SÖZ VERDİK GERÇEKLEŞTİRDİK

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SÖZ VERDİK GERÇEKLEŞTİRDİK"

Transkript

1

2 Herhangi bir hizmet özellikle bir beldeye verilen bir hizmet hiçbir zaman tek başına bir kişi tarafından yapılamaz. Özellikle zamanımızda yönetim ve hizmet üretmek bir ekip işidir. Gerçekleştirilen hizmetler için bize destek olan Büyükşehir Belediyemiz, Merkez İlçe Belediyelerimiz, Beyşehir belediyemiz, Derebucak Kaymakamlığımız, İl Özel İdaremiz gibi kurumlarımıza, Sivil toplum kuruluşu derneklerimize, milletvekillerimize, siyasetçilerimize, tüm hemşerilerimize, belediye meclis üyelerimize ve çeşitli kademelerdeki bürokratlarımıza teşekkür eder, saygı ve şükranlarımızı sunarız.

3 SAYGIDEĞER DEREBUCAKLILAR 29 Mart 2009 mahalli idareler seçimlerinde teveccühünüzü göstererek Derebucak Belediye Yönetimini bizlere emanet ettiniz. Seçim süreci içerisinde sizlere sözler verdik. Beş yılı geride bıraktığımız bu günlerde bir durum tespiti yaparak, yaptıklarımızla, yapmakta olduklarımızla ve yapamadıklarımızla sizleri bilgilendirmekte yarar olduğunu düşünüyoruz. Şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı içerisinde, tenkit ve görüşlerinize her zaman açık olduğumuzun ve yeri gelince bunlardan faydalandığımızın bilinmesinde yarar var. Bu çalışmaları belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdik. Çalışmalar esnasında milletvekillerimizin, siyasi parti yöneticilerimizin ve çeşitli kademelerdeki bürokratlarımızın ve hemşerilerimizin desteklerini gördük. Şu hususun bilinmesinde yarar olduğunu düşünüyoruz. Bizler Ülkemizde Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi ve Genel Sağlık Sigortasının uygulanması, Gelişmişlik endeksinin kaldırılması nedenleriyle yerel yönetimlere Genel Bütçeden ayrılan İller Bankası paylarının en düşük olduğu ve Bel-Des desteklerinin hiç olmadığı bir dönemde görev yaptık. Aşağıda sayılan bu kadar hizmeti gerçekleştirdikten sonra belediyemizi mali açıdan devraldığımızdan daha iyi bir durumda dönemin sonuna ulaştırıyoruz. Bu güne kadar yaptığımız hizmetleri, bundan sonra yapacağımız hizmetlerin teminatı olarak telakki ediyoruz. Beş yılın sonunda geldiğimiz durumu kamuoyunun takdirlerine sunarız. Bahattin Özdemir Belediye Başkanı

4 DEREBUCAK BELEDİYESİ NE KAZANDIRDIKLARIMIZ Saygıdeğer Hemşerilerimiz Derebucak ın geleceğini ve ufkunu aydınlatmada çok önemli kader dönemlerinden birisi olan önümüzdeki yerel seçimlerde oylarınızla bize görev verirseniz, icraat dönemimizin sonunda Halka hizmet Hakk a hizmettir anlayışıyla, arkasında bir takım kalıcı ve güzel hizmetler ve eserler bırakabilmiş insanların huzuru içinde olmak en büyük dileğimizdir. Sizler isterseniz Derebucak kazanacak. demiştik. Dönemin başlangıcında belediye araç parkında işe yarayabilecek halde 1 kamyon, 1 kepçe, 1 itfaiye aracı, 1 eski çöp kamyonu ve 1 eski dozer bulunuyordu. Dönem içerisinde belediye araç parkına 2 yeni katı atık toplama aracı, 1 damperli kamyon, 1 cenaze nakil aracı, 1 greyder, 1 silindir, 1 su tankeri, 1 yol süpürme makinesi, 1 asfalt kesme makinesi kazandırdık. Ayrıca itfaiye aracının merdivenini değiştirdik, damperli kamyon, dozer, doldurucu kepçenin köklü revizyonunu yaptırarak fonksiyonel hale getirdik.

5 Çöp Kamyonı I Çöp Kamyonı II Damperli Kamyon Cenaze Nakil Aracı Greyder Silindir Su Tankeri Sokak Süpürme Makinesi İtfaiye Aracı Merdiveni Asfalt ve Beton Kesme Makinesi

6 DEREBUCAK A KAZANDIRDIKLARIMIZ A - ALTYAPI ÇALIŞMALARI 1 SU ŞEBEKESİ Mevcut su şebekesi, kayıplar ve arızalar sebebiyle, Belediye kaynaklarını tüketmektedir. Kalabalık yaz dönemlerinde Derebucak su sıkıntısı çekmektedir. Sağlıklı içme suyu konusunda sıkıntılar yaşanmaktadır. Biz şehir içi su şebekesini tamamen yenileyeceğiz. demiştik. Yaklaşık 20 yıldır yapılmak istenip de yapılamayan İlçemizin tüm şehir içi su şebekesini yeniledik. 23 km. ana şebeke hattı, 11 km abone bağlantısı yaptık. Böylece kayıp kaçak oranını çok aşağılara çekerek hem elektrik sarfiyatından hem de su sarfiyatından büyük ölçüde tasarruf sağladık. Ana su deposunun üst betonunu ve vana dairesini yeniledik, çevresini düzenledik. Boğaz mevkiindeki sondajla irtibatlı otomatik şamandıra sistemi koyduk.

7 Su Şebekesi Çalışmaları Su Deposunun Yeni Durumu

8 DEREBUCAK A KAZANDIRDIKLARIMIZ 2 KANALİZASYON İlçemizin kanalizasyon şebekesi için herhangi bir söz vermemiştik. Ancak gerekli gördüğümüz için, hemşerilerimizin de taleplerini dikkate alarak; İlçemizin kanalizasyon şebekesinin Ana hatlarını ve sorunlu olan bölgelerini yeniledik. 11 km kanalizasyon şebekesi ve 400 adet abone bağlantısı yaptık. 3 YAĞMUR SUYU DRENAJI İlçemizin yağmur suyu drenaj şebekesi için herhangi bir söz vermemiştik. Su şebekesi ve kanalizasyon çalışmalarından sonra, İlçemizin mevcut 6 km yağmur suyu drenaj hattını elden geçirdik. Birçok yerde ızgaraları yeniledik ve 500 m. yeni drenaj hattı yaptık.

9 4 HALİ HAZIR HARİTA VE İMAR İşin uzmanlarına, imar projesinde bir genişletme ve yenileme çalışması yaptırıp, arsa darlığına bir çözüm getireceğiz. Konut ihtiyacını karşılayabilmek, dışarıya göç olgusunu kırabilmek ve inşaat sektörünü canlandırabilmek için bu alandaki bir takım engelleri gidereceğiz. demiştik. Tüm belediye hizmetlerinin temelini oluşturan şehrin hali hazır haritaların dijital ortamda yeni tekniklerle yaptırdık. İmar planlarını hali hazır duruma uygun olarak revize ettik. İmarlı alanlarda genişleme sağladık. Hazine arazilerinin satışını temin ederek hemşerilerin arsa ihtiyaçlarının bir kısmını karşılamalarını sağladık. İnşaat sektörünün önündeki mevzuat dışı tüm engelleri kaldırdık. Görev dönemimizde ilçede inşaat sektöründe patlamalar yaşandı.

10 DEREBUCAK A KAZANDIRDIKLARIMIZ B - ÜST YAPI HİZMETLERİ 1 CADDE VE SOKAK DÜZENLEMELERİ Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra cadde ve sokaklar medeni bir şehre yakışır güzellikte yeniden düzenlenerek imar işlerindeki bütün eksiklikler tamamlanacaktır. demiştik. Alt yapı çalışmalarından sonra şehrimizin ana caddelerinde 1 km si bölünmüş yol olmak üzere 3 km sıcak asfalt, 4,5 km sathi kaplama gerçekleştirdik m2 kilitli taş döşenmiş cadde ve sokak düzenlemesi yaptık. 4 mevkide 18. Madde uygulaması yaptık. 18 uygulamalarının dışında 600 m. uzunlukta yeni bir cadde ve 2 yeni sokak açtık, 5 sokakta da imar planı gereği olarak sokak açma uygulamalarını tamamladık. Giriş Bulvarı Düzenlemeleri Çevre Yolu Asfaltlaması

11 Yol Asfaltlama Çalışmaları Kilitli Taş Döşeme Çalışmaları Yeni Cadde ve Sokak Açma Çalışmaları

12 DEREBUCAK A KAZANDIRDIKLARIMIZ 2 BELEDİYE HİZMET BİNASI PROJESİ Belediye hizmet binasının yenilenmesi gerektiğini düşünerek gelecekteki belediye hizmet binasının mimari ve statik projelerini yaptırdık. Belediye Hizmet Binası Projesinin Önden Görünüşü 3 KATI ATIK KONTEYNIRLARI VE KÜÇÜK ÇÖP KOVALARI Şehrin tüm katı atık toplama konteynırlarını yeniledik. İlçemize bağlı köylere konteynırlar koyduk. Şehir içerisinde uygun görülen yerlere 40 adet küçük çöp kovası yerleştirdik.

13 C - SOSYAL VE KÜLTÜREL ÇALIŞMALAR 1 KÜLTÜR MERKEZİ ÇALIŞMALARI Derebucak insanı arasında da bir kültür ve gönül köprüsü oluşturacak olan bir sosyal tesis yapıp hizmete sunmayı önemsiyoruz. Bu bağlamda, içinde ve bünyesinde; kütüphane, toplantı salonu, çay bahçesi ve etkinlik alanı, yemek salonu, sohbet ve dinlenme mekânı, bilgi evi, çocuk bahçesi ve kolaylık tesisleri bulunan bir KÜLTÜR MERKEZİ yaptırmayı planlıyoruz. demiştik. İlçemiz Keldağ mevkiindeki park alanı içerisine Derebucak Kültür Merkezinin yapılmasını sağlamak için gereken her şeyi yaptık. İnşaat çalışmaları elan devam etmektedir.

14 DEREBUCAK A KAZANDIRDIKLARIMIZ 2 DEREBUCAK ŞENLİKLERİ Birlik ve beraberliğimizin, dini ve milli kültürümüzün ve varlığımızın devamı için sivil toplum kuruluşlarıyla, mülki idare ve diğer resmi kurumlarla, eğitim kurumlarımızla, cami çevresiyle, çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim-kültür-spor faaliyetlerinde her zaman yapıcı, dayanışmacı ve faydalı olmaya çalışacağız. Derebucak şenliklerinin, geniş katılımcı bir yapıyla devamını ve gelenekselleşmesinin sağlanması ve yöremizin öz kültürüne hizmet eden bir muhteva ile zenginleştirilerek yaşatılmasına destek ve katkı vereceğiz. demiştik. 4. ve 5. Derebucak Mağaraları ve Yayla Şenliklerini gerçekleştirdik. Son iki yılda ise şenlik zamanları Ramazan ayına denk geldiği için etkinliklerimizi Toplu iftar yemekleri ve Ramazan akşamları şeklinde gerçekleştirdik. 3 CAMİ YANI ETKİNLİK ALANI Derebucak Sosyal Hizmetleri Yaptırma Derneği ile birlikte Merkez cami yanında bir etkinlik alanı yaptık.

15 4 PARK ÇALIŞMALARI Derebucak ın değişik yerlerine parklar, çocuk bahçeleri, gezinti ve piknik yerleri yapacağız. demiştik. İlçemize güzel bir park kazandırmak ve yaz sezonunda sosyal tesis ihtiyacını karşılayabilmek için Keldağ mevkiinde 4500 m2 alanın hazineden belediyeye tahsisini sağladık. Toplam alanı 1000 m2 olan iki parseli de hemşerilerden satın aldık. Kaymakamlığımızla işbirliği yaparak ve Toplum Yararına Çalışma Programından da yararlanarak, çay bahçesi, fitnees alanı, çocuk parkı ve yürüyüş yolundan oluşan bir park ve etkinlik alanının yapımını gerçekleştirdik. Park Alanının Eski Görüntüsü Park Alanının Eski Görüntüsü

16 DEREBUCAK A KAZANDIRDIKLARIMIZ Park Alanının Sonraki Görüntüleri

17 5 ÇOCUK BAHÇELERİ Park alanında, İlköğretim okulu bahçesinde ve Küba camii arkasında olmak üzere 4 adet çocuk parkını, park alanında ve Küba cami arkasındaki çocuk parkının içerisinde olmak üzere 2 adet spor yapma alanını ilçemize kazandırdık.

18 DEREBUCAK A KAZANDIRDIKLARIMIZ 6 MESİRE ALANI DÜZENLEMELERİ Halkımızın hafta sonlarında piknik ve dinlenme alanı olarak değerlendirdiği Bozlarindiği, Beyoluğu ve Düzçam mesire yerlerine 12 adet kamelya, 1 adet çardak yerleştirdik. Ayrıca 25 adet piknik masasını da buralarda hizmete sunduk. 7 MEZARLIK ÇALIŞMASI Musalla mezarlığından geçmekte olan orta gerilim elektrik hattını mezarlık dışına alarak mezarlıktaki sedirlerin zarar görmesini önledik. Aynı mezarlıkta Sn. Hüseyin Kankaya ve Sn. Durmuş Şimşirci nin işbirliği ve katkılarıyla genişleme, yol, ihata duvarı, düzenleme ve ağaçlandırma çalışmaları yaptık.

19 8 SPOR HİZMETLERİ Spor Tesisleri Derebucak ilçesi, bünyesinde futbol sahası, voleybol sahası, basketbol sahası bulunan bir spor tesisine kavuşacaktır. Yapılacak olan bu tesisin belediye imkanlarıyla, soyunma odaları, kapalı spor alanları, kolaylık tesisleri gibi yan ünitelerle kompleks hale getirilmesi hedeflenmektedir. demiştik. Çağla beleni mevkiinde kayıt dışı araziyi hazine adına tescil ettirdik. Arazi düzenleme çalışmaları yaparak ortaya çıkan bu alanda ilçemize bir futbol sahası kazandırdık. Zemini suni çim olacak sahanın inşaatı devam etmektedir. Spor Tesis Alanının Eski ve Yeni Görüntüleri

20 DEREBUCAK A KAZANDIRDIKLARIMIZ D - OKULLARIMIZA DESTEK HİZMETLERİ Bu arada, okullarımızın bahçe ve spor alanlarını da yenilemeye ve güzelleştirmeye katkı sağlayacağız. demiştik. 1 MİNYATÜR FUTBOL SAHASI İlçemizdeki ilköğretim okulu ve lisemizin hem öğrencilerin hem de fiziki mekânların eksikliklerini tamamlamaya ve her türlü ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Lise öğrencilerimiz ve ilçe gençlerinin yararlanması için lise sınırları içerisine zemini doğal çim olan bir minyatür futbol sahası yaptık. 2 OKULLARIMIZIN ÇEVRE VE BAHÇE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI Kaymakamlığımızın ve Gençlik Spor il Müdürlüğümüzün katkılarıyla ilköğretim okulu bahçesinde düzenlemeler yaptık. Her iki okulumuzun da çevre düzenlemesini yaptık. Lise ve İlköğretim Okulu Çevre Düzenlemeleri

21 E - SİYASİ HİZMETLER Derebucak ilçesi belde ve köy yollarının iyileştirilmesi; Bölgemiz için önemli ve büyükçe bir proje olan Gembos Yolu nun yapımı; İlçemizde dersliği, yurt binası, lojmanı bulunan ve yatılı öğrencileri de barındırabilen Çok programlı lise ve onun devamı olarak Meslek yüksek okulu açılabilmesi; gibi bazı önemli konular var ki bu alanda hizmet alabilmek ve gerçekleştirebilmek için merkezi iktidar ve bürokratik kurumlar nezdinde bu işlerin sahiplenilmesi ve desteklenmesi önem taşımaktadır. Biz gücümüzü ve imkânlarımızı sonuna kadar kullanarak, bu önemli işlerde hizmet başarmaya çaba göstereceğiz. demiştik. 1 GEMBOS YOLU Derebucak için önemi göz ardı edilemeyen Gembos yolunun her aşamasının takipçisi ve görevlilerinin yardımcısı olmaya çalıştık. Bilindiği gibi bu projenin inşaatı güzergâhın değişik bölümlerinde hızla devam etmektedir. 2 ÇAMLIK YOLU İlçemizin çevreyle bütünleşmesi açısından en büyük beldemiz çamlık yolunda diğer belediyelerimizle birlikte çalıştık ve yolun asfaltlanmasını sağladık.

22 DEREBUCAK A KAZANDIRDIKLARIMIZ 3 DEREBUCAK ORTA ÖĞRETİM ÖĞRENCİ YURDU Her türlü alt yapısını hazırlayarak, İlçemize, Çok Programlı Lisenin önemini artırmak ve çevre belde ve köylerden gelecek orta öğretim öğrencilerimizin kalması için 96 yataklı bir öğrenci yurdu kazandırdık. Öğrenci Yurdu ve Yurt Alanının Eski ve Yeni Görüntüleri

23 F - DİĞER HİZMETLER 1 BELEDİYE FIRINI İlçemizde tüketilen ekmeğin ilçede üretilmesini sağlamak için Belediye fırını içerisinde düzenlemeler yaptık. İlçemize bir taş fırın kazandırdık. 2 GABAŞAM KANALETİ Derebucak bostanlarındaki geleneksel tarımı desteklemek için Gabaşam Kanaletinin yapılmasını sağladık. 3 KÖPRÜ ÇALIŞMALARI Gerekli yerlere köprü korkulukları, istinat duvarları ve arazi yolu köprüleri yaptık.

24 DEREBUCAK A KAZANDIRDIKLARIMIZ 4 KOZOLUK AYVALI YOLU Hemşerilerimizin ve sn Hüseyin Kankaya nın işbirliğiyle 5 km. lik Niğel-Kozoluk Ayvalı-İnardı ring yolunu yaptık. 5 DÜDENBAŞI BARİYERİ Çamlık yolunda, Düdenin başı mevkiinde tehlikeleri önlemek için 400 m. bariyer yaptık. 6 ÇEVRECİLİK Doğaya katkı için 2011 ve 2012 yıllarında 1030 adet kekliğin Derebucak ın muhtelif mevkilerini salınması sağladık.

25 BASINDA DEREBUCAK Görev süremiz içerisinde çıkan fırsatları değerlendirerek İlçemizin tanıtımı ve çevresiyle bütünleşebilmesi için gayret gösterdik.

26 BASINDA DEREBUCAK

27 H - YAPAMADIKLARIMIZ Geçmiş dönemde Derebucak ın şehir dışı elektrik şebekesi yenilenmiştir. Şehir içi şebekenin de yenilenmesi kaçınılmazdır. Bu yenilenme esnasında hatların yeraltına alınması düşünülmektedir. demiştik. Konya bölgesinin elektrik dağıtım şirketi olan MEDAŞ ın özelleştirilmesi sonucu bu düşüncemizi gerçekleştiremedik. Derebucak baraj gölünün ve Derebucak sularının kirliliğini önleyebilmek için Çamlık beldesinin ve Derebucak ın atık sularına arıtma tesisi kurulması, çevre ve insan sağlığı bakımından önem arz etmektedir. bu çevre sorununu çözmeyi hedefliyoruz. demiştik. Çamlık Belediyesi arıtma tesisini yaptı. Yapım esnasında imkânlarımız ölçüsünde destek olduk. Ancak kendi tesisimizin yapımını kanalizasyon şebekesi inşaatı nedeniyle gerçekleştiremedik. SAYGIDEĞER DEREBUCAKLILAR Biz yapmazsak kim yapacak? düşüncesiyle, keşke yapsaydım dememek, iyi ki yapmışım diyebilmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Beş yılın sonunda sizleri bilgilendirmekte yarar gördük. Bu vesileyle tüm hemşerilerimize saygı ve sevgilerimizi sunarız. Gayret bizden, tevfik Allah tan...

T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denizköy İlköğretim Okulu

T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denizköy İlköğretim Okulu T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denizköy İlköğretim Okulu DENİZKÖY İLKÖĞRETİM OKULU, SİZİNLE HAYAT BULUYOR Denizköy İlköğretim Okulu 2012 1 1- ALT PROJENİN ADI VE KONUSU: Denizköy

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı 1987 Yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün

Detaylı

BİNGÖL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

BİNGÖL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BİNGÖL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BİNGÖL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İşin Niteliği Toplam Alan Parsel Sayısı Parsellerin Arsa Bedeli Parsel Yüzölçümleri Tahsisi Yapılan Parsel Sayısı Tahsisi Yapılan;Faaliyete

Detaylı

w w w. m u s. b e l. t r

w w w. m u s. b e l. t r 2013 Yılı Başkanlık Hizmetleri MUŞ BELEDİYESİ Bu kısıtlı imkânlara rağmen disiplinli bütçe denetimi, vergi gelirlerinin tahsilâtına verilen önem ve programlı çalışmalar sayesinde, Yıllık Öz gelir 2.5 Milyondan

Detaylı

PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI

PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI 1 PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI PROJE BAŞLANGICI: 05/05/2017 PROJE BİTİŞ TARİHİ: 10/05/2017 PROJENİN TOPLAM MALİYETİ: 63.720,00 TL FİZİKİ GERÇEKLEŞMESİ: % 100 2 PROJENİN

Detaylı

İHALE TARİHİ : 05.07.2012 İŞE BAŞLAMA : 31.08.2012

İHALE TARİHİ : 05.07.2012 İŞE BAŞLAMA : 31.08.2012 1/2 İŞİN ADI : Spil Dağı Milli Parkı Alt Yapı Yapım İşi İDARE : Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü YÜKLENİCİ : As İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İHALE BEDELİ : 11.890.000,00

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ Bilindiği gibi Kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde elde edilmesi ve kullanılmasını, hesap verebilirliği ve malî saydamlığı sağlamak

Detaylı

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI (2017-2018) Prof. Dr. Hülya DEMİR Mekânsal kullanım tanımları ve esasları (madde 5) i) Sosyal altyapı alanları (kentsel sosyal altyapı alanları) Birey ve toplumun kültürel, sosyal

Detaylı

Çatalca. Toplam Yatırım Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Çatalca. Toplam Yatırım Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Çatalca Toplam Yatırım 212.951 Milyon YTL (212.951 Trilyon Lira) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak ÇATALCA

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013 MALİ YILI FALİYET RAPORU

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013 MALİ YILI FALİYET RAPORU FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MALİ YILI FALİYET RAPORU GERÇEKLEŞTİRİLEN İHALELER: nce yılında gerçekleştirilen ihalelere ait liste aşağıda verilmiştir. 2/419 110 luk Sabit Aksamlı Kırma Eleme Tesisi Mal Alımı 2/66262

Detaylı

T 1 1 İZSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ Madde 1- İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü için (A) Ödenek Cetvelinde gösterildiği gibi toplam ( 1.055.961.200,00 ) TL. ödenek verilmiştir.

Detaylı

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız...

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız... İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985 İller Bankası Genel Müdürlüğü İçme Suyu İnşaatı Ereğli/Konya-1985 Türkiye Elektrik Kurumu TEÜİAŞ Çevre Aydınlatma Çevre İhata

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2014 İÇİNDEKİLER I- OCAK HAZİRAN 2013 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 3 A. Bütçe Giderleri... 3 01. Personel Giderleri...

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR LE BEYAĞAÇ KAZANACAK

BÜYÜKŞEHİR LE BEYAĞAÇ KAZANACAK BÜYÜKŞEHİR LE BEYAĞAÇ KAZANACAK 85 MUSTAFA AKÇAY BEYAĞAÇ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OSMAN ZOLAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 1 2 MUSTAFA AKÇAY KARDEŞİMLE DEV PROJELERE İMZA ATACAĞIZ Değerli hemşehrim; Denizlimiz

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Tuzla Toplam Yatırım 225 Milyon YTL (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.01.2003 tarihinden 31,12,2003 tarihine kadar olan çalışmaları başlıklar halinde

Detaylı

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI 29 EYLÜL 2014 HABERLER HABERLER Gül-Ay - Sayfa 4 GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, 30 Mart 2014'den bugüne kadar geçen 6 ayın Gülnar

Detaylı

İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER ATATÜRK PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler

Detaylı

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Silivri Toplam Yatırım 297.000 Milyon YTL (İkiyüz Doksan Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu 2İNŞAAT ÇALIŞMALARI. ASO II.-III. Organize Sanayi Bölgesi

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu 2İNŞAAT ÇALIŞMALARI. ASO II.-III. Organize Sanayi Bölgesi 2İNŞAAT ÇALIŞMALARI 2.1.Sanayi Parsellerinin Tesviye İşleri Bölgemizde tüm parsellerin tesviye işlemleri tamamlanmış olmasına rağmen, yapılan son İmar Planı revizyonu sonucunda oluşan parsellerin tesviye

Detaylı

YATIRIMLAR 2003-2010 FAALİYETLER. Bursa İl Özel İdaresi 2011 BURSA. Mali İşler Daire Başkanlığı Strateji Geliştirme Müdürlüğü

YATIRIMLAR 2003-2010 FAALİYETLER. Bursa İl Özel İdaresi 2011 BURSA. Mali İşler Daire Başkanlığı Strateji Geliştirme Müdürlüğü YATIRIMLAR FAALİYETLER 2003-2010 T.C. Bursa İl Özel İdaresi nin 2003 ve 2010 Yılları Arasında Gerçekleştirdiği Yatırımlar; Köy-İlçe, Sektör-İlçe ve Sektör-Bursa İli Bazında Verilmiştir. Bursa İl Özel İdaresi

Detaylı

GÜMÜŞHANE MİZE SON 15 YILDA 9,1 MİLYAR TL LİK YATIRIM VE DESTEK SAĞLADIK. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı

GÜMÜŞHANE MİZE SON 15 YILDA 9,1 MİLYAR TL LİK YATIRIM VE DESTEK SAĞLADIK. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 1 GÜMÜŞHANE MİZE SON 15 YILDA 9,1 MİLYAR TL LİK YATIRIM VE DESTEK SAĞLADIK Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Orman ve Su İşleri Bakanlığı Milli Eğitim Bakanlığı : 3.600.000.000 TL : 2.000.000.000

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

Belediyenin gelirleri

Belediyenin gelirleri Belediyenin gelirleri a) Kanunlarla gösterilen belediye vergi, resim, harç ve katılma payları. b) Genel bütçe vergi gelirlerinden ayrılan pay. c) Genel ve özel bütçeli idarelerden yapılacak ödemeler. d)

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI FAALİYET RAPORU Müdürlüğümüz her gün artan hizmet taleplerini en ekonomik ve en hızlı şekilde karşılamak amacıyla kentin ihtiyacı olan asfalt yol kaplama, istinat duvarı,

Detaylı

Asra bedel yatırım, Kandıra Barajı

Asra bedel yatırım, Kandıra Barajı Kocaeli nde 3 bin 505 kilometrekarelik alanda yaklaşık 1 milyon 600 bin nüfusa ve 596 bin aboneye hizmet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü nün tamamen öz kaynaklarıyla yapacağı Kandıra

Detaylı

OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER. (Ek 1)

OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER. (Ek 1) OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER (Ek 1) 1 OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER Çağımızda eğitim ve

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YOL YAPIM ŞEFLİĞİ: 2010 yılı programında bulunan yollarımızdan; Mevlana Mahallesi: a-mevlana mahallesi 25 m lik Papatya caddesi alt yapı çalışmaları imar planına uygun şekilde tamamlandı.

Detaylı

ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI

ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI 1. PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI Planlama alanı Antalya İli, Manavgat İlçesi sınırları içerisinde yer alan Çeltikçi

Detaylı

Açıklama Devreden Ödenek Toplamı Toplamı Gideri Harcama Ödenek Ödenek I II III IV V I II III IV I I II III IV

Açıklama Devreden Ödenek Toplamı Toplamı Gideri Harcama Ödenek Ödenek I II III IV V I II III IV I I II III IV Kurumsal 2014 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 01-01-2014/31-12-2014 TARİHLERİ ARASI BÜTÇE GİDER KESİN HESAP CETVELİ Tarih/Saat: 18-01-2016 13:14 Fonksiyonel Fin. Ekonomik Geçen Bütçe İle Ek Net Bütçe Bütçe

Detaylı

İAOSB İZMİR ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

İAOSB İZMİR ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İAOSB İZMİR ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ Organize Sanayi Bölgelerinde Su ve Atıksu Yönetimi İAOSB Örneği Muammer KARADAŞ Çevre Y. Mühendisi Bölge Müdür Yardımcısı Yönetim İlk Genel Kurul 2003 yılında

Detaylı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı (14 Aralık 2013) 4) Yeniçubuk Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu Açılışı 5) Gemerek

Detaylı

İL ÖZEL İDARESİ 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI. Bütçe Yılı 2011 FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ

İL ÖZEL İDARESİ 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI. Bütçe Yılı 2011 FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ KURUMSAL 44.11.01. İL Sİ Sayfa No 1 BİRİMİ 10 YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET TÜRÜ 4 LER VE HİZMETLER FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ ÖDENEK ( TL ) TESVİYE ( YENİ LER ) 1. 06 5 7 08

Detaylı

İL ÖZEL İDARESİ 2013 YILI YATIRIM PROGRAMI TEKLİFİ. Bütçe Yılı 2013 FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ

İL ÖZEL İDARESİ 2013 YILI YATIRIM PROGRAMI TEKLİFİ. Bütçe Yılı 2013 FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ İL Sİ 2013 YILI YATIRIM PROGRAMI TEKLİFİ KURUMSAL 44-11.01 İL Sİ Sayfa No 1 BİRİMİ 10 YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET TÜRÜ 04 LER VE HİZMETLER FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ TESVİYE

Detaylı

Destek Hizmetleri Müdürlüğü

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu 76 Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu I - GENEL BİLGİLER A - MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1 Müdürlüğümüzün Görevleri: Destek

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü 2013 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü YAKLAŞIK 400 YATAKLI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASI İLE MEVCUT HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASININ POLİKLİNİK BİNASI OLARAK

Detaylı

Açıklama Devreden Ödenek Toplamı Toplamı Gideri Harcama Ödenek Ödenek I II III IV V I II III IV I I II III IV

Açıklama Devreden Ödenek Toplamı Toplamı Gideri Harcama Ödenek Ödenek I II III IV V I II III IV I I II III IV Kurumsal 2012 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 01-01-2012/31-12-2012 TARİHLERİ ARASI BÜTÇE GİDER KESİN HESAP CETVELİ Tarih/Saat: 18-01-2016 13:09 Fonksiyonel Fin. Ekonomik Geçen Bütçe İle Ek Net Bütçe Bütçe

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIYI ve DOLGU SAHASI, YOL, MEYDAN ve PARK ALANLARI YETKİ, GÖREV VE UYGULAMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIYI ve DOLGU SAHASI, YOL, MEYDAN ve PARK ALANLARI YETKİ, GÖREV VE UYGULAMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIYI ve DOLGU SAHASI, YOL, MEYDAN ve PARK ALANLARI YETKİ, GÖREV VE UYGULAMA YÖNETMELİĞİ Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 - (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

HALICI İSTİKLAL İLKÖĞRETİM OKULU OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ SONUÇ RAPORU 2011/2012. Proje Başlangıç Tarihi :15/03/2012 Proje Bitiş Tarihi :15/06/2012

HALICI İSTİKLAL İLKÖĞRETİM OKULU OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ SONUÇ RAPORU 2011/2012. Proje Başlangıç Tarihi :15/03/2012 Proje Bitiş Tarihi :15/06/2012 HALICI İSTİKLAL İLKÖĞRETİM OKULU LADİK KASABASI-SARAYÖNÜ OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ SONUÇ RAPORU 2011/2012 Proje Başlangıç Tarihi :15/03/2012 Proje Bitiş Tarihi :15/06/2012 PROJE NO:1 PROJEYE DESTEK VEREN

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmeye geçildiği Meclis

Detaylı

HALKALI BÖLGESİ MERKEZ MAHALLESİ YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

HALKALI BÖLGESİ MERKEZ MAHALLESİ YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI BÖLGESİ MERKEZ MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER LOKMAN HEKİM PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park ve

Detaylı

D- YAPIM VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR

D- YAPIM VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR D- YAPIM VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR 1-2012 YILI GENEL BÜTÇELİ YATIRIM PROGRAMINDA OLAN İŞLER; Yalova Bayındırlık ve İskan Hizmet Binası işinin sözleşmesi yapıldı. Yapım aşamasında. Altınova

Detaylı

TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:101 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU

TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:101 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:101 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU AÇIKLAMA 1 ŞEHİR MERKEZİ ASFALT YAMA 1 Göğüs Hastanesi Baraj

Detaylı

II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası )

II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası ) 2 II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası ) 2.1 İmar Durumu Bölgemizde imar faaliyetleri tamamlanmış olup fabrika inşaatlarının yapım süreci devam etmektedir. Bu faaliyetler 2007 yılında kurulan İmar

Detaylı

İL ÖZEL İDARESİ 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI TEKLİFİ

İL ÖZEL İDARESİ 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI TEKLİFİ KURUMSAL 44-.0 İL Sİ Sayfa No BİRİMİ 0 YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET TÜRÜ 04 EKOMİK LER VE HİZMETLER Bütçe Yılı 204 FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ EKOMİK İL Sİ 204 YILI YATIRIM

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2017/6-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 26/05/2017 tarih ve 16358 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 18/05/2017 tarih

Detaylı

İNŞ.MAD.ENRJ.TUR.SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ.

İNŞ.MAD.ENRJ.TUR.SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ. Hakkında Kuruluşu 2011 olan Nurhak Grup, müşterilerinin kalite beklentilerini karşılamaya ve arttırmaya devam etmektedir. Nurhak Grup, her projesinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaratıcı çözümler

Detaylı

Meclis Karar Tarihi:08.04.2014 Karar sayısı :19 2013YILI FAALİYET RAPORU AİT OLDUĞU YIL : 2013 VİZYONUMUZ :

Meclis Karar Tarihi:08.04.2014 Karar sayısı :19 2013YILI FAALİYET RAPORU AİT OLDUĞU YIL : 2013 VİZYONUMUZ : 1 2013YILI FAALİYET RAPORU Meclis Karar Tarihi:08.04.2014 Karar sayısı :19 KURULUŞUN ADI : Arhavi Belediyesi AİT OLDUĞU YIL : 2013 VİZYONUMUZ : Doğu Karadenizin şirin ilçesi Arhavi nin; doğası,kültürü

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2018 İÇİNDEKİLER I- 2018 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

ANKARA SANAYĐ ODASI II. ve III. ORGANĐZE SANAYĐ BÖLGESĐ 2009 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI

ANKARA SANAYĐ ODASI II. ve III. ORGANĐZE SANAYĐ BÖLGESĐ 2009 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI ANKARA SANAYĐ ODASI II. ve III. ORGANĐZE SANAYĐ BÖLGESĐ 2009 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI 1 Giriş 15 Nisan 2000 tarih 24021 sayılı resmi gazete yayınlanarak yürürlüğe giren 4562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri

Detaylı

T.C. ÇUKURKUYUBELEDİYESİ 2005 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. ÇUKURKUYUBELEDİYESİ 2005 YILI FAALİYET RAPORU T.C. ÇUKURKUYUBELEDİYESİ 2005 YILI FAALİYET RAPORU PERSONEL DURUMU : - 7 Adet Memur - 3 Adet Kadrolu İşçi - 13 Adet Geçici İşçi ile hizmet vermekteyiz. TOPLAM 23 Adet Personelle hizmet vermekteyiz. ARAÇ

Detaylı

HALKALI BÖLGESİ İSTASYON MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

HALKALI BÖLGESİ İSTASYON MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI BÖLGESİ İSTASYON MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER KONUT BİRLİK PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park ve

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU RAPOR NO : 13 KONU : Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Yönetmeliği Belediye Meclisi nin 11.02.2019 tarihli birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Mezarlıklar Dairesi

Detaylı

MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TALAS BELEDİYESİ 197-204 1- Faaliyet ve Proje Bilgileri Muhtarlık İşleri bünyesine gelen talepler doğrultusunda yukarı mahallelerde günlük mini onarım,

Detaylı

Birlik Parkı. Tahir AKYÜREK. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı

Birlik Parkı. Tahir AKYÜREK. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Birlik Parkı Birlik Parkı Değerli hemşehrilerim, Çiçek Gibi Bir Konya sloganıyla Konya genelinde yaptığımız yeşil alan çalışmalarımız kapsamında 2005 yılında hizmete sunduğumuz Birlik Parkı, kısa sürede

Detaylı

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ Ek 2 TYP Katılımcı Sayısı 25 BALIŞEYH BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇEVRE TEMİZLİĞİ BALIŞEYH BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET BİNASI 15.10.2015 SAAT:13:00 Not: Bu TYP ye katılımcı seçiminde aşağıdaki gruplara öncelik

Detaylı

2011-2013 YILLARINDA

2011-2013 YILLARINDA T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Ercan BORA Yüksekova Belediye Başkanı İŞ TLF : 0438-351 40 11 E-MAİL : yovabelediyesi@mynet.com 2011-2013 YILLARINDA Ercan BORA Tarafından Yapılan Çalışmaların Özeti HAKKÂRİ

Detaylı

PLAN BÜTÇE KOMİSYON RAPORU

PLAN BÜTÇE KOMİSYON RAPORU Tarih : 04 / 01 / 2017 Sayı : 03 03.01.2017 tarih ve 03 sayılı karar ile komisyonumuza incelenmek ve tetkik edilmek üzere havale edilen Denetim Komisyonu nun uzman çalıştırılıp çalıştırmayacağı, çalışma

Detaylı

PARK VE YEŞİL ALANLAR

PARK VE YEŞİL ALANLAR Park Bahçeler Müdürlüğü Park Bahçeler Müdürlüğü; imar planlarında yeşil alan olarak ayrılmış alanları amacına uygun olarak park, mahalle parkı, orta refüj, meydan ve kavşak düzenlemelerini projelendirerek

Detaylı

Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 41850698.301.05-36. Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi

Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 41850698.301.05-36. Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi Karar No : 41850698.301.05-36 Konu : Meclis Başkan Vekilliği Seçimi KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 19. maddesi gereğince, iki yıl süre ile

Detaylı

T.C. ŞANLIURFA İL ÖZEL İDARESİ

T.C. ŞANLIURFA İL ÖZEL İDARESİ YATIRIM ve İNŞAAT MÜDÜRLÜĞÜ İhale Birimi Marangoz Atölye Birimi Yapı Denetim Birimi Yazı İşleri ve Arşiv Birimi YETKİ GÖREV VE SORUMLULUKLARI - Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul İnşaat Bakım ve

Detaylı

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilçede görev yapan 128 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek 2014 ün değerlendirmesini yaptı. Geride kalan yılı birbirinden güzel

Detaylı

YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2012 MALİ YILI EYLEM PLANLARI

YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2012 MALİ YILI EYLEM PLANLARI YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2012 MALİ YILI EYLEM PLANLARI 1 Belediye Yürütmesi Hizmet Geliştirme Eylem Planı (Eylemler Belediye Meclisinde Kabul Görmüş Beş Yılık Stratejik Plan ve Yılık Performans Programlarına

Detaylı

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2011 YILI FAALİYETLERİ

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2011 YILI FAALİYETLERİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2011 YILI FAALİYETLERİ ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ Birliğin Kuruluşu Şarkikaraağaç İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği 16.02.1991 tarih ve 20788

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2017 İÇİNDEKİLER I- 2017 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

2015 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ / TARİHLERİ ARASI BÜTÇE GİDER KESİN HESAP CETVELİ (ÖRNEK:29) Kurumsal Fonksiyonel Fin.

2015 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ / TARİHLERİ ARASI BÜTÇE GİDER KESİN HESAP CETVELİ (ÖRNEK:29) Kurumsal Fonksiyonel Fin. 2015 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 01-01-2015/31-12-2015 TARİHLERİ ARASI BÜTÇE GİDER KESİN HESAP CETVELİ (ÖRNEK:29) Kurumsal Fonksiyonel Fin. Ekonomik Geçen Bütçe İle Ek Net Bütçe Bütçe Ödenen Ödenek İptal

Detaylı

PERFORMANS PROGRAMI 2012

PERFORMANS PROGRAMI 2012 PERFORMANS PROGRAMI 2012 -FİZİKİ BELEDİYECİLİK -SOSYAL BELEDİYECİLİK -KÜLTÜREL BELEDİYECİLİK -EKOLOJİK BELEDİYECİLİK PERFORMANS PROGRAMI 2012 BAŞKANIN SUNUŞU 3 I. GENEL BİLGİLER 4 6 7 I-A- MİSYON ve VİZYON

Detaylı

Cari: 5393 Sayılı. Belediye Kanunu

Cari: 5393 Sayılı. Belediye Kanunu Cari: 5393 Sayılı Belediye Kanunu a) Belediye: Belde sakinlerinin mahallî müşterek nitelikteki ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulan ve karar organı seçmenler tarafından seçilerek oluşturulan, idarî ve

Detaylı

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YENİ HİZMET ALANI

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YENİ HİZMET ALANI SAMSUN SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YENİ HİZMET ALANI 5216 sayılı yasadan önceki Belediye Hizmet Alanı (7.000 ha) 5747 sayılı yasadan sonra Büyükşehir Belediyesi Mücavir Alan Çizgisi (79.000 ha) 6360 sayılı

Detaylı

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları 7.1. İnşaat Faaliyetleri 7.1.1. Bölgemiz Yollarının Genişletilmesi 7 Bölgemiz yollarının artan taşıt sayısı ile taşıt trafiği yoğunluğundan dolayı yetersiz kalması ve

Detaylı

ARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ İYET RAPORU

ARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ İYET RAPORU YAZI PARK İŞLERİ VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2006 ARK VE BAHÇELER GÖREVİ Şehrimizde bulunan park ve bahçelerin genel ve periyodik bakımı (sulama, gübreleme, çim biçimi, mevcut bitkilerde budama, dip

Detaylı

Opportunities For Demographic Change

Opportunities For Demographic Change Dr. Osman Gürün Metropolitan municipality mayor of Muğla of Regions and Cities ANALİZLER / ANALYSIS ANALİZLER / ANALYSIS Türkiye büyük bir demografik değişim geçirmektedir. Bu değişim 21. yüzyılda da devam

Detaylı

Niğde İli Köydes ve CBS çalışmaları

Niğde İli Köydes ve CBS çalışmaları 19. Esri Kullanıcıları Konferansı 22-23 Ekim 2014 ODTÜ, Ankara Niğde İli Köydes ve CBS çalışmaları Mustafa BOZDAĞ Esri UC 2014 Demo Niğde Niğde İli ülkemizin iç Anadolu bölgesinin güneydoğusundadır. Rakımı

Detaylı

ANTALYA İLİ, DÖŞEMEALTI İLÇESİ, TOPTAN TİCARET ALANI OLARAK PLANLI ALANDA KAVŞAK-YOL DÜZENLEMESİ VE DİĞER DÜZENLEMELERE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM

ANTALYA İLİ, DÖŞEMEALTI İLÇESİ, TOPTAN TİCARET ALANI OLARAK PLANLI ALANDA KAVŞAK-YOL DÜZENLEMESİ VE DİĞER DÜZENLEMELERE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM ANTALYA İLİ, DÖŞEMEALTI İLÇESİ, TOPTAN TİCARET ALANI OLARAK PLANLI ALANDA KAVŞAK-YOL DÜZENLEMESİ VE DİĞER DÜZENLEMELERE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ RAPORU MAYIS 2016 1 İÇİNDEKİLER

Detaylı

T.C MALATYA İLİ PÜTÜRGE BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

T.C MALATYA İLİ PÜTÜRGE BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2014 YILI FAALİYET RAPORU DEĞERLİ MECLİS ÜYELERİ ; T.C MALATYA İLİ PÜTÜRGE BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2014 YILI FAALİYET RAPORU 5393 Sayılı Yasanın 56. Maddesi Belediye Başkanı 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 41. Maddesinin

Detaylı

ŞAHİNBEY İLÇESİ BEYDİLLİ VE NURİ PAZARBAŞI MAHALLELERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HİZMET ALANI

ŞAHİNBEY İLÇESİ BEYDİLLİ VE NURİ PAZARBAŞI MAHALLELERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HİZMET ALANI ŞAHİNBEY İLÇESİ BEYDİLLİ VE NURİ PAZARBAŞI MAHALLELERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HİZMET ALANI 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU İÇİNDEKİLER KONUM Gaziantep ili, Şahinbey İlçesi,

Detaylı

2013 YILI FAALİYET RAPORU

2013 YILI FAALİYET RAPORU T.C. DÜZİÇİ İLÇESİ Yarbaşı Belediye Başkanlığı 2013 YILI FAALİYET RAPORU ( 01.01.2013 31.12.2013 ) ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU T.C. YARBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2013 YILI FAALİYET RAPORU Değerli Meclis Üyeleri,

Detaylı

TOPLUM YARARINA PROGRAM KATILIMCI DUYURUSU

TOPLUM YARARINA PROGRAM KATILIMCI DUYURUSU ACIGÖL BELEDİYESİ Acıgöl Belediyesi Mücavir Alan Sınırları İçerisinde TYP Katılımcı Sayısı 17 Başvuru Tarihleri 04.10.2014-14.10.2014 İkamet: Nevşehir İli Acıgöl İlçesi nde ikamet etmek gerekmektedir.

Detaylı

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z-

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z- OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ BİLGİ FORMU SORULARI AÇIKLAMA: Bu sorular yalnızca ön bilgi olarak ve sistemdeki Bilgi Formunu doldurmaya geçmeden önce hazırlık yapmanız açısından verilmiştir. 1. Okul/ Kurumun

Detaylı

T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI İHSANİYE YATIRIMLARI

T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI İHSANİYE YATIRIMLARI T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI İHSANİYE YATIRIMLARI TEMMUZ 2016 İHSANİYE NİN SADECE BUGÜNÜNÜ DEĞİL GELECEĞİNİ DE DÜŞÜNÜYORUZ İHSANİYE YATIRIMLARI 2003-2015 yılları arasında bazı yatırımcı Bakanlıklar

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Pendik Toplam Yatırım 427 Milyon YTL (Dörtyüz Yirmi Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Kartal. Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Kartal. Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Kartal Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL (440.704 Trilyon Lira) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak KARTAL

Detaylı

BİLECİK ÜNİVERSİTESİ 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU

BİLECİK ÜNİVERSİTESİ 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU BİLECİK ÜNİVERSİTESİ 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı 2012 1. GENEL DEĞERLENDİRME 1.1. Kuruluşun Yatırımlarını Finansman Kaynakları : Üniversitemiz

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 16.10.2015 2015/571 RAPOR/GÜNDEM NO 01: Araştırma Geliştirme ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliği teklifi ile ilgili Hukuk 16.10.2015 2015/572

Detaylı

SU KAÇAKLARININ COĞRAFĐ BĐLGĐ SĐSTEMĐ TABANLI TESPĐTĐ: ANTALYA SU VE ATIKSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ UYGULAMALARI

SU KAÇAKLARININ COĞRAFĐ BĐLGĐ SĐSTEMĐ TABANLI TESPĐTĐ: ANTALYA SU VE ATIKSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ UYGULAMALARI TMMOB COĞRAFĐ BĐLGĐ SĐSTEMLERĐ KONGRESĐ 2009 02-06 Kasım 2009, Đzmir SU KAÇAKLARININ COĞRAFĐ BĐLGĐ SĐSTEMĐ TABANLI TESPĐTĐ: ANTALYA SU VE ATIKSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ UYGULAMALARI T. Özden, E. Demirbaş, Đ. Demirel

Detaylı

YATIRIM VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMALARI

YATIRIM VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMALARI YATIRIM VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMALARI İzmir Büyükşehir Belediyesi Sınırları içinde 2004-2008 Döneminde Aşağıda Özet Olarak Verilen Yatırımlar Yapılmıştır. 208,600 m uzunlukta değişik çaplarda

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1. Amaç ve kapsam Bu yönerge, İzmir Büyükşehir

Detaylı

ŞEHİTKAMİL İLÇESİ 15 TEMMUZ MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

ŞEHİTKAMİL İLÇESİ 15 TEMMUZ MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI KENT PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHİTKAMİL İLÇESİ 15 TEMMUZ MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MAYIS

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Plan ve Bütçe Komisyonu 16/09/2015 tarihinde saat 14:00 de Şeyh Mahallesi Kurşunlu Caddesi Muğla Büyükşehir Belediyesi 1 Nolu Hizmet Binasında toplandı. Mali Hizmetler Dairesi

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Mart 2016-Bartın Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı İÇİNDEKİLER Üst Yönetici Sunuşu 1. Genel Değerlendirme-----------------------------------------------------------------------------------------------1

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI HAZİRANAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI HAZİRANAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI HAZİRANAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Sarnıç Mahallesi meydanında bulunan kapalı

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 13.11.2015 2015/625 13.11.2015 2015/626 13.11.2015 2015/627 13.11.2015 2015/628 RAPOR/GÜNDEM NO 01: Araştırma Geliştirme ve Dış İlişkiler Müdürlüğünün Doğu Akdeniz Kalkınma

Detaylı

MAHALLİ İDARELER TEŞKİLATI VE SPOR H.SUNAY A.Ü. SBF

MAHALLİ İDARELER TEŞKİLATI VE SPOR H.SUNAY A.Ü. SBF MAHALLİ İDARELER TEŞKİLATI VE SPOR H.SUNAY A.Ü. SBF Mahalli idareler (1) Mahalli halk tarafından seçilen kişilerce yönetilen özerk ya da bağımsız bir yapıya ve mali güce sahip olan, Yörenin menfaatlerine,

Detaylı

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI 1 ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ ÇELTİKÇİ MAHALLESİ VE DEMİRCİLER MAHALLESİ MEVKİİNDE D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ 1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI Planlama alanı

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KONYAALTI İLÇESİ, BAHTILI MAHALLESİ 20440, 20441, , ADALAR İLE ADA PARSELLERE İLİŞKİN 1/1

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KONYAALTI İLÇESİ, BAHTILI MAHALLESİ 20440, 20441, , ADALAR İLE ADA PARSELLERE İLİŞKİN 1/1 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KONYAALTI İLÇESİ, BAHTILI MAHALLESİ 20440, 20441, 20442 20443, 20447 ADALAR İLE 20434 ADA 14-15 PARSELLERE İLİŞKİN 1/1.000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI RAPORU 1. PLANLAMA ALANI

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Ümraniye. 436 Milyon YTL. (Dörtyüz Otuz Altı Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Ümraniye. 436 Milyon YTL. (Dörtyüz Otuz Altı Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Ümraniye Toplam Yatırım 436 Milyon YTL (Dörtyüz Otuz Altı Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı