T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No /16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı. Üyelerin çoğunluğunun toplantıda hazır olduğu görülerek oturum açıldı ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi Doç.Dr. Kadir ERKAN ın 1- Prof. luk kadr. atanması hk. Üniversitemiz Teknik Eğitim Fakültesi Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Bölümü, Kontrol Eğitimi Anabilim Dalında boş bulunan ve Rektörlükçe ilan edilen bir adet profesörlük kadrosuna atanmak üzere; - Doç.Dr. Kadir ERKAN ın başvurduğuna, tarih ve 2005/13 nolu Üniversitemiz Yönetim Kurulu toplantısında alınan 24 sıra sayılı kararla, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 26 ıncı maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 18 inci maddesindeki şartları taşıdığı görülerek aynı Yönetmeliğin 20 inci maddesi uyarınca adayın durumu ve bilimsel niteliğini tespit ederek kişisel rapor hazırlamak üzere 5 profesörün seçilmiş olduğuna, - Seçilen 5 profesör tarafından hazırlanan raporların Rektörlüğe gelmiş ve usulüne uygun olarak tanzim edilmiş olduğuna, bilgi edinildikten sonra, raporlar incelenerek; üyelerin kişisel görüş ve kanaatlerini belirtmelerinden sonra oylamaya geçildi. Yapılan gizli oylama sonucunda; Doç.Dr. Kadir ERKAN ın toplantıda hazır bulunan üyelerin tamamından (10/10) olumlu oy aldığı görülerek, Profesörlüğe yükseltilmesinin ve ilan edilen Profesörlük kadrosuna atanmasının yapılabileceği görüşünün Rektörlük Makamı na önerilmesine oybirliği ile karar verildi. Doç.Dr. A. Tuba ÖKSE nin 2- Prof. luk kadr. atanması hk. Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümünde boş bulunan ve Rektörlükçe ilan edilen bir adet profesörlük kadrosuna atanmak üzere;

2 - Doç.Dr. Ayşe Tuba ÖKSE nin başvurduğuna, tarih ve 2005/2 nolu Üniversitemiz Yönetim Kurulu toplantısında alınan 8 sıra sayılı kararla, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 26 ıncı maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 18 inci maddesindeki şartları taşıdığı görülerek aynı Yönetmeliğin 20 inci maddesi uyarınca adayın durumu ve bilimsel niteliğini tespit ederek kişisel rapor hazırlamak üzere 5 profesörün seçilmiş olduğuna, - Seçilen 5 profesör tarafından hazırlanan raporların Rektörlüğe gelmiş ve usulüne uygun olarak tanzim edilmiş olduğuna, bilgi edinildikten sonra, raporlar incelenerek; üyelerin kişisel görüş ve kanaatlerini belirtmelerinden sonra oylamaya geçildi. Yapılan gizli oylama sonucunda; Doç.Dr. Ayşe Tuba ÖKSE nin toplantıda hazır bulunan üyelerin tamamından (10/10) olumlu oy aldığı görülerek, Profesörlüğe yükseltilmesinin ve ilan edilen Profesörlük kadrosuna atanmasının yapılabileceği görüşünün Rektörlük Makamı na önerilmesine oybirliği ile karar verildi. Doç.Dr. Adnan KAVAK ın 3- Doç. lik kadr. atanması hk. Üniversitemiz Teknik Eğitim Fakültesi Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Bölümü, Bilgisayar Sistemleri Eğitimi Anabilim Dalında boş bulunan ve Rektörlükçe ilan edilen bir adet Doçentlik kadrosuna atanmak üzere; Doç.Dr. Adnan KAVAK ın başvurduğuna, tarih ve 2005/8 no lu Üniversite Yönetim Kurulu toplantısında alınan 15 sıra sayılı kararla, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 25 inci maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 16 ıncı maddesi uyarınca; adayın durumu ve bilimsel niteliklerini tespit ederek kişisel rapor hazırlamak üzere Rektörlükçe jüri üyesi olarak seçilip görevlendirilen 3 profesörün usulüne uygun olarak seçilmiş olduğuna, - Seçilen 3 profesör tarafından hazırlanan raporların Rektörlüğe gelmiş ve usulüne uygun olarak tanzim edilmiş olduğuna, bilgi edinildikten sonra, raporların okunmasına geçildi.

3 Raporların okunması sonucunda; bütün raporlarda adayın ilan edilen doçentlik kadrosuna atanmasının önerildiği görüldü. Üyelerin kişisel görüş ve kanaatlerini belirtmelerinden sonra oylamaya geçildi. Yapılan gizli oylama sonucunda; Doç.Dr. Adnan KAVAK ın toplantıda hazır bulunan üyelerin tamamından (10/10) olumlu oy aldığı görülerek, ilan edilen Doçentlik kadrosuna atanmasının yapılabileceği görüşünün Rektörlük Makamı na önerilmesine oybirliği ile karar verildi. Doç.Dr. Mustafa ÇANAKÇI nın 4- Doç. lik kadr. atanması hk. Üniversitemiz Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğitimi Bölümü Otomotiv Eğitimi Anabilim Dalında boş bulunan ve Rektörlükçe ilan edilen bir adet Doçentlik kadrosuna atanmak üzere; Doç.Dr. Mustafa ÇANAKÇI nın başvurduğuna, tarih ve 2005/13 no lu Üniversite Yönetim Kurulu toplantısında alınan 24 sıra sayılı kararla, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 25 inci maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin 16 ıncı maddesi uyarınca; adayın durumu ve bilimsel niteliklerini tespit ederek kişisel rapor hazırlamak üzere Rektörlükçe jüri üyesi olarak seçilip görevlendirilen 3 profesörün usulüne uygun olarak seçilmiş olduğuna, - Seçilen 3 profesör tarafından hazırlanan raporların Rektörlüğe gelmiş ve usulüne uygun olarak tanzim edilmiş olduğuna,bilgi edinildikten sonra, raporların okunmasına geçildi. Raporların okunması sonucunda; bütün raporlarda adayın ilan edilen doçentlik kadrosuna atanmasının önerildiği görüldü. Üyelerin kişisel görüş ve kanaatlerini belirtmelerinden sonra oylamaya geçildi. Yapılan gizli oylama sonucunda; Doç.Dr. Mustafa ÇANAKÇI nın toplantıda hazır bulunan üyelerin tamamından (10/10) olumlu oy aldığı görülerek, ilan edilen Doçentlik kadrosuna atanmasının yapılabileceği görüşünün Rektörlük Makamı na önerilmesine oybirliği ile karar verildi. Uzman Fatih DEMİR in S.K. 39 uncu maddesi uyarınca yurtiçi görevl. hk. Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği Ofisinde görev yapmakta olan Uzman Fatih DEMİR in, 20 Aralık 2005 tarihinde Ulusal Ajans AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı nca İstanbul Elite Hotel de

4 yapılacak olan Gruntvig bölgesel bilgilendirme toplantısına katılmak üzere, 2547 sayılı Kanunun 39 uncu maddesi uyarınca; yolluk ve yevmiyesinin Üniversitemiz bütçesinin / /2/ harcama kaleminden karşılanarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Arş.Gör. Özhan FENERCİ nin 6- görevlendirilmesi hk. Üniversitemiz Sivil Havacılık YO Müd. nün tarih ve 329 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde 1416 sayılı Kanun gereğince Bakanlık burslusu olarak yurtdışında master eğitimi yapmış olduğu için mecburi hizmet yükümlüsü olarak YÖK tarafından Sivil Havacılık Yüksekokulumuza yerleştirilen Arş.Gör. Özhan FENERCİ nin, Marmara Üniversitesi Fizik Bölümünde doktora eğitimine devam ettiğinden, 2547 sayılı Kanunun 35 inci maddesi uyarınca Marmara Üniversitesinde geçici süre ile görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Öğrenci Serdar KABARIK hk. 7- Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın tarih ve 649 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Gölcük Meslek Yüksekokulu tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve tarihinde diplomasını alan Serdar KABARIK ın diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi. Öğrenci Şenol ŞAHİN hk. 8- Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın tarih ve 723 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Kocaeli Meslek Yüksekokulu tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak 9895 nolu diplomayı almaya hak kazanan ve tarihinde diplomasını alan Şenol ŞAHİN in diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi.

5 Öğrenci Salih KOLDAN hk. 9- Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın tarih ve 724 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Köseköy Meslek Yüksekokulu tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve tarihinde diplomasını alan Salih KOLDAN ın diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi. Öğr.Levent AŞUROĞLU hk. 10- Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın tarih ve 648 sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Kocaeli Meslek Yüksekokulu tarihli Yönetim Kurulu kararı ile mezun olarak nolu diplomayı almaya hak kazanan ve tarihinde diplomasını alan Levent AŞUROĞLU nun diplomasını kaybettiği anlaşıldığından, Kocaeli Üniversitesi Diploma, Diploma Defteri, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesine göre Diploma yerine geçen belgenin verilmesine oybirliği ile karar verildi. Kitap Basımı hk. 11- Kocaeli Üniversitesi Yayın Komisyonu Başkanlığı nın tarihli yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof.Dr. İsmail CÜRGÜL ün hazırlamış olduğu Makine Elemanları ve Çözümlü Problemleri-Cilt II adlı kitabın yazarın kendi imkanlarıyla ve 197 yayın no su ile 500 adet bastırılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Kitap Basımı hk. 12- Kocaeli Üniversitesi Yayın Komisyonu Başkanlığı nın tarihli yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof.Dr. Cengiz KURTULUŞ un hazırlamış olduğu Sondaj Tekniği ve Uygulamaları adlı kitabın yazarın kendi imkanlarıyla ve 198 yayın no su ile 500 adet bastırılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

6 Kitap Basımı hk. 13- Kocaeli Üniversitesi Yayın Komisyonu Başkanlığı nın tarihli yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof.Dr. Şadi KARAGÖZ ün hazırlamış olduğu Mikroyapısal Görüntüleme & Tanı ve Toz Metalurjisi adlı kitabın yazarın kendi imkanlarıyla ve 200 yayın no su ile 500 adet bastırılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Kitap Basımı hk. 14- Kocaeli Üniversitesi Yayın Komisyonu Başkanlığı nın tarihli yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Ahmet NOHUTÇU nun hazırlamış olduğu Bilgi Çağında Türk Kamu Yönetiminin Yapılandırılması adlı kitabın yazarın kendi imkanlarıyla ve 203 yayın no su ile 1000 adet bastırılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Kitap Basımı hk. 15- Kocaeli Üniversitesi Yayın Komisyonu Başkanlığı nın tarihli yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf ve Grafik Sanatlar Bölümü öğretim üyelerinden Doç.Dr. Özer KANBUROĞLU nun hazırlamış olduğu Analog ve Dijital Fotoğrafta Kompozisyon adlı kitabın yazarın kendi imkanlarıyla ve 201 yayın no su ile 1000 adet bastırılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Kitap Basımı hk. 16- Kocaeli Üniversitesi Yayın Komisyonu Başkanlığı nın tarihli yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Hereke-Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Faik ÇELİK, Yrd.Doç.Dr. Selma AKPINAR, Yrd.Doç.Dr. Betül URHAN, Yrd.Doç.Dr. Gazi UÇKUN ve Uzman Deniz DAĞDEVİREN in birlikte hazırlamış oldukları II.Ulusal Özel Güvenlik Sempozyumu adlı kitabın yazarların kendi imkanlarıyla ve 199 yayın no su ile 1000 adet bastırılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

7 Kitap Basımı hk. 17- Kocaeli Üniversitesi Yayın Komisyonu Başkanlığı nın tarihli yazısı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü öğretim elemanlarından Okt. Şener AKSU nun hazırlamış olduğu Hegel ve Tarih Felsefesi adlı kitabın yazarın kendi imkanlarıyla ve 202 yayın no su ile 1000 adet bastırılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Jüri oluşturulması hk Kasım 2005 tarihli Cumhuriyet Gazetesi nde ilan edilen Üniversitemizin çeşitli bölümlerinde ihtiyaç duyulan öğretim elemanı kadrolarına başvuran adayların sınav jürilerinin oluşturulması konusunda Rektör e yetki verilmesine oybirliği ile karar verildi. Kadro Aktarımı hk. 19- Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığından gelen tarih ve sayılı yazı okundu. Yapılan görüşmelerde; ekli listede birimi, kadro derecesi ve adı soyadı belirtilen öğretim elemanlarının işgal ettiği kadrolarının mevcutları ile birlikte Mühendislik Fakültesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümüne aktarılmasına oybirliği ile karar verildi. Kadronun Alındığı Kadronun Verildiği Kadroda Bulunan Birim Birim Kişinin Adı-Soyadı Derece Unvan Fen Bil. Enst. Mühendislik Fakültesi Elekt. ve Hab.Müh.Böl. Kemal GÜLLÜ 5 Arş.Gör. Telekominikasyon ABD Fen Bil. Enst. Fen Bil. Enst. Fen Bil. Enst Mühendislik Fakültesi Elekt. ve Hab. Müh. Böl. Anıl ÇELEBİ 6 Arş.Gör. Elektronik ABD Mühendislik Fakültesi Elekt. ve Hab. Müh.Böl. Fatih TEKİN 5 Arş.Gör. Elektronik ABD Mühendislik Fakültesi Elekt. ve Hab. Müh. Böl. Sibel GÜNDÜZ 6 Arş.Gör. Elektromağ.Al.Mik.Tek.ABD Kadro Aktarımı hk. 20- Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığından gelen tarih ve sayılı yazı okundu.

8 Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Rektörlük bünyesinde boş bulunan 5. derede 1 adet Yrd.Doç. kadrosunun İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalına aktarılmasına oybirliği ile karar verildi. Kadro Aktarımı hk. 21- Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığından gelen tarih ve sayılı yazı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Birimlerine aşağıda belirtilen şekilde kadro aktarımlarının yapılmasına oybirliği ile karar verildi. Kadronun Verildiği Birim Derece Unvan Adet Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Patoloji 2 Doçent 1 Plast. Rek. ve Est. Cerrahi 1 Uzman 1 Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Psikiyatri 3 Yrd.Doç. 1 Güzel Sanatlar Fakültesi Plastik Sanatlar Bölümü Resim ASD 3 Yrd.Doç 1 İç Mimarlık Bölümü İç Mimarlık ASD 3 Yrd.Doç. 1 Fotoğraf ve Grafik San.Bölümü Fotoğraf ASD 5 Arş.Gör. 1 Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Termodinamik ve Isı Tekniği 4 Arş.Gör. 1 Konstrüksiyon 4 Arş.Gör. 2 Endüstri Mühendisliği Bölümü Endüstri 4 Arş.Gör. 1 Jeoloji Mühendisliği Bölümü Mineroloji ve Petrografi 4 Arş.Gör. 1 Maden Yatakları ve Jeokimya 4 Arş.Gör. 1 İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı 4 Arş.Gör. 4 Elektronik ve Hab. Müh. Bölümü Elektronik 4 Arş.Gör. 1 Devreler ve Sistemler 4 Arş.Gör. 1 Çevre Mühendisliği Bölümü Çevre Teknolojisi 4 Arş.Gör. 1 Kimya Mühendisliği Bölümü Kimyasal Teknolojiler 4 Arş.Gör. 2 Proses ve Reaktör Tasarımı 4 Arş.Gör. 1 Temel İşlemler 6 Arş.Gör. 1 Mekatronik Mühendisliği Böl. 6 Arş.Gör. 1 Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü 4 Arş.Gör. 2 Kimya Bölümü Organik Kimya 4 Arş.Gör. 1

9 Matematik Bölümü Cebir ve Sayısal Teorisi 4 Arş.Gör. 1 Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretimi 4 Arş.Gör. 1 İlköğretim Bölümü Matematik Eğitimi 4 Arş.Gör. 1 Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğitimi Bölümü Otomotiv Eğitimi 4 Arş.Gör. 1 Elek. ve Bilg. Eğit. Bölümü Bilgisayar Sistemleri Eğitimi 5 Arş.Gör. 1 Telekominikasyon Eğitimi 5 Arş.Gör. 2 İktisadi ve İdari Bilimler Fak. Çal. Ekon. ve End. İlişk. Bölümü İş Hukuku ve Sos. Güv. Huk. 4 Arş.Gör. 1 Siyaset Bil. ve Kamu Yönetimi Böl. Siyaset ve Sosyal Bilimleri 4 Arş.Gör. 1 İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Genel Gazetecilik 4 Arş.Gör. 1 Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Bölümü Medeni Hukuk 4 Arş.Gör. 1 Ticaret Hukuku 4 Arş.Gör. 1 Kocaeli Sağlık YO Hemşirelik Bölümü İç Hastalıkları Hemşireliği 4 Arş.Gör. 1 Cerrahi Hastalıkları Hemş. 6 Arş.Gör. 1 Köseköy MYO 3 Yrd.Doç. 1 Kocaeli MYO 2 Öğr.Gör. 1 4 Arş.Gör. 1 Gebze MYO 3 Öğr.Gör. 1 Derbent MYO 5 Uzman 1 Arslanbey MYO 4 Arş.Gör. 1 Fen Bilimleri Enstitüsü 4 Arş.Gör. 5 5 Arş.Gör. 1 Sağlık Bilimleri Enstitüsü 4 Arş.Gör. 1 Sosyal Bilimler Enstitüsü 6 Arş.Gör. 1 Rektörlük Yabancı Diller 5 Okutman 2 Kadro Aktarımı hk. 22- Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığından gelen tarih ve sayılı yazı okundu. Yapılan görüşmelerde; Üniversitemiz Rektörlük bünyesinde boş bulunan 7. derede 1 adet Arş.Gör. kadrosunun (1416 S.K

10 gereğince atama yapılacağından) Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Eğitimi Bölümü Elektrik Makinaları Eğitimi Anabilim Dalına aktarılmasına oybirliği ile karar verildi. Yb. Uyruklu Öğretim Üyeleri- 23- nin görev süresi uzatımı hk. Üniversitemiz Rektörlüğünce hazırlanan komisyon raporları incelendi. Yapılan görüşmelerde; Fen-Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesinde sözleşmeli olarak görev yapan aşağıda isimleri belirtilen yabancı uyruklu öğretim üyelerinin, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 34 üncü maddesi ile 2914 sayılı Kanunun 16 ıncı maddesi uyarınca yıllık brüt ücretleri karşılarında belirtilen miktarlar kadar tespit edilerek görev sürelerinin, tarihleri arasında 1 yıl süre ile uzatılmalarının Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na önerilmesine oybirliği ile karar verildi. Fakültesi Bölümü Adı Soyadı 2006 yılı aylık brüt ücreti Fen-Edebiyat Matematik Prof.Dr. Hüseyin HALİLOV 3.500,00 YTL Fen-Edebiyat Matematik Doç.Dr. Sadi BAYRAMOV 2.750,00 YTL İkt. ve İda. Bil. İşletme Doç.Dr. Akif ABBASOV 2.750,00 YTL Güzel Sanatlar Müzik Öğr.Gör. Sadako YOKOYAMA ÖZİSTEK 2.250,00 YTL

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.02.2004 2004/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 12.02.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 13.04.2006 2006/6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 13.04.2006 2006/6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3.04.2006 2006/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 3.04.2006 Perşembe günü saat :00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.02.2008 2008/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.02.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /03

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /03 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.02.2006 2006/03 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 16.02.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27.08.2009 2009/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 27.08.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.03.2006 2006/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.03.2006 2006/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 16.03.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.07.2006 2006/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 06.07.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17.06.2010 2010/9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17.06.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.06.2004 2004/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 24.06.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 08.04.2004 2004/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 08.04.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /20

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /20 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.12.2006 2006/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14.12.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 09.09.2004 2004/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 09.09.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11.03.2004 2004/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11.03.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 03.06.2004 2004/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 03.06.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /15

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /15 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.09.2006 2006/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 07.09.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.05.2006 2006/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.05.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19.10.2006 2006/17

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19.10.2006 2006/17 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19.10.2006 2006/17 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 19.10.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.5.2011 2011/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.5.2011 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 03.08.2006 2006/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 03.08.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26.03.2009 2009/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 26.03.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 6.6.2011 2011/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 6.6.2011 Pazartesi günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 08.09.2005 2005/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 08.09.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.12.2008 2008/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.12.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.11.2007 2007/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 15.11.2007 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.05.2004 2004/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 06.05.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.02.2008 2008/2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 07.02.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19.11.2009 2009/19 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 19.11.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/8/ /12

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/8/ /12 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/8/2016 2016/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26/8/2016 Cuma günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.11.2004 2004/17 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.11.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1/11/2012 2012/14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1/11/2012 2012/14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 1/11/2012 2012/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 1/11/2012 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/5/2015 2015/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 14/5/2015 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.9.2011 2011/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.9.2011 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.05.2005 2005/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 12.05.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10.12.2009 2009/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 10.12.2009 Perşembe günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.01.2005 2005/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 06.01.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20.10.2005 2005/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 20.10.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.02.2007 2007/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.02.2007 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29.09.2005 2005/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29.09.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.10.2009 2009/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.10.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.01.2010 2010/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14.01.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 02.02.2006 2006/02

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 02.02.2006 2006/02 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.02.2006 2006/02 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 02.02.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.07.2005 2005/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14.07.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 22/8/2013 2013/11. - Doç.Dr. Fuad OKAY ın başvurduğuna,

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 22/8/2013 2013/11. - Doç.Dr. Fuad OKAY ın başvurduğuna, T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22/8/2013 2013/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22/8/2013 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.06.2007 2007/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 07.06.2007 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 21/8/ /14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 21/8/ /14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21/8/2014 2014/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21/8/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.04.2005 2005/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14.04.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/9/2012 2012/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 20/9/2012 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10/10/2012 2012/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 10/10/2012 Çarşamba günü saat 14:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.3.2011 2011/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 24.3.2011 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 7.4.2011 2011/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 7.4.2011 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 7.0.005 005/ Üniversitemiz Yönetim Kurulu 7.0.005 Perşembe günü saat :00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 8/5/2014 2014/7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 8/5/2014 2014/7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 8/5/2014 2014/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 8/5/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.07.2005 2005/9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.07.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1/9/ /14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1/9/ /14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 1/9/2015 2015/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 1/9/2015 Salı günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27.10.2010 2010/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 27.10.2010 Çarşamba günü saat 09:30 da Rektör Yardımcısı Prof.Dr.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/2013 2013/15

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/12/2013 2013/15 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/12/2013 2013/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/12/2013 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /18

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /18 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 09.11.2006 2006/18 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 09.11.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/7/ /9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/7/ /9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/7/2013 2013/9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/7/2013 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 25/7/2013 2013/10

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 25/7/2013 2013/10 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25/7/2013 2013/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25/7/2013 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.06.2008 2008/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 12.06.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUĞOLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.01.2009 2009/2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.01.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 18.01.2007 2007/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 18.01.2007 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 6/8/2015 2015/12

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 6/8/2015 2015/12 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 6/8/2015 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 5/5/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 5/5/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 5/5/2016 2016/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 5/5/2016 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 9/4/ /5

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 9/4/ /5 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 9/4/2015 2015/5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 9/4/2015 Perşembe günü saat 14:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No Üniversitemiz Yönetim Kurulu 5/7/2012 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 18.12.2008 2008/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 18.12.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.06.2006 2006/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.06.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.06.2005 2005/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 02.06.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 04.03.2010 2010/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 04.03.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 24/4/2014 2014/6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 24/4/2014 2014/6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/4/2014 2014/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 24/4/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.09.2009 2009/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 24.09.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 17/1/2013 2013/1. Doç.Dr. A. Dilek ÖZDAMAR ın başvurduğuna,

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 17/1/2013 2013/1. Doç.Dr. A. Dilek ÖZDAMAR ın başvurduğuna, T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17/1/2013 2013/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17/1/2013 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 28/4/ /6

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 28/4/ /6 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 28/4/2015 2015/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 28/4/2015 Salı günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/8/2015 2015/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/8/2015 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 8/3/ /3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 8/3/ /3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 8/3/2017 2017/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 8/3/2017 Çarşamba günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.12.2010 2010/19 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.12.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/3/2013 2013/3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 11/3/2013 2013/3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11/3/2013 2013/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/3/2013 Pazartesi günü saat 09:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 04.06.2009 2009/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 04.06.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 10.05.2007 2007/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 10.05.2007 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 3/3/2014 2014/3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 3/3/2014 2014/3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 3/3/2014 2014/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 3/3/2014 Pazartesi günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.07.2004 2004/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 22.07.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 22/6/2015 2015/9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 22/6/2015 2015/9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22/6/2015 2015/9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 22/6/2015 Pazartesi günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.07.2009 2009/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.07.2009 Salı günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/1/ /1

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/1/ /1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/1/2016 2016/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 14/1/2016 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11.02.2010 2010/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11.02.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 12/1/ /1

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 12/1/ /1 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12/1/2017 2017/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 12/1/2017 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 13.11.2008 2008/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 13.11.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 30.03.2005 2005/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30.03.2005 Çarşamba günü saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 20/12/2012 2012/16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 20/12/2012 2012/16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20/12/2012 2012/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 20/12/2012 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.02.2009 2009/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 12.02.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ayşe

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 2/8/2012 2012/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 2/8/2012 Perşembe günü saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 4/7/2013 2013/8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 4/7/2013 2013/8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 4/7/2013 2013/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 4/7/2013 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ayşe

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/5/ /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26/5/ /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 26/5/2016 2016/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26/5/2016 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.09.2010 2010/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 02.09.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.10.2008 2008/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 16.10.2008 Perşembe günü saat 11:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 12/8/ /11

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 12/8/ /11 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12/8/2016 2016/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 12/8/2016 Cuma günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 9/7/2015 2015/10

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 9/7/2015 2015/10 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 9/7/2015 2015/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 9/7/2015 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20.03.2008 2008/4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 20.03.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı