DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN"

Transkript

1 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır. Profesör kadroları daimi statüde olup, başvuracakların başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, Doçentlik Belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, başlıca araştırma eserini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) nüsha dosyayı ekleyerek, Doçent kadroları daimi statüde olup, başvuracakların başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, yayın listelerini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayı ekleyerek Doçentlik Belgelerinin onaylı örnekleri ile birlikte bu ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı na, Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracakların başvurdukları anabilim dalını ve 2547 Sayılı Kanunun 23.maddesinin b fıkrasının 2 numaralı bendi uyarınca yapılacak sınava esas olmak üzere yabancı dillerini belirten dilekçelerine kısa özgeçmişlerini, Doktora belgelerini ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayı ekleyerek, Bu ilanın yayın tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde ilgili birimlere başvurmaları gerekmektedir. Öğretim Üyesi kadrolarına müracaat eden adaylara Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atama İlkeleri ve Uygulama Esasları uygulanacaktır. Başvurularda hazırlanacak olan formlar Üniversitemiz web sayfasında bulunmaktadır. Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması şarttır. NOT : (*) Bulunan anabilim dallarında yabancı dilde öğretim yapıldığından, Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelikte belirtilen şartlara sahip olmak. (***) Bulunan anabilim dalındaki yardımcı doçent kadrolarına başvuruların bu ilanın yayın tarihinden itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ilgili birime yapılması gerekmektedir. İLGİLİLERE DUYURULUR. BİRİM/ANABİLİM DALI/ ANASANAT DALI ÜNVAN ADET NİTELİKLER BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ Üstün Zekalıların Eğitimi Doçent 1 Üstün Zekalılarda çevre eğitimi konusunda çalışma yapmış olmak. Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Doçent 1 Eğitim Bilimleri (Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme) bilim alanında doçentliğini almış olmak.öz ve akran değerlendirme konularında yayınları olmak. Türkçe Eğitimi Doçent 1 Alan Eğitimi (Türkçe Eğitimi) bilim alanında doçentliğini almış olmak. Mizah-Eğitim ilişkisi üzerine çalışmalar yapmış olmak.

2 -2 Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Doçent 1 Eğitim Bilimleri (Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık) bilim alanında doçentliğini almış olmak.yaratıcılık ve Yaşlılık konularında yayın yapmış olmak. EDEBİYAT FAKÜLTESİ İngilizce Mütercim Tercümanlık (*) Doçent 1 Doçentliğini Batı Dilleri ve Edebiyatları alanında almış olmak; İngiliz dili, kültürü ve tiyatrosu alanında yayınları bulunmak. Eski Türk Edebiyatı Doçent 1 Doçentliğini Eski Türk Edebiyatı alanında almış olmak;osmanlı şiirinde görsellik alanında çalışmaları bulunmak. Karşılaştırmalı Edebiyat Yard.Doç. 1 Doktorasını İngiliz Dili ve Edebiyatı alanında yapmış olmak, çağdaş kadın şiiri bağlamında feminist poetika ile ilgili çalışması bulunmak. Deneysel Psikoloji Yard.Doç. 1 Deneysel Psikoloji ya da Sinirbilimler alanında doktora yapmış olmak; Duygudurum Bozuklukları ve Bilişsel İşlevler alanında çalışmalar yapmış olmak. DENİZCİLİK FAKÜLTESİ Tedarik Zinciri Yönetimi (*) Doçent 1 Lojistik ve Operasyon Yönetimi alanında doktora yapmış olmak. Denizcilik alanında 10 yıl eğitim tecrübesine sahip olmak. Gemi Makinaları İşletme Mühen.Bölümü (*) Yard.Doç. 1 Denizcilik İşletmeleri Yönetimi alanında yüksek lisans ve doktora yapmış olmak, Gemi Kaynaklı Emisyonlar alanında yayın yapmış olmak. Gemi Yönetimi (*) Yard.Doç. 1 Denizcilik İşletmeleri Yönetimi alanında yüksek lisans ve doktora yapmış olmak, Buzda Seyir alanında yayın yapmış olmak. Deniz Ulaştırma İşletme Yönetimi (*) Yard.Doç. 1 Denizcilik İşletmeleri Yönetimi alanında doktora yapmış olmak, Liman Hizmet Kalitesi alanında yayın yapmış olmak. Denizcilik Eğitimi Yard.Doç. 1 Enerji Kaynaklarının Konumlandırılmasında Çizge Teorisi alanında yayın yapmış olmak.

3 -3 FEN FAKÜLTESİ Analiz ve Fonksiyonlar Teorisi (*) Profesör 1 Fonksiyonel analiz, temsil teorisi ve spektral geometri alanlarında çalışmaları olmak. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Müzik Bilimleri Doçent 1 Müzik bilim alanında doçentliğini almış olmak.müzikoloji alanında çalışmalar ve popüler müzik üzerine yayınlar yapmış olmak. Film Tasarım ve Yazarlık Yard.Doç. 1 Doktorasını Sinema-TV bölümünde yapmış olmak.televizyon ve etik üzerine uzmanlaşmış olmak. Sinema TV bölümünde ya da Film Tasarımı bölümünde en az 10 yıl çalışmış olmak. Halı Kilim ve Eski Kumaş Desenleri Yard.Doç. 1 Sanatta yeterliliği Geleneksel Türk El Sanatları anasanat dalında yapmış olmak. Selçuklu, Osmanlı Saray Halıları ve Halı Tasarımı konusunda uzmanlaşmış olmak. HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ Hemşirelik Esasları Doçent 1 Hemşirelik (Hemşirelik Esasları ve Yönetimi) bilim alanında doçentliğini almış olmak.açık ve kapalı sistem aspirasyon yöntemleri, nafile tedavi ve ağız bakıma yönelik yayınları olmak. Hemşirelik Esasları Yard.Doç. 1 Hemşirelik alanında doktora yapmış olmak. HUKUK FAKÜLTESİ Medeni Hukuk Doçent 1 Borçlar Hukuku ve İnşaat Hukuku alanında kitap çalışması olmak. İLAHİYAT FAKÜLTESİ Türk İslam Edebiyatı Doçent 1 Türk Tasavvuf Edebiyatı (Gülşeni Edebiyatı) üzerine çalışması olmak. Din Eğitimi Doçent 1 Yaygın Din Eğitiminde Yeni Yaklaşımlar konusunda çalışması olmak. Hadis Yard.Doç. 1 -

4 -4 İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Muhasebe ve Finansman Profesör 1 Muhasebe ve Finans bilim alanında doçentliğini almış olmak,maliyet muhasebesi konularında yayınları olmak. Sayısal Yöntemler Doçent 1 Nicel Karar Yöntemleri bilim alanında doçentliğini almış olmak. Markov zincirleri konusunda yayın yapmış olmak. Yönetim ve Organizasyon Doçent 1 Yönetim ve Strateji bilim alanında doçentliğini almış olmak.örgütsel davranış alanında, farklılıkların yönetimi ile ilgili yayınları olmak. Kentleşme ve Çevre Sorunları Doçent 1 Yerel Yönetimler, Kent ve Çevre Politikası bilim alanında doçentliğini almış olmak. Yabancıların yerel kamusal yaşama katılımı konusunda yayınlar yapmış olmak. İŞLETME FAKÜLTESİ Turizm ve Otel Yönetimi (*) Doçent 1 Sosyoloji bilim alanında doçentliğini almış olmak.uluslararası göç, toplumsal cinsiyet ve medya konularında ulusal ve uluslararası yayın yapmış olmak. Sayısal Yöntemler (*) Doçent 1 Nicel Karar Yöntemleri bilim alanında doçentliğini almış olmak.karar süreçlerinin modellenmesi ve karar destek sistemleri konusunda çalışmalar yapmış olmak. Siyasi Tarih (*) Doçent 1 Uluslararası İlişkiler bilim alanında doçentliğini almış olmak.türk Dış Politikası ve Uluslararası Güvenlik Sorunları üzerine çalışmalar yapmış olmak. Üretim Yönetimi ve Pazarlama (*) Doçent 1 Üretim Yönetimi bilim alanında doçentliğini almış olmak.üretimde karar verme yöntemleri konusunda çalışmalar yapmış olmak. MİMARLIK FAKÜLTESİ Bina Bilgisi Doçent 1 Mimarlık bilim alanında doçentliğini almış olmak.çocuk ve Mekan İlişkileri konusunda çalışmaları ve yayınları olmak. Restorasyon Doçent 1 Mimarlık bilim alanında doçentliğini almış olmak, zanaat-mekan-koruma ilişkisi ile anonim mimarlık konularında çalışmaları ve yayınları olmak.

5 -5 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Geoteknik Doçent 1 İnşaat Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak.geçirimsiz bariyer hidrolik iletkenliği üzerine çalışmalar yapmış olmak. Tekstil Teknolojisi Doçent 1 Tekstil Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak. Üretim yönetimi, çalışma sermayesi konularında eserler yayınlamış olmak. Endüstri Mühendisliği Doçent 1 Endüstri Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak.petri Ağları ve Üretim Sistemleri Tasarımı konularında yayınlar yapmış olmak. TIP FAKÜLTESİ Çocuk ve Ergen Ruh Sağ.ve Hast. Profesör 1 Olumlu Annebabalık (Triple-P) ve Bebek Gözlemi eğitimi almış olmak. Beyin ve Sinir Cerrahisi Doçent 1 Nöroşirürji Bilim alanında Doçentliğini almış olmak.uluslararası "Derin Beyin Stimulasyonu" ve "Epilepsi Cerrahisi" konusunda deneyimli olmak. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Doçent 1 Çocuk Kardiyolojisi Yandal Uzmanı olmak.probleme dayalı öğrenimde eğitim tecrübesi olmak. Halk Sağlığı Doçent 1 Tıp Fakültesi mezunu olup, Halk Sağlığı alanında yüksek lisans ve doktora yapmış olmak. Anatomi Doçent 1 Anatomi alanında tıpta uzmanlık diploması sahibi olmak ve deney hayvanlarında stereolojik mikroskobik çalışma yapmış olmak. Tıbbi Biyoloji (***) Yard.Doç. 1 Kanser biyolojisi alanında doktora yapmış olmak, NGS (yeni nesil dizileme) tekniklerinin kullanıldığı yayınları olmak. Tıbbi Biyoloji (***) Yard.Doç. 1 Kök/öncül hücreler, ko-kültür, doku mühendisliği ve üç boyutlu biyomateryel kompozisyonu konularında yayınları olmak.

6 -6 Tıbbi Biyoloji (***) Yard.Doç. 1 İmmünoloji ve mikrobiyoloji alanında doktorası olmak, hücresel immünoloji, NKT hücreleri ve metabolizma-inflamasyon ilişkileri konularında yayınları olmak. Tıbbi Biyoloji (***) Yard.Doç. 1 Hücre ve moleküler biyoloji alanında doktora yapmış olmak, mitokondri biyolojisi konusunda yayınları olmak. DEVLET KONSERVATUVARI Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Doçent 1 Güzel Sanatlar Enstitüsü Müzik anasanat dalı sanatta yeterlik diplomasına sahip olmak.alanında en az 10 (on) yıl tecrübeli olmak. Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Doçent 1 Müzik bilim alanında doçentliğini almış olmak.alanında en az 7 (yedi) yıl tecrübeli olmak. FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON YO. Kardiyopulmoner Fizyoterapi-Rehabilitasyon Yard.Doç. 1 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında yüksek lisans ve doktora yapmış olmak. Nörolojik Fizyoterapi-Rehabilitasyon Yard.Doç. 1 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında yüksek lisans ve doktora yapmış olmak. İZMİR MESLEK YÜKSEKOKULU Makine Programı Doçent 1 Makine Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak.lazer yüzey oyma ve sürtünme karıştırma kaynağı konularında çalışmalar ve uluslararası yayınlar yapmış olmak. Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı Doçent 1 Yönetim ve Strateji bilim alanında doçentliğini almış olmak.iş yaşamında kuşaklar konusunda ve stratejik yönetim konularında yayın yapmış olmak.

7

8

9

10

11

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır. Başvurular 2547 Sayılı Kanunun

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır. Başvurular 2547 Sayılı Kanunun

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve 09.11.2018 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır. Başvurular 2547 Sayılı Kanunun

Detaylı

İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden:

İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden: İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz ilgili Birimlerine, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz web sayfasında

Detaylı

Fakülte / Yüksekokul Bölüm / Program Akademik Personel Sayı Koşullar Mühendislik ve Doğa Bilgisayar Mühendisliği

Fakülte / Yüksekokul Bölüm / Program Akademik Personel Sayı Koşullar Mühendislik ve Doğa Bilgisayar Mühendisliği Maltepe Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine, 547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 3. ve 33. Maddesi ile Öğretim Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak

Detaylı

Endodonti A.B.D. Dr. Öğr. Üyesi (1)

Endodonti A.B.D. Dr. Öğr. Üyesi (1) Başkent Üniversitesi Rektörlüğünden: Duyurunun Başlangıç Tarihi : 15.08.2018 Son Başvuru Tarihi : 03.09.2018 Üniversitemiz aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltme

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır. Başvurular 2547 Sayılı Kanunun

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır. Başvurular 2547 Sayılı Kanunun

Detaylı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğünden:

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğünden: İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize; 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu ve "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmelik hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak

Detaylı

MÜRACAAT YERİ : Profesör ve Doçent adaylarının Üniversitemiz Rektörlüğüne, diğer adayların ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir.

MÜRACAAT YERİ : Profesör ve Doçent adaylarının Üniversitemiz Rektörlüğüne, diğer adayların ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemize 2547 sayılı Kanun Hükümlerine göre devamlı statüde Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Harran Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru İçin

Detaylı

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğünden: Akademik Personel İlanı. (Profesör ve Doçent)

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğünden: Akademik Personel İlanı. (Profesör ve Doçent) Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğünden: Akademik Personel İlanı (Profesör ve ) Üniversitemiz birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanunda değişiklik yapan 5772 sayılı Kanun ile Öğretim

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemize 2547 sayılı Kanun Hükümlerine göre devamlı statüde Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki

Detaylı

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN;

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN; BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN; Üniversitemize bağlı Fakültelerde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca

Detaylı

Öğretim Üyesi kadrolarına müracaat eden adaylara Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atama İlkeleri ve Uygulama Esasları uygulanacaktır.

Öğretim Üyesi kadrolarına müracaat eden adaylara Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atama İlkeleri ve Uygulama Esasları uygulanacaktır. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır. Profesör kadroları daimi statüde

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ)

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ) İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğünden; AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ) Üniversitemize; 2547 Sayılı Yüksek Kanunu " Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmelik

Detaylı

yabancı dilde (İngilizce) eğitim veren bölümler/programlar için geçerlidir.).

yabancı dilde (İngilizce) eğitim veren bölümler/programlar için geçerlidir.). Maltepe Üniversitesi Rektörlüğünden: ÜNİVERSİTEMİZE ÖĞRETİM ÜYELERİ ALINACAKTIR Üniversitemizin aşağıda gösterilen bölüm, program, anabilim dalları ve anasanat dallarına 2547 sayılı Kanun ve Üyeliğine

Detaylı

A D R E S : Nişantaşı Üniversitesi Maslak Mh. Söğütözü Sk. No.20 Y Maslak 1543 Sarıyer/İSTANBUL Telefon:

A D R E S : Nişantaşı Üniversitesi Maslak Mh. Söğütözü Sk. No.20 Y Maslak 1543 Sarıyer/İSTANBUL Telefon: T.C. NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 1. Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde boş bulunan kadrolarına 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemize 2547 sayılı Kanun Hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki

Detaylı

Duyurunun başlangıç tarihi: 25 Ağustos 2015 Son Başvuru Tarihi: 08 Eylül 2015

Duyurunun başlangıç tarihi: 25 Ağustos 2015 Son Başvuru Tarihi: 08 Eylül 2015 Duyurunun başlangıç tarihi: 25 Ağustos 2015 Son Başvuru Tarihi: 08 Eylül 2015 T.C. BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine

Detaylı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğünden: AKADEMİK PERSONEL İLANI (PROFESÖR, DOÇENT VE DR.ÖĞRETİM ÜYESİ) Üniversitemizin çeşitli birimlerine

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğünden: AKADEMİK PERSONEL İLANI (PROFESÖR, DOÇENT VE DR.ÖĞRETİM ÜYESİ) Üniversitemizin çeşitli birimlerine Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğünden: AKADEMİK PERSONEL İLANI (PROFESÖR, DOÇENT VE DR.ÖĞRETİM ÜYESİ) Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 Sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükselme ve Atama

Detaylı

KADRO SAYISI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

KADRO SAYISI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ Başkent Üniversitesinden: DÜZELTME İLANI 07..08 tarihli ve 3068 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Başkent Üniversitesi Fakülte/Meslek Yüksekokullarına Öğretim Görevlileri ve Araştırma Görevlileri Alım

Detaylı

1 Prof. Dr. Dr. Öğretim Üyesi. Üyesi. Üyesi. 1 Prof. Dr. Eski Türk Edebiyatı. Üyesi. Üyesi. 1 Prof.Dr. 1 Doç. Dr. 1 Üyesi. 1 Doç.Dr.

1 Prof. Dr. Dr. Öğretim Üyesi. Üyesi. Üyesi. 1 Prof. Dr. Eski Türk Edebiyatı. Üyesi. Üyesi. 1 Prof.Dr. 1 Doç. Dr. 1 Üyesi. 1 Doç.Dr. Haliç Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen mevcut bölüm/programlarına öğretim üyesi kadrolarına 2547 sayılı Kanunun ilgili hükümleri dahilinde tam zamanlı statüde öğretim üyeleri

Detaylı

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 Sayılı DMK 48. Maddesi hükümleri dâhilinde Öğretim Üyesi alınacaktır.

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 Sayılı DMK 48. Maddesi hükümleri dâhilinde Öğretim Üyesi alınacaktır. Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 Sayılı DMK 48. Maddesi hükümleri dâhilinde Öğretim Üyesi alınacaktır. GENEL AÇIKLAMALAR 1. Başvuru süresi

Detaylı

ALES/YDS. Bölüm/Program/ Anabilim Dalı. Kadro Unvanı. Kadro. Eşdeğeri Puanı *Başvuracak adayların Diş Hekimliği Fakültesi mezunu. Fakülte/Yüksekokul

ALES/YDS. Bölüm/Program/ Anabilim Dalı. Kadro Unvanı. Kadro. Eşdeğeri Puanı *Başvuracak adayların Diş Hekimliği Fakültesi mezunu. Fakülte/Yüksekokul Yeditepe Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize 547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 3.Maddesi ile 09 Kasım 08 tarihli, 30590 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan ve Dışındaki Elemanı Kadrolarına Yapılacak

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ VE MESLEK YÜKSEKOKULLARINA ÖĞRETİM ÜYELERİ, ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ VE ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR.

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ VE MESLEK YÜKSEKOKULLARINA ÖĞRETİM ÜYELERİ, ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ VE ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR. Başkent Üniversitesinden: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ VE MESLEK YÜKSEKOKULLARINA ÖĞRETİM ÜYELERİ, ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ VE ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR. FAKÜLTE BÖLÜM UNVAN KADRO SAYISI

Detaylı

ADRES: İstinye Üniversitesi Maltepe Mahallesi, Edirne Çırpıcı Yolu No. 9, Cevizlibağ - Topkapı, Zeytinburnu/İstanbul

ADRES: İstinye Üniversitesi Maltepe Mahallesi, Edirne Çırpıcı Yolu No. 9, Cevizlibağ - Topkapı, Zeytinburnu/İstanbul İstinye Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde boş bulunan kadrolarına 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümleri

Detaylı

Fak./Yük. Bölümü A.B.D./Pr. Unvanı Derece Adet Açıklama. Öğretim Görevlisi. Türk Müziği alanında tezli yüksek lisans 6 1 (Ders Verecek) Güzel Sanatlar

Fak./Yük. Bölümü A.B.D./Pr. Unvanı Derece Adet Açıklama. Öğretim Görevlisi. Türk Müziği alanında tezli yüksek lisans 6 1 (Ders Verecek) Güzel Sanatlar Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize; 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve 09.11.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren Öğretim Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına

Detaylı

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN;

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN; BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN; Üniversitemize bağlı Fakültelerde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca

Detaylı

İstanbul Arel Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELEMANLARI ALINACAKTIR Üniversitemizin aşağıda belirlenen Fakülte/Yüksekokul bölümlerine 2547

İstanbul Arel Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELEMANLARI ALINACAKTIR Üniversitemizin aşağıda belirlenen Fakülte/Yüksekokul bölümlerine 2547 İstanbul Arel Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELEMANLARI ALINACAKTIR Üniversitemizin aşağıda belirlenen Fakülte/Yüksekokul bölümlerine 2547 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerine göre öğretim elemanları

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemize 2547 sayılı Kanun Hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri, 28.01.1982 tarihli Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren Öğretim Üyeliğine

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan aşağıda anabilim dalları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddelerine

Detaylı

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemize bağlı birimlere 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümleri ile Üniversitemiz Senatosunun tespit ettiği

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri, 28.01.1982 tarihli Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren Öğretim Üyeliğine

Detaylı

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine, 09 Kasım 2018 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Öğretim Üyesi

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine, 09 Kasım 2018 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Öğretim Üyesi Sakarya Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine, 09 Kasım 2018 tarihli ve 30590 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Akademik birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin ilgili hükümleri ile Celal

Detaylı

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 Sayılı DMK 48. Maddesi hükümleri dâhilinde Öğretim Üyesi alınacaktır.

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 Sayılı DMK 48. Maddesi hükümleri dâhilinde Öğretim Üyesi alınacaktır. Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 Sayılı DMK 48. Maddesi hükümleri dâhilinde Öğretim Üyesi alınacaktır. GENEL AÇIKLAMALAR 1. Başvuru süresi

Detaylı

T.C. BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma

T.C. BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma T.C. BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliği nin ilgili maddelerine ve Başkent Üniversitesi

Detaylı

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden:

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden: Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 Sayılı DMK 48. Maddesi hükümleri dâhilinde Öğretim alınacaktır. GENEL AÇIKLAMALAR 1. Başvuru süresi ilanın

Detaylı

İlk ve Acil Yardım Profesör 1 1 -

İlk ve Acil Yardım Profesör 1 1 - 08/10/2017 TARİHLİ SABAH GAZETESİNDE YAYINLANMIŞ OLUP, SON BAŞVURU TARİHİ:23/10/2017 ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU 1-Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere profesör ve doçent

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETLERİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETLERİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU 285,00 285,00 BERGAMA MESLEK YÜKSEKOKULU Bilgisayar Teknolojisi 285,00 285,00 İş Makineleri Operatörlüğü 285,00 285,00 İş Sağlığı ve Güvenliği 285,00 285,00 BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır. Başvurular 2547 Sayılı Kanunun

Detaylı

YABANCI. Araştırma Görevlisi. Araştırma Görevlisi. Araştırma Görevlisi. Araştırma Görevlisi. Araştırma Görevlisi. Araştırma Görevlisi

YABANCI. Araştırma Görevlisi. Araştırma Görevlisi. Araştırma Görevlisi. Araştırma Görevlisi. Araştırma Görevlisi. Araştırma Görevlisi Hakkari Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; Üyesi Dışındaki Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul

Detaylı

BĠTLĠS EREN ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN;

BĠTLĠS EREN ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN; BĠTLĠS EREN ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN; Üniversitemize bağlı Fakültelerde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca

Detaylı

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğünden:

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğünden: İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun ve Öğretim Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş

Detaylı

T.C. KONYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. KONYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. KONYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde boş bulunan kadrolarına 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümleri

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır. Başvurular 2547 Sayılı Kanunun

Detaylı

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden:

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI 2 Kasım 2018 tarihli ve 30583 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının

Detaylı

Adayların, ilan yayım tarihinden itibaren başlayarak, ilan son başvuru tarihine kadar ilgili birimlere başvurularını yapmalıdırlar.

Adayların, ilan yayım tarihinden itibaren başlayarak, ilan son başvuru tarihine kadar ilgili birimlere başvurularını yapmalıdırlar. İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz

Detaylı

ÖZEL ŞARTLAR. Antrenörlük Eğitimi bölümü mezunu. olup, Jimnastik ve Fitness 2. Kademe. Antrenörlük belgesine sahip olmak.

ÖZEL ŞARTLAR. Antrenörlük Eğitimi bölümü mezunu. olup, Jimnastik ve Fitness 2. Kademe. Antrenörlük belgesine sahip olmak. İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN: Duyuru Başlama Tarihi :8..05 Son Başvuru Tarihi :04.0.06 Ön Değerlendirme Tarihi :07.0.06 Sınav Giriş Tarihi :.0.06 Sonuç Açıklama Tarihi :4.0.06 MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

Sayfa 1 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

Sayfa 1 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır. Profesör kadroları daimi statüde

Detaylı

Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörlüğünden: Başvuru Tarihi : Son Başvuru Tarihi : Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim

Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörlüğünden: Başvuru Tarihi : Son Başvuru Tarihi : Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörlüğünden: Başvuru Tarihi : 25.03.2019 Son Başvuru Tarihi : 08.04.2019 Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile 7100 sayılı Bazı Kanun Hükmünde Kararnamelerde

Detaylı

Kafkas Üniversitesi Rektörlüğünden:

Kafkas Üniversitesi Rektörlüğünden: Kafkas Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun ilgili hükümleri ile Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri, Kafkas Üniversitesi

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde boş bulunan kadrolarına 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği

Detaylı

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize, 2547 sayılı Kanun ve "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize, 2547 sayılı Kanun ve "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına

Detaylı

Altınbaş Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 31.

Altınbaş Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 31. Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 3. ve 50/d maddeleri ve Üyesi Dışındaki Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi

Detaylı

YILDIZ TEKNĐK ÜNĐVERSĐTESĐ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

YILDIZ TEKNĐK ÜNĐVERSĐTESĐ REKTÖRLÜĞÜ NDEN YILDIZ TEKNĐK ÜNĐVERSĐTESĐ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre Öğretim Üyesi

Detaylı

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 Sayılı DMK 48. Maddesi hükümleri dâhilinde Öğretim Üyesi alınacaktır.

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 Sayılı DMK 48. Maddesi hükümleri dâhilinde Öğretim Üyesi alınacaktır. Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 Sayılı DMK 48. Maddesi hükümleri dâhilinde Öğretim Üyesi alınacaktır. GENEL AÇIKLAMALAR 1. Başvuru süresi

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2016-2017 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için kurum içi ve kurum

Detaylı

yapmış olmak. Biyomedikal sistemlerin modellenmesi ve Dalı kontrolü üzerine çalışmalar yapmış olmak. Elektrik Tesisleri Anabilim Dalı

yapmış olmak. Biyomedikal sistemlerin modellenmesi ve Dalı kontrolü üzerine çalışmalar yapmış olmak. Elektrik Tesisleri Anabilim Dalı Aksaray Üniversitesi Rektörlüğünden Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Devlet Yükseköğretim

Detaylı

Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğünden:

Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğünden: Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELEMANI İLANI Üniversitemize Üyesi Dışındaki Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz, Mühendislik ve Doğa, Siyasal, Edebiyat, Eğitim,, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültelerine 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltme

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri, 28.01.1982 tarihli Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren Öğretim Üyeliğine

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu nun 48. maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Harran Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru İçin

Detaylı

Mersin Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun ve Öğretim Üyesi

Mersin Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun ve Öğretim Üyesi Mersin Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemize 2547 sayılı Kanun Hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki

Detaylı

1/5 ÖĞRETİM ELEMANI İLANI İLAN NO KADRO ÜNVANI KADRO ADEDİ BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI AÇIKLAMA

1/5 ÖĞRETİM ELEMANI İLANI İLAN NO KADRO ÜNVANI KADRO ADEDİ BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI AÇIKLAMA ÖĞRETİM ELEMANI İLANI İLAN 26383 Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Uygulamalı Sosyoloji Öğr.Gör. 6 1 Sosyoloji alanında yüksek lisans yapmış olmak. 26458 Sürmene A.Kanca MYO Elektrik ve Enerji Elektrik Enerji

Detaylı

BİRİM ADI BÖLÜM ADI A.B.D./A.S.D./PROGRAM ADI

BİRİM ADI BÖLÜM ADI A.B.D./A.S.D./PROGRAM ADI BİRİM ADI BÖLÜM ADI A.B.D./A.S.D./PROGRAM ADI EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖK ASGARİ BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜ COĞRAFYA BÖLÜMÜ DOĞU DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜ FELSEFE BÖLÜMÜ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ TARİH

Detaylı

Akademik. İşletme (İngilizce) Profesör/Doçent/ Doktor Öğretim Üyesi Profesör/Doçent/ Doktor Öğretim Üyesi

Akademik. İşletme (İngilizce) Profesör/Doçent/ Doktor Öğretim Üyesi Profesör/Doçent/ Doktor Öğretim Üyesi İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI (profesör, doçent, doktor öğretim üyesi) olarak personel alım ilanı; Üniversitemizin aşağıda belirtilen yüksekokul ve bölümlerine,

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ÖĞRETİM ÜYESİ ALIMI İLANI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ÖĞRETİM ÜYESİ ALIMI İLANI T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ÖĞRETİM ÜYESİ ALIMI İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği

Detaylı

İç Hastalıkları PROFESÖR 1 Acil Dahiliyede görevlendirilmek üzere

İç Hastalıkları PROFESÖR 1 Acil Dahiliyede görevlendirilmek üzere İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ Histoloji - Embriyoloji PROFESÖR 1 İç Hastalıkları PROFESÖR 1 Acil Dahiliyede görevlendirilmek üzere İç Hastalıkları PROFESÖR 1 Gastroenterohepatoloji Bilim Dalında görevlendirilmek

Detaylı

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI ADİLCEVAZ MESLEK YÜKSEKOKULU BÜRO HİZMETLERİ VE SEKRETERLİK BÖLÜMÜ BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI PR. 3 MOTORLU ARAÇLAR VE ULAŞTIRMA TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ SUALTI TEKNOLOJİSİ PR. 3 MÜLKİYET KORUMA

Detaylı

Birimi Bölümü Anabilim Dalı Unvanı Der. Ad. Niteliği Atayalvaç Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü. Tıbbi Laboratuar Teknikleri

Birimi Bölümü Anabilim Dalı Unvanı Der. Ad. Niteliği Atayalvaç Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü. Tıbbi Laboratuar Teknikleri Süleyman Demirel Üniversitesinden: ÖĞRETİM ÜYESİ İLANI Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı Kanun, Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Süleyman Demirel Üniversitesi Üyeliği Kadrolarına

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemizin aşağıda belirtilen birim ve anabilim dallarına, 2547 sayılı Kanun ile Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu nun 48. maddesinde

Detaylı

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğünden:

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğünden: Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 Sayılı DMK 48. Maddesi hükümleri dâhilinde Öğretim Üyesi alınacaktır. GENEL AÇIKLAMALAR

Detaylı

T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Evrak Tarih ve : l 31/12/218-321 T.C. SENATO KARARLARI Toplantı Karar Karar Tarihi 24 218/24/1 31.12.218 Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı larının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin

Detaylı

düzeyleri arasındaki ilişki konusunda çalışması olmak. reperfüzyonu konularında çalışmaları olmak.

düzeyleri arasındaki ilişki konusunda çalışması olmak. reperfüzyonu konularında çalışmaları olmak. Atatürk Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, 2547 sayılı Kanunun ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine

Detaylı

KADRO ÜNVANI DERECE ADEDİ BAŞVURU YERİ AÇIKLAMA. Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Dekanlığı

KADRO ÜNVANI DERECE ADEDİ BAŞVURU YERİ AÇIKLAMA. Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Dekanlığı Galatasaray Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine, 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi,

Detaylı

16.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43603

16.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43603 16.10.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=43603 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1002102 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde DOKUZ EYLÜL ara

Detaylı

26 ARALIK 2018 TARİHLİ VE SAYILI RESMİ GAZETE İLANIMIZ

26 ARALIK 2018 TARİHLİ VE SAYILI RESMİ GAZETE İLANIMIZ 26 ARALIK 2018 TARİHLİ VE 30637 SAYILI RESMİ GAZETE İLANIMIZ S.No Birimi Bölümü Anabilim Dalı / Anasanat Dalı / Programı Unvanı Kadro Der. Kadro Adedi ALES YDS veya Eşdeğeri İlan Özel Şartları 1 Yönetim

Detaylı

ABD / ASD / S. NO UNVAN DER. ADET BİRİM BÖLÜM

ABD / ASD / S. NO UNVAN DER. ADET BİRİM BÖLÜM Hitit Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirlenen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri, Yükseköğretim

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemizin aşağıda belirtilen birim ve anabilim dallarına, 2547 sayılı Kanun ile Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu nun 48. maddesinde

Detaylı

Fakülte / Enstitü/ Yüksekokul. Bölüm Unvan Sayı Aranan Nitelikler Aranılan Belgeler

Fakülte / Enstitü/ Yüksekokul. Bölüm Unvan Sayı Aranan Nitelikler Aranılan Belgeler Atılım Üniversitesi Rektörlüğünden: 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır. Başvuruda bulunacak olan adayların, başvurduğu

Detaylı

YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE

YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE 7. PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KAPSAMINDA YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE AÇILMASI PLANLANAN PROGRAMLAR HANGİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI / FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLANLAR VEYA OLACAKLARIN HANGİ PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

AĞIZ, DİŞ VE ÇENE RADYOLOJİSİ ANABİLİM DALI 1 1 AĞIZ-DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ ANABİLİM DALI 0 DİŞ HASTALIKLARI VE TEDAVİSİ ANABİLİM DALI 1 1

AĞIZ, DİŞ VE ÇENE RADYOLOJİSİ ANABİLİM DALI 1 1 AĞIZ-DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ ANABİLİM DALI 0 DİŞ HASTALIKLARI VE TEDAVİSİ ANABİLİM DALI 1 1 Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik Kapsamında hazırlanan; HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2019 YILI AKADEMİK PERSONEL

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemizin aşağıda birimlerine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesi, 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA YURT DIŞINDAN KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERDEN ALINACAK ÖĞRENİM ÜCRETLERİ MİKTARLARI 2017 YILI GİRİŞLİ ÖĞRENCİLER

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA YURT DIŞINDAN KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERDEN ALINACAK ÖĞRENİM ÜCRETLERİ MİKTARLARI 2017 YILI GİRİŞLİ ÖĞRENCİLER ALT ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU BAHÇE TARIMI 600,00 ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI 600,00 ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME YÖNETİMİ 600,00 ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU PAZARLAMA

Detaylı

EK 1- Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kontenjanları

EK 1- Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kontenjanları EK 1- Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kontenjanları 2014-20 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BÖLÜM KONTENJANLARI Sıra No Atamaya Esas Olan Alan Mezun Olduğu

Detaylı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğünden:

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğünden: Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz Akademik birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 50/d Maddesi ve "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: Üniversitemiz birimlerine, 2547

Detaylı

DRC. UNVAN ALES. Öğr.Gör. (Arş.Gör kadrosu karşılık gösterilerek atama yapılacaktır) Yüksek Lisans yapmış olmak Torul MYO/Hukuk Bölümü/ Adalet Pr.

DRC. UNVAN ALES. Öğr.Gör. (Arş.Gör kadrosu karşılık gösterilerek atama yapılacaktır) Yüksek Lisans yapmış olmak Torul MYO/Hukuk Bölümü/ Adalet Pr. Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğünden: DÜZELTME İLANI 25 Mart 2019 tarihli ve 30725 sayılı Resmi Gazetede aslına uygun olarak yayımlanan ilanımızda Üniversitemiz aşağıda belirtilen birimleri için ilan

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri, 28.01.1982 tarihli Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren Öğretim Üyeliğine

Detaylı

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden:

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden: Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 Sayılı DMK 48. Maddesi hükümleri dâhilinde Öğretim Üyesi alınacaktır. GENEL AÇIKLAMALAR 1. Başvuru süresi

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI EĞİTİM Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi ABD Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD Eğitim Programları ve Öğretimi ABD Eğitim Bilimleri Eğitim Yönetimi

Detaylı

JANDARMA VE SAHİL GÜVENLİK AKADEMİSİ BAŞKANLIĞINDAN;

JANDARMA VE SAHİL GÜVENLİK AKADEMİSİ BAŞKANLIĞINDAN; JANDARMA VE SAHİL GÜVENLİK AKADEMİSİ BAŞKANLIĞINDAN;. Akademimiz na 547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 94 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48 inci Maddesindeki genel

Detaylı

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğünden: HATAY Üniversitemiz birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun ve Öğretim Üyeliğine

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğünden: HATAY Üniversitemiz birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun ve Öğretim Üyeliğine Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğünden: HATAY Üniversitemiz birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca,

Detaylı

ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI

ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Üyesi Dışındaki Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş

Detaylı