Kısaca şuan ne yapıyorum bundan bahsedeceğim ve 8olog'a hızlıca bir geçiş yapacağım.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kısaca şuan ne yapıyorum bundan bahsedeceğim ve 8olog'a hızlıca bir geçiş yapacağım."

Transkript

1 Kısaca şuan ne yapıyorum bundan bahsedeceğim ve 8olog'a hızlıca bir geçiş yapacağım Nisan askerden geldikten hemen sonra kurduğum Sekiz Group; 2011'den bu yana Turkcell, Vodafone, Ülker, Absolut Vodka, Cafe Crown, Danone Su, Chivas Regal, Hts Makinaları, Malibu, Casper, Olmeca, Electro World, Cnbc-E ve ofisimizin, çözüm ortaklarımızın bulunduğu illerde birçok yerel firma ile tanıtım, promosyon, tadım ve pazarlama aktiviteleri yapmaktadır. Bir de; Tmt Tanıtım Organizasyon şirketim ile de lansman, panel, seminer, kongre ve fuar organizasyonları düzenliyorum. Sekiz Group Facebook: Sekiz Group Twitter:

2 8olog bir etkinlik tanıtım ve pazarlama şirketidir. 1,5 sene boyunca; projeyi planlayarak, nasıl bir yöntem izlemeliyim, nasıl bir vizyon belirlemek gerekir diye sakince çalışmamı sürdürdüm. Hiç acele etmeden, en ufak ayrıntısına düşününceye kadar planladım ve 1 ay önce de sıra, artık ekip kurmaya geldi ve eyleme geçerek profesyonel bir ekip oluşturdum. Projenin kilometre taşını uzun uzadıya anlatmadan önce; size, birkaç bilgi vermek istiyorum. 3, 6 ve 18 aylık vizyonlara sahip 8olog ; şuan çok iyi şekilde planlandığı şekilde ve öngörülenden daha hızlı ilerliyor. Şuan bu projede; 1 T/O, 1 Gm-Manager, 1 Researcher, 8 Sektör yöneticisi ve 1 Diğer sosyal medya hesaplarını yöneten ekip arkadaşımız görev almaktadır. Bu ekibin dışında, kendi şirketimin birkaç çalışanı da, projeye destek vermektedir. Ekipte yer alam tüm sektör yöneticileri; 8olog ile 36 ay boyunca sözleşmeliler ve hiçbir şekilde; bu alanda(etkinlik pazarlama) bir firmayla çalışamazlar, internet tabanlı bir şirkette bulunamazlar ve görevlerini aksatamazlar. Bu sözleşmeyi imzalayarak aramıza katılan ekip üyelerinin tamamı bu projeye gönülden inanıyorlar. İnançlarını; sürekli: " Şunu da yapalım, böyle de güzel olmaz mı?" gibi sorularından da net bir şekilde anlıyorum.

3 Ekip Kurulum Aşaması 8olog ekibi; insan kaynakları departmanım tarafından, çok ciddi bir çalışma sergilenerek, titizlikle bir araya getirilmiştir. Başvuru formu : 1. Aşama Karakter analizi: Sizi tanımak istiyoruz formu: 2. Aşama 3. Aşama ( Size en uygun gelen şekli seçin )

4 8olog ekibini; 400 küsür başvurudan, yapılan mülakatlar sonucunda yüz yüze görüştüğüm 130 küsür kişi arasından seçerek kurdum. Bir araya getirdiğim bu güçlü ekip ile projemizin startını vermeden önce bir organizasyon düzenledim ve son detayları aktardıktan sonra çalışmalarımıza başladık.

5

6 8olog Proje Detayları 8olog; sektörler için açtığı ayrı ayrı sosyal medya hesapları ile; sadece o sektöre ilgisi olan kişileri bulup; takipçi, arkadaş vs. eklemektedir. Bunu yapmaktaki amacım; tek bir hesap üzerinden tüm etkinliklerin haberini, tanıtımını yapmaktansa; herkesin ilgi alanı ne ise o hesabı takip etmesini ve incelemesini istememdir Bu sayede; bir kişi hesaba girdiğinde, karşısına sadece ilgi alanına sahip etkinlik haberlerini görecek ve böylece sayfamızı sık sık ziyaret ederek etkinlikleri yakından takip edecek. Çünkü bilecek ki; sayfamıza her girdiğinde; karşısına, tam da aradığı, hoşuna giden, ilgisini çeken etkinlikler çıkacak. 8olog u bu şekilde planlayarak hedef kitleleri sektörlere gçre ayırdım ve daha iyi geri dönüşler almayı öngördüm. Her sektör yöneticisi; alt başlıklarına ilgisi olan insanları bulup takip ediyor. Bunu nasıl yapıyorlar? (Bknz Syf:18) Sanat: Tiyatro, Sinema, Dans, Bale, Opera, Şiir Dinletileri Kültür: Müze,Sergi,Müzayede,İmza Günleri Eğitim: Workshop, Atölye Çalışmaları, Sertifika Programları, Seminer, Söyleşi Konser: Konser Organizasyonları Sosyal: Üniversite Gezileri, Tanışma Organizasyonları, Festival, Şenlik Ve Özel Turlar Gösteri : Stand-Up, Sirk, Akrobasi, Defile, Tüm Showlar Diğer : Gala Geceleri, Yarışma, Sosyal sorumluluk Projeleri, Şehir(Belediye) Organizasyonları ve ileride bir sektöre yerleştiremediğimiz tüm organizasyonlar bu sayfada yayınlanacak. Fuar: Tüm fuarlar

7 Sektör hesapları için; nasıl organik şekilde, kendi sektörlerine ilgisi olan insanları bulup takipçimiz yapabilir ve hesapların sahte mi değil mi diye tespiti yapıldıktan sonra nasıl eklenilir, bunu anlatan bir eğitim videosu hazırlandı. ( //goo.gl/6sgjdw ) Bizi takip edenlere otomatik olarak mesaj atabilmemizi sağlayan yazılımlar kullanıldı. Twitter paylaşımları, aynı sektörün Facebook sayfasına otomatik düşmesi için eşleşmeler yapıldı ve aynı zamanda Instagram paylaşımları da otomatik olarak Twitter hesaplarına düşüyor. Yani bir sektör hesabı, 3 sosyal medyada sürekli aktif şekilde etkinlik paylaşıyor. Ekip, fazla kişiden oluştuğu için ve sanal olduğundan, bu şekilde toplu mesaj niteliği taşıyan eğitimler planlanmaktadır. Sunum dosyaları, videolar ve sürekli bir mail trafiği; sektör yöneticilerini eğitmekte ve değişiklikler için devamlı bilgilendirmektedir. 8olog'u twitter ağırlıklı yönetmemizin sebebi; etkinlikleri, etkinlik sahiplerinin hesapları da mentionlanarak paylaşılmasıdır. Bu sayede; ünlü kişiler de bizim hesaplarımızdan yapılan gönderileri paylaşarak ve beğenerek ( retweet ve favori ) kendi takipçilerine duyuruyorlar. Ünlülerin bizim gönderilerimizi paylaşmalarını sağlamak için; ilgi çekici bir kapak fotoğrafı dizayn ettik ve tüm paylaşımların, belli bir şablon üzerinde, tek tip olarak yayınlanmasını esas kıldık. Böylece, birisi hesabımıza girdiğinde: "Burada ciddi bir iş var..." diyor ve gözü kapalı, gönderilerimizi paylaşarak takipçilerine de kendiliğinden, bizi duyurmuş oluyor. Biz de bu sayede, 1.5 ay gibi bir süre zarfında çok hızlı ilerledik ve şimdiden çok iyi geri dönüşler alıyoruz. (Bknz Syf:10-11-)

8 8olog ekibi ile her hafta sabit bir günde, sanal ofis toplantısı yapıyoruz. Toplantıda; o haftanın ilgi çeken geri dönüşleri, retweet ve paylaşımları, her hesabın kazandığı takipçi sayıları, revizyonlar yapılıp, hedefler belirleniyor. Çok kısa 8olog vizyonundan bahsederek, 8olog'a entegre edebileceğim 4 projemin 1'ini sizinle paylaşmak istiyorum Çeyrek vizyonu: Twitter hesapları; 15bin-20bin takipçi sayısına ulaşacak Çeyrek vizyonu: Conf. (Call Center) departmanı devreye girecek ve 50 il'in toplanan dataları, yani; tiyatro salonları, gösteri merkezleri, konferans salonları, oyun merkezleri, etkinlik sahaları vs. gibi yerlerin numaraları aranarak aylık takvimleri istenilecek ve her organizasyon, etkinlik vs. ile iletişime geçilerek, twitter hesaplarımızda organizasyonların haberlerini yapmak için hizmet bedeli talep edilecek Çeyrek vizyonu: 8olog; haberdar etme hizmetini, web üzerinden, perakende bilet satışına çevirecek. ( Biletix modeli gibi... ) Son çeyrekte hedeflenen satış rakamı; aylık ortalama 4000 bilet satışı.

9 8ologVIP projesi: 8olog, bir etkinlik tanıtım&pazarlama işi olduğundan, bu çerçeveden de çıkmayacak şekilde aşağıda ki gibi bir VIP hizmet verilecek. VIP üyelik sistemi ile ve ücretli şekilde olacak. VIP'lerimiz; özel bir gece planlamak isterlerse sitemizden diledikleri ürünleri sepetlerine ekleyebilecekler. 1- Şöförlü araç Transferi (Üst modeller, makam araçları vs. ) 2- Katılmak istedikleri etkinlik(konser, tiyatro vs.) 3- Organizasyondan sonra karşılıklı bir sohbet için lüks bir mekan. Bu hizmet çok daha fazla çatala sahip ve çaplanması çok muhtemel. Bir noktada sepet veya foni bile olabilir. Ve bunu iyi planlarsam; herşey için aranan tek numara bile olabilirim. Sekiz Group şirketim ekip kurar, 8olog yönetir. Eyleme geçmek çok kolay... Bu sunumu size göndermemin amacı; 8olog'a entegre edeceğim projeler için beyin olmanızı istememdir. Para bir şekilde ayarlanır. Ben; benden daha tecrübe sahibi insanların deneyimlerini de tecrübe ederek, projelerimi, el birliğiyle daha iyi yerlere getirmeyi amaçlıyorum. Kağıt üzerinde çok fazla projem var fakat, 8olog'dan başlama sebebim; en kolay start verebileceğim bir proje olmasıdır. Önceliğim; 8olog un istenilen hedefleri gerçekleştirmesini sağlamak ve buna yönelik çalışmalar sergilemektir. Sekiz Loyalty ise 2. Sırada bekliyor ve bu proje de en az 8olog kadar beni çok heyecanlandırıyor.

10

11

12 İyi Çalışmalar Mithat Tuncer Tuncel Kurucu Sekiz Group - Activity Agency Pr Organization Digital Merkez Ofis: Şen İş Merkezi Kat:2 No:38 İzmit/Kocaeli Eğitim Ofisi: İnönü cad. 50.Yıl pasajı No:18-19 İzmit/Kocaeli Şubeler ve Çözüm Ortakları: Kocaeli, İstanbul, Sakarya, Bolu, Bursa, Zonguldak, Denizli, İzmir, Antalya, Ankara, Eskişehir, Aydın, Isparta,Çorlu T: E-Posta: mithat.tuncel@gmail.com

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu Etkinlik Yönet Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu 02 Etkinlik Yönet Etkinlik Uygulamanız da Etkinliğiniz kadar özel olsun Etkinlik Yönet ile etkinliğinizin mobil uygulamasını

Detaylı

1 ÇALIŞMANIN NASIL SUNULACAĞINI İŞARETLEYİNİZ

1 ÇALIŞMANIN NASIL SUNULACAĞINI İŞARETLEYİNİZ ÇALIŞMAYA DAİR BİLGİLER 1 ÇALIŞMANIN NASIL SUNULACAĞINI İŞARETLEYİNİZ SUNUM:(X) ATÖLYE ÇALIŞMASI: ( ) 2 UYGULAMADA YER ALAN DİĞER PAYDAŞLAR(DERSLER/KURUMLAR) Tüm derslerde uygulanabilecek bir çalışmadır.

Detaylı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı BİZ KİMİZ? 20 yılı aşan halkla ilişkiler, medya, kurumsal iletişim, reklam, pazarlama ve satış sektöründeki deneyimlerini

Detaylı

Endüstriyel Tasarım ve İç Mimarlık Online Bilgi Platformu

Endüstriyel Tasarım ve İç Mimarlık Online Bilgi Platformu Endüstriyel Tasarım ve İç Mimarlık Online Bilgi Platformu Hakkımızda Tasarım Akademi, tasarıma dair temel bilgileri bulabileceğiniz online bir bilgi platformudur. Tasarım tarihine geçeceğini düşündüğümüz

Detaylı

Büyük Güne Hazırmısınız..?

Büyük Güne Hazırmısınız..? Büyük Güne Hazırmısınız..? Biz Hazırız... Biz Kimiz? Biz Kimiz? İSEM, 1986 senesinde kurulmuş bir sanat ve organizasyon kurumudur. Her zaman farklı etkinliklere, yeniliklere ve ilkelere imza atmayı benimsemiş

Detaylı

SOSYAL MEDYA MÜHENDİSLİĞİ

SOSYAL MEDYA MÜHENDİSLİĞİ SOSYAL MEDYA MÜHENDİSLİĞİ SEOPSİ Sosyal medya hesaplarının, doğru ve etkin kullanımı Sosyal medya, son zamanlarda öne çıkan bir araç olarak önümüzde durmaktadır. Peki, kurumsal anlamda sosyal medyanın

Detaylı

İnsan Kaynaklarının Dijital Dönüşümü Zirvesi

İnsan Kaynaklarının Dijital Dönüşümü Zirvesi Düzenleyen Zirve Hakkında Bu zirveyi düzenleyen; İndense Eğitim ve Dış Kaynak Hizmetleri Ltd. Şti. işletmelere 2009 yılından bu yana mesleki ve bireysel gelişim alanında hizmet veren bir kurumsal eğitim

Detaylı

Vizyonumuz Misyonumuz

Vizyonumuz Misyonumuz SPONSORLUK DOSYASI Biz Kimiz? Marketing Anadolu, pazarlama alanında gelişen olayları yakından takip ederek Anadolu Üniversitesi öğrencilerine bu konuda bilgi ve destek sağlamak amacıyla 2 Mayıs 2000 tarihinde

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ

AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ TOPLANTININ AMACI, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında ki Mesleki ve

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

SosyoKopter SosyoKopter

SosyoKopter SosyoKopter SosyoKopter olarak kullandığımız uzaktan kumandalı yüksek teknolojili insansız hava araçları ile istenilen fotoğraf ve videoyu yüksek çözünürlük ile tamamen SosyoKopter ekibi tarafından geliştirilen yazılımlar

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE l-(1) Bu usul ve esasların amacı, İzmir

Detaylı

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR İÇİNDEKİLER 1. FİRMA TANITIMI 2. FİRMANIN FAALİYETLERİ 3. FİRMANIN REFERANSLARI RESMİ DOKUMANLAR 4. TURSAB BELGESİ 5. IATA BELGESİ FİRMA TANITIMI 2000 yılında kurulan şirketimiz, inanç turizmin ilk ve

Detaylı

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız.

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 1. Üyelik 1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 2. Belirtmiş olduğunuz e-mail adresine YazBee tarafından gönderilen onay mailini onaylayınız. Doğrudan

Detaylı

Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi

Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi SESLİ MESAJ HİZMETİ Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi Sayın Yetkili; Müşterilerinizle ve hedef kitlelerinizle hızlı haberleşmenizi, sağlayacak olan projemiz aşağıda

Detaylı

OCT Organisation Congress Travel

OCT Organisation Congress Travel OCT Organisation Congress Travel OCT müşterilerinin vazgeçilmez çözüm ortağı olma hedefini 1996 yılından bu yana tutkuyla sürdürmektedir. Bu dinamizm ve butik hizmet anlayışı ile OCT imza attığı yüzlerce

Detaylı

Marka ve Web Kuruluşlarımız

Marka ve Web Kuruluşlarımız Marka ve Web Kuruluşlarımız www.aktivite.com.tr www.piknikcim.com www.biyografilm.com www.danscilar.com.tr www.kinapaketi.com www.sesisikdj.com www.gizliparti.com.tr www.animator.com.tr www.e-lencelik.com

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ 23-24 Aralık 2014. w w w.sektorgunleri. c o m

MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ 23-24 Aralık 2014. w w w.sektorgunleri. c o m MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ 23-24 Aralık 2014 M.Ü. İşletme Kulübü 2014 yılında isim değiştirerek Marmara Üniversitesi Yaratıcı İşletmeciler Kulübü adını almıştır. M.Ü. İşletme Kulübü, 2002

Detaylı

İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI

İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI İNTERNET NEDİR? Dünya genelindeki bilgisayar ağlarını ve kurumsal bilgisayar sistemlerini birbirine bağlayan elektronik iletişim ağıdır. BİLGİSAYAR AĞI NEDİR? İki ya da daha

Detaylı

NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES

NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES NU SKIN SOSYAL BİR TİCARETTİR NU SKIN SOCIAL MEDIA GUIDELINES 1 DOĞRUDAN SATIŞ; ORJİNAL SOSYAL AĞ OLARAK DEĞERLENDİRİLEBİLİR İş modelimiz yüz yüze satış temeline dayanmaktadır sözlü olarak, ağızdan ağıza

Detaylı

Kreşistan.com da Öne Çıkın!

Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Standart veya Profesyonel üyeliklerle site içerisinde kurumunuzu en iyi şekilde tanıtarak hedef kitlenize daha kolay ulaşabilirsiniz. Profesyonel üyelikle birlikte

Detaylı

KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI 2012 YILI FAALİYETLERİ Takvim (Ay)

KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI 2012 YILI FAALİYETLERİ Takvim (Ay) KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ Faaliyet 3.1. KURUMSAL GELİŞİM VE YÖNETİM 3.1.1. Alt Faaliyetler 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sorumlu Uygulama İnsan Kaynakları ve Kurumsallaşmaya İlişkin Faaliyetler Uzman

Detaylı

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR!

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN 11-12 MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! İzmir Çocuk Festivali Ne Zaman ve Nerede? Neden İzmir Çocuk Fest? Festivalde Kimler var?

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ

SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ www.sspkongre.com i SSPKONGRE4 SPONSORLUK SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ... i SSPKONGRE NEDİR?... 1 SSPKONGRE1... 2 SSPKONGRE2... 3 SSPKONGRE3... 4 ÖNCEKİ KONGRELERİMİZE DESTEK VEREN

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ Sadece E-mail Abonelerine Özel BİLİYOR MUYDUN? Tüketicilerin %90 ı satın alma kararlarında internetteki yorumların etkili olduğunu düşünüyor.

Detaylı

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, Ağ üzerinden eş zamanlı olmayan öğrenme materyali sunma, sunulan öğrenme materyalini

Detaylı

ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir

ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir ONE Bilgi Sistemleri A.Ş., 18 yılı aşan tecrübesiyle muhtemel sorunlardan uzak durmanıza, taleplerinize çözüm olmaya birebir Kurucu ikinci ortak da Siemens dünyasında çalışmaya başlıyor. Lorem ipsum sit

Detaylı

Tanıtım Toplantısı. 24 Ekim 2014

Tanıtım Toplantısı. 24 Ekim 2014 Tanıtım Toplantısı 24 Ekim 2014 Projenin Amacı Nisan da Adana da olmak. Marka Şehir : Adana Yemekleri, yetiştirdiği ünlüleri, tarihi, geleneksel ve kültürel değerleriyle tanınan Adana nın Nisan ayında

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

TANDEM - KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİM PROGRAMI TÜRKİYE - AVRUPA BİRLİĞİ 2015-2016

TANDEM - KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİM PROGRAMI TÜRKİYE - AVRUPA BİRLİĞİ 2015-2016 TANDEM - KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİM PROGRAMI TÜRKİYE - AVRUPA BİRLİĞİ 2015-2016 SIK SORULAN SORULAR 1. TANDEM: Kültür Yöneticileri Değişimi Nedir? TANDEM Kültür Yöneticileri Değişimi Türkiye-Avrupa Birliği

Detaylı

Müşteri Deneyimi Programları

Müşteri Deneyimi Programları Müşteri Deneyimi Programları Müşteri Deneyimi Yaklaşımı/ Giriş Müşteri odaklılık, ürünlerin aynılaşmasının hızla yaşandığı günümüz piyasalarında en güvenilir farklılaşma modelidir. Klasik olarak şirketler

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

Hootsuite Tanıtım Sunumu. Hoşgeldiniz

Hootsuite Tanıtım Sunumu. Hoşgeldiniz Hootsuite Tanıtım Sunumu Hoşgeldiniz Hootsuite Nedir? Hootsuite, dünyanın en çok kullanılan sosyal medya yönetim platformudur Hootsuite ile tüm sosyal medya hesaplarınızı tek bir merkezden kolayca yönetebilirsiniz

Detaylı

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C.

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcileri, Toprak Mahsulleri Ofisi

Detaylı

TURQUALITY DESTEKLERİ

TURQUALITY DESTEKLERİ TURQUALITY DESTEKLERİ PROGROUP, Dünyanın En Güvenilir Danışmanlık ve Eğitim Markasıdır Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım, Marka Tesciline İlişkin Harcamalar Yurtdışında tescil ettirilmesine ilişkin bütün

Detaylı

Biz Kimiz? www.atluniversal.com

Biz Kimiz? www.atluniversal.com Web Tasarım İçin... Biz Kimiz? ATL Universal, çeşitli sektörler için internet yazılımları geliştirerek profesyonel web siteleri yapan bir web tasarım rmasıdır. Bizi ayıran farklılığımız geliştirdiğimiz

Detaylı

Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları

Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları www.resetotb.com Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları Çekim Montaj Seslendirme Firmaların ihtiyaç duyabilecekleri tanıtım, belgesel, bilgilendirme, arşiv ya da reklam amaçlı tüm film ve fotoğraf çekimleri

Detaylı

Bursa Teknik Üniversitesi. Kimya Topluluğu

Bursa Teknik Üniversitesi. Kimya Topluluğu Bursa Teknik Üniversitesi Kimya Topluluğu Kimya Topluluğunun Amacı Öğrencilerin ders dışında bilgi, görgü, deneyimini arttırıcı nitelikte sosyal ve kültürel faaliyetleri yürütmelerini sağlamak. Kimya ve

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ.

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Yeni nesil dijital liderlik ajansı İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Dijital yolculukta, 48 milyon sabit internet kullanıcısı, 45.3 milyon mobil internet kullanıcısı 8 milyon aktif

Detaylı

NEVA HUKUK VE DANIŞMANLIK. Eğitim bilgilendirme dosyası

NEVA HUKUK VE DANIŞMANLIK. Eğitim bilgilendirme dosyası NEVA HUKUK VE DANIŞMANLIK Eğitim bilgilendirme dosyası Her şeyin olması gerektiği gibi ilerlemesi için... Şirketinizdeki çalışan ve yöneticilerin birbirleriyle ve müşterilerinizle sağlıklı bir iletişim

Detaylı

sosyal & dijital pazarlama

sosyal & dijital pazarlama sosyal & dijital pazarlama en sağlıklı iletişim dijital dünya üzerinde gerçekleşir. gerçek kişilere eriştiğinizi görmek harika bir deneyim. bir müşterimiz diyor ki; İnternet ve Sosyal Medya benim için oldukça

Detaylı

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :22. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 21-24 Nisan tarihleri arasında Liberty Hotels Lykia Fethiye de gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez

Detaylı

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 22.500 genç takipçisi ve aylık ortalama 40.000 yeni ziyaretçisi ile yayınına devam etmektedir.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 22.500 genç takipçisi ve aylık ortalama 40.000 yeni ziyaretçisi ile yayınına devam etmektedir. GENEL BĐLGĐLERĐMĐZ 2008 den 2011 e kadar sosyal paylaşım siteleri üzerinden takipçilerine hizmet veren Etkin Ankara, 2011 Ekim ayında etkinankara.com sitesi üzerinden faaliyete geçmiş ve Ekim 2011 Ağustos

Detaylı

BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI. İşbirlikli Yazarlık Çoklu Ortam Paylaşımları Web Günceleri Etiketleme ve Sosyal İmleme Sosyal Medya Dijital Kimlik

BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI. İşbirlikli Yazarlık Çoklu Ortam Paylaşımları Web Günceleri Etiketleme ve Sosyal İmleme Sosyal Medya Dijital Kimlik BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI İşbirlikli Yazarlık Çoklu Ortam Paylaşımları Web Günceleri Etiketleme ve Sosyal İmleme Sosyal Medya Dijital Kimlik İŞBİRLİKLİ YAZARLIK İçeriğinin kullanıcıların katkılarıyla oluşturulduğu

Detaylı

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır:

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: Ek 1 2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: TV TV reklamları TV reklam yayın telifi TV reklam videolarının ülke bazlı adaptasyonu TV

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı Dök. No: AUZEF-SS-2.1-10 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 8 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. SORUMLULAR... 3 4. TANIMLAR... 3 5. AUZEF Tanıtım Faaliyetlerin Standartları... 3 5.1.

Detaylı

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ HASHTAG KULLANMA REHBERİ 1 Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? #HASHTAG Hangimiz günlük olarak kullandığımız sosyal medya platformlarında

Detaylı

Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya

Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya Twitter Nedir? Twitter; 140 karakterden oluşan tweet adı verilen internet kısa mesajlarının gönderildiği ve başkalarının mesajlarının okunabildiği bir

Detaylı

Detaylar ilerleyen sayfalarda!

Detaylar ilerleyen sayfalarda! Detaylar ilerleyen sayfalarda! Kreşistan.com da Öne Çıkın! Kreşistan.com da Profesyonel veya Premium üyeliklerle site içerisinde kurumunuzu en iyi şekilde tanıtarak hedef kitlenize daha kolay ulaşabilirsiniz.

Detaylı

ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin

ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin GENEL BĐLGĐLERĐMĐZ 2008 den 2011 e kadar sosyal paylaşım siteleri üzerinden takipçilerine hizmet veren Etkin Ankara, 2011 Ekim ayında etkinankara.com sitesi üzerinden

Detaylı

Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012

Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012 Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLU Bu yıl 4. sünü düzenleyeceğimiz GETEK te sizleri de aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız. Elektrik

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

SIGN İSTANBUL 2016 SONUÇ RAPORU

SIGN İSTANBUL 2016 SONUÇ RAPORU SIGN İSTANBUL 2016 SONUÇ RAPORU 18. kez 29 Eylül- 2 Ekim 2016 tarihlerinde organize edilen SIGN İstanbul Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı; son 18 yılın en yoğun ziyaretçisini

Detaylı

SIGN İSTANBUL 2015 SONUÇ RAPORU

SIGN İSTANBUL 2015 SONUÇ RAPORU SIGN İSTANBUL 2015 SONUÇ RAPORU 10-13 Eylül 2015 tarihlerinde 17.kez organize edilen Uluslararası SIGN İstanbul Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı; katılımcılarının ve ziyaretçilerinin

Detaylı

3D SOSYAL YAŞAM PROJESİ

3D SOSYAL YAŞAM PROJESİ 3D SOSYAL YAŞAM PROJESİ 1 PROJE TANIMI : İnsanların, internet ortamında gerçekçiliği ve sosyal hayatı ön planda tutarak keyifli vakit geçirmelerini sağlamak için oluşturulan bir yazılımdır. Proje birebir

Detaylı

Konu: Bilgi Paylaşım Araçları. Aydın MUTLU İstanbul

Konu: Bilgi Paylaşım Araçları. Aydın MUTLU İstanbul Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 6.Sınıf Konu: Bilgi Paylaşım Araçları 8.-14.Hafta Aydın MUTLU 2016 - İstanbul 1- İŞBİRLİKLİ YAZARLIK İçeriğinin kullanıcıların katkılarıyla oluşturulduğu bilgi paylaşım

Detaylı

Forex Ek Kazanç Sistemi

Forex Ek Kazanç Sistemi 106 Forex Ek Kazanç Sistemi Bu anlatacağımız sistem Türkiye de tamamen yasal ve 4 aydır uygulamada olan ve giderek büyüyen bir sistem. ProjeX ProjeX Nedir? ProjeX bir kazanç sistemi; şu şekilde çalışıyor

Detaylı

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ Türkiyenin döviz kazandırıcı hizmet gelirlerinin arttırılması ve film sektörünün uluslararası rekabet gücünü geliştirilmesi için, Türkiyede yerleşik, film sektöründe faaliyet gösteren şirketler (film yapımcısı

Detaylı

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. WORLD FOOD MOSCOW 2013 MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Aysın Reisoğlu Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz Her

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BEL E D İ Y E S İ 2015 2019 STRATEJİK PLANI 2015-2019 Stratejik Pl an ı 3.4.11 Stratejik Alan 11 : Kültür ve Sosyal İşler 70 A1 Katılımcılığı Esas Alarak Balıkesir'i Kültürel Ve Sportif

Detaylı

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB BİNALAR. BİNALARIN İÇİNDEKİ MEKANLAR. MEKANLARIN İÇİNDEKİ MARKALAR. MARKALARIN İÇİNDEKİ KİMLİKLER. KİMLİKLERİN İÇİNDEKİ HİZMETLER. TAB

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak

Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak 1 İçindekiler 1. ETKİNLİK PLANI... 3 1.1. Genel Bilgi... 3 1.2.

Detaylı

200+ Kendi geliştirdiğimiz dijital etkinlik çözümlerimizle organizasyonlarınıza eğlence katarak, sosyal medyadaki etkisini arttırıyoruz.

200+ Kendi geliştirdiğimiz dijital etkinlik çözümlerimizle organizasyonlarınıza eğlence katarak, sosyal medyadaki etkisini arttırıyoruz. Hakkında Kendi geliştirdiğimiz dijital etkinlik çözümlerimizle organizasyonlarınıza eğlence katarak, sosyal medyadaki etkisini arttırıyoruz. Kutumubu olarak, 2013 te hizmet vermeye başladık. Amacımız etkinliklere

Detaylı

Enerjide alternatif bir yaklaşım

Enerjide alternatif bir yaklaşım alternatifenerji.com temiz enerji, enerji verimliliği, eko binalar, yeşil ulaşım, enerji mevzuatı konularında çalışma yapan profesyoneller, yatırımcılar ve bu konularda bilgi sahibi olmak isteyen herkes

Detaylı

20. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI

20. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI 20. KALİTE ÇEMBERLERİ PAYLAŞIM KONFERANSI Türkiye Kalite Derneği-KalDer yirmi yedi yıldır kurumların daha iyi yönetilmesi, daha başarılı ve uzun ömürlü olmaları için faaliyetlerini sürdürmektedir. KalDer

Detaylı

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Turizm sektörü birikimi ve tecrübesiyle, 2009 Haziran ayı içerisinde Platinyum Turizm A.Ş. ünvanlı kurduğumuz firmayla çalışma hayatına başladık. Çeşitli Kamu Kurumları

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

MediaClick Web Tasarım Hakkında

MediaClick Web Tasarım Hakkında MediaClick Web Tasarım Hakkında MediaClick, Gen Medya A.Ş. bünyesinde yer alan, Bütünleşik Dijital İletişim Ajansı dır. Biz bu kelimeyi özellikle kullanıyoruz. Zira, bir web projesinin başarısının sadece

Detaylı

BİZ SİZ HEPİMİZ. Biz: Hakkımızda I Siz: Misyonumuz I Hepimiz: Vizyonumuz

BİZ SİZ HEPİMİZ. Biz: Hakkımızda I Siz: Misyonumuz I Hepimiz: Vizyonumuz www.tugva.org BİZ Türkiye Gençlik Vakfı, merkezi Türkiye, çalışma alanı dünya olan, yenilikçi olmaktan ve icat çıkarmaktan çekinmeyen yeni nesil gençlik vakfı dır. TÜGVA, geleneklerine bağlı kalarak, çağın

Detaylı

Duru. Girişim. İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri

Duru. Girişim. İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri Duru Girişim İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri İçindekiler 3 4 5 7 9 11 13 14 15 Hakkımızda Hizmetlerimiz İnsan Kaynakları 360 Pazarlama OSGB Proje Geliştirme Hekim Menajerliği Hastane Açılış Projeleri

Detaylı

R E H B E R L Đ K B Ü L T E N Đ - 3

R E H B E R L Đ K B Ü L T E N Đ - 3 1886 ÖZEL GETRONAGAN ERMENĐ LĐSESĐ R E H B E R L Đ K B Ü L T E N Đ - 3 2010 2011 Kız olursa Sarin, erkek olursa Masis Erkek olursa doktor, kız olursa öğretmen KENDĐNĐ TANIMA VE MESLEK SEÇĐMĐ Sevgili veliler,

Detaylı

19 Şubat 2018 itibariyle kurumsal faturalı aboneler için aşağıdaki Pass paketleri geçerli olacaktır.

19 Şubat 2018 itibariyle kurumsal faturalı aboneler için aşağıdaki Pass paketleri geçerli olacaktır. 19 Şubat 2018 itibariyle kurumsal faturalı aboneler için aşağıdaki Pass paketleri geçerli olacaktır. Pass paketleri, uygulamalar kapsamında tarifenin internet kotasından düşmeden kullanım yapılabilmesini

Detaylı

Sık Sorulan Sorular. TANDEM KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİMİ Türkiye Avrupa Birliği (AB) 2016-2017 Soru listesi:

Sık Sorulan Sorular. TANDEM KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİMİ Türkiye Avrupa Birliği (AB) 2016-2017 Soru listesi: Sık Sorulan Sorular TANDEM KÜLTÜR YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİMİ Türkiye Avrupa Birliği (AB) 2016-2017 Soru listesi: 1. Tandem: Kültür Yöneticileri Değişimi Nedir?...s.3 2. Program nasıl çalışıyor? Not edilmesi

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

EURIE TRAINING Yükseköğretimde Uluslararası Öğrenci Temini Tanıtım, Markalaşma ve Teknoloji. 6 Aralık 2016 İstanbul Aydın Üniversitesi

EURIE TRAINING Yükseköğretimde Uluslararası Öğrenci Temini Tanıtım, Markalaşma ve Teknoloji. 6 Aralık 2016 İstanbul Aydın Üniversitesi Yükseköğretimde Uluslararası Öğrenci Temini Tanıtım, Markalaşma ve Teknoloji 6 Aralık 2016 İstanbul Aydın Üniversitesi 2 SELMAN ARSLANBAŞ Uluslararası İlişkiler Direktör Yardımcısı & Aydın TÖMER Müdürü

Detaylı

DESTEKLENECEK FAALİYET

DESTEKLENECEK FAALİYET LENECEK FAALİYETLER I.TASARIMCI ŞİRKETLERİNİN LENMESİ Tasarımcı şirketlerin yurt dışında tanınmaları ve markalaşmaları amacıyla aşağıdaki faaliyetler belirtilen tutarda desteklenmektedir. LENECEK FAALİYET

Detaylı

Mobile Applikation der AustroTürken

Mobile Applikation der AustroTürken Avusturya'daki Türklerin Mobil Uygulaması Mobile Applikation der AustroTürken Son güncelleme: 05.08.2017 İçerik Ana ekran Tanıtım Menü tanıtımı Çevremde İlan&Duyuru Kupon&Kazan Resim galerisi Video galerisi

Detaylı

GaGa medya ile teknoloji ve iletişim bir arada

GaGa medya ile teknoloji ve iletişim bir arada GaGa medya ile teknoloji ve iletişim bir arada hizmetlerimiz program hazırlanması: film festivalleri, büyük organizasyonlar & görselişitsel sunum gerektiren tüm etkinlikler için program koordinatörlüğü

Detaylı

TARİH : 27.10.2015 NO : DUYURU. Dağıtım: Groupama Sigorta Acenteleri, Bölge Müdürlükleri, Personeli Konu : Paylaşım Sihirbazı Lansmanı Hakkında

TARİH : 27.10.2015 NO : DUYURU. Dağıtım: Groupama Sigorta Acenteleri, Bölge Müdürlükleri, Personeli Konu : Paylaşım Sihirbazı Lansmanı Hakkında DUYURU TARİH : 27.10.2015 NO : Dağıtım: Groupama Sigorta Acenteleri, Bölge Müdürlükleri, Personeli Konu : Paylaşım Sihirbazı Lansmanı Hakkında Değerli Acentelerimiz, Groupama Sigorta olarak müşterilerimiz

Detaylı

SPOR A.Ş. FARKIN OLSUN PROJE YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZU

SPOR A.Ş. FARKIN OLSUN PROJE YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZU SPOR A.Ş. FARKIN OLSUN PROJE YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZU 2015 İyi fikirler sınırları yok eder. 1.Giriş SPOR A.Ş., 2014 yılı içinde Kurumun İçin Proje Üret Farkın Olsun sloganı ile bir proje yarışması düzenledi.

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1

Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1 Yrd. Doç. Dr. Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 1 Gökçe BECİT İŞÇİTÜRK 2 Kullanıcıların site içeriğini belirlemede rol oynadığı, Dinamik, Teknik bilgi gerektirmeyen, Çok yönlü etkileşim sağlayan,

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi.

25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi. 25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi StajOkulu Nedir? Bilişim alanında uzmanlaşmak isteyen gençler, alanlarında uzmanlaşmış, özel sektörde uzun yıllar hizmet vermiş profesyoneller

Detaylı

BÖLÜM 4: EĞLENCENİN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR BÖLÜM 5: SEKTÖRÜN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR

BÖLÜM 4: EĞLENCENİN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR BÖLÜM 5: SEKTÖRÜN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR ADAY BAŞVURU KILAVUZU BÖLÜM 1: GENEL BİLGİLER BÖLÜM 2: YARIŞMA KATEGORİLERİ ve AÇIKLAMALARI BÖLÜM 3: BAŞVURU BİLGİLERİ BÖLÜM 4: EĞLENCENİN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR BÖLÜM 5: SEKTÖRÜN

Detaylı

1 / 5. Özlem Karatay. Sosyal Medya Uzmanı&Digital PR. İletişim Bilgileri

1 / 5. Özlem Karatay. Sosyal Medya Uzmanı&Digital PR. İletişim Bilgileri Özlem Karatay Sosyal Medya Uzmanı&Digital PR İletişim Bilgileri E-Posta : ozlemkrty@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Avcılar - Parseller Ev Telefonu : 90 (212) 428 19 94 Cep Telefonu

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm HALKLA İLİŞKİLER KAVRAMI, TARİHÇESİ VE İLİŞKİLİ OLDUĞU ALANLAR

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm HALKLA İLİŞKİLER KAVRAMI, TARİHÇESİ VE İLİŞKİLİ OLDUĞU ALANLAR İÇİNDEKİLER Birinci Bölüm HALKLA İLİŞKİLER KAVRAMI, TARİHÇESİ VE İLİŞKİLİ OLDUĞU ALANLAR 1.1. Halkla İlişkiler Kavramı ve Tanımı... 1 1.2. Halkla İlişkilerin Tarihsel Gelişimi... 3 1.2.1. Dünyada Halkla

Detaylı

TOBB ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TOBB ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TOBB 2013 ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1-ÜYE SAYIMIZ 2013 yılı sonu itibari ile 48% artış ile 372 üyeye ulaşmış bulunuyoruz. 2010: 93 2011: 132 2012: 252 2013: 372 2014: 397(Haziran ayı itibari

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Hizmetlerimiz. Teknik Hizmetlerimiz:

Hizmetlerimiz. Teknik Hizmetlerimiz: Vizyon & Misyon: Şirketimiz, festival, konser, defile, tanıtım, kongre-bayi toplantısı ve her türlü özel organizasyonlarda günün teknolojisine en uygun teknik donanım ve profesyonel kadrosuyla hizmet vermektedir.

Detaylı

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA Dünyanın dikkatini üzerine çeken, pek çok sahada önemli ve yükselen trendi ile Bölge nin ilklerine imza atmakta olan ülkemiz, yeni ve akıllı yapılanma çizgisini yukarı doğru

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :21. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 23-26 Nisan tarihleri arasında Perissia Otel Kapadokya da gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez Oteli

Detaylı

Yaza Merhaba Araştırması

Yaza Merhaba Araştırması Yaza Merhaba Araştırması Mayıs 2017 Yaza Merhaba Araştırması,Türkiye dijital halk geneli nezdinde yaz mevsiminin dijital hayattaki alışkanlıklara etkisini belirlemek amacıyla 9-14 Mayıs 2017 tarihleri

Detaylı

Küresel Para Haftasına Katılın!

Küresel Para Haftasına Katılın! KÜRESEL PARA HAFTASI Küresel Para Haftasına Katılın! 5. Yıl Dönümü #GMW2016 #GlobalMoneyWeek #TakePartSaveSmart #KüreselParaHaftası 14-20 Mart, 2016 İşbirliği ile destekleyen Küresel Para Haftasına Katılın!

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ İHALE İLANLARI PORTAL DUYURU YÖNERGESİ

BATMAN ÜNİVERSİTESİ İHALE İLANLARI PORTAL DUYURU YÖNERGESİ BATMAN ÜNİVERSİTESİ İHALE İLANLARI PORTAL DUYURU YÖNERGESİ Üniversitemizde gerçekleştirilecek ihalelerin alım sürecinde duyuru işlemlerinin sağlıklı ve şeffaf yürütülmesi amacıyla Üniversitemiz Web Portal

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı