuk- Dışı Uygulamalar. 6 Nisan 2014 - - Kent Oteli BASIN TOPLANTISI 2014 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimi Usulsuzlükler, Hukuk- Dışı Uygulamalar 6 Nisan 2014 - - Kent Oteli 30 Mart 2014 Ankara Büyükşehir Belediye 12334 sandıktan 6240 sandıkta

Detaylı

METRO MALL ALIŞVERİŞ ve YAŞAM MERKEZİ

METRO MALL ALIŞVERİŞ ve YAŞAM MERKEZİ METRO MALL ALIŞVERİŞ ve YAŞAM MERKEZİ Size özel bir AVM Ankara nın en özel yerinde... Metro Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi Metro Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi Metro Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi 198

Detaylı

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş

Detaylı

SMK TOWER İş Yaşamınızın Kalitesini Arttırmaya Geliyor!

SMK TOWER İş Yaşamınızın Kalitesini Arttırmaya Geliyor! SMK Grup bünyesinde topladığımız proje geliştirme, müteahhitlik, gayrimenkul ve inşaat sektörlerindeki faaliyetlerimizi, 2004 yılından bu yana istikrarla arttırıyor, güven dolu iş ortaklıklarına imza atıyoruz.

Detaylı

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ Türk aydınlatma ürünleri kalite, fiyat ve teslim sürelerindeki avantajından dolayı çevre coğrafyada tercih ediliyor.

Detaylı

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Sahip olduklarının değerini bilenler için... Sahip olduklarının değerini bilenler için... 53 Değeri sürekli artan prestijli bir yatırım Beyyapı Armonia Evleri nde konforlu bir yaşamın ayrıcalıklı detayları bir arada. Kentin en gözde yaşam alanı

Detaylı

Geleceği Bugünden Görmek...

Geleceği Bugünden Görmek... Geleceği Bugünden Görmek... Skycity - Pera GYO A.Ş. tarafından geliştirilmiş ve Denizli de satışa sunulmuş ticari binaların tescilli markasıdır. İş Dünyasında Yeni Bir Anlayış Skycity; Ege nin hızla gelişen

Detaylı

Yeni bir hayatın ve kaliteli bir yaşamın anahtarını satın alın.

Yeni bir hayatın ve kaliteli bir yaşamın anahtarını satın alın. Yeni bir hayatın ve kaliteli bir yaşamın anahtarını satın alın. En seçkin hayallere bile ulaşabilen, Ankara nın en yüksek konutları... Ankara nın Gökyüzüne Uzanan Elleri... Ankara da, hayallerinizin sınırlarını

Detaylı

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler. Çayyolu nda olduğundan mıdır bilinmez, şehrin en modern ve en keyifli semtlerinden birisindedir. İçinde garip bir felsefe barındırır. Şehirdendir, bizdendir. Hem bu kadar yakın hem de bir o kadar sakindir.

Detaylı

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız.

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız. HAKKIMIZDA yılından itibaren ülkemizin farklı bölgelerinde birçok konut ve işyeri projesini başarıyla gerçekleştiren Kavşut ailesinden ayrılıp, yeni bir anlayış ile bilgi ve tecrübeyi birleştirerek 00

Detaylı

www.esmarinkonaklari.com

www.esmarinkonaklari.com www.esmarinkonaklari.com GENEL BİLGİLER ES MARIN KONAKLARI 8262 m 2 arsa alanı, 23754,68 m 2 inşaat alanından oluşuyor. Ferah bir yaşam sürmeniz için sitenin %60 ı yeşil alanlar ve sosyal aktiviteleriniz

Detaylı

Anasayfa Hakkımızda Bizden Haberler? i Referanslarımız Hizmetlerimiz Foto Galeri İletişim. Dikkat Edilmesi Gerekenler

Anasayfa Hakkımızda Bizden Haberler? i Referanslarımız Hizmetlerimiz Foto Galeri İletişim. Dikkat Edilmesi Gerekenler http://canbaba.com/ Friday 31st of October 2014 02:12:29 AM FirmalarıEvden eve Başlık: Açıklama: Ankara evden eve ve evden eve nakliye için çözüm ortağınız artık internette! Canbaba 'a girin, en uygun

Detaylı

Bu katalogda kullanılan tüm bilgiler, şemalar ve görseller ön tanıtım amaçlıdır. Firma projede uygun gördügü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.

Bu katalogda kullanılan tüm bilgiler, şemalar ve görseller ön tanıtım amaçlıdır. Firma projede uygun gördügü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar. w w w. e l y a c e n t e r. c o m ELYA group ELYA ULUSLARARASI PROJE tarafından Başkent Ankara da, ELYA CENTER alınarak planlanmış olan ELYA CENTER Ankara da AÇIK VE KAPALI AVM ELYA CENTER son 2 kapalı

Detaylı

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE GÜÇLÜ İNŞAAT A.Ş. Temelleri 1991 yılında atılan Güçlü İnşaat, bugün ana müteahhit ve yatırımcı olarak Amerika dan, Afrika ya kadar geniş bir coğrafyada faaliyet gösteriyor. Güçlü İnşaat A.Ş., bilgi ve

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

Fortis Yapı // Hakkında

Fortis Yapı // Hakkında Fortis Yapı // Hakkında Fortis Yapı A.Ş., sektörün öncü firmaları Bimpeks, Erdil ve Şentürk ü aynı çatı altında bir araya getiren dinamik ve modern bir şirkettir. Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri

Detaylı

2017 ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ

2017 ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ 2017 ANADOLU LİSELERİ 2016 YILI I. YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE YÜZDELİK DİLİMLER Tercih Kodu 88504 77327 75972 79565 Okul Adı Tevfik İleri Tevfik İleri ALTINDAĞ / Ankara Kız ÇANKAYA / Ümitköy Okul Türü

Detaylı

Ofis, İş Yeri ve Otel den oluşan dev bir kompleks...

Ofis, İş Yeri ve Otel den oluşan dev bir kompleks... Ofis, İş Yeri ve Otel den oluşan dev bir kompleks... HM COMMERCE CENTER HM Commerce Center; ayrıcalıklı iş yerleri, ofisleri, restoranları ve yıldızlı oteli ile uzun süredir bölgede konuşulan prestijli

Detaylı

yesill residence marmarisyapi.com

yesill residence marmarisyapi.com yesill residence marmarisyapi.com Kalite ve Güven inşa eder Marmaris Yapı, Girginçler Turizm A.Ş ve Muzaffer Özlü ortaklığında,2008 yılında kurulmuş bir gayrimenkul inşa ve satış şirketidir.kurulduğu tarihten

Detaylı

Milano da tasarlandı; Ankara İncek te hayat buluyor.

Milano da tasarlandı; Ankara İncek te hayat buluyor. Milano da tasarlandı; Ankara İncek te hayat buluyor. Başkentin yatay konseptte tasarlanmış ilk villa projesi ERKANLI Villa Vetro, Ankara ya temiz havasıyla soluk veren İncek te sizlerle buluşuyor. Erkanlı

Detaylı

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin kültürel kimliğine saygılı bir hizmet yaklaşımını sınır

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje Ankara nın yeni gözdesi Yaşamkent te alışılmadık bir mimari anlayışla yükselen YaşamKule, konsepti, yaşama alanları, alışveriş merkezi ve sosyal donatılarıyla başkente

Detaylı

www.sarphanfinanspark.com SARP GROUP 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren Sarp Group, Türkiye nin bir çok şehrinde hayata geçirdiği başarılı projelerle adından söz ettirmiş, güvenilir çözüm ortaklarıyla

Detaylı

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul un hızla gelişen merkezi Kartal, yepyeni ve heyecan verici bir yaşam merkezine kavuşuyor: Anatolium Marmara! Özellikleri ile yakında İstanbul un simge projelerinden

Detaylı

Ankara nın Yeni Vadisi

Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Doğaya dönebileceğiniz yeşil alanların ve modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanarak tasarladık bu projeyi. Keçiören

Detaylı

İş dünyasında prestijin yeni adresi

İş dünyasında prestijin yeni adresi İş dünyasında prestijin yeni adresi YENİKONAK İNŞAAT SAN.TİC. LTD. ŞTİ Proje geliştiricisi, en ince detayına kadar planlanmış projeleri ile 25 yıldır müşterilerine değerli yatırım alternatifleri sunuyor.

Detaylı

Bazı Rüyalar, Bıraktıkları Etkiyle, En Kusursuz Anları Yaşatır.

Bazı Rüyalar, Bıraktıkları Etkiyle, En Kusursuz Anları Yaşatır. Bazı Rüyalar, Bıraktıkları Etkiyle, En Kusursuz Anları Yaşatır. 5 SEYİRTEPE. YENİ BİR ŞEHİR, YENİ BİR GELECEK! Başkentte tüm yollar, yepyeni bir şehre çıkıyor. Anadolu Otoyolu bağlantı yolu, İstanbul

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! ESKİ ATAKÖYLÜLER BİLİR ATAKÖY AYRICALIKLI BİR YAŞAMIN SİMGESİDİR. Modern şehir hayatının simgesi olan bu huzurlu semtte, yeni bir yaşam alanı doğuyor. Ataköy ün

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

Kağıthane nin en kıymetlisi

Kağıthane nin en kıymetlisi B L O X H A L İ Ç Kağıthane nin en kıymetlisi 01 02 PROJE HAKKINDA Kağıthane nin en kıymetli lokasyonlarından birinde yüksek inşaat teknikleri ve birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılmakta olan projemiz,

Detaylı

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Beylerbeyi'nin eşsiz tarihi dokusu modern yaşamla buluşması Boğaza karşı, her yere yakın Yaşama hazır, hemen teslim Kaliteli yaşam Mahalle kültürü Her aileye göre

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

ilk ve tek cazibe merkezi EMPORIA AVM kâr odaklı çözümler Yaşam ve eğlence merkezi

ilk ve tek cazibe merkezi EMPORIA AVM kâr odaklı çözümler Yaşam ve eğlence merkezi Bölgesel Ticaret Merkezi olarak civarının ilk ve tek cazibe merkezi olmayı hedefleyen EMPORIA AVM yatırım fırsatları sunmakta ve özellikle lansman döneminde yatırımcısına kazanç vadetmektedir. Bölgenin

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU 01 Başakşehir in en merkezi konumunda yükselen Vadiyaka Başakşehir, 2+1, 3+1, 4+1 den oluşan 361 dairesi, 56 ticari mağazası ve eşsiz lokasyonu ile sizi şehrin merkezinde

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3

O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3 Şehri içinde yaşa Şehrin Yeni Değeri Bugünden geleceğin yaşam standartlarını şekillendiren Kuzu Grup, Çankaya daki yeni projesiyle şehri, şehirde yaşamak isteyenlere çok özel bir değer hediye ediyor. O

Detaylı

Ankara TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar

Ankara TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar On5yirmi5.com Ankara TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar 2015-2016 yılı Ankara hangi liselerde boş kontenjan var, e-okul için taban puanları, toplam kontenjları ve TEOG okul türleri işte bu listede.

Detaylı

Kendisi de prestiji de çok yüksek

Kendisi de prestiji de çok yüksek 02 Kendisi de prestiji de çok yüksek İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta gözler önüne seriyor. Ama Moment İstanbul

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr DENİZE AÇILAN KAPI Ege nin gözbebeği Çeşme de maviyle yeşili birbirinden ayırmadık, Çeşme ye yakışan bir hayat tasarladık. ÇEŞME MARİNA PAŞALİMANI KOYU ILICA

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. 1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. Günümüze geldiğimizde, binlerce konut teslimi gerçekleştiren

Detaylı

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ [ Duymadım deme Görmedim deme Akıllı düşün AKILLI YATIRIM YAP! Konut projemizden yapacağınız yatırımlarda ayrıcalığı ile

Detaylı

İş hayatında dengeleri değiştirecek

İş hayatında dengeleri değiştirecek İş hayatında dengeleri değiştirecek 1 2 3 Yıldız a İş imiz Düştü Ankara da iş hayatının nabzının attığı yer olan Yıldız, farklı mimarisiyle göz dolduran Yıldız Kule ye ev sahipliğine hazırlanıyor. İş hayatında

Detaylı

hayatınızın koordinatları yeniden belirleniyor...

hayatınızın koordinatları yeniden belirleniyor... hayatınızın koordinatları yeniden belirleniyor... E mlak Konut GYO güvencesiyle Türkiye nin önemli inşaat firmalarından biri olan YP İnşaat; Ankara nın nezih semtleri arasında sayılan Ümitköy de yaşamak

Detaylı

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum.

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Merhaba; Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Özyurtlar yaklaşık 25 yıldır bu bölgede birçok

Detaylı

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir.

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir. Firmamız, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Mezunu Mehmet MEÇİN ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu kardeşi Mansur MEÇİN ortaklığı ile kamu ve özel sektöre her türlü

Detaylı

Teknolojinin Buluşma Noktası...

Teknolojinin Buluşma Noktası... Teknolojinin Buluşma Noktası... Şimdi Hacettepe Teknokent içinde görkemli mimarisi, konforlu ofisleri, zengin sosyal olanakları ve ileri teknolojik altyapısı ile benzersiz bir ofis konsepti hayata geçiriliyor.

Detaylı

Cumhuriyet Vergi Dairesi Müdürlüğü Telefon Faks /

Cumhuriyet Vergi Dairesi Müdürlüğü Telefon Faks / Başkent Telefon 425 69 61 Faks 425 75 74E-postabaskent@avdb.gov.tr Atatürk Bulvarı No:181 (06630) Kavaklıdere Cumhuriyet Telefon425 27 96 Faks / 425 425 27 99 27 61 E-postacumhuriyet@avdb.gov.tr Atatürk

Detaylı

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İstanbul u bir de bizimle yaşayın! İstanbul u bir de bizimle yaşayın! NEDEN SİTE İSTANBUL? Prestij Konfor Ayrıcalık Kısaca... 2 3 4 GELECEĞE YATIRIM Aileniz ile beraber güven, huzur, mutluluk ve konforun keyfine varacaksınız. 5 MODERN

Detaylı

MKE KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIM İLANI

MKE KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIM İLANI MKE KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIM İLANI KURUMUMUZUN ANKARA DA BULUNAN; MKE BARUTSAN ROKET ve PATLAYICI FABRİKASI ile KIRIKKALE DE BULUNAN; MKE SİLAH FABRİKASI ve MKE MÜHİMMAT FABRİKASI MÜDÜRLÜKLERİNE

Detaylı

Şehrin en doğal hali!

Şehrin en doğal hali! Şehrin en doğal hali! Geleceğe dair hayalleriniz vardır, ne zaman gerçekleşeceğini bilemediğiniz... Konforlu bir ev yer alır hayallerinizde. Dışarı çıkmak içinizden gelmez... Çocuklarınız doğanın kucağında

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. Yenişehir Gayrimenkul Otelcilik İnşaat San. ve Tic. A.Ş. mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

BİR ARTİN İNŞAAT PROJESİDİR.

BİR ARTİN İNŞAAT PROJESİDİR. BİR ARTİN İNŞAAT PROJESİDİR. Size MARKANIZ İÇİN YEPYENİ BİR ALAN Öneriyoruz 01 İzmir in nefes alış verişi 02 03 İzmir Terrase ı sever... İzmir de hayat terasda geçer. Teras; İzmirli için yaşam alanlarının

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ Milli Eğitim Müdürlüğü NORM FAZLASI ÖĞRETMENLERİN YER DEĞİŞTİRME KILAVUZU

T.C. ANKARA VALİLİĞİ Milli Eğitim Müdürlüğü NORM FAZLASI ÖĞRETMENLERİN YER DEĞİŞTİRME KILAVUZU T.C. ANKARA VALİLİĞİ Milli Eğitim Müdürlüğü NORM FAZLASI ÖĞRETMENLERİN YER DEĞİŞTİRME KILAVUZU 2014 NORM FAZLASI ÖĞRETMENLERİN YER DEĞİŞTİRME İŞLEMLERİ I. İLGİLİ MEVZUAT Bu kılavuz Ankara ilindeki norm

Detaylı

SOFYA NIN YENİ YAŞAM STİLİ. İlklerin öncüsü Garanti Koza şimdi de SOFYA da bir ilki gerçekleştiriyor...

SOFYA NIN YENİ YAŞAM STİLİ. İlklerin öncüsü Garanti Koza şimdi de SOFYA da bir ilki gerçekleştiriyor... SOFYA NIN YENİ YAŞAM STİLİ İlklerin öncüsü Garanti Koza şimdi de SOFYA da bir ilki gerçekleştiriyor... Mladost ilçesi Bulgaristan nın başkenti olan Sofya nın güney doğusunda yer almaktadır ve havaalanına

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

w w w. k a h y a o t e l. c o m

w w w. k a h y a o t e l. c o m www.kahyaotel.com Elegant bir şehir oteliyiz Kahya Otel Ankara, Konforun ve şıklığın ön planda olduğu mimarisiyle, güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerin konforlu, kaliteli zamanlar geçirebilmesi

Detaylı

Kiralanabilir Teknokent Ofisleri

Kiralanabilir Teknokent Ofisleri Kiralanabilir Teknokent Ofisleri Teknolojinin Buluşma Noktası... Şimdi Hacettepe Teknokent içinde görkemli mimarisi, konforlu ofisleri, zengin sosyal olanakları ve ileri teknolojik altyapısı ile benzersiz

Detaylı

Evin, senin artın olmalı.

Evin, senin artın olmalı. Sana uyum sağlayacak bir evin olsun istiyorsun. Aradığın her şeyi bulabileceğin, senin gibi dinamik, yeni, keyifli, kimi zaman senin gibi sakin bir ev. Evin, senin artın olmalı. BAZI FIRSATLAR BIR KEZ

Detaylı

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. PROPA İNŞAAT PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim

Detaylı

Şehrin Yeni Değeri. kumruankara.com

Şehrin Yeni Değeri. kumruankara.com Şehri içinde yaşa Şehrin Yeni Değeri Bugünden geleceğin yaşam standartlarını şekillendiren Kuzu Grup, Çankaya daki yeni projesiyle şehri, şehirde yaşamak isteyenlere çok özel bir değer hediye ediyor. kumruankara.com

Detaylı

nakliyat at canbaba nakliyat Kas#m 2011 - #u Anda (3 y#l 7 ay) canbaba nakliyathttp://www.canbabanakliyat.com/ bedava ilan ver buraya siteye gir bak

nakliyat at canbaba nakliyat Kas#m 2011 - #u Anda (3 y#l 7 ay) canbaba nakliyathttp://www.canbabanakliyat.com/ bedava ilan ver buraya siteye gir bak ankara nakliyat nakliyat.canbabanakliyat.com/ canbabanakliyat@live.com Özet ihizmet Verdi#imiz Bölgeler Ankara Evden Eve Nakliyat Ankara Asansörlü Nakliyat Ankara #ehir #çi Nakliyat Ankara #ehirler Aras#

Detaylı

URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR...

URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR... URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR... İzmir in URLA başta olmak üzere birçok birbirinden güzel ilçelerinde modern,sıcak ve kaliteli yeni yaşam alanları inşa etmek üzere 2007 yılında fiili çalışmalarına

Detaylı

Eryaman kent merkezinde; okulların, sosyal alanların, yürüyüş yollarının ve alış-veriş merkezlerinin yanı başında yeni bir yaşam alanı doğuyor.

Eryaman kent merkezinde; okulların, sosyal alanların, yürüyüş yollarının ve alış-veriş merkezlerinin yanı başında yeni bir yaşam alanı doğuyor. Eryaman kent merkezinde; okulların, sosyal alanların, yürüyüş yollarının ve alış-veriş merkezlerinin yanı başında yeni bir yaşam alanı doğuyor. finest Eryaman, gerek sizin gerekse ailenizin tüm ihtiyaçlarınızı

Detaylı

Esenyurt un en merkezi yerinden evinizi alın, KAZANIN!

Esenyurt un en merkezi yerinden evinizi alın, KAZANIN! 2018 Esenyurt un en merkezi yerinden evinizi alın, KAZANIN! Her geçen yıl artan nüfusu ve gelişen nüfus sayısına paralel olarak gelişen sosyal yaşam alanlarıyla Esenyurt, istanbul un en hızlı gelişen

Detaylı

2. ETAP YATIRIM FIRSATI BAŞLADI

2. ETAP YATIRIM FIRSATI BAŞLADI 2. ETAP YATIRIM FIRSATI BAŞLADI 444 47 55 GELECEĞENİZE DOĞRU YATIRIM YAPIN... Samsun un en hızlı gelişen Atakum un en yeşil ve merkezi noktalarından biri, sizin için hayatı kolaylaştırırken, aynı zamanda

Detaylı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! Bornova da markalı yaşam kaldığı yerden devam ediyor. TRADEMARK Studio Bornova, kusursuz tasarımı ve sosyal donatıları ile beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. İZMİR ŞEHİR

Detaylı

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! Makyol olarak; hayata geçirdiğimiz dev projeler ile Türkiye'nin lider konumdaki taahhüt şirketleri arasında yer almaktayız. Yapımında uzmanlaştığımız

Detaylı

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı...

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Business Maslak. of Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Onlarca kat yok Onlarca kat fark var! İşin en güzel tarafı; Maslak! İş ve finans dünyasının kalbi Maslak, düşlediği yatay ofis e sonunda kavuşuyor.

Detaylı

TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20

TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20 TSKB GYO 2010 FAALİYET RAPORU 20 TSKB GYO nun stratejisi başarıyı yineleyebilir kılmak üzerine kuruludur. Şirket her defasında kendini bir üst seviyeye taşıyacak projeleri hedeflemektedir. YİNELEYEN TSKB

Detaylı

T.C. ANKARA VALİLİĞİ Milli Eğitim Müdürlüğü NORM FAZLASI ÖĞRETMENLERİN YER DEĞİŞTİRME KILAVUZU

T.C. ANKARA VALİLİĞİ Milli Eğitim Müdürlüğü NORM FAZLASI ÖĞRETMENLERİN YER DEĞİŞTİRME KILAVUZU T.C. ANKARA VALİLİĞİ Milli Eğitim Müdürlüğü NORM FAZLASI ÖĞRETMENLERİN YER DEĞİŞTİRME KILAVUZU 2014 NORM FAZLASI ÖĞRETMENLERİN YER DEĞİŞTİRME İŞLEMLERİ I. İLGİLİ MEVZUAT Bu kılavuz Ankara ilindeki norm

Detaylı

Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa...

Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa... Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa... GÜVENLİK Sadece yaşayanlara özel geniş alanları olsa ve bu alanlara geçişler güvenlik kontrollü

Detaylı

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME GAYRİMENKUL GELİŞTİRME Halkal n n ilk Gerçek Residence Projesi: ARK Residence Türk Sanayisinin en önemli kurucularından birisi olan Komsan, bugüne kadar sunulan kalite anlayışını yukarılara taşıyarak gayrimenkul

Detaylı

Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde

Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde HAKKIMIZDA Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde çok sayıda projeyi başarıyla tamamlamıştır.

Detaylı

BAYRAKLI DA MODERN VE KONFORLU BIR YAŞAM PROJE YÖNETIMI VE UYGULAMA

BAYRAKLI DA MODERN VE KONFORLU BIR YAŞAM PROJE YÖNETIMI VE UYGULAMA BAYRAKLI DA MODERN VE KONFORLU BIR YAŞAM PROJE YÖNETIMI VE UYGULAMA Güven ve kalite! Seçkin bir yaşam! Şehir içinde daha iyi bir hayat sloganı ile tasarlanan Münire Hanım Apartmanı, kapalı otopark ve alternatifli

Detaylı

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212 Başakşehir in gözdesi Olimpa Park ın zengin sosyal olanaklarla donatılmış yeni etabı Olimpa Park Plus, Başakşehir in ünlü mimarı Fuzul Yapı güvencesiyle Kat Kat Yaşam, Kat Kat Kazanç sunuyor. OLİMPA PARK

Detaylı

BİZ KİMİZ? www.ondulyapi.com

BİZ KİMİZ? www.ondulyapi.com BİZ KİMİZ? Biz takım çalışmasına ve ruhuna inanmış, alışılagelmiş fikirlerin ötesine geçmeye çalışan bir takımız. Mükemmeli inşa etmeyi amaç edinip öyle yola çıktık. Gerçek hayattan ilham alarak modern

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta

Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta Konsept Proje Konsept Proje Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta Çekmeköy bölgesinin tek AVM si olan Metrogarden, çevre halkı tarafından heyecanla bekleniyor. İstanbul un eski çarşı kültürünün

Detaylı

Royal. (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com

Royal. (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com Royal (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com Büyükdere Cad. No:59 Kat:2 34396 Maslak, Şişli-İSTANBUL (Avrupa) info@remaxroyal.com Aradığınız yüksek kaliteli, güvenilir ve disiplinli bir gayrimenkul

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur.

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Work in Work Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Sizlerin istekleri ve beğenileri doğrultusunda yurt içinde ve yurt dışında içerisinde

Detaylı

Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha...

Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha... Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha... Fikirtepe lokasyonunda en seçkin markalı konut projelerini hayata geçiren, Brooklyn konseptinin geliştiricisi ve yatırımcısı Pana Yapı; bu serinin 3.

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı