Güç. Hassasiyet. Ortaklık.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Güç. Hassasiyet. Ortaklık."

Transkript

1 Präzisionsplanetendişli precision gearboxes Güç. Hassasiyet. Ortaklık. power. precision. partnership.

2 Redaksiyon editorial Güç ve hassasiyetle ikna etme. Ortaklıkla hayret uyandırma. Çok Sayın Bayanlar ve Baylar, Güç, hassasiyet ve ortaklık Bu değerler yaklaşık 80 yıldır bizim şirket felsefemizi ve çalışmalarımızın temelini oluşturur. Güncel teslimat programımız sayısız yenilikçi ve teknolojik olarak geliştirilmiş tahrik ve dişli çözümleri içeriyor. Impress with power and precision. Inspire with partnership. Dear Sir or Madame, Power, precision and partnership these values characterise our business philosophy and our work, and have for over 80 years. In our newly designed and newly structured catalogue, introduced to you today, we present our experience and performance. Güç. Hassasiyet. Ortalık. power. precision. partnership.

3 1 Bu şekilde sizlere artık dokuz farklı planet dişli yapı serisini Economy ve hassaslık alanında sunuyoruz. Yetkili teknoloji ortağı olarak yüksek hassasiyette dişleme parçaları ile özel dişliler geliştirerek üretiyoruz tüm bunlar kesin olarak önemli taleplere uygun hale getirilmiştir. Şayet 2011 kataloğumuzla ilgili sorularınız varsa her zaman yanınızdayız. The current product range includes numerous innovative and technologically mature drive and gear solutions. We now offer nine different planetary gear series for the sectors Economy and Precision. As a competent technology partner, we develop and manufacture highly precise gear parts as well as specialised gearboxes adapted precisely to your specific needs. Please contact us if you have any questions about the 2011 catalogue, our products or services we re happy to help. Bernd Neugart Yönetici konumundaki şirket ortağı managing partner Thomas Herr Yönetici konumundaki şirket ortağı managing partner

4 2 İçindekiler table of contents Redaksiyon / editorial 1 İçindekiler / table of contents 2-3 Kalite + Ağımız / quality + networks Servis NCP + Ölçü yaprakları / service NCP + dimension sheets Mükemmelliyetçilik + Güç sınıfları / perfection + performance classes PLN WPLN PLFN PLN Çok az oynayan planet dişli low backlash planetary gearbox Kesin hassasiyet için precision at highest level PLE WPLE PLFE WPLN Çok az oynayan açı planet dişli low backlash angle gearbox Hassas açı dişlisi the precision angular gearbox PLFN Çok az oynayan Flanş dişli low backlash flange gearbox Yüksek kapasite verileri ve kısa yapı şekli ile yüksek sağlamlık high stiffness with high performance data and short construction PLE Çok az oynayan planet dişli low backlash economy planetary gearbox PLN yapı serisi için Economy-Alternatif the economy alternative to the PLN-line WPLE Çok az oynayan açı planet dişli low backlash economy angle gearbox PLE-Yapı serisinin açı dişli the angular gearbox of PLE-line PLFE Çok az oynayan Economy Flanş dişli low backlash economy flange gearbox Kompakt ekonomiklik compact efficiency

5 3 PLHE Çok az oynayan planet dişli low-backlash economy planetary gearing Bu ürün serisinde, oldukça yüksek radyal ve aksiyal kuvvetler söz konusudur Our series is characterised by high radial and axial forces PLPE Çok az oynayan planet dişli low-backlash economy planetary gearing Tahrik mili çıkışında daha fazla esneklik More flexibility at the output and higher radial loads WPLPE Çok az oynayan açı planet dişli low-backlash economy bevel planetary gearing PLPE-Yapı serisinin açı dişli the angular gearbox of PLPE-line Neue Produkte new products WPLPE PLPE PLHE Karar verici için / for decision-makers Sipariş tanımı / ordering code 106 Opsiyonlar / options 107 Teknik prensipler / technical background Özel dişli / custom made gearboxes Dişli parçaları / custom made geared parts Bağlant / contact

6 4 Kalite quality En yüksek seviyede kapasite Bizim kapasitemiz. BİR BAKIŞTA Sizin memnuniyetimiz bizim için ölçüttür bu nedenle ürünlerimizin kalitesi ve kapasiteleri her daim bizim için ilk sırada yer alır. Sahip olduğumuz kalite ve çevre politikamızla tüm uluslararası pazarlarda ekonomik başarıyı temin ediyor ve sürekli geliştiriyoruz. > Hedefe odaklanmış. Biz kesin kalite hedeflerini yönetici birimlerin sorumluluğu altında, tüm çalışanlarımızı dahil ederek ve çalışma kalitesini de dikkate alarak belirliyoruz. > Angaje olmuş şekilde. Biz yüksek motive edilmiş ve kalifiye bir ekibe dayanıyoruz. İlgili eğitimlerin ve öğretimin yanında tüm çalışanlarımız yerine getirdikleri çalışmalarla ilgi hem yetkiye hem de sorumluluğa sahiptir. > Tutarlı. Düzenli iyileşme süreci içinde bulunuyoruz ve yenilikçiliğin büyük adımlarını sürekli iyileştirmenin küçük adımları ile birleştiriyoruz. > Kanıtlanabilir. Hizmet sunumunun tüm evrelerini karşılayan kapsamlı bir kalite ve çevre yönetimi sistemine sahibiz ve bunu belgeliyoruz. Normlarla ilgili tüm kurallar QM/UM sistemi dokümanında ISO 9001; VDA 6.4; ISO 1400 a göre tanımlanmaktadır. Power - at a high level. Our quality. Your satisfaction is our measuring stick - that s why the quality of our products and services are always our top priority. With our quality and environmental policy we secure and expand our economic success on all international markets. AT A GLANCE: > Goal oriented. We declare concrete quality goals - under the responsibility of the management and involvement of all employees as well as consideration of the quality of work. > Committed. We put emphasis on a highly motivated and qualified team. In addition to training and instruction, our employees receive authority as well as responsibility for their activities. > Consistent. We are in a process of continuous improvement and we connect the large steps of innovation with the small steps of continual optimisation > Verifiable. We maintain and document a comprehensive quality and environment management system that comprises all phases of the rendering goods and services. All regulations relevant to the standards are described in the documentation according ISO 9001; VDA 6.4; ISO of the QM/EM system.

7 Ağımız network 5 Sizin için global aktif. Ağımız. Ürün kalitesi, destek ve serviste sunduğumuz yüksek standart tüm ülkelerde takdir edilmektedir. 20 nin üzerinde temsilcilik ve alt kuruluşla en önemli endüstri ülkelerinde temsil edilmekteyiz. Ürünlerimiz sadece Almanya da üretilmektedir. ABD ve Çin de bulunan montaj fabrikalarımız bölgesel pazarlara hizmet vererek, uygulamalarda yüksek bir esneklik sağlamakta ve en iyi teslimat süreleri garanti etmektedir. Globally active for you. Our network. Our high standard in product quality, support and service appreciated internationally: With over 20 representatives and branches, we are represented in all important industrial nations. We manufacture our products exclusively in Germany. In the USA and China, our assembly factory serve regional markets, guaranteeing a high level of flexibility for adaptations as well as the shortest delivery times.

8 6 6 Servis service Daha fazla kullanın. Sundug umuz servis. Biz sadece ürün yaratmıyoruz; işlevsel, ekonomik, ileriye dönük çözümler tasarlıyoruz. Bu sebepten yoğun bir birlikte çalışmaya ve tamamen size göre hazırlanmış bir müşteri hizmetine önem veriyoruz. > Her şey tek elden: danışmadan geliştirme çalışmalarında kadar. Sizin göreviniz, bizim işimiz: Size danışmanlık hizmeti veriyor ve birlikte yeni ve sadece sizin için hazırlanmış çözümler sunuyoruz. Elemanlarımızın yaklaşık %5 i tasarım ve geliştirme departmanlarında çalışmaktadır. > En yeni seviyede: know how ve teknoloji. Yenilikçi ve başarı ile denenmiş üretim yöntemlerine ve çalışanlarımızın bilgilerine güvenin. Güç aktarma hattı için geliştirilen tasarım yazılımı NCP yi hiçbir ücret ödemeden kullanabilirsiniz. Web sitemizde bulunan kapsamlı Download alanından CAD çizimleri, boyut föyleri ve işletme kılavuzları indirebilirsiniz > Her durumda: odak noktası verimliliktir. Toplam m² olan genişletilmiş üretim lanımızla standart ürünlerimiz için optimum teslimat süreleri sunabilmekteyiz. Ayrıca iyi hesaplanmış pazar fiyatlarından, sürekli bir maliyet optimizasyonundan da yararlanmaktasınız - tüm bunlar daima yüksek bir kalite seviyesi ile birlikte sunulmaktadır. Simply greater benefit. Our service. We don t just make products, we create solutions - functional, economical and forward-looking. Therefore, intensive collaboration and the right service for you are important to us. > From one source: From consulting to development. Your task, our job: We provide consulting and develop new and customised solutions together with you. Roughly 5% of our employees work in development and design. > At a new level: Know-how and technology. Trust in innovative and proven manufacturing methods and in the knowledge of our employees. NCP, the design software for the power train, is available to you at no cost. And our website offers you a comprehensive download area with CAD drawings, dimension sheets or operating instructions. > On all accounts: Focus on efficiency. With our expanded production area of 11,000 m² we can guarantee optimal delivery times for our standard products. You also profit from fairly calculated market prices, from permanent cost optimisation - with consistent high quality.

9 Boyut föyü arayıcı Dimension sheet finder 7 NEUGART boyut föyü aracı: Yeni çevrimiçi servis, yeni olanaklar. Süreçleri kolaylaştırmak, etkinliği arttırmak, beklentileri alışıldığından fazla oranda yerine getirmek: Boyut föyü arayıcımız ile, -etkinlik ve performans konularında- yine yeni kıstaslar yaratıyoruz. Çünkü, birinci sınıf kalite, NEUGART ta baştan sona dört dörtlük bir satış öncesi servis ile başlar! İleride, boyut föylerini manuel olarak arama zahmetini göstermenize gerek kalmaz: altındaki çevrimiçi boyut föyü arayıcısında, bunun için birkaç tıklama yeterlidir: Sistemimiz, sizin için, özel ürün verileri ve opsiyonlar sayesinde, 500 den daha fazla boyut föyü arasından otomatik olarak istenen değişik tipi bulur. Pratik testinde kanıtlanmış ürün arayıcımız ile kombine edilmek suretiyle, şimdi size akılllı bir toplu çözüm sunuyoruz - bu, performans verilerinden tamamlanmış boyut föyüne kadar, birinci sınıf bir arama işlevidir. Yeni NEUGART boyut föyü arayıcısı, şu andan itibaren web sitemizde yirmidört saat bedava olarak hizmetinize sunulmaktadır. Maßblattfinder The NEUGART dimension sheet finder: New online services, new options. Simplify processes, increase efficiency, exceed expectations: With our dimension sheet finder we set the standard again for efficiency and performance. At NEUGART first-class quality starts with the right pre-sales service! No more need for a time-consuming manual search through dimension sheets: You just need a few clicks in the online dimension sheet finder at Based on the specific product data and options, our system will automatically find suitable solutions for your needs from over 500 dimension sheets. In combination with our proven product finder, we now offer you an ingenious total solution a first-class search function, from performance data to the final dimension sheet. The new NEUGART dimension sheet finder is now available for you on our website, around the clock and free of charge. Datasheet Finder

10 8 Mükemmelliyetçilik perfection En ince ayrıntıya kadar mükemmelliyetçilik Ürünlerimiz Etkili ve güçlü kapasiteli: Hassasiyet Planet dişlimiz. Alet veya uç döküm makelerinde olsun, paketleme, baskı ve tekstil makinelerinde, kullanım tekniği veya boyama robotu tesislerinde: Bizim hassasiyet - planet dişlimiz sayısız kullanım alanı için idealdir. Bu esnada da size standarttan çok daha fazlasını sunuyoruz. Yüksek değeli tahrik elementleri kararlılık içinde geliştirilmeye devam ediyor. Yenilikçi ve bireysel: Bizim özel dişlimiz. Kompakt yapı şekli ve daha yüksek kapasite verileri, özel montaj talimatları. Gıda maddelerine uygunluk veya bireysel tasarım: Biz sizlerin kompleks taleplerinizi de makine imalatı alanındaki tüm alanlarda yerine getiriyoruz. Mühendislik birimimizde görevli kalifiye uzmanlarımız dişli çözümleri ve dişli sistemleri geliştiriyor. Kapasite, masraf ve kaliteye uygun şekilde çözümler. Sizin yenilikçi avantajınız: Biz tecrübelerimize güveniyor, aynı zamanda da yeni gelişmelere dayaranak bunları müşteri çözümlerimize entegre ediyoruz. Güvenilirlik ve yüksek hassasiyet: Dişli parçalarımız. Size tahrik tekniği alanında pek çok bileşen sunuyoruz. Sizin ihtiyaçlarınızı ve taleplerinizi de bu esnada dikkate alıyoruz. Bir bakışta: > Geniş bir ürün programı Standart dişli, özel dişli ve dişli parçaları > Dokuz güçlü standart yapı serisi pek çok opsiyon. > Özel dişli bireysel olarak sizin taleplerinize göre oluşturulmuş. > Dişli parçaları - Çok yönlü işleme olanakları sunmaktadır. > Yüksek kalite ve esneklik optimal teslimat süreleri dahilinde Perfection - in every detail. Our products. Powerful and efficient: Our precision planetary gearboxes. Whether in machine tools or die-casting machines, in packaging, printing and textile machines, in automation technology or in robotic painting systems: Our precision planetary gearboxes are ideally suited for numerous applications. We offer much more than just standard. The high-quality drive elements are continuously being developed further. AT A GLANCE > A broad product range standard gearboxes, specialised gearboxes and gear parts. > Nine strong standard model series many options. > Specialised gearboxes individually customised to your needs. > Gear parts a wide range of options are available. > High quality and flexibility with optimal delivery times. Innovative and individual: Our specialised gearboxes. Compact form and high performance, special construction requirements. Food grade certification or individual design: We fulfil even your most complex requirements in all sectors of machine building. The qualified specialists of our engineering department design gearbox solutions and systems. According to your performance, quality and quality needs.your benefit from innovation: We utilise our experience and at the same time take advantage of new developments, integrating them into our customer solutions. Reliable and highly precise: Our gear parts. We offer you numerous additional components relating to drive technology. Perfect for your needs and demands.

11 Güç sınıfları Performance classes Hedefe daha hızlı ulasmak: Achieve your goal faster: Bir bakışta programımız. İleride, detay değerleri üzerinden çok zaman alan aramalar yapmanıza gerek kalmaz: Gerekli olan ürünlerin daha hızlı şekilde seçilmesi için, oldukça derli toplu hızlı seçim işlevimizi kullanınız. Bu genel bekışta, ürünlerimizin en önemli özelliklerini direkt karşılaştırmalı olarak bulursunuz. Our programme at a glance. You no longer need to perform time-consuming searches of detailed information: Utilise our easy-to-use quick selection to select the products need. In this overview you will find a direct comparison of the key features or our products. Pozisyonlama doğruluğu radyal kuvvetler burulma sağlamlığı Sessiz çalışma Güç yoğunluğu Koruma sınıfı Farklı transmisyon oranları Positioning accuracy radial forces torsional stiffness quiet operation power density protection rating wide range of ratios PLN koaksiyal /coaxial PLFN Flanş /Flange WPLN Dirsek /Angle PLFE Flanş /Flange PLPE koaksiyal /coaxial PLHE koaksiyal /coaxial PLE koaksiyal /coaxial WPLPE Dirsek /Angle WPLE Dirsek /Angle BİRİNCİ / TOP GÜÇLÜ / STRONG STANDART / STANDARD

12 114 Dişli parçaları custom made geared parts Alın çarkları spur-toothed wheel Zımparalanmış ve perdahlanmış dişli kanatları ile alın çarkları, kalite 5 e kadar, Modül 0,5 3 azami dış çap 160 mm spur-toothed wheel with grounded and honed tooth profile up to quality 5, module 0,5 3 max. outside diameter 160 mm Dahili tişli tertibatı Internal gearing broached/shaped Modül 0,3-3 kalite 7 e kadar broached/shaped Module up to quality 7 Dişli parçaları/custom made geared parts Dişli çubukları spur racks Dişli çarkları düz dişlenmiş Modül 4 e kadar; azami uzunluk 1000 mm Dişli çarkları, eğri dişlenmiş Modül 1,25 e kadar; azami uzunluk 400 mm Frezeli tipinde eğim açısı maks. 30, doğrultulmuş spur racks, straight spur toothed, up to module 4; length 1000 mm spur racks, helical toothed, up to module 1,25; lenght 400 mm helix angle up to 30 milled design, adjusted

13 Dişli parçaları custom made geared parts 115 Konik çarklan bevel gears Konik çarklar, frezelenmiş, modül 1,4 e kadar düz dişlenmiş; azami çap100 mm Konik çarklar, zımparalanmış, Modül 2 ye kadar düz dişlenmiş ; azami çap 90 mm Modül 2 ye kadar plastik veya pirinç bevel gears, milled, straight spur toothed up to module 1,4; max. diameter 100 mm bevel gears, planed, straight spur toothed, up to module 2; max. diameter 90 mm plastic or brass up to module 2 Müşteri açısından önemli plastik parçalar customer-specific parts - Kendine ait alet imalatı Bizim malzemelerimiz: - Uzmanlık açısından önemli konstrüksiyon aşamasında son ürüne - Polietilen - Polyamid kadar destek - PTFE - PEEK - individual tool construction - specialized support in the construction phase to end product our material - Polyamide - Polyethylene - Teflon - PEEK Helezonlar ve dişli milleri hassas frezeli, Modül 2 ye kadar tekli, Modül 1 e kadar çoklu (Modül 2 ye kadar lütfen sorunuz) Salyangozlar ve dişli milleri worm and thread shafts Salyangozlar ve dişli milleri hassas frezeli, Modül 2 ye kadar tekli, Modül 1 e kadar çoklu (Modül 2 ye kadar lütfen sorunuz) worm and thread shafts, precision-milled single start worm up to module 2 Multi-star worn up to module 1 (up to module 2 on inquiry) Dişli parçaları/custom made geared parts

14 Neugart GmbH Keltenstraße 16 D Kippenheim phone: (+49) fax: (+49) vertrieb@neugart.de internet: Neugart Türkiye Bahcelievler mah. Gazipaşa cad. Gülnihal Palmiye ap.75/1 KAt 1 daire 1 Yalova /Türkiye phone: (+90) fax: (+90) kemal.ozcas@neugart.com 04/2011 De i iklik yapma hakları saklıdır modifications reserved

Güç. Hassasiyet. Ortaklık.

Güç. Hassasiyet. Ortaklık. Präzisionsplanetendişli precision gearboxes Güç. Hassasiyet. Ortaklık. power. precision. partnership. Redaksiyon editorial Güç ve hassasiyetle ikna etme. Ortaklıkla hayret uyandırma. Çok Sayın Bayanlar

Detaylı

Ürün Broşürü Product Brochure

Ürün Broşürü Product Brochure Ürün Broşürü Product Brochure 09 2015 Kabiliyetlerimiz Capabilities Ar-Ge - ÜRÜN GELIŞTIRME R&D - PRODUCT DEVELOPMENT Dişli, mil, rulman ömrü gibi tüm mühendislik hesaplamaları güvenilirliği dünyaca kabul

Detaylı

Özel Tasarım Dişliler Custom Design Gears

Özel Tasarım Dişliler Custom Design Gears Özel Tasarım Dişliler Custom Design Gears 12 2014 Genel Tanıtım Overview ZET Redüktör 60 yılı aşkın deneyimi ile Türkiye nin en köklü dişli ve redüktör üreticilerindendir. ZET Redüktör ün 10.000 m2 lik

Detaylı

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş Ambalaj San. Tic. A.Ş 2014 yılında İstanbul'da 5.000 m2 lik alanda kurulan tek kullanımlık plastik ürünleri araştırıp, geliştirip, tasarlayıp üretmektedir. Uzun yılların deneyimi ile pazara yenilikçi,

Detaylı

Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog

Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog Asansörün olduğu her yerde ; ileri teknoloji, üstün kalite... Advanced technology, high quality.. Ürün Kataloğu Product Catalog HAKKIMIZDA Boro Makine Metal Sanayi Tic. Ltd. Şti olarak CLİNDAS markası

Detaylı

Özel Tasarım Dişliler Custom Design Gears

Özel Tasarım Dişliler Custom Design Gears Özel Tasarım Dişliler Custom Design Gears 12 2014 Demir Çelik Endüstrisi Iron & Steel Industry Enerji Endüstrisi Energy Industry Maden Endüstrisi Mining Industry Çimento Endüstrisi Cement Industry Raylı

Detaylı

Özel Tasarım Redüktörler Custom Design Gearboxes

Özel Tasarım Redüktörler Custom Design Gearboxes Özel Tasarım Redüktörler Custom Design Gearboxes 11 2014 Demir Çelik Endüstrisi Iron & Steel Industry Enerji Endüstrisi Energy Industry Maden Endüstrisi Mining Industry Çimento Endüstrisi Cement Industry

Detaylı

We specialise in design and producing the most comprehensive infrastructural lighting solutions.

We specialise in design and producing the most comprehensive infrastructural lighting solutions. We specialise in design and producing the most comprehensive infrastructural lighting solutions. We offer you cost and competing advantages with our professional staff and the experience gained through

Detaylı

Ürünün Kalitesi Kalıp ile Başlar Starts with Product Quality Mold ÜRÜN KATA LOĞU PRODUCT CATALOGUE

Ürünün Kalitesi Kalıp ile Başlar Starts with Product Quality Mold ÜRÜN KATA LOĞU PRODUCT CATALOGUE www.guvenckalip.com Ürünün Kalitesi Kalıp ile Başlar Starts with Product Quality Mold ÜRÜN KATA LOĞU PRODUCT CATALOGUE 2018 Hakkımızda Güvenç Kalıp Sanayi 2003 yılında kurulmuş olup, plastik kalıp sektöründe

Detaylı

Özel Tasarım Redüktörler Custom Design Gearboxes

Özel Tasarım Redüktörler Custom Design Gearboxes Özel Tasarım Redüktörler Custom Design Gearboxes 11 2014 Genel Tanıtım Overview ZET Redüktör 60 yılı aşkın deneyimi ile Türkiye nin en köklü dişli ve redüktör üreticilerindendir. ZET Redüktör ün 10.000

Detaylı

Ürün Kataloğu Product catalogue

Ürün Kataloğu Product catalogue www.elcalu.com.tr Ürün Kataloğu Product catalogue www.elcalu.com.tr HAKKIMIZDA ABOUT US ELC ALÜMİNYUM SAN. TİC. A.Ş. 40 yıllık metal üretim ve işleme tecrübesini alüminyum mamul üretimine aktarmak üzere,

Detaylı

Profil Boru Demir Çelik

Profil Boru Demir Çelik Profil Boru Demir Çelik Hakkımızda Fabrikamız; BORSAN PROFİL BORU DEMİR ÇELİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 2007 Yılında Hatay'ın Payas İlçesinde 21.000 m2 açık, 10.000 m2 kapalı alan üzerine kurulmuştur. Bölgenin

Detaylı

PLFE. Oldukça kısa boylu flanşlı redüktör. Economy Line

PLFE. Oldukça kısa boylu flanşlı redüktör. Economy Line 38 Oldukça kısa boylu flanşlı redüktör Yüksek çıkış torkları, yüksek burulma dayanımı, az diş boşluğu. Bu özellikler PLFE serisinin güven veren yanlarıdır. Ekonomi serisi flanşlı redüktörler PLFN serisinin

Detaylı

www.yorukhidrolik.com www.bombe.gen.tr BİZ KİMİZ? WHO ARE WE? Firmamız hidrolik pres konusunda Türk sanayisine hizmet etmek için 1980 yılında şahıs firması olarak kurulmuştur. Hidrolik Pres imalatına o

Detaylı

Hassas Redüktörler Broşürü Precision gearbox brochure

Hassas Redüktörler Broşürü Precision gearbox brochure Hassas Redüktörler Broşürü Precision gearbox brochure Economy Line Her yönde montaj edilebilir Giriş flanşı tarafı motora özel olarak uyarlanabilir Ekstra yağlama gerektirmez Kütlesel eylemsizliği dengelenmiş

Detaylı

Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic.

Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic. Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic. Şaşmazer Design müşterilerinin beklentilerine ve pazar dinamiklerine göre gereksinimleri belirleyen, üretim ve teknoloji çatısı altında çalışmalarını

Detaylı

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING

OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ.   OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING OTOMOTİV SAN. TİC. LTD. ŞTİ. www.ozaksen.com.tr OTOMOTİV YEDEK PARÇA İMALATI AUTOMOTIVE SPARE PART MANUFACTURING ÜRÜNLERİMİZ OUR PRODUCTS INTERCOOL BAĞLANTI BORULARI INTERCOOL CONNECTION PIPES... 4 YAĞ

Detaylı

A.Ş. ÖZEL / FASON ÜRETİM

A.Ş. ÖZEL / FASON ÜRETİM ÖZEL / FASON ÜRETİM Private Label www.jeomed.com Private / Contract Manufacturing How is it performed? 01 New Products Market Research 02 Product R & D 03 Ministry of Health Operations 04 GMP Norms Production

Detaylı

ISO 9001:

ISO 9001: ISO 9001:2015 Aygünsan Demir Çelik 1992 yılında sıcak haddelenmiş ve soğuk çekme olarak üretime başlayan firmamız kaliteyi, teknolojik gelişmeyi ve müşteri memnuniyetini ilke edinerek Karabük ili ve Safranbolu

Detaylı

GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ / RECYCLING SYSTEMS 1995 TEN BERİ / SINCE 1995 ÖZDE

GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ / RECYCLING SYSTEMS 1995 TEN BERİ / SINCE 1995 ÖZDE ÖZDE MAKiNE GERİ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ / RECYCLING SYSTEMS 1995 TEN BERİ / SINCE 1995 ÖZDE TOPUK TEL ÇIKARMA / TIRE DEBEADER TEKNiK ÖZELLiKLER / TECHNICAL SPECIFICATIONS EN / WIDTH BOY / LENGTH YÜKSEKLiK

Detaylı

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır.

HAKKIMIZDA ABOUT US. kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. ABOUT US HAKKIMIZDA FORPLAS ın temel amacı, kuruluşundan bugüne PVC granül sektöründe küresel ve etkin bir oyuncu olmaktır. 25 yılı aşkın üretim deneyimine sahip olan FORPLAS, geniş ve nitelikli ürün yelpazesiyle

Detaylı

www.imsamakina.com.tr

www.imsamakina.com.tr HAKKIMIZDA 2003 Yılında ahşap modelhanesi olarak kurulan firmamız, müşteri taleplerini göz önünde bulundurarak ve bu talepleri günümüz teknolojisine uyarlayarak, bünyesine CNC dik işleme merkezleri katmıştır.

Detaylı

nareks is an Electrical Contracting and Automation Engineering company. nareks Elektrik Taahhüt ve Otomasyon Mühendislik firmasıdır.

nareks is an Electrical Contracting and Automation Engineering company. nareks Elektrik Taahhüt ve Otomasyon Mühendislik firmasıdır. About Us Hakkımızda nareks is an Electrical Contracting and Automation Engineering company. It was founded at 2012. From its beginning, with local presence and international expert team, the company is

Detaylı

Vakko Tekstil ve Hazir Giyim Sanayi Isletmeleri A.S. Company Profile- Outlook, Business Segments, Competitors, Goods and Services, SWOT and Financial

Vakko Tekstil ve Hazir Giyim Sanayi Isletmeleri A.S. Company Profile- Outlook, Business Segments, Competitors, Goods and Services, SWOT and Financial Vakko Tekstil ve Hazir Giyim Sanayi Isletmeleri A.S. Company Profile- Outlook, Business Segments, Competitors, Goods and Services, SWOT and Financial Analysis Vakko Tekstil ve Hazir Giyim Sanayi Isletmeleri

Detaylı

We convert our experiencess and knowledge about aluminum into qualified products.

We convert our experiencess and knowledge about aluminum into qualified products. Page 1 We convert our experiencess and knowledge about aluminum into qualified products. Alüminyum Hakkındaki Bilgi ve Tecrübemizi Kaliteli Ürünlere Dönüştürüyoruz Highest security with SSL Page 2 Aluminum

Detaylı

m a k i n e s a n a y i

m a k i n e s a n a y i GIDA MAKİNELERİ Taneli Dolum Makinesi Granular Filling Machine Z Elevatör Z Elevator Tamburlu Yıkama Makinesi Tumbler Washing Machine GIDA MAKİNELERİ Kasa Yıkama Makinesi Box Washing Machine Kavanoz Yıkama

Detaylı

Atıksu Arıtma Tesislerinde Hava Dağıtımının Optimize Edilmesi ve Enerji Tasarrufu

Atıksu Arıtma Tesislerinde Hava Dağıtımının Optimize Edilmesi ve Enerji Tasarrufu Optimization of Air Distribution in Waste Water Treatment Plants to Save Energy Atıksu Arıtma Tesislerinde Hava Dağıtımının Optimize Edilmesi ve Enerji Tasarrufu Jan Talkenberger, Binder Group, Ulm, Germany

Detaylı

Sprockets. Worms Worm Wheels

Sprockets. Worms Worm Wheels Internal Gears Sprockets Spur & Helical Gears Splined Shafts Bevel Gears GEAR Couplings Worms Worm Wheels TIMING PULLEYS Gear Racks www.turgaydisli.com HAKKIMIZDA ABOUT US TURGAY DİŞLİ MAKİNA TURGAY GEAR

Detaylı

Product Code / Ürün Kodu : DT0500 DL0500 Diameter / Çap (mm) 108.9 114.0 Flush Volume / Silme Dolum (cc) 675 - Fill Volume / Seviye Dolum (cc) 500 - Height / Yükseklik (mm) 81.5 - Weight / A rl k 23,0

Detaylı

DURAL MACHINERY. Tube Processing Machines. Product Catalogue

DURAL MACHINERY. Tube Processing Machines. Product Catalogue DURAL MACHINERY Tube Processing Machines Product Catalogue www. d u r al.c om.t r ..... Tube Bending Machines Double Head Tube Bending Machines Tube Chamfering Machines Pipe End Deburring Machines Tube

Detaylı

TÜNEL SEGMENT BAĞLANTI ELEMANLARI

TÜNEL SEGMENT BAĞLANTI ELEMANLARI TÜNEL SEGMENT BAĞLANTI ELEMANLARI TUNNEL SEGMENT FITTING & CONNECTION ELEMENTS 33. YILLIK DENEYİM YEAR PROUDLY WITH YOU HAKKIMIZDA About Us GURBETÇİLER PLASTİK SAN. ve TİC. A.Ş. uluslararası faaliyet gösteren

Detaylı

TRAKTÖR KOLTUKLARI. www.gurexseat.com

TRAKTÖR KOLTUKLARI. www.gurexseat.com 335 TRAKTÖR KOLTUKLARI ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE www.gurexseat.com Certificate Sertifikalarımız Sertifikalarımız Marka Tescil ISO 9001 : 00 HAKKIMIZDA ABOUT US Certificate Marka Tescil Şirket 197

Detaylı

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Şasiden iç donanıma kadar Alkan Solution üretimi olan treylerlerimiz ile Dünya ve Türkiye nin en değerli markalarına

Detaylı

2018 Ürün Kataloğu. Product Catalogue.

2018 Ürün Kataloğu. Product Catalogue. 2018 Ürün Kataloğu Product Catalogue Ürün kalitesinde malzeme kadar işçiliğinde önemli olduğunu bilen Mabaş; üretim sürecinin her bir aşamasında son derece titiz bir çalışma yürüterek kaliteden taviz vermeden

Detaylı

Dr. Aysın Yeltekin. EST Enerji

Dr. Aysın Yeltekin. EST Enerji Dr. Aysın Yeltekin EUREKA PROJELERİMİZ EUREKA, E!1770 St. Joseph 2000, EUREKA E!2007, Pack 2000 EUREKA E! 2659 ONE ECOPOWER, EUROSTARS EUREKA E!4720 PLUG and PACK St. Joseph 2000, EUREKA project, E!1770,

Detaylı

C O N T E N T S BHD BHD page 2-5 BHD page 6-9 BHD page BHD page page BHD

C O N T E N T S BHD BHD page 2-5 BHD page 6-9 BHD page BHD page page BHD C O N T E N T S BHD 32 + 4 BHD 28 + 4 BHD 24 + 3 page 2-5 page 6-9 BHD 19 + 3 page 10-13 BHD 18 + 3 page 14-17 BHD 18 + 3 page 18-21 BHD 17 + 3 page 18-21 BHDM 12 + 3 page 22-25 page 26-28 Boom Makina;

Detaylı

PACKAGE STITCHING SYSTEMS KOLİ DİKİŞ SİSTEMLERİ. MAKİNA SAN.TİC.LTD.ŞTİ KOLİ DİKİŞ MAKİNALARI ve DİKİŞ TELİ İMALATI GÜVENİLİR ÜRETİMDE DOĞRU TERCİH

PACKAGE STITCHING SYSTEMS KOLİ DİKİŞ SİSTEMLERİ. MAKİNA SAN.TİC.LTD.ŞTİ KOLİ DİKİŞ MAKİNALARI ve DİKİŞ TELİ İMALATI GÜVENİLİR ÜRETİMDE DOĞRU TERCİH MAKİNA SAN.TİC.LTD.ŞTİ KOLİ DİKİŞ MAKİNALARI ve DİKİŞ TELİ İMALATI GÜVENİLİR ÜRETİMDE DOĞRU TERCİH RIGHT CHOICE IN SAFE PRODUCTION PACKAGE STITCHING SYSTEMS Esas Olan Bize Olan Güveniniz What is Essential

Detaylı

PLFN. Yüksek çıkış torku ve daha yüksek radyal kuvvet için. Precision Line

PLFN. Yüksek çıkış torku ve daha yüksek radyal kuvvet için. Precision Line 80 Yüksek çıkış torku ve daha yüksek radyal kuvvet için Güçlü ve kompakt. Düz dişli PLFN redüktörleri çok özel ve farklı taleplere cevap verir. En yüksek dayanım yüksek performansla bir araya gelmiş, çok

Detaylı

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION KURUMSAL Ürün teşhir standları üretimi konusunda 2008 yılında kurulan Relax Stand günden güne arttırdığı başarı grafiği,tasarım gücü ve teknolojik

Detaylı

WPLE. PLE serisinin yuvarlak çıkış flanşlı konik dişli redüktörü. Economy Line

WPLE. PLE serisinin yuvarlak çıkış flanşlı konik dişli redüktörü. Economy Line 44 PLE serisinin yuvarlak çıkış flanşlı konik dişli redüktörü WPLE serisi PLE serisinin akılcı bir şekilde geliştirilmesiyle doğmuştur. Bu konik dişli redüktör serisi, motorredüktör kombinasyonlarında

Detaylı

SEKAP 30 yılı aşkın tecrübesi,

SEKAP 30 yılı aşkın tecrübesi, www.sekap.com.tr 1 [www.sekap.com.tr] SERT KROM KAPLAMA HARD CHROME PLATING KURULUŞ YILI FOUNDED ÜRETİM ALANI PRODUCTION AREA 1980 4000 m² SEKAP 30 yılı aşkın tecrübesi, deneyimli personeli ve alt yapısıyla

Detaylı

UGC, aile şirketinde 2. kuşak olarak 19 yıl görev yapan Uğur GÜRBÜZ tarafından 2001 yılında kurulmuştur.

UGC, aile şirketinde 2. kuşak olarak 19 yıl görev yapan Uğur GÜRBÜZ tarafından 2001 yılında kurulmuştur. Petty Patent UGC, aile şirketinde 2. kuşak olarak 19 yıl görev yapan Uğur GÜRBÜZ tarafından 2001 yılında kurulmuştur. 2017 yılında şu anda faaliyet gösterdiği İstanbul da Selimpaşa Ortaköy Sanayi Bölgesindeki

Detaylı

okandancam.com.tr okandancam.com.tr ürün katalogu product catalogue

okandancam.com.tr okandancam.com.tr ürün katalogu product catalogue ürün katalogu product catalogue 2011 FİRMA PROFİL Türkiye nin lider cam kuruluşlarından olan Okandan Cam 1954 yılında kurulmuştur. Sektörde yaptığı yatırımlar sayesinde gelişen ve büyüyen firma, 1968 yılında

Detaylı

DIN 7985 DIN 965 VİDALAR / SCREWS YSB YILDIZ SİLİNDİR BAŞLI VİDALAR YHB YILDIZ HAVŞA BAŞLI VİDALAR ISO 7049 ISO 7046

DIN 7985 DIN 965 VİDALAR / SCREWS YSB YILDIZ SİLİNDİR BAŞLI VİDALAR YHB YILDIZ HAVŞA BAŞLI VİDALAR ISO 7049 ISO 7046 VİDALAR / SCREWS YSB YILDIZ SİLİNDİR BAŞLI VİDALAR CROSS RECESSED RAISED CHEESE HEAD SCREWS DIN 7985 ISO 7049 BOY MIN MAX 3 2.8 3.2 4 3,76 4,24 5 4,76 5,24 6 5,76 6,24 8 7,71 8,29 10 9,71 10,29 12 11,65

Detaylı

d h k d t s a t

d h k d t s a t 1 t d h k d, t t s a t 2 TS EN ISO / IEC 17065 Uygunluk Değerlendirmesi standardına uygun olarak ve akreditasyon kapsamında gerçekleştirilen kalite yönetim sistemi ve ürün belgelendirme programına bağlı

Detaylı

METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.

METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. METAL SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. www.parladi.com KALİTEMİZLE SEKTÖRDE GÜVENİN SİMGESİ... HAKKIMIZDA Parladı Metal San. Tic. Ltd. Şti. 1977 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan beri kendini yenileyerek

Detaylı

کاتالوگ گیربکس های خاص Custom Design Gearboxes

کاتالوگ گیربکس های خاص Custom Design Gearboxes کاتالوگ گیربکس های خاص Custom Design Gearboxes 1396 نمایندگی انحصاری فروش مونتاژ و خدمات بعد از فروش محصوالت شرکت های Hydromec ایتالیا و Zet ترکیه در ایران Demir Çelik Endüstrisi Iron & Steel Industry

Detaylı

ESKORT MAKİNA A.Ş. www.eskort.com.tr

ESKORT MAKİNA A.Ş. www.eskort.com.tr ESKORT MAKİNA A.Ş. Eskort Makina bisküvi makineleri konusunda uzmanlaşmış bir firmadır. Komple anahtar teslimi bisküvi hatları, paketleme makineleri,bisküvi ve gıda ile siparişe özel makinelerin tasarım

Detaylı

Hakkımızda / About Us... Tunç Makina 1980'den günümüze imal ettiği Eksantrik Presler de kullanmış olduğu,kaliteli malzemelerle imalatını uygulayarak,k

Hakkımızda / About Us... Tunç Makina 1980'den günümüze imal ettiği Eksantrik Presler de kullanmış olduğu,kaliteli malzemelerle imalatını uygulayarak,k Hakkımızda / About Us... Tunç Makina 1980'den günümüze imal ettiği Eksantrik Presler de kullanmış olduğu,kaliteli malzemelerle imalatını uygulayarak,kendi alanında daima en iyiyi amaç edinmiştir. Kaliteli

Detaylı

YAPI ATÖLYESİ. make difference.. DESIGN & CONSTRUCTION ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING. Design & Construction

YAPI ATÖLYESİ. make difference.. DESIGN & CONSTRUCTION ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING. Design & Construction ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING Design & Construction DESIGN & CONSTRUCTION make difference.. ABOUT US Our company is specialized in four main subjects; CONSTRUCTION, INTERNATIONAL TRADE, NATURAL

Detaylı

PET FOLYODA ÜSTÜN TEKNOLOJİ HIGH TECHNOLOGIES FOR PET FOIL.

PET FOLYODA ÜSTÜN TEKNOLOJİ HIGH TECHNOLOGIES FOR PET FOIL. PET FOLYODA ÜSTÜN TEKNOLOJİ HIGH TECHNOLOGIES FOR PET FOIL www.tanrikulu.com.tr Tanrıkulu Plastik olarak yanınızda olmaktan mutluluk duyarız We are glad to be on your side as Tanrıkulu Plastic Tanrıkulu

Detaylı

WPLN. PLN serisinin konik dişli redüktörü. Precision Line

WPLN. PLN serisinin konik dişli redüktörü. Precision Line 86 PLN serisinin konik dişli redüktörü Daha yüksek verimlilik, daha iyi performans, daha sessiz çalışma. Bu hassas konik dişli serimiz düşük çalışma gürültüsü, kompakt tasarımı ve iyileştirilmiş montaj

Detaylı

PLFE. PLFE Economy Line. Yüksek burulma dayanımı ve çıkış mili flanş bağlantılı olan en küçük planet redüktör.

PLFE. PLFE Economy Line. Yüksek burulma dayanımı ve çıkış mili flanş bağlantılı olan en küçük planet redüktör. Economy Line Yüksek burulma dayanımı ve çıkış mili flanş bağlantılı olan en küçük planet redüktör. Kısa diye bir şey tanımıyoruz:, flanş bağlantılı çıkış mili kompakt olan planet redüktörümüzdür. Yerden

Detaylı

İstanbul a Hoşgeldiniz

İstanbul a Hoşgeldiniz Welcome To Istanbul İstanbul a Hoşgeldiniz CHIC Accessories Administration Office CHIC Tekstil ve Metal would like to welcome you to Turkey! Our company s aim is to offer our clients complete branding

Detaylı

DURAL MACHINERY. Tube Processing Machines. Product Catalogue

DURAL MACHINERY. Tube Processing Machines. Product Catalogue DURAL MACHINERY Tube Processing Machines Product Catalogue www. d u r al.c om.t r ..... Tube Bending Machines Double Head Tube Bending Machines Tube Chamfering Machines Pipe End Deburring Machines Tube

Detaylı

ASTES ASANSÖR SAN. ve TİC. A.Ş.

ASTES ASANSÖR SAN. ve TİC. A.Ş. ASTES ASANSÖR SAN. ve TİC. A.Ş. ASANSÖR MAKİNALARI ELEVATOR MACHINES Bilgi Deneyim Yüksek teknoloji Know how Experience High-tech 13.000 m² alana sahip yeni tesisimizde en son teknoloji ve kalitede asansör

Detaylı

WPLFE. WPLFE Economy Line. The shortest right angle planetary gearbox with flange output shaft and maximum torsional stiffness

WPLFE. WPLFE Economy Line. The shortest right angle planetary gearbox with flange output shaft and maximum torsional stiffness Economy Line En kısa konik planet redüktör. Çıkış mili flanş bağlantılı. Yüksek burulma dayanımı. Yer darlığı söz konusu olsa dahi bu redüktör her durumun çaresidir., flanş bağlantılı çıkış mili kompakt

Detaylı

Yüz Tanımaya Dayalı Uygulamalar. (Özet)

Yüz Tanımaya Dayalı Uygulamalar. (Özet) 4 Yüz Tanımaya Dayalı Uygulamalar (Özet) Günümüzde, teknolojinin gelişmesi ile yüz tanımaya dayalı bir çok yöntem artık uygulama alanı bulabilmekte ve gittikçe de önem kazanmaktadır. Bir çok farklı uygulama

Detaylı

Hidrolik Blok Silindirler Block cylinders

Hidrolik Blok Silindirler Block cylinders BS250 Hidrolik Blok Silindirler Block cylinders Genel açıklamalar General description Blok silindirler kısa stroklu çalışma alanları için tasarlanmış, çok küçük montaj boyutlarına sahip kompakt silindirlerdir.

Detaylı

AKIS continues manufacturing the products with an integrated system in its facilities which are located in Konya Organized

AKIS continues manufacturing the products with an integrated system in its facilities which are located in Konya Organized HAKKIMIZDA Üretim hayatına 1978 yılında başlayan AKIŞ, zaman içerisinde elde ettiği deneyim ve bilgiyi, yeni teknoloji yatırımları ile buluşturarak, Asansör sektörünün ülkemizdeki ve dünyadaki önemli temsilcilerinden

Detaylı

MİSYONUMUZ OUR MISSION VİZYONUMUZ OUR VISION

MİSYONUMUZ OUR MISSION VİZYONUMUZ OUR VISION www.adaset.com www.adaset.com MİSYONUMUZ Şirketimizin sürekli gelişen organizasyon yapısı içinde daha kaliteli ürün ve hizmet vermesini sağlamak ve modern yönetim anlayışıyla yeniliklere imza atan, global

Detaylı

We know what you want

We know what you want We know what you want Plastik & Ambalaj ww.orakpl om Hakkımızda : Orak Plastik Türkiye nin önde gelen plastik enjeksiyon ambalaj üreticilerinden birisidir. Gıda ve gıda dışı endüstrilerde yerel ve uluslararası

Detaylı

ULUSOYBAG UNIQUE INNOVATIVE DESIGN

ULUSOYBAG   UNIQUE INNOVATIVE DESIGN www.ulusoycanta.com UNIQUE INNOVATIVE DESIGN [663] 46x32x20 cm [663] 1993 ten bugüne çanta üretimi yapan Ulusoy Tekstil San. ve Tic. Ltd. Sti. Türkiye de mevcut gelişmiş üretim hattı tesisleri ile donatılmış

Detaylı

ARI ARITMA WATER & WASTEWATER TREATMENT TECHNOLOGY

ARI ARITMA WATER & WASTEWATER TREATMENT TECHNOLOGY ARI ARITMA WATER & WASTEWATER TREATMENT TECHNOLOGY Industrýal Treatment Endustrýyel Arýtma Industrýal Treatment Endustrýyel Arýtma The roots of our products and systems based on our R&D department using

Detaylı

ABOUT US HAKKIMIZDA VISION VİZYON MİSYON MISION

ABOUT US HAKKIMIZDA VISION VİZYON MİSYON MISION ABOUT US Our company, who has begun its services in machining sector in OSTIM in 1987, has been operating as a sub-contractor for defence industry. Production for spare parts for Defence Industry, Aviation

Detaylı

Hassas Redüktörler Genel Katalog complete catalog precision gearboxes

Hassas Redüktörler Genel Katalog complete catalog precision gearboxes Hassas Redüktörler Genel Katalog complete catalog precision gearboxes Güç. Power. Hassasiyet. Precision. Ortaklık. Partnership. Gücümüz ve hassasiyetimiz teminatımız, ortaklık anlayışımız coşkumuzdur.

Detaylı

PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU

PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU 2019 www.basakdeterjan.com info@basakdeterjan.com HAKKIMIZDA / ABOUT US BSK Grup 1989 yilindan itibaren deterjan, temizlik urunleri ve kozmetik sektörünün içinde olan 2000

Detaylı

WPLPE. WPLPE Economy Line. Yüksek kuvvetler için ekonomik konik planet redüktör çok yönlü monte edilebilir ve ekstra yağlama gerektirmez.

WPLPE. WPLPE Economy Line. Yüksek kuvvetler için ekonomik konik planet redüktör çok yönlü monte edilebilir ve ekstra yağlama gerektirmez. Economy Line Yüksek kuvvetler için ekonomik konik planet redüktör çok yönlü monte edilebilir ve ekstra yağlama gerektirmez., Economi serimizin akıllı konik çözümüdür. Çekici bir fiyatla edinebileceğiniz,

Detaylı

Fiyat Listesi Price List 01/01/2017

Fiyat Listesi Price List 01/01/2017 Fiyat Listesi Price List 01/01/2017 Firma Profili Sardoğan Endüstri ve Ticaret üretim faaliyetlerine 1979 yılında bir çok Türkiye'li sanayiciye ev sahipliği yapan Karaköy'de başlamıştır. Firmamız çalışmalarını

Detaylı

www.bedcovers.com.tr time for the change

www.bedcovers.com.tr time for the change www.bedcovers.com.tr time for the change Adres - Address: Gersan Sanayi Sitesi 2306 Sok. No:39 Ergazi - ANKARA Tel - Phone: (312) 256 46 08-256 50 24 Faks - Fax : (312) 256 38 87 E-posta - E-mail: hakankardesler@hotmail.com

Detaylı

DURAL MACHINERY. Tube Processing Machines. Product Catalogue

DURAL MACHINERY. Tube Processing Machines. Product Catalogue DURAL MACHINERY Tube Processing Machines Product Catalogue www. d u r al.c om.t r ..... Tube Bending Machines Double Head Tube Bending Machines Tube Chamfering Machines Pipe End Deburring Machines Tube

Detaylı

PRODUCT CATALOGUE.

PRODUCT CATALOGUE. PRODUCT CATALOGUE www.avantek.com.tr AVANTEK PAKETLEME MAKİNE SANAYİ LTD. ŞTİ. 20 yılı aşkın tecrübe ve sektördeki bilgi birikimi ile İlaç, Kozmetik ve Gıda Sektöründe faaliyet gösteren yerli ve yabancı

Detaylı

DURAL MACHINERY. Tube Processing Machines. Product Catalogue

DURAL MACHINERY. Tube Processing Machines. Product Catalogue DURAL MACHINERY Tube Processing Machines Product Catalogue www. d u r al.c om.t r ..... Tube Bending Machines Double Head Tube Bending Machines Tube Chamfering Machines Pipe End Deburring Machines Tube

Detaylı

Catalogue Plastic and Wooden Picture Frame Profiles

Catalogue Plastic and Wooden Picture Frame Profiles Catalogue 2008 Plastic and Wooden Picture Frame Profiles DÖRTDİVAN artık BAŞARAN DORTDIVAN is BASARAN Aus DORTDIVAN wird BASARAN DORTDIVAN agora é BASARAN ДОРТДИВАН СТАНОБИТСЯ БАСАРАН DORTDIVAN est le

Detaylı

Fiyat Listesi Price List 01/01/2018

Fiyat Listesi Price List 01/01/2018 Fiyat Listesi Price List 01/01/2018 Firma Profili Sardoğan Endüstri ve Ticaret üretim faaliyetlerine 1979 yılında bir çok Türkiye'li sanayiciye ev sahipliği yapan Karaköy'de başlamıştır. Firmamız çalışmalarını

Detaylı

Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti.

Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti. Eren Makina Asansör İmalat San. Tic. Ltd. Şti. Eren Makina Asansör İmalat San.Tic.Ltd. Şti. 1979 Yılında kurulan EREN MAKİNA ; Bu gün asansör sektörüne 3500 m2 kapalı alanda, en son teknolojiye sahip 30

Detaylı

HY series / serileri FO RO DO FN RN DN FM RM DM FS RS DS FV RV DV FB RB DB. Hollow Output Shaft / Delik Mil. Single Clamping / Tek Konik Sıkma

HY series / serileri FO RO DO FN RN DN FM RM DM FS RS DS FV RV DV FB RB DB. Hollow Output Shaft / Delik Mil. Single Clamping / Tek Konik Sıkma HY series / serileri F R D O Hollow Output Shaft / Delik Mil FO RO DO N Single Clamping / Tek Konik Sıkma FN RN DN M Double Clamping / Çift Konik Sıkma FM RM DM S Single Output Shaft / Tek Çıkış Mili FS

Detaylı

GAZ TESİSAT ÜRÜNLERİ Gas Appliance Products UZATMALAR Extensions MUSLUK ÇEŞİTLERİ Faucets SALMASTRA ÇEŞİTLERİ Gaskets KOLLEKTÖR GRUBU Manifolds

GAZ TESİSAT ÜRÜNLERİ Gas Appliance Products UZATMALAR Extensions MUSLUK ÇEŞİTLERİ Faucets SALMASTRA ÇEŞİTLERİ Gaskets KOLLEKTÖR GRUBU Manifolds GAZ TESİSAT ÜRÜNLERİ Gas Appliance Products UZATMALAR Extensions MUSLUK ÇEŞİTLERİ Faucets SALMASTRA ÇEŞİTLERİ Gaskets KOLLEKTÖR GRUBU Manifolds PURJÖR GRUBU Air Vents & Blind Plugs FİTTİNGS GRUBU General

Detaylı

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board

Erol KAYA Yönetim Kurulu Başkanı Chairman Of The Board Arifiye Fidancılık 1989 yılında Adapazarı Arifiye ilçesinde kurulmuştur. Kuruluşumuz 300 m2 alanda mevsimlik çiçek üretimi ve satışı ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Geçen süre içersinde marka haline

Detaylı

DIAMOND TOOLS.

DIAMOND TOOLS. Misyonumuz Müşterilerimizin beklentilerini istikrarlı kalite anlayışı ile karşılayarak değer yaratmayı esas alan kurumsal yapımız müşteri odaklı çalışma stratejimiz ve rekabetçi büyüme potansiyelimiz ile

Detaylı

İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA

İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA .egeatlas.com.tr İŞ MAKİNALARI SERVİS ve YEDEK PARÇA kaliteli servis en iyi malzeme seçimi yüksek hassasiyetli makinalarda üretim .egeatlas.com.tr EGE ATLAS, kurulduğu 2012 yılından bu yana yeraltı ve

Detaylı

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler lockerssoyunma dolapları newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler In Madeş, that have been in office furniture industry since 1972, products designed in accordance with the needs of modern offices,

Detaylı

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler

newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler lockerssoyunma dolapları newideasstylishofficesyenifikirlertarzofisler In Madeş, that have been in office furniture industry since 1972, products designed in accordance with the needs of modern offices,

Detaylı

MÜKEMMEL FORMLAMA EXCELLENT FORMING. Termoform teknolojisinde dünya kalitesi. Thermoforming technology, the quality of the world

MÜKEMMEL FORMLAMA EXCELLENT FORMING.  Termoform teknolojisinde dünya kalitesi. Thermoforming technology, the quality of the world MÜKEMMEL FORMLAMA EXCELLENT FORMING Termoform teknolojisinde dünya kalitesi Thermoforming technology, the quality of the world Ambalaj ve Paketleme Dünyasında Aranan Marka A Brand to be Sougntin a World

Detaylı

Argemip 5746 Semineri Siemens Sunumu

Argemip 5746 Semineri Siemens Sunumu Ekim 2016 Argemip 5746 Semineri Siemens Sunumu Restricted Siemens AG 2015 siemens.com Key figures for fiscal 2015 Siemens at a glance Page 2 Restricted Siemens AG 2015 Global presence Page 3 Restricted

Detaylı

Proses/Analiz Sorumlusu

Proses/Analiz Sorumlusu Hakkımızda ; Firmamız, 2014 yılında Otomotiv, Beyaz Eşya, Savunma Sanayi vb. sektörlere mühendislik ve tasarım hizmeti vermek üzere kurulmuştur. Otomotiv ve tasarım konusunda 15 yılı aşkın deneyime sahip

Detaylı

SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ METAL WORKING TECNOLOGIES

SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ METAL WORKING TECNOLOGIES SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ METAL WORKING TECNOLOGIES 2013 yılında kurulan M-Bend Makine ile yirmi yıllık metallere şekil verme tecrübelerimizi makine sektöründe sizlerle paylaşmaktayız. M-Bend Makine 3000

Detaylı

OPTIMA ELEVATOR COMPONENTS. www.optimaasansor.com.tr info@optimaasansor.com.tr

OPTIMA ELEVATOR COMPONENTS. www.optimaasansor.com.tr info@optimaasansor.com.tr OPTIMA ELEVATOR COMPONENTS www.optimaasansor.com.tr info@optimaasansor.com.tr OPTİMA ASANSÖR SİSTEMLERİ Optima Asansör firması 1993 yılında teknolojinin merkezi İstanbul da kurulmuştur. Firmamız çok güçlü

Detaylı

M mar S stemler Arch tectural Systems

M mar S stemler Arch tectural Systems M mar S stemler Arch tectural Systems 1974 yılından itibaren Türkiye de alüminyum profil sektöründe faaliyet göstermekte olan Astaş Alüminyum San. ve Tic. AŞ sektörün öncü ve lider firmalarından birisidir.

Detaylı

Sandvik Coromant Türkiye

Sandvik Coromant Türkiye Sandvik Coromant Türkiye Metin Arıkfidan Coromant Müdürü +90 216 453 0 740 metin.arikfidan@sandvik.com Safety first At Sandvik Coromant safety is our top priority Emergency Exit Assembly Point Emergency

Detaylı

DURAL MACHINERY. Tube Processing Machines. Product Catalogue

DURAL MACHINERY. Tube Processing Machines. Product Catalogue DURAL MACHINERY Tube Processing Machines Product Catalogue www. d u r al.c om.t r ..... Tube Bending Machines Double Head Tube Bending Machines Tube Chamfering Machines Pipe End Deburring Machines Tube

Detaylı

ATEM. Zamanında ve etkin servis hizmetiyle size en yakın noktadayız.

ATEM. Zamanında ve etkin servis hizmetiyle size en yakın noktadayız. Zamanında ve etkin servis hizmetiyle size en yakın noktadayız. A U S T R I A ATEM www.eurocnc.com info@eurocnc.com MAKİNE OTOMASYON SAN. VE T İC. LT D. ŞTİ. Arı Sanayi Sitesi 1364. (Eski 585.) Sokak No:

Detaylı

ASTES ASANSÖR SAN. ve TİC. A.Ş.

ASTES ASANSÖR SAN. ve TİC. A.Ş. ASTES ASANSÖR SAN. ve TİC. A.Ş. ASANSÖR MAKİNALARI ELEVATOR MACHINES Bilgi Deneyim Yüksek teknoloji Know how Experience High-tech 13.000 m² alana sahip yeni tesisimizde en son teknoloji ve kalitede asansör

Detaylı

econn (Supplier Portal) of the MANN+HUMMEL Group

econn (Supplier Portal) of the MANN+HUMMEL Group econn (Supplier Portal) of the MANN+HUMMEL Group October 2016 1 econn CONNECTED FOR SUCCESS Support If you have any questions or technical issues during the registration please contact: Teknik sorularınız

Detaylı

POWER - SPEED - CONTROL

POWER - SPEED - CONTROL POWER - SPEED - CONTROL HAKKIMIZDA Firmamız, 1986 yılından beri faaliyet gösteren profesyonel bir metal işleme firmasıdır. Dökme demir, dövme çelikler, çelik çubuklar, dökme aliminyum ve pirinç malzemeleri

Detaylı

BETON BLOK ÜRÜNLERİ KALIP KATALOĞU CONCRETE BLOCK PRODUCTS MOLD CATALOGUE

BETON BLOK ÜRÜNLERİ KALIP KATALOĞU CONCRETE BLOCK PRODUCTS MOLD CATALOGUE KALIPLARIN ÖTESİNDE BETON KALIPLARI ÜRETİYORUZ WE MANUFACTURE CONCRETE MOLDS BEYOND THE STEREOTYPED IDEAS BETON BLOK ÜRÜNLERİ KALIP KATALOĞU CONCRETE BLOCK PRODUCTS MOLD CATALOGUE İhtiyaçlarınıza Göre

Detaylı

C o l l e c t i o n2012

C o l l e c t i o n2012 C o l l e c t i o n2012 Plastik Çerçeveler Plastic and Wooden Picture Frame Profiles 1 Resimler %50 küçültülmüştür Plastic Frames Dekoratif Mobilya Profilleri Plastic Picture Frame Profiles Downsized %50

Detaylı

Profesyonel, pozitif, genç ve dinamik takım arkadaşlarımızla güçlükleri kolayca aşarak çeşitli Avrupa ülkeleri ve tüm Türkiye de, verdiğimiz

Profesyonel, pozitif, genç ve dinamik takım arkadaşlarımızla güçlükleri kolayca aşarak çeşitli Avrupa ülkeleri ve tüm Türkiye de, verdiğimiz kaplanplastik.com 2 HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

DIŞ AYDINLATMA AYGITLARI / OUTDOOR LUMINAIRES

DIŞ AYDINLATMA AYGITLARI / OUTDOOR LUMINAIRES DIŞ AYDINLATMA AYGITLARI / OUTDOOR LUMINAIRES Blue Angel Restaurant / İstanbul 366 DIŞ AYDINLATMA AYGITLARI / OUTDOOR LUMINAIRES Melek Tekstil / İstanbul Dış aydınlatma aygıtlarında fonksiyonellik, estetik,

Detaylı

Meusburger Portal. Kullanım Kılavuzu

Meusburger Portal. Kullanım Kılavuzu Meusburger Portal Kullanım Kılavuzu 1. İçerik 2 Genel Bilgi Meusburger Portalı web sitemiz tarafından kullanılan tüm dillerde mevcuttur. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra üye girişi tüm kullanıcılar için

Detaylı