SOLIDWORKS PREMIUM 2012

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SOLIDWORKS PREMIUM 2012"

Transkript

1 GELİŞTİRME SOLIDWORKS PREMIUM 2012 İşletmenizi ileriye taşıyan tasarım ÖZEL SAC LEVHA VE KAYNAKLI MONTAJ İŞLEVİYLE HIZLI KULLANIMDA OLAN YÜKLERİN SİMÜLASYONUNU YAPIN, STRESLERİ HESAPLAYIN VE YETERLİ BOŞLUK OLDUĞUNDAN EMİN OLUN Kar Temizleme Aracı Wausau Everest TEK BİR PAKET TÜM TASARIM ZORLUKLARINIZIN ÜSTESİNDEN GELİR SolidWorks Premium 2012 size verimliliğinizi artıran ve yenilikçi tasarım için güçlü, etkili ve kullanımı kolay bir işlevsellik sağlar. En sık kullandığınız görevleri otomatikleştirir ve ürün geliştirmesi iş akışını hızlandırmanıza izin verir. Tasarımınızın biçimini, uyumunu ve işlevini hızla tanımlayıp doğrulayabilir ve konseptlerinizi açık bir şekilde ekibiniz ve müşterilerinizle paylaşabilirsiniz. SolidWorks ürün geliştirme çözümleri paketinin (tasarım, simülasyon, sürdürülebilir tasarım, teknik iletişim ve veri yönetimini kapsar) parçası olan SolidWorks Premium 2012 mühendisler ve tasarımcılara yönelik kapsamlı bir çözümdür. SolidWorks Premium 2012, geniş bir bileşen parçaları kitaplığının yanı sıra sac levha, kaynaklı montajlar, tesisatlı sistemler, yüzey oluşturma ve kalıp ile boya tasarımına yönelik uygulamaya özgü araçlar sağlayarak daha verimli bir şekilde çalışmanıza ve üretim geliştirme sürecinizde daha iyi tasarım kararları vermenize yardımcı olur. u OLUŞTURUN VE İLETİN SolidWorks Premium 2012, ürün tasarımlarınızı oluşturmanızı, doğrulamanızı, iletmenizi ve yönetmenizi sağlayan kapsamlı bir 3B tasarım çözümüdür. Endüstrinin önde gelen parça, montaj ve teknik resim yetkinliklerini içeren güçlü tasarım araçlarını aynı zamanda yerleşik simülasyon, maliyetlendirme, işleme, animasyon ve ürün verisi yönetimi ile entegre eden SolidWorks Premium, tasarım fikirlerinin daha hızlı, daha basit ve daha akıllı bir şekilde geliştirilmesini ve paylaşılmasını sağlar. SEZGİSEL TASARIM İLE HIZLI BİR ŞEKİLDE ÖĞRENİN VE ÇALIŞIN SolidWorks, kolay kullanımı ve geniş özelleştirme olanaklarını, yeni kullanıcıların hızlı bir şekilde öğrenmelerini ve deneyimli kullanıcıların ise hızlı bir şekilde çalışmalarını sağlamak için bir arada sunar. Hızlı öğrenin Daha üretken olmanızı sağlamak amacıyla tasarlanmış sezgisel SolidWorks kullanıcı arayüzünün öğrenilmesi ve kullanımı kolaydır. Bağlam içi menüler size doğru zamanda doğru komutları sunar. Araç çubuğu komutları hızlı erişim için tasarım işlevine göre düzenlenmiştir. Otomatikleştirilmiş Komut Arama anında sizi istediğiniz komuta götürür. Ayrıca, kapsamlı eğitim seti ve destek belgeleri hızlı bir şekilde ilerlemenizi sağlar.

2 Hızlı çalışın SolidWorks kullanıcı arayüzünün hızlı bir şekilde özelleştirilebilmesi, tasarım verimliliğini önemli ölçüde artırmanıza izin verir. Araç çubuklarını, bağlam içi menüleri, kısayolları ve ortam ayarlarını istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Fare hareketi özellikleri farenin çeşitli hareketleriyle size hızlı erişim sağlar. API ve toplu işleme özellikleri sayesinde birçok tasarım işlevini otomatikleştirebilirsiniz. Akıllı tasarım ve detaylandırma özellikleri Akıllı tasarım ve detaylandırma özellikleri, yeni kullanıcıları rahatsız edebilecek veya deneyimli kullanıcılar tarafından sıkıcı ve zaman alıcı bulunabilecek modelleme ve detaylandırma zorluklarını otomatik olarak algılayıp çözerek kullanıcı verimliliğini artırır. FİKİRLERİNİZİ HIZLA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜN Temel olarak zengin 3B modellerini kullanarak konsept fikirlerinizi piyasaya taşıyın. Parça ve montaj modelleme SolidWorks Premium geniş bir sektör ve uygulama aralığı için ürün tasarlamanıza izin verir. 3B katı modelleme: 3B parçalar oluşturun ve bunları düzenleyin. Teknik resimler ve montajlar parça değişimleriyle birlikte otomatik olarak güncellenir Kapsamlı montaj tasarımı özellikleri: Son derece büyük tasarımlar oluşturun ve yönetin; hem detaylı hem de basitleştirilmiş modlarla çalışın Gelişmiş yüzey işleme: Karmaşık katı modeller ve şık, sürekli eğri içeren (C2) yüzeyleri de içeren yüzey geometrileri oluşturun ve düzenleyin Kalıp tasarımı: Kalıplanmış parçaları ve bunları oluşturmak için gereken, maça ve boşluk, draft, otomatik ayrım yüzeyleri ve kalıp baz bileşenleri gibi parçaların da dahil olduğu kalıp ayırma parçaları tasarlayın Boru/tüp tasarımı: Kanal/boru yollarını ve tam malzeme listesini (BOM) de içeren 3B mekanik sistemleri oluşturun ve bunları belgelendirin. Elektrik kablosu/kablo demeti ve kanal tasarımı: elektrik bağlantısı bilgilerini içe aktarın, 3B elektrik tesisatı yolları oluşturun, belgeleyin ve tasarımınızın malzeme listesini tamamlayın Sac levha: En baştan tasarlayın veya 3B parçanızı sac levhaya dönüştürün. Büküm uzunluğu dengelemesi ile sac levha tasarımını otomatik olarak düzleştirmeyi de içerir Kaynaklı montajlar: Yapısal elemanlardan, plakalardan ve köşebentlerden oluşan kaynaklı yapıları hızlıca tasarlayın. Önceden tanımlanmış yapısal şekiller bulunduran bir kitaplığı da içerir Kaynaklı yapılar, üretim kalitesinde çizimler ve diğer görevleri oluşturmak için yerleşik özelleştirilmiş işlevsellikle makine tasarımını ve simülasyonunu hızlandırın. BORULARIN, KANALLARIN VE KABLOLARIN TESİSATININ DOĞRU OLDUĞUNDAN EMİN OLUN Ambalaj Makinesi ABCO Automation, Inc.

3 SOLIDWORKS ENTEGRE TASARIM, KANAL DÖŞEME, YAPISAL SİMÜLASYON VE BELGELEME ÖZELLİKLERİNE SAHİP TEK ÇÖZÜMDÜ. Orlando Linero, Santral tasarimcisi, Eastern Power Limited Tasarımın yeniden kullanılması ve tasarım otomasyonu DS SolidWorks tasarım otomasyonu araçlarıyla varolan işlerinizi kullanarak yeni tasarımların geliştirilmesi sürecini hızlandırın. SolidWorks Arama: Bilgisayarınızdaki, ağ üzerindeki, SolidWorks PDM sistemindeki veya İnternet üzerindeki herhangi bir dosyayı arayın Tasarım otomasyonu: DriveWorksXpress kullanarak parça, montaj ve teknik resim oluşturma gibi tekrar eden tasarım görevlerini otomatik hale getirin Konfigürasyonlar: otomatik olarak parçaların ve montajların birden fazla çeşidini oluşturun ve bunlara kolay bir şekilde başvurulmasını sağlamak için aynı dosyaya kaydedin Tasarım Kitaplığı: sık kullanılan parçaları, özellikleri, şablonları ve daha fazlasını hızlı erişim için Tasarım Kitaplığına kaydedin Tedarikçilerden alınan 3B modelleri: 3D ContentCentral içindeki 2B ve 3B katalog bileşenlerini kullanarak tasarım süresini kısaltın. Akıllı Bileşenler ve Akıllı Bağlantı Elemanları: otomatik olarak montaj ve boyutlandırma gerçekleştiren ve hatta parçalarda gerektiği şekilde montaj delikleri ve kesimler oluşturan akıllı donanım ile montaj süresini kısaltın ve standartlaştırmayı destekleyin Bileşen Kitaplığı: SolidWorks Toolbox montajlarınıza ekleyebileceğiniz bir milyonun üzerinde donanım bileşeni ve diğer öğeleri sağlar Animasyonlar ve fotoğraf gerçekliğinde işlemeler Etkili görsellerle tasarım amacınızı açık bir şekilde iletin. Photoview 360: grafik uzmanı olmanıza gerek olmadan hızlıca fotoğraf gerçekliğinde resimler ve animasyonlar oluşturun Animasyonları gözden geçirme/animasyonların üzerinden geçme: tasarımınızı başkalarına açıklamanıza yardımcı olması için tasarımınızı sanal olarak gözden geçirin veya bir videosunu kaydedin Montaj animasyonu: tasarımınızın temel işleyişini hareket, yerçekimi ve bileşen teması ekleyerek veya bileşenleri ekranda tek tek hareket ettirerek gösterin ve sunumunuzun bir videosunu çekin ve kaydedin Gelişmiş Yüzey Teknikleri ile istediğiniz her şekli oluşturun Fotoğraf gerçekliğinde işleme, fiziksel prototiplere ihtiyaç duymadan fikirlerinizi paylaşmanıza izin verir. İŞLEMELERİNİZE GÖLGELER VE YANSIMALAR EKLEYİN Bisiklet Trek Bicycle Corporation

4 SolidWorks Premium 2012, doğrudan Görünüm Paleti nden patlatılmış görünümleri sürükleyip bırakmanıza izin vererek montaj teknik resimlerinizin oluşturulma aşamasını hızlandırır. ÖNCEDEN OLUŞTURULMUŞ PATLATILMIŞ GÖRÜNÜMLERİ KOLAYLIKLA SÜRÜKLEYİN VE BIRAKIN 2B teknik resimler Tasarımlarınızın nasıl üretileceğini ve monte edileceğini anlaşılır biri şekilde ileten üretime hazır 2B teknik resimleri hızlı bir şekilde oluşturun. Otomatik Teknik Resim Görünümü oluşturması: gizli çizgilerin görüntülendiği ve gizlendiği, tel kafesli veya hatta gölgeli görünümler elde etmek için 3B modeli çizimin içine sürükleyip bırakın. İzometrik, kesit, kısmi kesit veya ayrıntılı gibi herhangi bir görünüm türünü otomatik olarak oluşturun Otomatik Teknik Resim Görünümü güncellemeleri: 3B parçaların ve montaj modellerinin otomatik güncellemesiyle teknik resim görünümlerini senkronize bir şekilde tutun Detaylandırmalar: gereken tüm toleransları, sembolleri, notları, delik bilgilerini ve tabloları ekleyerek eksiksiz bir çizim oluşturun Standart denetimi: tutarlı olması için çizimlerinizi SolidWorks Design Checker aracını kullanarak kurumsal standartlarla karşılaştırın Teknik resim denetimi: teknik resim revizyonlarını kontrol edin ve farklarını bulmak için teknik resimleri grafiksel olarak karşılaştırın Ölçümlendirme: Boyutların ve toleransların oluşturulmasını ve yerleştirilmesini otomatikleştirin. Dosyanın son kaydedilmesinden sonra değişen boyutlar otomatik olarak vurgulanır. Malzeme Listesi (BOM): balon notları bilgileri ve model değişiklikleriyle birlikte güncellenen kesme listeleri ile otomatik BOM ler oluşturun. Yazdırmak için malzeme listesinin bir montajdan veya teknik resimden çıktısını alın veya ERP/MRP sistemlerine yükleyin.

5 YENİLİKLER HAKİM BİR PAZAR PAYI KAZANMAMIZA YARDIMCI OLDU VE SOLIDWORKS YAZILIMI ÖZGÜR BİR ŞEKİLDE YENİLİKLER GETİRMEMİZE YARDIMCI OLAN ARAÇLARDAN BİRİ DURUMUNDA. Kai Birger Olsen, Mühendİslİk Yönetİcİsİ, Ramboll Offshore Wind SİMÜLASYON ÖZELLİĞİ FİKİRLERİNİZİN TASARLANDIĞI ŞEKİLDE GERÇEKLEŞMESİNİ SAĞLAR Tasarımlarını en iyi şekilde bilen tasarımcılar ve mühendisler için tasarlanmış araçlarla geliştirme sırasında tasarımlarınızı sanal olarak test edin. Gerekli fiziksel prototiplerin sayısını azaltarak, mali açıdan tasarruf ederek ve ürünlerinizi daha hızlı tamamlayarak yenilikçi tasarımızdaki riskleri azaltabilirsiniz. Hareket simülasyonu SolidWorks Motion, çalışma döngüsü içinde tasarım amaçlarınıza ulaştığınızı doğrulamak için ürününüzün kinematiğini denetler. Yapısal doğrulama Hata eğilimi yüksek alanları kolaylıkla belirleyin ve ürün kalitesini geliştirmek için tasarım değişikliklerini değerlendirin. Sürdürülebilirlik Tasarımınızın çevresel etkisini değerlendirmek ve malzeme seçimini, parça geometrisini ve kaynak kullanımını optimize etmek için SolidWorks SustainabilityXpress kullanın. Sıvı akışı simülasyonu SolidWorks FloXpress başlangıç sıvı akışı simülasyonunu ve raporlamasını sağlar. HAREKET SİMÜLASYONU İLE AKTÜATÖRLERİN VEYA MOTORLARIN PERFORMANS HEDEFLERİNİ KARŞILAYIP KARŞILAMADIĞINI HIZLI BİR ŞEKİLDE BELİRLEYİN SolidWorks Premium da bulunan yerleşik simülasyon özellikleriyle temas halindeki parçalar arasındaki kuvvetleri ve baskıları değerlendirin. YAPISAL SİMÜLASYON İLE TASARIM SÜRECİNDE ÜRÜN KUVVETİNİ VE KATILIĞINI DENETLEYİN

6 İLK SEFERDE MALİYET HEDEFLERİNE ULAŞIN VE TASARIMLARI DOĞRU BİR ŞEKİLDE ÜRETİN Atık parça miktarını ve maliyeti önemli ölçüde azaltmak için üretim aşamasına gelmeden önce tasarımınızın üretilebilirliğini SolidWorks Premium araçları ile doğrulayın. Maliyet tahmini Otomatik maliyet tahmini: Yerleşik maliyet şablonları kullanılarak parça üretimi maliyetlerini otomatik olarak tahmin edebilen tasarımcılar maliyetleri dikkate alarak daha hızlı, tekrarlanabilir ve bilinçli kararlar verebilir. Üreticiler ayrıca teklif verme süreçlerini de otomatikleştirebilirler Özelleştirilebilir üretim ayarları: Üretim şablonları özelleştirilebilir durumdadır ve malzeme, işçilik, makine hızı ve beslemesi ile kurulum maliyetleri gibi özel üretim maliyetlerinizin ve verilerinizin girişine izin verir Çakışmaları ortadan kaldırma Çarpışma ve çakışma algılaması: Doğru bir şekilde çalışmaları için bileşenler arasındaki çakışmaları, çarpışmaları ve boşlukları denetler Montaj tasarımında delik hizalaması denetimleri: Üretim aşamasında bağlantı elemanlarının hızlı ve düzgün bir şekilde takılmasını sağlamak için birbiriyle ilişkili bileşenlerdeki deliklerde oluşabilecek yanlış hizalama durumlarını ortadan kaldırır Tolerans yığılma analizi: Parçalar ve montajlardaki toleransların etkisini otomatik olarak denetlemek ve montaj sırasında bileşenlerin tutarlı bir şekilde takıldığından emin olmak için SolidWorks TolAnalyst uygulamasını kullanın Tesisatlı Sistemler Elektrik kablosu grubu üretimi: elektrik üretimi için kablo demeti panosu teknik resimleri ve kablo kesme listeleri oluşturmak için kablo demetlerini otomatik olarak düzleştirir Boru-makara fonksiyonu: Uzun boru hatlarının tasarlanması ve onların sonra daha iyi üretilmesi ve taşınabilmesi için kesitlere ayrılmasını da içeren bu özellik çalışan uzun boru hatları için otomatik bir bobin bölümleyicisi de içerir. Üretilebilirliğe yönelik tasarım DFMXpress: tasarımınızın öğelerinin üretiminin imkansız veya fazla maliyetli olup olmadığını denetlemek için SolidWorks DFMXpress uygulamasını kullanır Parçaları ve teknik resimleri değişiklikler açısından karşılaştırma: tasarımınızda güncelleme gerçekleştiğinde bir parçanın veya teknik resmin iki versiyonu arasındaki farklılıkları grafik olarak görüntülemek için parça ve teknik resim karşılaştırma araçlarını kullanır Draft, tersaçı ve duvar kalınlığı denetimleri: kalıplanmış, dökme ve dövme parçalarda ve kalıp ayırma öğelerinde draft, tersaçı ve duvar kalınlığı sorunlarını otomatik olarak denetler Sac levha yassı çoğaltması: üretim için boşluk boyutlarının doğru olmasını sağlamak üzere bükülme dengelemesini de içeren bu işlem, sac levha tasarımınızı otomatik olarak yassılaştırır ve üretim için belgelendirir. Üretim için veri çıkışı Hızlı prototiplemeye yönelik 3B: Hızlı prototip ekipmanı için doğrudan SolidWorks 3D modellerinden STL ve diğer dosya biçimlerinde çıktı alır 2B üretim verisi çıkışı alma: CNC uyumlu DXF ve DWG dosya bilgilerini otomatik olarak doğrudan SolidWorks 3D modellerinden dışa aktarır Üretim hazırlığını hızlandırma: delik tablolarının, kaynak tablolarının, kesme listelerinin, delme aracı tablolarının ve CNC boru büküm verilerinin otomatik çıktıları 3D CAM ortak entegrasyonu: Veri dönüştürmesine gerek kalmadan, Certified Gold Solution ortaklarının CAM ürünlerini kullanarak NC araç yollarını otomatik olarak doğrudan SolidWorks içinden günceller Maliyetlendirme aracı tasarımcıların üretim maliyetlerine bakarak daha hızlı ve daha tekrarlanabilir kararlar vermesine ve üreticilerin teklif verme süreçlerini otomatikleştirmesine yardımcı olur. ÜRETİM MALİYETLERİNİ OTOMATİK OLARAK TAHMİN EDER

7 FİKİRLERİNİZ İÇİN DAHA HIZLI BİR ŞEKİLDE İŞ BİRLİĞİ VE İLETİM SAĞLAYIN CAD verilerini diğer kişilerle paylaşın ve ürün tasarımı konusunda diğer çalışanlarla hızla ve kolayca işbirliği yapın. Veri değişimi Alma/verme: CAD verilerini ihtiyaçlarınızı karşılayan biçime dönüştürün. AEC tasarım yazılımıyla etkileşimde bulunmak için IFC dosyası alma/verme işlemlerini de kullanabilirsiniz Mevcut 2B DWG verileri: SolidWorks 2D CAD araçlarını kullanarak tasarımların bakımını yapın Otomatik Özellik Tanıma: ileride gerçekleşecek tasarım değişikliklerinin daha hızlı olmasını sağlamak için SolidWorks CAD verisi olmayan verileri otomatik olarak dönüştürün ECAD-MCAD veri değişimi: Mekanik ve elektrik tasarımcılar arasında iki yönlü veri değişimi yapabilmek için CircuitWorks uygulamasını kullanın Taranan verileri alma: Ters mühendisliği kolaylaştırmak üzere taranan verileri SolidWorks CAD geometrisine dönüştürmek üzere SolidWorks ScanTo3D kullanın Tam bileşen listelerini, ölçümleri, kesitlere ayırmayı ve gözden geçirmeyi içeren Büyük Tasarım Gözden Geçirme yi kullanarak görüntülemek ve sorgulamak için büyük montajları hızlı bir şekilde açın. BÜYÜK TASARIMLARI HIZLA PAYLAŞIN VE İNCELEYİN Santral Tasarımı Dedini S/A Indústrias de Base İş birliği araçları Büyük Tasarım Gözden Geçirme: Tasarımınızı ekibinize açık bir şekilde anlatmak için büyük montajları hızlı bir şekilde açın, montajların içinde gezinin, bunları gözden geçirin, ölçümlerini yapın, kesitlere ayırın ve yorumlar içeren anlık görüntü görünümleri oluşturun edrawings : kompakt ve e-posta uyumlu dosya görünümüyle 2B teknik resim ve 3B model verilerini aynı anda inceleyin. edrawings SolidWorks CAD, DWG ve diğer çeşitli CAD formatlarını destekler ve döndürme, yakınlaştırma, ölçme, işaretleme, kesitlere ayırma ve sanal parçalara ayırma özelliklerini de içeren tasarım görünümlerini etkinleştirir. Fikri mülkiyetinizi koruyun: modelleri paylaşmadan önce tasarımınızın seçtiğiniz görünümlerini gizlemek için SolidWorks Defeature teknolojisini kullanın SolidWorks Ürün Verisi Yönetimi (PDM) Verilerinizi yönetin: otomatik revizyon kontrolü, veri güvenliği ve erişim denetimiyle tasarım verilerinizi yönetin Verilerinizi bulun: yeni tasarımlarda kullanmak üzere bileşenleri arayın ve tekrar kullanım, geliştirme zamanından ve maliyetten tasarruf etmek için varolan tasarımları bulun ve kullanın

8 ARTIK HEM REVİZYON HEM DE ELEKTRONİK VERİ KONTROLÜ İÇİN PDM Yİ KULLANIYORUZ. BU BİZİM FDA (GIDA VE İLAÇ DAİRESİ) GEREKSİNİMLERİNİ KARŞILAMAMIZ İÇİN GEREKLİ OLAN ELEKTRONİK YEDEKLERE SAHİP OLMAMIZI SAĞLIYOR. PATRICK BROW N, Ar-Ge Mühendisi, Berchtold Corporation ÖĞRENME VE DESTEK Dünya çapında yaygın olan öğrenme ve destek ağına erişin Dassault Systèmes SolidWorks Corp. öğrenme ve destek için geniş kapsamlı araçlar GN.org) ve dünya çapında yaygın olan geniş yerel tedarikçi ağı. En iyi uygulamaları paylaşmak, görevleri rafine etmek ve tasarım zorlukları üzerinde hızlı bir şekilde çalışmak için global SolidWorks kullanıcıları ağından faydalanın. Değer katan tedarikçilerimiz dünya genelinde bulunmaktadır ve sizin verimli ve hızlı olmanızı sağlamak konusunda öncelikli odağa sahip olan tedarikçilerimiz her zaman başarılı olmanızı sağlamak için birinci sınıf destek, sürekli eğitim ve kişiselleştirilmiş hizmet sunar. VERİ DEĞİŞİMİ gibi geniş bir çeşitliliğe sahip yazılım uygulamalarında ve dosya biçimlerinde oluşturulan CAD verilerini değiştirmenizi sağlayan yerleşik dönüştürücüleri içerir: PDF STEP IGES DWG DXF OBJ 3DS Parasolid Pro/EN GINEER IAM (Autodesk Inventor ) IPT (Autodesk Inventor) Mechanical Desktop Unigraphics PAR (Solid Edge ) CADKEY Rhino IDF IFC SAT (ACIS ) VDA-FS VRML STL U3D (Universal 3D) TIFF JPG AI (Adobe Illustrator ) PSD (Adobe Photoshop ) 3D XML CGR (CATIA graphics) HCG (CATIA yüksek oranda sıkıştırılmış grafikler) HSF (Hoops) SOLIDWORKS ÜRÜN GELİŞTİRME ÇÖZÜMLERİ SolidWorks, ürünlerinizi daha iyi, daha hızlı bir şekilde ve daha uygun maliyetle adresinde tasarıma, simülasyona, sürdürülebilir tasarıma, teknik iletişime ve veri yönetimine yönelik tüm SolidWorks çözümleri DESTEKLENEN STANDARTLAR ANSI ISO GB GOST DIN BSI JIS Önerilen sistem gereksinimleri için Daha fazla bilgi almak için adresini Yenasoft Yazılım Donanım ve Danışmanlık San. ve Tic. Ltd. Şti.İçerenköy Mah. Eski Üsküdaryolu Cad. Bodur İş Merkezi No:8 K:1 D: Ataşehir /İstanbul Tel: Fax: info@yenasoft.com Web:

SolidWorks premium Sınır Tanımayan Tasarımlar Oluşturun

SolidWorks premium Sınır Tanımayan Tasarımlar Oluşturun SolidWorks premium Sınır Tanımayan Tasarımlar Oluşturun Kapsamlı 3B Tasarım Çözümü SolidWorks Premium 2014, ürün tasarımlarınızı oluşturmanızı, doğrulamanızı, iletmenizi ve yönetmenizi sağlayan kapsamlı

Detaylı

SOLIDWORKS PREMIUM YENILIĞE İLHAM VERIYORUZ DINAMIK 3B TASARIM ÇÖZÜM

SOLIDWORKS PREMIUM YENILIĞE İLHAM VERIYORUZ DINAMIK 3B TASARIM ÇÖZÜM SOLIDWORKS PREMIUM YENILIĞE İLHAM VERIYORUZ DINAMIK 3B TASARIM ÇÖZÜM SOLIDWORKS Premium 2015, geniş 3B tasarım çözümleri seçenekleriyle ürün tasarımlarınızı oluşturmanıza, analiz etmenize, iletmenize ve

Detaylı

SOLIDWORKS PREMIUM YENILIĞE İLHAM VERIYORUZ DINAMIK 3B TASARIM ÇÖZÜM

SOLIDWORKS PREMIUM YENILIĞE İLHAM VERIYORUZ DINAMIK 3B TASARIM ÇÖZÜM SOLIDWORKS PREMIUM YENILIĞE İLHAM VERIYORUZ DINAMIK 3B TASARIM ÇÖZÜM SOLIDWORKS Premium 2015, geniş 3B tasarım çözümleri seçenekleriyle ürün tasarımlarınızı oluşturmanıza, analiz etmenize, iletmenize ve

Detaylı

SOLIDWORKS PREMIUM İLE MÜKEMMEL TASARIMLARI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜN

SOLIDWORKS PREMIUM İLE MÜKEMMEL TASARIMLARI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜN SOLIDWORKS PREMIUM İLE MÜKEMMEL TASARIMLARI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜN 3D TASARIM ÇÖZÜMLERİ SOLIDWORKS Premium, sektörün önde gelen parça, montaj ve teknik resim özellikleri gibi güçlü tasarım araçlarını yerleşik

Detaylı

METROPOL SOFT SOLIDWORKS PREMIUM SOLIDWORKS STANDARD SOLIDWORKS PROFESSIONAL KOLAY KULLANIM

METROPOL SOFT SOLIDWORKS PREMIUM SOLIDWORKS STANDARD SOLIDWORKS PROFESSIONAL KOLAY KULLANIM KOLAY KULLANIM - Hızlı Ögrenme: Araç Çubuğu, İçerik duyarlı farenin sağ tuş menüleri, Yardımcı Eğitimler - Yardım Belgeleri - Yerel ve global destek hizmetleri - Bilgi Bankası PARÇA VE MONTAJ MODELLEME

Detaylı

3B ÜRÜN TASARIMINDA KOMPLE ÇÖZÜM

3B ÜRÜN TASARIMINDA KOMPLE ÇÖZÜM 3B ÜRÜN TASARIMINDA KOMPLE ÇÖZÜM DİNAMİK 3B TASARIM ÇÖZÜMÜ Premium, Geniş 3B Tasarım Çözümleri Sayesinde: Ürün Tasarımlarınızı Oluşturmanıza, Analiz Etmenize ve Yönetmenize Olanak Tanır. Kolay kullanımı

Detaylı

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU ENTEGRE ELEKTRİK SİSTEMİ TASARIMI SOLIDWORKS Electrical Solutions, mühendislik alanı için tasarlanan özel araçlar ve gömülü

Detaylı

SOLIDWORKS ÇÖZÜMLERİ YENİLİĞE GÜÇ VEREN MÜHENDİSLİK VE TASARIM ARAÇLARI

SOLIDWORKS ÇÖZÜMLERİ YENİLİĞE GÜÇ VEREN MÜHENDİSLİK VE TASARIM ARAÇLARI SOLIDWORKS ÇÖZÜMLERİ YENİLİĞE GÜÇ VEREN MÜHENDİSLİK VE TASARIM ARAÇLARI İŞLETMENIZI BÜYÜTMENIZE YARDIMCI OLA- CAK GÜÇLÜ AMA BASIT ÇÖZÜMLER SOLIDWORKS tasarım çözümleri tasarımcılar, mühendisler ve üreticilerin

Detaylı

Tasarımlarınızı Bir Adım İleriye Taşıyın.

Tasarımlarınızı Bir Adım İleriye Taşıyın. Tasarımlarınızı Bir Adım İleriye Taşıyın. Bir rock turnesi için kulis robotik video ekranlarının işlenmesi. AutoCAD ve Autodesk 3ds Max yazılım ürünleri tasarım sürecinde kullanılmıştır. Resim Tait Towers,

Detaylı

Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri

Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri Çelik tasarımı ve detay çizimleri, her projede değişik ve projeye özel yapısal detay çözümleri üretmeyi gerektirir. Otomatik bağlantılar ve modelleme

Detaylı

NX Motion Simulation:

NX Motion Simulation: NX Motion Simulation: Mekanizma Hareket Analizi UNIGRAPHICS NX yazılımının modüllerinden biri olan NX Motion Simulation, NX Dijital Ürün Tasarımı ailesinin mühendislik bileşenlerinden birisidir. Motion

Detaylı

SolidWorks Premium ile Daha

SolidWorks Premium ile Daha B Ü L T E N SolidWorks Premium ile Daha İyi Ürünler Tasarlama Genel Bakış SolidWorks Premium CAD yazılımı kapsamlı bir pakette daha iyi ürünler tasarlamak için ihtiyacınız olan tüm gelişmiş özellikleri

Detaylı

Autodesk Inventor 2012 Yenilikler

Autodesk Inventor 2012 Yenilikler Autodesk Inventor 2012 Yenilikler AB CAD CAM SİSTEMLERİ Autodesk Inventor 2012 Yenilikler Kolay Hızlı Açık Autodesk Inventor 2012 Yenilikler Kolay Kullanıcı Etkileşimi / müdahalesi Geliştirilmiş Modelleme

Detaylı

Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri

Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri Profesyoneller için Çelik Bağlantılar ve Detay Çizimleri Çelik tasarımı ve detay çizimleri, her projede değişik ve projeye özel yapısal detay çözümleri üretmeyi gerektirir. Otomatik bağlantılar ve modelleme

Detaylı

SOLIDWORKS ÇÖZÜMLERİ İŞLETMENİZİ İLERİ TAŞIYAN MÜHENDİSLİK VE TASARIM ARAÇLARI İŞLETMENIZI BÜYÜTMENIZE YARDIMCI OLAN GÜÇLÜ VE BASIT ÇÖZÜMLER

SOLIDWORKS ÇÖZÜMLERİ İŞLETMENİZİ İLERİ TAŞIYAN MÜHENDİSLİK VE TASARIM ARAÇLARI İŞLETMENIZI BÜYÜTMENIZE YARDIMCI OLAN GÜÇLÜ VE BASIT ÇÖZÜMLER SOLIDWORKS ÇÖZÜMLERİ İŞLETMENİZİ İLERİ TAŞIYAN MÜHENDİSLİK VE TASARIM ARAÇLARI İŞLETMENIZI BÜYÜTMENIZE YARDIMCI OLAN GÜÇLÜ VE BASIT ÇÖZÜMLER SOLIDWORKS tasarım çözümleri; tasarımcıların, mühendislerin

Detaylı

AutoCAD Mechanical 2012

AutoCAD Mechanical 2012 AutoCAD Mechanical 2012 İmalat için AutoCAD AutoCAD den daha fazlası Amaca uygun mekanik tasarım araçları Otomatik işlemler Standart tabanlı kütüphane parçaları Autodesk Inventor Birlikte çalışabilirliği

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Publisher 2013 önceki sürümlerden farklı görünüyor, bu nedenle öğrenmenizi kolaylaştırmak için bu kılavuzu oluşturduk. Hızlı Erişim Araç Çubuğu En sevdiğiniz komutları

Detaylı

tasarımı için esas ihtiyaç duyduğunuz araçlar

tasarımı için esas ihtiyaç duyduğunuz araçlar Verimli ambalaj tasarımı için esas ihtiyaç duyduğunuz araçlar Ambalaj ve POS stantları tasarlarken hangi yazılım işlevlerinin size yardımcı olabileceğini öğrenin. Yönetici özeti Dünya çapında, çok çeşitli

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde. Öğrenci ve Öğretmenler İçin: Autodesk Eğitim Topluluğu

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde. Öğrenci ve Öğretmenler İçin: Autodesk Eğitim Topluluğu ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Autodesk Çözümleri Eğitimin Hizmetinde Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığımız ile Autodesk firması arasında yapmış olduğumuz ortak çalışmalar neticesinde

Detaylı

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM (TEKNİK RESİM-II) Yrd.Doç.Dr. Muhammed Arslan OMAR

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM (TEKNİK RESİM-II) Yrd.Doç.Dr. Muhammed Arslan OMAR BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM (TEKNİK RESİM-II) Yrd.Doç.Dr. Muhammed Arslan OMAR Bilgisayar Destekli Tasarım Nedir? CAD (Computer Aided Design) Bütün mühendislik alanlarında olduğu gibi makine mühendislerinin

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Excel 2013 önceki sürümlerden farklı görünüyor, bu nedenle öğrenmenizi kolaylaştırmak için bu kılavuzu oluşturduk. Hızlı Erişim Araç Çubuğu'na komutlar ekleme Şeridi

Detaylı

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU ENTEGRE ELEKTRİK SİSTEMİ TASARIMI SOLIDWORKS Electrical Çözümleri, mühendislik alanı için tasarlanan özel araçlar ve gömülü

Detaylı

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih Vodafone dan Office 365 Satış temsilcisi ismi Tarih Yeni Office 365 Paketleri Bir işletmenin tüm temel çalışma ihtiyaçlarını karşılayacak üretkenlik paketi Sadece Office uygulamalarını güncellemek isteyen

Detaylı

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU

SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU SOLIDWORKS ELECTRICAL PAKETİ ELEKTRİK VE MEKANİK TASARIMIN SORUNSUZ ENTEGRASYONU ENTEGRE ELEKTRİK SİSTEMİ TASARIMI SOLIDWORKS Electrical Solutions, mühendislik alanı için tasarlanan özel araçlar ve gömülü

Detaylı

İKLİM. KALIP ve İMALAT

İKLİM. KALIP ve İMALAT İKLİM KALIP ve İMALAT İKLİM Kalıp ve İmalat, uzman teknik kadro ve üstün kalite anlayışı ile otomotiv ve beyaz eşya sanayisi başta olmak üzere diğer sanayilere destek veren, sürekli ve kaliteli hizmet

Detaylı

SOLIDWORKS SIMULATION PAKETİ 3D MÜHENDİSLİK ÇÖZÜMLERİ

SOLIDWORKS SIMULATION PAKETİ 3D MÜHENDİSLİK ÇÖZÜMLERİ SOLIDWORKS SIMULATION PAKETİ 3D MÜHENDİSLİK ÇÖZÜMLERİ ANALİZ DESTEKLİ 3D TASARIM VE MÜHENDİSLİK Tüm sektörlerdeki üretim şirketleri, fiziksel ürünlerini sentezlemek ve tanımlamak için artık 3D sanal analiz

Detaylı

3Ds MAX. Bilişim Eğitim Merkezi 3DMax in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir.

3Ds MAX. Bilişim Eğitim Merkezi 3DMax in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Bilişim Eğitim Merkezi 3DMax in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam

Detaylı

Güçlü olan hayatta kalır: Başarılı inşaat mühendislerinin değişen zamana ayak uydurmasının 3 yolu

Güçlü olan hayatta kalır: Başarılı inşaat mühendislerinin değişen zamana ayak uydurmasının 3 yolu Güçlü olan hayatta kalır: Başarılı inşaat mühendislerinin değişen zamana ayak uydurmasının 3 yolu Belirsiz bir ekonominin son derece rekabetçi manzarasını yeni teknolojilerin patlamasıyla birleştirin.

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Visio 2013 önceki sürümlerden farklı görünüyor, bu nedenle öğrenmenizi kolaylaştırmak için bu kılavuzu oluşturduk. Güncelleştirilmiş şablonlar Şablonlar, istediğiniz

Detaylı

Autodesk Tasarım ve Yaratım Paketleri 2014 ü Keşfedin.

Autodesk Tasarım ve Yaratım Paketleri 2014 ü Keşfedin. AutoCAD Product Factory Plant Design Tasarım ve Yaratım Paketleri 2014 ü Keşfedin. Tasarım ve Yaratım Paketleri 2014, daha iyi iş akışları, proje bilgilerine kolay ulaşım ve geliştirilmiş işbirliği için

Detaylı

Autodesk Revit Architecture 2012

Autodesk Revit Architecture 2012 Autodesk Revit Architecture 2012 Esnek ve yumuşak yüzey oluşturmalarda revit artık daha esnek. 1- Konsepten modelleme Enerji Analizleri Nokta Bulutu Diğer mühendislik yazılımları ile birlikte çalışa bilirlik.

Detaylı

AutoCAD 2012 Yenilikler

AutoCAD 2012 Yenilikler AutoCAD 2012 Yenilikler www.abcadcam.com.tr AutoCAD 2012: Tasarım ve Dokümantasyon Fikirlerinizi yüzey, örgü (mesh) ve katı modelleme araçlarıyla tam olarak keşfedin. Model dokümantasyon araçlarıyla çok

Detaylı

DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ CAM YAZILIMI SOLIDWORKS İLE TAMAMEN ENTEGRE

DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ CAM YAZILIMI SOLIDWORKS İLE TAMAMEN ENTEGRE DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ CAM YAZILIMI SOLIDWORKS İLE TAMAMEN ENTEGRE İŞLEME VERİMLİLİĞİNİZE İVME KAZANDIRIN Programlama zamanınızı %90 a kadar önemli ölçüde azaltın. Daha Akıllı Programlama Unsur tabanlı işleme

Detaylı

3B CAD in Avantajları

3B CAD in Avantajları B Ü L T E N 2B ve 3B Dünyaları Arasında Köprü Kurma CAD Tasarım Özet Üreticiler günümüzün dijital dünyasında 2B den 3B ye hızla geçerken, tasarımcılar kendi tasarımlarını güçlendirmek ve iletişimlerini

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Genel Tasarım, BIM ve Mekanik için Hepsi Birarada Çözümü

Genel Tasarım, BIM ve Mekanik için Hepsi Birarada Çözümü Genel Tasarım, BIM ve Mekanik için Hepsi Birarada Çözümü Bricsys,.dwg formatının geleceğini, genel tasarım, mekanik tasarım ve BIM için kapsamlı iş akışlarıyla temsil eder. İşte en iyi bölüm - tüm bu iş

Detaylı

ProtaSteel Temel Eğitimi

ProtaSteel Temel Eğitimi ProtaSteel Temel Eğitimi Kurs Süresi: 12 saat Bu eğitim programında ProtaStructure dan çelik modelin ProtaSeel e aktarılması, ProtaSteel programında modelleme ve arayüz, çelik modelin bağlantılarının ve

Detaylı

AX-3000 ALLPLAN ve AutoCAD için

AX-3000 ALLPLAN ve AutoCAD için AX-3000 ALLPLAN ve AutoCAD için Bina Tesisatı İçin Entegre Çözüm Yazılımı EDV-Software-Service GmbH & Co. KG Yazılım Geliştirme ve Eğitim Merkezi Bina Tesisatı İle İlgili Tüm İhtiyaçlarınız Tek Yazılımda

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Project 2013 önceki sürümlerden farklı görünüyor, bu nedenle en kısa sürede öğrenmenizi sağlamak için bu kılavuzu oluşturduk. Hızlı Erişim Araç Çubuğu Sık kullandığınız

Detaylı

Enerji dağıtım sistemlerini boyutlandırmanın akıllı yolu, üstelik TÜRKÇE olarak! Kolay, hızlı ve güvenli www.siemens.com/sdbasic

Enerji dağıtım sistemlerini boyutlandırmanın akıllı yolu, üstelik TÜRKÇE olarak! Kolay, hızlı ve güvenli www.siemens.com/sdbasic Enerji dağıtım sistemlerini boyutlandırmanın akıllı yolu, üstelik TÜRKÇE olarak! Kolay, hızlı ve güvenli simaris design basic www.siemens.com/sdbasic SIMARIS design basic ile amacınıza odaklanın Binalarda

Detaylı

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın.

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın. SATIŞ Microsoft Dynamics CRM Satış verimliliğini artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Çalışanlarınız: Satışa Daha Fazla Zaman Ayırsın Satış ekibinize doğal ve kolay anlaşılabilir bir CRM çözümü verin;

Detaylı

ArchiCAD, Graphisoft tarafından mimarlar için üretilen 3B BDT (Bilgisayar Destekli Tasarım - Computer Aided Design / CAD) yazılımıdır.

ArchiCAD, Graphisoft tarafından mimarlar için üretilen 3B BDT (Bilgisayar Destekli Tasarım - Computer Aided Design / CAD) yazılımıdır. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerinde atmış ve verdiği eğitimlerle Türkiye

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Access 2013 önceki sürümlerden farklı görünmektedir, dolayısıyla öğrenme eğrisini en aza indirmenize yardımcı olmak üzere bu kılavuzu hazırladık. Ekran boyutunu değiştirme

Detaylı

Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor

Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor Autodesk Lisanslama Modeli Değişiyor Autodesk yazılımınızı satın alma yönteminiz değişiyor Autodesk, kademeli olarak yazılımlarının sadece Abonelik seçenekleri ile satın alınabileceği bir modele geçiyor.

Detaylı

MODÜL BİLGİ SAYFASI İÇERİK :

MODÜL BİLGİ SAYFASI İÇERİK : : INVENTOR İLE TASLAK MODELLEME SÜRE : 40/8 GENEL AMAÇ : bu modül ile uygun ortam sağlandığında bilgisayar ortamında 3D modelleme için Curve modeling ile dinamik ortamda parametrik olarak, (3D ortamda)

Detaylı

3B CAD Sistemi Seçmeyle İlgili Dokuz Kriter

3B CAD Sistemi Seçmeyle İlgili Dokuz Kriter B Ü L T E N 3B CAD Sistemi Seçmeyle İlgili Dokuz Kriter L. S t e p h e n W o l f e, P. E. Genel Bakış Günümüzde belirli üretim sektörlerinde kullanılan CAD sistemlerinin üçte biri ila ikide biri 3B'dir.

Detaylı

Samesor PreFab Advanced. Samesor Oy. www.samesor.com

Samesor PreFab Advanced. Samesor Oy. www.samesor.com Samesor PreFab Advanced Samesor PreFab Advanced Esnek üretim hatlarıyla duvarlar için C ve U profilleri, makas ve döşeme profilleri. Duvar, makas ve döşeme profilleri konutlar, villalar, ofisler, iş merkezleri,

Detaylı

Ses3000 CNC Ltd. Şti. www.ses3000.com

Ses3000 CNC Ltd. Şti. www.ses3000.com 3DVIA Composer Ses3000 CNC Ltd. Şti. Image courtesy of National Optical Astronomy Observatory, operated by the Association of Universities for Research in Astronomy, under cooperative agreement with the

Detaylı

SolıdWorks Yazılımı Tüketici Ürünlerinin Tasarımını Nasıl Hızlandırıyor?

SolıdWorks Yazılımı Tüketici Ürünlerinin Tasarımını Nasıl Hızlandırıyor? B Ü L T E N SolıdWorks Yazılımı Tüketici Ürünlerinin Tasarımını Nasıl Hızlandırıyor? Genel bakış SolidWorks Premium, güçlü yüzey tekniklerini, özel endüstriyel tasarım araçlarından kolayca geometri aktarma

Detaylı

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans Bilgiyi Keşfedin! LOGO MIND INSIGHT (powered by Qlik) İŞ ANALİTİĞİ ÜRÜNÜ, HERKESİN SEZGİLERİ İLE ARAŞTIRMA VE KEŞİF YAPMASINI SAĞLAYAN ÇOK ÇEŞİTLİ ESNEK VE İNTERAKTİF GÖRSELLER OLUŞTURABİLECEĞİ YENİ NESİL

Detaylı

www.mobit.com.tr CATIA KULLANICI TECRÜBESİ SADELİK EN ÜST DÜZEY GELİŞMİŞLİK

www.mobit.com.tr CATIA KULLANICI TECRÜBESİ SADELİK EN ÜST DÜZEY GELİŞMİŞLİK www.mobit.com.tr CATIA KULLANICI TECRÜBESİ SADELİK EN ÜST DÜZEY GELİŞMİŞLİK Dassault Systèmes 3 Boyutlu tasarım şirketi, insanlara ve mesleğe sürdürülebilir buluşları hayal ettirmek için sanal evrenler

Detaylı

AutoCAD. Bilişim Eğitim Merkezi AutoCAD in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir.

AutoCAD. Bilişim Eğitim Merkezi AutoCAD in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Bilişim Eğitim Merkezi in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik

Detaylı

SOLIDWORKS TECHNICAL COMMUNICATIONS TEKNİK İLETİŞİM MATERYALLERİNİZE YENİLİK GETİRME

SOLIDWORKS TECHNICAL COMMUNICATIONS TEKNİK İLETİŞİM MATERYALLERİNİZE YENİLİK GETİRME METROPOL SOFT SOLIDWORKS TECHNICAL COMMUNICATIONS TEKNİK İLETİŞİM MATERYALLERİNİZE YENİLİK GETİRME İŞLETMENIZI BÜYÜTMENIZE YARDIMCI OLACAK GÜÇLÜ AMA BASIT ÇÖZÜMLER Ürünlerinizi geliştirmek için önemli

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

SOLIDWORKS TECHNICAL COMMUNICATIONS İLE TEKNİK İLETİŞİM MATERYALLERİNİZE YENİ BİR BOYUT EKLEME

SOLIDWORKS TECHNICAL COMMUNICATIONS İLE TEKNİK İLETİŞİM MATERYALLERİNİZE YENİ BİR BOYUT EKLEME SOLIDWORKS TECHNICAL COMMUNICATIONS İLE TEKNİK İLETİŞİM MATERYALLERİNİZE YENİ BİR BOYUT EKLEME İŞLETMENIZI BÜYÜTMENIZE YARDIMCI OLACAK GÜÇLÜ AMA BASIT ÇÖZÜMLER Ürünlerinizi geliştirmek için önemli miktarda

Detaylı

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM AUTOCAD DERSİ. 1. HAFTA 27.09.2012 Öğr. Gör. Serkan ÖREN

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM AUTOCAD DERSİ. 1. HAFTA 27.09.2012 Öğr. Gör. Serkan ÖREN BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM AUTOCAD DERSİ 1. HAFTA 1 AutoCAD, tüm dünyada başta mühendisler ve mimarlar tarafından kullanılan, dünyaca tanınan yazılım firması Autodesktarafından hazırlanan, bilgisayar

Detaylı

Autodesk Inventor Publisher 2012 Teknik Tasarımlarınızı Kolayca Anlatın ve Açıklayın AB CAD CAM SİSTEMLERİ

Autodesk Inventor Publisher 2012 Teknik Tasarımlarınızı Kolayca Anlatın ve Açıklayın AB CAD CAM SİSTEMLERİ Autodesk Inventor Publisher 2012 Teknik Tasarımlarınızı Kolayca Anlatın ve Açıklayın AB CAD CAM SİSTEMLERİ Teknik Ürünlerin Açıklanmaya İhtiyacı Vardır Montaj Açıklamaları Yükleme Rehberleri Kullanım Kılavuzları

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

Programın Adı: Eğitim ve Öğretim Yöntemleri Proje/Alan Çalışması. Diğer Toplam Kredi AKTS Kredisi

Programın Adı: Eğitim ve Öğretim Yöntemleri Proje/Alan Çalışması. Diğer Toplam Kredi AKTS Kredisi Dersin Adı Kodu: Bilgisayar II Yarıyıl Teori Uyg. Lab. Programın Adı: Eğitim ve Öğretim Yöntemleri Proje/Alan Çalışması Krediler Diğer Toplam Kredi AKTS Kredisi I (Güz) 28 28 56 3 6 Ders Dili Türkçe Zorunlu

Detaylı

Animasyon Teknikleri, Ses ve Video İşlemleri 1 / 18

Animasyon Teknikleri, Ses ve Video İşlemleri 1 / 18 Animasyon Teknikleri, Ses ve Video İşlemleri 1 / 18 4. SEMBOLLER Animasyon yazılımı çizilen şekilleri veya çalışma içerisine aktarılan şekilleri sembollere dönüştürerek kütüphanede saklayabilir. Kütüphanede

Detaylı

FineHVAC Yeni Sürüm 9 NG ISK Tasarımı İçin Yeni Nesil Entegre Yazılım Aracı

FineHVAC Yeni Sürüm 9 NG ISK Tasarımı İçin Yeni Nesil Entegre Yazılım Aracı Tesisat Dergisi, Sayı 133, Ocak 2007 FineHVAC Yeni Sürüm 9 NG ISK Tasarımı İçin Yeni Nesil Entegre Yazılım Aracı Süleyman Kavas Makina Mühendisi 4M Teknik Yazılım Ltd. Şti. 1. Giriş FineHVAC ISK (Isıtma,

Detaylı

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız EIK, yüksek performanslı amfibi ekskavatör ve çeşitli toprakta hareket eden modeller için kaliteli ataşmanlar tasarlama ve üretme konusunda uzmanlaşmış isimlerden

Detaylı

Yükleme Geliştirmesi. Arayüz Geliştirmesi. Edgecam yeni yükleme sistemi. Edgecam yakalama çok kolaylaştırıldı. Alan merkezi

Yükleme Geliştirmesi. Arayüz Geliştirmesi. Edgecam yeni yükleme sistemi. Edgecam yakalama çok kolaylaştırıldı. Alan merkezi Yükleme Geliştirmesi Edgecam yeni yükleme sistemi. Birçok avantajı olan yeni yükleme (INNO): Hızlı iç gelişim. Yeni İşletim sistemlerine kolay uyum. 64 bit yerli yazılımlara gelişmiş destek. Daha güvenli

Detaylı

SERIES. Kullanım Kılavuzu Şematik ve Pano Çizimi

SERIES. Kullanım Kılavuzu Şematik ve Pano Çizimi SERIES Kullanım Kılavuzu Şematik ve Pano Çizimi Düzenleyen : Figen ÇOBAN, Emine AK Düzenleme Tarihi: 01.08.2018 Hakkımızda; HAKKIMIZDA CPV Endüstriyel Proje Enerji Bilgi Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. bilişim

Detaylı

Inventor. Bilişim Eğitim Merkezi Autodesk in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir.

Inventor. Bilişim Eğitim Merkezi Autodesk in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Bilişim Eğitim Merkezi Autodesk in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam

Detaylı

İçerik. TBT 1003 Temel Bilgi Teknolojileri

İçerik. TBT 1003 Temel Bilgi Teknolojileri TBT 1003 Temel Bilgi Teknolojileri İçerik H0. Giriş ve Ders İçeriği Tanıtım H1. Donanım ve bilgisayarlar. H2. Donanım uygulamaları ve işletim sistemleri. H3. Kelime İşlemciler H4. Kelime İşlemci Uygulama

Detaylı

Tasarım başarı getirir

Tasarım başarı getirir Tasarım başarı getirir Sıradışı tasarımcılar sıradışı araçlar ister Yaratıcı tasarımcılar kendilerinden, ekiplerinden ve araçlardan en iyisini isterler. Autodesk Alias ürünleri, yenilikçi eskiz tasarımı,

Detaylı

İç Mimari için BIM 1. bölüm

İç Mimari için BIM 1. bölüm İç Mimari için BIM 1. bölüm BIM (Yapı Bilgi Sistemi) hakkındaki görüşler genellikle binanın dış tasarımı ve BIM in mimari tasarımın bu alanına getirdiği faydalar üzerine odaklanır. Binaların katı modelleri,

Detaylı

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Otomasyon ve pano projelerinizi profesyonel bilgisayar destekli mühendislik yazılımı (CAE) cofaso ile yönetin Giriş cofaso

Detaylı

POWER BI. Power BI Bileşenleri: Power BI'daki İş Akışı

POWER BI. Power BI Bileşenleri: Power BI'daki İş Akışı POWER BI Power BI, birbirinden bağımsız veri kaynaklarınızı tutarlı, görsel olarak sürükleyici ve etkileşimli öngörülere dönüştürmenizi sağlamak için birlikte çalışan yazılım hizmetlerinden, uygulamalardan

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

data M Roll Form Teknoloji partneriniz

data M Roll Form Teknoloji partneriniz data M Roll Form Teknoloji partneriniz YAZILIM BÖLÜMÜ COPRA RF ve COPRA FEA RF: Uzun yıllar boyu diğer CAD yazılımlarını kullanan bir metal şekillendirme firması neden COPRA RF ve COPRA FEA RF kullanmaya

Detaylı

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing 3D VE TEKNİK ÇİZİM EĞİTİMLERİ 2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing Uluslararası trendler ve sektör ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış 3D / Teknik Çizim eğitimlerimiz; Autodesk

Detaylı

Telepath App TelePath uygulaması ile konsültasyonlar cebinizde!

Telepath App TelePath uygulaması ile konsültasyonlar cebinizde! Telepath App TelePath uygulaması ile konsültasyonlar cebinizde! Virasoft tarafından geliştirilen TelePath uygulaması cam biyopsilerinizi telefonunuza aktarmanızı, şüphe duyduğunuz alanları istediğiniz

Detaylı

Tabela üreticilerinin Adobe Illustrator da. yapamayacakları 10 şey

Tabela üreticilerinin Adobe Illustrator da. yapamayacakları 10 şey Tabela üreticilerinin Adobe Illustrator da yapamayacakları 10 şey Çoğu tabela üreticisi, gelen dosyaları kontrol edip düzeltmek ve işleri baskıya hazır hale getirmek için yoğun bir şekilde Adobe Illustrator

Detaylı

Samesor - the power of experience. Samesor PreFab Superior www.samesor.com

Samesor - the power of experience. Samesor PreFab Superior www.samesor.com Samesor PreFab Superior Samesor PreFab Superior Çelik Duvar Panelleri ve Aşıklarına ait Bütün Detay Çözümler ve Üretim Kabiliyeti Ticari veya bireysel çok katlı yapılar için prefabrik elemanlar ve çelik

Detaylı

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TEKNİK RESİM. Hazırlayan: Araş. Gör. Ezgi Öztorun

BİLGİSAYAR DESTEKLİ TEKNİK RESİM. Hazırlayan: Araş. Gör. Ezgi Öztorun BİLGİSAYAR DESTEKLİ TEKNİK RESİM Hazırlayan: Araş. Gör. Ezgi Öztorun 2. HAFTA TEORİK DERS VE UYGULAMALARI 2 Saat Teorik anlatım + 3 Saat Laboratuvar Uygulaması İÇERİK (Teorik Kısım) CAD in açılımı ve CAD

Detaylı

Veritabanı Yönetimi Bilgisayarların. Keşfi Hedefler. Veritabanı, Veri ve Bilgi. Veritabanı, Veri ve Bilgi. Veritabanı, Veri ve Bilgi

Veritabanı Yönetimi Bilgisayarların. Keşfi Hedefler. Veritabanı, Veri ve Bilgi. Veritabanı, Veri ve Bilgi. Veritabanı, Veri ve Bilgi Hedefler Veritabanı Yönetimi Bilgisayarların Discovering Keşfi 2010 Computers 2010 Living in a Digital World Dijital Dünyada Yaşamak Veritabanı terimini tanımlamak ve bir veritabanının veri ve bilgi ile

Detaylı

Yazılım Çözümleri Elektrik Motor Tasarım Yazılımları

Yazılım Çözümleri Elektrik Motor Tasarım Yazılımları Yazılım Çözümleri Elektrik Motor Tasarım Yazılımları 1 SPEED Yazılımın Özellikleri SPEED, elektrik motor ve generatörlerinin tasarımı ve analizinde kullanılan manyetik eşdeğer devre tabanlı, hızlı, güvenilir

Detaylı

Büyük ebatlı baskı ve sonlandırma işlerinizi kolaylaştırın Baskı ve sonlandırma iş akışı

Büyük ebatlı baskı ve sonlandırma işlerinizi kolaylaştırın Baskı ve sonlandırma iş akışı Büyük ebatlı baskı ve sonlandırma işlerinizi kolaylaştırın Baskı ve sonlandırma iş akışı i-cut Suite i-cut Suite sayesinde hataları ortadan kaldırın, zamandan tasarruf edin ve fireleri azaltın. i-cut Suite

Detaylı

HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK

HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK VECTRO. OTOMASYON İÇİN TASARLANDI Vectro Third Dimension ın en çok satan taşınabilir lazer ölçüm sistemi GapGun Pro nun gelişmiş

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

Eğitim veya Danışmanlık Hizmetinin Tanımı

Eğitim veya Danışmanlık Hizmetinin Tanımı Eğitim veya Danışmanlık Hizmetinin Tanımı Programın Adı TR42/18/TD Teknik Destek Programı Proje Kodu TR42/18/TD/0051 Başvuru Sahibi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Başvuru Dönemi Temmuz Ağustos 2018 1. Proje

Detaylı

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN KENDİNİZİ HACH SERVİSİ İLE GÜVENCE ALTINA ALIN Cihazınızın bakım ve onarımını uzman ellere bırakarak hem daha huzurlu olun hem de güvenilirliğinizi arttırın. HACH SERVİS İLE ALDIĞINIZ RİSKLERİNİZİ AZALTIN

Detaylı

Çevrimiçi Ambalaj Yönetim Çözümü

Çevrimiçi Ambalaj Yönetim Çözümü Çevrimiçi Ambalaj Yönetim Çözümü WebCenter WebCenter, iş süreçlerini, onay döngülerini ve dijital ambalajlama varlıklarını yöneten güçlü bir web tabanlı Ambalajlama Yönetim platformudur. Spesifikasyon

Detaylı

SolidWorks Macro, SolidWorks API. Yusuf MANSUROĞLU Mühendislik Hizmetleri Müdür Yardımcısı

SolidWorks Macro, SolidWorks API. Yusuf MANSUROĞLU Mühendislik Hizmetleri Müdür Yardımcısı SolidWorks Macro, SolidWorks API Yusuf MANSUROĞLU Mühendislik Hizmetleri Müdür Yardımcısı 06.08.2014 SolidWorks Macro, SolidWorks API SolidWorks Makro Makro Kaydetme Kayıtlı Makro Çalıştırma Kayıtlı Makro

Detaylı

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN SUNUMLARI SOHBETE, FİKİRLERİ YARATICILIĞA VE VERİMLİLİĞİ ÜRETKENLİĞE DÖNÜŞTÜRÜN YARATIN, BİRLİKTE ÇALIŞIN VE PAYLAŞIN İnsanlar,

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

SOLIDWORKS'TEN TASARIMDAN ÜRETİM SÜRECİNE UZANAN ÇÖZÜM

SOLIDWORKS'TEN TASARIMDAN ÜRETİM SÜRECİNE UZANAN ÇÖZÜM SOLIDWORKS'TEN TASARIMDAN ÜRETİM SÜRECİNE UZANAN ÇÖZÜM TASARIM, GÖRSELLEŞTIRME, İLETIŞIM, DOĞRULAMA, MALIYET, ÜRETIM, DENETLEME, YARATMA VE YÖNETIM TEK BIR ORTAMDA SUNULUYOR. Şirketler, tasarım ve üretim

Detaylı

EDGECAM BROŞÜRÜ

EDGECAM BROŞÜRÜ www.metropolsoft.com 0216 466 67 70 EDGECAM BROŞÜRÜ EDGECAM Edgecam, benzersiz kullanım kolaylığı ve gelişmiş yeni nesil takım yolu seçenekleri ile; frezeleme, kalıp işleme, tornalama, mill-turn, 4-5 eksen

Detaylı

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu RightFax'e Tara Yönetici Kılavuzu Haziran 2017 www.lexmark.com İçerikler 2 İçerikler Genel Bakış...3 Dağıtıma hazır olma denetim listesi... 4 Uygulamayı yapılandırma... 5 Uygulamanın yapılandırma sayfasına

Detaylı

AutoCAD Alternatifi Çizim Programı

AutoCAD Alternatifi Çizim Programı ActCAD AutoCAD Alternatifi Çizim Programı ActCAD, ömürlük lisansa sahip AutoCAD alternatifi bir çizim programıdır. ActCAD ile 2D teknik çizimlerinizi ve 3D modellemelerinizi hızlı bir şekilde tasarlayabilir,

Detaylı

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar Son yıllarda boru hattı kontrol teknolojisinde en büyük yenilik, Panoramo sistemi, mühendisler daha iyi veri sağlayan operatörler için stresi azaltarak,

Detaylı

SOLIDWORKS ÇÖZÜMLERİ YENİLİKÇİ TASARIMLAR YAPMANIZ İÇİN GEREKEN GÜÇ

SOLIDWORKS ÇÖZÜMLERİ YENİLİKÇİ TASARIMLAR YAPMANIZ İÇİN GEREKEN GÜÇ SOLIDWORKS ÇÖZÜMLERİ YENİLİKÇİ TASARIMLAR YAPMANIZ İÇİN GEREKEN GÜÇ İŞLETMENIZI BÜYÜTMENIZE YARDIMCI OLA- CAK GÜÇLÜ AMA BASIT ÇÖZÜMLER SOLIDWORKS tasarım çözümleri tasarımcılar, mühendisler ve üreticilerin

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Tutamaklı kumanda panelleri yüksek ergonomileri, montaj kolaylığı ve cazip tasarımları ile öne çıkar ve stoklarımızda bulunur. Çeşitli boyutlar ve montaj

Detaylı

Dersin Konusu ve Amaçları: Ders P lanı: Bölüm 1: Bilgi Teknolojilerinde Temel Kavramlar

Dersin Konusu ve Amaçları: Ders P lanı: Bölüm 1: Bilgi Teknolojilerinde Temel Kavramlar Bilgi Teknolojileri ve Uygulamalarına Giriş Dersin Konusu ve Amaçları: Bu dersin amacı daha önce bilgisayar ve bilgi teknolojileri alanında herhangi bir bilgi ve/veya deneyime sahip olmayan öğrenciye bilgi

Detaylı

Mekanik Tasarımcılar için Özelleştirilmiş AutoCAD

Mekanik Tasarımcılar için Özelleştirilmiş AutoCAD AutoCAD in tasarım ve çizim çözümü olan AutoCAD Mechanical, Autodesk çözümlerinin bir parçası olarak sayısal modelleme için dünya lideri tasarım yazılımı olan AutoCAD in tüm fonksiyonelliğini ve çok bilinen

Detaylı

WORKNC

WORKNC 0216 466 67 70 WORKNC Metropolsoft Bilgi Teknolojileri San. ve Tic. Ltd. Şti. Yeşilbağlar Mah. Selvili Sok. No:2 Beyaz Ofis B-36 34893 Pendik/İstanbul T: +90 216 466 67 70 F: +90 216 466 67 71 info@metropolsoft.com

Detaylı