VAN SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "VAN SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU"

Transkript

1 VAN SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU SINAV TARİHİ : 28 Eylül -29 Eylül 2015 SINAV SAATİ : 09 : 00 SINAV YERİ : VAN SPOR LİSESİ SPOR SALONU VAN SPOR LĠSESĠ YETENEK SINAVI BAġVURU KOġULLARI VE YETENEK SINAVI ĠÇERĠKLERĠ SINAV TAKVĠMĠ YETENEK SINAVI BAġVURULARI YETENEK SINAVLARI ASĠL ÖĞRENCĠLERĠN KESĠN KAYITLARI YEDEK ÖĞRENCĠLERĠN KAYITLARI 14 EYLÜL -22 EYLÜL 28 EYLÜL - 29 EYLÜL 30 EYLÜL- 01 EKİM 02 EKİM 2015

2 GENEL ġartlar * öğretim yılında Ortaokul veya İmam Hatip Ortaokulunun 8.inci sınıfını bitirerek öğretim yılında herhangi bir ortaöğretim kurumunda 9.sınıfa kayıtlı öğrenci olmak (DİKKAT: Ortaokuldan sonra okula ara verenler sınava giremez.) * öğretim yılında herhangi bir ortaöğretim kurumunun 9.sınıfında okurken sınıf tekrarına kalmıģ olmak. *Sınava girecek öğrenciler sınav gününde Sınav GiriĢ Belgesi ile Nüfus Cüzdan Belgesi ni yanında bulundurmak zorundadır. Her iki belgeden birinin dahi olmaması halinde öğrenci sınava alınmayacaktır. *Öğrenci seçimi, yetenek sınavlarının % 70 i ile yüzlük sisteme dönüştürülen Ortaöğretime yerleştirme puanının TEOG un % 30 u baz alınarak 100 (Yüz) tam puan üzerinden yapılacaktır. Yapılan değerlendirme sonucunda 50 ve yukarısında puan alan öğrenciler kontenjan durumu ve puan üstünlüğü esasına göre başarılı sayılarak yerleştirilecektir. *Sınavı kazanan öğrenciler sınav takviminde belirlenen tarihler arasında e okul üzerinden nakil yolu ile okulumuza geçişi sağlanacaktır YETENEK SINAVI AÇIK KALAN KONTENJAN SAYISI 1 öğrenci SINAVA BAġVURU ĠÇĠN GEREKLĠ EVRAKLAR 1- Haziran 2015 öğretim yılı sonunda ortaokuldan mezun olanlar için; herhangi bir ortaöğretim kurumunun 9.sınıfına kayıtlı olduğunu gösteren Öğrenci Belgesi öğretim yılı sonunda herhangi bir ortaöğretim kurumunun 9.sınıfında okumakta iken sınıf tekrarına kalan öğrencilerin sınıf tekrarı na kalma durumunu gösteren belge ile öğrenci belgesi 2- Öğrencinin TEOG- Ortaöğretime yerleştirme puanını gösteren belge (İnternet üzerinden okulumuz tarafından alınacaktır.) 3-2 Adet fotoğraf 4- Öğrenci ve Veli kimlik fotokopileri 5- EK 1 Sınav Giriş Belgesi Not: Başvuru esnasında Okuldan temin edilecek

3 6- Yukarıda belirtilen belgeleri eksiksiz tamamlayan adaylar başvuru için 14 Eylül - 22 Eylül 2015 tarihleri arasında doğrudan veya posta yoluyla okul müdürlüğümüze velisi ile müracaat edebilirler. Postadaki gecikmeler nedeniyle zamanında ulaģmayan baģvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. NOT: Tüm Yetenek Sınavlarının içerikleri sınav komisyonlarınca sınav haftasında belirlenecektir.. SPOR YETENEK SINAVI 1. Sınav 3 aşamadan gerçekleşecektir. a. Koordinasyon parkuru b. Çabukluk ve Hız (30 metre koşu testi) c. Kuvvet (Durarak uzun atlama testi) 2. Ritim 3. Sporcu Geçmişi (Takım Sporları ve Bireysel sporlar)

4 1-) SINAV: A-) KOORDİNASYON PARKURU Her adaya 2 hak verilecektir. En iyi dereceleri değerlendirmeye alınacaktır. 1. İstasyon: Aday, başla komutunu aldıktan sonra başlama çizgisinde fotosel arasından geçerek, uzunlamasına bulunan minderin üzerinde kurallara uygun düz takla atar. Minder sonundaki huniler arasından geçer. Huni dışından geçişlerde istasyonu tekrarlar, aksi halde diskalifiye edilir.

5 2. İstasyon: Aday denge aletinin üzerine çıkar. Aday 5 bölümden oluşan denge aletinin 1. ve 5. bölümlerine basmak şartı ile denge aletini boydan boya yürüyerek veya koşarak geçer. Aday denge aletinden düştüğü yerden denge aletinin üzerine çıkarak harekete devam edecektir. Aksi halde diskalifiye edilir. 3. İstasyon: Aday kasadaki basketbol topunu alarak, istasyon başlangıç koridorundan başlatmak ve belli aralıklar ile sağa ve sola asimetrik olarak dizilmiş olan 6 adet slalom dikmesinin dış tarafından başlamak koşuluyla top tek elle slalom dikmeleri arasında sürülecektir. Bitişte tekrar istasyon bitiş koridoruna topu vurarak yandaki sepetin içerisine bırakacaktır. Eğer aday slalom dikmelerini devirirse bu dikmeleri yerine koyduğu takdirde hareketine devam edebilir. Yine aday kapı atlayacak olursa atladığı kapıya dönerek hareketine devam etmek zorundadır. Aday top sürme sırasında topu elinden kaçıracak olursa topu kaçırdığı yerden hareketine devam etmek zorundadır. Topu kasaya bırakma sırasında top dışarı kaçarsa aday topu getirip kasanın içerisine bırakmak zorundadır. Aksi halde diskalifiye edilir. 4. İstasyon: Aday kasa içindeki 3 toptan alacağı bir hentbol topu ile duvara pas için belirlenmiş alana gelir. Duvara 3m mesafeden yerden yüksekliği 1,5 mt olan 1,30 x 3 mt ebadındaki alana gelecek şekilde (Çizgiler Alan dahilindedir.) üç isabetli temel atış yapar. Atış sırasında çizgi geçilmez, kaçan top yakalanıp devam edilebileceği gibi kasadan yeni bir top alınarak da atışlar tamamlanabilir. Ancak, son atışın yapıldığı top kesinlikle kasanın içine konulmalıdır. Kasanın kenarına çarpıp çıkan top kasaya konuldu sayılmaz ve kesinlikle yakalanıp kasaya konulmalıdır. Aksi halde aday diskalifiye edilir. 5. İstasyon: Bu istasyonda amaç adayın voleybol topu ile belirlenmiş alan içerisinde 3 başarılı manşet vuruşunu gerçekleştirebilmesidir. Duvara 2,5 m mesafeden yerden yüksekliği 2 mt olan 1,5 x 3 mt ebadındaki alana gelecek şekilde (Çizgiler Alan dahilindedir.) üç isabetli temel atış yapar. Aday manşet pas vuruşu sırasında çizgiye basmayacak ve 2,5 m. lik alan içerisinde herhangi bir vuruşu gerçekleştiremeyecektir. Bu alan içerisinde yapılan vuruşlar geçersiz sayılacaktır. Başarılı sayılan bir atıştan sonra yere düşen veya kaçan topun yerine istenirse kasa içerisindeki yedek toplar kullanılarak istasyona devam edilebilecektir. Üç başarılı atışı gerçekleştiren aday son topu kasaya koyduktan sonra istasyonu tamamlamış sayılacaktır. Aksi halde diskalifiye edilir.

6 6. İstasyon: Aday üç engelden; 1. engelin üstünden, 2. engelin altından, 3. engelin üstünden geçmek zorundadır. Engeli düşüren aday; engeli yerine koyduktan sonra düşürdüğü engelden hareketini tamamlayarak devam edecektir. Aksi halde diskalifiye edilir. 7. İstasyon: Futbol topu kasa içerisinden alınarak çizginin gerisine konur ve ayak ile yerde top sürülerek 6 adet huni arasından geçirilir ve bitiş çizgisine kadar ayak ile sürülerek götürülür. Eğer aday hunileri devirirse yerine koyduktan sonra hareketine devam edebilir. Aday top sürme sırasında kapı atlarsa ve topu ayağından kaçıracak olursa topu kaçırdığı yerden hareketine devam etmek zorundadır. Çizgiden sonra top elle alınarak kasanın içerisine konulur. Aksi halde diskalifiye edilir. 8. İstasyon : Aday yüksekliği 40 cm olan jimnastik sırası üzerinden sağa-sola çift ayak altı ( 6 ) sıçrama yaparak istasyonu tamamlar. Eğer aday engel üzerine basarsa veya sıçramadan ( yürüyerek, tek ayak v.b. ) engel geçişi yaparsa hata yaptığı sıçramadan tekrar sıçrama yaparak istasyona devam eder. Aksi halde diskalifiye edilir. Aday son istasyondan sonra varış bölgesindeki fotosel arasından geçerek süreyi durdurması gerekmektedir. Süreyi durduramayan aday tekrar fotosel arasından geçerek durdurma işlemini tamamlamalıdır. Aksi halde diskalifiye edilir. NOT: Sınav anında meydana gelebilecek herhangi bir sakatlanma veya sağlık sorununda sadece ilk müdahale yapılır. Acil diğer tıbbi konularda tüm masraflar adaya aittir. Sınav sırasında meydana gelebilecek tüm sağlık sorunlarından aday kendisi sorumludur. NOT : Sınav komisyonu gerekli gördüğü takdirde sınav sisteminde değişiklik yapmaya yetkilidir.

7 B-) ÇABUKLUK VE HIZ (30m Koşu testi) Adaylar fotoselin başlangıç ve bitiş çizgileri ile belirlenmiş 30 metrelik mesafeyi koşacaklardır. Her adaya 2 hak verilecektir. En iyi dereceleri değerlendirmeye alınacaktır. C-)KUVVET (Durarak Uzun Atlama) Ayaklar omuz genişliğinde açık aşağıya doğru yarım sguat pozisyonuna çökülür ve kolların geriye sonra ileri doğru hareketi bacakların itişini destekleyerek, mümkün olduğunca uzağa (ileri)doğru sıçrama yapmasını destekler. Hareket öncesi hızlanmak için geriye, yana, ileriye adım alma yapılmayacaktır. Düşüş sonrasında başlangıç noktasına yakın olan ayak topuğu arasındaki mesafe cm cinsinden kayıt edilir. Her adaya 2 hak verilecektir. En iyi dereceleri değerlendirmeye alınacaktır.

8 2-)RİTİM 3-) SPORCU ÖZGEÇMİŞİ Adaylar sadece bir kategoriden puan alabilirler. ( Örneğin adayın Takım sporlarında Yarı Final 1 incisi (9 Puan) ve Türkiye şampiyonasında 3 üncüsü (11 Puan) derecesi bulunmaktadır. Bu durumda aday sadece 11 puan alır.) Not: Adayların sporcu özgeçmiş durumunu belgelendirmesi zorunludur!!! (Adaylar belgelerini sınav günü komisyona takdim etmelidirler.)

9 Sınavların Değerlendirilmesi ve Yerleştirme Puanı Öğrenci seçimi, yetenek sınavlarının % 70 i ile yüzlük sisteme dönüģtürülen Ortaöğretime yerleģtirme puanının % 30 u alınarak 100 (Yüz) tam puan üzerinden alınacaktır. Yetenek sınavlarından 50 (Elli ) puan barajının altında kalan öğrenciler baģarısız sayılarak değerlendirmeye alınmayacaktır. Koordinasyon Parkuru 45 puan Çabukluk ve Hız (30 m) 20 puan Kuvvet(Durarak Uzun Atlama) Ritim Sporcu Özgeçmişi 10 puan 10 puan 15 puan Ortaoğretime Yerleştirme puanının %30 u Değerlendirmeye alınacak. Toplam 100 puan ( %70 i Değerlendirmeye alınacak) Koordinasyon Parkuru 30 m Koşusu Durarak Uzun Atlama- Ritim ve Sporcu Özgeçmişi bölümlerinden alınan puanların toplamının % 70 i, Ortaöğretime Yerleştirme Puanının % 30 u değerlendirmeye alınıp yerleştirme puanı belirlenecektir.

VAN SPOR LİSESİ YETENEK SINAVI KILAVUZU SINAV TAKVİMİ YETENEK SINAVI BAŞVURULARI HAZİRAN 2016 YETENEK SINAVLARI TEMMUZ 2016

VAN SPOR LİSESİ YETENEK SINAVI KILAVUZU SINAV TAKVİMİ YETENEK SINAVI BAŞVURULARI HAZİRAN 2016 YETENEK SINAVLARI TEMMUZ 2016 2016 VAN SPOR LİSESİ YETENEK SINAVI KILAVUZU SINAV TAKVİMİ YETENEK SINAVI BAŞVURULARI 20-29 HAZİRAN 2016 YETENEK SINAVLARI 11-15 TEMMUZ 2016 ASİL ÖĞRENCİLERİN KESİN KAYITLARI 18-19 TEMMUZ 2016 YEDEK ÖĞRENCİLERİN

Detaylı

TUNCELİ SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 2015

TUNCELİ SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 2015 TUNCELİ SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 2015 SINAV TARİHİ : 01-3 TEMMUZ.2015 SINAV SAATİ : 09 : 00 SINAV YERİ : TUNCELİ SPOR LİSESİ SPOR SALONU TUNCELİ SPOR LİSESİ 2015-2016 YETENEK SINAVI BAŞVURU

Detaylı

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AĞRI SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AĞRI SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AĞRI SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ SPOR ALANI YETENEK SINAVI KILAVUZU SINAV TARİHLERİ: 29Haziran 03Temmuz 2015 1. YETENEK SINAVI BAŞVURU ŞARTLARI VE BAŞVURU YERİ: Adayların; Ortaokuldan

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SPOR PROGRAMI YETENEK SINAVI KILAVUZU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SPOR PROGRAMI YETENEK SINAVI KILAVUZU 1 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SPOR PROGRAMI YETENEK SINAVI KILAVUZU 2 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SPOR PROGRAMI BAŞVURU İÇİN GEREKLİ İŞLEMLER

Detaylı

ÖZEL YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI

ÖZEL YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VAN SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI 1 SEVGİLİ ADAYLAR; Van Spor Lisesi olarak amacımız öğrencilerin; Spor alanında temel bilgi ve becerileri kazanmaları için ilgi

Detaylı

İSTANBUL PROF.FAİK SOMER SPOR LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YETENEK SINAV KILAVUZU

İSTANBUL PROF.FAİK SOMER SPOR LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YETENEK SINAV KILAVUZU İSTANBUL PROF.FAİK SOMER SPOR LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YETENEK SINAV KILAVUZU Okulumuza öğrenci seçiminde; yetenek sınavı ( 1.Fiziksel uygunluk, 2.Ritim, 3.Sporcu geçmişi ) puanının %70 i ile

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TOKAT SPOR LİSESİ YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TOKAT SPOR LİSESİ YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TOKAT SPOR LİSESİ YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI DEĞERLİ ADAYLAR; Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü 2017/18 nolu genelgesi ile şekli, takvimi ve usulü belirlenen

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TOKAT SPOR LİSESİ YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TOKAT SPOR LİSESİ YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TOKAT SPOR LİSESİ YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI DEĞERLİ ADAYLAR; Milli Eğitim Bakanlığımızın onayı ile 2016-2016 Eğitim öğretim yılında İlimize açmış olduğu Tokat Spor Lisemizin

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU KURUMLARARASI GEÇİŞ, ÇİFT ANADAL VE YURTDIŞI KONTENJANI İÇİN MÜRACAAT EDEN ÖĞRENCİLER İÇİN ÖZEL YETENEK

Detaylı

2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU AMASYA SPOR LİSESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 07 11 TEMMUZ 2014 AMASYA AMASYA SPOR LİSESİ YETENEK SINAVI 1-40 m SLALOM KOŞUSU ( 20 PUAN ) 2- DURARAK UZUN ATLAMA ( 10 PUAN

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MANİSA SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAVI KİTAPCIĞI SINAV TARİHLERİ: 29 HAZİRAN-3TEMMUZ 2015

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MANİSA SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAVI KİTAPCIĞI SINAV TARİHLERİ: 29 HAZİRAN-3TEMMUZ 2015 T.C. YUNUSEMRE KAYMAKAMLIĞI YUNUSEMRE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MANİSA SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAVI KİTAPCIĞI SINAV TARİHLERİ: 29 HAZİRAN-3TEMMUZ 2015 SEVGİLİ ADAYLAR;

Detaylı

İÇİNDEKİLER. İçindekiler Özel Yetenek Sınavı Esasları Sınav Başvurusu İçin Gerekli Evraklar Öğrenci Seçme Sınavı Esasları...

İÇİNDEKİLER. İçindekiler Özel Yetenek Sınavı Esasları Sınav Başvurusu İçin Gerekli Evraklar Öğrenci Seçme Sınavı Esasları... 1 İÇİNDEKİLER İçindekiler.... 2 Özel Yetenek Sınavı Esasları.... 3 Sınav Başvurusu İçin Gerekli Evraklar.... 5 Öğrenci Seçme Sınavı Esasları.... 6 Koordinasyon Parkuru.... 9 Koordinasyon Parkur Açıklamaları....

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MANİSA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MANİSA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MANİSA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MANİSA SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAVI KİTAPCIĞI SINAV TARİHLERİ: 3-7 TEMMUZ 2017 SEVGİLİ ADAYLAR; Sınavlar yeteneğinize

Detaylı

İSTANBUL PROF.FAİK SOMER SPOR LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. YETENEK SINAV KILAVUZU

İSTANBUL PROF.FAİK SOMER SPOR LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. YETENEK SINAV KILAVUZU İSTANBUL PROF.FAİK SOMER SPOR LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. YETENEK SINAV KILAVUZU Okulumuza öğrenci seçiminde; yetenek sınavı ( 1.Fiziksel uygunluk, 2.Ritim, 3.Sporcu geçmişi ) puanının %70

Detaylı

İÇİNDEKİLER. İçindekiler Okul Müdürünün Adaylara Seslenişi Misyonumuz Vizyonumuz Değerlerimiz ve İlkelerimiz...

İÇİNDEKİLER. İçindekiler Okul Müdürünün Adaylara Seslenişi Misyonumuz Vizyonumuz Değerlerimiz ve İlkelerimiz... İÇİNDEKİLER İçindekiler.... 2 Okul Müdürünün Adaylara Seslenişi.... 3 Misyonumuz.... 4 Vizyonumuz.... 4 Değerlerimiz ve İlkelerimiz.... 4 Özel Yetenek Sınavı Esasları.... 5 Sınav Başvurusu İçin Gerekli

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Ortaöğretim Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Ortaöğretim Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Sayı :83203306/10.06.01/2126140 27/05/2014 Konu :Güzel Sanatlar Liseleri ile Spor Liselerine Öğrenci Alınması GENELGE 2014/10 İlgi : Millî Eğitim

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ. 2011 2012 Eğitim-Öğretim Yılı ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ. 2011 2012 Eğitim-Öğretim Yılı ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ İÇİNDEKİLER ÖZEL YETENEK SINAV ESASLARI... 3 TEMEL KOŞULLAR / AÇIKLAMALAR... 3 BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER... 5 SINAVLA İLGİLİ BİLGİLER... 6 ÖZEL YETENEK SINAVINDA

Detaylı

T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI GİRESUN SPOR LİSESİ EK ÖZEL YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI

T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI GİRESUN SPOR LİSESİ EK ÖZEL YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI GİRESUN SPOR LİSESİ EK ÖZEL YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI 2017-2018 İÇİNDEKİLER Sayfa 2017-2018 Ek Sınav Ve Kayıt Takvimi... 3 Temel İlke Ve Kurallar.. 5 Başvuru İşlemleri ve Evrakları.

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SİVAS AHMET AYIK ÖZEL YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SİVAS AHMET AYIK ÖZEL YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SİVAS AHMET AYIK SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI SEVGİLİ ADAYLAR; Sivas Ahmet Ayık Spor Lisesi 2004-2005 yılında eğitim ve öğretim hayatına başlamıştır. Öğrencilerin;

Detaylı

DİLEKÇE ÖRNEĞİ... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE. Velisi bulunduğum öğrenci eğitim ve öğretim yılında ortaokulu tamamlamıştır.

DİLEKÇE ÖRNEĞİ... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE. Velisi bulunduğum öğrenci eğitim ve öğretim yılında ortaokulu tamamlamıştır. EK-1 DİLEKÇE ÖRNEĞİ... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE.. Velisi bulunduğum öğrenci. 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında ortaokulu tamamlamıştır. Müdürlüğünüzce düzenlenecek olan yetenek sınavına katılmasını istiyorum

Detaylı

DİLEKÇE ÖRNEĞİ... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE. Velisi bulunduğum öğrenci eğitim ve öğretim yılında ortaokulu tamamlamıştır.

DİLEKÇE ÖRNEĞİ... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE. Velisi bulunduğum öğrenci eğitim ve öğretim yılında ortaokulu tamamlamıştır. EK-1 DİLEKÇE ÖRNEĞİ... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE.. Velisi bulunduğum öğrenci. 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında ortaokulu tamamlamıştır. Müdürlüğünüzce düzenlenecek olan yetenek sınavına katılmasını istiyorum

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YETENEK SINAVI KILAVUZU SINAV TARİHİ: AYDIN

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YETENEK SINAVI KILAVUZU SINAV TARİHİ: AYDIN 1 , 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YETENEK SINAVI KILAVUZU SINAV TARİHİ: 11.07.2016 15.07.2016 AYDIN http://incirliovasporlisesi.meb.k12.tr 2 İÇİNDEKİLER Sayfa Kapak 1-2 İçindekiler 3 Okulumuzun Amacı 4

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK SINAVI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ KOORDİNASYON PARKURU

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK SINAVI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ KOORDİNASYON PARKURU 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK SINAVI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ KOORDİNASYON PARKURU 1. İstasyon: Çıkış çizgisinden parkura başladıktan sonra aday

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU AMASYA SPOR LİSESİ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 3 TEMMUZ -7 TEMMUZ 2017 AMASYA AMASYA SPOR LİSESİ YETENEK SINAVI 1-20 M SÜRAT KOŞUSU ( 20 PUAN ) 2- DURARAK UZUN ATLAMA ( 10

Detaylı

UŞAK SPOR LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

UŞAK SPOR LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU UŞAK SPOR LİSESİ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 03 07 Temmuz 2017 UŞAK Adres : Atatürk Mah. 5. Seyran Sok. No: 6 UŞAK İletişim : 0276 231 30 04 - Belgegeçer : 0276 231 61 30

Detaylı

SEVGİLİ ADAYLAR. Yerleştirmede Yetenek Puanının %70 i ve Ortaokul Başarı Puanının %30 u esas alınacaktır.

SEVGİLİ ADAYLAR. Yerleştirmede Yetenek Puanının %70 i ve Ortaokul Başarı Puanının %30 u esas alınacaktır. SEVGİLİ ADAYLAR Okulumuz K a y s e r i Spor Lisesi 2017 2018 eğitim öğretim yılında açılmıştır. Bu eğitim öğretim yılında İKİNCİ kez okulumuza öğrenci alınacaktır. Okulumuza öğrenci alımı, Bakanlığımız

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SİVAS AHMET AYIK SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SİVAS AHMET AYIK SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SİVAS AHMET AYIK SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI SEVGİLİ ADAYLAR; Sivas Ahmet Ayık Spor Lisesi 2004-2005 yılında eğitim ve öğretim hayatına başlamıştır. Öğrencilerin;

Detaylı

AMASYA GÜZEL SANATLAR LİSESİ GÖRSEL SANATLAR/RESİM UYGULAMA SINAVI-2015

AMASYA GÜZEL SANATLAR LİSESİ GÖRSEL SANATLAR/RESİM UYGULAMA SINAVI-2015 AMASYA GÜZEL SANATLAR LİSESİ GÖRSEL SANATLAR/RESİM UYGULAMA SINAVI-2015 BİRİNCİ AŞAMA-DESEN SINAVI Sınav tek oturumludur. Sınav Türü: Kompozisyon düzenleme. Sınav Tarihi ve Saati:15/12/2015-13:00 Sınav

Detaylı

2012-2013 Öğretim Yılı ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU

2012-2013 Öğretim Yılı ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2012-2013 Öğretim Yılı ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ VAN-2012 2 İÇİNDEKİLER ÖZEL YETENEK SINAV YÖNERGESİ... 3 TEMEL

Detaylı

29 HAZİRAN-03 TEMMUZ NİĞDE

29 HAZİRAN-03 TEMMUZ NİĞDE 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 29 HAZİRAN-03 TEMMUZ - 2015 NİĞDE DEĞERLİ ADAYLAR Okulumuza öğrenci alımı, bakanlığımız tarafından belirlenen Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Yönetmeliği

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 1 Sevgili Adaylar, Uluslararası Final Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Lisans Programının temel

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAV YÖNERGESİ VAN-2013 2 İÇİNDEKİLER ÖZEL YETENEK SINAV YÖNERGESİ...

Detaylı

T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI SEYHAN

T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI SEYHAN T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI 2016-2017 SEYHAN ŞEHİT AHMET MEHMET ORUÇ SPOR LİSESİ YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI 1 İÇİNDEKİLER Sayfa 2016-2017 Sınav Ve Kayıt Takvimi... 3-4 Temel İlke Ve Kurallar... 5 Başvuru

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 218 219 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR 1. GENEL HÜKÜMLER a. Ön kayıtlar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor

Detaylı

T.C. Kimlik No. Adı ve Soyadı. Doğum Yeri. Doğum Tarihi. Mezun Olduğu Okul :. Sınav Tarihi. Sınav Saati. Sınav Yeri

T.C. Kimlik No. Adı ve Soyadı. Doğum Yeri. Doğum Tarihi. Mezun Olduğu Okul :. Sınav Tarihi. Sınav Saati. Sınav Yeri EK-1 GÜZEL SANATLAR LİSESİ/SPOR LİSESİ/ KLASİK SANATLAR VE MUSİKİ, GÖRSEL SANATLAR VE SPOR PROGRAMI/PROJESİ UYGULAYAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SINAV GİRİŞ BELGESİ* FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN Aday No T.C. Kimlik

Detaylı

T.C. Kimlik No. Adı ve Soyadı. Doğum Yeri. Doğum Tarihi. Mezun Olduğu Okul. Sınav Tarihi. Sınav Saati. Sınav Yeri

T.C. Kimlik No. Adı ve Soyadı. Doğum Yeri. Doğum Tarihi. Mezun Olduğu Okul. Sınav Tarihi. Sınav Saati. Sınav Yeri EK-1 GÜZEL SANATLAR LİSESİ/SPOR LİSESİ/ KLASİK SANATLAR VE MUSİKİ, GÖRSEL SANATLAR VE SPOR PROGRAMI/PROJESİ UYGULAYAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SINAV GİRİŞ BELGESİ* FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN Aday No T.C. Kimlik

Detaylı

KOORDİNASYON PARKURU VE YERLEŞİM TABLOSU

KOORDİNASYON PARKURU VE YERLEŞİM TABLOSU SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ YAŞAM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü Özel Yetenek Sınavı (ÖYS) Kılavuzu Üniversitemiz ve Yaşam Bilimleri Fakültesi web sayfalarında ilan edilen Özel

Detaylı

KIZILTEPE SPOR LİSESİ

KIZILTEPE SPOR LİSESİ T.C. KIZILTEPE KAYMAKAMLIĞI KIZILTEPE SPOR LİSESİ 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YETENEK SINAVI KILAVUZU (1-5 Ağustos 2016) Başvuru : Özcan Yıldız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürlüğü İletişim : 04823123501

Detaylı

GÜZEL SANATLAR LİSESİ/SPOR LİSESİ SINAV GİRİŞ BELGESİ* T.C. Kimlik No. Adı ve Soyadı. Doğum Yeri. Doğum Tarihi. Mezun Olduğu Okul.

GÜZEL SANATLAR LİSESİ/SPOR LİSESİ SINAV GİRİŞ BELGESİ* T.C. Kimlik No. Adı ve Soyadı. Doğum Yeri. Doğum Tarihi. Mezun Olduğu Okul. EK-1 GÜZEL SANATLAR LİSESİ/SPOR LİSESİ SINAV GİRİŞ BELGESİ* FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN Aday No T.C. Kimlik No Adı ve Soyadı Baba Adı Ana Adı Doğum Yeri Doğum Tarihi Cinsiyeti Mezun Olduğu Okul Sınav Tarihi Sınav

Detaylı

T.C MİLLİ EĞİTİMBAKANLIĞI Şehit Ahmet - Mehmet Oruç Spor Lisesi Yetenek Sınavı Kitapçığı

T.C MİLLİ EĞİTİMBAKANLIĞI Şehit Ahmet - Mehmet Oruç Spor Lisesi Yetenek Sınavı Kitapçığı T.C MİLLİ EĞİTİMBAKANLIĞI 2017-2018 Şehit Ahmet - Mehmet Oruç Spor Lisesi Yetenek Sınavı Kitapçığı 1 İÇİNDEKİLER 3 KAYIT İLE İLGİLİ GENEL AÇIKLAMALAR 3-4 BAŞVURUEVRAKLARI 5 YETENEK SINAVINDA UYGULANACAK

Detaylı

T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR BİLİMLERİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI II.ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU

T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR BİLİMLERİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI II.ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR BİLİMLERİ BÖLÜMÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI II.ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU TRABZON-2018 Sevgili adaylar; Yükseköğretim Kurulu nun 15.01.2013

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2014-2015 ÖZEL YETENEK SINAVI

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2014-2015 ÖZEL YETENEK SINAVI T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2014-2015 ÖZEL YETENEK SINAVI 2014-2015 Öğretim yılında, Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü %66.6 sı erkek, %33.3 ü kadın olmak üzere

Detaylı

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI TÜRKĠYE FUTBOL FEDERASYONU MERAL-CELAL ARAS SPOR LĠSESĠ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI TÜRKĠYE FUTBOL FEDERASYONU MERAL-CELAL ARAS SPOR LĠSESĠ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 2017-2018 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI TÜRKĠYE FUTBOL FEDERASYONU MERAL-CELAL ARAS SPOR LĠSESĠ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 1 SEVGĠLĠ ADAYLAR; Türkiye Futbol Federasyonu Meral-Celal Aras Spor Lisesi 2014-2015 yılında

Detaylı

T.C MİLLİ EĞİTİMBAKANLIĞI Şehit Ahmet - Mehmet Oruç Spor Lisesi Yetenek Sınavı Kitapçığı

T.C MİLLİ EĞİTİMBAKANLIĞI Şehit Ahmet - Mehmet Oruç Spor Lisesi Yetenek Sınavı Kitapçığı T.C MİLLİ EĞİTİMBAKANLIĞI 2017-2018 Şehit Ahmet - Mehmet Oruç Spor Lisesi Yetenek Sınavı Kitapçığı 1 İÇİNDEKİLER 3 KAYIT İLE İLGİLİ GENEL AÇIKLAMALAR 3-4 BAŞVURUEVRAKLARI 5 YETENEK SINAVINDA UYGULANACAK

Detaylı

KIZILTEPE SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAV TAKVİMİ

KIZILTEPE SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAV TAKVİMİ KIZILTEPE SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAV TAKVİMİ Öğrencilerimizin; Okulumuzun Amacı Beden Eğitimi ve Spor alanında temel bilgi ve becerileri kazanmaları için ilgi ve yetenekleri doğrultusunda eğitim -

Detaylı

T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 2012 KIRŞEHİR

T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 2012 KIRŞEHİR T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 2012 KIRŞEHİR SAYIN ADAY 2012 özel yetenek sınavı ile ilgili ilke, kural ve uygulamalar

Detaylı

T.C LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

T.C LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ T.C LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2018/2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ PROGRAMI GİRİŞ SINAVI KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. TANIMLAR 2. BÖLÜM, KONTENJAN VE GEREKLİLİKLER 3. ÖN

Detaylı

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI TÜRKĠYE FUTBOL FEDERASYONU MERAL-CELAL ARAS SPOR LĠSESĠ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI TÜRKĠYE FUTBOL FEDERASYONU MERAL-CELAL ARAS SPOR LĠSESĠ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 2018-2019 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI TÜRKĠYE FUTBOL FEDERASYONU MERAL-CELAL ARAS SPOR LĠSESĠ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 1 SEVGĠLĠ ADAYLAR; Türkiye Futbol Federasyonu Meral-Celal Aras Spor Lisesi 2014-2015 yılında

Detaylı

MUĞLA GÜZEL SANATLAR LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YETENEK SINAVI TAKVİMİ

MUĞLA GÜZEL SANATLAR LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YETENEK SINAVI TAKVİMİ MUĞLA GÜZEL SANATLAR LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YETENEK SINAVI TAKVİMİ S.NO İŞ VE İŞLEM TARİH 1 Başvuruların Alınması 1-23 Haziran 2017 2 Sınava Girecek Öğrencilerin İlanı 28-30 Haziran 2017

Detaylı

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKLU 2015-2016 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKLU 2015-2016 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKLU 2015-2016 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI Bölüm Adı Kontenjan Beden Eğitimi Ve Spor Öğretmenliği Erkek 30 Beden Eğitimi Ve Spor

Detaylı

KIZILTEPE SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAV TAKVİMİ (EK KONTENJAN)

KIZILTEPE SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAV TAKVİMİ (EK KONTENJAN) KIZILTEPE SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAV TAKVİMİ (EK KONTENJAN) Öğrencilerimizin; Okulumuzun Amacı Beden Eğitimi ve Spor alanında temel bilgi ve becerileri kazanmaları için ilgi ve yetenekleri doğrultusunda

Detaylı

T.C. AMASYA ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ. BEDEN EĞĠTĠMĠ ve SPOR ÖĞRETMENLĠĞĠ BÖLÜMÜ. 2013 2014 Öğretim Yılı ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU

T.C. AMASYA ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ. BEDEN EĞĠTĠMĠ ve SPOR ÖĞRETMENLĠĞĠ BÖLÜMÜ. 2013 2014 Öğretim Yılı ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU T.C. AMASYA ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ ve SPOR ÖĞRETMENLĠĞĠ BÖLÜMÜ 2013 2014 Öğretim Yılı ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU Amasya 2013 i ĠÇĠNDEKĠLER ÖZEL YETENEK SINAV YÖNERGESĠ... 1 TEMEL

Detaylı

AMASYA SPOR LĠSESĠ NE BAġVURU ĠÇĠN GEREKLĠ EVRAK VE ĠġLEMLER

AMASYA SPOR LĠSESĠ NE BAġVURU ĠÇĠN GEREKLĠ EVRAK VE ĠġLEMLER AMASYA SPOR LĠSESĠ NE BAġVURU ĠÇĠN GEREKLĠ EVRAK VE ĠġLEMLER 1) ÖĞRENĠM BELGESĠ: Ortaokul veya Ġmam Hatip Ortaokulunun 8.sınıfını bitirdiğine dair öğrenim belgesi. (Öğrencinin mezun olduğu okul müdürlüğünden

Detaylı

T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI S A K A R Y A S P O R L İ S E S İ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI S A K A R Y A S P O R L İ S E S İ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1 T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI S A K A R Y A S P O R L İ S E S İ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SPOR LİSESİ ÖĞRENCİ ALIMI YETENEK SINAVI KILAVUZU BAŞVURU TARİHİ: 01 23 HAZİRAN 2017 SINAV TARİHİ: 03 07 TEMMUZ

Detaylı

SPORCU EĞİTİM MERKEZLERİ Eğitim ve Öğretim Yılı TEK AŞAMALI JUDO SINAV TALİMATI

SPORCU EĞİTİM MERKEZLERİ Eğitim ve Öğretim Yılı TEK AŞAMALI JUDO SINAV TALİMATI SPORCU EĞİTİM MERKEZLERİ 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı TEK AŞAMALI JUDO SINAV TALİMATI ANTROPOMETRİK ÖLÇÜMLER Boy (cm) Ağırlık (kğ) Doğum Tarihi Antropometrik ölçümler puanlamaya dahil değildir. 1-

Detaylı

ANTALYA SPOR LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU Temmuz 2016 ANTALYA

ANTALYA SPOR LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU Temmuz 2016 ANTALYA ANTALYA SPOR LİSESİ 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 11 15 Temmuz 2016 ANTALYA Adres : Güzeloluk Mahallesi 1846 Sokak No:1 Muratpaşa / ANTALYA İletişim : 0 242 323 19 19 E-mail

Detaylı

T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR BİLİMLERİ BÖLÜMÜ

T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR BİLİMLERİ BÖLÜMÜ T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR BİLİMLERİ BÖLÜMÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI II. ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU Eylül 2017 TRABZON Sevgili adaylar; Yükseköğretim Kurulu nun 15.01.2013

Detaylı

AĞRI SPOR LİSESİ AĞRI SPORTS HIGH SCHOOL EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU. 03 Temmuz---07 Temmuz AĞRI

AĞRI SPOR LİSESİ AĞRI SPORTS HIGH SCHOOL EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU. 03 Temmuz---07 Temmuz AĞRI AĞRI SPOR LİSESİ AĞRI SPORTS HIGH SCHOOL 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 03 Temmuz---07 Temmuz AĞRI Adres : FIRAT MAH. YAŞAR KEMAL CADDE NO173 PK04100 MERKEZ/AĞRI İletişim :

Detaylı

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 2012 2013 Öğretim Yılı ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU Amasya 2012 i İÇİNDEKİLER ÖZEL YETENEK SINAV YÖNERGESİ...1 TEMEL KOŞULLAR

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Özel Yetenek Sınavı Test Parkuru

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Özel Yetenek Sınavı Test Parkuru BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Özel Yetenek Sınavı Test Parkuru Özel Yetenek Sınavı; adaylardaki esneklik, denge, kuvvet, dayanıklılık,

Detaylı

15 TEMMUZ ŞEHİTLER SPOR LİSESİ

15 TEMMUZ ŞEHİTLER SPOR LİSESİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLER SPOR LİSESİ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU Sınav başvuru tarihi : 01-23 Haziran 2017 Sınava giriş sıra kurası : 29 Haziran 2017 (SAAT10:00-12:00 arası kura

Detaylı

YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI

YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI 2016-2017 MERSİN SPOR LİSESİ YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI İÇİNDEKİLER Sayfa 2016-2017 Sınav Ve Kayıt Takvimi.. 3-4 Temel İlke Ve Kurallar.. 5 Başvuru İşlemleri ve Evrakları. 6-7-8

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAV YÖNERGESİ VAN-2014 2 İÇİNDEKİLER ÖZEL YETENEK SINAV YÖNERGESİ...

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 1 Sevgili Adaylar, Ulusararası Final Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Lisans Programının temel

Detaylı

T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Spor Lisesi Müdürlüğü

T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Spor Lisesi Müdürlüğü T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Spor Lisesi Müdürlüğü 2016 2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU BAŞVURU TARİHLERİ 20 HAZİRAN 2016-29 HAZİRAN 2016 ADIYAMAN

Detaylı

BÜYÜKÇEKMECE-İSTANBUL

BÜYÜKÇEKMECE-İSTANBUL 2017-2018 YETENEK SINAVI KİTAPÇIĞI http://ruhisarialpsporlisesi.meb.k12.tr/ E-Posta: buyukcekmecesporlisesi@gmail.com 751950@meb.k12.tr BÜYÜKÇEKMECE-İSTANBUL 1 İçindekiler Tablosu....1 Okul Müdürünün Değerlendirmesi...

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Özel Yetenek Sınavı Koordinasyon Test Parkuru

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Özel Yetenek Sınavı Koordinasyon Test Parkuru BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Özel Yetenek Sınavı Koordinasyon Test Parkuru Özel Yetenek Sınavı; adaylardaki esneklik, denge, kuvvet,

Detaylı

BAŞVURU VE GEREKLİ ŞARTLAR Yılı Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS). Puan türlerinin en az birinden 150 puanı almış olmak

BAŞVURU VE GEREKLİ ŞARTLAR Yılı Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS). Puan türlerinin en az birinden 150 puanı almış olmak ADAY KABUL KOŞULLARI T.C. ya da K.K.T.C vatandaşı olmak BAŞVURU VE GEREKLİ ŞARTLAR 2016 Yılı Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS). Puan türlerinin en az birinden 150 puanı almış olmak BAŞVURU İÇİN GEREKLİ

Detaylı

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Özel Yetenek Sınavı Test Parkuru

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Özel Yetenek Sınavı Test Parkuru ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Özel Yetenek Sınavı Test Parkuru Özel Yetenek Sınavı; adaylardaki esneklik, denge, kuvvet,

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYRETTİN GÜRSOY SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAVI KİTAPCIĞI SINAV TARİHLERİ: 02 TEMMUZ-06 TEMMUZ 2018

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYRETTİN GÜRSOY SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAVI KİTAPCIĞI SINAV TARİHLERİ: 02 TEMMUZ-06 TEMMUZ 2018 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYRETTİN GÜRSOY SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAVI KİTAPCIĞI SINAV TARİHLERİ: 02 TEMMUZ-06 TEMMUZ 2018 KOCAELİ SEVGİLİ ADAYLAR; Sınavlar yeteneğinize uygun biçimde uygulamalı

Detaylı

GÜZEL SANATLAR LİSESİ GÖRSEL SANATLAR BÖLÜMÜ SINAV DEĞERLENDİRME ÖLÇÜTLERİ ÇİZELGESİ EK-2/1 YETENEK SINAV PUANI

GÜZEL SANATLAR LİSESİ GÖRSEL SANATLAR BÖLÜMÜ SINAV DEĞERLENDİRME ÖLÇÜTLERİ ÇİZELGESİ EK-2/1 YETENEK SINAV PUANI GÜZEL SANATLAR LİSESİ GÖRSEL SANATLAR BÖLÜMÜ SINAV DEĞERLENDİRME ÖLÇÜTLERİ ÇİZELGESİ EK-/ YETENEK SINAV PUANININ YETENEK SINAV PUANI YERLEŞTİRME PUANININ -Desen ( % 40) -İmgesel ( % 60) a-kompozisyon a-yerleştirme

Detaylı

AFYONKARAHİSAR SPOR LİSESİ

AFYONKARAHİSAR SPOR LİSESİ AFYONKARAHİSAR SPOR LİSESİ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 2017 İÇİNDEKİLER Sayfa No Genel Bilgiler 2 Amacımız, Vizyonumuz, Misyonumuz 3 Açıklamalar 4 Adayların Dikkat Etmesi Gerekenler 6 Sınav Başvuruları,

Detaylı

T.C BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

T.C BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU T.C BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU Kontenjan Bitlis Eren Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ MEHMET ARABACI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI 2015 ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI 2015-2016 Öğretim yılında, Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümüne 40 Antrenörlük Eğitimi Bölümü ne 40 Spor Yöneticiliği

Detaylı

GÜZEL SANATLAR LİSESİ/SPOR LİSESİ SINAV GİRİŞ BELGESİ* T.C. Kimlik No. Adı ve Soyadı. Doğum Yeri. Doğum Tarihi. Mezun Olduğu Okul.

GÜZEL SANATLAR LİSESİ/SPOR LİSESİ SINAV GİRİŞ BELGESİ* T.C. Kimlik No. Adı ve Soyadı. Doğum Yeri. Doğum Tarihi. Mezun Olduğu Okul. EK-1 GÜZEL SANATLAR LİSESİ/SPOR LİSESİ SINAV GİRİŞ BELGESİ* FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN Aday No T.C. Kimlik No Adı ve Soyadı Baba Adı Ana Adı Doğum Yeri Doğum Tarihi Cinsiyeti Mezun Olduğu Okul Sınav Tarihi Sınav

Detaylı

NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ AHMET KELEġOĞLU EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR BÖLÜMÜ 2017-BEDEN EĞĠTĠMĠ ÖZEL YETENEK SINAVI ESASLARI

NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ AHMET KELEġOĞLU EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR BÖLÜMÜ 2017-BEDEN EĞĠTĠMĠ ÖZEL YETENEK SINAVI ESASLARI NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ AHMET KELEġOĞLU EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR BÖLÜMÜ 2017-BEDEN EĞĠTĠMĠ ÖZEL YETENEK SINAVI ESASLARI A-GENEL ESASLAR Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu

Detaylı

2018/2019 ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU

2018/2019 ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU 2018 2018/2019 ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU İÇİNDEKİLER OKULUMUZ HAKKINDA... 2 TARİHÇEMİZ... 2 VİZYONUMUZ... 3 MİSYONUMUZ... 3 DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR... 4 BAŞVURU... 6 ÖZEL YETENEK SINAVI ÖN KAYITLARI

Detaylı

HATAY SPOR LİSESİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU. Sınav başvuru tarih: 15 Haziran-24 Haziran 2015

HATAY SPOR LİSESİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU. Sınav başvuru tarih: 15 Haziran-24 Haziran 2015 HATAY SPOR LİSESİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU Sınav başvuru tarih: 15 Haziran-24 Haziran 2015 Sınav tarihi: 29 Haziran-03 Temmuz 2015 Sınav yeri: Bedii Sabuncu Güzel Sanatlar

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Özel Yetenek Sınavı Test Parkuru

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Özel Yetenek Sınavı Test Parkuru BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Özel Yetenek Sınavı Test Parkuru Özel Yetenek Sınavı; adaylardaki esneklik, denge, kuvvet, dayanıklılık,

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ T.C. ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ- SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ İLE EĞİTİM FAKÜLTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 2018-2019

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVI BİLGİLENDİRME KILAVUZU

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVI BİLGİLENDİRME KILAVUZU T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVI BİLGİLENDİRME KILAVUZU UŞAK-2016 . Ben Sporcunun; Zeki, Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU Temmuz 2014 GÜMÜŞHANE Değerli Adaylar;

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KASTAMONU ORHAN ŞAİK GÖKYAY GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜZİK VE RESİM ALANLARI İÇİN ÖZEL YETENEK SINAVI ESASLARI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KASTAMONU ORHAN ŞAİK GÖKYAY GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜZİK VE RESİM ALANLARI İÇİN ÖZEL YETENEK SINAVI ESASLARI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KASTAMONU ORHAN ŞAİK GÖKYAY GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜZİK VE RESİM ALANLARI İÇİN ÖZEL YETENEK SINAVI ESASLARI 2016-2017 eğitim-öğretim yılında ortaokulların ve imam hatip ortaokullarının

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 2017 2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 03-07 TEMMUZ 2017 MAMAK-ANKARA İÇİNDEKİLER Açıklamalar... 3 Adayların Dikkatine... 5 2017-2018 Boş kontenjan Özel Yetenek Sınavı Takvimi 7 2017-2018

Detaylı

T.C BAYBURT ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU. ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (Antrenörlük Eğitimi Programı)

T.C BAYBURT ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU. ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (Antrenörlük Eğitimi Programı) T.C BAYBURT ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (Antrenörlük Eğitimi Programı) BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı) ÖZEL

Detaylı

T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR BİLİMLERİ BÖLÜMÜ

T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR BİLİMLERİ BÖLÜMÜ T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR BİLİMLERİ BÖLÜMÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU Ağustos 2017 TRABZON Sevgili adaylar; Yükseköğretim Kurulu nun 15.01.2013

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VESPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VESPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VESPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU Haziran 2015 GÜMÜŞHANE Değerli Adaylar;

Detaylı

K O N Y A S P O R L Ġ S E S Ġ

K O N Y A S P O R L Ġ S E S Ġ 1 K O N Y A S P O R L Ġ S E S Ġ 201-2015 2017 2018 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI S P O R L Ġ S E S Ġ Ö Ğ R E N C Ġ A L I M I E K Ġ M A Y I E K Y E T E N E K S I N A V I K I L A V U Z U BAġVURU TARĠHĠ: 16 20 EKĠM

Detaylı

T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ ŞIRNAK GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÖRSEL SANATLAR ALANI YETENEK SINAVI KILAVUZU

T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ ŞIRNAK GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÖRSEL SANATLAR ALANI YETENEK SINAVI KILAVUZU T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ ŞIRNAK GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÖRSEL SANATLAR ALANI YETENEK SINAVI KILAVUZU 1.Sınav Tarihi: 04 Temmuz 2017 2.Sınav Tarihi: 21 Temmuz 2017 1 ŞIRNAK

Detaylı

YETENEK SINAVI TAKVĠMĠ

YETENEK SINAVI TAKVĠMĠ BAŞAKŞEHİR GÜZEL SANATLAR LİSESİ 2016-2017 MUZIK YETENEK SINAVI KILAVUZU SINAV TAKVĠMĠ YETENEK SINAVI TAKVĠMĠ BAġLANGIÇ BĠTĠġ YETENEK SINAVI 15 Ağustos 2016 23 Ağustos 2016 BAġVURU TARĠHLERĠ Pazartesi

Detaylı

ERZİNCAN SPOR LİSESİ

ERZİNCAN SPOR LİSESİ ERZİNCAN SPOR LİSESİ 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YETENEK SINAVI KILAVUZU 2 Temmuz 6 Temmuz 2018 ERZİNCAN Adres : Mengüceli Mahallesi 1331 sokak. No 21 İç Kapı No:1 Merkez/Erzincan İletişim: 0 446 226

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2018 2019 AKADEMİK YILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU BESYO LİSANS PROGRAMLARIMIZ: BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ ANTRENÖRLÜK SPOR YÖNETİCİLİĞİ REKREASYON Bu Sınav

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANEÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU

T.C. GÜMÜŞHANEÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU T.C. GÜMÜŞHANEÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 2016-2017EĞİTİM-ÖĞRETİMYILI ÖZELYETENEKSINAVIKILAVUZU Haziran 2016 GÜMÜŞHANE Değerli adaylar; Gümüşhane

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU BATMAN 2018 İÇİNDEKİLER 1. GENEL BİLGİLER 3 1.1. Batman Üniversitesi 3 1.2. Beden Eğitimi

Detaylı

T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ ŞIRNAK GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MÜZİK ALANI 3.YETENEK SINAVI KILAVUZU

T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ ŞIRNAK GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MÜZİK ALANI 3.YETENEK SINAVI KILAVUZU T.C. ŞIRNAK VALİLİĞİ ŞIRNAK GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MÜZİK ALANI 3.YETENEK SINAVI KILAVUZU Sınav Tarihi: 25 Eylül 2017 1 ŞIRNAK GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017

Detaylı

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ I VE II ÖĞRETİM SPOR BRANŞLARI SINAV ESASLARI

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ I VE II ÖĞRETİM SPOR BRANŞLARI SINAV ESASLARI ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ I VE II ÖĞRETİM SPOR BRANŞLARI SINAV ESASLARI ATLETİZM Adaylar Atletizm Uygulama Sınavı Puanlama cetvellerinde) yer alan branşlardan birini seçeceklerdir. 1. Seçtikleri bir branştan

Detaylı

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2018 ÖZEL YETENEK SINAV DUYURUSU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ Süreç Tarih İşlem Türü Adres: Ön kayıt 1-2-3 Ağustos 2018 Online www.erzurum.edu.tr

Detaylı

Sait ARITÜRK OKUL MÜDÜRÜ

Sait ARITÜRK OKUL MÜDÜRÜ 1 Sait ARITÜRK OKUL MÜDÜRÜ Denizli Bozkurt Spor Lisesi 2016 2017 Yılı Yetenek Sınavı 2016-11 nolu genelge gereği 11-15 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular 20-29 Haziran 2016 tarihleri

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEK OKULU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEK OKULU T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEK OKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1.

Detaylı