Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH)"

Transkript

1 Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) Sayfa: 1 / 7 Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) BÖLÜM 1: Madde, karýþým ve iþletme tanýmlamasý 1.1. Ürün tanýmlayýcýlar 1.2. Madde veya karýþýmýn uygun tanýmlanmýþ kullanýmlarý ve tavsiye edilmeyen kulanýmlar Kesme sývýsý, su ile karýþabilen - teknik veri sayfasýna bakýn. Madde / preparasyon kullanýmý: Kesme sývýsý, su ile karýþabilen 1.3. Güvenlik bilgi kaðýdýný hazýrlayan tedarikçinin ayrýntýlarý Tedarikçi (üretici/ithalatçý/müteakip Curtis Systems GmbH kullanýcý/daðýtýmcý): Geheimrat-Hummel-Platz Hochheim Telefon: ++49(0) Telefaks: ++49(0) team@curtis-systems.de Danýþma bölümü: mühendisliði Bölümü Telefonla bilgilendirme: Acil telefon numarasý Danýþma bölümü: Acil telefon no: BÖLÜM 2: Olasý tehlikeler 2.1. Madde veya karýþýmýn sýnýflandýrýlmasý 67/548/AET veya 1999/45/AB talimatýna göre sýnýflandýrma: Tehlike direktifleri: Hayýr Etiket elemanlarý Ýþaretleme (67/548/AET veya 1999/45/AT): yukarýya bakýnýz. Bu numara sadece büro saatlerinde cevap vermektedir. Tehlikeli maddeler ve preparasyonlar için tehlike sembolü (sembolleri) ve tehlike tanýmlamasý (tanýmlamalarý): Diðer tehlikeler Baþka tehlikeler: Söylemeye deðer tehlikeler yok. Lütfen her zaman güvenlik bilgi formu bilgilerini dikkate alýn. BÖLÜM 3: Bileþim / Içindekiler hakkýnda bilgiler Kimyasal tanýmlama (preparasyon): Sulu çözelti içinde korozyon inhibitörleri ve katký maddeleri karýþýmý.

2 Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) Sayfa: 2 / Karýþýmlar Tehlikeli içerik maddeleri: CAS No AB numarasý Kimyasal terim:/ REACH kayýt numarasý. den (dan) (%) kada r (%) Birim/ Ýçerik Tehlike sembolü (sembolleri) R cümleleri AB indeks numarasý ethane-1,2-diol 2.5 < 10 aðýrlýk % phenoxyethanol 2.5 < 10 aðýrlýk % Xn benzoiazole derivate 2.5 < 7 aðýrlýk % Xn R-cümlelerin metni: kýsým 16'ya bakýnýz. Ýþaretleme (CLP): CAS No AB numarasý Kimyasal terim:/ REACH kayýt numarasý. Tehlike piktogramlarý Sinyal kelimesi Tehlike direktifleri H-cümlelerin metni: kýsým 16'ya bakýnýz. Ýþ yerindeki maruziyete yönelik ortak bir sýnýr deðerine (AB) sahip madde. Bakýnýz bölüm 8. BÖLÜM 4: Ýlk yardým tedbirleri 4.1. Ýlk yardým tedbirleri Genel bilgiler: Kirlenmiþ giysileri derhal çýkarýnýz. Kaza olduðunda veya iyi hissetmediðinizde derhal týbbi yardým alýn (mümkünse bu etiketi gösterin). Ýnhalasyondan sonra: Ýnhalasyondan sonra - Temiz hava saðlayýn. Solunum yollarýnýn iritasyonunda doktora gidin. Deri temasý sonrasý: Cilt ile temasýnda derhal bol su ve sabun ile iyice yýkayýn. Deri iritasyonlarýnda doktora gidiniz. Göz temasýndan sonra: Gözler ile temas halinde derhal göz kapaklarýný açýk tutarak 10 ila 15 dakika akan suyun altýnda yýkayýnýz. Hemen sonra göz doktoruna gidin. Yuttuktan sonra: Bol miktarda suyu küçük porsiyonlarda içirin (dilüsyon etkisi). Kusturmayýnýz. Derhal týbbi yardým alýn Önemli akut veya gecikmeli ortaya çýkan semptomlar ve etkiler Þimdiye kadar herhangi bir semptom bilinmemektedir Týbbi acil yardým veya özel tedavi ile ilgili bilgiler Doktorlar için bilgiler: Kullanýlabilir veriler yok BÖLÜM 5: Yangýnla mücadele tedbirleri 5.1. Söndürme maddesi Uygun söndürme maddeleri: Uygun söndürme maddeleri: Kum. Alkole dayanýklý köpük. Söndürme tozu. Kuru söndürücü madde.

3 Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) Sayfa: 3 / 7 Emniyet açýsýndan uygunsuz söndürme ajanlarý: Yüksek güçlü su püskürtme jeti Madde veya karýþýmdan kaynaklanan özel tehlikeler Maddenin kendisinden, yanma ürünlerinden veya oluþan gazlardan özel tehlikeler doðmaktadýr: Yangýnda oluþabilecekler: Karbonmonoksit. Karbondioksit (CO2). Niojen oksitleri (NOx) Yangýnla mücadele ile ilgili bilgiler Yangýnla mücadelede özel koruyucu ekipmanlar: Yangýn durumunda: Çevre havasýndan baðýmsýz solunum koruma cihazý kullanýn. kontamine söndürücü suyu ayrý ayrý toplayýn. Kanalizasyon veya sulara ulaþmasýna izin vermeyin. BÖLÜM 6: Kaza sonucu yayýlmaya karþý tedbirler 6.1. Kiþisel önlemler, koruyucu ekipman ve acil durum prosedürleri Acil durumlar için eðitilmiþ personel için deðil Kiþisel tedbirler: Korumasýz kiþileri uzak tutun. Rüzgarýn geldiði tarafta kalýn. Tüm tutuþma kaynaklarýný uzaklaþtýrýn. Ürün sýzýntýsý/dökülmesinde ileri kayma tehlikesi bulunmaktadýr Acil ekiplere 6.2. Çevreyi koruma tedbirleri Kanalizasyona veya sulara sýzmasýna izin vermeyin. Yüzeysel yayýlmayý engelleyin (örn. set çekme veya yað bariyerleri) Tutma ve temizleme için yöntem ve malzemeler Temizlik iþlemleri: Sývý baðlayýcý materyal (kum, kiselgur, asit baðlayýcýsý, üniversel baðlayýcý) ile absorbe edin. Kapalý kaplarda toplayýn ve atýk giderilmesine götürün Diðer bölümlere gönderme bakýnýz bölüm BÖLÜM 7: Kullaným ve depolama 7.1. Güvenli kullaným için koruma tedbirleri Güvenli kullaným için bilgiler: Ýþle ilgili tüm iþlemler her zaman öyle organize edilmeli ki saðýda yazýlanlarýn görülme oraný mümkün olduðu kadar düþük olsun: Soluma. Deri temasý göz temasý. Ürünü aldýktan sonra kabý daima sýkýca kapayýnýz. Yangýndan ve patlamadan korunmaya yönelik bilgiler: Önleyici yangýn korumasýnýn olaðan tedbirleri Uyuþmazlýklarýn dikkate alýnmasýyla güvenli depolama þartlarý Depolar ve konteynerler için þartlar: Sýký kapatýlmýþ kapta muhafaza edin. Alýkoyma kabý saðlanmalý, örn. çýkýþ deliði olmayan yer küveti. Sadece orijinal kaplarýnda muhafaza edin/depolayýn. Birlikte depolama bilgileri: Kaçýnýlmasý gereken maddeler: Oksidan madde. Depolama þartlarýna yönelik baþka bilgiler: Depolama þartlarýna yönelik baþka bilgiler: Saðýda yazýlana karþý koruyun: Hararet don. Tavsiye edilen depolama ýsýsý: C Depolama stabilitesi: maksimum 1 yýl Spesifik nihai kullanýmlar Teknik veri formuna dikkat et.

4 Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) Sayfa: 4 / 7 BÖLÜM 8: Maruziyetin sýnýrlanmasý ve denetlenmesi/ Kiþisel koruyucu ekipman 8.1. Konol parameeleri Gözlenmesi gereken iþyeri limit deðerleri veya biyolojik limit deðerlerine sahip bileþenler: Çalýþma yeri limit deðerleri: CAS No Kimyasal terim AGW (DE) Birim ppm Uç maruziyet sýnýrlamasý Yorum phenoxyethanol 110 mg/m3 20 2(I) DFG, H, Y ethane-1,2-diol 26 mg/m3 10 2(I) DFG, H, Y 8.2. Maruziyetin sýnýrlanmasý ve denetlenmesi Uygun teknik konol tesisleri Teknik tedbirler: Kiþisel koruyucu ekipmanlarýn kullanýmýndan önce teknik önlemler ve uygun çalýþma yöntemlerinin uygulanmasý önceliklidir Kiþisel koruyucu ekipman Solunum korumasý: Uygun kullanýmda ve normal þartlarda solunum korumasý gerekmemektedir. Teknik olarak aspirasyon veya havalandýrma tedbirleri mümkün olmadýðýnda veya yetersiz kaldýklarýnda solunum koruyucusu taþýnmalýdýr. El korumasý: Denetlenmiþ koruyucu eldivenler kullanýlmalýdýr - Uzun süreli veya sýkça tekrarlanan deri temasýnda: Uygun materyal: Uygun materyal: NBR (Niil kauçuk). Bütil kauçuk. Eldiven materyalinin kalýnlýðý: > 0,5 mm Geçirgenlik zamaný (maksimal taþýma süresi): > 240 Göz korumasý: Sýký kavrayan koruma gözlüðü. Vücut korumasý: Sadece uygun, rahat oturan ve temiz olan koruyucu giysiler giyin. Koruma ve hijyen tedbirleri: Deri koruma planý oluþturun. Ýþe baþlamadan önce suya dirençli, deriyi koruyucu preparatlar kullanýn. Deri, göz ve giysi temasýný engelleyin Çevre maruziyetinin sýýrlanmasý ve denetlenmesi: BÖLÜM 9: Fiziksel ve kimyasal özellikler 9.1. Temel fiziksel ve kimyasal özellikler hakkýnda veriler Hal: sývý Renk: açýk sarý Koku: karakteristik Saðlýk ve çevre korumasý ve günvenlikle ilgili önemli bilgiler: Birim Yöntem ph: 9,0 da (de 20 5% Kaynama noktasý / kaynama - C bölgesi: Alevlenme noktasý ( C): >100-0 C DIN EN ISO 2592 Patlayacýlýk: deðil patlayýcý. Yoðunluk: 1,14 g/cm³ da (de 15 DIN EN ISO Suda çözünürlük (g/l): - Vizkosite: 8-10 mm²/s da (de 20 DIN EN ISO Diðer bilgiler

5 Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) Sayfa: 5 / 7 BÖLÜM 10: Stabilite ve reaktivite Reaktivite Karýþým için veriler bulunmamaktadýr Kimyasal stabilite Uygun depolama ve kullanýmda kararlýdýr Tehlikeli reaksiyon olasýlýðý Tehlikeli reaksiyonlarý duyulmamýþtýr Kaçýnýlmasý gereken þartlar: Saðýda yazýlana karþý koruyun: Hararet don Baðdaþmayan malzemeler Kaçýnýlmasý gereken maddeler Oksidan madde Tehlikeli ayrýþma maddeleri Usulüne uygun sekilde kullanýldýðýnda ayrýsma olmaz. yanma ürünleri: Karbondioksit. Karbonmonoksit. niojen oksitleri (NOx). BÖLÜM 11: Toksikoloji ile ilgili bilgiler Toksikolojik etkileri hakkýnda bilgiler Akut toksisite: Toksikolojik veriler bulunmamaktadýr. Tahriþ edici ve yakýcý: Preparasyonun/karýþýmýn kendisi hakkýnda hiç bir veri bulunmamaktadýr. Sýk ve uzun deri temasý sonucu deri iritasyonlarý geliþebilir. Ýfade bileþenlerin özelliklerinden türetilmiþtir. Duyarlaþtýrma: hassaslaþtýrýcý deðildir. Ýfade bileþenlerin özelliklerinden türetilmiþtir. CMR etkileri (kanserojenik, mutajenik, reprodüksiyon için tehlikeli etkiler): Bu preparasyondaki maddeler CMR kategori 1 ve 2 kriterlerini karþýlamamaktadýr. Preparasyonun/karýþýmýn kendisi hakkýnda hiç bir veri bulunmamaktadýr. Ýfade benzer bileþime sahip ürünlerden türetilmiþtir. Diðer gözlemler: Daha baska önemli bilgi mevcut deðildir. BÖLÜM 12: Çevreyle ilgili veriler Toksisite Aquatik toksisite: Karýþým için veriler bulunmamaktadýr. Bu karþýmýn ekotoksikolojik özellikleri tek tek bileþenlerin ekotoksikolojik özellikleri tarafýndan belirlenmektedir (bakýnýz bölüm 3) Eliminasyon bilgileri Yöntem: Bileþenlerin bir bölümü biyolojik olarak yýkýlabilirdir. Preparasyonun/karýþýmýn kendisi hakkýnda hiç bir veri bulunmamaktadýr Biyoakümülasyon potansiyelini Bilgi bulunmamaktadýr. Çözünür de (da): Su.

6 Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) Sayfa: 6 / Toprakta mobilite Karýþým için veriler bulunmamaktadýr PBT ve vpvb deðerlendirme sonuçlarý Bu preparasyondaki maddeler, PBT veya vpvb olarak sýnýflandýrýlmak için gerekli kriterleri karþýlamamaktadýrlar Baþka zararlý etkiler Genel bilgiler: Daha baska önemli bilgi mevcut deðildir. BÖLÜM 13: Atýk giderilmesi bilgileri Atýk iþleme yöntemleri Tavsiye: Resmi talimatlara uygun atýk giderilmesi. Kayýtlý atýk giderme þirketine teslim edin. Atýk tarifi: Halojen içermeyen iþleme emülsiyon ve solüsyonlarý Atýk anahtarý ürün: Ambalaj: Tavsiye: Resmi talimatlara uygun atýk giderilmesi. Kayýtlý atýk giderme þirketine teslim edin. BÖLÜM 14: Taþýma bilgileri Karayollarýyla ansport (ADR/RID) Ýç sularda gemi ansportu (ADN/ADNR) Deniz taþýmacýlýðý (IMDG) Hava ansportu (ICAO-TI / IATA-DGR) ilave bilgiler: Transport talimatlarý açýsýndan tehlikeli madde deðildir. BÖLÜM 15: Hükümler Güvenlik, saðlýk ve çevre korumasý için talimatlar/madde veya karýþým için spesifik mevzuat Störfallverordnung: - Beiebssicherheitsverordnung (BeSichV): - Su risk sýnýfý: 1 Kaynak: Anh Madde güvenlik deðerlendirilmesi BÖLÜM 16: Diðer bilgiler Daha fazla bilgi: Sadece mesleki kullanýcýlar/uzmanlar içindir. Mesleki kullanýcýlar için istek üzerine güvenlik veri formu bulunur. (kompetan kiþi): mühendisliði Bölümü Joachim Weimer weimer@curtis-systems.de

7 Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) Sayfa: 7 / 7 * Veriler bir önceki versiyona göre deðiþtirilmiþtir.: (önceki sürümü: ) uyarlanabilir AB Tüzüðü 453/2010 R- ve H-cümlelerin metni (numara ve tam metin): R cümleleri R22 R36 R52 Yutulmasý halinde saðlýða zararlýdýr. Gözleri tahriþ eder. Sudaki organizmalar için zararlýdýr.

GÜVENLİK VERİ ÇİZELGESİ

GÜVENLİK VERİ ÇİZELGESİ Basım tarihi: 07.05.2012 Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Kimyasal maddenin/karışım ve şirketin/üstlenenin kimlikleri Ürün adı Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) 1. Madde/preparasyon ve şirket tanıtımı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) 1. Madde/preparasyon ve şirket tanıtımı 1. Madde/preparasyon ve şirket tanıtımı Ürün veya preparasyonun tarifi Ticari ürün ismi: Madde / preparasyon kullanımı Kullanın Spesifik analiz. Sadece araştırma ve analiz alanından uzmanlar için. Şirket/tedaikçi

Detaylı

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU Ürün Adý: Bilgi Formu Numarasý: 630384 2. 0. 1 Madde/Preparat Kullanýmý: Polimer onarým sistemi Ürün Parça Numarasý: 630384, Leak Stop I, 50 x 1200 mm 606006, Leak Stop II, 50 x 3600

Detaylı

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU . GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU 1.1 Ürün tanýmlayýcý Ürün Adý: Bilgi Formu Numarasý: 596023-r 1. 0. 0 Ürün Parça Numarasý: 596023 (200 liter) Head Office:: Wilhelmsen Ships Service AS Address: Strandveien 20, N1324

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. ve Düzenleme (AB) No453/2010. göre (REACH)

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. ve Düzenleme (AB) No453/2010. göre (REACH) 1.1 Ürün tanımlayıcı Ticari ürün ismi: BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması Versiyon 1 / Sayfa 1 den (dan) 6 1.2 Madde veya karışımın uygun tanımlanmış kullanımları ve tavsiye edilmeyen kulanımlar

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. ve Düzenleme (AB) No453/2010. göre (REACH) BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. ve Düzenleme (AB) No453/2010. göre (REACH) BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması Versiyon 1 / Sayfa 1 den (dan) 6 1.1 Ürün tanımlayıcı Ticari ürün ismi: BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması 1.2 Madde veya karışımın uygun tanımlanmış kullanımları ve tavsiye edilmeyen kulanımlar

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) Cetyl palmitate 15 Materyal numarası EPY Madde/preparasyon ve şirket tanıtımı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) Cetyl palmitate 15 Materyal numarası EPY Madde/preparasyon ve şirket tanıtımı Versiyon 3 / Sayfa 1 den (dan) 5 Ürün veya preparasyonun tarifi Ticari ürün ismi: Madde / preparasyon kullanımı Kullanın spesifik analiz Şirket/tedaikçi bilgileri Şirket adı: LGC Standards GmbH Cadde/posta

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı 1.3. Şirket/İş sahibinin tanıtımı Üretici Şirket adı: Cadde: Şehir:

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. ve Düzenleme (AB) No453/2010. göre (REACH) BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. ve Düzenleme (AB) No453/2010. göre (REACH) BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması 1.1 Ürün tanımlayıcı Ticari ürün ismi: Glycopyrronium Bromide BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması Glycopyrronium Bromide Versiyon 1 / Sayfa 1 den (dan) 6 1.2 Madde veya karışımın uygun tanımlanmış

Detaylı

Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH)

Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) Sayfa 1/6 Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması 1.1. Ürün tanımlayıcı İlave bilgiler: E-Mail (kompetan kişi): wagner@karldeutsch.de

Detaylı

GÜVENLİK VERİ ÇİZELGESİ

GÜVENLİK VERİ ÇİZELGESİ Basım tarihi: 07.05.2015 Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Kimyasal maddenin/karışım ve şirketin/üstlenenin kimlikleri Ürün adı /Anti Seiz Bakır Paste Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye

Detaylı

P Complesal Iron. Telefon: +49 (0) Telefaks: +49 (0) Tel.: +49 (0)

P Complesal Iron. Telefon: +49 (0) Telefaks: +49 (0) Tel.: +49 (0) Veriliş tarihi: 20.07.2015 Sayfa 1 / 6 BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması 1.1. Ürün tanımlayıcılar mal no. (üretici/tedarikçi) Madde veya karışım tanımlaması Ürün kodu: REACH kayıt numarası.

Detaylı

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU Ürün Adý: Bilgi Formu Numarasý: 659276-B 2. 0. 1 Madde/Preparat Kullanýmý: Engineering Repair Compound Ürün Parça Numarasý: 659276 Saha 1: Wilhelmsen Ships Service Saha 2: Stranveien

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. ve Düzenleme (AB) No453/2010. göre (REACH) BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. ve Düzenleme (AB) No453/2010. göre (REACH) BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması Versiyon 2 / Sayfa 1 den (dan) 6 1.1 Ürün tanımlayıcı Ticari ürün ismi: BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması 1.2 Madde veya karışımın uygun tanımlanmış kullanımları ve tavsiye edilmeyen kulanımlar

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) Sodium Methyl Parahydroxybenzoate Materyal numarası MM

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) Sodium Methyl Parahydroxybenzoate Materyal numarası MM 1. Madde/preparasyon ve şirket tanıtımı Ürün veya preparasyonun tarifi Ticari ürün ismi: Madde / preparasyon kullanımı Kullanın spesifik analiz Şirket/tedaikçi bilgileri Şirket adı: LGC Standards GmbH

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH)

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) 1. Madde/preparasyon ve şirket tanıtımı Ürün veya preparasyonun tarifi Ticari ürün ismi: Madde / preparasyon kullanımı Kullanın Spesifik analiz Şirket/tedaikçi bilgileri Şirket adı: LGC Standards GmbH

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı 1.3. Şirket/İş sahibinin tanıtımı Üretici Şirket adı: Cadde: Şehir:

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı 1.3. Şirket/İş sahibinin tanıtımı Üretici Şirket adı: Cadde: Şehir:

Detaylı

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU . GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU 1.1 Ürün tanýmlayýcý Ürün Adý: Bilgi Formu Numarasý: AIR-r 1. 0. 0 Head Office:: Wilhelmsen Ships Service AS Address: Strandveien 20, N1324 Lysaker, Norway, Tel:(+47) 67 58 45 50

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) 1. Madde/preparasyon ve şirket tanıtımı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) 1. Madde/preparasyon ve şirket tanıtımı 1. Madde/preparasyon ve şirket tanıtımı Versiyon 1 / Sayfa 1 den (dan) 6 Ürün veya preparasyonun tarifi Ticari ürün ismi: Madde / preparasyon kullanımı Kullanın Spesifik analiz Şirket/tedaikçi bilgileri

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) 1. Madde/preparasyon ve şirket tanıtımı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) 1. Madde/preparasyon ve şirket tanıtımı 1. Madde/preparasyon ve şirket tanıtımı Ürün veya preparasyonun tarifi Ticari ürün ismi: Madde / preparasyon kullanımı Kullanın Spesifik analiz Şirket/tedaikçi bilgileri Şirket adı: LGC Standards GmbH

Detaylı

GÜVENLİK VERİ ÇİZELGESİ

GÜVENLİK VERİ ÇİZELGESİ Basım tarihi: 07.05.2012 Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Kimyasal maddenin/karışım ve şirketin/üstlenenin kimlikleri Ürün adı Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

GÜVENLİK VERİ ÇİZELGESİ

GÜVENLİK VERİ ÇİZELGESİ Basım tarihi: 07.05.2012 Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Kimyasal maddenin/karışım ve şirketin/üstlenenin kimlikleri Ürün adı Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. ve Düzenleme (AB) No453/2010. göre (REACH) BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. ve Düzenleme (AB) No453/2010. göre (REACH) BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması 1.1 Ürün tanımlayıcı Ticari ürün ismi: BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması Versiyon 2 / Sayfa 1 den (dan) 7 1.2 Madde veya karışımın uygun tanımlanmış kullanımları ve tavsiye edilmeyen kulanımlar

Detaylı

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU . GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU Ürün Adý: Bilgi Formu Numarasý: 758136 1. 0. 0 Madde/Preparat Kullanýmý: Smoke detector (12 canister) Ürün Parça Numarasý: 740837 Saha 1: Wilhelmsen Ships Service Saha 2: Strandveien

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) Metoprolol Tartrate Materyal numarası MM Madde/preparasyon ve şirket tanıtımı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) Metoprolol Tartrate Materyal numarası MM Madde/preparasyon ve şirket tanıtımı Versiyon 1 / Sayfa 1 den (dan) 5 Ürün veya preparasyonun tarifi Ticari ürün ismi: Madde / preparasyon kullanımı Kullanın Spesifik analiz Şirket/tedaikçi bilgileri Şirket adı: LGC Standards GmbH Cadde/posta

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Basım tarihi: 13.09.2015 Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın Schne kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Korozyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması Ürün grubu: 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Zulieferprodukt 1.3. Şirket/İş sahibinin tanıtımı

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 05.10.2009 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: SEWER LINE Biyolojik Atık Su Arıtma Sistemleri İçin Ön Arıtma ve Koku Giderme Ürünün uygulama alanı:

Detaylı

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU 1 Maddenin ya da preparatýn özdeþliði ve tedarikçi Ürün Adý: METHANOL Bilgi Formu Numarasý: 661934 4. 0. 0 Madde/Preparat Kullanýmý: Temizleme maddesi, /, Reaktif Ürün Parça Numarasý: 661934 GÜVENLÝK BÝLGÝ

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU . GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU 1.1 Ürün tanýmlayýcý Ürün Adý: Bilgi Formu Numarasý: 625111-r 1. 0. 0 Ürün Parça Numarasý: 625111 (MOX-5), 625129 (MOX-40), 636480 (MOX-2) Saha 1: Wilhelmsen Ships Service AS Saha

Detaylı

ECHOTRACE Ultraschall - Koppelmittel / Ultrasonic coupling medium Art.-Nr. 9000

ECHOTRACE Ultraschall - Koppelmittel / Ultrasonic coupling medium Art.-Nr. 9000 Sayfa 1/6 Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması 1.1. Ürün tanımlayıcı ECHOTRACE Ultraschall - Koppelmittel / Ultrasonic coupling medium

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışımın kimliği 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Maddenin/Karışımın

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışımın kimliği 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Maddenin/Karışımın

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Kesme yağı 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı 1.3. Şirket/İş sahibinin tanıtımı

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması Ürünün ticari ismi Takibi malzeme numaraları için de geçerlidir: : 914925; 505533; 791440; 791441

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması Kısaltma: 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Elektrolit 1.3. Şirket/İş

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU /27092 Sayılı T.C. Yönetmeliği ve 1907/2006 (EC) No'lu A.B. Yönetmeliğine uygun hazırlanmıştır.

GÜVENLİK BİLGİ FORMU /27092 Sayılı T.C. Yönetmeliği ve 1907/2006 (EC) No'lu A.B. Yönetmeliğine uygun hazırlanmıştır. Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması Schneidöl BIOCUT / Wincut Delme kesme yağı 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması CAS No.: EC No.: 7440-44-0 231-153-3 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. ve Düzenleme (AB) No453/2010. göre (REACH) BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. ve Düzenleme (AB) No453/2010. göre (REACH) BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması 1.1 Ürün tanımlayıcı Ticari ürün ismi: BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması Versiyon 1 / Sayfa 1 den (dan) 7 1.2 Madde veya karışımın uygun tanımlanmış kullanımları ve tavsiye edilmeyen kulanımlar

Detaylı

Üretici/Tedarikçi: Cadde/Posta Kutusu: Kornwestheimer Str. 107. Telefon: 0711-8009-0 Faks: 0711-8009-321

Üretici/Tedarikçi: Cadde/Posta Kutusu: Kornwestheimer Str. 107. Telefon: 0711-8009-0 Faks: 0711-8009-321 91/155/EEC ve ISO 11014-1' e göre Güvenlik Bilgi Formu Yazklks Tarihi: 24.09.2005 Sayfa: 1/6 * 1. Madde/müstahzar ve sirket/is sahibinin tanktkmk Ürün Ürün Adk Üretici/Tedarikçi Bilgisi Üretici/Tedarikçi:

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU

GÜVENLIK BILGI FORMU Sayfa: 1 Derleme tarihi: 04/02/2015 Revize numarasi: 1 Bölüm 1: Madde/karisimin ve sirket/müteahhitin tanimlanmasi 1.1. Ürün belirleyici Ürün ismi: Ürün kodu: DR9 1.2. Madde veya karisim ile ilgili geçerli

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Basım tarihi: 21.12.2012 Ürün kodu: 2352449 Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın

Detaylı

! BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması. ! BÖLÜM 2: Olası tehlikeler. 1.1. Ürün tanımlayıcı Ticari ürün ismi

! BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması. ! BÖLÜM 2: Olası tehlikeler. 1.1. Ürün tanımlayıcı Ticari ürün ismi ! BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması 1.1. Ürün tanımlayıcı Ticari ürün ismi Code-Nr. 157500 1.2. Madde veya karışımın uygun tanımlanmış kullanımları ve tavsiye edilmeyen kulanımlar Önerilen

Detaylı

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU Ürün Adý: Bilgi Formu Numarasý: 777192 3. 0. 2 Madde/Preparat Kullanýmý: Yakýt arýtma Ürün Parça Numarasý: 777192 (25Kg Steel) Saha 1: Wilhelmsen Ships Service AS Saha 2: Strandveien

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 6 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Yağlayıcı madde 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Ayırıcı madde. 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. ve Düzenleme (AB) No453/2010. göre (REACH) BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. ve Düzenleme (AB) No453/2010. göre (REACH) BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması Versiyon 1 / Sayfa 1 den (dan) 7 1.1 Ürün tanımlayıcı Ticari ürün ismi: BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması 1.2 Madde veya karışımın uygun tanımlanmış kullanımları ve tavsiye edilmeyen kulanımlar

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışımın kimliği 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Maddenin/Karışımın

Detaylı

BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması. BÖLÜM 2: Olası tehlikeler. 1.1. Ürün tanımlayıcı Ticari ürün ismi

BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması. BÖLÜM 2: Olası tehlikeler. 1.1. Ürün tanımlayıcı Ticari ürün ismi BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması 1.1. Ürün tanımlayıcı Ticari ürün ismi Code-Nr. 264000 1.2. Madde veya karışımın uygun tanımlanmış kullanımları ve tavsiye edilmeyen kulanımlar Önerilen kullanım

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. ve Düzenleme (AB) No453/2010. göre (REACH)

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. ve Düzenleme (AB) No453/2010. göre (REACH) Versiyon 1 / Sayfa 1 den (dan) 7 1.1 Ürün tanımlayıcı Ticari ürün ismi: BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması 1.2 Madde veya karışımın uygun tanımlanmış kullanımları ve tavsiye edilmeyen kulanımlar

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması Ürünün ticari ismi Takibi malzeme numaraları için de geçerlidir: 505509 Ürün grubu: 1.2. Madde/Müstahzarın

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. ve Düzenleme (AB) No453/2010. göre (REACH) Tamsulosin racemate Materyal numarası EPY

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. ve Düzenleme (AB) No453/2010. göre (REACH) Tamsulosin racemate Materyal numarası EPY Versiyon 1 / Sayfa 1 den (dan) 7 1.1 Ürün tanımlayıcı Ticari ürün ismi: BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması 1.2 Madde veya karışımın uygun tanımlanmış kullanımları ve tavsiye edilmeyen kulanımlar

Detaylı

GÜVENLİK VERİ ÇİZELGESİ

GÜVENLİK VERİ ÇİZELGESİ Basım tarihi: 07.05.2012 Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Kimyasal maddenin/karışım ve şirketin/üstlenenin kimlikleri Ürün adı Madde veya karışımın ilgili tespit edilen kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları

Detaylı

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU Ürün Adý: Bilgi Formu Numarasý: 777033 2. 0. 1 Madde/Preparat Kullanýmý: Water treatment Ürün Parça Numarasý: 777033 (25Ltr plastic) Saha 1: Wilhelmsen Ships Service AS Saha 2: Strandveien

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışımın kimliği Ürünün ticari ismi Takibi malzeme numaraları için de geçerlidir: 950049; 950098; 950153; 1005077;

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF)

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU (MGBF) 1. ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANIMI Ürünü Tanıtıcı Bilgiler Ürün Kodu 1202 Ürün Adı FIXCRETE (A Bileşeni) Tanımlama/ Kullanım MGBF Düzenleyen Hakkında Bilgiler Acil Durum telefon numarası İKİ BİLEŞENLİ, ÇİMENTO

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 6 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı 1.3. Şirket/İş sahibinin tanıtımı Üretici Şirket adı: Cadde: Şehir:

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Corrosion protection for ferrous

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması Ürünün ticari ismi Takibi malzeme numaraları için de geçerlidir: 1005215; 1027657; 1005214; 1027655;

Detaylı

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU Ürün Adý: Bilgi Formu Numarasý: 540088 3. 0. 0 Madde/Preparat Kullanýmý: Reaktif Ürün Parça Numarasý: 607828 + 540088 (0.1 liter) Saha 1: Wilhelmsen Ships Service Saha 2: Strandveien

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Şirketinin amperometrik sensörlerin

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. ve Düzenleme (AB) No453/2010. göre (REACH)

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. ve Düzenleme (AB) No453/2010. göre (REACH) 1.1 Ürün tanımlayıcı Ticari ürün ismi: BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması Versiyon 1 / Sayfa 1 den (dan) 7 1.2 Madde veya karışımın uygun tanımlanmış kullanımları ve tavsiye edilmeyen kulanımlar

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması Ürünün ticari ismi Takibi malzeme numaraları için de geçerlidir: : 1036465;1010500;1027516;1020474;1020458;1020457

Detaylı

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU Ürün Adý: Bilgi Formu Numarasý: 619973 4. 0. 0 Madde/Preparat Kullanýmý: Span gaz Ürün Parça Numarasý: 619973 Minimix disposable cylinder Tedarikçi Adý: Wilhelmsen Ships Service AS

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışımın kimliği 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları 1.3. Güvenlik

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışımın kimliği Ürünün ticari ismi MOBILGEAR 600 XP 460 ExxonMobile MOBILGEAR 634 ExxonMobile Kısaltma: 555325; 1004542

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 6 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması Ürünün ticari ismi Takibi malzeme numaraları için de geçerlidir: 506244; 506245 1.2. Madde/Müstahzarın

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 05.10.2009 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: MAGIC STAR Yağ Tutucu ve Drenaj Hattı için Biyolojik Yağ Giderme Ürünü Ürünün uygulama alanı: Bıo Chem

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 07.04.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: FLOOR PREPP Sert Polimer Cila Ürünün uygulama alanı:genel Temizlik/Bakım/Hijyen Ürünü Tedarikçi Firma

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması Ürünün ticari ismi MOBILGEAR 600 XP 460 ExxonMobile MOBILGEAR 634 ExxonMobile Kısaltma: 1.2. Madde/Müstahzarın

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Taşlama malzemesi Sadece endüstriyel

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 24.04.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: CHEF RINSE Endüstriyel Bulaşık Makinesi Durulama Ürünü Ürünün uygulama alanı: Mutfak Hijyen Sistemleri

Detaylı

Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH)

Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) Sayfa 1/5 Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/2006. göre (REACH) BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması 1.1. Ürün tanımlayıcı İlave bilgiler: E-Mail (fachkundige Person): wagner@karldeutsch.de

Detaylı

BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması. BÖLÜM 2: Olası tehlikeler. BÖLÜM 3: Bileşim/içindekiler hakkında bilgiler

BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması. BÖLÜM 2: Olası tehlikeler. BÖLÜM 3: Bileşim/içindekiler hakkında bilgiler BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması 1.1. Ürün tanımlayıcı Ticari ürün ismi Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/ Code-Nr. 126500 Cam, Oksit, Kimyasallar Name of substance AB No. 266-046-0

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Sadece endüstriyel tüketiciler için.

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Su Analizi 1.3. Şirket/İş sahibinin

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU 2226995 Buffer Powder Pillows ph 4.01 Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 2226995 Buffer Powder Pillows ph 4.01 1.2. Madde/Müstahzarın

Detaylı

TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA

TEKKİM KİMYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ ORGANİZE SAN. BÖL. MAVİ CAD. 8. SOK. NO : NİLÜFER / BURSA 13.12.2014 tarih ve 29204 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Zararlı Maddeler ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" Revizyon tarihi Basım tarihi 25.08.2015 25.08.2015 Versiyon

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Basım tarihi: 28.05.2015 Sayfa 1 nin 7 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı 1.3. Şirket/İş

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC, 93 / 112 / EC, 2001 / 58 / EC ye göre

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC, 93 / 112 / EC, 2001 / 58 / EC ye göre Düzenleme tarihi 1/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR DAİLY MAT Ürün Tanımı Otomatlar için Günlük Temizlik ve Bakım Maddesi Ürün Kodu ZH-008 Ürünün Uygulama Alanı Zemin Hijyeni Üretici/Tedarikçi

Detaylı

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU

GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU GÜVENLÝK BÝLGÝ FORMU Ürün Adý: Bilgi Formu Numarasý: 607828 4. 0. 0 Madde/Preparat Kullanýmý: Reaktif Ürün Parça Numarasý: 607828 (0.1 liter) Tedarikçi Adý: Wilhelmsen Ships Service AS Tedarikçi Adresi:

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Basım tarihi: 09.12.2014 Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması 1.2. Madde/Müstahzarın kullanımı Maddenin/Karışımın kullanımı Sadece endüstriyel

Detaylı

BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması. BÖLÜM 2: Olası tehlikeler. BÖLÜM 3: Bileşim/içindekiler hakkında bilgiler

BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması. BÖLÜM 2: Olası tehlikeler. BÖLÜM 3: Bileşim/içindekiler hakkında bilgiler BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması Güvenlik bilgi formu Düzenleme (AB) No1907/ 1.1. Ürün tanımlayıcı Ticari ürün ismi Code-Nr. 154000 1.2. Madde veya karışımın uygun tanımlanmış kullanımları

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU 91/155/ /EEC, 93/112/EC, 2001/58/EC ye göre Düzenlenme tarihi: 26.09.2007 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: KRISTALIC Kristalize Yer Cilası Ürünün uygulama alanı: :Genel

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Sayfa 1/7 ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Düzenlenme tarihi: 26.09.2007 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: DONA KLOR 90 Ürünün uygulama alanı: Havuz Kimyasalı Üretici/Tedarikçi:UKM Uğur Kimya Makina Bilgi merkezi:

Detaylı

%8-10 13845-36-8 237-574-9 S 26 S 36 1% 28348-53-0 248-983-7 _ 2% _

%8-10 13845-36-8 237-574-9 S 26 S 36 1% 28348-53-0 248-983-7 _ 2% _ Bölüm 1. Madde / Müstahzar ve Şirket / İŞ Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde / Müstahzar Tanıtılması Ürün Adı ENDÜSTRİYEL BULAŞIK MAKİNASI DETERJANI Kimyasal Adı KARIŞIM CAS No :YOK EINECS No :YOK 1.2. Madde

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/5 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 05.04.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: PERSONA PEARL S 100 Sedefli Sıvı El Sabunu Ürünün uygulama alanı: Kişisel Hijyen Ürünü Tedarikçi Firma

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Madde/Müstahzar Ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzarın tanıtılması Ürünün ticari ismi Takibi malzeme numaraları için de geçerlidir: 1035481 1.2. Madde/Müstahzarın

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Düzenlenme tarihi: 26.09.2007 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: DONA TOZ TOPAKLAYICI Ürünün uygulama alanı: Havuz Kimyasalı Üretici/Tedarikçi:UKM Uğur Kimya Makina

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışımın kimliği 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Maddenin/Karışımın

Detaylı

! BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması. BÖLÜM 2: Olası tehlikeler. 1.1. Ürün tanımlayıcı Ticari ürün ismi

! BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması. BÖLÜM 2: Olası tehlikeler. 1.1. Ürün tanımlayıcı Ticari ürün ismi ! BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması 1.1. Ürün tanımlayıcı Ticari ürün ismi Code-Nr. 300100 1.2. Madde veya karışımın uygun tanımlanmış kullanımları ve tavsiye edilmeyen kulanımlar Önerilen

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1 nin 5 BÖLÜM 1: Maddenin/karışımın ve şirketin/dağıtıcının kimliği 1.1. Madde/Karışımın kimliği 1.2. Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Maddenin/Karışımın

Detaylı

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. ve Düzenleme (AB) No453/2010. göre (REACH) BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması

GÜVENLIK BILGI FORMU Düzenleme (AB) No1907/2006. ve Düzenleme (AB) No453/2010. göre (REACH) BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması Versiyon 2 / Sayfa 1 den (dan) 6 1.1 Ürün tanımlayıcı Ticari ürün ismi: BÖLÜM 1: Madde, karışım ve işletme tanımlaması 1.2 Madde veya karışımın uygun tanımlanmış kullanımları ve tavsiye edilmeyen kulanımlar

Detaylı