Okul alışverişine çıkanlara IKEA dan öneriler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Okul alışverişine çıkanlara IKEA dan öneriler"

Transkript

1 Advertorial Okul alışverişine çıkanlara IKEA dan öneriler Okula dönüş hazırlıkları başladı! Ders çalışmaktan dinlenmeye, arkadaşlarını ağırlamaktan hobilerine zaman ayırmaya kadar günlük yaşamlarının çoğunu odalarında geçiren tüm öğrenciler için okul öncesi alışverişi zamanı geldi. Peki okulla birlikte zamanının çoğunu çok sevdiği odasında geçirecek çocuğunuz için uygun bir alan nasıl planlanır? Odasında, günlük yaşamında ihtiyaç duyacağı her şeyin olması nasıl sağlanır? Anne babalar bu soruların cevabını düşünürken, IKEA, ilkokul,lise ve üniversiteye kadar her yaş gurubundan öğrencinin keyifle kullanabilecekleri, ilham veren tasarımlarıyla, yaratıcılıklarını geliştirmesine imkan sağlayan, özel hayatlarında mutlu, eğitim hayatında başarılı olmalarına teşvik eden odalar için okul öncesi alışverişinin ip uçlarını paylaşıyor: 1) Yatak, çalışma masası, kitaplık. Hepsi bir arada olsun, odan sana kalsın. Yatak, çalışma masası, kitaplık, gardırop... Okul öncesi neredeyse tüm odayı tek seferde, pratik bir şekilde yenilemek için IKEA nın STUVA ranza kombinasyonu gibisi yok. Üstelik tüm temel ihtiyaçları bir arada sunan bu kompakt çözüm ile alandan kazanmak da son derece kolay. Canlı renk

2 seçenekleriyle istediğiniz gibi kişiselleştirebileceğiniz STUVA, okul öncesi alışveriş listenizden tek seferde bir çok kalemin üzerini çizebilmeniz için en uygun çözüm. 2) Başarının ilk sırrı, iyi bir uyku Düzenli bir uyku, verimli bir okul gününün ilk kuralı. İyi bir uyku içinse konforlu bir yatak işin olmazsa olmazı. Özellikle mevsim değişikliklerinde uyku kalitesi daha da önem kazandığı için, değişen uyku alışkanlıklarına özel ürünler ön plana çıkıyor. IKEA nın her ihtiyaca uygun yumuşaklık ve yükseklikte, doğal materyallerden üretilen, hava dolaşımına imkan sağlayan, nem çeken ve hafızalı sünger katmanlarıyla konfor bölgeleri yaratan yatakları, deliksiz bir uyku için ideal zemini oluşturuyor. Farklı kalınlıklarda ve sıcaklık seviyesinde yorganlar ve

3 değişen uyku alışkanlıklarına göre seçilebilen farklı yumuşaklık seviyesinde, pamuklu kumaş ve dikişleri sayesinde eşit ısı dağılımı sağlayan yastıklarla ise istenilen konfor kolayca sağlanıyor. IKEA nın yatak ve şilte seçenekleri, farklı tarzlara uyumlu yatak, karyola ve ranzalarla kombinlenerek stil sahibi ve konforlu bir uykuyu mümkün kılıyor. Yatak seçenekleriyle, sınırlı alanlara sahip olanlara, aynı odayı paylaşan kardeşlere ve ekstra saklama alanına ihtiyaç duyanlara pratik ve fonksiyonel çözümler sunan IKEA, yatağından uykusunu almış ve dinlenmiş olarak kalkan öğrencilerin, başarılı bir okul gününü garantilemesine yardımcı oluyor.

4 3) Rahat bir çalışma ortamının önemi. Zaman zaman yoğunlaşan ders programları ve ödevler, evde uzun çalışma saatlerini beraberinde getirebilir. Bu gibi dönemlerde konforlu bir çalışma ortamının hazır olduğundan emin olmalısınız. Uygun bir çalışma masası ve ergonomik bir çalışma sandalyesi, uzun süren çalışma saatlerinde öğrencilerin rahatlığı konsantrasyonları için destek olacaktır. Çalışma performansını artırmak için, sandalye yüksekliğinin ayarlanabilir olmasına, tekerlekleriyle her yöne dönebilmesine ve oturma yerinin derinliğine dikkat edin. Tüm defter, kitap, kırtasiye malzemelerinin yanı sıra kişisel eşyalara da saklama alanı sunabilen çalışma masaları ise her öğrenci odasının olmazsa olmazı. IKEA nın, öğrencilerin her yeni okul dönemine uyum sağlayan, farklı yüksekliklere göre ayarlanabilen, büyüyebilen çalışma masaları, eğitim hayatı boyunca öğrencilerle birlikte olmaya hazır. Bu çalışma masaları hem ödevler hem de hobiler için yıllarca kullanılabilirler. Özellikle küçük alanlar için uygun bir çözüm olan köşe çalışma masaları, yerden kazandırarak verimli bir çalışma ortamı oluşturmanıza olanak sağlayan bir diğer seçenek. Üstelik kilitli çekmecelere sahip seçenekler sayesinde günlükler her zaman güvende. 4) Farklı fonksiyonlar için uygun aydınlatmalar.

5 Çalışma masasındaki ve odadaki aydınlatmalar hem göz sağlığı için, hem de farklı durumlara uygun ortamların oluşturulmasında önemli. Ödev yaparken, ders çalışırken veya sınava hazırlanırken odanın çok karanlık ya da çok aydınlık olmaması gerekir. Arkadaşların ağırlandığı saatlerde veya yatmadan önce kitap okumak veya müzik dinlemek içinse farklı aydınlatmalara ihtiyaç duyulabilir. IKEA, masa lambaları, çalışma lambaları, abajurlar ve hatta ışık seviyesi ayarlanabilir aydınlatmalar gibi farklı durumlara özel aydınlatma çeşitleri ile huzur dolu bir yaşam alanı yaratılmasına katkıda bulunuyor. Üstelik tasarımı ödüllü HARTE gibi alternatifler bilgisayarınızın USB girişi ile de çalışabildiği için sizinle birlikte odanın istediğiniz noktasına sizinle gelebilir 5) Çalışmanın en renkli hali! Hayal dünyalarındaki gibi özgür olmak isteyen öğrenciler, çalışma masalarında ve odalarında kendilerine özgü bir düzen oluşturuyorlar. Çalışma esnasında etrafta dağınıklık yaratan eşyaların bulunmaması, kullanılmayan kâğıt,

6 kalem, kitap ve defterlerin yerli yerinde durması, öğrencilerin dikkatlerini toplamalarını sağlıyor ve derse ayırdıkları zamanın kalitesini arttırıyor. IKEA, sadece fonksiyonel olmakla kalmayıp aynı zamanda öğrencilerin yaşam alanlarına renk katacak çeşit çeşit kırtasiye malzemesi ve farklı boyutlarda kutu ve saklama çözümleriyle hem kolayca bir düzen kurulmasına olanak sağlıyor, hem de bu yaşam alanlarına bir kişilik kazandırıyor. 6) Dinlenmeye ve sosyalleşmeye zaman ayırmanın önemi. Başarılı bir okul yaşamı için, dinlenmenin ve sosyalleşmenin önemi asla göz ardı edilemez. Dersten arta kalan zamanını odasında geçiren, hobileriyle ilgilenen, sevdiği kitapları okuyan ve bilgisayar kurdu olan öğrencilerin rahat bir koltuğa ihtiyaçları olacaktır. Kılıfları çıkabilen ve rahat bir oturuş sağlayan fonksiyonel IKEA koltuklar, yalnızca öğrencilerin kendilerine ayırdıkları zamanlarda değil, arkadaşlarını odalarında ağırladıkları zamanlarda da önemli bir ihtiyacı giderecektir. Özellikle yatıya kalacak arkadaşlar için gündüz rahat bir sohbet alanı oluşturan koltukların gece olduğunda yine rahat birer yatağa dönüşebilmeleri fonksiyonel bir çözümdür. Bu sayede sohbet gece dahi devam edebilir.

7 7) En eğlenceli anılar için... Küçük m2 lerde daha verimli alanlar kullanabilmek için, bazen kardeşlerin bir odayı paylaşmaları gerekebiliyor. Eğer bir oda içerisinde herkesin kendi yaşam alanını yaratabilmesine olanak sağlayan çözümler sağlanabilirse, çoğu zaman kardeşlerin bir odayı paylaşmaları eğlencenin eksik olmayacağı, neşe dolu yaşam alanları anlamına gelir. Çocukluk veya gençlik dönemlerinde odasını kardeşiyle paylaşmış olan hangimiz gece yataklarımıza uzandığımızda ettiğimiz sohbetleri, birlikte izlediğimiz filmleri, arada çıkan ufak tartışmaların arkasında gelen barışmalarımızı hatırlamıyoruz ki? Kardeş ile oda paylaşmak, en eğlenceli anıların, neşe dolu yılların garantisidir. Boyu ayarlanabilir PAHL çalışma masaları ve MINNEN yataklar iki kardeşin arada çalışma masalarını ve yataklarını değiştirebilmelerine olanak sağlayabilir. Ortak bir sosyalleşme alanı ve herkesin kendini ifade etmesine imkan sağlayan farklı renk ve tekstil alternatiflerini aynı yaşam alanında uyum içinde kullanmak da bu gibi durumlarda değerlendirilebilir çözümler arasında.

8 8) Kolayca düzeni sağlayın. İlkokul öğrencilerinin oyuncakları, lise ve üniversite öğrencilerinin kitapları, dergileri, DVD leri gibi kolayca dağılabilen objeleri bir araya getirerek düzenli bir yaşam alanı yaratmak, özellikle okul dönemi çok önemli. Okuldan döndükten sonra odayı toplamaya en az zamanı ayırıp; derslere, ödevlere ve hobilere en fazla zamanı ayırabilmek için duvara asılabilen renkli sepetler, yatakların altına girebilen kutular gibi IKEA nın saklama çözümleri, kullanışlı alternatifler sunuyor. Kişiselleştirilebilir STUVA saklama kutusu üniteleri IKEA nın bu alanda öne çıkan alternatiflerinden. Böylece ertesi günün ders programı için gereken kitap kolaylıkla bulunuyor. Ve üzgünüz, ödevler hiçbir zaman kaybolmuyor.

9 9) Dolup taşmayı bekleyen kitaplıklar Kitaplıklar belki de bir öğrenci odasının en önemli mobilyalarından biridir. Gerek ders kitaplarını, gerekse hobi amaçlı okunan kitapları, yeri geldiğinde ise kitap dışındaki aksesuaları düzen içinde tutabilen kitaplıklar, aynı zamanda öğrencilerin yaşam alanlarının en göz önünde olan kısımlarından. Bu sebeple IKEA nın hem fonksiyonel, hem de güzel tasarımlı kitaplık seçenekleri bu yıl da okul öncesi alışverişinin en önemli kalemlerinden olacak. IKEA nın ikonik tasarım ürünlerinden KALLAX, bu ihtiyacı en doğru şekilde gideren ürünlerden. 10) Stil sahibi ve eğlenceli tekstiller.

10 Gün geçtikçe gelişip büyüyen, odasını zevkine uygun şekilde düzenlemek isteyen öğrencilere, kendini ifade etmeleri için fırsat vermek gerekir. Öğrenci odalarında bunu yapabilecekleri en uygun alanalar yatak tekstilleri, perdeler ve halılar olabilir. İstedikleri rengi ve deseni seçen öğrenciler, hem kendilerini ait hissettikleri yaşam alanlarında vakit geçirmek konusunda daha motive olabilir, hem de arkadaşlarını, kişiliklerini kattıkları odalarında ağırlamaktan zevk alabilirler. Doğru tekstil seçiminin ayrıca sağlıklı bir uykuya ne derece önemli bir katkısı olduğu ise tartışılmaz bir gerçek. 11) Eğlenceyi ciddiye alın. Okul dönemi demek eğlenceye ara vermek demek değil. Öğrenclerin verimli bir okul dönemi için her zaman eğlenmeye ve motivasyona ihtiyaçları vardır. Öğrencilerin yaşam alanlarının eğlencenin doğal bir parçası olabilmeleri için IKEA nın DANSA led li disko topu şeklinde aydınlatma veya SPRINGA yarış pisti desenli halı gibi önerilerine evinizde yer açın.

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı...

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı... KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI Evinizde mutluluklara yer açın... 5 Raflı Kitaplık Fikirlerle Dolu Bir Dünyaya Hoş Geldiniz... Yükseklik : 175 cm Genişlik : 60 cm Derinlik

Detaylı

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı...

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı... KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI Evinizde mutluluklara yer açın... 5 Raflı Kitaplık Fikirlerle Dolu Bir Dünyaya Hoş Geldiniz... Yükseklik : 175 cm Genişlik : 60 cm Derinlik

Detaylı

DYNAMIC. Segmenti: Genç Renk Alternatifleri: Beyaz-Ahşap Desenli. Hedef Kitlesi: Unisex Teması: Ahşap ve Beyaz Kombinasyonu

DYNAMIC. Segmenti: Genç Renk Alternatifleri: Beyaz-Ahşap Desenli. Hedef Kitlesi: Unisex Teması: Ahşap ve Beyaz Kombinasyonu DYNAMIC Hedef Kitlesi: Unisex Teması: Ahşap ve Beyaz Kombinasyonu Segmenti: Genç Renk Alternatifleri: Beyaz-Ahşap Desenli Yaş Aralığı: 12-24 Yaş Sertifikaları: TSE Kıyafetlerin hava alması için havalandırma

Detaylı

OFİS ÇÖZÜMLERİ. Hayal gücüyle yaratıcılığı birleştirir.

OFİS ÇÖZÜMLERİ. Hayal gücüyle yaratıcılığı birleştirir. OFİS MOBİLYALARI OFİS ÇÖZÜMLERİ 1986 yılından beri ofis hayatını ergonomik ürünlerle kolaylaştıran BÜROSİT, ISO standartlarında, Avrupa normlarına uygun, GS sertifkasıyla 25.000 metrekarelik bir alanda

Detaylı

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI mimari esinlenmeler tarihi referanslar ispanyol zerafeti abartısız lüks YILIN MODA RENGİ TASARIMLA BULUŞUYOR Adını Güney Akdeniz in gün batımından alan ve moda dünyasına damgasını

Detaylı

CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR

CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR Tam 7 sene önce Exclusive Serisi ni tasarladığımızda o kadar çok sevildi ki, o kadar çok beğenildi ki, 40 yıllık Doğtaş, Doğtaş Exclusive oldu.

Detaylı

CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI

CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI GELENEKSELLİĞİN MODERN YORUMU Masallarla büyüdük, sevdiklerimizle masallardaki gibi bir hayat yaşamak en büyük hayalimiz Casablanca Serisi ile bu hayal biraz olsun gerçekleşiyor.

Detaylı

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye SALON TAKIMLARI KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye KOD NO. 316 Melodi Masa Y.Siyah / 222 Melodi Sandalye farklı kombinasyonlarla olu turabilece iniz binlerce çe idi sizlere sunuyoruz,

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar index index Avangarde Takımlar 04-05 Lüks ELit Berjerli 06-07 Lüks ELit Berjerli 08-09 Lüks ELit Berjerli 10-11 Yalı 12-13 Yalı Takımlar 14-15 Zümrüt 16-17 Eftalya 18-19 Eliza 20-21 Eliza 22-23 Pırlanta

Detaylı

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş.

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. Collection HAKKIMIZDA MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. 2007 de Düzce de kuruldu. Saray Holding bünyesinde kurulan İstanbul merkezli MOBSAR, Verelli markası ile mobilya sektöründe faaliyet gösteriyor. Oturma

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın Basın bülteni Ekim 2013 Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın IKEA, her zevke ve her bütçeye uygun yeni yıl ürün gamıyla 2014 yılına girerken keyifli bir başlangıç yapmanız için hazır. 9.000 çeşidi aşkın ürün

Detaylı

MONEMA Yemek Masası. Berjer

MONEMA Yemek Masası. Berjer MONEMA 1.412 840 Yemek Masası 1.786 1.250 Berjer Yeniliğe Yer Açın Geleneksel Motiflerden İlham Alan Tasarım Modern çizgilerle klasik motiflerin uyum içinde yorumlandığı yeni MONEMA koleksiyonu... Zamansız

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ SIRA NO Cinsi Kullanılacağı Birim AHŞAP KREŞ MALZEMELERİ Teknik Özellikleri Birimi Adet Fiyat Tutar 1 Bebek karyolası (0-2

Detaylı

SATIN ALMA KILAVUZU STUVA. Dolap sistemi. TASARIM Ebba Strandmark

SATIN ALMA KILAVUZU STUVA. Dolap sistemi. TASARIM Ebba Strandmark SATIN ALMA KILAVUZU STUVA Dolap sistemi TASARIM Ebba Strandmark BAKIM TALİMATLARI İskelet nemli bezle temizle- nebilir ve temiz, kuru bir bezle kurulanabilir. EMNİYET Çocukların ne yapacağı belli olmaz.

Detaylı

BÜROLARIN ERGONOMĐK OLARAK DÜZENLENMESĐ. Büro Đşi

BÜROLARIN ERGONOMĐK OLARAK DÜZENLENMESĐ. Büro Đşi BÜROLARIN ERGONOMĐK OLARAK DÜZENLENMESĐ MAK4091 Ergonomi 1 Büro Đşi Büroda genellikle oturarak çalışılır. Bilindiği gibi vücut ağırlığının % 50 70 ini bağ ve destek dokular ve kaslar oluşturur. Bunların

Detaylı

Lizbon, Her Ayrıntısıyla Modern ve Retro

Lizbon, Her Ayrıntısıyla Modern ve Retro Anteros Konforlu ve Davetkâr 12.252 7.995 TL Lizbon, Her Ayrıntısıyla Modern ve Retro Ceviz renginin sıcaklığı, siyah krom düğme kulpların şıklığı, yüksek ayaklı yapısı, kapaklardaki desen yönü farklılığı

Detaylı

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab Me Too Koleksiyonu Tasarım Nurus D Lab Dünyanın en iyi kişisel koltuklarından biri. İnsan anatomisi uzun süre oturmaya uygun olmasa da hayatımızın en az 15 yılını oturarak geçiyoruz. Bu sürecin sağlığımız

Detaylı

Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde

Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde Temmuz 2017 Rustik instagram/ facebook / kampanyapesinde Rustik Tarz Kelime anlamı köy evi veya köy görünüşü verilen, kırsal olan Rustik (kaynak: TDK), doğallığı

Detaylı

Ankara nın Yeni Vadisi

Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Doğaya dönebileceğiniz yeşil alanların ve modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanarak tasarladık bu projeyi. Keçiören

Detaylı

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır.

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır. Alanında on beş yılı aşkın tecrübesi ile yola başlayan firmamız, kaliteli malzeme, hızlı hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kendisine bu üç ilkeyi prensip edinmiştir. Bu prensipler çerçevesinde

Detaylı

Yatak odalarında mutlu değişimin ayak izleri

Yatak odalarında mutlu değişimin ayak izleri Yatak odalarında mutlu değişimin ayak izleri Yazın enerjisini yansıtan, hem fonksiyonel hem konforlu yatak odası dekorasyonu için bilmeniz gereken her şey Giyinme odası, çalışma köşesi ve banyoyu da içine

Detaylı

ILIA KÖŞE KOLTUK KOLEKSİYON COLLECTION

ILIA KÖŞE KOLTUK KOLEKSİYON COLLECTION YENİ KOLEKSİYON ILIA Küçük Mekanlara Büyük Çözümler Stüdyo40 konsepti ile artık evinizde... Modern hayat, bazı ihtiyaçları da beraberinde getirdi. Bizde Kelebek Mobilya olarak İlia Koleksiyon u ile bu

Detaylı

INDEX 4-7 8-11 12-13 14-17 18-21 22-23 24 25 26-27 28-29 32-35 36-39 40-43

INDEX 4-7 8-11 12-13 14-17 18-21 22-23 24 25 26-27 28-29 32-35 36-39 40-43 INDEX Yılların tecrübesiyle mobilya sektöründe kalıcı ve sağlam bir yer edinen Perla Sofa,her geçen gün artan hizmet kalitesi ve müşteri portföyü ile faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir.sahip olduğu

Detaylı

Setler. www.oztaskin.com.tr

Setler. www.oztaskin.com.tr Setler 4 Asos Set 5 6 Royal Silver Set 7 8 Royal Bamboo Set 9 10 Visco Royal Set 11 12 Cashmere Set 13 14 Cool Set 15 16 Capri Soft Set 17 18 Leon Set 19 20 Smartwool Set 21 Nilüfer King Baza 22 Yataklar

Detaylı

YILBAŞI KATALOĞU. İyiliklerle dolu bir yıl dileriz...

YILBAŞI KATALOĞU. İyiliklerle dolu bir yıl dileriz... YILBAŞI KATALOĞU İyiliklerle dolu bir yıl dileriz... Bu yılbaşında iyi şeyler dükkanından iyilik beğenin! LSV İyi Şeyler Dükkanı nın birbirinden güzel ürünleri arasından hem kendiniz hem de sevdikleriniz

Detaylı

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Evet sizin için düşündük... Her şeyin Daha sı Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Hızlı bir hayat sürdüğümüz şu dönemlerde artık daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Paylaşmak, anılar biriktirmek

Detaylı

BENİM ODAM, BENİM EVİM!

BENİM ODAM, BENİM EVİM! BENİM ODAM, BENİM EVİM! GENÇ & ÇOCUK ODALARI KATALOĞU BENİM ODAM, BENİM EVİM! Burası; Müzik dinleyip özgürce dans ettiğim, Yeni şeyler öğrendiğim, Kardeşimle vakit geçirdiğim, Kendi kurallarımı koyduğum

Detaylı

Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com

Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com Çiçek gibi bir yuvanız olsun... www.florakonaklari.com Flora Konakları nda hayat var! İstanbul un Anadolu yakasında Tuzla ya yeni bir şehir kuruluyor. Hayalini kurduğunuz yaşamı size sunmaya hazırlanan

Detaylı

SATIN ALMA KILAVUZU ELVARLI. Açık raf sistemi TASARIM: GÜVENLIK: Direği tavana sabitleyin. Yan paneli duvara sabitleyin.

SATIN ALMA KILAVUZU ELVARLI. Açık raf sistemi TASARIM: GÜVENLIK: Direği tavana sabitleyin. Yan paneli duvara sabitleyin. SATIN ALMA KILAVUZU ELVARLI Açık raf sistemi TASARIM: Ehlén Johansson GÜVENLIK: Direği tavana sabitleyin. Yan paneli duvara sabitleyin. Değişik duvar tipleri için değişik sabitleme parçaları kullanmak

Detaylı

YENİ KENTSEL TASARIMLAR

YENİ KENTSEL TASARIMLAR SOFA COLLECTION YENİ KENTSEL TASARIMLAR INDEX SALON TAKIMLARI 06 İSTANBUL 12 POWER 16 BOSS KOLTUK TAKIMLARI 20 PLUS 22 BUGATTİ 26 CADDE 30 HARMONY 34 MADRİD 38 NEW AZRA 42 RENDER DELUX TAKIMLAR 46 FLOWER

Detaylı

Yaşam alanınıza renk katar...

Yaşam alanınıza renk katar... Yaşam alanınıza renk katar... INDEX Ürün Adı Sayfa Saray Oymalı 04-05 Saray Oymalı 06-07 Saray 08-09 Saray 10-11 Konak 12-13 Konak 14-15 Köşk 16-17 Köşk 18-19 Firma Profili MAHYA deneyimi ve güvenirliği

Detaylı

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009 AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009 STİL 04 KONFOR 06 GÜVENLİK 08 TAŞIMA 10 KORUMA 12 İLETİŞİM 14 Fark yaratan dokunuşlar C4 Picasso ile birlikte kaliteyi, güvenliği ve estetiği

Detaylı

Pratik ev Fikirleri ve Alışveriş Dergisi

Pratik ev Fikirleri ve Alışveriş Dergisi YAYIN BİLGİLERİ Yayın yılı: Yayın periyodu: Tirajı: Okur Sayısı: 2006 Aylık 4,50 59.738 80.000 PRATİK EV FİKİRLERİ&ALIŞVERİŞ DERGİSİ TL EKİM 2013 Reklamın Görülme Sayısı: 205.000 4.50 TL Yayın Direktörü

Detaylı

Paylaşacağımız Çok Şey Var

Paylaşacağımız Çok Şey Var 2017-2018 Paylaşacağımız Çok Şey Var Bu katalogdaki ürünler Karaca Home tarafından, Aşerenler, İsim düşünenler, Gece sık sık uyananlar, Bebeğinin gülüşüyle tüm yorgunluğunu unutanlar için özel olarak

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA ÖZEL 3 MART AZİZOĞLU İLKÖĞRETİM KURUMU REHBERLİK SERVİSİ BÜLTENİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA VERİMLİ DERS ÇALIŞMA Verimli çalışma, ZAMANI amacımız doğrultusunda planlı ve programlı kullanmaktır. Okula başlamayla

Detaylı

PAX VE KOMPLEMENT SATIN ALMA KILAVUZU. Menteşeli kapaklar

PAX VE KOMPLEMENT SATIN ALMA KILAVUZU. Menteşeli kapaklar SATIN ALMA KILAVUZU PAX VE KOMPLEMENT Menteşeli kapaklar Ayrıntılı bilgiyi garanti broşüründe bulabilirsiniz. EMNİYET Bu mobilya mutlaka duvara sabitlenmelidir. Değişik duvar yapı malzemeleri için değişik

Detaylı

SATIN ALMA KILAVUZU STUVA. Sistem. TASARIM Ebba Strandmark

SATIN ALMA KILAVUZU STUVA. Sistem. TASARIM Ebba Strandmark SATIN ALMA KILAVUZU STUVA Sistem TASARIM Ebba Strandmark GÜVENLİK Güvenlik bizim için birinci önceliğe sahip! Ürünlerin çocuklara uygun olmasını sağlamak amacıyla daima risk analizleri gerçekleştiriyor

Detaylı

Ana Kucagı. Model No: AISA 0414

Ana Kucagı. Model No: AISA 0414 2014 Katalogu 02 Aisababy Ana Kucagı Model No: AISA 0414 Aisababy Ana Kucağı (0-13 kg) doğumdan itibaren 13 kg a kadar olan bebekler için kullanılan Avrupa güvenlik standartları ECE R44/04 belgesine sahip

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015 2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

İNDİRİM YATAK HEDİYE NET % TÜM ÜRÜNLERDE FİYAT LİSTESİ - KASIM 2016

İNDİRİM YATAK HEDİYE NET % TÜM ÜRÜNLERDE FİYAT LİSTESİ - KASIM 2016 TÜM ÜRÜNLERDE NET % FİYAT LİSTESİ - KASIM İNDİRİM YATAK HEDİYE 4.500 TL ve üzeri genç odası, 3.500 TL ve üzeri bebek odası alışverişlerinizde geçerlidir. ÖZGÜR DÜNYAYA HOŞ GELDİNİZ! Hayal etmek, en büyük

Detaylı

Dekorasyona dair Küçük Sırlar

Dekorasyona dair Küçük Sırlar Dekorasyona dair Küçük Sırlar Sanat yönetmeni Pelin Aksu ile Küçük Sırlar dizisi için yaratılan evlerden birinde buluştuk. Çoğu zaman özenerek izlediğimiz yaşam alanlarının hikâyelerini öğrendik ve kendi

Detaylı

reward fonksiyonellik

reward fonksiyonellik evo Evo banyo dolabı, banyonuzun ihtiyaçları düşünülerek sizin için özel olarak tasarlandı. Birbirinden farklı ve fonksiyona sahip modüler bir sistemden oluşan Evo sizlere geniş bir alternatif sunuyor.

Detaylı

Kitap okuma. Okula hazırlık. Kişisel bakım. Müzik dinleme. Saatler Pzt. Salı Çarş. Perş. Cuma Cmts. Pazar

Kitap okuma. Okula hazırlık. Kişisel bakım. Müzik dinleme. Saatler Pzt. Salı Çarş. Perş. Cuma Cmts. Pazar calisma kagidi 50 Gün boyunca yapabileceğiniz etkinlikleri öncelik ve önem sırasına göre numaralandırarak sıralayınız. Aşağıdaki tabloyu doldurarak haftalık ve günlük çalışma planınızı hazırlayınız. Ders

Detaylı

İş Kadını, Ev Kadını, Anne

İş Kadını, Ev Kadını, Anne İş Kadını, Ev Kadını, Anne Son yıllarda kadınların ev kadını ve anne olmaları dışında aktif bir çalışma hayatları olması birçok zorluğu da beraberinde getirmekte. Ne tam anlamıyla bir ev kadını, ne yeterli

Detaylı

Core Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg

Core Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg Core Koleksiyonu Tasarım Justus Kolberg Sağlık ve konfor bir arada. Core, uzun süreli çalışmaların sebep olduğu yorgunluğu ve sağlık sorunları riskini azaltan bir performans koltuğudur. Yüksek kalite ve

Detaylı

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE 19 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: FERAHLIK

Detaylı

Grandë Taşıma ML1005 ML1005-01 ML1005-06

Grandë Taşıma ML1005 ML1005-01 ML1005-06 Grandë Taşıma ML1005 Lüx ve Zerafet 0-13 kg arası kullanım Özel Alüminyum tutma kolu Anne kucağı formu Açılır - Kapanır güneşlik Darbe emici gövde 3 noktalı özel emniyet kemeri Darbe emici emniyet kemer

Detaylı

Ramazan sofralarında keyifli buluşmalar

Ramazan sofralarında keyifli buluşmalar Basın bülteni 5 Temmuz 2013 Ramazan sofralarında keyifli buluşmalar Her zevke ve her bütçeye uygun tasarım ürünleriyle çeşitli dekorasyon çözümleri sunan IKEA, ev dekorasyonu uzmanlığını hem mağazalarındaki

Detaylı

Saygılarımızla Pamen Mobilya

Saygılarımızla Pamen Mobilya 25 yıllık deneyimi ile mobilya sektöründe hizmet veren PAMEN Mobilya; modernleşen ve hızla değişen moda anlayışı karşısında, hızlı yaşam koşullarını da dikkate alarak fonksiyonel ve kullanımı kolay ürünler

Detaylı

genç odası Özgün bir biçimde dekore edilen odalar, gençleri mutlu eder. Genç odası dekore edilirken mümkün olduğunca bilindik kalıplardan ve renklerden arınılmalı, daha özgün ve yenilikçi çözümlere yönelinmelidir.

Detaylı

SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG. Koltuk serisi

SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG. Koltuk serisi SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG Koltuk serisi İŞLEVLER/ PARÇALAR 2 li kanepe ünitesi 3 lü kanepe ünitesi Uzanma koltuğu ünitesi Köşe ünitesi Kolçak Ayaklar Çıkartılabilen kılıf Kılıf seçeneği Yıkanabilen

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK SPOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİRİMİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ PLANLI DERS ÇALIŞMA

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK SPOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİRİMİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ PLANLI DERS ÇALIŞMA YAŞAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK SPOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİRİMİ VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ PLANLI DERS ÇALIŞMA Planlı Çalışma Nedir? Amacımıza ulaşmak için hangi dersi ne kadar

Detaylı

AKSESUAR BROŞÜRÜ CİTROËN DS4

AKSESUAR BROŞÜRÜ CİTROËN DS4 AKSESUAR BROŞÜRÜ CİTROËN DS4 STİL 04 KONFOR 06 GÜVENLİK 08 TAŞIMA 10 KORUMA 14 İLETİŞİM 18 FARK YARATAN DOKUNUŞLAR Citroën i seçmek aynı zamanda kaliteyi, güvenliği ve stili seçmek demektir. Bu üç kelimeyse

Detaylı

Uneo Koleksiyonu. Tasarım Martin Ballendat

Uneo Koleksiyonu. Tasarım Martin Ballendat Uneo Koleksiyonu Tasarım Martin Ballendat Ağırlığınıza otomatik uyum sağlayan en iyi performans koltuklarından biri. Uneo, ağırlığınıza uyum sağlamanın yanı sıra vücut ölçülerinize göre ayarlayabileceğiniz,

Detaylı

AVD İNŞAAT Herkes İçin Kaliteli Yaşam AVD İnşaat

AVD İNŞAAT Herkes İçin Kaliteli Yaşam AVD İnşaat AVD İNŞAAT Modern mimari ve değişmeyen kalite anlayışımızla güvenilir konutlar üretmek Herkes İçin Kaliteli Yaşam sunmak en önemli amacımız. Akılda kalıcı ve modern mimari konseptlerin yanı sıra, sağlam

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

M & G Bebe, yüksek kaliteli multi-fonksiyonel bebek arabası, araba koltukları ve aksesuarları distribütörüdür. Avrupadaki en iyi dizaynerler bizimle

M & G Bebe, yüksek kaliteli multi-fonksiyonel bebek arabası, araba koltukları ve aksesuarları distribütörüdür. Avrupadaki en iyi dizaynerler bizimle M & G Bebe, yüksek kaliteli multi-fonksiyonel bebek arabası, araba koltukları ve aksesuarları distribütörüdür. Avrupadaki en iyi dizaynerler bizimle çalışmaktadırlar. Ürünlerimizde kaliteli ham madde kullanilmaktadır.

Detaylı

Görmeden, dokunmadan, mobilya alınır mı?

Görmeden, dokunmadan, mobilya alınır mı? Online Mobilya Alıverişi Görmeden, dokunmadan, mobilya alınır mı? Internetten mobilya almak isteyenlere, önemli ipuçları! 1 Mobilyayı daha ucuza ve yorulmadan almak Ekonomik fiyat Yorulmadan alışveriş

Detaylı

.. EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EV TEKSTİLİ ÜRÜNLERİ HAZIRLAMA PROGRAMI ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI HEDEF VE DAVRANIŞLAR

.. EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EV TEKSTİLİ ÜRÜNLERİ HAZIRLAMA PROGRAMI ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI HEDEF VE DAVRANIŞLAR HEDEF VE DAVRANIŞLAR SÜRE ALT KONULAR Ay Tarih Saat MODÜL Makinede Düz Dikiş 1. Düz sanayi dikiş makinesini kullanım kılavuzuna uygun olarak dikime hazırlayabileceksiniz. 2. Düz sanayi makinesinin dikiş

Detaylı

Yaşamaya Değer...

Yaşamaya Değer... Yaşamaya Değer... www.burakhomefurnitures.com Üçlü Spor/ Pietra V6 - Üçlü Kapitone / Puma Yeşil Lizbon Üçlü Spor/ Truva 3015 - Üçlü Kapitone / Parma V910 Hem modern hem de klasik sevenlere ilham verici

Detaylı

ipeksi bir mutluluk için...

ipeksi bir mutluluk için... ipeksi bir mutluluk için... Alesta Brest Estella Frame Mona Milena Valencia 6-13 14-21 22-29 30-37 38-45 46-53 54-61 Zeta Navara 61-73 74-79 İNDEKS Astor Anita Sunset 80-81 82-83 84-85 Smarty Legend Loft

Detaylı

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi pişirdik. Topla tanışma oyunları oynadık. Heykel ol, adını

Detaylı

Isola. Çalışma Modülleri. Tasarım Nurus D Lab

Isola. Çalışma Modülleri. Tasarım Nurus D Lab Isola Çalışma Modülleri Tasarım Nurus D Lab Isola Çalışma Modülleri Günümüzün değişen çalışma kültürü, çalışma alanlarında mekanın yeniden kurgulanmasını ve tanımlanmasını gerektiriyor. Konsantre olmak,

Detaylı

Mark Howorth imzasıyla

Mark Howorth imzasıyla DEKO TASARIM Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr Mark Howorth imzasıyla CHALET SOLAIS İsviçre nin Villars bölgesindeki dağların tepesinde, vadiye hakim bir noktada bulunan Chalet Solais, ünlü İngiliz

Detaylı

MODERN YAŞAM ALANLARI TASARLAR

MODERN YAŞAM ALANLARI TASARLAR BP Yapı Merkez Ofis Binası BP Yapı kendi sektöründe kaliteyi misyonu haline getirmiş, kurulduğu günden bu yana yaşama değer katan yapıları inşa eden, yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik alanlar üretmeye

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

DEKORASYON Doğrusal geometri, kütlesel görünüm

DEKORASYON Doğrusal geometri, kütlesel görünüm İstanbul un loft stilindeki rezidans projelerinden birinde yer alan daire, Monlab Design ın kurucusu mimar Damla Kılıç Berberoğlu imzası taşıyor. Mimarın eşi ve kendisi için tasarladığı ev, yeni nesil

Detaylı

Her zaman odak noktası BABYTHERM

Her zaman odak noktası BABYTHERM MT-752-2002 Her zaman odak noktası BABYTHERM 02 Optimum sıcaklık MT-1779-2003 03 Böylece küçük hastalarınız rahat eder Dräger'den BabyTherm bebek ısıtıcı sistemlerin en son jenerasyonu açık bakımda yeni

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

The wound beds Last LEBENMANN MEDICAL PRODUCT LEBENMANN.

The wound beds Last LEBENMANN MEDICAL PRODUCT LEBENMANN. The wound beds Last LEBENMANN MEDICAL PRODUCT LEBENMANN MEDICAL PRODUCT www.lebenmann.com HASTA POZİSYON YASTIK SETİ Ürün Özellikleri asta pozisyon yastığı; hastanelerde bulunan kliniklerde, yoğun bakım

Detaylı

IKEA dan, özenle hazırlanan Ramazan sofralarına öneriler.

IKEA dan, özenle hazırlanan Ramazan sofralarına öneriler. 09 Haziran 2016 IKEA dan, özenle hazırlanan Ramazan sofralarına öneriler. IKEA, mutfakta bolca zaman geçirilen Ramazan ayında, servis aksesuvarlarından yemek takımlarına, fonksiyonel saklama kaplarından

Detaylı

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı KONSEPT PROJE 5 Akay İnşaat ın yeni gözdesi Yeni yaşam tarzınıza merhaba deyin. Doğallıktan taviz vermeyen modern tasarımlarla dolu, hem rahat hem şık

Detaylı

Çocuğumuza Etkili Ve Verimli Ders Çalışma Alışkanlığını Kazandırma Konusunda Nasıl Destek Olabiliriz?

Çocuğumuza Etkili Ve Verimli Ders Çalışma Alışkanlığını Kazandırma Konusunda Nasıl Destek Olabiliriz? Çocuğumuza Etkili Ve Verimli Ders Çalışma Alışkanlığını Kazandırma Konusunda Nasıl Destek Olabiliriz? Aile, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde,toplumsal birlik ve beraberliğin sağlanmasında en önemli

Detaylı

Doğayla konforun buluştuğu Planette düşüncelerinizi özgür bırakın Siz hayal edin biz gerçekleştirelim. ÇÜNKÜ SİZ EN İYİSİNE LAYIKSINIZ

Doğayla konforun buluştuğu Planette düşüncelerinizi özgür bırakın Siz hayal edin biz gerçekleştirelim. ÇÜNKÜ SİZ EN İYİSİNE LAYIKSINIZ Doğayla konforun buluştuğu Planette düşüncelerinizi özgür bırakın Siz hayal edin biz gerçekleştirelim. ÇÜNKÜ SİZ EN İYİSİNE LAYIKSINIZ Su gibi duru Günlük hayatın gürültüsünden uzaklaşmanız için sade ve

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ÇOCUKLARDA SORUMLULUK BİLİNCİNİ NASIL GELİŞTİREBİLİRİZ?

ÇOCUKLARDA SORUMLULUK BİLİNCİNİ NASIL GELİŞTİREBİLİRİZ? ÇOCUKLARDA SORUMLULUK BİLİNCİNİ NASIL GELİŞTİREBİLİRİZ? Okulda unutulan çantalar, evde unutulan kitaplar ve ödevler... Bu çocuklar biraz sorumluluk sahibi olmayı ne zaman öğrenecekler? diye sorarız zaman

Detaylı

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA H E P H A Y A T I N İ Ç İ N D E 2006 yılından bu yana mutluluk inşa eden Atış Yapı, Yunuseli de hayata ve yatırımınıza değer katmak için şimdi de Yunistar la karşınızda... MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

Detaylı

1 ÜRÜN ALANA İNDİRİMLİ. 2 nci ÜRÜN

1 ÜRÜN ALANA İNDİRİMLİ. 2 nci ÜRÜN 1 ÜRÜN ALANA 2 nci ÜRÜN % 50 İNDİRİMLİ *Kampanya kapsamında ürünlerin fiyatı hesaplanırken fiyat sıralamasına göre (büyükten küçüğe) 2. ürüne %50 indirim uygulanacaktır. Çoklu alımlarda kampanyanın katları

Detaylı

Primo Zoe Mona Esto Paco Birkon Limba Luna

Primo Zoe Mona Esto Paco Birkon Limba Luna Primo Zoe Mona Esto Paco Birkon Limba Luna 2/3 4/5 6/7 8/9 10/11 12/13 14/15 16/28 Mido Design Line; tamamı Tasarım Patentli yeni modellerimiz ile Türkiye de bir ilke imza atmanın haklı gururunu yaşıyor

Detaylı

Veli Mektupları MyLittle Island 1

Veli Mektupları MyLittle Island 1 Veli Mektupları MyLittle Island Unit My Little Island ın ilk ünitesine hoş geldiniz. Bu ünite çocuğunuzu programla tanıştırır. Bu Hoş geldin ünitesinde çocuklar ada macerasıyla ve kitabın ana karakterleri

Detaylı

9401.90.80.00.19 - - - - Diğerleri - 100

9401.90.80.00.19 - - - - Diğerleri - 100 94.01 Oturmaya mahsus mobilyalar ( 94.02 pozisyonundakiler hariç) (yatak haline getirilebilir türden olsun olmasın) ve bunların aksam ve parçaları: 9401.10 - Hava taşıtlarında kullanılan türden oturmaya

Detaylı

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON Evinize ilham veren tasarımlar.. Tasarımlarıyla evinizi, tarzıyla sizi tamamlayan salonlar.. İDEAL RAHATLIK VE KONFOR Geniş ürün gamıyla her zevke hitap eden ZELL CONCEPT

Detaylı

Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri

Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri Schneider Electric kalitesiyle fark yaratan hareket dedektörleri Güvenli, kullanışlı, enerji tasarruflu... 444 30 30 www.schneider-electric.com.tr Dış ortam hareket ve varlık dedektörü (PIR), Standart

Detaylı

YALIN ÇİZGİLERİ DOĞAL MALZEMELERLE BULUŞTURAN NORA SERİSİ

YALIN ÇİZGİLERİ DOĞAL MALZEMELERLE BULUŞTURAN NORA SERİSİ YALIN ÇİZGİLERİ DOĞAL MALZEMELERLE BULUŞTURAN NORA SERİSİ Nora Serisi, Kuzey Avrupa etkisiyle şekilleniyor ve İskandinav tasarımın yalın anlayışıyla yaşam alanlarınızda aydınlık bir atmosfer yaratıyor.

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar LUCENTIST, alışılagelmiş mobilya anlayışından daha farklı ve özel olarak; yüksek kaliteli, zarif, şık ve lüks Pleksiglas mobilyaları sizlere sunmaktan gurur duymaktadır.

Detaylı

S P R I N G S U M M E R

S P R I N G S U M M E R SPRING SUMMER 2018 1 ÖZGÜRLÜK VE RAHATLIK ZAMANI Ev, özgürlük ve rahatlığın hüküm sürdüğü yerdir. Feyza Collection kalitesi, evinde konforu yaşarken şık ve bakımlı olmak isteyen kadınlara birbirinden renkli

Detaylı

DİKKAT VE ETKİN DİNLEME. dir. 2. İlgini n öğrenilen konu üzerinde olması ve araya hiçbir şeyin girmemesi gerekir. HEDEF TESBİT ETMENİN ÖNEMİ 1.

DİKKAT VE ETKİN DİNLEME. dir. 2. İlgini n öğrenilen konu üzerinde olması ve araya hiçbir şeyin girmemesi gerekir. HEDEF TESBİT ETMENİN ÖNEMİ 1. Verimli Ders Çalışma Teknikleri Zamanı, programlı olarak iyi kullanmaktır. Etkili çalışma programı içinde eğlenmeye, dinlenmeye, aileye, sevdiklerine zaman ayırmaya ve hobilere daima yer vardır. Hayatta

Detaylı

BEBEK ODASI SATIN ALMA KILAVUZU. Bebek karyolaları, yataklar ve tamamlayıcı ürünler

BEBEK ODASI SATIN ALMA KILAVUZU. Bebek karyolaları, yataklar ve tamamlayıcı ürünler SATIN ALMA KILAVUZU BEBEK ODASI Bebek karyolaları, yataklar ve tamamlayıcı ürünler GÜVENLİK Sayfa 2 SNIGLAR Sayfa 3 SOLGUL SERİSİ Sayfa 4 SUNDVIK SERİSİ Sayfa 5 Bebeğinizi eve getirmek yaşamın en heyecan

Detaylı

vitra.com.tr vitrabluelife.com Wellness SPA çözümleri

vitra.com.tr vitrabluelife.com Wellness SPA çözümleri vitra.com.tr vitrabluelife.com Wellness SPA çözümleri 02 Well-Nature 06 Well-Fit 10 Well-Joy 14 Well-Break VitrA Wellness/SPA Çözümleri. İçinde bakım, dinlenme ve yenilenme var. Günlük hayatın stresinden

Detaylı

LEEEP E ASY 2016 Yatak Koleksiyonu

LEEEP E ASY 2016 Yatak Koleksiyonu LEEEPEASY 2016 Yatak Koleksiyonu Diamond Europed Pedli ve dolgun görünümüyle eşsiz konfor sunar. Üst yüzey içerisinde bulunan ekstra sünger katman uyku pedi ile vücudun ergonomik yapısını korur. Ultra

Detaylı